Möbler
www.mobel.se

Lafuma möbler

 • Lafuma Transabed Bec Solstol Olive - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Olivgrön - LFM2829-9548

  lafuma transabed bec solstol olive - solstolar & solsängar galvaniserat stål olivgrön - lfm2829-9548
  Transabed Bec Solstol är en stilren, praktisk och skön solstol i högsta kvalitet och komfort. Solstolen kan lätt justeras med ett smidigt och dolt justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden. Ramen är tillverkad i pulverlackerad galvaniserat stål och dynan består av tre lager, en så kallad BeComfort®seat. Den andas, torkar snabbt och är framförallt härligt mjuk.Den väger 6,8kg vilket gör att den lätt kan fällas ihop och flyttas runt. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng Duo Ecume - Solstolar & Solsängar Stål Duo Ecume - LFM2720-6900

  lafuma miami batyline solsäng duo ecume - solstolar & solsängar stål duo ecume - lfm2720-6900
  Miami solsäng från Lafuma är en elegant och modern solsäng där proportionerna är perfekta. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Samt att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Stommen är tillverkad av stål som är behandlad med en speciell process som gör att solsängen har stor motståndskraft mot korrosion. Vi har valt ut Duo Ecume Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Seigle - Solstolar & Solsängar Stål Iso Seigle - LFM2035-8548

  lafuma rsxa clip solstol seigle - solstolar & solsängar stål iso seigle - lfm2035-8548
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Iso Seigle Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Dark Grey/titan - Solstolar & Solsängar Stål Mörkgrå - LFM3130-8902

  lafuma futura becomfort solstol dark grey/titan - solstolar & solsängar stål mörkgrå - lfm3130-8902
  Futura solstol från Lafuma. En retroklassiker till solstol som både är snygg och bekväm. Solstolen är hopfällbar och tar väldigt liten plats. Den bekväma och smidiga stolen är tillverkad av stål och en textil som är vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Solstolen är utrustad med ergonomiska armstöd som används för att justera de olika positionerna. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Hedona Solsäng Onyx - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Onyx - LFM2787-8917

  lafuma miami hedona solsäng onyx - solstolar & solsängar galvaniserat stål onyx - lfm2787-8917
  Miami Hedona solsäng från Lafuma är en elegant och modern solsäng som kombinerar högsta kvalitet med hög komfort och perfekta proportioner. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort. Den eleganta mekanismen underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Stommen är tillverkad av stål som är behandlad med en speciell process som gör att solsängen har stor motståndskraft mot korrosion. Vi har valt ut Onyx Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol Iso Moss - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Iso Moss - LFM2863-8557

  lafuma transabed batyline® iso solstol iso moss - solstolar & solsängar galvaniserat stål iso moss - lfm2863-8557
  Transabed Batyline® Iso är en praktisk och mångsidig solstol med flera praktiska funktioner och egenskaper. Den är utformad för att ge optimal komfort i alla lägen och är särskilt anpassad för varma, soliga dagar utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline och har en avtagbar nackkudde för bästa komfort perfekt för lata dagar. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- Tre olika rygglägen.- Avtagbart huvudstöd ingår.- UV-resistent, vattenresistent material.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Iso Moss Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol Iso Ciel - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Iso Ciel - LFM2863-9711

  lafuma transabed batyline® iso solstol iso ciel - solstolar & solsängar galvaniserat stål iso ciel - lfm2863-9711
  Transabed Batyline® Iso är en praktisk och mångsidig solstol med flera praktiska funktioner och egenskaper. Den är utformad för att ge optimal komfort i alla lägen och är särskilt anpassad för varma, soliga dagar utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline och har en avtagbar nackkudde för bästa komfort perfekt för lata dagar. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- Tre olika rygglägen.- Avtagbart huvudstöd ingår.- UV-resistent, vattenresistent material.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Iso Ciel Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat+ Batyline® Duo Solstol Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma maxi transat+ batyline® duo solstol obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en nätt, stadig design med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline. Den har en avtagbar nackkudde med en mjuk skumfyllning för extra komfort. Finns i flera färger. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Fyra positioner.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är hopfällbar.- För utomhusbruk.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att rengöra och underhålla.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Moss - Solstolar & Solsängar Stål Moss - LFM2035-8557

