Möbler
www.mobel.se

Montana möbler

Styrkan i sortimentet av möbler och förvaringslösningar från Montana är deras koncept i moduler. Grundaren och formgivaren Peter Lassen skapade deras flexibla modulsystem som kan byggas ihop och anpassas till ytor i både hem och i offentliga miljöer.

Montana system av hyllor med 5 miljarder möjligheter

Det är hyllsystemet från Montana som gjort företaget stort och en världskändis. Stilen är enkel och stilren utan några som helst utsvävningar, men flexibiliteten och friheten i kombinationerna du kan göra är näst intill oändlig.

Med alla de färgval, bredder och våningar kan man skapa flera miljarder olika kombinationer. Det finns 36 olika moduler med 4 olika djup och i 42 olika färger. Det fina är också att ingen kombination är fel då man lätt kan ändra form, sammansättning och funktion med tiden och anpassa till nya situationer i livet eller på arbetsplatsen.

Andra möbler från Montana

Arne Jacobsen, Joakim Lassen och Andreas Hansen är alla formgivare som bidragit till att bredda möbelsortimentet hos Montana. De har designat bord och stolar som alla har en tidlöshet över sig och lär överleva många många år.

 • Montana Line Hylla Mushroom - Vägghyllor & Väggskåp Mdf Mushroom - Line wall 137

  montana line hylla mushroom - vägghyllor & väggskåp mdf mushroom - line wall 137
  Line vägghylla från Montana med en multifunktionell design med ett stilrent uttryck perfekt för det moderna hemmet. Den har en hylla med lucka och tre öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter perfekta för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgiven av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om hyllan - Kan även användas som sideboard.- Väggskena ingår.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Mushroom Vägghyllor & Väggskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Vanilj - Skänkar & Sideboards Metall Vanilj - Pair w.legs 150

  montana pair sideboard vanilj - skänkar & sideboards metall vanilj - pair w.legs 150
  Pair sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF i olika färger att välja mellan och har en skåpdel på ena sidan och öppna hyllor på andra sidan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Vi har valt ut Vanilj Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sideboard Nordic - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Nordic - Couple w. legs 09

  montana couple sideboard nordic - skänkar & sideboards lackad mdf nordic - couple w. legs 09
  Couple sideboard i lackad MDF från Montana med en rymlig, modern design med mycket plats för förvaring perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en öppen hylla, två lådor, fyra skåpluckor och eleganta ben i metall. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sideboard - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Vi har valt ut Nordic Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Skåp 1118 Antracit - Skåp & Vitrinskåp Mdf Antracit - Cover wall 04

  montana cover skåp 1118 antracit - skåp & vitrinskåp mdf antracit - cover wall 04
  Cover skåp från Montana med ett klassiskt, tidlöst formspråk och en funktionell design perfekt för alla hem. Det är gjort av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från och har två hyllplan och två skåpluckor. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skåpet - Väggskena ingår.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Vi har valt ut Antracit Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skoskåp Monarch - Skohyllor Mdf Monarch - Hide wall 135

  montana hide skoskåp monarch - skohyllor mdf monarch - hide wall 135
  Hide skoskåp från Montana med en praktisk design med ett modernt uttryck anpassad för mångsidiga användningsområden. Det har en lucka med en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skoskåpet - Väggskena ingår.- Erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Vi har valt ut Monarch Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Mediabänk Mushroom - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Mushroom - Octave III w.legs137

  montana octave iii mediabänk mushroom - tv-bänkar & mediabänkar mdf mushroom - octave iii w.legs137
  Octave III mediabänk från Montana med en funktionell, väl genomtänkt design perfekt för det moderna hemmet. Den är gjord av lackad MDF och har ett rymligt fack i mitten med en perforerad dörr för dold förvaring av hemelektronik och två mjukstängande lådor. Baksida med en smart kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om mediabänken - Välj mellan olika färger.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Vi har valt ut Mushroom TV-bänkar & Mediabänkar i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Antracit - Vägghyllor & Väggskåp Glas Antracit - Spice wall 04

  montana spice vägghylla antracit - vägghyllor & väggskåp glas antracit - spice wall 04
  Spice vägghylla från Montana med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Hylla i lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har två hyllplan med glasdörrar och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om vägghyllan - 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Väggskena ingår.- Hyllan erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Antracit Vägghyllor & Väggskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord Nordic - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Nordic - Dream w.legs 09

  montana dream sidobord nordic - sidobord & avlastningsbord lackad mdf nordic - dream w.legs 09
  Dream sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med eleganta metallben och har en låda och en öppen hylla för enkel förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Nordic Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord Vanilj - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Vanilj - Dash wall 150

  montana dash vägghängt sidobord vanilj - sidobord & avlastningsbord lackad mdf vanilj - dash wall 150
  Dash sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med en låda och en öppen hylla perfekt för praktisk förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Upphängningskena ingår.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som ett sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Vanilj Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Loom Bokhylla - Bokhyllor Lackad Mdf Monarch

  montana loom bokhylla - bokhyllor lackad mdf monarch
  Bokhylla från Montana med en smal design med flera olika fack för snygg förvaring perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om bokhyllan från Montana- Välj mellan olika färger.- Formgivning av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Octave Iii Mediabänk Monarch - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Monarch - Octave III w.legs135

  montana octave iii mediabänk monarch - tv-bänkar & mediabänkar mdf monarch - octave iii w.legs135
  Octave III mediabänk från Montana med en funktionell, väl genomtänkt design perfekt för det moderna hemmet. Den är gjord av lackad MDF och har ett rymligt fack i mitten med en perforerad dörr för dold förvaring av hemelektronik och två mjukstängande lådor. Baksida med en smart kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om mediabänken - Välj mellan olika färger.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Vi har valt ut Monarch TV-bänkar & Mediabänkar i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Mediabänk Nordic - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Nordic - Octave III w. Legs09

  montana octave iii mediabänk nordic - tv-bänkar & mediabänkar mdf nordic - octave iii w. legs09
  Octave III mediabänk från Montana med en funktionell, väl genomtänkt design perfekt för det moderna hemmet. Den är gjord av lackad MDF och har ett rymligt fack i mitten med en perforerad dörr för dold förvaring av hemelektronik och två mjukstängande lådor. Baksida med en smart kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om mediabänken - Välj mellan olika färger.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Vi har valt ut Nordic TV-bänkar & Mediabänkar i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Mediabänk New White - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf New White - Octave III w.Legs101

  montana octave iii mediabänk new white - tv-bänkar & mediabänkar mdf new white - octave iii w.legs101
  Octave III mediabänk från Montana med en funktionell, väl genomtänkt design perfekt för det moderna hemmet. Den är gjord av lackad MDF och har ett rymligt fack i mitten med en perforerad dörr för dold förvaring av hemelektronik och två mjukstängande lådor. Baksida med en smart kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om mediabänken - Välj mellan olika färger.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Vi har valt ut New White TV-bänkar & Mediabänkar i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär Mushroom - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom - 00STUDIO-137

  montana studio vägghängd sekretär mushroom - skrivbord lackad mdf mushroom - 00studio-137
  Studio sekretär från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Den är vägghängd och gjord av lackad MDF och har två små, utagbara brickor, en öppen hylla och en diskret, magnetisk anslagstavla. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sekretären - Sekretären är vägghängd.- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären erbjuds i flera färger.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår.- Tillverkad i Danmark. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mushroom Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär Antracit - Skrivbord Lackad Mdf Antracit - 00STUDIO-4

  montana studio vägghängd sekretär antracit - skrivbord lackad mdf antracit - 00studio-4
  Studio sekretär från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Den är vägghängd och gjord av lackad MDF och har två små, utagbara brickor, en öppen hylla och en diskret, magnetisk anslagstavla. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sekretären - Sekretären är vägghängd.- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären erbjuds i flera färger.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår.- Tillverkad i Danmark. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Skåp 1118 Mushroom - Skåp & Vitrinskåp Mdf Mushroom - Cover wall 137

