Möbler
www.mobel.se

Montana möbler

Styrkan i sortimentet av möbler och förvaringslösningar från Montana är deras koncept i moduler. Grundaren och formgivaren Peter Lassen skapade deras flexibla modulsystem som kan byggas ihop och anpassas till ytor i både hem och i offentliga miljöer.

Montana system av hyllor med 5 miljarder möjligheter

Det är hyllsystemet från Montana som gjort företaget stort och en världskändis. Stilen är enkel och stilren utan några som helst utsvävningar, men flexibiliteten och friheten i kombinationerna du kan göra är näst intill oändlig.

Med alla de färgval, bredder och våningar kan man skapa flera miljarder olika kombinationer. Det finns 36 olika moduler med 4 olika djup och i 42 olika färger. Det fina är också att ingen kombination är fel då man lätt kan ändra form, sammansättning och funktion med tiden och anpassa till nya situationer i livet eller på arbetsplatsen.

Andra möbler från Montana

Arne Jacobsen, Joakim Lassen och Andreas Hansen är alla formgivare som bidragit till att bredda möbelsortimentet hos Montana. De har designat bord och stolar som alla har en tidlöshet över sig och lär överleva många många år.

 • Montana Line Vägghylla Mushroom - Hyllor & Hyllsystem Metall Mushroom - Line wall 137

  montana line vägghylla mushroom - hyllor & hyllsystem metall mushroom - line wall 137
  Line vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är en lång, enkel vägghylla med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Mushroom Hyllor & Hyllsystem i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Inkl. Ben Vanilla - Skänkar & Sideboards Metall Vanilj - Pair w.legs 150

  montana pair sideboard inkl. ben vanilla - skänkar & sideboards metall vanilj - pair w.legs 150
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Vi har valt ut Vanilj Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sidobord Inkl. Ben Nordic - Sidobord & Avlastningsbord Metall Nordic - Couple w. legs 09

  montana couple sidobord inkl. ben nordic - sidobord & avlastningsbord metall nordic - couple w. legs 09
  Couple Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en snygg och modern förvaringsmöbel.Sidobordet har två lådor, fyra luckor med dörr och en utan. Den gömmer allt det du inte vill ha framme och passar perfekt i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Den är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Nordic Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Mushroom - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Mushroom - Octave III w.legs137

  montana octave iii hi-fi sidobord inkl. ben mushroom - tv-bänkar & mediabänkar metall mushroom - octave iii w.legs137
  Octave III Hi-Fi Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är modernt och stilrent.Sidobordet har två utrymmen med täckta luckor på varsin sida. Utrymmet i mitten är uppdelat i tre sektioner och har en perforerad dörr så att fjärrkontrollerna fungerar utan att man behöver öppna.Baksidan av sidobordet har ett gummiförsett hål för kablar som gör förvaringen idealisk för din TV och ljudanläggning. Den finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Mushroom TV-bänkar & Mediabänkar i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Monarch - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Monarch - Octave III w.legs135

  montana octave iii hi-fi sidobord inkl. ben monarch - tv-bänkar & mediabänkar metall monarch - octave iii w.legs135
  Octave III Hi-Fi Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är modernt och stilrent.Sidobordet har två utrymmen med täckta luckor på varsin sida. Utrymmet i mitten är uppdelat i tre sektioner och har en perforerad dörr så att fjärrkontrollerna fungerar utan att man behöver öppna.Baksidan av sidobordet har ett gummiförsett hål för kablar som gör förvaringen idealisk för din TV och ljudanläggning. Den finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Monarch TV-bänkar & Mediabänkar i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Nordic - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Nordic - Octave III w. Legs09

  montana octave iii hi-fi sidobord inkl. ben nordic - tv-bänkar & mediabänkar metall nordic - octave iii w. legs09
  Octave III Hi-Fi Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är modernt och stilrent.Sidobordet har två utrymmen med täckta luckor på varsin sida. Utrymmet i mitten är uppdelat i tre sektioner och har en perforerad dörr så att fjärrkontrollerna fungerar utan att man behöver öppna.Baksidan av sidobordet har ett gummiförsett hål för kablar som gör förvaringen idealisk för din TV och ljudanläggning. Den finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Nordic TV-bänkar & Mediabänkar i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Show Vägghylla Vanilla - Hyllor & Hyllsystem Mdf Vanilj - Show wall 150

  montana show vägghylla vanilla - hyllor & hyllsystem mdf vanilj - show wall 150
  Show vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Show är lika ikonisk som praktisk! Det finns många applikationer som den kan användas till; vad sägs som en bokhylla för vardagsrummet, förvaring till hallen eller en displaylösning till köket? Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Vanilj Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sängbord Nordic - Sängbord Metall Nordic - Dream w.legs 09

  montana dream sängbord nordic - sängbord metall nordic - dream w.legs 09
  Dream sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. En fantastiskt enkelt och stilren lösning för ett nattduksbord, som också kan fungera som ett flexibelt sidobord i något av dina andra rum. I lådan får du plats med diverse småsaker medan du får säkert plats med både lampa, dricksglas och väckarklocka på bordsskivan. Den stora öppna sektionen blir utmärkt förvaring till böcker att läsa! Vi har valt ut Nordic Sängbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Hi-fi Sidobord Inkl. Ben New White - TV-bänkar & Mediabänkar Metall New White - Octave III w.Legs101

  montana octave iii hi-fi sidobord inkl. ben new white - tv-bänkar & mediabänkar metall new white - octave iii w.legs101
  Octave III Hi-Fi Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är modernt och stilrent.Sidobordet har två utrymmen med täckta luckor på varsin sida. Utrymmet i mitten är uppdelat i tre sektioner och har en perforerad dörr så att fjärrkontrollerna fungerar utan att man behöver öppna.Baksidan av sidobordet har ett gummiförsett hål för kablar som gör förvaringen idealisk för din TV och ljudanläggning. Den finns i flera härliga färger. Vi har valt ut New White TV-bänkar & Mediabänkar i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Sidobord Vägg Vanilla - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Vanilj - Dash wall 150

  montana dash sidobord vägg vanilla - sidobord & avlastningsbord lackad mdf vanilj - dash wall 150
  Dash Sidobord Vägg designad av Peter J. Lassen är en modern och nätt liten sänghylla.Den har en låda och en hylla som rymmer det man behöver. Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i flera vackra skandinaviska färger.Den är lätt att montera och kan även användas som en liten avställningsyta innanför dörren i hallen. Vi har valt ut Vanilj Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Vägghylla Anthracite - Skåp & Vitrinskåp Mdf Antracit - Cover wall 04

  montana cover vägghylla anthracite - skåp & vitrinskåp mdf antracit - cover wall 04
  Cover vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En klassisk förvaringslösning som passar vilket hem som helst med sin stilrena och tidlösa design! Skåpet har två dörrar och en hyllplan i mitten. Cover fungerar utmärkt att kombinera med Montanas andra skåp och förvaringslösningar, kombinationerna är otaliga och du väljer helt fritt om du vill bygga på höjden, bredden eller den mix som passar dig och din stil. Vi har valt ut Antracit Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skohylla Monarch - Skohyllor Mdf Monarch - Hide wall 135

  montana hide skohylla monarch - skohyllor mdf monarch - hide wall 135
  Hide skoskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Elegent skoskåp som även fungerar bra till förvaring av vantar, mössor eller andra accessoarer. Hide ger dig enkel översikt och tillgång till innehållet med en flip-låda och kommer med en inre plastmatta som skyddar från smuts och repor. 2–3 par av skor ryms, i behovet av att förvara fler skor kan du alltid använda flera Hide som du kan ha bredvid varandra på bredden eller stapla de på höjden. Hide kan även användas i fler rum än hallen, ett alternativ är att sätta den under en sminkspegel för förvaring av passande tillbehör. Vi har valt ut Monarch Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Compile Hylla Nordic - Hyllor & Hyllsystem Mdf Nordic - Compile wall 09

  montana compile hylla nordic - hyllor & hyllsystem mdf nordic - compile wall 09
  Compile vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En dekorativ och funktionell hylla, uppdelad i sektioner för smart organisering som samtidigt ger utrymme för att sätta din prägel. Böcker, prydnader, askar och andra personliga skatter har alla en plats i Compile. Vardagsrummet som kontoret blir klockrena platser. Finns i flera färger som kan matcha med din övriga inredning och stil. Vi har valt ut Nordic Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Vägghylla Vanilla - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vanilj - Cover wall 150

  montana cover vägghylla vanilla - skåp & vitrinskåp mdf vanilj - cover wall 150
  Cover vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En klassisk förvaringslösning som passar vilket hem som helst med sin stilrena och tidlösa design! Skåpet har två dörrar och en hyllplan i mitten. Cover fungerar utmärkt att kombinera med Montanas andra skåp och förvaringslösningar, kombinationerna är otaliga och du väljer helt fritt om du vill bygga på höjden, bredden eller den mix som passar dig och din stil. Vi har valt ut Vanilj Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Show Vägghylla Mushroom - Hyllor & Hyllsystem Mdf Mushroom - Show wall 137

  montana show vägghylla mushroom - hyllor & hyllsystem mdf mushroom - show wall 137
  Show vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Show är lika ikonisk som praktisk! Det finns många applikationer som den kan användas till; vad sägs som en bokhylla för vardagsrummet, förvaring till hallen eller en displaylösning till köket? Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Mushroom Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Sidobord Vägg New White - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf New White - Dash wall 101

  montana dash sidobord vägg new white - sidobord & avlastningsbord lackad mdf new white - dash wall 101
  Dash Sidobord Vägg designad av Peter J. Lassen är en modern och nätt liten sänghylla.Den har en låda och en hylla som rymmer det man behöver. Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i flera vackra skandinaviska färger.Den är lätt att montera och kan även användas som en liten avställningsyta innanför dörren i hallen. Vi har valt ut New White Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Show Vägghylla Monarch - Hyllor & Hyllsystem Mdf Monarch - Show wall 135