  lafuma rsxa clip solstol moss - solstolar & solsängar stål moss - lfm2035-8557
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Moss Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Ljusgrå/titan - Solstolar & Solsängar Stål Ljusgrå - LFM3130-8901

  lafuma futura becomfort solstol ljusgrå/titan - solstolar & solsängar stål ljusgrå - lfm3130-8901
  Futura solstol från Lafuma. En retroklassiker till solstol som både är snygg och bekväm. Solstolen är hopfällbar och tar väldigt liten plats. Den bekväma och smidiga stolen är tillverkad av stål och en textil som är vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Solstolen är utrustad med ergonomiska armstöd som används för att justera de olika positionerna. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Vi har valt ut Ljusgrå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Duo Obsidian - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mörkgrå - LFM2864-6897

  lafuma transabed batyline solstol duo obsidian - solstolar & solsängar galvaniserat stål mörkgrå - lfm2864-6897
  Transabed Batyline Solstol från Lafuma är en lyxig stol där man sitter riktigt bekvämt. Tyget i stolen är tillverkat av Batyline® som är extra anpassat för utomhusklimat. Det torkar snabbt, är UV-resistent och slittåligt. Stolen har en bredare sits vilket också bidrar till en extra god komfort. Stolen har armstöd som man kan justera positionen av ryggstödet med hjälp av snaphooks och du kan få tre lägen. Allt från upprätt till liggläge. Den är lätt att fälla ihop och ta med sig. En elegant stol som fungerar både inne och ute. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Iso Ciel

  lafuma transabed batyline® iso solstol - solstolar & solsängar galvaniserat stål iso ciel
  Solstolen från Lafuma är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline med en avtagbar nackkudde för optimal komfort och har en mångsidig, lättanvänd design med en hög komfort och tre olika rygglägen perfekt för lata dagar. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Avtagbart huvudstöd ingår.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent, vattenresistent material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Batyline Solstol Duo Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian - LFM3113-6897

  lafuma futura batyline solstol duo obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian - lfm3113-6897
  Futura solstol från Lafuma. En retroklassiker till solstol som både är snygg och bekväm. Solstolen är hopfällbar och tar väldigt liten plats. Den bekväma och smidiga stolen är tillverkad av stål och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Solstolen är utrustad med ergonomiska armstöd som används för att justera de olika positionerna. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Vi har valt ut Duo Obsidian Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Marine - Solstolar & Solsängar Stål Marin - LFM2037-9291

  lafuma rsxa clip solstol marine - solstolar & solsängar stål marin - lfm2037-9291
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Marin Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol Dark/titan - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mörkgrå - LFM2829-8902

  lafuma transabed bec solstol dark/titan - solstolar & solsängar galvaniserat stål mörkgrå - lfm2829-8902
  Transabed Bec Solstol är en stilren, praktisk och skön solstol i högsta kvalitet och komfort. Solstolen kan lätt justeras med ett smidigt och dolt justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden. Ramen är tillverkad i pulverlackerad galvaniserat stål och dynan består av tre lager, en så kallad BeComfort®seat. Den andas, torkar snabbt och är framförallt härligt mjuk.Den väger 6,8kg vilket gör att den lätt kan fällas ihop och flyttas runt. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol Silver/titan - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Silver - LFM2829-8901

  lafuma transabed bec solstol silver/titan - solstolar & solsängar galvaniserat stål silver - lfm2829-8901
  Transabed Bec Solstol är en stilren, praktisk och skön solstol i högsta kvalitet och komfort. Solstolen kan lätt justeras med ett smidigt och dolt justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden. Ramen är tillverkad i pulverlackerad galvaniserat stål och dynan består av tre lager, en så kallad BeComfort®seat. Den andas, torkar snabbt och är framförallt härligt mjuk.Den väger 6,8kg vilket gör att den lätt kan fällas ihop och flyttas runt. Vi har valt ut Silver Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Ecru/svart - Utefåtöljer Stål Svart - LFM2777-9328

  lafuma pop up xl solstol ecru/svart - utefåtöljer stål svart - lfm2777-9328
  POP UP XL solstol från Lafuma med bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om POP UP XL solstol - Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Utefåtöljer i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol e - Solstolar & Solsängar Stål Marin

  lafuma rsxa clip solstol e - solstolar & solsängar stål marin
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Batyline® Iso Solstol Seigle Ii - Solstolar & Solsängar Stål Seigle II - LFM2502-9869

