Möbler
www.mobel.se

Madam Stoltz möbler

 • Runt satsbord i glas mässing, Madam Stoltz

  runt satsbord i glas mässing, madam stoltz
  Artikelnamn: G011 COFFEE TABLE, S/2 antik brass frame. Satsbord i glas mått:  D:70 x höjd 35 cm / D: 49 x höjd: 30 cm. Observera att bordet är lågt. Mät så att det passar din soffa. Material: järn och glas. Bordets vikt: 14,6 kg.Utställningsexemplar finns att se i butiken.
 • LAMOUR Soffbord x 2

  lamour soffbord x 2
  Ett supertrendigt och vackert soffbord som består av två soffbord i olika storlekar. Bordet kommer från spännande Madam Stoltz och är varsamt tillverkat i antikbehandlad mässing och ljus glasskiva vilket ger det en exklusiv look. Ett soffbord för den som älskar unika inredningsdetaljer!
 • Runt matbord antik mässing, Madam Stoltz

  runt matbord antik mässing, madam stoltz
  L008 Runt matbord mässing- Madam Stoltz.Madam Stoltz matbord mått: Diameter 91 x höjd 75 cm.Material: järn. Färg: dessert brass. Vikt: 38,5 kg.
 • Hatthylla SHELF W/ HOOKS mässing, Madam Stoltz

  hatthylla shelf w/ hooks mässing, madam stoltz
  Arikelnamn: 17933AB Hatthylla Madam Stoltz SHELF W/ HOOKS. Material: järn belagd med antik mässingsfinish. Hatthylla mått: 76 x 26,5 x 24 cm.
 • GABLE Soffbord

  gable soffbord
  Ett supertrendigt och vackert litet runt soffbord från Madam Stoltz i antikbehandlad mässing och ljus glasskiva. Bordet är inspirerat av art deco - ett såkallat "gatsbybord" - och ger ett exklusivt intryck. Ett soffbord för den som älskar unika inredningsdetaljer!
 • Dagbädd bambu natur, Madam Stoltz

  dagbädd bambu natur, madam stoltz
  Artikelnamn: 21889N Bamboo Daybed, Madam Stoltz.  Madam Stoltz dagbädd mått: 187 x 86 x 54 cm.Material: bambu.
 • Lounge fåtölj sammet orange, Madam Stoltz

  lounge fåtölj sammet orange, madam stoltz
  Artikelnamn: 7J6576-24 Velvet lounge chair, orange- Madam Stoltz.Madam Stoltz lounge chair mått:  65 x 76 x 76 cm.Material: Underrede i metall. Stoppade plymåer. Yttertyg i sammet. Spot-clean. Beställningsvara. Leveranstid normalt ca 1-2 veckor.
 • HAYES Skohylla Mässing

  hayes skohylla mässing
  Hög ståtlig skohylla med tre hyllplan för placering av skor av alla dess slag. Hayes är gjord av järn med patinering av antik mässing. Skapa ordning i hallen med en riktigt lyxig skohylla från Madam Stoltz.
 • Soffbord Trä

  soffbord trä
  Detta runda, unika bord från Madam Stoltz ger en naturlig och bohemisk känsla till ditt vardagsrum. Det passar lika bra att använda som soffbord eller som ett fint avställningsbord. Bordet är gjort av återvunnet trä vilket är ett hållbart och vackert unikt materialval som gör varje bord speciellt. Eftersom träet är återvunnet kan finishen skilja sig något mellan produkter.Design & egenskaperRunt, vackert soffbord i rustik stil.Ger en naturlig och bohemisk känsla.Bordet är tillverkat i återvunnet trä.Bordsskivan är 90 cm i diameter. Finishen kan skilja sig mellan produkter.
 • Rund vägghylla rotting, Madam Stoltz

  rund vägghylla rotting, madam stoltz
  Arikelnamn: 19Y1077 ROUND RATTAN WALL SHELF.Material: rotting och plywood. Round Wall Shelf mått: Diameter 60 x 15,5 cm. Vikt: 1,2 kg.Varumärke: Madam Stoltz.
 • Sidobord Trä