  montana show vägghylla monarch - hyllor & hyllsystem mdf monarch - show wall 135
  Show vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Show är lika ikonisk som praktisk! Det finns många applikationer som den kan användas till; vad sägs som en bokhylla för vardagsrummet, förvaring till hallen eller en displaylösning till köket? Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Monarch Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Vägghylla Mushroom - Skåp & Vitrinskåp Mdf Mushroom - Cover wall 137

  montana cover vägghylla mushroom - skåp & vitrinskåp mdf mushroom - cover wall 137
  Cover vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En klassisk förvaringslösning som passar vilket hem som helst med sin stilrena och tidlösa design! Skåpet har två dörrar och en hyllplan i mitten. Cover fungerar utmärkt att kombinera med Montanas andra skåp och förvaringslösningar, kombinationerna är otaliga och du väljer helt fritt om du vill bygga på höjden, bredden eller den mix som passar dig och din stil. Vi har valt ut Mushroom Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Compile Vägghylla Monarch - Hyllor & Hyllsystem Mdf Monarch - Compile wall 135

  montana compile vägghylla monarch - hyllor & hyllsystem mdf monarch - compile wall 135
  Compile vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En dekorativ och funktionell hylla, uppdelad i sektioner för smart organisering som samtidigt ger utrymme för att sätta din prägel. Böcker, prydnader, askar och andra personliga skatter har alla en plats i Compile. Vardagsrummet som kontoret blir klockrena platser. Finns i flera färger som kan matcha med din övriga inredning och stil. Vi har valt ut Monarch Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Vägghylla Nordic - Skåp & Vitrinskåp Mdf Nordic - Cover wall 09

  montana cover vägghylla nordic - skåp & vitrinskåp mdf nordic - cover wall 09
  Cover vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En klassisk förvaringslösning som passar vilket hem som helst med sin stilrena och tidlösa design! Skåpet har två dörrar och en hyllplan i mitten. Cover fungerar utmärkt att kombinera med Montanas andra skåp och förvaringslösningar, kombinationerna är otaliga och du väljer helt fritt om du vill bygga på höjden, bredden eller den mix som passar dig och din stil. Vi har valt ut Nordic Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Vägghylla Monarch - Skåp & Vitrinskåp Mdf Monarch - Cover wall 135

  montana cover vägghylla monarch - skåp & vitrinskåp mdf monarch - cover wall 135
  Cover vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En klassisk förvaringslösning som passar vilket hem som helst med sin stilrena och tidlösa design! Skåpet har två dörrar och en hyllplan i mitten. Cover fungerar utmärkt att kombinera med Montanas andra skåp och förvaringslösningar, kombinationerna är otaliga och du väljer helt fritt om du vill bygga på höjden, bredden eller den mix som passar dig och din stil. Vi har valt ut Monarch Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla Anthracite - Hatthyllor Metall Antracit - Coat 04

  montana coat hatthylla anthracite - hatthyllor metall antracit - coat 04
  Coat hatthylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En modern tolkning på den traditionella hatthyllan, bestående av två förvaringsfack och en klädhängare monterad nertill. Förutom att vara en lysande hatthylla till den lilla hallen kan den även fungera som en smart lösning till kläder och accessoarer för sovrummet. Vi har valt ut Antracit Hatthyllor i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skohylla Anthracite - Skohyllor Mdf Antracit - Hide wall 04

  montana hide skohylla anthracite - skohyllor mdf antracit - hide wall 04
  Hide skoskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Elegent skoskåp som även fungerar bra till förvaring av vantar, mössor eller andra accessoarer. Hide ger dig enkel översikt och tillgång till innehållet med en flip-låda och kommer med en inre plastmatta som skyddar från smuts och repor. 2–3 par av skor ryms, i behovet av att förvara fler skor kan du alltid använda flera Hide som du kan ha bredvid varandra på bredden eller stapla de på höjden. Hide kan även användas i fler rum än hallen, ett alternativ är att sätta den under en sminkspegel för förvaring av passande tillbehör. Vi har valt ut Antracit Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla Vanilla - Hatthyllor Metall Vanilj - Coat 150

  montana coat hatthylla vanilla - hatthyllor metall vanilj - coat 150
  Coat hatthylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En modern tolkning på den traditionella hatthyllan, bestående av två förvaringsfack och en klädhängare monterad nertill. Förutom att vara en lysande hatthylla till den lilla hallen kan den även fungera som en smart lösning till kläder och accessoarer för sovrummet. Vi har valt ut Vanilj Hatthyllor i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Anthracite - Hyllor & Hyllsystem Glas Antracit - Spice wall 04

  montana spice vägghylla anthracite - hyllor & hyllsystem glas antracit - spice wall 04
  Spice Vägghylla designad av Peter J Lassen för Montana är en modern och smäcker displayhylla.Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i sex olika fina färger. Här kan du förvara dina finaste saker. Se även våra andra hyllor i från Montana. Vi har valt ut Antracit Hyllor & Hyllsystem i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sidobord Inkl. Ben Vanilla - Skänkar & Sideboards Mdf Vanilj - Save w.legs 150

  montana save sidobord inkl. ben vanilla - skänkar & sideboards mdf vanilj - save w.legs 150
  Save sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Stilrent sidobord med 3 skåp och en öppen sektion, alla med varsitt hyllplan. Skåpens stora enkla förvaringsytor gör att du får plats och kan hålla undan större saker för köket, vardagsrummet eller hallen, medan du kan lägga tidningar, post eller småsaker på de öppna hyllplanen. Toppskivan är avtagbar vilket gör det möjligt att kombinera med andra skåp och förvaringslösningar ifrån Montana. Vi har valt ut Vanilj Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sidobord Inkl. Ben Vanilla - Sidobord & Avlastningsbord Metall Vanilj - Couple w.legs 150

  montana couple sidobord inkl. ben vanilla - sidobord & avlastningsbord metall vanilj - couple w.legs 150
  Couple Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en snygg och modern förvaringsmöbel.Sidobordet har två lådor, fyra luckor med dörr och en utan. Den gömmer allt det du inte vill ha framme och passar perfekt i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Den är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Vanilj Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sidobord Inkl.Ben Nordic - Skänkar & Sideboards Mdf Nordic - Save w.legs 09

  montana save sidobord inkl.ben nordic - skänkar & sideboards mdf nordic - save w.legs 09
  Save sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Stilrent sidobord med 3 skåp och en öppen sektion, alla med varsitt hyllplan. Skåpens stora enkla förvaringsytor gör att du får plats och kan hålla undan större saker för köket, vardagsrummet eller hallen, medan du kan lägga tidningar, post eller småsaker på de öppna hyllplanen. Toppskivan är avtagbar vilket gör det möjligt att kombinera med andra skåp och förvaringslösningar ifrån Montana. Vi har valt ut Nordic Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave I Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Vanilla - Skänkar & Sideboards Metall Vanilj - Octave I w.legs 150

  montana octave i hi-fi sidobord inkl. ben vanilla - skänkar & sideboards metall vanilj - octave i w.legs 150
  Octave I Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett fack i mitten med en perforerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n ovanpå eller som ett snyggt sidobord i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Vanilj Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave I Hi-fi Sideboard Inkl. Ben Anthracite - Skänkar & Sideboards Metall Antracit - Octave I w.legs 04

  montana octave i hi-fi sideboard inkl. ben anthracite - skänkar & sideboards metall antracit - octave i w.legs 04
  Octave I Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett fack i mitten med en perforerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n ovanpå eller som ett snyggt sidobord i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Antracit Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Compile Hylla Vit - Hyllor & Hyllsystem Mdf New White - Compile wall 101

  montana compile hylla vit - hyllor & hyllsystem mdf new white - compile wall 101
  Compile vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En dekorativ och funktionell hylla, uppdelad i sektioner för smart organisering som samtidigt ger utrymme för att sätta din prägel. Böcker, prydnader, askar och andra personliga skatter har alla en plats i Compile. Vardagsrummet som kontoret blir klockrena platser. Finns i flera färger som kan matcha med din övriga inredning och stil. Vi har valt ut New White Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Vanilla - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Vanilj - Octave III w.legs150

  montana octave iii hi-fi sidobord inkl. ben vanilla - tv-bänkar & mediabänkar metall vanilj - octave iii w.legs150
  Octave III Hi-Fi Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är modernt och stilrent.Sidobordet har två utrymmen med täckta luckor på varsin sida. Utrymmet i mitten är uppdelat i tre sektioner och har en perforerad dörr så att fjärrkontrollerna fungerar utan att man behöver öppna.Baksidan av sidobordet har ett gummiförsett hål för kablar som gör förvaringen idealisk för din TV och ljudanläggning. Den finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Vanilj TV-bänkar & Mediabänkar i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave I Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Mushroom - Skänkar & Sideboards Metall Mushroom - Octave I w.legs 137

  montana octave i hi-fi sidobord inkl. ben mushroom - skänkar & sideboards metall mushroom - octave i w.legs 137
  Octave I Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett fack i mitten med en perforerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n ovanpå eller som ett snyggt sidobord i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Mushroom Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Compile Vägghylla Mushroom - Hyllor & Hyllsystem Mdf Mushroom - Compile wall 137

  montana compile vägghylla mushroom - hyllor & hyllsystem mdf mushroom - compile wall 137
  Compile vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En dekorativ och funktionell hylla, uppdelad i sektioner för smart organisering som samtidigt ger utrymme för att sätta din prägel. Böcker, prydnader, askar och andra personliga skatter har alla en plats i Compile. Vardagsrummet som kontoret blir klockrena platser. Finns i flera färger som kan matcha med din övriga inredning och stil. Vi har valt ut Mushroom Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Sidobord Vägg Monarch - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Monarch - Dash wall 135

