Möbler
www.mobel.se

Muuto möbler

 • Muuto Stacked Hylla 2.0 Med Dörr Ek - Sängbord fanér Ek - 15661

  muuto stacked hylla 2.0 med dörr ek - sängbord fanér ek - 15661
  Stacked är ett hyllsystem från Muuto som kan skräddarsys efter personliga behov och preferenser. Modulerna erbjuds i flera färger och storlekar och går att kombinera på många olika sätt. Hyllorna är tillverkade i högsta kvalitet i ekfanér eller PU-lackerad MDF beroende på färgval. De monteras på ett tillhörande podium eller placeras direkt på golvet. Varje modul levereras med två tillhörande clips i samma färg som hyllan. Önskas fler clips går de att köpa separat i 5-pack. Modulerna säljs styckvis och erbjuds i storlekarna small, medium och large. Välj bland färgerna vit, grå, ljusgrå eller ek. Den här modulen är utrustad med en dörr som gör den utmärkt för förvaring som man vill gömma undan. Hyllsystemets stilrena, grafiska och funktionella uttryck är skapat av formgivaren Julien De Smedt. Det genomtänkta formspråket gör det lätt att anpassa hyllorna efter olika stilar och miljöer. De olika storlekarna gör det möjligt att bygga ihop unika hyllsystem såväl som bokhyllor, sideboards, tv-bänkar, sidobord eller som ett större sängbord. Skapa ett spännande uttryck genom att kombinera flera olika färger och storlekar, eller låt hyllsystemet harmonisera med den övriga inredningen och strukturera upp modulerna i raka linjer. För mer information, se bifogat produktblad och monteringsanvisningar. Vi har valt ut Ek Sängbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 60,5 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13900

  muuto relate sidobord 60,5 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13900
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 605 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 170x85 Cm Vit Laminat/ Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 65001

  muuto 70/70 bord 170x85 cm vit laminat/ vit - matbord & barbord aluminium vit - 65001
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och enkla linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av trä och tillsammans med aluminium är kombinationen oslagbar. Benen är lackerade i vitt och bordskivan är i vit laminat med kant i naturligt trä. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord så som köksbord. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Lågt Dusty Green/dusty Green - Skänkar & Sideboards Ek Grön - 83622

  muuto enfold sideboard lågt dusty green/dusty green - skänkar & sideboards ek grön - 83622
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Grön Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Table Matbord 140x80 Cm Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 63981

  muuto base table matbord 140x80 cm vit - matbord & barbord aluminium vit - 63981
  Base Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet. Det här bordet har en aluminiumram vilket gör att det passar lika bra i offentlig miljö som i privat. Base Table är tillverkat för att kunna stå emot konstant användning och tuff miljö samtidigt som bordets detaljer har tilldelats största uppmärksamhet. Resultatet av att ingenting har lämnats åt slumpen är ett mångsidigt bord som passar in i alla hem såväl som arbetsplatser, utbildningsinstitutioner, konferenslokaler och gästutrymmen. Välj mellan flera olika storlekar och färger.MaterialBase Table är tillverkat av aluminium med en extra hållbar akrylfärg. Bordsskivan är gjord i laminatyta med ABS-kanter. Den svarta bordsskivan är gjord i plywood med linoleumtopp. SkötselrådRengör bordet med en lätt fuktig trasa. Torka alltid torrt efteråt. Vid behov, använd ett milt rengöringsmedel. Bordet levereras omonterat. För mer info, se monteringsanvisning och produktblad. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:48 Cm Massiv Ek / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13958

  muuto soft sidobord ø48 h:48 cm massiv ek / off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13958
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Lågt /dusty Green - Skänkar & Sideboards Ek Grön - 83632

  muuto enfold sideboard lågt /dusty green - skänkar & sideboards ek grön - 83632
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Grön Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Stålunderrede Svart - Stolar Pulverlackat Stål Svart - 58968

  muuto fiber karmstol stålunderrede svart - stolar pulverlackat stål svart - 58968
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och ett pulverlackerat stålunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Slanka, eleganta ben i pulverlackerat rostfritt stål. Plastkomposition i 80% återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon med 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av rostfritt stål, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 545 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Underrede: Rostfritt stål- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Stolar i Pulverlackat stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Svart - Stolar Återanvänd Plast Svart - 58957

  muuto fiber karmstol träunderrede svart - stolar återanvänd plast svart - 58957
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och FSC-certifierat träunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Ben i FSC-certifierat, massivt trä. Plastkomposition med 80%, återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon och 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av massivt trä, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 510 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 765 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Tillgänglig i åtskilliga färger och modeller.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Stolar i Återanvänd plast från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barpall 65 Cm Träunderrede Vit/ek - Barstolar Polypropylen Vit - 23624

  muuto fiber barpall 65 cm träunderrede vit/ek - barstolar polypropylen vit - 23624
  Fiber barpall från Muuto med en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barpall - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som barstol med ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 450 mm.- Djup: 425 mm.- Höjd: 660 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool Ochre/svart - Barstolar Stål Ockra - 23533

  muuto fiber tube bar stool ochre/svart - barstolar stål ockra - 23533
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol utan ryggstöd med bekväm och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Ockra Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H:65 Cm Tan Rose - Barstolar Ek Tan Rose - 32035

  muuto nerd barstol h:65 cm tan rose - barstolar ek tan rose - 32035
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Tan Rose Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Fåtölj Refine Läder Cognac/ Black - Fåtöljer Konjak - 27053-COGN

  muuto outline fåtölj refine läder cognac/ black - fåtöljer konjak - 27053-cogn
  Outline stol från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med enkla, eleganta linjer. Den har en djup, bekväm sits med en fyllning i kallskum och slanka, svarta ben i aluminium. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en kudde från Muuto. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord M Black - Soffbord Stål Svart - 16924

  muuto airy nano soffbord m black - soffbord stål svart - 16924
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:48 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13944

  muuto soft sidobord ø48 h:48 cm svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13944
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Serveringsvagn Flow 2-våningar Ljusgrå

  muuto serveringsvagn flow 2-våningar ljusgrå
  Serveringsvagn Flow 2-våningar från Muuto har en funktionell och modern design med sina räfflade brickor i präglad metall. I kombination med hjulens flexibilitet, som gör att den lätt kan flyttas från ett rum till ett annat, så blir serveringsvagnen naturligt en modern förvaring till alla utrymmen i hemmet, arbetsplatsen eller då gäster kommer på besök.Material: pulverlackat stål.
 • Muuto Around Soffbord S Dusty Green - Soffbord Ask Grön - 10069

  muuto around soffbord s dusty green - soffbord ask grön - 10069
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grön Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Large Grey - Soffbord Ask Grå - 10074

  muuto around soffbord large grey - soffbord ask grå - 10074
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Grå Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Connect Soft Soffa 3-sits Config 3 Clay 12 - Hörnsoffor & Divansoffor Clay 12 - 96026

  muuto connect soft soffa 3-sits config 3 clay 12 - hörnsoffor & divansoffor clay 12 - 96026
  Connect Soft soffa från Muuto med en underbar design med härliga, mjuka former och en modern känsla. Den har en stadig stomme i FSC-certifierat trä med nozagfjädring och en rygg i högdensitetsskum och bomullsvaddering. Soffan har en generös sits i kallskum och bomullsvaddering för optimal komfort och högkvalitativa, eleganta klädslar att välja mellan. Stilren soffa i olika storlekar perfekt för designälskaren. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Connect Soft soffa - Mjuka former.- Hög kvalitet.- Underbar komfort.- Slitstarka, eleganta klädslar.- Soffan finns i olika utföranden.- Bredd: 2880 mm.- Djup: 990/ 1545 mm.- Höjd: 690 mm.- Sittdjup: 660/ 1250 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Dekorationskudde ingår inte.- Ej avtagbar klädsel.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Litauen Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Clay 12 Hörnsoffor & Divansoffor från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 60,5 Cm Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13901

  muuto relate sidobord 60,5 cm off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13901
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 605 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Stålunderrede Dusty Green - Stolar Pulverlackat Stål Dusty Green - 58970

  muuto fiber karmstol stålunderrede dusty green - stolar pulverlackat stål dusty green - 58970
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och ett pulverlackerat stålunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Slanka, eleganta ben i pulverlackerat rostfritt stål. Plastkomposition i 80% återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon med 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av rostfritt stål, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 545 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Underrede: Rostfritt stål- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Stolar i Pulverlackat stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Loungestol Grå - Fåtöljer Askfanér Grå - 18011 - GREY_123

  muuto cover loungestol grå - fåtöljer askfanér grå - 18011 - grey_123
  Cover loungestol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för det moderna hemmet. Den har ett kurvat ryggstöd med eleganta, vikta armstöd runt benets överdel och en djup, lätt bakåtlutad sits för bästa komfort. Den har en solid stomme i massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Ett klokt val med högkvalitativa material och en genomtänkt design som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2019. Bra att veta om Cover loungestol - Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol. Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Sittdjup: 488 mm.- Sitthöjd: 381 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm Midnattsblå - Barstolar Askfanér Midnattsblå - 33106

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm midnattsblå - barstolar askfanér midnattsblå - 33106
  Cover barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel och en mjukt kurvad sits för bästa komfort. Den har en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Ett klokt val med högkvalitativa material och en genomtänkt design som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- Sitthöjd: 650 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sitthöjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Midnattsblå Barstolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Karmstol Svart - Stolar Askfanér Svart - 15091

  muuto cover karmstol svart - stolar askfanér svart - 15091
  Cover karmstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för det moderna hemmet. Stolen har ett kurvat ryggstöd och bekväma armstöd för bästa komfort med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Den har en solid stomme i massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Ett klokt val med högkvalitativa material och en genomtänkt, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2013. Bra att veta om Cover karmstol - Ikonisk stol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Karmstolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover loungestol.- Finns även som Cover barstol. Karmstolens mått:- Bredd: 562 mm.- Djup: 498 mm.- Höjd: 758 mm.- Sittbredd: 453 mm.- Sittdjup: 368 mm.- Sitthöjd: 460 mm. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Stolar i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 3-sits Refine Leather Beige / Polerad Aluminium - 3-sitssoffor Läder Beige - 67223 - BEIG

  muuto outline soffa 3-sits refine leather beige / polerad aluminium - 3-sitssoffor läder beige - 67223 - beig
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om soffan - Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- 3-sitssoffa.- Outline soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2200 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 620 mm. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Beige 3-sitssoffor i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 2-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 2-sitssoffor Läder Konjak - 27003-COGN

  muuto outline soffa 2-sits silk leather cognac / svart aluminium - 2-sitssoffor läder konjak - 27003-cogn
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om soffan - Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- 2-sitssoffa.- Outline soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 1700 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 620 mm. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Konjak 2-sitssoffor i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 3-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 3-sitssoffor Läder Konjak - 27023-COGNAC

  muuto outline soffa 3-sits silk leather cognac / svart aluminium - 3-sitssoffor läder konjak - 27023-cognac
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om soffan - Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- 3-sitssoffa.- Outline soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2200 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 620 mm. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 3,5-sits Silk Leather Cognac / Svart Aluminium - 3-sitssoffor Läder Konjak - 28102-COGN