  montana cover skåp 1118 mushroom - skåp & vitrinskåp mdf mushroom - cover wall 137
  Cover skåp från Montana med ett klassiskt, tidlöst formspråk och en funktionell design perfekt för alla hem. Det är gjort av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från och har två hyllplan och två skåpluckor. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skåpet - Väggskena ingår.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Vi har valt ut Mushroom Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skoskåp Antracit - Skohyllor Mdf Antracit - Hide wall 04

  montana hide skoskåp antracit - skohyllor mdf antracit - hide wall 04
  Hide skoskåp från Montana med en praktisk design med ett modernt uttryck anpassad för mångsidiga användningsområden. Det har en lucka med en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skoskåpet - Väggskena ingår.- Erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Vi har valt ut Antracit Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Mushroom - Vägghyllor & Väggskåp Glas Mushroom - Spice wall 137

  montana spice vägghylla mushroom - vägghyllor & väggskåp glas mushroom - spice wall 137
  Spice vägghylla från Montana med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Hylla i lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har två hyllplan med glasdörrar och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om vägghyllan - 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Väggskena ingår.- Hyllan erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Mushroom Vägghyllor & Väggskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skoskåp Nordic - Skohyllor Mdf Nordic - Hide wall 09

  montana hide skoskåp nordic - skohyllor mdf nordic - hide wall 09
  Hide skoskåp från Montana med en praktisk design med ett modernt uttryck anpassad för mångsidiga användningsområden. Det har en lucka med en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skoskåpet - Väggskena ingår.- Erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Vi har valt ut Nordic Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sideboard Vanilj - Skänkar & Sideboards Mdf Vanilj - Save w.legs 150

  montana save sideboard vanilj - skänkar & sideboards mdf vanilj - save w.legs 150
  Save sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF och har tre dolda sektioner med hyllor invändigt och två öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Vi har valt ut Vanilj Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Skåp 1118 Vanilj - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vanilj - Cover wall 150

  montana cover skåp 1118 vanilj - skåp & vitrinskåp mdf vanilj - cover wall 150
  Cover skåp från Montana med ett klassiskt, tidlöst formspråk och en funktionell design perfekt för alla hem. Det är gjort av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från och har två hyllplan och två skåpluckor. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skåpet - Väggskena ingår.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Vi har valt ut Vanilj Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Black Flervalg-Ben - Messing

  montana selection octave ii tv-benk black flervalg-ben - messing
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Black Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Antrasitt Flervalg-Hjul

  montana selection octave iii tv-benk antrasitt flervalg-hjul
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Antrasitt Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul mottar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Iris Flervalg-Ben - Messing

  montana selection octave iii tv-benk iris flervalg-ben - messing
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Iris Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul mottar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Iris Flervalg-Ben - Messing

  montana selection octave ii tv-benk iris flervalg-ben - messing
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Iris Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Black Flervalg-Ben - Matt Krom

  montana selection octave iii tv-benk black flervalg-ben - matt krom
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Black Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul mottar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Black Flervalg-Sokkel 7 cm

  montana selection octave ii tv-benk black flervalg-sokkel 7 cm
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Black Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord New White - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf New White - Dash wall 101

  montana dash vägghängt sidobord new white - sidobord & avlastningsbord lackad mdf new white - dash wall 101
  Dash sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med en låda och en öppen hylla perfekt för praktisk förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Upphängningskena ingår.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som ett sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut New White Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Skåp 1118 Nordic - Skåp & Vitrinskåp Mdf Nordic - Cover wall 09

  montana cover skåp 1118 nordic - skåp & vitrinskåp mdf nordic - cover wall 09
  Cover skåp från Montana med ett klassiskt, tidlöst formspråk och en funktionell design perfekt för alla hem. Det är gjort av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från och har två hyllplan och två skåpluckor. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skåpet - Väggskena ingår.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Vi har valt ut Nordic Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord Monarch - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Monarch - Dash wall 135

  montana dash vägghängt sidobord monarch - sidobord & avlastningsbord lackad mdf monarch - dash wall 135
  Dash sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med en låda och en öppen hylla perfekt för praktisk förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Upphängningskena ingår.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som ett sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Monarch Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Skåp 1118 Monarch - Skåp & Vitrinskåp Mdf Monarch - Cover wall 135

  montana cover skåp 1118 monarch - skåp & vitrinskåp mdf monarch - cover wall 135
  Cover skåp från Montana med ett klassiskt, tidlöst formspråk och en funktionell design perfekt för alla hem. Det är gjort av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från och har två hyllplan och två skåpluckor. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skåpet - Väggskena ingår.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Vi har valt ut Monarch Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla Antracit - Hatthyllor Mdf Antracit - Coat 04

  montana coat hatthylla antracit - hatthyllor mdf antracit - coat 04
  Coat hatthylla från Montana med ett modernt, tidlöst uttryck och en nätt design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den är gjord av lackad MDF med öppna fack för hattar, mössor och vantar och har en klädhängare undertill. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om hatthyllan - Designer är Peter J. Lassen.- Hatthyllan erbjuds i flera vackra färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Höjd: 240 mm.- Bredd: 696 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Antracit Hatthyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sideboard Monarch - Skänkar & Sideboards Mdf Monarch - Save w.legs 135

  montana save sideboard monarch - skänkar & sideboards mdf monarch - save w.legs 135
  Save sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF och har tre dolda sektioner med hyllor invändigt och två öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Vi har valt ut Monarch Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Monarch - Vägghyllor & Väggskåp Glas Monarch - Spice wall 135

  montana spice vägghylla monarch - vägghyllor & väggskåp glas monarch - spice wall 135
  Spice vägghylla från Montana med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Hylla i lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har två hyllplan med glasdörrar och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om vägghyllan - 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Väggskena ingår.- Hyllan erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Monarch Vägghyllor & Väggskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skoskåp Mushroom - Skohyllor Mdf Mushroom - Hide wall 137

  montana hide skoskåp mushroom - skohyllor mdf mushroom - hide wall 137
  Hide skoskåp från Montana med en praktisk design med ett modernt uttryck anpassad för mångsidiga användningsområden. Det har en lucka med en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skoskåpet - Väggskena ingår.- Erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Vi har valt ut Mushroom Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sideboard Vanilj - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vanilj - Couple w.legs 150

  montana couple sideboard vanilj - skänkar & sideboards lackad mdf vanilj - couple w.legs 150
  Couple sideboard i lackad MDF från Montana med en rymlig, modern design med mycket plats för förvaring perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en öppen hylla, två lådor, fyra skåpluckor och eleganta ben i metall. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sideboard - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Vi har valt ut Vanilj Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord Antracit - Skrivbord Lackad Mdf Antracit - WORKSHOP-4

  montana workshop vägghängt skrivbord antracit - skrivbord lackad mdf antracit - workshop-4
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har tre avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Oyster - Skänkar & Sideboards Metall Oyster - Pair w.legs 156

  montana pair sideboard oyster - skänkar & sideboards metall oyster - pair w.legs 156
  Pair sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF i olika färger att välja mellan och har en skåpdel på ena sidan och öppna hyllor på andra sidan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Vi har valt ut Oyster Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard - Skänkar & Sideboards Metall New White

  montana pair sideboard - skänkar & sideboards metall new white
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från med eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Loom Bokhylla Antracit - Bokhyllor Lackad Mdf Antracit - Loom w. plinth 04

  montana loom bokhylla antracit - bokhyllor lackad mdf antracit - loom w. plinth 04
  Loom bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - Design av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Vi har valt ut Antracit Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Read Bokhylla Nordic - Bokhyllor Lackad Mdf Nordic - Read plinth 09

  montana read bokhylla nordic - bokhyllor lackad mdf nordic - read plinth 09
  Read bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är gjord av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - PLINTH 3/7 cm sockel ingår.- Välj mellan olika färger.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Nordic Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Read Bokhylla - Bokhyllor Lackad Mdf Vanilj

  montana read bokhylla - bokhyllor lackad mdf vanilj
  Bokhyllan från Montana är perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret och har en stilren design med fack i olika storlekar för snygg förvaring. Den är tillverkad av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om bokhyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- PLINTH 3/7 cm sockel ingår.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Read Bokhylla - Bokhyllor Lackad Mdf Mushroom

