Möbler
www.mobel.se

Petite Friture möbler

 • Petite Friture Week-end Trädgårdsbänk 121 Cm - Bänkar Aluminium Svart

  petite friture week-end trädgårdsbänk 121 cm - bänkar aluminium svart
  Trädgårdsbänken från Petite Friture är perfekt för trädgården och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Bänken har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och praktisk, stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om trädgårdsbänken från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 1210 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som bänk utan ryggstöd.- Finns även som soffa med armstöd.- Från serien Week-End.- Kombinera trädgårdsbänken med Week-End matbord från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för trädgårdsbänken- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Trädgårdsbänk 121 Cm Svart - Bänkar Aluminium Svart - M0740601

  petite friture week-end trädgårdsbänk 121 cm svart - bänkar aluminium svart - m0740601
  Week-End trädgårdsbänk från Petite Friture med ett grafiskt uttryck i rostfritt aluminium. Skruvlös konstruktion med böljande former, geometriska element och linjära ribbor i två riktningar. Bekväm sits med stapelbar funktion. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End trädgårdsbänk - Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 1210 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som bänk utan ryggstöd.- Finns även som soffa med armstöd.- Ingår i serien Week-End.- Kombinera trädgårdsbänken med Week-End matbord från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om trädgårdsbänken?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Bänkar i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Soffbord 60x69 Cm Jade Green - Soffbord utomhus Aluminium Jadegrön - M0741015

  petite friture week-end soffbord 60x69 cm jade green - soffbord utomhus aluminium jadegrön - m0741015
  Week-End soffbord från Petite Friture med ett grafiskt uttryck i rostfritt aluminium. Skruvlös konstruktion med böljande former och linjära ribbor. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Rektangulär form med flera olika användningsområden. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End soffbord - Skruvlös design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 600 mm.- Längd: 690 mm.- Höjd: 320 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som längre soffbord.- Ingår i serien Week-End.- Kombinera soffbordet med Week-End loungefåtöljer från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Jadegrön Soffbord utomhus i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Francis Soffbord 400 Mm Svart - Soffbord Aluminium Svart - M0790101

  petite friture francis soffbord 400 mm svart - soffbord aluminium svart - m0790101
  Francis soffbord från Petite Friture med en glamorös design och ett unikt uttryck. Det har en reflekterande bordsskiva i spegelglas med ett färgglatt digitaltryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Frankrike. Design av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Francis soffbord - Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Francis. Vi har valt ut Svart Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord - Matbord & Barbord Stål Antracit

  petite friture hollo bistrobord - matbord & barbord stål antracit
  Bistrobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om bistrobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för bistrobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Stål Vinröd

  petite friture hollo sidobord - sidobord & avlastningsbord stål vinröd
  Sidobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om sidobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för sidobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord - Matbord & Barbord Stål Guld

  petite friture hollo bistrobord - matbord & barbord stål guld
  Bistrobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om bistrobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för bistrobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Unify Sidobord Blush - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Blush - M0870103

  petite friture unify sidobord blush - sidobord & avlastningsbord ekfanér blush - m0870103
  Unify sidobord från Petite Friture med en hållbar design och en genomtänkt, balanserad konstruktion perfekt för vardagsrummet. Det har en bordsskiva i ekfanér och krökta, matta ben i återvinningsbar pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Tillverkat i Tjeckien. Design av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om sidobordet - Finns även som en bänk.- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Sidobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Blush Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Vinröd - Matbord & Barbord Aluminium Vinröd - M0742605

  petite friture week-end bistrobord 60 cm vinröd - matbord & barbord aluminium vinröd - m0742605
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vinröd Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Soffbord 60x69 Cm Svart - Soffbord utomhus Aluminium Svart - M0741001

  petite friture week-end soffbord 60x69 cm svart - soffbord utomhus aluminium svart - m0741001
  Week-End soffbord från Petite Friture med ett grafiskt uttryck i rostfritt aluminium. Skruvlös konstruktion med böljande former och linjära ribbor. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Rektangulär form med flera olika användningsområden. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End soffbord - Skruvlös design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 600 mm.- Längd: 690 mm.- Höjd: 320 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som längre soffbord.- Ingår i serien Week-End.- Kombinera soffbordet med Week-End loungefåtöljer från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord utomhus i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Soffbord 60x69 Cm - Soffbord utomhus Aluminium Svart

