Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Mater möbler

 • Mater Dining Table Gråfärgad bok

  Dining Table är ett rektangulärt middagsbord formgivet av Lykke & Kasliwal för danska Mater. Den stilrena bordsskivan i solid ek tillsammans med fyra ben i stål skapar en rigorös struktur och design. Bordet gör sig fint i ett något större rum tack vare sin storlek och passar bra med bland annat Maters Shell Dining Chair. Ett stabilt matbord i stilren design, perfekt för vardaglig användning.Tillverkas i i FSC-certifierad bok med grå betslack. Betslacken gör bordet både vackert och slittåligt.
 • Accent Dining Table, Sirka gråbetsad ek

  Accent Dining Table är ett matbord formgivet av den danska arkitektduon Space Copenhagen för Mater. Den runda bordsskivan sitter samman med de tre lätt utåtriktade benen och bildar att stilrent bord där funktion och form möts. Ett matbord som med sin runda form gör det lätt att samlas många kring. Inspirationen togs från Maters High Stool, pallen som blivit en klassiker. Accent-kollektionen består förutom matbordet av ett större samt tre mindre soffbord.Tillverkas i FSC-certifierad ek med ytbehandling i grå bets.
 • Accent Dining Table, Matt vitlackerad ek

  Accent Dining Table är ett matbord formgivet av den danska arkitektduon Space Copenhagen för Mater. Den runda bordsskivan sitter samman med de tre lätt utåtriktade benen och bildar att stilrent bord där funktion och form möts. Ett matbord som med sin runda form gör det lätt att samlas många kring. Inspirationen togs från Maters High Stool, pallen som blivit en klassiker. Accent-kollektionen består förutom matbordet av ett större samt tre mindre soffbord.Tillverkas i FSC-certifierad matt vitlackerad ek.
 • Box System

  Box System från danska Mater är ett hyllsystem med otaliga möjligheter, tillverkat i mangoträ. Systemet består av boxar i flera storlekar och varianter samt med flertal ytbehandlingar att välja på. Boxarna är lätta att arrangera efter eget tycke och smak, mycket tack vare sin enkla form. Använd Box System för att exempelvis dela av rum, som sidobord eller fäst boxarna på väggen för ett modernt hyllsystem. Kommer i x-small, small, medium och large.