  muuto outline soffa 3,5-sits silk leather cognac / svart aluminium - 3-sitssoffor läder konjak - 28102-cogn
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om soffan - Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- 3,5-sitssoffa.- Outline soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2550 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 620 mm. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Doze Loungefåtölj Krom/re-wool 128 - Fåtöljer Textil Krom - 87049-CHRO_128

  muuto doze loungefåtölj krom/re-wool 128 - fåtöljer textil krom - 87049-chro_128
  Doze loungefåtölj från Muuto med en storslagen, dansk design med moderna, rena linjer och härlig 70-talskänsla. Den är perfekt för rofyllda stunder och har en generös komfort med en skumfylld, formgjuten sits och en hög, omfamnande rygg med mjukt kurvade armstöd. Den har gedigen premiumkvalitet med en svetsad stomme i metall, ben med kromad finish och en slitstark klädsel för att hålla i många år framöver. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Välj mellan två olika färger. Design av Anderssen & Voll – 2019. Bra att veta om Doze loungefåtölj - Dansk design med moderna, rena linjer.- Premiumkvalitet med stomme och ben i metall.- Generös komfort med skumfylld, vadderad sits.- Hög, omfamnande rygg.- Bredd: 955 mm.- Djup: 1000 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Armstöd höjd: 615 mm.- Tillverkad i Polen.- Loungefåtöljen finns i 2 olika färgval.- Kombinera loungefåtöljen med Doze fotpall från Muuto. Kvadrat Balder 782 :- Komposition: 68% Ny ull, 26% Bomull, 6% Nylon- Martindale: 100.000. Kvadrat Re-Wool 128 :- Komposition: 45% Återvunnen ull, 45% Ny ull, 10% Nylon- Martindale: 100.000. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Krom Fåtöljer i Textil från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Oslo Loungefåtölj underrede Twill Weave 990/svart - Fåtöljer Stål Svart - 19462-BLCK_990

  muuto oslo loungefåtölj underrede twill weave 990/svart - fåtöljer stål svart - 19462-blck_990
  Oslo loungefåtölj från Muuto med en nätt design med ett luftigt, lätt uttryck. Den är perfekt för långa konversationer runt soffbordet och har en generös komfort med inbjudande former och en skumfylld sits med en mjukt kurvad rygg. Den har gedigen premiumkvalitet med en stomme i metall och trä, ett stålunderrede i pulverlackerad aluminium och en exklusiv, slitstark klädsel för att hålla i många år framöver. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Välj mellan två olika färger. Design av Anderssen & Voll – 2022. Bra att veta om Oslo loungefåtölj - En nätt fåtölj med ett luftigt, lätt uttryck.- Generös komfort med inbjudande former och skumfylld sits.- Premiumkvalitet perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Exklusiv, slitstark klädsel.- Stomme i metall och trä.- Stålunderrede i pulverlackerad aluminium.- Bredd: 825 mm.- Djup: 675 mm.- Höjd: 755 mm.- Tillverkad i Polen.- Loungefåtöljen finns i 2 olika färgval.- Ingår i serien Oslo.- Finns även som Oslo matstol. Kvadrat Twill Weave 990 :- Komposition: 90% Ny ull, 10% Nylon- Martindale: 100.000. Kvadrat Vidar 146 :- Komposition: 94% Ny ull, 6% Nylon- Martindale: 100.000. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Karmstol Ek - Stolar fanér Ek - 15095

  muuto cover karmstol ek - stolar fanér ek - 15095
  Cover karmstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för det moderna hemmet. Stolen har ett kurvat ryggstöd och bekväma armstöd för bästa komfort med eleganta, vikta kanter runt benets överdel. Den har en solid stomme i massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Ett klokt val med högkvalitativa material och en genomtänkt, ikonisk design som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2013. Bra att veta om Cover karmstol - Ikonisk stol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Karmstolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover loungestol.- Finns även som Cover barstol. Karmstolens mått:- Bredd: 562 mm.- Djup: 498 mm.- Höjd: 758 mm.- Sittbredd: 453 mm.- Sittdjup: 368 mm.- Sitthöjd: 460 mm. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Stolar i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa 3-sits Silk Leather Black / Svart Aluminium - 3-sitssoffor Läder Svart - 27023-BLACK

  muuto outline soffa 3-sits silk leather black / svart aluminium - 3-sitssoffor läder svart - 27023-black
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup och en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om soffan - Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- 3-sitssoffa.- Outline soffan erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2200 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 620 mm. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Svart 3-sitssoffor i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Barstol Med Ryggstöd 75 Cm - Barstolar Ek - 33101

  muuto cover barstol med ryggstöd 75 cm - barstolar ek - 33101
  Cover barstol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för hemmet såväl som restaurangen eller kontoret. Den har ett omslutande ryggstöd med eleganta, vikta kanter runt benets överdel och en mjukt kurvad sits för bästa komfort. Den har en solid stomme i FSC-certifierat massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Ett klokt val med högkvalitativa material och en genomtänkt design som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2020. Bra att veta om Cover barstol - Skandinavisk barstol med modern, tidlös design.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i FSC-certifierat massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Rumänien.- Barstolen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover loungestol. Cover låg barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 550 mm.- Höjd: 960 mm.- Sitthöjd: 650 mm. Cover hög barstol:- Bredd: 500 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sitthöjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Soffa Med Schäslong Vänster Ocean 52 / Svart Aluminium - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Brun - 68565

  muuto outline soffa med schäslong vänster ocean 52 / svart aluminium - hörnsoffor & divansoffor polyester brun - 68565
  Outline soffa från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med raka, enkla linjer som aldrig går ur tiden. Den har en sits med ett generöst djup, en bekväm schäslong och fyllning i kallskum för bästa komfort. Den har tunna armstöd och smala, eleganta ben. Ett måste för den designintresserade. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Originaldesign från år 2016. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om soffan - Schäslong på vänster sida.- Designer är Anderssen & Voll.- Designår: 2016.- Den här soffan ingår i Muutos serie Outline.- Outline soffan erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Soffans tekniska egenskaper:- Bredd: 2630 mm.- Djup: 1420 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 1220 mm. Hur bör du ta hand om soffan?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Brun Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Couple Soffbord 40x84 Cm Slät Sand / Mörkoljad - Soffbord Ek Sand - 50313

  muuto couple soffbord 40x84 cm slät sand / mörkoljad - soffbord ek sand - 50313
  Couple soffbord från Muuto är en stilren och exklusiv möbel som passar perfekt in i alla moderna hem. Bordet har en stadig stomme i ek och en bordsskiva i stengods som ger designen ett unikt uttryck. Bordskivan finns i flera olika utföranden, som slät eller med en taktil räfflad textur och dessutom i flera olika färgalternativ. Bra att veta om Couple soffbord - Tillverkat i Italien.- Design av Sylvain Willenz.- Erbjuds i flera utföranden.- Bordsskivan erbjuds i flera olika kombinationer.- Bordsskiva i stengods.- Stomme i FSC-certifierad ek. Vi har valt ut Sand Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Couple Soffbord 40x84 Cm Räfflad Taupe / Mörkoljad - Soffbord Ek Taupe - 50365

  muuto couple soffbord 40x84 cm räfflad taupe / mörkoljad - soffbord ek taupe - 50365
  Couple soffbord från Muuto är en stilren och exklusiv möbel som passar perfekt in i alla moderna hem. Bordet har en stadig stomme i ek och en bordsskiva i stengods som ger designen ett unikt uttryck. Bordskivan finns i flera olika utföranden, som slät eller med en taktil räfflad textur och dessutom i flera olika färgalternativ. Bra att veta om Couple soffbord - Tillverkat i Italien.- Design av Sylvain Willenz.- Erbjuds i flera utföranden.- Bordsskivan erbjuds i flera olika kombinationer.- Bordsskiva i stengods.- Stomme i FSC-certifierad ek. Vi har valt ut Taupe Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Large Oak - Soffbord Ek - 10072

  muuto around soffbord large oak - soffbord ek - 10072
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Träunderrede Svart - Barstolar Polypropylen Svart - 23740

  muuto fiber barstol med ryggstöd 65 cm träunderrede svart - barstolar polypropylen svart - 23740
  Fiber barstol från Muuto med komfortabelt ryggstöd, en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former, matt, mjuk finish och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barstol - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som Fiber barstol utan ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 425 mm.- Djup: 445 mm.- Höjd: 875 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Soffbord 86x86 Cm Svart - Soffbord Ekfanér Svart - 26014

  muuto workshop soffbord 86x86 cm svart - soffbord ekfanér svart - 26014
  Workshop soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem. Det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek och en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Ett måste för den designintresserade. Design av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om soffbordet - Tillverkat i Europa.- Designår: 2018.- Designer är Cecilie Manz.- Tillverkat av ek.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H65 Mörkgrå - Barstolar Ek Mörkgrå - 32033

  muuto nerd barstol h65 mörkgrå - barstolar ek mörkgrå - 32033
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Mörkgrå Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Stacked Hylla 2.0 Med Dörr Midnattsblå - Sängbord Pu-lackerad Mdf Midnattsblå - 15770

  muuto stacked hylla 2.0 med dörr midnattsblå - sängbord pu-lackerad mdf midnattsblå - 15770
  Stacked är ett hyllsystem från Muuto som kan skräddarsys efter personliga behov och preferenser. Modulerna erbjuds i flera färger och storlekar och går att kombinera på många olika sätt. Hyllorna är tillverkade i högsta kvalitet i ekfanér eller PU-lackerad MDF beroende på färgval. De monteras på ett tillhörande podium eller placeras direkt på golvet. Varje modul levereras med två tillhörande clips i samma färg som hyllan. Önskas fler clips går de att köpa separat i 5-pack. Modulerna säljs styckvis och erbjuds i storlekarna small, medium och large. Välj bland färgerna vit, grå, ljusgrå eller ek. Den här modulen är utrustad med en dörr som gör den utmärkt för förvaring som man vill gömma undan. Hyllsystemets stilrena, grafiska och funktionella uttryck är skapat av formgivaren Julien De Smedt. Det genomtänkta formspråket gör det lätt att anpassa hyllorna efter olika stilar och miljöer. De olika storlekarna gör det möjligt att bygga ihop unika hyllsystem såväl som bokhyllor, sideboards, tv-bänkar, sidobord eller som ett större sängbord. Skapa ett spännande uttryck genom att kombinera flera olika färger och storlekar, eller låt hyllsystemet harmonisera med den övriga inredningen och strukturera upp modulerna i raka linjer. För mer information, se bifogat produktblad och monteringsanvisningar. Vi har valt ut Midnattsblå Sängbord i PU-lackerad MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H:65 Cm Vit - Barstolar Ek Vit - 32038

  muuto nerd barstol h:65 cm vit - barstolar ek vit - 32038
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Vit Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord M Off-white - Soffbord Stål Off-White - 16923

  muuto airy nano soffbord m off-white - soffbord stål off-white - 16923
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Off-White Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool W.Back Ochre/svart - Barstolar Stål Svart - 23683

  muuto fiber tube bar stool w.back ochre/svart - barstolar stål svart - 23683
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol med bekvämt ryggstöd och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H65 Svart - Barstolar Ek Svart - 32032

  muuto nerd barstol h65 svart - barstolar ek svart - 32032
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Svart Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H:65 Cm Midnattsblå - Barstolar Ek Midnattsblå - 32036

