Möbler
www.mobel.se

Polspotten möbler

 • Polspotten Tip Tap Pall - Sidobord & Avlastningsbord Ljusrosa

  polspotten tip tap pall - sidobord & avlastningsbord ljusrosa
  Pall från Pols Potten med en minimal design med en lekfull känsla perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Twister Sidobord Deep Blue - Sidobord & Avlastningsbord Metall Djupblå - 390-070-113

  polspotten twister sidobord deep blue - sidobord & avlastningsbord metall djupblå - 390-070-113
  Upptäck den livfulla charmen hos Pols Potten Twister sidobord. Detta sidobord är en fantastisk blandning av funktionalitet och nyckfullhet och är perfekt för alla som vill injicera en färgklick och ett stänk av modern design i sitt vardagsrum. Tillverkat i Indien. Bra att veta om Twister sidobord - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkat i Indien.- Tillverkat av metall. Vi har valt ut Djupblå Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Thick Disk Sidobord Silver - Sidobord & Avlastningsbord Metall Silver - 390-070-114

  polspotten thick disk sidobord silver - sidobord & avlastningsbord metall silver - 390-070-114
  Thick Disk sidobord från Pols Potten i nickelpläterat aluminium med en dekorativ, träliknande struktur. Bra att veta om sidobordet - Kan även användas som en pall. Vi har valt ut Silver Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Tip Tap Pall Ljusrosa - Sidobord & Avlastningsbord Ljusrosa - 510-070-075

  polspotten tip tap pall ljusrosa - sidobord & avlastningsbord ljusrosa - 510-070-075
  Upptäck den ikoniska Tip Tap-pallen från Pols Potten, där funktionalitet möter en tidlös design! Denna eleganta pall utstrålar en varm elegans som är perfekt för både moderna och eklektiska inredningar. Den är tillverkad med precision i Vietnam och är inte bara en pall - den är ett bevis på oklanderligt hantverk. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Tip Tap pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Ljusrosa Sidobord & Avlastningsbord från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Twister Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Metall Rosa

  polspotten twister sidobord - sidobord & avlastningsbord metall rosa
  Sidobord från Pols Potten med en lekfull design i metall med en enkel siluett. Tillverkat i Indien. Om sidobordet från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkat i Indien.- Tillverkat av metall. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Tip Tap Pall - Sidobord & Avlastningsbord Beige

  polspotten tip tap pall - sidobord & avlastningsbord beige
  Pall från Pols Potten med en minimal design med en lekfull känsla perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Disc Sidobord Ø70 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Vit

  polspotten disc sidobord ø70 cm - sidobord & avlastningsbord mdf vit
  Sidobord från Pols Potten med en marmorerad yta i syntetmaterial. Det har en rundad form för en sofistikerad och elegant touch. Kombinera sidobordet med ett soffbord från Pols Potten. Om sidobordet från Pols Potten- Ø70 x H75 cm- Disc uppskattas för den marmorerade looken.- Rund form. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Todd Fåtölj - Fåtöljer Ask Blå

  polspotten todd fåtölj - fåtöljer ask blå
  Fåtölj från Pols Potten med en raffinerad, supermjuk design perfekt för samtal och avkoppling i den moderna bostadsmiljön. Den har en handgjord stomme i ask med mjuka linjer. Tillverkad i Kina. Om fåtöljen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Klädsel i polyester.- FSC-certifierat trä från ett ansvarsfullt skogsbruk. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Disc Sidobord Ø70 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Vit - 530-010-005

  polspotten disc sidobord ø70 cm - sidobord & avlastningsbord mdf vit - 530-010-005
  Disc sidobord från Pols Potten med en marmorerad yta i syntetmaterial. Det har en rundad form för en sofistikerad och elegant touch. Kombinera sidobordet med ett soffbord från Pols Potten. Bra att veta om Disc sidobord - Ø70 x H75 cm- Disc uppskattas för den marmorerade looken.- Rund form. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i MDF från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Zig Zag Pall Ljusrosa - Sidobord & Avlastningsbord Trä Ljusrosa - 510-070-074