  sidobord trä
  Detta runda, unika sidobord från Madam Stoltz ger en naturnära och bohemisk känsla till ditt vardagsrum. Använd sidobordet som avställningsyta, eller som soffbord. Bordet är gjort av återvunnet trä vilket är ett hållbart och vackert unikt materialval som gör varje bord speciellt. Eftersom träet är återvunnet kan finishen skilja sig något mellan produkter.Design & egenskaperBohemiskt sidobord med rund bordsskiva.Tillverkat av återvunnet trä.Finishen kan skilja sig något mellan produkter.Bordsskivan är 60 cm i diameter och bordet är 35 cm högt.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 st.Vikt: 9 kg.
 • SOFFBORD Trä 45cm Natur

  soffbord trä 45cm natur
  Vackert soffbord från Madam Stoltz, tillverkat i återvunnet trä. Soffbordet ger en naturnära känsla och gör sig även fint som sidobord i exempelvis sovrummet eller hallen. Träet i bordet har tidigare varit en del av en byggnadskonstruktion i Indien, därför är det naturligt att det förekommer sprickor, ojämnheter och färgskillnader mellan olika exemplar. Detta är en del av bordets charm och rustika utseende.Design & egenskaperVackert soffbord från Madam Stoltz.Tillverkat i 100% återvunnet trä.Sprickor, ojämnheter och färgskillnader i träet är en del av bordets charm.Har dimensionerna D45x35 cm.Vikt: 5 kg.
 • Skohylla SHOE RACK två plan mässing Madam Stoltz

  skohylla shoe rack två plan mässing madam stoltz
  Arikelnamn: 19519AB Skohylla Shoe Rack Madam Stoltz. Material: järn med antik mässingsfinish. Handgjord med skavanker som är del av Madam Stoltz stil.Skohylla mått: 64 x 28 x 37 cm.Kräver montering.
 • Skohylla tre hyllor SHOE RACK mässing Madam Stoltz

  skohylla tre hyllor shoe rack mässing madam stoltz
  19520AB Skohylla Hayes Shoe Rack Madam Stoltz. Material: järn med antik mässingsfinish. Skostället är handgjort i Indien och har alltid skavanker som får ses som del av Madam Stoltz stil.Skohylla tre hyllplan mått: 63 x 33 x 61 cm. Vikt: 4,7 kg.Kräver eftermontering.
 • Hatthylla Bambu

  hatthylla bambu
  Denna bohemiska hatthylla från Madam Stoltz fungerar som praktisk förvaring och är en vacker inredningsdetalj. Hatthyllan har ett hyllplan och en klädstång. Eftersom hängaren är tillverkad i ett naturmaterial kan variationer i utförande och färg förekomma mellan produkter. Design & egenskaperHatthylla med hyllplan och klädstång.Tillverkad i bambu. Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 stVikt: 0,5 kg
 • Heylie Skohylla mässing

  heylie skohylla mässing
  Heylie är en elegant och stilren skohylla som lyfter vilken hall som helst. Modellens mjuka, slanka former tillsammans med den patinerade mässingsfärgen ger ett lyxigt uttryck. Med två hyllplan ger Heylie plats för alla dina skor och ger ordning och reda i hallen. Design & egenskaperHeylie har en elegant och stilren design.Skohyllan är tillverkad i järn.Leverans & förpackningSkohyllan levereras omonterad. Antal förpackningar: 1 stVikt: 3 kg.
 • Vägghylla trä mässing Madam Stoltz

  vägghylla trä mässing madam stoltz
  17945AB Vägghylla trä och mässing, Madam Stoltz.Madam Stoltz matbord mått: bredd 64 x djup 13 x höjd 74 cm. Material: järn och massivt trä. Vikt: 4,3 kg.
 • Bambu Soffbord

  bambu soffbord
  Charmigt, runt soffbord från Madam Stoltz som sätter en personlig prägel på vardagsrummet. Soffbordet är tillverkat av bambu med en bordsskiva i glas. Bordet har även en extra hylla för praktisk förvaring av till exempel tidningar. Eftersom bambu är ett naturmaterial kan finishen skilja sig något mellan produkter. Design & egenskaperRunt soffbord med extra hyllplan från Madam Stoltz.Bordsskivan är av glas.Stomme av bambu.Finishen kan skilja sig något mellan produkter.
 • Sidobord Marmor

