Möbler
www.mobel.se

OYOY möbler

 • Adventure barnmatta 70x180 cm beige-svart

  adventure barnmatta 70x180 cm beige-svart
 • Sit on me sittpuff rund vit

  sit on me sittpuff rund vit
 • The world barnmatta Ø 135 cm beige-grå

  the world barnmatta ø 135 cm beige-grå
 • Mini paddy sittpuff cylinderformad, gul

  mini paddy sittpuff cylinderformad, gul
 • The World Matta Ø135cm

  the world matta ø135cm
  The World Matta Ø135cm från OYOY
 • Adventure Matta 70x180cm

  adventure matta 70x180cm
  Adventure Matta 70x180cm från OYOY
 • Rainbow barnmatta 88x90 cm Multi

  rainbow barnmatta 88x90 cm multi
 • Sänggavel 'Grid'

  sänggavel 'grid'
  Sänggaveln Grid från OYOY i unik men otroligt snygg och stilren design i ett rutigt mönster. Gaveln kommer bli perfekt i sovrummet bakom sängen, och är dessutom enkel och smidig att hänga upp. Sänggaveln kommer bli den där perfekta inredningsdetaljen till rummet som kommer tillföra känsla och karaktär.
 • Bordslampa 'Toppu'

  bordslampa 'toppu'
  Toppu är en otroligt snygg och exklusiv bordslampa från OYOY i en vacker design där både lampfoten och skärmen ingår. Lampan är handgjord, och har snygga blåa och vita ränder på lampfoten tillsammans med en vit skärm, och en liten guldfärgad detalj på lampfoten. Den stora vita lampskärmen kommer ge extra mycket ljus till rummet vilket alltid är ett plus. Den här lampan kommer tillföra personlighet, och bli en otroligt snygg dekorativ detalj i det rum du väljer att placera den i!
 • Sittpuff 'Grid' - Beige S

  sittpuff 'grid' - beige s
  Snygg och modern sittpuff från OYOY i rutigt mönster. Puffen kommer bli den där perfekta lilla inredningsdetaljen till rummet, samtidigt som den är funktionell och kommer skapa en extra sittplats! Passar lika bra till vardagssrummet som till sovrummet, eller där det behövs en till sittplats. Puffen har dessutom en litet läderhandtag som gör den väldigt lätt och smidig att flytta runt i alla rum. Puffen kommer i fler färger och storlekar.
 • Minibord 'Rainbow'

  minibord 'rainbow'
  Gulligt litet bord från OYOY som kommer bli perfekt i barnrummet! Bordet är gjort av rotting, och tillhör Rainbow-serien där det även finns en stol och bänk vi rekommenderar er att kolla in. Vi tycker bordet blir perfekt att komplettera med bänken och stolen från samma serie, men fungerar självlart hur bra som helst att köpa ensamt. Vi tipsar om att kolla in resterande produkter från Rainbow-serien!
 • Sittpuff 'Grid' - Beige L

  sittpuff 'grid' - beige l
  Snygg och modern sittpuff från OYOY i rutigt mönster i beige färg. Puffen kommer bli den där perfekta lilla inredningsdetaljen till alla rummen, samtidigt som den är funktionell och kommer skapa en extra sittplats! Passar lika bra till vardagsrummet som till sovrummet, eller där det behövs en till sittplats. Puffen har dessutom en litet läderhandtag som gör den väldigt lätt och smidig att flytta runt i alla rum. Puffen kommer i fler färger och storlekar.
 • Sittpuff 'Grid' - Brun

  sittpuff 'grid' - brun
  Snygg och modern sittpuff i mindre storlek från OYOY i rutigt mönster. Puffen kommer bli den där perfekta lilla inredningsdetaljen i hemmet, samtidigt som den är funktionell och kommer skapa en extra sittplats! Passar lika bra till vardagssrummet som till sovrummet, eller där det behövs en till sittplats. Puffen har dessutom en litet läderhandtag som gör den väldigt lätt och smidig att flytta runt i alla rum. Puffen kommer i fler färger och storlekar.
 • The world barnmatta Ø120 cm Multi

  the world barnmatta ø120 cm multi