Möbler
www.mobel.se

Mater möbler

 • Mater The High Stool Backrest Barstol Sirka Grålackerad - Barstolar Ek Grålackerad Ek - 01222

  mater the high stool backrest barstol sirka grålackerad - barstolar ek grålackerad ek - 01222
  FSC-certifierat The High Stool Backrest barstol från Mater. Den har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om The High Stool Backrest barstol - Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Barstolen passar bra i köket.- Djup: 500 mm.- Bredd: 460 mm.- Höjd: 970 mm.- Sitthöjd: 690 mm.- Sitsdjup: 380 mm. Vi har valt ut Grålackerad Ek Barstolar i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater The High Stool Backrest Barstol Mattlackad - Barstolar Ek Mattlackerad Ek - 01221

  mater the high stool backrest barstol mattlackad - barstolar ek mattlackerad ek - 01221
  FSC-certifierat The High Stool Backrest barstol från Mater. Den har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om The High Stool Backrest barstol - Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Barstolen passar bra i köket.- Djup: 500 mm.- Bredd: 460 mm.- Höjd: 970 mm.- Sitthöjd: 690 mm.- Sitsdjup: 380 mm. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Barstolar i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm Mattlackad - Soffbord Ek Mattlackerad Ek - 01418

  mater accent soffbord 70 cm mattlackad - soffbord ek mattlackerad ek - 01418
  FSC-certifierat Accent soffbord från Mater. Bordet har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent soffbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Soffbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Bowl Soffbord Naturlackerat Mangoträ 75 Cm - Soffbord Stål Natural - 01611

  mater bowl soffbord naturlackerat mangoträ 75 cm - soffbord stål natural - 01611
  Bowl soffbord från Mater med en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Bra att veta om Bowl soffbord - Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Natural Soffbord i Stål från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Matbord Sirka Gråbetsad Ek 140 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek Gråbetsad Ek - 01407

  mater accent matbord sirka gråbetsad ek 140 cm - matbord & barbord massiv ek gråbetsad ek - 01407
  FSC-certifierat Accent matbord från Mater. Det har en skulpturell, handgjord estetik i ek med en rund bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent matbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Tillverkat av ek.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Matbordet passar bra i matsalen.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Gråbetsad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Matbord Mattlackad 110 Cm - Matbord & Barbord Ek Mattlackerad Ek - 01415

  mater accent matbord mattlackad 110 cm - matbord & barbord ek mattlackerad ek - 01415
  FSC-certifierat Accent matbord från Mater. Det har en skulpturell, handgjord estetik i ek med en rund bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent matbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Tillverkat av ek.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Matbordet passar bra i matsalen.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Matbord & Barbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Bowl Soffbord Sirka Gråbetsat Mangoträ 46 Cm - Soffbord Stål Grå - 01603

  mater bowl soffbord sirka gråbetsat mangoträ 46 cm - soffbord stål grå - 01603
  Bowl soffbord från Mater med en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Bra att veta om Bowl soffbord - Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Grå Soffbord i Stål från Mater med stor omsorg.
 • Mater Bowl Soffbord Sirka Gråbetsat Mangoträ 75 Cm - Soffbord Stål Grå - 01613

  mater bowl soffbord sirka gråbetsat mangoträ 75 cm - soffbord stål grå - 01613
  Bowl soffbord från Mater med en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Bra att veta om Bowl soffbord - Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Grå Soffbord i Stål från Mater med stor omsorg.
 • Mater High Stool Pall 69 Cm Såpad - Barstolar Ek Såpad ek - 01034

  mater high stool pall 69 cm såpad - barstolar ek såpad ek - 01034
  FSC-certifierat High Stool pall från Mater. Den har en minimalistisk design i hållbart material med en klädsel i läder för extra komfort perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om High Stool pall - Minimalistisk design.- Tillverkad av hållbart material.- Hög komfort.- Pallen passar bra i köket.- Djup: 360 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 690 mm.- Sitsdjup: 360 mm.- Sitthöjd: 690 mm. Vi har valt ut Såpad ek Barstolar i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater High Stool Pall 69 Cm Svartbetsad - Barstolar Bok Svart läder - 01014

