Möbler
www.mobel.se

Oscar & Clothilde möbler

 • Soffbord Berlin 92 cm guld

  soffbord berlin 92 cm guld
  Elegant soffbord med två glasskivor i generös storlek och vackra proportioner.
 • Skrivbord Clothilde 92 cm antikgrå

  skrivbord clothilde 92 cm antikgrå
  Nätt och vackert damskrivbord med en låda samt arbetade detaljer. Skrivbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Den antikpatinerade ytan ger möblerna dess karaktäristiska charm. B: 92 cm D: 49 cm H: 75 cm Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Brickbord oval svart guld

  brickbord oval svart guld
  Nätt bord med oval skiva. Bordsskivan är krackelerad vilket ger en elegant struktur. En dekorativ möbel som passar lika bra i både hall som vardagsrum och sovrum.
 • Brickbord Geneve 56 cm svart

  brickbord geneve 56 cm svart
  Runt svart brickbord med snygg matt finish. Den runda brickan är avtagbar vilket gör att bordet är lätt att fälla ihop och flytta. Kombinera gärna med det mindre brickbordet för ett fint arrangemang.
 • Avlastningsbord halvmåne antikgrå

  avlastningsbord halvmåne antikgrå
  Elegant sidobord i en antikgrå färg. Den antikpatinerade ytan ger möblerna dess karaktäristiska charm. En klassisk och nätt möbel som passar i de flesta rum. Bordet är målat med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Avlastningsbord Lausanne 125 cm svart

  avlastningsbord lausanne 125 cm svart
  Avlastningsbord Lausanne har ett elegant uttryck och stilren form. Bordet är tillverkat i matt svart järn med en förvaringsyta inunder för förvaring av mindre föremål eller böcker. Tack vare sin nätta design passar bordet lika bra i hallen som i vardagsrummet.
 • Soffbord 14 110 cm glas/mässing

  soffbord 14 110 cm glas/mässing
  Form och design av Scherlin Form. Soffbord 14 tillverkat i mässingsplåt, med en bordsskiva i glas och ett stativ i lackat stål.
 • Sidobord Casablanca 44 cm svart

  sidobord casablanca 44 cm svart
  Nätt sidobord i svart aluminium. Bordet har en vacker form och blir ett dekorativt inslag i vardagsrummet.
 • Soffbord Lissabon 120 x 60 cm mässing

  soffbord lissabon 120 x 60 cm mässing
  Vackert rektangulärt soffbord med guldfärgad finish. Bordet har två skivor i glas och fina detaljer.
 • Soffbord Lissabon 90 x 90 cm mässing

  soffbord lissabon 90 x 90 cm mässing
  Soffbord Lissabon är ett vackert rektangulärt soffbord i mått 90x90 cm med guldfärgad finish. Bordsskivan och hyllan är av glas som ger en elegant och tidlös känsla i ditt vardagsrum.
 • Sidobord Oliv svart

  sidobord oliv svart
  Vackert bord med detaljerat underrede. Bordsskivan är målad i svart med en elegant struktur samt effektfullt guldfärgde kanter. En dekorativ möbel som passar bra i både hall samt vardagsrum.
 • Avlastningsbord Clothilde antikgrå

  avlastningsbord clothilde antikgrå
  Klassiskt sidobord i vackert antikgrå nyans med två lådor. Den antikpatinerade ytan ger möblerna dess karaktäristiska charm. En luftig och elegant möbel som lämpar sig väl i alla rum. Bordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Måtten: 110cm bred, 29cm djupt, 75 cm högt. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Avlastningsbord Clothilde svart

  avlastningsbord clothilde svart
  Vackert sidobord i elegant svart med två lådor, perfekta som förvaring. En klassisk och nätt möbel som lämpar sig väl i alla rum. Bordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Måtten: 110cm bred, 29cm djupt, 75 cm högt. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Brickbord oval beige

  brickbord oval beige
  Vackert brickbord med en mönstrad skiva med motiv av söta bin.
 • Sängbord Clothilde antikgrå

  sängbord clothilde antikgrå
  Sängbord i elegant antikgrå nyans och nätt utförande med en låda. Bordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Den antikpatinerade ytan ger möblerna dess karaktäristiska charm. Bredd:50cm Djup:30cm Höjd:79,5cm Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Skrivbord Clothilde 92 cm svart

  skrivbord clothilde 92 cm svart
  Nätt och vackert damskrivbord med en låda samt arbetade detaljer i elegant svart utförande. Skrivbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. B: 92 cm D: 49 cm H: 75 cm Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Bänk Austin järn

