Möbler
www.mobel.se

Lafuma möbler

 • Lafuma Transabed Becomfort® Solstol Oliv - Solstolar & Solsängar Polyester Olivgrön - LFM2829-9548

  lafuma transabed becomfort® solstol oliv - solstolar & solsängar polyester olivgrön - lfm2829-9548
  Transabed Becomfort® är en solstol från Lafuma med lyxig komfort för alla utomhusmiljöer. Koppla av med stil i Lafumas Transabed solstol! Denna solstol är utrustad med en mycket bekväm och slitstark BeComfort®-klädsel och utlovar avkoppling i alla miljöer. Transabed är perfekt för de som uppskattar det lilla extra. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Erbjuds i flera färger.- 3 rygglägen.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Nackkudde ingår. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng Duo Ecume - Solstolar & Solsängar Stål Duo Ecume - LFM2720-6900

  lafuma miami batyline solsäng duo ecume - solstolar & solsängar stål duo ecume - lfm2720-6900
  Miami solsäng från Lafuma är en elegant och modern solsäng där proportionerna är perfekta. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Samt att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Stommen är tillverkad av stål som är behandlad med en speciell process som gör att solsängen har stor motståndskraft mot korrosion. Vi har valt ut Duo Ecume Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Hedona Solsäng Onyx - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Onyx - LFM2787-8917

  lafuma miami hedona solsäng onyx - solstolar & solsängar galvaniserat stål onyx - lfm2787-8917
  Miami Hedona solsäng från Lafuma är en elegant och modern solsäng som kombinerar högsta kvalitet med hög komfort och perfekta proportioner. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort. Den eleganta mekanismen underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Stommen är tillverkad av stål som är behandlad med en speciell process som gör att solsängen har stor motståndskraft mot korrosion. Vi har valt ut Onyx Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort® Solstol Ljusgrå - Solstolar & Solsängar Stål Ljusgrå - LFM3130-8901

  lafuma futura becomfort® solstol ljusgrå - solstolar & solsängar stål ljusgrå - lfm3130-8901
  Futura Becomfort® solstol från Lafuma med hög komfort för en ultimat upplevelse. Omfamnas av Futura solstol från Lafuma som kombinerar justerbar komfort med slitstarka material. Dess väderbeständiga egenskaper tillsammans med den mjuka BeComfort®-vadderingen garanterar kvalitet och hög komfort i många år framöver. Bra att veta om solstolen - Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- UV-resistent, vattenavstötande klädsel.- Nackkudde ingår. Vi har valt ut Ljusgrå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Ecru/ - Loungefåtöljer Stål Svart

  lafuma pop up xl solstol ecru/ - loungefåtöljer stål svart
  Solstolen från Lafuma har bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål. Solstolen har vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Loungefåtöljer och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Ii Batyline® Duo Solsäng Galet - Solstolar & Solsängar Stål Duo Galet - LFM5171-9714

  lafuma miami ii batyline® duo solsäng galet - solstolar & solsängar stål duo galet - lfm5171-9714
  Miami II Batyline® Duo solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk och har en avtagbar nackkudde och tre olika rygglägen för bästa komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Duo Galet Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Becomfort® Solstol Mörkgrå - Solstolar & Solsängar Polyester Mörkgrå - LFM2829-8902

  lafuma transabed becomfort® solstol mörkgrå - solstolar & solsängar polyester mörkgrå - lfm2829-8902
  Transabed Becomfort® är en solstol från Lafuma med lyxig komfort för alla utomhusmiljöer. Koppla av med stil i Lafumas Transabed solstol! Denna solstol är utrustad med en mycket bekväm och slitstark BeComfort®-klädsel och utlovar avkoppling i alla miljöer. Transabed är perfekt för de som uppskattar det lilla extra. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Erbjuds i flera färger.- 3 rygglägen.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Nackkudde ingår. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Ecru/svart - Loungefåtöljer Stål Svart - LFM2777-9328

  lafuma pop up xl solstol ecru/svart - loungefåtöljer stål svart - lfm2777-9328
  POP UP XL solstol från Lafuma med bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om POP UP XL solstol - Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Loungefåtöljer i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed ® Iso Solstol Seigle Ii - Solstolar & Solsängar Batyline Seigle II - LFM2863-9868

