Möbler
www.mobel.se

Lafuma möbler

 • Lafuma Transabed Bec Solstol Olive - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Olivgrön - LFM2829-9548

  lafuma transabed bec solstol olive - solstolar & solsängar galvaniserat stål olivgrön - lfm2829-9548
  Transabed Bec Solstol är en stilren, praktisk och skön solstol i högsta kvalitet och komfort. Solstolen kan lätt justeras med ett smidigt och dolt justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden. Ramen är tillverkad i pulverlackerad galvaniserat stål och dynan består av tre lager, en så kallad BeComfort®seat. Den andas, torkar snabbt och är framförallt härligt mjuk.Den väger 6,8kg vilket gör att den lätt kan fällas ihop och flyttas runt. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Solstol Mistral Blue/blue - Solstolar & Solsängar Stål Blå - LFM2926-9258

  lafuma maxi transat plus solstol mistral blue/blue - solstolar & solsängar stål blå - lfm2926-9258
  Maxi Transat Plus Solstol är en klassisk solstol i en elegant design. Stommen är tillverkad i stål och sitsen i tyget Batyline® som har många goda egenskaper som UV-resistent, antimögelbehandlat, torkar snabbt och andas bra. För rengöring använd ett milt rengöringsmedel och lite vatten. Tyget är avtagbart och likaså nackkudden. Finns i två utföranden. Stolen är lätt att fälla ihop och ta med sig och väger endast 4,10kg. Vi har valt ut Blå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Iso Moss - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mossgrön - LFM2863-8557

  lafuma transabed batyline solstol iso moss - solstolar & solsängar galvaniserat stål mossgrön - lfm2863-8557
  Transabed Batyline Solstol från Lafuma är en lyxig stol där man sitter riktigt bekvämt.Tyget i stolen är tillverkat av Batyline® som är extra anpassat för uthomhusklimat. Det torkar snabbt, är UV-resistent och slittåligt. Stolen har en bredare sits vilket också bidrar till en extra god komfort. Stolen har armstöd som man kan justera positionen av ryggstödet med hjälp av snaphooks och du kan få tre lägen. Allt från upprätt till liggläge. En elegant stol som fungerar både inne och ute.Skillnaden mellan Iso och Duo är Duo är ett melerat tyg vävt med två olika färger. Iso är enkelt. Vi har valt ut Mossgrön Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Hedona Solsäng Onyx - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Onyx - LFM2787-8917

  lafuma miami hedona solsäng onyx - solstolar & solsängar galvaniserat stål onyx - lfm2787-8917
  Miami Hedona solsäng från Lafuma är en elegant och modern solsäng som kombinerar högsta kvalitet med hög komfort och perfekta proportioner. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort. Den eleganta mekanismen underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Stommen är tillverkad av stål som är behandlad med en speciell process som gör att solsängen har stor motståndskraft mot korrosion. Vi har valt ut Onyx Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng Duo Ecume - Solstolar & Solsängar Stål Duo Ecume - LFM2720-6900

  lafuma miami batyline solsäng duo ecume - solstolar & solsängar stål duo ecume - lfm2720-6900
  Miami solsäng från Lafuma är en elegant och modern solsäng där proportionerna är perfekta. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Samt att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Stommen är tillverkad av stål som är behandlad med en speciell process som gör att solsängen har stor motståndskraft mot korrosion. Vi har valt ut Duo Ecume Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Seigle - Solstolar & Solsängar Skum Iso Seigle - LFM2035-8548

  lafuma rsxa clip solstol seigle - solstolar & solsängar skum iso seigle - lfm2035-8548
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Iso Seigle Solstolar & Solsängar i Skum från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Iso Seigle - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Beige - LFM2863-8548

  lafuma transabed batyline solstol iso seigle - solstolar & solsängar galvaniserat stål beige - lfm2863-8548
  Transabed Batyline Solstol från Lafuma är en lyxig stol där man sitter riktigt bekvämt.Tyget i stolen är tillverkat av Batyline® som är extra anpassat för uthomhusklimat. Det torkar snabbt, är UV-resistent och slittåligt. Stolen har en bredare sits vilket också bidrar till en extra god komfort. Stolen har armstöd som man kan justera positionen av ryggstödet med hjälp av snaphooks och du kan få tre lägen. Allt från upprätt till liggläge. En elegant stol som fungerar både inne och ute.Skillnaden mellan Iso och Duo är Duo är ett melerat tyg vävt med två olika färger. Iso är enkelt. Vi har valt ut Beige Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Moss - Solstolar & Solsängar Skum Moss - LFM2035-8557

  lafuma rsxa clip solstol moss - solstolar & solsängar skum moss - lfm2035-8557
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Moss Solstolar & Solsängar i Skum från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Ljusgrå/titan - Solstolar & Solsängar Stål Ljusgrå - LFM3130-8901

