Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Montana möbler

 • Line

  Line Shelving System av Peter J. Lassen för danska Montana, är ett hyllsystem som tillverkas i MDF. Den vattenbaserade lackeringen förekommer i ett flertal färger att välja mellan. De fyra förvaringslådorna ligger i linje bredvid varandra. En av de kvadratiska lådorna är försedd med dörr. Välj mellan tillhörande upphängningsskena, sockel, hjul eller ben.Line Shelving System är ett tydligt exempel på Lassens vision om att skapa simpel och flexibel design opåverkad av trender. Kombinera och var kreativ med andra möbler från Montana. Fungerar utmärkt i hemmet samt kontorsmiljöer.
 • Montana Modul 1261 - Lemon Drop .3

  Observera att det här är en outletprodukt och ett exemplar med mindre synliga repor.Montana Modul 1261 är en skåp från varumärket Montana och designades av Peter J. Lassen år 1982 och tillhör kollektionen Montana. Skåpet är tillverkat av trä och skåpets yta är lackerad MDF i en ljus gul färg. Formspråket är funktionellt och enkelt med raka linjer.Kollektionen Montana består av hyllmoduler som man enkelt kan bygga ett eget hyllsystem med. Hyllorna är enkla i formspråket för att dem ska passa i olika hem samt användas på olika sätt.
 • Montana Modul 1261 - Lemon Drop .1

  Observera att det här är en outletprodukt som är i nyskick och i ett obrutet emballage.Montana Modul 1261 är en skåp från varumärket Montana och designades av Peter J. Lassen år 1982 och tillhör kollektionen Montana. Skåpet är tillverkat av trä och skåpets yta är lackerad MDF i en ljus gul färg. Formspråket är funktionellt och enkelt med raka linjer.Kollektionen Montana består av hyllmoduler som man enkelt kan bygga ett eget hyllsystem med. Hyllorna är enkla i formspråket för att dem ska passa i olika hem samt användas på olika sätt.
 • Montana Modul 1261 - Lemon Drop .2

  Observera att det här är en outletprodukt och ett exemplar som har mindre synliga repor.Montana Modul 1261 är en skåp från varumärket Montana och designades av Peter J. Lassen år 1982 och tillhör kollektionen Montana. Skåpet är tillverkat av trä och skåpets yta är lackerad MDF i en ljus gul färg. Formspråket är funktionellt och enkelt med raka linjer.Kollektionen Montana består av hyllmoduler som man enkelt kan bygga ett eget hyllsystem med. Hyllorna är enkla i formspråket för att dem ska passa i olika hem samt användas på olika sätt.
 • Bend

  Bend Shelf av Peter J. Lassen för danska Montana, är ett hyllsystem som tillverkas i MDF. Den vattenbaserade lackeringen förekommer i ett flertal färger. Åtta stycken kvadratiska förvaringslådor utplacerade i en s-formad design.Bend Shelf är ett är ett tydligt exempel på Lassens vision om att skapa simpla och flexibla formgivningar som inte påverkas av trender. Kombinera och var kreativ med andra möbler från Montana. Fungerar utmärkt i hemmet samt kontorsmiljöer.
 • Compile

  Compile Small Bookshelf av Peter J. Lassen för danska Montana, är en bokhylla som tillverkas i MDF. Den vattenbaserade lackeringen förekommer i ett antal färger att välja mellan. Bokhyllan har en uppsättning av fack i olika storlekar som gör den utmärkt till förvaring av böcker och prydnadsföremål. I detta utförande kommer Compile med upphängningsskena för väggmontering, finns även att välja med sockel, hjul eller ben.Compile bokhylla är ett tydligt exempel på Lassens vision om att skapa simpla och flexibla formgivningar som inte påverkas av trender. Kombinera och var kreativ med andra möbler från Montana. Fungerar utmärkt i hemmet samt kontorsmiljöer.
 • Read

  Read Bookshelf är en bokhylla formgiven av Peter J. Lassen för danska Montana. Tillverkas i MDF med vattenbaserad lackering i flertal färger. Bokhyllan består av tolv hyllor som är uppdelade i mindre förvaringsutrymmen. Välj mellan tillhörande upphängningsskena eller sockel.Read är ett tydligt exempel på Lassens vision om att skapa simpel och flexibel design opåverkad av trender. Kombinera och var kreativ med andra möbler från Montana. Fungerar utmärk både i hemmet och kontorsmiljöer.
 • Show