  montana dash sidobord vägg monarch - sidobord & avlastningsbord lackad mdf monarch - dash wall 135
  Dash Sidobord Vägg designad av Peter J. Lassen är en modern och nätt liten sänghylla.Den har en låda och en hylla som rymmer det man behöver. Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i flera vackra skandinaviska färger.Den är lätt att montera och kan även användas som en liten avställningsyta innanför dörren i hallen. Vi har valt ut Monarch Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla Monarch - Hatthyllor Metall Monarch - Coat 135

  montana coat hatthylla monarch - hatthyllor metall monarch - coat 135
  Coat hatthylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En modern tolkning på den traditionella hatthyllan, bestående av två förvaringsfack och en klädhängare monterad nertill. Förutom att vara en lysande hatthylla till den lilla hallen kan den även fungera som en smart lösning till kläder och accessoarer för sovrummet. Vi har valt ut Monarch Hatthyllor i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Monarch - Hyllor & Hyllsystem Glas Monarch - Spice wall 135

  montana spice vägghylla monarch - hyllor & hyllsystem glas monarch - spice wall 135
  Spice Vägghylla designad av Peter J Lassen för Montana är en modern och smäcker displayhylla.Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i sex olika fina färger. Här kan du förvara dina finaste saker. Se även våra andra hyllor i från Montana. Vi har valt ut Monarch Hyllor & Hyllsystem i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Mushroom - Hyllor & Hyllsystem Glas Mushroom - Spice wall 137

  montana spice vägghylla mushroom - hyllor & hyllsystem glas mushroom - spice wall 137
  Spice Vägghylla designad av Peter J Lassen för Montana är en modern och smäcker displayhylla.Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i sex olika fina färger. Här kan du förvara dina finaste saker. Se även våra andra hyllor i från Montana. Vi har valt ut Mushroom Hyllor & Hyllsystem i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skohylla Mushroom - Skohyllor Mdf Mushroom - Hide wall 137

  montana hide skohylla mushroom - skohyllor mdf mushroom - hide wall 137
  Hide skoskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Elegent skoskåp som även fungerar bra till förvaring av vantar, mössor eller andra accessoarer. Hide ger dig enkel översikt och tillgång till innehållet med en flip-låda och kommer med en inre plastmatta som skyddar från smuts och repor. 2–3 par av skor ryms, i behovet av att förvara fler skor kan du alltid använda flera Hide som du kan ha bredvid varandra på bredden eller stapla de på höjden. Hide kan även användas i fler rum än hallen, ett alternativ är att sätta den under en sminkspegel för förvaring av passande tillbehör. Vi har valt ut Mushroom Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Flutter Sidobord Inkl. Ben Mushroom - Sidobord & Avlastningsbord Metall Mushroom - Flutter w.legs 137

  montana flutter sidobord inkl. ben mushroom - sidobord & avlastningsbord metall mushroom - flutter w.legs 137
  Flutter Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en stilren och modern förvaringsmöbel.Den har flera olika förvaringsutrymmen med och utan dörr. Här kan du förvara sånt som du vill visa eller gömma och inbjuder till kreativitet. Stommen är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Mushroom Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skohylla Nordic - Skohyllor Mdf Nordic - Hide wall 09

  montana hide skohylla nordic - skohyllor mdf nordic - hide wall 09
  Hide skoskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Elegent skoskåp som även fungerar bra till förvaring av vantar, mössor eller andra accessoarer. Hide ger dig enkel översikt och tillgång till innehållet med en flip-låda och kommer med en inre plastmatta som skyddar från smuts och repor. 2–3 par av skor ryms, i behovet av att förvara fler skor kan du alltid använda flera Hide som du kan ha bredvid varandra på bredden eller stapla de på höjden. Hide kan även användas i fler rum än hallen, ett alternativ är att sätta den under en sminkspegel för förvaring av passande tillbehör. Vi har valt ut Nordic Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla New White - Hatthyllor Metall New White - Coat 101

  montana coat hatthylla new white - hatthyllor metall new white - coat 101
  Coat hatthylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En modern tolkning på den traditionella hatthyllan, bestående av två förvaringsfack och en klädhängare monterad nertill. Förutom att vara en lysande hatthylla till den lilla hallen kan den även fungera som en smart lösning till kläder och accessoarer för sovrummet. Vi har valt ut New White Hatthyllor i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Inkl. Ben Anthracite - Skänkar & Sideboards Metall Antracit - Pair w.legs 04

  montana pair sideboard inkl. ben anthracite - skänkar & sideboards metall antracit - pair w.legs 04
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Vi har valt ut Antracit Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Vägghylla Anthracite - Hyllor & Hyllsystem Metall Antracit - Line wall 04

  montana line vägghylla anthracite - hyllor & hyllsystem metall antracit - line wall 04
  Line vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är en lång, enkel vägghylla med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Antracit Hyllor & Hyllsystem i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Show Vägghylla Nordic - Hyllor & Hyllsystem Mdf Nordic - Show wall 09

  montana show vägghylla nordic - hyllor & hyllsystem mdf nordic - show wall 09
  Show vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Show är lika ikonisk som praktisk! Det finns många applikationer som den kan användas till; vad sägs som en bokhylla för vardagsrummet, förvaring till hallen eller en displaylösning till köket? Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Nordic Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sidobord Inkl. Ben Mushroom - Skänkar & Sideboards Mdf Mushroom - Save w.legs 137

  montana save sidobord inkl. ben mushroom - skänkar & sideboards mdf mushroom - save w.legs 137
  Save sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Stilrent sidobord med 3 skåp och en öppen sektion, alla med varsitt hyllplan. Skåpens stora enkla förvaringsytor gör att du får plats och kan hålla undan större saker för köket, vardagsrummet eller hallen, medan du kan lägga tidningar, post eller småsaker på de öppna hyllplanen. Toppskivan är avtagbar vilket gör det möjligt att kombinera med andra skåp och förvaringslösningar ifrån Montana. Vi har valt ut Mushroom Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Vägghylla Vanilla - Hyllor & Hyllsystem Metall Vanilj - Line wall 150

  montana line vägghylla vanilla - hyllor & hyllsystem metall vanilj - line wall 150
  Line vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är en lång, enkel vägghylla med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Vanilj Hyllor & Hyllsystem i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sängbord Anthracite - Sängbord Metall Antracit - Dream w.legs 04

  montana dream sängbord anthracite - sängbord metall antracit - dream w.legs 04
  Dream sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. En fantastiskt enkelt och stilren lösning för ett nattduksbord, som också kan fungera som ett flexibelt sidobord i något av dina andra rum. I lådan får du plats med diverse småsaker medan du får säkert plats med både lampa, dricksglas och väckarklocka på bordsskivan. Den stora öppna sektionen blir utmärkt förvaring till böcker att läsa! Vi har valt ut Antracit Sängbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Sidobord Vägg Nordic - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Nordic - Dash wall 09

  montana dash sidobord vägg nordic - sidobord & avlastningsbord lackad mdf nordic - dash wall 09
  Dash Sidobord Vägg designad av Peter J. Lassen är en modern och nätt liten sänghylla.Den har en låda och en hylla som rymmer det man behöver. Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i flera vackra skandinaviska färger.Den är lätt att montera och kan även användas som en liten avställningsyta innanför dörren i hallen. Vi har valt ut Nordic Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Flutter Sidobord Inkl. Ben Vanilla - Sidobord & Avlastningsbord Metall Vanilj - Flutter w.legs 150

  montana flutter sidobord inkl. ben vanilla - sidobord & avlastningsbord metall vanilj - flutter w.legs 150
  Flutter Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en stilren och modern förvaringsmöbel.Den har flera olika förvaringsutrymmen med och utan dörr. Här kan du förvara sånt som du vill visa eller gömma och inbjuder till kreativitet. Stommen är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Vanilj Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Flutter Sidobord Inkl. Ben Anthracite - Sidobord & Avlastningsbord Metall Antracit - Flutter w. legs 04

  montana flutter sidobord inkl. ben anthracite - sidobord & avlastningsbord metall antracit - flutter w. legs 04
  Flutter Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en stilren och modern förvaringsmöbel.Den har flera olika förvaringsutrymmen med och utan dörr. Här kan du förvara sånt som du vill visa eller gömma och inbjuder till kreativitet. Stommen är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Sekretär Med Anslagstavla + Brickor Mushroom - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom - 00STUDIO-137

  montana studio sekretär med anslagstavla + brickor mushroom - skrivbord lackad mdf mushroom - 00studio-137
  Studio sekretär från Montana med en kompakt, vägghängd design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den har en praktisk, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter och en användbar hylla för enkel förvaring med två små brickor på ena sidan. Den har en smart, fällbar skåplucka för mångsidig användning. Minimalistisk känsla med sober förvaring. Designad av Peter J. Lassen. Två lådor. Bra att veta om Studio sekretär - Vägghängd design.- Magnetisk anslagstavla.- Två små brickor.- En hylla.- Fem magneter ingår.- Väggfäste ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designad i Danmark Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mushroom Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Vanilla - Hyllor & Hyllsystem Glas Vanilj - Spice wall 150

  montana spice vägghylla vanilla - hyllor & hyllsystem glas vanilj - spice wall 150
  Spice Vägghylla designad av Peter J Lassen för Montana är en modern och smäcker displayhylla.Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i sex olika fina färger. Här kan du förvara dina finaste saker. Se även våra andra hyllor i från Montana. Vi har valt ut Vanilj Hyllor & Hyllsystem i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Ii Hi-fi Väggskåp New White - Skänkar & Sideboards Mdf New White - Octave II wall 101

  montana octave ii hi-fi väggskåp new white - skänkar & sideboards mdf new white - octave ii wall 101
  Octave II Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett avlångt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n hängande ovanför eller som en snygg upphängd mediabänk i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut New White Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Ii Hi-fi Väggskåp Coffee - Skänkar & Sideboards Mdf Coffee - Octave II wall 35

