Möbler
www.mobel.se

Mogihome möbler

Möbel- och inredningsmärket Mogihome startades 2012 och ägs av företaget Retex. Målet är att erbjuda väldesignad inredning av hög kvalitet till bra pris. Formgivarna försöker att jobba i säsongstrender vid val av material och färger.

Brett sortiment hos Mogihomes återförsäljare online

Produktsortimentet är brett och spänner från fina Mogihome satsbord och kuddar till överkast och plädar. Det finns ett antal återförsäljare åt Mogihome och flera av de säljer produkter online. Vi har valt att lista några av deras produkter här nedanför. Klicka på den möbel du vill se mer av så kommer du direkt till produktsidan där du kan se lagerstatus och färgval.

 • Pall Love

  pall love
  Pall Love är en betongpall i två delar som man kan använda på många olika sätt. Lika fin inomhus som utomhus. Mått per del, Höjd 46 cm x Bredd 46 cm x Djup 37 cm Vikt/del 21 kilo. Viktigt att följa bifogade skötselråd för att produkten sk
 • Bänk Alvar

  bänk alvar
  Bänk i betong med ben i rostig stål. Lika fin inomhus som utomhusmiljö. Höjd 46 cm x Bredd 120 cm x Djup 36 cm, vikt 50 kilo. Viktigt att följa bifogade skötselråd för att produkten ska hålla sig fin och att man ska få glädje av den länge
 • Satsbord Orion x2

  satsbord orion x2
  Satsbord med två bord i ett set. Bordskivan är i trä (gran/MDF) med en fin ljus wash och ett geometriskt subtilt mönster. Benen är i svart järn. Det mindre bordet går smidigt att delvis eller helt ställa under. Det större bordet har måttet
 • Bord Vega Stor

  bord vega stor
  Litet runt bord med träskiva och ben i metall. Finns ett bord i annan storlek som snyggt matchar ihop. Viss montering krävs då benen ej är monterade i leverans.
 • Bord Vega Liten

  bord vega liten
  Litet runt bord med träskiva och ben i metall. Finns ett bord i annan storlek som snyggt matchar ihop. Viss montering krävs då benen ej är monterade i leverans.
 • Soffbord Hoxton rund

  soffbord hoxton rund
  Soffbord hoxton rund med avtagbar bordsskiva i mangoträ i en snygg mörkbrun färg. Ben i svart metall. Levereras som knock-down. Höjd 46 cm, ø 80 cm.
 • Soffbord Hoxton

  soffbord hoxton
  Soffbord hoxton är ett kvadratiskt soffbord med avtagbar bordsskiva i mangoträ i en snygg mörkbrun färg. Ben i svart metall. Levereras som knock-down. Höjd 46 cm, bredd 110 cm, längd 110 cm.
 • Soffbord Halifax rund

  soffbord halifax rund
  Soffbord halifax med avtagbar rund metallbordskiva in en snygg antikmässingsfärg med vackra variationer i skivan. Ben i svart metall. Levereras som knock-down. Höjd 42 cm, ø 90 cm.

Mogihome i sociala medier