  Show är en liten bokhylla designad av Peter J. Lassen för det danska varumärket Montana. Show är tillverkad i lackad MDF och kan hängas på väggen med hjälp av en upphängningsskena eller placeras på golvet med ben, hjul eller en sockel. Show är en del av Montana Collection som är en samling möbler i utvalda färger med förkortad leveranstid. Sedan år 2007 har Montana använt vattenbaserat lack till deras färger. Den vattenbaserade lacken är miljövänlig och har mottagit certifikatet “Indeklimamærket” av Danska Teknologiska Institutet, för uppfyllda krav inom området.Samtliga möbler i Montana Collection går att få i 42 olika färger, då med en leveranstid på 6-8 veckor. Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.
 • Panton Wire - Toppskiva Dubbel

  Toppskiva i svart marmor till Verner Pantons klassiska hylla Panton Wire. Den avlånga skivan finns i två storlekar och gör att två sammansatta Panton Wires fungerar som ett dekorativt nattduks- eller avlastningsbord. Tack vare toppskivan blir det populära hyllsystemet än mer funktionellt och personligt. Den svarta marmorskivan passar utmärkt ihop med den nylanserade versionen av Panton Wire i svart krom.
 • Montana Free Panel

  Montana textilpanel är designad av Jakob Wagner år 2018 för det danska designvarumärket Montana. Panelen finns i åtta färger och går enkelt att klicka fast mellan metallbenen på någon av Montana Frees hyllsystem. Panelerna är gjorda i plast och klädda med Remix 2 textil från Kvadrat som är tillverkade i ylle och nylon. Panelerna kan fixeras både på framsidan och baksidan av hyllan. Lek med färg och form för att skapa ett personligt och unikt uttryck.
 • Montana Free 110000

  Montana Free är en elegant bänk designad år 2018 av Jakob Wagner för det danska designföretaget Montana. Hyllsystemet består av två horisontella skivor och sex alternativt åtta par vertikala metallben. Bänken finns i två storlekar, antingen med två eller tre sektioner och är den perfekta kombinationen av smart förvaring och bänk. Hyllsystemet består av två 16mm lackerade MDF skivor som separeras av pulverlackerade metallben. Bänken är lätt att montera, den översta skivan fixeras med hjälp av magneter. Montana Free är en stilfull och minimalistisk bänk och hylla som funkar lika bra i vardagsrummet som TV-möbel eller i hallen. Den kan med fördel kombineras med någon av Montanas textilpaneler för ett mer ombonat uttryck.
 • Montana Free 200000

  Montana Free är ett elegant hyllsystem designat år 2018 av Jakob Wagner för det danska designvarumärket Montana. Den här varianten är en sektion bred och kan utökas med ett mellanliggande hyllplan för en mer dynamisk design. De tre hyllplanen består av 16mm lackerad MDF skiva och har två par vertikala pulverlackerade metallben. Hyllsystemet funkar lika bra i vardagsrummet, köket eller som sängbord i sovrummet och finns att välja i flera olika färger och utföranden. Montana Free kan med fördel kombineras med någon av Montanas textilpaneler för en mer personlig stil.
 • Montana Free 220000

  Montana Free är ett elegant hallsystem designat av Jakob Wagner för danska Montana. Hyllan består av tre horisontella lackerade MDF skivor med pulverlackerade metallben som bildar tre vertikala sektioner. Det går att välja till en extra mellanliggande skiva för ett mer dynamiskt uttryck. Hyllsystemet är med sin stilfulla och minimalistisk design en perfekt kombination av förvaring och inredningsdetalj. Tillsammans med Montanas textilpaneler kan du skapa ett mer unikt och personligt uttryck. Hallsystemet finns att välja i fyra olika färger, Black, China red, Fjord eller New white.
 • Montana Free 222000

  Montana Free är ett tre hyllplan högt hyllsystem designat av Jakob Wagner år 2018 för det danska designmärket Montana. Hyllan avgränsas av pulverlackerade metallben som skapar tre vertikala sektioner. Hyllplanen är tillverkade i 16mm MDF skiva som finns att välja i fyra olika färger, Black, China red, Fjord eller New white. För att skapa ett mer levande uttryck går det att köpa till en extra skiva som kan monteras i någon av sektionerna. Montana Free kan med fördel kombineras med Montanas textilpaneler som finns tillgängliga i åtta olika stilfulla färger. Det minimalistiska hyllsystemet kan på ett elegant sätt förvara både böcker och inredningsdetaljer.
 • Montana Free 333000