  montana octave ii hi-fi väggskåp coffee - skänkar & sideboards mdf coffee - octave ii wall 35
  Octave II Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett avlångt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n hängande ovanför eller som en snygg upphängd mediabänk i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Coffee Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skohylla Vanilla - Skohyllor Mdf Vanilj - Hide wall 150

  montana hide skohylla vanilla - skohyllor mdf vanilj - hide wall 150
  Hide skoskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Elegent skoskåp som även fungerar bra till förvaring av vantar, mössor eller andra accessoarer. Hide ger dig enkel översikt och tillgång till innehållet med en flip-låda och kommer med en inre plastmatta som skyddar från smuts och repor. 2–3 par av skor ryms, i behovet av att förvara fler skor kan du alltid använda flera Hide som du kan ha bredvid varandra på bredden eller stapla de på höjden. Hide kan även användas i fler rum än hallen, ett alternativ är att sätta den under en sminkspegel för förvaring av passande tillbehör. Vi har valt ut Vanilj Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord Inkl. Ben Monarch - Soffbord Monarch - Dream w.legs 135

  montana dream sidobord inkl. ben monarch - soffbord monarch - dream w.legs 135
  Dream Sidobord Inkl. Ben Monarch från Montana. Vi har valt ut Monarch Soffbord från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Ii Hi-fi Väggskåp Anthracite - Skänkar & Sideboards Mdf Antracit - Octave II wall 04

  montana octave ii hi-fi väggskåp anthracite - skänkar & sideboards mdf antracit - octave ii wall 04
  Octave II Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett avlångt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n hängande ovanför eller som en snygg upphängd mediabänk i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Antracit Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave I Hi-fi Sideboard Inkl. Ben Nordic - Skänkar & Sideboards Metall Nordic - Octave I w.legs 09

  montana octave i hi-fi sideboard inkl. ben nordic - skänkar & sideboards metall nordic - octave i w.legs 09
  Octave I Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett fack i mitten med en perforerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n ovanpå eller som ett snyggt sidobord i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Nordic Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave I Hi-fi Sideboard Inkl Ben. New White - Skänkar & Sideboards Metall New White - Octave I w.legs 101

  montana octave i hi-fi sideboard inkl ben. new white - skänkar & sideboards metall new white - octave i w.legs 101
  Octave I Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett fack i mitten med en perforerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n ovanpå eller som ett snyggt sidobord i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut New White Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Vägghylla New White - Hyllor & Hyllsystem Metall New White - Line wall 101

  montana line vägghylla new white - hyllor & hyllsystem metall new white - line wall 101
  Line vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är en lång, enkel vägghylla med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut New White Hyllor & Hyllsystem i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord Inkl. Ben Mushroom - Soffbord Mushroom - Dream w.legs 137

  montana dream sidobord inkl. ben mushroom - soffbord mushroom - dream w.legs 137
  Dream Sidobord Inkl. Ben Mushroom från Montana. Vi har valt ut Mushroom Soffbord från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Iii Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Anthracite - TV-bänkar & Mediabänkar Metall Antracit - Octave III w. Legs04

  montana octave iii hi-fi sidobord inkl. ben anthracite - tv-bänkar & mediabänkar metall antracit - octave iii w. legs04
  Octave III Hi-Fi Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är modernt och stilrent.Sidobordet har två utrymmen med täckta luckor på varsin sida. Utrymmet i mitten är uppdelat i tre sektioner och har en perforerad dörr så att fjärrkontrollerna fungerar utan att man behöver öppna.Baksidan av sidobordet har ett gummiförsett hål för kablar som gör förvaringen idealisk för din TV och ljudanläggning. Den finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Antracit TV-bänkar & Mediabänkar i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sidobord Inkl. Ben Anthracite - Skänkar & Sideboards Mdf Antracit - Save w.legs 04

  montana save sidobord inkl. ben anthracite - skänkar & sideboards mdf antracit - save w.legs 04
  Save sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Stilrent sidobord med 3 skåp och en öppen sektion, alla med varsitt hyllplan. Skåpens stora enkla förvaringsytor gör att du får plats och kan hålla undan större saker för köket, vardagsrummet eller hallen, medan du kan lägga tidningar, post eller småsaker på de öppna hyllplanen. Toppskivan är avtagbar vilket gör det möjligt att kombinera med andra skåp och förvaringslösningar ifrån Montana. Vi har valt ut Antracit Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Inkl. Ben Flint - Skänkar & Sideboards Metall Flint - Pair w.legs 148

  montana pair sideboard inkl. ben flint - skänkar & sideboards metall flint - pair w.legs 148
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Vi har valt ut Flint Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Cover Vägghylla New White - Skåp & Vitrinskåp Mdf New White - Cover wall 101

  montana cover vägghylla new white - skåp & vitrinskåp mdf new white - cover wall 101
  Cover vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En klassisk förvaringslösning som passar vilket hem som helst med sin stilrena och tidlösa design! Skåpet har två dörrar och en hyllplan i mitten. Cover fungerar utmärkt att kombinera med Montanas andra skåp och förvaringslösningar, kombinationerna är otaliga och du väljer helt fritt om du vill bygga på höjden, bredden eller den mix som passar dig och din stil. Vi har valt ut New White Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Ii Hi-fi Väggskåp Mushroom - Skänkar & Sideboards Mdf Mushroom - Octave II wall 137

  montana octave ii hi-fi väggskåp mushroom - skänkar & sideboards mdf mushroom - octave ii wall 137
  Octave II Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett avlångt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n hängande ovanför eller som en snygg upphängd mediabänk i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Mushroom Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Vägghylla Monarch - Hyllor & Hyllsystem Metall Monarch - Line wall 135

  montana line vägghylla monarch - hyllor & hyllsystem metall monarch - line wall 135
  Line vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är en lång, enkel vägghylla med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Monarch Hyllor & Hyllsystem i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla New White - Hyllor & Hyllsystem Glas New White - Spice wall 101

  montana spice vägghylla new white - hyllor & hyllsystem glas new white - spice wall 101
  Spice Vägghylla designad av Peter J Lassen för Montana är en modern och smäcker displayhylla.Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i sex olika fina färger. Här kan du förvara dina finaste saker. Se även våra andra hyllor i från Montana. Vi har valt ut New White Hyllor & Hyllsystem i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Inkl. Ben Mushroom - Skänkar & Sideboards Metall Mushroom - Pair w.legs 137

  montana pair sideboard inkl. ben mushroom - skänkar & sideboards metall mushroom - pair w.legs 137
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Vi har valt ut Mushroom Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Inkl. Ben Nordic - Skänkar & Sideboards Metall Nordic - Pair w.legs 09

  montana pair sideboard inkl. ben nordic - skänkar & sideboards metall nordic - pair w.legs 09
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Vi har valt ut Nordic Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Line Vägghylla Nordic - Hyllor & Hyllsystem Metall Nordic - Line wall 09

  montana line vägghylla nordic - hyllor & hyllsystem metall nordic - line wall 09
  Line vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är en lång, enkel vägghylla med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Nordic Hyllor & Hyllsystem i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sidobord Inkl. Ben New White - Skänkar & Sideboards Mdf New White - Save w.legs 101

  montana save sidobord inkl. ben new white - skänkar & sideboards mdf new white - save w.legs 101
  Save sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Stilrent sidobord med 3 skåp och en öppen sektion, alla med varsitt hyllplan. Skåpens stora enkla förvaringsytor gör att du får plats och kan hålla undan större saker för köket, vardagsrummet eller hallen, medan du kan lägga tidningar, post eller småsaker på de öppna hyllplanen. Toppskivan är avtagbar vilket gör det möjligt att kombinera med andra skåp och förvaringslösningar ifrån Montana. Vi har valt ut New White Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Compile Hylla Anthracite - Hyllor & Hyllsystem Mdf Antracit - Compile wall 04

  montana compile hylla anthracite - hyllor & hyllsystem mdf antracit - compile wall 04
  Compile vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En dekorativ och funktionell hylla, uppdelad i sektioner för smart organisering som samtidigt ger utrymme för att sätta din prägel. Böcker, prydnader, askar och andra personliga skatter har alla en plats i Compile. Vardagsrummet som kontoret blir klockrena platser. Finns i flera färger som kan matcha med din övriga inredning och stil. Vi har valt ut Antracit Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Save Sidobord Inkl. Ben Monarch - Skänkar & Sideboards Mdf Monarch - Save w.legs 135

  montana save sidobord inkl. ben monarch - skänkar & sideboards mdf monarch - save w.legs 135
  Save sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Stilrent sidobord med 3 skåp och en öppen sektion, alla med varsitt hyllplan. Skåpens stora enkla förvaringsytor gör att du får plats och kan hålla undan större saker för köket, vardagsrummet eller hallen, medan du kan lägga tidningar, post eller småsaker på de öppna hyllplanen. Toppskivan är avtagbar vilket gör det möjligt att kombinera med andra skåp och förvaringslösningar ifrån Montana. Vi har valt ut Monarch Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Hide Skohylla New White - Skohyllor Mdf New White - Hide wall 101

  montana hide skohylla new white - skohyllor mdf new white - hide wall 101
  Hide skoskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Elegent skoskåp som även fungerar bra till förvaring av vantar, mössor eller andra accessoarer. Hide ger dig enkel översikt och tillgång till innehållet med en flip-låda och kommer med en inre plastmatta som skyddar från smuts och repor. 2–3 par av skor ryms, i behovet av att förvara fler skor kan du alltid använda flera Hide som du kan ha bredvid varandra på bredden eller stapla de på höjden. Hide kan även användas i fler rum än hallen, ett alternativ är att sätta den under en sminkspegel för förvaring av passande tillbehör. Vi har valt ut New White Skohyllor i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Ii Hi-fi Väggskåp Monarch - Skänkar & Sideboards Mdf Monarch - Octave II wall 135