  polspotten zig zag pall ljusrosa - sidobord & avlastningsbord trä ljusrosa - 510-070-074
  Ta ut svängarna i din inredning med Zig Zag-pallen, en möbel som är ett exempel på både form och funktion. Denna pall är tillverkad av Pols Potten och har Vietnams berömda hantverkskunnande, och är inte bara en sittplats utan ett konstnärligt uttryck. Den är helt tillverkad av högkvalitativt trä och lovar hållbarhet och stöd med en enkel, men slående, zig-zag-design. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Zig Zag pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Ljusrosa Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Todd Fåtölj Grön - Fåtöljer Ask Grön - 559-020-004

  polspotten todd fåtölj grön - fåtöljer ask grön - 559-020-004
  Omfamna din bostad med komfort och stil med Todd-fåtöljen - en mästerlig blandning av mysig funktionalitet och elegant design, perfekt för att göra ett subtilt uttalande. Fåtöljen är tillverkad av 100% FSC-certifierad ask och är inte bara en sittplats, utan ett ansvarsfullt miljöval som står i harmoni med naturen. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Todd fåtölj - Erbjuds i flera varianter.- Klädsel i polyester.- FSC-certifierat trä från ett ansvarsfullt skogsbruk. Vi har valt ut Grön Fåtöljer i Ask från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Roundy Fåtölj Beige - Fåtöljer Ask Beige - 555-020-013

  polspotten roundy fåtölj beige - fåtöljer ask beige - 555-020-013
  Kura ihop dig i komfort och stil med vår stol Roundy från Pols Potten - en pärla som lockar dig att sjunka in i dess mysiga omfamning. Stolen, med sin mjuka, släta beige klädsel, är inte bara en stol; det är en personlig tillflyktsort i bekvämligheten av ditt vardagsrum. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Roundy fåtölj - Fåtölj i ask.- FSC-certifierat trä från ett ansvarsfullt skogsbruk. Vi har valt ut Beige Fåtöljer i Ask från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Puff Love Seat - Fåtöljer Textil Ecru

  polspotten puff love seat - fåtöljer textil ecru
  Love seat från Pols Potten med en djärv, oemotståndlig design med en unik form perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Tillverkad i Nederländerna. Om love seaten från Pols Potten- Från serien Puff.- Tillverkad i Nederländerna.- Klädsel i polyester.- Ram i trä. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Puff Love Seat Ecru - Fåtöljer Textil Ecru - 586-020-023

  polspotten puff love seat ecru - fåtöljer textil ecru - 586-020-023
  Vi presenterar kärlekssoffan Puff från Pols Potten, ett statement som är utformat för att omsluta dig med komfort och stil. Denna underbara kärleksfåtölj är tillverkad i Nederländerna och är stolt över sitt miljövänliga fotavtryck. Den krämiga, ecrufärgade klädseln - mjuk att ta på - är tillverkad av robust polyester som klarar imponerande 100 000 martindale-cykler, vilket ger hållbarhet vid sidan av den diskreta elegansen. Tillverkad i Nederländerna. Bra att veta om Puff love seat - Ingår i serien Puff.- Tillverkad i Nederländerna.- Klädsel i polyester.- Ram i trä. Vi har valt ut Ecru Fåtöljer i Textil från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Puff Sittpuff Ecru - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Ecru - 586-020-019

  polspotten puff sittpuff ecru - sittsäckar & sittpuffar textil ecru - 586-020-019
  Lägg till en touch av holländsk design i ditt hem med Pols Potten Puff sittpuff, där stil och komfort blandas sömlöst! Puffen är tillverkad i Nederländerna och kombinerar den lyxiga mjukheten hos fyllningen av fjädrar och skum med den hållbara charmen hos en träram, allt insvept i en högkvalitativ, texturerad polyesterklädsel. Tillverkad i Nederländerna. Bra att veta om Puff sittpuff - Ingår i serien Puff.- Tillverkad i Nederländerna.- Klädsel i polyester.- Ram i trä. Vi har valt ut Ecru Sittsäckar & Sittpuffar i Textil från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Tip Tap Pall Beige - Sidobord & Avlastningsbord Beige - 510-070-086

  polspotten tip tap pall beige - sidobord & avlastningsbord beige - 510-070-086
  Upptäck den ikoniska Tip Tap-pallen från Pols Potten, där funktionalitet möter en tidlös design! Denna eleganta pall utstrålar en varm elegans som är perfekt för både moderna och eklektiska inredningar. Den är tillverkad med precision i Vietnam och är inte bara en pall - den är ett bevis på oklanderligt hantverk. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Tip Tap pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Beige Sidobord & Avlastningsbord från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Puff Loungefåtölj Ecru - Fåtöljer Textil Ecru - 586-020-017

