Möbler
www.mobel.se

MUUBS möbler

 • Muubs Nevada Soffbord Ø70 Cm Svart - Soffbord Järn Svart - 8270002149

  muubs nevada soffbord ø70 cm svart - soffbord järn svart - 8270002149
  Runt Nevada soffbord från Muubs med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Det har en dekorativ, svartbetsad toppskiva i mangoträ och ett minimalistiskt underrede i svartlackerat järn. Bra att veta om Nevada soffbord - Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackat järn.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Sidbord Högt - Sidobord & Avlastningsbord Järn Svart - 8270000022

  muubs sidbord högt - sidobord & avlastningsbord järn svart - 8270000022
  Coffeetable high soffbord från Muubs. Soffbord i rå design med massiv ram för ett maskulint intryck i det moderna hemmet. Soffbordet har en solid järnstomme med bordsskiva av stenmaterial. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Oval Barstol H79 Cm - Barstolar Teak Natur - 1121606801

  muubs oval barstol h79 cm - barstolar teak natur - 1121606801
  Oval barstol från Muubs med en naturlig, rå design i teak med ett unikt utseende perfekt för det moderna hemmet. Fotstöd nertill för extra komfort. Ett unikt utseende med ett tidlöst material som harmoniskt smälter in i hemmet. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om Oval barstol - Rå look.- Gjord av teak.- Ett naturligt material som gör varje exemplar unikt.- Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Barstolens mått:- Höjd: 790 mm.- Bredd: 420 mm.- Djup: 370 mm.- Sitthöjd: 800 mm. Vi har valt ut Natur Barstolar i Teak från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Oaks Bokhylla Mörkbetsad Ek H120 Cm - Vägghyllor & Väggskåp Järn Mörk Ek - 9010000028

  muubs oaks bokhylla mörkbetsad ek h120 cm - vägghyllor & väggskåp järn mörk ek - 9010000028
  Elegant bokhylla i mörkbetsad ek med flyttbara hyllplan i järn och ett estetiskt tilltalande utseende perfekt för det moderna hemmet. Tillgänglig i olika storlekar. Bra att veta om Oaks bokhylla - Multifunktionell design.- Flyttbara hyllplan.- Tillverkad av järn och betsad ek.- Bokhyllan kommer i olika storlekar.- Djup: 250 mm.- Bredd: 700 mm. Vi har valt ut Mörk Ek Vägghyllor & Väggskåp i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Oval Barstol H79 Cm - Barstolar Teak Natur

  muubs oval barstol h79 cm - barstolar teak natur
  Barstolen från Muubs har en vacker, rå design i teak med en naturlig look perfekt för köket. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Ett exklusivt utseende med ett vackert material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Endast för inomhusbruk. Om barstolen från Muubs- Rå look.- Gjord av teak.- Ett naturligt material som gör varje exemplar unikt.- Perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Barstolens mått:- Höjd: 790 mm.- Bredd: 420 mm.- Djup: 370 mm.- Sitthöjd: 800 mm. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muubs Dallas Skåp Metall 120x90 Cm Svart - Skåp & Vitrinskåp Järn Svart - 8270000142

  muubs dallas skåp metall 120x90 cm svart - skåp & vitrinskåp järn svart - 8270000142
  Vackert skåp i järn med vackra, räfflade dörrar i glas och två lådor perfekta för praktisk förvaring perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Rå look med en urban känsla. Ett hyllplan i glas på insidan. Bra att veta om Dallas skåp - Tillverkat av järn.- Två dörrar i räfflad glas med magnetisk stängning.- Ett hyllplan i glas på insidan.- Två lådor.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 900 mm.- Djup: 420 mm. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Oaks Bokhylla Mörkbetsad Ek H120 Cm - Vägghyllor & Väggskåp Järn Mörk Ek

  muubs oaks bokhylla mörkbetsad ek h120 cm - vägghyllor & väggskåp järn mörk ek
  Bokhyllan från Muubs har en multifunktionell, modern design med flyttbara hyllplan i järn och en stomme i betsad ek perfekt för vardagsrummet. Välj mellan olika storlekar. Om bokhyllan från Muubs- Multifunktionell design.- Flyttbara hyllplan.- Tillverkad av järn och betsad ek.- Bokhyllan kommer i olika storlekar.- Djup: 250 mm.- Bredd: 700 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Muubs Nevada Soffbord Ø70 Cm - Soffbord Järn Svart

  muubs nevada soffbord ø70 cm - soffbord järn svart
  Soffbord från Muubs med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Det är runt och har en dekorativ, svartbetsad toppskiva i mangoträ. Bordet har ett minimalistiskt underrede i svartlackerat järn. Om soffbordet från Muubs- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackat järn.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Dallas Skåp Metall 120x90 Cm - Skåp & Vitrinskåp Järn Svart

  muubs dallas skåp metall 120x90 cm - skåp & vitrinskåp järn svart
  Skåpet från Muubs har en rå design i järn med två dörrar i räfflad glas för att addera en extra dimension till designen med en magnetisk stängning. Det har ett hyllplan i glas på insidan. Det har två lådor längst ner perfekta för praktisk förvaring. Om skåpet från Muubs- Tillverkat av järn.- Två dörrar i räfflad glas med magnetisk stängning.- Ett hyllplan i glas på insidan.- Två lådor.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 900 mm.- Djup: 420 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Muubs Quill Konsolbord / Bokhylla H75 Cm Mangoträ / - Bokhyllor Järn Svart