  montana octave ii hi-fi väggskåp monarch - skänkar & sideboards mdf monarch - octave ii wall 135
  Octave II Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett avlångt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n hängande ovanför eller som en snygg upphängd mediabänk i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Monarch Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave I Hi-fi Sidobord Inkl. Ben Monarch - Skänkar & Sideboards Metall Monarch - Octave I w.legs 135

  montana octave i hi-fi sidobord inkl. ben monarch - skänkar & sideboards metall monarch - octave i w.legs 135
  Octave I Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett fack i mitten med en perforerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n ovanpå eller som ett snyggt sidobord i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Monarch Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla Mushroom - Hatthyllor Metall Mushroom - Coat 137

  montana coat hatthylla mushroom - hatthyllor metall mushroom - coat 137
  Coat hatthylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En modern tolkning på den traditionella hatthyllan, bestående av två förvaringsfack och en klädhängare monterad nertill. Förutom att vara en lysande hatthylla till den lilla hallen kan den även fungera som en smart lösning till kläder och accessoarer för sovrummet. Vi har valt ut Mushroom Hatthyllor i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Inkl. Ben Monarch - Skänkar & Sideboards Metall Monarch - Pair w.legs 135

  montana pair sideboard inkl. ben monarch - skänkar & sideboards metall monarch - pair w.legs 135
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Vi har valt ut Monarch Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sidobord Inkl. Ben New White - Sidobord & Avlastningsbord Metall New White - Couple w. legs 101

  montana couple sidobord inkl. ben new white - sidobord & avlastningsbord metall new white - couple w. legs 101
  Couple Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en snygg och modern förvaringsmöbel.Sidobordet har två lådor, fyra luckor med dörr och en utan. Den gömmer allt det du inte vill ha framme och passar perfekt i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Den är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut New White Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sidobord Inkl. Ben Anthracite - Sidobord & Avlastningsbord Metall Antracit - Couple w. legs 04

  montana couple sidobord inkl. ben anthracite - sidobord & avlastningsbord metall antracit - couple w. legs 04
  Couple Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en snygg och modern förvaringsmöbel.Sidobordet har två lådor, fyra luckor med dörr och en utan. Den gömmer allt det du inte vill ha framme och passar perfekt i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Den är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sidobord Inkl. Ben Monarch - Sidobord & Avlastningsbord Metall Monarch - Couple w.legs 135

  montana couple sidobord inkl. ben monarch - sidobord & avlastningsbord metall monarch - couple w.legs 135
  Couple Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en snygg och modern förvaringsmöbel.Sidobordet har två lådor, fyra luckor med dörr och en utan. Den gömmer allt det du inte vill ha framme och passar perfekt i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Den är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Monarch Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sidobord Inkl. Ben Vanilla - Soffbord Vanilj - Dream w.legs 150

  montana dream sidobord inkl. ben vanilla - soffbord vanilj - dream w.legs 150
  Dream Sidobord Inkl. Ben Vanilla från Montana. Vi har valt ut Vanilj Soffbord från Montana med stor omsorg.
 • Montana Flutter Sidobord Inkl. Ben New White - Sidobord & Avlastningsbord Metall New White - Flutter w. legs 101

  montana flutter sidobord inkl. ben new white - sidobord & avlastningsbord metall new white - flutter w. legs 101
  Flutter Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en stilren och modern förvaringsmöbel.Den har flera olika förvaringsutrymmen med och utan dörr. Här kan du förvara sånt som du vill visa eller gömma och inbjuder till kreativitet. Stommen är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut New White Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Flutter Sidobord Inkl. Ben Nordic - Sidobord & Avlastningsbord Metall Nordic - Flutter w. legs 09

  montana flutter sidobord inkl. ben nordic - sidobord & avlastningsbord metall nordic - flutter w. legs 09
  Flutter Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en stilren och modern förvaringsmöbel.Den har flera olika förvaringsutrymmen med och utan dörr. Här kan du förvara sånt som du vill visa eller gömma och inbjuder till kreativitet. Stommen är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Nordic Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Sidobord Vägg Mushroom - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Mushroom - Dash wall 137

  montana dash sidobord vägg mushroom - sidobord & avlastningsbord lackad mdf mushroom - dash wall 137
  Dash Sidobord Vägg designad av Peter J. Lassen är en modern och nätt liten sänghylla.Den har en låda och en hylla som rymmer det man behöver. Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i flera vackra skandinaviska färger.Den är lätt att montera och kan även användas som en liten avställningsyta innanför dörren i hallen. Vi har valt ut Mushroom Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Inkl. Ben Mushroom - Sidobord & Avlastningsbord Metall Mushroom - Drift w.legs 137

  montana drift sidobord inkl. ben mushroom - sidobord & avlastningsbord metall mushroom - drift w.legs 137
  Drift Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är ett minimalistiskt och praktiskt sidobord.Det lilla sängbordet med två lådor har en perfekt storlek för förvaring av allt du behöver för att somna och är samtidigt enkelt och stilrent.Stommen är gjord av lackad MDF och finns i flera olika färger. Vi har valt ut Mushroom Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dream Sängbord New White - Sängbord Metall New White - Dream w.legs 101

  montana dream sängbord new white - sängbord metall new white - dream w.legs 101
  Dream sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. En fantastiskt enkelt och stilren lösning för ett nattduksbord, som också kan fungera som ett flexibelt sidobord i något av dina andra rum. I lådan får du plats med diverse småsaker medan du får säkert plats med både lampa, dricksglas och väckarklocka på bordsskivan. Den stora öppna sektionen blir utmärkt förvaring till böcker att läsa! Vi har valt ut New White Sängbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Ii Hi-fi Väggskåp Nordic - Skänkar & Sideboards Mdf Nordic - Octave II wall 09

  montana octave ii hi-fi väggskåp nordic - skänkar & sideboards mdf nordic - octave ii wall 09
  Octave II Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett avlångt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n hängande ovanför eller som en snygg upphängd mediabänk i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Nordic Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Inkl. Ben New White - Skänkar & Sideboards Metall New White - Pair w.legs 101

  montana pair sideboard inkl. ben new white - skänkar & sideboards metall new white - pair w.legs 101
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Vi har valt ut New White Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Show Vägghylla New White - Hyllor & Hyllsystem Mdf New White - Show wall 101

  montana show vägghylla new white - hyllor & hyllsystem mdf new white - show wall 101
  Show vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Show är lika ikonisk som praktisk! Det finns många applikationer som den kan användas till; vad sägs som en bokhylla för vardagsrummet, förvaring till hallen eller en displaylösning till köket? Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut New White Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Compile Vägghylla Vanilla - Hyllor & Hyllsystem Mdf Vanilj - Compile wall 150

  montana compile vägghylla vanilla - hyllor & hyllsystem mdf vanilj - compile wall 150
  Compile vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En dekorativ och funktionell hylla, uppdelad i sektioner för smart organisering som samtidigt ger utrymme för att sätta din prägel. Böcker, prydnader, askar och andra personliga skatter har alla en plats i Compile. Vardagsrummet som kontoret blir klockrena platser. Finns i flera färger som kan matcha med din övriga inredning och stil. Vi har valt ut Vanilj Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Show Vägghylla Anthracite - Hyllor & Hyllsystem Mdf Antracit - Show wall 04

  montana show vägghylla anthracite - hyllor & hyllsystem mdf antracit - show wall 04
  Show vägghylla från Montana, design av Peter J. Lassen. Show är lika ikonisk som praktisk! Det finns många applikationer som den kan användas till; vad sägs som en bokhylla för vardagsrummet, förvaring till hallen eller en displaylösning till köket? Montanas andra skåp och förvaringslösningar är bokstavligen som gjorda för att kombinera med varandra på bredden eller höjden på alla möjliga sätt för den som önskar. Skapa en helhetslösning till de rum där det behövs samtidigt som du sätter din stil! Vi har valt ut Antracit Hyllor & Hyllsystem i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Octave Ii Hi-fi Väggskåp Vanilla - Skänkar & Sideboards Mdf Vanilj - Octave II wall 150

  montana octave ii hi-fi väggskåp vanilla - skänkar & sideboards mdf vanilj - octave ii wall 150
  Octave II Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Lassen. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning. Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett avlångt fack i mitten med en perforerad, lackerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Bakstycket är försett med kabelgenomföring så att du enkelt och diskret kan koppla dina enheter till eluttaget. Octave blir en suverän i vardagsrummet med TV:n hängande ovanför eller som en snygg upphängd mediabänk i kontoret kopplat till din ljudutrustning. Vi har valt ut Vanilj Skänkar & Sideboards i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Spice Vägghylla Nordic - Hyllor & Hyllsystem Glas Nordic - Spice wall 09

  montana spice vägghylla nordic - hyllor & hyllsystem glas nordic - spice wall 09
  Spice Vägghylla designad av Peter J Lassen för Montana är en modern och smäcker displayhylla.Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i sex olika fina färger. Här kan du förvara dina finaste saker. Se även våra andra hyllor i från Montana. Vi har valt ut Nordic Hyllor & Hyllsystem i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Coat Hatthylla Nordic - Hatthyllor Metall Nordic - Coat 09

  montana coat hatthylla nordic - hatthyllor metall nordic - coat 09
  Coat hatthylla från Montana, design av Peter J. Lassen. En modern tolkning på den traditionella hatthyllan, bestående av två förvaringsfack och en klädhängare monterad nertill. Förutom att vara en lysande hatthylla till den lilla hallen kan den även fungera som en smart lösning till kläder och accessoarer för sovrummet. Vi har valt ut Nordic Hatthyllor i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Dash Sidobord Vägg Anthracite - Sidobord & Avlastningsbord Lackad Mdf Antracit - Dash wall 04

  montana dash sidobord vägg anthracite - sidobord & avlastningsbord lackad mdf antracit - dash wall 04
  Dash Sidobord Vägg designad av Peter J. Lassen är en modern och nätt liten sänghylla.Den har en låda och en hylla som rymmer det man behöver. Hyllan är gjord av lackad MDF och finns i flera vackra skandinaviska färger.Den är lätt att montera och kan även användas som en liten avställningsyta innanför dörren i hallen. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Inkl. Ben New White - Sidobord & Avlastningsbord Metall New White - Drift w. legs 101