  montana read bokhylla - bokhyllor lackad mdf mushroom
  Bokhyllan från Montana är perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret och har en stilren design med fack i olika storlekar för snygg förvaring. Den är tillverkad av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om bokhyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- PLINTH 3/7 cm sockel ingår.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Parsley Flervalg-Sokkel 7 cm

  montana selection octave ii tv-benk parsley flervalg-sokkel 7 cm
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Parsley Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Antrasitt Flervalg-Sokkel 3 cm

  montana selection octave ii tv-benk antrasitt flervalg-sokkel 3 cm
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Antrasitt Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Mushroom Flervalg-Ben - Snø

  montana selection octave ii tv-benk mushroom flervalg-ben - snø
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Mushroom Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk New White Flervalg-Ben - Matt Krom

  montana selection octave ii tv-benk new white flervalg-ben - matt krom
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: New White Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Montana Octave Iii Mediabänk Vanilj - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Vanilj - Octave III w.legs150

  montana octave iii mediabänk vanilj - tv-bänkar & mediabänkar mdf vanilj - octave iii w.legs150
  Octave III mediabänk från Montana med en funktionell, väl genomtänkt design perfekt för det moderna hemmet. Den är gjord av lackad MDF och har ett rymligt fack i mitten med en perforerad dörr för dold förvaring av hemelektronik och två mjukstängande lådor. Baksida med en smart kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om mediabänken - Välj mellan olika färger.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Vi har valt ut Vanilj TV-bänkar & Mediabänkar i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Mediabänk Antracit - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Antracit - Octave III w. Legs04

  montana octave iii mediabänk antracit - tv-bänkar & mediabänkar mdf antracit - octave iii w. legs04
  Octave III mediabänk från Montana med en funktionell, väl genomtänkt design perfekt för det moderna hemmet. Den är gjord av lackad MDF och har ett rymligt fack i mitten med en perforerad dörr för dold förvaring av hemelektronik och två mjukstängande lådor. Baksida med en smart kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om mediabänken - Välj mellan olika färger.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Vi har valt ut Antracit TV-bänkar & Mediabänkar i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Hylla Monarch - Vägghyllor & Väggskåp Mdf Monarch - Line wall 135

  montana line hylla monarch - vägghyllor & väggskåp mdf monarch - line wall 135
  Line vägghylla från Montana med en multifunktionell design med ett stilrent uttryck perfekt för det moderna hemmet. Den har en hylla med lucka och tre öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter perfekta för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgiven av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om hyllan - Kan även användas som sideboard.- Väggskena ingår.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Monarch Vägghyllor & Väggskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla New White - Vägghyllor & Väggskåp Glas New White - Spice wall 101

  montana spice vägghylla new white - vägghyllor & väggskåp glas new white - spice wall 101
  Spice vägghylla från Montana med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Hylla i lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har två hyllplan med glasdörrar och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om vägghyllan - 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Väggskena ingår.- Hyllan erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut New White Vägghyllor & Väggskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Hylla Nordic - Vägghyllor & Väggskåp Mdf Nordic - Line wall 09

  montana line hylla nordic - vägghyllor & väggskåp mdf nordic - line wall 09
  Line vägghylla från Montana med en multifunktionell design med ett stilrent uttryck perfekt för det moderna hemmet. Den har en hylla med lucka och tre öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter perfekta för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgiven av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om hyllan - Kan även användas som sideboard.- Väggskena ingår.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Nordic Vägghyllor & Väggskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sideboard New White - Skänkar & Sideboards Mdf New White - Save w.legs 101

  montana save sideboard new white - skänkar & sideboards mdf new white - save w.legs 101
  Save sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF och har tre dolda sektioner med hyllor invändigt och två öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Vi har valt ut New White Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sideboard Antracit - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Antracit - Couple w. legs 04

  montana couple sideboard antracit - skänkar & sideboards lackad mdf antracit - couple w. legs 04
  Couple sideboard i lackad MDF från Montana med en rymlig, modern design med mycket plats för förvaring perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en öppen hylla, två lådor, fyra skåpluckor och eleganta ben i metall. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sideboard - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Vi har valt ut Antracit Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord Mushroom - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Mushroom - Dash wall 137

  montana dash vägghängt sidobord mushroom - sidobord & avlastningsbord lackad mdf mushroom - dash wall 137
  Dash sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med en låda och en öppen hylla perfekt för praktisk förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Upphängningskena ingår.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som ett sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Mushroom Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord New White - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf New White - Dream w.legs 101

  montana dream sidobord new white - sidobord & avlastningsbord lackad mdf new white - dream w.legs 101
  Dream sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med eleganta metallben och har en låda och en öppen hylla för enkel förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut New White Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla New White - Hatthyllor Mdf New White - Coat 101

  montana coat hatthylla new white - hatthyllor mdf new white - coat 101
  Coat hatthylla från Montana med ett modernt, tidlöst uttryck och en nätt design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den är gjord av lackad MDF med öppna fack för hattar, mössor och vantar och har en klädhängare undertill. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om hatthyllan - Designer är Peter J. Lassen.- Hatthyllan erbjuds i flera vackra färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Höjd: 240 mm.- Bredd: 696 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut New White Hatthyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Antracit - Skänkar & Sideboards Metall Antracit - Pair w.legs 04

  montana pair sideboard antracit - skänkar & sideboards metall antracit - pair w.legs 04
  Pair sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF i olika färger att välja mellan och har en skåpdel på ena sidan och öppna hyllor på andra sidan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Vi har valt ut Antracit Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Hylla Antracit - Vägghyllor & Väggskåp Mdf Antracit - Line wall 04

  montana line hylla antracit - vägghyllor & väggskåp mdf antracit - line wall 04
  Line vägghylla från Montana med en multifunktionell design med ett stilrent uttryck perfekt för det moderna hemmet. Den har en hylla med lucka och tre öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter perfekta för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgiven av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om hyllan - Kan även användas som sideboard.- Väggskena ingår.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Antracit Vägghyllor & Väggskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sideboard Mushroom - Skänkar & Sideboards Mdf Mushroom - Save w.legs 137

  montana save sideboard mushroom - skänkar & sideboards mdf mushroom - save w.legs 137
  Save sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF och har tre dolda sektioner med hyllor invändigt och två öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Vi har valt ut Mushroom Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Hylla Vanilj - Vägghyllor & Väggskåp Mdf Vanilj - Line wall 150

  montana line hylla vanilj - vägghyllor & väggskåp mdf vanilj - line wall 150
  Line vägghylla från Montana med en multifunktionell design med ett stilrent uttryck perfekt för det moderna hemmet. Den har en hylla med lucka och tre öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter perfekta för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgiven av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om hyllan - Kan även användas som sideboard.- Väggskena ingår.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Vanilj Vägghyllor & Väggskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord Antracit - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Antracit - Dream w.legs 04

  montana dream sidobord antracit - sidobord & avlastningsbord lackad mdf antracit - dream w.legs 04
  Dream sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med eleganta metallben och har en låda och en öppen hylla för enkel förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord Nordic - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Nordic - Dash wall 09

  montana dash vägghängt sidobord nordic - sidobord & avlastningsbord lackad mdf nordic - dash wall 09
  Dash sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med en låda och en öppen hylla perfekt för praktisk förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Upphängningskena ingår.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som ett sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Nordic Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Vanilj - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Vanilj - Drift w.legs 150

  montana drift sidobord vanilj - sidobord & avlastningsbord lackad mdf vanilj - drift w.legs 150
  Drift sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med två lådor för enkel förvaring och metallben med ett elegant uttryck. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Vanilj Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär Vanilj - Skrivbord Lackad Mdf Vanilj - 00STUDIO-150

  montana studio vägghängd sekretär vanilj - skrivbord lackad mdf vanilj - 00studio-150
  Studio sekretär från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Den är vägghängd och gjord av lackad MDF och har två små, utagbara brickor, en öppen hylla och en diskret, magnetisk anslagstavla. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sekretären - Sekretären är vägghängd.- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären erbjuds i flera färger.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår.- Tillverkad i Danmark. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vanilj Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär New White - Skrivbord Lackad Mdf New White - 00STUDIO-101

