Möbler
www.mobel.se

Newport möbler

 • Polo Club barskåp svart

  polo club barskåp svart
  Exklusivt barskåp i färgen svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Polo Club har två lådor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge och flera smarta fack för övrig förvaring.
 • Porto fåtölj konjak

  porto fåtölj konjak
  Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Kerala dörrmatta natur 60x90

  kerala dörrmatta natur 60x90
  Snygg och tålig dörrmatta av jute, med en baksida av latex som håller mattan på plats.
 • Porto barstol konjak

  porto barstol konjak
  Inred ditt vardagsrum med en stilren och klassisk barstol i vackert läder. En snygg inredningsdetalj. Då det är handgjort kan detta variera lite. Lädret kommer få djup och en lyster av tid, användning och ljus. Stolen kan variera i färg beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Ryggstödets mått: 25 cm Sitthöjd: 72 cm
 • Durham soffbord mässing

  durham soffbord mässing
  Durham är ett soffbord av klassisk och tidlös design i mässing med en toppskiva av elegant klarglas. Soffbordet passar in i de flesta inredningsstilarna och skapar värme till rummet som det placeras i.
 • Porto karmstol konjak

  porto karmstol konjak
  Inred ditt vardagsrum eller kök med en stilren och klassisk karmstol i vackert läder. En karmstol som blir till en snygg inredningsdetalj. Då karmstolen är handgjord kan varje stol variera lite, vilket gör att varje stol är unik i sitt slag. Lädret kommer få ett djup och en lyster av tid, användning och ljus. Stolen kan variera i färg beroende på att det sker i olika produktionssessioner. Karmstolen har en sitthöjd på 45 cm. Armstödet är något sluttande och det är 60-65 cm från armstöd till golv, på lägsta och högsta stället på karmstolen.
 • Thousand satsbord mässing

  thousand satsbord mässing
  Thousand satsbord har en bordsskiva med oregelbunden struktur som ger ett unikt utseende. Detta distinkta satsbord passar in i en mängd olika interiörstilar med sina eleganta  färger. Träbordet har en vacker finish i mässing med svart bas vilket skapar en härlig kontrast. Säljs i set om två stycken.  Thousand finns även som sidobord. 
 • Stateroom barskåp off-white

  stateroom barskåp off-white
  Exklusivt barskåp i färgen off-white som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Aspen dörrmatta brun 60x90

  aspen dörrmatta brun 60x90
  Snygg och tålig sisalmatta med svart bandkant. Baksida av latex som håller mattan på plats.
 • Newport howardsoffa indigo 230cm

  newport howardsoffa indigo 230cm
  Newport howardsoffa i indigo blå är en elegant och tidlös soffa från Newport. Detta är en klassisk howardsoffa som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp. Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Till skillnad från många andra howardsoffor så har Newport howardsoffa ett något nättare armstöd, vilket ger modellen både elegans och en nyans av modern design. Soffan är svagt svängd och har ett sittdjup på 55 cm. Sittkomforten i Newport howardsoffa är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Sittplymån består av skum och sittdynans ytskikt består av fjädrar och silikon. Ryggdynan består även den av silikon och fjädrar som ger en mjuk och omslutande känsla. Alla sitt- och ryggdynor har avtagbar klädsel som går att kemtvätta. Tyget är tätt, elegant och med precis lagom lyster. Newport-emblem i armstödets bakre kant. Soffans stomme är tillverkad av pinjäträ och elastisk flätad gummisadelgjord och benen i svartbetsad björk med främre ben försedda med hjul. Soffans klädsel består av polyester. Newport Howardsoffa finns även i sand och off-white.
 • Stateroom barskåp svart

  stateroom barskåp svart
  Exklusivt barskåp i svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Newport howardfåtölj sand

  newport howardfåtölj sand
  Newport howardfåtölj i beige är en elegant och tidlös fåtölj från Newport. Detta är en klassisk howardfåtölj som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp. Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Till skillnad från många andra howardfåtöljer så har Newport howardfåtölj ett något nättare armstöd, vilket ger modellen både elegans och en nyans av modern design. Fåtöljen har ett sittdjup på 55 cm. Sittkomforten i Newport howardfåtölj är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Sittplymån består av skum och sittdynans ytskikt består av fjädrar och silikon. Ryggdynan består även den av silikon och fjädrar som ger en mjuk och omslutande känsla. Alla sitt- och ryggdynor har avtagbar klädsel som går att kemtvätta. Tyget är tätt, elegant och med precis lagom lyster. Newport-emblem vid fåtöljens främre ben. Fåtöljens stomme är tillverkad av pinjäträ och elastisk flätad gummisadelgjord och benen i svartbetsad björk med främre ben försedda med hjul. Klädseln är tillverkad av 100% polyester. En kudde tillhörande fåtöljen ingår. Newport howardfåtölj finns även i vit och indigo blå. Modellen har fått en mindre design- och komfortuppdatering. Kontakta kundservice om du öönskar att komplettera tidigare order.
 • Douglas mediabänk vit

  douglas mediabänk vit
  TV bänk i vitmålad furu. 4 luckor med plats för spel och annan elektronisk utrustning.
 • TV Bänk Douglas

  tv bänk douglas
  TV bänk i vitmålad furu. 2 skåp med plats för spel och annan elektronisk utrustning.
 • TV Bänk Douglas med Lodge Top

  tv bänk douglas med lodge top
  Vit målad TV bänk med brunlaserad ovansida. 4 skåp för praktisk förvaring av spel och annan elektronisk utrustning.
 • Sidobord Justin Beige Top 60x60 cm

  sidobord justin beige top 60x60 cm
  Sidobord tillverkat i vit målad furu med beige top. Kommer i 2 storlekar.
 • Granit dörrmatta svart 60x90

  granit dörrmatta svart 60x90
  Snygg och tålig sisalmatta med svart bandkant. Baksida av latex som håller mattan på plats.
 • Stateroom barskåp petrol

  stateroom barskåp petrol
  Exklusivt barskåp i petrol som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Ansonia sidobord natur 2-set

  ansonia sidobord natur 2-set
  Dekorera hemmet med tidlös rotting. Sidoborden Ansonia är har en stilren och nordisk design som ger hela rummet ett lyft. Den svarta metallen och den ljusa rottingen skapar en vacker inredningskontrast.
 • Grand Club barskåp svart

  grand club barskåp svart
  Exklusivt barskåp i svart som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Grand Club har flera lådor, ställ för flaskor och en utfällbar bordsyta.
 • Gavin soffbord vit 100 x 55 x 47cm

  gavin soffbord vit 100 x 55 x 47cm
  En klassisk möbel gjord av laserad furu med glasskiva. Ger ditt hem en trevlig och kustliknande atmosfär. Finns i tre storlekar.
 • Soffbord YOSHI 90x90cm Artwood

  soffbord yoshi 90x90cm artwood
  Rustikt soffbord från Artwood med toppskiva i lättbetong och stativ i järn. För betongmöbler med metallunderrede rekommenderas användning inomhus.  Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera.
 • Durham soffbord mässing

  durham soffbord mässing
  Ett soffbord av klassisk och tidlös design i mässing med en toppskiva av elegant klarglas.
 • Porto fåtölj svart

  porto fåtölj svart
  Stilfull svart loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda.Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.  
 • Porto bänk svart

  porto bänk svart
  Elegant och stilfull svart bänk i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. En lättplacerad och mycket komfortabel bänk som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden.  Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. 
 • Porto karmstol svart

  porto karmstol svart
  Stilfull svart karmstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad komfortabel karmstol som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. 
 • Grant sidobord svart Artwood

  grant sidobord svart artwood
  Om du är ute efter ett stilsäkert sidobord är Grant sidobord något för dig. Ett runt bord från Artwood i en vacker svart färg. Bordsskivan är tillverkad av alm och står på en gedigen och stabil järnställning i svart. Sidobordet Grant finns även i pebbles grå.
 • Melchior matbord oval charcoal

  melchior matbord oval charcoal
  Ge din inredning en touch av Mid-century modern stil med matbordet Melchior. Det ovala matbordet har bordsben i en elegant bronsfinish och en vacker bordsskiva i fiskbensmönster tillverkad av ekfanér. Högkvalitativa fanér har en längre hållbarhet än bord i massivt trä. 
 • Decolorized matta beige 293x375