  lafuma maxi transat batyline® iso solstol seigle ii - solstolar & solsängar stål seigle ii - lfm2502-9869
  Maxi Transat solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger och hög komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om Maxi Transat Batyline® Iso solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är vikbar.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Seigle II Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Terre - Solstolar & Solsängar Stål Iso Terre - LFM2035-8556

  lafuma rsxa clip solstol terre - solstolar & solsängar stål iso terre - lfm2035-8556
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Iso Terre Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Aircomfort Solstol Acier - Solstolar & Solsängar Stål Grå - LFM2853-6135

  lafuma transabed aircomfort solstol acier - solstolar & solsängar stål grå - lfm2853-6135
  Transabed AirComfort är en solstol från Lafuma som är perfekt att ha i trädgården eller vid poolen för ultimat avkoppling. Solstolen är otroligt skön att sitta i på grund av 3-lagers vadderingen. Stolen tar liten plats när den är ihopfälld och materialet torkar snabbt. Sitthöjd på 43 centimeter. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat+ Batyline® Duo Solstol Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian - LFM1909-6897

  lafuma maxi transat+ batyline® duo solstol obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian - lfm1909-6897
  Maxi Transat solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger och ett vadderat huvudstöd för optimal komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera färger. Bra att veta om Maxi Transat+ Batyline® Duo solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Duo Obsidian Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol Iso Terre - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Iso Terre - LFM2863-8556

  lafuma transabed batyline® iso solstol iso terre - solstolar & solsängar galvaniserat stål iso terre - lfm2863-8556
  Transabed Batyline® Iso är en praktisk och mångsidig solstol med flera praktiska funktioner och egenskaper. Den är utformad för att ge optimal komfort i alla lägen och är särskilt anpassad för varma, soliga dagar utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline och har en avtagbar nackkudde för bästa komfort perfekt för lata dagar. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- Tre olika rygglägen.- Avtagbart huvudstöd ingår.- UV-resistent, vattenresistent material.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Iso Terre Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Ciel - Solstolar & Solsängar Stål Iso Ciel - LFM2035-9711

  lafuma rsxa clip solstol ciel - solstolar & solsängar stål iso ciel - lfm2035-9711
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Iso Ciel Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Next Fotpall - Moss

  next fotpall - moss
 • Lafuma Futura Batyline Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma futura batyline solstol - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Futura är den perfekta solstolen att varva ner i med sina många justerbara vilolägen för optimal avslappning. Stabiliserade armstöd underlättar resning ur vilande position. Generöst säte och ryggstöd i UV-resistent och fuktavvisande tyg, och med galvaniserad pulverlackerad stålram i stabil och exakt konstruktion för lång livslängd. Oeko-Tex® märkning garanterar giftfria och miljövänliga material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma miami batyline solsäng - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Miami solsäng är en kombination mellan design, stil och teknik. Lafuma har hög expertis inom området utemöbler och har designat en solsäng som både är bekväm, snygg och praktisk. Materialen tål väder och vind, stålet är behandlat till hög motståndskraft mot rost och korrosion och tyget Batyline är miljövänligt och uv-beständigt. Tyget behåller inget vatten och torkar snabbt vilket gör solstolen perfekt bredvid poolen. Miami är utrustad med den effektiva elastomere clip fästen som är en exklusiv Lafuma CLIP patent som gör att man kan fästa tyget mycket enklare och smidigare som även ger utmärkt ergonomi, textilväv som inte blir uttänjd efter användning så att solsängen alltid ser ny ut. Elastomere clipen gör att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Miami har en kudde, tre lägen för sitt- eller liggposition och två hjul som gör den lätt att flytta på. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline Solsäng - Solstolar & Solsängar Stål Duo Ecume

  lafuma miami batyline solsäng - solstolar & solsängar stål duo ecume
  Miami solsäng är en kombination mellan design, stil och teknik. Lafuma har hög expertis inom området utemöbler och har designat en solsäng som både är bekväm, snygg och praktisk. Materialen tål väder och vind, stålet är behandlat till hög motståndskraft mot rost och korrosion och tyget Batyline är miljövänligt och uv-beständigt. Tyget behåller inget vatten och torkar snabbt vilket gör solstolen perfekt bredvid poolen. Miami är utrustad med den effektiva elastomere clip fästen som är en exklusiv Lafuma CLIP patent som gör att man kan fästa tyget mycket enklare och smidigare som även ger utmärkt ergonomi, textilväv som inte blir uttänjd efter användning så att solsängen alltid ser ny ut. Elastomere clipen gör att tyget är avtagbart och lätt att rengöra. Miami har en kudde, tre lägen för sitt- eller liggposition och två hjul som gör den lätt att flytta på. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Aircomfort Solstol Acier - Solstolar & Solsängar Stål Grå

