Möbler
www.mobel.se

Menu möbler

Minimalistisk design och hållbar utveckling är ledande när Menu designar möbler för att göra världen mindre komplicerad. Möblerna tas fram i nära samarbete med kreativa formgivare som Norm Architects, Afteroom och Note Design Studio.

Bland de mest framgångsrika skapelserna från Menu finns Turning Table soffbord, ljusstaken POV och Afteroom barstol. Vi vill med galleriet här nedan inspirera till ditt nästa inredningsköp med möbler från Menus återförsäljare på nätet.

 • Menu Androgyne Soffbord Naturlig /sand - Soffbord Ek Sand - 1184019

  menu androgyne soffbord naturlig /sand - soffbord ek sand - 1184019
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Sand Soffbord i Ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Soffbord Mörkbetsad - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - 1184849

  menu androgyne soffbord mörkbetsad - soffbord ek mörkbetsad ek - 1184849
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i mörkbetsad ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Ø150 Mörkfärgad - Matbord & Barbord Ek Dark Oak - 1182849

  menu androgyne matbord ø150 mörkfärgad - matbord & barbord ek dark oak - 1182849
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Dark Oak Matbord & Barbord i Ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Rektangulärt Mörk Ek 210x100 Cm - Matbord & Barbord Mdf Dark Oak - 1185849

  menu androgyne matbord rektangulärt mörk ek 210x100 cm - matbord & barbord mdf dark oak - 1185849
  Androgyne matbord från Menu med ett storslaget, arkitektoniskt utseende perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat av hållbar MDF med ett vackert, högkvalitativt lager i ekfanér och en slitstark, lackad finish perfekt för vardagsbruk och har ett minimalistiskt, funktionellt bordsunderrede. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne matbord - Ett konstverk.- Matbordet kommer i 2 olika storlekar.- Matbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- Enkel att montera. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Oak Matbord & Barbord i MDF från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sofford 120x45 Cm Sand - Soffbord Kunis Breccia Stone Beige - 1184139

  menu androgyne sofford 120x45 cm sand - soffbord kunis breccia stone beige - 1184139
  Ett vackert bord i sten, ståtligt och kraftfullt som ett monument. Vi har valt ut Beige Soffbord i Kunis Breccia Stone från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Lounge Chair - Walnut Base, Savanna 672/Shade 20296

  menu harbour lounge chair - walnut base, savanna 672/shade 20296
  Menu Harbour Lounge Chair - Walnut Base, Savanna 672/Shade 20296
 • Menu Androgyne Soffbord /sand - Soffbord Valnöt - 1184869

  menu androgyne soffbord /sand - soffbord valnöt - 1184869
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Turning Table - Black Ash/Brass

  menu turning table - black ash/brass
  Menu Turning Table - Black Ash/Brass
 • Menu Harbour Column Bar Table - 60x70 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base

  menu harbour column bar table - 60x70 cm, off white marble tabletop with black base
  Menu Harbour Column Bar Table - 60x70 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base
 • Menu Snaregade Matbord Ovalt Svart - Matbord & Barbord Ekfanér Svart - 1151539

  menu snaregade matbord ovalt svart - matbord & barbord ekfanér svart - 1151539
  Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. För den som är ute efter ett skrivbord fungerar även bordet som arbetsbord. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ekfanér från Menu med stor omsorg.
 • Menu Houkime Matta 200x300 Cm Midnattsblå - Tuftade mattor Bomull Midnattsblå - 5856779

  menu houkime matta 200x300 cm midnattsblå - tuftade mattor bomull midnattsblå - 5856779
  Houkime matta från menu med en klassisk, elegant design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Mattan har en tidlös färg och ett ribbat mönster med en taktil finish. Den har mjuka material för att skapa en mysig atmosfär. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Nina Bruun. Bra att veta om Houkime matta - Mattan är handvävd.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Uppskattas för den höga kvaliteten. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- För att rengöra hela mattan rekommenderar vi en kvalificerad mattspecialist.- Kemtvättas ej.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Midnattsblå Tuftade mattor i Bomull från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Soffbord Mörkbetsad /sand - Soffbord Ek Sand - 1184819

  menu androgyne soffbord mörkbetsad /sand - soffbord ek sand - 1184819
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i mörkbetsad ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Sand Soffbord i Ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Umanoff Sidobord 45 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Mässing Valnöt - 1188879

  menu umanoff sidobord 45 cm - sidobord & avlastningsbord mässing valnöt - 1188879
  Umanoff sidobord från Menu med en elegant, iögonfallande design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av oljad valnöt med borstade detaljer i mässing och har en rundad topp. Formgiven av Arthur Umanoff. Bra att veta om Umanoff sidobord - Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Umanoff.- Sidobordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera sidobordet med en bordslampa från Menu.- Originaldesign från 1950.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Valnöt Sidobord & Avlastningsbord i Mässing från Menu med stor omsorg.
 • Menu Rail Desk Skrivbord Svart Stål / Naturlig Ek - Skrivbord Mdf Natural Oak - 1205039

  menu rail desk skrivbord svart stål / naturlig ek - skrivbord mdf natural oak - 1205039
  Rail Desk skrivbord från Menu med en nätt design med flera funktioner. Det har en ram i stål med ett kontrasterande hyllplan i trä. Använd som ett skrivbord, bänk eller hylla för att förvara böcker. Formgiven av Keiji Ashizawa. Bra att veta om Rail Desk skrivbord - Nätt design.- Flera funktioner.- Tillverkat av stål och trä.- Skrivbordet passar bra i hallen.- Skrivbordet passar bra i vardagsrummet.- Djup: 450 mm.- Bredd: 920 mm.- Höjd: 212 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Natural Oak Skrivbord i MDF från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Side Counter Chair - Black Steel Base, Khaki Shell

  menu harbour side counter chair - black steel base, khaki shell
  Menu Harbour Side Counter Chair - Black Steel Base, Khaki Shell
 • Menu | Offset fåtölj Demo

  menu | offset fåtölj demo
  Menu | Offset fåtölj Demo
 • Menu Tailor, Lounge Sofa - Natural Oak - Dakar 0311

  menu tailor, lounge sofa - natural oak - dakar 0311
  Menu Tailor, Lounge Sofa - Natural Oak - Dakar 0311
 • Menu Septembre Coffee Table - Black

  menu septembre coffee table - black
  Menu Septembre Coffee Table - Black
 • Menu Septembre Coffee Table - Black Ash/Grey Marble

  menu septembre coffee table - black ash/grey marble
  Menu Septembre Coffee Table - Black Ash/Grey Marble
 • Menu Harbour Chair - Black Swivel, Black Shell

  menu harbour chair - black swivel, black shell
  Menu Harbour Chair - Black Swivel, Black Shell
 • Menu Harbour Column Bar Table - Ø80 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base

  menu harbour column bar table - ø80 cm, off white marble tabletop with black base
  Menu Harbour Column Bar Table - Ø80 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base
 • Menu Androgyne Table Top for Side Table - Ivory Marble

  menu androgyne table top for side table - ivory marble
  Menu Androgyne Table Top for Side Table - Ivory Marble
 • Menu Co Chair Dining Chair - Black Steel Base, Hallingdal 130 Seat/Natural Oak Back/Foam CAL117

  menu co chair dining chair - black steel base, hallingdal 130 seat/natural oak back/foam cal117
  Menu Co Chair Dining Chair - Black Steel Base, Hallingdal 130 Seat/Natural Oak Back/Foam CAL117
 • Menu Co Chair Dining Chair - Black Steel Base, Dakar 0842 Seat/Dark Stained Oak Back w/Arms

  menu co chair dining chair - black steel base, dakar 0842 seat/dark stained oak back w/arms
  Menu Co Chair Dining Chair - Black Steel Base, Dakar 0842 Seat/Dark Stained Oak Back w/Arms
 • Menu Androgyne Matbord Rektangulärt Mörk Ek 280x110 Cm - Matbord & Barbord Mdf Dark Oak - 1186849

  menu androgyne matbord rektangulärt mörk ek 280x110 cm - matbord & barbord mdf dark oak - 1186849
  Androgyne matbord från Menu med ett storslaget, arkitektoniskt utseende perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat av hållbar MDF med ett vackert, högkvalitativt lager i ekfanér och en slitstark, lackad finish perfekt för vardagsbruk och har ett minimalistiskt, funktionellt bordsunderrede. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne matbord - Ett konstverk.- Matbordet kommer i 2 olika storlekar.- Matbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- Enkel att montera. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Oak Matbord & Barbord i MDF från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Low Soffbord Vit - Soffbord Marmor Vit - 7000630

  menu plinth low soffbord vit - soffbord marmor vit - 7000630
  Plinth soffbord från Menu, formgiven av Norm Architects. Soffbordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorns naturliga mönster. Varje bit marmor är noga utvald och de tillverkas för hand i en liten fabrik i Portugal Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt framför soffan och blir ett vackert blickfång i rummet. Finns i brun/grå Kendzo marmor, vit Carrera och svart Marquina. Eftersom marmor är ett naturmaterial och skiftar i utséende blir varje bord unikt. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Vit Soffbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Column Matbord Ø105 Cm Marmor/svart - Matbord & Barbord Stål Svart - 9316659

  menu harbour column matbord ø105 cm marmor/svart - matbord & barbord stål svart - 9316659
  Harbour Column Matbord designad av Norm Architects är ett klassiskt och stilrent pelarmarmorbord. Bordet är sofistikerat och vackert med mjuk marmor till det råa stålunderredet. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Passage Soffbord Naturlig Ek Ø50 Cm - Soffbord Massiv Ek Natural Oak - 9150039

  menu passage soffbord naturlig ek ø50 cm - soffbord massiv ek natural oak - 9150039
  Passage soffbord från Menu med en tidlös, elegant design. Bordet är tillverkat av FSC-certifierat massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Formgiven av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Natural Oak Soffbord i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Rektangulärt Naturlig Ek 210x100 Cm - Matbord & Barbord Mdf Natural Oak - 1185019

