Möbler
www.mobel.se

Menu möbler

Minimalistisk design och hållbar utveckling är ledande när Menu designar möbler för att göra världen mindre komplicerad. Möblerna tas fram i nära samarbete med kreativa formgivare som Norm Architects, Afteroom och Note Design Studio.

Bland de mest framgångsrika skapelserna från Menu finns Turning Table soffbord, ljusstaken POV och Afteroom barstol. Vi vill med galleriet här nedan inspirera till ditt nästa inredningsköp med möbler från Menus återförsäljare på nätet.

 • Plinth Low Soffbord, Vit Marmor

  plinth low soffbord, vit marmor
  Plinth soffbord från Menu, formgiven av Norm Architects. Soffbordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorns naturliga mönster. Varje bit marmor är noga utvald och de tillverkas för hand i en liten fabrik i Portugal Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt framför soffan och blir ett vackert blickfång i rummet. Finns i brun/grå Kendzo marmor, vit Carrera och svart Marquina. Eftersom marmor är ett naturmaterial och skiftar i utséende blir varje bord unikt. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • WM String loungestol svart

  wm string loungestol svart
 • Androgyne sidobord stålben svart

  androgyne sidobord stålben svart
 • Afteroom barstol lädersits svart-cognac

  afteroom barstol lädersits svart-cognac
 • Androgyne bordsskiva till sidobord elfenbensvit

  androgyne bordsskiva till sidobord elfenbensvit
 • Snaregade Matbord Rektangulärt, Svart

  snaregade matbord rektangulärt, svart
  Snaregade Matbord Rektangulär designat av Norm Architects för Menu är ett graciöst och minimalistiskt bord som man kan sitta många personer runt.Bordet finns med antingen lackad ekfanér eller linoleumtopp. Det smäckra underredet består av lackat stål. Det finns flera olika modeller att välja mellan så som rektangulärt, runt eller ovalt.
 • No No Table Soffbord L, Brun

  no no table soffbord l, brun
  No No table soffbord från Menu, formgiven Norm Architects & Note Design Studio. Ovalt soffbord med svart underrede och bordsskiva med blank finish i brun. Soffbordet blir en iögonfallande detalj till vardagsrummet eller loungehörnan med sin minimalistiska och moderna design. NoNo är resultatet av ett möte mellan två skandinaviska studior, Note Design Studio och Norm Architects.
 • Snaregade Matbord Ø120 cm, Charcoal/Svart

  snaregade matbord ø120 cm, charcoal/svart
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér.
 • No No Table Soffbord S, Beige

  no no table soffbord s, beige
  No No table soffbord från Menu, formgiven Norm Architects & Note Design Studio. Ovalt soffbord med svart underrede och bordsskiva med blank finish i beige. Soffbordet blir en iögonfallande detalj till vardagsrummet eller loungehörnan med sin minimalistiska och moderna design. NoNo är resultatet av ett möte mellan två skandinaviska studior, Note Design Studio och Norm Architects.
 • Septembre Soffbord, Svart

  septembre soffbord, svart
  Septembre soffbord från Menu, formgiven av Theresa Arns. Ett ovalt soffbord i svart, med bordsskiva i svart askfanér och konstruktion i massiv ask. Underbart soffbord med eleganta former, ställ en vas med gröna fräscha blad i eller en snygg inredningsdetalj och ge bordet fokus.
 • Snaregade Matbord Ovalt, Ljusgrå/Mushroom

  snaregade matbord ovalt, ljusgrå/mushroom
  Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér.
 • WM String matstol vit

  wm string matstol vit
 • Harbour stol armstöd ekben burned red

  harbour stol armstöd ekben burned red
 • Harbour stol armstöd svarta ben light grey

  harbour stol armstöd svarta ben light grey
 • Co matstol svarta ben Mörkbetsad ek

  co matstol svarta ben mörkbetsad ek
 • Afteroom loungestol Svart

  afteroom loungestol svart
 • Plinth Tall Sidobord, Brun/Grå

  plinth tall sidobord, brun/grå
  Plinth Tall från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i vacker marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Snaregade Matbord Runt Ø120 cm, Ljusgrå

  snaregade matbord runt ø120 cm, ljusgrå
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp.
 • Snaregade Matbord Rektangulärt, Ljusgrå

  snaregade matbord rektangulärt, ljusgrå
  Snaregade Matbord Rektangulär designat av Norm Architects för Menu är ett graciöst och minimalistiskt bord som man kan sitta många personer runt.Bordet finns med antingen lackad ekfanér eller linoleumtopp. Det smäckra underredet består av lackat stål. Det finns flera olika modeller att välja mellan så som rektangulärt, runt eller ovalt.
 • Afteroom Loungestol, Svart

  afteroom loungestol, svart
  Afteroom loungestol från Menu, formgiven av Afteroom. En stilren, trebent lougestol med originell design. Designen är hämtad ifrån två riktiga stolklassiker; Thonet och Spansla stolen. Kombinationen av dessa klassiker resulterade i denna generösa loungestol. Den är lika elegant som Thonet och lika bekväm som Spanska Stolen. Ramen är av pulverlackat stål och har en klädsel i mjukaste läder. Lädret har ruggats upp med sandpapper vilket ger den dess lena och matta yta.
 • Afteroom barstol lädersits svart-svart

