Möbler
www.mobel.se

Normann Copenhagen möbler

 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Svart - Barstolar Stål Svart - 602776

  normann copenhagen form barstol ben 65cm svart - barstolar stål svart - 602776
  Form Barstol Stålben, 65cm, Svart från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol Hög Rygg 65 Cm Stål Vit - Barstolar Vit - 1402006

  normann copenhagen form barstol hög rygg 65 cm stål vit - barstolar vit - 1402006
  Form barstol från Normann Copenhagen med en prisbelönt, modern design med en hög rygg för bästa komfort, ben i pulverlackerat stål och 65 cm sitthöjd. Välj mellan olika färger. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Form barstol - Den här barstolen är en del av Normann Copenhagens kollektion Form.- Modern design med ben i pulverlackerat stål och en bekväm sits i polypropen.- Hög rygg med ett ergonomiskt stöd för extra komfort.- Återvinningsbara material.- Perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet.- Barstolen kommer i olika färger.- "Special Mention" German Design Award 2016, Germany.- IF Product Design Award 2016, Germany- Vikt: 5.6 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Barstolar från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Block Bord Mörkgrå - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Mörkgrå - 602205

  normann copenhagen block bord mörkgrå - rullvagnar & serveringsvagnar ask mörkgrå - 602205
  Block Bord från Normann Copenhagen är designat av Simon Legald. Ett praktiskt litet rullbord i stilren nordisk design. Hyllan har två hyllplan som som kan lastas med en maxvikt på 10kg per hylla. Använd den som sidobord till soffan, sängen, i barnrummet eller som drinkvagn. Den är lätt att flytta runt tack vare träpinnarna som sticker upp på ovansidan och hjulen går praktiskt att snurra runt 360 grader. En modern variant av den klassiska tevagnen. Vi har valt ut Mörkgrå Rullvagnar & Serveringsvagnar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Sko Skoställ Grå - Skohyllor Ask Grå - 601065

  normann copenhagen sko skoställ grå - skohyllor ask grå - 601065
  Sko skoställ från Normann Copenhagen, formgiven av Simon Legald. En skohylla där funktion och enkelheten är designen. Stället är tillverkad med robusta, skandinaviska material och består av en ram med två stålhyllor. Designen är enkel så att fokus dras till detaljerna - tydliga skruvar och bultar samt att det är små hål i hyllorna som avger skuggor på golvet. Vi har valt ut Grå Skohyllor i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Blå - Barstolar Ek Blå - 602783

  normann copenhagen form barstol ben 65cm blå - barstolar ek blå - 602783
  Form Barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen levereras monterad. Den finns i två höjder: 65cm och 75cm Vi har valt ut Blå Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Röd - Barstolar Stål Röd - 602779

  normann copenhagen form barstol ben 65cm röd - barstolar stål röd - 602779
  Form Barstol Stålben, 65cm, Röd från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Röd Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg Med Snurrbas / Aluminium - Fåtöljer Läder Brandy

  normann copenhagen hyg fåtölj låg med snurrbas / aluminium - fåtöljer läder brandy
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Aluminium - Fåtöljer Läder Brandy

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / aluminium - fåtöljer läder brandy
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg Med Snurrbas / Aluminium - Fåtöljer Ull Off-White

  normann copenhagen hyg fåtölj låg med snurrbas / aluminium - fåtöljer ull off-white
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65 Cm Vit - Barstolar Stål Vit - 602774

  normann copenhagen form barstol ben 65 cm vit - barstolar stål vit - 602774
  Form Barstol Stålben, 65 cm, Vit från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Grå - Barstolar Ek Grå - 602781

  normann copenhagen form barstol ben 65cm grå - barstolar ek grå - 602781
  Form Barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen levereras monterad. Den finns i två höjder: 65cm och 75cm Vi har valt ut Grå Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Journal Skrivbord Svart - Skrivbord Svart - 602190

  normann copenhagen journal skrivbord svart - skrivbord svart - 602190
  Journal Skrivbord, Svart från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Svart Skrivbord från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm Grön - Barstolar Stål Grön - 602796

  normann copenhagen form barstol ben 75cm grön - barstolar stål grön - 602796
  Form Barstol Stålben, 75cm, Grön från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Grön Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Block Bord Vit - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Vit - 602202

  normann copenhagen block bord vit - rullvagnar & serveringsvagnar ask vit - 602202
  Block Bord från Normann Copenhagen är designat av Simon Legald. Ett praktiskt litet rullbord i stilren nordisk design. Hyllan har två hyllplan som som kan lastas med en maxvikt på 10kg per hylla. Använd den som sidobord till soffan, sängen, i barnrummet eller som drinkvagn. Den är lätt att flytta runt tack vare träpinnarna som sticker upp på ovansidan och hjulen går praktiskt att snurra runt 360 grader. En modern variant av den klassiska tevagnen. Vi har valt ut Vit Rullvagnar & Serveringsvagnar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord Svart - Soffbord Askfanér Svart - 602248

  normann copenhagen turn soffbord svart - soffbord askfanér svart - 602248
  Turn soffbord från Normann Copenhagen med en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål och en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Design av Simon Legald. Bra att veta om Turn soffbord - Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord i Askfanér från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Ding Bord Klarglas/ - Soffbord Ek - 602240

  normann copenhagen ding bord klarglas/ - soffbord ek - 602240
  Ding soffbord från Normann Copenhagen, formgiven av Ding3000. Ett klassiskt bord med trästomme och glasskiva men med ny och modern design. Inspirationen till bordet kommer från det gamla tredimensionella träpusslet. Stommen består enkelt av tre ben i ek som monteras ihop utan skruvar och verktyg. Benen är avrundade med fasade kanter, vilket gör att bordet stå stadigt på golvet och den runda glasskivan sitta fast på basen. Benen är i naturlig ek-färg och glasskivan är transparent, vilket ger ett rent och nordisk uttryck. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Sko Skoställ - Skohyllor Ask Vit - 601060

  normann copenhagen sko skoställ - skohyllor ask vit - 601060
  Sko skoställ från Normann Copenhagen, formgiven av Simon Legald. En skohylla där funktion och enkelheten är designen. Stället är tillverkad med robusta, skandinaviska material och består av en ram med två stålhyllor. Designen är enkel så att fokus dras till detaljerna - tydliga skruvar och bultar samt att det är små hål i hyllorna som avger skuggor på golvet. Vi har valt ut Vit Skohyllor i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord Varmgrå - Soffbord Askfanér Varmgrå - 602246

  normann copenhagen turn soffbord varmgrå - soffbord askfanér varmgrå - 602246
  Turn soffbord från Normann Copenhagen med en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål och en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Design av Simon Legald. Bra att veta om Turn soffbord - Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Varmgrå Soffbord i Askfanér från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Remix 113 / Hallingdal 100 / Svart Ek - Fåtöljer Textil Grå - 607031

  normann copenhagen drape low fåtölj remix 113 / hallingdal 100 / svart ek - fåtöljer textil grå - 607031
  Drape Low Fåtölj, Remix 113 / Hallingdal 100 / Svart Ek från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Grön - Barstolar Ek Grön - 602784

  normann copenhagen form barstol ben 65cm grön - barstolar ek grön - 602784
  Form Barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen levereras monterad. Den finns i två höjder: 65cm och 75cm Vi har valt ut Grön Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Svart - Barstolar Ek Svart - 602782

  normann copenhagen form barstol ben 65cm svart - barstolar ek svart - 602782
  Form Barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen levereras monterad. Den finns i två höjder: 65cm och 75cm Vi har valt ut Svart Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm Mörkgrå - Soffbord Furu Mörkgrå - 602549

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm mörkgrå - soffbord furu mörkgrå - 602549
  Pine sidobord från Normann Copenhagen är ett skulpturalt bord i massiv furu med en naturnära och skandinavisk känsla. En tidlös möbel med en experimentell, nytänkande design som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Pine sidobord är tillverkat av massiv furu för att säkerställa högsta kvalitet och är dessutom utformat för att passa i olika miljöer och tillföra både funktionalitet och stil till omgivningen. Välj mellan olika finishar och storlekar beroende på dina specifika behov och preferenser. Pine sidobord är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kommer att ge din inredning en modern touch som varar år efter år. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Pine sidobord - Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Gjort av massiv furu.- Tillverkat i Danmark.- Designat i Danmark av Simon Legald.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Mörkgrå Soffbord i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Block Bord Ljusgrå - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Ljusgrå - 602200

  normann copenhagen block bord ljusgrå - rullvagnar & serveringsvagnar ask ljusgrå - 602200
  Block Bord från Normann Copenhagen är designat av Simon Legald. Ett praktiskt litet rullbord i stilren nordisk design. Hyllan har två hyllplan som som kan lastas med en maxvikt på 10kg per hylla. Använd den som sidobord till soffan, sängen, i barnrummet eller som drinkvagn. Den är lätt att flytta runt tack vare träpinnarna som sticker upp på ovansidan och hjulen går praktiskt att snurra runt 360 grader. En modern variant av den klassiska tevagnen. Vi har valt ut Ljusgrå Rullvagnar & Serveringsvagnar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm Grå - Barstolar Ek Grå - 602799

  normann copenhagen form barstol ben 75cm grå - barstolar ek grå - 602799
  Form Barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen levereras monterad. Den finns i två höjder: 65cm och 75cm Vi har valt ut Grå Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm Svart - Barstolar Stål Svart - 602794

  normann copenhagen form barstol ben 75cm svart - barstolar stål svart - 602794
  Form Barstol Stålben, 75cm, Svart från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm Svart - Barstolar Valnöt Svart - 602788

  normann copenhagen form barstol sben 65cm svart - barstolar valnöt svart - 602788
  Form barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen finns i två olika höjder 65 & 75 cm och den levereras monterad. Vi har valt ut Svart Barstolar i Valnöt från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Block Bord Svart - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Svart - 602207

  normann copenhagen block bord svart - rullvagnar & serveringsvagnar ask svart - 602207
  Block Bord från Normann Copenhagen är designat av Simon Legald. Ett praktiskt litet rullbord i stilren nordisk design. Hyllan har två hyllplan som som kan lastas med en maxvikt på 10kg per hylla. Använd den som sidobord till soffan, sängen, i barnrummet eller som drinkvagn. Den är lätt att flytta runt tack vare träpinnarna som sticker upp på ovansidan och hjulen går praktiskt att snurra runt 360 grader. En modern variant av den klassiska tevagnen. Vi har valt ut Svart Rullvagnar & Serveringsvagnar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol Hög Rygg 65 Cm Stål Svart - Barstolar Svart - 1402008

  normann copenhagen form barstol hög rygg 65 cm stål svart - barstolar svart - 1402008
  Form barstol från Normann Copenhagen med en prisbelönt, modern design med en hög rygg för bästa komfort, ben i pulverlackerat stål och 65 cm sitthöjd. Välj mellan olika färger. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Form barstol - Den här barstolen är en del av Normann Copenhagens kollektion Form.- Modern design med ben i pulverlackerat stål och en bekväm sits i polypropen.- Hög rygg med ett ergonomiskt stöd för extra komfort.- Återvinningsbara material.- Perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet.- Barstolen kommer i olika färger.- "Special Mention" German Design Award 2016, Germany.- IF Product Design Award 2016, Germany- Vikt: 5.6 kg. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Barstolar från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm Mörkgrå - Soffbord Furu Mörkgrå - 602545

