Möbler
www.mobel.se

Muuto möbler

 • Muuto Relate Sidobord Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Svart - 13900

  muuto relate sidobord massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord massiv ek svart - 13900
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det är tillverkat i Danmark och har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Design av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Design av Big-Game.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 85x170 Cm Vit / Vit - Matbord & Barbord Laminat Vit - 65001

  muuto 70/70 bord 85x170 cm vit / vit - matbord & barbord laminat vit - 65001
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Laminat från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Bord 80x140 Cm Laminat Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 63981

  muuto base bord 80x140 cm laminat vit - matbord & barbord aluminium vit - 63981
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av Mika Tolvanen.- Från serien Base. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol 65 Cm Tan Rose - Barstolar Askfanér Tan Rose - 32035

  muuto nerd barstol 65 cm tan rose - barstolar askfanér tan rose - 32035
  Om barstolen från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av David Geckeler. Vi har valt ut Tan Rose Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Stol Refine Läder Cognac / Svart - Fåtöljer Konjak - 27053-COGN

  muuto outline stol refine läder cognac / svart - fåtöljer konjak - 27053-cogn
  Outline fåtölj från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med enkla, eleganta linjer. Den har en djup, bekväm sits med en vaddering i kallskum och slanka, svarta ben i aluminium. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline fåtölj - Fåtöljen finns i olika utföranden.- Kombinera fåtöljen med en kudde från Muuto.- Design av Anderssen & Voll. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x48 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Laminat Svart - 13944

  muuto soft sidobord ø48x48 cm svart - sidobord & avlastningsbord laminat svart - 13944
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Laminat från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Serveringsvagn Flow 2-våningar Ljusgrå

  muuto serveringsvagn flow 2-våningar ljusgrå
  Serveringsvagn Flow 2-våningar från Muuto har en funktionell och modern design med sina räfflade brickor i präglad metall. I kombination med hjulens flexibilitet, som gör att den lätt kan flyttas från ett rum till ett annat, så blir serveringsvagnen naturligt en modern förvaring till alla utrymmen i hemmet, arbetsplatsen eller då gäster kommer på besök.Material: pulverlackat stål.
 • Muuto Relate Sidobord Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Linoleum Off-White - 13901

  muuto relate sidobord off-white - sidobord & avlastningsbord linoleum off-white - 13901
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det är tillverkat i Danmark och har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Design av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Design av Big-Game.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Stålunderrede Dusty Green - Stolar Pulverlackat Stål Dusty Green - 58970

  muuto fiber karmstol stålunderrede dusty green - stolar pulverlackat stål dusty green - 58970
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och ett pulverlackerat stålunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Slanka, eleganta ben i pulverlackerat rostfritt stål. Plastkomposition i 80%-ig återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon med 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Gjord av rostfritt stål, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 545 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Underrede: Rostfritt stål- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Stolar i Pulverlackat stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 2-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 2-sitssoffor Läder Konjak - 27003-COGN

  muuto outline soffa 2-sits silk leather cognac / svart aluminium - 2-sitssoffor läder konjak - 27003-cogn
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Soffan har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Designer är Anderssen & Voll. Designår: 2016. Bra att veta om soffan - Design av Anderssen & Voll.- Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- 2-sitssoffa.- Outline soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 1700 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden.- Den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort.- Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Konjak 2-sitssoffor i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 3-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 3-sitssoffor Läder Konjak - 27023-COGNAC

  muuto outline soffa 3-sits silk leather cognac / svart aluminium - 3-sitssoffor läder konjak - 27023-cognac
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Soffan har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Designer är Anderssen & Voll. Designår: 2016. Bra att veta om soffan - Design av Anderssen & Voll.- Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- 3-sitssoffa.- Outline soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2200 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden.- Den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort.- Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol 65 Cm Mörkgrå - Barstolar Askfanér Mörkgrå - 32033

  muuto nerd barstol 65 cm mörkgrå - barstolar askfanér mörkgrå - 32033
  Om barstolen från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av David Geckeler. Vi har valt ut Mörkgrå Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol 65 Cm Svart - Barstolar Askfanér Svart - 32032

  muuto nerd barstol 65 cm svart - barstolar askfanér svart - 32032
  Om barstolen från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av David Geckeler. Vi har valt ut Svart Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol 65 Cm Midnattsblå - Barstolar Askfanér Midnattsblå - 32036

  muuto nerd barstol 65 cm midnattsblå - barstolar askfanér midnattsblå - 32036
  Om barstolen från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av David Geckeler. Vi har valt ut Midnattsblå Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Karmstol Vit/ - Stolar Ek Vit - 70106

  muuto fiber wood karmstol vit/ - stolar ek vit - 70106
  Fiber Wood stol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Stolens skal har runda och mjuka former som ger perfekt komfort. Stolen är allsidig och passar in i många hem och har flera användningsområden. Den ger ett nätt intryck och passar i vardagsrummet vid bordet, som kontorsstol eller som avlastningsstol i hallen. Stolens ben består av massiv ek i härligt nedtonadade nyanser. Vi har valt ut Vit Stolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol 65 Cm Grön - Barstolar Askfanér Grön - 32034

  muuto nerd barstol 65 cm grön - barstolar askfanér grön - 32034
  Om barstolen från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av David Geckeler. Vi har valt ut Grön Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41x40 Cm Orange - Sidobord & Avlastningsbord Orange - 13941

  muuto soft sidobord ø41x40 cm orange - sidobord & avlastningsbord orange - 13941
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Orange Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41x40 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13943

  muuto soft sidobord ø41x40 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13943
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x40 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13932

  muuto soft sidobord ø48x40 cm svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13932
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Dark Stained - Soffbord Ask Dark Stained - 60020

  muuto around soffbord s dark stained - soffbord ask dark stained - 60020
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Bord 85x190 Cm Laminat Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 64021

  muuto base bord 85x190 cm laminat vit - matbord & barbord aluminium vit - 64021
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av Mika Tolvanen.- Från serien Base. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Skänk 45x100 Cm Oljad / Dusty Green - Skänkar & Sideboards Ek - 83612

  muuto enfold skänk 45x100 cm oljad / dusty green - skänkar & sideboards ek - 83612
  Om skänken från Muuto- Från serien Enfold.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Thomas Bentzen. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol 65 Cm Mörkbetsad - Barstolar Ek Mörkbetsad Ek - 32039

  muuto nerd barstol 65 cm mörkbetsad - barstolar ek mörkbetsad ek - 32039
  Om barstolen från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av David Geckeler. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x48 Cm Orange - Sidobord & Avlastningsbord Laminat Orange - 13947

  muuto soft sidobord ø48x48 cm orange - sidobord & avlastningsbord laminat orange - 13947
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Orange Sidobord & Avlastningsbord i Laminat från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Reflect Skänk 105 Cm Svart - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 09181

  muuto reflect skänk 105 cm svart - skänkar & sideboards ek svart - 09181
  Om skänken från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien Reflect.- Formgivare är Søren Rose Studio. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Reflect Skänk 180 Cm Svart - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 09171