  menu androgyne matbord rektangulärt naturlig ek 210x100 cm - matbord & barbord mdf natural oak - 1185019
  Androgyne matbord från Menu med ett storslaget, arkitektoniskt utseende perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat av hållbar MDF med ett vackert, högkvalitativt lager i ekfanér och en slitstark, lackad finish perfekt för vardagsbruk och har ett minimalistiskt, funktionellt bordsunderrede. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne matbord - Ett konstverk.- Matbordet kommer i 2 olika storlekar.- Matbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- Enkel att montera. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Natural Oak Matbord & Barbord i MDF från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Ø120 Natur Ek - Matbord & Barbord Ekfanér Naturlig Ek - 1183039

  menu androgyne matbord ø120 natur ek - matbord & barbord ekfanér naturlig ek - 1183039
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Naturlig Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Bordsskiva Svart - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Svart - 1181539

  menu androgyne bordsskiva svart - sidobord & avlastningsbord marmor svart - 1181539
  Androgyne bordsskiva från Menu med en klassisk design i marmor med en rund form. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne bordsskiva - Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Menu.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 18 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Passage Soffbord Naturlig Ek Ø70 Cm - Soffbord Massiv Ek Natural Oak - 9170039

  menu passage soffbord naturlig ek ø70 cm - soffbord massiv ek natural oak - 9170039
  Passage soffbord från Menu med en tidlös, elegant design. Bordet är tillverkat av FSC-certifierat massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Formgiven av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Natural Oak Soffbord i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Houkime Matta 200x300 Cm Beige - Tuftade mattor Bomull Beige - 5856049

  menu houkime matta 200x300 cm beige - tuftade mattor bomull beige - 5856049
  Houkime matta från menu med en klassisk, elegant design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Mattan har en tidlös färg och ett ribbat mönster med en taktil finish. Den har mjuka material för att skapa en mysig atmosfär. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Nina Bruun. Bra att veta om Houkime matta - Mattan är handvävd.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Uppskattas för den höga kvaliteten. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- För att rengöra hela mattan rekommenderar vi en kvalificerad mattspecialist.- Kemtvättas ej.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Beige Tuftade mattor i Bomull från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Soffbord Naturlig - Soffbord Ek - 1184039

  menu androgyne soffbord naturlig - soffbord ek - 1184039
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i naturlig ek med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Snaregade Matbord Ø120 Cm Svart - Matbord & Barbord Ekfanér Svart - 1153539

  menu snaregade matbord ø120 cm svart - matbord & barbord ekfanér svart - 1153539
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ekfanér från Menu med stor omsorg.
 • Menu Corbel Hylla - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 7080630

  menu corbel hylla - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 7080630
  Corbel hylla från menu med en modern, arkitektonisk design som smälter harmoniskt in i hemmet. Hyllan är tillverkad av vit marmor och har ett mörkbetsat fäste i ek med en bronserad arm i mässing. Den har en uppskattad mångsidighet perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgiven av Krøyer-Sætt er-Lassen. Bra att veta om Corbel hylla - Uppskattas för den mångsidiga, tidlösa designen.- Kan även användas som ett sidobord.- Kan även användas som ett nattduksbord. Hur bör du ta hand om hyllan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Snaregade Matbord Ovalt Charcoal/svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - 1151149

  menu snaregade matbord ovalt charcoal/svart - matbord & barbord linoleum svart - 1151149
  Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från Menu med stor omsorg.
 • Menu Snaregade Matbord Rektangulärt Ljusgrå/mushroom - Matbord & Barbord Mdf Ljusgrå - 1150689

  menu snaregade matbord rektangulärt ljusgrå/mushroom - matbord & barbord mdf ljusgrå - 1150689
  Snaregade Matbord Rektangulär designat av Norm Architects för Menu är ett graciöst och minimalistiskt bord som man kan sitta många personer runt.Bordet finns med antingen lackad ekfanér eller linoleumtopp. Det smäckra underredet består av lackat stål. Det finns flera olika modeller att välja mellan så som rektangulärt, runt eller ovalt. Vi har valt ut Ljusgrå Matbord & Barbord i MDF från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Svart / Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Viola - 1180539-1181319

  menu androgyne sidobord svart / viola - sidobord & avlastningsbord marmor viola - 1180539-1181319
  Androgyne sidobord från Menu med en stilren design med en svart, stadig stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Viola Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ivory / Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Viola - 1180649-1181319

  menu androgyne sidobord ivory / viola - sidobord & avlastningsbord marmor viola - 1180649-1181319
  Androgyne sidobord från Menu med en stilren design med en stadig, ivory stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Viola Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Stol Med Hjul Polerad Aluminium / Dakar 0250 - Kontorsstolar Dakar 0250 - 9391004-050300ZZ

  menu harbour stol med hjul polerad aluminium / dakar 0250 - kontorsstolar dakar 0250 - 9391004-050300zz
  Harbour stol från Menu med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0250 Kontorsstolar från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / Fårskinn Root - Fåtöljer Massiv Ek Root - 8054002-001804ZZ

  menu brasilia fåtölj mörkbetsad ek / fårskinn root - fåtöljer massiv ek root - 8054002-001804zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Peek Table Lamp - Black

  menu peek table lamp - black
  Menu Peek Table Lamp - Black
 • Menu | Carrie Bordslampa Olive

  menu | carrie bordslampa olive
  Menu | Carrie Bordslampa Olive
 • Menu Afteroom Bench Black/cognac Leather 21000 - Bänkar Stål Svart - 8871960

  menu afteroom bench black/cognac leather 21000 - bänkar stål svart - 8871960
  Afteroom bänk från Menu, formgiven av Afteroom. Här har designerna Hung-Ming Chen och Chen-Yen We som utgör Afteroom inspirerats av enkelheten som många söker i sitt hem, de har skapat en bänk med ett sidobord. Tanken allt i ett är ett faktum! Inred din hall med denna snygga och praktiska bänk med tillhörande sidobord eller låt bänken pryda ditt vardagsrum där du kan avnjuta en kopp kaffe samtidigt sittandes på bänken som har en skön lädersits. Vi har valt ut Svart Bänkar i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Bas Svart - Sidobord & Avlastningsbord Stål Svart - 1180539

  menu androgyne sidobord bas svart - sidobord & avlastningsbord stål svart - 1180539
  Androgyne sidobord från Menu, formgivet av Danielle Siggerud. Här har vi ett vackert sidobord med en elegant siluett. Bordet är uppdelat i två delar, basen och bordsskivan. Detta gör att du får mixa och matcha fritt bland olika utföranden så du kan välja det bord som passar bäst hemma hos dig. Basen till bordet är gjord i stål medan bordsskivan är gjord i elegant marmor. Bordet blir ett utmärkt komplement till vardagsrummet eller sovrummet där det kan bära upp fina vaser och krukor. Bas och bordsskiva säljes separat Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Cubic Vit - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 7010630

  menu plinth cubic vit - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 7010630
  Plinth cubic från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ø50 Cm Valnöt / Valnöt - Sidobord & Avlastningsbord Plast Valnöt - 1119879

  menu androgyne sidobord ø50 cm valnöt / valnöt - sidobord & avlastningsbord plast valnöt - 1119879
  Androgyne sidobord från Menu med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med vacker fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Det har vackra, kontrasterande former och en hållbar finish i PU-lack. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 500 mm.- 2 års garanti.- Vikt: 11.4 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i sten.- Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Valnöt Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Menu med stor omsorg.
 • Menu Offset, 3 Seater - Savanna 202

  menu offset, 3 seater - savanna 202
  Menu Offset, 3 Seater - Savanna 202
 • Menu Collister Table Lamp - Bronze

  menu collister table lamp - bronze
  Menu Collister Table Lamp - Bronze
 • Menu | Godot 1 seater fåtölj Demo

  menu | godot 1 seater fåtölj demo
  Godot är en elegant fåtölj designad av Iskos-Berlin för danska Menu. De mjuka formerna på insidan av fåtöljen, formade för bekvämlighet och rörelsefrihet, kontrasterar till den strama yttre silhuetten. Tack vare sin stilrena design är Godot lätt att matcha med resterande inredning. Det danska designföretaget Menu har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som Menu har blivit kända för. Menu har många erkända formgivare under sitt tak som alla hjälper till att bidra till Menus vision. Tänk enkelhet, användarvänlighet och prismedveten produktion. Rena linjer med fokus på hantverksskicklighet och funktion. En palett av naturnära färger och varma toner. Modern, diskret och hantverksmässig minimalism. Demomöbel : Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.
 • Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Savanna 202

  menu afteroom counter chair plus - black/savanna 202
  Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Savanna 202
 • Menu Afteroom Counter Chair - Black

  menu afteroom counter chair - black
  Menu Afteroom Counter Chair - Black
 • Menu Harbour Column Counter Table - Ø80 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base

  menu harbour column counter table - ø80 cm, off white marble tabletop with black base
  Menu Harbour Column Counter Table - Ø80 cm, Off White Marble Tabletop with Black Base
 • Menu Harbour Side Bar Chair - Light Grey Base, White Shell

  menu harbour side bar chair - light grey base, white shell
  Menu Harbour Side Bar Chair - Light Grey Base, White Shell
 • Menu Harbour Side Bar Chair - Light Grey Base, Light Grey Shell

  menu harbour side bar chair - light grey base, light grey shell
  Menu Harbour Side Bar Chair - Light Grey Base, Light Grey Shell
 • Menu Afteroom Bench - Black/Black

  menu afteroom bench - black/black
  Menu Afteroom Bench - Black/Black
 • Menu Androgyne Table Top for Side Table - Black Marble

  menu androgyne table top for side table - black marble
  Menu Androgyne Table Top for Side Table - Black Marble
 • Menu Androgyne Side Table - Ivory

  menu androgyne side table - ivory
  Menu Androgyne Side Table - Ivory
 • Menu Co Chair Dining Chair - Black Steel Base, Dakar 0842/Black Oak Back w/Arms/Foam CAL117

  menu co chair dining chair - black steel base, dakar 0842/black oak back w/arms/foam cal117
  Menu Co Chair Dining Chair - Black Steel Base, Dakar 0842/Black Oak Back w/Arms/Foam CAL117
 • Menu Knitting Loungestol Naturlig Ek/moonlight 09 - Fåtöljer Plywood Natur - 9680005-030R04ZZ

