Möbler
www.mobel.se

Miljögården möbler

Svenska Miljögården gör designmöbler som hämtat inspiration från franskt lantliv. Två gånger per år släpper de nya möbelkollektioner som då säljs av vissa utvalda återförsäljare online. Möblerna från Miljögården andas lantlig enkelhet och tillverkas i trä, rotting och stål.

 • Rullbord 'Chelsea' - Vintage Grå

  rullbord 'chelsea' - vintage grå
  Snygg serveringsvagn från det svenska designvarumärket Miljögården. Tänk att kunna rulla ut den här raringen när du har gäster. Det kommer helt klart att hotta upp både partystämningen och stilkänslan i ditt hem. Den snygga finishen gör att du får en kombination av retroinspiration och modernitet – perfekt för den här säsongen där vi letar efter en balans i allt vi gör. Inred gärna så att denna får en central plats. På så sätt blir ditt hem en spännande plats för många möten. Den kan lätt fungera som drinkvagn – så elegant nu när vi drömmer oss tillbaks till förra seklet. Men den blir lika snygg som förvaringsmöbel för plädar och andra pinaler.
 • Rullbord 'Chelsea' - Vintage Brun

  rullbord 'chelsea' - vintage brun
  En både praktisk och snygg rullvagn i pinjeträ och stål från det svenska inredningsvarumärket Miljögården. Vi älskar det coola utförandet, som är så rustikt i sitt tilltal. Industridesign är verkligen helt rätt just nu, och i kombination med mjuka former blir trendpoängen rejält hög. Du kan med fördel ställa ett gäng snygga glasvaser och terracottakrukor ovanpå. Det är också enkelt att använda denna rullande vagn som en smart avlastningshylla för dina allra vackraste pinaler. Den kan också fungera som ett mobilt barskåp, när du ställer dina bästa drycker ovanpå för att skapa en kombinerad känsla av dekadens, kärlek och elegans.
 • Matbord 'Manhattan' - Vintage Brun 200x90

  matbord 'manhattan' - vintage brun 200x90
  Ett fulländat matbord i vintagetappning från det svenska inredningsvarumärket Miljögården. Den här fantastiska matplatsen är perfekt för dig som är sugen på att haka på retrotrenden som just nu syns överallt. De största inredningsbloggarna delar ut tips på hur du kan hitta det ultimata vintagematbordet, och vi vet hur du kan sno stilen. Med det här bordet blir ditt hem snabbt en lantlig dröm, som imponerar på alla gäster och som passar så bra till alla stolar. Vi tror att det vore särskilt stligt att ställa det tillsammans med pjäser i järn, stål och plast. Men du kan också skapa en snygg kontrast genom att matcha flera stilar tillsammans och inreda med mjuka textiler.
 • Rullbord 'Chelsea' - Svart

  rullbord 'chelsea' - svart
  Elegant serveringsvagn i pinjeträ och stål från det nytänkande svenska designvarumärket Miljögården som får ditt hem att blixtsnabbt öka i trendmässighet. Denna sköna pjäs är otroligt trendig, och utstrålar en medvetenhet som många kommer avundas. Matcha gärna med pjäser i rotting, bambu och stål. Men du kan också bryta av med skandinaviska träslag och mer glimmande metaller som mässing och koppar. Den snygga finishen i den här vagnen gör att du får en kombination av retroinspiration och modernitet – perfekt för den här säsongen där vi letar efter en balans i allt vi gör. Inred gärna så att denna får en central plats. We love it!
 • Soffbord 'Manhattan' - Vit

  soffbord 'manhattan' - vit
  Den allra snyggaste nyansen när det kommer till vintageinspirerad inredning är vitt. Så stilrent och moderiktigt att kombinera det lite slitna med vita färger och starka myskänslor. Det här fina soffbordet är fulländat i sin lantliga enkelhet, och går att kombinera med alla möjliga soffor och fåtöljer. Bordet kommer från det svenska inredningsvarumärket Miljögården och har en perfekt finish som verkligen lär imponera på de flesta. Det är framförallt det franska lantlivet och den tillhörande stilen som fått genomslag i Miljögårdens senaste kollektionen, som verkligen får oss att längta efter lugna stunder med kaffe i lunden. Produkten kommer i flera andra inbjudande kulörer.
 • Soffbord 'Manhattan' - Svart

  soffbord 'manhattan' - svart
  Vi älskar svart, eftersom det går att matcha med allt, och aldrig går ur trend. Det här coola soffbordet är fulländat i sin lantliga enkelhet, och du kan kombinera det med både skandinavisk avskalad design, och med en mer bohemisk stil, som rentav snuddar vid shabby chic. Bordet kommer från det svenska inredningsvarumärket Miljögården och har en perfekt finish! Det är framförallt det franska lantlivet och den tillhörande stilen som fått genomslag i Miljögårdens senaste kollektionen, som får oss att längta efter lugna stunder med kaffe i lunden. Produkten kommer i flera andra inbjudande kulörer.
 • Soffbord 'Manhattan' - Vintage Brun