  lafuma futura becomfort solstol ljusgrå/titan - solstolar & solsängar stål ljusgrå - lfm3130-8901
  Futura solstol från Lafuma. En retroklassiker till solstol som både är snygg och bekväm. Solstolen är hopfällbar och tar väldigt liten plats. Den bekväma och smidiga stolen är tillverkad av stål och en textil som är vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Solstolen är utrustad med ergonomiska armstöd som används för att justera de olika positionerna. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Vi har valt ut Ljusgrå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Duo Obsidian - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mörkgrå - LFM2864-6897

  lafuma transabed batyline solstol duo obsidian - solstolar & solsängar galvaniserat stål mörkgrå - lfm2864-6897
  Transabed Batyline Solstol från Lafuma är en lyxig stol där man sitter riktigt bekvämt. Tyget i stolen är tillverkat av Batyline® som är extra anpassat för utomhusklimat. Det torkar snabbt, är UV-resistent och slittåligt. Stolen har en bredare sits vilket också bidrar till en extra god komfort. Stolen har armstöd som man kan justera positionen av ryggstödet med hjälp av snaphooks och du kan få tre lägen. Allt från upprätt till liggläge. Den är lätt att fälla ihop och ta med sig. En elegant stol som fungerar både inne och ute. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Batyline Solstol Iso Terre - Solstolar & Solsängar Stål Iso Terre - LFM2502-8556

  lafuma maxi transat batyline solstol iso terre - solstolar & solsängar stål iso terre - lfm2502-8556
  Maxi Transat Plus solstol från Lafuma. En bekväm och smidig solstol som är tillverkad av stål och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Stolen är både lätt och vädertålig och passar perfekt på balkongen, i trädgården eller på stranden. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats. Solstolen har även en liten kudde för att öka bekvämligheten. Mått när den är ihopfälld: H124cm, B62cm D4,5cm. Testad maxvikt: 140kg Vikt: 3,80kg. Vi har valt ut Iso Terre Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Dark Grey/titan - Solstolar & Solsängar Stål Mörkgrå - LFM3130-8902

  lafuma futura becomfort solstol dark grey/titan - solstolar & solsängar stål mörkgrå - lfm3130-8902
  Futura solstol från Lafuma. En retroklassiker till solstol som både är snygg och bekväm. Solstolen är hopfällbar och tar väldigt liten plats. Den bekväma och smidiga stolen är tillverkad av stål och en textil som är vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Solstolen är utrustad med ergonomiska armstöd som används för att justera de olika positionerna. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Batyline Solstol Duo Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian - LFM3113-6897

  lafuma futura batyline solstol duo obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian - lfm3113-6897
  Futura solstol från Lafuma. En retroklassiker till solstol som både är snygg och bekväm. Solstolen är hopfällbar och tar väldigt liten plats. Den bekväma och smidiga stolen är tillverkad av stål och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Solstolen är utrustad med ergonomiska armstöd som används för att justera de olika positionerna. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Vi har valt ut Duo Obsidian Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol Dark/titan - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mörkgrå - LFM2829-8902

  lafuma transabed bec solstol dark/titan - solstolar & solsängar galvaniserat stål mörkgrå - lfm2829-8902
  Transabed Bec Solstol är en stilren, praktisk och skön solstol i högsta kvalitet och komfort. Solstolen kan lätt justeras med ett smidigt och dolt justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden. Ramen är tillverkad i pulverlackerad galvaniserat stål och dynan består av tre lager, en så kallad BeComfort®seat. Den andas, torkar snabbt och är framförallt härligt mjuk.Den väger 6,8kg vilket gör att den lätt kan fällas ihop och flyttas runt. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol Silver/titan - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Silver - LFM2829-8901

  lafuma transabed bec solstol silver/titan - solstolar & solsängar galvaniserat stål silver - lfm2829-8901
  Transabed Bec Solstol är en stilren, praktisk och skön solstol i högsta kvalitet och komfort. Solstolen kan lätt justeras med ett smidigt och dolt justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden. Ramen är tillverkad i pulverlackerad galvaniserat stål och dynan består av tre lager, en så kallad BeComfort®seat. Den andas, torkar snabbt och är framförallt härligt mjuk.Den väger 6,8kg vilket gör att den lätt kan fällas ihop och flyttas runt. Vi har valt ut Silver Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Ecru/svart - Utestolar Stål Svart - LFM2777-9328

  lafuma pop up xl solstol ecru/svart - utestolar stål svart - lfm2777-9328
  POP UP XL solstol från Lafuma med bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och vattentåligt, slitstarkt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om POP UP XL solstol - Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Utestolar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Terre - Solstolar & Solsängar Skum Iso Terre - LFM2035-8556

  lafuma rsxa clip solstol terre - solstolar & solsängar skum iso terre - lfm2035-8556
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Iso Terre Solstolar & Solsängar i Skum från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Littoral Badlakan Solstol Ljusgrå - Handdukar & Badlakan Bomull Ljusgrå - LFM2972-9300

