Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Naver Collection möbler

Danskt snickeri från Naver Collection innebär handgjorda möbler av hög kvalitet. The Elegance of Power är deras ledord vid tillverkning av trämöbler. I kollektionen ingår vackra möbler med skandinaviska drag och i massivt trä.

Köper du en möbel från Naver Collection har du en möbel som är designad för att ha en lång livstid. Soffbordet Strawberry och matbordet Plank är några storsäljare. Allra störst och mest känt från Naver är dock Tigerstolen.

 • AK 550-552 Orbit Soffbord

  Det runda soffbordet AK 550-552 tillhör en serie bord som formgivits för Naver Collection av Nissen & Gehl. Formgivarna har gett borden en unik design där benen och bordsskivan tillsammans skapar en mjuk och ikonisk form. Modellen AK 550-552 har en rund bordsskiva med tre utstickande cirklar som gör att de i periferin ser ut som små planeter som roterar runt bordets kärna. Bordsskivorna finns att välja i massivt trä eller Nano laminat, som är extra hållbart och samtidigt skapar en fin kontrast med bordets solida och mjukt rundade underkant. Samtliga bord från serien har ben som finns att välja i tre höjder, vilket resulterar i många spännande kombinationer mellan olika storlekar, höjder och ytor.Serien består sammanlagt av fyra olika modeller - tre cirkulära och en rektangulär varav AK 550-552 är den största varianten av de runda. Varje modell kan stå ensam eller tillsammans i uppsättningar, där de tack vare höjdvalen kan placeras bredvid och skjutas under varandra.
 • AK 1860-1861 Soffbord

  AK 1860-1861 är ett soffbord som designats av Nissen & Gehl för danska möbeltillverkaren Naver Collection. Bordet är en del av en serie som kännetecknas av mjuka former och rena linjer. Bordsskivan tillverkas i massivt trä i ask, ek alternativt valnöt och benen kommer i rostfritt stål. Dess rena linjer och mjuka former gör detta soffbord till en tidlös möbel i hemmet. AK 1860-1861 har en något oval och ojämn form och bordet kan placeras för sig eller kombineras tillsammans med flera. Välj med eller utan toppskiva i Corian, ett unikt material med en yta likt elfenben som består utav en blandning av naturliga mineraler, akryl och pigment vilket gör bordet extra tåligt.I vårt sortiment hittar du flera bord från samma serie i olika former och storlekar. Dessa kan med fördel kombineras i olika höjder och former.
 • AK 530-532 Orbit Soffbord

  AK 530-532 ingår i en serie kallad Orbit. Serien består av fyra olika soffbord, samtliga designade av Nissen & Gehl för Naver Collection. AK 530-532 är rektangulärt och har en utmärkande design där de fyra benen och bordsskivan tillsammans skapar en mjuk och ikonisk form. Bordsskivan har fyra utstickande cirklar som gör att de i periferin ser ut som små planeter som roterar runt bordets kärna. Välj bordet i massivt trä med matchande skiva eller i Nano laminat som är ett extra hållbart material. Detta skapar en fin kontrast med bordets solida och mjukt rundade underkant. Samtliga bord från serien har ben som finns att välja i tre höjder, vilket resulterar i många spännande kombinationer mellan olika storlekar, höjder och ytor.Serien består sammanlagt av fyra olika modeller - tre cirkulära och en rektangulär. Varje modell kan stå ensam eller tillsammans i uppsättningar, där de tack vare höjdvalen kan placeras bredvid och skjutas under varandra.
 • AK 980-982 Soffbord

  AK 980-982 är ett elegant soffbord som formgivits av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Soffbordet har en oval form som påminner om en surfbräda. Bordet har fyra stålben som är mattpolerade och vackert sammanfogade med bordsskivan som består av massivt trä i antingen valnöt, ek eller ask. Den enkla och eleganta formen gör bordet lätt att integrera i olika miljöer, såväl i hemmet som i en kontorsmiljö. AK 980-982 finns även i en mindre variant, AK 970-972.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 1330 Skrivbord

