Möbler
www.mobel.se

Oscar & Clothilde möbler

Möblerna från Oscar & Clothilde är en unik blandning med en vågad mix av antika drag med modern touch. Samtidigt som de tillverkar egna möbler säljer de även en del utvald inredning från andra märken i deras egen butik. Här följer ett urval hämtat från Oscar och Clothildes webbshop.

 • Skänk Marcel antikgrå

  skänk marcel antikgrå
  Vacker förvaringsmöbel med 2 lådor och dörrar i antikgrå. Finns även i svart
 • Soffbord Lissabon 92 x 92 cm

  soffbord lissabon 92 x 92 cm
  Soffbord Lissabon är ett vackert rektangulärt soffbord i mått 92x92 cm med guldfärgad finish. Bordsskivan och hyllan är av glas som ger en elegant och tidlös känsla i ditt vardagsrum. Montering&hellip:
 • Soffbord Lissabon 122 x 63 cm

  soffbord lissabon 122 x 63 cm
  Vackert rektangulärt soffbord med guldfärgad finish. Bordet har två skivor i glas och fina detaljer. Montering Soffbordet levereras omonterat. Tydliga instruktioner för montering medföljer i paketet.&hellip:
 • Sidobord Kvist 45 cm guld

  sidobord kvist 45 cm guld
  Ett litet sidobord med skiva i glas. Benen med guldfinish har ett charmigt utförande. Bordet passar väl in de flesta rum tack vare sin nätta design.
 • Sidobord Lissabon 47 x 47 cm

  sidobord lissabon 47 x 47 cm
  Passar utmärkt som ett sidobord mellan två fåtöljer eller som ett elegant sängbord. Mässing med skivor i klarglas. Mått 47x47x57 cm. Levereras omonterat, med tydliga instruktioner för montering.&hellip:
 • Soffbord Berlin 92 cm svart

  soffbord berlin 92 cm svart
  Elegant soffbord med två glasskivor i generös storlek och vackra proportioner. Montering Soffbordet är svetsat och kommer monterat. Glasskivorna läggs på i efterhand. 
 • Skänk Marcel svart

  skänk marcel svart
  Vacker förvaringsmöbel i vår egen design med 2 lådor och dörrar i svart. Finns även i antikgrå.
 • Skrivbord Clothilde 92 cm antikgrå

  skrivbord clothilde 92 cm antikgrå
  Nätt och vackert skrivbord med en låda samt arbetade detaljer. Skrivbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax.  Skrivbordet&hellip:
 • Matbord Oscar 120 cm svart

  matbord oscar 120 cm svart
  Bordet är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Den antikpatinerade ytan ger möblerna dess karaktäristiska charm. 
 • Sidobord Oliv svart

  sidobord oliv svart
  Vackert bord med detaljerat underrede. Bordsskivan är målad i svart med en elegant struktur samt effektfullt guldfärgde kanter. En dekorativ möbel som passar bra i både hall samt vardagsrum.
 • Sidobord Berlin 45 cm guld

  sidobord berlin 45 cm guld
  Elegant sidobord med två skivor i glas som med sin nätta utformning passar in i många rum. Montering Sidobordet är svetsat och kommer monterat. Glasskivorna läggs på i efterhand. 
 • Soffbord Berlin 92 cm guld

  soffbord berlin 92 cm guld
  Elegant soffbord med två glasskivor i generös storlek och vackra proportioner. Montering Soffbordet är svetsat och kommer monterat. Glasskivorna läggs på i efterhand. 
 • Sidobord Bonnie fällbart oriental

  sidobord bonnie fällbart oriental
  Sidobord med fällbar skiva och vackert orientaliskt mönster. Bordet passar ypperligt i mindre rum då bordet är lätt att flytta runt, fälla ihop och ta undan.
 • Soffa Valter svart