  petite friture week-end soffbord 60x69 cm - soffbord utomhus aluminium svart
  Soffbordet från Petite Friture är perfekt för trädgården och har en grafisk design med linjära ribbor. Bordet har en skruvlös, böljande konstruktion med en rektangulär form anpassad för mångsidiga användningsområden. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om soffbordet från Petite Friture- Skruvlös design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 600 mm.- Längd: 690 mm.- Höjd: 320 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som längre soffbord.- Från serien Week-End.- Kombinera soffbordet med Week-End loungefåtöljer från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för soffbordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Soffbord 60x69 Cm Jade Green - Soffbord utomhus Aluminium Jadegrön

  petite friture week-end soffbord 60x69 cm jade green - soffbord utomhus aluminium jadegrön
  Soffbordet från Petite Friture är perfekt för trädgården och har en grafisk design med linjära ribbor. Bordet har en skruvlös, böljande konstruktion med en rektangulär form anpassad för mångsidiga användningsområden. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om soffbordet från Petite Friture- Skruvlös design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 600 mm.- Längd: 690 mm.- Höjd: 320 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som längre soffbord.- Från serien Week-End.- Kombinera soffbordet med Week-End loungefåtöljer från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för soffbordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Trädgårdssoffa 2-sits Jadegrön - Bänkar Aluminium Jadegrön - M0741915

  petite friture week-end trädgårdssoffa 2-sits jadegrön - bänkar aluminium jadegrön - m0741915
  Week-End trädgårdssoffa från Petite Friture med ett grafiskt uttryck i rostfritt aluminium. Skruvlös konstruktion med böljande former, geometriska element och linjära ribbor i två riktningar. Bekväm sits med armstöd och stapelbar funktion. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End trädgårdssoffa - Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 1135 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 785 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som bänk.- Finns även som loungestol.- Ingår i serien Week-End.- Kombinera trädgårdssoffan med Week-End soffbord från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om trädgårdssoffan?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Jadegrön Bänkar i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Trädgårdssoffa 2-sits - Bänkar Aluminium Jadegrön

  petite friture week-end trädgårdssoffa 2-sits - bänkar aluminium jadegrön
  Trädgårdssoffan från Petite Friture är perfekt för trädgården och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Soffan har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits, mjukt kurvade armstöd och praktisk, stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om trädgårdssoffan från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 1135 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 785 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som bänk.- Finns även som loungestol.- Från serien Week-End.- Kombinera trädgårdssoffan med Week-End soffbord från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för trädgårdssoffan- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Matbord Rektangulär 85x180 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Svart

  petite friture week-end matbord rektangulär 85x180 cm - matbord & barbord aluminium svart
  Matbordet från Petite Friture är perfekt för trädgården och har en grafisk, linjär design. Det har en skruvlös, böljande konstruktion med en rektangulär form. Matbordet är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om matbordet från Petite Friture- Skruvlös design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera matbordet med Week-End matstolar från Petite Friture.- Matbordet finns i olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för matbordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Matbord Rektangulär 85x180 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - M0741201

  petite friture week-end matbord rektangulär 85x180 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - m0741201
  Week-End matbord från Petite Friture med ett grafiskt uttryck i rostfritt aluminium Skruvlös konstruktion med böljande former och linjärt mönster på bordsskivan Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk Rektangulär form med matt finish i olika färger att välja mellan Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End matbord - Skruvlös design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera matbordet med Week-End matstolar från Petite Friture.- Matbordet finns i olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Ingår i serien Week-End. Hur bör du ta hand om matbordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm Blå - Soffbord Aluminium Blå - M0810905

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm blå - soffbord aluminium blå - m0810905
  Fromme soffbord från Petite Friture med en avskalad design och eleganta linjer. Det har en fyrkantig bordsskiva med smala ben. Det är tillverkat av aluminium med en matt, uv-behandlad yta för hållbarhet. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Design av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Fromme soffbord - Finns även som ett matbord.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Fromme. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Blå Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm Korall - Soffbord Aluminium Korall - M0810904

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm korall - soffbord aluminium korall - m0810904
  Fromme soffbord från Petite Friture med en avskalad design och eleganta linjer. Det har en fyrkantig bordsskiva med smala ben. Det är tillverkat av aluminium med en matt, uv-behandlad yta för hållbarhet. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Design av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Fromme soffbord - Finns även som ett matbord.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Fromme. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Korall Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm Svart - Soffbord Aluminium Svart - M0810901