  montana drift sidobord inkl. ben new white - sidobord & avlastningsbord metall new white - drift w. legs 101
  Drift Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är ett minimalistiskt och praktiskt sidobord.Det lilla sängbordet med två lådor har en perfekt storlek för förvaring av allt du behöver för att somna och är samtidigt enkelt och stilrent.Stommen är gjord av lackad MDF och finns i flera olika färger. Vi har valt ut New White Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Inkl. Ben Monarch - Sidobord & Avlastningsbord Metall Monarch - Drift w.legs 135

  montana drift sidobord inkl. ben monarch - sidobord & avlastningsbord metall monarch - drift w.legs 135
  Drift Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är ett minimalistiskt och praktiskt sidobord.Det lilla sängbordet med två lådor har en perfekt storlek för förvaring av allt du behöver för att somna och är samtidigt enkelt och stilrent.Stommen är gjord av lackad MDF och finns i flera olika färger. Vi har valt ut Monarch Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Inkl. Ben Nordic - Sidobord & Avlastningsbord Metall Nordic - Drift w. legs 09

  montana drift sidobord inkl. ben nordic - sidobord & avlastningsbord metall nordic - drift w. legs 09
  Drift Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är ett minimalistiskt och praktiskt sidobord.Det lilla sängbordet med två lådor har en perfekt storlek för förvaring av allt du behöver för att somna och är samtidigt enkelt och stilrent.Stommen är gjord av lackad MDF och finns i flera olika färger. Vi har valt ut Nordic Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Inkl. Ben Anthracite - Sidobord & Avlastningsbord Metall Antracit - Drift w. legs 04

  montana drift sidobord inkl. ben anthracite - sidobord & avlastningsbord metall antracit - drift w. legs 04
  Drift Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är ett minimalistiskt och praktiskt sidobord.Det lilla sängbordet med två lådor har en perfekt storlek för förvaring av allt du behöver för att somna och är samtidigt enkelt och stilrent.Stommen är gjord av lackad MDF och finns i flera olika färger. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Couple Sidobord Inkl. Ben Mushroom - Sidobord & Avlastningsbord Metall Mushroom - Couple w.legs 137

  montana couple sidobord inkl. ben mushroom - sidobord & avlastningsbord metall mushroom - couple w.legs 137
  Couple Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en snygg och modern förvaringsmöbel.Sidobordet har två lådor, fyra luckor med dörr och en utan. Den gömmer allt det du inte vill ha framme och passar perfekt i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Den är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Mushroom Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Drift Sidobord Inkl. Ben Vanilla - Sidobord & Avlastningsbord Metall Vanilj - Drift w.legs 150

  montana drift sidobord inkl. ben vanilla - sidobord & avlastningsbord metall vanilj - drift w.legs 150
  Drift Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är ett minimalistiskt och praktiskt sidobord.Det lilla sängbordet med två lådor har en perfekt storlek för förvaring av allt du behöver för att somna och är samtidigt enkelt och stilrent.Stommen är gjord av lackad MDF och finns i flera olika färger. Vi har valt ut Vanilj Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Flutter Sidobord Inkl. Ben Monarch - Sidobord & Avlastningsbord Metall Monarch - Flutter w.legs 135

  montana flutter sidobord inkl. ben monarch - sidobord & avlastningsbord metall monarch - flutter w.legs 135
  Flutter Sidobord Inkl. Ben designad av Peter J. Lassen för Montana är en stilren och modern förvaringsmöbel.Den har flera olika förvaringsutrymmen med och utan dörr. Här kan du förvara sånt som du vill visa eller gömma och inbjuder till kreativitet. Stommen är tillverkad i lackad MDF och finns att få i flera olika färger. Vi har valt ut Monarch Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Skrivbord Med Brickor + Skåp Antracit - Skrivbord Lackad Mdf Antracit - WORKSHOP-4

  montana workshop skrivbord med brickor + skåp antracit - skrivbord lackad mdf antracit - workshop-4
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Workshop skrivbord - Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Modern, vägghängd design.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Tre avtagbara brickor.- Ett skåp med dörr.- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm.- Väggfäste ingår.- Levereras i 3 delar.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Skrivbord Med Brickor + Skåp Monarch - Skrivbord Lackad Mdf Monarch - WORKSHOP-135

  montana workshop skrivbord med brickor + skåp monarch - skrivbord lackad mdf monarch - workshop-135
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Workshop skrivbord - Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Modern, vägghängd design.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Tre avtagbara brickor.- Ett skåp med dörr.- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm.- Väggfäste ingår.- Levereras i 3 delar.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Monarch Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Skrivbord Med Brickor + Skåp Nordic - Skrivbord Lackad Mdf Nordic - WORKSHOP-9

  montana workshop skrivbord med brickor + skåp nordic - skrivbord lackad mdf nordic - workshop-9
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Workshop skrivbord - Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Modern, vägghängd design.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Tre avtagbara brickor.- Ett skåp med dörr.- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm.- Väggfäste ingår.- Levereras i 3 delar.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Nordic Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Sekretär Med Anslagstavla + Brickor Vanilj - Skrivbord Lackad Mdf Vanilj - 00STUDIO-150

  montana studio sekretär med anslagstavla + brickor vanilj - skrivbord lackad mdf vanilj - 00studio-150
  Studio sekretär från Montana med en kompakt, vägghängd design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den har en praktisk, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter och en användbar hylla för enkel förvaring med två små brickor på ena sidan. Den har en smart, fällbar skåplucka för mångsidig användning. Minimalistisk känsla med sober förvaring. Designad av Peter J. Lassen. Två lådor. Bra att veta om Studio sekretär - Vägghängd design.- Magnetisk anslagstavla.- Två små brickor.- En hylla.- Fem magneter ingår.- Väggfäste ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designad i Danmark Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vanilj Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Sekretär Med Anslagstavla + Brickor Monarch - Skrivbord Lackad Mdf Monarch - 00STUDIO-135

  montana studio sekretär med anslagstavla + brickor monarch - skrivbord lackad mdf monarch - 00studio-135
  Studio sekretär från Montana med en kompakt, vägghängd design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den har en praktisk, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter och en användbar hylla för enkel förvaring med två små brickor på ena sidan. Den har en smart, fällbar skåplucka för mångsidig användning. Minimalistisk känsla med sober förvaring. Designad av Peter J. Lassen. Två lådor. Bra att veta om Studio sekretär - Vägghängd design.- Magnetisk anslagstavla.- Två små brickor.- En hylla.- Fem magneter ingår.- Väggfäste ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designad i Danmark Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Monarch Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Sekretär Med Anslagstavla + Brickor New White - Skrivbord Lackad Mdf New White - 00STUDIO-101

  montana studio sekretär med anslagstavla + brickor new white - skrivbord lackad mdf new white - 00studio-101
  Studio sekretär från Montana med en kompakt, vägghängd design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den har en praktisk, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter och en användbar hylla för enkel förvaring med två små brickor på ena sidan. Den har en smart, fällbar skåplucka för mångsidig användning. Minimalistisk känsla med sober förvaring. Designad av Peter J. Lassen. Två lådor. Bra att veta om Studio sekretär - Vägghängd design.- Magnetisk anslagstavla.- Två små brickor.- En hylla.- Fem magneter ingår.- Väggfäste ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designad i Danmark Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut New White Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Sekretär Med Anslagstavla + Brickor Nordic - Skrivbord Lackad Mdf Nordic - 00STUDIO-9

  montana studio sekretär med anslagstavla + brickor nordic - skrivbord lackad mdf nordic - 00studio-9
  Studio sekretär från Montana med en kompakt, vägghängd design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den har en praktisk, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter och en användbar hylla för enkel förvaring med två små brickor på ena sidan. Den har en smart, fällbar skåplucka för mångsidig användning. Minimalistisk känsla med sober förvaring. Designad av Peter J. Lassen. Två lådor. Bra att veta om Studio sekretär - Vägghängd design.- Magnetisk anslagstavla.- Två små brickor.- En hylla.- Fem magneter ingår.- Väggfäste ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designad i Danmark Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Nordic Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Studio Sekretär Med Anslagstavla + Brickor Antracit - Skrivbord Lackad Mdf Antracit - 00STUDIO-4

  montana studio sekretär med anslagstavla + brickor antracit - skrivbord lackad mdf antracit - 00studio-4
  Studio sekretär från Montana med en kompakt, vägghängd design perfekt för platser med begränsat utrymme. Den har en praktisk, magnetisk anslagstavla med fem medföljande magneter och en användbar hylla för enkel förvaring med två små brickor på ena sidan. Den har en smart, fällbar skåplucka för mångsidig användning. Minimalistisk känsla med sober förvaring. Designad av Peter J. Lassen. Två lådor. Bra att veta om Studio sekretär - Vägghängd design.- Magnetisk anslagstavla.- Två små brickor.- En hylla.- Fem magneter ingår.- Väggfäste ingår.- Djup: 300 mm.- Bredd: 696 mm.- Höjd: 582 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designad i Danmark Hur bör du ta hand om sekretären?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Skrivbord Med Brickor + Skåp Vanilj - Skrivbord Lackad Mdf Vanilj - 00BUREAU-150

  montana bureau skrivbord med brickor + skåp vanilj - skrivbord lackad mdf vanilj - 00bureau-150
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Bureau skrivbord - Modern, vägghängd design.- Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Två stora, avtagbara brickor.- Ett skåp med en dörr.- Väggfäste ingår.- Djup: 380 mm.- Bredd: 937 mm.- Höjd: 366 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vanilj Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Skrivbord Med Brickor + Skåp Mushroom - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom - 00BUREAU-137