  montana studio vägghängd sekretär new white - skrivbord lackad mdf new white - 00studio-101
  Studio sekretär från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Den är vägghängd och gjord av lackad MDF och har två små, utagbara brickor, en öppen hylla och en diskret, magnetisk anslagstavla. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sekretären - Sekretären är vägghängd.- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären erbjuds i flera färger.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår.- Tillverkad i Danmark. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut New White Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär Nordic - Skrivbord Lackad Mdf Nordic - 00STUDIO-9

  montana studio vägghängd sekretär nordic - skrivbord lackad mdf nordic - 00studio-9
  Studio sekretär från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Den är vägghängd och gjord av lackad MDF och har två små, utagbara brickor, en öppen hylla och en diskret, magnetisk anslagstavla. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sekretären - Sekretären är vägghängd.- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären erbjuds i flera färger.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår.- Tillverkad i Danmark. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Nordic Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Vägghängt Skrivbord Monarch - Skrivbord Lackad Mdf Monarch - 00BUREAU-135

  montana bureau vägghängt skrivbord monarch - skrivbord lackad mdf monarch - 00bureau-135
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har två avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Två avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 938 mm.- Höjd: 354 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Monarch Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Vägghängt Skrivbord New White - Skrivbord Lackad Mdf New White - 00BUREAU-101

  montana bureau vägghängt skrivbord new white - skrivbord lackad mdf new white - 00bureau-101
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har två avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Två avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 938 mm.- Höjd: 354 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut New White Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Vägghängt Skrivbord Antracit - Skrivbord Lackad Mdf Antracit - 00BUREAU-4

  montana bureau vägghängt skrivbord antracit - skrivbord lackad mdf antracit - 00bureau-4
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har två avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Två avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 938 mm.- Höjd: 354 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf Monarch

  montana workshop vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf monarch
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har tre utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom

  montana workshop vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf mushroom
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har tre utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Spice Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Glas Nordic

  montana spice vägghylla - vägghyllor & väggskåp glas nordic
  Vägghyllan från Montana har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Vägghyllan har tre hyllplan och två glasdörrar för snygg förvaring. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om vägghyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Hyllan finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Hide Skoskåp - Skohyllor Mdf Mushroom

  montana hide skoskåp - skohyllor mdf mushroom
  Skoskåpet från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en praktisk design för mångsidig användning. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Skoskåpet har en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skoskåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Väggskena ingår. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom

  montana studio vägghängd sekretär - skrivbord lackad mdf mushroom
  Sekretären från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en nätt, funktionell design för mångsidig användning. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Sekretären har två små, utagbara brickor, ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter och en smart, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sekretären från Montana- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären är vägghängd.- Sekretären finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Skötselråd för sekretären- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär - Skrivbord Lackad Mdf Nordic

  montana studio vägghängd sekretär - skrivbord lackad mdf nordic
  Sekretären från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en nätt, funktionell design för mångsidig användning. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Sekretären har två små, utagbara brickor, ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter och en smart, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sekretären från Montana- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären är vägghängd.- Sekretären finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Skötselråd för sekretären- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf New White

  montana dash vägghängt sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf new white
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har en lättplacerad, platssparande design med en låda och en öppen hylla för olika förvaringsmöjligheter. Sidobordet är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Upphängningskena ingår.- Kan även användas som ett sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Couple Sideboard - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf New White

  montana couple sideboard - skänkar & sideboards lackad mdf new white
  Sideboard från Montana är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en mångsidig, nutida design med generöst förvaringsutrymme. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med en öppen hylla, två lådor och fyra skåpluckor. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sideboard från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Spice Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Glas Vanilj

  montana spice vägghylla - vägghyllor & väggskåp glas vanilj
  Vägghyllan från Montana har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Vägghyllan har tre hyllplan och två glasdörrar för snygg förvaring. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om vägghyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Hyllan finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Drift Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Nordic

  montana drift sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf nordic
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall och två lådor för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Cover Skåp 1118 - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vanilj

  montana cover skåp 1118 - skåp & vitrinskåp mdf vanilj
  Skåpet från Montana är perfekt för praktisk förvaring och har en klassisk, funktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skåpet har två hyllplan invändigt och två dörrar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Väggskena ingår. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Pair Sideboard - Skänkar & Sideboards Metall Nordic

  montana pair sideboard - skänkar & sideboards metall nordic
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från med eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Pair Sideboard - Skänkar & Sideboards Metall Antracit

  montana pair sideboard - skänkar & sideboards metall antracit
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från med eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Hide Skoskåp - Skohyllor Mdf New White

  montana hide skoskåp - skohyllor mdf new white
  Skoskåpet från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en praktisk design för mångsidig användning. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Skoskåpet har en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skoskåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Väggskena ingår. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dream Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Nordic

  montana dream sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf nordic
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall, en låda och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Loom Bokhylla Vanilj - Bokhyllor Lackad Mdf Vanilj - Loom w. plinth 150

  montana loom bokhylla vanilj - bokhyllor lackad mdf vanilj - loom w. plinth 150
  Loom bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - Design av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Vi har valt ut Vanilj Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Loom Bokhylla - Bokhyllor Lackad Mdf Nordic

  montana loom bokhylla - bokhyllor lackad mdf nordic
  Bokhylla från Montana med en smal design med flera olika fack för snygg förvaring perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om bokhyllan från Montana- Välj mellan olika färger.- Formgivning av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Read Bokhylla Antracit - Bokhyllor Lackad Mdf Antracit - Read plinth 04

  montana read bokhylla antracit - bokhyllor lackad mdf antracit - read plinth 04
  Read bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är gjord av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - PLINTH 3/7 cm sockel ingår.- Välj mellan olika färger.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Antracit Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Read Bokhylla Monarch - Bokhyllor Lackad Mdf Monarch - Read plinth 135

  montana read bokhylla monarch - bokhyllor lackad mdf monarch - read plinth 135
  Read bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är gjord av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - PLINTH 3/7 cm sockel ingår.- Välj mellan olika färger.- Tillverkad i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Monarch Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Read Bokhylla - Bokhyllor Lackad Mdf Nordic

  montana read bokhylla - bokhyllor lackad mdf nordic
  Bokhyllan från Montana är perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret och har en stilren design med fack i olika storlekar för snygg förvaring. Den är tillverkad av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om bokhyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- PLINTH 3/7 cm sockel ingår.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Read Bokhylla - Bokhyllor Lackad Mdf Kaffe

  montana read bokhylla - bokhyllor lackad mdf kaffe
  Bokhyllan från Montana är perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret och har en stilren design med fack i olika storlekar för snygg förvaring. Den är tillverkad av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om bokhyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- PLINTH 3/7 cm sockel ingår.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Parsley Flervalg-Ben - Sort

  montana selection octave iii tv-benk parsley flervalg-ben - sort
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Parsley Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul mottar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen Leveringstid: ca. 8 uker
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk New White Flervalg-Sokkel 7 cm

  montana selection octave ii tv-benk new white flervalg-sokkel 7 cm
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: New White Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Mushroom Flervalg-Sokkel 3 cm

  montana selection octave ii tv-benk mushroom flervalg-sokkel 3 cm
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Mushroom Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Montana Selection OCTAVE II TV-Benk Vanilla Flervalg-Ben - Snø

  montana selection octave ii tv-benk vanilla flervalg-ben - snø
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Vanilla Bredde: 138,0 cm Høyde: 24,0 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Montana Selection OCTAVE III TV-Benk Monarch Flervalg-Ben - Snø

  montana selection octave iii tv-benk monarch flervalg-ben - snø
  Produkttype: TV-Benk Materiale: 12 mm lakkert MDF Farge: Monarch Bredde: 138,0 cm Høyde: 35,4 cm Dybde: 38,0 cm Velg mellom forskjellige baser på produktet eller opphengsskinne Maksimal belastning er 10 kg på topplate og 40 kg totalt fordelt på topplate og skap/hyller Ved valg av ben eller hjul motar man 5 deler, og alle disse skal monteres Designer: Peter J. Lassen
 • Montana Mini Plinth Mpli Sockel Nordic - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Nordic - 00MPLI-09