  muuto reflect skänk 180 cm svart - skänkar & sideboards ek svart - 09171
  Om skänken från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien Reflect.- Formgivare är Søren Rose Studio. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Serveringsvagn Flow 2-våningar Mörkgrå

  muuto serveringsvagn flow 2-våningar mörkgrå
  Serveringsvagn Flow i 2-våningar från Muuto har en funktionell och modern design med sina räfflade brickor i präglad metall. I kombination med hjulens flexibilitet, som gör att den lätt kan flyttas från ett rum till ett annat, så blir serveringsvagnen naturligt en modern förvaring till alla utrymmen i hemmet, arbetsplatsen eller då gäster kommer på besök.Material: pulverlackat stål.
 • Muuto Stacked Podium 2.0 Ljusgrå - Skohyllor Pu-lackerad Mdf Ljusgrå - 15653

  muuto stacked podium 2.0 ljusgrå - skohyllor pu-lackerad mdf ljusgrå - 15653
  Stacked podium 2.0 från Muuto, design av Julien de Smedt. Ett lågt podium som passar utmärkt till att bära upp Stacked modulsystem. Podiumet lyfter upp modulerna och ger ett lättare, luftigare och ljusare intryck. Bygg upp din egen unika förvaringshylla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Podiet passar även utmärkt att placera i hallen för att få undan skor. Det är dessutom lätt att komma åt med dammsugaren. Vi har valt ut Ljusgrå Skohyllor i PU-lackerad MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 90x225 Cm Vit / Vit - Matbord & Barbord Laminat Vit - 65021

  muuto 70/70 bord 90x225 cm vit / vit - matbord & barbord laminat vit - 65021
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Laminat från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 108x255 Cm / Vit - Matbord & Barbord Ekfanér Vit - 65041

  muuto 70/70 bord 108x255 cm / vit - matbord & barbord ekfanér vit - 65041
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 90x225 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Matbord & Barbord Svart - 65204

  muuto 70/70 bord 90x225 cm massiv rökt ek / svart - matbord & barbord svart - 65204
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm - Barstolar Ek - 33101

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm - barstolar ek - 33101
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Loungestol Dark Stained / Svart Läder - Fåtöljer Ek Svart Läder - 18082-STDB_BLCK

  muuto cover loungestol dark stained / svart läder - fåtöljer ek svart läder - 18082-stdb_blck
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2019. Bra att veta om Cover loungestol - Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol. Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Design av Thomas Bentzen – 2019. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Läder Fåtöljer i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Dagbädd Konjak / Svart - Dagbäddar & Liggfåtöljer Läder Konjak - 69467-COGN

  muuto outline dagbädd konjak / svart - dagbäddar & liggfåtöljer läder konjak - 69467-cogn
  Outline dagbädd från Muuto med en elegant, modern design. Den har rena linjer med en bekväm sits i skinn. Dagbädden har slanka, svarta ben i metall. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline dagbädd - Ingår i serien Outline.- Dagbädden finns i olika färgval.- Design av Anderssen & Voll. Hur bör du ta hand om dagbädden?- Rengör med en torr trasa.- Använd en produkt för underhåll av läder.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Dagbäddar & Liggfåtöljer i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Karmstol Vit - Stolar Stål Vit - 58972-gammal

  muuto fiber tube karmstol vit - stolar stål vit - 58972-gammal
  Fiber Tube stol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Stolens skal har runda och mjuka former som ger perfekt komfort. Stolen är allsidig och passar in i många hem och har flera användningsområden. Den ger ett nätt intryck och passar i vardagsrummet vid bordet, som kontorsstol eller som avlastningsstol i hallen. Stolens ben består av tunna stålrör med böjd form vilket ger dess luftiga uttryck. Vi har valt ut Vit Stolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Refine Läder Konjak / Svart - Barstolar Konjak - 23695-0BLK_COGNC

  muuto fiber tube barstol med ryggstöd 65 cm refine läder konjak / svart - barstolar konjak - 23695-0blk_cognc
  Om barstolen från Muuto- Från serien Fiber.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Iskos-Berlin. Vi har valt ut Konjak Barstolar från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Barstol 65 Cm Refine Konjak / Svart - Barstolar Läder Konjak - 23545-0BLK_COGNC

  muuto fiber tube barstol 65 cm refine konjak / svart - barstolar läder konjak - 23545-0blk_cognc
  Om barstolen från Muuto- Från serien Fiber.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Iskos-Berlin. Vi har valt ut Konjak Barstolar i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol 65 Cm - Barstolar Ek - 32031

  muuto nerd barstol 65 cm - barstolar ek - 32031
  Om barstolen från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av David Geckeler. Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Karmstol Vit/ - Stolar Ek Vit - 58961-gammal

  muuto fiber wood karmstol vit/ - stolar ek vit - 58961-gammal
  Fiber Wood stol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Stolens skal har runda och mjuka former som ger perfekt komfort. Stolen är allsidig och passar in i många hem och har flera användningsområden. Den ger ett nätt intryck och passar i vardagsrummet vid bordet, som kontorsstol eller som avlastningsstol i hallen. Stolens ben består av massiv ek i härligt nedtonadade nyanser. Vi har valt ut Vit Stolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Linear Bänk Trä 110 Cm - Bänkar Ek - 30919

  muuto linear bänk trä 110 cm - bänkar ek - 30919
  Om bänken från Muuto- Formgivare är Thomas Bentzen.- Från serien Linear.- Finns i flera storlekar. Vi har valt ut Ek Bänkar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord L Black - Soffbord Stål Svart - 16934

  muuto airy nano soffbord l black - soffbord stål svart - 16934
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Mörkbetsad - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - 60058

  muuto around soffbord xl mörkbetsad - soffbord ek mörkbetsad ek - 60058
  Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Mörkbetsad - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - 60039

  muuto around soffbord l mörkbetsad - soffbord ek mörkbetsad ek - 60039
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Reflect Skänk 180 Cm Oljad - Skänkar & Sideboards Ek - 09170

  muuto reflect skänk 180 cm oljad - skänkar & sideboards ek - 09170
  Om skänken från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien Reflect.- Formgivare är Søren Rose Studio. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Skänk 45x100 Cm Oljad / Grå - Skänkar & Sideboards Ek Grå - 83611

  muuto enfold skänk 45x100 cm oljad / grå - skänkar & sideboards ek grå - 83611
  Om skänken från Muuto- Från serien Enfold.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Thomas Bentzen. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Skänk 45x124 Cm Oljad Ek / Grå - Skänkar & Sideboards Ståltråd Grå - 83631

  muuto enfold skänk 45x124 cm oljad ek / grå - skänkar & sideboards ståltråd grå - 83631
  Om skänken från Muuto- Från serien Enfold.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Thomas Bentzen. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Ståltråd från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41x48 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13955

  muuto soft sidobord ø41x48 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13955
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41x48 Cm Massiv Ek / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13959