  bänk austin järn
  Detaljrik bänk i järn, fantastiskt vacker både inne- som utomhus. Med denna underbara järnbänk skapar du ett riktigt härligt rum i ditt hem, trädgård eller altan. En dekorativ möbel som smyckar både ditt hem och trädgård. Observera att bänken bör stå i skydd från regn under tak.
 • Bänk taburett 120 cm svart

  bänk taburett 120 cm svart
  Elegant svart taburett med snidade detaljer och armstöd i sengustaviansk stil. Stoppad svart dyna av linne och trästommen är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Passar lika bra i hallen som vid änden av sängen. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Sängbord Clothilde svart

  sängbord clothilde svart
  Sängbord i vacker färgställning och luftigt utförande med en låda. Bordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Bredd:50cm Djup:30cm Höjd:79,5cm Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Avlastningsbord halvmåne svart

  avlastningsbord halvmåne svart
  Elegant svart sidobord. En klassisk och nätt möbel som passar i de flesta rum. Bordet är målat med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Sängbord Oscar 1 låda 2 dörrar svart

  sängbord oscar 1 låda 2 dörrar svart
  Sängbord i gustaviansk stil med en låda samt två dörrar och en liten utdragsskiva. Sängbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad svart färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Matbord Clothilde Ø110 cm inkl. 2 iläggsskivor antikgrå

  matbord clothilde ø110 cm inkl. 2 iläggsskivor antikgrå
  Vackert matbord med två 50 cm iläggsskivor. Bordet är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Den antikpatinerade ytan ger möblerna dess karaktäristiska charm. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej starkt rengöringsmedel.
 • Sidobord Bonnie fällbart 43,5 cm svart

  sidobord bonnie fällbart 43,5 cm svart
  Charmigt sidobord med fällbar skiva med dekorativa detaljer. Bordet passar även i mindre rum då bordet är lätt att flytta runt och ta undan.
 • Sidobord Berlin 45 cm guld

  sidobord berlin 45 cm guld
  Elegant sidobord med två skivor i glas som med sin nätta utformning passar in i många rum.
 • Soffa Valter svart

  soffa valter svart
  Den vackra kökssoffan har en nätt design och passar lika bra i köket som i hallen. Soffan är klädd i ett svart tyg och har dekorativa detaljer på armstöd och ben. Stomme i mahogny och stoppning i kallskum.
 • Sängbord Oscar 1 låda 2 dörrar antikgrå

  sängbord oscar 1 låda 2 dörrar antikgrå
  Sängbord i gustaviansk stil med en låda samt två dörrar och en liten utdragsskiva. Sängbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad antikgrå färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Den antikpatinerade ytan ger möblerna dess karaktäristiska charm. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Matbord Clothilde Ø110 cm inkl. 2 iläggsskivor svart

  matbord clothilde ø110 cm inkl. 2 iläggsskivor svart
  Elegant svart matbord med två 50 cm iläggsskivor. Bordet är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej starkt rengöringsmedel.
 • Drinkvagn London

  drinkvagn london
  Drinkvagn med hjul som fin dekorativ detalj, ej rullbar. Drinkvagnen har stomme i mässing och hyllor i glas. På drinkvagnen får du plats med både flaskor och glas tack vare de generösa hyllplanen. Varje hyllplan tål 5-7 kg.
 • Sidobord Kvist 45 cm guld

  sidobord kvist 45 cm guld
  Ett litet sidobord med skiva i glas. Benen med guldfinish har ett charmigt utförande. Bordet passar väl in de flesta rum tack vare sin nätta design.
 • Brickbord Geneve 44 cm svart

  brickbord geneve 44 cm svart
  Brickbord Geneve är ett litet nätt bord med matt svart finish. Den runda brickan är avtagbar. Kombinera gärna med det större brickbordet för ett fint arrangemang.
 • Soffbord Geneve 95 cm svart

  soffbord geneve 95 cm svart
  Bord Geneve är ett svart soffbord. Den matta finishen ger bordet en subtil elegans och den runda brickan är avtagbar vilket gör att bordet är lätt att fälla ihop och flytta.
 • Sidobord Bonnie fällbart 54cm matt guld

  sidobord bonnie fällbart 54cm matt guld
  Bord Bonnie är ett charmigt sidobord i matt guldfärg med fällbar skiva. Bordet passar även i mindre rum då bordet är lätt att flytta runt, fälla ihop och ta undan.
 • Sidobord Bonnie fällbart 44,5cm oriental