  muuto nerd barstol h:65 cm midnattsblå - barstolar ek midnattsblå - 32036
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Midnattsblå Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Karmstol Vit/ - Stolar Ek Vit - 70106

  muuto fiber wood karmstol vit/ - stolar ek vit - 70106
  Fiber Wood stol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Stolens skal har runda och mjuka former som ger perfekt komfort. Stolen är allsidig och passar in i många hem och har flera användningsområden. Den ger ett nätt intryck och passar i vardagsrummet vid bordet, som kontorsstol eller som avlastningsstol i hallen. Stolens ben består av massiv ek i härligt nedtonadade nyanser. Vi har valt ut Vit Stolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Visu Barstol 65 Cm Ek - Barstolar Stål Ek - 32601

  muuto visu barstol 65 cm ek - barstolar stål ek - 32601
  Visu barstol från Muuto med ett skandinaviskt formspråk och en elegant siluett för alla hem och stilar. Bekväm, mjukt rundad sits i formpressat trä med ett lågt ryggstöd och ett fotstöd för extra komfort. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Mika Tolvanen. Bra att veta om Visu barstol - Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad av formpressat trä.- Fotstöd i stål.- Tillverkad i Europa. Vi har valt ut Ek Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool W.Back Dusty Green - Barstolar Stål Grön - 23682

  muuto fiber tube bar stool w.back dusty green - barstolar stål grön - 23682
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol med bekvämt ryggstöd och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Grön Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Bar Stool Konjak /ek - Barstolar Läder Ek - 23635-0OAK_COGNC

  muuto fiber wood bar stool konjak /ek - barstolar läder ek - 23635-0oak_cognc
  Fiber bar stool wood från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol utan ryggstöd med bekväm och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av ben i massiv ek och mjuk sits i läder. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Variationer i färgen kan upplevas i det naturliga materialet. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Ek Barstolar i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H:65 Cm Grön - Barstolar Ek Grön - 32034

  muuto nerd barstol h:65 cm grön - barstolar ek grön - 32034
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Grön Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Träunderrede Vit/ek - Barstolar Polypropylen Vit - 23744

  muuto fiber barstol med ryggstöd 65 cm träunderrede vit/ek - barstolar polypropylen vit - 23744
  Fiber barstol från Muuto med komfortabelt ryggstöd, en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former, matt, mjuk finish och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barstol - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som Fiber barstol utan ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 425 mm.- Djup: 445 mm.- Höjd: 875 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:40 Cm Orange - Sidobord & Avlastningsbord Orange - 13941

  muuto soft sidobord ø41 h:40 cm orange - sidobord & avlastningsbord orange - 13941
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Orange Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:40 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13943

  muuto soft sidobord ø41 h:40 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13943
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Connect Soft Soffa 3-sits Config 3 Re-wool 128 - Hörnsoffor & Divansoffor Re-wool 128 - 96025

  muuto connect soft soffa 3-sits config 3 re-wool 128 - hörnsoffor & divansoffor re-wool 128 - 96025
  Connect Soft soffa från Muuto med en underbar design med härliga, mjuka former och en modern känsla. Den har en stadig stomme i FSC-certifierat trä med nozagfjädring och en rygg i högdensitetsskum och bomullsvaddering. Soffan har en generös sits i kallskum och bomullsvaddering för optimal komfort och högkvalitativa, eleganta klädslar att välja mellan. Stilren soffa i olika storlekar perfekt för designälskaren. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Connect Soft soffa - Mjuka former.- Hög kvalitet.- Underbar komfort.- Slitstarka, eleganta klädslar.- Soffan finns i olika utföranden.- Bredd: 2880 mm.- Djup: 990/ 1545 mm.- Höjd: 690 mm.- Sittdjup: 660/ 1250 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Dekorationskudde ingår inte.- Ej avtagbar klädsel.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Litauen Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Re-wool 128 Hörnsoffor & Divansoffor från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Högt /dusty Green - Skänkar & Sideboards Ek Grön - 83612

  muuto enfold sideboard högt /dusty green - skänkar & sideboards ek grön - 83612
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Grön Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Lågt Svart/svart - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 83620

  muuto enfold sideboard lågt svart/svart - skänkar & sideboards ek svart - 83620
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Stacked Hylla 2.0 Med Dörr Ljusgrå - Sängbord Pu-lackerad Mdf Ljusgrå - 15663

  muuto stacked hylla 2.0 med dörr ljusgrå - sängbord pu-lackerad mdf ljusgrå - 15663
  Stacked är ett hyllsystem från Muuto som kan skräddarsys efter personliga behov och preferenser. Modulerna erbjuds i flera färger och storlekar och går att kombinera på många olika sätt. Hyllorna är tillverkade i högsta kvalitet i ekfanér eller PU-lackerad MDF beroende på färgval. De monteras på ett tillhörande podium eller placeras direkt på golvet. Varje modul levereras med två tillhörande clips i samma färg som hyllan. Önskas fler clips går de att köpa separat i 5-pack. Modulerna säljs styckvis och erbjuds i storlekarna small, medium och large. Välj bland färgerna vit, grå, ljusgrå eller ek. Den här modulen är utrustad med en dörr som gör den utmärkt för förvaring som man vill gömma undan. Hyllsystemets stilrena, grafiska och funktionella uttryck är skapat av formgivaren Julien De Smedt. Det genomtänkta formspråket gör det lätt att anpassa hyllorna efter olika stilar och miljöer. De olika storlekarna gör det möjligt att bygga ihop unika hyllsystem såväl som bokhyllor, sideboards, tv-bänkar, sidobord eller som ett större sängbord. Skapa ett spännande uttryck genom att kombinera flera olika färger och storlekar, eller låt hyllsystemet harmonisera med den övriga inredningen och strukturera upp modulerna i raka linjer. För mer information, se bifogat produktblad och monteringsanvisningar. Vi har valt ut Ljusgrå Sängbord i PU-lackerad MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord M Plum - Soffbord Stål Plommon - 16921

  muuto airy nano soffbord m plum - soffbord stål plommon - 16921
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Plommon Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H65 Mörkbetsad - Barstolar Ek Mörkbetsad Ek - 32039

  muuto nerd barstol h65 mörkbetsad - barstolar ek mörkbetsad ek - 32039
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:48 Cm Orange - Sidobord & Avlastningsbord Orange - 13947

  muuto soft sidobord ø48 h:48 cm orange - sidobord & avlastningsbord orange - 13947
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Orange Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:40 Cm Massiv Ek / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13957

  muuto soft sidobord ø41 h:40 cm massiv ek / off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13957
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 73,5 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13897

  muuto relate sidobord 73,5 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13897
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 735 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Table Matbord 140x80 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - 63990

  muuto base table matbord 140x80 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - 63990
  Base Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet. Det här bordet har en aluminiumram vilket gör att det passar lika bra i offentlig miljö som i privat. Base Table är tillverkat för att kunna stå emot konstant användning och tuff miljö samtidigt som bordets detaljer har tilldelats största uppmärksamhet. Resultatet av att ingenting har lämnats åt slumpen är ett mångsidigt bord som passar in i alla hem såväl som arbetsplatser, utbildningsinstitutioner, konferenslokaler och gästutrymmen. Välj mellan flera olika storlekar och färger.MaterialBase Table är tillverkat av aluminium med en extra hållbar akrylfärg. Bordsskivan är gjord i laminatyta med ABS-kanter. Den svarta bordsskivan är gjord i plywood med linoleumtopp. SkötselrådRengör bordet med en lätt fuktig trasa. Torka alltid torrt efteråt. Vid behov, använd ett milt rengöringsmedel. Bordet levereras omonterat. För mer info, se monteringsanvisning och produktblad. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Reflect Sideboard S Svart - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 09181

  muuto reflect sideboard s svart - skänkar & sideboards ek svart - 09181
  Reflect från Muuto, formgivet av Søren Rose Studio. Reflect är en möbelserie som lägger stor vikt vid balansen av funktionalitet och estetik. Framsidan på lådorna har en böljande form som bidrar till det unika utseendet och gör att serien står ut bland övrig inredning. Det gör det också möjligt att kombinera fler delar i serien Reflect för att få ett sammanhängande flöde i inredningen. Reflect representerar skandinaviskt hantverk och design i en modern kontext. Möblerna i Reflect är alla gjorda i ek och ekfanér. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Reflect Sideboard L Svart - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 09171

  muuto reflect sideboard l svart - skänkar & sideboards ek svart - 09171
  Reflect från Muuto, formgivet av Søren Rose Studio. Reflect är en möbelserie som lägger stor vikt vid balansen av funktionalitet och estetik. Framsidan på lådorna har en böljande form som bidrar till det unika utseendet och gör att serien står ut bland övrig inredning. Det gör det också möjligt att kombinera fler delar i serien Reflect för att få ett sammanhängande flöde i inredningen. Reflect representerar skandinaviskt hantverk och design i en modern kontext. Möblerna i Reflect är alla gjorda i ek och ekfanér. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 60,5 Cm Ekfanér / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13905

  muuto relate sidobord 60,5 cm ekfanér / off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13905
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 605 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Serveringsvagn Flow 2-våningar Mörkgrå

  muuto serveringsvagn flow 2-våningar mörkgrå
  Serveringsvagn Flow i 2-våningar från Muuto har en funktionell och modern design med sina räfflade brickor i präglad metall. I kombination med hjulens flexibilitet, som gör att den lätt kan flyttas från ett rum till ett annat, så blir serveringsvagnen naturligt en modern förvaring till alla utrymmen i hemmet, arbetsplatsen eller då gäster kommer på besök.Material: pulverlackat stål.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Vit/ek - Stolar Återanvänd Plast Vit - 58961

  muuto fiber karmstol träunderrede vit/ek - stolar återanvänd plast vit - 58961
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och FSC-certifierat träunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Ben i FSC-certifierat, massivt trä. Plastkomposition med 80%, återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon och 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av massivt trä, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 510 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 765 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Tillgänglig i åtskilliga färger och modeller.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Stolar i Återanvänd plast från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Loungestol Remix 133/grå - Fåtöljer Ek - 25516-GREY_133

  muuto fiber wood loungestol remix 133/grå - fåtöljer ek - 25516-grey_133
  Fiber loungestol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En lyxig och komfortabel stol, en lätt form med mjuka kurvor som ger ett behagligt intryck. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Med sin inbjudande design är den här stolen ett perfekt val i hemmets flera rum så väl som på kontoret, en väldigt allsidig stol. Stolen finns i många läckra utföranden som läder- eller textil, vilket ger dig stor valmöjlighet att välja just den versionen som matchar din inredning. Alla textiler är från Kvadrat, Arve, Nevotex och Fidertessile. Vi har valt ut Ek Fåtöljer i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Loungestol Svart / Svart Läder - Fåtöljer Askfanér Svart - 18020 - BLCK_BLCK

  muuto cover loungestol svart / svart läder - fåtöljer askfanér svart - 18020 - blck_blck
  Cover loungestol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för det moderna hemmet. Den har ett kurvat ryggstöd med eleganta, vikta armstöd runt benets överdel och en djup, lätt bakåtlutad sits för bästa komfort. Den har en solid stomme i massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Ett klokt val med högkvalitativa material och en genomtänkt design som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2019. Bra att veta om Cover loungestol - Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol. Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Sittdjup: 488 mm.- Sitthöjd: 381 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Askfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Stacked Podium 2.0 Ljusgrå - Skohyllor Pu-lackerad Mdf Ljusgrå - 15653