  Det moderna skrivbordet AK 1330 är formgivet utav Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Skrivbordet AK 1330 har ett unikt och klassiskt uttryck - med en touch av retro. Möbeln har dessutom ett flertal smarta lösningar och funktioner såsom förvaring och kabelgenomföring. På höger sida finns en lucka för möjligheter att förvara papper, pärmar och dylikt. Där finns även möjligheten att gömma kablar från lampor och datorer genom att dra ned kablarna genom skivan och vidare ned inuti bordsbenet. Skrivbordet AK 1330 har två lådor, varav en mindre och en större. Skrivbordet går att få i ek, ask och valnöt i flera ytbehandlingar. På benen finns en detalj nertill, fötter i rostfritt stål. Toppskivan kommer i Corian vilket är ett hållbart och repfritt material som håller över tid.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 1880-1881 Soffbord

  AK 1880-1881 är ett ovalt format soffbord som designats av Nissen & Gehl för danska möbeltillverkaren Naver Collection. Bordet tillhör en serie med bord där samtliga har mjuka former och rena linjer. Bordsskivan tillverkas i massivt trä i ask, ek eller valnöt och benen i rostfritt stål. AK 1880-1881 har rena linjer och mjuka former vilket gör soffbordet till en tidlös möbel i hemmet. AK 1880-1881 kan placeras för sig eller kombineras tillsammans med flera från samma serie. Välj med eller utan toppskiva i Corian, ett unikt material med en yta likt elfenben som består utav en blandning av naturliga mineraler, akryl och pigment vilket gör bordet extra tåligt.I vårt sortiment hittar du samtliga bord från serien som innefattar bord i olika former och storlekar. Dessa kan med fördel kombineras i olika höjder och former.
 • AK 1850-1851 Soffbord

  Soffbordet AK 1850-1851 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbelfirman Naver Collection. Bordet tillhör en serie bord med elegant design, mjuka former och rena linjer. Serien erbjuder en unik kombination av bordsskiva i massivt trä i valnöt, ek eller ask och ben i rostfritt stål. Dess rena linjer och mjuka former gör detta soffbord till en tidlös möbel i hemmet. AK 1850-1851 kan placeras ensam eller kombineras tillsammans med flera i samma eller i olika höjd. Bordet kommer med eller utan toppskiva i Corian som är ett unikt material som har en elfenbenslik yta som består utav en blandning av naturliga mineraler, akryl och pigment.I vårt sortiment hittar du flera bord från samma serie i olika former och storlekar. Dessa kan med fördel kombineras. För en mindre variant av 1850-1851 se AK 1810-1811.
 • AK 2560-2562 Point Strawberry Soffbord

  Soffbordet AK 2560-2562 är formgivet utav Nissen & Gehl för den danska möbelfirman Naver. Det moderna bordet har en bordsskiva som går att välja i massivt trä i ask, ek och valnöt i varierande ytbehandlingar, eller kompaktlaminat i flera olika färger. Bordets ben, som finns i tre olika höjder; 40 cm, 46 cm eller 51 cm, kan fås i samma träslag som bordsskivan alternativt svartbetsade. Det går att välja bordsben både med och utan fötter i rostfritt stål.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 2530-2532 Point Soffbord

  Soffbordet AK 2530-2532 är formgivet utav Nissen & Gehl för den danska möbelfirman Naver. Det nätta och moderna coffee-table bordet har en bordsskiva som går att välja i massivt trä i ask, ek och valnöt i varierande ytbehandlingar, eller kompaktlaminat i flera olika färger. Bordets ben kommer svartbetsade i ask alternativt i matchande trä som bordsskivan. Det går att välja bordsben både med och utan fötter i rostfritt stål. Det stilrena bordet ingår i Naver Collections serie av eleganta och nätta soffbord som kommer i ett flertal olika storlekar och former. AK 2530-2532 finns i tre olika höjder; 40 cm, 46 cm eller 51 cm.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 2510-2512 Point Sidobord

  Det iögonfallande sidobordet AK 2510-2512 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Bordet ingår i en serie med nätta, moderna och vackra soffbord samt avlastningsbord i en mängd olika storlekar, former och färger. AK 2510-2512 finns att välja mellan massivt trä eller kompaktlaminat i flera olika färger. I massivt trä finns en uppsjö vackra träslag att välja mellan, från ek till valnöt och ask - alla i olika typer av ytbehandlingar. Benen går att välja svartbetsade alternativt i samma träslag som bordsskivan och det går att välja bordsben både med och utan fötter i rostfritt stål. Bordet går att få i tre olika höjder; 40 cm, 46 cm och 51 cm, för att kunna anpassas efter tycke och smak samt kunna kombineras ihop tillsammans i en grupp av flera bord.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • GM 6642-6653 Utdragbart bord