  Montana Free är ett stilfullt fristående hallsystem designat av Jakob Wagner för danska Montana. Hyllan är tre hyllplan högt och separeras av metallben som skapare en luftig känsla. Montana Free är tillverkade av fyra horisontella 16mm lackerade MDF skivor och pulverlackerade metallben som skapar tre sektioner. Till hyllsystemet går det att välja till en extra skiva som blir en osymmetrisk detalj och bidrar till en mer dynamisk känsla. Montana Free kan för ett mer personligt och unikt uttryck kombineras med någon av Montanas textilpaneler. Hyllsystemet finns tillgängligt i fyra olika färger, Black, China red, New white och Fjord. Hyllsystemet passar lika bra i kök, hall och arbetsrum och kan på ett stilfullt sätt förvara böcker inredningsdetaljer.
 • Montana Free 550000

  Montana Free är ett elegant hyllsystem designad av Jakob Wagner år 2018 för danska Montana. Hyllan består av sex horisontella hyllplan i lackerad MDF som separeras av pulverlackerade metallben. Hyllan kan på ett stilfullt sätt förvara både böcker och inredningsdetaljer. Hyllans utseende kan enkelt förändras och göras mer personligt med hjälp av en mellanliggande tilläggsskiva och tillhörande textilpaneler i åtta olika stilfulla färger. Montana Free går att välja i fyra olika färger, Black, China red, New white och Fjord.
 • Montana Free 542000

  Montana Free är ett elegant hyllsystem i varierande höjder designad av Jakob Wagner år 2018 för danska Montana. Hyllan har ett trappliknande utseende med hyllplan i lackerad MDF som separeras av tunna pulverlackerade metallben. Med hjälp av tillhörande textilpaneler i stilfulla färger kan hyllans utseende enkelt förändras och göras mer personligt. En mellanliggande skiva som går att välja till blir en osymmetrisk detalj vilket skapar ett mer dynamiskt uttryck. Hyllan finns att välja i fyra olika färger, Black, China red, New white och Fjord. Montana Free kan på ett elegant sätt förvara böcker eller framhäva personliga detaljer.
 • Montana Modul 1125 Frost

  Montana Modul 1125 är ett skåp med fyra lådor från varumärket Montana och designades av Peter J. Lassen år 1982. Skåpet är tillverkat av trä och har en lackerad yta i MDF. Formspråket är funktionellt och enkelt med raka linjer.Kollektionen Montana består av hyllmoduler som man enkelt kan bygga ett eget hyllsystem med. Hyllorna är enkla i formspråket för att dem ska passa i olika hem samt användas på olika sätt.
 • Montana Kombination NLZZK

  Montana Kombination NLZZK är ett färdig skåpssystem från varumärket Montana och designades av Peter J. Lassen år 1982. Skåpet är tillverkat av trä och har en lackerad yta i MDF. Formspråket är funktionellt och enkelt med raka linjer.Kollektionen Montana består av hyllmoduler som man enkelt kan bygga ett eget hyllsystem med. Hyllorna är enkla i formspråket för att dem ska passa i olika hem samt användas på olika sätt.
 • Montana Kombination UWWQD

  Montana Kombination UWWQD är ett färdig skåpssystem från varumärket Montana och designades av Peter J. Lassen år 1982. Skåpet är tillverkat av trä och har en lackerad yta i MDF. Formspråket är funktionellt och enkelt med raka linjer.Kollektionen Montana består av hyllmoduler som man enkelt kan bygga ett eget hyllsystem med. Hyllorna är enkla i formspråket för att dem ska passa i olika hem samt användas på olika sätt.
 • Montana Modul 6171 Latte

  Montana Modul 6171 är ett väggskåp från varumärket Montana och designades av Peter J. Lassen år 1982. Skåpet är tillverkat av trä och har en lackerad yta i MDF. Formspråket är funktionellt och enkelt med raka linjer.Kollektionen Montana består av hyllmoduler som man enkelt kan bygga ett eget hyllsystem med. Hyllorna är enkla i formspråket för att dem ska passa i olika hem samt användas på olika sätt.