  mater high stool pall 69 cm svartbetsad - barstolar bok svart läder - 01014
  FSC-certifierat High Stool pall från Mater. Den har en minimalistisk design i hållbart material med en klädsel i läder för extra komfort perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om High Stool pall - Minimalistisk design.- Tillverkad av hållbart material.- Hög komfort.- Pallen passar bra i köket.- Djup: 360 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 690 mm.- Sitsdjup: 360 mm.- Sitthöjd: 690 mm. Vi har valt ut Svart läder Barstolar i Bok från Mater med stor omsorg.
 • Mater Bowl Soffbord Svartbetsat Mangoträ 75 Cm - Soffbord Stål Svartlaserad - 01612

  mater bowl soffbord svartbetsat mangoträ 75 cm - soffbord stål svartlaserad - 01612
  Bowl soffbord från Mater med en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Bra att veta om Bowl soffbord - Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Svartlaserad Soffbord i Stål från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm Sirka Gråbetsad - Soffbord Ek Gråbetsad Ek - 01408

  mater accent soffbord 70 cm sirka gråbetsad - soffbord ek gråbetsad ek - 01408
  FSC-certifierat Accent soffbord från Mater. Bordet har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent soffbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Vi har valt ut Gråbetsad Ek Soffbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm Svartbetsad - Soffbord Ek Svartbetsad Ek - 01428

  mater accent soffbord 70 cm svartbetsad - soffbord ek svartbetsad ek - 01428
  FSC-certifierat Accent soffbord från Mater. Bordet har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent soffbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Soffbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Soffbord 45 Cm Sirka Gråbetsad - Soffbord Ek Gråbetsad Ek - 01401

  mater accent soffbord 45 cm sirka gråbetsad - soffbord ek gråbetsad ek - 01401
  FSC-certifierat Accent soffbord från Mater. Bordet har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent soffbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 450 mm. Vi har valt ut Gråbetsad Ek Soffbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Soffbord Ovalt Sirka Gråbetsad - Soffbord Ek Gråbetsad Ek - 01404

  mater accent soffbord ovalt sirka gråbetsad - soffbord ek gråbetsad ek - 01404
  FSC-certifierat Accent soffbord från Mater. Bordet har en skulpturell, handgjord estetik med en oval bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent soffbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Oval bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm. Vi har valt ut Gråbetsad Ek Soffbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Soffbord Ovalt Mattlackad - Soffbord Ek Mattlackerad Ek - 01414

  mater accent soffbord ovalt mattlackad - soffbord ek mattlackerad ek - 01414
  FSC-certifierat Accent soffbord från Mater. Bordet har en skulpturell, handgjord estetik med en oval bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent soffbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Oval bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Soffbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Matbord Sirka Gråbetsad Ek 110 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek Gråbetsad Ek - 01405

  mater accent matbord sirka gråbetsad ek 110 cm - matbord & barbord massiv ek gråbetsad ek - 01405
  FSC-certifierat Accent matbord från Mater. Det har en skulpturell, handgjord estetik i ek med en rund bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent matbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Tillverkat av ek.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Matbordet passar bra i matsalen.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Gråbetsad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater High Stool Pall 74 Cm Återvunnen Aluminium - Barstolar Läder Svart läder - 01022

  mater high stool pall 74 cm återvunnen aluminium - barstolar läder svart läder - 01022
  High Stool pall från Mater med en minimalistisk design i återvunnen aluminium med en klädsel i läder för extra komfort perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om High Stool pall - Minimalistisk design.- Tillverkad av återvunnen aluminium och läder.- Hög komfort.- Pallen passar bra i köket.- Djup: 360 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 740 mm.- Sitsdjup: 360 mm.- Sitthöjd: 740 mm. Vi har valt ut Svart läder Barstolar i Läder från Mater med stor omsorg.
 • Mater Bowl Soffbord Naturlackerat Mangoträ 46 Cm - Soffbord Stål Natural - 01601