  polspotten puff loungefåtölj ecru - fåtöljer textil ecru - 586-020-017
  Ta en stund och tänk dig att du sjunker ner i den överdådiga komforten i vår loungestol Puff från Pols Potten i en lugn ecru nyans. Denna vackert utformade stol är utformad för att omfamna dig med sin fjäder- och skumfyllning, vilket ger en oöverträffad avkopplingshörna i ditt vardagsrum. Loungestolen Puff är en symfoni av lyxig textil och robust träram, som lovar stabilitet och lång livslängd med en martindale-poäng på 100 000 - vilket garanterar att din investering står emot tidens tand och livliga sociala sammankomster. Tillverkad i Nederländerna. Bra att veta om Puff loungefåtölj - Ingår i serien Puff.- Tillverkad i Nederländerna.- Klädsel i polyester.- Ram i trä. Vi har valt ut Ecru Fåtöljer i Textil från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Twister Sidobord Ljusblå - Sidobord & Avlastningsbord Metall Ljusblå - 390-070-112

  polspotten twister sidobord ljusblå - sidobord & avlastningsbord metall ljusblå - 390-070-112
  Upptäck den livfulla charmen hos Pols Potten Twister sidobord. Detta sidobord är en fantastisk blandning av funktionalitet och nyckfullhet och är perfekt för alla som vill injicera en färgklick och ett stänk av modern design i sitt vardagsrum. Tillverkat i Indien. Bra att veta om Twister sidobord - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkat i Indien.- Tillverkat av metall. Vi har valt ut Ljusblå Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Zig Zag Pall - Sidobord & Avlastningsbord Trä Ljusrosa

  polspotten zig zag pall - sidobord & avlastningsbord trä ljusrosa
  Pall från Pols Potten med en underbar, minimal design i trä med en lekfull känsla perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Zig Zag Pall - Sidobord & Avlastningsbord Trä Beige

  polspotten zig zag pall - sidobord & avlastningsbord trä beige
  Pall från Pols Potten med en underbar, minimal design i trä med en lekfull känsla perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Puff Loungefåtölj - Fåtöljer Textil Ecru

  polspotten puff loungefåtölj - fåtöljer textil ecru
  Loungefåtölj från Pols Potten med en djärv, oemotståndlig design med en unik form perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Tillverkad i Nederländerna. Om loungefåtöljen från Pols Potten- Från serien Puff.- Tillverkad i Nederländerna.- Klädsel i polyester.- Ram i trä. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Todd Fåtölj Beige - Fåtöljer Ask Beige - 559-020-003

  polspotten todd fåtölj beige - fåtöljer ask beige - 559-020-003
  Omfamna din bostad med komfort och stil med Todd-fåtöljen - en mästerlig blandning av mysig funktionalitet och elegant design, perfekt för att göra ett subtilt uttalande. Fåtöljen är tillverkad av 100% FSC-certifierad ask och är inte bara en sittplats, utan ett ansvarsfullt miljöval som står i harmoni med naturen. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Todd fåtölj - Erbjuds i flera varianter.- Klädsel i polyester.- FSC-certifierat trä från ett ansvarsfullt skogsbruk. Vi har valt ut Beige Fåtöljer i Ask från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Disc Soffbord - Soffbord Syntetiskt Material Svart

  polspotten disc soffbord - soffbord syntetiskt material svart
  Soffbord från Pols Potten med en marmorerad yta i syntetmaterial. Det har en rund form för en sofistikerad och elegant touch. Tillverkat i Kina. Om soffbordet från Pols Potten- Disc uppskattas för den marmorerade looken.- Rund form.- Finns i flera varianter. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Todd Fåtölj - Fåtöljer Ask Grön

  polspotten todd fåtölj - fåtöljer ask grön
  Fåtölj från Pols Potten med en raffinerad, supermjuk design perfekt för samtal och avkoppling i den moderna bostadsmiljön. Den har en handgjord stomme i ask med mjuka linjer. Tillverkad i Kina. Om fåtöljen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Klädsel i polyester.- FSC-certifierat trä från ett ansvarsfullt skogsbruk. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Todd Fåtölj - Fåtöljer Ask Beige