  muuto stacked podium 2.0 ljusgrå - skohyllor pu-lackerad mdf ljusgrå - 15653
  Stacked podium 2.0 från Muuto, design av Julien de Smedt. Ett lågt podium som passar utmärkt till att bära upp Stacked modulsystem. Podiumet lyfter upp modulerna och ger ett lättare, luftigare och ljusare intryck. Bygg upp din egen unika förvaringshylla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Podiet passar även utmärkt att placera i hallen för att få undan skor. Det är dessutom lätt att komma åt med dammsugaren. Vi har valt ut Ljusgrå Skohyllor i PU-lackerad MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Stacked Podium 2.0 Ek - Skohyllor fanér Ek - 15651

  muuto stacked podium 2.0 ek - skohyllor fanér ek - 15651
  Stacked podium 2.0 från Muuto, design av Julien de Smedt. Ett lågt podium som passar utmärkt till att bära upp Stacked modulsystem. Podiumet lyfter upp modulerna och ger ett lättare, luftigare och ljusare intryck. Bygg upp din egen unika förvaringshylla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Podiet passar även utmärkt att placera i hallen för att få undan skor. Det är dessutom lätt att komma åt med dammsugaren. Vi har valt ut Ek Skohyllor i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Stacked Podium 2.0 Midnattsblå - Skohyllor Pu-lackerad Mdf Midnattsblå - 15771

  muuto stacked podium 2.0 midnattsblå - skohyllor pu-lackerad mdf midnattsblå - 15771
  Stacked podium 2.0 från Muuto, design av Julien de Smedt. Ett lågt podium som passar utmärkt till att bära upp Stacked modulsystem. Podiumet lyfter upp modulerna och ger ett lättare, luftigare och ljusare intryck. Bygg upp din egen unika förvaringshylla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Podiet passar även utmärkt att placera i hallen för att få undan skor. Det är dessutom lätt att komma åt med dammsugaren. Vi har valt ut Midnattsblå Skohyllor i PU-lackerad MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 170x85 Cm Ek/svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - 65011

  muuto 70/70 bord 170x85 cm ek/svart - matbord & barbord aluminium svart - 65011
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och snygga linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av träfanér och plywood som tillsammans med aluminium är en oslagbar kombination för hållbarhet. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i ekfanér. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord och som köksbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 225x90 Cm Vit Laminat/ Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 65021

  muuto 70/70 bord 225x90 cm vit laminat/ vit - matbord & barbord aluminium vit - 65021
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och enkla linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av trä och tillsammans med aluminium är kombinationen oslagbar. Benen är lackerade i vitt och bordskivan är i vit laminat med kant i naturligt trä. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord så som köksbord. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 255 Cm Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 65041

  muuto 70/70 bord 255 cm vit - matbord & barbord aluminium vit - 65041
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och enkla linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av trä och tillsammans med aluminium är kombinationen oslagbar. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i svart linoleum med kant i naturligt trä. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord så som köksbord. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Five Puff Ljusgrå - Sittsäckar & Sittpuffar Stål Ljusgrå - 97048 - 123

  muuto five puff ljusgrå - sittsäckar & sittpuffar stål ljusgrå - 97048 - 123
  Five puff från Muuto, formgiven av Anderssen & Voll. En stor och inbjudande puff som blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Placera den på golvet i vardagsrummet som en sittpuff eller fotpall vid soffan när du avnjuter en bra film. Mönstret i sittpuffen har en snygg geometriskt mönster. Vi har valt ut Ljusgrå Sittsäckar & Sittpuffar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 225x90 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Matbord & Barbord Svart - 65204

  muuto 70/70 bord 225x90 cm massiv rökt ek / svart - matbord & barbord svart - 65204
  70/70 bord från Muuto med en enkel, stilren design. Det har en vacker bordsskiva i massiv rökt ek med lätt rundade hörn och ett karakteristiskt, modernt underrede i pulverlackerad aluminium perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om 70/70 bord - Modernt uttryck.- Bordet kommer i olika storlekar.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här bordet är en del av Muutos kollektion 70/70.- Denna produkt levereras omonterad.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2250 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Dagbädd Cognac/ Black - Dagbäddar & Liggfåtöljer Konjak - 69467-COGN

  muuto outline dagbädd cognac/ black - dagbäddar & liggfåtöljer konjak - 69467-cogn
  Outline dagbädd från Muuto med en elegant, modern design. Dagbädden har rena linjer med en bekväm sittyta i skinn och slanka, svarta ben i metall. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline dagbädd - Dagbädden kommer i 2 olika färger.- Kombinera dagbädden med en kudde från Muuto. Hur bör du ta hand om dagbädden?- Rengör med en torr trasa.- Använd en produkt för underhåll av läder.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Dagbäddar & Liggfåtöljer från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool Naturell Vit/vit - Barstolar Stål Vit - 23534

  muuto fiber tube bar stool naturell vit/vit - barstolar stål vit - 23534
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol utan ryggstöd med bekväm och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool W.Back Svart - Barstolar Stål Svart - 23680

  muuto fiber tube bar stool w.back svart - barstolar stål svart - 23680
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol med bekvämt ryggstöd och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Lågt /svart - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 83630

  muuto enfold sideboard lågt /svart - skänkar & sideboards ek svart - 83630
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Bar Stool W.Back Konjak /ek - Barstolar Läder Konjak - 23755-OAK_COGNC

  muuto fiber wood bar stool w.back konjak /ek - barstolar läder konjak - 23755-oak_cognc
  Fiber bar stool wood från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol med bekvämt ryggstöd och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av ben i massiv ek och mjuk sits i svart läder. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Variationer i färgen kan upplevas i det naturliga materialet. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Konjak Barstolar i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool Dusty Green - Barstolar Stål Grön - 23532

  muuto fiber tube bar stool dusty green - barstolar stål grön - 23532
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol utan ryggstöd med bekväm och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Grön Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barpall 65 Cm Träunderrede Dusty Green - Barstolar Polypropylen Dusty Green - 23622

  muuto fiber barpall 65 cm träunderrede dusty green - barstolar polypropylen dusty green - 23622
  Fiber barpall från Muuto med en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barpall - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som barstol med ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 450 mm.- Djup: 425 mm.- Höjd: 660 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H:65 Cm Sandgul - Barstolar Ek Sandgul - 32037

  muuto nerd barstol h:65 cm sandgul - barstolar ek sandgul - 32037
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Sandgul Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord M Grey - Soffbord Stål Grå - 16922

  muuto airy nano soffbord m grey - soffbord stål grå - 16922
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Grå Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Refine 0842- Black/svart - Stolar Polypropylen Svart - 50505 - BLCK_BLCK

  muuto fiber karmstol träunderrede refine 0842- black/svart - stolar polypropylen svart - 50505 - blck_blck
  Fiber karmstol från Muuto med träunderrede och lädersits. En ikonisk, högkvalitativ stol med en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Formgjuten, omfamnande sits i innovativ träfiberkomposit med en mjukt kurvad rygg, hög komfort och elegant klädsel i exklusivt anilinläder. Massivt träunderrede. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med klädsel i elegant läder.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Underrede: 100% Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Klädsel: Anilinläder- Bredd: 544 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Monterade glidskydd ingår.- Välj mellan olika färger.- Den här karmstolen ingår i Muutos kollektion The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber karmstol i återvunnen plast.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Kombinera karmstolen med ett bord från Muuto.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Om nödvändigt, behandla skinnet genom att smörja det med ofärgat läderfett eller läderolja.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Stolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Table Matbord 190x85 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - 64030

  muuto base table matbord 190x85 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - 64030
  Base Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet. Det här bordet har en aluminiumram vilket gör att det passar lika bra i offentlig miljö som i privat. Base Table är tillverkat för att kunna stå emot konstant användning och tuff miljö samtidigt som bordets detaljer har tilldelats största uppmärksamhet. Resultatet av att ingenting har lämnats åt slumpen är ett mångsidigt bord som passar in i alla hem såväl som arbetsplatser, utbildningsinstitutioner, konferenslokaler och gästutrymmen. Välj mellan flera olika storlekar och färger.MaterialBase Table är tillverkat av aluminium med en extra hållbar akrylfärg. Bordsskivan är gjord i laminatyta med ABS-kanter. Den svarta bordsskivan är gjord i plywood med linoleumtopp. SkötselrådRengör bordet med en lätt fuktig trasa. Torka alltid torrt efteråt. Vid behov, använd ett milt rengöringsmedel. Bordet levereras omonterat. För mer info, se monteringsanvisning och produktblad. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Visu Barstol 65 Cm Grå - Barstolar Stål Grå - 32603

  muuto visu barstol 65 cm grå - barstolar stål grå - 32603
  Visu barstol från Muuto med ett skandinaviskt formspråk och en elegant siluett för alla hem och stilar. Bekväm, mjukt rundad sits i formpressat trä med ett lågt ryggstöd och ett fotstöd för extra komfort. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Mika Tolvanen. Bra att veta om Visu barstol - Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad av formpressat trä.- Fotstöd i stål.- Tillverkad i Europa. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Karmstol Vit - Stolar Stål Vit - 58972-gammal

  muuto fiber tube karmstol vit - stolar stål vit - 58972-gammal
  Fiber Tube stol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Stolens skal har runda och mjuka former som ger perfekt komfort. Stolen är allsidig och passar in i många hem och har flera användningsområden. Den ger ett nätt intryck och passar i vardagsrummet vid bordet, som kontorsstol eller som avlastningsstol i hallen. Stolens ben består av tunna stålrör med böjd form vilket ger dess luftiga uttryck. Vi har valt ut Vit Stolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool W.Back Konjak Läder/svart - Barstolar Stål Konjak - 23695-0BLK_COGNC

  muuto fiber tube bar stool w.back konjak läder/svart - barstolar stål konjak - 23695-0blk_cognc
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol med bekvämt ryggstöd och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av ben i pulverlackerat stål och mjuk sits i svart läder. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Konjak Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool Konjak Läder/svart - Barstolar Stål Konjak - 23545-0BLK_COGNC

  muuto fiber tube bar stool konjak läder/svart - barstolar stål konjak - 23545-0blk_cognc
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol utan ryggstöd med bekväm och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av ben i pulverlackerat stål och mjuk sits i svart läder. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Konjak Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Nerd Barstol H65 - Barstolar Ek - 32031

  muuto nerd barstol h65 - barstolar ek - 32031
  Nerd barstol från Muuto, formgiven av David Geckeler. David vann Muutos designtävling för Skandinaviska designskolor år 2011 och har nu anslutit sig till Muutos samling. Barstolen utstrålar en lekfull och stilren skandinaivisk design med detaljer som ger karaktär. Stolen är allsidig och passar vid köksön eller i den hemmabyggda baren. Ryggstödet gör stolen bekväm att sitta i och avnjuta en middag eller en god drink. Stolen är tillverkad av ek. Använd en fuktig trasa vid kontinuerlig rengöring. Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barpall 65 Cm Träunderrede Svart - Barstolar Polypropylen Svart - 23620

