Möbler
www.mobel.se

Madam Stoltz möbler

 • Runt satsbord i glas mässing, Madam Stoltz

  runt satsbord i glas mässing, madam stoltz
  Artikelnamn: G011 COFFEE TABLE, S/2 antik brass frame. Satsbord i glas mått:  D:70 x höjd 35 cm / D: 49 x höjd: 30 cm. Observera att bordet är lågt. Mät så att det passar din soffa. Utställningsexemplar finns att se i butiken.Märke: Madam Stoltz. Bordets vikt: 14,6 kg.Beställ för leverans februari 2021.
 • Satsbord vit marmor och mässing, Madam Stoltz

  satsbord vit marmor och mässing, madam stoltz
  Artikelnamn: H004 COFFEE TABLE WHITE MARBLE, BRASS, S/3.Mått. Diameter 44 x höjd 41 cm/ Diameter 34 x höjd 37 cm/ Diameter 25 x höjd 33 cm. Märke: Madam Stoltz.
 • Sidobord marmor/ mässing, Madam Stoltz

  sidobord marmor/ mässing, madam stoltz
  Artikelnamn: H018WM CONSOLE TABLE, WHITE MARBLE, BRASS, NATURAL MATERIALS MAY VARY IN COLOUR. Mått. Diameter: 31 cm, höjd 54 cm. Märke: Madam Stoltz. Material: järn och marmor. Vikt: 7,4 kg.Fri frakt. Leveranstid ca 1-2 veckor.
 • Hatthylla SHELF W/ HOOKS mässing, Madam Stoltz

  hatthylla shelf w/ hooks mässing, madam stoltz
  Arikelnamn: 17933AB Hatthylla Madam Stoltz SHELF W/ HOOKS. Material: järn belagd med antik mässingsfinish. Hatthylla Madam Stoltz mått: 76 x 26,5 x 24 cm. Fri frakt. Leveranstid ca 2-4 dagar.
 • Soffbord Glas/Mässing Ø40cm

  soffbord glas/mässing ø40cm
 • Vägghylla 38x23 cm

  vägghylla 38x23 cm
 • Sidobord ovala 2-set mässing glas, Madam Stoltz

  sidobord ovala 2-set mässing glas, madam stoltz
  L011 ovala sidobord 2-set mässing/ glas- Madam Stoltz.Madam Stoltz ovala sidobord mått: diameter 46 x 31 x 52cm samt det större bordet 59 x 40 x 60 cm.Material: järn och glas. Vikt: 8,75 kg.Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Runt soffbord mässing ox glas, Madam Stoltz

  runt soffbord mässing ox glas, madam stoltz
  L024 Soffbord runt mässing oxiderat glas- Madam Stoltz.Madam Stoltz runt soffbord mått: diameter 80 cm, höjd 40 cm.Leverans med åkeri. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Lounge fåtölj sammet orange, Madam Stoltz

  lounge fåtölj sammet orange, madam stoltz
  Artikelnamn: 7J6576-24 Velvet lounge chair, orange- Madam Stoltz.Madam Stoltz lounge chair mått:  65 x 76 x 76 cm.Material: Underrede i metall. Stoppade plymåer. Yttertyg i sammet. Spot-clean. Beställningsvara. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • Runt matbord antik mässing, Madam Stoltz

  runt matbord antik mässing, madam stoltz
  L008 Runt matbord mässing- Madam Stoltz.Madam Stoltz matbord mått: Diameter 91 x höjd 75 cm.Material: järn. Färg: dessert brass. Vikt: 38,5 kg.
 • Vägghylla två hyllplan mässing, Madam Stoltz

  vägghylla två hyllplan mässing, madam stoltz
  22557AB Vägghylla två hyllplan, Madam Stoltz.Madam Stoltz vägghylla mått:  36 x 15 x 56 cm.Material: järn. mässingfinish. Vikt:3,6 kg. Enkel stil i Madam Stoltz anda. Skavanker och ojämnheter förekommer.
 • Rund vägghylla rotting, Madam Stoltz