  decolorized matta beige 293x375
  Elegant beige handknuten matta som tillverkats av skickliga hantverkare i Asien. De infärgade mattorna är i grunden antika, eller semi-antika, handknutna orientmattor som fått nytt liv med hjälp av nya nyanser. Tekniken som används ger en ytterst levande yta, med många skiftningar och schatteringar, som stundtals också låter betraktaren ana den ursprungliga mönsterbilden. Kombinationen av unika och traditionella mattor och samtida färger resulterar i en inredning full av trendig retro-känsla. Mattan har en lugg i ull och varp i bomull.
 • Bänk Andrew

  bänk andrew
  Vitmålad bänk i New England stil(korgar ingår ej).
 • Newport howardsoffa sand 230cm

  newport howardsoffa sand 230cm
  Newport howardsoffa i beige/sand är en elegant och tidlös soffa från Newport. Detta är en klassisk howardsoffa som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp. Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Till skillnad från många andra howardsoffor så har Newport howardsoffa ett något nättare armstöd, vilket ger modellen både elegans och en nyans av modern design. Soffan är svagt svängd och har ett sittdjup på 55 cm. Sittkomforten i Newport howardsoffa är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Sittplymån består av skum och sittdynans ytskikt består av fjädrar och silikon. Ryggdynan består även den av silikon och fjädrar som ger en mjuk och omslutande känsla. Alla sitt- och ryggdynor har avtagbar klädsel som går att kemtvätta. Tyget är tätt, elegant och med precis lagom lyster. Newport-emblem i armstödets bakre kant. Soffans stomme är tillverkad av pinjäträ och elastisk flätad gummisadelgjord och benen i svartbetsad björk med främre ben försedda med hjul. Soffans klädsel består av polyester.  Newport Howardsoffa finns även i off white och navy.  Modellen har fått en mindre design- och komfortuppdatering. Kontakta kundservice om du önskar att komplettera tidigare order.
 • Stateroom barskåp burgundy

  stateroom barskåp burgundy
  Exklusivt barskåp i burgundy som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Maddox fotoram silver 13x18

  maddox fotoram silver 13x18
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Maddox är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Maddox i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Maddox fotoram går att placera både stående och liggande. Maddox fotoram finns i storlekarna: 10x15 cm 13x18 cm 20x25 cm
 • Vitrinskåp Arthur

  vitrinskåp arthur
  Vitrinskåp i vit målad furu med glasluckor. 
 • Sängbord Douglas

  sängbord douglas
  Sängbord i härligt lantlig stil. Vit målad furu. 
 • Douglas TV bänk

  douglas tv bänk
  TV bänk i vitmålad furu. 2 skåp med plats för spel och annan elektronisk utrustning.
 • Edward matbord vit/brun

  edward matbord vit/brun
  Edward matbord med brunbetsad toppskiva är en handgjord möbel, tillverkad av svensk furu. Designen är klassisk med raka linjer vilket ger ditt hem en modern kustkänsla. Matbordets brunbetsade topp med skyddande lack består av 14 cm breda panellängder med ojämnt slipade kanter. Raka ben med dekorativt kryss under bordet. 
 • Edward Matbord Vit 87X180 cm

  edward matbord vit 87x180 cm
  Edward Matbord tillverkat i vit målad furu. Finns i många olika storlekar.
 • Gavin soffbord lodge 120 x 65 x 47cm

  gavin soffbord lodge 120 x 65 x 47cm
  Gavin är ett klassisk soffbord tillverkad av laserad furu med en glasskiva. Möbeln ger ditt hem en trevlig och kustliknande atmosfär. Finns i tre storlekar.
 • Jeffrey sängbord vit

  jeffrey sängbord vit
  Sängbord tillverkat i vitmålad furu med brunlaserad topp.
 • Porto bänk konjak

  porto bänk konjak
  Stilfull konjakfärgad bänk i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad komfortabel bänk som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. 
 • Chai dörrmatta grå 60x90

  chai dörrmatta grå 60x90
  En större dörrmatta vävd i jute, en mycket stark och tålig matta.
 • Sidobord Durham Mässing

  sidobord durham mässing
  Ett sidobord av klassisk och tidlös design i mässing med en toppskiva av elegant klarglas. Diameter 61cm
 • Durham sidobord svart

  durham sidobord svart
  Ett elegant sidobord i klassisk och tidlös design i svart med en toppskiva i klarglas.
 • Skåp COLMAR Pebbles Grey Artwood

  skåp colmar pebbles grey artwood
  Skåp från Artwood i ask och plywood som fungerar lika bra som vitrin- eller förvaringsskåp. Finns i två färger.
 • Kerala dörrmatta svart 60x90

  kerala dörrmatta svart 60x90
  Snygg dörrmatta i svart i nordisk design.
 • Porto fåtölj konjak armstöd

  porto fåtölj konjak armstöd
  Stilfull fåtölj med armstöd i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Brickstativ vit stor

  brickstativ vit stor
  Skapa ett fint brickbord med dina favoritbrickor. Ihopfällbart brickstativ i vit tillverkad av stål som passar till brickor med storleken 65 cm. Observera att brickan inte ingår.
 • Napa Valley skrivbord brons

  napa valley skrivbord brons
  En arbetsplats med yta som fyller alla funktionella krav men även är vacker, det är den inredningsintresserades dröm. Napa Valley skrivbord är tillverkad av ekfanér och rostfritt stål med toppskiva av klarglas. Skrivbordet har en finish i brons med en låda i dekorativt mönster och en knopp av rostfritt stål.  Serien Napa Valley finns även i fler utföranden. 
 • Vesuvio sidobord marmor vit

  vesuvio sidobord marmor vit
  Vesuvio sidobord i vit marmor med svarta vener är ett elegant bord i en enkel form. Sidobordet har ett generöst utrymme nedanför med plats att ställa större dekorationer. Sidobordet är tillverkad av vit marmor med vener i olika nyanser av grått och svart vilket gör att varje produkt är unik. Skötselråd: Damma av bordet med en torr trasa varje eller varannan vecka. Tänk på att inte placera vassa föremål på marmorbordet och använd gärna glasunderlägg för att undvika fläckar och märken. 
 • Napa Valley soffbord brons

  napa valley soffbord brons
  Napa Valley är ett runt spatiöst soffbord som ger dig rymlighet och plats för både tekoppar och vackra dekorationer. Soffbordet är tillverkat av ekfanér och rostfritt stål och har två utdragbara och rymliga lådor på vardera sida. Soffbordet har ett dekorativt mönster i finish i brons.  Serien Napa Valley finns även i fler utföranden. 
 • Melchior oval matbord mässing

  melchior oval matbord mässing
  Ge din inredning en touch av Mid-century modern stil med matbordet Melchior. Det ovala matbordet har bordsben i en elegant finish i mässing och en vacker bordsskiva i fiskbensmönster tillverkad av ekfanér. Högkvalitativa fanér har en längre hållbarhet än bord i massivt trä. 
 • Avenue 54 soffa avalon vit

  avenue 54 soffa avalon vit
  Avenue 54 är en soffa från Eichholtz som andas sofistikerad lyx och tidlöshet med sin vita färg och enkla form. En rymlig och modern soffa som du garanterat sitter komfortabelt i.
 • St. Barts himmelsäng bambu

  st. barts himmelsäng bambu
  St. Barts himmelsäng bambu från Newport. Tillverkad av förstklassig amerikansk ek i mahogny. Sängstommen har ett stödben i mitten som hjälper till att fördela vikten. Stommen monteras enkelt genom ett klicksystem vilket betyder att du inte behöver några verktyg för att montera sängen. Mått på resårmadrasser som passar till sängen är 90 x 200 (2 st) eller 180 x 200 cm (1 st).
 • Newport howardsoffa off-white 230cm