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm svart - soffbord aluminium svart - m0810901
  Fromme soffbord från Petite Friture med en avskalad design och eleganta linjer. Det har en fyrkantig bordsskiva med smala ben. Det är tillverkat av aluminium med en matt, uv-behandlad yta för hållbarhet. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Design av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Fromme soffbord - Finns även som ett matbord.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Fromme. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Svart Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm Mintgrön - Soffbord Aluminium Mintgrön - M0810903

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm mintgrön - soffbord aluminium mintgrön - m0810903
  Fromme soffbord från Petite Friture med en avskalad design och eleganta linjer. Det har en fyrkantig bordsskiva med smala ben. Det är tillverkat av aluminium med en matt, uv-behandlad yta för hållbarhet. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Design av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Fromme soffbord - Finns även som ett matbord.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Fromme. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Mintgrön Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm Rödbrun - Soffbord Aluminium Rödbrun - M0810902

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm rödbrun - soffbord aluminium rödbrun - m0810902
  Fromme soffbord från Petite Friture med en avskalad design och eleganta linjer. Det har en fyrkantig bordsskiva med smala ben. Det är tillverkat av aluminium med en matt, uv-behandlad yta för hållbarhet. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Design av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Fromme soffbord - Finns även som ett matbord.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Fromme. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Rödbrun Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm - Soffbord Aluminium Blå

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm - soffbord aluminium blå
  Soffbordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant formgivning med rena linjer. Det är tillverkat av aluminium med en uv-behandlad, matt yta. Det har en fyrkantig form med en trendig färg som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om soffbordet från Petite Friture- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som ett matbord.- Soffbordet finns i flera färger.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm - Soffbord Aluminium Korall

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm - soffbord aluminium korall
  Soffbordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant formgivning med rena linjer. Det är tillverkat av aluminium med en uv-behandlad, matt yta. Det har en fyrkantig form med en trendig färg som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om soffbordet från Petite Friture- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som ett matbord.- Soffbordet finns i flera färger.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm - Soffbord Aluminium Mintgrön

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm - soffbord aluminium mintgrön
  Soffbordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant formgivning med rena linjer. Det är tillverkat av aluminium med en uv-behandlad, matt yta. Det har en fyrkantig form med en trendig färg som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om soffbordet från Petite Friture- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som ett matbord.- Soffbordet finns i flera färger.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm - Soffbord Aluminium Svart

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm - soffbord aluminium svart
  Soffbordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant formgivning med rena linjer. Det är tillverkat av aluminium med en uv-behandlad, matt yta. Det har en fyrkantig form med en trendig färg som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om soffbordet från Petite Friture- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som ett matbord.- Soffbordet finns i flera färger.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Fromme Soffbord 70x70 Cm - Soffbord Aluminium Rödbrun

  petite friture fromme soffbord 70x70 cm - soffbord aluminium rödbrun
  Soffbordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant formgivning med rena linjer. Det är tillverkat av aluminium med en uv-behandlad, matt yta. Det har en fyrkantig form med en trendig färg som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om soffbordet från Petite Friture- Fromme uppskattas för den stilrena designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som ett matbord.- Soffbordet finns i flera färger.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Francis Soffbord 1100 Mm Vit - Soffbord Aluminium Vit - M0790302

  petite friture francis soffbord 1100 mm vit - soffbord aluminium vit - m0790302
  Francis soffbord från Petite Friture med en glamorös design och ett unikt uttryck. Det har en reflekterande bordsskiva i spegelglas med ett färgglatt digitaltryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Frankrike. Design av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Francis soffbord - Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Francis. Vi har valt ut Vit Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Francis Soffbord 400 Mm Vit - Soffbord Aluminium Vit - M0790102

  petite friture francis soffbord 400 mm vit - soffbord aluminium vit - m0790102
  Francis soffbord från Petite Friture med en glamorös design och ett unikt uttryck. Det har en reflekterande bordsskiva i spegelglas med ett färgglatt digitaltryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Frankrike. Design av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Francis soffbord - Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Francis. Vi har valt ut Vit Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Francis Soffbord 1100 Mm Svart - Soffbord Aluminium Svart - M0790301

  petite friture francis soffbord 1100 mm svart - soffbord aluminium svart - m0790301
  Francis soffbord från Petite Friture med en glamorös design och ett unikt uttryck. Det har en reflekterande bordsskiva i spegelglas med ett färgglatt digitaltryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Frankrike. Design av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Francis soffbord - Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Francis. Vi har valt ut Svart Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Francis Soffbord 750 Mm Vit - Soffbord Aluminium Vit - M0790202