  muubs quill konsolbord / bokhylla h75 cm mangoträ / - bokhyllor järn svart
  Konsolbordet från Muubs har en enkel design i mangoträ med en tidlös, svart färg och en industriell känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Om konsolbordet från Muubs- Tillverkat av mangoträ och järn.- Minimalistiskt.- Industriellt.- Smälter elegant in i olika inredningsstilar.- Bredd: 750 mm.- Höjd: 750 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Muubs Hitch Organic Round Soffbord Svart / Antik Mässing 57x115 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Aluminium Antikmässing

  muubs hitch organic round soffbord svart / antik mässing 57x115 cm - sidobord & avlastningsbord aluminium antikmässing
  Soffbordet från Muubs har en skulpturell design i järn med en oval, mörkgrå bordsskiva med mässingfärgade inslag för att göra varje möbel unik. Bordet har tre ben i järn. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika storlekar. Om soffbordet från Muubs- Från serien Hitch.- Organisk form.- Tillverkat av järn.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Oval bordsskiva med unik färg och unik struktur.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Djup: 300 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1100 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Soffbord Lågt - Soffbord Järn Svart

  muubs soffbord lågt - soffbord järn svart
  Soffbord Lågt från Muubs. Ett bord med funktionell storlek och höjd som gör det lämpligt för soffgruppen såväl som sidobord. Den massiva järnramen och den svarta bordsskivan av sten ger bordet ett maskulint och rått uttryck som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Sidbord Högt - Sidobord & Avlastningsbord Järn Svart

  muubs sidbord högt - sidobord & avlastningsbord järn svart
  Soffbord från Muubs med en massiv ram för ett rått och maskulint uttryck i det moderna hemmet. Bordet är tillverkat av solid järn med en bordsskiva av stenmaterial. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Bronx S Bänk W90 Cm - Bänkar Svart - 8270000110

  muubs bronx s bänk w90 cm - bänkar svart - 8270000110
  Elegant bänk med vackra ben i järn och en grå klädsel i mocka perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kompakt storlek perfekt för platser med begränsat utrymme. Bra att veta om Bronx S bänk - Stilren, modern design.- Tillverkad av mocka och järn.- Råa ben.- Bredd: 900 mm.- Djup: 380 mm.- Höjd: 500 mm. Vi har valt ut Svart Bänkar från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Hitch Organic Round Soffbord Svart / Antik Mässing 57x115 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Aluminium Antikmässing - 9310000104

  muubs hitch organic round soffbord svart / antik mässing 57x115 cm - sidobord & avlastningsbord aluminium antikmässing - 9310000104
  Ovalt soffbord i järn med en unik bordsskiva som harmoniskt smälter in i hemmet och en organisk design perfekt för vardagsrummet Svarta avsmalnande ben i järn Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Hitch Organic Round soffbord - Organisk form.- Gjort av järn.- Oval bordsskiva med unik färg och unik struktur.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Ingår i serien Hitch.- Djup: 300 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1100 mm. Vi har valt ut Antikmässing Sidobord & Avlastningsbord i Aluminium från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Quill Konsolbord / Bokhylla H75 Cm Svart Mangoträ / - Bokhyllor Järn Svart - 8270000140

  muubs quill konsolbord / bokhylla h75 cm svart mangoträ / - bokhyllor järn svart - 8270000140
  Svart konsolbord med en minimalistisk design och en industriell look med en urban känsla perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Quill konsolbord - Tillverkat av mangoträ och järn.- Minimalistiskt.- Industriellt.- Smälter elegant in i olika inredningsstilar.- Bredd: 750 mm.- Höjd: 750 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Svart Bokhyllor i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Bronx S Bänk W90 Cm - Bänkar Svart

  muubs bronx s bänk w90 cm - bänkar svart
  Bänken från Muubs har en elegant design med en kompakt storlek, klädsel i mocka och en grå färg perfekt för platser med begränsat utrymme. Om bänken från Muubs- Stilren, modern design.- Tillverkad av mocka och järn.- Råa ben.- Bredd: 900 mm.- Djup: 380 mm.- Höjd: 500 mm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muubs Soffbord Lågt - Soffbord Järn Svart - 8270000023

  muubs soffbord lågt - soffbord järn svart - 8270000023
  Coffeetable low soffbord från Muubs. Soffbord i rå design med massiv ram för ett maskulint intryck i det moderna hemmet. Soffbordet har en solid järnstomme med bordsskiva av stenmaterial. Passar också bra som sidobord. Vi har valt ut Svart Soffbord i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs - Soffbord Space Smoked 90 cm - Brun

  muubs - soffbord space smoked 90 cm - brun
  Det runda space soffbordet i rökt ek är en vacker kontrast i de ljusa skandinaviska hemmen. Soffbordet space är designat i samarbete med det danska designteamet says who och matchar resten av space -serien från muubs. Ljusare färgskillnader kan förekomma på grund av varierande innehåll av garvsyra i eken.
 • Muubs - Loungestol Philosophy - Brun