  lafuma transabed ® iso solstol seigle ii - solstolar & solsängar batyline seigle ii - lfm2863-9868
  Transabed Batyline® Iso är en praktisk och mångsidig solstol med flera praktiska funktioner och egenskaper. Den är utformad för att ge optimal komfort i alla lägen och är särskilt anpassad för varma, soliga dagar utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline och har en avtagbar nackkudde för bästa komfort perfekt för lata dagar. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- Tre olika rygglägen.- Avtagbart huvudstöd ingår.- UV-resistent, vattenresistent material.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Seigle II Solstolar & Solsängar i Batyline från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Aircomfort Solstol Acier - Solstolar & Solsängar Stål Grå

  lafuma transabed aircomfort solstol acier - solstolar & solsängar stål grå
  Transabed AirComfort är en solstol från Lafuma som är perfekt att ha i trädgården eller vid poolen för ultimat avkoppling. Solstolen är otroligt skön att sitta i på grund av 3-lagers vadderingen. Egenskaper Solstol från Lafuma 3-lagers vaddering för extra komfort Fasta armstöd för att underlätta vid justeringar Avtagbar nackkudde Snygg och enkel att använda Materialet torkar snabbt Tar liten plats när den är ihopfälld Sitthöjd på 43 centimeter Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed ® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Batyline Obsidian

  lafuma transabed ® iso solstol - solstolar & solsängar batyline obsidian
  Solstolen från Lafuma är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline med en avtagbar nackkudde för optimal komfort och har en mångsidig, lättanvänd design med en hög komfort och tre olika rygglägen perfekt för lata dagar. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Avtagbart huvudstöd ingår.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent, vattenresistent material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat+ Becomfort® Solstol Oliv - Solstolar & Solsängar Polyester Olivgrön - LFM5175O-9548

  lafuma maxi transat+ becomfort® solstol oliv - solstolar & solsängar polyester olivgrön - lfm5175o-9548
  Maxi Transat+ BeComfort® solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger, en vadderad sits och nackstöd för optimal komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera färger. Bra att veta om Maxi Transat+ BeComfort® solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Vadderad sits för optimal komfort.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Hedona Solsäng - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Onyx

  lafuma miami hedona solsäng - solstolar & solsängar galvaniserat stål onyx
  Solsängen Miami Hedona från Lafuma Mobilier kombinerar design, kvalitet och hög komfort i en elegant utomhusmöbel. Den här solsängen har en stabil konstruktion med rostskyddsbehandlad stålram, UV-tåligt fuktavvisande tygmaterial, löstagbart huvudstöd och hjul som gör solsängen lätt att förflytta. Oeko-Tex® märkningen på tyget garanterar att tyget är tillverkat av giftfria och miljövänliga material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Galet - Solstolar & Solsängar Stål Duo Galet

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng galet - solstolar & solsängar stål duo galet
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med material av hög kvalitet och en något högre sitthöjd för extra komfort. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Finns i flera modeller. Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian - LFM5172-9718

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian - lfm5172-9718
  Miami II Batyline® Duo solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk och har en generös sitthöjd, tre olika rygglägen och en avtagbar nackkudde för optimal komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera modeller. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Duo Obsidian Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Aircomfort Solstol Acier - Solstolar & Solsängar Stål Grå - LFM2853-6135

  lafuma transabed aircomfort solstol acier - solstolar & solsängar stål grå - lfm2853-6135
  Transabed AirComfort är en solstol från Lafuma som är perfekt att ha i trädgården eller vid poolen för ultimat avkoppling. Solstolen är otroligt skön att sitta i på grund av 3-lagers vadderingen. Stolen tar liten plats när den är ihopfälld och materialet torkar snabbt. Sitthöjd på 43 centimeter. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat+ Becomfort® Solstol - Solstolar & Solsängar Polyester Mocca

  lafuma maxi transat+ becomfort® solstol - solstolar & solsängar polyester mocca
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en stilren, modern design med en hög komfort perfekt för lata dagar. Den har en lätt vadderad sits med en mjuk skumfyllning och ett avtagbart nackstöd för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Finns i flera färger. Om solstolen från Lafuma- För utomhusbruk.- Tillverkad i Frankrike.- Vadderad sits för optimal komfort.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol /titan - Loungefåtöljer Stål Thyme