  soffa valter svart
  Den vackra kökssoffan har en nätt design och passar lika bra i köket som i hallen. Soffan är klädd i ett svart tyg och har dekorativa detaljer på armstöd och ben. Stomme i mahogny och stoppning&hellip:
 • Matbord Clothilde Ø110 cm inkl. 2 iläggsskivor svart

  matbord clothilde ø110 cm inkl. 2 iläggsskivor svart
  Elegant svart matbord med två 50 cm iläggsskivor. Bordet är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Matbordet är patinerat&hellip:
 • Matbord Clothilde Ø110 cm inkl. 2 iläggsskivor antikgrå

  matbord clothilde ø110 cm inkl. 2 iläggsskivor antikgrå
  Vackert matbord med två 50 cm iläggsskivor. Bordet är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Den antikpatinerade ytan ger&hellip:
 • Bänk taburett 120 cm svart

  bänk taburett 120 cm svart
  Elegant svart taburett med snidade detaljer och armstöd i sengustaviansk stil. Stoppad svart dyna av linne och trästommen är penselmålad i tre lager med vattenbaserad färg och behandlad med ett tunt&hellip:
 • Skrivbord Clothilde 92 cm svart

  skrivbord clothilde 92 cm svart
  Nätt och vackert skrivbord med en låda samt arbetade detaljer i elegant svart utförande. Skrivbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt&hellip:
 • Skrivbord Oscar 125 cm svart

  skrivbord oscar 125 cm svart
  Ett vackert skrivbord i svart med detaljer i guld, gör din skrivbordsmiljö trevlig att sitta vid. Addera en skrivbordslampa för bra belysning, pennställ, skrivbordsunderlägg och vackra förvaringsboxar.&hellip:
 • Sängbord Clothilde antikgrå

  sängbord clothilde antikgrå
  Sängbord i elegant antikgrå nyans och nätt utförande med en låda. Bordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Sängbordet&hellip:
 • Sängbord Clothilde svart

  sängbord clothilde svart
  Svart sängbord i ett nätt utförande med en låda. Bordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Sängbordet är patinerat&hellip:
 • Sängbord Oscar 1 låda 2 dörrar antikgrå

  sängbord oscar 1 låda 2 dörrar antikgrå
  Sängbord i gustaviansk stil med en låda samt två dörrar och en liten utdragsskiva. Sängbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad antikgrå färg samt antikpatinerad och behandlad med ett&hellip:
 • Sängbord Oscar 1 låda 2 dörrar svart

  sängbord oscar 1 låda 2 dörrar svart
  Svart sängbord i gustaviansk stil med en låda samt två dörrar och en liten utdragsskiva. Sängbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad svart färg samt antikpatinerad och behandlad med&hellip:
 • Sängbord Marcel svart

  sängbord marcel svart
  Svart sängbord i gustaviansk stil med två dörrar och en låda. Bordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad svart färg samt antikpatinerad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax. Sängbordet&hellip:
 • Sängbord Marcel antikgrå

  sängbord marcel antikgrå
  Antikgrått sängbord i gustaviansk stil med två dörrar och en låda. Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa. Sängbordet är penselmålat i tre lager med vattenbaserad färg&hellip:
 • Sidobord Berlin 45 cm svart

  sidobord berlin 45 cm svart
  Elegant sidobord med två skivor i glas som med sin nätta utformning passar in i många rum. Montering Sidobordet är svetsat och kommer monterat. Glasskivorna läggs på i efterhand. 
 • Sidobord Köpenhamn svart

  sidobord köpenhamn svart
  Sidobord med fyra hjul som gör att det fungerar bra som dekorativ och praktisk drinkvagn. Sidobordet har två glashyllor.
 • Skrivbord Oscar 125 cm antikgrå

  skrivbord oscar 125 cm antikgrå
  Ett vackert skrivbord med detaljer i guld, gör din skrivbordsmiljö trevlig att sitta vid. Addera en skrivbordslampa för bra belysning, pennställ, skrivbordsunderlägg och vackra förvaringsboxar. Skrivordet&hellip: