Möbler
www.mobel.se

Pappelina möbler

Svenska varumärket Pappelina har ett fint utbud av vävda plastmattor som tillverkas i Leksand. Återförsäljare till Pappelina finns på nätet och där kan du hitta bland annat nedan utbud av möbler och inredning.

Urval av produkter hos Pappelina återförsäljare online

 • Pappelina Rex Matta 70x160 Cm Pale Rose/vanilla - Plastmattor Pvc Rosa - RE7716

  pappelina rex matta 70x160 cm pale rose/vanilla - plastmattor pvc rosa - re7716
  Rex Matta 70x160 cm, Pale Rose/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Rosa Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta Sage/ Army 60x85 Cm - Plastmattor Polyester Army - MN1M608

  pappelina mono matta sage/ army 60x85 cm - plastmattor polyester army - mn1m608
  Mono matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Mono matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mono uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Dörrmatta 70x50 Cm Linen/ Vanilla - Dörrmattor Polyester Linen - KE9F705

  pappelina kotte dörrmatta 70x50 cm linen/ vanilla - dörrmattor polyester linen - ke9f705
  Kotte dörrmatta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte dörrmatta - Baksidan har omvända färger.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om dörrmattan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Linen Dörrmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta Sand/ Cream 180x220 Cm - Plastmattor Polyester Sand - MN6G1822

  pappelina mono matta sand/ cream 180x220 cm - plastmattor polyester sand - mn6g1822
  Mono matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Mono matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mono uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Dörrmatta 70x50 Cm Metallic Black/black - Dörrmattor Pvc Svart - SVX705

  pappelina svea dörrmatta 70x50 cm metallic black/black - dörrmattor pvc svart - svx705
  Svea Dörrmatta 70x50 cm, Metallic Black/Black från Pappelina. Vi har valt ut Svart Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Asta Matta 70x180 Cm Lime - Plastmattor Pvc Grå - AS1B718

  pappelina asta matta 70x180 cm lime - plastmattor pvc grå - as1b718
  Asta Matta 70x180 cm, Lime från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta 70x100 Cm Darkblue/vanilla - Plastmattor Pvc Vit - MX3710

  pappelina max matta 70x100 cm darkblue/vanilla - plastmattor pvc vit - mx3710
  Max matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vit Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Storm/ Blue Fog 70x375 Cm - Plastmattor Polyester Storm - KE3B737

  pappelina kotte matta storm/ blue fog 70x375 cm - plastmattor polyester storm - ke3b737
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Storm Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x225 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - VEx722

  pappelina vera matta 70x225 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - vex722
  Vera matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x225 Cm Charcoal/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - VE9A722

  pappelina vera matta 70x225 cm charcoal/vanilla - plastmattor pvc grå - ve9a722
  Vera matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Matta 70x320 Cm Blue/vanilla - Plastmattor Pvc Blå - OT3F732

  pappelina otis matta 70x320 cm blue/vanilla - plastmattor pvc blå - ot3f732
  Otis matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Blå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Matta 70x200 Cm Linen/vanilla - Plastmattor Pvc Vanilj - OT9F720

  pappelina otis matta 70x200 cm linen/vanilla - plastmattor pvc vanilj - ot9f720
  Otis matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ella Matta 70x300 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - ELX730

  pappelina ella matta 70x300 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - elx730
  Ella Matta 70x300 cm, Black/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x260 Cm Dark Mud/mud - Plastmattor Pvc Grå - MN6D826

  pappelina mono matta 85x260 cm dark mud/mud - plastmattor pvc grå - mn6d826
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x160 Cm Dark Blue/denim - Plastmattor Pvc Blå - MN3E816

  pappelina mono matta 85x160 cm dark blue/denim - plastmattor pvc blå - mn3e816
  Mono Matta 85x160 cm, Dark Blue/Denim från Pappelina. Vi har valt ut Blå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Black Metallic/black 70x160 Cm - Plastmattor Pvc Svart - SVX716

  pappelina svea matta black metallic/black 70x160 cm - plastmattor pvc svart - svx716
  Svea matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Bob Matta 70x280 Cm Charcoal/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - BO9A728

  pappelina bob matta 70x280 cm charcoal/vanilla - plastmattor pvc grå - bo9a728
  Bob matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 60x85 Cm Granit/grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9E608

  pappelina mono matta 60x85 cm granit/grey - plastmattor pvc grå - mn9e608
  Mono Matta 60x85 cm, Granit/Grey från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Army/ Sage 70x 225 Cm - Plastmattor Polyester Army - KE1G722

  pappelina kotte matta army/ sage 70x 225 cm - plastmattor polyester army - ke1g722
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta Sage/ Army 85x260 Cm - Plastmattor Polyester Army - MN1M826

  pappelina mono matta sage/ army 85x260 cm - plastmattor polyester army - mn1m826
  Mono matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Mono matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mono uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Dörrmatta 70x50 Cm Army/ Sage - Dörrmattor Polyester Army - KE1G705

  pappelina kotte dörrmatta 70x50 cm army/ sage - dörrmattor polyester army - ke1g705
  Kotte dörrmatta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte dörrmatta - Baksidan har omvända färger.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om dörrmattan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Dörrmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta Army/ Vanilla 70x225 Cm - Plastmattor Polyester Army - VE1G722

  pappelina vera matta army/ vanilla 70x225 cm - plastmattor polyester army - ve1g722
  Vera matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Vera matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Vera uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Sten Matta 70x400 Cm Ochre / Vanilla - Plastmattor Pvc Ockra - ST5B740

  pappelina sten matta 70x400 cm ochre / vanilla - plastmattor pvc ockra - st5b740
  Sten matta från Pappelina med klassisk, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Sten matta - Tidlös design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Ingår i serien Sten.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan finns i olika färgval.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ockra Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta 70x320cm Linen - Plastmattor Polyester Mix

  pappelina max matta 70x320cm linen - plastmattor polyester mix
  PVC-plast och polyestertrådar. Hand eller maskintvätt vid 30 grader. Får inte torktumlas. Sträck mattan hårt när den är blöt och dropptorka. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Svea Matta /pale Rose 70x240 Cm - Plastmattor Polyester Lilac Metallic

  pappelina svea matta /pale rose 70x240 cm - plastmattor polyester lilac metallic
  Svea Rug i lila metallic och blekrosa är en matta som skimrar lätt tack vare den metalliska plasten. Svea fungerar lika bra på uteplatsen som i vardagsrummet. Följ skötselråden för information om hur du underhåller din matta på bästa sätt. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Belle Matta 60x125 Cm Warm Grey - Plastmattor Pvc Varmgrå

  pappelina belle matta 60x125 cm warm grey - plastmattor pvc varmgrå
  Belle är en mycket praktisk och lättskött matta från Pappelina i svensktillverkad, certifierad PVC. Mattan har en dubbelvikt fållkant med insydd gummietikett och är vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar.Egenskaper Matta från Pappelina Tillverkad i Dalarna, Sverige Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar Praktisk och lättskött Tillverkad av certifierad PVC Dubbelvikt fållkant med insydd gummietikett Måttavvikelser på ±4% kan förekomma Tjocklek på 10 millimeter Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring Hand- eller fintvätt, 30°C Ej centrifugering eller torktumling Skaka mattan försiktigt, var aktsam om svetskanten Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Max Matta Grey/vanilla 70x320 Cm - Plastmattor Polyester Grå

  pappelina max matta grey/vanilla 70x320 cm - plastmattor polyester grå
  Mattan från Pappelina har ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder. Den har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Om mattan från Pappelina- Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Max uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Randy Matta / Vanilla 70x135 Cm - Plastmattor Polyester Sand