  lafuma transabed aircomfort solstol acier - solstolar & solsängar stål grå
  Transabed AirComfort är en solstol från Lafuma som är perfekt att ha i trädgården eller vid poolen för ultimat avkoppling. Solstolen är otroligt skön att sitta i på grund av 3-lagers vadderingen. Egenskaper Solstol från Lafuma 3-lagers vaddering för extra komfort Fasta armstöd för att underlätta vid justeringar Avtagbar nackkudde Snygg och enkel att använda Materialet torkar snabbt Tar liten plats när den är ihopfälld Sitthöjd på 43 centimeter Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Batyline Solstol Duo Obsidian - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mörkgrå

  lafuma transabed batyline solstol duo obsidian - solstolar & solsängar galvaniserat stål mörkgrå
  Slappna av i solen med Transabed Batyline Duo solstol från Lafuma. En mycket bekväm solstol tillverkad av tåligt Batyline®-tyg som motstår allt från repor till UV-strålning. Batyline® Duo är ett Stolen har generös bredd och en lättjusterad design som är både vikbar och kompakt för att enkelt kunna förflyttas vart du vill i trädgården och på uteplatsen, eller varför inte ta den med dig till stranden. Egenskaper Fullt tillbakalutad position för liggande läge som är perfekt för att sola eller ta en tupplur Smart, smidig och enkel design med justering via integrerade snaphooks i armstöden med ultratåliga remmar Batyline®-tyg - ett tåligt material bestående av sammanvävt tyg som mostår repor, slitningar samt exponering av UV-strålning och fukt. Materialet torkar snabbt, vilket gör stolen perfekt att använda även efter ett dopp i poolen eller havet. Oeko-Tex® märkt, miljövänligt material som är garanterat fri från gifta substanser Kompakt hopvikt design för smidig förvaring och transport Avtagbar nackstöds-kudde Vikt: 6,3 kg Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol Dark/titan - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Mörkgrå

  lafuma transabed bec solstol dark/titan - solstolar & solsängar galvaniserat stål mörkgrå
  Transabed Bec Solstol från Lafuma är en lyxig stol i hög komfort. Du kan ändra på ryggstödet efter behov, om du ska läsa, sola eller fika.Stolen är lätt att fälla ihop och tar då lite plats.Egenskaper: Tillverkad av Galvaniserat stål och BeComfort®seat Dynan andas och torkar snabbt Väger 6,8kg Avtagbar nackkudde Ryggstödet har ett justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol /titan - Solstolar & Solsängar Stål Ljusgrå

  lafuma futura becomfort solstol /titan - solstolar & solsängar stål ljusgrå
  Futura BeComfort är en solstol från Lafuma med hög komfort som även är ihopfällningsbar. För optimal vila kan ska du placera benen något över hjärtat. Passar bra både på uteplatsen, vid poolen eller i vardagsrummet.Egenskaper Vadderat material som är mjukt och andas bra Skön komfort och bra ryggstöd Enkel montering Lång livslängd Fasta armstöd Avtagbart nackstöd Skyddsring för fotstöd Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Dark Grey/titan - Solstolar & Solsängar Stål Mörkgrå

  lafuma futura becomfort solstol dark grey/titan - solstolar & solsängar stål mörkgrå
  Futura BeComfort är en solstol från Lafuma med hög komfort som även är ihopfällningsbar. För optimal vila kan ska du placera benen något över hjärtat. Passar bra både på uteplatsen, vid poolen eller i vardagsrummet.Egenskaper Vadderat material som är mjukt och andas bra Skön komfort och bra ryggstöd Enkel montering Lång livslängd Fasta armstöd Avtagbart nackstöd Skyddsring för fotstöd Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Seigle - Solstolar & Solsängar Stål Iso Seigle

  lafuma rsxa clip solstol seigle - solstolar & solsängar stål iso seigle
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Moss