  lafuma littoral badlakan solstol ljusgrå - handdukar & badlakan bomull ljusgrå - lfm2972-9300
  Littoral badlakan från Lafuma med en klassisk look. Det har en supermjuk touch med bra absorptionsförmåga och en smart ficka på baksidan. Det har en generös, härlig storlek perfekt för en solig dag. Bra att veta om Littoral badlakan - 450 GSM.- Bredd: 600 mm.- Längd: 1800 mm.- Hög densitet.- 100% gjort av bomull.- Praktisk förvaringsficka.- Kombinera badlakanet med en Evolution, Futura, RSX, RSXA and R Clip solstol från Lafuma. Hur bör du ta hand om badlakanet?- Maskintvätt 40°C. Vi har valt ut Ljusgrå Handdukar & Badlakan i Bomull från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Aircomfort Solstol Acier - Solstolar & Solsängar Stål Grå - LFM2853-6135

  lafuma transabed aircomfort solstol acier - solstolar & solsängar stål grå - lfm2853-6135
  Transabed AirComfort är en solstol från Lafuma som är perfekt att ha i trädgården eller vid poolen för ultimat avkoppling. Solstolen är otroligt skön att sitta i på grund av 3-lagers vadderingen. Stolen tar liten plats när den är ihopfälld och materialet torkar snabbt. Sitthöjd på 43 centimeter. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Elastiskt Band Kit Reservdel Rsxa Solstol - Solstolar & Solsängar Elastisk Plast Svart - LFM2322-0247

  lafuma elastiskt band kit reservdel rsxa solstol - solstolar & solsängar elastisk plast svart - lfm2322-0247
  Elastiskt band från Lafuma med fyra delar med fästen för optimal funktionalitet. Bra att veta om elastiskt band - Enkel att byta.- Kombinera elastiska banden med RSX, RSXA solstolar från Lafuma. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Elastisk plast från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Solstol Sirocco Pink/pink - Solstolar & Solsängar Stål Rosa - LFM2926-9257

  lafuma maxi transat plus solstol sirocco pink/pink - solstolar & solsängar stål rosa - lfm2926-9257
  Maxi Transat Plus Solstol är en klassisk solstol i en elegant design. Stommen är tillverkad i stål och sitsen i tyget Batyline® som har många goda egenskaper som UV-resistent, antimögelbehandlat, torkar snabbt och andas bra. För rengöring använd ett milt rengöringsmedel och lite vatten. Tyget är avtagbart och likaså nackkudden. Finns i två utföranden. Stolen är lätt att fälla ihop och ta med sig och väger endast 4,10kg. Vi har valt ut Rosa Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Batyline Solstol Iso Moss - Solstolar & Solsängar Stål Iso Moss - LFM2502-8557

  lafuma maxi transat batyline solstol iso moss - solstolar & solsängar stål iso moss - lfm2502-8557
  Maxi Transat Plus solstol från Lafuma. En bekväm och smidig solstol som är tillverkad av stål och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Stolen är både lätt och vädertålig och passar perfekt på balkongen, i trädgården eller på stranden. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats. Solstolen har även en liten kudde för att öka bekvämligheten. Mått när den är ihopfälld: H124cm, B62cm D4,5cm. Testad maxvikt: 140kg Vikt: 3,80kg. Vi har valt ut Iso Moss Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Mugghållare Solstol Antracitgrå - Solstolar & Solsängar Plast Antracit - LFM2837-1229

  lafuma mugghållare solstol antracitgrå - solstolar & solsängar plast antracit - lfm2837-1229
  Mugghållare från Lafuma med en smart, praktisk design med en användbar bricka på sidan perfekt för en solig dag. Den har två justerbara, clip-on fästen. Bra att veta om mugghållare - Passar (Mod. Relax) solstolar från Lafuma.- Mugghållaren är praktisk.- Lätt att använda.- Perfekt accessoar. Vi har valt ut Antracit Solstolar & Solsängar i Plast från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Olive - Solstolar & Solsängar Stål Olivgrön - LFM3130-9548

  lafuma futura becomfort solstol olive - solstolar & solsängar stål olivgrön - lfm3130-9548
  Futura solstol från Lafuma. En retroklassiker till solstol som både är snygg och bekväm. Solstolen är hopfällbar och tar väldigt liten plats. Den bekväma och smidiga stolen är tillverkad av stål och en textil som är vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Solstolen är utrustad med ergonomiska armstöd som används för att justera de olika positionerna. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Marine - Solstolar & Solsängar Skum Marin - LFM2037-9291

  lafuma rsxa clip solstol marine - solstolar & solsängar skum marin - lfm2037-9291
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Marin Solstolar & Solsängar i Skum från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Batyline Solstol Duo Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian - LFM1909-6897