  pappelina randy matta / vanilla 70x135 cm - plastmattor polyester sand
  Mattan från Pappelina har ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder. Den har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Om mattan från Pappelina- Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Randy uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Randy Matta / Vanilla 70x225 Cm - Plastmattor Polyester Sand

  pappelina randy matta / vanilla 70x225 cm - plastmattor polyester sand
  Mattan från Pappelina har ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder. Den har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Om mattan från Pappelina- Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Randy uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Randy Matta / Vanilla 70x450 Cm - Plastmattor Polyester Sand

  pappelina randy matta / vanilla 70x450 cm - plastmattor polyester sand
  Mattan från Pappelina har ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder. Den har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Om mattan från Pappelina- Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Randy uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Randy Matta Warm Grey/ Vanilla 70x320 Cm - Plastmattor Polyester Varmgrå

  pappelina randy matta warm grey/ vanilla 70x320 cm - plastmattor polyester varmgrå
  Mattan från Pappelina har ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder. Den har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Om mattan från Pappelina- Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Randy uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Fred Matta 70x90 Cm / Vanilla - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina fred matta 70x90 cm / vanilla - plastmattor pvc beige
  Mattan från Pappelina har klassisk, dubbelsidig design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina- Klassisk, dubbelsidig design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- Dekorativ matta.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Fred.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Fred Matta 70x360 Cm / Vanilla - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina fred matta 70x360 cm / vanilla - plastmattor pvc beige
  Mattan från Pappelina har klassisk, dubbelsidig design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina- Klassisk, dubbelsidig design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- Dekorativ matta.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Fred.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Fred Matta 70x360 Cm / Vanilla - Plastmattor Pvc Linen

  pappelina fred matta 70x360 cm / vanilla - plastmattor pvc linen
  Mattan från Pappelina har klassisk, dubbelsidig design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina- Klassisk, dubbelsidig design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- Dekorativ matta.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Fred.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Fred Matta 70x180 Cm Black / Vanilla - Plastmattor Pvc Svart

  pappelina fred matta 70x180 cm black / vanilla - plastmattor pvc svart
  Mattan från Pappelina har klassisk, dubbelsidig design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina- Klassisk, dubbelsidig design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- Dekorativ matta.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Fred.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Mono Matta 180x220 Cm Fossil Grey/warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9B1822

  pappelina mono matta 180x220 cm fossil grey/warm grey - plastmattor pvc grå - mn9b1822
  Mono Matta 180x220 cm, Fossil Grey/Warm Grey från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x225 Cm Mud/vanilla - Plastmattor Pvc Beige - VE6B722

  pappelina vera matta 70x225 cm mud/vanilla - plastmattor pvc beige - ve6b722
  Vera matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte.Baksidan har omvända färger. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Mud Metallic/mud 70x50 Cm - Plastmattor Pvc Mud Metallic - SV6B705

  pappelina svea matta mud metallic/mud 70x50 cm - plastmattor pvc mud metallic - sv6b705
  Svea Matta Mud Metallic/Mud, 70x50 cm från Pappelina. Vi har valt ut Mud Metallic Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x350 Cm Granit/storm - Plastmattor Pvc Granite - CA9E735

  pappelina carl matta 70x350 cm granit/storm - plastmattor pvc granite - ca9e735
  Carl matta från Pappelina med ett stilrent, randigt uttryck med fållade kanter och flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Den är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har ett omvänt, grått mönster på baksidan. Den har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Formgiven av Lina Rickardsson. Bra att veta om Carl matta - Vändbar matta med ett omvänt mönster på baksidan.- UV-resistent, vattentåligt material.- Gediget hantverk.- Tillverkad i Sverige.- 3 års garanti.- Går att använda både inom- och utomhus.- Perfekt för personer som är känsliga mot damm och kemikalier.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C. Vi har valt ut Granite Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Matta 70x140 Cm Linen/vanilla - Plastmattor Pvc Vanilj - OT9F714

  pappelina otis matta 70x140 cm linen/vanilla - plastmattor pvc vanilj - ot9f714
  Otis matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x180 Cm Vanilla/white - Plastmattor Pvc Vit - CA0C718

  pappelina carl matta 70x180 cm vanilla/white - plastmattor pvc vit - ca0c718
  Carl matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med enkelt och smakfullt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Vit Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Peg Matta 70x280 Cm Granit/fossil - Plastmattor Polyester Granite - PE9E728

  pappelina peg matta 70x280 cm granit/fossil - plastmattor polyester granite - pe9e728
  Peg matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Skulle man vilja ha lite variation kan man alltid vända på mattan för ett omvänt färgschema. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Granite Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 180x300 Cm Linen/vanilla - Plastmattor Pvc Vanilj - MN9F1830

  pappelina mono matta 180x300 cm linen/vanilla - plastmattor pvc vanilj - mn9f1830
  Mono Matta 180x300 cm, Linen/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Dörrmatta 70x50cm Linen/vanilla - Dörrmattor Pvc Vanilj - OT9F705

  pappelina otis dörrmatta 70x50cm linen/vanilla - dörrmattor pvc vanilj - ot9f705
  Otis dörrmatta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Dörrmatta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Vanilj Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Dörrmatta 70x50 Cm Lilac Metallic/pale Rose - Dörrmattor Pvc Metall - SV7C705

  pappelina svea dörrmatta 70x50 cm lilac metallic/pale rose - dörrmattor pvc metall - sv7c705
  Svea Dörrmatta 70x50 cm, Lilac Metallic/Pale Rose från Pappelina. Vi har valt ut Metall Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Matta Granit/fossil Grey 70x140 Cm - Plastmattor Pvc Granite - OT9E714

  pappelina otis matta granit/fossil grey 70x140 cm - plastmattor pvc granite - ot9e714
  Otis matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Granite Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 60x150 Cm Fossil Grey/warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9B615

  pappelina mono matta 60x150 cm fossil grey/warm grey - plastmattor pvc grå - mn9b615
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x225 Cm Beige/vanilla - Plastmattor Pvc Mix - VE6E722

  pappelina vera matta 70x225 cm beige/vanilla - plastmattor pvc mix - ve6e722
  Vera Matta 70x225 cm, Beige/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Mix Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x180 Cm Linen/beige - Plastmattor Pvc Beige - CA9F718

  pappelina carl matta 70x180 cm linen/beige - plastmattor pvc beige - ca9f718
  Carl matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med enkelt och smakfullt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Molly Matta 70x300 Cm Forest - Plastmattor Pvc Grön - MY1B730

  pappelina molly matta 70x300 cm forest - plastmattor pvc grön - my1b730
  Molly Matta 70x300 cm, Forest från Pappelina. Vi har valt ut Grön Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Mud Metallic/mud 70x160 Cm - Plastmattor Pvc Mud Metallic - SV6B716

  pappelina svea matta mud metallic/mud 70x160 cm - plastmattor pvc mud metallic - sv6b716
  Svea Matta Mud Metallic/Mud, 70x160 cm från Pappelina. Vi har valt ut Mud Metallic Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Honey Matta 70x100 Cm Mustard/vanilla - Plastmattor Pvc Gul - HO5710

  pappelina honey matta 70x100 cm mustard/vanilla - plastmattor pvc gul - ho5710
  Honey matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Gul Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta White Metallic/white 70x90 Cm - Plastmattor Polyester Vit - SV0A709

  pappelina svea matta white metallic/white 70x90 cm - plastmattor polyester vit - sv0a709
  Svea Matta White Metallic/White, 70x90 cm från Pappelina. Vi har valt ut Vit Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Marre Matta 70x225 Cm Black/vanilla/coral - Plastmattor Pvc Svart - MAX722

  pappelina marre matta 70x225 cm black/vanilla/coral - plastmattor pvc svart - max722
  Marre matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Peg Matta 70x140 Cm Mörkblå/vanilj - Plastmattor Polyester Vanilj - PE3G714