  montana bureau skrivbord med brickor + skåp mushroom - skrivbord lackad mdf mushroom - 00bureau-137
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Bureau skrivbord - Modern, vägghängd design.- Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Två stora, avtagbara brickor.- Ett skåp med en dörr.- Väggfäste ingår.- Djup: 380 mm.- Bredd: 937 mm.- Höjd: 366 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mushroom Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Skrivbord Med Brickor + Skåp Monarch - Skrivbord Lackad Mdf Monarch - 00BUREAU-135

  montana bureau skrivbord med brickor + skåp monarch - skrivbord lackad mdf monarch - 00bureau-135
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Bureau skrivbord - Modern, vägghängd design.- Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Två stora, avtagbara brickor.- Ett skåp med en dörr.- Väggfäste ingår.- Djup: 380 mm.- Bredd: 937 mm.- Höjd: 366 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Monarch Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Skrivbord Med Brickor + Skåp New White - Skrivbord Lackad Mdf New White - 00BUREAU-101

  montana bureau skrivbord med brickor + skåp new white - skrivbord lackad mdf new white - 00bureau-101
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Bureau skrivbord - Modern, vägghängd design.- Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Två stora, avtagbara brickor.- Ett skåp med en dörr.- Väggfäste ingår.- Djup: 380 mm.- Bredd: 937 mm.- Höjd: 366 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut New White Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Skrivbord Med Brickor + Skåp Nordic - Skrivbord Lackad Mdf Nordic - 00BUREAU-9

  montana bureau skrivbord med brickor + skåp nordic - skrivbord lackad mdf nordic - 00bureau-9
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Bureau skrivbord - Modern, vägghängd design.- Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Två stora, avtagbara brickor.- Ett skåp med en dörr.- Väggfäste ingår.- Djup: 380 mm.- Bredd: 937 mm.- Höjd: 366 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Nordic Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Bureau Skrivbord Med Brickor + Skåp Antracit - Skrivbord Lackad Mdf Antracit - 00BUREAU-4

  montana bureau skrivbord med brickor + skåp antracit - skrivbord lackad mdf antracit - 00bureau-4
  Bureau skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Bureau skrivbord - Modern, vägghängd design.- Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Två stora, avtagbara brickor.- Ett skåp med en dörr.- Väggfäste ingår.- Djup: 380 mm.- Bredd: 937 mm.- Höjd: 366 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Skrivbord Med Brickor + Skåp Vanilj - Skrivbord Lackad Mdf Vanilj - WORKSHOP-150

  montana workshop skrivbord med brickor + skåp vanilj - skrivbord lackad mdf vanilj - workshop-150
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Workshop skrivbord - Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Modern, vägghängd design.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Tre avtagbara brickor.- Ett skåp med dörr.- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm.- Väggfäste ingår.- Levereras i 3 delar.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vanilj Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Skrivbord Med Brickor + Skåp Mushroom - Skrivbord Lackad Mdf Mushroom - WORKSHOP-137

  montana workshop skrivbord med brickor + skåp mushroom - skrivbord lackad mdf mushroom - workshop-137
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Workshop skrivbord - Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Modern, vägghängd design.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Tre avtagbara brickor.- Ett skåp med dörr.- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm.- Väggfäste ingår.- Levereras i 3 delar.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mushroom Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Workshop Skrivbord Med Brickor + Skåp New White - Skrivbord Lackad Mdf New White - WORKSHOP-101

  montana workshop skrivbord med brickor + skåp new white - skrivbord lackad mdf new white - workshop-101
  Workshop skrivbord från Montana med en stilren, vägghängd design perfekt för det moderna hemmakontoret. Det har tre utdragbara brickor på ena sidan för enkel användning och ett skåp med dörr på andra sidan med massor av utrymme. Minimalistiskt, luftigt utseende. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Workshop skrivbord - Modul i lackad MDF.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Modern, vägghängd design.- Skrivbordsunderlägg ingår.- Tre avtagbara brickor.- Ett skåp med dörr.- Djup: 468 mm.- Bredd: 1407 mm.- Höjd: 4840 mm.- Väggfäste ingår.- Levereras i 3 delar.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut New White Skrivbord i Lackad MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Pair Sideboard Inkl. Ben Oyster - Skänkar & Sideboards Metall Oyster - Pair w.legs 156

  montana pair sideboard inkl. ben oyster - skänkar & sideboards metall oyster - pair w.legs 156
  Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair är ett enkelt par av två sektioner som går att skilja på eller behålla som en helhet. Båda sektioner består av en lodrät avgränsare i mitten med ett hyllplan på vardera sida medan ena sektionen har två dörrar. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Vi har valt ut Oyster Skänkar & Sideboards i Metall från Montana med stor omsorg.
 • Montana | Panton One Lounge Chair | Demo

  montana | panton one lounge chair | demo
  Montanas välkända loungestol Panton One för både inom- och utomhusbruk. Utförande: Marilynn (grön) Underrede: Stainless steel Mått: 78 x 76 cm Sitthöjd: 40 cm Demomöbel : Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris. Fri frakt gäller EJ demoexemplar. Om stolen Panton One Lounge är en sittfåtölj, formgiven år 1955 av Verner Panton och produceras av danska Montana. Panton One kan staplas upp till tio stolar.
 • Montana Rise Display Skåp Inkl. Plint New White - Skåp & Vitrinskåp Glas New White - Rise plinth 101

  montana rise display skåp inkl. plint new white - skåp & vitrinskåp glas new white - rise plinth 101
  Rise vitrinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Nu kan du visa upp din favoritservis eller inreda med andra personliga ägodelar du vill sätta på display. Rise består av 3 moduler, ett skåp i botten med hylla och dörrar, 2 skåp med glashyllor och glasdörrar, samt en sockel. Tillsammans bilder de ett högt vitrinskåp med mycket förvaringspotential. Det är fullt möjligt att plocka bort ett glaskåp eller ta isär den till 3 enheter om det är något som bättre passar dig och din inredning. Vi har valt ut New White Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Rise Display Skåp Inkl. Plint Nordic - Skåp & Vitrinskåp Glas Nordic - Rise plinth 09

  montana rise display skåp inkl. plint nordic - skåp & vitrinskåp glas nordic - rise plinth 09
  Rise vitrinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Nu kan du visa upp din favoritservis eller inreda med andra personliga ägodelar du vill sätta på display. Rise består av 3 moduler, ett skåp i botten med hylla och dörrar, 2 skåp med glashyllor och glasdörrar, samt en sockel. Tillsammans bilder de ett högt vitrinskåp med mycket förvaringspotential. Det är fullt möjligt att plocka bort ett glaskåp eller ta isär den till 3 enheter om det är något som bättre passar dig och din inredning. Vi har valt ut Nordic Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Rise Display Skåp Inkl. Plint Coffee - Skåp & Vitrinskåp Glas Coffee - Rise plinth 35

  montana rise display skåp inkl. plint coffee - skåp & vitrinskåp glas coffee - rise plinth 35
  Rise vitrinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Nu kan du visa upp din favoritservis eller inreda med andra personliga ägodelar du vill sätta på display. Rise består av 3 moduler, ett skåp i botten med hylla och dörrar, 2 skåp med glashyllor och glasdörrar, samt en sockel. Tillsammans bilder de ett högt vitrinskåp med mycket förvaringspotential. Det är fullt möjligt att plocka bort ett glaskåp eller ta isär den till 3 enheter om det är något som bättre passar dig och din inredning. Vi har valt ut Coffee Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Rise Display Skåp Inkl. Plint Anthracite - Skåp & Vitrinskåp Glas Antracit - Rise plinth 04

  montana rise display skåp inkl. plint anthracite - skåp & vitrinskåp glas antracit - rise plinth 04
  Rise vitrinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Nu kan du visa upp din favoritservis eller inreda med andra personliga ägodelar du vill sätta på display. Rise består av 3 moduler, ett skåp i botten med hylla och dörrar, 2 skåp med glashyllor och glasdörrar, samt en sockel. Tillsammans bilder de ett högt vitrinskåp med mycket förvaringspotential. Det är fullt möjligt att plocka bort ett glaskåp eller ta isär den till 3 enheter om det är något som bättre passar dig och din inredning. Vi har valt ut Antracit Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Aid Medicinskåp New White - Skåp & Vitrinskåp Mdf New White - Aid wall 101

  montana aid medicinskåp new white - skåp & vitrinskåp mdf new white - aid wall 101
  Aid medicinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Aid är stilrent och enkelt medicinskåp som du monterar fast på väggen och som tydligt signalerar vad det innehåller med sin ikoniska symbol. I skåpet finns en hylla som delar upp den i två sektioner. Aid saknar lås så därför rekommenderas det att den placeras högt upp utom räckhåll för barn. Vi har valt ut New White Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Aid Medicinskåp Nordic - Skåp & Vitrinskåp Mdf Nordic - Aid wall 09

  montana aid medicinskåp nordic - skåp & vitrinskåp mdf nordic - aid wall 09
  Aid medicinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Aid är stilrent och enkelt medicinskåp som du monterar fast på väggen och som tydligt signalerar vad det innehåller med sin ikoniska symbol. I skåpet finns en hylla som delar upp den i två sektioner. Aid saknar lås så därför rekommenderas det att den placeras högt upp utom räckhåll för barn. Vi har valt ut Nordic Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Aid Medicinskåp Coffee - Skåp & Vitrinskåp Mdf Coffee - Aid wall 35

  montana aid medicinskåp coffee - skåp & vitrinskåp mdf coffee - aid wall 35
  Aid medicinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Aid är stilrent och enkelt medicinskåp som du monterar fast på väggen och som tydligt signalerar vad det innehåller med sin ikoniska symbol. I skåpet finns en hylla som delar upp den i två sektioner. Aid saknar lås så därför rekommenderas det att den placeras högt upp utom räckhåll för barn. Vi har valt ut Coffee Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Aid Medicinskåp Anthracite - Skåp & Vitrinskåp Mdf Antracit - Aid wall 04

