Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Ligne Roset möbler

 • Odessa Round Dining Table

  Odessa Round Dining Table är ett bord formgivet av Mauro Lipparini för Ligne Roset år 2017. Basen av Odessa matbord utgörs av mattlackerade vikta stålben som går att välja i färgen svart eller vit. Bordet finns i flera olika utföranden för att kunna möta olika behov och personligheter. Bordets toppskiva går att välja i trä, keramik och marmor. Träskivan går att välja i mattlackerad europeisk valnöt och naturlig ek. Keramikskivan går att välja i färgerna vit, metallisk antracit och vit marmoreffekt med en tjocklek på 6 mm och är fastlimmad på en 8 mm tjock glasskiva. Toppskivans totala tjocklek är 14 mm. Marmorskivan är carraramarmor med en tjocklek på 20 mm.Odessa är en serie möbler med en design bestående av minimalistiska former med fokus på material, färg, yta, ljus och skugga. Odessa Round Dining Table är ett stilrent och modernt matbord. Den stora runda toppskivan som ligger på basen ger ett mjukt intryck och gör att skivan ser svävande ut. Bordet passar in i de allra flesta miljöer som ett klassikt inslag i hemmet för middagar eller sällskapsspel.
 • Odessa Oval Dining Table

  Odessa Oval Dining Table är ett bord formgivet av Mauro Lipparini för Ligne Roset år 2017. Basen av Odessa matbord utgörs av mattlackerade vikta stålben som går att välja i färgen svart eller vit. Odessa Oval Dining Table har en oval bordsskiva i vit keramik med marmoreffekt. Keramikskivan har en tjocklek på 6 mm som är fastlimmad på en 8 mm tjock glasskiva. Toppskivans totala tjocklek är 14 mm.Odessa är en serie möbler med en design bestående av minimalistiska former med fokus på material, färg, yta, ljus och skugga. Odessa Oval Dining Table är ett stilrent och modernt matbord som med sina runda kanter ger ifrån sig ett mjukt intryck. Bordet passar in i de allra flesta miljöer som ett klassiskt inslag i hemmet.
 • Odessa Rectangular Dining Table

  Odessa Rectangular Dining Table är ett bord formgivet av Mauro Lipparini för Ligne Roset år 2017. Basen av Odessa matbord utgörs av mattlackerade vikta stålben som går att välja i färgen svart eller vit. Odessa matbord med rektangulär toppskiva går att välja i keramik. Keramikskivan är 6 mm tjock och finns i färgerna vit, metallisk antracit och vit marmoreffekt. Keramikskivan är fastlimmad på en 12 mm tjock MDF-skiva som är i färgen svart eller vit. Skivan vilar på en 12 cm stålstöd från basen.Odessa är en serie möbler med en design bestående av minimalistiska former med fokus på material, färg, yta, ljus och skugga. Odessa Rectangular Dining Table är ett stilrent och modernt matbord som till skillnad från sina syskon i serien har skarpare kanter som ger ifrån sig ett helt annat uttryck. Bordet passar in i de allra flesta miljöer som ett klassikt inslag i hemmet.
 • Vilna Dining Table

  Vilna Dining Table är ett matbord formgivet av Pagnon & Pelhaitre för franska Ligne Roset. Bordet består av en metallbas och en bordsskiva som går att välja i keramik i sten, trä i naturlig ek eller valnöt. Underredet som är i stål går att få i flera olika lackeringar. Vilna finns tillgänglig i fyra storlekar med en längd på 180 cm till 240 cm. För ett utdragbart bord i samma stil rekommenderar vi Vilna Dining Extension Table.Bordet finns i flera olika utföranden. Observera till vilken modell som det går att välja vilken typ av material, finish och storlek till.
 • Ennéa Dining Table

  Ennéa Dining Table är ett matbord formgivet av Vincent Tordjman för franska Ligne Roset. Bordets struktur består av tre identiska rektangulära trianglar som är tillverkade av naturlig ek eller svartfärgad ek. Toppskiva är tillverkad av marmor eller stengods med vit marmoreffekt. Bordets struktur ska påminna om en kristall som ger både ett lätt och robust intryck.Ennéa är ett stilrent bord med toppskiva i marmor eller vit marmoreffekt som med den kristallinspirerande strukturen skapar spännande detaljer. Bordet blir ett modernt matbord som erbjuder utrymme för upp till sex gäster och det går hem i de allra flesta miljöer.
 • Dita Sideboard 2 Doors + 3 Drawers

  Dita Sideboard 2 Doors + 3 Drawers är ett sidobord formgivet av Pagnon och Pelhaitre för franska Ligne Roset. Bordet är tillverkad av anodiserat aluminium I en bronsad finish, handtag av lackerad zamak och gångjärn I svart färg. Bordet har två skåpdörrar tillsammans med tre lådor som erbjuder ordentligt med förvaring. Just den här modellen i serien finns I färgerna vit, pärla, argile eller färgat lack.Dita är en serie möbler med släta linjerade former som uttrycker en diskret och minimalistisk design. Samtliga möbler i serien finns att välja I flera olika utföranden som går att mixa och matcha på olika sätt för att möta olika behov och personligheter. Möbelserien påminner om klassiska kontorsmöbler men som med sina unika detaljer sticker ut från mängden. Dita har lackerad panel i trä istället för plåt, toppskivan har en slät yta, ljusa handtag som är noggrant utformade tillsammans med smala fötter som förlänger möbelns linjerade struktur på ett naturligt sätt.Möbeln har diskreta men samtidigt färgstarka detaljer som går att inreda I alla slags miljöer för ett modernt inslag I rummet.
 • Dita Shelving Unit