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm mörkgrå - soffbord furu mörkgrå - 602545
  Pine sidobord från Normann Copenhagen är ett skulpturalt bord i massiv furu med en naturnära och skandinavisk känsla. En tidlös möbel med en experimentell, nytänkande design som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Pine sidobord är tillverkat av massiv furu för att säkerställa högsta kvalitet och är dessutom utformat för att passa i olika miljöer och tillföra både funktionalitet och stil till omgivningen. Välj mellan olika finishar och storlekar beroende på dina specifika behov och preferenser. Pine sidobord är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kommer att ge din inredning en modern touch som varar år efter år. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Pine sidobord - Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Gjort av massiv furu.- Tillverkat i Danmark.- Designat i Danmark av Simon Legald.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Mörkgrå Soffbord i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm Pine - Soffbord Furu Pine - 602543

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm pine - soffbord furu pine - 602543
  Pine sidobord från Normann Copenhagen är ett skulpturalt bord i massiv furu med en naturnära och skandinavisk känsla. En tidlös möbel med en experimentell, nytänkande design som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Pine sidobord är tillverkat av massiv furu för att säkerställa högsta kvalitet och är dessutom utformat för att passa i olika miljöer och tillföra både funktionalitet och stil till omgivningen. Välj mellan olika finishar och storlekar beroende på dina specifika behov och preferenser. Pine sidobord är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kommer att ge din inredning en modern touch som varar år efter år. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Pine sidobord - Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Gjort av massiv furu.- Tillverkat i Danmark.- Designat i Danmark av Simon Legald.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Pine Soffbord i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Grå - Barstolar Stål Grå - 602775

  normann copenhagen form barstol ben 65cm grå - barstolar stål grå - 602775
  Form Barstol Stålben, 65cm, Grå från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol Stål Svart - Barstolar Polypropylen Svart - 604031

  normann copenhagen hyg barstol stål svart - barstolar polypropylen svart - 604031
  Hyg barstol från Normann Copenhagen med en modern, minimalistisk design. Pallen har mjuka, organiska former med ett bra, bekvämt stöd för hela kroppen och en omfamnande, mysig känsla. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Hyg barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Hyg uppskattas för den enkla, rena designen och den höga komforten.- Kombinera barstolen med en stol från Normann Copenhagen. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol Stål Olive - Barstolar Polypropylen Olivgrön - 604032

  normann copenhagen hyg barstol stål olive - barstolar polypropylen olivgrön - 604032
  Hyg barstol från Normann Copenhagen med en modern, minimalistisk design. Pallen har mjuka, organiska former med ett bra, bekvämt stöd för hela kroppen och en omfamnande, mysig känsla. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Hyg barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Hyg uppskattas för den enkla, rena designen och den höga komforten.- Kombinera barstolen med en stol från Normann Copenhagen. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Olivgrön Barstolar i Polypropylen från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Grow Soffbord 80x80 Cm - Soffbord Massiv Ek - 602280

  normann copenhagen grow soffbord 80x80 cm - soffbord massiv ek - 602280
  Grow soffbord från Normann Copenhagen med en klassisk, mångsidig design. Bordet är perfekt för vardagsrummet och gjort av lackerad massiv ek och har en enkel silhuett som smälter harmoniskt in i hemmet. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Grow soffbord - Soffbordet kommer i 3 olika storlekar.- Uppskattas för premiumkvaliteten.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Soffbord i Massiv ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Timb Karmstol Ultra Leather Svart/svart - Stolar Ask Svart - 1401621

  normann copenhagen timb karmstol ultra leather svart/svart - stolar ask svart - 1401621
  Timb karmstol från Normann Copenhagen med en ren, funktionell design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Stolen har en solid ram i ask med en sits och ett ryggstöd i askfanér och läder. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Timb karmstol - Karmstolen finns i olika utföranden.- Från kollektionen Timb.- Finns även som en oklädd stol.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Dammsugning rekommenderas regelbundet. Vi har valt ut Svart Stolar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Bit Pall / Sidobord Konformad Blå - Sidobord & Avlastningsbord Återanvänd Plast Blå - 605701

  normann copenhagen bit pall / sidobord konformad blå - sidobord & avlastningsbord återanvänd plast blå - 605701
  Bit pall från Normann Copenhagen i återvunnet lågdensitetspolyeten. Lekfull, konformad design med mångsidiga användningsområden och oändliga möjligheter för det moderna hemmet. Högkvalitativt material perfekt för både inom- och utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Designad av Simon Legald. Bra att veta om Bit pall - Multifunktionell design med lekfull form.- Tillverkad av återvunnen plast.- Diameter: 360 mm.- Höjd: 420 mm.- Vikt: 4,5 kg.- Kan även användas som sidobord.- Kan även användas som piedestal.- Pallen finns i 3 olika färgval.- Ingår i serien Bit.- Finns även med cylinderform.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Förvara inomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blå Sidobord & Avlastningsbord i Återanvänd plast från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Stål Svart

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar stål svart
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65 Cm - Barstolar Stål Grön

  normann copenhagen form barstol ben 65 cm - barstolar stål grön
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Ek Grå

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar ek grå
  Form barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av ek och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Ek Svart

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar ek svart
  Form barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av ek och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm - Barstolar Valnöt Svart

  normann copenhagen form barstol sben 65cm - barstolar valnöt svart
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av valnöt och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm - Barstolar Valnöt Grön

  normann copenhagen form barstol sben 65cm - barstolar valnöt grön
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av valnöt och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm - Barstolar Stål Grå

  normann copenhagen form barstol ben 75cm - barstolar stål grå
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm - Barstolar Ek Svart

  normann copenhagen form barstol ben 75cm - barstolar ek svart
  Form barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av ek och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Furu Mörkgrå

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm - soffbord furu mörkgrå
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol Hög Rygg 65 Cm Stål - Barstolar Svart

  normann copenhagen form barstol hög rygg 65 cm stål - barstolar svart
  Barstolen från Normann Copenhagen har en prisbelönt, modern design med en hög rygg för bästa komfort, ben i pulverlackerat stål och 65 cm sitthöjd. Välj mellan olika färger. Formgiven av Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Den här barstolen är en del av Normann Copenhagens kollektion Form.- Modern design med ben i pulverlackerat stål och en bekväm sits i polypropen.- Hög rygg med ett ergonomiskt stöd för extra komfort.- Återvinningsbara material.- Perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet.- Barstolen kommer i olika färger.- "Special Mention" German Design Award 2016, Germany.- IF Product Design Award 2016, Germany- Vikt: 5.6 kg. Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Bit Pall / Sidobord Konformad - Sidobord & Avlastningsbord Återanvänd Plast Blå

  normann copenhagen bit pall / sidobord konformad - sidobord & avlastningsbord återanvänd plast blå
  Pallen från Normann Copenhagen är perfekt för att lägga till en spännande färgklick i ditt hem och har en multifunktionell design i återvunnen LDPE-plast. Den har en lekfull form med en konformad bas och ett spännande mönster i olika färger att välja mellan. Går att använda både inom- och utomhus. Formgiven av Simon Legald. Om pallen från Normann Copenhagen- Multifunktionell design med lekfull form.- Tillverkad av återvunnen plast.- Diameter: 360 mm.- Höjd: 420 mm.- Vikt: 4,5 kg.- Kan även användas som sidobord.- Kan även användas som piedestal.- Pallen kommer i 3 olika färger.- Från serien Bit.- Finns även med cylinderform.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Skötselråd för pallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Förvara inomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Block Bord - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Ljusgrå

  normann copenhagen block bord - rullvagnar & serveringsvagnar ask ljusgrå
  Block rullbord från Normann Copenhagen. Ett snyggt sidobord av ask och stål, med två rymliga hyllplan och hjul för enkel förflyttning. Använd som serveringsvagn eller som sidobord och pryd det med växter och andra favoritdekorationer. Maxvikt per hyllplan är cirka 10 kg. Shoppa Rullvagnar & Serveringsvagnar och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Ding Bord Klarglas/ - Soffbord Ek

  normann copenhagen ding bord klarglas/ - soffbord ek
  Ding är ett elegant soffbord från Normann Copenhagen som kombinerar stil med funktionalitet. Ding bordet är inspirerat av antika tredimensionella trägåtor och har en design som är både konstnärlig och funktionell. Tillverkat med tre ekben som elegant sammanfogas utan skruvar eller verktyg, bildar bordet en skulptural knut som fungerar som bas för en exklusiv glasbordsskiva. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Sko Skoställ - Skohyllor Ask Vit