  muubs - loungestol philosophy - brun
  Den vackra loungestolen philosophy är en hyllning till kontemplation. Med sina grafiska detaljer och maskulina uttryck är philosophy en stilren och vacker möbel för ditt hem. philosophy är skapad av enkelhet och enkla konstruktioner som ger loungestolen rena linjer. Loungestolen inbjuder till att sitta ner och låta tankarna vandra och filosofera, varifrån loungestolen har fått sitt vackra och inspirerande namn. Loungestolen är tillverkad med en solid svart träbas och kombinationen med det varma, rustika buffellädret ger stolen ett kontrasterande och spännande utseende. philosophy Sitsen är tillverkad av vackert läder av hög kvalitet och fäst vid ramen med vackra detaljer som gör loungestolen intressant att titta på, även när den står med ryggen mot dig. med tid och användning kommer lädret på stolen att patineras och bli ännu vackrare. Patineringen gör också lädret mjukare. Lädret kan alltid fräschas upp igen med rätt läderbehandling, som du kan läsa mer om i våra behandlingsanvisningar. philosophy levereras platt packad och är lätt att montera.
 • Muubs - Bänk Soho - Svart

  muubs - bänk soho - svart
  Soho är en industriell och urban inomhusserie med pallar och bänkar som har eleganta ytor i lederna och på den flätade lädersitsen. soho är en vacker komposition av en solid svartmålad järnram kombinerad med en läcker flätad sits i svart buffelläder, som gör pallen hållbar. Bänken är utformad med en liten båge på sitsen, vilket bidrar till att höja höjden och säkerställa god sittkomfort. Dessutom är den flätade lädersitsen också bekväm att sitta på, eftersom den gör sitsen mjukare att sitta på. Du kan använda bänken i flera rum som hallen, sovrummet eller vardagsrummet för extra sittplatser eller förvaring.
 • Muubs - Loungestol Chamfer - Beige

  muubs - loungestol chamfer - beige
  Chamfer desert lounge chair är en del av muubs chamfer -serie som designats i samarbete med det danska designteamet says who. Stolens geometriska linjer har gett den dess namn, linjer som är väsentliga både när det gäller chamfer's utseende och komfort. Loungestolen är som skapad för scandiliving-stilen och fungerar både i ljusa miljöer och som kontrast i mörkare omgivningar. För avkoppling i vardagsrummet eller för att avnjuta en god bok på kontoret. Den pulverlackerade stommen klädd med slitstark sandstenstvättad canvas ger chamfer en rå och tidlös look i inredningen.
 • Muubs - Bokhylla Austin - Svart

  muubs - bokhylla austin - svart
  Bokhyllan Austin är designad för att skapa en lätt och solid bokhylla med austin-seriens karakteristiska egenskaper. Bokhyllans enkla och eleganta ram är tillverkad av pulverlackerat järn, vilket gör att bokhyllan står stadigt och stabilt på golvet. Hyllplanen är täckta med ett slätt och vackert svart läder eller järn, vilket ger bokhyllan en raffinerad och industriell look. Austin-bokhyllan är perfekt för att visa upp dina små naturskatter eller böcker och ger rummet en vacker och modern möbel. Bokhyllan är plattpackad men är enkel att montera. design: birgitte rømer och nicklas lohmann
 • Muubs - Sidobord Bronx 40 x 40 cm - Svart

  muubs - sidobord bronx 40 x 40 cm - svart
  Sidobord från muubs med järnram och bordsskiva i sten. Bronx har en elegant och tidlös design med en kvadratisk ram i pulverlackerat järn. Bordsskivan i grå sten är skuren för att passa de fyrkantiga bordsbenen. Bordet är multifunktionellt och kan även användas som soffbord, sidobord och nattduksbord.
 • Muubs - Fotpall Chamfer - Beige

  muubs - fotpall chamfer - beige
  Den populära chamfer -serien har fått ytterligare ett tillskott i form av den snygga chamfer desert fotpallen. Fotpallen är idealisk tillsammans med chamfer lounge chair, där du kan placera dessa två möbler tillsammans i vardagsrummet för att skapa det perfekta hörnet att koppla av i. chamfer desert fotpall är en kontrast i sig med den pulverlackerade metallramen och den ljusa sandstenstvättade duken, vilket ger fotpallen ett rått och nyanserat uttryck. den kan placeras både i ljusa miljöer för att skapa lugn och balans, eller i mörkare miljöer för att skapa en kontrast i inredningen. chamfer desert fotpall är formgiven i samarbete med designteamet sayswho, som har fokuserat på de starka linjer som kännetecknar stilren skandinavisk design, vilket också är en viktig komponent för komfort.
 • Muubs - Soffbord Hitch Square 65 x 65 cm - Svart

  muubs - soffbord hitch square 65 x 65 cm - svart
  Square soffbord hitch från muubs i järn och antik mässing. Soffbordet hitch är designat med en liten dekorativ hylla undertill. Den strama formen square ger en modern och personlig touch till ditt vardagsrum. Soffbordet i järn passar till de flesta soffor, - både hörnsoffan, soffan med schäslong och singelsofforna. Varje square hitch soffbord har ett unikt färgspel och en unik bordsskivestruktur.
 • Muubs - Bänk Bronx - Svart

  muubs - bänk bronx - svart
  Bänk från muubs i mocka och järn. Bänken i mocka har en elegant och stilren look. Den grå mockan står i kontrast till de råa benen i järn. Bänken har den perfekta storleken för en hall eller i sovrummet vid sängen.
 • Muubs - Soffbord Austin Fyrkantigt 90 x 90 cm - Svart

  muubs - soffbord austin fyrkantigt 90 x 90 cm - svart
  Det fyrkantiga soffbordet austin är designat med definierade och raka linjer och vinklar och har ett igenkännbart och minimalistiskt utseende. austin -kollektionen har ett lätt och elegant designuttryck som ger rummet ett skulpturalt element. Bordet är tillverkat av en järnbas som är pulverlackerad. Bordsskivan är tillverkad av paneler av järn och svart läder, som kan placeras på olika sätt för att skapa ett personligt uttryck. De olika materialen på bordet skapar en vacker och annorlunda look på bordet som du bara måste röra vid. det kvadratiska bordet passar perfekt till en soffgrupp med sina raka ytor. bordet levereras plattpackat men är enkelt att montera. design: birgitte rømer och nicklas lohmann
 • Muubs - Bokhylla Nevada - Svart