  montana mini plinth mpli sockel nordic - skänkar & sideboards lackad mdf nordic - 00mpli-09
  Mini MPLI sockel i lackerad MDF från Montana. Den har fyra ställbara fötter och medföljande halkskydd för optimal funktionalitet. Välj mellan olika färger. Kombinera sockeln med olika Mini hyllor från Montana. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sockeln - Den här sockeln ingår i Montanas serie Mini.- Halkskydd ingår.- Kombinera sockeln med en Mini hylla från Montana.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark. Hur bör du ta hand om sockeln?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Nordic Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Vanilj - Vägghyllor & Väggskåp Glas Vanilj - Spice wall 150

  montana spice vägghylla vanilj - vägghyllor & väggskåp glas vanilj - spice wall 150
  Spice vägghylla från Montana med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Hylla i lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har två hyllplan med glasdörrar och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om vägghyllan - 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Väggskena ingår.- Hyllan erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Vanilj Vägghyllor & Väggskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skoskåp Vanilj - Skohyllor Mdf Vanilj - Hide wall 150

  montana hide skoskåp vanilj - skohyllor mdf vanilj - hide wall 150
  Hide skoskåp från Montana med en praktisk design med ett modernt uttryck anpassad för mångsidiga användningsområden. Det har en lucka med en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skoskåpet - Väggskena ingår.- Erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Vi har valt ut Vanilj Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord Monarch - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Monarch - Dream w.legs 135

  montana dream sidobord monarch - sidobord & avlastningsbord lackad mdf monarch - dream w.legs 135
  Dream sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med eleganta metallben och har en låda och en öppen hylla för enkel förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Monarch Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Hylla New White - Vägghyllor & Väggskåp Mdf New White - Line wall 101

  montana line hylla new white - vägghyllor & väggskåp mdf new white - line wall 101
  Line vägghylla från Montana med en multifunktionell design med ett stilrent uttryck perfekt för det moderna hemmet. Den har en hylla med lucka och tre öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter perfekta för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgiven av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om hyllan - Kan även användas som sideboard.- Väggskena ingår.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut New White Vägghyllor & Väggskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord Mushroom - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Mushroom - Dream w.legs 137

  montana dream sidobord mushroom - sidobord & avlastningsbord lackad mdf mushroom - dream w.legs 137
  Dream sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med eleganta metallben och har en låda och en öppen hylla för enkel förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Mushroom Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sideboard Antracit - Skänkar & Sideboards Mdf Antracit - Save w.legs 04

  montana save sideboard antracit - skänkar & sideboards mdf antracit - save w.legs 04
  Save sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF och har tre dolda sektioner med hyllor invändigt och två öppna hyllor för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Vi har valt ut Antracit Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Flint - Skänkar & Sideboards Metall Flint - Pair w.legs 148

  montana pair sideboard flint - skänkar & sideboards metall flint - pair w.legs 148
  Pair sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF i olika färger att välja mellan och har en skåpdel på ena sidan och öppna hyllor på andra sidan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Vi har valt ut Flint Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Skåp 1118 New White - Skåp & Vitrinskåp Mdf New White - Cover wall 101

  montana cover skåp 1118 new white - skåp & vitrinskåp mdf new white - cover wall 101
  Cover skåp från Montana med ett klassiskt, tidlöst formspråk och en funktionell design perfekt för alla hem. Det är gjort av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från och har två hyllplan och två skåpluckor. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skåpet - Väggskena ingår.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Vi har valt ut New White Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Mushroom - Skänkar & Sideboards Metall Mushroom - Pair w.legs 137

  montana pair sideboard mushroom - skänkar & sideboards metall mushroom - pair w.legs 137
  Pair sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF i olika färger att välja mellan och har en skåpdel på ena sidan och öppna hyllor på andra sidan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Vi har valt ut Mushroom Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Nordic - Skänkar & Sideboards Metall Nordic - Pair w.legs 09

  montana pair sideboard nordic - skänkar & sideboards metall nordic - pair w.legs 09
  Pair sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF i olika färger att välja mellan och har en skåpdel på ena sidan och öppna hyllor på andra sidan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Vi har valt ut Nordic Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skoskåp New White - Skohyllor Mdf New White - Hide wall 101

  montana hide skoskåp new white - skohyllor mdf new white - hide wall 101
  Hide skoskåp från Montana med en praktisk design med ett modernt uttryck anpassad för mångsidiga användningsområden. Det har en lucka med en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om skoskåpet - Väggskena ingår.- Erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Vi har valt ut New White Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla Mushroom - Hatthyllor Mdf Mushroom - Coat 137

  montana coat hatthylla mushroom - hatthyllor mdf mushroom - coat 137
  Coat hatthylla från Montana med ett modernt, tidlöst uttryck och en nätt design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den är gjord av lackad MDF med öppna fack för hattar, mössor och vantar och har en klädhängare undertill. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om hatthyllan - Designer är Peter J. Lassen.- Hatthyllan erbjuds i flera vackra färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Höjd: 240 mm.- Bredd: 696 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Mushroom Hatthyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Monarch - Skänkar & Sideboards Metall Monarch - Pair w.legs 135

  montana pair sideboard monarch - skänkar & sideboards metall monarch - pair w.legs 135
  Pair sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF i olika färger att välja mellan och har en skåpdel på ena sidan och öppna hyllor på andra sidan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Vi har valt ut Monarch Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sideboard New White - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf New White - Couple w. legs 101

  montana couple sideboard new white - skänkar & sideboards lackad mdf new white - couple w. legs 101
  Couple sideboard i lackad MDF från Montana med en rymlig, modern design med mycket plats för förvaring perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en öppen hylla, två lådor, fyra skåpluckor och eleganta ben i metall. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sideboard - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Vi har valt ut New White Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sideboard Monarch - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Monarch - Couple w.legs 135

  montana couple sideboard monarch - skänkar & sideboards lackad mdf monarch - couple w.legs 135
  Couple sideboard i lackad MDF från Montana med en rymlig, modern design med mycket plats för förvaring perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en öppen hylla, två lådor, fyra skåpluckor och eleganta ben i metall. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sideboard - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Vi har valt ut Monarch Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord Vanilj - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Vanilj - Dream w.legs 150

  montana dream sidobord vanilj - sidobord & avlastningsbord lackad mdf vanilj - dream w.legs 150
  Dream sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med eleganta metallben och har en låda och en öppen hylla för enkel förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Vanilj Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Mushroom - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Mushroom - Drift w.legs 137

  montana drift sidobord mushroom - sidobord & avlastningsbord lackad mdf mushroom - drift w.legs 137
  Drift sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med två lådor för enkel förvaring och metallben med ett elegant uttryck. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Mushroom Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard New White - Skänkar & Sideboards Metall New White - Pair w.legs 101

  montana pair sideboard new white - skänkar & sideboards metall new white - pair w.legs 101
  Pair sideboard från Montana med ett stilrent, tidlöst formspråk med en multifunktionell design perfekt för det moderna hemmet. Det är gjort av lackad MDF i olika färger att välja mellan och har en skåpdel på ena sidan och öppna hyllor på andra sidan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sideboardet - Sideboardet erbjuds i flera vackra färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Vi har valt ut New White Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Nordic - Vägghyllor & Väggskåp Glas Nordic - Spice wall 09

  montana spice vägghylla nordic - vägghyllor & väggskåp glas nordic - spice wall 09
  Spice vägghylla från Montana med en stilren design perfekt för det moderna hemmet. Hylla i lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har två hyllplan med glasdörrar och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om vägghyllan - 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Väggskena ingår.- Hyllan erbjuds i flera färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Vi har valt ut Nordic Vägghyllor & Väggskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla Nordic - Hatthyllor Mdf Nordic - Coat 09

  montana coat hatthylla nordic - hatthyllor mdf nordic - coat 09
  Coat hatthylla från Montana med ett modernt, tidlöst uttryck och en nätt design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den är gjord av lackad MDF med öppna fack för hattar, mössor och vantar och har en klädhängare undertill. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om hatthyllan - Designer är Peter J. Lassen.- Hatthyllan erbjuds i flera vackra färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Höjd: 240 mm.- Bredd: 696 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Nordic Hatthyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord Antracit - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Antracit - Dash wall 04