  sidobord marmor
  Modernt och elegant sidobord av järn och marmor. Bordet har en rund bordsskiva av marmor och en trumpetfot i järn som ger bordet en luftig känsla. Marmor är ett naturmaterial som kan skifta i färg och mönster vilket gör att inget bord blir det andra likt.Design & egenskaperElegant sidobord från Madam Stoltz.Rund bordsskiva av vit marmorTrumpetfot av guldfärgat stål.Bordet är 45 cm i diameter och 50 cm högt. Material & skötselMarmor är ett poröst material som är känsligt för spill. Allt spill bör torkas upp omgående. Marmor är känsligt mot syror. Därför ska sura rengöringsmedel aldrig användas. Medel för avlägsnande av kalkbeläggningar, som exempelvis toalettrengöringsmedel är skadliga och orsakar frätskador. Sura vätskor som vin, ättika, vinäger, fruktjuice, kolsyra eller kaffe är också skadliga. Använd rengöringsprodukter avsedda för sten.Vid daglig rengöring, använd en disktrasa som fuktas med vatten och använd underlägg till alla glas.Leverans & förpackningLevereras omonterad.Antal förpackningar: 1 st.Vikt: 14 kg.
 • Madam Stoltz Soffbord 60x35 Cm - Soffbord Trä

  madam stoltz soffbord 60x35 cm - soffbord trä
  Soffbordet Trä 60x35 cm från Madam Stoltz är en stilfull och praktisk möbel för ditt hem. Det är designat med omsorg för att ge en modern touch till din inredning Fakta om Soffbordet: Tillverkat av högkvalitativt trä som ger en naturlig och varm känsla Perfekt storlek för mindre utrymmen utan att kompromissa med funktionalitet Enkel och elegant design som passar i olika inredningsstilar Soffbordet Trä 60x35 cm är perfekt för den som vill ha en smakfull och funktionell möbel i sitt hem. Dess kompakta storlek och stilrena design gör det till ett utmärkt val för vardagsrummet eller lounge-utrymmet Om Madam Stoltz: Madam Stoltz är känt för sin unika design och högkvalitativa produkter. Med fokus på att skapa moderna och stilfulla möbler strävar Madam Stoltz efter att erbjuda produkter som kombinerar form och funktion på ett utmärkt sätt. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Sidobord 105x25x70 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Trä

  madam stoltz sidobord 105x25x70 cm - sidobord & avlastningsbord trä
  Sidobord Trä från Madam Stoltz är ett elegant och funktionellt möbelstycke som mäter 105x25x70 cm. Det är designat för att ge en touch av naturlig skönhet till ditt heminredning Om Sidobord Trä: Tillverkat av högkvalitativt trä för en hållbar och rustik känsla Perfekt dimensionerat för att passa in i smala utrymmen eller som kompletterande sidobord Unik design med en stilren och modern estetik Enkel att matcha med olika inredningsstilar och färger Sidobord Trä är perfekt för de som söker en stilfull inredningsdetalj som även är praktiskt funktionell. Dess kompakta dimensioner gör det till ett utmärkt val för hallar, vardagsrum eller sovrum Om Madam Stoltz: Madam Stoltz är känt för sin unika kombination av skandinavisk enkelhet och etniska influenser. Med ett fokus på hållbarhet och tidlös design strävar Madam Stoltz efter att skapa inredningsprodukter som förhöjer ditt hem på ett stilfullt sätt Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Soffbord Bambu 64x50 Cm - Soffbord Glas Natur

  madam stoltz soffbord bambu 64x50 cm - soffbord glas natur
  Soffbordet från Madam Stoltz har en härlig design i bambu med en genomskinlig bricka i glas som skapar en lugn och harmonisk känsla. Det har vackra, rundade detaljer med en behändig storlek perfekt för alla hem. Eftersom bambu är ett naturligt material förekommer det en viss färgvariation. Om soffbordet från Madam Stoltz- Uppskattas för den bohemiska känslan.- Vackra detaljer.- Klar bricka i glas.- Tillverkat av bambu.- Vikt: 5.4 kg. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • BAMBU Sidobord Natur/Svart

  bambu sidobord natur/svart
  Vackert sidobord från Madam Stoltz, tillverkat i bambu och med ett ihopvikbart underrede av järn. Bordet ger en naturnära känsla och funkar lika bra att placera i vardagsrummet som i sovrummet eller hallen. Sidobordet är delvis handtillverkat i naturmaterial vilket innebär att utseendet kan skilja sig något mellan produkter.Design & egenskaperVackert sidobord från Madam Stoltz.Tillverkat i bambu och järn.Har dimensionerna 65x43x80 cm.Vikt: 5,8 kg.
 • Matbord Acacia