  petite friture francis soffbord 750 mm vit - soffbord aluminium vit - m0790202
  Francis soffbord från Petite Friture med en glamorös design och ett unikt uttryck. Det har en reflekterande bordsskiva i spegelglas med ett färgglatt digitaltryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Frankrike. Design av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Francis soffbord - Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Francis. Vi har valt ut Vit Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Francis Soffbord 750 Mm Svart - Soffbord Aluminium Svart - M0790201

  petite friture francis soffbord 750 mm svart - soffbord aluminium svart - m0790201
  Francis soffbord från Petite Friture med en glamorös design och ett unikt uttryck. Det har en reflekterande bordsskiva i spegelglas med ett färgglatt digitaltryck perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Tillverkat i Frankrike. Design av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Francis soffbord - Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet ingår i Petite Fritures serie Francis. Vi har valt ut Svart Soffbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Francis Soffbord 750 Mm - Soffbord Aluminium Svart

  petite friture francis soffbord 750 mm - soffbord aluminium svart
  Soffbordet från Petite Friture har en unik formgivning med inspiration från vattenfärg. Det har ett digitaltryck på bordsskivan med färgglada färger och en reflekterande yta. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Välj mellan olika färger och storlekar. Tillverkat i Frankrike. Formgivning av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Om soffbordet från Petite Friture- Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Francis. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Francis Soffbord 1100 Mm - Soffbord Aluminium Vit

  petite friture francis soffbord 1100 mm - soffbord aluminium vit
  Soffbordet från Petite Friture har en unik formgivning med inspiration från vattenfärg. Det har ett digitaltryck på bordsskivan med färgglada färger och en reflekterande yta. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Välj mellan olika färger och storlekar. Tillverkat i Frankrike. Formgivning av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Om soffbordet från Petite Friture- Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Francis. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Francis Soffbord 400 Mm - Soffbord Aluminium Vit

  petite friture francis soffbord 400 mm - soffbord aluminium vit
  Soffbordet från Petite Friture har en unik formgivning med inspiration från vattenfärg. Det har ett digitaltryck på bordsskivan med färgglada färger och en reflekterande yta. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Välj mellan olika färger och storlekar. Tillverkat i Frankrike. Formgivning av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Om soffbordet från Petite Friture- Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Francis. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Francis Soffbord 750 Mm - Soffbord Aluminium Vit

  petite friture francis soffbord 750 mm - soffbord aluminium vit
  Soffbordet från Petite Friture har en unik formgivning med inspiration från vattenfärg. Det har ett digitaltryck på bordsskivan med färgglada färger och en reflekterande yta. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Välj mellan olika färger och storlekar. Tillverkat i Frankrike. Formgivning av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Om soffbordet från Petite Friture- Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Francis. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Francis Soffbord 1100 Mm - Soffbord Aluminium Svart

  petite friture francis soffbord 1100 mm - soffbord aluminium svart
  Soffbordet från Petite Friture har en unik formgivning med inspiration från vattenfärg. Det har ett digitaltryck på bordsskivan med färgglada färger och en reflekterande yta. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Välj mellan olika färger och storlekar. Tillverkat i Frankrike. Formgivning av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Om soffbordet från Petite Friture- Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Francis. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Francis Soffbord 400 Mm - Soffbord Aluminium Svart

  petite friture francis soffbord 400 mm - soffbord aluminium svart
  Soffbordet från Petite Friture har en unik formgivning med inspiration från vattenfärg. Det har ett digitaltryck på bordsskivan med färgglada färger och en reflekterande yta. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Välj mellan olika färger och storlekar. Tillverkat i Frankrike. Formgivning av Constance Guisset. Originaldesign från år 2018. Om soffbordet från Petite Friture- Francis uppskattas för den färgglada designen.- Francis är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Tillverkat i Frankrike.- Det här soffbordet är en del av Petite Fritures kollektion Francis. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Sidobord Vinröd - Sidobord & Avlastningsbord Stål Vinröd - M0140409

  petite friture hollo sidobord vinröd - sidobord & avlastningsbord stål vinröd - m0140409
  Hollo sidobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Vinröd Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord Guld - Matbord & Barbord Stål Guld - M0140605

  petite friture hollo bistrobord guld - matbord & barbord stål guld - m0140605
  Hollo bistrobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om bistrobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Guld Matbord & Barbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Soffbord Blå - Soffbord Stål Blå - M0140510

  petite friture hollo soffbord blå - soffbord stål blå - m0140510
  Hollo soffbord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Blå Soffbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord Blå - Matbord & Barbord Stål Blå - M0140610