  mater bowl soffbord naturlackerat mangoträ 46 cm - soffbord stål natural - 01601
  Bowl soffbord från Mater med en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Bra att veta om Bowl soffbord - Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Natural Soffbord i Stål från Mater med stor omsorg.
 • Mater Bowl Soffbord Svartbetsat Mangoträ 46 Cm - Soffbord Stål Svartlaserad - 01602

  mater bowl soffbord svartbetsat mangoträ 46 cm - soffbord stål svartlaserad - 01602
  Bowl soffbord från Mater med en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Bra att veta om Bowl soffbord - Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Vi har valt ut Svartlaserad Soffbord i Stål från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Soffbord 45 Cm Mattlackad - Soffbord Ek Mattlackerad Ek - 01411

  mater accent soffbord 45 cm mattlackad - soffbord ek mattlackerad ek - 01411
  FSC-certifierat Accent soffbord från Mater. Bordet har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent soffbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 450 mm. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Soffbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Matbord Mattlackad 140 Cm - Matbord & Barbord Ek Mattlackerad Ek - 01417

  mater accent matbord mattlackad 140 cm - matbord & barbord ek mattlackerad ek - 01417
  FSC-certifierat Accent matbord från Mater. Det har en skulpturell, handgjord estetik i ek med en rund bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Accent matbord - Skulpturell, handgjord estetik.- Tillverkat av ek.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Matbordet passar bra i matsalen.- Höjd: 730 mm. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Matbord & Barbord i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater The High Stool Backrest Barstol Svartlackerad - Barstolar Bok Svartlackerad Bok - 01224

  mater the high stool backrest barstol svartlackerad - barstolar bok svartlackerad bok - 01224
  FSC-certifierat The High Stool Backrest barstol från Mater. Den har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om The High Stool Backrest barstol - Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Barstolen passar bra i köket.- Djup: 500 mm.- Bredd: 460 mm.- Höjd: 970 mm.- Sitthöjd: 690 mm.- Sitsdjup: 380 mm. Vi har valt ut Svartlackerad Bok Barstolar i Bok från Mater med stor omsorg.
 • Mater Nestor Karmstol Sirka Gråbetsad / Papperssnöre - Stolar Bok Grå - 08103

  mater nestor karmstol sirka gråbetsad / papperssnöre - stolar bok grå - 08103
  FSC-certifierad Nestor karmstol från Mater. Stolen har en vacker design i trä med ett böjt ryggstöd för optimal komfort, armstöd och en sits i papperssnöre perfekt för långa middagar runt matbordet och en lång livslängd. Formgiven av Tom Stepp. Bra att veta om Nestor karmstol - Vacker design.- Tillverkad av trä och papperssnöre.- Armstöd.- Lång livslängd.- Karmstolen passar bra i matsalen.- Djup: 530 mm.- Bredd: 570 mm.- Höjd: 760 mm. Vi har valt ut Grå Stolar i Bok från Mater med stor omsorg.
 • Mater Nestor Karmstol Svartbetsad / Papperssnöre - Stolar Bok Svart - 08004

  mater nestor karmstol svartbetsad / papperssnöre - stolar bok svart - 08004
  FSC-certifierad Nestor karmstol från Mater. Stolen har en vacker design i trä med ett böjt ryggstöd för optimal komfort, armstöd och en sits i papperssnöre perfekt för långa middagar runt matbordet och en lång livslängd. Formgiven av Tom Stepp. Bra att veta om Nestor karmstol - Vacker design.- Tillverkad av trä och papperssnöre.- Armstöd.- Lång livslängd.- Karmstolen passar bra i matsalen.- Djup: 530 mm.- Bredd: 570 mm.- Höjd: 760 mm. Vi har valt ut Svart Stolar i Bok från Mater med stor omsorg.
 • Mater The Lounge Chair Loungestol Svartbetsad - Fåtöljer Bok Svart - 01234