  menu knitting loungestol naturlig ek/moonlight 09 - fåtöljer plywood natur - 9680005-030r04zz
  Knitting loungestol från Menu med en tidlös, skulptural design med högkvalitativa material. Den har en massiv stomme i trä med en mjuk sits i fårskinn. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Denna produkt levereras monterad. Formgiven av Ib Kofod-Larsen. Bra att veta om Knitting loungestol - Loungestolen kommer i olika färger.- Uppskattas för den noggrant handgjorda designen.- Originaldesign från 1951.- Kombinera loungestolen med en matta från Menu.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta bort svåra fläckar med en svamp, ljummet vatten och flytande tvättmedel för ull.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Natur Fåtöljer i Plywood från Menu med stor omsorg.
 • Menu Passage Soffbord Mörk Ek Ø70 Cm - Soffbord Massiv Ek Dark Oak - 9170959

  menu passage soffbord mörk ek ø70 cm - soffbord massiv ek dark oak - 9170959
  Passage soffbord från Menu med en tidlös, elegant design. Bordet är tillverkat av FSC-certifierat massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Oak Soffbord i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Low Soffbord Svart - Soffbord Marmor Svart - 7000530

  menu plinth low soffbord svart - soffbord marmor svart - 7000530
  Plinth soffbord från Menu, formgiven av Norm Architects. Soffbordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorns naturliga mönster. Varje bit marmor är noga utvald och de tillverkas för hand i en liten fabrik i Portugal Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt framför soffan och blir ett vackert blickfång i rummet. Finns i brun/grå Kendzo marmor, vit Carrera och svart Marquina. Eftersom marmor är ett naturmaterial och skiftar i utséende blir varje bord unikt. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Soffbord - Soffbord Valnöt - 1184879

  menu androgyne soffbord - soffbord valnöt - 1184879
  Androgyne soffbord från Menu med en modern, sofistikerad design med en tidlös look perfekt för alla hem. Bordet har ett spännande underrede i valnöt med en raffinerad, rektangulär bordsskiva som smälter harmoniskt in i hemmet. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne soffbord - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Soffbordet kommer i olika färger.- Det här soffbordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Finns även som ett runt matbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Passage Soffbord Mörk Ek Ø90 Cm - Soffbord Massiv Ek Dark Oak - 9190959

  menu passage soffbord mörk ek ø90 cm - soffbord massiv ek dark oak - 9190959
  Passage soffbord från Menu med en tidlös, elegant design. Bordet är tillverkat av FSC-certifierat massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Oak Soffbord i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Houkime Matta 170x240 Cm Beige - Tuftade mattor Bomull Beige - 5855049

  menu houkime matta 170x240 cm beige - tuftade mattor bomull beige - 5855049
  Houkime matta från menu med en klassisk, elegant design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Mattan har en tidlös färg och ett ribbat mönster med en taktil finish. Den har mjuka material för att skapa en mysig atmosfär. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Nina Bruun. Bra att veta om Houkime matta - Mattan är handvävd.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Uppskattas för den höga kvaliteten. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- För att rengöra hela mattan rekommenderar vi en kvalificerad mattspecialist.- Kemtvättas ej.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Beige Tuftade mattor i Bomull från Menu med stor omsorg.
 • Menu Houkime Matta 170x240 Cm Midnattsblå - Tuftade mattor Bomull Midnattsblå - 5855779

  menu houkime matta 170x240 cm midnattsblå - tuftade mattor bomull midnattsblå - 5855779
  Houkime matta från menu med en klassisk, elegant design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Mattan har en tidlös färg och ett ribbat mönster med en taktil finish. Den har mjuka material för att skapa en mysig atmosfär. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Nina Bruun. Bra att veta om Houkime matta - Mattan är handvävd.- Mattan kommer i olika storlekar.- Mattan kommer i olika färger.- Uppskattas för den höga kvaliteten. Hur bör du ta hand om mattan?- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- För att rengöra hela mattan rekommenderar vi en kvalificerad mattspecialist.- Kemtvättas ej.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Midnattsblå Tuftade mattor i Bomull från Menu med stor omsorg.
 • Menu Passage Soffbord Naturlig Ek Ø90 Cm - Soffbord Massiv Ek Natural Oak - 9190039

  menu passage soffbord naturlig ek ø90 cm - soffbord massiv ek natural oak - 9190039
  Passage soffbord från Menu med en tidlös, elegant design. Bordet är tillverkat av FSC-certifierat massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Formgiven av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Natural Oak Soffbord i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Passage Soffbord Mörk Ek Ø50 Cm - Soffbord Massiv Ek Dark Oak - 9150959

  menu passage soffbord mörk ek ø50 cm - soffbord massiv ek dark oak - 9150959
  Passage soffbord från Menu med en tidlös, elegant design. Bordet är tillverkat av FSC-certifierat massiv ek med dekorativa detaljer och mjuka former perfekta till soffan. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Krøyer Sætter-Lassen. Bra att veta om Passage soffbord - Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Oak Soffbord i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Cage Soffbord Vit/vit - Soffbord Marmor Vit - 3540639

  menu cage soffbord vit/vit - soffbord marmor vit - 3540639
  Cage soffbord från Menu, formgiven av Form Us With Love. Detta stilfulla soffbord är tillverkat i pulverlackerat stål och har en skiva i marmor. Korgen under bordsskivan blir praktisk förvaring för tidningar och andra småsaker. Bordet är nätt i sitt formspråk och blir en fin inredningsdetalj i ditt hem. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Vit Soffbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Low Soffbord Brun/grå - Soffbord Marmor Brun - 7000960

  menu plinth low soffbord brun/grå - soffbord marmor brun - 7000960
  Plinth soffbord från Menu, formgiven av Norm Architects. Soffbordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorns naturliga mönster. Varje bit marmor är noga utvald och de tillverkas för hand i en liten fabrik i Portugal Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt framför soffan och blir ett vackert blickfång i rummet. Finns i brun/grå Kendzo marmor, vit Carrera och svart Marquina. Eftersom marmor är ett naturmaterial och skiftar i utséende blir varje bord unikt. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Brun Soffbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Offset Sofa 1 Seater Savanna 202 - Fåtöljer Polyester Grå - 9849029

  menu offset sofa 1 seater savanna 202 - fåtöljer polyester grå - 9849029
  Offset soffa från Menu, formgiven av den renommerade byrån Norm Architects. En vackert balanserad soffa som förkroppsligar paradoxen av att vara nätt och samtidigt stabil och omfamnande i sitt uttryck. Soffan Offset finns i flera storlekar och utföranden så du kan välja storlek utefter hur mycket utrymme du har där hemma. Soffan är fylld med skum och fjädrar vilket ger en skön sittupplevelse.Info klädsel Savanna: Material: 34% polyester, 31% new wool, 26% akryl, 4% bomull, 3% nylon, 2% linne Martindale 45.000 Info klädsel Mapel: Material: 81% viskos, 15% linne, 4% polyester Martindale: 30.000 Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Polyester från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Bordsskiva Calacatta Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor White/Multicolour - 1181319

  menu androgyne bordsskiva calacatta viola - sidobord & avlastningsbord marmor white/multicolour - 1181319
  Androgyne bordsskiva från Menu med en klassisk design i marmor med en rund form. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne bordsskiva - Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Menu.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 18 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut White/Multicolour Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ivory / Vit - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 1180649-1181649

  menu androgyne sidobord ivory / vit - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 1180649-1181649
  Androgyne sidobord från Menu med en stilren design med en stadig, ivory stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Turning Bord White Oak Ø65 Cm - Soffbord Ask Vit Ek - 6900049

  menu turning bord white oak ø65 cm - soffbord ask vit ek - 6900049
  Turning sidobord från Menu formgivet av Theresa Arns. Detta sidobord har ett inbyggt förvaringsutrymme för tidningar, fjärrkontroller och annat som du vill ha nära till hands. Bordet är elegant och välkomnande. Topplattan roterar runt ett av bordets ben för att öppnas. Stagen i mässing ger bordet stabilitet och framhäver även det vackra träet. Bordet passar i de flesta hem då det har en bra storlek samtidigt som det är funktionellt. Vi har valt ut Vit Ek Soffbord i Ask från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Walnut Root - Fåtöljer Massiv Valnöt Root - 319281-319290

  menu brasilia fåtölj med ottoman walnut root - fåtöljer massiv valnöt root - 319281-319290
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Ottoman ingår.- Hög komfort.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Walnut Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Massiv Valnöt Bouclé 02 Beige - 319279-319288

  menu brasilia fåtölj med ottoman walnut bouclé 02 beige - fåtöljer massiv valnöt bouclé 02 beige - 319279-319288
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Ottoman ingår.- Hög komfort.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Mörkbetsad Ek Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Massiv Ek Bouclé 02 Beige - 319276-319285

  menu brasilia fåtölj med ottoman mörkbetsad ek bouclé 02 beige - fåtöljer massiv ek bouclé 02 beige - 319276-319285
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Ottoman ingår.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek Dunes Cognac 21004 - Fåtöljer Stål Konjak - 319274-319283

  menu brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek dunes cognac 21004 - fåtöljer stål konjak - 319274-319283
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Ottoman ingår.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Brasilia fåtölj:- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Brasilia ottoman:- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Snaregade Matbord Ø138 Cm Charcoal/svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - 1152149

  menu snaregade matbord ø138 cm charcoal/svart - matbord & barbord linoleum svart - 1152149
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Walnut Camel - Fåtöljer Massiv Valnöt Camel - 319280-319289

  menu brasilia fåtölj med ottoman walnut camel - fåtöljer massiv valnöt camel - 319280-319289
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Ottoman ingår.- Hög komfort.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fåtöljer i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Mörkbetsad Ek Root - Fåtöljer Massiv Ek Root - 319278-319287

  menu brasilia fåtölj med ottoman mörkbetsad ek root - fåtöljer massiv ek root - 319278-319287
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Ottoman ingår.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Mörkbetsad Ek Camel - Fåtöljer Massiv Ek Camel - 319277-319286

  menu brasilia fåtölj med ottoman mörkbetsad ek camel - fåtöljer massiv ek camel - 319277-319286
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Ottoman ingår.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Ottoman: 74x55,5x40 cm.- Fåtölj: 96x84x82 cm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fåtöljer i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek Sheepskin Root - Fåtöljer Stål Root - 319275-319284

