Möbler
www.mobel.se

Lindebjerg Design möbler

 • Lindebjerg Design V2 Vitrinskåp Ljusgrå - Skåp & Vitrinskåp Furu Ljusgrå - V2LightGrey

  lindebjerg design v2 vitrinskåp ljusgrå - skåp & vitrinskåp furu ljusgrå - v2lightgrey
  Vitrinskåp V2 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska. Det är ett skåp som kan förvara porslin och glas såväl som böcker eller en samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörrarna som är högerhängda. 5 hyllplan med ett avstånd på 28 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 100 kg. Vi har valt ut Ljusgrå Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V2 Vitrinskåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Furu Vit - V2White

  lindebjerg design v2 vitrinskåp vit - skåp & vitrinskåp furu vit - v2white
  Vitrinskåp V2 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska. Det är ett skåp som kan förvara porslin och glas såväl som böcker eller en samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörrarna som är högerhängda. 5 hyllplan med ett avstånd på 28 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 100 kg. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V2 Vitrinskåp Svart - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart - V2Black

  lindebjerg design v2 vitrinskåp svart - skåp & vitrinskåp furu svart - v2black
  Vitrinskåp V2 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska. Det är ett skåp som kan förvara porslin och glas såväl som böcker eller en samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörrarna som är högerhängda. 5 hyllplan med ett avstånd på 28 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 100 kg. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V1 Vitrinskåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Furu Vit - V1White

  lindebjerg design v1 vitrinskåp vit - skåp & vitrinskåp furu vit - v1white
  Vitrinskåp V1 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara porslin och glas, eller böcker och samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren som är högerhängd. Det går att få med en vänsterhängd dörr som en specialbeställning med längre leveranstid. 5 hyllplan med ett avstånd på 28 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 50 kg. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V4 Vitrinskåp Grå - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå - V4 Grey

  lindebjerg design v4 vitrinskåp grå - skåp & vitrinskåp furu grå - v4 grey
  Vitrinskåp V4 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara porslin och glas, eller böcker och samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörren som är högerhängd. 5 hyllplan med ett avstånd på 23 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen 21 är cm. Det går att få med vänsterhängd dörr som en specialbeställning med längre leveranstid. Vikt 35 kg. Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V4 Vitrinskåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Furu Vit - V4White

  lindebjerg design v4 vitrinskåp vit - skåp & vitrinskåp furu vit - v4white
  Vitrinskåp V4 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara porslin och glas, eller böcker och samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörren som är högerhängd. 5 hyllplan med ett avstånd på 23 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen 21 är cm. Det går att få med vänsterhängd dörr som en specialbeställning med längre leveranstid. Vikt 35 kg. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V3 rinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Vit

  lindebjerg design v3 rinskåp - skåp & vitrinskåp furu vit
  V3 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett tidlöst vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem stycken hyllplan. Skåpet finns i två färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V1 Vitrinskåp Svart - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart - V1Black

  lindebjerg design v1 vitrinskåp svart - skåp & vitrinskåp furu svart - v1black
  Vitrinskåp V1 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara porslin och glas, eller böcker och samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren som är högerhängd. Det går att få med en vänsterhängd dörr som en specialbeställning med längre leveranstid. 5 hyllplan med ett avstånd på 28 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 50 kg. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design N1 Vitrinskåp Mörk - Skåp & Vitrinskåp Ek Mörkbetsad Ek - N1DarkOak

  lindebjerg design n1 vitrinskåp mörk - skåp & vitrinskåp ek mörkbetsad ek - n1darkoak
  N1 Vitrinskåp, Mörk Ek från Lindebjerg Design. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V4 Vitrinskåp Svart - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart - V4Black

  lindebjerg design v4 vitrinskåp svart - skåp & vitrinskåp furu svart - v4black
  Vitrinskåp V4 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara porslin och glas, eller böcker och samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörren som är högerhängd. 5 hyllplan med ett avstånd på 23 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen 21 är cm. Det går att få med vänsterhängd dörr som en specialbeställning med längre leveranstid. Vikt 35 kg. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V1 rinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Vit

  lindebjerg design v1 rinskåp - skåp & vitrinskåp furu vit
  V1 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett tidlöst vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem stycken hyllplan. Skåpet finns i fyra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design N4 Vitrinskåp Anthracite - Skåp & Vitrinskåp Furu Antracit