  lafuma rsxa clip solstol - solstolar & solsängar stål moss
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Hedona Solsäng - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Onyx

  lafuma miami hedona solsäng - solstolar & solsängar galvaniserat stål onyx
  Solsängen Miami Hedona från Lafuma Mobilier kombinerar design, kvalitet och hög komfort i en elegant utomhusmöbel. Den här solsängen har en stabil konstruktion med rostskyddsbehandlad stålram, UV-tåligt fuktavvisande tygmaterial, löstagbart huvudstöd och hjul som gör solsängen lätt att förflytta. Oeko-Tex® märkningen på tyget garanterar att tyget är tillverkat av giftfria och miljövänliga material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Ciel - Solstolar & Solsängar Stål Iso Ciel

  lafuma rsxa clip solstol ciel - solstolar & solsängar stål iso ciel
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Aircomfort Fotpall Acier - Trädgårdspallar och barstolar Stål Acier - LFM2850-6135

  lafuma next aircomfort fotpall acier - trädgårdspallar och barstolar stål acier - lfm2850-6135
  Next fotpall är en elegant och modern fotpall som passar till Transabed solstolarna. Använd den som en fotpall eller varför inte som ett litet bord när man vill fika lite efter solandet. Tyget är av Air Comfort som är ett starkt och hållbart tyg med extra comfort som har ett UV-skydd för att tyget ska hålla färg. Next är tillverkat av galvaniserat stål som har en speciell anti-rost behandling innan den har färgats.. Pallen går enkelt att fälla ihop vid behov eller resa. Lafuma ger en 5 års rostskyddsgaranti. Vi har valt ut Acier Trädgårdspallar och barstolar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Iso Terre

  lafuma transabed batyline® iso solstol - solstolar & solsängar galvaniserat stål iso terre
  Solstolen från Lafuma är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline med en avtagbar nackkudde för optimal komfort och har en mångsidig, lättanvänd design med en hög komfort och tre olika rygglägen perfekt för lata dagar. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Avtagbart huvudstöd ingår.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent, vattenresistent material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Ecru/ - Utefåtöljer Stål Svart

  lafuma pop up xl solstol ecru/ - utefåtöljer stål svart
  Solstolen från Lafuma har bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål. Solstolen har vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Ii Batyline® Duo Solsäng Galet - Solstolar & Solsängar Stål Duo Galet - LFM5171-9714

  lafuma miami ii batyline® duo solsäng galet - solstolar & solsängar stål duo galet - lfm5171-9714
  Miami II Batyline® Duo solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk och har en avtagbar nackkudde och tre olika rygglägen för bästa komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Duo Galet Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian - LFM5172-9718

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian - lfm5172-9718
  Miami II Batyline® Duo solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk och har en generös sitthöjd, tre olika rygglägen och en avtagbar nackkudde för optimal komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera modeller. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Duo Obsidian Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat+ Becomfort® Solstol Oliv - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Olivgrön - LFM5175O-9548

  lafuma maxi transat+ becomfort® solstol oliv - solstolar & solsängar galvaniserat stål olivgrön - lfm5175o-9548
  Maxi Transat+ BeComfort® solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger, en vadderad sits och nackstöd för optimal komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera färger. Bra att veta om Maxi Transat+ BeComfort® solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Vadderad sits för optimal komfort.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Obsidian

  lafuma transabed batyline® iso solstol - solstolar & solsängar galvaniserat stål obsidian
  Solstolen från Lafuma är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline med en avtagbar nackkudde för optimal komfort och har en mångsidig, lättanvänd design med en hög komfort och tre olika rygglägen perfekt för lata dagar. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Avtagbart huvudstöd ingår.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent, vattenresistent material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat+ Becomfort® Solstol - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Bleu Encre

  lafuma maxi transat+ becomfort® solstol - solstolar & solsängar galvaniserat stål bleu encre
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en stilren, modern design med en hög komfort perfekt för lata dagar. Den har en lätt vadderad sits med en mjuk skumfyllning och ett avtagbart nackstöd för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Finns i flera färger. Om solstolen från Lafuma- För utomhusbruk.- Tillverkad i Frankrike.- Vadderad sits för optimal komfort.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Galet - Solstolar & Solsängar Stål Duo Galet