  matbord acacia
  Detta ör ett attraktivt matbord i stilren design. Bordet är tillverkat av acaiaträ som har en elegant ådring och färg. Foten är trumpetformad medan bordsskivan är rund, vilket gör att flera får plats runt bordet.Design & egenskaperVackert bord med elegant ådring.Har en diameter på 90 cm.Material & skötselTillverkad av acaciaträ.Då möbeln är tillverkad av naturmaterial kan färg och form variera något.Rengör med en fuktig trasa.Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 stVikt: 28,2 kg
 • Madam Stoltz Stol Trä / - Stolar Rotting Mörkt Trä

  madam stoltz stol trä / - stolar rotting mörkt trä
  Stolen från Madam Stoltz har en modern formgivning med en robust, svart stomme i trä med vackra detaljer i rotting för att addera en extra dimension till designen. Den har eleganta armstöd med en djup sittdel perfekt för bekvämlighet. Variationer i utseendet kan förekomma. Om stolen från Madam Stoltz- Modern formgivning.- Eleganta armstöd.- Robust, svart stomme.- Vackra detaljer i rotting.- Finns även som en loungestol.- Vikt: 9 kg. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ralph Golvspegel

  ralph golvspegel
  Ralph är en stilren och funktionell golvspegel från Madam Stoltz. Spegeln har en praktisk steghylla på sidan för förvaring eller dekoration. Den svarta stålramen ger en industriell känsla som kombineras snyggt med modellens mjuka, rundade hörn. Design & egenskaperGolvspegel med steghylla i industriell stil.Tillverkad i svartlackerad stål. Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 stVikt: 5,9 kg
 • Madam Stoltz Soffbord 45x35 Cm - Soffbord Trä

  madam stoltz soffbord 45x35 cm - soffbord trä
  Soffbord trä från Madam Stoltz är ett stilrent och praktiskt tillskott till din heminredning. Det är tillverkat med omsorg och designat för att ge en harmonisk touch till ditt rum Om Soffbord trä: Mått: 45x35 cm, perfekt för mindre utrymmen Tillverkat i slitstarkt trä som ger en naturlig och varm känsla Enkel design med rena linjer som passar in i olika inredningsstilar Soffbord trä är perfekt för den moderna kunden som uppskattar enkelhet och funktionell design. Dess kompakta storlek och naturliga material gör det till ett utmärkt val för vardagsrummet eller sovrummet Om Madam Stoltz: Madam Stoltz är känt för sin unika design och fokus på hållbara material. Med en passion för skandinavisk enkelhet strävar Madam Stoltz efter att skapa produkter som kombinerar stil med funktion Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord Teak

  soffbord teak
  Detta är ett underbart soffbord tillverkad av återvunnen teak. Materialet går att bordet får en varierad nyans där varje bord är unikt och har en vacker textur. Foten är konformad och bordsskivan rund, vilket tillsammans skapar en attraktiv möbel.Design & egenskaperVackert soffbord i rund form.Varje exemplar är unikt tack vare dess material och utformning.Material & skötselTillverkad av återvunnen teak.Då möbeln är tillverkad av återvunna naturmaterial kan färg och form variera något.Leverans & förpackningLevereras monterad.Antal förpackningar: 1 stVikt: 10 kg
 • Madam Stoltz Handvävd Sittpuff 35x60x60 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Multi

  madam stoltz handvävd sittpuff 35x60x60 cm - sittsäckar & sittpuffar ull multi
  Sittpuff från Madam Stoltz med en handvävd design i ull med ett grafiskt mönster som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har en mjuk fyllning i polystyren för bästa komfort. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om sittpuffen från Madam Stoltz- 90% ull.- 10% bomull.- Iögonfallande, grafiskt mönster.- Mjuk fyllning i polystyren.- Handvävd design. Skötselråd för sittpuffen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • SIDOBORD 3-pack Natur