  menu brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek sheepskin root - fåtöljer stål root - 319275-319284
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Ottoman ingår.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Brasilia fåtölj:- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Brasilia ottoman:- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Med Ottoman Naturlig Ek Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Stål Bouclé 02 Beige - 319273-319282

  menu brasilia fåtölj med ottoman naturlig ek bouclé 02 beige - fåtöljer stål bouclé 02 beige - 319273-319282
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser och matchande ottoman. Stolen har robust stomme i massiv ek med låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Hög komfort.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Ottoman ingår.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Brasilia fåtölj:- Bredd: 960 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Brasilia ottoman:- Bredd: 740 mm.- Djup: 555 mm.- Höjd: 400 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Yeh Wall Bord Hög Vit - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Vit - 8700639

  menu yeh wall bord hög vit - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål vit - 8700639
  Yeh Wall bord från Menu, formgiven av Kenyon Yeh. Ett praktiskt och stilrent sidobord. Inspirationen till detta mobila sidobord fick designern efter att ha sett en cheerleading-uppvisning. En av killarna vilade ryggen mot väggen, i sittande ställning utan en stol medan en flicka stod på hans lår. Bordet är därför designat med rena linjer som står på två ben. Bordet är perfekt att lägga småsaker på, tidningar och böcker eller en blomkruka. Använd bordet som avlastning i hallen eller som en inredningsdetalj bredvid soffan. Tröttar du på platsen, kan du smidigt förflytta det någon annanstans. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Cubic Sidobord Brun/grå - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Brun - 7010960

  menu plinth cubic sidobord brun/grå - sidobord & avlastningsbord marmor brun - 7010960
  Plinth cubic från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Bas Ivory - Sidobord & Avlastningsbord Stål Vit - 1180649

  menu androgyne sidobord bas ivory - sidobord & avlastningsbord stål vit - 1180649
  Androgyne sidobord från Menu, formgivet av Danielle Siggerud. Här har vi ett vackert sidobord med en elegant siluett. Bordet är uppdelat i två delar, basen och bordsskivan. Detta gör att du får mixa och matcha fritt bland olika utföranden så du kan välja det bord som passar bäst hemma hos dig. Basen till bordet är gjord i stål medan bordsskivan är gjord i elegant marmor. Bordet blir ett utmärkt komplement till vardagsrummet eller sovrummet där det kan bära upp fina vaser och krukor. Bas och bordsskiva säljes separat Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Tall Rose Calacatta Viola - Sidobord & Avlastningsbord Marmor White/Multicolour - 7020319

  menu plinth tall rose calacatta viola - sidobord & avlastningsbord marmor white/multicolour - 7020319
  Plinth tall från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i svart marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut White/Multicolour Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Afteroom Barstol Svart/cognac Läder - Barstolar Stål Svart - 9416530

  menu afteroom barstol svart/cognac läder - barstolar stål svart - 9416530
  Afteroom barstol från Menu, formgiven av Afteroom designduo Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei. En stilren barstol med originell design. Vi gillar konstrasten mellan svart pulverlackerat stål, sits i läder och rygg i trä, vilket skapar en fantastisk sittkomfort på stolen. Denna skönhet passar utmärkt som barstol i köket eller varför inte i vardagsrummet. Stolen är inte bara praktisk utan blir även en fin inredningsdetalj i ditt hem. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Tall Vit - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 7020630

  menu plinth tall vit - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 7020630
  Plinth tall från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i svart marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Hög Svart - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Svart - 7020530

  menu plinth hög svart - sidobord & avlastningsbord marmor svart - 7020530
  Plinth tall från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i svart marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Cubic Svart - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Svart - 7010530

  menu plinth cubic svart - sidobord & avlastningsbord marmor svart - 7010530
  Plinth cubic från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Turning Sidobord Svart/ - Sidobord & Avlastningsbord Ask Svart - 6900539

  menu turning sidobord svart/ - sidobord & avlastningsbord ask svart - 6900539
  Turning sidobord från Menu formgivet av Theresa Arns. Detta sidobord har ett inbyggt förvaringsutrymme för tidningar, fjärrkontroller och annat som du vill ha nära till hands. Bordet är elegant och välkomnande. Topplattan roterar runt ett av bordets ben för att öppnas. Stagen i mässing ger bordet stabilitet och framhäver även det vackra träet. Bordet passar i de flesta hem då det har en bra storlek samtidigt som det är funktionellt. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ask från Menu med stor omsorg.
 • Menu Afteroom Bänk Svart/svart - Bänkar Stål Svart - 8870530

  menu afteroom bänk svart/svart - bänkar stål svart - 8870530
  Afteroom bänk från Menu, formgiven av Afteroom. Här har designerna Hung-Ming Chen och Chen-Yen We som utgör Afteroom inspirerats av enkelheten som många söker i sitt hem, de har skapat en bänk med ett sidobord. Tanken "allt i ett" är ett faktum! Inred din hall med denna snygga och praktiska bänk med tillhörande sidobord eller låt bänken pryda ditt vardagsrum där du kan avnjuta en kopp kaffe samtidigt sittandes på bänken som har en skön lädersits i svart. Vi har valt ut Svart Bänkar i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ø50 Cm Kunis Breccia Sten / Mörkbetsad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Plast Mörkbetsad Ek - 1119819

  menu androgyne sidobord ø50 cm kunis breccia sten / mörkbetsad ek - sidobord & avlastningsbord plast mörkbetsad ek - 1119819
  Androgyne sidobord från Menu med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Det har en vacker bordsskiva i sten och intressanta, kontrasterande former. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Kontrasterande material.- Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 500 mm.- 2 års garanti.- Vikt: 15.5 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i fanér.- Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Menu med stor omsorg.
 • Menu Offset Fåtölj Avtagbar Klädsel Cotlin Wheat - Fåtöljer Bomull Vete - 9852002

  menu offset fåtölj avtagbar klädsel cotlin wheat - fåtöljer bomull vete - 9852002
  Offset fåtölj från Menu med en hållbar, skandinavisk design perfekt för det moderna hemmet. Stolen har en stadig stomme i FSC-certifierat trä och plymåer med en dubbel skumkärna med en omslutande blandning i fjäder och skum för extra komfort. Den har en avtagbar klädsel i linne och bomull med dolt kardborrefäste för att lätt ta av och på, olika, valbara färger med jordnära toner och rena, eleganta linjer med en avslappnad look. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Offset fåtölj - Elegant, avslappnad design.- Stomme i FSC-certifierat trä.- Avtagbar klädsel med dolt kardborrefäste.- Bredd: 940 mm.- Djup: 900 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 370 mm.- 2 års garanti.- Hög kvalitet med en underbar komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt. Vi har valt ut Vete Fåtöljer i Bomull från Menu med stor omsorg.
 • Menu The Eclipse Skrivbord Mörkoljad Ek - Skrivbord Pulverlackat Stål Dark Oak - 1020889

  menu the eclipse skrivbord mörkoljad ek - skrivbord pulverlackat stål dark oak - 1020889
  The Eclipse skrivbord från Menu med en elegant design perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Det har ett karakteristiskt, rundat ben i pulverlackerat stål och en massiv bordsskiva i oljad ek med ett smart, dolt utrymme för snygg förvaring. Det har ett stilrent utseende med ett högkvalitativt material och en unik, dramatisk look. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om The Eclipse skrivbord - Unik, elegant look.- Högkvalitativt material.- Smart förvaringsutrymme.- Djup: 800 mm.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 750 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Oak Skrivbord i Pulverlackat stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ø50 Cm Kunis Breccia Sten / Naturlig Ek - Sidobord & Avlastningsbord Plast Natural Oak - 1119019

  menu androgyne sidobord ø50 cm kunis breccia sten / naturlig ek - sidobord & avlastningsbord plast natural oak - 1119019
  Androgyne sidobord från Menu med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Det har en vacker bordsskiva i sten och intressanta, kontrasterande former. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Kontrasterande material.- Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 500 mm.- 2 års garanti.- Vikt: 15.5 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i fanér.- Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Natural Oak Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Valnöt / Bouclé 02 Beige - Fotpallar Massiv Valnöt Bouclé 02 Beige - 8152000-000000ZZ

  menu brasilia ottoman valnöt / bouclé 02 beige - fotpallar massiv valnöt bouclé 02 beige - 8152000-000000zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv valnöt med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fotpallar i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Mörkbetsad Ek / Fårskinn Root - Fotpallar Massiv Ek Root - 8154002-001804ZZ

  menu brasilia ottoman mörkbetsad ek / fårskinn root - fotpallar massiv ek root - 8154002-001804zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fotpallar i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Mörkbetsad Ek / Bouclé 02 Beige - Fotpallar Massiv Ek Bouclé 02 Beige - 8151000-000000ZZ

  menu brasilia ottoman mörkbetsad ek / bouclé 02 beige - fotpallar massiv ek bouclé 02 beige - 8151000-000000zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fotpallar i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Ø120 Mörkfärgad Ek - Matbord & Barbord Ekfanér Dark Oak - 1183849

  menu androgyne matbord ø120 mörkfärgad ek - matbord & barbord ekfanér dark oak - 1183849
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Dark Oak Matbord & Barbord i Ekfanér från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Ø120 Natur /sand - Matbord & Barbord Ek Naturlig Ek - 1183019

  menu androgyne matbord ø120 natur /sand - matbord & barbord ek naturlig ek - 1183019
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Naturlig Ek Matbord & Barbord i Ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Ø150 Natur - Matbord & Barbord Ek Naturlig Ek - 1182039

  menu androgyne matbord ø150 natur - matbord & barbord ek naturlig ek - 1182039
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Naturlig Ek Matbord & Barbord i Ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Snaregade Matbord Rektangulärt Svart - Matbord & Barbord Mdf Svart - 1150539