  lafuma pop up xl solstol /titan - loungefåtöljer stål thyme
  Solstolen från Lafuma har bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål. Solstolen har vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Loungefåtöljer och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma, Sunside Solsäng Obsidian

  lafuma, sunside solsäng obsidian
  Sunside solsäng i färgen obsidian är en lätt, flexibel och praktisk solsäng i underhållsfri aluminium. Solsängen går enkelt att fälla ihop så att den kan vinterförvaras på ett smidigt sätt. Tyget är gjort i en slitstark textilene för bästa möjliga hållbarhet utomhus. 
 • Lafuma Futura Becomfort® Solstol Oliv - Solstolar & Solsängar Stål Olivgrön - LFM3130-9548

  lafuma futura becomfort® solstol oliv - solstolar & solsängar stål olivgrön - lfm3130-9548
  Futura Becomfort® solstol från Lafuma med hög komfort för en ultimat upplevelse. Omfamnas av Futura solstol från Lafuma som kombinerar justerbar komfort med slitstarka material. Dess väderbeständiga egenskaper tillsammans med den mjuka BeComfort®-vadderingen garanterar kvalitet och hög komfort i många år framöver. Bra att veta om solstolen - Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- UV-resistent, vattenavstötande klädsel.- Nackkudde ingår. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Aircomfort Fotpall Acier - Fotpallar & Sittpuffar Stål Acier - LFM2850-6135

  lafuma next aircomfort fotpall acier - fotpallar & sittpuffar stål acier - lfm2850-6135
  Next fotpall är en elegant och modern fotpall som passar till Transabed solstolarna. Använd den som en fotpall eller varför inte som ett litet bord när man vill fika lite efter solandet. Tyget är av Air Comfort som är ett starkt och hållbart tyg med extra comfort som har ett UV-skydd för att tyget ska hålla färg. Next är tillverkat av galvaniserat stål som har en speciell anti-rost behandling innan den har färgats.. Pallen går enkelt att fälla ihop vid behov eller resa. Lafuma ger en 5 års rostskyddsgaranti. Vi har valt ut Acier Fotpallar & Sittpuffar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort® Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Ljusgrå

  lafuma futura becomfort® solstol - solstolar & solsängar stål ljusgrå
  Solstol från Lafuma med en tidlös design med fokus på funktion och komfort. Den har ett stadigt underrede i stål och en vädertålig, högkvalitativ klädsel vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Solstolen har en vadderad sits med en nackkudde för optimal komfort och en justerbar sittposition perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om solstolen från Lafuma- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- UV-resistent, vattenavstötande klädsel.- Nackkudde ingår. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma miami batyline solsäng - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Miami solsäng är en kombination mellan design, stil och teknik. Lafuma har hög expertis inom området utemöbler och har designat en solsäng som både är bekväm, snygg och praktisk. Materialen tål väder och vind, stålet är behandlat till hög motståndskraft mot rost och korrosion och tyget Batyline är miljövänligt och uv-beständigt. Tyget behåller inget vatten och torkar snabbt vilket gör solstolen perfekt bredvid poolen. Miami är utrustad med den effektiva elastomere clip fästen som är en exklusiv Lafuma CLIP patent som gör att man kan fästa tyget mycket enklare och smidigare som även ger utmärkt ergonomi, textilväv som inte blir uttänjd efter användning så att solsängen alltid ser ny ut. Elastomere clipen gör att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Miami har en kudde, tre lägen för sitt- eller liggposition och två hjul som gör den lätt att flytta på. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng - Solstolar & Solsängar Stål Duo Ecume

  lafuma miami batyline solsäng - solstolar & solsängar stål duo ecume
  Miami solsäng är en kombination mellan design, stil och teknik. Lafuma har hög expertis inom området utemöbler och har designat en solsäng som både är bekväm, snygg och praktisk. Materialen tål väder och vind, stålet är behandlat till hög motståndskraft mot rost och korrosion och tyget Batyline är miljövänligt och uv-beständigt. Tyget behåller inget vatten och torkar snabbt vilket gör solstolen perfekt bredvid poolen. Miami är utrustad med den effektiva elastomere clip fästen som är en exklusiv Lafuma CLIP patent som gör att man kan fästa tyget mycket enklare och smidigare som även ger utmärkt ergonomi, textilväv som inte blir uttänjd efter användning så att solsängen alltid ser ny ut. Elastomere clipen gör att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Miami har en kudde, tre lägen för sitt- eller liggposition och två hjul som gör den lätt att flytta på. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Becomfort® Solstol - Solstolar & Solsängar Polyester Mörkgrå