  normann copenhagen sko skoställ - skohyllor ask vit
  Sko från Normann Copenhagen är en skohylla med både en industriell och enkel känsla, tillverkad av robusta, skandinaviska material. Sko har designats utan onödiga komponenter. Den består av en träram med två perforerade stålhyllor som hålls ihop med accentuerade skruvar. Sko levereras i ett platt paket och innehåller nödvändiga verktyg för montering samt en manual. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Block Bord - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Svart

  normann copenhagen block bord - rullvagnar & serveringsvagnar ask svart
  Block rullbord från Normann Copenhagen. Ett snyggt sidobord av ask och stål, med två rymliga hyllplan och hjul för enkel förflyttning. Använd som serveringsvagn eller som sidobord och pryd det med växter och andra favoritdekorationer. Maxvikt per hyllplan är cirka 10 kg. Shoppa Rullvagnar & Serveringsvagnar och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Block Bord - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Vit

  normann copenhagen block bord - rullvagnar & serveringsvagnar ask vit
  Block rullbord från Normann Copenhagen. Ett snyggt sidobord av ask och stål, med två rymliga hyllplan och hjul för enkel förflyttning. Använd som serveringsvagn eller som sidobord och pryd det med växter och andra favoritdekorationer. Maxvikt per hyllplan är cirka 10 kg. Shoppa Rullvagnar & Serveringsvagnar och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord Vit - Soffbord Marmor White Marble - 605750

  normann copenhagen turn soffbord vit - soffbord marmor white marble - 605750
  Turn soffbord från Normann Copenhagen med en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål och en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Design av Simon Legald. Bra att veta om Turn soffbord - Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut White Marble Soffbord i Marmor från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Rib Skänk Ek - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart

  normann copenhagen rib skänk ek - skänkar & sideboards ekfanér svart
  Skänken från Normann Copenhagen har en tidlös, elegant design med en arkitektonisk känsla som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har luckor med push-funktion och tunna, vertikala paneler för att addera en extra dimension till designen. Skänken har justerbara hyllplan för enkel förvaring. Designad i Danmark av Simon Legald. Om skänken från Normann Copenhagen- Skänken finns i flera modeller.- Tillverkad i Europa.- Från serien Rib.- Bredd: 45 cm.- Längd: 159 cm.- För mer information ladda ned PDF.- Formgivare är Simon Legald. Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm e - Soffbord Furu Ros

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm e - soffbord furu ros
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Ultra 41589 / Hallingdal 270 / Svart - Fåtöljer Läder Brun

  normann copenhagen drape low fåtölj ultra 41589 / hallingdal 270 / svart - fåtöljer läder brun
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape High Fåtölj Hallingdal 110 / - Fåtöljer Textil Grå

  normann copenhagen drape high fåtölj hallingdal 110 / - fåtöljer textil grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med ett högt ryggstöd med en nackkudde och en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Modell med nackkudde.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm Svart Aluminium - Barstolar Stål Aluminium - 506093

  normann copenhagen circa barstol 75 cm svart aluminium - barstolar stål aluminium - 506093
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Aluminium Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø70 Cm Dusty Brown - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Dusty Brown - 601304

  normann copenhagen silo sittpuff ø70 cm dusty brown - sittsäckar & sittpuffar textil dusty brown - 601304
  Silo från Normann Copenhagen är en elegant sittpuff med en minimalistisk design som passar bra i många olika miljöer, signerad Hans Hornemann. Dess enkla design smälter sömlöst in i vilken inredning som helst och dess högkvalitativa klädsel med ett livfullt och spännande mönster gör den till en riktig blickfångare var än den placeras. Design av Hans Hornemann. Bra att veta om sittpuffen - Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Design av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Brown Sittsäckar & Sittpuffar i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord Vit - Soffbord Marmor White Marble

  normann copenhagen turn soffbord vit - soffbord marmor white marble
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Karmstol Main Line Flax 20 / Svart Stål - Stolar Ull Vit

  normann copenhagen form karmstol main line flax 20 / svart stål - stolar ull vit
  Karmstolen från Normann Copenhagen har en enkel estetik med fokus på funktion och komfort. Den har en högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och en bekväm vaddering i polyuretanskum. Designad i Danmark av Simon Legald. Om karmstolen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Europa. Stolens mått:- Djup: 520 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 440 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Stock Sidobord Rostfritt - Sidobord & Avlastningsbord Stål Rostfritt Stål - 602531

  normann copenhagen stock sidobord rostfritt - sidobord & avlastningsbord stål rostfritt stål - 602531
  Stock sidobord från Normann Copenhagen är en elegant och minimalistisk möbel med sin tunna bordsskiva och stadiga, vinklade ben. Perfekt för att ge ett modernt och stilrent uttryck till vilket rum som helst. Dess vackra arkitektoniska linjer ger ett intryck av att det är skulpterat snarare än tillverkat, men trots sin elegans är det stadigt och funktionellt. Designer är MSDS Studio. Bra att veta om sidobordet - Designer är MSDS Studio.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Rostfritt Stål Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol 75 Cm Konjak / - Barstolar Ek Konjak - 1385650

  normann copenhagen form barstol 75 cm konjak / - barstolar ek konjak - 1385650
  Form Barstol från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm möbel med en simpel estetik och eleganta, välgenomtänkta materialval. Högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och bekväm vaddering i polyuretanskum gör stolen passande för både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- Sitthöjd: 750 mm.- Tillverkad i Europa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol 75 Cm Vit Läder / Svart - Barstolar Stål Vit - 1401224

  normann copenhagen form barstol 75 cm vit läder / svart - barstolar stål vit - 1401224
  Form Barstol från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm möbel med en simpel estetik och eleganta, välgenomtänkta materialval. Högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och bekväm vaddering i polyuretanskum gör stolen passande för både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- Sitthöjd: 750 mm.- Tillverkad i Europa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol 65 Cm Grå / Svart - Barstolar Stål Grå - 1401209

  normann copenhagen form barstol 65 cm grå / svart - barstolar stål grå - 1401209
  Form Barstol från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm möbel med en simpel estetik och eleganta, välgenomtänkta materialval. Högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och bekväm vaddering i polyuretanskum gör stolen passande för både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- Sitthöjd: 650 mm.- Tillverkad i Europa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol 75 Cm / Svart - Barstolar Ek Grå

  normann copenhagen form barstol 75 cm / svart - barstolar ek grå
  Barstolen från Normann Copenhagen har en enkel estetik med fokus på funktion och komfort. Den har en högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och en bekväm vaddering i polyuretanskum. Designad i Danmark av Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Sitthöjd: 750 mm.- Finns i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- Tillverkad i Europa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord Ø70 Cm - Matbord & Barbord Stål - 604173

  normann copenhagen scala cafébord ø70 cm - matbord & barbord stål - 604173
  Scala från Normann Copenhagen är ett stilrent och väldesignat cafébord i ett smidigt format som lämpar sig väl för både privata och offentliga miljöer. Med en vacker bordsskiva i ek, marmor eller stål är detta bord både funktionellt och tidlöst i sin design. Med sitt tidlösa utseende och högkvalitativa utförande är det här bordet en investering som du kommer att njuta av under många år framöver. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Scala cafébord - Passar för 2 personer.- Är även tillgänglig som ett soffbord och ett matbord.- Nätt, smidig modell.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Scala.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Vi har valt ut Stål Matbord & Barbord i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Scala Matbord Ø110 Cm - Matbord & Barbord Ek Svart

  normann copenhagen scala matbord ø110 cm - matbord & barbord ek svart
  Matbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om matbordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och cafébord.- Från serien Scala.- Passar för 4 personer.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Soffbord Ø110 Cm - Soffbord Ek

  normann copenhagen scala soffbord ø110 cm - soffbord ek
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns även som matbord och cafébord.- Från serien Scala.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol 75 Cm Klädd Framsida Sand / Svart Ek - Barstolar Nyull Sand - 605230

  normann copenhagen hyg barstol 75 cm klädd framsida sand / svart ek - barstolar nyull sand - 605230
  Hyg barstol från Normann Copenhagen är en elegant och bekväm barstol som finns i en rad olika utföranden att välja mellan. Stolen har en rundad, vadderad sits och en stadig stomme i massiv ek, tillverkad för att hålla länge och för att ge optimal sittkomfort, ett utmärkt val för alla som vill ha det bästa av båda världar. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Sits med klädd framsida.- Erbjuds i flera utföranden.- Stomme i massiv ek.- Ingår i serien Hyg.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Sand Barstolar i Nyull från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol 75 Cm Klädd Framsida Oliv - Barstolar Nyull Olivgrön - 604079

  normann copenhagen hyg barstol 75 cm klädd framsida oliv - barstolar nyull olivgrön - 604079
  Hyg barstol från Normann Copenhagen med en minimalistisk design med fokus på form och funktion. Den har en mjukt rundad, vadderad sits med en högkvalitativ klädsel och en nätt stomme i pulverlackerat stål. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Sits med klädd framsida.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Hyg.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Olivgrön Barstolar i Nyull från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol 65 Cm Klädd Framsida Svart / Svart Ek - Barstolar Läder Svart - 605147

  normann copenhagen hyg barstol 65 cm klädd framsida svart / svart ek - barstolar läder svart - 605147
  Hyg barstol från Normann Copenhagen är en elegant och bekväm barstol som finns i en rad olika utföranden att välja mellan. Stolen har en rundad, vadderad sits och en stadig stomme i massiv ek, tillverkad för att hålla länge och för att ge optimal sittkomfort, ett utmärkt val för alla som vill ha det bästa av båda världar. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Sits med klädd framsida.- Erbjuds i flera utföranden.- Stomme i massiv ek.- Ingår i serien Hyg.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Svart Barstolar i Läder från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol 65 Cm Klädd Framsida Oliv - Barstolar Nyull Olivgrön - 604044