  montana aid medicinskåp anthracite - skåp & vitrinskåp mdf antracit - aid wall 04
  Aid medicinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Aid är stilrent och enkelt medicinskåp som du monterar fast på väggen och som tydligt signalerar vad det innehåller med sin ikoniska symbol. I skåpet finns en hylla som delar upp den i två sektioner. Aid saknar lås så därför rekommenderas det att den placeras högt upp utom räckhåll för barn. Vi har valt ut Antracit Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Rise Display Skåp Inkl. Plint Vanilla - Skåp & Vitrinskåp Glas Vanilj - Rise plinth 150

  montana rise display skåp inkl. plint vanilla - skåp & vitrinskåp glas vanilj - rise plinth 150
  Rise vitrinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Nu kan du visa upp din favoritservis eller inreda med andra personliga ägodelar du vill sätta på display. Rise består av 3 moduler, ett skåp i botten med hylla och dörrar, 2 skåp med glashyllor och glasdörrar, samt en sockel. Tillsammans bilder de ett högt vitrinskåp med mycket förvaringspotential. Det är fullt möjligt att plocka bort ett glaskåp eller ta isär den till 3 enheter om det är något som bättre passar dig och din inredning. Vi har valt ut Vanilj Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Rise Display Skåp Inkl. Plint Mushroom - Skåp & Vitrinskåp Glas Mushroom - Rise plinth 137

  montana rise display skåp inkl. plint mushroom - skåp & vitrinskåp glas mushroom - rise plinth 137
  Rise vitrinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Nu kan du visa upp din favoritservis eller inreda med andra personliga ägodelar du vill sätta på display. Rise består av 3 moduler, ett skåp i botten med hylla och dörrar, 2 skåp med glashyllor och glasdörrar, samt en sockel. Tillsammans bilder de ett högt vitrinskåp med mycket förvaringspotential. Det är fullt möjligt att plocka bort ett glaskåp eller ta isär den till 3 enheter om det är något som bättre passar dig och din inredning. Vi har valt ut Mushroom Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Rise Display Skåp Inkl. Plint Monarch - Skåp & Vitrinskåp Glas Monarch - Rise plinth 135

  montana rise display skåp inkl. plint monarch - skåp & vitrinskåp glas monarch - rise plinth 135
  Rise vitrinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Nu kan du visa upp din favoritservis eller inreda med andra personliga ägodelar du vill sätta på display. Rise består av 3 moduler, ett skåp i botten med hylla och dörrar, 2 skåp med glashyllor och glasdörrar, samt en sockel. Tillsammans bilder de ett högt vitrinskåp med mycket förvaringspotential. Det är fullt möjligt att plocka bort ett glaskåp eller ta isär den till 3 enheter om det är något som bättre passar dig och din inredning. Vi har valt ut Monarch Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Aid Medicinskåp Vanilla - Skåp & Vitrinskåp Mdf Vanilj - Aid wall 150

  montana aid medicinskåp vanilla - skåp & vitrinskåp mdf vanilj - aid wall 150
  Aid medicinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Aid är stilrent och enkelt medicinskåp som du monterar fast på väggen och som tydligt signalerar vad det innehåller med sin ikoniska symbol. I skåpet finns en hylla som delar upp den i två sektioner. Aid saknar lås så därför rekommenderas det att den placeras högt upp utom räckhåll för barn. Vi har valt ut Vanilj Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Aid Medicinskåp Mushroom - Skåp & Vitrinskåp Mdf Mushroom - Aid wall 137

  montana aid medicinskåp mushroom - skåp & vitrinskåp mdf mushroom - aid wall 137
  Aid medicinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Aid är stilrent och enkelt medicinskåp som du monterar fast på väggen och som tydligt signalerar vad det innehåller med sin ikoniska symbol. I skåpet finns en hylla som delar upp den i två sektioner. Aid saknar lås så därför rekommenderas det att den placeras högt upp utom räckhåll för barn. Vi har valt ut Mushroom Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Aid Medicinskåp Monarch - Skåp & Vitrinskåp Mdf Monarch - Aid wall 135

  montana aid medicinskåp monarch - skåp & vitrinskåp mdf monarch - aid wall 135
  Aid medicinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Aid är stilrent och enkelt medicinskåp som du monterar fast på väggen och som tydligt signalerar vad det innehåller med sin ikoniska symbol. I skåpet finns en hylla som delar upp den i två sektioner. Aid saknar lås så därför rekommenderas det att den placeras högt upp utom räckhåll för barn. Vi har valt ut Monarch Skåp & Vitrinskåp i MDF från Montana med stor omsorg.
 • Montana Perfume Skåp Antracit - Skåp & Vitrinskåp Glas Antracit - 0PERFUME-4

  montana perfume skåp antracit - skåp & vitrinskåp glas antracit - 0perfume-4
  Perfume skåp från Montana med en elegant, vägghängd design i vattenresistent MDF. Det är perfekt för badrummet och har en rosafärgad ryggpanel i spegelglas på insidan med ett användbart hyllplan i glas och en vacker glasdörr för ökad synlighet. Lyxig look som adderar det lilla extra till omgivningen. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Perfume skåp - Modul i vattenresistent MDF.- Skåpet finns i olika färgval.- 1 hyllplan i glas.- Glasdörr.- Ryggpanel i rosafärgat spegelglas.- Maxvikt : 20 kg.- Passar för parfymflaskor.- Djup: 200 mm.- Bredd: 354 mm.- Höjd: 354 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Antracit Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Perfume Skåp Nordic - Skåp & Vitrinskåp Glas Nordic - 0PERFUME-9

  montana perfume skåp nordic - skåp & vitrinskåp glas nordic - 0perfume-9
  Perfume skåp från Montana med en elegant, vägghängd design i vattenresistent MDF. Det är perfekt för badrummet och har en rosafärgad ryggpanel i spegelglas på insidan med ett användbart hyllplan i glas och en vacker glasdörr för ökad synlighet. Lyxig look som adderar det lilla extra till omgivningen. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Perfume skåp - Modul i vattenresistent MDF.- Skåpet finns i olika färgval.- 1 hyllplan i glas.- Glasdörr.- Ryggpanel i rosafärgat spegelglas.- Maxvikt : 20 kg.- Passar för parfymflaskor.- Djup: 200 mm.- Bredd: 354 mm.- Höjd: 354 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Nordic Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Perfume Skåp New White - Skåp & Vitrinskåp Glas New White - 0PERFUME-101

  montana perfume skåp new white - skåp & vitrinskåp glas new white - 0perfume-101
  Perfume skåp från Montana med en elegant, vägghängd design i vattenresistent MDF. Det är perfekt för badrummet och har en rosafärgad ryggpanel i spegelglas på insidan med ett användbart hyllplan i glas och en vacker glasdörr för ökad synlighet. Lyxig look som adderar det lilla extra till omgivningen. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Perfume skåp - Modul i vattenresistent MDF.- Skåpet finns i olika färgval.- 1 hyllplan i glas.- Glasdörr.- Ryggpanel i rosafärgat spegelglas.- Maxvikt : 20 kg.- Passar för parfymflaskor.- Djup: 200 mm.- Bredd: 354 mm.- Höjd: 354 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut New White Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Perfume Skåp Monarch - Skåp & Vitrinskåp Glas Monarch - 0PERFUME-135

  montana perfume skåp monarch - skåp & vitrinskåp glas monarch - 0perfume-135
  Perfume skåp från Montana med en elegant, vägghängd design i vattenresistent MDF. Det är perfekt för badrummet och har en rosafärgad ryggpanel i spegelglas på insidan med ett användbart hyllplan i glas och en vacker glasdörr för ökad synlighet. Lyxig look som adderar det lilla extra till omgivningen. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Perfume skåp - Modul i vattenresistent MDF.- Skåpet finns i olika färgval.- 1 hyllplan i glas.- Glasdörr.- Ryggpanel i rosafärgat spegelglas.- Maxvikt : 20 kg.- Passar för parfymflaskor.- Djup: 200 mm.- Bredd: 354 mm.- Höjd: 354 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Monarch Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Perfume Skåp Mushroom - Skåp & Vitrinskåp Glas Mushroom - 0PERFUME-137

  montana perfume skåp mushroom - skåp & vitrinskåp glas mushroom - 0perfume-137
  Perfume skåp från Montana med en elegant, vägghängd design i vattenresistent MDF. Det är perfekt för badrummet och har en rosafärgad ryggpanel i spegelglas på insidan med ett användbart hyllplan i glas och en vacker glasdörr för ökad synlighet. Lyxig look som adderar det lilla extra till omgivningen. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Perfume skåp - Modul i vattenresistent MDF.- Skåpet finns i olika färgval.- 1 hyllplan i glas.- Glasdörr.- Ryggpanel i rosafärgat spegelglas.- Maxvikt : 20 kg.- Passar för parfymflaskor.- Djup: 200 mm.- Bredd: 354 mm.- Höjd: 354 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mushroom Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.
 • Montana Perfume Skåp Vanilla - Skåp & Vitrinskåp Glas Vanilj - 0PERFUME-150

  montana perfume skåp vanilla - skåp & vitrinskåp glas vanilj - 0perfume-150
  Perfume skåp från Montana med en elegant, vägghängd design i vattenresistent MDF. Det är perfekt för badrummet och har en rosafärgad ryggpanel i spegelglas på insidan med ett användbart hyllplan i glas och en vacker glasdörr för ökad synlighet. Lyxig look som adderar det lilla extra till omgivningen. Designad av Peter J. Lassen. Bra att veta om Perfume skåp - Modul i vattenresistent MDF.- Skåpet finns i olika färgval.- 1 hyllplan i glas.- Glasdörr.- Ryggpanel i rosafärgat spegelglas.- Maxvikt : 20 kg.- Passar för parfymflaskor.- Djup: 200 mm.- Bredd: 354 mm.- Höjd: 354 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Designat i Danmark Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vanilj Skåp & Vitrinskåp i Glas från Montana med stor omsorg.