  newport howardsoffa off-white 230cm
  Newport howardsoffa i off-white är en elegant och tidlös soffa från Newport. Detta är en klassisk howardsoffa som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp. Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Till skillnad från många andra howardsoffor så har Newport howardsoffa ett något nättare armstöd, vilket ger modellen både elegans och en nyans av modern design. Soffan är svagt svängd och har ett sittdjup på 55 cm. Sittkomforten i Newport howardsoffa är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Sittplymån består av skum och sittdynans ytskikt består av fjädrar och silikon. Ryggdynan består även den av silikon och fjädrar som ger en mjuk och omslutande känsla. Alla sitt- och ryggdynor har avtagbar klädsel som går att kemtvätta. Tyget är tätt, elegant och med precis lagom lyster. Newport-emblem i armstödets bakre kant. Soffans stomme är tillverkad av pinjäträ och elastisk flätad gummisadelgjord och benen i svartbetsad björk med främre ben försedda med hjul. Soffans klädsel består av polyester. Soffans stomme är tillverkad av pinjäträ och elastisk flätad gummisadelgjord och benen i svartbetsad björk med främre ben försedda med hjul. Soffans klädsel består av polyester. Modellen har fått en mindre design- och komfortuppdatering. Kontakta kundservice om du önskar att komplettera tidigare order.
 • Newport Delano karmstol off-white

  newport delano karmstol off-white
  Delano är en tidlös och stilfull karmstol från Newport Collection. Matstolen är omsorgsfullt tillverkad av utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalité och design. Med sitt pikerade ryggstöd med knappar och mjuka stoppning av kallskum, är Delano en mycket bekväm och komfortabel stol som andas sofistikerad lyx och elegans. Stolen är klädd i vit finstrukturerat slitstarkt tyg. Stommen är tillverkad av pinjeträ och stolsbenen av kvalitativ björkträ som är lackerade i en mörkbrun bets. Newport-emblem i mässing sitter vid matstolens främre ben. Med sin klassiska form och sobra färg i vit passar Newport Delano matstol till många matbord. Modellen har fått en mindre design- och komfortuppdatering. Kontakta kundservice om du öönskar att komplettera tidigare order.
 • Stateroom barskåp grön

  stateroom barskåp grön
  Exklusivt barskåp i grönt som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillverkad av solid mässing, trä och läder med hjul som gör den smidigt flyttbar. Stateroom har flera lådor, två serveringsbrickor, ställ för flaskor i både horisontell och vertikalt läge, spegel och en utfällbar bordsyta.
 • Polo Club barskåp petrol

  polo club barskåp petrol
  Exklusivt barskåp i färgen petrol som är enkel att flytta. Barskåpet i sin klassiska design har historiska inslag från sekelskiftet och en gedigen förvaring. Tillräckligt stor för pur-sang bartending men tillräckligt liten för att passa in i en chic studio. Byggd i canvas-klädd trä med läderdetaljer och bronsdetaljer. Lackade träribbor för skydd.
 • Flatiron sidobord svart 2-set

  flatiron sidobord svart 2-set
  Flatiron är stiligt par sidobord som andas en skandinavisk känsla. En stilren metallram bär upp den runda bordsskivan av klarglas. En elegant möbel som passar i alla rum.
 • Osterville matbord rich brown

  osterville matbord rich brown
  Osterville matbord från Newport i färgen rich brown. Ett gediget och klassiskt förlängningsbart matbord med iläggskivor. Osterville öppnar möjligheter genom sitt utrymme så du enkelt kan samla familj och vänner och skapa plats för gemenskap. Det betsade matbordet är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack. Kollektionen The Oak Collection från Newport tillverkas i Europa av massiv ek. De betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. En klassisk möbelserie där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Newport howardfåtölj off-white

  newport howardfåtölj off-white
  Newport Howardfåtölj - Är en elegant och tidlös howardfåtölj från Newport Collection. Detta är en klassisk howardfåtölj som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp. Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Till skillnad från många andra howardfåtöljer så har Newport Howardfåtölj ett något nättare armstöd, vilket ger modellen både elegans och en nyans av modern design. Sittkomforten i Newport howardfåtölj är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Sittplymån består av skum och sittdynans ytskikt består av fjädrar och silikon. Ryggdynan består även den av silikon och fjädrar som ger en mjuk och omslutande känsla. Alla sitt- och ryggdynor har avtagbar klädsel som går att kemtvätta. Tyget är tätt, elegant och med precis lagom lyster. Newport-emblem vid fåtöljens främre ben. Fåtöljens stomme är tillverkad av pinjäträ och elastisk flätad gummisadelgjord och benen i svartbetsad björk med främre ben försedda med hjul. Newport Howardfåtölj finns även i sand och indigo blå. En kudde tillhörande fåtöljen ingår (40x40 cm).  Modellen har fått en mindre design- och komfortuppdatering. Kontakta kundservice om du önskar att komplettera tidigare order.
 • Newport howardfotpall indigo

  newport howardfotpall indigo
  Newport Howardfotpall - Är en elegant och tidlös howardfotpall från Newport Collection. Detta är en klassisk howardfotpall som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp. Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Komforten i Newport Howardfotpall är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. En bas av skum och ett ytskikt bestående av fjädrar och silikon ger en mjuk och skön fotpall. Dynan är välfylld med siliconfiber och fjädrar, vilket ger en tung och mjuk dyna med bra stöd. Tyget är tätt, elegant och med precis lagom lyster. Newport-emblem vid fotpallens främre ben. Fotpallens stomme är tillverkad av pinjäträ och elastisk flätad gummisadelgjord och benen i svartbetsad björk med främre ben försedda med hjul. Newport Howardfotpall finns även i off-white och sand.
 • Newport howardfotpall sand

  newport howardfotpall sand
  Newport howardfotpall är en elegant och tidlös fotpall från Newport. Detta är en klassisk howardfotpall som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp. Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Komforten i Newport howardfotpall är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. En bas av skum och ett ytskikt bestående av fjädrar och silikon ger en mjuk och skön fotpall. Dynan är välfylld med siliconfiber och fjädrar, vilket ger en tung och mjuk dyna med bra stöd. Tyget är tätt, elegant och med precis lagom lyster. Newport-emblem vid fotpallens främre ben. Fotpallens stomme är tillverkad av pinjäträ och elastisk flätad gummisadelgjord och benen i svartbetsad björk med främre ben försedda med hjul. Klädseln är tillverkad av 100% polyester.  Newport howardfotpall finns även i vit och indigo blå. Modellen har fått en mindre design- och komfortuppdatering. Kontakta kundservice om du öönskar att komplettera tidigare order.
 • Vitrinskåp Arthur

  vitrinskåp arthur
  Vitt vitrinskåp med gott om förvaring både bakom glasdörrarna och i skåpen nedtill.
 • Skrivbord Charles med Lodge Top

  skrivbord charles med lodge top
  New England inspirerat skrivbord i vit lackerad furu.
 • Skrivbord Charles

  skrivbord charles
  Vit lackerat skrivbord med utrymme för förvaring på båda sidor.
 • Sidobord "Douglas" med förvaring

  sidobord
  Sidobord med förvaring tillverkad i vitmålad furu.
 • Sidobord “Douglas” med förvaring

  sidobord “douglas” med förvaring
  Sidobord med förvaring tillverkad i vitmålad furu.
 • TV Bänk Douglas med Lodge Top

  tv bänk douglas med lodge top
  Vit målad TV bänk med brunlaserad ovansida. 2 skåp för praktisk förvaring av spel och annan elektronisk utrustning.
 • Gavin soffbord lodge 100 x 55 x 47cm

  gavin soffbord lodge 100 x 55 x 47cm
  Gavin är ett klassisk soffbord tillverkad av laserad furu med en glasskiva. Möbeln ger ditt hem en trevlig och kustliknande atmosfär. Finns i tre storlekar.
 • Gavin soffbord lodge 140 x 80 x 47cm

  gavin soffbord lodge 140 x 80 x 47cm
  Gavin är ett klassisk soffbord tillverkad av laserad furu med en glasskiva. Möbeln ger ditt hem en trevlig och kustliknande atmosfär. Finns i tre storlekar.
 • Gavin soffbord vit 120 x 65 x 47cm

  gavin soffbord vit 120 x 65 x 47cm
  En klassisk möbel gjord av laserad furu med glasskiva. Ger ditt hem en trevlig och kustliknande atmosfär. Finns i tre storlekar.
 • Gavin soffbord vit 140 x 80 x 47cm

  gavin soffbord vit 140 x 80 x 47cm
  En klassisk möbel gjord av laserad furu med glasskiva. Ger ditt hem en trevlig och kustliknande atmosfär. Finns i tre storlekar.
 • Sidobord Jeffrey