  polspotten todd fåtölj - fåtöljer ask beige
  Fåtölj från Pols Potten med en raffinerad, supermjuk design perfekt för samtal och avkoppling i den moderna bostadsmiljön. Den har en handgjord stomme i ask med mjuka linjer. Tillverkad i Kina. Om fåtöljen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Klädsel i polyester.- FSC-certifierat trä från ett ansvarsfullt skogsbruk. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Twister Sidobord Deep Blue - Sidobord & Avlastningsbord Metall Djupblå

  polspotten twister sidobord deep blue - sidobord & avlastningsbord metall djupblå
  Sidobord från Pols Potten med en lekfull design i metall med en enkel siluett. Tillverkat i Indien. Om sidobordet från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkat i Indien.- Tillverkat av metall. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Twister Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Metall Ljusblå

  polspotten twister sidobord - sidobord & avlastningsbord metall ljusblå
  Sidobord från Pols Potten med en lekfull design i metall med en enkel siluett. Tillverkat i Indien. Om sidobordet från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkat i Indien.- Tillverkat av metall. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Disc Soffbord - Soffbord Syntetiskt Material Vit

  polspotten disc soffbord - soffbord syntetiskt material vit
  Soffbord från Pols Potten med en marmorerad yta i syntetmaterial. Det har en rund form för en sofistikerad och elegant touch. Tillverkat i Kina. Om soffbordet från Pols Potten- Disc uppskattas för den marmorerade looken.- Rund form.- Finns i flera varianter. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Puff Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Ecru

  polspotten puff sittpuff - sittsäckar & sittpuffar textil ecru
  Sittpuff från Pols Potten med en djärv, oemotståndlig design med en unik form perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Tillverkad i Nederländerna. Om sittpuffen från Pols Potten- Från serien Puff.- Tillverkad i Nederländerna.- Klädsel i polyester.- Ram i trä. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Roundy Fåtölj - Fåtöljer Ask Beige

  polspotten roundy fåtölj - fåtöljer ask beige
  Fåtölj från Pols Potten med en avslappnad design i ask med rena linjer och en komfortabel dyna perfekt för alla som behöver skapa ett utrymme där avkoppling är av högsta prioritet. Tillverkad i Kina. Om fåtöljen från Pols Potten- Fåtölj i ask.- FSC-certifierat trä från ett ansvarsfullt skogsbruk. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Zig Zag Pall - Sidobord & Avlastningsbord Trä Svart

  polspotten zig zag pall - sidobord & avlastningsbord trä svart
  Pall från Pols Potten med en underbar, minimal design i trä med en lekfull känsla perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Tip Tap Pall Vit - Sidobord & Avlastningsbord Syntetiskt Material Vit - 510-070-009

  polspotten tip tap pall vit - sidobord & avlastningsbord syntetiskt material vit - 510-070-009
  Upptäck den ikoniska Tip Tap-pallen från Pols Potten, där funktionalitet möter en tidlös design! Denna eleganta pall utstrålar en varm elegans som är perfekt för både moderna och eklektiska inredningar. Den är tillverkad med precision i Vietnam och är inte bara en pall - den är ett bevis på oklanderligt hantverk. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Tip Tap pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Syntetiskt material från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Zig Zag Pall Svart - Sidobord & Avlastningsbord Trä Svart - 510-070-014

  polspotten zig zag pall svart - sidobord & avlastningsbord trä svart - 510-070-014
  Ta ut svängarna i din inredning med Zig Zag-pallen, en möbel som är ett exempel på både form och funktion. Denna pall är tillverkad av Pols Potten och har Vietnams berömda hantverkskunnande, och är inte bara en sittplats utan ett konstnärligt uttryck. Den är helt tillverkad av högkvalitativt trä och lovar hållbarhet och stöd med en enkel, men slående, zig-zag-design. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Zig Zag pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Zig Zag Pall Vit - Sidobord & Avlastningsbord Trä Vit - 510-070-013