  muuto soft sidobord ø41x48 cm massiv ek / off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13959
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41x48 Cm Orange - Sidobord & Avlastningsbord Orange - 13953

  muuto soft sidobord ø41x48 cm orange - sidobord & avlastningsbord orange - 13953
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Orange Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x48 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Svart - 13949

  muuto soft sidobord ø48x48 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord massiv ek svart - 13949
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x48 Cm Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Linoleum Off-White - 13945

  muuto soft sidobord ø48x48 cm off-white - sidobord & avlastningsbord linoleum off-white - 13945
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41x40 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13938

  muuto soft sidobord ø41x40 cm svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13938
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x40 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13937

  muuto soft sidobord ø48x40 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13937
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x40 Cm Massiv Ek / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 13956

  muuto soft sidobord ø48x40 cm massiv ek / off-white - sidobord & avlastningsbord ek - 13956
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x40 Cm Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13933

  muuto soft sidobord ø48x40 cm off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13933
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x40 Cm Orange - Sidobord & Avlastningsbord Orange - 13935

  muuto soft sidobord ø48x40 cm orange - sidobord & avlastningsbord orange - 13935
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det är tillverkat i Danmark och i Sverige och har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Design av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan erbjuds i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Design av Jens Fager. Vi har valt ut Orange Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Karmstol Svart - Stolar Ek Svart - 20101

  muuto fiber wood karmstol svart - stolar ek svart - 20101
  Fiber Wood stol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Stolens skal har runda och mjuka former som ger perfekt komfort. Stolen är allsidig och passar in i många hem och har flera användningsområden. Den ger ett nätt intryck och passar i vardagsrummet vid bordet, som kontorsstol eller som avlastningsstol i hallen. Stolens ben består av massiv ek i härligt nedtonadade nyanser. Vi har valt ut Svart Stolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Reflect Skänk 105 Cm Oljad - Skänkar & Sideboards Ek - 09180

  muuto reflect skänk 105 cm oljad - skänkar & sideboards ek - 09180
  Om skänken från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien Reflect.- Formgivare är Søren Rose Studio. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord Blågrå - Sidobord & Avlastningsbord Linoleum Blågrå - 13903

  muuto relate sidobord blågrå - sidobord & avlastningsbord linoleum blågrå - 13903
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det är tillverkat i Danmark och har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Design av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Design av Big-Game.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blågrå Sidobord & Avlastningsbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord Svart - Sidobord & Avlastningsbord Linoleum Svart - 13902

  muuto relate sidobord svart - sidobord & avlastningsbord linoleum svart - 13902
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det är tillverkat i Danmark och har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Design av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Design av Big-Game.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Bord 90x250 Cm Laminat Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 64041

  muuto base bord 90x250 cm laminat vit - matbord & barbord aluminium vit - 64041
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Formgivning av Mika Tolvanen.- Från serien Base. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 73,5 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13891

  muuto relate sidobord 73,5 cm svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13891
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det är tillverkat i Danmark och har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Design av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 735 mm.- Längd: 562 mm.- Design av Big-Game.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Off-White - 13899

  muuto relate sidobord / off-white - sidobord & avlastningsbord massiv ek off-white - 13899
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det är tillverkat i Danmark och har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Design av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Design av Big-Game.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord Mörkgrön - Sidobord & Avlastningsbord Linoleum Mörkgrön - 13898

  muuto relate sidobord mörkgrön - sidobord & avlastningsbord linoleum mörkgrön - 13898
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det är tillverkat i Danmark och har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Design av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Design av Big-Game.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrön Sidobord & Avlastningsbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Soffbord 43x120 Cm Ek - Soffbord fanér Ek - 26054

  muuto workshop soffbord 43x120 cm ek - soffbord fanér ek - 26054
  Ett måste för den designintresserade. Design av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2018. Designår: 2018. Designer är Cecilie Manz. Bra att veta om soffbordet - Design av Cecilie Manz.- Tillverkat i Europa.- Designår: 2018.- Designer är Cecilie Manz.- Gjort av ek.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Workshop soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem.- Det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek och en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Stålunderrede Grå - Stolar Pulverlackat Stål Grå - 58969

  muuto fiber karmstol stålunderrede grå - stolar pulverlackat stål grå - 58969
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och ett pulverlackerat stålunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Slanka, eleganta ben i pulverlackerat rostfritt stål. Plastkomposition i 80%-ig återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon med 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Gjord av rostfritt stål, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 545 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Underrede: Rostfritt stål- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Stolar i Pulverlackat stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Ockra/ek - Stolar Återanvänd Plast Ek - 58960

  muuto fiber karmstol träunderrede ockra/ek - stolar återanvänd plast ek - 58960
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och FSC-certifierat träunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Ben i FSC-certifierat, massivt trä. Plastkomposition med 80%-ig, återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon och 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Gjord av massivt trä, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 510 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 765 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Tillgänglig i åtskilliga färger och modeller.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Stolar i Återanvänd plast från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Loungestol Steelcut Trio 236/svart - Fåtöljer Stål Svart - 25473-BLCK_236

  muuto fiber tube loungestol steelcut trio 236/svart - fåtöljer stål svart - 25473-blck_236
  Fiber loungestol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En lyxig och komfortabel stol, en lätt form med mjuka kurvor som ger ett behagligt intryck. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Med sin inbjudande design är den här stolen ett perfekt val i hemmets flera rum så väl som på kontoret, en väldigt allsidig stol. Stolen finns i många läckra utföranden som läder- eller textil, vilket ger dig stor valmöjlighet att välja just den versionen som matchar din inredning. Alla textiler är från Kvadrat, Arve, Nevotex och Fidertessile. Den här modellen består av snygga ben av pulverlackerat stål som ger ett stående helhetsintryck. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Loungestol Remix 133/ Grey - Fåtöljer Stål Svart - 25470-GREY_133

  muuto fiber tube loungestol remix 133/ grey - fåtöljer stål svart - 25470-grey_133
  Fiber loungestol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En lyxig och komfortabel stol, en lätt form med mjuka kurvor som ger ett behagligt intryck. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Med sin inbjudande design är den här stolen ett perfekt val i hemmets flera rum så väl som på kontoret, en väldigt allsidig stol. Stolen finns i många läckra utföranden som läder- eller textil, vilket ger dig stor valmöjlighet att välja just den versionen som matchar din inredning. Alla textiler är från Kvadrat, Arve, Nevotex och Fidertessile. Den här modellen består av snygga ben av pulverlackerat stål som ger ett stående helhetsintryck. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Linear Bord Trä 85x140 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek - 30916

  muuto linear bord trä 85x140 cm - matbord & barbord fanér ek - 30916
  Om bordet från Muuto- Formgivare är Thomas Bentzen.- Från serien Linear.- Finns i flera storlekar. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Linear Bord Trä 90x200 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek - 30917