  mater the lounge chair loungestol svartbetsad - fåtöljer bok svart - 01234
  FSC-certifierat The Lounge Chair loungestol från Mater. Den har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om The Lounge Chair loungestol - Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 690 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 720 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Vikt: 12 kg. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Bok från Mater med stor omsorg.
 • Mater The Lounge Chair Loungestol Sirka Gråbetsad - Fåtöljer Ek Gråbetsad Ek - 01232

  mater the lounge chair loungestol sirka gråbetsad - fåtöljer ek gråbetsad ek - 01232
  FSC-certifierat The Lounge Chair loungestol från Mater. Den har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om The Lounge Chair loungestol - Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 690 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 720 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Vikt: 12 kg. Vi har valt ut Gråbetsad Ek Fåtöljer i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater The Lounge Chair Loungestol Mattlackad - Fåtöljer Ek Mattlackerad Ek - 01231

  mater the lounge chair loungestol mattlackad - fåtöljer ek mattlackerad ek - 01231
  FSC-certifierat The Lounge Chair loungestol från Mater. Den har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om The Lounge Chair loungestol - Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 690 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 720 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Vikt: 12 kg. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Fåtöljer i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Winston Bänk Mattlackad - Bänkar Ek Mattlackerad Ek - 06003

  mater winston bänk mattlackad - bänkar ek mattlackerad ek - 06003
  FSC-certifierat Winston bänk från Mater. Den har en underbar design i mattlackad ek med en sits i rotting perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. och ben med vackra detaljer och ett enastående hantverk. Formgiven av Eva Harlou. Bra att veta om Winston bänk - Underbar design.- Tillverkad av mattlackad ek och rotting.- Vackra detaljer.- Enastående hantverk.- Bänken passar bra i sovrummet.- Bänken passar bra i vardagsrummet.- Djup: 400 mm.- Bredd: 1200 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Sitsdjup: 400 mm.- Höjd: 450 mm. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Bänkar i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Nestor Karmstol Mattlackad / Papperssnöre - Stolar Ek Mattlackerad Ek - 08203

  mater nestor karmstol mattlackad / papperssnöre - stolar ek mattlackerad ek - 08203
  FSC-certifierad Nestor karmstol från Mater. Stolen har en vacker design i trä med ett böjt ryggstöd för optimal komfort, armstöd och en sits i papperssnöre perfekt för långa middagar runt matbordet och en lång livslängd. Formgiven av Tom Stepp. Bra att veta om Nestor karmstol - Vacker design.- Tillverkad av trä och papperssnöre.- Armstöd.- Lång livslängd.- Karmstolen passar bra i matsalen.- Djup: 530 mm.- Bredd: 570 mm.- Höjd: 760 mm. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Stolar i Ek från Mater med stor omsorg.
 • Mater Ocean Bänk Sand - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Sand - 09353

  mater ocean bänk sand - trädgårdssoffor & bänkar stål sand - 09353
  Ocean bänk från Mater med en miljömedveten design med en svart ram i stål och en sits i plastavfall från havet. Den har en lätt struktur med en tidlös look perfekt för uteplatsen eller terrassen. Serien är designad för demontering, vilket innebär att varje komponent i sin renaste form kan återvinnas till nya produktionscirklar. Formgiven av Nanna Ditzel. Bra att veta om Ocean bänk - Miljömedveten design.- Svart stålram.- Tillverkad av plastavfall från havet.- Lätt struktur.- Enkel demontering.- Djup: 580 mm.- Bredd: 1570 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 460 mm. Vi har valt ut Sand Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Mater med stor omsorg.
 • Mater Accent Matbord Mattlackad 110 Cm - Matbord & Barbord Ek Mattlackerad Ek