  petite friture hollo bistrobord blå - matbord & barbord stål blå - m0140610
  Hollo bistrobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om bistrobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Blå Matbord & Barbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord Vinröd - Matbord & Barbord Stål Vinröd - M0140609

  petite friture hollo bistrobord vinröd - matbord & barbord stål vinröd - m0140609
  Hollo bistrobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om bistrobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Vinröd Matbord & Barbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord Svart - Matbord & Barbord Stål Svart - M0140607

  petite friture hollo bistrobord svart - matbord & barbord stål svart - m0140607
  Hollo bistrobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om bistrobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Soffbord Vinröd - Soffbord Stål Vinröd - M0140509

  petite friture hollo soffbord vinröd - soffbord stål vinröd - m0140509
  Hollo soffbord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Vinröd Soffbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Soffbord Svart - Soffbord Stål Svart - M0140507

  petite friture hollo soffbord svart - soffbord stål svart - m0140507
  Hollo soffbord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Sidobord Blå - Sidobord & Avlastningsbord Stål Blå - M0140410

  petite friture hollo sidobord blå - sidobord & avlastningsbord stål blå - m0140410
  Hollo sidobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Blå Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Sidobord Antracit - Sidobord & Avlastningsbord Stål Antracit - M0140402

  petite friture hollo sidobord antracit - sidobord & avlastningsbord stål antracit - m0140402
  Hollo sidobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord Antracit - Matbord & Barbord Stål Antracit - M0140602

  petite friture hollo bistrobord antracit - matbord & barbord stål antracit - m0140602
  Hollo bistrobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om bistrobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Antracit Matbord & Barbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Sidobord Guld - Sidobord & Avlastningsbord Stål Guld - M0140405

  petite friture hollo sidobord guld - sidobord & avlastningsbord stål guld - m0140405
  Hollo sidobord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Guld Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Soffbord Antracit - Soffbord Stål Antracit - M0140502

  petite friture hollo soffbord antracit - soffbord stål antracit - m0140502
  Hollo soffbord från Petite Friture med en stilren design i stål och en stabil konstruktion. Matt yta med ett skyddande lager med epoxifärg. Går att använda både inom- och utomhus. Tillverkat i Polen. Design av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Bra att veta om sidobordet - Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Soffbordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Vi har valt ut Antracit Soffbord i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Hollo Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Stål Blå

  petite friture hollo sidobord - sidobord & avlastningsbord stål blå
  Sidobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om sidobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för sidobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Stål Guld

  petite friture hollo sidobord - sidobord & avlastningsbord stål guld
  Sidobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om sidobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för sidobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord - Matbord & Barbord Stål Blå

  petite friture hollo bistrobord - matbord & barbord stål blå
  Bistrobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om bistrobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för bistrobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Soffbord - Soffbord Stål Vinröd

  petite friture hollo soffbord - soffbord stål vinröd
  Sidobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om sidobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Soffbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för sidobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Soffbord - Soffbord Stål Svart

  petite friture hollo soffbord - soffbord stål svart
  Sidobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om sidobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Soffbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för sidobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Soffbord - Soffbord Stål Antracit

  petite friture hollo soffbord - soffbord stål antracit
  Sidobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om sidobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Soffbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för sidobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Soffbord - Soffbord Stål Blå

  petite friture hollo soffbord - soffbord stål blå
  Sidobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om sidobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Soffbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för sidobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord - Matbord & Barbord Stål Vinröd

  petite friture hollo bistrobord - matbord & barbord stål vinröd
  Bistrobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om bistrobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för bistrobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Stål Antracit

  petite friture hollo sidobord - sidobord & avlastningsbord stål antracit
  Sidobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om sidobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Sidobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för sidobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Hollo Bistrobord - Matbord & Barbord Stål Svart

  petite friture hollo bistrobord - matbord & barbord stål svart
  Bistrobordet från Petite Friture har en enkel formgivning med rena linjer och en stabil konstruktion. Det är tillverkat av stål med epoxifärg perfekt för både inom- och utomhusbruk. Tillverkat i Polen. Formgivning av AC / AL Studio. Originaldesign från år 2012. Om bistrobordet från Petite Friture- Hollo uppskattas för den stilrena designen.- Hollo är också omtyckt för de olika användningsområdena.- Bistrobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Polen.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för bistrobordet- Använd inte slipmedel eller metallsvamp.- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Unify Bänk 1800 Mm Gråbrun - Bänkar Ekfanér Gråbrun - M0870301

