Möbler
www.mobel.se

OYOY möbler

 • Oyoy The World Matta Ø135cm - Barnmattor Bomull Grå - 1100502

  oyoy the world matta ø135cm - barnmattor bomull grå - 1100502
  The World Matta Ø135cm från OYOY. Vi har valt ut Grå Barnmattor i Bomull från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy The World Matta 120 Cm - Barnmattor Ull Blå - M1045

  oyoy the world matta 120 cm - barnmattor ull blå - m1045
  The World matta från OYOY med en gullig design i ull och bomull med en världskarta, söta djur och en rund form perfekt för barnrummet. Bra att veta om The World matta - Gullig design.- Rund form.- Världskarta.- Mattan passar bra i barnrummet.- Diameter: 1200 mm. Hur bör du ta hand om mattan?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Blå Barnmattor i Ull från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy The World Matta Ø135cm - Barnmattor Bomull Grå

  oyoy the world matta ø135cm - barnmattor bomull grå
  För varje The World matta som säljs så skänker OYOY en summa till WWF för att hjälpa till att rädda de utrotningshotade isbjörnarna. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Oyoy Kotai Bänk Natur - Bänkar Ek Natur - L10179

  oyoy kotai bänk natur - bänkar ek natur - l10179
  Kotai Bench bänk i ek från OYOY med en minimalistisk design med rena, enkla linjer perfekt för det moderna hemmet. Bra att veta om bänken - Höjd: 430 mm.- Längd: 1100 mm.- Bredd: 350 mm.- Den här bänken ingår i OYOYs serie Kotai. Hur bör du ta hand om bänken?- Regelbunden oljning rekommenderas. Vi har valt ut Natur Bänkar i Ek från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy Kotai Bänk Cherry Red - Bänkar Ek Cherry Red - L300257

  oyoy kotai bänk cherry red - bänkar ek cherry red - l300257
  Kotai Bench bänk i ek från OYOY med en minimalistisk design med rena, enkla linjer perfekt för det moderna hemmet. Bra att veta om bänken - Höjd: 430 mm.- Längd: 1100 mm.- Bredd: 350 mm.- Den här bänken ingår i OYOYs serie Kotai. Hur bör du ta hand om bänken?- Regelbunden oljning rekommenderas. Vi har valt ut Cherry Red Bänkar i Ek från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy Malle Mushroom Matta 75x77 Cm - Barnmattor Ull Röd

  oyoy malle mushroom matta 75x77 cm - barnmattor ull röd
  Mattan från OYOY är tillverkad av mjuk, tätvävd ullblandning med ett lekfullt motiv perfekt för barnrummet. Om mattan från OYOY- Bredd: 770 mm.- Längd: 750 mm. Skötselråd för mattan- Endast fläcktvätt.- Rengör med dammsugare. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Oyoy Putki Dörrmatta 52x76 Cm - Dörrmattor Polyester Dusty Blue

  oyoy putki dörrmatta 52x76 cm - dörrmattor polyester dusty blue
  Dörrmattan från OYOY är tillverkad av återvunnen polyester med ett enkelt, stilrent uttryck och fransar längs kortsidorna. Om dörrmattan från OYOY- Finns i flera färger.- Storlek: 52x76 cm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Oyoy Kotai Bänk - Bänkar Ek Cherry Red

  oyoy kotai bänk - bänkar ek cherry red
  Bänk från OYOY i ek med en minimalistisk design med rena, enkla linjer perfekt för det moderna hemmet.Om bänken från OYOY- den här bänken är en del av OYOYs kollektion Kotai.- Höjd: 430 mm.- Längd: 1100 mm.- Bredd: 350 mm.Skötselråd för bänken- Regelbunden oljning rekommenderas. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Oyoy Kotai Bänk - Bänkar Ek Natur

  oyoy kotai bänk - bänkar ek natur
  Bänk från OYOY i ek med en minimalistisk design med rena, enkla linjer perfekt för det moderna hemmet.Om bänken från OYOY- den här bänken är en del av OYOYs kollektion Kotai.- Höjd: 430 mm.- Längd: 1100 mm.- Bredd: 350 mm.Skötselråd för bänken- Regelbunden oljning rekommenderas. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Oyoy Oy Soffbord Stor - Soffbord Ek Naturlig Ek