  afteroom barstol lädersits svart-svart
 • Harbour stol armstöd ekben olive

  harbour stol armstöd ekben olive
 • Harbour stol armstöd svarta ben white

  harbour stol armstöd svarta ben white
 • Harbour stol armstöd ekben vit

  harbour stol armstöd ekben vit
 • Androgyne sidobord stålben elfenbensvit

  androgyne sidobord stålben elfenbensvit
 • Co matstol med armstöd Mörkbetsad ek

  co matstol med armstöd mörkbetsad ek
 • Androgyne Sidobord Bas, Svart

  androgyne sidobord bas, svart
  Androgyne sidobord från Menu, formgivet av Danielle Siggerud. Här har vi ett vackert sidobord med en elegant siluett. Bordet är uppdelat i två delar, basen och bordsskivan. Detta gör att du får mixa och matcha fritt bland olika utföranden så du kan välja det bord som passar bäst hemma hos dig. Basen till bordet är gjord i stål medan bordsskivan är gjord i elegant marmor. Bordet blir ett utmärkt komplement till vardagsrummet eller sovrummet där det kan bära upp fina vaser och krukor. Bas och bordsskiva säljes separat
 • Androgyne Sidobord Bordsskiva, Svart

  androgyne sidobord bordsskiva, svart
  Androgyne sidobord från Menu, formgivet av Danielle Siggerud. Här har vi ett vackert sidobord med en elegant siluett. Bordet är uppdelat i två delar, basen och bordsskivan. Detta gör att du får mixa och matcha fritt bland olika utföranden så du kan välja det bord som passar bäst hemma hos dig. Basen till bordet är gjord i stål medan bordsskivan är gjord i elegant marmor. Bordet blir ett utmärkt komplement till vardagsrummet eller sovrummet där det kan bära upp fina vaser och krukor. Bas och bordsskiva säljes separat Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Plinth Cubic Sidobord, Brun/Grå

  plinth cubic sidobord, brun/grå
  Plinth cubic från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i vacker marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Snaregade Matbord Ø120 cm, Ljusgrå/Mushroom

  snaregade matbord ø120 cm, ljusgrå/mushroom
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér.
 • Afteroom Barstol, Svart

  afteroom barstol, svart
  Afteroom barstol, svart från Menu, formgiven av Afteroom. En stilren, trebent barstol med originell design. Stolen har runda detaljer såsom säte och ryggstöd. Vi gillar konstrasten mellan stål och trä, vilket skapar en fantastisk kvalitet på stolen. Denna trebenta skönhet passar utmärkt som barstol i köket eller varför inte i vardagsrummet. Materialen gör att den är lätt att hålla ren. Stolen är inte bara praktisk utan blir även en fin inredningsdetalj i ditt hem.
 • Plinth Cubic, Vit Marmor

  plinth cubic, vit marmor
  Plinth cubic från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i vit marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Androgyne Sidobord Bordsskiva, Ivory

  androgyne sidobord bordsskiva, ivory
  Androgyne sidobord från Menu, formgivet av Danielle Siggerud. Här har vi ett vackert sidobord med en elegant siluett. Bordet är uppdelat i två delar, basen och bordsskivan. Detta gör att du får mixa och matcha fritt bland olika utföranden så du kan välja det bord som passar bäst hemma hos dig. Basen till bordet är gjord i stål medan bordsskivan är gjord i elegant marmor. Bordet blir ett utmärkt komplement till vardagsrummet eller sovrummet där det kan bära upp fina vaser och krukor. Bas och bordsskiva säljes separat Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Yeh Wall Bord Låg, Vit

  yeh wall bord låg, vit
  Yeh Wall bord från Menu, formgiven av Kenyon Yeh. Ett praktiskt och stilrent sidobord. Inspirationen till detta mobila sidobord fick designern efter att ha sett en cheerleading-uppvisning. En av killarna vilade ryggen mot väggen, i sittande ställning utan en stol medan en flicka stod på hans lår. Bordet är därför designat med rena linjer som står på två ben. Bordet är perfekt att lägga småsaker på, tidningar och böcker eller en blomkruka. Använd bordet som avlastning i hallen eller som en inredningsdetalj bredvid soffan. Tröttar du på platsen, kan du smidigt förflytta det någon annanstans.
 • Snaregade Matbord Ovalt, Ljusgrå

  snaregade matbord ovalt, ljusgrå
  Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. För den som är ute efter ett skrivbord fungerar även bordet som arbetsbord. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp.
 • Snaregade Matbord Ø138 cm, Charcoal/Svart

  snaregade matbord ø138 cm, charcoal/svart
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér.
 • Androgyne Sidobord Bas, Ivory

  androgyne sidobord bas, ivory
  Androgyne sidobord från Menu, formgivet av Danielle Siggerud. Här har vi ett vackert sidobord med en elegant siluett. Bordet är uppdelat i två delar, basen och bordsskivan. Detta gör att du får mixa och matcha fritt bland olika utföranden så du kan välja det bord som passar bäst hemma hos dig. Basen till bordet är gjord i stål medan bordsskivan är gjord i elegant marmor. Bordet blir ett utmärkt komplement till vardagsrummet eller sovrummet där det kan bära upp fina vaser och krukor. Bas och bordsskiva säljes separat
 • Snaregade Matbord Ø138 cm, Ljusgrå/Mushroom