  lafuma transabed becomfort® solstol - solstolar & solsängar polyester mörkgrå
  Solstol från Lafuma med en vadderad sits och en inkluderad nackkudde för optimal komfort. Den har en hopfällbar stomme i stål med tre rygglägen perfekta för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Stolen är tillverkad av vädertåligt, högkvalitativt material och har en avtagbar, utbytbar klädsel för optimal livslängd. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Finns i flera färger.- 3 rygglägen.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Nackkudde ingår. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol - Loungefåtöljer Polyester Mocca

  lafuma pop up xl becomfort® solstol - loungefåtöljer polyester mocca
  Solstolen från Lafuma har modern, iögonfallande design och en generös, lätt vadderad sittplats för en bekväm och avkopplande känsla. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Finns i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- Går att använda både inom- och utomhus. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Loungefåtöljer och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat+ Becomfort® Solstol Mocca - Solstolar & Solsängar Polyester Mocca - LFM5175

  lafuma maxi transat+ becomfort® solstol mocca - solstolar & solsängar polyester mocca - lfm5175
  Maxi Transat+ BeComfort® solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger, en vadderad sits och nackstöd för optimal komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera färger. Bra att veta om Maxi Transat+ BeComfort® solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Vadderad sits för optimal komfort.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Mocca Solstolar & Solsängar i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next ® Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Batyline Iso Moss

  lafuma next ® fotpall - fotpallar & sittpuffar batyline iso moss
  Fotpallen från Lafuma är perfekt hemma eller på utflykt och har en behändig design för mångsidig användning. Den har ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Om fotpallen från Lafuma- Fotpallen är hopfällbar.- Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort® Solstol Mocca - Solstolar & Solsängar Stål Mocca - LFM3130

  lafuma futura becomfort® solstol mocca - solstolar & solsängar stål mocca - lfm3130
  Futura Becomfort® solstol från Lafuma med hög komfort för en ultimat upplevelse. Omfamnas av Futura solstol från Lafuma som kombinerar justerbar komfort med slitstarka material. Dess väderbeständiga egenskaper tillsammans med den mjuka BeComfort®-vadderingen garanterar kvalitet och hög komfort i många år framöver. Bra att veta om solstolen - Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- UV-resistent, vattenavstötande klädsel.- Nackkudde ingår. Vi har valt ut Mocca Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol Mocca - Loungefåtöljer Polyester Mocca - LFM5183

  lafuma pop up xl becomfort® solstol mocca - loungefåtöljer polyester mocca - lfm5183
  Solstol från Lafuma med komfortabel design och en generös, vadderad sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Bra att veta om Pop Up XL BeComfort® solstol - Erbjuds i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Går att använda både inom- och utomhus.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mocca Loungefåtöljer i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Becomfort® Solstol Ocean - Solstolar & Solsängar Batyline Hav - LFM28631

  lafuma transabed becomfort® solstol ocean - solstolar & solsängar batyline hav - lfm28631
  Transabed Batyline® Iso är en praktisk och mångsidig solstol med flera praktiska funktioner och egenskaper. Den är utformad för att ge optimal komfort i alla lägen och är särskilt anpassad för varma, soliga dagar utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline och har en avtagbar nackkudde för bästa komfort perfekt för lata dagar. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- Tre olika rygglägen.- Avtagbart huvudstöd ingår.- UV-resistent, vattenresistent material.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Hav Solstolar & Solsängar i Batyline från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Becomfort® Solstol Ocean - Solstolar & Solsängar Batyline Hav

  lafuma transabed becomfort® solstol ocean - solstolar & solsängar batyline hav
  Solstolen från Lafuma är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline med en avtagbar nackkudde för optimal komfort och har en mångsidig, lättanvänd design med en hög komfort och tre olika rygglägen perfekt för lata dagar. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Avtagbart huvudstöd ingår.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent, vattenresistent material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort® Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Mocca