  montana dash vägghängt sidobord antracit - sidobord & avlastningsbord lackad mdf antracit - dash wall 04
  Dash sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med en låda och en öppen hylla perfekt för praktisk förvaring. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Upphängningskena ingår.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som ett sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord New White - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf New White - Drift w. legs 101

  montana drift sidobord new white - sidobord & avlastningsbord lackad mdf new white - drift w. legs 101
  Drift sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med två lådor för enkel förvaring och metallben med ett elegant uttryck. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut New White Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Monarch - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Monarch - Drift w.legs 135

  montana drift sidobord monarch - sidobord & avlastningsbord lackad mdf monarch - drift w.legs 135
  Drift sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med två lådor för enkel förvaring och metallben med ett elegant uttryck. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Monarch Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Nordic - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Nordic - Drift w. legs 09

  montana drift sidobord nordic - sidobord & avlastningsbord lackad mdf nordic - drift w. legs 09
  Drift sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med två lådor för enkel förvaring och metallben med ett elegant uttryck. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Nordic Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Antracit - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Antracit - Drift w. legs 04

  montana drift sidobord antracit - sidobord & avlastningsbord lackad mdf antracit - drift w. legs 04
  Drift sidobord från Montana med en nätt, stilren design perfekt för hallen eller som nattduksbord i sovrummet. Det är gjort av lackerad MDF med två lådor för enkel förvaring och metallben med ett elegant uttryck. Välj mellan olika färger. Design av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om sidobordet - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord.- Tillverkat i Danmark.- Designer är Peter J. Lassen. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sideboard Mushroom - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Mushroom - Couple w.legs 137

  montana couple sideboard mushroom - skänkar & sideboards lackad mdf mushroom - couple w.legs 137
  Couple sideboard i lackad MDF från Montana med en rymlig, modern design med mycket plats för förvaring perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det har en öppen hylla, två lådor, fyra skåpluckor och eleganta ben i metall. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sideboard - Tillgänglig i åtskilliga färger.- Designer är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Vi har valt ut Mushroom Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord Monarch - Skrivbord Lackad Mdf Monarch - WORKSHOP-135

  montana workshop vägghängt skrivbord monarch - skrivbord lackad mdf monarch - workshop-135
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har tre avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Monarch Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord Nordic - Skrivbord Lackad Mdf Nordic - WORKSHOP-9

  montana workshop vägghängt skrivbord nordic - skrivbord lackad mdf nordic - workshop-9
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har tre avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Nordic Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär Monarch - Skrivbord Lackad Mdf Monarch - 00STUDIO-135

  montana studio vägghängd sekretär monarch - skrivbord lackad mdf monarch - 00studio-135
  Studio sekretär från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Den är vägghängd och gjord av lackad MDF och har två små, utagbara brickor, en öppen hylla och en diskret, magnetisk anslagstavla. Tillverkad i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om sekretären - Sekretären är vägghängd.- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären erbjuds i flera färger.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår.- Tillverkad i Danmark. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Monarch Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Vägghängt Skrivbord Mushroom - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom - 00BUREAU-137

  montana bureau vägghängt skrivbord mushroom - skrivbord lackad mdf mushroom - 00bureau-137
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har två avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Två avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 938 mm.- Höjd: 354 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mushroom Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord Vanilj - Skrivbord Lackad Mdf Vanilj - WORKSHOP-150

  montana workshop vägghängt skrivbord vanilj - skrivbord lackad mdf vanilj - workshop-150
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har tre avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vanilj Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord Mushroom - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom - WORKSHOP-137

  montana workshop vägghängt skrivbord mushroom - skrivbord lackad mdf mushroom - workshop-137
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har tre avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mushroom Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord New White - Skrivbord Lackad Mdf New White - WORKSHOP-101

  montana workshop vägghängt skrivbord new white - skrivbord lackad mdf new white - workshop-101
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, funktionell design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det är vägghängt och gjort av lackad MDF och har tre avtagbara brickor på ena sidan och ett rymligt skåp på andra sidan. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Tillverkat i Danmark. Design av Peter J. Lassen. Bra att veta om skrivbordet - Skrivbordet erbjuds i flera färger.- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår.- Tillverkat i Danmark. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut New White Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana | Panton One Lounge Chair | Demo

  montana | panton one lounge chair | demo
  Montanas välkända loungestol Panton One för både inom- och utomhusbruk. Utförande: Marilynn (grön) Underrede: Stainless steel Mått: 78 x 76 cm Sitthöjd: 40 cm Demomöbel : Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris. Fri frakt gäller EJ demoexemplar. Om stolen Panton One Lounge är en sittfåtölj, formgiven år 1955 av Verner Panton och produceras av danska Montana. Panton One kan staplas upp till tio stolar.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf New White

  montana workshop vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf new white
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har tre utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär - Skrivbord Lackad Mdf New White

  montana studio vägghängd sekretär - skrivbord lackad mdf new white
  Sekretären från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en nätt, funktionell design för mångsidig användning. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Sekretären har två små, utagbara brickor, ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter och en smart, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sekretären från Montana- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären är vägghängd.- Sekretären finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Skötselråd för sekretären- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Cover Skåp 1118 - Skåp & Vitrinskåp Mdf Mushroom

  montana cover skåp 1118 - skåp & vitrinskåp mdf mushroom
  Skåpet från Montana är perfekt för praktisk förvaring och har en klassisk, funktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skåpet har två hyllplan invändigt och två dörrar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Väggskena ingår. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Octave Iii Mediabänk - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Antracit

  montana octave iii mediabänk - tv-bänkar & mediabänkar mdf antracit
  Mediabänken från Montana har en smart, funktionell design med ett modernt uttryck perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har ett rymligt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr och två mjukstängande lådor. Mediabänken har en baksida med en praktisk kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om mediabänken från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Mushroom

  montana dash vägghängt sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf mushroom
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har en lättplacerad, platssparande design med en låda och en öppen hylla för olika förvaringsmöjligheter. Sidobordet är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Upphängningskena ingår.- Kan även användas som ett sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Drift Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Antracit

  montana drift sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf antracit
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall och två lådor för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Octave Iii Mediabänk - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Monarch

  montana octave iii mediabänk - tv-bänkar & mediabänkar mdf monarch
  Mediabänken från Montana har en smart, funktionell design med ett modernt uttryck perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har ett rymligt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr och två mjukstängande lådor. Mediabänken har en baksida med en praktisk kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om mediabänken från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Octave Iii Mediabänk - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Vanilj

  montana octave iii mediabänk - tv-bänkar & mediabänkar mdf vanilj
  Mediabänken från Montana har en smart, funktionell design med ett modernt uttryck perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har ett rymligt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr och två mjukstängande lådor. Mediabänken har en baksida med en praktisk kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om mediabänken från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Drift Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Mushroom

  montana drift sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf mushroom
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall och två lådor för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Couple Sideboard - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Nordic

  montana couple sideboard - skänkar & sideboards lackad mdf nordic
  Sideboard från Montana är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en mångsidig, nutida design med generöst förvaringsutrymme. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med en öppen hylla, två lådor och fyra skåpluckor. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sideboard från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Pair Sideboard - Skänkar & Sideboards Metall Flint

  montana pair sideboard - skänkar & sideboards metall flint
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från med eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Couple Sideboard - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Monarch

  montana couple sideboard - skänkar & sideboards lackad mdf monarch
  Sideboard från Montana är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en mångsidig, nutida design med generöst förvaringsutrymme. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med en öppen hylla, två lådor och fyra skåpluckor. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sideboard från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Pair Sideboard - Skänkar & Sideboards Metall Monarch

  montana pair sideboard - skänkar & sideboards metall monarch
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från med eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Vanilj

  montana dash vägghängt sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf vanilj
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har en lättplacerad, platssparande design med en låda och en öppen hylla för olika förvaringsmöjligheter. Sidobordet är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Upphängningskena ingår.- Kan även användas som ett sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Octave Iii Mediabänk - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Mushroom