  muuto linear bord trä 90x200 cm - matbord & barbord fanér ek - 30917
  Om bordet från Muuto- Formgivare är Thomas Bentzen.- Från serien Linear.- Finns i flera storlekar. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Linear Bord Trä 90x260 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek - 30918

  muuto linear bord trä 90x260 cm - matbord & barbord fanér ek - 30918
  Om bordet från Muuto- Formgivare är Thomas Bentzen.- Från serien Linear.- Finns i flera storlekar. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 85x170 Cm Svart / Black - Matbord & Barbord Linoleum Svart - 65005

  muuto 70/70 bord 85x170 cm svart / black - matbord & barbord linoleum svart - 65005
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 90x225 Cm Svart / Svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - 65025

  muuto 70/70 bord 90x225 cm svart / svart - matbord & barbord linoleum svart - 65025
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Studio Stol Refine Leather Black/ Black - Fåtöljer Läder Svart - 26803-BLCK

  muuto outline studio stol refine leather black/ black - fåtöljer läder svart - 26803-blck
  Outline Studio stol från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med enkla, eleganta linjer. Den har slanka, minimalistiska ben i aluminium. Stolen har en djup, bekväm sits med en mjuk vaddering i kallskum och en exklusiv klädsel i skinn perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline Studio stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en kudde från Muuto.- Design av Anderssen & Voll. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 85x170 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Matbord & Barbord Svart - 65200

  muuto 70/70 bord 85x170 cm massiv rökt ek / svart - matbord & barbord svart - 65200
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 85x170 Cm Massiv Rökt Ek / Grå - Matbord & Barbord Grå - 65202

  muuto 70/70 bord 85x170 cm massiv rökt ek / grå - matbord & barbord grå - 65202
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 85x170 Cm Massiv Rökt Ek / Sand - Matbord & Barbord Sand - 65203

  muuto 70/70 bord 85x170 cm massiv rökt ek / sand - matbord & barbord sand - 65203
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Sand Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 85x170 Cm Massiv Rökt Ek / Vit - Matbord & Barbord Vit - 65201

  muuto 70/70 bord 85x170 cm massiv rökt ek / vit - matbord & barbord vit - 65201
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 90x225 Cm Massiv Rökt Ek / Grå - Matbord & Barbord Grå - 65206

  muuto 70/70 bord 90x225 cm massiv rökt ek / grå - matbord & barbord grå - 65206
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 90x225 Cm Massiv Rökt Ek / Sand - Matbord & Barbord Sand - 65207

  muuto 70/70 bord 90x225 cm massiv rökt ek / sand - matbord & barbord sand - 65207
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Sand Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 225x90 Cm Massiv Rökt Ek / Vit - Matbord & Barbord Vit - 65205

  muuto 70/70 bord 225x90 cm massiv rökt ek / vit - matbord & barbord vit - 65205
  70/70 bord från Muuto med en enkel, stilren design. Det har en vacker bordsskiva i massiv rökt ek med lätt rundade hörn. Bordet har ett karakteristiskt, modernt underrede i pulverlackerad aluminium perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Design av TAF Studio. Bra att veta om 70/70 bord - Modernt uttryck.- Bordet finns i olika storlekar.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Det här bordet ingår i Muutos serie 70/70.- Denna produkt levereras omonterad.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2250 mm.- Design av TAF Studio. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 108x255 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Matbord & Barbord Svart - 65208

  muuto 70/70 bord 108x255 cm massiv rökt ek / svart - matbord & barbord svart - 65208
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 108x255 Cm Massiv Rökt Ek / Grå - Matbord & Barbord Grå - 65210

  muuto 70/70 bord 108x255 cm massiv rökt ek / grå - matbord & barbord grå - 65210
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 108x255 Cm Massiv Rökt Ek / Sand - Matbord & Barbord Sand - 65211

  muuto 70/70 bord 108x255 cm massiv rökt ek / sand - matbord & barbord sand - 65211
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Sand Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 255x108 Cm Massiv Rökt Ek / Vit - Matbord & Barbord Vit - 65209

  muuto 70/70 bord 255x108 cm massiv rökt ek / vit - matbord & barbord vit - 65209
  70/70 bord från Muuto med en enkel, stilren design. Det har en vacker bordsskiva i massiv rökt ek med lätt rundade hörn. Bordet har ett karakteristiskt, modernt underrede i pulverlackerad aluminium perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Design av TAF Studio. Bra att veta om 70/70 bord - Modernt uttryck.- Bordet finns i olika storlekar.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Det här bordet ingår i Muutos serie 70/70.- Denna produkt levereras omonterad.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2550 mm.- Design av TAF Studio. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 108x295 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Matbord & Barbord Svart - 65212

  muuto 70/70 bord 108x295 cm massiv rökt ek / svart - matbord & barbord svart - 65212
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 108x295 Cm Massiv Rökt Ek / Grå - Matbord & Barbord Grå - 65214

  muuto 70/70 bord 108x295 cm massiv rökt ek / grå - matbord & barbord grå - 65214
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 108x295 Cm Massiv Rökt Ek / Sand - Matbord & Barbord Sand - 65215

  muuto 70/70 bord 108x295 cm massiv rökt ek / sand - matbord & barbord sand - 65215
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Sand Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 108x295 Cm Massiv Rökt Ek / Vit - Matbord & Barbord Vit - 65213

  muuto 70/70 bord 108x295 cm massiv rökt ek / vit - matbord & barbord vit - 65213
  Om bordet från Muuto- Finns i flera varianter.- Från serien 70/70.- Formgivning av TAF Studio. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Bord 92x140 Cm Svart Linoleum - Matbord & Barbord Ek Svart - 70304

  muuto workshop bord 92x140 cm svart linoleum - matbord & barbord ek svart - 70304
  Workshop bord från Muuto med en skandinavisk, elegant design med ett enkelt, arkitektoniskt uttryck perfekt för att skapa en modern och elegant atmosfär i ditt hem. Det är tillverkat i Danmark och gjort av högkvalitativt material för långvarig hållbarhet. Design av Cecilie Manz. Bra att veta om Workshop bord - Bordet finns i olika storlekar.- Vackert, skandinaviskt hantverk.- Ingår i serien Workshop.- Design av Cecilie Manz. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Bord 92x200 Cm Svart Linoleum - Matbord & Barbord Ek Svart - 70318

  muuto workshop bord 92x200 cm svart linoleum - matbord & barbord ek svart - 70318
  Workshop bord från Muuto med en skandinavisk, elegant design med ett enkelt, arkitektoniskt uttryck perfekt för att skapa en modern och elegant atmosfär i ditt hem. Det är tillverkat i Danmark och gjort av högkvalitativt material för långvarig hållbarhet. Design av Cecilie Manz. Bra att veta om Workshop bord - Bordet finns i olika storlekar.- Vackert, skandinaviskt hantverk.- Ingår i serien Workshop.- Design av Cecilie Manz. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm Mörkbeige - Barstolar Askfanér Mörkbeige - 33107

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm mörkbeige - barstolar askfanér mörkbeige - 33107
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkbeige Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Mörkbeige - Barstolar Askfanér Mörkbeige - 33207