  pappelina peg matta 70x140 cm mörkblå/vanilj - plastmattor polyester vanilj - pe3g714
  Peg matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Skulle man vilja ha lite variation kan man alltid vända på mattan för ett omvänt färgschema. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x160 Cm Granit/grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9E816

  pappelina mono matta 85x160 cm granit/grey - plastmattor pvc grå - mn9e816
  Mono Matta 85x160 cm, Granit/Grey från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x375 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - VEX737

  pappelina vera matta 70x375 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - vex737
  Vera matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Molly Matta 70x400 Cm Mud - Plastmattor Pvc Brun - MY6740

  pappelina molly matta 70x400 cm mud - plastmattor pvc brun - my6740
  Molly Matta 70x400 cm, Mud från Pappelina. Vi har valt ut Brun Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x375 Cm Warm Grey/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - VE9D737

  pappelina vera matta 70x375 cm warm grey/vanilla - plastmattor pvc grå - ve9d737
  Vera matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte.Baksidan har omvända färger. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 140x200 Cm Mörkt Lin/lin - Plastmattor Polyester Linen - MN9G420

  pappelina mono matta 140x200 cm mörkt lin/lin - plastmattor polyester linen - mn9g420
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Linen Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Peg Matta 70x140 Cm Granit/fossil - Plastmattor Polyester Granite - PE9E714

  pappelina peg matta 70x140 cm granit/fossil - plastmattor polyester granite - pe9e714
  Peg matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Skulle man vilja ha lite variation kan man alltid vända på mattan för ett omvänt färgschema. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Granite Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta 70x400cm Linen - Plastmattor Polyester Mix - MX9F740

  pappelina max matta 70x400cm linen - plastmattor polyester mix - mx9f740
  Max Matta 70x400cm, Linen från Pappelina. Vi har valt ut Mix Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Bob Matta 70x200 Cm Charcoal/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - BO9A720

  pappelina bob matta 70x200 cm charcoal/vanilla - plastmattor pvc grå - bo9a720
  Bob matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Belle Matta 60x200 Cm Warm Grey - Plastmattor Pvc Varmgrå - BE9D620

  pappelina belle matta 60x200 cm warm grey - plastmattor pvc varmgrå - be9d620
  Belle matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Varmgrå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Rex Matta 70x335 Cm Fossil/white - Plastmattor Pvc Grå - RE9B733

  pappelina rex matta 70x335 cm fossil/white - plastmattor pvc grå - re9b733
  Rex Matta 70x335 cm, Fossil/White från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Black Metallic/black 140x220 Cm - Plastmattor Polyester Svart - SVX422

  pappelina svea matta black metallic/black 140x220 cm - plastmattor polyester svart - svx422
  Svea Matta Black Metallic/Black, 140x220 cm från Pappelina. Vi har valt ut Svart Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x150 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - VEX715

  pappelina vera matta 70x150 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - vex715
  Vera matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x260 Cm Fossil Grey/warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9B826

  pappelina mono matta 85x260 cm fossil grey/warm grey - plastmattor pvc grå - mn9b826
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte.Baksidan har omvända färger. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Dörrmatta 70x50 Cm Granit/fossil Grey - Dörrmattor Pvc Granite - OT9E705

  pappelina otis dörrmatta 70x50 cm granit/fossil grey - dörrmattor pvc granite - ot9e705
  Otis dörrmatta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Dörrmatta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Granite Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Viggo Small One Dörrmatta 50x70 Cm Mud/vanilla - Dörrmattor Pvc Vit - VI6S705

  pappelina viggo small one dörrmatta 50x70 cm mud/vanilla - dörrmattor pvc vit - vi6s705
  Viggo Small One Dörrmatta 50x70 cm, Mud/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Vit Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera One Matta 70x90 Cm Red/vanilla - Plastmattor Pvc Röd - VE2709

  pappelina vera one matta 70x90 cm red/vanilla - plastmattor pvc röd - ve2709
  Vera One Matta 70x90 cm, Red/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Röd Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Black Metallic/black 70x320 Cm - Plastmattor Pvc Svart - SVX732

  pappelina svea matta black metallic/black 70x320 cm - plastmattor pvc svart - svx732
  Svea matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Viggo One Matta 70x350 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - VIXS735

  pappelina viggo one matta 70x350 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - vixs735
  Viggo One Matta 70x350 cm, Black/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Belle Matta 60x200 Cm Svart - Plastmattor Pvc Svart - BEX620

  pappelina belle matta 60x200 cm svart - plastmattor pvc svart - bex620
  Belle matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Viggo Small One Dörrmatta 70x90 Cm Mud/vanilla - Dörrmattor Pvc Vit - VI6709

  pappelina viggo small one dörrmatta 70x90 cm mud/vanilla - dörrmattor pvc vit - vi6709
  Viggo Small One Dörrmatta 70x90 cm, Mud/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Vit Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Peg Matta 70x140 Cm Svart/lin - Plastmattor Polyester Svart - PEX714

  pappelina peg matta 70x140 cm svart/lin - plastmattor polyester svart - pex714
  Peg matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Skulle man vilja ha lite variation kan man alltid vända på mattan för ett omvänt färgschema. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta Dark Brown/ Dark Linen 85x160 Cm - Plastmattor Polyester Mörkbrun - MN6F816

  pappelina mono matta dark brown/ dark linen 85x160 cm - plastmattor polyester mörkbrun - mn6f816
  Mono matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Mono matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mono uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Mörkbrun Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Storm/ Blue Fog 70x150 Cm - Plastmattor Polyester Storm - KE3B715

  pappelina kotte matta storm/ blue fog 70x150 cm - plastmattor polyester storm - ke3b715
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Storm Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Viggo One Dörrmatta 70x50 Cm Dark Blue/ Vanilla - Dörrmattor Polyester Mörkblå - VI3G705

  pappelina viggo one dörrmatta 70x50 cm dark blue/ vanilla - dörrmattor polyester mörkblå - vi3g705
  Viggo One dörrmatta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Viggo One dörrmatta - Dörrmattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Dörrmattan kommer i olika storlekar.- Viggo One uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om dörrmattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Mörkblå Dörrmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Linen/ Vanilla 70x225 Cm - Plastmattor Polyester Linen - KE9F722

  pappelina kotte matta linen/ vanilla 70x225 cm - plastmattor polyester linen - ke9f722
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Linen Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Dörrmatta 70x50 Cm Fossil Grey/ White - Dörrmattor Polyester Fossil Grey - KE9B705

  pappelina kotte dörrmatta 70x50 cm fossil grey/ white - dörrmattor polyester fossil grey - ke9b705
  Kotte dörrmatta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte dörrmatta - Baksidan har omvända färger.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om dörrmattan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Fossil Grey Dörrmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Storm/ Blue Fog 70x300 Cm - Plastmattor Polyester Storm - KE3B730

  pappelina kotte matta storm/ blue fog 70x300 cm - plastmattor polyester storm - ke3b730
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Storm Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta Sage/seagrass 70x270 Cm - Plastmattor Polyester Salvia - CA1M727

  pappelina carl matta sage/seagrass 70x270 cm - plastmattor polyester salvia - ca1m727
  Carl matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Carl matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Carl uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Salvia Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta Sand/ Cream 85x260 Cm - Plastmattor Polyester Sand - MN6G826

  pappelina mono matta sand/ cream 85x260 cm - plastmattor polyester sand - mn6g826
  Mono matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Mono matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mono uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta Grey/vanilla 180x260 Cm - Plastmattor Polyester Grå - MX91826