  lafuma futura becomfort® solstol - solstolar & solsängar stål mocca
  Solstol från Lafuma med en tidlös design med fokus på funktion och komfort. Den har ett stadigt underrede i stål och en vädertålig, högkvalitativ klädsel vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Solstolen har en vadderad sits med en nackkudde för optimal komfort och en justerbar sittposition perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om solstolen från Lafuma- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- UV-resistent, vattenavstötande klädsel.- Nackkudde ingår. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next ® Fotpall Obsidian - Fotpallar & Sittpuffar Batyline Obsidian - LFM2659-9718

  lafuma next ® fotpall obsidian - fotpallar & sittpuffar batyline obsidian - lfm2659-9718
  Next Batyline fotpall från Lafuma med en hopfällbar stomme i pulverlackerat stål och ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Behändig, mångsidig design för att ta med när du är på språng perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är hopfällbar.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Obsidian Fotpallar & Sittpuffar i Batyline från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Becomfort® Solstol - Solstolar & Solsängar Polyester Mocca

  lafuma transabed becomfort® solstol - solstolar & solsängar polyester mocca
  Solstol från Lafuma med en vadderad sits och en inkluderad nackkudde för optimal komfort. Den har en hopfällbar stomme i stål med tre rygglägen perfekta för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Stolen är tillverkad av vädertåligt, högkvalitativt material och har en avtagbar, utbytbar klädsel för optimal livslängd. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Finns i flera färger.- 3 rygglägen.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Nackkudde ingår. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Ii Batyline® Duo Solsäng Galet - Solstolar & Solsängar Stål Duo Galet

  lafuma miami ii batyline® duo solsäng galet - solstolar & solsängar stål duo galet
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med material av hög kvalitet. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat+ Becomfort® Solstol Oliv - Solstolar & Solsängar Polyester Olivgrön

  lafuma maxi transat+ becomfort® solstol oliv - solstolar & solsängar polyester olivgrön
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en stilren, modern design med en hög komfort perfekt för lata dagar. Den har en lätt vadderad sits med en mjuk skumfyllning och ett avtagbart nackstöd för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Finns i flera färger. Om solstolen från Lafuma- För utomhusbruk.- Tillverkad i Frankrike.- Vadderad sits för optimal komfort.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort® Solstol Oliv - Solstolar & Solsängar Stål Olivgrön

  lafuma futura becomfort® solstol oliv - solstolar & solsängar stål olivgrön
  Solstol från Lafuma med en tidlös design med fokus på funktion och komfort. Den har ett stadigt underrede i stål och en vädertålig, högkvalitativ klädsel vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Solstolen har en vadderad sits med en nackkudde för optimal komfort och en justerbar sittposition perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om solstolen från Lafuma- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- UV-resistent, vattenavstötande klädsel.- Nackkudde ingår. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Becomfort® Solstol Oliv - Solstolar & Solsängar Polyester Olivgrön

  lafuma transabed becomfort® solstol oliv - solstolar & solsängar polyester olivgrön
  Solstol från Lafuma med en vadderad sits och en inkluderad nackkudde för optimal komfort. Den har en hopfällbar stomme i stål med tre rygglägen perfekta för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Stolen är tillverkad av vädertåligt, högkvalitativt material och har en avtagbar, utbytbar klädsel för optimal livslängd. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Finns i flera färger.- 3 rygglägen.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Nackkudde ingår. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next ® Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Batyline Obsidian

  lafuma next ® fotpall - fotpallar & sittpuffar batyline obsidian
  Fotpallen från Lafuma är perfekt hemma eller på utflykt och har en behändig design för mångsidig användning. Den har ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Om fotpallen från Lafuma- Fotpallen är hopfällbar.- Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next ® Fotpall Iso Moss - Fotpallar & Sittpuffar Batyline Iso Moss - LFM2718-8557

  lafuma next ® fotpall iso moss - fotpallar & sittpuffar batyline iso moss - lfm2718-8557
  Next Batyline fotpall från Lafuma med en hopfällbar stomme i pulverlackerat stål och ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Behändig, mångsidig design för att ta med när du är på språng perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är hopfällbar.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Iso Moss Fotpallar & Sittpuffar i Batyline från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next ® Fotpall Iso - Fotpallar & Sittpuffar Batyline Terre

  lafuma next ® fotpall iso - fotpallar & sittpuffar batyline terre
  Fotpallen från Lafuma är perfekt hemma eller på utflykt och har en behändig design för mångsidig användning. Den har ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Om fotpallen från Lafuma- Fotpallen är hopfällbar.- Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next ® Fotpall Iso Terre - Fotpallar & Sittpuffar Batyline Terre - LFM2718-8556

