Möbler
www.mobel.se

Platinum Aerocover möbler

 • Platinum Aerocover, Skydd till solsäng

  platinum aerocover, skydd till solsäng
  Möbelskydd till utemöbler som passar till de flesta solstolar, solsängar och andra vilstolar. Med ett överdrag till trädgårdsmöbler skyddar du din utemöbel mot vatten, smuts, snö och andra dåliga väderförhållanden. Mått:  Bredd: 75 cm Längd: 210 cm Höjd: 40 cm Fördelar med Platinum Aerocover Vattentätt som samtidigt andas, vilket förhindrar mögel.  Enkla att använda och tar inte stor plats när de inte används. Två dragskor i nedre kant som gör det enkelt att dra åt möbelskyddet för allra bästa passform. Starkt och hållbart material med bra färgäkthet. Inklusive förvaringsväska. Se videon nedan för att få mer information om Platinum Aerocover. Platinum Aerocover är ett unikt möbelöverdrag med många finesser. Möbelskyddet är vattentätt samtidigt som det andas, detta hjälper till att reducera kondens och därmed förhindrar mögel från att bildas. 
 • Platinum Aerocover, Möbelskydd soffbord Ø65 H45 cm

  platinum aerocover, möbelskydd soffbord ø65 h45 cm
  Möbelskydd Ø65 H45 cm till soffbord. Med ett skydd till trädgårdsmöbler skyddar du din utemöbel mot vatten, smuts, snö och andra dåliga väderförhållanden. Ett överdrag till utemöbler gör även att du slipper ta in soffgruppen på vintern. Fördelar med Platinum Aerocover Vattentätt som samtidigt andas, vilket förhindrar mögel. Enkla att använda och tar inte stor plats när de inte används. Dragsko i nedre kant som gör det enkelt att dra åt möbelskyddet för allra bästa passform. Starkt och hållbart material med bra färgäkthet. Inklusive förvaringsväska. Se videon nedan för att få mer information om Platinum Aerocover. Platinum Aerocover är ett unikt möbelskydd med många finesser. Möbelskyddet är vattentätt samtidigt som det andas, detta hjälper till att reducera kondens och därmed förhindrar mögel från att bildas.
 • Platinum Aerocover, Möbelskydd soffbord 112x82 H50 cm

  platinum aerocover, möbelskydd soffbord 112x82 h50 cm
  Möbelskydd 112x82 cm till soffbord. Med ett skydd till trädgårdsmöbler skyddar du din utemöbel mot vatten, smuts, snö och andra dåliga väderförhållanden. Ett överdrag till utemöbler gör även att du slipper ta in soffgruppen på vintern. Fördelar med Platinum Aerocover Vattentätt som samtidigt andas, vilket förhindrar mögel. Enkla att använda och tar inte stor plats när de inte används. Dragsko i nedre kant som gör det enkelt att dra åt möbelskyddet för allra bästa passform. Starkt och hållbart material med bra färgäkthet. Inklusive förvaringsväska. Se videon nedan för att få mer information om Platinum Aerocover. Platinum Aerocover är ett unikt möbelskydd med många finesser. Möbelskyddet är vattentätt samtidigt som det andas, detta hjälper till att reducera kondens och därmed förhindrar mögel från att bildas.
 • Platinum Aerocover, Möbelskydd till solsäng 145x210 cm

  platinum aerocover, möbelskydd till solsäng 145x210 cm
  Möbelskydd till solsäng 145x210x30 från Platinum Aerocover.  Fördelar med Platinum Aerocover Vattentätt som samtidigt andas, vilket förhindrar mögel. Enkla att använda och tar inte stor plats när de inte används. Två dragskor i nedre kant som gör det enkelt att dra åt möbelskyddet för allra bästa passform. Ögla som enkelt går att fästa runt ett bordsben eller stolsben. Starkt och hållbart material med bra färgäkthet. Inklusive förvaringsväska. Se videon nedan för att få mer information om Platinum Aerocover. Platinum Aerocover är ett unikt möbelskydd med många finesser. Möbelskyddet är vattentätt samtidigt som det andas, detta hjälper till att reducera kondens och därmed förhindrar mögel från att bildas.
 • Platinum Aerocover, Möbelskydd soffbord 82x82 H50 cm

  platinum aerocover, möbelskydd soffbord 82x82 h50 cm
  Möbelskydd 82x82 cm till soffbord. Med ett skydd till trädgårdsmöbler skyddar du din utemöbel mot vatten, smuts, snö och andra dåliga väderförhållanden. Ett överdrag till utemöbler gör även att du slipper ta in soffgruppen på vintern. Fördelar med Platinum Aerocover Vattentätt som samtidigt andas, vilket förhindrar mögel. Enkla att använda och tar inte stor plats när de inte används. Dragsko i nedre kant som gör det enkelt att dra åt möbelskyddet för allra bästa passform. Starkt och hållbart material med bra färgäkthet. Inklusive förvaringsväska. Se videon nedan för att få mer information om Platinum Aerocover. Platinum Aerocover är ett unikt möbelskydd med många finesser. Möbelskyddet är vattentätt samtidigt som det andas, detta hjälper till att reducera kondens och därmed förhindrar mögel från att bildas.
 • Platinum Aerocover, Möbelskydd soffbord Ø98 H50 cm

  platinum aerocover, möbelskydd soffbord ø98 h50 cm
  Möbelskydd Ø98 H50 cm till soffbord. Med ett skydd till trädgårdsmöbler skyddar du din utemöbel mot vatten, smuts, snö och andra dåliga väderförhållanden. Ett överdrag till utemöbler gör även att du slipper ta in soffgruppen på vintern. Fördelar med Platinum Aerocover Vattentätt som samtidigt andas, vilket förhindrar mögel. Enkla att använda och tar inte stor plats när de inte används. Dragsko i nedre kant som gör det enkelt att dra åt möbelskyddet för allra bästa passform. Starkt och hållbart material med bra färgäkthet. Inklusive förvaringsväska. Se videon nedan för att få mer information om Platinum Aerocover. Platinum Aerocover är ett unikt möbelskydd med många finesser. Möbelskyddet är vattentätt samtidigt som det andas, detta hjälper till att reducera kondens och därmed förhindrar mögel från att bildas.
 • Platinum Aerocover, Möbelskydd till solsäng 90x210 cm

  platinum aerocover, möbelskydd till solsäng 90x210 cm
  Möbelskydd till solsäng 90x210x30 från Platinum Aerocover  Fördelar med Platinum Aerocover Vattentätt som samtidigt andas, vilket förhindrar mögel. Enkla att använda och tar inte stor plats när de inte används. Två dragskor i nedre kant som gör det enkelt att dra åt möbelskyddet för allra bästa passform. Ögla som enkelt går att fästa runt ett bordsben eller stolsben. Starkt och hållbart material med bra färgäkthet. Inklusive förvaringsväska. Se videon nedan för att få mer information om Platinum Aerocover. Platinum Aerocover är ett unikt möbelskydd med många finesser. Möbelskyddet är vattentätt samtidigt som det andas, detta hjälper till att reducera kondens och därmed förhindrar mögel från att bildas.
ilead