Möbler
www.mobel.se

Marimekko möbler

 • Marimekko - Traystand Brickbord Underrede 50 cm Trä

  marimekko - traystand brickbord underrede 50 cm trä
  Brickbord i ekträ som mäter 48,5x47 cm och är kompatibelt med Marimekkos serveringsbrickor som mäter 46 cm i diameter.Varför inte göra frukosten-på-sängen fulländad med detta praktiska brickbord från Marimekko? Detta robusta brickbord är perfekt för dig som vill förvandla din Marimekko-bricka till en vackert mönstrad bordsskiva, och tillsammans kan de användas som allt från sidobord till dekorativt hallbord. Brickbordet är gjort helt i ekträ och kan vikas ihop för praktisk förvaring.Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko Brickställ 65 Cm - Soffbord Ek - 072242-800

  marimekko brickställ 65 cm - soffbord ek - 072242-800
  Brickställ i ek från Marimekko med en elegant, vikbar konstruktion. Kombinera brickstället med en Ø65 cm bricka från Marimekko. Bra att veta om brickstället - Passar för 65 cm bricka från Marimekko.- Bricka ingår inte.- Bredd: 660 mm.- Höjd: 310 mm.- Brickstället är vikbart. Vi har valt ut Soffbord i Ek från Marimekko med stor omsorg.
 • Marimekko Melooni Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Jute Mörkbrun - 072223-880

  marimekko melooni sittpuff - sittsäckar & sittpuffar jute mörkbrun - 072223-880
  Melooni sittpuff från Marimekko i slitstark jute med en bekväm kulfyllning. Perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. Oval form med ett meloninspirerat mönster på ovansidan. Design av Maija Isola & Kristina Isola. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 600 mm.- Höjd: 300 mm.- Ingår i serien Melooni.- Design av Maija Isola & Kristina Isola. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Tvätta ej. Vi har valt ut Mörkbrun Sittsäckar & Sittpuffar i Jute från Marimekko med stor omsorg.
 • Marimekko Melooni Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Jute Mörkbrun

  marimekko melooni sittpuff - sittsäckar & sittpuffar jute mörkbrun
  Sittpuffen från Marimekko är tillverkad av slitstark jute med en oval form och ett meloninspirerat mönster. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Om sittpuffen från Marimekko- Från serien Melooni.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 300 mm.- Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Skötselråd för sittpuffen- Tvätta ej. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Marimekko Brickställ 65 Cm - Soffbord Ek

  marimekko brickställ 65 cm - soffbord ek
  Brickstället från Marimekko är tillverkat av massiv ek. Det har en nätt, vikbar konstruktion för enkel förvaring. Kombinera brickstället med en Ø65 cm bricka från Marimekko. Om brickstället från Marimekko- Brickstället är vikbart.- Bricka ingår inte.- Bredd: 660 mm.- Höjd: 310 mm.- Passar för 65 cm bricka från Marimekko. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.