  muuto fiber barpall 65 cm träunderrede svart - barstolar polypropylen svart - 23620
  Fiber barpall från Muuto med en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barpall - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som barstol med ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 450 mm.- Djup: 425 mm.- Höjd: 660 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool W.Back Naturell Vit/vit - Barstolar Stål Vit - 23684

  muuto fiber tube bar stool w.back naturell vit/vit - barstolar stål vit - 23684
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol med bekvämt ryggstöd och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool W.Back Grå - Barstolar Stål Grå - 23681

  muuto fiber tube bar stool w.back grå - barstolar stål grå - 23681
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol med bekvämt ryggstöd och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Visu Barstol 65 Cm Vit / Ek - Barstolar Stål Vit - 32610

  muuto visu barstol 65 cm vit / ek - barstolar stål vit - 32610
  Visu barstol från Muuto med ett skandinaviskt formspråk och en elegant siluett för alla hem och stilar. Bekväm, mjukt rundad sits i formpressat trä med ett lågt ryggstöd och ett fotstöd för extra komfort. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Mika Tolvanen. Bra att veta om Visu barstol - Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad av formpressat trä.- Fotstöd i stål.- Tillverkad i Europa. Vi har valt ut Vit Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool Grå - Barstolar Stål Grå - 23531

  muuto fiber tube bar stool grå - barstolar stål grå - 23531
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol utan ryggstöd med bekväm och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Karmstol Vit/ - Stolar Ek Vit - 58961-gammal

  muuto fiber wood karmstol vit/ - stolar ek vit - 58961-gammal
  Fiber Wood stol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Stolens skal har runda och mjuka former som ger perfekt komfort. Stolen är allsidig och passar in i många hem och har flera användningsområden. Den ger ett nätt intryck och passar i vardagsrummet vid bordet, som kontorsstol eller som avlastningsstol i hallen. Stolens ben består av massiv ek i härligt nedtonadade nyanser. Vi har valt ut Vit Stolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Bar Stool Svart - Barstolar Stål Svart - 23530

  muuto fiber tube bar stool svart - barstolar stål svart - 23530
  Fiber bar stool tube från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern barstol utan ryggstöd med bekväm och harmonisk design. Barstolen är diskret men har en tydlig identitet där val av material består av återvunnen plast med ben i pulverlackerat stål. Perfekt som barstol vid en köksö eller vid baren. Höjd 65 cm. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barpall 65 Cm Träunderrede Ockra/ek - Barstolar Polypropylen Ek - 23623

  muuto fiber barpall 65 cm träunderrede ockra/ek - barstolar polypropylen ek - 23623
  Fiber barpall från Muuto med en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barpall - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som barstol med ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 450 mm.- Djup: 425 mm.- Höjd: 660 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Ek Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barpall 65 Cm Träunderrede Grå - Barstolar Polypropylen Grå - 23621

  muuto fiber barpall 65 cm träunderrede grå - barstolar polypropylen grå - 23621
  Fiber barpall från Muuto med en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barpall - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som barstol med ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 450 mm.- Djup: 425 mm.- Höjd: 660 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Grå Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord L Off-white - Soffbord Stål Off-White - 16933

  muuto airy nano soffbord l off-white - soffbord stål off-white - 16933
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Off-White Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Large Anthracite - Soffbord Ask Antracit - 10077

  muuto around soffbord large anthracite - soffbord ask antracit - 10077
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Antracit Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Linear Wood Bänk 110x34 Cm - Bänkar Ek - 30919

  muuto linear wood bänk 110x34 cm - bänkar ek - 30919
  Linear Wood bänk designad av Thomas Bentzen för Muuto är en minimalistisk och vacker träbänk.Bänken är arbetad och välgjord i sin enkelhet. Sittdelen är gjord av ekfanér samt plywoodfanér och benen av massiv ek. Vi har valt ut Ek Bänkar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord L Black - Soffbord Stål Svart - 16934

  muuto airy nano soffbord l black - soffbord stål svart - 16934
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Large Ash - Soffbord Ask - 10071

  muuto around soffbord large ash - soffbord ask - 10071
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Ask Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Stained Dark Brown - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - 60058

  muuto around soffbord xl stained dark brown - soffbord ek mörkbetsad ek - 60058
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord med stadig konstruktion. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för lugna stunder med en kopp kaffe. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Large Stained Dark Brown - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - 60039

  muuto around soffbord large stained dark brown - soffbord ek mörkbetsad ek - 60039
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Dark Stained - Soffbord Ask Dark Stained - 60020

  muuto around soffbord s dark stained - soffbord ask dark stained - 60020
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Table Matbord 190x85 Cm Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 64021

  muuto base table matbord 190x85 cm vit - matbord & barbord aluminium vit - 64021
  Base Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet. Det här bordet har en aluminiumram vilket gör att det passar lika bra i offentlig miljö som i privat. Base Table är tillverkat för att kunna stå emot konstant användning och tuff miljö samtidigt som bordets detaljer har tilldelats största uppmärksamhet. Resultatet av att ingenting har lämnats åt slumpen är ett mångsidigt bord som passar in i alla hem såväl som arbetsplatser, utbildningsinstitutioner, konferenslokaler och gästutrymmen. Välj mellan flera olika storlekar och färger.MaterialBase Table är tillverkat av aluminium med en extra hållbar akrylfärg. Bordsskivan är gjord i laminatyta med ABS-kanter. Den svarta bordsskivan är gjord i plywood med linoleumtopp. SkötselrådRengör bordet med en lätt fuktig trasa. Torka alltid torrt efteråt. Vid behov, använd ett milt rengöringsmedel. Bordet levereras omonterat. För mer info, se monteringsanvisning och produktblad. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Ash - Soffbord Ask - 21160

  muuto around soffbord xl ash - soffbord ask - 21160
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord med stadig konstruktion. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för lugna stunder med en kopp kaffe. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Ask Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Reflect Sideboard L - Skänkar & Sideboards Ek - 09170

  muuto reflect sideboard l - skänkar & sideboards ek - 09170
  Reflect från Muuto, formgivet av Søren Rose Studio. Reflect är en möbelserie som lägger stor vikt vid balansen av funktionalitet och estetik. Framsidan på lådorna har en böljande form som bidrar till det unika utseendet och gör att serien står ut bland övrig inredning. Det gör det också möjligt att kombinera fler delar i serien Reflect för att få ett sammanhängande flöde i inredningen. Reflect representerar skandinaviskt hantverk och design i en modern kontext. Möblerna i Reflect är alla gjorda i ek och ekfanér. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Högt /svart - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 83610

  muuto enfold sideboard högt /svart - skänkar & sideboards ek svart - 83610
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Högt Dusty Green/dusty Green - Skänkar & Sideboards Ek Grön - 83602

  muuto enfold sideboard högt dusty green/dusty green - skänkar & sideboards ek grön - 83602
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Grön Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Lågt Grå/grå - Skänkar & Sideboards Ek Grå - 83621

  muuto enfold sideboard lågt grå/grå - skänkar & sideboards ek grå - 83621
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Högt /grå - Skänkar & Sideboards Ek Grå - 83611

  muuto enfold sideboard högt /grå - skänkar & sideboards ek grå - 83611
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord S Plum - Soffbord Stål Plommon - 16911

  muuto airy nano soffbord s plum - soffbord stål plommon - 16911
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Plommon Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord S Off-white - Soffbord Stål Off-White - 16913

  muuto airy nano soffbord s off-white - soffbord stål off-white - 16913
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Off-White Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord S Grey - Soffbord Stål Grå - 16912

  muuto airy nano soffbord s grey - soffbord stål grå - 16912
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Grå Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord S Black - Soffbord Stål Svart - 16914

  muuto airy nano soffbord s black - soffbord stål svart - 16914
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Lågt /grå - Skänkar & Sideboards Ek Grå - 83631

  muuto enfold sideboard lågt /grå - skänkar & sideboards ek grå - 83631
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:48 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13955

  muuto soft sidobord ø41 h:48 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13955
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:48 Cm Massiv Ek / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13959

  muuto soft sidobord ø41 h:48 cm massiv ek / off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13959
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:48 Cm Orange - Sidobord & Avlastningsbord Orange - 13953

  muuto soft sidobord ø41 h:48 cm orange - sidobord & avlastningsbord orange - 13953
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Orange Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:48 Cm Dusty Green - Sidobord & Avlastningsbord Dusty Green - 13952

  muuto soft sidobord ø41 h:48 cm dusty green - sidobord & avlastningsbord dusty green - 13952
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:48 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13949

  muuto soft sidobord ø48 h:48 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13949
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:48 Cm Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13945

  muuto soft sidobord ø48 h:48 cm off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13945
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:48 Cm Dusty Green - Sidobord & Avlastningsbord Dusty Green - 13946

  muuto soft sidobord ø48 h:48 cm dusty green - sidobord & avlastningsbord dusty green - 13946
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 480 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:40 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13938

  muuto soft sidobord ø41 h:40 cm svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13938
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:40 Cm Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13939

  muuto soft sidobord ø41 h:40 cm off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13939
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø41 h:40 Cm Dusty Green - Sidobord & Avlastningsbord Dusty Green - 13940

  muuto soft sidobord ø41 h:40 cm dusty green - sidobord & avlastningsbord dusty green - 13940
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 410 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet?- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:40 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13937

  muuto soft sidobord ø48 h:40 cm massiv rökt ek / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13937
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet? - Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:40 Cm Massiv Ek / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13956

  muuto soft sidobord ø48 h:40 cm massiv ek / off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13956
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet? - Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:40 Cm Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13933

  muuto soft sidobord ø48 h:40 cm off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13933
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet? - Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:40 Cm Orange - Sidobord & Avlastningsbord Orange - 13935

  muuto soft sidobord ø48 h:40 cm orange - sidobord & avlastningsbord orange - 13935
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet? - Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Orange Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Soft Sidobord Ø48 h:40 Cm Dusty Green - Sidobord & Avlastningsbord Dusty Green - 13934

  muuto soft sidobord ø48 h:40 cm dusty green - sidobord & avlastningsbord dusty green - 13934
  Soft sidobord från Muuto med en elegant, användbar design perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en slank fot i återvunnen gjuten aluminium och en minimalistisk bordsskiva med flera, valbara, exklusiva material. Det har en sofistikerad, mjuk look med en användbar form och en bra yta för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Formgiven av Jens Fager. Bra att veta om Soft sidobord - Sofistikerad, modern look.- Bordsskivan finns i flera olika material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 480 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark och i Sverige Hur bör du ta hand om sidobordet? - Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Large Black - Soffbord Ask Svart - 10073

  muuto around soffbord large black - soffbord ask svart - 10073
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord i skandinavisk design som står stabilt på golvet. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för att ställa ner sin drink eller kaffekopp på. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Svart - Soffbord Ask Svart - 10063

  muuto around soffbord s svart - soffbord ask svart - 10063
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Karmstol Svart - Stolar Ek Svart - 20101