  oyoy oy soffbord stor - soffbord ek naturlig ek
  Soffbord från OYOY i solid, vitpigmenterad ek med en minimalistisk, tidlös design som harmoniskt smälter in i hemmet.Om soffbordet från OYOY- finns i 2 olika storlekar.- Tillverkat i Europa.Skötselråd för soffbordet- Regelbunden oljning rekommenderas. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Oyoy Oy Soffbord Liten - Soffbord Ek Naturlig Ek

  oyoy oy soffbord liten - soffbord ek naturlig ek
  Soffbord från OYOY i solid, vitpigmenterad ek med en minimalistisk, tidlös design som harmoniskt smälter in i hemmet.Om soffbordet från OYOY- finns i 2 olika storlekar.- Tillverkat i Europa.Skötselråd för soffbordet- Regelbunden oljning rekommenderas. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Oyoy Rainbow Dörrmatta 55x75 Cm - Dörrmattor Kokos Natur

  oyoy rainbow dörrmatta 55x75 cm - dörrmattor kokos natur
  Dörrmattan från OYOY är tillverkad av kokosfiber med en baksida i silikon och en lekfull form perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Om dörrmattan från OYOY- Bredd: 550 mm.- Längd: 750 mm.- Höjd: 15 mm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Oyoy Putki Dörrmatta 52x76 Cm Caramel - Dörrmattor Polyester Karamell

  oyoy putki dörrmatta 52x76 cm caramel - dörrmattor polyester karamell
  Dörrmattan från OYOY är tillverkad av återvunnen polyester med ett enkelt, stilrent uttryck och fransar längs kortsidorna. Om dörrmattan från OYOY- Finns i flera färger.- Storlek: 52x76 cm. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Oyoy Putki Dörrmatta 52x76 Cm Caramel - Dörrmattor Polyester Karamell - L300471

  oyoy putki dörrmatta 52x76 cm caramel - dörrmattor polyester karamell - l300471
  Putki dörrmatta i återvunnen polyester från OYOY med en elegant, modern design som harmoniskt smälter in i hemmet och fransar längs kortsidorna. . Bra att veta om Putki dörrmatta - Erbjuds i flera färger.- Storlek: 52x76 cm. Vi har valt ut Karamell Dörrmattor i Polyester från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy Kotai Round Matbord Ø140 Cm - Matbord & Barbord Ek Trä

  oyoy kotai round matbord ø140 cm - matbord & barbord ek trä
  Matbordet från OYOY har en klassisk, nordisk design i massiv ek med en vacker, vitpigmenterad finish perfekt för alla hem. Kombinera matbordet med en OY matstol. Om matbordet från OYOY- Kotai Round uppskattas för den höga kvaliteten och den naturliga färgen.- Ø140 cm- För att bevara produktens livslängd, rengör och behandla träytan minst ett par gånger om året. Skötselråd för matbordet Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Oyoy Kanin Matta 75x180 Cm - Barnmattor Ull Gul

  oyoy kanin matta 75x180 cm - barnmattor ull gul
  Mattan från OYOY har en dekorativ design med en mjuk, härlig känsla med två lekfulla motiv att välja mellan perfekt för barnrummet. Om mattan från OYOY- Hopscotch uppskattas för den lekfulla designen.- 75x180 cm Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Oyoy Kotai Round Matbord Ø140 Cm - Matbord & Barbord Ek Trä - L300772

  oyoy kotai round matbord ø140 cm - matbord & barbord ek trä - l300772
  Kotai Round matbord från OYOY med en klassisk, nordisk design i massiv ek med en vacker, vitpigmenterad finish perfekt för alla hem. Kombinera matbordet med en OY matstol. Bra att veta om Kotai Round matbord - Ø140 cm- Kotai Round uppskattas för den höga kvaliteten och den naturliga färgen.- För att bevara produktens livslängd, rengör och behandla träytan minst ett par gånger om året. Hur bör du ta hand om matbordet? Vi har valt ut Trä Matbord & Barbord i Ek från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy Kanin Matta 75x180 Cm - Barnmattor Ull Gul - M107348