  snaregade matbord ø138 cm, ljusgrå/mushroom
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér.
 • Harbour Column Matbord Ø105 cm, Marmor/Svart

  harbour column matbord ø105 cm, marmor/svart
  Harbour Column Matbord designad av Norm Architects är ett klassiskt och stilrent pelarmarmorbord. Bordet är sofistikerat och vackert med mjuk marmor till det råa stålunderredet.
 • Co loungestol Ek

  co loungestol ek
 • Afteroom stol lädersits 4 ben svart-svart

  afteroom stol lädersits 4 ben svart-svart
 • Afteroom stol lädersits 4 ben svart-cognac

  afteroom stol lädersits 4 ben svart-cognac
 • Harbour stol armstöd ekben black

  harbour stol armstöd ekben black
 • Harbour stol armstöd svarta ben burned red

  harbour stol armstöd svarta ben burned red
 • Harbour stol armstöd svarta ben olive

  harbour stol armstöd svarta ben olive
 • Harbour stol armstöd svarta ben black

  harbour stol armstöd svarta ben black
 • Co matstol svarta ben Svart ek

  co matstol svarta ben svart ek
 • Cage Soffbord, Vit/Vit Marmor

  cage soffbord, vit/vit marmor
  Cage soffbord från Menu, formgiven av Form Us With Love. Detta stilfulla soffbord är tillverkat i pulverlackerat stål och har en skiva i marmor. Korgen under bordsskivan blir praktisk förvaring för tidningar och andra småsaker. Bordet är nätt i sitt formspråk och blir en fin inredningsdetalj i ditt hem. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Snaregade Matbord Runt Ø138 cm, Ljusgrå

  snaregade matbord runt ø138 cm, ljusgrå
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp.
 • Plinth Tall, Vit Marmor

  plinth tall, vit marmor
  Plinth tall från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i vit marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Afteroom Bench, Black/Cognac leather 21000

  afteroom bench, black/cognac leather 21000
  Afteroom bänk från Menu, formgiven av Afteroom. Här har designerna Hung-Ming Chen och Chen-Yen We som utgör Afteroom inspirerats av enkelheten som många söker i sitt hem, de har skapat en bänk med ett sidobord. Tanken allt i ett är ett faktum! Inred din hall med denna snygga och praktiska bänk med tillhörande sidobord eller låt bänken pryda ditt vardagsrum där du kan avnjuta en kopp kaffe samtidigt sittandes på bänken som har en skön lädersits.
 • Snaregade Matbord Ovalt, Charcoal/Svart

  snaregade matbord ovalt, charcoal/svart
  Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér.
 • Plinth Cubic, Svart Marmor

  plinth cubic, svart marmor
  Plinth cubic från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i svart marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Afteroom Bänk, Svart/Svart

  afteroom bänk, svart/svart
  Afteroom bänk från Menu, formgiven av Afteroom. Här har designerna Hung-Ming Chen och Chen-Yen We som utgör Afteroom inspirerats av enkelheten som många söker i sitt hem, de har skapat en bänk med ett sidobord. Tanken ''allt i ett'' är ett faktum! Inred din hall med denna snygga och praktiska bänk med tillhörande sidobord eller låt bänken pryda ditt vardagsrum där du kan avnjuta en kopp kaffe samtidigt sittandes på bänken som har en skön lädersits i svart.
 • Afteroom Barstol, Svart/Svart Läder

  afteroom barstol, svart/svart läder
  Afteroom barstol från Menu, formgiven av Afteroom designduo Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei. En stilren barstol med originell design. Vi gillar konstrasten mellan svart pulverlackerat stål, sits i läder och rygg i trä, vilket skapar en fantastisk sittkomfort på stolen. Denna skönhet passar utmärkt som barstol i köket eller varför inte i vardagsrummet. Stolen är inte bara praktisk utan blir även en fin inredningsdetalj i ditt hem.
 • Yeh Wall Bord Hög, Vit

  yeh wall bord hög, vit
  Yeh Wall bord från Menu, formgiven av Kenyon Yeh. Ett praktiskt och stilrent sidobord. Inspirationen till detta mobila sidobord fick designern efter att ha sett en cheerleading-uppvisning. En av killarna vilade ryggen mot väggen, i sittande ställning utan en stol medan en flicka stod på hans lår. Bordet är därför designat med rena linjer som står på två ben. Bordet är perfekt att lägga småsaker på, tidningar och böcker eller en blomkruka. Använd bordet som avlastning i hallen eller som en inredningsdetalj bredvid soffan. Tröttar du på platsen, kan du smidigt förflytta det någon annanstans.
 • Snaregade Matbord Ovalt, Svart

  snaregade matbord ovalt, svart
  Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. För den som är ute efter ett skrivbord fungerar även bordet som arbetsbord. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp.
 • Snaregade Matbord Rektangulärt, Ljusgrå/Mushroom

  snaregade matbord rektangulärt, ljusgrå/mushroom
  Snaregade Matbord Rektangulär designat av Norm Architects för Menu är ett graciöst och minimalistiskt bord som man kan sitta många personer runt.Bordet finns med antingen lackad ekfanér eller linoleumtopp. Det smäckra underredet består av lackat stål. Det finns flera olika modeller att välja mellan så som rektangulärt, runt eller ovalt.
 • WM String matstol svart