  sidobord 3-pack natur
  Två vackra sidobord i mangoträ från Madam Stoltz. Sidoborden har mycket karaktär och passar fint ihop med kuddar, krukor och andra dekorationsprodukter från Madam Stoltz. Gör fint i vardagsrummet, uterummet eller på altanen. Design & egenskaperSidobord med mycket karaktär för det personliga rummet från Madam Stoltz.Sidoborden säljs i 3-pack och har dimensionerna 43x33x41/48x36x48/54x40x55 cm.Används inomhus.Material & skötselTillverkade i mangoträ, bambu och rotting.Torkas rent med en fuktig trasa.Notera att sidoborden är i två olika storlekar och säljs tillsammans i 3-pack.
 • Madam Stoltz Handvävd Sittpuff 60x35 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Jute Multi

  madam stoltz handvävd sittpuff 60x35 cm - sittsäckar & sittpuffar jute multi
  Sittpuff från Madam Stoltz med en handvävd design i jute med ett grafiskt mönster som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har en mjuk fyllning i polystyren för bästa komfort. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om sittpuffen från Madam Stoltz- 90% jute.- 10% bomull.- Iögonfallande, grafiskt mönster.- Mjuk fyllning i polystyren.- Handvävd design.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Skötselråd för sittpuffen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Vägghylla 119x123 Cm - Vägghyllor & Väggskåp Järn Antikmässing

  madam stoltz vägghylla 119x123 cm - vägghyllor & väggskåp järn antikmässing
  Vägghylla från Madam Stoltz med en avskalad design med tre ställ i järn med sju hyllplan i mangoträ för optimal förvaring. Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Om vägghyllan från Madam Stoltz- Avskalad design.- 3 ställ i järn.- 7 hyllplan i mangoträ.- Storlek: 123x16x119 cm. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • MATTA 70x200 Multi

  matta 70x200 multi
  Härlig läder-och bomullsmatta från Madam Stoltz. Mattan har dova färgglada partier i bohemisk stil. Passar vid mindre utrymmen eller för att lägga flera mattor omlott.Design & egenskaperEn matta i fin kvalitet i materialen läder och bomull.Konstnärliga mönster med härliga färger.Designen är modern och naturnära.Mattan är handgjord och var matta är unik.
 • Madam Stoltz Bänk 125x45 Cm - Bänkar Trä Brun

  madam stoltz bänk 125x45 cm - bänkar trä brun
  Bänk från Madam Stoltz i återvunnet trä med en enkel, avskalad design med en rustik känsla. Produkten är tillverkad av återvunnet material, vilket gör att nyans, mått och tjocklek kan variera. Om bänken från Madam Stoltz- Gjord av trä.- Rustik känsla.- Enkel, avskalad design.- Storlek: 125x45x46 cm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Sidobord 47x57 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Återvunnen Aluminium Antikmässing

  madam stoltz sidobord 47x57 cm - sidobord & avlastningsbord återvunnen aluminium antikmässing
  Sidobord från Madam Stoltz i återvunnen aluminium med en stilren design perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Produkten är tillverkad av återvunnet material, vilket gör att nyans, mått och tjocklek kan variera. Om sidobordet från Madam Stoltz- Vikt: 3,1 kg.- Stilren design.- Gjort av aluminium. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Soffbord 2-pack - Soffbord Återvunnen Aluminium Antikmässing

  madam stoltz soffbord 2-pack - soffbord återvunnen aluminium antikmässing
  Soffbord från Madam Stoltz i återvunnen aluminium med en hamrad yta som adderar det lilla extra till omgivningen. Produkten är tillverkad av återvunnet material, vilket gör att nyans, mått och tjocklek kan variera. Om soffborden från Madam Stoltz- Säljs i 2-pack.- Gjorda av aluminium.- Hamrad yta.- Storlek: 65x33 & 90x38 cm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Soffbord 3-pack - Sidobord & Avlastningsbord Bambu

  madam stoltz soffbord 3-pack - sidobord & avlastningsbord bambu
  Soffbord från Madam Stoltz med en mångsidig design med dekorativa ställningar i bambu med brickor i järn. Eftersom bambu är ett naturligt material förekommer det en viss färgvariation. Om soffborden från Madam Stoltz- Mångsidig design.- Säljs i 3-pack.- Ställningar i bambu.- Brickor i järn. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • MATBORD Återvunnet Trä