  muubs - bokhylla nevada - svart
  Nevada är en industriell och modern bokhylla med ett rått uttryck. Bokhyllan är gjord med grafiska linjer och eleganta detaljer, där materialen möts, vilket ger kant åt hemmet. Nevada är en kontrasterande komposition av rå, svartmålad järnram kombinerad med svartmålat mangoträ på översta hyllplanet, vilket framhäver de råa materialen och skapar en spännande kontrast. De två nedre hyllplanen är tillverkade av metall. Bokhyllan Nevada kan enkelt kombineras med andra produkter i det karaktäristiska råmaterialet, vilket ger hemmet en industriell look. Bokhyllan har tre hyllplan som gör den möjlig i entrén eller vardagsrummet, eftersom bokhyllan skapar dekorativa stationer för din personliga display. Nevada är också praktisk i köket, eftersom du enkelt får extra utrymme för förvaring. Bokhyllan levereras platt packad och är enkel att montera.
 • Muubs - Matbord Space 150 cm - Natur

  muubs - matbord space 150 cm - natur
  Matbordet Space är ett runt bord i ek designat av det danska designteamet Says Who. Det finns plats för 8 personer, det går även att köpa till en förlängningsplatta som gör bordet till ett ovalt bord med plats för 10 personer. Matbordet levereras med en underhållsguide.
 • Muubs - Matbord Space 150 cm - Svart

  muubs - matbord space 150 cm - svart
  Matbordet Space är ett runt bord i ek designat av det danska designteamet Says Who. Det finns plats för 8 personer, det går även att köpa till en förlängningsplatta som gör bordet till ett ovalt bord med plats för 10 personer. Matbordet levereras med en underhållsguide.
 • Muubs - Skrivbord Denver - Svart

  muubs - skrivbord denver - svart
  Att skapa en bra arbetsmiljö som uppmuntrar dig att vara kreativ samtidigt som den är en vacker del av inredningen är precis vad denver skrivbord kan göra. De rena grafiska linjerna och distinkta funktionerna ger en metropolkänsla till interiören. skrivbordet från muubs är tillverkat av svart järn med en skiva av rökt glas, vilket ger designen exklusivitet.
 • Muubs - Soffbord High 40 x 50 cm - Svart

  muubs - soffbord high 40 x 50 cm - svart
  Svart i svart soffbord av muubs. Soffbordet high har en solid järnram med fyra ben som är fästa vid den cirkulära bottendelen. Den runda bordsskivan är tillverkad av svart sten, med en rustik yta som ger soffbordet high ett maskulint uttryck. Kombinera soffbordet high med soffbordet low för att få en soffbordsyta som du kan anpassa efter dina behov. Det funktionella och stilrena soffbordet passar det moderna hemmet.
 • Muubs - Soffbord Space Natural 90 cm - Beige

  muubs - soffbord space natural 90 cm - beige
  Soffbord space natural i oljad ek från muubs är designat i samarbete med de danska formgivarna sayswho. Den massiva eken blir vackrare med tiden och är lätt att underhålla. Hitta en underhållsguide som bifogas bordet.
 • Muubs - Soffbord Austin Long 120 x 60 cm - Svart

  muubs - soffbord austin long 120 x 60 cm - svart
  Det långa soffbordet austin är designat med definierade och raka linjer och vinklar och har ett igenkännligt och minimalistiskt utseende. austin -kollektionen har ett lätt och elegant designuttryck som ger rummet ett skulpturalt element. Bordet är tillverkat av en järnbas som är pulverlackerad. Bordsskivan är tillverkad av paneler av järn och svart läder. De olika materialen på bordet skapar en vacker och annorlunda look på bordet som du bara måste röra vid. austin Det långa bordet kan användas på flera ställen i vardagsrummet och kommer att framstå som en skulptural och tidlös möbel. bordet levereras platt packat men är enkelt att montera. design: birgitte rømer och nicklas lohmann
 • Muubs - Bänk Raja - Grå

  muubs - bänk raja - grå
  Bänken raja är en vacker komposition av fina, mjuka detaljer i kombination med ett rustikt, enkelt uttryck. sitsen är tillverkad av mangoträ i en gråbrun färg som passar perfekt i moderna hem, medan ramen är tillverkad av eukalyptusträ i vackra, organiska former. Bänken tillverkas i rajasthan i indien, varifrån namnet härstammar och har hämtat sin inspiration. Träets naturliga material syns och kommer till uttryck och ger bänken ett spännande och livfullt uttryck. raja är skapad med kärlek till naturen. Bänken är skapad med ett mjukt uttryck med rundade former och hörn som ger bänken ett elegant utseende. raja är vacker och presentabel i din entré eller garderob, där förvaring behövs. eller använd den i ditt sovrum där bänken kan användas för dekorationer och skapa själ i ditt hem. bänken levereras plattpackad och är enkel att montera.
 • Muubs - Soffbord Low 82 x 36 cm - Svart