  wm string matstol svart
 • Co loungestol Svart ek

  co loungestol svart ek
 • WM String sittdyna matstol ljusgrå

  wm string sittdyna matstol ljusgrå
 • Harbour stol armstöd ekben khaki

  harbour stol armstöd ekben khaki
 • Harbour stol armstöd ekben light grey

  harbour stol armstöd ekben light grey
 • Harbour stol armstöd svarta ben khaki

  harbour stol armstöd svarta ben khaki
 • Androgyne bordsskiva till sidobord svart

  androgyne bordsskiva till sidobord svart
 • Afteroom barstol svart

  afteroom barstol svart
 • Co matstol svarta ben Ek

  co matstol svarta ben ek
 • Co matstol med armstöd Ek

  co matstol med armstöd ek
 • Co matstol med armstöd Svart ek

  co matstol med armstöd svart ek
 • Turning Sidobord, Svart/Ask

  turning sidobord, svart/ask
  Turning sidobord från Menu formgivet av Theresa Arns. Detta sidobord har ett inbyggt förvaringsutrymme för tidningar, fjärrkontroller och annat som du vill ha nära till hands. Bordet är elegant och välkomnande. Topplattan roterar runt ett av bordets ben för att öppnas. Stagen i mässing ger bordet stabilitet och framhäver även det vackra träet. Bordet passar i de flesta hem då det har en bra storlek samtidigt som det är funktionellt.
 • Plinth Low Soffbord, Svart Marmor

  plinth low soffbord, svart marmor
  Plinth soffbord från Menu, formgiven av Norm Architects. Soffbordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorns naturliga mönster. Varje bit marmor är noga utvald och de tillverkas för hand i en liten fabrik i Portugal Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt framför soffan och blir ett vackert blickfång i rummet. Finns i brun/grå Kendzo marmor, vit Carrera och svart Marquina. Eftersom marmor är ett naturmaterial och skiftar i utséende blir varje bord unikt. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Plinth Tall, Svart Marmor

  plinth tall, svart marmor
  Plinth tall från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i svart marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Plinth Low Soffbord, Brun/Grå Marmor

  plinth low soffbord, brun/grå marmor
  Plinth soffbord från Menu, formgiven av Norm Architects. Soffbordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorns naturliga mönster. Varje bit marmor är noga utvald och de tillverkas för hand i en liten fabrik i Portugal Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt framför soffan och blir ett vackert blickfång i rummet. Finns i brun/grå Kendzo marmor, vit Carrera och svart Marquina. Eftersom marmor är ett naturmaterial och skiftar i utséende blir varje bord unikt. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • WM String loungestol vit

  wm string loungestol vit
 • Afteroom Barstol, Svart/Cognac Läder

  afteroom barstol, svart/cognac läder
  Afteroom barstol från Menu, formgiven av Afteroom designduo Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei. En stilren barstol med originell design. Vi gillar konstrasten mellan svart pulverlackerat stål, sits i läder och rygg i trä, vilket skapar en fantastisk sittkomfort på stolen. Denna skönhet passar utmärkt som barstol i köket eller varför inte i vardagsrummet. Stolen är inte bara praktisk utan blir även en fin inredningsdetalj i ditt hem.
 • Afteroom stol 4 ben svart

  afteroom stol 4 ben svart
 • Godot Soffbord S, Burgundy

  godot soffbord s, burgundy
  Godot soffbord från Menu, formgiven av Iskos- Berlin. Rundt bord i färgen burgundy, med bordsskiva i linoleum och konstruktion i stål. Bordet har en spännande design med stadiga fötter. Bordskivans mått: ø90
 • Snaregade Matbord Runt Ø120 cm, Svart

  snaregade matbord runt ø120 cm, svart
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp.
 • Snaregade Matbord Runt Ø138 cm, Svart

  snaregade matbord runt ø138 cm, svart
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp.
 • Offset Sofa 1 Seater, Savanna 202

  offset sofa 1 seater, savanna 202
  Offset soffa från Menu, formgiven av den renommerade byrån Norm Architects. En vackert balanserad soffa som förkroppsligar paradoxen av att vara nätt och samtidigt stabil och omfamnande i sitt uttryck. Soffan Offset finns i flera storlekar och utföranden så du kan välja storlek utefter hur mycket utrymme du har där hemma. Soffan är fylld med skum och fjädrar vilket ger en skön sittupplevelse.Info klädsel Savanna: Material: 34% polyester, 31% new wool, 26% akryl, 4% bomull, 3% nylon, 2% linne Martindale 45.000 Info klädsel Mapel: Material: 81% viskos, 15% linne, 4% polyester Martindale: 30.000
 • Androgyne Matbord Ø150, Natur Ek

  androgyne matbord ø150, natur ek
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig ''eye-catcher''.
 • Androgyne Matbord Ø120, Mörkfärgad Ek

  androgyne matbord ø120, mörkfärgad ek
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig ''eye-catcher''.
 • Androgyne Matbord Ø120, Natur Ek

  androgyne matbord ø120, natur ek
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig ''eye-catcher''.
 • Androgyne Matbord Ø120, Mörkfärgad Ek/Sand

  androgyne matbord ø120, mörkfärgad ek/sand
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig ''eye-catcher''.
 • Androgyne Sofford 120x45 cm, Sand

  androgyne sofford 120x45 cm, sand
  Ett vackert bord i sten, ståtligt och kraftfullt som ett monument.
 • Androgyne Matbord Ø120, Natur Ek/Sand