  lindebjerg design n4 vitrinskåp anthracite - skåp & vitrinskåp furu antracit
  N4 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. N-serien omfattar minimalism. De snäva, rena linjerna ger skåpen ett modernt utseende, med färre detaljer än den klassiska V-serien. Detta skåp är väggmonterat och försett med en mässingsknopp för att öppna dörren. På insidan ryms fem hyllplan.N4 målad i färg är tillverkad av lackerad massiv furu. N4 i mörk ek är tillverkad av betsad massiv ek. Här syns träådring och struktur fint.Alla färger är miljövänliga. Ett vackert skåp att förvara sina finaste tillhörigheter i. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V4 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå

  lindebjerg design v4 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp furu grå
  V4 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett vägghängt vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem stycken hyllplan. Hyllorna är 21cm djupa och avståndet mellan dem är 23cm. Skåpet finns fyra vackra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V4 rinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Vit

  lindebjerg design v4 rinskåp - skåp & vitrinskåp furu vit
  V4 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett vägghängt vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem stycken hyllplan. Hyllorna är 21cm djupa och avståndet mellan dem är 23cm. Skåpet finns fyra vackra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V2 rinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Vit

  lindebjerg design v2 rinskåp - skåp & vitrinskåp furu vit
  V2 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett tidlöst vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dubbeldörrarna och på insidan ryms fem hyllplan. Skåpet finns i fyra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V1 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  lindebjerg design v1 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp furu svart
  V1 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett tidlöst vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem stycken hyllplan. Skåpet finns i fyra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design N4 Vitrinskåp Anthracite - Skåp & Vitrinskåp Furu Antracit - N4 Anthracite

  lindebjerg design n4 vitrinskåp anthracite - skåp & vitrinskåp furu antracit - n4 anthracite
  N4 Vitrinskåp från Lindebjerg är ett minimalistiskt skåp i klassisk stil.Skåpet är tillverkat i massiv furu och målat i miljövänlig färg. Gångjärn och dörrknopp är gjorda i mässing.Den har fem hyllplan med ett djup på 21cm och distansen mellan hyllplanen är 23cm.Skåpet i Dark Oak är tillverkat i massiv ek och betsat så att den vackra träådringen och strukturen syns.Även på denna har man använt miljövänlig bets. Vi har valt ut Antracit Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design N4 Vitrinskåp Mörk Ek - Skåp & Vitrinskåp Glas Mörkbetsad Ek - N4DarkOak

  lindebjerg design n4 vitrinskåp mörk ek - skåp & vitrinskåp glas mörkbetsad ek - n4darkoak
  N4 Vitrinskåp från Lindebjerg är ett minimalistiskt skåp i klassisk stil.Skåpet är tillverkat i massiv furu och målat i miljövänlig färg. Gångjärn och dörrknopp är gjorda i mässing.Den har fem hyllplan med ett djup på 21cm och distansen mellan hyllplanen är 23cm.Skåpet i Dark Oak är tillverkat i massiv ek och betsat så att den vackra träådringen och strukturen syns.Även på denna har man använt miljövänlig bets. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Skåp & Vitrinskåp i Glas från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design N1 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Ek Grön

  lindebjerg design n1 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp ek grön
  N1 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. N-serien omfattar minimalism. De snäva, rena linjerna ger skåpen ett modernt utseende, med färre detaljer än den klassiska V-serien. Skåpet är prytt med en mässingsknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem hyllplan. Mörk Ek är en specialutgåva av N-serien, gjord av ek med en djupt brunsvart bets. Resultatet blir en varm struktur som gör det möjligt för ådringen att synas igenom betsen. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design N2 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Massiv Ek Mörk Ek

  lindebjerg design n2 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp massiv ek mörk ek
  N2 Vitrinskåp, Mörk Ek av Lindebjerg är ett elegant skåp i strama linjer.Skåpet är tillverkat i massiv ek och är sedan betsat i miljövänlig bets som framhäver träets naturliga ådring och struktur. Hyllan blir mycket vacker till en ljus vägg och framhäver böcker och andra prydnadsföremål med sin fina inramning. Skåpet har fem hyllor med ett djup på 38cm och 28cm mellan hyllorna. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V4 Vitrinskåp Anthracite - Skåp & Vitrinskåp Furu Antracit