  rund vägghylla rotting, madam stoltz
  Arikelnamn: 19Y1077 ROUND RATTAN WALL SHELF.Material: rotting och plywood. Round Wall Shelf mått: Diameter 60 x 15,5 cm. Vikt: 1,2 kg.Varumärke: Madam Stoltz. Kollektion vår/ sommar 2020.Beställ för leverans november 2020.
 • Skohylla - Mässing

  skohylla - mässing
  Snygg och stilren skohylla i mässing från det danska varumärket Madam Stoltz. Skohyllans enkla design i kombination med den vackra mässingen ger hyllan en lyxig och iögonfallande känsla som blir ett perfekt utsmyckande inslag i din hall.
 • Kvadratisk vägghylla - Mässing

  kvadratisk vägghylla - mässing
  Vägghylla i mässing från det danska varumärket Madam Stoltz. Hyllan skapar en känsla av lyx i hemmet och är ett enkelt medel att lyfta upp vilken vägg som helst. Mässingens antika finish adderar till den lyxiga känslan. Varma metaller som mässing i inredningen är en trend som har hållt i sig länge och vi kan förstår varför. Det är ett vackert material och kan kombineras på många sätt.
 • Hatthylla med krokar L - Mässing

  hatthylla med krokar l - mässing
  Hatthylla i mässing med nio krokar i mässing från det danska varumärket Madam Stoltz. Den här hatthyllan är fin i sin enkelhet och mässingens antika finish adderar till en känsla av lyx. Varma metaller som mässing i inredningen är en trend som har hållt i sig länge och vi kan förstår varför. Det är ett vackert material och kan kombineras på många sätt.
 • Vägghylla - Mässing/Trä

  vägghylla - mässing/trä
  Fantastisk vägghylla av antik mässing och mangoträ från det danska varumärket Madam Stoltz. Denna hylla har en unik och lekfull design och de justerbara hyllplanen gör även hyllan otroligt praktisk. En vacker förvaringsmöjlighet som passar lika bra i köket för vinglad och kermaik som i vardagsrummet för böcker och växter.
 • Bordslampa 'Velvet' - Grå

  bordslampa 'velvet' - grå
  Sammet är så sensuellt och vackert! I den här bordslampan kombineras textilen med en vacker lampfot med sfäriska detaljer i glas. Det danska varumärket Madam Stoltz har träffat helt rätt vad gäller de bohemiska fransarna som bildar en snygg inramning till den sköna skärmen i grått. Vi hoppas att du kombinerar flera exemplar tillsammans, eller matchar den med retromöbler.
 • Soffbord 'Round' - Mässing/Glas

  soffbord 'round' - mässing/glas
  Trendigt och vackert soffbord från det danska varumärket Madam Stoltz. Kombination mässing och glas är en trend som håller i sig, år efter år!
 • Skohylla - Mässing (L)

  skohylla - mässing (l)
  Lyxig skohylla från danska Madam Stoltz med tre hyllplan. Hyllan har en enkel stilren design och kommer ge det där lilla extra till din hall och addera lyx vilket aldrig gör sig fel.
 • Vägghylla bambu, Madam Stoltz

  vägghylla bambu, madam stoltz
  Arikelnamn: 23510N Quadratic bamboo shelf- Madam Stoltz.Material: rotting och plywood. Quadratic Shelf mått: 61x16x62 cm. Vikt: 0,95 kg.Varumärke: Madam Stoltz. Kollektion vår/ sommar 2020.
 • Vägghylla 'Wire' - Mässing/Järn

  vägghylla 'wire' - mässing/järn
  Rustik och häftig hylla i antik mässing och järn från det danska varumärket Madam Stoltz. Den råa och rustika designen i kombination med det vackra och varma materialet mässing ger en häftig look som passar lika bra i det moderna som det lantliga hemmet.
 • Vägghylla med krokar - Järn/Mässing