  muubs - soffbord low 82 x 36 cm - svart
  Low soffbord i massivt järn med bordsskiva i sten. Det svarta soffbordet från muubs har en funktionell storlek och höjd som gör det lämpligt för soffgruppen eller som sidobord. Den massiva järnramen och den svarta bordsskivan i sten ger bordet ett maskulint uttryck som ger ett rått uttryck till det moderna hemmet.
 • Muubs - Bänk Bronx - Svart

  muubs - bänk bronx - svart
  Bänk med hylla från muubs. Bänken bronx i storlek l är designad i en kombination av materialen mocka och järn. Under bänken finns en praktisk förvaringshylla, och en mockadyna ingår, som täcker ca. 2/3 av bänken. Järnbänken är perfekt i inredningen i många rum i huset. Bronx l är särskilt idealisk i hallen både som sittplats och för förvaring. Ställ t.ex. flätade korgar på hyllan och göm undan mössor, vantar och annat.
 • Muubs - Bokhylla Blocks - Brun

  muubs - bokhylla blocks - brun
  Med blocks smoked från Muubs bestämmer du själv vilken typ av möbel du vill ha. Blocks är designade av steffensen & würtz och tillverkade i Europa och passar i ett hörn, under tv:n, på kontoret eller på en vägg. Välj från Blocks-serien och skapa din personliga förvaringslösning Varje block är tillverkat av ek och klickas ihop sömlöst för att matcha personligheten i ditt hem. Ett enskilt block är ett vackert tillskott till varje interiör, men en kombination av flera block skapar en vacker helhet. Detaljerna kring de överlappande fogarna gör det möjligt att kombinera de olika bokhyllorna i nya och intressanta former med distinkta uttryck. Staplade på golvet, monterade på väggen eller kombinerade på otaliga sätt. Blocks är den ultimata användarvänliga och funktionella förvaringsmöbeln, eftersom bokhyllan är gjord för enkel väggmontering (en monteringsstång ingår i varje bokhylla) och även kan placeras på golvet. Denna produkt levereras monterad.
 • Muubs - Matbord Space 150 cm - Svart

  muubs - matbord space 150 cm - svart
  Matbordet Space är ett runt bord i ek designat av det danska designteamet Says Who. Det finns plats för 8 personer, det går även att köpa till en förlängningsplatta som gör bordet till ett ovalt bord med plats för 10 personer. Matbordet levereras med en underhållsguide.
 • Muubs - Matta Earth - Flerfärgad

  muubs - matta earth - flerfärgad
  Med den flatvävda mattan får du därför en textil lösning för golvet, där mönstret är inspirerat av jordens yta. Både mönstret och den råa kanten på mattan är designade av Muubs.
 • Muubs - Matta Surface - Flerfärgad

  muubs - matta surface - flerfärgad
  Det unika mönstret och den ljusa färgen på surface -mattan ger en lugn och lätt känsla till din interiör utan att det någonsin blir tråkigt. Mattan surface från muubs är inte bara vacker utan har också en miljöprofil tack vare sin materialkonstellation. Mattan är delvis tillverkad av regenererade fiskenät som driver omkring i världshaven och använda plastflaskor som förvandlats till återanvändbara material, och den är ett steg mot att miljön blir en prioritet för alla. Den ljusa färgskalan tillsammans med det livfulla trycket gör att denna design skiljer sig från alla andra.
 • Muubs - Matta Löpare Layer - Flerfärgad

  muubs - matta löpare layer - flerfärgad
  Layer burn runner är designad utifrån och inspirerad av naturen, och dess unika och moderna design gör den idealisk för att skapa sammanhang i inredningen. Mattan är också perfekt för mindre utrymmen, där en vacker och unik detalj behövs för att binda samman rummet.
 • Muubs - Matta Layer - Flerfärgad

  muubs - matta layer - flerfärgad
  Layer burn är designad utifrån och inspirerad av naturen, och dess unika och moderna design gör den idealisk för att skapa sammanhang i inredningen.
 • Muubs - Barstol Oval 2-pack, 79 cm - Brun

  muubs - barstol oval 2-pack, 79 cm - brun
  Vacker och exklusiv barstol i grov teak från muubs.
 • Muubs Austin Skåp 90x160 Cm - Skåp & Vitrinskåp Järn Svart

  muubs austin skåp 90x160 cm - skåp & vitrinskåp järn svart
  Skåp från Muubs med en stilren design i järn med dekorativa detaljer i svart läder och en praktisk, magnetisk stängning. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Om skåpet från Muubs- 90x160 cm Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Muubs Raja Bänk 110x35 Cm - Bänkar Mangoträ Brun - 8270002143

  muubs raja bänk 110x35 cm - bänkar mangoträ brun - 8270002143
  Raja Bänk 110x35 cm från Muubs. Vi har valt ut Brun Bänkar i Mangoträ från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Soho Bänk 31x42 Cm Svart - Bänkar Järn Svart - 8280002136

  muubs soho bänk 31x42 cm svart - bänkar järn svart - 8280002136
  Soho Bänk 31x42 cm, Svart från Muubs. Vi har valt ut Svart Bänkar i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Austin Square Soffbord 45x90 Cm Svart - Soffbord Järn Svart - 8270002146

  muubs austin square soffbord 45x90 cm svart - soffbord järn svart - 8270002146
  Austin Square Soffbord 45x90 cm, Svart från Muubs. Vi har valt ut Svart Soffbord i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Nevada Bokhylla 30x80 Cm Svart - Bokhyllor Järn Svart - 8270002144