  pappelina max matta grey/vanilla 180x260 cm - plastmattor polyester grå - mx91826
  Max matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Max matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Max uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Grå Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x270 Cm Linen/beige - Plastmattor Pvc Beige - CA9F727

  pappelina carl matta 70x270 cm linen/beige - plastmattor pvc beige - ca9f727
  Carl matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med enkelt och smakfullt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Peg Matta 70x450 Cm Svart/lin - Plastmattor Polyester Svart - PEX745

  pappelina peg matta 70x450 cm svart/lin - plastmattor polyester svart - pex745
  Peg matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Skulle man vilja ha lite variation kan man alltid vända på mattan för ett omvänt färgschema. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Dörrmatta 70x50 Cm Sand/ Vanilla - Dörrmattor Polyester Sand - KE6G705

  pappelina kotte dörrmatta 70x50 cm sand/ vanilla - dörrmattor polyester sand - ke6g705
  Kotte dörrmatta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte dörrmatta - Baksidan har omvända färger.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om dörrmattan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Dörrmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta Grey/vanilla 70x160 Cm - Plastmattor Polyester Grå - MX9716

  pappelina max matta grey/vanilla 70x160 cm - plastmattor polyester grå - mx9716
  Max matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Max matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Max uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Grå Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Black Metallic/black 70x90 Cm - Plastmattor Pvc Svart - SVX709

  pappelina svea matta black metallic/black 70x90 cm - plastmattor pvc svart - svx709
  Svea matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Dörrmatta 70x50 Cm Metallic White/white - Dörrmattor Pvc Vit - SV0A705

  pappelina svea dörrmatta 70x50 cm metallic white/white - dörrmattor pvc vit - sv0a705
  Svea Dörrmatta, 70x50 cm, Metallic White/White från Pappelina. Vi har valt ut Vit Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Charcoal/ Warm Grey 70x300 Cm - Plastmattor Polyester Charcoal - KE9A730

  pappelina kotte matta charcoal/ warm grey 70x300 cm - plastmattor polyester charcoal - ke9a730
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Charcoal Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Rex Matta 70x240 Cm Storm/vanilla - Plastmattor Pvc Blå - RE3B724

  pappelina rex matta 70x240 cm storm/vanilla - plastmattor pvc blå - re3b724
  Rex Matta 70x240 cm, Storm/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Blå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta Sand/vanilla 70x160 Cm - Plastmattor Polyester Sand - MX6G716

  pappelina max matta sand/vanilla 70x160 cm - plastmattor polyester sand - mx6g716
  Max matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Max matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Max uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ella Matta 70x300 Cm Warm Grey/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - EL9730

  pappelina ella matta 70x300 cm warm grey/vanilla - plastmattor pvc grå - el9730
  Ella matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Baksidan har omvända färger. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Hugo Matta 70x400 Cm White Metallic/fossil Grey - Plastmattor Pvc Grå - HU0A740

  pappelina hugo matta 70x400 cm white metallic/fossil grey - plastmattor pvc grå - hu0a740
  Hugo matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vivi Matta 70x250 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - VVX725

  pappelina vivi matta 70x250 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - vvx725
  Vivi Matta 70x250 cm, Black/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Molly Matta 140x200 Cm Mud - Plastmattor Pvc Mud - MY6420

  pappelina molly matta 140x200 cm mud - plastmattor pvc mud - my6420
  Molly matta från Pappelina. En härlig matta i stora färgade streck. Perfekt för badrum, hallar eller kök tack vare det lättskötta materialet. Mattan är tillverkad i Dalarna, Sverige. Den är vävd i klassiskt traditionella vävstolar med träskyttlar. En mycket praktisk matta som också är väldigt lättskött tack vare PVC materialet. I kanterna har mattan svetsade förstärkningsband som gör att mattan får maximal hållbarhet. Måtten på mattorna skiljer sig ca. +/- 4%. Mattorna är Ftalatfria. Vi har valt ut Mud Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Marre Matta 70x90 Cm Warm Grey/vanilla/mustard - Plastmattor Pvc Grå - MA9709

  pappelina marre matta 70x90 cm warm grey/vanilla/mustard - plastmattor pvc grå - ma9709
  Marre Matta 70x90 cm, Warm Grey/Vanilla/Mustard från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Randy Matta Sand/ Vanilla 70x225 Cm - Plastmattor Polyester Sand - RY6G722

  pappelina randy matta sand/ vanilla 70x225 cm - plastmattor polyester sand - ry6g722
  Randy matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Randy matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Randy uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Asta Matta 70x180 Cm Warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - AS9D718

  pappelina asta matta 70x180 cm warm grey - plastmattor pvc grå - as9d718
  Asta Matta 70x180 cm, Warm Grey från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Sten Matta 70x400 Cm Ochre / Vanilla - Plastmattor Pvc Ockra

  pappelina sten matta 70x400 cm ochre / vanilla - plastmattor pvc ockra
  Mattan från Pappelina har klassisk, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina - Dubbelsidig matta. - Tidlös design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Sten.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan - Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Ilda Matta 180x180 Cm / Vanilla - Plastmattor Pvc Pine

  pappelina ilda matta 180x180 cm / vanilla - plastmattor pvc pine
  Mattan från Pappelina har dubbelsidig, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina - Dubbelsidig, klassisk design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Ilda.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan - Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Ilda Matta 180x180 Cm / Vanilla - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina ilda matta 180x180 cm / vanilla - plastmattor pvc beige
  Mattan från Pappelina har dubbelsidig, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina - Dubbelsidig, klassisk design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Ilda.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan - Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Ilda Matta 70x180 Cm / Vanilla - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina ilda matta 70x180 cm / vanilla - plastmattor pvc beige
  Mattan från Pappelina har dubbelsidig, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina - Dubbelsidig, klassisk design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Ilda.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan - Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Ilda Matta 70x180 Cm Black / Vanilla - Plastmattor Pvc Svart

  pappelina ilda matta 70x180 cm black / vanilla - plastmattor pvc svart
  Mattan från Pappelina har dubbelsidig, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Om mattan från Pappelina - Dubbelsidig, klassisk design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Ilda.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mattan - Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Svea Matta /mud 70x160 Cm - Plastmattor Pvc Mud Metallic

  pappelina svea matta /mud 70x160 cm - plastmattor pvc mud metallic
  Svea heter Pappelinas enfärgade mattor som finns i en mängd kulörer och storlekar. Alla plastmattor går att använda både utomhus och inomhus. Mattorna som är 70 centimeter breda går att tvätta i maskin. Se skötselråd för information om hur du tar hand om din matta på bästa sätt. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Svea Dörrmatta 70x50 Cm Metallic Black/black - Dörrmattor Pvc Svart

  pappelina svea dörrmatta 70x50 cm metallic black/black - dörrmattor pvc svart
  Dörrmatta från Pappelina i plast. Mattan är vändbar och kan tvättas i maskin. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Honey Matta 70x100 Cm Warm Grey/vanilla - Plastmattor Pvc Grå

  pappelina honey matta 70x100 cm warm grey/vanilla - plastmattor pvc grå
  Honey är en plastmatta från Pappelina med honungskakemönster som finns i flera olika kulörer. Mattan Honey är vändbar och färgerna är omvända på baksidan. Tacka vare det fantastiska materialet fungerar Honey lika bra inne som ute och är enkel att rengöra. Se skötselråd för hur du underhåller din matta på bästa vis. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Edit Matta Beige / Vanilla / Metallic 60x85 Cm - Plastmattor Polyester Beige - ET6E608