  vägghylla med krokar - järn/mässing
  Den perfekta förvaringsmöbeln från det danska varumärket Madam Stoltz. Denna hylla i järn och antik mässing har en rå och rustik look. Praktiska hyllplan och två krokar nedtill gör hyllan både snygg och praktisk. Passar lika bra i hallen som i sovrummet och designen gifter sig med både den moderna och lantliga inredningsstilen.
 • Hatthylla med krokar - Mässing 6 krokar

  hatthylla med krokar - mässing 6 krokar
  Hatthylla i mässing med sex krokar i mässingsfärgat järn från det danska varumärket Madam Stoltz. Den här hatthyllan är fin i sin enkelhet och mässingens antika finish adderar till en känsla av lyx. Varma metaller som mässing i inredningen är en trend som har hållt i sig länge och vi kan förstår varför. Det är ett vackert material och kan kombineras på många sätt.
 • Cirkelformad vägghylla - Mässing

  cirkelformad vägghylla - mässing
  Vägghylla i mässing från det danska varumärket Madam Stoltz. Hyllan skapar en känsla av lyx i hemmet och är ett enkelt medel att lyfta upp vilken vägg som helst. Mässingens antika finish adderar till den lyxiga känslan.
 • Hatthylla med krokar - Mässing

  hatthylla med krokar - mässing
  Nät är det nya svarta! Och så trendigt att kombinera ett industridesigndoftande utförande med en lyxig mässingsfinish. Det gyllene bryter av mot det tuffa. Den här hyllan från det danska varumärket Madam Stoltz är lika snygg i hallen som i ditt romantiska och sensuella sovrum, där den blir en snygg kontrast.
 • Vägghylla x2 - Vit

  vägghylla x2 - vit
  Stilren inredning är verkligen det heta just nu! De här två underbart moderna hyllorna kommer från det danska varumärket Madam Stoltz och de är lika snygga i vardagsrummet som i hallen. Matcha dem med vaser i stengods eller rökigt glas för att få upp modegraden. Rektangulära former är helt rätt den här säsongen.
 • Soffbord 3set - Mässing/Glas

  soffbord 3set - mässing/glas
  Tre underbart trendiga satsbord i vit marmor och trendmetallen mässing. De här pjäserna kommer från det danska varumärket Madam Stoltz och de funkar lika bra tillsammans som separat utspridda på flera rum i ditt hem. Mässingen gör sig super tillsammans med snygga ljusstakar i andra metaller så som krom, koppar eller guld. More is more!
 • Soffbord - Svart glas/Mässing

  soffbord - svart glas/mässing
  Riktigt snyggt bord i modern och lyxig design från det danska varumärket Madam Stoltz. Använd som soffbord, sidobord eller varför inte bredvid sängen för att ge ditt hem en exklusiv och härlig känsla. Kombinationen mörkt glas, mässing och snygg design gör denna möbel till en av våra favoriter just nu!
 • Bordslampa 'Velvet Retro' - Grå

  bordslampa 'velvet retro' - grå
  Retro-trenden växer sig starkare och starkare. Dessa härliga retroinfluenser syns både i inredningsmagasin och i de nya kollektionerna från våra framåtsträvande leverantörer. Madam Stoltz nya kollektion av sammetslampor är därför en ypperlig väg att gå för dig som önskar addera lite härlig 70-talslyx till din övriga inredning. En subtil detalj som gör skillnad och lockar till sig ögat av både dig och dina gäster.
 • Matbord 180 trä mässing, Madam Stoltz

  matbord 180 trä mässing, madam stoltz
  L023 Matbord trä och mässing, Madam Stoltz.Madam Stoltz matbord mått:  längd 180 x bredd 90 x höjd 75 cm. Material: järn och massivt trä. Vikt: 41 kg.Beställningsvara. Leveranstid ca 1-2 veckor.
 • Vägghylla trä mässing, Madam Stoltz

  vägghylla trä mässing, madam stoltz
  17945AB Vägghylla trä och mässing, Madam Stoltz.Madam Stoltz matbord mått: bredd 64 x djup 13 x höjd 74 cm. Material: järn och massivt trä. Vikt: 4,3 kg.
 • Vägghylla 'Rextangular' - Bambu