  lafuma maxi transat plus batyline solstol duo obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian - lfm1909-6897
  Maxi Transat Plus solstol från Lafuma. En bekväm och smidig solstol som är tillverkad av stål och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Stolen är både lätt och vädertålig och passar perfekt på balkongen, i trädgården eller på stranden. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats. Solstolen har även en liten kudde för att öka bekvämligheten. Vi har valt ut Duo Obsidian Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Grå/svart - Utestolar Stål Svart - LFM2777-6535

  lafuma pop up xl solstol grå/svart - utestolar stål svart - lfm2777-6535
  POP UP XL solstol från Lafuma med bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och vattentåligt, slitstarkt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om POP UP XL solstol - Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Utestolar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstole Iso Terre - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Grå - LFM2863-8556

  lafuma transabed batyline solstole iso terre - solstolar & solsängar galvaniserat stål grå - lfm2863-8556
  Transabed Batyline Solstol från Lafuma är en lyxig stol där man sitter riktigt bekvämt.Tyget i stolen är tillverkat av Batyline® som är extra anpassat för uthomhusklimat. Det torkar snabbt, är UV-resistent och slittåligt. Stolen har en bredare sits vilket också bidrar till en extra god komfort. Stolen har armstöd som man kan justera positionen av ryggstödet med hjälp av snaphooks och du kan få tre lägen. Allt från upprätt till liggläge. En elegant stol som fungerar både inne och ute.Skillnaden mellan Iso och Duo är Duo är ett melerat tyg vävt med två olika färger. Iso är enkelt. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Iso Ciel - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Iso Ciel - LFM2863-9711

  lafuma transabed batyline solstol iso ciel - solstolar & solsängar galvaniserat stål iso ciel - lfm2863-9711
  Transabed Batyline Solstol från Lafuma är en lyxig stol där man sitter riktigt bekvämt.Tyget i stolen är tillverkat av Batyline® som är extra anpassat för uthomhusklimat. Det torkar snabbt, är UV-resistent och slittåligt. Stolen har en bredare sits vilket också bidrar till en extra god komfort. Stolen har armstöd som man kan justera positionen av ryggstödet med hjälp av snaphooks och du kan få tre lägen. Allt från upprätt till liggläge. En elegant stol som fungerar både inne och ute.Skillnaden mellan Iso och Duo är Duo är ett melerat tyg vävt med två olika färger. Iso är enkelt. Vi har valt ut Iso Ciel Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Solstol Iso Ciel - Solstolar & Solsängar Stål Titan - LFM2502-9711

  lafuma maxi transat plus solstol iso ciel - solstolar & solsängar stål titan - lfm2502-9711
  Maxi Transat Plus Solstol är en klassisk solstol i en elegant design. Stommen är tillverkad i stål och sitsen i tyget Batyline® som har många goda egenskaper som UV-resistent, antimögelbehandlat, torkar snabbt och andas bra. För rengöring använd ett milt rengöringsmedel och lite vatten. Tyget är avtagbart och likaså nackkudden. Finns i två utföranden. Stolen är lätt att fälla ihop och ta med sig och väger endast 4,10kg. Vi har valt ut Titan Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Iso Ciel - Solstolar & Solsängar Skum Iso Ciel - LFM2035-9711

  lafuma rsxa clip solstol iso ciel - solstolar & solsängar skum iso ciel - lfm2035-9711
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Iso Ciel Solstolar & Solsängar i Skum från Lafuma med stor omsorg.
 • Next Fotpall - Moss

  next fotpall - moss
 • Lafuma Maxi Transat Plus Batyline Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma maxi transat plus batyline solstol - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Lafuma Maxi Transit Plus solstol är en smidig stol att bära med sig. Ramen är tillverkad i pulverlackerat stålrör Ø22cm. Stolen kan ställas in i 4 positioner. Sits och kudde tillverkad i Batyline canvasväv (Oeko-Tex) som är mycket slitstarkt, uv resistent och snabbtorkande och avtagbar. Mått: H94cm, B62cm, D83cm. Ihopfälld: H124cm, B62cm, D8cm. Testad maxvikt: 140kg Vikt: 3,90kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Batyline Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma futura batyline solstol - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Futura är den perfekta solstolen att varva ner i med sina många justerbara vilolägen för optimal avslappning. Stabiliserade armstöd underlättar resning ur vilande position. Generöst säte och ryggstöd i UV-resistent och fuktavvisande tyg, och med galvaniserad pulverlackerad stålram i stabil och exakt konstruktion för lång livslängd. Oeko-Tex® märkning garanterar giftfria och miljövänliga material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Batyline Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Iso Seigle

  lafuma maxi transat batyline solstol - solstolar & solsängar stål iso seigle
  Maxi Transat Batyline är en lyxig solstol med gott om utrymme och god komfort. Stolen är ultrakompakt och väldigt lätt att rengöra vilket gör att den passar utmärkt på uteplatsen, vid poolen eller till och med inne i vardagsrummet. Egenskaper Större sittplats än de flesta solstolar Ultrakompakt ihopfällning vilket gör den lätt att förvara och ta med sig Batyline-tyg som tål uv-strålar och slitage väl Speciellt utformad för utomhusbruk Enkel att rengöra Fri från ämnen som är giftiga mot människor och natur Fyra lägen, låsbar med stativ Vikt på 3,80 kilo Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Batyline Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Iso Terre