  matbord återvunnet trä
  Ett klassiskt och stilrent matbord från Madam Stoltz. Bordet är tillverkad av återvunnet trä som är ett hållbart och unikt materialval. Eftersom träet är återvunnet kan färg och finish skilja sig något mellan produkter.Design & egenskaperStilren träbänk från Madam Stoltz.Tillverkad av återvunnet trä.Har måtten 125x70x73 cm.
 • SOFFBORD 2-set Aluminum

  soffbord 2-set aluminum
  Snygg set med två stycken soffbord från Madam Stoltz. Borden är handtillverkade i återvunnen aluminium med en finish i antik mässing. Placera borden tillsammans framför soffan eller använd de separat för ett enhetligt intryck. Den återvunna aluminiumen varierar i mönster och färg vilket gör varje föremål unikt.Design & egenskaperSet med två stycken soffbord från Madam Stoltz.Tillverkade i återvunnen aluminium.Har måtten 65x33 och 90x38 cm.Vikt: 9 kg.
 • PALL/SIDOBORD Järn Brun

  pall/sidobord järn brun
  Ett runt sidobord med spännande former och naturliga material från Madam Stoltz. Sidobordet varvar runda former med cirklar och ränder och tillsammans med moonjgräs och återvunnet järn blir sidobordet futuristiskt och bohemiskt på samma gång.Design & egenskaperModern och bohemisk design från Madam Stoltz.Tillverkat av återvunnet järn Moonjgräs och bomull.Vikt: 5,2 kg.Sidobordet är 41 cm i diameter och 45 cm hög.
 • PALL/SIDOBORD Järn Svart/Natur

  pall/sidobord järn svart/natur
  Ett runt sidobord med spännande former och naturliga material från Madam Stoltz. Sidobordet varvar runda former med cirklar och ränder och tillsammans med moonjgräs och återvunnet järn blir sidobordet futuristiskt och bohemiskt på samma gång.Design & egenskaperModern och bohemisk design från Madam Stoltz.Tillverkat av återvunnet järn Moonjgräs och bomull.Vikt: 5,2 kg.Sidobordet är 41 cm i diameter och 45 cm hög.
 • SIDOBORD 2-pack Natur

  sidobord 2-pack natur
  Två vackra sidobord i mangoträ från Madam Stoltz. Sidoborden har mycket karaktär och passar fint ihop med kuddar, krukor och andra dekorationsprodukter från Madam Stoltz. Gör fint i vardagsrummet, uterummet eller på altanen. Design & egenskaperSidobord med mycket karaktär för det personliga rummet från Madam Stoltz.Sidoborden säljs i 2-pack och har dimensionerna 44x32x51/50x36x53 cm.Används inomhus.Material & skötselTillverkade i mangoträ, bambu och rotting.Torkas rent med en fuktig trasa.Notera att sidoborden är i två olika storlekar och säljs tillsammans i 2-pack.
 • BOMULLSMATTA 140x200 Multi

  bomullsmatta 140x200 multi
  Med djärva mönster och dova färgkombinationer bidrar bomullsmattan från Madam Stoltz till en hemtrevlig känsla och en mysig atmosfär. En matta handtillverkad i materialet bomull som ger en skön känsla mot fötterna. Mattan har mycket karaktär och passar fint ihop med kuddar, krukor och dekorationsprodukter från Madam Stoltz. Gör fint i vardagsrummet, uterummet eller på altanen. Dekorera med naturliga material och torkade växter från naturen och du har skapat något utöver det vanliga. Design & egenskaperBomullsamatta med mycket karaktär för det personliga rummet från Madam Stoltz.Har måtten 140x200 cm.Används inomhus.Mattan väger 3,5 kg.Material & skötselTillverkad i 100% bomull.Rengör mindre fläckar med hjälp av lite ljummet vatten, milt rengöringsmedel och en frottehandduk eller mjuk borste. Rekommenderas att regelbundet dammsuga mattan och skaka av den utomhus.Tvättas ej i maskin.
 • Madam Stoltz Skohylla 3 Hyllplan - Skohyllor Järn Mässing

  madam stoltz skohylla 3 hyllplan - skohyllor järn mässing
  Skohylla från Madam Stoltz med en elegant design med ett stilrent uttryck perfekt för hallen. Den är tillverkad av järn med en guldig finish för en lyxig känsla. Om skohyllan från Madam Stoltz- Skohyllan finns i olika storlekar.- Gjord av järn.- Guldig finish.- Vikbar konstruktion. Shoppa Skohyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
ilead