  lindebjerg design v4 vitrinskåp anthracite - skåp & vitrinskåp furu antracit
  V4 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett vägghängt vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem stycken hyllplan. Hyllorna är 21cm djupa och avståndet mellan dem är 23cm. Skåpet finns fyra vackra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design N4 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Röd

  lindebjerg design n4 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp furu röd
  N4 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. N-serien omfattar minimalism. De snäva, rena linjerna ger skåpen ett modernt utseende, med färre detaljer än den klassiska V-serien. Detta skåp är väggmonterat och försett med en mässingsknopp för att öppna dörren. På insidan ryms fem hyllplan.N4 målad i färg är tillverkad av lackerad massiv furu. N4 i mörk ek är tillverkad av betsad massiv ek. Här syns träådring och struktur fint.Alla färger är miljövänliga. Ett vackert skåp att förvara sina finaste tillhörigheter i. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design N1 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Ek Röd

  lindebjerg design n1 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp ek röd
  N1 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. N-serien omfattar minimalism. De snäva, rena linjerna ger skåpen ett modernt utseende, med färre detaljer än den klassiska V-serien. Skåpet är prytt med en mässingsknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem hyllplan. Mörk Ek är en specialutgåva av N-serien, gjord av ek med en djupt brunsvart bets. Resultatet blir en varm struktur som gör det möjligt för ådringen att synas igenom betsen. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design T1 Soffbord Medium - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek

  lindebjerg design t1 soffbord medium - soffbord ek mörkbetsad ek
  T1 Soffbord Medium från Lindebjerg Design. Ett elegant soffbord i robust stil med fylliga, runda former. Bordet är tillverkat av massiv ek som målats i en varm brun nyans med miljövänlig färg. T1 Medium passar perfekt som soffbord, loungebord eller sideboard. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design T1 Soffbord Low - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek

  lindebjerg design t1 soffbord low - soffbord ek mörkbetsad ek
  T1 Soffbord Low från Lindebjerg Design. Ett elegant soffbord i robust stil med fylliga, runda former. Bordet är tillverkat av massiv ek som målats i en varm brun nyans med miljövänlig färg. T1 Low passar perfekt som soffbord, loungebord eller som ett lägre sideboard. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design N4 Vitrinskåp Mörk Ek - Skåp & Vitrinskåp Glas Mörkbetsad Ek

  lindebjerg design n4 vitrinskåp mörk ek - skåp & vitrinskåp glas mörkbetsad ek
  N4 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. N-serien omfattar minimalism. De snäva, rena linjerna ger skåpen ett modernt utseende, med färre detaljer än den klassiska V-serien. Detta skåp är väggmonterat och försett med en mässingsknopp för att öppna dörren. På insidan ryms fem hyllplan.N4 målad i färg är tillverkad av lackerad massiv furu. N4 i mörk ek är tillverkad av betsad massiv ek. Här syns träådring och struktur fint.Alla färger är miljövänliga. Ett vackert skåp att förvara sina finaste tillhörigheter i. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V3 Vitrinskåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Furu Vit - V3White

  lindebjerg design v3 vitrinskåp vit - skåp & vitrinskåp furu vit - v3white
  Vitrinskåp V3 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara porslin och glas, eller böcker och samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörren som är högerhängd. Det går att få med vänsterhängd dörr som en specialbeställning med längre leveranstid. 5 hyllplan med ett avstånd på 23 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen är 38 cm. Vikt 35 kg. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design N1 Vitrinskåp Mörk - Skåp & Vitrinskåp Ek Mörkbetsad Ek

  lindebjerg design n1 vitrinskåp mörk - skåp & vitrinskåp ek mörkbetsad ek
  N1 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. N-serien omfattar minimalism. De snäva, rena linjerna ger skåpen ett modernt utseende, med färre detaljer än den klassiska V-serien. Skåpet är prytt med en mässingsknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem hyllplan. Mörk Ek är en specialutgåva av N-serien, gjord av ek med en djupt brunsvart bets. Resultatet blir en varm struktur som gör det möjligt för ådringen att synas igenom betsen. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design N2 Vitrinskåp Mörk Ek - Skåp & Vitrinskåp Massiv Ek Mörk Ek - N2 Dark Oak