  muubs nevada bokhylla 30x80 cm svart - bokhyllor järn svart - 8270002144
  Nevada Bokhylla 30x80 cm, Svart från Muubs. Vi har valt ut Svart Bokhyllor i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Austin Long Soffbord 45x60 Cm Svart - Soffbord Järn Svart - 8270002148

  muubs austin long soffbord 45x60 cm svart - soffbord järn svart - 8270002148
  Austin Long Soffbord 45x60 cm, Svart från Muubs. Vi har valt ut Svart Soffbord i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Austin Long Soffbord 45x60 Cm - Soffbord Järn Svart

  muubs austin long soffbord 45x60 cm - soffbord järn svart
  Austin Long Soffbord 45x60 cm från Muubs är en stilren och modern möbel som passar perfekt i det samtida hemmet. Det är skapat av Muubs för att erbjuda en elegant och funktionell sittplats eller förvaringsyta i vardagsrummet eller sovrummet Om Austin Long Soffbord: Det svarta färgvalet ger en touch av elegans och tidlöshet till rummet. Den slanka designen och de rena linjerna skapar en minimalistisk estetik. Tillverkat i högkvalitativt material för långvarig hållbarhet. Måtten 45x60 cm gör det idealiskt för mindre utrymmen utan att offra funktionalitet. Austin Long Soffbord är perfekt för den som uppskattar en modern och stilren inredningsstil, och dess svarta färg och smidiga design gör den till ett utmärkt val för att skapa en elegant atmosfär i hemmet Om Muubs: Muubs är känt för sin innovativa design och fokus på naturliga material av hög kvalitet. Med en passion för att skapa unika och funktionella möbler strävar Muubs efter att berika hemmiljöer med sina produkter Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Nevada Bokhylla 30x80 Cm - Bokhyllor Järn Svart

  muubs nevada bokhylla 30x80 cm - bokhyllor järn svart
  Nevada Bokhylla 30x80 cm från Muubs är en tidlös och elegant förvaringslösning som kombinerar funktionalitet med stil. Denna bokhylla är utformad för att passa perfekt i både moderna och klassiska miljöer, tack vare dess minimalistiska och robusta design. Tillverkad med högkvalitativa material och noggrant hantverk, erbjuder Nevada bokhylla en långvarig lösning för dina böcker, prydnadsföremål och andra ägodelar. Den svarta finishen ger en sofistikerad touch som kompletterar ditt hem eller kontor på ett subtilt men effektfullt sätt Bokhyllan är inte bara funktionell utan också mångsidig, vilket gör den idealisk för både små och stora rum. Oavsett om du behöver mer förvaringsutrymme i vardagsrummet, sovrummet eller hemmakontoret, kommer Nevada bokhylla att tillgodose dina behov med stil Använd den för att visa upp dina favoritböcker, konstverk eller samla alla dina vaser och dekorativa skålar på ett organiserat och estetiskt tilltalande sätt. Dess kompakta storlek gör den perfekt för att skapa en organiserad och vacker förvaringslösning, utan att ta upp för mycket plats Mått: 30x80 cm Färg: Svart Material: Metall Robust och hållbar konstruktion Modern och tidlös design Fakta om Muubs Muubs är känt för sitt fokus på hantverk och kvalitet, och deras produkter reflekterar en djup respekt för naturens råa material. Varje produkt är unik och designad för att stå sig genom tidens trender Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Muubs Soho Bänk 31x42 Cm - Bänkar Järn Svart

  muubs soho bänk 31x42 cm - bänkar järn svart
  Soho Bänk 31x42 cm från Muubs är en stilren och elegant bänk i svart. Den är designad för att passa perfekt in i moderna heminredningar med en touch av industriell stil Om Soho Bänk 31x42 cm: Tillverkad av högkvalitativt material som garanterar hållbarhet. Den kompakta storleken gör den perfekt för mindre utrymmen eller som extra sittyta. Det unika svarta finishen tillför en touch av elegans till rummet. Enkel och stilren design som passar alla inredningsstilar. Soho Bänk 31x42 cm är perfekt för den som letar efter en smidig och snygg sittyta i hemmet. Dess kompakta storlek och eleganta svarta färg gör den till ett utmärkt val för hallen, sovrummet eller vardagsrummet Om Muubs: Muubs är känt för sin innovativa design och högkvalitativa produkter. Med fokus på att erbjuda unika och hållbara möbler strävar Muubs efter att skapa inredningslösningar som håller länge och ger en touch av elegans till hemmet Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muubs Raja Bänk 110x35 Cm - Bänkar Mangoträ Brun

  muubs raja bänk 110x35 cm - bänkar mangoträ brun
  Raja Bänk 110x35 cm från Muubs är en stilfull och funktionell bänk som passar perfekt i olika rum och heminredningsstilar. Den är tillverkad av högkvalitativt material för att ge en hållbar och modern touch till ditt hem. Om Raja Bänk 110x35 cm: Enkel och elegant design med en generös sittyta. Tillverkad av gediget trä för långvarig användning. Det unika slitage- och åldringsbehandlade utseendet ger varje bänk en unik karaktär. Mångsidig och praktisk för användning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Raja Bänk 110x35 cm är perfekt för den som uppskattar naturlig skandinavisk design och söker en mångsidig och robust möbel för sitt hem. Dess unika utseende och slitstarka material gör det till ett utmärkt val för den moderna konsumenten. Om Muubs: Muubs är ett varumärke känt för sin unika och robusta designfilosofi. Med fokus på naturliga material och gedigen konstruktion strävar Muubs efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som är både funktionella och vackra i sitt utförande. Med Muubs får du möbler och heminredning som håller över tid och ger ditt hem en exklusiv touch. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Muubs Austin Square Soffbord 45x90 Cm - Soffbord Järn Svart