  normann copenhagen hyg barstol 65 cm klädd framsida oliv - barstolar nyull olivgrön - 604044
  Hyg barstol från Normann Copenhagen med en minimalistisk design med fokus på form och funktion. Den har en mjukt rundad, vadderad sits med en högkvalitativ klädsel och en nätt stomme i pulverlackerat stål. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Sits med klädd framsida.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Hyg.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Olivgrön Barstolar i Nyull från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol 75 Cm Sand / Svart - Barstolar Ull Beige - 604090

  normann copenhagen hyg barstol 75 cm sand / svart - barstolar ull beige - 604090
  Hyg barstol från Normann Copenhagen med en minimalistisk design med fokus på form och funktion. Den har en mjukt rundad, fullt klädd sits med en bekväm vaddering och en nätt stomme i pulverlackerat stål. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Fullt klädd sits.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Hyg.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Beige Barstolar i Ull från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol 75 Cm Sand / Ek - Barstolar Nyull Sand - 604448

  normann copenhagen hyg barstol 75 cm sand / ek - barstolar nyull sand - 604448
  Hyg barstol från Normann Copenhagen är en elegant och bekväm barstol som finns i en rad olika utföranden att välja mellan. Stolen har en rundad, vadderad sits och en stadig stomme i massiv ek, tillverkad för att hålla länge och för att ge optimal sittkomfort, ett utmärkt val för alla som vill ha det bästa av båda världar. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Fullt klädd sits.- Erbjuds i flera utföranden.- Stomme i massiv ek.- Ingår i serien Hyg.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Sand Barstolar i Nyull från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol 75 Cm Klädd Framsida Oliv / Svart Ek - Barstolar Nyull Olivgrön

  normann copenhagen hyg barstol 75 cm klädd framsida oliv / svart ek - barstolar nyull olivgrön
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design med fokus på form och funktion. Den har en mjukt rundad, vadderad sits med en högkvalitativ klädsel och en elegant, svart stomme i massiv ek. Designad i Danmark av Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Sits med klädd framsida.- Stomme i massiv ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Svart / Ek - Fåtöljer Läder Svart - 603822

  normann copenhagen hyg fåtölj hög svart / ek - fåtöljer läder svart - 603822
  Hyg fåtölj från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm loungemöbel med en minimalistisk design och elegant böljande former. Det höga, rundade ryggstödet ger en omfamnande känsla och ger även stöd åt sidorna, vilket gör att du kan luta dig bakåt och verkligen koppla av och tack vare den extra vadderingen i polyuretanskum sitter du alltid lika bekvämt. Tillverkad i Danmark. Designer är Simon Legald. Bra att veta om Hyg fåtölj - Ben i ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Hyg.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Simon Legald. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg Med Snurrbas Off-white / Aluminium - Fåtöljer Ull Off-White - 603804

  normann copenhagen hyg fåtölj låg med snurrbas off-white / aluminium - fåtöljer ull off-white - 603804
  Hyg fåtölj från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm loungemöbel med en minimalistisk design och elegant böljande former. Det rundade ryggstödet ger en omfamnande känsla och ger även stöd åt sidorna, vilket gör att du kan luta dig bakåt och verkligen koppla av. Tack vare den extra vadderingen i polyuretanskum och den praktiska snurrbasen sitter du alltid lika bekvämt. Tillverkad i Danmark. Designer är Simon Legald. Bra att veta om Hyg fåtölj - Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Hyg.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Simon Legald. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Ull från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Svart Aluminium - Fåtöljer Ull Grå

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / svart aluminium - fåtöljer ull grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Aluminium - Fåtöljer Ull Off-White

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / aluminium - fåtöljer ull off-white
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg / Ek - Fåtöljer Läder Brandy

  normann copenhagen hyg fåtölj låg / ek - fåtöljer läder brandy
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en vaddering i polyuretanskum för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Ben i ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Plank Bokhylla Låg - Bokhyllor Furu Pine - 608230

  normann copenhagen plank bokhylla låg - bokhyllor furu pine - 608230
  Plank bokhylla är en stilren och funktionell möbel från Normann Copenhagen, designad av Simon Legald. Tillverkad i furu, erbjuder den en neutral och autentisk design som passar perfekt i olika inredningsstilar. Med fokus på både praktikalitet och estetik är Plank en idealisk lösning för att organisera och visa upp böcker, tidningar och andra dekorativa föremål. Perfekt för förvaring av tidningar eller böcker. Design av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om bokhyllan - Erbjuds i flera storlekar.- 100% furu.- Tillverkad i Europa.- Design av Simon Legald. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Pine Bokhyllor i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Plank Bokhylla Hög - Bokhyllor Furu Pine - 608232

  normann copenhagen plank bokhylla hög - bokhyllor furu pine - 608232
  Plank bokhylla är en stilren och funktionell möbel från Normann Copenhagen, designad av Simon Legald. Tillverkad i furu, erbjuder den en neutral och autentisk design som passar perfekt i olika inredningsstilar. Med fokus på både praktikalitet och estetik är Plank en idealisk lösning för att organisera och visa upp böcker, tidningar och andra dekorativa föremål. Perfekt för förvaring av tidningar eller böcker. Design av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om bokhyllan - Erbjuds i flera storlekar.- 100% furu.- Tillverkad i Europa.- Design av Simon Legald. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Pine Bokhyllor i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pind Barstol 75 Cm Klarlackad - Barstolar Ask - 608480

  normann copenhagen pind barstol 75 cm klarlackad - barstolar ask - 608480
  Pind barstol från Normann Copenhagen är en modern tolkning av den klassiska pinnstolen. En stol designad av Simon Legald som aldrig kommer att gå ur tiden. Tillverkad av vacker, högkvalitativ ask med olika finishar att välja mellan för att passa in i alla hem. Design av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Är även tillgänglig som en stol och en karmstol.- Ingår i serien Pind.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Italien.- Design av Simon Legald.- Originaldesign från år 2023. Vi har valt ut Ask Barstolar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg. Vi har ett stort utbud av pinnstolar.
 • Normann Copenhagen Pind Barstol 65 Cm Klarlackad - Barstolar Ask

  normann copenhagen pind barstol 65 cm klarlackad - barstolar ask
  Barstol från Normann Copenhagen med en klassisk, tidlös design med en modern twist perfekt för det moderna hemmet. Den är tillverkad av ask med flera olika finishar att välja mellan. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om barstolen från Normann Copenhagen- Finns i flera höjder.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Italien.- Finns även som en stol och en karmstol.- Från serien Pind.- Formgivning av Simon Legald.- Originaldesign från år 2023. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Burra Snurrfåtölj Ultra 41571 - Fåtöljer Läder Camel

  normann copenhagen burra snurrfåtölj ultra 41571 - fåtöljer läder camel
  Snurrfåtölj från Normann Copenhagen med en karakteristisk, rundad design med funktionalitet och estetik i åtanke. Den har höga, omfamnande armstöd och en praktisk snurrbas för optimal komfort. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om snurrfåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Fåtölj med en snurrbas.- Formgivning av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord - Soffbord Askfanér Grå

  normann copenhagen turn soffbord - soffbord askfanér grå
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm Blå - Barstolar Valnöt Blå - 602789

  normann copenhagen form barstol sben 65cm blå - barstolar valnöt blå - 602789
  Form barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen finns i två olika höjder 65 & 75 cm och den levereras monterad. Vi har valt ut Blå Barstolar i Valnöt från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm Grön - Barstolar Valnöt Grön - 602790

  normann copenhagen form barstol sben 65cm grön - barstolar valnöt grön - 602790
  Form barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen finns i två olika höjder 65 & 75 cm och den levereras monterad. Vi har valt ut Grön Barstolar i Valnöt från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm Vit - Barstolar Valnöt Vit - 602786

  normann copenhagen form barstol sben 65cm vit - barstolar valnöt vit - 602786
  Form barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen finns i två olika höjder 65 & 75 cm och den levereras monterad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Valnöt från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm Svart - Barstolar Ek Svart - 602800

  normann copenhagen form barstol ben 75cm svart - barstolar ek svart - 602800
  Form Barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen levereras monterad. Den finns i två höjder: 65cm och 75cm Vi har valt ut Svart Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol Stål Sand - Barstolar Polypropylen Sand - 604033

  normann copenhagen hyg barstol stål sand - barstolar polypropylen sand - 604033
  Hyg barstol från Normann Copenhagen med en modern, minimalistisk design. Pallen har mjuka, organiska former med ett bra, bekvämt stöd för hela kroppen och en omfamnande, mysig känsla. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Hyg barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Hyg uppskattas för den enkla, rena designen och den höga komforten.- Kombinera barstolen med en stol från Normann Copenhagen. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sand Barstolar i Polypropylen från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm Vit - Barstolar Ek Vit - 602798

  normann copenhagen form barstol ben 75cm vit - barstolar ek vit - 602798
  Form Barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen levereras monterad. Den finns i två höjder: 65cm och 75cm Vi har valt ut Vit Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Knot Karmstol Svart - Stolar Ask Svart - 602012

  normann copenhagen knot karmstol svart - stolar ask svart - 602012
  Knot stol från Normann Copenhagen. Formgiven av den japanska designern Tatsuo Kuroda som har förenat klassiska material med modern estetik. Stolen har ett rent och enkelt uttryck som leder tankarna till de klassiska 1950-tals möblerna. De dominerande skarvningspunkterna i naturligt pappersrep är en detalj som höjer stolen. Knot har alla de egenskaper vi förväntar oss av en stol, men med ett modernt skandinaviskt utseende som präglas av optimal komfort. Resultatet är trevnad för både kropp och ögon. Vi har valt ut Svart Stolar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm Pine - Soffbord Furu Pine - 602547