  menu snaregade matbord rektangulärt svart - matbord & barbord mdf svart - 1150539
  Snaregade Matbord Rektangulär designat av Norm Architects för Menu är ett graciöst och minimalistiskt bord som man kan sitta många personer runt.Bordet finns med antingen lackad ekfanér eller linoleumtopp. Det smäckra underredet består av lackat stål. Det finns flera olika modeller att välja mellan så som rektangulärt, runt eller ovalt. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i MDF från Menu med stor omsorg.
 • Menu Afteroom Barstol Svart - Barstolar Stål Svart - 9400530

  menu afteroom barstol svart - barstolar stål svart - 9400530
  Afteroom barstol, svart från Menu, formgiven av Afteroom. En stilren, trebent barstol med originell design. Stolen har runda detaljer såsom säte och ryggstöd. Vi gillar konstrasten mellan stål och trä, vilket skapar en fantastisk kvalitet på stolen. Denna trebenta skönhet passar utmärkt som barstol i köket eller varför inte i vardagsrummet. Materialen gör att den är lätt att hålla ren. Stolen är inte bara praktisk utan blir även en fin inredningsdetalj i ditt hem. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Yeh Wall Bord Låg Vit - Skänkar & Sideboards Stål Vit - 8600639

  menu yeh wall bord låg vit - skänkar & sideboards stål vit - 8600639
  Yeh Wall bord från Menu, formgiven av Kenyon Yeh. Ett praktiskt och stilrent sidobord. Inspirationen till detta mobila sidobord fick designern efter att ha sett en cheerleading-uppvisning. En av killarna vilade ryggen mot väggen, i sittande ställning utan en stol medan en flicka stod på hans lår. Bordet är därför designat med rena linjer som står på två ben. Bordet är perfekt att lägga småsaker på, tidningar och böcker eller en blomkruka. Använd bordet som avlastning i hallen eller som en inredningsdetalj bredvid soffan. Tröttar du på platsen, kan du smidigt förflytta det någon annanstans. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Snaregade Matbord Ø120 Cm Charcoal/svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - 1153149

  menu snaregade matbord ø120 cm charcoal/svart - matbord & barbord linoleum svart - 1153149
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Tall Sidobord Brun/grå - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Brun - 7020960

  menu plinth tall sidobord brun/grå - sidobord & avlastningsbord marmor brun - 7020960
  Plinth tall från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i svart marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Afteroom Barstol Svart/svart Läder - Barstolar Stål Svart - 9417530

  menu afteroom barstol svart/svart läder - barstolar stål svart - 9417530
  Afteroom barstol från Menu, formgiven av Afteroom designduo Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei. En stilren barstol med originell design. Vi gillar konstrasten mellan svart pulverlackerat stål, sits i läder och rygg i trä, vilket skapar en fantastisk sittkomfort på stolen. Denna skönhet passar utmärkt som barstol i köket eller varför inte i vardagsrummet. Stolen är inte bara praktisk utan blir även en fin inredningsdetalj i ditt hem. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Bordsskiva Crystal Rose - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Elfenben - 1181649

  menu androgyne bordsskiva crystal rose - sidobord & avlastningsbord marmor elfenben - 1181649
  Androgyne bordsskiva från Menu med en klassisk design i marmor med en rund form. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne bordsskiva - Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Menu.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 18 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Elfenben Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Snaregade Matbord Ø138 Cm Svart - Matbord & Barbord Ekfanér Svart - 1152539

  menu snaregade matbord ø138 cm svart - matbord & barbord ekfanér svart - 1152539
  Det runda matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå ekfanér. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med linoleumtopp. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ekfanér från Menu med stor omsorg.
 • Menu Snaregade Matbord Ovalt Ljusgrå/mushroom - Matbord & Barbord Linoleum Ljusgrå - 1151689

  menu snaregade matbord ovalt ljusgrå/mushroom - matbord & barbord linoleum ljusgrå - 1151689
  Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér. Vi har valt ut Ljusgrå Matbord & Barbord i Linoleum från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ivory / Emperador - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Emperador - 1180649-1181989

  menu androgyne sidobord ivory / emperador - sidobord & avlastningsbord marmor emperador - 1180649-1181989
  Androgyne sidobord från Menu med en stilren design med en stadig, ivory stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Emperador Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Svart / Emperador - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Emperador - 1180539-1181989

  menu androgyne sidobord svart / emperador - sidobord & avlastningsbord marmor emperador - 1180539-1181989
  Androgyne sidobord från Menu med en stilren design med en svart, stadig stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Emperador Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Svart / Svart - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Svart - 1180539-1181539

  menu androgyne sidobord svart / svart - sidobord & avlastningsbord marmor svart - 1180539-1181539
  Androgyne sidobord från Menu med en stilren design med en svart, stadig stomme i pulverlackerat stål och en rund bordsskiva i marmor perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Androgyne sidobord - Stilren design.- Stadig stomme.- Tillverkat av pulverlackerat stål och marmor.- Rund bordsskiva.- Sidobordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 430 mm.- Diameter: 400 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Cubic Rose Calacatta Viola Marble - Sidobord & Avlastningsbord Marmor White/Multicolour - 7010319

  menu plinth cubic rose calacatta viola marble - sidobord & avlastningsbord marmor white/multicolour - 7010319
  Plinth cubic från Menu, formgiven av Norm Architects. Bordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorn. Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt som sidobord eller som sängbord och blir ett vackert blickfång i rummet. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut White/Multicolour Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Tearoom Loungestol Savanna 202 - Fåtöljer Savanna 202 - 9605002-002B09ZZ

  menu tearoom loungestol savanna 202 - fåtöljer savanna 202 - 9605002-002b09zz
  Tearoom loungestol från Menu med en tidlös design med en elegant, feminin känsla. Den har en ren siluett med geometriska former och en vacker klädsel och en stomme i trä med skum ovanpå för bästa komfort. Formgiven av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom loungestol - Tidlös design.- Elegant känsla.- Geometriska former.- Vacker klädsel.- Komfort.- Loungestolen passar bra i hallen.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 700 mm.- Bredd: 890 mm.- Höjd: 780 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Savanna 202 Fåtöljer från Menu med stor omsorg.
 • Menu Tearoom Loungestol City Velvet 031 - Fåtöljer Gul - 9605001-003K01ZZ

  menu tearoom loungestol city velvet 031 - fåtöljer gul - 9605001-003k01zz
  Tearoom loungestol från Menu med en tidlös design med en elegant, feminin känsla. Den har en ren siluett med geometriska former och en vacker klädsel och en stomme i trä med skum ovanpå för bästa komfort. Formgiven av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom loungestol - Tidlös design.- Elegant känsla.- Geometriska former.- Vacker klädsel.- Komfort.- Loungestolen passar bra i hallen.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 700 mm.- Bredd: 890 mm.- Höjd: 780 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Gul Fåtöljer från Menu med stor omsorg.
 • Menu Tearoom Solitärfåtölj City Velvet 031 - Fåtöljer City Velvet 031 - 9600001-003M01ZZ

  menu tearoom solitärfåtölj city velvet 031 - fåtöljer city velvet 031 - 9600001-003m01zz
  Tearoom solitärfåtölj från Menu med en skulpturell design med ovanliga dimensioner och ett vackert utseende. Stolen har en stomme i trä med en fyllning i skum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom solitärfåtölj - Skulpturell design.- Ovanliga dimensioner.- Vackert utseende.- Vacker klädsel.- Tillverkad av trä och skum.- Solitärfåtöljen passar bra i hallen.- Solitärfåtöljen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 580 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 780 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut City Velvet 031 Fåtöljer från Menu med stor omsorg.
 • Menu Rail Desk Skrivbord Svart Stål / Mörkbetsad Ek - Skrivbord Mdf Mörkbetsad Ek - 1205849

  menu rail desk skrivbord svart stål / mörkbetsad ek - skrivbord mdf mörkbetsad ek - 1205849
  Rail Desk skrivbord från Menu med en nätt design med flera funktioner. Det har en ram i stål med ett kontrasterande hyllplan i trä. Använd som ett skrivbord, bänk eller hylla för att förvara böcker. Formgiven av Keiji Ashizawa. Bra att veta om Rail Desk skrivbord - Nätt design.- Flera funktioner.- Tillverkat av stål och trä.- Skrivbordet passar bra i hallen.- Skrivbordet passar bra i vardagsrummet.- Djup: 450 mm.- Bredd: 920 mm.- Höjd: 212 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Skrivbord i MDF från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Stol Med Hjul Polerad Aluminium / Dakar 0842 - Kontorsstolar Dakar 0842 - 9391004-021H00ZZ

  menu harbour stol med hjul polerad aluminium / dakar 0842 - kontorsstolar dakar 0842 - 9391004-021h00zz
  Harbour stol från Menu med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0842 Kontorsstolar från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Stol Med Snurra Polerad Aluminium / Dakar 0842 - Kontorsstolar Läder Dakar 0842 - 9371004-021H01ZZ

  menu harbour stol med snurra polerad aluminium / dakar 0842 - kontorsstolar läder dakar 0842 - 9371004-021h01zz
  Harbour stol från Menu med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hög komfort.- Stolen passar bra i matsalen.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0842 Kontorsstolar i Läder från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Stol Snurrunderrede Aluminium / Dakar 0250 - Kontorsstolar Läder Dakar 0250 - 9371004

  menu harbour stol snurrunderrede aluminium / dakar 0250 - kontorsstolar läder dakar 0250 - 9371004
  Harbour stol från Menu med en elegant, stilren design perfekt för det moderna hemmakontoret. Den har en formgjuten sits i polypropen och skum för extra komfort och en mjukt kurvad rygg med en härlig, omfamnande känsla. Den har en exklusiv klädsel i läder och ett minimalistiskt snurrunderrede i polerad aluminium. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Exklusiv, hållbar klädsel i läder.- Omfamnande, härlig känsla.- Den här stolen är en del av Menus kollektion Harbour.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Stolen finns i olika utföranden.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om stolen?- Använd ett passande rengöringsmedel. Vi har valt ut Dakar 0250 Kontorsstolar i Läder från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Stol Med Hjul Pulverlackerad Aluminium / Dakar 0842 - Kontorsstolar Dakar 0842 - 9391004-001H00ZZ