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm mörkbeige - barstolar askfanér mörkbeige - 33207
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkbeige Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Midnattsblå - Barstolar Askfanér Midnattsblå - 33206

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm midnattsblå - barstolar askfanér midnattsblå - 33206
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Midnattsblå Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Karmstol Mörkbeige - Stolar Askfanér Mörkbeige - 15167

  muuto cover karmstol mörkbeige - stolar askfanér mörkbeige - 15167
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2013. Bra att veta om Cover karmstol - Ikonisk stol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Karmstolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover loungestol.- Finns även som Cover barstol. Karmstolens mått:- Bredd: 562 mm.- Djup: 498 mm.- Höjd: 758 mm.- Sittbredd: 453 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2013. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkbeige Stolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm Dark Stained / Svart Läder - Barstolar Ek Svart Läder - 33144-STDB_BLCK

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm dark stained / svart läder - barstolar ek svart läder - 33144-stdb_blck
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Läder Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Loungestol - Fåtöljer Ek - 18071

  muuto cover loungestol - fåtöljer ek - 18071
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2019. Bra att veta om Cover loungestol - Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol. Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Design av Thomas Bentzen – 2019. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Fåtöljer i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm Svart - Barstolar Askfanér Svart - 33102

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm svart - barstolar askfanér svart - 33102
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm Dark Stained - Barstolar Ek Dark Stained - 33105

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm dark stained - barstolar ek dark stained - 33105
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Mörkgrön - Soffbord Ask Mörkgrön - 60017

  muuto around soffbord s mörkgrön - soffbord ask mörkgrön - 60017
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mörkgrön Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm / Cognac Läder - Barstolar Ek - 33144-OAK_COGN

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm / cognac läder - barstolar ek - 33144-oak_cogn
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Ljusblå - Soffbord Ask Ljusblå - 60019

  muuto around soffbord s ljusblå - soffbord ask ljusblå - 60019
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ljusblå Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm Svart / Svart Läder - Barstolar Askfanér Svart - 33144-BLCK_BLCK

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm svart / svart läder - barstolar askfanér svart - 33144-blck_blck
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Loungestol Dark Stained - Fåtöljer Ek Dark Stained - 18074

  muuto cover loungestol dark stained - fåtöljer ek dark stained - 18074
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2019. Bra att veta om Cover loungestol - Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol. Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Design av Thomas Bentzen – 2019. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Fåtöljer i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Loungestol Svart - Fåtöljer Askfanér Svart - 18072

  muuto cover loungestol svart - fåtöljer askfanér svart - 18072
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2019. Bra att veta om Cover loungestol - Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol. Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Design av Thomas Bentzen – 2019. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Ek - 60012

  muuto around soffbord s - soffbord ek - 60012
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Visu Barstol Dark Stained - Barstolar Ekfanér Dark Stained - 16158

  muuto visu barstol dark stained - barstolar ekfanér dark stained - 16158
  Visu barstol från Muuto med ett skandinaviskt formspråk och en elegant siluett för alla hem och stilar. Bekväm, mjukt rundad sits i formpressat trä med ett lågt ryggstöd och ett fotstöd för extra komfort. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Mika Tolvanen. Bra att veta om Visu barstol - Erbjuds i flera utföranden.- Gjord av formpressat trä.- Fotstöd i stål.- Tillverkad i Europa.- Design av Mika Tolvanen. Vi har valt ut Dark Stained Barstolar i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Skrivbord / Varmgrå - Skrivbord Ek - 70321

  muuto workshop skrivbord / varmgrå - skrivbord ek - 70321
  Workshop skrivbord från Muuto med en enkel, nätt design med en skandinavisk känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Stomme i massiv ek med en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfaner eller linoleum. Ett måste för den designintresserade. Design av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2020. Tillverkat i Danmark. Designer är Cecilie Manz. Bra att veta om skrivbordet - Design av Cecilie Manz.- Tillverkat i Danmark.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Designer är Cecilie Manz. Skrivbordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 650 mm.- Längd: 1300 mm. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Skrivbord / Svart - Skrivbord Ek Svart - 70322

  muuto workshop skrivbord / svart - skrivbord ek svart - 70322
  Workshop skrivbord från Muuto med en enkel, nätt design med en skandinavisk känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Stomme i massiv ek med en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfaner eller linoleum. Ett måste för den designintresserade. Design av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2020. Tillverkat i Danmark. Designer är Cecilie Manz. Bra att veta om skrivbordet - Design av Cecilie Manz.- Tillverkat i Danmark.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Designer är Cecilie Manz. Skrivbordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 650 mm.- Längd: 1300 mm. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Soffbord 43x120 Cm Svart - Soffbord Ekfanér Svart - 26055

  muuto workshop soffbord 43x120 cm svart - soffbord ekfanér svart - 26055
  Ett måste för den designintresserade. Design av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2018. Designår: 2018. Designer är Cecilie Manz. Bra att veta om soffbordet - Design av Cecilie Manz.- Tillverkat i Europa.- Designår: 2018.- Designer är Cecilie Manz.- Gjort av ek.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Workshop soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem.- Det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek och en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Soffbord 86x86 Cm Ek - Soffbord fanér Ek - 26056

  muuto workshop soffbord 86x86 cm ek - soffbord fanér ek - 26056
  Ett måste för den designintresserade. Design av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2018. Designår: 2018. Designer är Cecilie Manz. Bra att veta om soffbordet - Design av Cecilie Manz.- Tillverkat i Europa.- Designår: 2018.- Designer är Cecilie Manz.- Gjort av ek.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Workshop soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem.- Det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek och en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Bänk - Bänkar Ek - 26015

  muuto workshop bänk - bänkar ek - 26015
  Workshop bänk från Muuto med en modern, minimalistisk design med fokus på form och funktion. Den är tillverkad av ek med en lackerad finish. Bänken har en delikat, böjd sits och ett ryggstöd för extra komfort. Bra att veta om bänken - Erbjuds i flera färger.- Ingår i serien Workshop.- Tillverkad i Europa. Vi har valt ut Ek Bänkar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Bänk Svart - Bänkar Ek Svart Ek - 26016

  muuto workshop bänk svart - bänkar ek svart ek - 26016
  Workshop bänk från Muuto med en modern, minimalistisk design med fokus på form och funktion. Den är tillverkad av ek med en lackerad finish. Bänken har en delikat, böjd sits och ett ryggstöd för extra komfort. Bra att veta om bänken - Erbjuds i flera färger.- Ingår i serien Workshop.- Tillverkad i Europa. Vi har valt ut Svart Ek Bänkar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm / Mörkröd - Matbord & Barbord Oljad Ek - 32819

  muuto midst matbord ø120 cm / mörkröd - matbord & barbord oljad ek - 32819
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Oljad ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / Svart - Matbord & Barbord Oljad Ek Svart - 32830

  muuto midst matbord ø160 cm / svart - matbord & barbord oljad ek svart - 32830
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Oljad ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm / Grå - Matbord & Barbord Oljad Ek Grå - 32818