  lafuma maxi transat batyline solstol - solstolar & solsängar stål iso terre
  Maxi Transat Batyline är en lyxig solstol med gott om utrymme och god komfort. Stolen är ultrakompakt och väldigt lätt att rengöra vilket gör att den passar utmärkt på uteplatsen, vid poolen eller till och med inne i vardagsrummet. Egenskaper Större sittplats än de flesta solstolar Ultrakompakt ihopfällning vilket gör den lätt att förvara och ta med sig Batyline-tyg som tål uv-strålar och slitage väl Speciellt utformad för utomhusbruk Enkel att rengöra Fri från ämnen som är giftiga mot människor och natur Fyra lägen, låsbar med stativ Vikt på 3,80 kilo Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Batyline Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Iso Moss

  lafuma maxi transat batyline solstol - solstolar & solsängar stål iso moss
  Maxi Transat Batyline är en lyxig solstol med gott om utrymme och god komfort. Stolen är ultrakompakt och väldigt lätt att rengöra vilket gör att den passar utmärkt på uteplatsen, vid poolen eller till och med inne i vardagsrummet. Egenskaper Större sittplats än de flesta solstolar Ultrakompakt ihopfällning vilket gör den lätt att förvara och ta med sig Batyline-tyg som tål uv-strålar och slitage väl Speciellt utformad för utomhusbruk Enkel att rengöra Fri från ämnen som är giftiga mot människor och natur Fyra lägen, låsbar med stativ Vikt på 3,80 kilo Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma miami batyline solsäng - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Miami solsäng är en kombination mellan design, stil och teknik. Lafuma har hög expertis inom området utemöbler och har designat en solsäng som både är bekväm, snygg och praktisk. Materialen tål väder och vind, stålet är behandlat till hög motståndskraft mot rost och korrosion och tyget Batyline är miljövänligt och uv-beständigt. Tyget behåller inget vatten och torkar snabbt vilket gör solstolen perfekt bredvid poolen. Miami är utrustad med den effektiva elastomere clip fästen som är en exklusiv Lafuma CLIP patent som gör att man kan fästa tyget mycket enklare och smidigare som även ger utmärkt ergonomi, textilväv som inte blir uttänjd efter användning så att solsängen alltid ser ny ut. Elastomere clipen gör att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Miami har en kudde, tre lägen för sitt- eller liggposition och två hjul som gör den lätt att flytta på. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng - Solstolar & Solsängar Stål Duo Ecume

  lafuma miami batyline solsäng - solstolar & solsängar stål duo ecume
  Miami solsäng är en kombination mellan design, stil och teknik. Lafuma har hög expertis inom området utemöbler och har designat en solsäng som både är bekväm, snygg och praktisk. Materialen tål väder och vind, stålet är behandlat till hög motståndskraft mot rost och korrosion och tyget Batyline är miljövänligt och uv-beständigt. Tyget behåller inget vatten och torkar snabbt vilket gör solstolen perfekt bredvid poolen. Miami är utrustad med den effektiva elastomere clip fästen som är en exklusiv Lafuma CLIP patent som gör att man kan fästa tyget mycket enklare och smidigare som även ger utmärkt ergonomi, textilväv som inte blir uttänjd efter användning så att solsängen alltid ser ny ut. Elastomere clipen gör att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Miami har en kudde, tre lägen för sitt- eller liggposition och två hjul som gör den lätt att flytta på. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Aircomfort Solstol Acier - Solstolar & Solsängar Stål Grå

  lafuma transabed aircomfort solstol acier - solstolar & solsängar stål grå
  Transabed AirComfort är en solstol från Lafuma som är perfekt att ha i trädgården eller vid poolen för ultimat avkoppling. Solstolen är otroligt skön att sitta i på grund av 3-lagers vadderingen. Egenskaper Solstol från Lafuma 3-lagers vaddering för extra komfort Fasta armstöd för att underlätta vid justeringar Avtagbar nackkudde Snygg och enkel att använda Materialet torkar snabbt Tar liten plats när den är ihopfälld Sitthöjd på 43 centimeter Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Iso Seigle - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Beige