  GM 6642-6653 är ett ovalt format matbord formgivet av Nissen & Gehl för danska Naver Collection som står för gediget hantverk. GM 6642-6653 har en 30 mm tjock bordsskiva i massivt trä som monterats på fyra ben i rostfritt borstat stål. Matbordet finns att välja i flera olika träslag och de går i sin tur att få i önskad ytbehandling för att passa den interiör de avser att placeras i. För den som önskar en tålig toppskiva går det att välja till en Corian-topp. Corian är ett material med bra hållbarhet och tillverkas av naturliga mineraler, pigment och akryl och har en yta likt elfenben.Matbordet har en delad bordsskiva och har som standard utrustats med utdrag för två stycken iläggsskivor. Iläggsskivorna väljer du till i valfritt material om du önskar dem som tillbehör. Vill du har fler än två iläggsskivor är du välkommen att kontakta oss då bordet går att beställa med plats för sammanlagt åtta stycken.
 • AK 2770-2772 Bokhylla

  Bokhyllan AK 2770-2772 är formgiven av Nissen & Gehl för danska möbeltillverkaren Naver Collection. Skåpet består av tre olika hyllor som går att få i två olika utföranden, med eller utan låda. AK 2770-2772 tillverkas i massivt trä och går att få i ask, ek eller valnöt samt att olika ytbehandlingar finns att välja mellan. Skåpet har fyra ben som är klädda med en elegant stålkappa för att skydda och dekorera.Placera skåpet i vardagsrum eller sovrum och använd som bokhylla eller annan förvaring.
 • AK 1340 Skrivbord

  Skrivbordet AK 1340 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbelfirman Naver. Det mycket eleganta och funktionella skrivbordet går att välja i ek, alm, ask eller valnöt i flera olika ytbehandlingar och kommer med ben i rostfritt stål. För förvaring så finns fyra lådor prydda med stålhandtag för en modern touch och formspråk som är genomgående i designen. AK 1340 har även en rad smarta lösningar, ett utav de är att det går att gömma kablar från lampor och datorer genom att dra ned kablarna genom skivan och vidare ned inuti bordsbenet.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker det Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 700 Serveringsvagn

  Serveringsvagnen AK 700 är formgiven av Nissen & Gehl för den danska möbelfirman Naver. Den moderna och lekfulla vagnen är tillverkad i massiv ask med ett stativ i rostfritt stål. Brickorna är fasta och den undre kommer i laminat där åtta nyanser går att välja mellan. Den färg som väljs på den undre brickan matchar hjulen som även de är i laminat. AK 700 är en iögonfallande möbel i hemmet med ett distinkt och tidlöst formspråk.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 520-522 Orbit Soffbord

  AK 520-522 ingår i en serie soffbord, kallad Orbit. Serien har designats av Nissen & Gehl för Naver Collection. AK 520-522 har en utmärkande design där benen och bordsskivan tillsammans skapar en mjuk och ikonisk form. Soffbordet har en rund bordsskiva som mäter Ø 64 cm och har tre utstickande cirklar som gör att de i periferin ser ut som små planeter som roterar runt bordets kärna. Bordsskivan går att välja i massivt trä eller Nano laminat som är ett extra hållbart material. Detta skapar en fin kontrast med bordets solida och mjukt rundade underkant. Samtliga bord från serien har ben som finns att välja i tre höjder, vilket resulterar i många spännande kombinationer mellan olika storlekar, höjder och ytor.Serien består sammanlagt av fyra olika modeller - tre cirkulära och en rektangulär. Varje modell kan stå ensam eller tillsammans i uppsättningar, där de tack vare höjdvalen kan placeras bredvid och skjutas under varandra.
 • AK 510-512 Orbit Soffbord