  Dita Shelving Unit är en bokhylla formgiven av Pagnon och Pelhaitre för franska Ligne Roset. Hyllan är tillverkad av anodiserat aluminium med en bronserad finish, handtag av lackerad zamak och svarta gångjärn. Bokhylla har öppen förvaring som består av sex hyllplan inkluderat det översta. En totalhöjd på 189 cm och finns att välja i färgerna vit, argile eller perle. Dita Shelving Unit kan med fördel byggas ut med flera exemplar för en större bokhylla.Dita är en serie möbler med släta linjerade former som uttrycker en diskret och minimalistisk design. Samtliga möbler i serien finns att välja i flera olika utföranden som går att mixa och matcha på olika sätt för att möta olika behov och personligheter. Möbelserien påminner om klassiska kontorsmöbler men som med sina unika detaljer sticker ut från mängden. Dita har lackerad panel i trä istället för plåt, toppskivan har en slät yta, ljusa handtag som är noggrant utformade tillsammans med smala fötter som förlänger möbelns linjerade struktur på ett naturligt sätt.Möbeln har diskreta men samtidigt färgstarka detaljer som går att inreda i alla slags miljöer för ett modernt inslag i rummet.
 • Dita Sideboard Unit

  Dita Sideboard Unit är ett sidobord formgivet av Pagnon och Pelhaitre för franska Ligne Roset. Bordet är tillverkad av anodiserat aluminium i en bronsad finish, handtag av lackerad zamak och gångjärn i svart färg. Finns i färgerna vit, pärla, argile och lackfärgad.Dita är en serie möbler med släta linjerade former som uttrycker en diskret och minimalistisk design. Samtliga möbler i serien finns att välja i flera olika utföranden som går att mixa och matcha på olika sätt för att möta olika behov och personligheter. Möbelserien påminner om klassiska kontorsmöbler men som med sina unika detaljer sticker ut från mängden. Dita har lackerad panel i trä istället för plåt, toppskivan har en slät yta, ljusa handtag som är noggrant utformade tillsammans med smala fötter som förlänger möbelns linjerade struktur på ett naturligt sätt.Möbeln har diskreta men samtidigt färgstarka detaljer som går att inreda i alla slags rum och utrymmen för ett modernt inslag i rummet.
 • Clyde Shelving Unit

  Clyde Shelving Unit är ett hyllsystem formgiven av Numéro III för franska Ligne Roset. Hyllans struktur är tillverkad i lackerat rörformat stål där den nedre delen av benen går att få i matchande svart eller behandlad med mässing. De tre översta hyllplanen är i en 19 mm MDF med svartlackerad ekfanér och det nedre hyllplanet är belagd med en keramisk marmor-effekt. Hyllsystemet har två bakomliggande meshpaneler som en detalj i möbelns design.Clyde Shelving är ett hyllsystem som är perfekt i vardagsrummet eller allrummet för att förvara böcker, vaser och andra inredningsdetaljer på. Fina material möter varandra i en stilren möbel som väcker uppmärksamhet samtidigt som den håller låg profil med sina dova färger.
 • Ploum Footstool

  Ploum Footstool är en fotpall formgiven av Ronan och Erwan Bouroullec för Ligne Roset år 2011. Fotpallen ingår i serien Ploum, resultat av mycket forskning på komfort och består av två material som erbjuder generöst med utrymme och en hög komfortnivå. Den asymmetriska konstruktionen med en högre rygg och djupare sits på ena sidan av soffan ger upphov till att inta ett antal möjliga ställningar. Sitsen på den största modellen är utformat med en något sluten vinkel som uppmuntrar närkontakt och konversation. Ploum designades för en modern livsstil där flexibilitet i användning och komfort är väsentlig för att matcha vardagens alla uppgifter.
 • Togo Footstool

  Togo Footstool är en fotpall formgiven av Michel Ducaroy för Ligne Roset år 1973. Fotpallen är uppbyggd av en skumkonstruktion vars former är helt framställda av fem olika densiteter av polyeterskum. Den unika konstruktionen säkerställer maximal komfort som behagligt följer kroppen. Togo Footstool finns att välja i ett stort urval av tyger och läder i olika utföranden. Klädseln har en generöst stoppad sits av polyestervadd med ett quiltat mönster som adderar stark karaktär till stilrena och moderna inredningsstilar. Fotpallen kan med sin generösa storlek med fördel användas som sittpall eller komplementerade element till Togo Sofa.
 • Togo Footstool Kampanj

  Följande tyger är kampanjtyger. Det finns fler tyger till ordinarie priser att tillgå. Kontaka vår kundtjänst så hjälper vi dig.Togo Footstool är en fotpall formgiven av Michel Ducaroy för Ligne Roset år 1973. Fotpallen är uppbyggd av en skumkonstruktion vars former är helt framställda av fem olika densiteter av polyeterskum. Den unika konstruktionen säkerställer maximal komfort som behagligt följer kroppen. Togo Footstool finns att välja i ett stort urval av tyger och läder i olika utföranden. Klädseln har en generöst stoppad sits av polyestervadd med ett quiltat mönster som adderar stark karaktär till stilrena och moderna inredningsstilar. Fotpallen kan med sin generösa storlek med fördel användas som sittpall eller komplementerade element till Togo Sofa.