  menu harbour stol med hjul pulverlackerad aluminium / dakar 0842 - kontorsstolar dakar 0842 - 9391004-001h00zz
  Harbour stol från Menu med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov, hjul och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hjul.- Hög komfort.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0842 Kontorsstolar från Menu med stor omsorg.
 • Menu Harbour Stol Med Snurra Svart Pulverlackerad Aluminium / Dakar 0842 - Kontorsstolar Läder Dakar 0842 - 9371004-001H01ZZ

  menu harbour stol med snurra svart pulverlackerad aluminium / dakar 0842 - kontorsstolar läder dakar 0842 - 9371004-001h01zz
  Harbour stol från Menu med en modern design med en klöverformad snurrbas för att kunna snurra runt vid behov och en komfortabel sits. Den har extra skum för bästa komfort. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Harbour stol - Modern design.- Klöverformad snurrbas.- Hög komfort.- Stolen passar bra i matsalen.- Djup: 557 mm.- Bredd: 585 mm.- Höjd: 820 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Dakar 0842 Kontorsstolar i Läder från Menu med stor omsorg.
 • Menu Knitting Loungestol Mörkbetsad Ek/drake 20 - Fåtöljer Plywood Mörkbetsad Ek - 9680005-020S04ZZ

  menu knitting loungestol mörkbetsad ek/drake 20 - fåtöljer plywood mörkbetsad ek - 9680005-020s04zz
  Knitting loungestol från Menu med en tidlös, skulptural design med högkvalitativa material. Den har en massiv stomme i trä med en mjuk sits i fårskinn. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Denna produkt levereras monterad. Formgiven av Ib Kofod-Larsen. Bra att veta om Knitting loungestol - Loungestolen kommer i olika färger.- Uppskattas för den noggrant handgjorda designen.- Originaldesign från 1951.- Kombinera loungestolen med en matta från Menu.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta bort svåra fläckar med en svamp, ljummet vatten och flytande tvättmedel för ull.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Fåtöljer i Plywood från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Naturlig Ek Bouclé 02 Beige - Fotpallar Stål Bouclé 02 Beige - 8150000-000000ZZ

  menu brasilia ottoman naturlig ek bouclé 02 beige - fotpallar stål bouclé 02 beige - 8150000-000000zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fotpallar i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Walnut / Dunes 21004 Camel - Fåtöljer Massiv Valnöt Camel - 8055002-000E00ZZ

  menu brasilia fåtölj walnut / dunes 21004 camel - fåtöljer massiv valnöt camel - 8055002-000e00zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Hög komfort.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fåtöljer i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Naturlig Ek Sheepskin Root - Fåtöljer Stål Root - 8053002-001804ZZ

  menu brasilia fåtölj naturlig ek sheepskin root - fåtöljer stål root - 8053002-001804zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Naturlig Ek Dunes Cognac 21004 - Fåtöljer Stål Konjak - 8053002-000E00ZZ

  menu brasilia fåtölj naturlig ek dunes cognac 21004 - fåtöljer stål konjak - 8053002-000e00zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Offset Fåtölj Avtagbar Klädsel Cotlin Poppy Seed - Fåtöljer Bomull Poppy Seed - 9852003

  menu offset fåtölj avtagbar klädsel cotlin poppy seed - fåtöljer bomull poppy seed - 9852003
  Offset fåtölj från Menu med en hållbar, skandinavisk design perfekt för det moderna hemmet. Stolen har en stadig stomme i FSC-certifierat trä och plymåer med en dubbel skumkärna med en omslutande blandning i fjäder och skum för extra komfort. Den har en avtagbar klädsel i linne och bomull med dolt kardborrefäste för att lätt ta av och på, olika, valbara färger med jordnära toner och rena, eleganta linjer med en avslappnad look. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Offset fåtölj - Elegant, avslappnad design.- Stomme i FSC-certifierat trä.- Avtagbar klädsel med dolt kardborrefäste.- Bredd: 940 mm.- Djup: 900 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 370 mm.- 2 års garanti.- Hög kvalitet med en underbar komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt. Vi har valt ut Poppy Seed Fåtöljer i Bomull från Menu med stor omsorg.
 • Menu Offset Fåtölj Avtagbar Klädsel Cotlin Oat - Fåtöljer Bomull Oat - 9852001

  menu offset fåtölj avtagbar klädsel cotlin oat - fåtöljer bomull oat - 9852001
  Offset fåtölj från Menu med en hållbar, skandinavisk design perfekt för det moderna hemmet. Stolen har en stadig stomme i FSC-certifierat trä och plymåer med en dubbel skumkärna med en omslutande blandning i fjäder och skum för extra komfort. Den har en avtagbar klädsel i linne och bomull med dolt kardborrefäste för att lätt ta av och på, olika, valbara färger med jordnära toner och rena, eleganta linjer med en avslappnad look. Formgiven av Norm Architects. Bra att veta om Offset fåtölj - Elegant, avslappnad design.- Stomme i FSC-certifierat trä.- Avtagbar klädsel med dolt kardborrefäste.- Bredd: 940 mm.- Djup: 900 mm.- Höjd: 750 mm.- Sitthöjd: 370 mm.- 2 års garanti.- Hög kvalitet med en underbar komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Lätt att rengöra och underhålla. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Dammsug regelbundet med låg sugeffekt. Vi har valt ut Oat Fåtöljer i Bomull från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ø50 Cm Kunis Breccia Sten / Valnöt - Sidobord & Avlastningsbord Plast Valnöt - 1119869

  menu androgyne sidobord ø50 cm kunis breccia sten / valnöt - sidobord & avlastningsbord plast valnöt - 1119869
  Androgyne sidobord från Menu med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Det har en vacker bordsskiva i sten och intressanta, kontrasterande former. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Kontrasterande material.- Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 500 mm.- 2 års garanti.- Vikt: 15.5 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i fanér.- Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Valnöt Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ø50 Cm Mörkbetsad Ek / Mörkbetsad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Plast Mörkbetsad Ek - 1119849

  menu androgyne sidobord ø50 cm mörkbetsad ek / mörkbetsad ek - sidobord & avlastningsbord plast mörkbetsad ek - 1119849
  Androgyne sidobord från Menu med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med vacker fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Det har vackra, kontrasterande former och en hållbar finish i PU-lack. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 500 mm.- 2 års garanti.- Vikt: 11.4 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i sten.- Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Sidobord Ø50 Cm Naturlig Ek / Naturlig Ek - Sidobord & Avlastningsbord Plast Natural Oak - 1119039

  menu androgyne sidobord ø50 cm naturlig ek / naturlig ek - sidobord & avlastningsbord plast natural oak - 1119039
  Androgyne sidobord från Menu med en modern design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av MDF med vacker fanér och har en stabil, handgjord konstruktion. Det har vackra, kontrasterande former och en hållbar finish i PU-lack. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne sidobord - Vackert hantverk.- Sidobordet finns i olika utföranden.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 500 mm.- 2 års garanti.- Vikt: 11.4 kg.- Plasttassar ingår.- Finns även med bordsskiva i sten.- Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Androgyne.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Natural Oak Sidobord & Avlastningsbord i Plast från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Valnöt / Fårskinn Root - Fotpallar Massiv Valnöt Root - 8155002-001804ZZ

  menu brasilia ottoman valnöt / fårskinn root - fotpallar massiv valnöt root - 8155002-001804zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv valnöt med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fotpallar i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Valnöt / Dunes 21004 Camel - Fotpallar Massiv Valnöt Camel - 8155002-000E00ZZ

  menu brasilia ottoman valnöt / dunes 21004 camel - fotpallar massiv valnöt camel - 8155002-000e00zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv valnöt med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fotpallar i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Mörkbetsad Ek / Dunes 21004 Camel - Fotpallar Massiv Ek Camel - 8154002-000E00ZZ

  menu brasilia ottoman mörkbetsad ek / dunes 21004 camel - fotpallar massiv ek camel - 8154002-000e00zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyg.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- 2 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fotpallar i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Ø120 Mörkfärgad /sand - Matbord & Barbord Ek Dark Oak - 1183819

  menu androgyne matbord ø120 mörkfärgad /sand - matbord & barbord ek dark oak - 1183819
  Ett bord med karaktär för dig som vill ha en riktig "eye-catcher". Vi har valt ut Dark Oak Matbord & Barbord i Ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Plinth Low Rose Calacatta Viola - Soffbord Marmor Viola - 7000319

  menu plinth low rose calacatta viola - soffbord marmor viola - 7000319
  Plinth soffbord från Menu, formgiven av Norm Architects. Soffbordet i marmor har en extraordinär exklusiv design. Formgivarna ville skapa ett bord med multifunktion som visar upp den unika och vackra marmorns naturliga mönster. Varje bit marmor är noga utvald och de tillverkas för hand i en liten fabrik i Portugal Bordet är en riktig stilmöbel som passar utmärkt framför soffan och blir ett vackert blickfång i rummet. Finns i brun/grå Kendzo marmor, vit Carrera och svart Marquina. Eftersom marmor är ett naturmaterial och skiftar i utséende blir varje bord unikt. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Viola Soffbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Tearoom Loungestol Doppiopanama 001 - Fåtöljer Doppiopanama - 9605008-000203ZZ

  menu tearoom loungestol doppiopanama 001 - fåtöljer doppiopanama - 9605008-000203zz
  Tearoom loungestol från Menu med en tidlös design med en elegant, feminin känsla. Den har en ren siluett med geometriska former och en vacker klädsel och en stomme i trä med skum ovanpå för bästa komfort. Formgiven av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom loungestol - Tidlös design.- Elegant känsla.- Geometriska former.- Vacker klädsel.- Komfort.- Loungestolen passar bra i hallen.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 700 mm.- Bredd: 890 mm.- Höjd: 780 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Doppiopanama Fåtöljer från Menu med stor omsorg.
 • Menu Tearoom Solitärfåtölj Savanna 202 - Fåtöljer Savanna 202 - 9600002-002C0BZZ