  sidobord jeffrey
  Sängbord tillverkat i vit målad furu. Korgen ingår ej i priset.
 • Hemp matta natur rund Artwood

  hemp matta natur rund artwood
  En vackert flätad matta från Artwood. Tillverkad av hampa och jute, vilket är växtfibrer som både är tåligt och slitstarkt.
 • SHADOW Matta 200x300 cm Artwood

  shadow matta 200x300 cm artwood
  SHADOW Matta Mått: 200x300 cm & 300x400 cm
 • SHADOW Matta 300x400 cm Artwood

  shadow matta 300x400 cm artwood
  SHADOW Matta Mått: 200x300 cm & 300x400 cm
 • Vitrinskåp NARBONN Mörkbrun Artwood

  vitrinskåp narbonn mörkbrun artwood
  Vitrinskåp I ask och plywood med dörrar med glasrutor.
 • Porto barstol svart låg

  porto barstol svart låg
  Stilfull barstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad komfortabel barstol som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Barstolen har en sitthöjd på 64 cm.
 • Modesto sidobord mocha/svart

  modesto sidobord mocha/svart
  Om du är ute efter ett stilsäkert sidobord eller nattduksbord med rymlig förvaring är Modesto något för dig. Modesto i sin eleganta rundade form har starkt inslag av skandinavisk stil och gör sig extra fin i ditt sovrum eller vardagsrum. Modesto är tillverkad av ek och har vackra detaljer i mässing. 
 • Hermoza soffbord mocha

  hermoza soffbord mocha
  Hermoza är ett rektangulärt och spatiöst soffbord som ger dig rymlighet och plats för både tekoppar och vackra dekorationer. Hermoza är ett snyggt soffbord med en touch av retro vilket gör att den passar in i många sammanhang. 
 • Napa Valley sidobord rund brons

  napa valley sidobord rund brons
  Napa Valley sidobord är tillverkad av ekfanér och rostfritt stål med toppskiva av klarglas. Sidobordet har en finish i brons med en låda i dekorativt mönster och ett handtag av rostfritt stål.  Serien Napa Valley finns även i fler utföranden. 
 • Ginkgo soffbord vintage mässing

  ginkgo soffbord vintage mässing
  Skapa en fantastisk inredning med underbara Ginkgo soffbord. Soffbordet i vintage mässing utstrålar glamour från dåtidens Hollywood. Bordet är handgjord och har en skön vintage mässingsfinish och svarta bordsben.
 • Ginkgo sidobord vintage mässing

  ginkgo sidobord vintage mässing
  Skapa en fantastisk inredning med underbara Ginkgo sidobord. Sidobordet i vintage mässing utstrålar glamour från dåtidens Hollywood. Bordet är handgjord och har en skön vintage mässingsfinish och svarta bordsben.
 • Sophia Loren barstol sammet roche mörkgrön

  sophia loren barstol sammet roche mörkgrön
  Gör plats för den eleganta och chica barstolen Sophia Loren, som är inspirerad av den vackra legendariska italienska skådespelerskan Sophia Loren. Barstolen har en sofistikerad touch, klädd i sammet och har detaljer i nickel. Sophia Loren barstol är både komfortabel och elegant. 
 • Melchior matbord rund mässing

  melchior matbord rund mässing
  Ge din inredning en touch av Mid-century modern stil med matbordet Melchior. Det runda matbordet har en timglasformad stomme i en elegant finish i mässing och en vacker bordsskiva i fiskbensmönster tillverkad av ekfanér. Högkvalitativa fanér har en längre hållbarhet än bord i massivt trä. 
 • Melchior matbord rund charcoal

  melchior matbord rund charcoal
  Ge din inredning en touch av Mid-century modern stil med matbordet Melchior. Det runda matbordet har en timglasformad stomme i bronsfinish och en vacker bordsskiva i fiskbensmönster tillverkad av ekfanér. Högkvalitativa fanér har en längre hållbarhet än bord i massivt trä. 
 • Ramage soffbord guld

  ramage soffbord guld
  Ramage är ett rektangulärt och spatiöst guldfärgat soffbord som ger dig rymlighet och plats för både tekoppar och vackra dekorationer. Soffbordet är tillverkat av rostfritt stål med en guldfärgad plätering och bordskivan är tillverkad av klarglas.   Ramage finns även i nickel.
 • Highland skrivbord charcoal

  highland skrivbord charcoal
  En arbetsplats med yta som fyller alla funktionella krav men även är vacker, det är den inredningsintresserades dröm. Highland skrivbord är tillverkad av ekfanér och metall. Skrivbordet i en fantastisk retrodesign har en finish i charcoal med en utdragbar låda med en knopp av rostfritt stål.  Highland skrivbord finns även i tvättad ekfärg.
 • Thousand sidobord mässing

  thousand sidobord mässing
  Thousand sidobord har en bordsskiva med oregelbunden struktur som ger ett unikt utseende. Detta distinkta sidobord passar in i en mängd olika interiörstilar med sina eleganta  färger. Träbordet har en vacker finish i mässing med svart bas vilket skapar en härlig kontrast.  Thousand finns även som satsbord. 
 • Renzo skänk mocha

  renzo skänk mocha
  Renzo skänk i en vacker mochafärg med ekfanér. Skänken med sin stil inspirerad från mitten av 2000-talet ger ditt vardagsrum ett intryck av elegans och exklusivitet. Skänken har generöst mycket förvaring bakom de fyra dörrarna.
 • Melchior skrivbord brun

  melchior skrivbord brun
  The Melchior Desk effortly blends in a variety of décors, whether traditional or contemporary. Reminiscent of Danish design furniture from the 1950s, this stylish desk grants your home interior a genuine retro look and feel. The brown oak veneer tabletop showcases a beautiful geometric parquet pattern. It contains 5 drawers and rests on four legs with both protective and decorative caps of brushed brass.
 • Sophia Loren barstol sammet savona midnight blå

  sophia loren barstol sammet savona midnight blå
  Gör plats för den eleganta och chica barstolen Sophia Loren, som är inspirerad av den vackra legendariska italienska skådespelerskan Sophia Loren. Barstolen har en sofistikerad touch, klädd i sammet och har detaljer i nickel. Sophia Loren barstol är både komfortabel och elegant. 
 • Shaggy matta champagne 170x230

  shaggy matta champagne 170x230
  Shaggy är en elegant handvävd ryamatta i champagne tillverkad av polyester. Mattan har en lång och tjock lugg med ett vackert fall. Detta är en matta med härlig fyllighet och med en lång lugg som ger en livfull känsla. Mattan är certifierad med REACH och Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös design. Mattan från Classic Collection är handgjord och mindre avvikelser kan förekomma i mönster och färg. Detta gör att varje produkt är unikt i sig.
 • Bänk Brad

  bänk brad
  Vitmlade bänk med praktisk avlastningshylla under. Tillverkad i furu av högsta kvalite.  
 • Bänk Brad med Lodge Top

  bänk brad med lodge top
  Vit bänk med laserad sittbräda i brunt. Praktisk förvaringshylla undertill.
 • Bänk Gordon 120x40 cm

  bänk gordon 120x40 cm
  Bänk i vit målad furu. Finns i 2 storlekar
 • Bänk Gordon 140x40 cm

  bänk gordon 140x40 cm
  Bänk i vit målad furu. Finns i 2 storlekar
 • Newport Delano karmstol indigo

  newport delano karmstol indigo
  Delano är en tidlös och stilfull karmstol från Newport Collection. Matstolen är omsorgsfullt tillverkad av utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalité och design. Med sitt pikerade ryggstöd med knappar och mjuka stoppning av kallskum, är Delano en mycket bekväm och komfortabel stol som andas sofistikerad lyx och elegans. Stolen är klädd i blått finstrukturerat slitstarkt tyg. Stommen är tillverkad av pinjeträ och stolsbenen av kvalitativ björkträ som är lackerade i en mörkbrun bets. Newport-emblem i mässing sitter vid matstolens främre ben. Men sin klassiska form och sobra färg i indigo/blått passar Newport Delano matstol till många matbord. Delano karmstol finns även i färgerna sand och vit.
 • Klädsel Layton soffa Wembley black Artwood