  lindebjerg design n2 vitrinskåp mörk ek - skåp & vitrinskåp massiv ek mörk ek - n2 dark oak
  N2 Vitrinskåp, Mörk Ek av Lindebjerg Design är en elegant hylla i rena linjer och nordisk design.Detta vackra och minimalistiska skåp är tillverkat i massiv ek som sedan betsats i mörkbrunt. Dörrknoppar och gångjärn i mässing. Skåpet har fem hyllor som är 38cm djupa och 28cm mellan hyllorna. I denna serie "Mörk ek" skymtar man träets vackra struktur och ådring vilket ger skåpet en levande yta. Vi har valt ut Mörk Ek Skåp & Vitrinskåp i Massiv ek från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V4 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  lindebjerg design v4 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp furu svart
  V4 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett vägghängt vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med en järnknopp för att öppna dörren och på insidan ryms fem stycken hyllplan. Hyllorna är 21cm djupa och avståndet mellan dem är 23cm. Skåpet finns fyra vackra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design T1 Soffbord Low - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - T1-20

  lindebjerg design t1 soffbord low - soffbord ek mörkbetsad ek - t1-20
  Soffbord T1 low från Lindebjerg Design, formgiven av Mona Henriksen. Ett soffbord i elegant och robust stil. Bordet är tillverkat i massiv ek som målats i en brun härlig nyans i en miljövänlig färg som utgör det exklusiva med sina runda och mjuka former. Bordet är perfekt som ett soffbord, loungebord eller som ett mindre sidobord. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design T1 Soffbord Medium - Soffbord Ek Mörkbetsad Ek - T1-40

  lindebjerg design t1 soffbord medium - soffbord ek mörkbetsad ek - t1-40
  Soffbord T1 medium från Lindebjerg Design, formgiven av Mona Henriksen. Ett soffbord i elegant och robust stil. Bordet är tillverkat i massiv ek som målats i en brun härlig nyans i en miljövänlig färg som utgör det exklusiva med sina runda och mjuka former. Bordet är perfekt som ett soffbord, loungebord eller som ett mindre sidobord. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Soffbord i Ek från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design V2 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Ljusgrå

  lindebjerg design v2 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp furu ljusgrå
  V2 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett tidlöst vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dubbeldörrarna och på insidan ryms fem hyllplan. Skåpet finns i fyra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V2 Vitrinskåp - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  lindebjerg design v2 vitrinskåp - skåp & vitrinskåp furu svart
  V2 Vitrinskåp från Lindebjerg Design. Ett tidlöst vitrinskåp av ädel furu med front och sidor av glas. Skåpet är av klassisk design med tydliga drag från såväl fransk som skandinavisk möbeldesign. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dubbeldörrarna och på insidan ryms fem hyllplan. Skåpet finns i fyra färger. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Lindebjerg Design V4 Vitrinskåp Anthracite - Skåp & Vitrinskåp Furu Antracit - V4 Anthracite

  lindebjerg design v4 vitrinskåp anthracite - skåp & vitrinskåp furu antracit - v4 anthracite
  Vitrinskåp V4 från Lindebjerg Design. Ett högkvalitativ och tidlöst vitrinskåp av ädel furu med inglasad front. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara porslin och glas, eller böcker och samling av porslinsfigurer. Inred ditt vardagsrum eller kök med skåpet för att skapa en modern men samtidigt klassisk stil. Skåpet är prytt med järnknoppar för att öppna dörren som är högerhängd. 5 hyllplan med ett avstånd på 23 cm mellan varje hyllplan, djupet på hyllplanen 21 är cm. Det går att få med vänsterhängd dörr som en specialbeställning med längre leveranstid. Vikt 35 kg. Vi har valt ut Antracit Skåp & Vitrinskåp i Furu från Lindebjerg Design med stor omsorg.
 • Lindebjerg Design N1 Vitrinskåp Grön - Skåp & Vitrinskåp Ek Grön - N1Green

  lindebjerg design n1 vitrinskåp grön - skåp & vitrinskåp ek grön - n1green
  N1 Vitrinskåp, Grön från Lindebjerg Design. Vi har valt ut Grön Skåp & Vitrinskåp i Ek från Lindebjerg Design med stor omsorg.