  muuto midst matbord ø120 cm / grå - matbord & barbord oljad ek grå - 32818
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Oljad ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / Grå - Matbord & Barbord Oljad Ek Grå - 32831

  muuto midst matbord ø160 cm / grå - matbord & barbord oljad ek grå - 32831
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Oljad ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm Svart / Svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - 32824

  muuto midst matbord ø160 cm svart / svart - matbord & barbord linoleum svart - 32824
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm Mörkröd - Matbord & Barbord Linoleum Mörkröd - 32822

  muuto midst matbord ø120 cm mörkröd - matbord & barbord linoleum mörkröd - 32822
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Mörkröd Matbord & Barbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm / Svart - Matbord & Barbord Oljad Ek Svart - 32817

  muuto midst matbord ø120 cm / svart - matbord & barbord oljad ek svart - 32817
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Oljad ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm Svart / Svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - 32811

  muuto midst matbord ø120 cm svart / svart - matbord & barbord linoleum svart - 32811
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / Mörkröd - Matbord & Barbord Oljad Ek - 32832

  muuto midst matbord ø160 cm / mörkröd - matbord & barbord oljad ek - 32832
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Oljad ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / Mörkröd - Matbord & Barbord Linoleum Mörkröd - 32835

  muuto midst matbord ø160 cm / mörkröd - matbord & barbord linoleum mörkröd - 32835
  Midst matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade. Design av TAF Studio. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om matbordet - Design av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Vi har valt ut Mörkröd Matbord & Barbord i Linoleum från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Loungestol - Fåtöljer Askfanér Svart

  muuto cover loungestol - fåtöljer askfanér svart
  Loungestol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för det moderna hemmet. Den har ett kurvat ryggstöd med eleganta, vikta armstöd runt benets överdel. Loungestolen har en djup, lätt bakåtlutad sits för bästa komfort, en solid stomme i massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2019.Om loungestolen från Muuto- Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol.- - Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2019.Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Muuto Outline Soffa 2-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 2-sitssoffor Läder Konjak

  muuto outline soffa 2-sits silk leather cognac / svart aluminium - 2-sitssoffor läder konjak
  Soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Soffan har tunna armstöd och smala, eleganta ben.Originaldesign från år 2016. Formgivning av Anderssen & Voll. Formgivare är Anderssen & Voll. Formgivningsår: 2016.Om soffan från Muuto- Formgivning av Anderssen & Voll.- Formgivare är Anderssen & Voll.- Formgivningsår: 2016.- den här soffan är en del av Muutos kollektion Outline.- 2-sitssoffa.- Outline soffan finns i flera olika klädslar.- Finns i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF.- Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 1700 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden.- den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort.- den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade.Skötselråd för soffan- Endast kemtvätt. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Ask Mörkgrön

  muuto around soffbord s - soffbord ask mörkgrön
  Formgivning av Thomas Bentzen.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm / Läder - Barstolar Askfanér Svart

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm / läder - barstolar askfanér svart
  Barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Barstolen har en mjukt kurvad sits för bästa komfort, en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Om barstolen från Muuto- Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol.- - Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- - Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm - Barstolar Ek Dark Stained

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm - barstolar ek dark stained
  Barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Barstolen har en mjukt kurvad sits för bästa komfort, en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Om barstolen från Muuto- Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol.- - Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- - Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm - Matbord & Barbord Linoleum Mörkröd

  muuto midst matbord ø120 cm - matbord & barbord linoleum mörkröd
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Ek

  muuto around soffbord s - soffbord ek
  Formgivning av Thomas Bentzen.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / - Matbord & Barbord Oljad Ek Svart

  muuto midst matbord ø160 cm / - matbord & barbord oljad ek svart
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm / Mörkröd - Matbord & Barbord Oljad Ek

  muuto midst matbord ø120 cm / mörkröd - matbord & barbord oljad ek
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x40 Cm Massiv Rökt Ek / - Sidobord & Avlastningsbord Svart

  muuto soft sidobord ø48x40 cm massiv rökt ek / - sidobord & avlastningsbord svart
  Sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.Formgivning av Jens Fager.Om sidobordet från Muuto- Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Formgivning av Jens Fager. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm / - Matbord & Barbord Linoleum Svart

  muuto midst matbord ø120 cm / - matbord & barbord linoleum svart
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Ask Dark Stained

  muuto around soffbord s - soffbord ask dark stained
  Formgivning av Thomas Bentzen.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Cover Loungestol - Fåtöljer Ek

  muuto cover loungestol - fåtöljer ek
  Loungestol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för det moderna hemmet. Den har ett kurvat ryggstöd med eleganta, vikta armstöd runt benets överdel. Loungestolen har en djup, lätt bakåtlutad sits för bästa komfort, en solid stomme i massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2019.Om loungestolen från Muuto- Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol.- - Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2019.Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm - Barstolar Askfanér Midnattsblå

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm - barstolar askfanér midnattsblå
  Barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Barstolen har en mjukt kurvad sits för bästa komfort, en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Om barstolen från Muuto- Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol.- - Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- - Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Workshop Soffbord 86x86 Cm - Soffbord fanér Ek

  muuto workshop soffbord 86x86 cm - soffbord fanér ek
  Soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem. Det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek med en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér.Formgivning av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2018. Formgivningsår: 2018. Formgivare är Cecilie Manz.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Cecilie Manz.- Tillverkat i Europa.- Formgivningsår: 2018.- Formgivare är Cecilie Manz.- Gjort av ek.- Finns i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Workshop soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem.- det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek och en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Workshop Bänk - Bänkar Ek Svart Ek

  muuto workshop bänk - bänkar ek svart ek
  Bänk från Muuto med en modern, minimalistisk design med fokus på form och funktion. Den är gjord av ek med en lackerad finish. Bänken har en delikat, böjd sits och ett ryggstöd för extra komfort.Om bänken från Muuto- Finns i flera färger.- Från serien Workshop.- Tillverkad i Europa. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41x48 Cm Massiv Rökt Ek / - Sidobord & Avlastningsbord Svart

  muuto soft sidobord ø41x48 cm massiv rökt ek / - sidobord & avlastningsbord svart
  Sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.Formgivning av Jens Fager.Om sidobordet från Muuto- Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Formgivning av Jens Fager. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Visu Barstol - Barstolar Ekfanér Dark Stained

  muuto visu barstol - barstolar ekfanér dark stained
  Barstol från Muuto med ett skandinaviskt formspråk med en elegant siluett för alla hem och stilar. Den har en bekväm, mjukt rundad sits i formpressat trä med ett fotstöd i stål för extra komfort.Formgivning av Mika Tolvanen.Om barstolen från Muuto- Finns i flera utföranden.- Gjord av formpressat trä.- Fotstöd i stål.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Mika Tolvanen. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm - Barstolar Askfanér Mörkbeige