  AK 510-512 tillhör en serie soffbord, kallad Orbit. Serien har formgivits för Naver Collection av Nissen & Gehl som gett borden en unik design där benen och bordsskivan tillsammans skapar en mjuk och ikonisk form. AK 510-512 har en rund bordsskiva med tre utstickande cirklar som gör att de i periferin ser ut som små planeter som roterar runt bordets kärna. Bordsskivorna finns i massivt trä eller Nano laminat som är extra hållbart vilket skapar en fin kontrast med bordets solida och mjukt rundade underkant. Samtliga bord från serien har ben som finns att välja i tre höjder, vilket resulterar i många spännande kombinationer mellan olika storlekar, höjder och ytor.Serien består sammanlagt av fyra olika modeller - tre cirkulära och en rektangulär. Varje modell kan stå ensam eller tillsammans i uppsättningar, där de tack vare höjdvalen kan placeras bredvid och skjutas under varandra.
 • AK 1840-1841 Soffbord

  AK 1840-1841 är ett soffbord som designats av Nissen & Gehl för danska möbeltillverkaren Naver Collection. Bordet ingår i en serie där samtliga bord kännetecknas av mjuka former och rena linjer. Bordet har en bordsskiva i massivt trä i ek, ask eller valnöt och ben i rostfritt stål. Dess rena linjer och mjuka former gör detta soffbord till en tidlös möbel i hemmet. AK 1840-1841 har en kvadratisk form och kan placeras ensam eller kombineras tillsammans med flera i samma eller i olika höjd och form. Bordet kan väljas med eller utan toppskiva i Corian vilket är ett unikt och tåligt material som har en elfenbenslik yta som består utav en blandning av naturliga mineraler, akryl och pigment.I vårt sortiment hittar du flera bord från samma serie i olika former och storlekar. Dessa kan med fördel kombineras.
 • AK 1810-1811 Sidobord

  Soffbordet AK 1810-1811 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbelfirman Naver Collection. Bordet tillhör en serie med småbord som alla har en elegant design med mjuka former och rena linjer. Serien erbjuder en unik kombination av bordsskiva i massivt trä i ek, ask eller valnöt och ben i rostfritt stål. Dess rena linjer och mjuka former gör detta soffbord till en tidlös möbel i hemmet. AK 1810-1811 har en mindre rund bordsskiva och kan placeras ensam eller kombineras tillsammans med flera av samma eller i olika höjd. Bordet kommer med eller utan toppskiva i Corian som är ett unikt material som har en elfenbenslik yta som består utav en blandning av naturliga mineraler, akryl och pigment.I vårt sortiment hittar du flera bord från samma serie i olika former och storlekar. Dessa kan med fördel kombineras. För en större variant av det runda bordet se AK 1850-1851.
 • AK 970-972 Soffbord

  Det eleganta soffbordet AK 970-972 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Soffbordet har en oval form som påminner om en surfbräda. Stålbenen, som är mattpolerade, är vackert sammanfogade med bordsskivan som kommer i massivt trä i antingen valnöt, ek eller ask. Den enkla och eleganta formen gör bordet lätt att integrera i olika miljöer, såsom i hemmet som i en kontorsmiljö. AK 970-972 finns även i en större variant, AK 980-982 samt en mindre variant, AK 960-962.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 960-962 Soffbord

  Soffbordet AK 960-962 är formgivet av Nissen & Gehl för danska möbeltillverkaren Naver. Soffbordet har en oval skiva med mattpolerade stålben som är vackert sammanfogade med bordsskivan som består av massivt trä i antingen valnöt, ek eller ask i valfri ytbehandling. Den enkla och eleganta formen gör bordet lätt att integrera i olika miljöer och det passar bra i likväl hemmet som i en kontorsmiljö.AK 960-962 finns även i två större varianter, AK 970-972 och AK 980-982. Välj bordet i 37 cm eller 45 cm höjd samt om du önskar ett extra hyllplan i glas under standard bordsskivan.
 • AK 950-952 Soffbord

  Det stilrena soffbordet AK 950-952 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Soffbordet har en rundad skiva med stålben som är mattpolerade och vackert sammanfogade med bordsskivan som består av massivt trä i antingen valnöt, ek eller ask. Den enkla och eleganta formen gör bordet lätt att integrera i olika miljöer och passar lika bra i hemmet som i en kontorsmiljö.AK 950-952 finns även i en mindre variant, AK 910-912. Välj bordet i 37 cm eller 45 cm höjd samt om du önskar ett extra hyllplan i glas under standard bordsskivan.
 • AK 940-942 Soffbord