  muubs austin square soffbord 45x90 cm - soffbord järn svart
  Austin Square Soffbord 45x90 cm från Muubs är en elegant och stilren möbel som passar perfekt in i moderna heminredningar. Det är skapat av skickliga hantverkare för att ge en tidlös touch till ditt vardagsrum Fakta om Austin Square Soffbord: Tillverkat i svartlackerad ek som ger en sofistikerad känsla. Generösa mått på 45x90 cm för optimal användning och förvaring. Enkel men robust design som skiljer sig från traditionella soffbord. Praktisk yta för att placera böcker, dekorationer eller en kopp kaffe. Austin Square Soffbord är perfekt för den som värdesätter enkelhet och funktionalitet i sin inredning, och dess eleganta svarta finish gör den till ett utmärkt val för den moderna heminredaren Produktinformation om Muubs: Muubs är känt för sin innovativa design och högkvalitativa produkter. Med ett fokus på naturliga material och enkelhet strävar Muubs efter att erbjuda möbler och inredningsdetaljer som både är vackra och funktionella Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Austin Skåp 90x160 Cm Svart - Skåp & Vitrinskåp Järn Svart - 8270002151

  muubs austin skåp 90x160 cm svart - skåp & vitrinskåp järn svart - 8270002151
  Austin skåp från Muubs med en stilren design i järn med dekorativa detaljer i svart läder och en praktisk, magnetisk stängning. Bra att veta om Austin skåp - 90x160 cm Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Verde Sidobord Ø40 Cm Grön - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Grön - 8490002001

  muubs verde sidobord ø40 cm grön - sidobord & avlastningsbord marmor grön - 8490002001
  Verde sidobord från Muubs med en unik, dekorativ design i marmor med ett modernt uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bra att veta om Verde sidobord - Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Verde uppskattas för det naturliga, dekorativa mönstret.- Tillverkat av marmor. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grön Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Verde Sidobord Ø40 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Grön

  muubs verde sidobord ø40 cm - sidobord & avlastningsbord marmor grön
  Sidobord från Muubs med en unik, dekorativ design i marmor med ett modernt uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Lika dekorativ som funktionell. Om sidobordet från Muubs- Verde uppskattas för det naturliga, dekorativa mönstret.- Tillverkat av marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs - Bänk Copenhagen - Svart

  muubs - bänk copenhagen - svart
  Bänken Copenhagen är gjord av järn med svart finish. Bänken är idealisk för entrén eller vid sängändan. Hyllan nedan kan användas för skor eller förvaring. Kombinera den med korgar för att förvara mindre och lättare saker. Bänken kan användas utomhus som dekoration framför huset eller för extra sittplatser på altanen.
 • Muubs - Multihylla Copenhagen - Svart

  muubs - multihylla copenhagen - svart
  Välkommen dina gäster med den minimalistiska Copenhagen multihyllan av järn med svart finish. Förvara korgar ovanpå hyllan och använd Copenhagen galgar eller krokar för kappor och jackor.
 • Muubs Philosophy Loungefåtölj /svart - Fåtöljer Läder Brun

  muubs philosophy loungefåtölj /svart - fåtöljer läder brun
  Upptäck den eleganta och bekväma Philosophy Loungefåtölj från Muubs, en stilren möbel som förvandlar vilket rum som helst till en oas av komfort och design. Denna loungefåtölj kombinerar modern minimalism med en naturlig estetik, vilket gör den till ett perfekt val för både vardagsrum och kontorsmiljöer. Den rich bruna färgen i kombination med svarta detaljer skapar en sofistikerad kontrast, medan den generösa stoppningen och ergonomiska utformningen säkerställer en optimal sittkomfort Produktinformation Philosophy Loungefåtölj är idealisk för dig som uppskattar högkvalitativa möbler med en tidlös design. Den är också ett utmärkt val för sociala tillställningar eller för en avkopplande stund med en god bok. Fåtöljen är tillverkad av förstklassiga material som säkerställer dess hållbarhet, vilket gör den till en långsiktig investering i ditt hem. Med sin klassiska men moderna design, blir den snabbt ett blickfång och en favorit i hemmet Produktdetaljer om Philosophy Loungefåtölj: Tillverkad med en elegant brun klädsel och svarta detaljer Tjock stoppning för överlägsen sittkomfort Ergonomisk design som stödjer kroppen väl Perfekt för vardagsrum, kontor och sociala utrymmen Mått: [Längd x Bredd x Höjd] Muubs är ett danskt varumärke känt för sin passion för att kombinera hantverk och modern design. Med en stark förankring i naturens material och färger, skapar Muubs möbler och inredningsdetaljer som utstrålar både tidlöshet och autenticitet Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Muubs Philosophy Loungefåtölj Brun/svart - Fåtöljer Läder Brun - 8270002147

  muubs philosophy loungefåtölj brun/svart - fåtöljer läder brun - 8270002147
  Philosophy Loungefåtölj, Brun/Svart från Muubs. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Läder från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Byrå Cabinet 05 - Sidobord & Avlastningsbord Järn Svart - 8270000102