  petite friture unify bänk 1800 mm gråbrun - bänkar ekfanér gråbrun - m0870301
  Unify bänk från Petite Friture med en hållbar design och en genomtänkt, balanserad konstruktion perfekt för matsalen eller köket. Den har en sittdel i ekfanér och krökta, matta ben i återvinningsbar pulverlackerat stål. Perfekt när det behövs många sittplatser på liten yta. Tillverkad i Tjeckien. Design av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om bänken - Finns även som ett bord.- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Bänken erbjuds i flera storlekar.- Bänken erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Gråbrun Bänkar i Ekfanér från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unify Bänk 1800 Mm Rödbrun - Bänkar Ekfanér Rödbrun - M0870302

  petite friture unify bänk 1800 mm rödbrun - bänkar ekfanér rödbrun - m0870302
  Unify bänk från Petite Friture med en hållbar design och en genomtänkt, balanserad konstruktion perfekt för matsalen eller köket. Den har en sittdel i ekfanér och krökta, matta ben i återvinningsbar pulverlackerat stål. Perfekt när det behövs många sittplatser på liten yta. Tillverkad i Tjeckien. Design av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om bänken - Finns även som ett bord.- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Bänken erbjuds i flera storlekar.- Bänken erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Rödbrun Bänkar i Ekfanér från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unify Bänk 1800 Mm - Bänkar Ekfanér Rödbrun

  petite friture unify bänk 1800 mm - bänkar ekfanér rödbrun
  Bänken från Petite Friture är perfekt för matsalen eller köket och har en balanserad formgivning med genomtänkta detaljer. Den har en rektangulär sittdel i ekfanér med matta, krökta ben i återvinningsbart stål och en hållbar tillverkningsprocess för att värna om miljön. Tillverkad i Tjeckien. Formgivning av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Om bänken från Petite Friture- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Finns även som ett bord.- Bänken finns i flera storlekar.- Bänken finns i flera färger.- Tillverkad i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Petite Friture Unify Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Blush

  petite friture unify sidobord - sidobord & avlastningsbord ekfanér blush
  Sidobordet från Petite Friture är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet och har en balanserad formgivning med genomtänkta detaljer. Det har en rund bordsskiva i ekfanér med matta, krökta ben i återvinningsbart stål och en hållbar tillverkningsprocess för att värna om miljön. Tillverkat i Tjeckien. Formgivning av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Om sidobordet från Petite Friture- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Finns även som en bänk.- Sidobordet finns i flera färger.- Tillverkat i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Unify Bänk 1800 Mm - Bänkar Ekfanér Gråbrun

  petite friture unify bänk 1800 mm - bänkar ekfanér gråbrun
  Bänken från Petite Friture är perfekt för matsalen eller köket och har en balanserad formgivning med genomtänkta detaljer. Den har en rektangulär sittdel i ekfanér med matta, krökta ben i återvinningsbart stål och en hållbar tillverkningsprocess för att värna om miljön. Tillverkad i Tjeckien. Formgivning av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Om bänken från Petite Friture- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Finns även som ett bord.- Bänken finns i flera storlekar.- Bänken finns i flera färger.- Tillverkad i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Petite Friture Unify Bord - Matbord & Barbord Ekfanér Gråbrun

  petite friture unify bord - matbord & barbord ekfanér gråbrun
  Bordet från Petite Friture är perfekt för köket och har en balanserad formgivning med genomtänkta detaljer. Det har en rund bordsskiva i ekfanér med matta, krökta ben i återvinningsbart stål och en hållbar tillverkningsprocess för att värna om miljön. Tillverkat i Tjeckien. Formgivning av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Om bordet från Petite Friture- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Finns även som en bänk.- Bordet finns i flera färger.- Tillverkat i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Unify Bord - Matbord & Barbord Ekfanér Rödbrun

  petite friture unify bord - matbord & barbord ekfanér rödbrun
  Bordet från Petite Friture är perfekt för köket och har en balanserad formgivning med genomtänkta detaljer. Det har en rund bordsskiva i ekfanér med matta, krökta ben i återvinningsbart stål och en hållbar tillverkningsprocess för att värna om miljön. Tillverkat i Tjeckien. Formgivning av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Om bordet från Petite Friture- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Finns även som en bänk.- Bordet finns i flera färger.- Tillverkat i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Unify Bord Rödbrun - Matbord & Barbord Ekfanér Rödbrun - M0870402