  vägghylla 'rextangular' - bambu
  I den här säsongens kollektion har det danska varumärket Madam Stoltz satsat på en romantisk blinkning mot det indiska hantverket. I kombination med de skandinaviska rötterna blir det full pott i trendpoäng. Den här hyllan är otroligt cool men behåller samtidigt fötterna på jorden. Rotting och bambu möts här i en naturnära design.
 • Triangelformad vägghylla - Mässing

  triangelformad vägghylla - mässing
  Exklusiv och lyxig hylla i mässing från Madam Stoltz, Denna vägghylla har en lekfull design och är en förvaringsmöjlighet som fungerar som ett konstverk i sig. Den antika mässingen ger en exklusiv och naturnära touch och passar därför lika bra i den modern inredningsstilen som i det mer industriellt inredda hemmet.
 • Hylla/Sidobord - Mässing/Glas

  hylla/sidobord - mässing/glas
  Fantastiskt vackert sidobord med unik och lyxig design från det danska varumärket Madam Stotlz. Möbeln är både praktisk och snygg och användningsområdena är många. Låt stå i vardagsrummet som en mindre bokhylla eller bredvid sängen som ett iögonfallande sängbord. Antik mässing i kombination med svart glas ger en exklusiv look till ditt hem.
 • Bordslampa 'Ananas' - Neon

  bordslampa 'ananas' - neon
  Den fruktiga trenden fortsätter att vara stor i inredningen. Det ser vi både vad gäller konst, ljusstakar och väggprydnader. Den här neonskylten i skönt vitt från det danska varumärket Madam Stoltz är helt rätt och lyfter upp inredningen i alla rum – särskilt i hallen gör den succé som stilren välkomsthälsning.Det lekfulla utförandet blir där en rolig detalj!
 • Dagbädd - Bambu

  dagbädd - bambu
  Dagbädd från Madam Stoltz i en unik design man inte ser ofta! Denna dagbädd är gjort av bambu i en naturfärg som är lätt att kombinera med annan inredning i hemmet. Daggbäden kommer göra sig perfekt i vardagsrummet eller uterummet tillsammans med massor av kuddar i olika färger och mönster och mysiga filtar för att ge den en personlig touch.
 • Runt sidobord - Glas/Mässing

  runt sidobord - glas/mässing
  Otroligt snyggt bord från Madam Stoltz i en populär design och utformning som aldrig gör sig fel! Det runda bordet har en glasskiva och ben i mässing med häftiga detaljer. Detta bord kommer bli perfekt som vardagsrumsbord tillsammans med din soffa, men vi tror bordet även kan användas som sidobord man kan dekorera med snygga ljusstakar och smågrejer på!
 • Runt matbord - Mässing Ø91

  runt matbord - mässing ø91
  Lyxigt och snyggt matbord från Madam Stoltz i rund form. Matbordet har en exklusiv färg i mässing, och detta bord är perfekt att kombinera med ett par rustika stolar i trä för att uppnå mixen av nytt och gammalt som är otroligt snyggt. Passar lika bra att matcha med ett par stolar i sammet vi också rekommenderar! Processen och tekniken som används för att skapa bordet gör att varje bord kan skilja sig i utseende, men det innebär också att varje bord är unikt i sitt slag.
 • Sidobord - Glas/Mässing

  sidobord - glas/mässing
  Vackert sidobord från Madam Stoltz i en fin design med två bord i ett. Bordet har en glasskiva tillsammans med ben i mässing. Detta sidobord kommer bli perfekt att placera bredvid lougestolen eller i ett hörn i vardagsrummet. Perfeket att dekorerna med ljusstakar eller krukor, och vi tror bordet kan fungera som litet vardasrumsbord också.
 • Soffbord - Mässing/Glas

  soffbord - mässing/glas
  Otroligt stilfullt och vackert vardagsrumsbord från Madam Stoltz. Detta bord har sina ben i mässing tillsammans med en glasskiva i beigea och bruna nyanser som kan variera i utseende, vilket gör att varje bord kommer vara unikt. Kombinationen av färgerna är otroligt vacker, och detta bord kommer göra sig perfekt i vardagsrummet bredvid soffan.
 • Matbord -Trä/Järn/Pine