  soffbord 'manhattan' - vintage brun
  Ett fulländat soffbord som har en retroinspirerad finish. Det kommer från det svenska inredningsvarumärket Miljögården, som just nu känns helt rätt med sina lantliga pjäser och romantiska skapelser. Vi längtar direkt till en skön semesterdag när vi ser denna rogivande pjäs i en utsökt brun nyans. Varför inte matcha med fler fina möbler från Miljögårdens senaste kollektion? Bordet passar också till andra intressande material och iögonfallande former. Sittmöbler i alla utföranden och former är verkligen helt rätt bredvid denna snygging. Fåtöljer i färg är särskilt vackert eftersom det skapar en snygg kontrast som accentuerar mot det sobert jordiga i detta bord.
 • Matbord 'Manhattan' - Vit 200x90

  matbord 'manhattan' - vit 200x90
  Matbordet är en helt unik pjäs i varje inredning. Av någon anledning samlas vi alltid vid matplatsen, inne som ute, oavsett om det handlar om en stor fest eller simpel läxläsning. Det här snygga bordet är hela 200 cm långt och kommer från svenska designvarumärket Miljögården. Vi är övertygade om att du kommer ha helt underbara kvällar sittandes vid denna skönhet. För hur underbart vore det inte att sjunka ned i en skön fåtölj invid detta och diskutera det senaste inom ditt favoritsamtalsämne? Stål och pinjeträ är båda material som är i ropet just nu. De går att kombinera med det mesta, särskilt med en finish så snygg som denna!
 • Brickbord 'Raffles' - Rotting

  brickbord 'raffles' - rotting
  Ett unikt sidobord i underbar rotting från det svenska designvarumärket Miljögården. Miljögården går från klarhet till klarhet, och den här fantastiskt sköna pjäsen är perfekt för en uteplats som redan har de perfekta sittmöblerna, men där du behöver en avlastningsplats för din gröna smoothie, iskaffe eller retroinspirerade milkshake. Vi älskar den eleganta utstyrseln, som skapar en cool kontrast mot det bohemiska materialet. Rotting är urhippt, och har setts på flera stora mässor och på de en del inredningsbloggar. Vi tror att du med fördel kan matcha flera exemplar av detta bord tillsammans, eftersom det kan skapa en känsla av vardagslyx!
 • Soffbord 'Manhattan' - Vintage Grå

  soffbord 'manhattan' - vintage grå
  Det här är ett otroligt trendigt soffbord i retroutförande från det svenska inredningsvarumärket Miljögården. Miljögården är ett särskilt lovande märke, som vi tror på stort den här säsongen, inte minst för att man satsat på tidlösa pjäser och rena snitt. Det är framförallt det franska lantlivet och den tillhörande stilen som fått genomslag i den senaste kollektionen, som verkligen får oss att längta efter lugna stunder med kaffe i lunden. Hur mysigt att slå sig ned i en fåtölj eller loungestol vid detta bord och ta en kopp? Oh la la. Den här pjäsen kommer i flera snygga nyanser. Kombinera gärna olika stilar och med flera material för ett coolt blickfång.
 • Matbord 'Manhattan' - Vintage Grå 200x90

  matbord 'manhattan' - vintage grå 200x90
  Fantastiskt matbord för din romantiska uteplats, från det svenska designvarumärket Miljögården. Miljögården har inspirerats av det franska lantköket, och de franska lantställena i syd. Vi är otroligt peppade på deras senaste kollektion, som verkligen får våra designhjärtan att bulta. Där har skandinavisk minimalism kombinerats med kontinental självsäkerhet och rustik industridesign och bra material – allt för att skapa den perfekta känslan i din trädgård eller på din uteplats. Matcha gärna det här snygga bordet med stolar i järn eller rotting. Det vore exempelvis urcoolt om du vågar ställa hit ett par retrofyndade vintagestolar och -pallar.
 • Matbord 'Manhattan' - Svart 200x90

  matbord 'manhattan' - svart 200x90
  Ett fantastiskt bord som mäter hela 200 cm från det svenska designvarumärket Miljögården. Det här bordet har en underbar svart finish och är det snyggaste vi har sett. Vi älskar det fina utförandet och de fantasieggande möjligheter som ett sådant här bord föder. Du kan bjuda in till såväl barnkalas som 50-årsmiddag, och det här bordet kommer att rädda festen varje gång. Det är så inbjudande med sin snygga svarta finish och sitt generösa format! Matcha gärna med retrofyndade stolar och vintagedukar. Detta skapar en snygg kontrast att längta hem till. Med ett antal snygga vaser i stengods ovanpå får du till ett perfekt blickfång.
 • Soffbord 'Brooklyn'

  soffbord 'brooklyn'
  Modernt soffbord i industriell stil med en rektangulär form. Toppskivan är gjort av metall och har en guldig färgton. Bordsbenen är raka och tunna i svart metall. Runt hela bordet löper en kant som gör bordet unikt. Inredning med industristil är idag mycket populärt och kan inredas med liknande saker eller placeras i ett modernt hem för att bryta av.