  androgyne matbord ø120, natur ek/sand
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig ''eye-catcher''.
 • Androgyne Matbord Ø150, Mörkfärgad Ek

  androgyne matbord ø150, mörkfärgad ek
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig ''eye-catcher''.
 • Afteroom Plywood stol Ek

  afteroom plywood stol ek
 • Afteroom Plywood stol Svart ask

  afteroom plywood stol svart ask
 • Afteroom Plywood stol Mörkbetsad ek

  afteroom plywood stol mörkbetsad ek
 • Afteroom barstol läderklädsel 63,5 cm Dakar 0842

  afteroom barstol läderklädsel 63,5 cm dakar 0842
 • Co matstol armstöd kromade ben Mörkbetsad ek

  co matstol armstöd kromade ben mörkbetsad ek
 • Co matstol kromade ben Mörkbetsad ek

  co matstol kromade ben mörkbetsad ek
 • Harbour stol svarta ben Khaki

  harbour stol svarta ben khaki
 • NoNo soffbord L 59,5x96,5 cm Svart-brun

  nono soffbord l 59,5x96,5 cm svart-brun
 • Houkime Matta 200x300 cm, Beige

  houkime matta 200x300 cm, beige
  Houkime matta från menu med en klassisk, elegant design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Mattan har en tidlös färg och ett ribbat mönster med en taktil finish. Den har mjuka material för att skapa en mysig atmosfär. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Nina Bruun. Bra att veta om Houkime matta - Mattan är handvävd.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Uppskattas för den höga kvaliteten. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- För att rengöra hela mattan rekommenderar vi en kvalificerad mattspecialist.- Kemtvättas ej.- Kan blekna i direkt solljus.
 • Androgyne Soffbord, Valnöt/Sand

  androgyne soffbord, valnöt/sand
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material och gör därför varje del unik. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Androgyne Soffbord, Mörkbetsad Ek/Sand

  androgyne soffbord, mörkbetsad ek/sand
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i mörkbetsad ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material och gör därför varje del unik. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Knitting Loungestol, Mörkbetsad Ek/Drake 20

  knitting loungestol, mörkbetsad ek/drake 20
  Knitting loungestol från Menu med en tidlös, skulptural design med högkvalitativa material. Loungestolen har en massiv stomme i trä med en mjuk sits i fårskinn. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Denna produkt levereras monterad. Formgiven av Ib Kofod-Larsen. Bra att veta om Knitting loungestol - Loungestolen kommer i olika färger.- Uppskattas för den handgjorda, nogranna designen.- Originaldesign från 1951.- Kombinera loungestolen med en matta från Menu.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta bort svåra fläckar med en svamp, ljummet vatten och flytande tvättmedel för ull.- Kan blekna i direkt solljus.
 • NoNo soffbord L 59,5x96,5 cm Svart-mörkgrön

  nono soffbord l 59,5x96,5 cm svart-mörkgrön
 • Umanoff sidobord valnöt-polerad mässing 60 cm

  umanoff sidobord valnöt-polerad mässing 60 cm
 • Houkime Matta 170x240 cm, Midnattsblå

  houkime matta 170x240 cm, midnattsblå
  Houkime matta från menu med en klassisk, elegant design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Mattan har en tidlös färg och ett ribbat mönster med en taktil finish. Den har mjuka material för att skapa en mysig atmosfär. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Nina Bruun. Bra att veta om Houkime matta - Mattan är handvävd.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Uppskattas för den höga kvaliteten. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- För att rengöra hela mattan rekommenderar vi en kvalificerad mattspecialist.- Kemtvättas ej.- Kan blekna i direkt solljus.
 • Houkime Matta 200x300 cm, Midnattsblå

  houkime matta 200x300 cm, midnattsblå
  Houkime matta från menu med en klassisk, elegant design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Mattan har en tidlös färg och ett ribbat mönster med en taktil finish. Den har mjuka material för att skapa en mysig atmosfär. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Nina Bruun. Bra att veta om Houkime matta - Mattan är handvävd.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Uppskattas för den höga kvaliteten. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- För att rengöra hela mattan rekommenderar vi en kvalificerad mattspecialist.- Kemtvättas ej.- Kan blekna i direkt solljus.
 • Androgyne Soffbord, Mörkbetsad Ek

  androgyne soffbord, mörkbetsad ek
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i mörkbetsad ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material och gör därför varje del unik. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Androgyne Soffbord, Valnöt

  androgyne soffbord, valnöt
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material och gör därför varje del unik. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Androgyne Soffbord, Naturlig Ek/Sand

  androgyne soffbord, naturlig ek/sand
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material och gör därför varje del unik. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Knitting Loungestol, Naturlig Ek/Moonlight 09

  knitting loungestol, naturlig ek/moonlight 09
  Knitting loungestol från Menu med en tidlös, skulptural design med högkvalitativa material. Loungestolen har en massiv stomme i trä med en mjuk sits i fårskinn. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Denna produkt levereras monterad. Formgiven av Ib Kofod-Larsen. Bra att veta om Knitting loungestol - Loungestolen kommer i olika färger.- Uppskattas för den handgjorda, nogranna designen.- Originaldesign från 1951.- Kombinera loungestolen med en matta från Menu.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta bort svåra fläckar med en svamp, ljummet vatten och flytande tvättmedel för ull.- Kan blekna i direkt solljus.
 • Androgyne Soffbord, Naturlig Ek