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm - barstolar askfanér mörkbeige
  Barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Barstolen har en mjukt kurvad sits för bästa komfort, en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Om barstolen från Muuto- Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol.- - Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- - Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Relate Sidobord Massiv Rökt Ek / - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Svart

  muuto relate sidobord massiv rökt ek / - sidobord & avlastningsbord massiv ek svart
  Sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet.Formgivning av Big-Game.Om sidobordet från Muuto- För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Big-Game.- Denna produkt levereras omonterad.Skötselråd för sidobordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm - Barstolar Askfanér Svart

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm - barstolar askfanér svart
  Barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Barstolen har en mjukt kurvad sits för bästa komfort, en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Om barstolen från Muuto- Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol.- - Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- - Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm / - Matbord & Barbord Oljad Ek Grå

  muuto midst matbord ø120 cm / - matbord & barbord oljad ek grå
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Workshop Bänk - Bänkar Ek

  muuto workshop bänk - bänkar ek
  Bänk från Muuto med en modern, minimalistisk design med fokus på form och funktion. Den är gjord av ek med en lackerad finish. Bänken har en delikat, böjd sits och ett ryggstöd för extra komfort.Om bänken från Muuto- Finns i flera färger.- Från serien Workshop.- Tillverkad i Europa. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø120 Cm / - Matbord & Barbord Oljad Ek Svart

  muuto midst matbord ø120 cm / - matbord & barbord oljad ek svart
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Cover Karmstol - Stolar Askfanér Mörkbeige

  muuto cover karmstol - stolar askfanér mörkbeige
  Karmstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för det moderna hemmet. Den har ett kurvat ryggstöd. Karmstolen har bekväma armstöd för bästa komfort med eleganta, vikta kanter runt benets överdel, en solid stomme i massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2013.Om karmstolen från Muuto- Ikonisk stol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Karmstolen finns i olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover loungestol.- Finns även som Cover barstol.- - Karmstolens mått:- Bredd: 562 mm.- Djup: 498 mm.- Höjd: 758 mm.- Sittbredd: 453 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2013.Skötselråd för karmstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / Mörkröd - Matbord & Barbord Oljad Ek

  muuto midst matbord ø160 cm / mörkröd - matbord & barbord oljad ek
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm Dark Stained / - Barstolar Ek Svart Läder

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm dark stained / - barstolar ek svart läder
  Barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Barstolen har en mjukt kurvad sits för bästa komfort, en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Om barstolen från Muuto- Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol.- - Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- - Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / - Matbord & Barbord Linoleum Svart

  muuto midst matbord ø160 cm / - matbord & barbord linoleum svart
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm - Barstolar Askfanér Mörkbeige

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm - barstolar askfanér mörkbeige
  Barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Barstolen har en mjukt kurvad sits för bästa komfort, en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Om barstolen från Muuto- Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol.- - Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- - Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Workshop Bord 92x200 Cm Linoleum - Matbord & Barbord Ek Svart

  muuto workshop bord 92x200 cm linoleum - matbord & barbord ek svart
  Bord från Muuto med en skandinavisk, elegant design med ett enkelt, arkitektoniskt uttryck perfekt för att skapa en modern och elegant atmosfär i ditt hem. Det är gjort av högkvalitativt material för långvarig hållbarhet.Formgivning av Cecilie Manz.Om bordet från Muuto- Bordet finns i olika storlekar.- Vackert, skandinaviskt hantverk.- Från serien Workshop.- Formgivning av Cecilie Manz.Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / - Matbord & Barbord Linoleum Mörkröd

  muuto midst matbord ø160 cm / - matbord & barbord linoleum mörkröd
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Midst Matbord Ø160 Cm / - Matbord & Barbord Oljad Ek Grå

  muuto midst matbord ø160 cm / - matbord & barbord oljad ek grå
  Matbord från Muuto med en enkel, funktionell estetik med kontrasterande materialval för att skapa ett intressant uttryck. Det har en rund form med generösa mått perfekta för när familj och vänner är samlade.Formgivning av TAF Studio. Originaldesign från år 2023.Om matbordet från Muuto- Formgivning av TAF Studio.- Bordsskiva i linoleum och massiv ek.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Workshop Soffbord 43x120 Cm - Soffbord Ekfanér Svart

  muuto workshop soffbord 43x120 cm - soffbord ekfanér svart
  Soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem. Det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek med en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér.Formgivning av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2018. Formgivningsår: 2018. Formgivare är Cecilie Manz.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Cecilie Manz.- Tillverkat i Europa.- Formgivningsår: 2018.- Formgivare är Cecilie Manz.- Gjort av ek.- Finns i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Workshop soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem.- det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek och en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48x48 Cm Massiv Rökt Ek / - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Svart

  muuto soft sidobord ø48x48 cm massiv rökt ek / - sidobord & avlastningsbord massiv ek svart
  Sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.Formgivning av Jens Fager.Om sidobordet från Muuto- Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Formgivning av Jens Fager. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Workshop Soffbord 43x120 Cm - Soffbord fanér Ek

  muuto workshop soffbord 43x120 cm - soffbord fanér ek
  Soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem. Det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek med en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér.Formgivning av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2018. Formgivningsår: 2018. Formgivare är Cecilie Manz.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Cecilie Manz.- Tillverkat i Europa.- Formgivningsår: 2018.- Formgivare är Cecilie Manz.- Gjort av ek.- Finns i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Workshop soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem.- det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek och en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Ask Ljusblå

  muuto around soffbord s - soffbord ask ljusblå
  Formgivning av Thomas Bentzen.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm - Barstolar Ek

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm - barstolar ek
  Barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Barstolen har en mjukt kurvad sits för bästa komfort, en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Om barstolen från Muuto- Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Från serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol.- - Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- - Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Formgivning av Thomas Bentzen – 2020.Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muuto Workshop Skrivbord / Varmgrå - Skrivbord Ek

  muuto workshop skrivbord / varmgrå - skrivbord ek
  Skrivbord från Muuto med en enkel, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en stomme i massiv ek med en distinkt bordsskiva i ekfanér eller linoleum.Formgivning av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2020. Tillverkat i Danmark. Formgivare är Cecilie Manz.Om skrivbordet från Muuto- Formgivning av Cecilie Manz.- Tillverkat i Danmark.- Finns i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Formgivare är Cecilie Manz.- Skrivbordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 650 mm.- Längd: 1300 mm. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Outline Soffa 3-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 3-sitssoffor Läder Konjak

  muuto outline soffa 3-sits silk leather cognac / svart aluminium - 3-sitssoffor läder konjak
  Soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Soffan har tunna armstöd och smala, eleganta ben.Originaldesign från år 2016. Formgivning av Anderssen & Voll. Formgivare är Anderssen & Voll. Formgivningsår: 2016.Om soffan från Muuto- Formgivning av Anderssen & Voll.- Formgivare är Anderssen & Voll.- Formgivningsår: 2016.- den här soffan är en del av Muutos kollektion Outline.- 3-sitssoffa.- Outline soffan finns i flera olika klädslar.- Finns i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF.- Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2200 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden.- den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort.- den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade.Skötselråd för soffan- Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Muuto Workshop Skrivbord / - Skrivbord Ek Svart