  lafuma transabed batyline solstol iso seigle - solstolar & solsängar galvaniserat stål beige
  Ta igen dig i trädgården eller på stranden med Transabed Batyline Iso solstol från Lafuma. En mycket bekväm solstol tillverkad av tåligt Batyline®-tyg som motstår allt från repor till UV-strålning. Batyline® Iso är ett enkelvävt tyg i ljusa färger. Stolen har generös bredd och en lättjusterad design som är både vikbar och kompakt för att enkelt kunna förflyttas vart du vill i trädgården och på uteplatsen, eller varför inte ta den med dig till stranden. Egenskaper Justerbar i tre positioner, varav en i princip platt position säregen för denna modell. Perfekt för solbad. Smart, smidig och enkel design med justering via integrerade snaphooks i armstöden med ultratåliga remmar Batyline®-tyg - ett tåligt material bestående av sammanvävt tyg som motstår repor, slitningar samt exponering av UV-strålning och fukt. Materialet torkar snabbt, vilket gör stolen perfekt att använda även efter ett dopp i poolen eller havet. Oeko-Tex® märkt, miljövänligt material som är garanterat fri från gifta substanser Kompakt hopvikt design för smidig förvaring och transport Avtagbar nackstöds-kudde Vikt: 6,10 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstole Iso Terre - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Grå

  lafuma transabed batyline solstole iso terre - solstolar & solsängar galvaniserat stål grå
  Ta igen dig i trädgården eller på stranden med Transabed Batyline Iso solstol från Lafuma. En mycket bekväm solstol tillverkad av tåligt Batyline®-tyg som motstår allt från repor till UV-strålning. Batyline® Iso är ett enkelvävt tyg i ljusa färger. Stolen har generös bredd och en lättjusterad design som är både vikbar och kompakt för att enkelt kunna förflyttas vart du vill i trädgården och på uteplatsen, eller varför inte ta den med dig till stranden. Egenskaper Justerbar i tre positioner, varav en i princip platt position säregen för denna modell. Perfekt för solbad. Smart, smidig och enkel design med justering via integrerade snaphooks i armstöden med ultratåliga remmar Batyline®-tyg - ett tåligt material bestående av sammanvävt tyg som motstår repor, slitningar samt exponering av UV-strålning och fukt. Materialet torkar snabbt, vilket gör stolen perfekt att använda även efter ett dopp i poolen eller havet. Oeko-Tex® märkt, miljövänligt material som är garanterat fri från gifta substanser Kompakt hopvikt design för smidig förvaring och transport Avtagbar nackstöds-kudde Vikt: 6,10 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Iso Moss - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mossgrön

  lafuma transabed batyline solstol iso moss - solstolar & solsängar galvaniserat stål mossgrön
  Ta igen dig i trädgården eller på stranden med Transabed Batyline Iso solstol från Lafuma. En mycket bekväm solstol tillverkad av tåligt Batyline®-tyg som motstår allt från repor till UV-strålning. Batyline® Iso är ett enkelvävt tyg i ljusa färger. Stolen har generös bredd och en lättjusterad design som är både vikbar och kompakt för att enkelt kunna förflyttas vart du vill i trädgården och på uteplatsen, eller varför inte ta den med dig till stranden. Egenskaper Justerbar i tre positioner, varav en i princip platt position säregen för denna modell. Perfekt för solbad. Smart, smidig och enkel design med justering via integrerade snaphooks i armstöden med ultratåliga remmar Batyline®-tyg - ett tåligt material bestående av sammanvävt tyg som motstår repor, slitningar samt exponering av UV-strålning och fukt. Materialet torkar snabbt, vilket gör stolen perfekt att använda även efter ett dopp i poolen eller havet. Oeko-Tex® märkt, miljövänligt material som är garanterat fri från gifta substanser Kompakt hopvikt design för smidig förvaring och transport Avtagbar nackstöds-kudde Vikt: 6,10 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Duo Obsidian - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mörkgrå

  lafuma transabed batyline solstol duo obsidian - solstolar & solsängar galvaniserat stål mörkgrå
  Slappna av i solen med Transabed Batyline Duo solstol från Lafuma. En mycket bekväm solstol tillverkad av tåligt Batyline®-tyg som motstår allt från repor till UV-strålning. Batyline® Duo är ett Stolen har generös bredd och en lättjusterad design som är både vikbar och kompakt för att enkelt kunna förflyttas vart du vill i trädgården och på uteplatsen, eller varför inte ta den med dig till stranden. Egenskaper Fullt tillbakalutad position för liggande läge som är perfekt för att sola eller ta en tupplur Smart, smidig och enkel design med justering via integrerade snaphooks i armstöden med ultratåliga remmar Batyline®-tyg - ett tåligt material bestående av sammanvävt tyg som mostår repor, slitningar samt exponering av UV-strålning och fukt. Materialet torkar snabbt, vilket gör stolen perfekt att använda även efter ett dopp i poolen eller havet. Oeko-Tex® märkt, miljövänligt material som är garanterat fri från gifta substanser Kompakt hopvikt design för smidig förvaring och transport Avtagbar nackstöds-kudde Vikt: 6,3 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol /titan - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Silver

  lafuma transabed bec solstol /titan - solstolar & solsängar galvaniserat stål silver
  Transabed Bec Solstol från Lafuma är en lyxig stol i hög komfort. Du kan ändra på ryggstödet efter behov, om du ska läsa, sola eller fika.Stolen är lätt att fälla ihop och tar då lite plats.Egenskaper: Tillverkad av Galvaniserat stål och BeComfort®seat Dynan andas och torkar snabbt Väger 6,8kg Avtagbar nackkudde Ryggstödet har ett justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol Dark/titan - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mörkgrå