  androgyne soffbord, naturlig ek
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material och gör därför varje del unik. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Afteroom barstol läderklädsel 63,5 cm Dakar 0250

  afteroom barstol läderklädsel 63,5 cm dakar 0250
 • Afteroom barstol sammetsklädsel 63,5 cm City Velvet CA7832/031

  afteroom barstol sammetsklädsel 63,5 cm city velvet ca7832/031
 • Afteroom barstol sammetsklädsel 73,5 cm City Velvet CA7832/031

  afteroom barstol sammetsklädsel 73,5 cm city velvet ca7832/031
 • Afteroom matstol svarta ben läderklädsel Dakar 0842

  afteroom matstol svarta ben läderklädsel dakar 0842
 • Afteroom matstol svarta ben läderklädsel Dakar 0250

  afteroom matstol svarta ben läderklädsel dakar 0250
 • Afteroom matstol svarta ben lädersits Walnut-20296 Pitch Black

  afteroom matstol svarta ben lädersits walnut-20296 pitch black
 • Afteroom matstol svarta ben sammetsklädsel City Velvet CA 7832/031

  afteroom matstol svarta ben sammetsklädsel city velvet ca 7832/031
 • Afteroom matstol svarta ben tygklädsel Maple 222

  afteroom matstol svarta ben tygklädsel maple 222
 • Co matstol armstöd kromade ben Ek

  co matstol armstöd kromade ben ek
 • Co matstol armstöd kromade ben Svart ek

  co matstol armstöd kromade ben svart ek
 • Co matstol kromade ben Ek

  co matstol kromade ben ek
 • Co matstol kromade ben Svart ek

  co matstol kromade ben svart ek
 • Harbour stol ekben Burned red

  harbour stol ekben burned red
 • Harbour stol ekben White

  harbour stol ekben white
 • Harbour stol svarta ben Black

  harbour stol svarta ben black
 • WM String sittdyna loungestol ljusgrå

  wm string sittdyna loungestol ljusgrå
 • Umanoff sidobord valnöt-polerad mässing 45 cm

  umanoff sidobord valnöt-polerad mässing 45 cm
 • Houkime Matta 170x240 cm, Beige

  houkime matta 170x240 cm, beige
  Houkime matta från menu med en klassisk, elegant design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Mattan har en tidlös färg och ett ribbat mönster med en taktil finish. Den har mjuka material för att skapa en mysig atmosfär. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Nina Bruun. Bra att veta om Houkime matta - Mattan är handvävd.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Uppskattas för den höga kvaliteten. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- För att rengöra hela mattan rekommenderar vi en kvalificerad mattspecialist.- Kemtvättas ej.- Kan blekna i direkt solljus.
 • Corbel Hylla

  corbel hylla
  Corbel hylla från menu med en modern, arkitektonisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Hyllan är tillverkad av vit marmor och har ett mörkbetsat fäste i ek med en bronserad arm i mässing. Den har en uppskattad mångsidighet perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgiven av Krøyer-Sætt er-Lassen. Bra att veta om Corbel hylla - Uppskattas för den mångsidiga, tidlösa designen.- Kan även användas som ett sidobord.- Kan även användas som ett nattduksbord. Hur bör du ta hand om hyllan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Umanoff Sidobord, 45 cm

  umanoff sidobord, 45 cm
  Umanoff sidobord från Menu med en elegant, iögonfallande design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Sidobordet är tillverkat av oljad valnöt med borstade detaljer i mässing och har en rundad topp. Formgiven av Arthur Umanoff. Bra att veta om Umanoff sidobord - Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Umanoff.- Sidobordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera sidobordet med en bordslampa från Menu.- Originaldesign från 1950.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Umanoff Sidobord, 60 cm

  umanoff sidobord, 60 cm
  Umanoff sidobord från Menu med en elegant, iögonfallande design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Sidobordet är tillverkat av oljad valnöt med borstade detaljer i mässing och har en rundad topp. Formgiven av Arthur Umanoff. Bra att veta om Umanoff sidobord - Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Umanoff.- Sidobordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera sidobordet med en bordslampa från Menu.- Originaldesign från 1950.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.
 • Menu | Offset fåtölj Demo

  menu | offset fåtölj demo
  Menu | Offset fåtölj Demo
 • Menu | Offset 3-sits soffa Demo

  menu | offset 3-sits soffa demo
  Menu | Offset 3-sits soffa Demo
 • Menu | Godot 1 seater fåtölj Demo

  menu | godot 1 seater fåtölj demo
  Menu | Godot 1 seater fåtölj Demo
 • Menu Knitting Chair, Dark Stained Oak, Colline 118

  menu knitting chair, dark stained oak, colline 118
  H: 90,6 cm, W: 71,3 cm, D: 66,9 cm, SH: 30 cm Beräknad leveranstid ca. 4-6 veckor
 • Menu Tailor, Lounge Sofa - Dark Stained Oak - Hallingdal 65, 103

  menu tailor, lounge sofa - dark stained oak - hallingdal 65, 103
  Menu Tailor, Lounge Sofa - Dark Stained Oak - Hallingdal 65, 103
 • Menu Tailor, Lounge Sofa - Natural Oak - Dakar 0311