  matbord -trä/järn/pine
  Stort matbord med en längd på 180 cm från Madam Stoltz. Matbordet har en fin naturlig färg med inslag av guld. Passar dig som behöver ett stort och snyggt matbord hemma. Ett härligt stort matbrod tillåter middagar och fester för större sällskap. Bordet har en stilren design och är gjort av trä, järn och pine.
 • Soffbord 2 st - Svart/Rotting

  soffbord 2 st - svart/rotting
  Set av två stycken soffbord i olika storlekar som du både kan kombinera med varandra eller placera isär för en vacker helhel i hemmet. De är tillverkade av rotting och bambu som är helt naturliga material som kan variera i både färg och form vilket gör dessa helt unika. Stabliliteten i borden kommer även från plywood. Konstrasten mellan svart och modern med mjuk rotting och den moderna design med bohemisk känsla passar in i alla hem där du vill ha ett avslappnat intryck.
 • Matgrupp - Svart/Halm

  matgrupp - svart/halm
  Ett set av litet bord med två matchande pallar/stolar tillverkad av naturliga halmrep och rotting från varumärket Madam Stoltz. De är tillverkade av naturliga material som kan variera i både färg och form vilket gör dessa helt unika. Stommen är gjord utav pulverlackerad svart järn och skivan har sin stabilitet från plywood mellan halmrepen. De passar utmärkt i den lilla hemmet som både matbord samt i det större rummet som extra bord och sittplats. Använd ihop eller ställ på olika platser och skapa ett fint samband och harmoni i rummet och ditt hem.
 • Sideboard 'Square' - Mässing

  sideboard 'square' - mässing
  En golvhylla i vackraste art deco-stil från det danska varumärket Madam Stoltz som förgyller varje rum den tar plats i. 2020-talet närmar sig med stormsteg och vad är bättre än att blicka bakåt mot Great Gatsbys tid med vintageinredning och retromöbler? Den här hyllan gör sig snyggt med coola vaser och prydnader – men lika bra går att ställa in dina favoritböcker från den här tiden.
 • Vägghylla - Mässing/Järn

  vägghylla - mässing/järn
  Häftig väghylla från Madam Stoltz i mässing. Vägghyllan är inte bara otroligt snygg utan också funktionell då den har lådor man kan förvara saker i, samtidigt som den har krokar man antigen kan hänga upp nycklar man inte har bra koll på, eller varför inte hänga upp något dekorativt? Denna hylla fungerar att hänga upp i de flesta rummen, och fyller olika funktioner beroende på vad du vill ha den till vilket aldrig gör sig fel.
 • Hatthylla - Bambu

  hatthylla - bambu
  Häftig hatthylla i bambu man inte ser ofta. Denna hylla kommer verkligen ge ditt hem karaktär och kommer bli perfekt i hallen men även i andra rum. Vi tror hyllan går lika bra att ha i sovrummet som vardagsrummet. Perfekt att dekorera med prylar av eget val för att addera din egen personliga stil.
 • Vägghylla - Bambu

  vägghylla - bambu
  Vägghyllor är det perfekta lätta knepet för att ge en vägg karaktär och liva upp den. Denna snygga vägghylla från Madam Stoltz är gjort i bambu och har en snygg form, och många små ställ du kan placera snygga dekorativa saker på för att ge hemmet din egna personliga touch!
 • Barstol - Bambu

  barstol - bambu
  Barstol från Madam Stoltz i unik design man inte ser ofta! Denna stol är gjord av bambu och har en naturfärg som lätt går att matcha med övrig inredning i hemmet. Stolen har ett häftigt mönster och kommer bli perfekt som barstol i köket vid barbordet, eller vid köksön.
 • Bord & Pallar - Rotting/Svart