  polspotten zig zag pall vit - sidobord & avlastningsbord trä vit - 510-070-013
  Ta ut svängarna i din inredning med Zig Zag-pallen, en möbel som är ett exempel på både form och funktion. Denna pall är tillverkad av Pols Potten och har Vietnams berömda hantverkskunnande, och är inte bara en sittplats utan ett konstnärligt uttryck. Den är helt tillverkad av högkvalitativt trä och lovar hållbarhet och stöd med en enkel, men slående, zig-zag-design. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Zig Zag pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Tip Tap Pall Konjak - Sidobord & Avlastningsbord Trä Konjak - 500-030-010

  polspotten tip tap pall konjak - sidobord & avlastningsbord trä konjak - 500-030-010
  Upptäck den ikoniska Tip Tap-pallen från Pols Potten, där funktionalitet möter en tidlös design! Denna eleganta pall utstrålar en varm elegans som är perfekt för både moderna och eklektiska inredningar. Den är tillverkad med precision i Vietnam och är inte bara en pall - den är ett bevis på oklanderligt hantverk. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Tip Tap pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Konjak Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Tip Tap Pall Svart - Sidobord & Avlastningsbord Syntetiskt Material Svart - 510-070-010

  polspotten tip tap pall svart - sidobord & avlastningsbord syntetiskt material svart - 510-070-010
  Upptäck den ikoniska Tip Tap-pallen från Pols Potten, där funktionalitet möter en tidlös design! Denna eleganta pall utstrålar en varm elegans som är perfekt för både moderna och eklektiska inredningar. Den är tillverkad med precision i Vietnam och är inte bara en pall - den är ett bevis på oklanderligt hantverk. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Tip Tap pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Syntetiskt material från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Teddy Fåtölj Beige - Fåtöljer Bouclé Beige - 559-020-006

  polspotten teddy fåtölj beige - fåtöljer bouclé beige - 559-020-006
  Teddy fåtölj från Pols Potten med en stilren, inbjudande design med runda former och en fantastisk sittkomfort. Den har en bekväm vaddering i skum och en härlig klädsel i bouclétyg för optimal komfort och slitstyrka. Bra att veta om Teddy fåtölj - Mysig, varm klädsel i bouclé.- Hög sittkomfort.- Ingår i serien Teddy.- Material: Bouclé, Massivt bokträ/plywood, Bonellfjädrar, Skum, Pulverlackerade metallben Vi har valt ut Beige Fåtöljer i Bouclé från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Zig Zag Pall Mörkblå - Sidobord & Avlastningsbord Trä Mörkblå - 510-070-098

  polspotten zig zag pall mörkblå - sidobord & avlastningsbord trä mörkblå - 510-070-098
  Ta ut svängarna i din inredning med Zig Zag-pallen, en möbel som är ett exempel på både form och funktion. Denna pall är tillverkad av Pols Potten och har Vietnams berömda hantverkskunnande, och är inte bara en sittplats utan ett konstnärligt uttryck. Den är helt tillverkad av högkvalitativt trä och lovar hållbarhet och stöd med en enkel, men slående, zig-zag-design. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Zig Zag pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Mörkblå Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Tip Tap Pall Mörkblå - Sidobord & Avlastningsbord Syntetiskt Material Mörkblå - 510-070-099

  polspotten tip tap pall mörkblå - sidobord & avlastningsbord syntetiskt material mörkblå - 510-070-099
  Upptäck den ikoniska Tip Tap-pallen från Pols Potten, där funktionalitet möter en tidlös design! Denna eleganta pall utstrålar en varm elegans som är perfekt för både moderna och eklektiska inredningar. Den är tillverkad med precision i Vietnam och är inte bara en pall - den är ett bevis på oklanderligt hantverk. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Tip Tap pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Mörkblå Sidobord & Avlastningsbord i Syntetiskt material från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Zig Zag Pall Konjak - Sidobord & Avlastningsbord Trä Konjak - 500-030-026

  polspotten zig zag pall konjak - sidobord & avlastningsbord trä konjak - 500-030-026
  Ta ut svängarna i din inredning med Zig Zag-pallen, en möbel som är ett exempel på både form och funktion. Denna pall är tillverkad av Pols Potten och har Vietnams berömda hantverkskunnande, och är inte bara en sittplats utan ett konstnärligt uttryck. Den är helt tillverkad av högkvalitativt trä och lovar hållbarhet och stöd med en enkel, men slående, zig-zag-design. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Zig Zag pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Konjak Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Twister Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Metall Svart