  lafuma next ® fotpall iso terre - fotpallar & sittpuffar batyline terre - lfm2718-8556
  Next Batyline fotpall från Lafuma med en hopfällbar stomme i pulverlackerat stål och ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Behändig, mångsidig design för att ta med när du är på språng perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är hopfällbar.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Terre Fotpallar & Sittpuffar i Batyline från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol Bleu Encre - Loungefåtöljer Polyester Bleu Encre - LFM5183-8900

  lafuma pop up xl becomfort® solstol bleu encre - loungefåtöljer polyester bleu encre - lfm5183-8900
  Solstol från Lafuma med komfortabel design och en generös, vadderad sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Bra att veta om Pop Up XL BeComfort® solstol - Erbjuds i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Går att använda både inom- och utomhus.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Bleu Encre Loungefåtöljer i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Becomfort® Fotpall Mörkgrå - Fotpallar & Sittpuffar Polyester Mörkgrå - LFM2828-8902

  lafuma next becomfort® fotpall mörkgrå - fotpallar & sittpuffar polyester mörkgrå - lfm2828-8902
  Next Becomfort® är en fotpall från Lafuma med en nätt, vadderad design att vila fötterna på. Den robusta polyesterklädseln är avsedd för utomhusbruk och är både UV-beständig och vattenresistent för långvarig komfort. Pallen är lätt att fälla ihop och enkel att förvara eller bära med sig. Bra att veta om fotpallen - Utmärkt UV-beständighet.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är vikbar. Vi har valt ut Mörkgrå Fotpallar & Sittpuffar i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Becomfort® Fotpall Silver - Fotpallar & Sittpuffar Polyester Silver - LFM2828-8901

  lafuma next becomfort® fotpall silver - fotpallar & sittpuffar polyester silver - lfm2828-8901
  Next Becomfort® är en fotpall från Lafuma med en nätt, vadderad design att vila fötterna på. Den robusta polyesterklädseln är avsedd för utomhusbruk och är både UV-beständig och vattenresistent för långvarig komfort. Pallen är lätt att fälla ihop och enkel att förvara eller bära med sig. Bra att veta om fotpallen - Utmärkt UV-beständighet.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är vikbar. Vi har valt ut Silver Fotpallar & Sittpuffar i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Aircomfort Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Stål Acier

  lafuma next aircomfort fotpall - fotpallar & sittpuffar stål acier
  Next fotpall är en elegant och modern fotpall som passar till Transabed solstolarna. Tyget är av Air Comfort som är ett starkt och hållbart tyg med extra komfort som även har ett UV-skydd för att tyget inte ska blekas. Next är tillverkat av galvaniserat stål som har blivit rostskydds behandlad innan den blev lackerad. Next går enkelt att fälla ihop vid behov eller inför en resa. Lafuma ger 5 års rostskyddsgaranti på Next. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Becomfort® Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Polyester Silver

  lafuma next becomfort® fotpall - fotpallar & sittpuffar polyester silver
  Fotpall från Lafuma med en nätt, hopfällbar design med en vadderad sits. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt material vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma. Om fotpallen från Lafuma- Utmärkt UV-beständighet.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är vikbar. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Becomfort® Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Polyester Mörkgrå

  lafuma next becomfort® fotpall - fotpallar & sittpuffar polyester mörkgrå
  Fotpall från Lafuma med en nätt, hopfällbar design med en vadderad sits. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt material vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma. Om fotpallen från Lafuma- Utmärkt UV-beständighet.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är vikbar. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol Oliv - Loungefåtöljer Polyester Olivgrön - LFM5183-9548

  lafuma pop up xl becomfort® solstol oliv - loungefåtöljer polyester olivgrön - lfm5183-9548
  Solstol från Lafuma med komfortabel design och en generös, vadderad sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Bra att veta om Pop Up XL BeComfort® solstol - Erbjuds i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Går att använda både inom- och utomhus.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Olivgrön Loungefåtöljer i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed ® Iso Solstol Obsidian - Solstolar & Solsängar Batyline Obsidian - LFM2864-9718