  oyoy kanin matta 75x180 cm - barnmattor ull gul - m107348
  Skapa en lekfull och mysig atmosfär i ditt barns rum med denna underbara matta från OYOY. Med sin dekorativa design i mjuk ullblandning är denna matta en dröm att gå barfota på och skapar den perfekta platsen för ditt barn att leka på. Välj mellan två olika motiv. Bra att veta om mattan - Hopscotch uppskattas för den lekfulla designen.- 75x180 cm Vi har valt ut Gul Barnmattor i Ull från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy Theo Dino Matta Ø120 Cm - Barnmattor Ull Saffran

  oyoy theo dino matta ø120 cm - barnmattor ull saffran
  Mattan från OYOY har en dekorativ design med en mjuk, härlig känsla med två lekfulla motiv att välja mellan perfekt för barnrummet. Om mattan från OYOY- Uppskattas för den lekfulla designen.- Ø120 cm Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Oyoy Theo Dino Matta Ø120 Cm - Barnmattor Ull Saffran - M107346

  oyoy theo dino matta ø120 cm - barnmattor ull saffran - m107346
  Skapa en lekfull och mysig atmosfär i ditt barns rum med denna underbara matta från OYOY. Med sin dekorativa design i mjuk ullblandning är denna matta en dröm att gå barfota på och skapar den perfekta platsen för ditt barn att leka på. Välj mellan två olika motiv. Bra att veta om mattan - Uppskattas för den lekfulla designen.- Ø120 cm Vi har valt ut Saffran Barnmattor i Ull från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy Hopsi Rabbit Matta 76x100 Cm - Barnmattor Ull Off-White

  oyoy hopsi rabbit matta 76x100 cm - barnmattor ull off-white
  Mattan från OYOY är tillverkad av mysig, tätvävd ullblandning med ett sött motiv perfekt för barnrummet. Om mattan från OYOY- Bredd: 760 mm.- Längd: 1000 mm. Skötselråd för mattan- Endast fläcktvätt.- Rengör med dammsugare. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Oyoy Putki Dörrmatta 52x76 Cm Dusty Blue - Dörrmattor Polyester Dusty Blue - L300473

  oyoy putki dörrmatta 52x76 cm dusty blue - dörrmattor polyester dusty blue - l300473
  Putki dörrmatta i återvunnen polyester från OYOY med en elegant, modern design som harmoniskt smälter in i hemmet och fransar längs kortsidorna. . Bra att veta om Putki dörrmatta - Erbjuds i flera färger.- Storlek: 52x76 cm. Vi har valt ut Dusty Blue Dörrmattor i Polyester från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy Oy Soffbord Liten - Soffbord Ek Naturlig Ek - L10180

  oyoy oy soffbord liten - soffbord ek naturlig ek - l10180
  Oy soffbord i solid, vitpigmenterad ek från OYOY med en minimalistisk, tidlös design som harmoniskt smälter in i hemmet. Bra att veta om Oy soffbord - Finns i 2 olika storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Regelbunden oljning rekommenderas. Vi har valt ut Naturlig Ek Soffbord i Ek från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy Oy Soffbord Stor - Soffbord Ek Naturlig Ek - L10226

  oyoy oy soffbord stor - soffbord ek naturlig ek - l10226
  Oy soffbord i solid, vitpigmenterad ek från OYOY med en minimalistisk, tidlös design som harmoniskt smälter in i hemmet. Bra att veta om Oy soffbord - Finns i 2 olika storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Regelbunden oljning rekommenderas. Vi har valt ut Naturlig Ek Soffbord i Ek från OYOY med stor omsorg.
 • Oyoy The World Matta 120 Cm - Barnmattor Ull Blå

  oyoy the world matta 120 cm - barnmattor ull blå
  Mattan från OYOY har en gullig design i ull och bomull med en världskarta, söta djur och en rund form perfekt för barnrummet. Om mattan från OYOY- Gullig design.- Rund form.- Världskarta.- Mattan passar bra i barnrummet.- Diameter: 1200 mm. Skötselråd för mattan- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.