  pappelina edit matta beige / vanilla / metallic 60x85 cm - plastmattor polyester beige - et6e608
  Edit matta från Pappelina med en stilren design med en varm, beige ton för alla rum, ute och inne. Den är gjord av certifierat, ftalatfritt PVC med förstärkta kanter och en hög slitstyrka. En plastmatta perfekt för både inom- och utomhusbruk. Bra att veta om mattan - Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifierad enligt: ISO 9001.- Certifierad enligt: ISO 14001. Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Vi har valt ut Beige Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera 2.0 Matta Dark Linen / Linen Metallic 70x200 Cm - Plastmattor Polyester Metallic - V29G720

  pappelina vera 2.0 matta dark linen / linen metallic 70x200 cm - plastmattor polyester metallic - v29g720
  Vera 2.0 matta från Pappelina med en stilren design med ett prickigt mönster och diskreta färger. Den är gjord av certifierat, ftalatfritt PVC med förstärkta kanter och en hög slitstyrka. En plastmatta perfekt för både inom- och utomhusbruk. Bra att veta om mattan - Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Erbjuds i flera längder.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifierad enligt: ISO 9001.- Certifierad enligt: ISO 14001. Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Vi har valt ut Metallic Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera 2.0 Matta Beige / Beige Metallic 70x120 Cm - Plastmattor Polyester Beige - V26E712

  pappelina vera 2.0 matta beige / beige metallic 70x120 cm - plastmattor polyester beige - v26e712
  Vera 2.0 matta från Pappelina med en stilren design med ett prickigt mönster och diskreta toner. Den är gjord av certifierat, ftalatfritt PVC med förstärkta kanter och en hög slitstyrka. En plastmatta perfekt för både inom- och utomhusbruk. Bra att veta om mattan - Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Erbjuds i flera längder.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifierad enligt: ISO 9001.- Certifierad enligt: ISO 14001. Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Vi har valt ut Beige Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Edit Matta Mud / Vanilla / Linen Metallic 70x200 Cm - Plastmattor Polyester Vanilj - ET6B720

  pappelina edit matta mud / vanilla / linen metallic 70x200 cm - plastmattor polyester vanilj - et6b720
  Edit matta från Pappelina med en stilren design med en härlig, beige ton för alla rum, ute och inne. Den är gjord av certifierat, ftalatfritt PVC med förstärkta kanter och en hög slitstyrka. En plastmatta perfekt för både inom- och utomhusbruk. Bra att veta om mattan - Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifierad enligt: ISO 9001.- Certifierad enligt: ISO 14001. Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera 2.0 Matta / Stone Metallic 70x280 Cm - Plastmattor Polyester Linen

  pappelina vera 2.0 matta / stone metallic 70x280 cm - plastmattor polyester linen
  Mattan från Pappelina är tillverkad av vävd, certifierad plast för både inomhus- och utomhusbruk med beigea nyanser och stora, dekorativa prickar. Den har svetsade, förstärkta kanter för långvarig slitstyrka med en graverad logga i ändarna. Mattan har ett brett användningsområde perfekt för alla hem och i vilket rum som helst. Om mattan från Pappelina- Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Finns i flera längder.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifiering: ISO 9001.- Certifiering: ISO 14001. Skötselråd för mattan- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Edit Matta Dark Brown / Dark Linen / Linen Metallic 70x200 Cm - Plastmattor Polyester Mörkbrun

  pappelina edit matta dark brown / dark linen / linen metallic 70x200 cm - plastmattor polyester mörkbrun
  Mattan från Pappelina är tillverkad av vävd, certifierad plast med jordnära färger för både inomhus- och utomhusbruk. Den har svetsade, förstärkta kanter för långvarig slitstyrka med en graverad logga i ändarna. Mattan har ett brett användningsområde perfekt för alla hem och i vilket rum som helst. Om mattan från Pappelina- Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifiering: ISO 9001.- Certifiering: ISO 14001. Skötselråd för mattan- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Edit Matta / Warm Grey / Stone Metallic 140x200 Cm - Plastmattor Polyester Charcoal

  pappelina edit matta / warm grey / stone metallic 140x200 cm - plastmattor polyester charcoal
  Mattan från Pappelina är tillverkad av vävd, certifierad plast med en varmgrå kulör för både inomhus- och utomhusbruk. Den har svetsade, förstärkta kanter för långvarig slitstyrka med en graverad logga i ändarna. Mattan har ett brett användningsområde perfekt för alla hem och i vilket rum som helst. Om mattan från Pappelina- Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifiering: ISO 9001.- Certifiering: ISO 14001. Skötselråd för mattan- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Edit Matta Black / Charcoal / Granit Metallic 85x260 Cm - Plastmattor Polyester Svart

  pappelina edit matta black / charcoal / granit metallic 85x260 cm - plastmattor polyester svart
  Mattan från Pappelina är tillverkad av vävd, certifierad plast med sobra kulörer för både inomhus- och utomhusbruk. Den har svetsade, förstärkta kanter för långvarig slitstyrka med en graverad logga i ändarna. Mattan har ett brett användningsområde perfekt för alla hem och i vilket rum som helst. Om mattan från Pappelina- Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifiering: ISO 9001.- Certifiering: ISO 14001. Skötselråd för mattan- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Edit Matta Fossil / White / White Metallic 60x85 Cm - Plastmattor Polyester Vit

  pappelina edit matta fossil / white / white metallic 60x85 cm - plastmattor polyester vit
  Mattan från Pappelina är tillverkad av vävd, certifierad plast med en ljus kulör för både inomhus- och utomhusbruk. Den har svetsade, förstärkta kanter för långvarig slitstyrka med en graverad logga i ändarna. Mattan har ett brett användningsområde perfekt för alla hem och i vilket rum som helst. Om mattan från Pappelina- Plastmatta i ftalatfritt PVC.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Sverige.- Certifiering: ISO 9001.- Certifiering: ISO 14001. Skötselråd för mattan- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Ingen centrifugering. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Sten Matta 70x200 Cm Ochre / Vanilla - Plastmattor Pvc Ockra - ST5B720

  pappelina sten matta 70x200 cm ochre / vanilla - plastmattor pvc ockra - st5b720
  Sten matta från Pappelina med klassisk, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Sten matta - Tidlös design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Ingår i serien Sten.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan finns i olika färgval.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ockra Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x225 Cm Lemon - Plastmattor Pvc Gul - VE5A722

  pappelina vera matta 70x225 cm lemon - plastmattor pvc gul - ve5a722
  Vera Matta 70x225 cm, Lemon från Pappelina. Vi har valt ut Gul Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Koi Matta 70x200 Cm Stone Metallic - Plastmattor Pvc Stone Metallic - KO9C720

  pappelina koi matta 70x200 cm stone metallic - plastmattor pvc stone metallic - ko9c720
  Koi Matta 70x200 cm, Stone Metallic från Pappelina. Vi har valt ut Stone Metallic Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x150 Cm Red/vanilla - Plastmattor Pvc Röd - VE2715

  pappelina vera matta 70x150 cm red/vanilla - plastmattor pvc röd - ve2715
  Vera Matta 70x150 cm, Red/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Röd Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta 70x320 Cm Darkblue/vanilla - Plastmattor Pvc Vit - MX3732

  pappelina max matta 70x320 cm darkblue/vanilla - plastmattor pvc vit - mx3732
  Max matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vit Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Dana Matta 70x160 Cm Ochre/beige - Plastmattor Pvc Beige - DN5B716

  pappelina dana matta 70x160 cm ochre/beige - plastmattor pvc beige - dn5b716
  Dana Matta 70x160 cm, Ochre/Beige från Pappelina. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ilda Matta 180x180 Cm Warm Grey / Vanilla - Plastmattor Pvc Varmgrå - IL9D1818

  pappelina ilda matta 180x180 cm warm grey / vanilla - plastmattor pvc varmgrå - il9d1818
  Ilda matta från Pappelina med klassisk, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Ilda matta - Tidlös, klassisk design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Ingår i serien Ilda.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan finns i olika färgval.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Varmgrå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Asta Matta 70x270 Cm Warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - AS9D727