  lafuma transabed bec solstol dark/titan - solstolar & solsängar galvaniserat stål mörkgrå
  Transabed Bec Solstol från Lafuma är en lyxig stol i hög komfort. Du kan ändra på ryggstödet efter behov, om du ska läsa, sola eller fika.Stolen är lätt att fälla ihop och tar då lite plats.Egenskaper: Tillverkad av Galvaniserat stål och BeComfort®seat Dynan andas och torkar snabbt Väger 6,8kg Avtagbar nackkudde Ryggstödet har ett justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Solstol Sirocco Pink/pink - Solstolar & Solsängar Stål Rosa

  lafuma maxi transat plus solstol sirocco pink/pink - solstolar & solsängar stål rosa
  Maxi Transat Plus Solstol är en exklusiv solstol i en enkel men stilren design. Stolen är lätt att fälla ihop och perfekt att ta med sig på picknicken.Egenskaper: Stomme i stål Tyg i Batyline® som är UV-resistent, antimögelbehandlat, andas och torkar snabbt. Avtagbart tyg samt nackkudde Väger 4,10kg Rengör med vatten och milt rengöringsmedel Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Solstol Mistral Blue/blue - Solstolar & Solsängar Stål Blå

  lafuma maxi transat plus solstol mistral blue/blue - solstolar & solsängar stål blå
  Maxi Transat Plus Solstol är en exklusiv solstol i en enkel men stilren design. Stolen är lätt att fälla ihop och perfekt att ta med sig på picknicken.Egenskaper: Stomme i stål Tyg i Batyline® som är UV-resistent, antimögelbehandlat, andas och torkar snabbt. Avtagbart tyg samt nackkudde Väger 4,10kg Rengör med vatten och milt rengöringsmedel Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol /titan - Solstolar & Solsängar Stål Ljusgrå

  lafuma futura becomfort solstol /titan - solstolar & solsängar stål ljusgrå
  Futura BeComfort är en solstol från Lafuma med hög komfort som även är ihopfällningsbar. För optimal vila kan ska du placera benen något över hjärtat. Passar bra både på uteplatsen, vid poolen eller i vardagsrummet.Egenskaper Vadderat material som är mjukt och andas bra Skön komfort och bra ryggstöd Enkel montering Lång livslängd Fasta armstöd Avtagbart nackstöd Skyddsring för fotstöd Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Dark Grey/titan - Solstolar & Solsängar Stål Mörkgrå

  lafuma futura becomfort solstol dark grey/titan - solstolar & solsängar stål mörkgrå
  Futura BeComfort är en solstol från Lafuma med hög komfort som även är ihopfällningsbar. För optimal vila kan ska du placera benen något över hjärtat. Passar bra både på uteplatsen, vid poolen eller i vardagsrummet.Egenskaper Vadderat material som är mjukt och andas bra Skön komfort och bra ryggstöd Enkel montering Lång livslängd Fasta armstöd Avtagbart nackstöd Skyddsring för fotstöd Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Seigle - Solstolar & Solsängar Skum Iso Seigle

  lafuma rsxa clip solstol seigle - solstolar & solsängar skum iso seigle
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Terre - Solstolar & Solsängar Skum Iso Terre

  lafuma rsxa clip solstol terre - solstolar & solsängar skum iso terre
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol - Solstolar & Solsängar Skum Moss

  lafuma rsxa clip solstol - solstolar & solsängar skum moss
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol e - Solstolar & Solsängar Skum Marin

  lafuma rsxa clip solstol e - solstolar & solsängar skum marin
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Olive - Solstolar & Solsängar Stål Olivgrön

  lafuma futura becomfort solstol olive - solstolar & solsängar stål olivgrön
  Futura BeComfort är en solstol från Lafuma med hög komfort som även är ihopfällningsbar. För optimal vila kan ska du placera benen något över hjärtat. Passar bra både på uteplatsen, vid poolen eller i vardagsrummet.Egenskaper Vadderat material som är mjukt och andas bra Skön komfort och bra ryggstöd Enkel montering Lång livslängd Fasta armstöd Avtagbart nackstöd Skyddsring för fotstöd Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol Olive - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Olivgrön

  lafuma transabed bec solstol olive - solstolar & solsängar galvaniserat stål olivgrön
  Transabed Bec Solstol från Lafuma är en lyxig stol i hög komfort. Du kan ändra på ryggstödet efter behov, om du ska läsa, sola eller fika.Stolen är lätt att fälla ihop och tar då lite plats.Egenskaper: Tillverkad av Galvaniserat stål och BeComfort®seat Dynan andas och torkar snabbt Väger 6,8kg Avtagbar nackkudde Ryggstödet har ett justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Littoral Badlakan Solstol - Handdukar & Badlakan Bomull Ljusgrå