  menu tearoom solitärfåtölj savanna 202 - fåtöljer savanna 202 - 9600002-002c0bzz
  Tearoom solitärfåtölj från Menu med en skulpturell design med ovanliga dimensioner och ett vackert utseende. Stolen har en stomme i trä med en fyllning i skum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom solitärfåtölj - Skulpturell design.- Ovanliga dimensioner.- Vackert utseende.- Vacker klädsel.- Tillverkad av trä och skum.- Solitärfåtöljen passar bra i hallen.- Solitärfåtöljen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 580 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 780 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Savanna 202 Fåtöljer från Menu med stor omsorg.
 • Menu Tearoom Solitärfåtölj Doppiopanama 001 - Fåtöljer Doppiopanama - 9600008-000004ZZ

  menu tearoom solitärfåtölj doppiopanama 001 - fåtöljer doppiopanama - 9600008-000004zz
  Tearoom solitärfåtölj från Menu med en skulpturell design med ovanliga dimensioner och ett vackert utseende. Stolen har en stomme i trä med en fyllning i skum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Nick Ross. Bra att veta om Tearoom solitärfåtölj - Skulpturell design.- Ovanliga dimensioner.- Vackert utseende.- Vacker klädsel.- Tillverkad av trä och skum.- Solitärfåtöljen passar bra i hallen.- Solitärfåtöljen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 580 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 780 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Doppiopanama Fåtöljer från Menu med stor omsorg.
 • Menu Umanoff Sidobord 60 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Mässing Valnöt - 1189879

  menu umanoff sidobord 60 cm - sidobord & avlastningsbord mässing valnöt - 1189879
  Umanoff sidobord från Menu med en elegant, iögonfallande design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av oljad valnöt med borstade detaljer i mässing och har en rundad topp. Formgiven av Arthur Umanoff. Bra att veta om Umanoff sidobord - Det här sidobordet är en del av Menus kollektion Umanoff.- Sidobordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera sidobordet med en bordslampa från Menu.- Originaldesign från 1950.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Valnöt Sidobord & Avlastningsbord i Mässing från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Naturlig Ek Sheepskin Root - Fotpallar Stål Root - 8153002-001804ZZ

  menu brasilia ottoman naturlig ek sheepskin root - fotpallar stål root - 8153002-001804zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Root Fotpallar i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Ottoman Naturlig Ek Dunes Cognac 21004 - Fotpallar Stål Konjak - 8153002-000E00ZZ

  menu brasilia ottoman naturlig ek dunes cognac 21004 - fotpallar stål konjak - 8153002-000e00zz
  Brasilia ottoman från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Den har en stomme i massiv ek med rundade, vackra ben och en mjuk, härlig sittkudde med flera olika klädslar att välja mellan. Den har en användbar storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia ottoman - Eleganta, valbara tyger.- Kombinera ottomanen med en Brasilia fåtölj från Menu.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 555 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 400 mm.- Garanti: 2 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Konjak Fotpallar i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Fåtölj Walnut / Fårskinn Root - Fåtöljer Massiv Valnöt Root - 8055002-001904ZZ

  menu brasilia fåtölj fåtölj walnut / fårskinn root - fåtöljer massiv valnöt root - 8055002-001904zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Hög komfort.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Root Fåtöljer i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Fåtölj Walnut / Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Massiv Valnöt Bouclé 02 Beige - 8052000-000000ZZ

  menu brasilia fåtölj fåtölj walnut / bouclé 02 beige - fåtöljer massiv valnöt bouclé 02 beige - 8052000-000000zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust, massiv stomme i valnöt med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Hög komfort.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Massiv Valnöt från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / Dunes 21004 Camel - Fåtöljer Massiv Ek Camel - 8054002-000E00ZZ

  menu brasilia fåtölj mörkbetsad ek / dunes 21004 camel - fåtöljer massiv ek camel - 8054002-000e00zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Camel Fåtöljer i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Mörkbetsad Ek / Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Massiv Ek Bouclé 02 Beige - 8051000-000000ZZ

  menu brasilia fåtölj mörkbetsad ek / bouclé 02 beige - fåtöljer massiv ek bouclé 02 beige - 8051000-000000zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Designad av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- 2 års garanti. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Massiv ek från Menu med stor omsorg.
 • Menu Brasilia Fåtölj Naturlig Ek Bouclé 02 Beige - Fåtöljer Stål Bouclé 02 Beige - 8050000-000000ZZ

  menu brasilia fåtölj naturlig ek bouclé 02 beige - fåtöljer stål bouclé 02 beige - 8050000-000000zz
  Brasilia fåtölj från Menu med en skandinavisk design med brasilianska influenser. Stolen har en robust stomme i massiv ek med en låg, avslappnad modell för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv och stödjande armstöd för extra komfort. Den har en generös sits med valbara, eleganta klädslar. Extra hög kvalitet för att hålla i generationer. Design av Anderssen & Voll. Bra att veta om Brasilia fåtölj - Kombinera fåtöljen med en Brasilia ottoman från Menu.- Valbara, högkvalitativa klädslar.- Hög komfort.- Skandinavisk design med brasilianska influenser.- Djup: 840 mm.- Bredd: 960 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 390 mm.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Bouclé 02 Beige Fåtöljer i Stål från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Bordsskiva Emparador - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Brun - 1181989

  menu androgyne bordsskiva emparador - sidobord & avlastningsbord marmor brun - 1181989
  Androgyne bordsskiva från Menu med en klassisk design i marmor med en rund form. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne bordsskiva - Klassisk design.- Tillverkad av marmor.- Rund form.- Kombinera bordsskivan med ett sidobord från Menu.- Bordsskivan passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 18 mm.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Menu med stor omsorg.
 • Menu Androgyne Matbord Rektangulärt Naturlig Ek 280x110 Cm - Matbord & Barbord Mdf Natural Oak - 1186019

  menu androgyne matbord rektangulärt naturlig ek 280x110 cm - matbord & barbord mdf natural oak - 1186019
  Androgyne matbord från Menu med ett storslaget, arkitektoniskt utseende perfekt för det moderna hemmet. Det är tillverkat av hållbar MDF med ett vackert, högkvalitativt lager i ekfanér och en slitstark, lackad finish perfekt för vardagsbruk och har ett minimalistiskt, funktionellt bordsunderrede. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Formgiven av Danielle Siggerud. Bra att veta om Androgyne matbord - Ett konstverk.- Matbordet kommer i 2 olika storlekar.- Matbordet kommer i olika färger.- Denna produkt levereras omonterad.- Enkel att montera. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Natural Oak Matbord & Barbord i MDF från Menu med stor omsorg.
 • Menu | Eave Dining soffa 280 tyg Moss 022

  menu | eave dining soffa 280 tyg moss 022
  Eave Dining är en elegant och modulär soffa designad av Norm Architects för den danska möbelproducenten Menu, en uppföljare till deras populära Eave-soffa. Den nya varianten behåller föregångarens skulpturala formspråk men justerar proportionerna för att ge den ett nättare uttryck samt lägger till slanka metallben för att, som namnet antyder, anpassa soffans höjd till matbordsnivå. Resultatet blir en välkomnande mix mellan soffa och bänk, lika vacker i restaurangen som i hemmet. Beräknad leveranstid ca 6-8 veckor
 • Menu | Eave Dining soffa 200 tyg Moss 022

  menu | eave dining soffa 200 tyg moss 022
  Eave Dining är en elegant och modulär soffa designad av Norm Architects för den danska möbelproducenten Menu, en uppföljare till deras populära Eave-soffa. Den nya varianten behåller föregångarens skulpturala formspråk men justerar proportionerna för att ge den ett nättare uttryck samt lägger till slanka metallben för att, som namnet antyder, anpassa soffans höjd till matbordsnivå. Resultatet blir en välkomnande mix mellan soffa och bänk, lika vacker i restaurangen som i hemmet. Beräknad leveranstid ca 6-8 veckor
 • Menu | Eave Dining soffa 165 tyg Moss 022

  menu | eave dining soffa 165 tyg moss 022
  Eave Dining är en elegant och modulär soffa designad av Norm Architects för den danska möbelproducenten Menu, en uppföljare till deras populära Eave-soffa. Den nya varianten behåller föregångarens skulpturala formspråk men justerar proportionerna för att ge den ett nättare uttryck samt lägger till slanka metallben för att, som namnet antyder, anpassa soffans höjd till matbordsnivå. Resultatet blir en välkomnande mix mellan soffa och bänk, lika vacker i restaurangen som i hemmet. Beräknad leveranstid ca 6-8 veckor
 • Menu | Tearoom Lounge Chair tyg Doppiopanama Black

  menu | tearoom lounge chair tyg doppiopanama black
  Tearoom Lounge Chair är en loungefåtölj från det danska varumärket Menu. Stolen är tillverkad av trä och skumfyllning samt är klädd i textil. Tearoom Lounge Chair är en tidlös sittmöbel som utstrålar elegans. Den omslutande formen är bekväm men inte allt för avslappnad. Stolen har en tydlig visuell koppling till Charles Rennie Mackintosh "Willow Chair" där designern Nick Ross fick sin inspiration ifrån. Tearoom Lounge Chair passar fint både på exklusiva hotell och klubbar såväl som privata bostadsytor. Den lyxiga känslan och rena silhuetten gör stolen visuellt tilltalande men den är även designad för komfort. Tearoom-kollektionen innefattar även en club stol och en soffa. Beräknad leveranstid ca 6-8 veckor
 • Menu | Tearoom Lounge Chair tyg Savanna 202 Beige

  menu | tearoom lounge chair tyg savanna 202 beige
  Tearoom Lounge Chair är en loungefåtölj från det danska varumärket Menu. Stolen är tillverkad av trä och skumfyllning samt är klädd i textil. Tearoom Lounge Chair är en tidlös sittmöbel som utstrålar elegans. Den omslutande formen är bekväm men inte allt för avslappnad. Stolen har en tydlig visuell koppling till Charles Rennie Mackintosh "Willow Chair" där designern Nick Ross fick sin inspiration ifrån. Tearoom Lounge Chair passar fint både på exklusiva hotell och klubbar såväl som privata bostadsytor. Den lyxiga känslan och rena silhuetten gör stolen visuellt tilltalande men den är även designad för komfort. Tearoom-kollektionen innefattar även en club stol och en soffa. Beräknad leveranstid ca 6-8 veckor
 • Menu | Tearoom Club Chair tyg Savanna 202 Beige