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm pine - soffbord furu pine - 602547
  Pine sidobord från Normann Copenhagen är ett skulpturalt bord i massiv furu med en naturnära och skandinavisk känsla. En tidlös möbel med en experimentell, nytänkande design som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Pine sidobord är tillverkat av massiv furu för att säkerställa högsta kvalitet och är dessutom utformat för att passa i olika miljöer och tillföra både funktionalitet och stil till omgivningen. Välj mellan olika finishar och storlekar beroende på dina specifika behov och preferenser. Pine sidobord är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kommer att ge din inredning en modern touch som varar år efter år. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Pine sidobord - Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Gjort av massiv furu.- Tillverkat i Danmark.- Designat i Danmark av Simon Legald.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Pine Soffbord i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Vit - Barstolar Ek Vit - 602780

  normann copenhagen form barstol ben 65cm vit - barstolar ek vit - 602780
  Form Barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen levereras monterad. Den finns i två höjder: 65cm och 75cm Vi har valt ut Vit Barstolar i Ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 75cm Vit - Barstolar Valnöt Vit - 602804

  normann copenhagen form barstol sben 75cm vit - barstolar valnöt vit - 602804
  Form barstol från Normann Copenhagen. En mycket stilren och komfortabel barstol i skandinavisk design. Den är tillverkad i plast med ett par klassiska ben i ek. Barstolen är fin att ha i köket vid ett barbord. Den är klassisk i sitt formspråk vilket gör att den passar i de flesta hem och miljöer. Stolen finns i två olika höjder 65 & 75 cm och den levereras monterad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Valnöt från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm Grå - Barstolar Stål Grå - 602793

  normann copenhagen form barstol ben 75cm grå - barstolar stål grå - 602793
  Form Barstol Stålben, 75cm, Grå från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord Grå - Soffbord Askfanér Grå - 602247

  normann copenhagen turn soffbord grå - soffbord askfanér grå - 602247
  Turn soffbord från Normann Copenhagen med en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål och en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Design av Simon Legald. Bra att veta om Turn soffbord - Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Soffbord i Askfanér från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm Blå - Barstolar Stål Blå - 602777

  normann copenhagen form barstol ben 65cm blå - barstolar stål blå - 602777
  Form Barstol Stålben, 65cm, Blå från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Blå Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65 Cm Grön - Barstolar Stål Grön - 602778

  normann copenhagen form barstol ben 65 cm grön - barstolar stål grön - 602778
  Form Barstol Stålben, 65 cm, Grön från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Grön Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol Stål Vit - Barstolar Polypropylen Vit - 604029

  normann copenhagen hyg barstol stål vit - barstolar polypropylen vit - 604029
  Hyg barstol från Normann Copenhagen med en modern, minimalistisk design. Pallen har mjuka, organiska former med ett bra, bekvämt stöd för hela kroppen och en omfamnande, mysig känsla. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Hyg barstol - Barstolen finns i olika utföranden.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Hyg uppskattas för den enkla, rena designen och den höga komforten.- Kombinera barstolen med en stol från Normann Copenhagen. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polypropylen från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Grow Soffbord 70x120 Cm - Soffbord Massiv Ek - 602282

  normann copenhagen grow soffbord 70x120 cm - soffbord massiv ek - 602282
  Grow soffbord från Normann Copenhagen med en klassisk, mångsidig design. Bordet är perfekt för vardagsrummet och gjort av lackerad massiv ek och har en enkel silhuett som smälter harmoniskt in i hemmet. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Grow soffbord - Soffbordet kommer i 3 olika storlekar.- Uppskattas för premiumkvaliteten.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Soffbord i Massiv ek från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Timb Karmstol Svart - Stolar Ask Svart - 1401619

  normann copenhagen timb karmstol svart - stolar ask svart - 1401619
  Timb karmstol från Normann Copenhagen med en ren, funktionell design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Stolen har en solid ram i ask med en sits och ett ryggstöd i askfanér. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Timb karmstol - Karmstolen finns i olika utföranden.- Från kollektionen Timb.- Finns även som en klädd stol.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Stolar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Timb Karmstol Ultra Leather Tan/kamel - Stolar Ask Camel - 1401620

  normann copenhagen timb karmstol ultra leather tan/kamel - stolar ask camel - 1401620
  Timb karmstol från Normann Copenhagen med en ren, funktionell design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Stolen har en solid ram i ask med en sits och ett ryggstöd i askfanér och läder. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Simon Legald. Bra att veta om Timb karmstol - Karmstolen finns i olika utföranden.- Från kollektionen Timb.- Finns även som en oklädd stol.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Dammsugning rekommenderas regelbundet. Vi har valt ut Camel Stolar i Ask från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Bit Pall / Sidobord Konformad Svartvit - Sidobord & Avlastningsbord Återanvänd Plast Svartvit - 605702

  normann copenhagen bit pall / sidobord konformad svartvit - sidobord & avlastningsbord återanvänd plast svartvit - 605702
  Bit pall från Normann Copenhagen i återvunnet lågdensitetspolyeten. Lekfull, konformad design med mångsidiga användningsområden och oändliga möjligheter för det moderna hemmet. Högkvalitativt material perfekt för både inom- och utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Designad av Simon Legald. Bra att veta om Bit pall - Multifunktionell design med lekfull form.- Tillverkad av återvunnen plast.- Diameter: 360 mm.- Höjd: 420 mm.- Vikt: 4,5 kg.- Kan även användas som sidobord.- Kan även användas som piedestal.- Pallen finns i 3 olika färgval.- Ingår i serien Bit.- Finns även med cylinderform.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Förvara inomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartvit Sidobord & Avlastningsbord i Återanvänd plast från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Bit Pall / Sidobord Konformad Gul - Sidobord & Avlastningsbord Återanvänd Plast Gul - 605700

  normann copenhagen bit pall / sidobord konformad gul - sidobord & avlastningsbord återanvänd plast gul - 605700
  Bit pall från Normann Copenhagen i återvunnet lågdensitetspolyeten. Lekfull, konformad design med mångsidiga användningsområden och oändliga möjligheter för det moderna hemmet. Högkvalitativt material perfekt för både inom- och utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Designad av Simon Legald. Bra att veta om Bit pall - Multifunktionell design med lekfull form.- Tillverkad av återvunnen plast.- Diameter: 360 mm.- Höjd: 420 mm.- Vikt: 4,5 kg.- Kan även användas som sidobord.- Kan även användas som piedestal.- Pallen finns i 3 olika färgval.- Ingår i serien Bit.- Finns även med cylinderform.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Förvara inomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Gul Sidobord & Avlastningsbord i Återanvänd plast från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65 Cm - Barstolar Stål Vit

  normann copenhagen form barstol ben 65 cm - barstolar stål vit
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Stål Grå

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar stål grå
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Stål Blå

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar stål blå
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Stål Röd

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar stål röd
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Ek Vit

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar ek vit
  Form barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av ek och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Ek Blå

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar ek blå
  Form barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av ek och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 65cm - Barstolar Ek Grön

  normann copenhagen form barstol ben 65cm - barstolar ek grön
  Form barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av ek och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm - Barstolar Valnöt Vit

  normann copenhagen form barstol sben 65cm - barstolar valnöt vit
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av valnöt och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 65cm - Barstolar Valnöt Blå

  normann copenhagen form barstol sben 65cm - barstolar valnöt blå
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av valnöt och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm - Barstolar Stål Svart

  normann copenhagen form barstol ben 75cm - barstolar stål svart
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm - Barstolar Stål Grön

  normann copenhagen form barstol ben 75cm - barstolar stål grön
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av stål och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm - Barstolar Ek Vit

  normann copenhagen form barstol ben 75cm - barstolar ek vit
  Form barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av ek och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol ben 75cm - Barstolar Ek Grå

  normann copenhagen form barstol ben 75cm - barstolar ek grå
  Form barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av ek och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol sben 75cm - Barstolar Valnöt Vit

  normann copenhagen form barstol sben 75cm - barstolar valnöt vit
  Form Barstol från Normann Copenhagen, med design av Simon Legald. Form är en snygg och stringent barstol med stomme av valnöt och sits av tålig plast. Barstolen har ett bekvämt stöd att vila fötterna på för en högre sittkomfort. Form finns i två sitthöjder, 75 centimeter som är anpassat till barbord samt 65 centimeter som passar de flesta köksskänkar. Levereras monterad. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Journal Skrivbord - Skrivbord Svart

  normann copenhagen journal skrivbord - skrivbord svart
  Journal Skrivbord från Normann Copenhagen är en stilren och funktionell arbetsplats för den moderna hemmakontoret. Det är skapat av Normann Copenhagen för att erbjuda en elegant och praktisk skrivbordslösning Om Journal Skrivbord: Tillverkat i svart färg som passar perfekt in i olika inredningsstilar. Utrustat med smarta förvaringslösningar för att hålla ordning och reda på arbetsytan. Justerbar höjd för att anpassa arbetsställningen för optimal komfort. Slitstark konstruktion som är avsedd för långvarig användning. Journal Skrivbord är perfekt för den som värdesätter både design och funktionalitet. Dess stilrena utseende och praktiska funktioner gör det till ett utmärkt val för hemmakontoret eller arbetsrummet Om Normann Copenhagen: Normann Copenhagen är känt för sin banbrytande design och högkvalitativa produkter. Med ett fokus på innovativ design och funktionalitet strävar Normann Copenhagen efter att skapa möbler och inredningsdetaljer som förenar form och funktion i harmoni Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Sidobord Ø45 Cm - Soffbord Furu Pine

  normann copenhagen sidobord ø45 cm - soffbord furu pine
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm - Soffbord Furu Mörkgrå