  klädsel layton soffa wembley black artwood
  Klädsel till Layton Soffa. Finns i färgerna: Wembley beige, Wembley black. Endast klädsel.   Beställningsvara, ej returrätt på denna produkt 
 • Klädsel San Diego soffa Wembley black Artwood

  klädsel san diego soffa wembley black artwood
  Klädsel. Finns i färgerna: Wembley beige, wembley black. Endast klädsel.   Beställningsvara, ej returrätt på denna produkt 
 • Klädsel Marbella karmstol Wembley black Artwood

  klädsel marbella karmstol wembley black artwood
  Klädsel. Finns i färgerna: Wembley beige, wembley black. Endast klädsel.   Beställningsvara, ej returrätt på denna produkt 
 • Klädsel Marbella soffa Wembley black Artwood

  klädsel marbella soffa wembley black artwood
  Finns i färgerna: Wembley beige, Wembley black. Endast klädsel.   Beställningsvara, ej returrätt på denna produkt 
 • Palazzo matta rund grå Ø280

  palazzo matta rund grå ø280
  Palazzo är en elegant platinagrå, rund matta tillverkad av 100% viskos. Palazzo matta är silkeslen med sina viskosfiber och är en perfekt mattan att ersätta äkta silke. Mattan är handvävd och är både slitstark, len och mjuk.
 • Hunter mediabänk antikgrå L Artwood

  hunter mediabänk antikgrå l artwood
  En stilfull och gedigen mediabänk i antikgrå från Artwood tillverkad av MDF och ek. Bänken har två praktiska och rymliga förvaringslådor. Låt den eleganta mediabänken få en plats i ditt vardagsrum.
 • Compass brickbord vit

  compass brickbord vit
  Brickbordet Compass är en handgjord möbel, tillverkad av svensk furu, belagd med vit organisk färg. Möbeldesignen är klassisk med raka linjer vilket ger ditt hem en modern kustkänsla. Det här charmiga sidobordet har en avtagbar panelad bricka med en handmålad blå kompassros i mitten. Dekorativa rephandtag i blått. 
 • Sidobord "Douglas" med förvaring

  sidobord
  Sidobord med förvaring tillverkad i vitmålad furu.
 • Sidobord Newson S/3

  sidobord newson s/3
  Eleganta sidobord från Eichholtz i vackert förstenat trä. Förstenat trä är trä som har förvandlats till sten. Varje bit av förstenad trä är unik i både färg och form.
 • Sidobord "Douglas" med glasdörrar

  sidobord
  Sidobord med förvaring tillverkad i vitmålad furu. Försedd med glasdörrar.
 • Sidobord “Douglas” med glasdörrar

  sidobord “douglas” med glasdörrar
  Sidobord med förvaring tillverkad i vitmålad furu. Försedd med glasdörrar.
 • Sidobord Grant 120x60 cm

  sidobord grant 120x60 cm
  Sidobord tillverkat i vit målad furu. Finns i 2 storlekar
 • Sidobord Grant 60x60 cm

  sidobord grant 60x60 cm
  Sidobord tillverkat i vit målad furu. Finns i 2 storlekar
 • Sidobord Justin Beige Top 120x60 cm

  sidobord justin beige top 120x60 cm
  Sidobord tillverkat i vit målad furu med beige top. Kommer i 2 storlekar.
 • Edward Matbord Vit 87X200 cm

  edward matbord vit 87x200 cm
  Edward Matbord tillverkat i vit målad furu. Finns i många olika storlekar.
 • Edward Matbord Vit 87X210 cm

  edward matbord vit 87x210 cm
  Edward Matbord tillverkat i vit målad furu. Finns i många olika storlekar.
 • Edward Matbord Vit 87X220 cm

  edward matbord vit 87x220 cm
  Edward Matbord tillverkat i vit målad furu. Finns i många olika storlekar.
 • Edward Matbord Vit 100X180 cm

  edward matbord vit 100x180 cm
  Edward Matbord tillverkat i vit målad furu. Finns i många olika storlekar.
 • Edward Matbord Vit 100X200 cm

  edward matbord vit 100x200 cm
  Edward Matbord tillverkat i vit målad furu. Finns i många olika storlekar.
 • Edward Matbord Vit 100X210 cm

  edward matbord vit 100x210 cm
  Edward Matbord tillverkat i vit målad furu. Finns i många olika storlekar.
 • Edward Matbord Vit 100X220 cm

  edward matbord vit 100x220 cm
  Edward Matbord tillverkat i vit målad furu. Finns i många olika storlekar.
 • Soffa Charmy velvet gold

  soffa charmy velvet gold
  Soffa Charmy velvet gold Mått: L128,5xW72xH78cm sitthöjd H44cm / sittdjup 60cm / armstöd H60cm Design: pols potten studio
 • Lando soffa modul savona midnight blå

  lando soffa modul savona midnight blå
  Lando soffa är en elegant modulsoffa som du kan bygga upp upp hur du vill. Du kan bygga soffan med hjälp av modulerna och forma soffan som ett ''C'' eller bara sätta ihop två delar för att få en mindre soffa. Skapa en härlig oas med hjälp av sofistikerade möbler som andas lyx.
 • Hermoza sidobord mocha

  hermoza sidobord mocha
  Ett sidobord kan komplettera och förhöja känslan i din inredning då sidobordet kan lyfta upp vackra detaljer och vara en detalj i sig själv. Hermoza är ett snyggt sidobord med en touch av retro vilket gör att den passar in i många sammanhang.  Hermoza finns även som soffbord. 
 • Bridle stol läder svart

  bridle stol läder svart
  Stolen Bridle är ursprungligen designad av Londons armé och marinleverantörer för imperialistiska officerare på resande fot. Stolen är designad för att fungera på ojämnt underlag och ha en stor flexibilitet. Idag är stolens design och detaljrikedom högst imponerande. Kontrasten mellan trä och läder skapar en klassisk ton medan detaljer som spännen och nitar i mässing lyfter stolens unika design.
 • Purser's stol svart

  purser's stol svart
  Slående, men ändå anspråkslös, passar stolen Purser's perfekt till ett rustikt skrivbord. Den klassiska designen går tillbaka till utilitaristiska möbler från Belle Époque. Handgjord i hårt träslag, kommer denna stol överleva i århundraden, om den behandlas med respekt.
 • Schack sidobord brun

  schack sidobord brun
  Med sidobordet Schack kan du njuta av att spela tärning, schack eller backgammon. Dra ut brädet för att spela. Sidobordet uppmanar inte bara till socialt umgänge utan tillför även charm, värme och tidlös design till din inredning.
 • Porto karmstol natur

  porto karmstol natur
  Inred ditt vardagsrum eller kök med en stilren och klassisk karmstol i ljus teak och vackert läder. En karmstol som blir till en snygg inredningsdetalj. Då karmstolen är handgjord kan varje stol variera lite, vilket gör att varje stol är unik i sitt slag. Lädret kommer få ett djup och en lyster av tid, användning och ljus. Stolen kan variera i färg beroende på att det sker i olika produktionssessioner.
 • Porto fåtölj natur armstöd

  porto fåtölj natur armstöd
  Stilfull loungefåtölj med armstöd i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade ljusa lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som i sovrummet, eller på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Porto fåtölj natur

  porto fåtölj natur
  Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade ljusa lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som i sovrummet, eller på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Fåtöljen har en sitthöjd på 28 cm.
 • Hampton soffa sand

  hampton soffa sand
  Soffan är en elegant och populär modell som passar i många miljöer. Soffmodellen är djup och inbjudande med ett medellångt mjukt säte och stödjande rygg. Sittplymån består av skum och sittdynans ytskikt består av fjädrar och silikon. Ryggdynan består även den av silikon och fjädrar som ger en mjuk och omslutande känsla. Soffan har en gedigen stomme av trä. Avtagbar och tvättbar klädsel i polyester. Finns i flera olika färger. Kuddarnas mått är 57 x 57 cm. 3-sists soffa.  
 • Sissel dörrmatta linnen beige

  sissel dörrmatta linnen beige
  Sisalmatta med beige kantband. Dörrmatta med försedd latex på baksidan som gör att den ligger stadigt på golvet. En perfekt matta att ha när gästerna välkomnas vid entrén.
 • Kerala dörrmatta lindbark