  montana octave iii mediabänk - tv-bänkar & mediabänkar mdf mushroom
  Mediabänken från Montana har en smart, funktionell design med ett modernt uttryck perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har ett rymligt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr och två mjukstängande lådor. Mediabänken har en baksida med en praktisk kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om mediabänken från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Spice Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Glas Mushroom

  montana spice vägghylla - vägghyllor & väggskåp glas mushroom
  Vägghyllan från Montana har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Vägghyllan har tre hyllplan och två glasdörrar för snygg förvaring. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om vägghyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Hyllan finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Couple Sideboard - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Antracit

  montana couple sideboard - skänkar & sideboards lackad mdf antracit
  Sideboard från Montana är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en mångsidig, nutida design med generöst förvaringsutrymme. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med en öppen hylla, två lådor och fyra skåpluckor. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sideboard från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Drift Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Vanilj

  montana drift sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf vanilj
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall och två lådor för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Spice Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Glas Antracit

  montana spice vägghylla - vägghyllor & väggskåp glas antracit
  Vägghyllan från Montana har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Vägghyllan har tre hyllplan och två glasdörrar för snygg förvaring. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om vägghyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Hyllan finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Cover Skåp 1118 - Skåp & Vitrinskåp Mdf Monarch

  montana cover skåp 1118 - skåp & vitrinskåp mdf monarch
  Skåpet från Montana är perfekt för praktisk förvaring och har en klassisk, funktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skåpet har två hyllplan invändigt och två dörrar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Väggskena ingår. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Hide Skoskåp - Skohyllor Mdf Monarch

  montana hide skoskåp - skohyllor mdf monarch
  Skoskåpet från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en praktisk design för mångsidig användning. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Skoskåpet har en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skoskåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Väggskena ingår. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf Nordic

  montana workshop vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf nordic
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har tre utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Pair Sideboard - Skänkar & Sideboards Metall Mushroom

  montana pair sideboard - skänkar & sideboards metall mushroom
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från med eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Bureau Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom

  montana bureau vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf mushroom
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har två utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Två avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 938 mm.- Höjd: 354 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Dream Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Monarch

  montana dream sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf monarch
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall, en låda och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Octave Iii Mediabänk - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf Nordic

  montana octave iii mediabänk - tv-bänkar & mediabänkar mdf nordic
  Mediabänken från Montana har en smart, funktionell design med ett modernt uttryck perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har ett rymligt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr och två mjukstängande lådor. Mediabänken har en baksida med en praktisk kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om mediabänken från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dream Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Vanilj

  montana dream sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf vanilj
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall, en låda och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Save Sideboard - Skänkar & Sideboards Mdf Mushroom

  montana save sideboard - skänkar & sideboards mdf mushroom
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Sideboardet har en tunn, utbytbar toppskiva och eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Pair Sideboard - Skänkar & Sideboards Metall Oyster

  montana pair sideboard - skänkar & sideboards metall oyster
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från med eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär - Skrivbord Lackad Mdf Vanilj

  montana studio vägghängd sekretär - skrivbord lackad mdf vanilj
  Sekretären från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en nätt, funktionell design för mångsidig användning. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Sekretären har två små, utagbara brickor, ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter och en smart, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sekretären från Montana- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären är vägghängd.- Sekretären finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Skötselråd för sekretären- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär - Skrivbord Lackad Mdf Monarch

  montana studio vägghängd sekretär - skrivbord lackad mdf monarch
  Sekretären från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en nätt, funktionell design för mångsidig användning. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Sekretären har två små, utagbara brickor, ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter och en smart, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sekretären från Montana- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären är vägghängd.- Sekretären finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Skötselråd för sekretären- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Spice Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Glas Monarch

  montana spice vägghylla - vägghyllor & väggskåp glas monarch
  Vägghyllan från Montana har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Vägghyllan har tre hyllplan och två glasdörrar för snygg förvaring. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om vägghyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Hyllan finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dream Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Mushroom

  montana dream sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf mushroom
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall, en låda och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Save Sideboard - Skänkar & Sideboards Mdf Vanilj

  montana save sideboard - skänkar & sideboards mdf vanilj
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Sideboardet har en tunn, utbytbar toppskiva och eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Octave Iii Mediabänk - TV-bänkar & Mediabänkar Mdf New White

  montana octave iii mediabänk - tv-bänkar & mediabänkar mdf new white
  Mediabänken från Montana har en smart, funktionell design med ett modernt uttryck perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har ett rymligt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr och två mjukstängande lådor. Mediabänken har en baksida med en praktisk kabelgenomföring för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om mediabänken från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Eleganta ben i metall.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger. Mediabänkens mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1380 mm.- Höjd: 480 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Nordic

  montana dash vägghängt sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf nordic
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har en lättplacerad, platssparande design med en låda och en öppen hylla för olika förvaringsmöjligheter. Sidobordet är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Upphängningskena ingår.- Kan även användas som ett sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Couple Sideboard - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vanilj

  montana couple sideboard - skänkar & sideboards lackad mdf vanilj
  Sideboard från Montana är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en mångsidig, nutida design med generöst förvaringsutrymme. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med en öppen hylla, två lådor och fyra skåpluckor. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sideboard från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Monarch

  montana dash vägghängt sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf monarch
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har en lättplacerad, platssparande design med en låda och en öppen hylla för olika förvaringsmöjligheter. Sidobordet är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Upphängningskena ingår.- Kan även användas som ett sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Bureau Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf New White

  montana bureau vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf new white
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har två utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Två avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 938 mm.- Höjd: 354 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Coat Hatthylla - Hatthyllor Mdf Mushroom

  montana coat hatthylla - hatthyllor mdf mushroom
  Hatthyllan från Montana har ett modernt, tidlöst uttryck med en kompakt, platssparande design perfekt för hallen. Den är tillverkad av lackad MDF i vackra färger som definitivt livar upp vilket rum som helst. Hatthyllan har två fack för hattar, mössor och vantar och en klädhängare i metall undertill. Den perfekta lösningen för att hålla ordning i hallen på ett tidlöst och elegant sätt. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om hatthyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Hatthyllan finns i flera vackra färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Höjd: 240 mm.- Bredd: 696 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Bureau Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf Monarch

  montana bureau vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf monarch
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har två utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Två avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 938 mm.- Höjd: 354 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Bureau Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf Antracit

  montana bureau vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf antracit
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har två utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Två avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 938 mm.- Höjd: 354 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf Antracit

  montana workshop vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf antracit
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har tre utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Drift Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Monarch

  montana drift sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf monarch
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall och två lådor för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Studio Vägghängd Sekretär - Skrivbord Lackad Mdf Antracit

  montana studio vägghängd sekretär - skrivbord lackad mdf antracit
  Sekretären från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en nätt, funktionell design för mångsidig användning. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Sekretären har två små, utagbara brickor, ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter och en smart, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sekretären från Montana- Magnetisk anslagstavla.- Två små, utagbara brickor.- Sekretären är vägghängd.- Sekretären finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggfäste ingår.- 5 magneter ingår. Sekretärens mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm. Skötselråd för sekretären- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Spice Vägghylla - Vägghyllor & Väggskåp Glas New White

  montana spice vägghylla - vägghyllor & väggskåp glas new white
  Vägghyllan från Montana har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Vägghyllan har tre hyllplan och två glasdörrar för snygg förvaring. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Om vägghyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- 3 hyllplan.- 2 glasdörr.- Hyllan finns i flera färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 1050 mm.- Höjd: 354 mm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Pair Sideboard - Skänkar & Sideboards Metall Vanilj

  montana pair sideboard - skänkar & sideboards metall vanilj
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från med eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark. Sideboardets mått:- Höjd: 822 mm.- Bredd: 1392 mm.- Djup: 380 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Save Sideboard - Skänkar & Sideboards Mdf Monarch

  montana save sideboard - skänkar & sideboards mdf monarch
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Sideboardet har en tunn, utbytbar toppskiva och eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Workshop Vägghängt Skrivbord - Skrivbord Lackad Mdf Vanilj