  menu tailor, lounge sofa - natural oak - dakar 0311
  Menu Tailor, Lounge Sofa - Natural Oak - Dakar 0311
 • Menu Offset, 3 Seater - Savanna 202

  menu offset, 3 seater - savanna 202
  Menu Offset, 3 Seater - Savanna 202
 • Menu Offset, 2 Seater - Savanna 202

  menu offset, 2 seater - savanna 202
  Menu Offset, 2 Seater - Savanna 202
 • Menu Septembre Coffee Table - Black

  menu septembre coffee table - black
  Menu Septembre Coffee Table - Black
 • Menu Septembre Coffee Table - Black Ash/Grey Marble

  menu septembre coffee table - black ash/grey marble
  Menu Septembre Coffee Table - Black Ash/Grey Marble
 • Menu Offset, 1 Seater - Maple 222

  menu offset, 1 seater - maple 222
  Menu Offset, 1 Seater - Maple 222
 • Menu Offset, 1 Seater - Savanna 202

  menu offset, 1 seater - savanna 202
  Menu Offset, 1 Seater - Savanna 202
 • Menu Godot, 3 Seater - Remix 2/233

  menu godot, 3 seater - remix 2/233
  Menu Godot, 3 Seater - Remix 2/233
 • Menu Godot, 1 Seater - Remix 2/233

  menu godot, 1 seater - remix 2/233
  Menu Godot, 1 Seater - Remix 2/233
 • Menu Knitting Lounge chair - Dark Stained Oak/Leather Dakar 0311 sand

  menu knitting lounge chair - dark stained oak/leather dakar 0311 sand
  Menu Knitting Lounge chair - Dark Stained Oak/Leather Dakar 0311 sand
 • Menu Tearoom, Sofa - Savanna 202

  menu tearoom, sofa - savanna 202
  Menu Tearoom, Sofa - Savanna 202
 • Menu Turning Table - Black Ash/Brass

  menu turning table - black ash/brass
  Menu Turning Table - Black Ash/Brass
 • Menu Tearoom, Club Chair - PC1T

  menu tearoom, club chair - pc1t
  Menu Tearoom, Club Chair - PC1T
 • Menu WM String Dining Chair - Black

  menu wm string dining chair - black
  Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • Menu WM String Lounge Chair - Black

  menu wm string lounge chair - black
  Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • Menu Afteroom Counter Stool - Black

  menu afteroom counter stool - black
  Menu Afteroom Counter Stool - Black
 • Menu Afteroom Bar Stool - Black

  menu afteroom bar stool - black
  Menu Afteroom Bar Stool - Black
 • Menu Afteroom Bar Chair Plus - Black/City Velvet CA7832/031

  menu afteroom bar chair plus - black/city velvet ca7832/031
  Menu Afteroom Bar Chair Plus - Black/City Velvet CA7832/031
 • Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/City Velvet CA7832/062

  menu afteroom counter chair plus - black/city velvet ca7832/062
  Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/City Velvet CA7832/062
 • Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Maple 222

  menu afteroom counter chair plus - black/maple 222
  Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Maple 222
 • Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Savanna 202

  menu afteroom counter chair plus - black/savanna 202
  Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Savanna 202
 • Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Dakar 0250

  menu afteroom counter chair plus - black/dakar 0250
  Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Dakar 0250
 • Menu Afteroom Counter Chair - Black

  menu afteroom counter chair - black
  Menu Afteroom Counter Chair - Black
 • Menu Afteroom Counter Chair - Black/Cognac

  menu afteroom counter chair - black/cognac
  Menu Afteroom Counter Chair - Black/Cognac
 • Menu Afteroom Counter Chair - Black/Black

  menu afteroom counter chair - black/black
  Menu Afteroom Counter Chair - Black/Black
 • Menu Afteroom Bar Chair - Black

  menu afteroom bar chair - black
  Menu Afteroom Bar Chair - Black
 • Menu Afteroom Bar Chair - Black/Cognac

  menu afteroom bar chair - black/cognac
  Menu Afteroom Bar Chair - Black/Cognac
 • Menu Afteroom Bar Chair - Black/Black

  menu afteroom bar chair - black/black
  Menu Afteroom Bar Chair - Black/Black
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Light Grey Swivel, Light Grey Shell

  menu harbour side chair shell - light grey swivel, light grey shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Light Grey Swivel, Light Grey Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Khaki

  menu harbour side chair shell - black steel base, khaki
  Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Khaki
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Black Shell

  menu harbour side chair shell - black steel base, black shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Black Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, White Shell

  menu harbour side chair shell - natural oak, white shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, White Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, Burned Red Shell

  menu harbour side chair shell - natural oak, burned red shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, Burned Red Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Dark Stained Oak, Olive Shell

  menu harbour side chair shell - dark stained oak, olive shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Dark Stained Oak, Olive Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, City Velvet CA7832/078

  menu harbour side chair shell - natural oak, city velvet ca7832/078
  Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, City Velvet CA7832/078
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Dark Stained Oak, Remix 2

  menu harbour side chair shell - dark stained oak, remix 2
  Menu Harbour Side Chair Shell - Dark Stained Oak, Remix 2
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Dark Stained Oak, City Velvet CA7832/078

  menu harbour side chair shell - dark stained oak, city velvet ca7832/078
  Menu Harbour Side Chair Shell - Dark Stained Oak, City Velvet CA7832/078
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Dakar 0842