  kerala dörrmatta lindbark
  Kerala är en grövre handvävd dörrmatta i naturmaterialet jute. Mattan är försedd med gummerad baksida i latex så den ligger stadigt på golvet. En perfekt matta att ha när gästerna välkomnas vid entrén.
 • Sissel dörrmatta magnet grå

  sissel dörrmatta magnet grå
  Sisalmatta med svart kantband. Dörrmatta med försedd latex på baksidan som gör att den ligger stadigt på golvet.En perfekt matta att ha när gästerna välkomnas vid entrén.
 • York bordslampa grå

  york bordslampa grå
  Vacker ljus lampa med ljuvliga bronsdetaljer. York är av keramik och är mycket fin att ha på sängbordet.
 • Aspen julgransmatta brown bear

  aspen julgransmatta brown bear
  Extravagant julgransmatta från Newport i färgen brown bear som ger en lyxig känsla i hemmet. Julgransmattan är tillverkad av akryl och  polyester i pälsimitation som framhäver färgen och mjukheten från riktig päls. Måttet till hålet för julgransfoten är 18cm i diameter. 
 • Bridle stol läder brun

  bridle stol läder brun
  Stolen Bridle är ursprungligen designad av Londons armé och marinleverantörer för imperialistiska officerare på resande fot. Stolen är designad för att fungera på ojämnt underlag och ha en stor flexibilitet. Idag är stolens design och detaljrikedom högst imponerande. Kontrasten mellan trä och läder skapar en klassisk ton medan detaljer som spännen och nitar lyfter stolens unika design.
 • Aspen julgransmatta polar bear

  aspen julgransmatta polar bear
  Extravagant julgransmatta från Newport i färgen polar bear som ger en lyxig känsla i hemmet. Julgransmattan är tillverkad av 80% akryl och 20% polyester i pälsimitation som framhäver färgen och mjukheten från riktig päls. Måttet för hål för julgransfoten är 18 cm i diameter. 
 • Kensington brickbord läder

  kensington brickbord läder
  Kensington brickbord i läder och trä är ett elegant bord som lyfter interiören, oavsett var du placerar det. Eftersom läder är ett hållbart material, som bara blir finare med åren, investerar du i ett brickbord som kommer vara med dig länge. En kvalitetsmöbel att använda och inreda med år ut och år in. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt. 
 • Ethan fotoram silver 10x15

  ethan fotoram silver 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Ethan är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Ethan i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Ethan fotoram går att placera både stående och liggande. Ethan fotoram finns i storlekarna: 10x15 cm 13x18 cm 20x25 cm
 • Ethan fotoram silver 13x18

  ethan fotoram silver 13x18
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Ethan är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Ethan i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Ethan fotoram går att placera både stående och liggande. Ethan fotoram finns i storlekarna: 10x15 cm 13x18 cm 20x25 cm
 • Ethan fotoram silver 20x25

  ethan fotoram silver 20x25
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Ethan är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Ethan i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Ethan fotoram går att placera både stående och liggande. Ethan fotoram finns i storlekarna: 10x15 cm 13x18 cm 20x25 cm
 • Ruth fotoram silver 10x15

  ruth fotoram silver 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Ruth är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Ruth i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Ruth fotoram går att placera både stående och liggande.
 • Humphrey fotoram silver 10x15

  humphrey fotoram silver 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Humphrey är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Humphrey i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Humphrey fotoram går att placera både stående och liggande.
 • Greta fotoram silver dubbel 10x15

  greta fotoram silver dubbel 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Greta är en vacker dubbel fotoram med plats för två stående fotografier. Fotoramen i metall och glas är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Greta i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus.
 • Jane fotoram silver 10x15

  jane fotoram silver 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Jane är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Jane i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Jane fotoram går att placera både stående och liggande. Jane fotoram finns i de tre olika storlekarna:  10 x 15 cm  13 x 18 cm  20 x 25 cm 
 • Jane fotoram silver 13x18

  jane fotoram silver 13x18
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Jane är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Jane i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Jane fotoram går att placera både stående och liggande. Jane fotoram finns i de tre olika storlekarna:  10 x 15 cm  13 x 18 cm  20 x 25 cm 
 • Jane fotoram silver 20x25

  jane fotoram silver 20x25
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Jane är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Jane i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Jane fotoram går att placera både stående och liggande. Jane fotoram finns i de tre olika storlekarna:  10 x 15 cm  13 x 18 cm  20 x 25 cm 
 • Garner fotoram silver 13x18

  garner fotoram silver 13x18
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Garner är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Garner i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Garner fotoram går att placera både stående och liggande.
 • Cary fotoram silver 10x15

  cary fotoram silver 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Cary är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Cary i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Cary fotoram går att placera både stående och liggande. Cary fotoram finns i de tre olika storlekarna: 10 x 15 cm 13 x 18 cm 20 x 25 cm
 • Cary fotoram silver 13x18

  cary fotoram silver 13x18
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Cary är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Cary i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Cary fotoram går att placera både stående och liggande. Cary fotoram finns i de tre olika storlekarna: 10 x 15 cm 13 x 18 cm 20 x 25 cm
 • Cary fotoram silver 20x25

  cary fotoram silver 20x25
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Cary är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Cary i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Cary fotoram går att placera både stående och liggande. Cary fotoram finns i de tre olika storlekarna: 10 x 15 cm 13 x 18 cm 20 x 25 cm
 • Judy fotoram silver 10x15

  judy fotoram silver 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Judy är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Judy i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus.
 • Maddox fotoram silver 10x15

  maddox fotoram silver 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Maddox är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Maddox i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Maddox fotoram går att placera både stående och liggande. Maddox fotoram finns i storlekarna: 10x15 cm 13x18 cm 20x25 cm
 • Maddox fotoram silver 20x25

  maddox fotoram silver 20x25
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Maddox är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Maddox i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Fotoramen ingår i Madison Frame Collection, vår serie silverramar som fångar känslan av att alltid ha det du älskar nära. Rama in dina minnen och dina nära och kära, så finns de för alltid i din närhet. Ramarna i Madison-kollektionen kännetecknas av ett stilrent uttryck, där modern design i kombination med klassiska detaljer står i fokus. Maddox fotoram går att placera både stående och liggande. Maddox fotoram finns i storlekarna: 10x15 cm 13x18 cm 20x25 cm
 • Porto barstol konjak låg

  porto barstol konjak låg
  Stilfull barstol i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad komfortabel barstol som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum. En möbel som aldrig går ur tiden. Alla möbler från Porto serien är handgjorda. Varje produkt är unik och därför kan skillnader i exempelvis läder, träslag och färg förekomma beroende på att det sker i olika produktionsessioner. Barstolen har en sitthöjd på 64 cm.  
 • Gwyneth fotoram silver 10x15

  gwyneth fotoram silver 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Gwyneth är en vacker fotoram i metall och glas som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Placera fler ramar ihop eller tillsammans med annan inredning. Gwyneth i sin eleganta tidlösa design är ett modernt alternativ till de traditionella fotoramarna. Gwyneth fotoram går att placera både stående och liggande.
 • Highland skrivbord charcoal OUTLET

  highland skrivbord charcoal outlet
  En arbetsplats med yta som fyller alla funktionella krav men även är vacker, det är den inredningsintresserades dröm. Highland skrivbord är tillverkad av ekfanér och metall. Skrivbordet i en fantastisk retrodesign har en finish i charcoal med en utdragbar låda med en knopp av rostfritt stål.  Highland skrivbord finns även i tvättad ekfärg.
 • Balmoral matbord svart 250cm

  balmoral matbord svart 250cm
  Balmoral matbord från Newport i en elegant svart färg. Ett gediget och klassiskt förlängningsbart matbord med iläggskivor som förvaras i matbordet. Balmoral öppnar möjligheter genom sitt utrymme så du enkelt kan samla familj och vänner och skapa plats för gemenskap.  Det praktfulla slottet Balmoral Castle, som ligger i Aberdeenshire i Skottland, är privatbostad åt den engelska drottningen Elizabeth II och hennes man. Här spenderar de hela somrarna och det sägs att detta är drottningens favoritplats på jorden. Det vackra matbordet Balmoral är designat med inspiration från skotska Balmoral Castle. Alla möbler från Newport Premium Furniture är tillverkade för hand i exklusiva materialval med gedigen kvalitet. Möblerna slipas, lackeras och behandlas för hand för att uppnå rätt patina med ett lätt åldrat utseende. Metoden kallas för distressed. Detta innebär att varje möbel är unik med sin egen unika patina, varpå ojämnheter och skav är en del av hantverket.
 • Ashley konsolbord svart