  pappelina asta matta 70x270 cm warm grey - plastmattor pvc grå - as9d727
  Asta Matta 70x270 cm, Warm Grey från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Sten Matta 70x100 Cm Army / Fossil - Plastmattor Pvc Army - ST1G710

  pappelina sten matta 70x100 cm army / fossil - plastmattor pvc army - st1g710
  Sten matta från Pappelina med klassisk, vävd design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har högkvalitativt material med förstärkta, svetsade kanter tillverkat i Sverige. Tillgänglig i olika storlekar. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Sten matta - Tidlös design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av PVC.- För både inomhus och utomhusbruk.- Ingår i serien Sten.- Lättskött, praktisk användning.- Förstärkta, svetsade kanter.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan finns i olika färgval.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Skonsam tvätt 30°C.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Vi har valt ut Army Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 60x85 Cm Fossil Grey/warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9B608

  pappelina mono matta 60x85 cm fossil grey/warm grey - plastmattor pvc grå - mn9b608
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Dörrmatta 70x50 Cm Blue/vanilla - Dörrmattor Pvc Blå - OT3F705

  pappelina otis dörrmatta 70x50 cm blue/vanilla - dörrmattor pvc blå - ot3f705
  Otis dörrmatta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Dörrmatta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Blå Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Bob Matta 70x280 Cm Charcoal/vanilla - Plastmattor Pvc Grå

  pappelina bob matta 70x280 cm charcoal/vanilla - plastmattor pvc grå
  Bob Matta 70x280 Cm, Charcoal/vanilla från Pappelina. Plastmattor Grå PVC. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Vera Matta 70x300 Cm Mud/vanilla - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina vera matta 70x300 cm mud/vanilla - plastmattor pvc beige
  Vera är en plastmatta från Pappelina som med sina prickar lyser upp miljön den placeras i. Vera tål att ligga både ute och inne, passar perfekt i köket eller på balkongen då den är enkel att underhålla och rengöra. Mattan är vändbar och baksidan har omvänd färgställning. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Max Matta 70x400 Cm Mud/vanilla - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina max matta 70x400 cm mud/vanilla - plastmattor pvc beige
  Max från Pappelina, en matta tillverkad i Sverige av till 90% svenska råvaror. 10% är varptrådar från Tyskland. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Max är ett diskret mönster av streck som korsas och bildar ett grafiskt rombmönster över hela mattan. Finns i flertalet färgställningar och storlekar. Mattan är vändbar och det är samma mönster men i omvänd färgskala på baksidan. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Mono Matta 85x160 Cm Fossil Grey/warm Grey - Plastmattor Pvc Grå

  pappelina mono matta 85x160 cm fossil grey/warm grey - plastmattor pvc grå
  Mono är en serie mattor från Pappelina som alla är tillverkade i plast. Vävda mattor som ser ut att vara i tyg men som går att använda både ute och inne. Enkla att rengöra med en våt trasa eller dammsugaren. Går även att maskintvätta. Mono finns i ett flertal olika färger och storlekar. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Mono Matta 85x160 Cm /light Nougat - Plastmattor Pvc Beige

  pappelina mono matta 85x160 cm /light nougat - plastmattor pvc beige
  PVC-plast och polyestertrådar. Hand eller maskintvätt vid 30 grader. Får inte torktumlas. Sträck mattan hårt när den är blöt och dropptorka. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Asta Matta 70x180 Cm Pale Rose - Plastmattor Pvc Grå

  pappelina asta matta 70x180 cm pale rose - plastmattor pvc grå
  Mattan Asta från Pappelina finns i fler olika färgställningar, alla med grått och beige som vaniljvitt som bas och en kontrasterande färg – lime, pale rose, pale turquoise eller warm grey. Asta som är en vändbar matta har ett vackert mönster med prickar, blommor och ränder, baksidan av mattan har samma mönster i omvänd färgskala. Mattorna är lätta att rengöra och underhålla, se skötselråd för information om hur du tar hand om din Pappelinamatta på bästa sätt. Då de är tillverkade i plast fungerar de lika bra som utomhusmattor som inomhus. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Plastmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Noa Dörrmatta 50x70 Cm Warm Grey/vanilla/mustard Edge - Dörrmattor Pvc Grå

  pappelina noa dörrmatta 50x70 cm warm grey/vanilla/mustard edge - dörrmattor pvc grå
  Den vändbara dörrmattan Noa med ett tilltalande prickmönster från Pappelina finns i en mängd olika kulörer och storlekar. På andra sidan är färgerna omvända och kanterna är svetsade med förstärkningsband för högsta hållbarhet med graverad Pappelina-logotype i båda ändarna. Plastmattorna består av 90% svensk plastfolie och 10% tysk varptråd sammanvävt på vävstolar. Pappelina följer alla regler, förordningar och krav för miljö och hälsa i Sverige och EU. Inga miljöfarliga tungmetaller eller hälsofarliga mjukgörare finns i mattorna tack vare att de tillverkas av plastråvara. Pappelinas mattor vävs av svensk PVC plastfolie i Gislaved Folie AB som är miljö- och kvalitetscertifierade. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Pappelina Svea Matta Azurblue Metallic/pale Turquoise 70x240 Cm - Plastmattor Polyester Ljust Turkos - SV1A724

  pappelina svea matta azurblue metallic/pale turquoise 70x240 cm - plastmattor polyester ljust turkos - sv1a724
  Svea Matta Azurblue Metallic/Pale Turquoise, 70x240 cm från Pappelina. Vi har valt ut Ljust Turkos Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 60x150 Cm Beige/light Nougat - Plastmattor Pvc Beige - MN6615

  pappelina mono matta 60x150 cm beige/light nougat - plastmattor pvc beige - mn6615
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Marre Matta 70x150 Cm Black/vanilla/coral - Plastmattor Pvc Svart - MAX715

  pappelina marre matta 70x150 cm black/vanilla/coral - plastmattor pvc svart - max715
  Marre matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Small One Matta 70x90 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - VEX709

  pappelina vera small one matta 70x90 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - vex709
  Vera Small One Matta 70x90 cm, Black/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Vanilla/beige Metallic 180x260 Cm - Plastmattor Polyester Vanilj - SV0B1826

  pappelina svea matta vanilla/beige metallic 180x260 cm - plastmattor polyester vanilj - sv0b1826
  Svea Matta Vanilla/Beige Metallic, 180x260 cm från Pappelina. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Molly Matta 70x200cm Moor - Plastmattor Pvc Moor - MY7E720

  pappelina molly matta 70x200cm moor - plastmattor pvc moor - my7e720
  Molly Matta 70x200cm, Moor från Pappelina. Vi har valt ut Moor Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Dana Matta 70x100 Cm Ochre/beige - Plastmattor Pvc Beige - DN5B710

  pappelina dana matta 70x100 cm ochre/beige - plastmattor pvc beige - dn5b710
  Dana Matta 70x100 cm, Ochre/Beige från Pappelina. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta White Metallic/white 70x400 Cm - Plastmattor Polyester Vit - SV0A740

  pappelina svea matta white metallic/white 70x400 cm - plastmattor polyester vit - sv0a740
  Svea Matta White Metallic/White, 70x400 cm från Pappelina. Vi har valt ut Vit Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Bob Matta 140x220 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - BOX422

  pappelina bob matta 140x220 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - box422
  Bob Matta 140x220 cm, Black/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Molly Matta 70x300 Cm Petrol - Plastmattor Pvc Petrol - MY1A730

  pappelina molly matta 70x300 cm petrol - plastmattor pvc petrol - my1a730
  Molly Matta 70x300 cm, Petrol från Pappelina. Vi har valt ut Petrol Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x160 Cm Vit - Plastmattor Pvc Vit - MN0816