  muuto fiber wood karmstol svart - stolar ek svart - 20101
  Fiber Wood stol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Stolens skal har runda och mjuka former som ger perfekt komfort. Stolen är allsidig och passar in i många hem och har flera användningsområden. Den ger ett nätt intryck och passar i vardagsrummet vid bordet, som kontorsstol eller som avlastningsstol i hallen. Stolens ben består av massiv ek i härligt nedtonadade nyanser. Vi har valt ut Svart Stolar i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S - Soffbord Ask - 10061

  muuto around soffbord s - soffbord ask - 10061
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ask Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord S Grå - Soffbord Ask Grå - 10064

  muuto around soffbord s grå - soffbord ask grå - 10064
  Around soffbord från Muuto med en stilren, nätt design med en skandinavisk känsla. Det har en toppskiva i fanér med en tunn ram runt om för att addera en extra dimension till designen. Tre stabila ben i massivt trä med en lackad finish i olika färger att välja mellan. Design av Thomas Bentzen. Bra att veta om Around soffbord - Höjd: 460 mm.- Diameter: 450 mm.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkat i Europa. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Enfold Sideboard Högt Grå/grå - Skänkar & Sideboards Ek Grå - 83601

  muuto enfold sideboard högt grå/grå - skänkar & sideboards ek grå - 83601
  Enfold sideboard från Muuto, formgivet av Thomas Bentzen. Sideboardet är till stor del gjort i stål vilket påminner lite om gamla fabriker och industrier, detta kompletteras med skivor i ek som tillsammans skapar ett helt unikt uttryck. Thomas Bentzen har lyckats skapa en symbios mellan varma och kalla material vilket resulterat i ett sideboard som inte bara ser bra ut, sideboardet är också utmärkt för förvaring. Invärtes har det lämnats mycket utrymme så att du ska få plats med det mesta och på bordsskivan i ek kan du ställa dina vackraste blommor eller andra inredningsdetaljer som förtjänar en synlig plats i hemmet. Sideboardet finns i flera utföranden där storlek och färg varierar så du kan välja det som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Airy Nano Soffbord L Grey - Soffbord Stål Grå - 16932

  muuto airy nano soffbord l grey - soffbord stål grå - 16932
  Airy nano soffbord från Muuto, formgiven av Cecilie Manz. Detta soffbord har en bordsskiva som man kan tro sväva i luften precis över den tunna svetsade metallramen. Det här är den nyaste varianten av det populära bordet där man använt sig av nanolaminering för att få fram en elegant textur som ger bordet en fräsch och lätt känsla. Den ovala formen på bordsskivan och underredet skapar en samklang med elegans och kommer passa perfekt framför soffan i ditt vardagsrum. Torka av bordet med fuktig trasa, använda inga starka kemikalier. Vi har valt ut Grå Soffbord i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Table Matbord 250x90 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - 64050

  muuto base table matbord 250x90 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - 64050
  Base Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet. Det här bordet har en aluminiumram vilket gör att det passar lika bra i offentlig miljö som i privat. Base Table är tillverkat för att kunna stå emot konstant användning och tuff miljö samtidigt som bordets detaljer har tilldelats största uppmärksamhet. Resultatet av att ingenting har lämnats åt slumpen är ett mångsidigt bord som passar in i alla hem såväl som arbetsplatser, utbildningsinstitutioner, konferenslokaler och gästutrymmen. Välj mellan flera olika storlekar och färger.MaterialBase Table är tillverkat av aluminium med en extra hållbar akrylfärg. Bordsskivan är gjord i laminatyta med ABS-kanter. Den svarta bordsskivan är gjord i plywood med linoleumtopp. SkötselrådRengör bordet med en lätt fuktig trasa. Torka alltid torrt efteråt. Vid behov, använd ett milt rengöringsmedel. Bordet levereras omonterat. För mer info, se monteringsanvisning och produktblad. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Reflect Sideboard S - Skänkar & Sideboards Ek - 09180

  muuto reflect sideboard s - skänkar & sideboards ek - 09180
  Reflect från Muuto, formgivet av Søren Rose Studio. Reflect är en möbelserie som lägger stor vikt vid balansen av funktionalitet och estetik. Framsidan på lådorna har en böljande form som bidrar till det unika utseendet och gör att serien står ut bland övrig inredning. Det gör det också möjligt att kombinera fler delar i serien Reflect för att få ett sammanhängande flöde i inredningen. Reflect representerar skandinaviskt hantverk och design i en modern kontext. Möblerna i Reflect är alla gjorda i ek och ekfanér. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 73,5 Cm Ekfanér / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13893

  muuto relate sidobord 73,5 cm ekfanér / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13893
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 735 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 73,5 Cm Mörkgrön - Sidobord & Avlastningsbord Mörkgrön - 13895

  muuto relate sidobord 73,5 cm mörkgrön - sidobord & avlastningsbord mörkgrön - 13895
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 735 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrön Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 73,5 Cm Blågrå - Sidobord & Avlastningsbord Blågrå - 13892

  muuto relate sidobord 73,5 cm blågrå - sidobord & avlastningsbord blågrå - 13892
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 735 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blågrå Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 60,5 Cm Blågrå - Sidobord & Avlastningsbord Blågrå - 13903

  muuto relate sidobord 60,5 cm blågrå - sidobord & avlastningsbord blågrå - 13903
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 605 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blågrå Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Med Snurrunderrede Refine Läder Svart / Cognac - Kontorsstolar Konjak - 23450-BLCK_COGN

  muuto fiber karmstol med snurrunderrede refine läder svart / cognac - kontorsstolar konjak - 23450-blck_cogn
  Fiber karmstol från Muuto med en minimalistisk, elegant design med rena linjer perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har en formgjuten sits med en mjukt kurvad rygg och en exklusiv klädsel i läder och ett tidlöst snurrunderrede i aluminium med fyra stabila ben. Den har en underbar komfort med en omfamnande känsla. Designad av Iskos-Berlin. Bra att veta om Fiber karmstol - Karmstolen finns i olika utföranden.- Kombinera karmstolen med ett bord från Muuto.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här karmstolen ingår i Muutos kollektion Fiber Chair. Hur bör du ta hand om karmstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Kontorsstolar från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Base Table Matbord 250x90 Cm Vit - Matbord & Barbord Aluminium Vit - 64041

  muuto base table matbord 250x90 cm vit - matbord & barbord aluminium vit - 64041
  Base Table matbord från Muuto, formgivet av Mika Tolvanen. Ett klassiskt matbord med skandinavisk design med fokus på enkelhet och kvalitet. Det här bordet har en aluminiumram vilket gör att det passar lika bra i offentlig miljö som i privat. Base Table är tillverkat för att kunna stå emot konstant användning och tuff miljö samtidigt som bordets detaljer har tilldelats största uppmärksamhet. Resultatet av att ingenting har lämnats åt slumpen är ett mångsidigt bord som passar in i alla hem såväl som arbetsplatser, utbildningsinstitutioner, konferenslokaler och gästutrymmen. Välj mellan flera olika storlekar och färger.MaterialBase Table är tillverkat av aluminium med en extra hållbar akrylfärg. Bordsskivan är gjord i laminatyta med ABS-kanter. Den svarta bordsskivan är gjord i plywood med linoleumtopp. SkötselrådRengör bordet med en lätt fuktig trasa. Torka alltid torrt efteråt. Vid behov, använd ett milt rengöringsmedel. Bordet levereras omonterat. För mer info, se monteringsanvisning och produktblad. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Around Soffbord Xl Anthracite - Soffbord Ask Antracit - 21164

  muuto around soffbord xl anthracite - soffbord ask antracit - 21164
  Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen. Ett modernt och tåligt soffbord med stadig konstruktion. Bordet har många skandinaviska referenser och designen är enkel men idealisk. Placeras bäst i vardagsrummet eller i loungemiljö och är perfekt för lugna stunder med en kopp kaffe. Kombinera gärna flera färger och storlekar för en effektfull känsla. Vi har valt ut Antracit Soffbord i Ask från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 73,5 Cm Ekfanér / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13894

  muuto relate sidobord 73,5 cm ekfanér / off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13894
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 735 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 73,5 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13891

  muuto relate sidobord 73,5 cm svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13891
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 735 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 60,5 Cm Massiv Ek / Off-white - Sidobord & Avlastningsbord Off-White - 13899

  muuto relate sidobord 60,5 cm massiv ek / off-white - sidobord & avlastningsbord off-white - 13899
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 605 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 60,5 Cm Ekfanér / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Svart - 13904

  muuto relate sidobord 60,5 cm ekfanér / svart - sidobord & avlastningsbord svart - 13904
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 605 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Relate Sidobord 60,5 Cm Mörkgrön - Sidobord & Avlastningsbord Mörkgrön - 13898

  muuto relate sidobord 60,5 cm mörkgrön - sidobord & avlastningsbord mörkgrön - 13898
  Relate sidobord från Muuto med en stilren, användbar design. Det har en elegant fot i pulverlackerat stål med en praktisk funktion och en minimalistisk bordsskiva med valbara material och färger perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Big-Game. Bra att veta om Relate sidobord - För kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen.- Modernt, stilrent uttryck.- Funktionell design.- Valbara material.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 340 mm.- Höjd: 605 mm.- Längd: 562 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Danmark Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrön Sidobord & Avlastningsbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Snurrunderrede Med Return Svart / Svart - Kontorsstolar Svart - 58981

  muuto fiber karmstol snurrunderrede med return svart / svart - kontorsstolar svart - 58981
  Fiber karmstol från Muuto med en minimalistisk, elegant design med rena linjer perfekt för det moderna hemmakontoret. Stolen har en formgjuten sits i träfiberkomposit med en mjukt kurvad rygg och ett tidlöst snurrunderrede i aluminium med fyra stabila ben. Den har en underbar komfort med en omfamnande känsla. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om Fiber karmstol - Med return funktion.- Karmstolen finns i olika utföranden.- Hållbara material.- Kombinera karmstolen med ett bord från Muuto.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här karmstolen är en del av Muutos kollektion Fiber Chair. Hur bör du ta hand om karmstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Kontorsstolar från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Workshop Soffbord 43x120 Cm Ek - Soffbord fanér Ek - 26054

  muuto workshop soffbord 43x120 cm ek - soffbord fanér ek - 26054
  Workshop soffbord från Muuto med en nätt, stilren design med en skandinavisk känsla perfekt för alla hem. Det har en stomme i högkvalitativ, slitstark massiv ek och en distinkt, integrerad bordsskiva i ekfanér. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Ett måste för den designintresserade. Design av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om soffbordet - Tillverkat i Europa.- Designår: 2018.- Designer är Cecilie Manz.- Tillverkat av ek.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ekfanér från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barpall 65 Cm Träunderrede Svart/mörkbetsad Ek - Barstolar Polypropylen Svart - 57253

  muuto fiber barpall 65 cm träunderrede svart/mörkbetsad ek - barstolar polypropylen svart - 57253
  Fiber barpall från Muuto med en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barpall - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som barstol med ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 450 mm.- Djup: 425 mm.- Höjd: 660 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Stålunderrede Vit - Stolar Pulverlackat Stål Vit - 58972

  muuto fiber karmstol stålunderrede vit - stolar pulverlackat stål vit - 58972
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och ett pulverlackerat stålunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Slanka, eleganta ben i pulverlackerat rostfritt stål. Plastkomposition i 80% återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon med 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av rostfritt stål, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 545 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Underrede: Rostfritt stål- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Stolar i Pulverlackat stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Stålunderrede Grå - Stolar Pulverlackat Stål Grå - 58969