  mater accent matbord mattlackad 110 cm - matbord & barbord ek mattlackerad ek
  Matbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik i ek med en rund bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. Det är FSC-certifierat. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Om matbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Tillverkat av ek.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Matbordet passar bra i matsalen.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Matbord Mattlackad 140 Cm - Matbord & Barbord Ek Mattlackerad Ek

  mater accent matbord mattlackad 140 cm - matbord & barbord ek mattlackerad ek
  Matbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik i ek med en rund bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. Det är FSC-certifierat. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Om matbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Tillverkat av ek.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Matbordet passar bra i matsalen.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Matbord Sirka 110 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek Gråbetsad Ek

  mater accent matbord sirka 110 cm - matbord & barbord massiv ek gråbetsad ek
  Matbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik i ek med en rund bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. Det är FSC-certifierat. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Om matbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Tillverkat av ek.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Matbordet passar bra i matsalen.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Matbord Sirka 140 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek Gråbetsad Ek

  mater accent matbord sirka 140 cm - matbord & barbord massiv ek gråbetsad ek
  Matbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik i ek med en rund bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. Det är FSC-certifierat. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Om matbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Tillverkat av ek.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Matbordet passar bra i matsalen.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord Ovalt Mattlackad - Soffbord Ek Mattlackerad Ek

  mater accent soffbord ovalt mattlackad - soffbord ek mattlackerad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en oval bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. Bordet är FSC-certifierat. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Oval bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord 45 Cm Mattlackad - Soffbord Ek Mattlackerad Ek

  mater accent soffbord 45 cm mattlackad - soffbord ek mattlackerad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet är FSC-certifierat. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 450 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord Ovalt Sirka - Soffbord Ek Gråbetsad Ek

  mater accent soffbord ovalt sirka - soffbord ek gråbetsad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en oval bordsskiva med rundade kanter och fyra smala ben. Bordet är FSC-certifierat. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Oval bordsskiva.- Rundade kanter.- Fyra smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord 45 Cm Sirka - Soffbord Ek Gråbetsad Ek

  mater accent soffbord 45 cm sirka - soffbord ek gråbetsad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet är FSC-certifierat. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 450 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm - Soffbord Ek Svartbetsad Ek

  mater accent soffbord 70 cm - soffbord ek svartbetsad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet är FSC-certifierat. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm Mattlackad - Soffbord Ek Mattlackerad Ek

  mater accent soffbord 70 cm mattlackad - soffbord ek mattlackerad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet är FSC-certifierat. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm Sirka - Soffbord Ek Gråbetsad Ek

  mater accent soffbord 70 cm sirka - soffbord ek gråbetsad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet är FSC-certifierat. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Bowl Soffbord Svartbetsat Mangoträ 46 Cm - Soffbord Stål Svartlaserad

  mater bowl soffbord svartbetsat mangoträ 46 cm - soffbord stål svartlaserad
  Soffbordet från Mater har en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Om soffbordet från Mater- Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Bowl Soffbord Svartbetsat Mangoträ 75 Cm - Soffbord Stål Svartlaserad

  mater bowl soffbord svartbetsat mangoträ 75 cm - soffbord stål svartlaserad
  Soffbordet från Mater har en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Om soffbordet från Mater- Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Bowl Soffbord Naturlackerat Mangoträ 46 Cm - Soffbord Stål Natural

  mater bowl soffbord naturlackerat mangoträ 46 cm - soffbord stål natural
  Soffbordet från Mater har en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Om soffbordet från Mater- Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Bowl Soffbord Naturlackerat Mangoträ 75 Cm - Soffbord Stål Natural

  mater bowl soffbord naturlackerat mangoträ 75 cm - soffbord stål natural
  Soffbordet från Mater har en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Om soffbordet från Mater- Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Bowl Soffbord Sirka betsat Mangoträ 46 Cm - Soffbord Stål Grå

  mater bowl soffbord sirka betsat mangoträ 46 cm - soffbord stål grå
  Soffbordet från Mater har en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Om soffbordet från Mater- Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Bowl Soffbord Sirka betsat Mangoträ 75 Cm - Soffbord Stål Grå