  pappelina mono matta 85x160 cm vit - plastmattor pvc vit - mn0816
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vit Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Granit/black Metallic 70x320 Cm - Dörrmattor Pvc Granite - SV9E732

  pappelina svea matta granit/black metallic 70x320 cm - dörrmattor pvc granite - sv9e732
  Svea matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Granite Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Molly Matta 70x200 Cm Petrol - Plastmattor Pvc Petrol - MY1A720

  pappelina molly matta 70x200 cm petrol - plastmattor pvc petrol - my1a720
  Molly Matta 70x200 cm, Petrol från Pappelina. Vi har valt ut Petrol Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vivi Matta 70x150 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - VVX715

  pappelina vivi matta 70x150 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - vvx715
  Vivi Matta 70x150 cm, Black/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70 Cm Orange/vanilla - Plastmattor Pvc Orange - VE4715

  pappelina vera matta 70 cm orange/vanilla - plastmattor pvc orange - ve4715
  Vera Matta 70 cm, Orange/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Orange Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Rex Matta 70x60 Cm Storm/vanilla - Plastmattor Pvc Blå - RE3B706

  pappelina rex matta 70x60 cm storm/vanilla - plastmattor pvc blå - re3b706
  Rex Matta 70x60 cm, Storm/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Blå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Marre Matta 70x225 Cm Coral Red/vanilla/mustard - Plastmattor Pvc Röd - MA2722

  pappelina marre matta 70x225 cm coral red/vanilla/mustard - plastmattor pvc röd - ma2722
  Marre Matta 70x225 cm, Coral Red/Vanilla/Mustard från Pappelina. Vi har valt ut Röd Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x160 Cm Fossil Grey/warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9B816

  pappelina mono matta 85x160 cm fossil grey/warm grey - plastmattor pvc grå - mn9b816
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte.Baksidan har omvända färger. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Honey Matta 180x260 Cm Mustard/vanilla - Plastmattor Pvc Senapsgul - HO51826

  pappelina honey matta 180x260 cm mustard/vanilla - plastmattor pvc senapsgul - ho51826
  Honey Matta 180x260 cm, Mustard/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Senapsgul Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x270 Cm Grey/fossil Grey - Plastmattor Pvc Grå - CA9D727

  pappelina carl matta 70x270 cm grey/fossil grey - plastmattor pvc grå - ca9d727
  Carl matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med enkelt och smakfullt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Viggo Small One Dörrmatta 70x90 Cm Warm Grey/vanilla - Dörrmattor Pvc Grå - VI9S709

  pappelina viggo small one dörrmatta 70x90 cm warm grey/vanilla - dörrmattor pvc grå - vi9s709
  Viggo Small One Dörrmatta 70x90 cm, Warm Grey/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Grå Dörrmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Peg Matta 70x200 Cm Granit/fossil - Plastmattor Polyester Granite - PE9E720

  pappelina peg matta 70x200 cm granit/fossil - plastmattor polyester granite - pe9e720
  Peg matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Skulle man vilja ha lite variation kan man alltid vända på mattan för ett omvänt färgschema. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Granite Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x375 Cm Charcoal/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - VE9A737

  pappelina vera matta 70x375 cm charcoal/vanilla - plastmattor pvc grå - ve9a737
  Vera matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x260 Cm Linen/vanilla - Plastmattor Pvc Mix - MN9F826

  pappelina mono matta 85x260 cm linen/vanilla - plastmattor pvc mix - mn9f826
  Mono Matta 85x260 cm, Linen/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Mix Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Honey Matta 70x350 Cm Warm Grey/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - HO9735

  pappelina honey matta 70x350 cm warm grey/vanilla - plastmattor pvc grå - ho9735
  Honey matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Max Matta 70x320cm Linen - Plastmattor Polyester Mix - MX9F732

  pappelina max matta 70x320cm linen - plastmattor polyester mix - mx9f732
  Max Matta 70x320cm, Linen från Pappelina. Vi har valt ut Mix Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 60x85 Cm Charcoal/warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9A608

  pappelina mono matta 60x85 cm charcoal/warm grey - plastmattor pvc grå - mn9a608
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x260 Cm Charcoal/warm Grey - Plastmattor Pvc Grå - MN9A826

  pappelina mono matta 85x260 cm charcoal/warm grey - plastmattor pvc grå - mn9a826
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Peg Matta 70x280 Cm Mörkt Lin/vanilj - Plastmattor Polyester Vanilj - PE9G728

  pappelina peg matta 70x280 cm mörkt lin/vanilj - plastmattor polyester vanilj - pe9g728
  Peg matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Skulle man vilja ha lite variation kan man alltid vända på mattan för ett omvänt färgschema. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Rex Matta 70x240 Cm Charcoal/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - RE9A724

  pappelina rex matta 70x240 cm charcoal/vanilla - plastmattor pvc grå - re9a724
  Rex Matta 70x240 cm, Charcoal/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Rex Matta 70x240 Cm Pale Rose/vanilla - Plastmattor Pvc Rosa - RE7724

  pappelina rex matta 70x240 cm pale rose/vanilla - plastmattor pvc rosa - re7724
  Rex Matta 70x240 cm, Pale Rose/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Rosa Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta White Metallic/white 70x160 Cm - Plastmattor Polyester Vit - SV0A716

  pappelina svea matta white metallic/white 70x160 cm - plastmattor polyester vit - sv0a716
  Svea Matta White Metallic/White, 70x160 cm från Pappelina. Vi har valt ut Vit Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ella Matta 70x150 Cm Black/vanilla - Plastmattor Pvc Svart - ELX715

  pappelina ella matta 70x150 cm black/vanilla - plastmattor pvc svart - elx715
  Ella Matta 70x150 cm, Black/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Svart Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x90 Cm Linen/beige - Plastmattor Pvc Beige - CA9F709

  pappelina carl matta 70x90 cm linen/beige - plastmattor pvc beige - ca9f709
  Carl matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med enkelt och smakfullt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x180 Cm Grey/fossil Grey - Plastmattor Pvc Grå - CA9D718

  pappelina carl matta 70x180 cm grey/fossil grey - plastmattor pvc grå - ca9d718
  Carl matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med enkelt och smakfullt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x270 Cm Rose/balett - Plastmattor Pvc Mix - CA7727

  pappelina carl matta 70x270 cm rose/balett - plastmattor pvc mix - ca7727
  Carl matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med enkelt och smakfullt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Mix Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Marre Matta 70x225 Cm Mud/vanilla/turquoise - Plastmattor Pvc Beige - MA6722

  pappelina marre matta 70x225 cm mud/vanilla/turquoise - plastmattor pvc beige - ma6722
  Marre matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 60x250 Cm Linen/vanilla - Plastmattor Pvc Mix - MN9F625

  pappelina mono matta 60x250 cm linen/vanilla - plastmattor pvc mix - mn9f625
  Mono Matta 60x250 cm, Linen/Vanilla från Pappelina. Vi har valt ut Mix Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Carl Matta 70x350 Cm Grey/fossil Grey - Plastmattor Pvc Grå - CA9D735

  pappelina carl matta 70x350 cm grey/fossil grey - plastmattor pvc grå - ca9d735
  Carl matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med enkelt och smakfullt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Matta 70x320 Cm Mustard/vanilla - Plastmattor Pvc Gul - OT5732

  pappelina otis matta 70x320 cm mustard/vanilla - plastmattor pvc gul - ot5732
  Otis matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Gul Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Matta 70x200 Cm Blue/vanilla - Plastmattor Pvc Blå - OT3F720