  sidobord bonnie fällbart 44,5cm oriental
  Sidobord med fällbar skiva och vackert orientaliskt mönster. Bordet passar ypperligt i mindre rum då bordet är lätt att flytta runt, fälla ihop och ta undan.
 • Bänk Bambu 119 cm svart

  bänk bambu 119 cm svart
  Svart bänk med snidade detaljer. Stoppad svart dyna av linne och trästommen är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Avlastningsbord Kvist 97 cm guld

  avlastningsbord kvist 97 cm guld
  Vackert avlastningsbord med skiva i glas. Benen med guldfinish har ben med guldfinish. Bordet passar väl in de flesta rum tack vare sin nätta design.
 • Soffbord med förvaring 140x70 cm

  soffbord med förvaring 140x70 cm
  Soffbord i mahogny med två glasskivor som går att lyfta, låt din förvaring bli synligt genom bordet. Lägg vackra böcker och detaljer som leker med övrig inredning i rummet. Måttet 140 cm x 70 cm. Innermått 131 x 62 cm. Skötselråd: Torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel. Till glasskivorna använder du helst glasputs och torkar torrt därefter för bästa resultat.
 • Soffbord 12 110 cm svart/mässing

  soffbord 12 110 cm svart/mässing
  Form och design av Scherlin Form. Soffbord 12 är tillverkad i svart laminat med bordskant och fötter i mässing.
 • Skänk Marcel svart

  skänk marcel svart
  Bredd: 90 cm, djup: 42 cm, höjd: 109 cm Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Sängbord Marcel antikgrå

  sängbord marcel antikgrå
  Bredd: 50 cm, djup: 35cm, höjd: 73,5 cm. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Skrivbord Oscar 125 cm svart

  skrivbord oscar 125 cm svart
  Bredd: 125 cm, djup: 70 cm, höjd: 77 cm. 4 lådor. Ett vackert skrivbord i svart med detaljer i guld, gör din skrivbordsmiljö trevlig att sitta vid. Addera en skrivbordslampa för bra belysning, pennställ, skrivbordsunderlägg och vackra förvaringsboxar. Slutligen en liten bukett med blommor för att få till en genuin hemtrevlig känsla. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Matbord Oscar 120 cm svart

  matbord oscar 120 cm svart
  Bordet är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Den antikpatinerade ytan ger möblerna dess karaktäristiska charm. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Sängbord Marcel svart

  sängbord marcel svart
  Bredd: 50 cm, djup: 35cm, höjd: 73,5 cm. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
 • Sidobord Geneve 85 x 27 cm svart

  sidobord geneve 85 x 27 cm svart
  Svart sidobord som passar perfekt där utrymmet inte är så stort. Enkelt i sin modell med en hylla och ett kryss nedtill. Mått 85x27x90 cm.
 • Soffbord 12 60 cm svart/mässi

  soffbord 12 60 cm svart/mässi
  Form och design av Scherlin Form. Soffbord 12 är tillverkad i svart laminat med bordskant och fötter i mässing.
 • Soffbord 12 80 cm svart/mässi

  soffbord 12 80 cm svart/mässi
  Form och design av Scherlin Form. Soffbord 12 är tillverkad i svart laminat med bordskant och fötter i mässing.
 • Soffbord 14 60 cm glas/mässing

  soffbord 14 60 cm glas/mässing
  Form och design av Scherlin Form. Soffbord 14 tillverkat i mässingsplåt, med en bordsskiva i glas och ett stativ i lackat stål.
 • Soffbord 14 80 cm glas/mässing

  soffbord 14 80 cm glas/mässing
  Form och design av Scherlin Form. Soffbord 14 tillverkat i mässingsplåt, med en bordsskiva i glas och ett stativ i lackat stål.
 • Sidobord Lissabon 45 x 45 cm mässing

  sidobord lissabon 45 x 45 cm mässing
  Passar utmärkt som ett sidobord mellan två fåtöljer eller som ett elegant sängbord. Mässing med skivor i klarglas. Mått 45x45x57 cm. Levereras omonterat, med tydliga instruktioner för montering.
 • Avlastningsbord Lissabon 130 x 34 cm mässing

  avlastningsbord lissabon 130 x 34 cm mässing
  Sidobord i mässing med en hylla i klarglas. Mått: 130x34x80 cm. Leveras omonterat, med tydliga instruktioner för montering.