  Det kvadratiska soffbordet AK 940-942 är designat av Nissen & Gehl för danska Naver Collection. Soffbordet har fyra stålben som är mattpolerade och elegant sammanfogade med bordsskivan som består av massivt trä i antingen valnöt, ek eller ask. Den raka och stilrena formen gör bordet lätt att integrera i olika miljöer, såväl som i hemmet som i en kontorsmiljö.AK 940-942 finns även i en mindre variant, AK 920-922 samt i oval, rektangulär och rund variant som du hittar i vårt sortiment. Borden finns att tillgå i höjd 37 cm eller 45 cm samt att de går att välja med eller utan extra hyllplan i glas.
 • AK 930-932 Soffbord

  Det rektangulära soffbordet AK 930-932 är formgivet av Nissen & Gehl för danska Naver Collection. AK 930-932 har en bordsskiva i massivt trä som vilar på fyra mattpolerade stålben. Bordsskivan finns att välja i antingen valnöt, ek eller ask. Den stilrena och eleganta formen gör bordet lätt att integrera i olika miljöer, såsom i hemmet eller i kontorsmiljö. AK 930-932 finns även i andra former såsom oval, rektangulär och rund variant. Borden finns att tillgå i höjd 37 cm eller 45 cm samt med eller utan extra hyllplan i glas.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 920-922 Soffbord

  Det stilrena soffbordet AK 920-922 är designat av Nissen & Gehl för det danska varumärket Naver Collection. Soffbordet har fyra stålben som är mattpolerade och elegant sammanfogade med bordsskivan som består av massivt trä i antingen valnöt, ek eller ask. Den kvadratiska och eleganta formen gör bordet lätt att integrera i olika miljöer, såsom i hemmet eller i kontorsmiljö.AK 920-922 finns även i en större variant, AK 940-942 samt i oval, rektangulär och rund variant. Borden finns förutom 45 cm även att tillgå i höjd 37 cm samt med eller utan extra hyllplan i glas.
 • AK 910-912 Sidobord

  Det stilrena soffbordet AK 910-912 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver Collection. Soffbordet har en rundad skiva med stålben som är mattpolerade, vilka är elegant sammanfogade med bordsskivan som består av massivt trä i antingen valnöt, ek eller ask. Den enkla och eleganta formen gör bordet lätt att integrera i olika miljöer, såsom i hemmet eller i en kontorsmiljö. AK 910-912 finns även i en större variant, AK 950-952 samt i oval, rektangulär och kvadratiska varianter. Samtliga bord från serien kan väljas i höjderna 37 cm och 45 cm samt med eller utan extra hyllplan i glas.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 2580-2582 Point Soffbord

  Det eleganta soffbordet AK 2580-2582 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Bordet AK 2580-2582, som också går under namnet Point, ingår i en bordsserie av nätta och eleganta bord som samtliga karaktäriseras av strömlinjeformade linjer. Bordet har en bordsskiva som går att välja i massivt trä i ask, ek och valnöt i varierande ytbehandlingar, eller kompaktlaminat i flera olika färger. De vackra träbenen går att få med eller utan stålfot, i samma trä som bordet eller svartbetsade.AK 2580-2582 är ett smakfullt bord som är perfekt i vardagsrummet, i en lobby eller i en reception. Serien Point finns i flera olika storlekar och former som kan kombineras på många olika sätt för att anpassas efter behov och önskemål.
 • AK 2550-2552 Point Soffbord

  Soffbordet AK 2550-2552 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbelfirman Naver. Det nätta och moderna coffee-table bordet har en rund bordsskiva som går att välja i massivt trä i ask, ek och valnöt i varierande ytbehandlingar, eller kompaktlaminat i flera olika färger. Bordets ben kommer svartbetsade i ask alternativt i matchande trä som bordsskivan. Det går att välja bordsben både med och utan fötter i rostfritt stål. Det stilrena bordet ingår i Naver Collections serie av eleganta och nätta soffbord som kommer i ett flertal olika storlekar och former. AK 2550-2552 finns i tre olika höjder; 40 cm, 46 cm eller 51 cm.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • AK 2540-2542 Point Soffbord

  AK 2540-2542 är ett kvadratiskt soffbord som formgivits av Nissen & Gehl för danska Naver Collection. AK 2540-2542 är tillverkat i massivt trä gällande både skiva och ben som dessutom går att få med tillvalet fötter i rostfritt stål - som en elegant och funktionell detalj. Skivan går även att välja i laminat i flera olika färger. Benen finns i tre olika höjder; 40 cm, 46 cm eller 51 cm vilket gör att bordet enkelt och stilrent kan kombineras med flera i olika höjder.Bordet ingår i Naver Collections serie av eleganta och nätta soffbord som kommer i ett flertal olika storlekar och former som med fördel kan blandas och kombineras. Du hittar samtliga i vårt sortiment.
 • AK 2520-2522 Point Sidobord