  mater bowl soffbord sirka betsat mangoträ 75 cm - soffbord stål grå
  Soffbordet från Mater har en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Om soffbordet från Mater- Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater High Stool Pall 69 Cm Svartbetsad - Barstolar Bok Svart läder

  mater high stool pall 69 cm svartbetsad - barstolar bok svart läder
  Pallen från Mater har en minimalistisk design i hållbart material med en klädsel i läder för extra komfort perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om pallen från Mater- Minimalistisk design.- Tillverkad av hållbart material.- Hög komfort.- Pallen passar bra i köket.- Djup: 360 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 690 mm.- Sitsdjup: 360 mm.- Sitthöjd: 690 mm. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater High Stool Pall 74 Cm Återvunnen Aluminium - Barstolar Läder Svart läder

  mater high stool pall 74 cm återvunnen aluminium - barstolar läder svart läder
  Pallen från Mater har en minimalistisk design i återvunnen aluminium med en klädsel i läder för extra komfort perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Om pallen från Mater- Minimalistisk design.- Tillverkad av återvunnen aluminium och läder.- Hög komfort.- Pallen passar bra i köket.- Djup: 360 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 740 mm.- Sitsdjup: 360 mm.- Sitthöjd: 740 mm. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater High Stool Pall 69 Cm - Barstolar Ek Såpad ek

  mater high stool pall 69 cm - barstolar ek såpad ek
  Pallen från Mater har en minimalistisk design i hållbart material med en klädsel i läder för extra komfort perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om pallen från Mater- Minimalistisk design.- Tillverkad av hållbart material.- Hög komfort.- Pallen passar bra i köket.- Djup: 360 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 690 mm.- Sitsdjup: 360 mm.- Sitthöjd: 690 mm. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater Nestor Karmstol betsad / Papperssnöre - Stolar Bok Svart

  mater nestor karmstol betsad / papperssnöre - stolar bok svart
  Karmstolen från Mater har en vacker design i trä med ett böjt ryggstöd för optimal komfort, armstöd och en sits i papperssnöre perfekt för långa middagar runt matbordet. Stolen är FSC-certifierad och har en lång livslängd. Formgiven av Tom Stepp. Om karmstolen från Mater- Vacker design.- Tillverkad av trä och papperssnöre.- Armstöd.- Lång livslängd.- Karmstolen passar bra i matsalen.- Djup: 530 mm.- Bredd: 570 mm.- Höjd: 760 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater Nestor Karmstol Mattlackad / Papperssnöre - Stolar Ek Mattlackerad Ek

  mater nestor karmstol mattlackad / papperssnöre - stolar ek mattlackerad ek
  Karmstolen från Mater har en vacker design i trä med ett böjt ryggstöd för optimal komfort, armstöd och en sits i papperssnöre perfekt för långa middagar runt matbordet. Stolen är FSC-certifierad och har en lång livslängd. Formgiven av Tom Stepp. Om karmstolen från Mater- Vacker design.- Tillverkad av trä och papperssnöre.- Armstöd.- Lång livslängd.- Karmstolen passar bra i matsalen.- Djup: 530 mm.- Bredd: 570 mm.- Höjd: 760 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater Nestor Karmstol Sirka betsad / Papperssnöre - Stolar Bok Grå

  mater nestor karmstol sirka betsad / papperssnöre - stolar bok grå
  Karmstolen från Mater har en vacker design i trä med ett böjt ryggstöd för optimal komfort, armstöd och en sits i papperssnöre perfekt för långa middagar runt matbordet. Stolen är FSC-certifierad och har en lång livslängd. Formgiven av Tom Stepp. Om karmstolen från Mater- Vacker design.- Tillverkad av trä och papperssnöre.- Armstöd.- Lång livslängd.- Karmstolen passar bra i matsalen.- Djup: 530 mm.- Bredd: 570 mm.- Höjd: 760 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater Ocean Bänk - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Sand