  muuto fiber karmstol stålunderrede grå - stolar pulverlackat stål grå - 58969
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och ett pulverlackerat stålunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Slanka, eleganta ben i pulverlackerat rostfritt stål. Plastkomposition i 80% återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon med 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av rostfritt stål, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 545 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Underrede: Rostfritt stål- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Stolar i Pulverlackat stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Stålunderrede Ockra/svart - Stolar Pulverlackat Stål Ockra - 58971

  muuto fiber karmstol stålunderrede ockra/svart - stolar pulverlackat stål ockra - 58971
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och ett pulverlackerat stålunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Slanka, eleganta ben i pulverlackerat rostfritt stål. Plastkomposition i 80% återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon med 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av rostfritt stål, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 545 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Underrede: Rostfritt stål- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Välj mellan olika färger.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ockra Stolar i Pulverlackat stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Ockra/ek - Stolar Återanvänd Plast Ek - 58960

  muuto fiber karmstol träunderrede ockra/ek - stolar återanvänd plast ek - 58960
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och FSC-certifierat träunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Ben i FSC-certifierat, massivt trä. Plastkomposition med 80%, återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon och 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av massivt trä, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 510 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 765 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Tillgänglig i åtskilliga färger och modeller.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Stolar i Återanvänd plast från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Grå - Stolar Återanvänd Plast Grå - 58958

  muuto fiber karmstol träunderrede grå - stolar återanvänd plast grå - 58958
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och FSC-certifierat träunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Ben i FSC-certifierat, massivt trä. Plastkomposition med 80%, återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon och 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av massivt trä, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 510 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 765 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Tillgänglig i åtskilliga färger och modeller.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Stolar i Återanvänd plast från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Dusty Green - Stolar Återanvänd Plast Dusty Green - 58959

  muuto fiber karmstol träunderrede dusty green - stolar återanvänd plast dusty green - 58959
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och FSC-certifierat träunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Ben i FSC-certifierat, massivt trä. Plastkomposition med 80%, återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon och 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av massivt trä, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 510 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 765 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Tillgänglig i åtskilliga färger och modeller.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Stolar i Återanvänd plast från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Svart/mörkbetsad - Stolar Återanvänd Plast Svart - 58962

  muuto fiber karmstol träunderrede svart/mörkbetsad - stolar återanvänd plast svart - 58962
  Fiber karmstol från Muuto med en sits i återvunnen plast och FSC-certifierat träunderrede. En ikonisk modell med uppdaterade, högkvalitativa material för att hålla i generationer. Omfamnande, ergonomisk sits med hög komfort i återvunnen plastkomposit och FSC-certifierad träfiber för ett unikt uttryck. Ben i FSC-certifierat, massivt trä. Plastkomposition med 80%, återvunnen plast från industriellt avfall från tillverkning av glasögon och 20%, ny plast för optimal livslängd. En gedigen stol med stilren, minimalistisk design, matt finish och mjukt kurvade former som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med uppdaterade, återvunna material.- Tillverkad av massivt trä, träfiber och återvunnen plast.- Bredd: 510 mm.- Djup: 580 mm.- Höjd: 765 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Plastkomposit- Plastkomposition: 80% Återvunnen plast, 20% Plast- Monterade glidskydd ingår.- FSC-certifierad.- Klimatkompenserad.- Återvinningsbar.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Tillgänglig i åtskilliga färger och modeller.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Stolar i Återanvänd plast från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Stålunderrede Med Lädersits Refine 0842 Svart/svart - Stolar Rostfritt Stål Svart - 20019-BLCK_BLCK

  muuto fiber karmstol stålunderrede med lädersits refine 0842 svart/svart - stolar rostfritt stål svart - 20019-blck_blck
  Fiber karmstol från Muuto med stålunderrede och lädersits. En ikonisk, högkvalitativ stol med en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Formgjuten, omfamnande sits i innovativ träfiberkomposit med en mjukt kurvad rygg, hög komfort och elegant klädsel i exklusivt anilinläder. Underrede i pulverlackerat rostfritt stål. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med klädsel i elegant läder.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Underrede: 100% Rostfritt stål- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Klädsel: Anilinläder- Bredd: 545 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Monterade glidskydd ingår.- Välj mellan olika färger.- Den här karmstolen ingår i Muutos kollektion The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber karmstol i återvunnen plast.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Kombinera karmstolen med ett bord från Muuto.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Om nödvändigt, behandla skinnet genom att smörja det med ofärgat läderfett eller läderolja.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Stolar i Rostfritt stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Träunderrede Svart/mörkbetsad - Barstolar Svart - 57261

  muuto fiber barstol med ryggstöd 65 cm träunderrede svart/mörkbetsad - barstolar svart - 57261
  Fiber barstol från Muuto med komfortabelt ryggstöd, en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former, matt, mjuk finish och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barstol - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som Fiber barstol utan ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 425 mm.- Djup: 445 mm.- Höjd: 875 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Svart Barstolar från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Barstol Med Ryggstöd 65 Cm Träunderrede Grå - Barstolar Polypropylen Grå - 23741

  muuto fiber barstol med ryggstöd 65 cm träunderrede grå - barstolar polypropylen grå - 23741
  Fiber barstol från Muuto med komfortabelt ryggstöd, en sits i träfiberkomposit och massivt träunderrede En ikonisk modell som aldrig går ur tiden med skulpturala, mjukt kurvade former, matt, mjuk finish och högkvalitativa material perfekta för både hemmet och offentliga miljöer Ergonomisk sits med hög komfort i innovativ träfiberkomposit för ett unikt uttryck Ben i massivt trä med praktiskt fotstöd i rostfritt stål Ett måste för den designintresserade. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2017. Bra att veta om Fiber barstol - Ikonisk modell med skulptural form.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Gjord av massivt trä och träfiberkomposit.- Välj mellan olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns även som Fiber barstol utan ryggstöd.- Ingår i serien The Fiber Chair Family.- Bredd: 425 mm.- Djup: 445 mm.- Höjd: 875 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Underrede: Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Monterade glidskydd ingår. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Återvinningsbar. Vi har valt ut Grå Barstolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Karmstol Träunderrede Med Lädersits Refine 0250/ek - Stolar Polypropylen Ek - 50505-OAK_COGN

  muuto fiber karmstol träunderrede med lädersits refine 0250/ek - stolar polypropylen ek - 50505-oak_cogn
  Fiber karmstol från Muuto med träunderrede och lädersits. En ikonisk, högkvalitativ stol med en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Formgjuten, omfamnande sits i innovativ träfiberkomposit med en mjukt kurvad rygg, hög komfort och elegant klädsel i exklusivt anilinläder. Massivt träunderrede. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad i Danmark av Iskos-Berlin, 2014. Bra att veta om Fiber karmstol - Ikonisk modell med klädsel i elegant läder.- Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer.- Underrede: 100% Massivt trä- Sits: 25% Träfiber, 75% Polypropen- Klädsel: Anilinläder- Bredd: 544 mm.- Djup: 560 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Monterade glidskydd ingår.- Välj mellan olika färger.- Den här karmstolen ingår i Muutos kollektion The Fiber Chair Family.- Finns även som Fiber karmstol i återvunnen plast.- Finns även som Fiber matstol utan armstöd.- Kombinera karmstolen med ett bord från Muuto.- Variationer i utseendet kan förekomma. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Om nödvändigt, behandla skinnet genom att smörja det med ofärgat läderfett eller läderolja.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Stolar i Polypropylen från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Loungestol Divina 154/svart - Fåtöljer Stål Svart - 25477-BLCK_154

  muuto fiber tube loungestol divina 154/svart - fåtöljer stål svart - 25477-blck_154
  Fiber loungestol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En lyxig och komfortabel stol, en lätt form med mjuka kurvor som ger ett behagligt intryck. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Med sin inbjudande design är den här stolen ett perfekt val i hemmets flera rum så väl som på kontoret, en väldigt allsidig stol. Stolen finns i många läckra utföranden som läder- eller textil, vilket ger dig stor valmöjlighet att välja just den versionen som matchar din inredning. Alla textiler är från Kvadrat, Arve, Nevotex och Fidertessile. Den här modellen består av snygga ben av pulverlackerat stål som ger ett stående helhetsintryck. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Loungestol Steelcut Trio 236/svart - Fåtöljer Stål Svart - 25473-BLCK_236

  muuto fiber tube loungestol steelcut trio 236/svart - fåtöljer stål svart - 25473-blck_236
  Fiber loungestol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En lyxig och komfortabel stol, en lätt form med mjuka kurvor som ger ett behagligt intryck. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Med sin inbjudande design är den här stolen ett perfekt val i hemmets flera rum så väl som på kontoret, en väldigt allsidig stol. Stolen finns i många läckra utföranden som läder- eller textil, vilket ger dig stor valmöjlighet att välja just den versionen som matchar din inredning. Alla textiler är från Kvadrat, Arve, Nevotex och Fidertessile. Den här modellen består av snygga ben av pulverlackerat stål som ger ett stående helhetsintryck. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Wood Loungestol Steelcut Trio 236/ - Fåtöljer Ek - 25519-OAK_236

  muuto fiber wood loungestol steelcut trio 236/ - fåtöljer ek - 25519-oak_236
  Fiber loungestol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En lyxig och komfortabel stol, en lätt form med mjuka kurvor som ger ett behagligt intryck. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Med sin inbjudande design är den här stolen ett perfekt val i hemmets flera rum så väl som på kontoret, en väldigt allsidig stol. Stolen finns i många läckra utföranden som läder- eller textil, vilket ger dig stor valmöjlighet att välja just den versionen som matchar din inredning. Alla textiler är från Kvadrat, Arve, Nevotex och Fidertessile. Vi har valt ut Ek Fåtöljer i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Loungestol Remix 133/ Grey - Fåtöljer Stål Svart - 25470-GREY_133

  muuto fiber tube loungestol remix 133/ grey - fåtöljer stål svart - 25470-grey_133
  Fiber loungestol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En lyxig och komfortabel stol, en lätt form med mjuka kurvor som ger ett behagligt intryck. En modern vardagsstol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Med sin inbjudande design är den här stolen ett perfekt val i hemmets flera rum så väl som på kontoret, en väldigt allsidig stol. Stolen finns i många läckra utföranden som läder- eller textil, vilket ger dig stor valmöjlighet att välja just den versionen som matchar din inredning. Alla textiler är från Kvadrat, Arve, Nevotex och Fidertessile. Den här modellen består av snygga ben av pulverlackerat stål som ger ett stående helhetsintryck. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Fiber Tube Loungestol Vit - Fåtöljer Stål Vit - 25508

  muuto fiber tube loungestol vit - fåtöljer stål vit - 25508
  Fiber loungestol från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin. En lyxig och komfortabel stol, en lätt form med mjuka kurvor som ger ett behagligt intryck. En modern loungestol med innovativ design och där val av material består av återvinningsbar plast och träfiber. Med sin inbjudande design är den här stolen ett perfekt val i hemmets flera rum så väl som på kontoret, en väldigt allsidig stol. Stolen finns i många läckra utföranden som original, läder eller textil, vilket ger dig stor valmöjlighet att välja just den versionen som matchar din inredning. Alla textiler är från Kvadrat, Arve, Nevotex och Fidertessile. Den här modellen består av snygga ben av pulverlackerat stål som ger ett stående helhetsintryck. Vi har valt ut Vit Fåtöljer i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Cover Loungestol / Cognac Läder - Fåtöljer Ek - 18020 - OAK_COGN