  Sidobordet AK 2520-2522 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Bordet ingår i en serie med nätta, moderna och vackra soffbord samt avlastningsbord i en mängd olika storlekar, former och färger. AK 2520-2522 finns att välja mellan massivt trä eller kompaktlaminat i flera olika färger. I massivt trä finns en uppsjö vackra träslag att välja mellan, från ek till valnöt och ask - alla i olika typer av ytbehandlingar. Benen går att välja svartbetsade alternativt i samma träslag som bordsskivan och det går att välja bordsben både med och utan fötter i rostfritt stål. Bordet går att få i tre olika höjder; 40 cm, 46 cm och 51 cm, för att kunna anpassas efter tycke och smak samt kunna kombineras ihop tillsammans i en grupp av flera bord.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • GM 9960-9970 Point Bord

  Point är en serie bord som den danska designerduon Nissen & Gehl har formgivit för Naver Collection. Detta runda utförande av bordet är tillverkat i solitt trä och erbjuds i ett flertal träsorter och ytbehandlingar. Fötterna kommer i samma träslag som resten av bordet, och dessa går även att få i rostfritt borstat stål. Bordet erbjuds i en diameter på antingen 100 eller 120 cm.I serien Point finner man även ett rektangulärt samt ett ovalt matbord, samt ett flertal olika soffbord i samma formspråk.
 • GM 9920-9924 Point Bord

  Point är en samling matbord som är formgivna av Nissen & Gehl för Naver Collection. Detta rektangulära utförande av bordet tillverkas i solitt trä, i ask, ek eller valnöt. Bordet erbjuds som antingen 200 eller 240 cm långt. Till bordet finns även möjlighet att köpa till en tilläggsskiva som är 50 cm lång. Stålfötter istället för trä finns att välja som tillval.Utöver detta rektangulära utförande av Point så finns även ett ovalt samt ett runt bord att välja. Dessutom erbjuds en serie soffbord i samma formspråk som matborden.
 • GM 7700 Bord

  GM 7700 är ett långt rektangulärt matbord från Naver Collection som Nissen & Gehl designat. GM 7700 finns i flera olika träslag och kan väljas i önskad ytbehandling. Matbordet har en 30 mm tjock bordsskiva med en toppskiva i vit Corian. Corian är ett material med bra hållbarhet då de tillverkas av naturliga mineraler, pigment och akryl och har en yta likt elfenben. Välj bordets ben i massivt trä eller med förstärkta kanter i Corian.GM 7700 är även integrerad med en 100 cm bred iläggsskiva, så kallad butterfly då den likt en fjäril enkelt viks upp när bordet dras isär. Iläggsskivan har även den en vit Corian-topp.
 • GM 6660-6661 Bord

  GM 6660-6661 är ett runt matbord i elegant design formgivet av Nissen & Gehl för danska varumärket Naver Collection. Varumärket står för gediget hantverk och GM 6660-6661 är inget undantag med sin 30 mm tjocka bordsskiva i massivt trä som monterats på fyra ben i rostfritt borstat stål. Matbordet finns att välja i flera olika träslag och de går i sin tur att få i önskad ytbehandling för att passa den interiör de avser att placeras i. För den som önskar en tålig toppskiva går det att välja till en Corian-topp. Corian är ett material som har en bra hållbarhet och tillverkas av naturliga mineraler, pigment och akryl och har en yta likt elfenben.
 • GM 3640 Nano Bord

  Det stilrena matbordet GM 3640 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Matsalsbordets toppskiva är tillverkat i ett Nano-laminat som ger en mycket matt finish och har egenskapen att det är svårare att repa, i jämförelse med vanligt laminat. Benen kommer i massiv vitoljad ek och träet är väl utvalt från de finaste bitarna i fabrik. Bordet GM 3640 är modernt och stilrent och passar likväl som ett matsalsbord i hemmet eller i en kontorsmiljö. Benen är något lutade vilket ger ett arkitektoniskt uttryck. Kanterna på bordets skiva är rundade vilket är en vacker detalj till den raka utformningen. För att producera detta bord används en så kallad 5-axis CNC-teknik, vilket bidrar till hög kvalitet som håller över generationer. GM 3640 finns i tre storlekar och kommer i ett flertal olika träslag gällande stomme likväl som färgen på skivan.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • GM 3500 Straight Bord