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm - soffbord furu mörkgrå
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Furu Pine

  normann copenhagen sidobord ø65 cm - soffbord furu pine
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol Stål - Barstolar Polypropylen Vit

  normann copenhagen hyg barstol stål - barstolar polypropylen vit
  Barstolen från Normann Copenhagen har en modern, minimalistisk design. Pallen har mjuka, organiska former med ett bra, bekvämt stöd för hela kroppen och en omfamnande, mysig känsla. Formgiven av Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Barstolen kommer i olika modeller.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Hyg uppskattas för den enkla, rena designen och den höga komforten.- Kombinera barstolen med en stol från Normann Copenhagen. Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol Stål - Barstolar Polypropylen Svart

  normann copenhagen hyg barstol stål - barstolar polypropylen svart
  Barstolen från Normann Copenhagen har en modern, minimalistisk design. Pallen har mjuka, organiska former med ett bra, bekvämt stöd för hela kroppen och en omfamnande, mysig känsla. Formgiven av Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Barstolen kommer i olika modeller.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Hyg uppskattas för den enkla, rena designen och den höga komforten.- Kombinera barstolen med en stol från Normann Copenhagen. Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol Stål Olive - Barstolar Polypropylen Olivgrön

  normann copenhagen hyg barstol stål olive - barstolar polypropylen olivgrön
  Barstolen från Normann Copenhagen har en modern, minimalistisk design. Pallen har mjuka, organiska former med ett bra, bekvämt stöd för hela kroppen och en omfamnande, mysig känsla. Formgiven av Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Barstolen kommer i olika modeller.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Hyg uppskattas för den enkla, rena designen och den höga komforten.- Kombinera barstolen med en stol från Normann Copenhagen. Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Barstol Stål - Barstolar Polypropylen Sand

  normann copenhagen hyg barstol stål - barstolar polypropylen sand
  Barstolen från Normann Copenhagen har en modern, minimalistisk design. Pallen har mjuka, organiska former med ett bra, bekvämt stöd för hela kroppen och en omfamnande, mysig känsla. Formgiven av Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Barstolen kommer i olika modeller.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Hyg uppskattas för den enkla, rena designen och den höga komforten.- Kombinera barstolen med en stol från Normann Copenhagen. Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord - Soffbord Askfanér Varmgrå

  normann copenhagen turn soffbord - soffbord askfanér varmgrå
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Grow Soffbord 70x120 Cm - Soffbord Massiv Ek

  normann copenhagen grow soffbord 70x120 cm - soffbord massiv ek
  Soffbordet från Normann Copenhagen är perfekt för vardagsrummet och har en klassisk, mångsidig design. Bordet har en enkel silhuett som smälter harmoniskt in i hemmet. Det är tillverkat av lackerad massiv ek. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Soffbordet kommer i 3 olika storlekar.- Grow uppskattas för premiumkvaliteten.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Barstol Hög Rygg 65 Cm Stål - Barstolar Vit

  normann copenhagen form barstol hög rygg 65 cm stål - barstolar vit
  Barstolen från Normann Copenhagen har en prisbelönt, modern design med en hög rygg för bästa komfort, ben i pulverlackerat stål och 65 cm sitthöjd. Välj mellan olika färger. Formgiven av Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Den här barstolen är en del av Normann Copenhagens kollektion Form.- Modern design med ben i pulverlackerat stål och en bekväm sits i polypropen.- Hög rygg med ett ergonomiskt stöd för extra komfort.- Återvinningsbara material.- Perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet.- Barstolen kommer i olika färger.- "Special Mention" German Design Award 2016, Germany.- IF Product Design Award 2016, Germany- Vikt: 5.6 kg. Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Bit Pall / Sidobord Konformad - Sidobord & Avlastningsbord Återanvänd Plast Gul

  normann copenhagen bit pall / sidobord konformad - sidobord & avlastningsbord återanvänd plast gul
  Pallen från Normann Copenhagen är perfekt för att lägga till en spännande färgklick i ditt hem och har en multifunktionell design i återvunnen LDPE-plast. Den har en lekfull form med en konformad bas och ett spännande mönster i olika färger att välja mellan. Går att använda både inom- och utomhus. Formgiven av Simon Legald. Om pallen från Normann Copenhagen- Multifunktionell design med lekfull form.- Tillverkad av återvunnen plast.- Diameter: 360 mm.- Höjd: 420 mm.- Vikt: 4,5 kg.- Kan även användas som sidobord.- Kan även användas som piedestal.- Pallen kommer i 3 olika färger.- Från serien Bit.- Finns även med cylinderform.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Skötselråd för pallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Förvara inomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Bit Pall / Sidobord Konformad - Sidobord & Avlastningsbord Återanvänd Plast Svartvit

  normann copenhagen bit pall / sidobord konformad - sidobord & avlastningsbord återanvänd plast svartvit
  Pallen från Normann Copenhagen är perfekt för att lägga till en spännande färgklick i ditt hem och har en multifunktionell design i återvunnen LDPE-plast. Den har en lekfull form med en konformad bas och ett spännande mönster i olika färger att välja mellan. Går att använda både inom- och utomhus. Formgiven av Simon Legald. Om pallen från Normann Copenhagen- Multifunktionell design med lekfull form.- Tillverkad av återvunnen plast.- Diameter: 360 mm.- Höjd: 420 mm.- Vikt: 4,5 kg.- Kan även användas som sidobord.- Kan även användas som piedestal.- Pallen kommer i 3 olika färger.- Från serien Bit.- Finns även med cylinderform.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Skötselråd för pallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Förvara inomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Block Bord - Rullvagnar & Serveringsvagnar Ask Mörkgrå

  normann copenhagen block bord - rullvagnar & serveringsvagnar ask mörkgrå
  Block rullbord från Normann Copenhagen. Ett snyggt sidobord av ask och stål, med två rymliga hyllplan och hjul för enkel förflyttning. Använd som serveringsvagn eller som sidobord och pryd det med växter och andra favoritdekorationer. Maxvikt per hyllplan är cirka 10 kg. Shoppa Rullvagnar & Serveringsvagnar och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Sko Skoställ - Skohyllor Ask Grå

  normann copenhagen sko skoställ - skohyllor ask grå
  Sko från Normann Copenhagen är en skohylla med både en industriell och enkel känsla, tillverkad av robusta, skandinaviska material. Sko har designats utan onödiga komponenter. Den består av en träram med två perforerade stålhyllor som hålls ihop med accentuerade skruvar. Sko levereras i ett platt paket och innehåller nödvändiga verktyg för montering samt en manual. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rib Skänk Ek Svart - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart - 607753

  normann copenhagen rib skänk ek svart - skänkar & sideboards ekfanér svart - 607753
  Rib skänk från Normann Copenhagen med en elegant, skandinavisk design med ett arkitektoniskt uttryck som aldrig går ur tiden. Den har justerbara hyllplan och luckor med push-funktion och vertikala paneler på framsidan för ett tredimensionellt uttryck. Perfekt för designälskaren. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om skänken - Skänken erbjuds i flera modeller.- Tillverkad i Europa.- Ingår i serien Rib.- Bredd: 45 cm.- Längd: 159 cm.- För mer information ladda ned PDF.- Designer är Simon Legald. Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Rib Cabinet Skåp Ek Svart - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Svart - 607751

  normann copenhagen rib cabinet skåp ek svart - skåp & vitrinskåp ekfanér svart - 607751
  Rib skåp från Normann Copenhagen med en elegant, skandinavisk design med ett arkitektoniskt uttryck som aldrig går ur tiden. Det har justerbara hyllplan och luckor med push-funktion och vertikala paneler på framsidan för ett tredimensionellt uttryck. Perfekt för designälskaren. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om skåpet - Skåpet erbjuds i flera modeller.- Tillverkat i Europa.- Ingår i serien Rib.- Bredd: 45 cm.- Längd: 98,5 cm.- För mer information ladda ned PDF.- Designer är Simon Legald. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Rib Skänk Ek Natur - Skänkar & Sideboards Ekfanér Natur - 607752

  normann copenhagen rib skänk ek natur - skänkar & sideboards ekfanér natur - 607752
  Rib skänk från Normann Copenhagen med en elegant, skandinavisk design med ett arkitektoniskt uttryck som aldrig går ur tiden. Den har justerbara hyllplan och luckor med push-funktion och vertikala paneler på framsidan för ett tredimensionellt uttryck. Perfekt för designälskaren. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om skänken - Skänken erbjuds i flera modeller.- Tillverkad i Europa.- Ingår i serien Rib.- Bredd: 45 cm.- Längd: 159 cm.- För mer information ladda ned PDF.- Designer är Simon Legald. Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Natur Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Rib Cabinet Skåp Ek Natur - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Natur - 607750

  normann copenhagen rib cabinet skåp ek natur - skåp & vitrinskåp ekfanér natur - 607750
  Rib skåp från Normann Copenhagen med en elegant, skandinavisk design med ett arkitektoniskt uttryck som aldrig går ur tiden. Det har justerbara hyllplan och luckor med push-funktion och vertikala paneler på framsidan för ett tredimensionellt uttryck. Perfekt för designälskaren. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om skåpet - Skåpet erbjuds i flera modeller.- Tillverkat i Europa.- Ingår i serien Rib.- Bredd: 45 cm.- Längd: 98,5 cm.- För mer information ladda ned PDF.- Designer är Simon Legald. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Natur Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord Svart - Soffbord Marmor Svart Marmor - 605751

  normann copenhagen turn soffbord svart - soffbord marmor svart marmor - 605751
  Turn soffbord från Normann Copenhagen med en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål och en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Design av Simon Legald. Bra att veta om Turn soffbord - Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Marmor Soffbord i Marmor från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord - Soffbord Marmor Svart Marmor

  normann copenhagen turn soffbord - soffbord marmor svart marmor
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rib Cabinet Skåp Ek - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Svart

  normann copenhagen rib cabinet skåp ek - skåp & vitrinskåp ekfanér svart
  Skåpet från Normann Copenhagen har en tidlös, elegant design med en arkitektonisk känsla som harmoniskt smälter in i hemmet. Det har luckor med push-funktion och tunna, vertikala paneler för att addera en extra dimension till designen. Skåpet har justerbara hyllplan för enkel förvaring. Designat i Danmark av Simon Legald. Om skåpet från Normann Copenhagen- Skåpet finns i flera modeller.- Tillverkat i Europa.- Från serien Rib.- Bredd: 45 cm.- Längd: 98,5 cm.- För mer information ladda ned PDF.- Formgivare är Simon Legald. Skötselråd för skåpet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rib Skänk Ek - Skänkar & Sideboards Ekfanér Natur