  ashley konsolbord svart
  Stilfullt konsolbord med korsade ben i en elegant svart färg tillverkad av pinjeträd från Newport. Exklusivt avlastningsbord som du kan ställa dina familjefoton, vaser, ljusstakar och böcker på. Alla möbler från Newport Premium Furniture är tillverkade för hand i exklusiva materialval med gedigen kvalitet. Möblerna slipas, lackeras och behandlas för hand för att uppnå rätt patina med ett lätt åldrat utseende. Metoden kallas för distressed. Detta innebär att varje möbel är unik med sin egen unika patina, varpå ojämnheter och skav är en del av hantverket.
 • Bretagne sidobord svart

  bretagne sidobord svart
  Stilfullt sidobord från Newport tillverkat av pinjeträd med en praktisk utdragbar låda med plats för förvaring, ovanför lådan finns dessutom en extra utdragbar avlastningshylla. Sidobordet kan även användas som nattduksbord.  Alla möbler från Newport Premium Furniture är tillverkade för hand i exklusiva materialval med gedigen kvalitet. Möblerna slipas, lackeras och behandlas för hand för att uppnå rätt patina med ett lätt åldrat utseende. Metoden kallas för distressed. Detta innebär att varje möbel är unik med sin egen unika patina, varpå ojämnheter och skav är en del av hantverket.
 • Seethrough vitrinskåp svart/vit

  seethrough vitrinskåp svart/vit
  Nu finns vårt populära vitrinskåp Seethrough med svart utsida och vit insida. En stilfull förvaringsmöbel och komplement i hemmet där du enkelt kan visa upp dina favoritföremål. Vitrinskåpet har totalt fyra hyllplan och fyra glasdörrar. Gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration.  Alla möbler från Newport Premium Furniture är tillverkade för hand i exklusiva materialval med gedigen kvalitet. Möblerna slipas, lackeras och behandlas för hand för att uppnå rätt patina med ett lätt åldrat utseende. Metoden kallas för distressed. Detta innebär att varje möbel är unik med sin egen unika patina, varpå ojämnheter och skav är en del av hantverket.
 • Forestdale matbord wenge

  forestdale matbord wenge
  Forestdale matbord från Newport i färgen wenge. Ett gediget och klassiskt förlängningsbart matbord med iläggskivor som förvaras i matbordet. Forestdale öppnar möjligheter genom sitt utrymme så du enkelt kan samla familj och vänner och skapa plats för gemenskap. Det betsade matbordet är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack. Kollektionen The Oak Collection från Newport tillverkas i Europa av massiv ek. De betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. En klassisk möbelserie där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Rhode Island vitrinskåp wenge

  rhode island vitrinskåp wenge
  Rhode Island vitrinskåp från Newport i färgen wenge. Ett rustikt och gediget vitrinskåp med tre hyllplan och två glasdörrar. Skåpet har gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och dekoration. Det betsade vitrinskåpet är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack. Kollektionen The Oak Collection från Newport tillverkas i Europa av massiv ek. De betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. En klassisk möbelserie där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Pocasset skrivbord/konsolbord wenge

  pocasset skrivbord/konsolbord wenge
  Pocasset skrivbord från Newport i färgen wenge. Ett stilfullt och praktiskt skrivbord i klassisk design, för kontorsarbete eller pyssel, innehållandes både förvaring och stil. Skrivbordet har gott om utrymme och tre utdragbara lådor till förvaring. Det betsade skrivbordet är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack.  Kollektionen The Oak Collection från Newport tillverkas i Europa av massiv ek. De betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. En klassisk möbelserie där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Assonet vitrinskåp wenge

  assonet vitrinskåp wenge
  Nu finns vårt populära vitrinskåp Assonet i färgen wenge. Ett stilfullt och praktiskt skåp från Newport. Vitrinskåpet har två hyllplan ovan och ett hyllplan i den nedre delen. Skåpet har gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. Göm det nödvändiga och visa upp dina favoritföremål. Det betsade vitrinskåpet är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack. Kollektionen The Oak Collection från Newport tillverkas i Europa av massiv ek. De betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. En klassisk möbelserie där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Seethrough vitrinskåp wenge

  seethrough vitrinskåp wenge
  Nu finns vårt populära vitrinskåp Seethrough i färgen wenge. En stilfull förvaringsmöbel och komplement i hemmet där du enkelt kan visa upp dina favoritföremål. Vitrinskåpet har totalt fyra hyllplan och fyra glasdörrar. Gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. Det betsade vitrinskåpet från Newport är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack. Kollektionen The Oak Collection från Newport tillverkas i Europa av massiv ek. De betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. En klassisk möbelserie där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Seethrough skåp wenge

  seethrough skåp wenge
  Nu finns vårt populära skåp Seethrough i färgen wenge. En stilfull förvaringsmöbel och komplement i hemmet där du enkelt kan visa upp dina favoritföremål. Vitrinskåpet har två hyllplan och tre glasdörrar. Gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. Det betsade vitrinskåpet från Newport är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack. Kollektionen The Oak Collection från Newport tillverkas i Europa av massiv ek. De betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. En klassisk möbelserie där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Eton matbord rich brown

  eton matbord rich brown
  Eton matbord från Newport premium furniture är ett förlängningsbart matbord i ek. Matbordet kommer med 2st iläggskivor. Passar perfekt att anpassa till både större och mindre sällskap.  Dimensioner: 100 x 180-265 x 77(H) Material: Ek Färg: Rich Brown. Newport möbler The Oak Collection från Newport tillverkas i Europa av högkvalitativ ek. De mörkt betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. En klassisk möbelserie där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Carlisle mediabänk svart Artwood

  carlisle mediabänk svart artwood
  Carlisle är en stilren mediabänk från Artwood som har en modern touch. En svart metallram med rena linjer bär upp en generös bordsskiva av ekfanér. Dess naturliga ådring tillför en jordnära känsla och kompletterar ramen fint.
 • Antigua sidobord english

  antigua sidobord english
  Sidobord i massivt mörkbrunt betsat amerikansk körsbärsträ. The Cherry Collection från Newport är en ny serie möbler tillverkade av massiv amerikansk körsbär med ett enkelt formspråk inspirerat av New Englands tidiga "Shaker Movement". Shakers blev kända för sina gårdstillverkade möbler med mångsidig funktion, enkel stil, genuina träslag och lagom mycket utsmyckning. En stor del av New Englands inredning, både antik och nytillverkad, är baserad på Shaker-rörelsens stilrena bord, stolar och skåp. De mörkt betsade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. Den klassiska möbelserien tillverkas i Europa och produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
 • Modest karmstol svart

  modest karmstol svart
  Skapa den perfekta utomhusplatsen med Artwoods nya bländande kollektion av svarta utemöbler. En kollektion där kontrasten mellan svart och vitt står i fokus och skapar en stilsäker kombination som låter sig njutas av hela sommaren. Karmstolen Modest i svart från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier. Ljus sittdyna tillverkad av polyester med avtagbar klädsel inkluderar. Dynan har en stoppning som består av riven polyeter och polyeterkärna. Karmstolen har en sitthöjd på 48 cm.
 • Campos soffbord grå 150cm

  campos soffbord grå 150cm
  Campos är ett rektangulärt soffbord från Artwood i light concrete grey tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Möblerna kan användas utomhus sommartid.
 • Klädsel Orlando solstol Wembley black Artwood

  klädsel orlando solstol wembley black artwood
  Klädsel Orlando solstol Wembley black. Finns i färgerna: Wembley beige, Wembley black. Endast klädsel.   Beställningsvara, ej returrätt på denna produkt 
 • Klädsel Tampa solstol Wembley black Artwood

  klädsel tampa solstol wembley black artwood
  Klädsel till Tampa solstol/däckstol. Finns i färgerna: Wembley beige, wembley black. Endast klädsel.   Beställningsvara, ej returrätt på denna produkt 
 • Hudson soffa grå 3-sits Artwood