  bord & pallar - rotting/svart
  Fint svart bord med pallar av rottingmaterial. Dessa kommer från Madam Stoltz och är gjord av rotting, järn och plywood. Rotting är ett populärt naturmaterial och skapar en bohemisk känsla hemma hos dig. Dess neutrala svarta färg gör att den passar bra i de flesta hem och ihop med all typ av inredning.
 • Runt Soffbord - Bambu/Glas

  runt soffbord - bambu/glas
  Elegant runt soffbord som är gjort av bambu och av glas. Detta soffbord har en stilren design och eftersom det är litet så får det plats i de flesta rum. Att inreda hemmet med bambu ger en ombonad och bohemisk känsla och passar bra med andra naturmaterial i ljusa färger.
 • Bordslampa - Rotting

  bordslampa - rotting
  Unik bordslampa från varumärket Madam Stoltz som du lika väl kan placera på golvet för extra mysfaktor. Den är tillverkad av rotting, bambu och plywood och dess naturliga material gör att varje lampa blir unik i sin färg och form. Rund och mjuk form, härlig naturfärg gör den lättstylad och sladden på 2,5 meter gör att den är enkel att placera vart du vill i ditt hem.
 • Dagbädd bambu natur, Madam Stoltz

  dagbädd bambu natur, madam stoltz
  Artikelnamn: 21889N Bamboo Daybed, Madam Stoltz.  Madam Stoltz dagbädd mått: 187 x 86 x 54 cm.Material: bambu.
 • Bordslampa - Bambu

  bordslampa - bambu
  Vacker bordslampa från varumärket Madam Stoltz som du lika väl kan placera på golvet för extra mysfaktor. Den är tillverkad av rotting, bambu och plywood och dess naturliga material gör att varje lampa blir unik i sin färg och form. Rund och mjuk form, härlig naturfärg gör den lättstylad och sladden på 2,5 meter gör att den är enkel att placera vart du vill i ditt hem. E27 / 25 W.
 • Bordslampa 'Raffia' - Terracotta

  bordslampa 'raffia' - terracotta
  Dekorativ och vacker bordslampa i terracotta med en lampskärm i raffia vilket är ett hållbart tillverkad pappersgarn. Dess naturliga material gör att varje lampa blir speciell och unik i sin färg och form. Rund och mjuk form, härlig naturfärg gör den lättstylad och sladden på 2,5 meter gör att den är enkel att placera vart du vill i ditt hem. E27/40W.
 • Soffbord 2 st - Rotting/Natur

  soffbord 2 st - rotting/natur
  Set av två stycken soffbord i olika storlekar som du både kan kombinera med varandra eller placera isär för en vacker helhel i hemmet. De är tillverkade av rotting och bambu som är helt naturliga material som kan variera i både färg och form vilket gör dessa helt unika. Stabliliteten i borden kommer även från plywood. Den unika, moderna design med bohemisk känsla passar in i alla hem där du vill ha ett avslappnat intryck.
 • Sidobord - Mässing/Marmor

  sidobord - mässing/marmor
  Sidobord från Madam Stoltz i en häftig utformning. Bordet har sina ben i mässing tillsammans med en skiva i marmor vilket är en otroligt snygg och modern kombination som passar i de flesta hemmen. Sidobordet kommer bli perfekt att ha bredvid soffan eller i hallen tillsammans med en snygg kruka med en grön växt i vilket vi rekommenderar!
 • Cirkelformad vägghylla -Rotting

  cirkelformad vägghylla -rotting
  Snygg cirkelformad vägghylla i häftig design med coola detaljer som kommer ge karatär till din vägg. Vägghyllan är gjord i rotting och är perfekt att ha i hallen och dekorera snyggt med eller förvara smågrejer, men fungerar självklart lika bra i andra rum som i köket eller vardagsrummet.
 • Bord - Bambu/Mässing

  bord - bambu/mässing
  Madam Stoltz har igen lyckats mixa mässing och bambu och skapat en otroligt snygg möbel som kommer göra sin fin och praktisk i alla rummen. Borden går lika bra att ha i vardagsrummet som sovrummet.
ilead