  normann copenhagen rib skänk ek - skänkar & sideboards ekfanér natur
  Skänken från Normann Copenhagen har en tidlös, elegant design med en arkitektonisk känsla som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har luckor med push-funktion och tunna, vertikala paneler för att addera en extra dimension till designen. Skänken har justerbara hyllplan för enkel förvaring. Designad i Danmark av Simon Legald. Om skänken från Normann Copenhagen- Skänken finns i flera modeller.- Tillverkad i Europa.- Från serien Rib.- Bredd: 45 cm.- Längd: 159 cm.- För mer information ladda ned PDF.- Formgivare är Simon Legald. Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rib Cabinet Skåp Ek - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Natur

  normann copenhagen rib cabinet skåp ek - skåp & vitrinskåp ekfanér natur
  Skåpet från Normann Copenhagen har en tidlös, elegant design med en arkitektonisk känsla som harmoniskt smälter in i hemmet. Det har luckor med push-funktion och tunna, vertikala paneler för att addera en extra dimension till designen. Skåpet har justerbara hyllplan för enkel förvaring. Designat i Danmark av Simon Legald. Om skåpet från Normann Copenhagen- Skåpet finns i flera modeller.- Tillverkat i Europa.- Från serien Rib.- Bredd: 45 cm.- Längd: 98,5 cm.- För mer information ladda ned PDF.- Formgivare är Simon Legald. Skötselråd för skåpet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm Rose - Soffbord Furu Ros - 607987

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm rose - soffbord furu ros - 607987
  Pine sidobord från Normann Copenhagen är ett skulpturalt bord i massiv furu med en naturnära och skandinavisk känsla. En tidlös möbel med en experimentell, nytänkande design som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Pine sidobord är tillverkat av massiv furu för att säkerställa högsta kvalitet och är dessutom utformat för att passa i olika miljöer och tillföra både funktionalitet och stil till omgivningen. Välj mellan olika finishar och storlekar beroende på dina specifika behov och preferenser. Pine sidobord är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kommer att ge din inredning en modern touch som varar år efter år. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Pine sidobord - Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Gjort av massiv furu.- Tillverkat i Danmark.- Designat i Danmark av Simon Legald.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Ros Soffbord i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm Ljusgrön - Soffbord Furu Ljusgrön - 607986

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm ljusgrön - soffbord furu ljusgrön - 607986
  Pine sidobord från Normann Copenhagen är ett skulpturalt bord i massiv furu med en naturnära och skandinavisk känsla. En tidlös möbel med en experimentell, nytänkande design som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Pine sidobord är tillverkat av massiv furu för att säkerställa högsta kvalitet och är dessutom utformat för att passa i olika miljöer och tillföra både funktionalitet och stil till omgivningen. Välj mellan olika finishar och storlekar beroende på dina specifika behov och preferenser. Pine sidobord är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kommer att ge din inredning en modern touch som varar år efter år. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Pine sidobord - Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Gjort av massiv furu.- Tillverkat i Danmark.- Designat i Danmark av Simon Legald.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Ljusgrön Soffbord i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm Ljusgrön - Soffbord Furu Ljusgrön - 607988

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm ljusgrön - soffbord furu ljusgrön - 607988
  Pine sidobord från Normann Copenhagen är ett skulpturalt bord i massiv furu med en naturnära och skandinavisk känsla. En tidlös möbel med en experimentell, nytänkande design som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Pine sidobord är tillverkat av massiv furu för att säkerställa högsta kvalitet och är dessutom utformat för att passa i olika miljöer och tillföra både funktionalitet och stil till omgivningen. Välj mellan olika finishar och storlekar beroende på dina specifika behov och preferenser. Pine sidobord är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kommer att ge din inredning en modern touch som varar år efter år. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Pine sidobord - Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Gjort av massiv furu.- Tillverkat i Danmark.- Designat i Danmark av Simon Legald.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Ljusgrön Soffbord i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm Rose - Soffbord Furu Ros - 607985

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm rose - soffbord furu ros - 607985
  Pine sidobord från Normann Copenhagen är ett skulpturalt bord i massiv furu med en naturnära och skandinavisk känsla. En tidlös möbel med en experimentell, nytänkande design som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Pine sidobord är tillverkat av massiv furu för att säkerställa högsta kvalitet och är dessutom utformat för att passa i olika miljöer och tillföra både funktionalitet och stil till omgivningen. Välj mellan olika finishar och storlekar beroende på dina specifika behov och preferenser. Pine sidobord är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kommer att ge din inredning en modern touch som varar år efter år. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Pine sidobord - Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Gjort av massiv furu.- Tillverkat i Danmark.- Designat i Danmark av Simon Legald.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Ros Soffbord i Furu från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Furu Ljusgrön

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm - soffbord furu ljusgrön
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm e - Soffbord Furu Ros

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm e - soffbord furu ros
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm - Soffbord Furu Ljusgrön

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm - soffbord furu ljusgrön
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape High Fåtölj Ultra Leather 41599 / Hallingdal 166 / Svart - Fåtöljer Läder Svart - 607298

  normann copenhagen drape high fåtölj ultra leather 41599 / hallingdal 166 / svart - fåtöljer läder svart - 607298
  Drape High fåtölj är en lyxig möbel från Normann Copenhagen med en bekväm och nästintill futuristisk design som passar perfekt i det moderna hemmet. Fåtöljen har en omslutande form med hög rygg och en mjuk sittdyna och nackkudde i polyuretanskum som ger fåtöljen en fantastisk komfort. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Drape High fåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Modell med nackkudde.- Ingår i serien Drape.- Designad i Danmark av Simon Legald. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Ark Fåtölj Canvas 134 / Pulverlackerat Stål - Fåtöljer Textil Grå - 607364

  normann copenhagen ark fåtölj canvas 134 / pulverlackerat stål - fåtöljer textil grå - 607364
  Upplev avslappning på en helt ny nivå med Ark från Normann Copenhagen! Den mjuka vadderingen ger maximal komfort medan höga armstöd garanterar stöd som gör att du kan luta dig tillbaka och koppla av ordentligt. Med en stomme i pulverlackerat stål och högkvalitativ klädsel är Ark inte bara bekväm utan även en hållbar möbel att njuta av i många år framöver. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Ark fåtölj - Designad i Danmark av Simon Legald.- Djup: 900 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 430 mm. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Drape High Fåtölj Hallingdal 110 / Grå - Fåtöljer Textil Grå - 607252

  normann copenhagen drape high fåtölj hallingdal 110 / grå - fåtöljer textil grå - 607252
  Drape High fåtölj är en lyxig möbel från Normann Copenhagen med en bekväm och nästintill futuristisk design som passar perfekt i det moderna hemmet. Fåtöljen har en omslutande form med hög rygg och en mjuk sittdyna och nackkudde i polyuretanskum som ger fåtöljen en fantastisk komfort. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om Drape High fåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Modell med nackkudde.- Ingår i serien Drape.- Designad i Danmark av Simon Legald. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Remix 536 / Grå - Fåtöljer Textil Orange - 607050

  normann copenhagen drape low fåtölj remix 536 / grå - fåtöljer textil orange - 607050
  Drape Low Fåtölj, Remix 536 / Grå från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Orange Fåtöljer i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Ultra Leather 41574 / Ek - Fåtöljer Läder Brun - 607004

  normann copenhagen drape low fåtölj ultra leather 41574 / ek - fåtöljer läder brun - 607004
  Drape Low Fåtölj, Ultra Leather 41574 / Ek från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Läder från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Ultra 41589 / Hallingdal 270 / Svart - Fåtöljer Läder Brun - 607098

  normann copenhagen drape low fåtölj ultra 41589 / hallingdal 270 / svart - fåtöljer läder brun - 607098
  Drape Low Fåtölj, Ultra 41589 / Hallingdal 270 / Svart från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Läder från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Steelcut Trio 253 / Ultra Leather 41599 / Ek - Fåtöljer Textil Grå - 607012

  normann copenhagen drape low fåtölj steelcut trio 253 / ultra leather 41599 / ek - fåtöljer textil grå - 607012
  Drape Low Fåtölj, Steelcut Trio 253 / Ultra Leather 41599 / Ek från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Drape High Fåtölj Ultra Leather 41599 / Hallingdal 166 / - Fåtöljer Läder Svart

  normann copenhagen drape high fåtölj ultra leather 41599 / hallingdal 166 / - fåtöljer läder svart
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med ett högt ryggstöd med en nackkudde och en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Modell med nackkudde.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Steelcut Trio 253 / Ultra Leather 41599 / Ek - Fåtöljer Textil Grå

  normann copenhagen drape low fåtölj steelcut trio 253 / ultra leather 41599 / ek - fåtöljer textil grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Ark Fåtölj Canvas 134 / Pulverlackerat Stål - Fåtöljer Textil Grå

  normann copenhagen ark fåtölj canvas 134 / pulverlackerat stål - fåtöljer textil grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en generös, inbjudande design med en mjuk vaddering för optimal komfort. Den har höga armstöd, en stomme i pulverlackerat stål och en högkvalitativ klädsel. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Djup: 900 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Ultra Leather 41574 / Ek - Fåtöljer Läder Brun

  normann copenhagen drape low fåtölj ultra leather 41574 / ek - fåtöljer läder brun
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Remix 113 / Hallingdal 100 / Svart Ek - Fåtöljer Textil Grå

  normann copenhagen drape low fåtölj remix 113 / hallingdal 100 / svart ek - fåtöljer textil grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Remix 536 / Grå - Fåtöljer Textil Orange

  normann copenhagen drape low fåtölj remix 536 / grå - fåtöljer textil orange
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm Svart Aluminium - Barstolar Stål Svart - 506083