  mater ocean bänk - trädgårdssoffor & bänkar stål sand
  Bänken från Mater har en miljömedveten design med en svart ram i stål och en sits i plastavfall från havet. Den har en lätt struktur med en tidlös look perfekt för uteplatsen eller terrassen. Serien är designad för demontering, vilket innebär att varje komponent i sin renaste form kan återvinnas till nya produktionscirklar. Formgiven av Nanna Ditzel. Om bänken från Mater- Miljömedveten design.- Svart stålram.- Tillverkad av plastavfall från havet.- Lätt struktur.- Enkel demontering.- Djup: 580 mm.- Bredd: 1570 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 460 mm. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Mater Winston Bänk Mattlackad - Bänkar Ek Mattlackerad Ek

  mater winston bänk mattlackad - bänkar ek mattlackerad ek
  Bänken från Mater har en underbar design i mattlackad ek med en sits i rotting perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den är FSC-certifierat och har ben med vackra detaljer och ett enastående hantverk. Formgiven av Eva Harlou. Om bänken från Mater- Underbar design.- Tillverkad av mattlackad ek och rotting.- Vackra detaljer.- Enastående hantverk.- Bänken passar bra i sovrummet.- Bänken passar bra i vardagsrummet.- Djup: 400 mm.- Bredd: 1200 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Sitsdjup: 400 mm.- Höjd: 450 mm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater The High Stool Backrest Barstol Mattlackad - Barstolar Ek Mattlackerad Ek

  mater the high stool backrest barstol mattlackad - barstolar ek mattlackerad ek
  Barstolen från Mater har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om barstolen från Mater- Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Barstolen passar bra i köket.- Djup: 500 mm.- Bredd: 460 mm.- Höjd: 970 mm.- Sitthöjd: 690 mm.- Sitsdjup: 380 mm. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater The High Stool Backrest Barstol Sirka - Barstolar Ek Grålackerad Ek

  mater the high stool backrest barstol sirka - barstolar ek grålackerad ek
  Barstolen från Mater har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om barstolen från Mater- Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Barstolen passar bra i köket.- Djup: 500 mm.- Bredd: 460 mm.- Höjd: 970 mm.- Sitthöjd: 690 mm.- Sitsdjup: 380 mm. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater The High Stool Backrest Barstol - Barstolar Bok Svartlackerad Bok

  mater the high stool backrest barstol - barstolar bok svartlackerad bok
  Barstolen från Mater har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om barstolen från Mater- Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Barstolen passar bra i köket.- Djup: 500 mm.- Bredd: 460 mm.- Höjd: 970 mm.- Sitthöjd: 690 mm.- Sitsdjup: 380 mm. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Mater The Lounge Chair Loungestol Mattlackad - Fåtöljer Ek Mattlackerad Ek

  mater the lounge chair loungestol mattlackad - fåtöljer ek mattlackerad ek
  Loungestolen från Mater har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om loungestolen från Mater- Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 690 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 720 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Vikt: 12 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Mater The Lounge Chair Loungestol Sirka - Fåtöljer Ek Gråbetsad Ek

  mater the lounge chair loungestol sirka - fåtöljer ek gråbetsad ek
  Loungestolen från Mater har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om loungestolen från Mater- Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 690 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 720 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Vikt: 12 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Mater The Lounge Chair Loungestol betsad - Fåtöljer Bok Svart

  mater the lounge chair loungestol betsad - fåtöljer bok svart
  Loungestolen från Mater har en skulpturell design med en stomme i trä, en klädsel i läder för extra komfort och ett stort, rundat ryggstöd perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Den är FSC-certifierat. Formgiven av Space Copenhagen. Om loungestolen från Mater- Skulpturell design.- Tillverkad av trä och läder.- Stort, rundat ryggstöd.- Loungestolen passar bra i vardagsrummet.- Djup: 690 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 720 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Vikt: 12 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.