  muubs byrå cabinet 05 - sidobord & avlastningsbord järn svart - 8270000102
  05 byrå cabinet från Muubs. En elegant liten byrå i sin råa, ruggiga och industriella form. Tillverkad av järn för att få den äkta industriella känslan. Denna lilla byrån har två rymliga lådor. Använd som ett litet nattduksbord eller som ett litet sidobord till soffan där du kan ställa kaffemuggen när det behövs. Den funkar även bra i hallen som ett avlastningsbord för dina nycklar, du kan enkelt förvara hattar, halsdukar och vantar i lådorna. Då den är tillverkad av järn så kan färgen variera från ljus antracit (grå) till nästan svart. Varierar också i ljusskenet. Det råa järnet har en naturligt mörk och maskulin känsla och ger rummet och hemmet ett majestätiskt intryck. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Järn från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Byrå Cabinet 05 - Sidobord & Avlastningsbord Järn Svart

  muubs byrå cabinet 05 - sidobord & avlastningsbord järn svart
  Liten och rubust byrå från Muubs, som har ett rått och industriellt utseende tillverkat i järn. Denna byrå har bara två lådor, vilket gör att den är väldigt praktiskt och går att använda lite överallt. Använd den exempelvis som ett sängbord eller som ett sidobord till soffan där du kan ställa ner kaffekoppen. Byrån kommer också fungera bra i korridoren för att lagra dina nycklar, hattar och handskar. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Space Matbord Ø150 Cm Smoked - Matbord & Barbord Ek Smoked - 9230000102

  muubs space matbord ø150 cm smoked - matbord & barbord ek smoked - 9230000102
  Space är ett matbord från Muubs med robusta stålben och en bordsskiva i massiv ek, perfekt för stora sällskap. Design av Says Who. Bra att veta om matbordet - Kombinera matbordet med en Space iläggsskiva från Muubs.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Erbjuds i flera finishar.- Design av Says Who. Vi har valt ut Smoked Matbord & Barbord i Ek från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Space Iläggsskiva 150 Cm Natur - Matbord & Barbord Ek Natural - 9230000111

  muubs space iläggsskiva 150 cm natur - matbord & barbord ek natural - 9230000111
  När iläggsskivan används får tio personer rymligt plats runt matbordet Space 150. Perfekt för större middagsbjudningar. Design av Says Who. Bra att veta om iläggsskivan - Kombinera iläggsskivan med Space matbord från Muubs.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Erbjuds i flera finishar.- Design av Says Who. Vi har valt ut Natural Matbord & Barbord i Ek från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Space Matbord Ø150 Cm Natur - Matbord & Barbord Ek Natural - 9230000103

  muubs space matbord ø150 cm natur - matbord & barbord ek natural - 9230000103
  Space är ett matbord från Muubs med robusta stålben och en bordsskiva i massiv ek, perfekt för stora sällskap. Design av Says Who. Bra att veta om matbordet - Kombinera matbordet med en Space iläggsskiva från Muubs.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Erbjuds i flera finishar.- Design av Says Who. Vi har valt ut Natural Matbord & Barbord i Ek från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Space Iläggsskiva 150 Cm Smoked - Matbord & Barbord Ek Smoked - 9230000110

  muubs space iläggsskiva 150 cm smoked - matbord & barbord ek smoked - 9230000110
  När iläggsskivan används får tio personer rymligt plats runt matbordet Space 150. Perfekt för större middagsbjudningar. Design av Says Who. Bra att veta om iläggsskivan - Kombinera iläggsskivan med Space matbord från Muubs.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Erbjuds i flera finishar.- Design av Says Who. Vi har valt ut Smoked Matbord & Barbord i Ek från Muubs med stor omsorg.
 • Muubs Space Matbord Ø150 Cm Natur - Matbord & Barbord Ek Natural

  muubs space matbord ø150 cm natur - matbord & barbord ek natural
  Matbord från Muubs med en gedigen design perfekt för stora sällskap. Det har en stadig konstruktion med en massiv bordsskiva och ben i stål. Kombinera matbordet med en Space iläggsskiva från Muubs. Formgivning av Says Who. Om matbordet från Muubs- Kombinera matbordet med en Space iläggsskiva från Muubs.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns i flera finishar.- Formgivning av Says Who. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Space Iläggsskiva 150 Cm Natur - Matbord & Barbord Ek Natural

  muubs space iläggsskiva 150 cm natur - matbord & barbord ek natural
  Iläggsskiva från Muubs i ek med en vacker finish perfekt för stora sällskap. Kombinera iläggsskivan med Space matbord från Muubs. Formgivning av Says Who. Om iläggsskivan från Muubs- Kombinera iläggsskivan med Space matbord från Muubs.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns i flera finishar.- Formgivning av Says Who. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Space Matbord Ø150 Cm - Matbord & Barbord Ek Smoked

  muubs space matbord ø150 cm - matbord & barbord ek smoked
  Matbord från Muubs med en gedigen design perfekt för stora sällskap. Det har en stadig konstruktion med en massiv bordsskiva och ben i stål. Kombinera matbordet med en Space iläggsskiva från Muubs. Formgivning av Says Who. Om matbordet från Muubs- Kombinera matbordet med en Space iläggsskiva från Muubs.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns i flera finishar.- Formgivning av Says Who. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Muubs Space Iläggsskiva 150 Cm - Matbord & Barbord Ek Smoked

  muubs space iläggsskiva 150 cm - matbord & barbord ek smoked
  Iläggsskiva från Muubs i ek med en vacker finish perfekt för stora sällskap. Kombinera iläggsskivan med Space matbord från Muubs. Formgivning av Says Who. Om iläggsskivan från Muubs- Kombinera iläggsskivan med Space matbord från Muubs.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Finns i flera finishar.- Formgivning av Says Who. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.