  menu | tearoom club chair tyg savanna 202 beige
  Tearoom Club Chair är en fåtölj från det danska varumärket Menu. Stolen består av trä och skumfyllning som är klädd i textil. När designern Nick Ross skapade Tearoom Club Chair visualiserade han om en möbel som är ultimat för exklusiva klubb, hotell eller lounge-miljöer men även på privata ytor. Inspirationen kom från ""Willow Chair"" av Charles Rennie Mackintosh, som är en sanslöst vacker stol, men där fokuset snarare ligger på det visuella än på bekvämlighet. Det var något som Nick Ross såg outnyttjad potential kring och skapade därefter Tearoom Club Chair med komfort i åtanke. Tearoom-kollektionen innefattar även en loungefåtölj och en soffa. Beräknad leveranstid ca 6-8 veckor
 • Menu | Plinth Low White Carrara Marble

  menu | plinth low white carrara marble
  Plinth Low är ett rektangulärt bord designat av Norm Architects för varumärket Menu. Bordet är tillverkat av marmor och kommer i fyra olika marmorsorter att välja mellan. Oavsett sort bidrar den eleganta marmorn till att skapa en känsla av lyx i rummet. Plinth Low kännetecknas av sin mångsidiga och tidlösa design. Syftet för Norm Architects var att skapa ett elegant och skulpturalt bord som framhäver de föremål som placeras på det. Plinth Low tillhör Menus Plinth-serie, där designerstudion Norm Architects förvandlat användningen av en plint till något nytt och låtit marmorns naturliga skönhet komma fram och stå i fokus. Var vänlig observera att marmor är ett material som kan skilja sig i utseende från produktbilderna. Beräknad leveranstid ca 2-4 veckor
 • Menu | Carrie Bordslampa White

  menu | carrie bordslampa white
  Menu | Carrie Bordslampa White
 • Menu | Carrie Bordslampa Black

  menu | carrie bordslampa black
  Menu | Carrie Bordslampa Black
 • Menu | Carrie Bordslampa Brushed Brass

  menu | carrie bordslampa brushed brass
  Menu | Carrie Bordslampa Brushed Brass
 • Menu | Hashira Bordslampa

  menu | hashira bordslampa
  Hashira Bordslampa är designad av Norm Architects för Menu. Lampan har en cylinderformad skärm som släpper igenom ett behagligt sken i genom det vackra tyget. Den japanska designen är genomgående och ger ett rent uttryck. Beräknad leveranstid ca 2-4 veckor
 • Menu | Reverse Table Lamp Travertine/Bronzed Brass

  menu | reverse table lamp travertine/bronzed brass
  Reverse Table Lamp från Menu är en bordslampa formgiven av Aleksandar Lazic. Kombinationen av organiska, råa material och arkitektonisk symmetri gör Reverse Table Lamp till en exklusiv och sofistikerad pjäs som skänker en harmonisk känsla till det moderna hemmet. Den robusta lampfoten är tillverkad i travertine, som med sina naturliga ådringar och textur ger en levande känsla, och lampskärmen är gjord av bronserad mässing. Oavsett om lampan är på eller inte är den ett vackert skulpturalt föremål, och dess sken kan dimras för att förhöja stämningen i vilket rum den än placeras i. Beräknad leveranstid ca 2-4 veckor
 • Menu | Umanoff Side Table Tall

  menu | umanoff side table tall
  Umanoff Side Table Low är ett stilrent sidobord formgiven av Arthur Umanoff år 1950 för Menu. Sidobordet är tillverkat i oljad valnöt med en rundad topp och ett underrede av borstad mässing. Trots den lilla storleken rymmer Umanoff Side Table Low mer än man tror och är en perfekt yta att placera vaser med vackra snittblommor, ljusstakar och coffee table-böcker, eller varför inte kaffekoppen. Sidobordet finns i två olika höjder och kan snyggt kombineras. Beräknad leveranstid ca 2-4 veckor
 • Menu | Umanoff Side Table Low

  menu | umanoff side table low
  Umanoff Side Table Low är ett stilrent sidobord formgiven av Arthur Umanoff år 1950 för Menu. Sidobordet är tillverkat i oljad valnöt med en rundad topp och ett underrede av borstad mässing. Trots den lilla storleken rymmer Umanoff Side Table Low mer än man tror och är en perfekt yta att placera vaser med vackra snittblommor, ljusstakar och coffee table-böcker, eller varför inte kaffekoppen. Sidobordet finns i två olika höjder och kan snyggt kombineras. Beräknad leveranstid ca 2-4 veckor
 • Menu Knitting Chair, Dark Stained Oak, Colline 118

  menu knitting chair, dark stained oak, colline 118
  H: 90,6 cm, W: 71,3 cm, D: 66,9 cm, SH: 30 cm Beräknad leveranstid ca. 4-6 veckor
 • Menu JWDA Concrete Lamp, Light Grey/Brass

  menu jwda concrete lamp, light grey/brass
  H: 29 cm, Ø: 17 cm, G9 Beräknad leveranstid ca. 4-6 veckor
 • Menu Tailor, Lounge Sofa - Dark Stained Oak - Hallingdal 65, 103

  menu tailor, lounge sofa - dark stained oak - hallingdal 65, 103
  Menu Tailor, Lounge Sofa - Dark Stained Oak - Hallingdal 65, 103
 • Menu Offset, 2 Seater - Savanna 202

  menu offset, 2 seater - savanna 202
  Menu Offset, 2 Seater - Savanna 202
 • Menu Offset, 1 Seater - Maple 222

  menu offset, 1 seater - maple 222
  Menu Offset, 1 Seater - Maple 222
 • Menu Offset, 1 Seater - Savanna 202

  menu offset, 1 seater - savanna 202
  Menu Offset, 1 Seater - Savanna 202
 • Menu Godot, 3 Seater - Remix 2/233

  menu godot, 3 seater - remix 2/233
  Menu Godot, 3 Seater - Remix 2/233
 • Menu Godot, 1 Seater - Remix 2/233

  menu godot, 1 seater - remix 2/233
  Menu Godot, 1 Seater - Remix 2/233
 • Menu Knitting Lounge chair - Dark Stained Oak/Leather Dakar 0311 sand

  menu knitting lounge chair - dark stained oak/leather dakar 0311 sand
  Menu Knitting Lounge chair - Dark Stained Oak/Leather Dakar 0311 sand
 • Menu Tearoom, Sofa - Savanna 202

  menu tearoom, sofa - savanna 202
  Menu Tearoom, Sofa - Savanna 202
 • Menu Tearoom, Club Chair - PC1T

  menu tearoom, club chair - pc1t
  Menu Tearoom, Club Chair - PC1T
 • Menu WM String Dining Chair - Black

  menu wm string dining chair - black
  Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • Menu WM String Lounge Chair - Black

  menu wm string lounge chair - black
  Beräknad leveranstid Allt i vitt är lagervara, övriga färger ca. 4 veckor
 • Menu Afteroom Counter Stool - Black

  menu afteroom counter stool - black
  Menu Afteroom Counter Stool - Black
 • Menu Afteroom Bar Stool - Black

  menu afteroom bar stool - black
  Menu Afteroom Bar Stool - Black
 • Menu Afteroom Bar Chair Plus - Black/City Velvet CA7832/031

  menu afteroom bar chair plus - black/city velvet ca7832/031
  Menu Afteroom Bar Chair Plus - Black/City Velvet CA7832/031
 • Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/City Velvet CA7832/062

  menu afteroom counter chair plus - black/city velvet ca7832/062
  Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/City Velvet CA7832/062
 • Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Maple 222

  menu afteroom counter chair plus - black/maple 222
  Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Maple 222
 • Menu Afteroom Counter Chair Plus - Black/Dakar 0250

  menu afteroom counter chair plus - black/dakar 0250
  Afteroom Counter Chair Plus är en stol designad av den Stockholmsbaserade designstudion Afteroom för Menu. Barstolen är tillverkad av svart, pulverlackerat stål och mdf. Sitsen och ryggen är stoppade och ger stolen en lyxig känsla. Det finns en mängd olika klädslar att välja mellan, både i textil och läder.Afteroom Counter Chair Plus är en hommage till funktionalismen och den legendariska Bauhausskolan. Den stilrena stolen passar in i en mängd olika miljöer med sin minimalistiska design. Afteroom Counter Chair Plus ingår i den bästsäljande serien Afteroom. Samtliga möbler i serien kännetecknas av sin stilrena och avskalade design där alla onödiga detaljer har lämnats ute. Mått Bredd 46 cm Höjd 92 cm Djup 54 cm Sitthöjd 63,5 cm
 • Menu Afteroom Counter Chair - Black/Cognac

  menu afteroom counter chair - black/cognac
  Menu Afteroom Counter Chair - Black/Cognac
 • Menu Afteroom Counter Chair - Black/Black

  menu afteroom counter chair - black/black
  Menu Afteroom Counter Chair - Black/Black
 • Menu Afteroom Bar Chair - Black

  menu afteroom bar chair - black
  Menu Afteroom Bar Chair - Black
 • Menu Afteroom Bar Chair - Black/Cognac

  menu afteroom bar chair - black/cognac
  Menu Afteroom Bar Chair - Black/Cognac
 • Menu Afteroom Bar Chair - Black/Black

  menu afteroom bar chair - black/black
  Menu Afteroom Bar Chair - Black/Black
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Light Grey Swivel, Light Grey Shell

  menu harbour side chair shell - light grey swivel, light grey shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Light Grey Swivel, Light Grey Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Khaki

  menu harbour side chair shell - black steel base, khaki
  Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Khaki
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Black Shell

  menu harbour side chair shell - black steel base, black shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Black Steel Base, Black Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, White Shell

  menu harbour side chair shell - natural oak, white shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, White Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, Burned Red Shell

  menu harbour side chair shell - natural oak, burned red shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, Burned Red Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Dark Stained Oak, Olive Shell

  menu harbour side chair shell - dark stained oak, olive shell
  Menu Harbour Side Chair Shell - Dark Stained Oak, Olive Shell
 • Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, City Velvet CA7832/078

  menu harbour side chair shell - natural oak, city velvet ca7832/078
  Menu Harbour Side Chair Shell - Natural Oak, City Velvet CA7832/078