  polspotten twister sidobord - sidobord & avlastningsbord metall svart
  Sidobord från Pols Potten med en lekfull design i metall med en enkel siluett. Tillverkat i Indien. Om sidobordet från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkat i Indien.- Tillverkat av metall. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Zig Zag Pall - Sidobord & Avlastningsbord Trä Vit

  polspotten zig zag pall - sidobord & avlastningsbord trä vit
  Pall från Pols Potten med en underbar, minimal design i trä med en lekfull känsla perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Teddy Fåtölj - Fåtöljer Bouclé Beige

  polspotten teddy fåtölj - fåtöljer bouclé beige
  Fåtölj från Pols Potten med en stilren, inbjudande design med runda former och en fantastisk sittkomfort perfekt för det moderna hemmet. Den har en bekväm vaddering i skum. Stolen har en härlig klädsel i bouclétyg för optimal komfort och slitstyrka. Kombinera fåtöljen med en Teddy soffa från Pols Potten. Om fåtöljen från Pols Potten- Mysig, varm klädsel i bouclé.- Hög sittkomfort.- Från serien Teddy.- Material: Bouclé, Massivt bokträ/plywood, Bonellfjädrar, Skum, Pulverlackerade metallben Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Zig Zag Pall - Sidobord & Avlastningsbord Trä Mörkblå

  polspotten zig zag pall - sidobord & avlastningsbord trä mörkblå
  Pall från Pols Potten med en underbar, minimal design i trä med en lekfull känsla perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Disc Soffbord Svart - Soffbord Syntetiskt Material Svart - 530-010-013

  polspotten disc soffbord svart - soffbord syntetiskt material svart - 530-010-013
  Upptäck mittpunkten som ditt vardagsrum har längtat efter med vårt eleganta soffbord från Pols Potten. Soffbordet har en lyxig yta i marmorlook och en robust MDF-konstruktion, och kombinerar den tidlösa elegansen hos klassisk marmor med tillförlitligheten och hållbarheten hos moderna material. Tillverkat i Kina. Bra att veta om Disc soffbord - Disc uppskattas för den marmorerade looken.- Rund form.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Syntetiskt material från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Zig Zag Pall - Sidobord & Avlastningsbord Trä Konjak

  polspotten zig zag pall - sidobord & avlastningsbord trä konjak
  Pall från Pols Potten med en underbar, minimal design i trä med en lekfull känsla perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Thick Disk Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Metall Silver

  polspotten thick disk sidobord - sidobord & avlastningsbord metall silver
  Sidobord från Pols Potten i nickelpläterat aluminium med en dekorativ, träliknande struktur. Om sidobordet från Pols Potten- Kan även användas som en pall. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Tip Tap Pall - Sidobord & Avlastningsbord Syntetiskt Material Svart

  polspotten tip tap pall - sidobord & avlastningsbord syntetiskt material svart
  Pall från Pols Potten med en minimal design med en lekfull känsla perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Tip Tap Pall - Sidobord & Avlastningsbord Trä Konjak

  polspotten tip tap pall - sidobord & avlastningsbord trä konjak
  Pall från Pols Potten med en minimal design med en lekfull känsla perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Tip Tap Pall - Sidobord & Avlastningsbord Syntetiskt Material Mörkblå

  polspotten tip tap pall - sidobord & avlastningsbord syntetiskt material mörkblå
  Pall från Pols Potten med en minimal design med en lekfull känsla perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från Pols Potten- Finns i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Polspotten Chair Peggy Fabric Rough Ecru (Fsc 100% Certified) - Fåtöljer Textil Beige

  polspotten chair peggy fabric rough ecru (fsc 100% certified) - fåtöljer textil beige
  Chair Peggy Fabric Rough Grey (Fsc 100% Certified) från Polspotten är en elegant och miljövänlig stol som passar perfekt in i moderna hem. Den är skapad med omsorg för att erbjuda både stil och hållbarhet Om Chair Peggy: Tillverkad av FSC-certifierat trä för hållbarhet Bekväm stoppning och tygklädsel i en tidlös grå färg Elegant och minimalistisk design som passar in i olika inredningsstilar Chair Peggy är perfekt för den designmedvetna kunden som värdesätter både stil och hållbarhet. Med dess FSC-certifiering och bekväma design är den ett utmärkt val för alla som söker en hållbar och vacker stol Om Polspotten: Polspotten är känt för sin innovativa design och höga kvalitet. Varumärket strävar efter att skapa möbler som kombinerar stil med funktion och hållbarhet för att skapa en unik upplevelse för kunderna Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Chair Peggy Fabric Rough Grey (Fsc 100% Certified) - Fåtöljer Textil Grå