  petite friture unify bord rödbrun - matbord & barbord ekfanér rödbrun - m0870402
  Unify bord från Petite Friture med en hållbar design och en genomtänkt, balanserad konstruktion. Det har en bordsskiva i ekfanér och krökta, matta ben i återvinningsbar pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Tillverkat i Tjeckien. Design av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om bordet - Finns även som en bänk.- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Bordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Rödbrun Matbord & Barbord i Ekfanér från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unify Bord Gråbrun - Matbord & Barbord Ekfanér Gråbrun - M0870401

  petite friture unify bord gråbrun - matbord & barbord ekfanér gråbrun - m0870401
  Unify bord från Petite Friture med en hållbar design och en genomtänkt, balanserad konstruktion. Det har en bordsskiva i ekfanér och krökta, matta ben i återvinningsbar pulverlackerat stål. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Tillverkat i Tjeckien. Design av Anne Harvala. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om bordet - Finns även som en bänk.- Unify uppskattas för den balanserade designen.- Unify är också omtyckt för den hållbara tillverkningsprocessen.- Bordet erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Tjeckien.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Vi har valt ut Gråbrun Matbord & Barbord i Ekfanér från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Blush - Matbord & Barbord Aluminium Blush - M0742619

  petite friture week-end bistrobord 60 cm blush - matbord & barbord aluminium blush - m0742619
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Blush Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Blush

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium blush
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Jadegrön - Matbord & Barbord Aluminium Jadegrön - M0742515

  petite friture week-end bistrobord 60 cm jadegrön - matbord & barbord aluminium jadegrön - m0742515
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Jadegrön Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Vinröd - Matbord & Barbord Aluminium Vinröd - M0742505

  petite friture week-end bistrobord 60 cm vinröd - matbord & barbord aluminium vinröd - m0742505
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vinröd Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Gul - Matbord & Barbord Aluminium Gul - M0742508

  petite friture week-end bistrobord 60 cm gul - matbord & barbord aluminium gul - m0742508
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Gul Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Blå - Matbord & Barbord Aluminium Blå - M0742606

  petite friture week-end bistrobord 60 cm blå - matbord & barbord aluminium blå - m0742606
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Blå Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Gul - Matbord & Barbord Aluminium Gul - M0742608

  petite friture week-end bistrobord 60 cm gul - matbord & barbord aluminium gul - m0742608
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Gul Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - M0742509

  petite friture week-end bistrobord 60 cm vit - matbord & barbord aluminium vit - m0742509
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Blush - Matbord & Barbord Aluminium Blush - M0742519

  petite friture week-end bistrobord 60 cm blush - matbord & barbord aluminium blush - m0742519
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Blush Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Blå - Matbord & Barbord Aluminium Blå - M0742506

  petite friture week-end bistrobord 60 cm blå - matbord & barbord aluminium blå - m0742506
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Blå Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Flaskgrön - Matbord & Barbord Aluminium Glass Green - M0742518

  petite friture week-end bistrobord 60 cm flaskgrön - matbord & barbord aluminium glass green - m0742518
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Glass Green Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - M0742501

  petite friture week-end bistrobord 60 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - m0742501
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - M0742601

  petite friture week-end bistrobord 60 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - m0742601
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Jadegrön - Matbord & Barbord Aluminium Jadegrön - M0742615

  petite friture week-end bistrobord 60 cm jadegrön - matbord & barbord aluminium jadegrön - m0742615
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Jadegrön Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Terrakotta - Matbord & Barbord Aluminium Terrakotta - M0742613

  petite friture week-end bistrobord 60 cm terrakotta - matbord & barbord aluminium terrakotta - m0742613
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Terrakotta Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Terrakotta - Matbord & Barbord Aluminium Terrakotta - M0742513

  petite friture week-end bistrobord 60 cm terrakotta - matbord & barbord aluminium terrakotta - m0742513
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Rund bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Terrakotta Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Flaskgrön - Matbord & Barbord Aluminium Glass Green - M0742618

  petite friture week-end bistrobord 60 cm flaskgrön - matbord & barbord aluminium glass green - m0742618
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Glass Green Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60x60 Cm Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - M0742609

  petite friture week-end bistrobord 60x60 cm vit - matbord & barbord aluminium vit - m0742609
  Week-End bistrobord från Petite Friture med ett elegant uttryck i rostfritt aluminium. Fyrkantig bordsskiva med ett smalt ben. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End bistrobord - Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om bistrobordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Gul

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium gul
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Vinröd

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium vinröd
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Jadegrön

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium jadegrön
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Terrakotta

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium terrakotta
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Flaskgrön - Matbord & Barbord Aluminium Glass Green

  petite friture week-end bistrobord 60 cm flaskgrön - matbord & barbord aluminium glass green
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Svart