  Straight är ett matbord som designats av GM Design och produceras av det danska varumärket Naver Collection. Bordet tillverkas i massivt trä, och erbjuds i ett flertal olika träslag och ytbehandlingar. Bordet erbjuds i fem olika längder. Tilläggskivor som är 50 cm långa kan fästas på båda ändarna av bordet.Straight, med dess unika bordsben, går exempelvis utmärkt ihop med stolen Tiger eller Leopard från Naver Collection, för att skapa en enhetlig matgrupp i ett uniformt designuttryck.
 • GM 2142-2152 Utdragbart bord

  Det eleganta matbordet GM 2142-2152 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. GM 2142-2152 ingår i en serie bord som karaktäriseras av en sofistikerad toppskiva i massivt trä och ben i rostfritt stål som är vackert integrerade i bordsskivan. Det unika för serien är den enkla formen som gör att borden passar i de flesta miljöer, både privata och offentliga. Välj själv antal iläggsskivor för att få den längd du önskar. Varje skiva är 50 cm lång. Bordet är som standard utrustad med utdrag för två stycken skivor men det finns möjlighet att använda upp till åtta stycken iläggsskivor så önskas fler än två är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Bordet finns även med fast skiva i vårt sortiment, se GM 2130-2140-2150.Kvalitet är Navers signum sedan starten år 1995 och detta kan också ses genomgående i sortimentet. Filosofin lyder; The elegance of power - en filosofi som uttrycker allt Naver står för vilket är gediget hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.
 • GM 2130-2140-2150 Bord

  Det eleganta matbordet GM 2130-2140-2150 är formgivet av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver. Matbordet ingår i en serie bord som karaktäriseras av en sofistikerad toppskiva i massivt trä och ben i rostfritt stål som är vackert integrerade i bordsskivan. Det unika för serien är den enkla formen som gör att borden passar i de flesta miljöer, både privata och offentliga.Bordet finns även i en variant som är utdragbart med möjlighet till upp till 8 iläggsskivor, du hittar GM 2142-2152 i vårt sortiment.
 • GM 2110-2112-2114 Bord

  Matbordet GM 2110-2112-2114 har formgivits av Nissen & Gehl för den danska möbeltillverkaren Naver Collection. Matbordet är rektangulärt till sin form och kommer i tre olika storlekar. GM 2110-2112-2114 ingår i en serie bord som karaktäriseras av en sofistikerad toppskiva i massivt trä och ben i rostfritt stål som är vackert integrerade i bordsskivan. Det unika för serien är den enkla formen som gör att borden passar i de flesta miljöer, både privata och offentliga.Välj önskad ytbehandling samt om iläggsskiva önskas som tillbehör. Bordet är som standard utrustad med utdrag och en iläggsskiva mäter 50 x 100 cm.
 • Leopard - Barstol

  Leopard som barstol är formgiven av danska Susanne Grønlund för varumärket Naver Collection. Barstolens sits och ryggstöd är tillverkade av ett flertal träribbor, och kan väljas i flera olika träslag och ytbehandlingar. Underredet är tillverkat av rostfritt stål. Stolen kan väljas antingen med eller utan sittkudde, som är klädd i svart läder. Leopard erbjuds även som matstol, i samma formspråk som barstolen, och kan med fördel kombineras för att skapa ett enhetligt formspråk i ditt hem.
 • GM 3300 Plank De Luxe Bord

  Matbordet Plank De Luxe är formgivet av GM Design för den danska möbelproducenten Naver Collection. Bordets skiva kommer i massivt trä och underredet är tillverkat i rostfritt stål. Plank De Luxe erbjuds i fyra olika storlekar och möjlighet finns att förlänga bordet med tilläggsskiva i änden av bordet. Tilläggsskivan förlänger bordet med 50 cm och finns i massivt trä eller MDF. Bordets skiva är 40 mm tjock. Komplettera Plank De Luxe med någon av Naver Collections matstolar för att skapa en elegant matgrupp i ditt hem.