  hudson soffa grå 3-sits artwood
  Hudson rottingsoffa från Artwood är flätad i äkta naturrotting som växer i flod- och träskmarker. Den naturliga färgen är gulvit men den grå färgen kommer först efter att den färgas in genom att rottingen blötläggs i lera under en månads tid. Under denna process tillsätts inga kemikalier. Vid exponering av starkt solljus kan rottingen blekas något och vanligtvis blir den då gråare. Stommen är tillverkad av trä och flätningen av äkta naturrotting. Naturrotting är ett naturmaterial och därför är varje soffa unik. Ljus sitt- och ryggdyna tillverkad av polyester med avtagbar klädsel inkluderar. Dynan har en stoppning som består av riven polyeter och polyeterkärna. Kemtvätt rekommenderas. Soffan har en sitthöjd på 43 cm. Soffan rekommenderas att placeras inomhus eller i inglasade uterum.
 • Kaida trädgårdssoffa svart

  kaida trädgårdssoffa svart
  Trevlig trädgårdssoffa i färgen vintage svart. De härliga armstöden gör att man sitter bekvämt och avslappnat. Soffan har dekorativa ben och ett ryggstöd i originellt mönster vilket gör att den passar fint in i trädgården eller uteplatsen.
 • Reeves fåtölj brun

  reeves fåtölj brun
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i brunt läder. Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fåtöljen passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Reeves fotpall brun

  reeves fotpall brun
  Modern och stilfull fotpall i valnöt med en dyna i brunt läder. Pallen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fotpallen passar in i de flesta hem. Fotpallen gör sig fin tillsammans med Reeves fåtöljen. Fotpallen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Reeves fotpall svart

  reeves fotpall svart
  Modern och stilfull fotpall i valnöt med en dyna i svart läder. Pallen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fotpallen passar in i de flesta hem. Fotpallen gör sig fin tillsammans med Reeves fåtöljen. Fotpallen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Reeves fåtölj svart

  reeves fåtölj svart
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i svart läder. Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att fåtöljen passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Reeves fåtölj brun L

  reeves fåtölj brun l
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i brunt läder. Den bredare fåtöljen bidrar till en enastående komfort. Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att den passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Reeves fåtölj svart L

  reeves fåtölj svart l
  Modern och stilfull fåtölj i valnöt med en sittdyna i svart läder. Den bredare fåtöljen bidrar till en enastående komfort. Fåtöljen har en mjuk design med runda hörn och nätta former som gör att den passar in i de flesta hem. Fåtöljen är tillverkad i FSC-märkt valnötsträ.
 • Kensington skrivbordsunderlägg läder

  kensington skrivbordsunderlägg läder
  Elegant skrivbordsunderlägg i läder som ger en exklusiv känsla. Underlägget blir till en fin detalj på skrivbordet som både är praktik och dekorativ. Produkten skyddar bordsskivans yta samtidigt som den smidigt delar upp bordet i olika sektioner där du enkelt kan organisera ditt arbete. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt. 
 • Kensington musmatta läder

  kensington musmatta läder
  Elegant musmatta i läder som ger en exklusiv känsla. Musmattan blir till en fin detalj på skrivbordet som både är praktik och dekorativ. Mattan kan även användas som underlägg för brevpapper eller liknande. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt. 
 • Kensington fotoram läder 10x15

  kensington fotoram läder 10x15
  Kensington fotoram är en elegant fotoram tillverkad i läder. Kensington fotoram passar utmärkt på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet och ramar in dina käraste minnen på ett vackert sätt. Eftersom läder är ett hållbart material som bara blir finare med åren får du en fotoram som kommer vara med dig länge. En kvalitetsprodukt att använda år ut och år in. Finns i två storlekar. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt. Fotomått: B: 10 x H: 15 cm / B: 13 x H: 18 cm Yttermått: B: 20 x H: 25,5 x D: 1,5 cm / B: 24 x H: 28 x D: 1,5 cm
 • Kensington fotoram läder 13x18

  kensington fotoram läder 13x18
  Kensington fotoram är en elegant fotoram tillverkad i läder. Kensington fotoram passar utmärkt på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet och ramar in dina käraste minnen på ett vackert sätt. Eftersom läder är ett hållbart material som bara blir finare med åren får du en fotoram som kommer vara med dig länge. En kvalitetsprodukt att använda år ut och år in. Finns i två storlekar. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt. Fotomått: B: 10 x H: 15 cm / B: 13 x H: 18 cm Yttermått: B: 20 x H: 25,5 x D: 1,5 cm / B: 24 x H: 28 x D: 1,5 cm
 • Kensington vikram läder 10x15

  kensington vikram läder 10x15
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Kensington vikram är en vacker fotoram i läder som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Ramen rymmer två fotografier som placeras mittemot varandra tack vare vik-funktionen i dess mitt. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt.  Fotomått: B: 20 x H: 15 cm / B: 13 x H: 18 cm Yttermått:  B: 24 x H: 28 x D: 1,5 cm / B: 18,5 x H: 23,5 x D: 2,5 cm
 • Kensington vikram läder 13x18

  kensington vikram läder 13x18
  Låt dina favoritfoton ta plats i ditt hem med en utmärkande fotoram! Kensington vikram är en vacker fotoram i läder som är fin att placera på sängbordet, skrivbordet eller konsolbordet. Ramen rymmer två fotografier som placeras mittemot varandra tack vare vik-funktionen i dess mitt. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt.  Fotomått: B: 20 x H: 15 cm / B: 13 x H: 18 cm Yttermått:  B: 24 x H: 28 x D: 1,5 cm / B: 18,5 x H: 23,5 x D: 2,5 cm
 • Cognac brickbord rotting

  cognac brickbord rotting
  Stilfullt brickbord i rotting från Newport som ger en naturnära känsla. Brickan kan lyftas av från bordsbenen, vilket är perfekt att använda när du ska bära ut lunchen eller frukosten till dina nära och kära. Bordet är stabilt och brickan rymlig. Newports kollektion Cognac består av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
 • Nobleman vitrinskåp svart

  nobleman vitrinskåp svart
  Nobleman är ett stilfullt och praktiskt vitrinskåp från Newport tillverkat av pinjeträd med dörrar i glas. Vitrinskåpet har två hyllplan. Skåpet har gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. Göm det nödvändiga och visa upp dina favoritföremål. Alla möbler från Newport Premium Furniture är tillverkade för hand i exklusiva materialval med gedigen kvalitet. Möblerna slipas, lackeras och behandlas för hand för att uppnå rätt patina med ett lätt åldrat utseende. Metoden kallas för distressed. Detta innebär att varje möbel är unik med sin egen unika patina, varpå ojämnheter och skav är en del av hantverket.
 • Venice stol

  venice stol
  Venice är en trevlig stol som både passar fint i trädgården såväl som i köket. Stolen har en stomme av järn i en stilren svart färg, och kan även fällas ihop och tar då mycket liten plats. Kombinera gärna med Venice bord för att skapa ett komplett café-set. Notera att stolen ej är frosttålig.
 • Cannes soffa ute

  cannes soffa ute
  Stilren och bekväm 2-sitssoffa som ger en inbjudande känsla till din uteplats. Stommen består av svartlackerad metall, sits och ryggstöd av textil. Komplettera gärna med Cannes fåtölj ute från samma serie.
 • Cannes soffa svart

  cannes soffa svart
  Ge en hemtrevlig känsla till ditt vardagsrum med den stilrena och bekväma soffan Cannes. Stommen består av svartlackerad metall, sits och ryggstöd av textil. Komplettera gärna med Cannes fåtölj från samma serie. Finns även i färgen vit.
 • Cannes soffa vit

  cannes soffa vit
  Ge en hemtrevlig känsla till ditt vardagsrum med den stilrena och bekväma soffan Cannes. Stommen består av svartlackerad metall, sits och ryggstöd av textil. Komplettera gärna med Cannes fåtölj från samma serie. Finns även i färgen svart  
 • Napa Valley sängbord brons OUTLET

  napa valley sängbord brons outlet
  Napa Valley sidobord är tillverkad av ekfanér och rostfritt stål med toppskiva av klarglas. Sidobordet har en finish i brons med en låda i dekorativt mönster och ett handtag av rostfritt stål.  Serien Napa Valley finns även i fler utföranden.