  pappelina otis matta 70x200 cm blue/vanilla - plastmattor pvc blå - ot3f720
  Otis matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Blå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Otis Matta 70x140 Cm Blue/vanilla - Plastmattor Pvc Blå - OT3F714

  pappelina otis matta 70x140 cm blue/vanilla - plastmattor pvc blå - ot3f714
  Otis matta från Pappelina, formgiven av Lina Rickardsson. Härlig matta i svensktillverkad PVC med ett spännande grafiskt formspråk som går att vända för omvänt mönster. Mycket praktisk och lättskött matta tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej. Vi har valt ut Blå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 85x160 Cm Mörkt Lin/lin - Plastmattor Polyester Linen - MN9G816

  pappelina mono matta 85x160 cm mörkt lin/lin - plastmattor polyester linen - mn9g816
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Linen Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Mono Matta 60x250 Cm Mörkt Lin/lin - Plastmattor Polyester Linen - MN9G625

  pappelina mono matta 60x250 cm mörkt lin/lin - plastmattor polyester linen - mn9g625
  Mono matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Linen Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Peg Matta 70x140 Cm Haze/vanilj - Plastmattor Polyester Vanilj - PE1L714

  pappelina peg matta 70x140 cm haze/vanilj - plastmattor polyester vanilj - pe1l714
  Peg matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Skulle man vilja ha lite variation kan man alltid vända på mattan för ett omvänt färgschema. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar och dylikt spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ada Matta 180x260 Cm Army/ Stone Metallic - Plastmattor Polyester Army - AD1G1826

  pappelina ada matta 180x260 cm army/ stone metallic - plastmattor polyester army - ad1g1826
  Ada matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Ada matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Ada uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ada Matta 180x260 Cm Dark Linen/ Stone Metallic - Plastmattor Polyester Dark Linen - AD9G1826

  pappelina ada matta 180x260 cm dark linen/ stone metallic - plastmattor polyester dark linen - ad9g1826
  Ada matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Ada matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Ada uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Dark Linen Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ada Matta 180x260 Cm Black/ Granite Metallic - Plastmattor Polyester Svart - ADX1826

  pappelina ada matta 180x260 cm black/ granite metallic - plastmattor polyester svart - adx1826
  Ada matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Ada matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Ada uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Svart Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Army/ Sage 70x150 Cm - Plastmattor Polyester Army - KE1G715

  pappelina kotte matta army/ sage 70x150 cm - plastmattor polyester army - ke1g715
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Army/ Sage 70x300 Cm - Plastmattor Polyester Army - KE1G730

  pappelina kotte matta army/ sage 70x300 cm - plastmattor polyester army - ke1g730
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Army/ Sage 70x375 Cm - Plastmattor Polyester Army - KE1G737

  pappelina kotte matta army/ sage 70x375 cm - plastmattor polyester army - ke1g737
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Army Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Storm 70x50 Cm Storm/ Blue Fog - Dörrmattor Polyester Storm - KE3B705

  pappelina kotte matta storm 70x50 cm storm/ blue fog - dörrmattor polyester storm - ke3b705
  Kotte dörrmatta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte dörrmatta - Baksidan har omvända färger.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om dörrmattan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Storm Dörrmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Storm/ Blue Fog 70x225 Cm - Plastmattor Polyester Storm - KE3B722

  pappelina kotte matta storm/ blue fog 70x225 cm - plastmattor polyester storm - ke3b722
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Storm Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Storm/ Blue Fog 70x450 Cm - Plastmattor Polyester Storm - KE3B745

  pappelina kotte matta storm/ blue fog 70x450 cm - plastmattor polyester storm - ke3b745
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Storm Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Sand/ Vanilla 70x150 Cm - Plastmattor Polyester Sand - KE6G715

  pappelina kotte matta sand/ vanilla 70x150 cm - plastmattor polyester sand - ke6g715
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Sand/ Vanilla 70x300 Cm - Plastmattor Polyester Sand - KE6G730

  pappelina kotte matta sand/ vanilla 70x300 cm - plastmattor polyester sand - ke6g730
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Sand Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Dörrmatta 70x50 Cm Charcoal/ Warm Grey - Dörrmattor Polyester Charcoal - KE9A705

  pappelina kotte dörrmatta 70x50 cm charcoal/ warm grey - dörrmattor polyester charcoal - ke9a705
  Kotte dörrmatta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Dörrmattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte dörrmatta - Baksidan har omvända färger.- UV-resistent, vattentålig matta.- Dörrmattan kommer i olika färger.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om dörrmattan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Charcoal Dörrmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta White Metallic/white 70x320 Cm - Plastmattor Polyester Vit - SV0A732

  pappelina svea matta white metallic/white 70x320 cm - plastmattor polyester vit - sv0a732
  Svea Matta White Metallic/White, 70x320 cm från Pappelina. Vi har valt ut Vit Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Ella Matta 70x225 Cm Warm Grey/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - EL9722

  pappelina ella matta 70x225 cm warm grey/vanilla - plastmattor pvc grå - el9722
  Ella matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Baksidan har omvända färger. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Kotte Matta Fossil Grey/ White 70x150 Cm - Plastmattor Polyester Fossil Grey - KE9B715

  pappelina kotte matta fossil grey/ white 70x150 cm - plastmattor polyester fossil grey - ke9b715
  Kotte matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Kotte matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Kotte uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Fossil Grey Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Honey Matta 70x225 Cm Warm Grey/vanilla - Plastmattor Pvc Grå - HO9722

  pappelina honey matta 70x225 cm warm grey/vanilla - plastmattor pvc grå - ho9722
  Honey matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Grå Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Svea Matta Champagne Metallic/vanilla 70x240 Cm - Plastmattor Polyester Vanilj - SV0B724

  pappelina svea matta champagne metallic/vanilla 70x240 cm - plastmattor polyester vanilj - sv0b724
  Svea matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte. Vi har valt ut Vanilj Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Vera Matta 70x300 Cm Mud/vanilla - Plastmattor Pvc Beige - VE6B730

  pappelina vera matta 70x300 cm mud/vanilla - plastmattor pvc beige - ve6b730
  Vera matta från Pappelina. En snygg, enkel och funktionell plastmatta tillverkad i PVC-plast och polyester-varp. Mattans grafiska- och enkla mönster, organiska och mjuka former i härliga färger passar i de flesta miljöer och hem. Perfekt att ha i köket eller hallen, där man lätt ska kunna städa undan snabbt och smidigt. Mattan är vävd i plast vilket är en svår och långsam process, vilket gör att måttavvikelser på plus minus tre procent kan förekomma. Mattan tvättas för hand eller fintvätt i 30 grader, ej centrifugering eller torktumlare. Sträck mattan i vått tillstånd och låt den dropptorka. Skaka försiktigt. Ketchupfläckar spolas bort, gnugga inte.Baksidan har omvända färger. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PVC från Pappelina med stor omsorg.
 • Pappelina Randy Matta Warm Grey/ Vanilla 70x320 Cm - Plastmattor Polyester Varmgrå - RY9D732

  pappelina randy matta warm grey/ vanilla 70x320 cm - plastmattor polyester varmgrå - ry9d732
  Randy matta från Pappelina med ett stilrent, modernt uttryck med flera, goda egenskaper perfekt för alla hem. Mattan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart PVC enligt traditionella metoder och har en hållbar, handgjord, allergivänlig design för alla rum, ute och inne. Bra att veta om Randy matta - Mattan är vändbar.- UV-resistent, vattentålig matta.- Mattan kommer i olika färger.- Mattan kommer i olika storlekar.- Randy uppskattas för den multifunktionella designen och den dekorativa looken.- 3 års garanti.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om mattan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- Rengör med en fuktig trasa.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30° C. Vi har valt ut Varmgrå Plastmattor i Polyester från Pappelina med stor omsorg.