  muuto cover loungestol / cognac läder - fåtöljer ek - 18020 - oak_cogn
  Cover loungestol från Muuto med en tidlös formgivning i premiumkvalitet perfekt för det moderna hemmet. Den har ett kurvat ryggstöd med eleganta, vikta armstöd runt benets överdel och en djup, lätt bakåtlutad sits för bästa komfort. Den har en solid stomme i massivt trä och en formpressad rygg- och sittdel i fanér. Ett klokt val med högkvalitativa material och en genomtänkt design som aldrig går ur tiden. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger. Design av Thomas Bentzen – 2019. Bra att veta om Cover loungestol - Modern fåtölj med skandinavisk design som aldrig går ur tiden.- Kurvat ryggstöd för optimal komfort.- Premiumkvalitet för att hålla i generationer.- Stomme i massivt trä.- Rygg- och sittdel i formpressad fanér.- Tillverkad i Lettland.- Loungestolen finns i olika färgval.- Ingår i serien the Cover Chair Family.- Finns även som Cover matstol.- Finns även som Cover karmstol.- Finns även som Cover barstol. Loungestolens mått:- Bredd: 663 mm.- Djup: 612 mm.- Höjd: 707 mm.- Sittbredd: 544.- Sittdjup: 488 mm.- Sitthöjd: 381 mm. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Fåtöljer i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Stacked Podium 2.0 Vit - Skohyllor Pu-lackerad Mdf Vit - 15650

  muuto stacked podium 2.0 vit - skohyllor pu-lackerad mdf vit - 15650
  Stacked podium 2.0 från Muuto, design av Julien de Smedt. Ett lågt podium som passar utmärkt till att bära upp Stacked modulsystem. Podiumet lyfter upp modulerna och ger ett lättare, luftigare och ljusare intryck. Bygg upp din egen unika förvaringshylla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Podiet passar även utmärkt att placera i hallen för att få undan skor. Det är dessutom lätt att komma åt med dammsugaren. Vi har valt ut Vit Skohyllor i PU-lackerad MDF från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Linear Wood Bord 140x85 Cm - Matbord & Barbord Ek - 30916

  muuto linear wood bord 140x85 cm - matbord & barbord ek - 30916
  Linear Wood bord designad av Thomas Bentzen för Muuto är modernt och minimalistiskt.Bordert är arbetad och välgjord i sin enkelhet. Bordsskivan är gjord av ekfanér samt plywoodfanér och benen av massiv ek.Passar fint tillsammans med bänken som hör till samma serie. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Linear Wood Bord 200x90 Cm - Matbord & Barbord Ek - 30917

  muuto linear wood bord 200x90 cm - matbord & barbord ek - 30917
  Linear Wood bord designad av Thomas Bentzen för Muuto är modernt och minimalistiskt.Bordert är arbetad och välgjord i sin enkelhet. Bordsskivan är gjord av ekfanér samt plywoodfanér och benen av massiv ek.Passar fint tillsammans med bänken som hör till samma serie. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Linear Wood Bord 260x90 Cm - Matbord & Barbord Ek - 30918

  muuto linear wood bord 260x90 cm - matbord & barbord ek - 30918
  Linear Wood bord designad av Thomas Bentzen för Muuto är modernt och minimalistiskt.Bordert är arbetad och välgjord i sin enkelhet. Bordsskivan är gjord av ekfanér samt plywoodfanér och benen av massiv ek.Passar fint tillsammans med bänken som hör till samma serie. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 170x85 Cm Sand Laminat/sand - Matbord & Barbord Aluminium Sand - 65017

  muuto 70/70 bord 170x85 cm sand laminat/sand - matbord & barbord aluminium sand - 65017
  Egenskaper Designad av TAF Studio, design- och arkitektkontor från Stockholm Tillverkad av träfaner Enkelt formspråk med karakteristiska detaljer Endast för inomhusbruk Vi har valt ut Sand Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 170x85 Cm Ek/sand - Matbord & Barbord Aluminium Ek - 65020

  muuto 70/70 bord 170x85 cm ek/sand - matbord & barbord aluminium ek - 65020
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och snygga linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av träfanér och plywood som tillsammans med aluminium är en oslagbar kombination för hållbarhet. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i ekfanér. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord och som köksbord. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 225x90 Cm Sand Laminat/sand - Matbord & Barbord Aluminium Sand - 65037

  muuto 70/70 bord 225x90 cm sand laminat/sand - matbord & barbord aluminium sand - 65037
  Egenskaper Designad av TAF Studio, design- och arkitektkontor från Stockholm Enkel design med karakteristiska detaljer Tillverkad av träfaner Endast för inomhusbruk Vi har valt ut Sand Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 225x90 Cm /sand - Matbord & Barbord Ek - 65040

  muuto 70/70 bord 225x90 cm /sand - matbord & barbord ek - 65040
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och snygga linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av träfanér och plywood som tillsammans med aluminium är en oslagbar kombination för hållbarhet. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i ekfanér. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord och som köksbord. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 295x108 Cm Sand Laminat/sand - Matbord & Barbord Aluminium Sand - 65077

  muuto 70/70 bord 295x108 cm sand laminat/sand - matbord & barbord aluminium sand - 65077
  Egenskaper Designad av TAF Studio, design- och arkitektkontor från Stockholm Enkel design med karakteristiska detaljer Tillverkad av träfaner Endast för inomhusbruk Vi har valt ut Sand Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 295x108 Cm Ek/sand - Matbord & Barbord Aluminium Ek - 65080

  muuto 70/70 bord 295x108 cm ek/sand - matbord & barbord aluminium ek - 65080
  70/70 Bord är designat av TAF Architects för Muuto. Bordet har stilrena ben i form av medar i aluminium. Dessa är karakteristiska för just 70/70 serien och ger den en modernt och avskalat utséende. Bordet finns i flera storlekar och skivan finns att få i linoleum, laminat eller i massiv ek för en varmare känsla och benen i aluminium finns i ett flertal färger. Just detta bord har en massiv ekskiva.För skötsel se PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 170 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - 65005

  muuto 70/70 bord 170 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - 65005
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och enkla linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av trä och tillsammans med aluminium är kombinationen oslagbar. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i svart linoleum med kant i naturligt trä. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord så som köksbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 225 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - 65025

  muuto 70/70 bord 225 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - 65025
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och enkla linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av trä och tillsammans med aluminium är kombinationen oslagbar. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i svart linoleum med kant i naturligt trä. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord så som köksbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 225x90cm /svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 65031

  muuto 70/70 bord 225x90cm /svart - matbord & barbord ek svart - 65031
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och snygga linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av träfanér och plywood som tillsammans med aluminium är en oslagbar kombination för hållbarhet. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i ekfanér. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord och som köksbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 255 Cm Svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - 65045

  muuto 70/70 bord 255 cm svart - matbord & barbord aluminium svart - 65045
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och enkla linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av trä och tillsammans med aluminium är kombinationen oslagbar. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i svart linoleum med kant i naturligt trä. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord så som köksbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 255x108 Cm Ek/svart - Matbord & Barbord Aluminium Svart - 65051

  muuto 70/70 bord 255x108 cm ek/svart - matbord & barbord aluminium svart - 65051
  70/70 bord från Muuto, formgiven av TAF Architects. Ett stabilt och modernt bord med raka och snygga linjer och med genomarbetade detaljer. Bordet består av två gjutna aluminiumramar med måtten 70x70 cm, som blir två stabila och välbalanserade ben. Bordskivan är tillverkad av träfanér och plywood som tillsammans med aluminium är en oslagbar kombination för hållbarhet. Benen är lackerade i svart och bordskivan är i ekfanér. Bordet är mångsidigt och passar lika bra som skrivbord och som köksbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Aluminium från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Five Puff Mörkgrå - Sittsäckar & Sittpuffar Stål Mörkgrå - 97048 - 183

  muuto five puff mörkgrå - sittsäckar & sittpuffar stål mörkgrå - 97048 - 183
  Five puff från Muuto, formgiven av Anderssen & Voll. En stor och inbjudande puff som blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Placera den på golvet i vardagsrummet som en sittpuff eller fotpall vid soffan när du avnjuter en bra film. Mönstret i sittpuffen har en snygg geometriskt mönster. Vi har valt ut Mörkgrå Sittsäckar & Sittpuffar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Five Puff Tangerine - Sittsäckar & Sittpuffar Stål Tangerine - 97048 - 632

  muuto five puff tangerine - sittsäckar & sittpuffar stål tangerine - 97048 - 632
  Five puff från Muuto, formgiven av Anderssen & Voll. En stor och inbjudande puff som blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Placera den på golvet i vardagsrummet som en sittpuff eller fotpall vid soffan när du avnjuter en bra film. Mönstret i sittpuffen har en snygg geometriskt mönster. Vi har valt ut Tangerine Sittsäckar & Sittpuffar i Stål från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto Outline Studio Fåtölj Black/ Black Refine Leather - Fåtöljer Läder Svart - 26803-BLCK

  muuto outline studio fåtölj black/ black refine leather - fåtöljer läder svart - 26803-blck
  Outline Studio stol från Muuto med en klassisk, skandinavisk design med enkla, eleganta linjer. Den har slanka, minimalistiska ben i aluminium och en djup, bekväm sits med en mjuk fyllning i kallskum. Den har en exklusiv klädsel i skinn perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Anderssen & Voll. Bra att veta om Outline Studio stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med en kudde från Muuto. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 170x85 Cm Massiv Rökt Ek / Svart - Matbord & Barbord Svart - 65200

  muuto 70/70 bord 170x85 cm massiv rökt ek / svart - matbord & barbord svart - 65200
  70/70 bord från Muuto med en enkel, stilren design. Det har en vacker bordsskiva i massiv rökt ek med lätt rundade hörn och ett karakteristiskt, modernt underrede i pulverlackerad aluminium perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om 70/70 bord - Modernt uttryck.- Bordet kommer i olika storlekar.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här bordet är en del av Muutos kollektion 70/70.- Denna produkt levereras omonterad.- Bredd: 850 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 1700 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
 • Muuto 70/70 Bord 170x85 Cm Massiv Rökt Ek / Grå - Matbord & Barbord Grå - 65202

  muuto 70/70 bord 170x85 cm massiv rökt ek / grå - matbord & barbord grå - 65202
  70/70 bord från Muuto med en enkel, stilren design. Det har en vacker bordsskiva i massiv rökt ek med lätt rundade hörn och ett karakteristiskt, modernt underrede i pulverlackerad aluminium perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Formgiven av TAF Studio. Bra att veta om 70/70 bord - Modernt uttryck.- Bordet kommer i olika storlekar.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här bordet är en del av Muutos kollektion 70/70.- Denna produkt levereras omonterad.- Bredd: 850 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 1700 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord från Muuto med stor omsorg.
ilead