  polspotten chair peggy fabric rough grey (fsc 100% certified) - fåtöljer textil grå
  Chair Peggy Fabric Rough Grey (Fsc 100% Certified) från Polspotten är en elegant och miljövänlig stol som passar perfekt in i moderna hem. Den är skapad med omsorg för att erbjuda både stil och hållbarhet Om Chair Peggy: Tillverkad av FSC-certifierat trä för hållbarhet Bekväm stoppning och tygklädsel i en tidlös grå färg Elegant och minimalistisk design som passar in i olika inredningsstilar Chair Peggy är perfekt för den designmedvetna kunden som värdesätter både stil och hållbarhet. Med dess FSC-certifiering och bekväma design är den ett utmärkt val för alla som söker en hållbar och vacker stol Om Polspotten: Polspotten är känt för sin innovativa design och höga kvalitet. Varumärket strävar efter att skapa möbler som kombinerar stil med funktion och hållbarhet för att skapa en unik upplevelse för kunderna Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Polspotten Chair Peggy Fabric Rough Ecru (Fsc 100% Certified) - Fåtöljer Textil Beige - 550-020-066

  polspotten chair peggy fabric rough ecru (fsc 100% certified) - fåtöljer textil beige - 550-020-066
  Chair Peggy Fabric Rough Ecru (Fsc 100% Certified) från Polspotten. Vi har valt ut Beige Fåtöljer i Textil från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Chair Peggy Fabric Rough Grey (Fsc 100% Certified) - Fåtöljer Textil Grå - 550-020-065

  polspotten chair peggy fabric rough grey (fsc 100% certified) - fåtöljer textil grå - 550-020-065
  Chair Peggy Fabric Rough Grey (Fsc 100% Certified) från Polspotten. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Textil från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Todd Fåtölj Blå - Fåtöljer Ask Blå - 587-020-007

  polspotten todd fåtölj blå - fåtöljer ask blå - 587-020-007
  Omfamna din bostad med komfort och stil med Todd-fåtöljen - en mästerlig blandning av mysig funktionalitet och elegant design, perfekt för att göra ett subtilt uttalande. Fåtöljen är tillverkad av 100% FSC-certifierad ask och är inte bara en sittplats, utan ett ansvarsfullt miljöval som står i harmoni med naturen. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Todd fåtölj - Erbjuds i flera varianter.- Klädsel i polyester.- FSC-certifierat trä från ett ansvarsfullt skogsbruk. Vi har valt ut Blå Fåtöljer i Ask från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Disc Soffbord Vit - Soffbord Syntetiskt Material Vit - 530-010-002

  polspotten disc soffbord vit - soffbord syntetiskt material vit - 530-010-002
  Upptäck mittpunkten som ditt vardagsrum har längtat efter med vårt eleganta soffbord från Pols Potten. Soffbordet har en lyxig yta i marmorlook och en robust MDF-konstruktion, och kombinerar den tidlösa elegansen hos klassisk marmor med tillförlitligheten och hållbarheten hos moderna material. Tillverkat i Kina. Bra att veta om Disc soffbord - Disc uppskattas för den marmorerade looken.- Rund form.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Vit Soffbord i Syntetiskt material från Polspotten med stor omsorg.
 • Polspotten Zig Zag Pall Beige - Sidobord & Avlastningsbord Trä Beige - 510-070-087

  polspotten zig zag pall beige - sidobord & avlastningsbord trä beige - 510-070-087
  Ta ut svängarna i din inredning med Zig Zag-pallen, en möbel som är ett exempel på både form och funktion. Denna pall är tillverkad av Pols Potten och har Vietnams berömda hantverkskunnande, och är inte bara en sittplats utan ett konstnärligt uttryck. Den är helt tillverkad av högkvalitativt trä och lovar hållbarhet och stöd med en enkel, men slående, zig-zag-design. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Zig Zag pall - Erbjuds i flera varianter.- Tillverkad i Vietnam. Vi har valt ut Beige Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Polspotten med stor omsorg.