  lafuma littoral badlakan solstol - handdukar & badlakan bomull ljusgrå
  Badlakanet från Lafuma har en klassisk look. Det har en supermjuk touch med bra absorptionsförmåga. Det har en smart ficka på baksidan och en generös, härlig storlek perfekt för en solig dag. Om badlakanet från Lafuma- 450 GSM.- Bredd: 600 mm.- Längd: 1800 mm.- Hög densitet.- 100% gjort av bomull.- Praktisk förvaringsficka.- Kombinera badlakanet med en Evolution, Futura, RSX, RSXA and R Clip solstol från Lafuma. Skötselråd för badlakanet- Maskintvätt 40°C. Shoppa Handdukar & Badlakan och mer Badrumstextilier hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Hedona Solsäng - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Onyx

  lafuma miami hedona solsäng - solstolar & solsängar galvaniserat stål onyx
  Solsängen Miami Hedona från Lafuma Mobilier kombinerar design, kvalitet och hög komfort i en elegant utomhusmöbel. Den här solsängen har en stabil konstruktion med rostskyddsbehandlad stålram, UV-tåligt fuktavvisande tygmaterial, löstagbart huvudstöd och hjul som gör solsängen lätt att förflytta. Oeko-Tex® märkningen på tyget garanterar att tyget är tillverkat av giftfria och miljövänliga material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Elastiskt Band Kit Reservdel Rsxa Solstol - Solstolar & Solsängar Elastisk Plast Svart

  lafuma elastiskt band kit reservdel rsxa solstol - solstolar & solsängar elastisk plast svart
  Elastiska banden från Lafuma består av fyra delar med fästen för optimal funktionalitet. Om elastiska banden från Lafuma - Enkel att byta.- Kombinera elastiska banden med RSX, RSXA solstolar från Lafuma. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Mugghållare Solstol grå - Solstolar & Solsängar Plast Antracit

  lafuma mugghållare solstol grå - solstolar & solsängar plast antracit
  Mugghållaren från Lafuma har en smart, praktisk design med en användbar bricka på sidan perfekt för en solig dag. Den har två justerbara, clip-on fästen. Om mugghållaren från Lafuma- Mugghållaren är praktisk.- Kombinera mugghållaren med en (Mod. Relax) solstol från Lafuma.- Lätt att använda.- Perfekt accessoar. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol - Solstolar & Solsängar Skum Iso Ciel

  lafuma rsxa clip solstol - solstolar & solsängar skum iso ciel
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Solstol Iso Ciel - Solstolar & Solsängar Stål Titan

  lafuma maxi transat plus solstol iso ciel - solstolar & solsängar stål titan
  Maxi Transat Plus Solstol är en exklusiv solstol i en enkel men stilren design. Stolen är lätt att fälla ihop och perfekt att ta med sig på picknicken.Egenskaper: Stomme i stål Tyg i Batyline® som är UV-resistent, antimögelbehandlat, andas och torkar snabbt. Avtagbart tyg samt nackkudde Väger 4,10kg Rengör med vatten och milt rengöringsmedel Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Iso Ciel

  lafuma transabed batyline solstol - solstolar & solsängar galvaniserat stål iso ciel
  Ta igen dig i trädgården eller på stranden med Transabed Batyline Iso solstol från Lafuma. En mycket bekväm solstol tillverkad av tåligt Batyline®-tyg som motstår allt från repor till UV-strålning. Batyline® Iso är ett enkelvävt tyg i ljusa färger. Stolen har generös bredd och en lättjusterad design som är både vikbar och kompakt för att enkelt kunna förflyttas vart du vill i trädgården och på uteplatsen, eller varför inte ta den med dig till stranden. Egenskaper Justerbar i tre positioner, varav en i princip platt position säregen för denna modell. Perfekt för solbad. Smart, smidig och enkel design med justering via integrerade snaphooks i armstöden med ultratåliga remmar Batyline®-tyg - ett tåligt material bestående av sammanvävt tyg som motstår repor, slitningar samt exponering av UV-strålning och fukt. Materialet torkar snabbt, vilket gör stolen perfekt att använda även efter ett dopp i poolen eller havet. Oeko-Tex® märkt, miljövänligt material som är garanterat fri från gifta substanser Kompakt hopvikt design för smidig förvaring och transport Avtagbar nackstöds-kudde Vikt: 6,10 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Grå/ - Utestolar Stål Svart

  lafuma pop up xl solstol grå/ - utestolar stål svart
  Solstolen från Lafuma har bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål. Den har vattentåligt, slitstarkt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om solstolen från Lafuma- Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Ecru/ - Utestolar Stål Svart

  lafuma pop up xl solstol ecru/ - utestolar stål svart
  Solstolen från Lafuma har bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål. Den har vattentåligt, slitstarkt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om solstolen från Lafuma- Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.