  menu harbour side chair shell - black steel base, dakar 0842
  Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Dakar 0842
 • Menu Harbour Counter Chair - Olive Shell

  menu harbour counter chair - olive shell
  Menu Harbour Counter Chair - Olive Shell
 • Menu Harbour Counter Chair - Black Shell

  menu harbour counter chair - black shell
  Menu Harbour Counter Chair - Black Shell
 • Menu Harbour Counter Chair - White Shell

  menu harbour counter chair - white shell
  Menu Harbour Counter Chair - White Shell
 • Menu Harbour Counter Chair - LIGHT GREY

  menu harbour counter chair - light grey
  Menu Harbour Counter Chair - LIGHT GREY
 • Menu Harbour Counter Chair - Khaki Shell

  menu harbour counter chair - khaki shell
  Menu Harbour Counter Chair - Khaki Shell
 • Menu Harbour Counter Chair - Burned Red

  menu harbour counter chair - burned red
  Menu Harbour Counter Chair - Burned Red
 • Menu Harbour Chair - Light Grey Steel Base, LIGHT GREY

  menu harbour chair - light grey steel base, light grey
  Menu Harbour Chair - Light Grey Steel Base, LIGHT GREY
 • Menu Harbour Chair - Black Steel Base, Khaki

  menu harbour chair - black steel base, khaki
  Menu Harbour Chair - Black Steel Base, Khaki
 • Menu Harbour Chair - Natural Oak Base, White

  menu harbour chair - natural oak base, white
  Menu Harbour Chair - Natural Oak Base, White
 • Menu Harbour Chair - Natural Oak Base, Burned Red

  menu harbour chair - natural oak base, burned red
  Menu Harbour Chair - Natural Oak Base, Burned Red
 • Menu Harbour Chair - Dark Oak Base, Olive

  menu harbour chair - dark oak base, olive
  Menu Harbour Chair - Dark Oak Base, Olive
 • Menu Harbour Chair - Dark Oak Base, Remix 233

  menu harbour chair - dark oak base, remix 233
  Menu Harbour Chair - Dark Oak Base, Remix 233
 • Menu Harbour Chair - Polish Alu Steel Swivel, White Shell

  menu harbour chair - polish alu steel swivel, white shell
  Menu Harbour Chair - Polish Alu Steel Swivel, White Shell
 • Menu Harbour Chair - Black Swivel, Olive Shell

  menu harbour chair - black swivel, olive shell
  Menu Harbour Chair - Black Swivel, Olive Shell
 • Menu Harbour Chair - Black Swivel, Khaki Shell

  menu harbour chair - black swivel, khaki shell
  Menu Harbour Chair - Black Swivel, Khaki Shell
 • Menu Harbour Chair - Black Swivel, Burned Red

  menu harbour chair - black swivel, burned red
  Menu Harbour Chair - Black Swivel, Burned Red
 • Menu Harbour Chair - Black Swivel, Black Shell

  menu harbour chair - black swivel, black shell
  Menu Harbour Chair - Black Swivel, Black Shell
 • Menu Harbour Chair - Natural Oak, City Velvet CA 7832/078

  menu harbour chair - natural oak, city velvet ca 7832/078
  Menu Harbour Chair - Natural Oak, City Velvet CA 7832/078
 • Menu Harbour Chair - Dark Stained Oak, City Velvet CA 7832/060

  menu harbour chair - dark stained oak, city velvet ca 7832/060
  Menu Harbour Chair - Dark Stained Oak, City Velvet CA 7832/060
 • Menu Harbour Chair - Black Steel Base, Dakar 08

  menu harbour chair - black steel base, dakar 08
  Menu Harbour Chair - Black Steel Base, Dakar 08
 • Menu Harbour Bar Chair - Light Grey Steel Base, White Shell

  menu harbour bar chair - light grey steel base, white shell
  Menu Harbour Bar Chair - Light Grey Steel Base, White Shell
 • Menu Harbour Bar Chair - Black Steel Base, Olive Shell

  menu harbour bar chair - black steel base, olive shell
  Menu Harbour Bar Chair - Black Steel Base, Olive Shell
 • Menu Harbour Bar Chair - Black Steel Base, Khaki Shell

  menu harbour bar chair - black steel base, khaki shell
  Menu Harbour Bar Chair - Black Steel Base, Khaki Shell
 • Menu Harbour Bar Chair - Black Steel Base, Burned Red Shell

  menu harbour bar chair - black steel base, burned red shell
  Menu Harbour Bar Chair - Black Steel Base, Burned Red Shell
 • Menu Harbour Column Bar Table - 60x70 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base

  menu harbour column bar table - 60x70 cm, off white marble tabletop with black base
  Menu Harbour Column Bar Table - 60x70 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base
 • Menu Harbour Column Bar Table - Ø80 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base

  menu harbour column bar table - ø80 cm, off white marble tabletop with black base
  Menu Harbour Column Bar Table - Ø80 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base
 • Menu Harbour Column Counter Table - Ø80 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base

  menu harbour column counter table - ø80 cm, off white marble tabletop with black base
  Menu Harbour Column Counter Table - Ø80 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base
 • Menu Harbour Side Counter Chair - Light Grey Steel Base, White Shell

  menu harbour side counter chair - light grey steel base, white shell
  Menu Harbour Side Counter Chair - Light Grey Steel Base, White Shell