  montana workshop vägghängt skrivbord - skrivbord lackad mdf vanilj
  Skrivbordet från Montana är perfekt för det moderna hemmakontoret och har en nätt, funktionell design. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skrivbordet har tre utdragbara brickor på ena sidan och ett skåp med en dörr på andra sidan med massor av utrymme. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om skrivbordet från Montana- Tre avtagbara brickor.- 1 skåp med dörr.- Skrivbordet finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Väggfäste ingår. Skrivbordets mått:- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Drift Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf New White

  montana drift sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf new white
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall och två lådor för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Couple Sideboard - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Mushroom

  montana couple sideboard - skänkar & sideboards lackad mdf mushroom
  Sideboard från Montana är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en mångsidig, nutida design med generöst förvaringsutrymme. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med en öppen hylla, två lådor och fyra skåpluckor. Tillverkat i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om sideboard från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger. Sideboards mått:- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 822 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dash Vägghängt Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Antracit

  montana dash vägghängt sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf antracit
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har en lättplacerad, platssparande design med en låda och en öppen hylla för olika förvaringsmöjligheter. Sidobordet är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Upphängningskena ingår.- Kan även användas som ett sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 240 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Hide Skoskåp - Skohyllor Mdf Vanilj

  montana hide skoskåp - skohyllor mdf vanilj
  Skoskåpet från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en praktisk design för mångsidig användning. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Skoskåpet har en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skoskåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Väggskena ingår. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Save Sideboard - Skänkar & Sideboards Mdf New White

  montana save sideboard - skänkar & sideboards mdf new white
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Sideboardet har en tunn, utbytbar toppskiva och eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Hide Skoskåp - Skohyllor Mdf Antracit

  montana hide skoskåp - skohyllor mdf antracit
  Skoskåpet från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en praktisk design för mångsidig användning. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Skoskåpet har en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skoskåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Väggskena ingår. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dream Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Antracit

  montana dream sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf antracit
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall, en låda och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Cover Skåp 1118 - Skåp & Vitrinskåp Mdf New White

  montana cover skåp 1118 - skåp & vitrinskåp mdf new white
  Skåpet från Montana är perfekt för praktisk förvaring och har en klassisk, funktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skåpet har två hyllplan invändigt och två dörrar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Väggskena ingår. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Coat Hatthylla - Hatthyllor Mdf Nordic

  montana coat hatthylla - hatthyllor mdf nordic
  Hatthyllan från Montana har ett modernt, tidlöst uttryck med en kompakt, platssparande design perfekt för hallen. Den är tillverkad av lackad MDF i vackra färger som definitivt livar upp vilket rum som helst. Hatthyllan har två fack för hattar, mössor och vantar och en klädhängare i metall undertill. Den perfekta lösningen för att hålla ordning i hallen på ett tidlöst och elegant sätt. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om hatthyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Hatthyllan finns i flera vackra färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Höjd: 240 mm.- Bredd: 696 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Hide Skoskåp - Skohyllor Mdf Nordic

  montana hide skoskåp - skohyllor mdf nordic
  Skoskåpet från Montana är perfekt för platser med begränsat utrymme och har en praktisk design för mångsidig användning. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Skoskåpet har en plastmatta invändigt för att stöta bort fukt, smuts och skräp. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skoskåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Finns i flera färger.- Tillverkat i Danmark.- Väggskena ingår. Skoskåpets mått:- Djup: 200 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 468 mm. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Dream Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf New White

  montana dream sidobord - sidobord & avlastningsbord lackad mdf new white
  Sidobordet från Montana har ett nätt, stilrent uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan med smala ben i metall, en låda och ett öppet hyllplan för olika förvaringsmöjligheter. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sidobordet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Kan även användas som sängbord. Sidobordets mått:- Höjd: 480 mm.- Bredd: 354 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Montana Save Sideboard - Skänkar & Sideboards Mdf Antracit

  montana save sideboard - skänkar & sideboards mdf antracit
  Sideboardet från Montana har ett stilrent, tidlöst uttryck med en multifunktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i flera färgstarka varianter att välja från. Sideboardet har en tunn, utbytbar toppskiva och eleganta ben i metall. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sideboardet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Sideboardet finns i flera vackra färger.- Tillverkat i Danmark.- Djup: 380 mm.- Bredd: 1392 mm.- Höjd: 606 mm. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Coat Hatthylla - Hatthyllor Mdf New White

  montana coat hatthylla - hatthyllor mdf new white
  Hatthyllan från Montana har ett modernt, tidlöst uttryck med en kompakt, platssparande design perfekt för hallen. Den är tillverkad av lackad MDF i vackra färger som definitivt livar upp vilket rum som helst. Hatthyllan har två fack för hattar, mössor och vantar och en klädhängare i metall undertill. Den perfekta lösningen för att hålla ordning i hallen på ett tidlöst och elegant sätt. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om hatthyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Hatthyllan finns i flera vackra färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Höjd: 240 mm.- Bredd: 696 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Cover Skåp 1118 - Skåp & Vitrinskåp Mdf Antracit

  montana cover skåp 1118 - skåp & vitrinskåp mdf antracit
  Skåpet från Montana är perfekt för praktisk förvaring och har en klassisk, funktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skåpet har två hyllplan invändigt och två dörrar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Väggskena ingår. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Cover Skåp 1118 - Skåp & Vitrinskåp Mdf Nordic

  montana cover skåp 1118 - skåp & vitrinskåp mdf nordic
  Skåpet från Montana är perfekt för praktisk förvaring och har en klassisk, funktionell design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Skåpet har två hyllplan invändigt och två dörrar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Peter J. Lassen. Tillverkat i Danmark. Om skåpet från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Kombinera skåpet med andra möbler från Montana.- Tillverkat i Danmark.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Väggskena ingår. Skåpets mått:- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 696 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Coat Hatthylla - Hatthyllor Mdf Antracit

  montana coat hatthylla - hatthyllor mdf antracit
  Hatthyllan från Montana har ett modernt, tidlöst uttryck med en kompakt, platssparande design perfekt för hallen. Den är tillverkad av lackad MDF i vackra färger som definitivt livar upp vilket rum som helst. Hatthyllan har två fack för hattar, mössor och vantar och en klädhängare i metall undertill. Den perfekta lösningen för att hålla ordning i hallen på ett tidlöst och elegant sätt. Tillverkad i Danmark. Formgivning av Peter J. Lassen. Om hatthyllan från Montana- Formgivare är Peter J. Lassen.- Hatthyllan finns i flera vackra färger.- Tillverkad i Danmark.- Väggskena ingår.- Höjd: 240 mm.- Bredd: 696 mm.- Djup: 300 mm. Shoppa Hatthyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Montana Loom Bokhylla Nordic - Bokhyllor Lackad Mdf Nordic - Loom w. plinth 09

  montana loom bokhylla nordic - bokhyllor lackad mdf nordic - loom w. plinth 09
  Loom bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - Design av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Vi har valt ut Nordic Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Loom Bokhylla New White - Bokhyllor Lackad Mdf New White - Loom w. plinth 101

  montana loom bokhylla new white - bokhyllor lackad mdf new white - loom w. plinth 101
  Loom bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - Design av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Vi har valt ut New White Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Loom Bokhylla Monarch - Bokhyllor Lackad Mdf Monarch - Loom w. plinth 135

  montana loom bokhylla monarch - bokhyllor lackad mdf monarch - loom w. plinth 135
  Loom bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - Design av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Vi har valt ut Monarch Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Loom Bokhylla Mushroom - Bokhyllor Lackad Mdf Mushroom - Loom w. plinth 137

  montana loom bokhylla mushroom - bokhyllor lackad mdf mushroom - loom w. plinth 137
  Loom bokhylla från Montana med en nätt design med fack i olika storlekar. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Den är tillverkad av lackad MDF i olika färger att välja mellan. Design av Peter J. Lassen. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om bokhyllan - Design av Peter J. Lassen.- Tillverkad i Danmark.- Välj mellan olika färger.- Bokhylla med en 3 cm sockel. Vi har valt ut Mushroom Bokhyllor i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.