  normann copenhagen circa barstol 65 cm svart aluminium - barstolar stål svart - 506083
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm Mörkgrå / Main Line Flax 16 - Barstolar Stål Mörkgrå - 506096

  normann copenhagen circa barstol 75 cm mörkgrå / main line flax 16 - barstolar stål mörkgrå - 506096
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Mörkgrå Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm Vit / Main Line Flax 20 - Barstolar Stål Vit - 506137

  normann copenhagen circa barstol 65 cm vit / main line flax 20 - barstolar stål vit - 506137
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm Svart Läder / Ultra Leather 41599 - Barstolar Stål Svart Läder - 506088

  normann copenhagen circa barstol 65 cm svart läder / ultra leather 41599 - barstolar stål svart läder - 506088
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Svart Läder Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm Mörkgrå / Main Line Flax 16 - Barstolar Stål Mörkgrå - 506086

  normann copenhagen circa barstol 65 cm mörkgrå / main line flax 16 - barstolar stål mörkgrå - 506086
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Mörkgrå Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm Svart Ek - Barstolar Stål Svart Ek - 506091

  normann copenhagen circa barstol 75 cm svart ek - barstolar stål svart ek - 506091
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Svart Ek Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm Brunt Läder / Ultra Leather 41574 - Barstolar Stål Brunt Läder - 506097

  normann copenhagen circa barstol 75 cm brunt läder / ultra leather 41574 - barstolar stål brunt läder - 506097
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm Vit / Main Line Flax 20 - Barstolar Stål Vit - 506138

  normann copenhagen circa barstol 75 cm vit / main line flax 20 - barstolar stål vit - 506138
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm Svart Ek - Barstolar Stål Svart Ek - 506081

  normann copenhagen circa barstol 65 cm svart ek - barstolar stål svart ek - 506081
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Svart Ek Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm Svart Läder / Ultra Leather 41599 - Barstolar Stål Svart Läder - 506098

  normann copenhagen circa barstol 75 cm svart läder / ultra leather 41599 - barstolar stål svart läder - 506098
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Svart Läder Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm Ek - Barstolar Stål Ek - 506090

  normann copenhagen circa barstol 75 cm ek - barstolar stål ek - 506090
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Ek Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm Ek - Barstolar Stål Ek - 506080

  normann copenhagen circa barstol 65 cm ek - barstolar stål ek - 506080
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Ek Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm Brunt Läder / Ultra Leather 41574 - Barstolar Stål Brunt Läder - 506087

  normann copenhagen circa barstol 65 cm brunt läder / ultra leather 41574 - barstolar stål brunt läder - 506087
  Den minimalistiska designen har en tidlös karaktär som garanterar att pallen kommer att bli en favorit i ditt hem i år framöver. Dessutom finns sitsen i många olika utföranden att välja mellan så att du kan hitta en modell som passar perfekt för just dig. Designer är Simon Legald. Bra att veta om barstolen - Erbjuds i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Erbjuds i flera utföranden.- Designer är Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Brunt Läder Barstolar i Stål från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm / Main Line Flax 20 - Barstolar Stål Vit

  normann copenhagen circa barstol 75 cm / main line flax 20 - barstolar stål vit
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm - Barstolar Stål Ek

  normann copenhagen circa barstol 65 cm - barstolar stål ek
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm / Main Line Flax 20 - Barstolar Stål Vit

  normann copenhagen circa barstol 65 cm / main line flax 20 - barstolar stål vit
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm / Main Line Flax 16 - Barstolar Stål Mörkgrå

  normann copenhagen circa barstol 75 cm / main line flax 16 - barstolar stål mörkgrå
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm / Ultra Leather 41574 - Barstolar Stål Brunt Läder

  normann copenhagen circa barstol 65 cm / ultra leather 41574 - barstolar stål brunt läder
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm / Ultra Leather 41574 - Barstolar Stål Brunt Läder

  normann copenhagen circa barstol 75 cm / ultra leather 41574 - barstolar stål brunt läder
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm - Barstolar Stål Svart Ek

  normann copenhagen circa barstol 65 cm - barstolar stål svart ek
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm - Barstolar Stål Ek

  normann copenhagen circa barstol 75 cm - barstolar stål ek
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm Svart - Barstolar Stål Aluminium

  normann copenhagen circa barstol 75 cm svart - barstolar stål aluminium
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm Aluminium - Barstolar Stål Svart

  normann copenhagen circa barstol 65 cm aluminium - barstolar stål svart
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm / Main Line Flax 16 - Barstolar Stål Mörkgrå

  normann copenhagen circa barstol 65 cm / main line flax 16 - barstolar stål mörkgrå
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm / Ultra Leather 41599 - Barstolar Stål Svart Läder

  normann copenhagen circa barstol 75 cm / ultra leather 41599 - barstolar stål svart läder
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 65 Cm / Ultra Leather 41599 - Barstolar Stål Svart Läder

  normann copenhagen circa barstol 65 cm / ultra leather 41599 - barstolar stål svart läder
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Circa Barstol 75 Cm - Barstolar Stål Svart Ek

  normann copenhagen circa barstol 75 cm - barstolar stål svart ek
  Barstolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk, tidlös design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Den har en stomme i pulverlackerat stål med ett bekvämt fotstöd och en sits i olika utföranden att välja mellan. Tillverkad i Danmark. Formgivare är Simon Legald. Om barstolen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera höjder.- Finns även som en låg pall.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Form Karmstol Synergy Lds16 / Svart Stål - Stolar Ull Grå - 1400977

  normann copenhagen form karmstol synergy lds16 / svart stål - stolar ull grå - 1400977
  Form karmstol från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm möbel med en simpel estetik och eleganta, välgenomtänkta materialval. Högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och bekväm vaddering i polyuretanskum gör stolen passande för både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om karmstolen - Erbjuds i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Europa. Stolens mått:- Djup: 520 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 440 mm. Vi har valt ut Grå Stolar i Ull från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø90 Cm Piazza Grey - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Piazza Grey - 601308

  normann copenhagen silo sittpuff ø90 cm piazza grey - sittsäckar & sittpuffar textil piazza grey - 601308
  Silo från Normann Copenhagen är en elegant sittpuff med en minimalistisk design som passar bra i många olika miljöer, signerad Hans Hornemann. Dess enkla design smälter sömlöst in i vilken inredning som helst och dess högkvalitativa klädsel med ett livfullt och spännande mönster gör den till en riktig blickfångare var än den placeras. Design av Hans Hornemann. Bra att veta om sittpuffen - Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Design av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Piazza Grey Sittsäckar & Sittpuffar i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Karmstol Ultra Leather 41599 / Svart Stål - Stolar Läder Svart - 1360250

  normann copenhagen form karmstol ultra leather 41599 / svart stål - stolar läder svart - 1360250
  Form karmstol från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm möbel med en simpel estetik och eleganta, välgenomtänkta materialval. Högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och bekväm vaddering i polyuretanskum gör stolen passande för både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om karmstolen - Erbjuds i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Europa. Stolens mått:- Djup: 520 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 440 mm. Vi har valt ut Svart Stolar i Läder från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Karmstol Ultra Leather 41599 / Ek - Stolar Läder Svart - 1360550

  normann copenhagen form karmstol ultra leather 41599 / ek - stolar läder svart - 1360550
  Form karmstol från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm möbel med en simpel estetik och eleganta, välgenomtänkta materialval. Högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och bekväm vaddering i polyuretanskum gör stolen passande för både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om karmstolen - Erbjuds i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Europa. Stolens mått:- Djup: 520 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 440 mm. Vi har valt ut Svart Stolar i Läder från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø70 Cm Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Svart - 601305

  normann copenhagen silo sittpuff ø70 cm svart - sittsäckar & sittpuffar textil svart - 601305
  Silo från Normann Copenhagen är en elegant sittpuff med en minimalistisk design som passar bra i många olika miljöer, signerad Hans Hornemann. Dess enkla design smälter sömlöst in i vilken inredning som helst och dess högkvalitativa klädsel med ett livfullt och spännande mönster gör den till en riktig blickfångare var än den placeras. Design av Hans Hornemann. Bra att veta om sittpuffen - Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Design av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø50 Cm Earth Confetti - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Earth Confetti - 601301

  normann copenhagen silo sittpuff ø50 cm earth confetti - sittsäckar & sittpuffar textil earth confetti - 601301
  Silo från Normann Copenhagen är en elegant sittpuff med en minimalistisk design som passar bra i många olika miljöer, signerad Hans Hornemann. Dess enkla design smälter sömlöst in i vilken inredning som helst och dess högkvalitativa klädsel med ett livfullt och spännande mönster gör den till en riktig blickfångare var än den placeras. Design av Hans Hornemann. Bra att veta om sittpuffen - Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Design av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Earth Confetti Sittsäckar & Sittpuffar i Textil från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Karmstol Synergy Lds16 / Ek - Stolar Ull Grå - 1400985

  normann copenhagen form karmstol synergy lds16 / ek - stolar ull grå - 1400985
  Form karmstol från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm möbel med en simpel estetik och eleganta, välgenomtänkta materialval. Högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och bekväm vaddering i polyuretanskum gör stolen passande för både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om karmstolen - Erbjuds i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Europa. Stolens mått:- Djup: 520 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 440 mm. Vi har valt ut Grå Stolar i Ull från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Form Karmstol Main Line Flax 20 / Svart Stål - Stolar Ull Vit - 1400976

  normann copenhagen form karmstol main line flax 20 / svart stål - stolar ull vit - 1400976
  Form karmstol från Normann Copenhagen är en stilren och bekväm möbel med en simpel estetik och eleganta, välgenomtänkta materialval. Högkvalitativ klädsel i flera alternativ att välja mellan och bekväm vaddering i polyuretanskum gör stolen passande för både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Simon Legald. Bra att veta om karmstolen - Erbjuds i flera utföranden.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Europa. Stolens mått:- Djup: 520 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 440 mm. Vi har valt ut Vit Stolar i Ull från Normann Copenhagen med stor omsorg.