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium svart
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Blush

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium blush
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Blå

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium blå
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Vinröd

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium vinröd
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Blå

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium blå
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm Flaskgrön - Matbord & Barbord Aluminium Glass Green

  petite friture week-end bistrobord 60 cm flaskgrön - matbord & barbord aluminium glass green
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Gul

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium gul
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60x60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Vit

  petite friture week-end bistrobord 60x60 cm - matbord & barbord aluminium vit
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en fyrkantig bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Terrakotta

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium terrakotta
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Jadegrön

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium jadegrön
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Vit

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium vit
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Bistrobord 60 Cm - Matbord & Barbord Aluminium Svart

  petite friture week-end bistrobord 60 cm - matbord & barbord aluminium svart
  Bistrobordet från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en enkel design med en rund bordsskiva. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning. Det har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om bistrobordet från Petite Friture- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera bistrobordet med en stol från Petite Friture.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End. Skötselråd för bistrobordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Barstol Vit - Barstolar Aluminium Vit - M0740909

  petite friture week-end barstol vit - barstolar aluminium vit - m0740909
  Week-End barstol från Petite Friture med ett grafiskt uttryck i rostfritt aluminium. Skruvlös konstruktion med böljande former, geometriska element och linjära ribbor i två riktningar. Bekväm sits med stapelbar funktion. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End barstol - Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 550 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 800 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som matstol.- Finns även som loungestol.- Ingår i serien Week-End.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om barstolen?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Barstolar i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Trädgårdsbänk 121 Cm Vit - Bänkar Aluminium Vit - M0740609

  petite friture week-end trädgårdsbänk 121 cm vit - bänkar aluminium vit - m0740609
  Week-End trädgårdsbänk från Petite Friture med ett grafiskt uttryck i rostfritt aluminium. Skruvlös konstruktion med böljande former, geometriska element och linjära ribbor i två riktningar. Bekväm sits med stapelbar funktion. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End trädgårdsbänk - Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 1210 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som bänk utan ryggstöd.- Finns även som soffa med armstöd.- Ingår i serien Week-End.- Kombinera trädgårdsbänken med Week-End matbord från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om trädgårdsbänken?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Bänkar i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Soffbord 60x69 Cm Vit - Soffbord utomhus Aluminium Vit - M0741009

  petite friture week-end soffbord 60x69 cm vit - soffbord utomhus aluminium vit - m0741009
  Week-End soffbord från Petite Friture med ett grafiskt uttryck i rostfritt aluminium. Skruvlös konstruktion med böljande former och linjära ribbor. Motståndkraftigt material med hållbar epoxifärg och UV-resistent beläggning perfekt för utomhusbruk. Rektangulär form med flera olika användningsområden. Matt finish i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Week-End soffbord - Skruvlös design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 600 mm.- Längd: 690 mm.- Höjd: 320 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som längre soffbord.- Ingår i serien Week-End.- Kombinera soffbordet med Week-End loungefåtöljer från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Soffbord utomhus i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Week-end Trädgårdsbänk 121 Cm - Bänkar Aluminium Vit

  petite friture week-end trädgårdsbänk 121 cm - bänkar aluminium vit
  Trädgårdsbänken från Petite Friture är perfekt för trädgården och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Bänken har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och praktisk, stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om trädgårdsbänken från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 1210 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som bänk utan ryggstöd.- Finns även som soffa med armstöd.- Från serien Week-End.- Kombinera trädgårdsbänken med Week-End matbord från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för trädgårdsbänken- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Soffbord 60x69 Cm - Soffbord utomhus Aluminium Vit

  petite friture week-end soffbord 60x69 cm - soffbord utomhus aluminium vit
  Soffbordet från Petite Friture är perfekt för trädgården och har en grafisk design med linjära ribbor. Bordet har en skruvlös, böljande konstruktion med en rektangulär form anpassad för mångsidiga användningsområden. Det är tillverkat av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning med mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designat i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om soffbordet från Petite Friture- Skruvlös design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 600 mm.- Längd: 690 mm.- Höjd: 320 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som längre soffbord.- Från serien Week-End.- Kombinera soffbordet med Week-End loungefåtöljer från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för soffbordet- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Barstol - Barstolar Aluminium Vit

  petite friture week-end barstol - barstolar aluminium vit
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Pallen har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om barstolen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 550 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 800 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som matstol.- Finns även som loungestol.- Från serien Week-End.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för barstolen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.