  lafuma transabed ® iso solstol obsidian - solstolar & solsängar batyline obsidian - lfm2864-9718
  Transabed Batyline® Iso är en praktisk och mångsidig solstol med flera praktiska funktioner och egenskaper. Den är utformad för att ge optimal komfort i alla lägen och är särskilt anpassad för varma, soliga dagar utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline och har en avtagbar nackkudde för bästa komfort perfekt för lata dagar. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- Tre olika rygglägen.- Avtagbart huvudstöd ingår.- UV-resistent, vattenresistent material.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Obsidian Solstolar & Solsängar i Batyline från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next ® Fotpall Iso Seigle - Fotpallar & Sittpuffar Batyline Iso Seigle - LFM2718-9868

  lafuma next ® fotpall iso seigle - fotpallar & sittpuffar batyline iso seigle - lfm2718-9868
  Next Batyline fotpall från Lafuma med en hopfällbar stomme i pulverlackerat stål och ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Behändig, mångsidig design för att ta med när du är på språng perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är hopfällbar.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Iso Seigle Fotpallar & Sittpuffar i Batyline från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Thyme/titan - Loungefåtöljer Stål Thyme - LFM2777-9881

  lafuma pop up xl solstol thyme/titan - loungefåtöljer stål thyme - lfm2777-9881
  POP UP XL solstol från Lafuma med bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om POP UP XL solstol - Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Thyme Loungefåtöljer i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Becomfort® Solstol Mocca - Solstolar & Solsängar Polyester Mocca - LFM2829

  lafuma transabed becomfort® solstol mocca - solstolar & solsängar polyester mocca - lfm2829
  Transabed Becomfort® är en solstol från Lafuma med lyxig komfort för alla utomhusmiljöer. Koppla av med stil i Lafumas Transabed solstol! Denna solstol är utrustad med en mycket bekväm och slitstark BeComfort®-klädsel och utlovar avkoppling i alla miljöer. Transabed är perfekt för de som uppskattar det lilla extra. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Erbjuds i flera färger.- 3 rygglägen.- Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Nackkudde ingår. Vi har valt ut Mocca Solstolar & Solsängar i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Seigle - Solstolar & Solsängar Stål Iso Seigle - LFM2035-9868

  lafuma rsxa clip solstol seigle - solstolar & solsängar stål iso seigle - lfm2035-9868
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Iso Seigle Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Galet - Solstolar & Solsängar Stål Duo Galet - LFM5172-9714

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng galet - solstolar & solsängar stål duo galet - lfm5172-9714
  Miami II Batyline® Duo solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk och har en generös sitthöjd, tre olika rygglägen och en avtagbar nackkudde för optimal komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera modeller. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Duo Galet Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol - Loungefåtöljer Polyester Bleu Encre

  lafuma pop up xl becomfort® solstol - loungefåtöljer polyester bleu encre
  Solstolen från Lafuma har modern, iögonfallande design och en generös, lätt vadderad sittplats för en bekväm och avkopplande känsla. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Finns i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- Går att använda både inom- och utomhus. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Loungefåtöljer och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol Oliv - Loungefåtöljer Polyester Olivgrön

  lafuma pop up xl becomfort® solstol oliv - loungefåtöljer polyester olivgrön
  Solstolen från Lafuma har modern, iögonfallande design och en generös, lätt vadderad sittplats för en bekväm och avkopplande känsla. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Finns i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- Går att använda både inom- och utomhus. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Loungefåtöljer och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next ® Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Batyline Iso Seigle

  lafuma next ® fotpall - fotpallar & sittpuffar batyline iso seigle
  Fotpallen från Lafuma är perfekt hemma eller på utflykt och har en behändig design för mångsidig användning. Den har ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Om fotpallen från Lafuma- Fotpallen är hopfällbar.- Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med material av hög kvalitet och en något högre sitthöjd för extra komfort. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Finns i flera modeller. Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Seigle - Solstolar & Solsängar Stål Iso Seigle

  lafuma rsxa clip solstol seigle - solstolar & solsängar stål iso seigle
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed ® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Batyline Seigle II

  lafuma transabed ® iso solstol - solstolar & solsängar batyline seigle ii
  Solstolen från Lafuma är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline med en avtagbar nackkudde för optimal komfort och har en mångsidig, lättanvänd design med en hög komfort och tre olika rygglägen perfekt för lata dagar. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Avtagbart huvudstöd ingår.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent, vattenresistent material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
ilead