  muuto workshop skrivbord / - skrivbord ek svart
  Skrivbord från Muuto med en enkel, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en stomme i massiv ek med en distinkt bordsskiva i ekfanér eller linoleum.Formgivning av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2020. Tillverkat i Danmark. Formgivare är Cecilie Manz.Om skrivbordet från Muuto- Formgivning av Cecilie Manz.- Tillverkat i Danmark.- Finns i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Formgivare är Cecilie Manz.- Skrivbordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 650 mm.- Längd: 1300 mm. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41x40 Cm Massiv Rökt Ek / - Sidobord & Avlastningsbord Svart

  muuto soft sidobord ø41x40 cm massiv rökt ek / - sidobord & avlastningsbord svart
  Sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium. Sidobordet har en minimalistisk bordsskiva med flera olika, valbara, exklusiva material och en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.Formgivning av Jens Fager.Om sidobordet från Muuto- Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Formgivning av Jens Fager. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Cover Karmstol Grön - Stolar Askfanér Grön - 15163

  muuto cover karmstol grön - stolar askfanér grön - 15163
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2013. Bra att veta om Cover karmstol - Ikonisk stol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Karmstolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover loungestol.- Finns även som Cover barstol. Karmstolens mått:- Bredd: 562 mm.- Djup: 498 mm.- Höjd: 758 mm.- Sittbredd: 453 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2013. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Stolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Ek - Barstolar Ek - 33201

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm ek - barstolar ek - 33201
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Svart / Svart - Barstolar Läder Svart - 33244-BLCK_BLCK

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm svart / svart - barstolar läder svart - 33244-blck_blck
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Karmstol Svart - Stolar Askfanér Svart - 15161

  muuto cover karmstol svart - stolar askfanér svart - 15161
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2013. Bra att veta om Cover karmstol - Ikonisk stol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Karmstolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover loungestol.- Finns även som Cover barstol. Karmstolens mått:- Bredd: 562 mm.- Djup: 498 mm.- Höjd: 758 mm.- Sittbredd: 453 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2013. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Stolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Vit - Soffbord Mdf Vit - 60018

  muuto around soffbord s vit - soffbord mdf vit - 60018
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Mörkbetsad - Barstolar Ekfanér Dark Stained - 33205

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm mörkbetsad - barstolar ekfanér dark stained - 33205
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Barstolar i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Ek - Soffbord fanér Ek - 60052

  muuto around soffbord xl ek - soffbord fanér ek - 60052
  Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Grå - Soffbord Mdf Grå - 60034

  muuto around soffbord l grå - soffbord mdf grå - 60034
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Karmstol - Stolar Ek - 15160

  muuto cover karmstol - stolar ek - 15160
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2013. Bra att veta om Cover karmstol - Ikonisk stol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Karmstolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover loungestol.- Finns även som Cover barstol. Karmstolens mått:- Bredd: 562 mm.- Djup: 498 mm.- Höjd: 758 mm.- Sittbredd: 453 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2013. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Stolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm Grön - Barstolar Ekfanér Grön - 33104

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm grön - barstolar ekfanér grön - 33104
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Barstolar i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Svart - Soffbord Mdf Svart - 60013

  muuto around soffbord s svart - soffbord mdf svart - 60013
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Antracit - Soffbord Mdf Antracit - 60055

  muuto around soffbord xl antracit - soffbord mdf antracit - 60055
  Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Antracit - Soffbord Mdf Antracit - 60015

  muuto around soffbord s antracit - soffbord mdf antracit - 60015
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Antracit - Soffbord Mdf Antracit - 60035

  muuto around soffbord l antracit - soffbord mdf antracit - 60035
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Vit - Soffbord Mdf Vit - 60038

  muuto around soffbord l vit - soffbord mdf vit - 60038
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Grå - Soffbord Mdf Grå - 60014

  muuto around soffbord s grå - soffbord mdf grå - 60014
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Mörkgrön - Soffbord Mdf Mörkgrön - 60037

  muuto around soffbord l mörkgrön - soffbord mdf mörkgrön - 60037
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mörkgrön Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Vit - Soffbord Mdf Vit - 60057

  muuto around soffbord xl vit - soffbord mdf vit - 60057
  Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Svart - Soffbord Mdf Svart - 60033

  muuto around soffbord l svart - soffbord mdf svart - 60033
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Dusty Green - Soffbord Mdf Dusty Green - 60016

  muuto around soffbord s dusty green - soffbord mdf dusty green - 60016
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dusty Green Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Ask - Soffbord fanér Ask - 60011

  muuto around soffbord s ask - soffbord fanér ask - 60011
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ask Soffbord i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Grå - Soffbord Mdf Grå - 60054

  muuto around soffbord xl grå - soffbord mdf grå - 60054
  Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Dusty Green - Soffbord Mdf Dusty Green - 60056

  muuto around soffbord xl dusty green - soffbord mdf dusty green - 60056
  Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Vi har valt ut Dusty Green Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Svart - Barstolar Svart - 33202

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm svart - barstolar svart - 33202
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Dusty Green - Soffbord Mdf Dusty Green - 60036

  muuto around soffbord l dusty green - soffbord mdf dusty green - 60036
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dusty Green Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Svart - Soffbord Mdf Svart - 60053

  muuto around soffbord xl svart - soffbord mdf svart - 60053
  Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Ek - Soffbord fanér Ek - 60032

  muuto around soffbord l ek - soffbord fanér ek - 60032
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm / Konjak Läder - Barstolar Ek - 33244-OAK_COGN

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm / konjak läder - barstolar ek - 33244-oak_cogn
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Grön - Barstolar Ekfanér Grön - 33204

  muuto cover barstol med ryggstöd 65 cm grön - barstolar ekfanér grön - 33204
  Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen finns i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Design av Thomas Bentzen – 2020. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Barstolar i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl - Soffbord Ask - 60051

  muuto around soffbord xl - soffbord ask - 60051
  Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Vi har valt ut Ask Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord L Ask - Soffbord fanér Ask - 60031

  muuto around soffbord l ask - soffbord fanér ask - 60031
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Design av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Ingår i serien Around. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ask Soffbord i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl - Soffbord Mdf Grå

  muuto around soffbord xl - soffbord mdf grå
  Soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä.Formgivning av Thomas Bentzen.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Around Soffbord Xl - Soffbord fanér Ek

  muuto around soffbord xl - soffbord fanér ek
  Soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en bordsskiva med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen och tre ben i massivt trä.Formgivning av Thomas Bentzen.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Från serien Around.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Mdf Svart

  muuto around soffbord s - soffbord mdf svart
  Formgivning av Thomas Bentzen.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Mdf Antracit

  muuto around soffbord s - soffbord mdf antracit
  Formgivning av Thomas Bentzen.Om soffbordet från Muuto- Formgivning av Thomas Bentzen.- Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa.Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
ilead