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng galet - solstolar & solsängar stål duo galet
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med material av hög kvalitet och en något högre sitthöjd för extra komfort. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Finns i flera modeller. Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol /titan - Utefåtöljer Stål Thyme

  lafuma pop up xl solstol /titan - utefåtöljer stål thyme
  Solstolen från Lafuma har bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål. Solstolen har vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Ii Batyline® Duo Solsäng Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma miami ii batyline® duo solsäng obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med material av hög kvalitet. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Solstol Sirocco Pink/pink - Solstolar & Solsängar Stål Rosa - LFM2926-9257

  lafuma maxi transat plus solstol sirocco pink/pink - solstolar & solsängar stål rosa - lfm2926-9257
  Maxi Transat Plus Solstol är en klassisk solstol i en elegant design. Stommen är tillverkad i stål och sitsen i tyget Batyline® som har många goda egenskaper som UV-resistent, antimögelbehandlat, torkar snabbt och andas bra. För rengöring använd ett milt rengöringsmedel och lite vatten. Tyget är avtagbart och likaså nackkudden. Finns i två utföranden. Stolen är lätt att fälla ihop och ta med sig och väger endast 4,10kg. Vi har valt ut Rosa Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Mugghållare Solstol Antracitgrå - Solstolar & Solsängar Plast Antracit - LFM2837-1229

  lafuma mugghållare solstol antracitgrå - solstolar & solsängar plast antracit - lfm2837-1229
  Mugghållare från Lafuma med en smart, praktisk design med en användbar bricka på sidan perfekt för en solig dag. Den har två justerbara, clip-on fästen. Bra att veta om mugghållare - Passar (Mod. Relax) solstolar från Lafuma.- Mugghållaren är praktisk.- Lätt att använda.- Perfekt accessoar. Vi har valt ut Antracit Solstolar & Solsängar i Plast från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Olive - Solstolar & Solsängar Stål Olivgrön - LFM3130-9548

  lafuma futura becomfort solstol olive - solstolar & solsängar stål olivgrön - lfm3130-9548
  Futura solstol från Lafuma. En retroklassiker till solstol som både är snygg och bekväm. Solstolen är hopfällbar och tar väldigt liten plats. Den bekväma och smidiga stolen är tillverkad av stål och en textil som är vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Solstolen är utrustad med ergonomiska armstöd som används för att justera de olika positionerna. Tack vare det patenterade fästet delas vikten ut jämt och ger därför en förbättrad komfort, det underlättar också när man ska ta av textilen för tvättning. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol /titan - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Silver

  lafuma transabed bec solstol /titan - solstolar & solsängar galvaniserat stål silver
  Transabed Bec Solstol från Lafuma är en lyxig stol i hög komfort. Du kan ändra på ryggstödet efter behov, om du ska läsa, sola eller fika.Stolen är lätt att fälla ihop och tar då lite plats.Egenskaper: Tillverkad av Galvaniserat stål och BeComfort®seat Dynan andas och torkar snabbt Väger 6,8kg Avtagbar nackkudde Ryggstödet har ett justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Terre - Solstolar & Solsängar Stål Iso Terre

  lafuma rsxa clip solstol terre - solstolar & solsängar stål iso terre
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Batyline® Fotpall Iso Ciel - Trädgårdspallar och barstolar Stål Iso Ciel - LFM2718-9711

  lafuma next batyline® fotpall iso ciel - trädgårdspallar och barstolar stål iso ciel - lfm2718-9711
  Next Batyline fotpall från Lafuma med en hopfällbar stomme i pulverlackerat stål och ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Behändig, mångsidig design för att ta med när du är på språng perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är hopfällbar.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Iso Ciel Trädgårdspallar och barstolar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Be Comfort Fotpall Dark Grey - Trädgårdspallar och barstolar Galvaniserat Stål Mörkgrå - LFM2828-8902

  lafuma next be comfort fotpall dark grey - trädgårdspallar och barstolar galvaniserat stål mörkgrå - lfm2828-8902
  Fotpallen Next Be Comfort från Lafuma är till för den som är ute efter det allra bästa när det kommer till utemöbler. Den här fotpallen är omsorgsfullt framtagen i högsta möjliga kvalitet och komfort, utan att tumma på stil och design. Vi har valt ut Mörkgrå Trädgårdspallar och barstolar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Be Comfort Fotpall Silver - Trädgårdspallar och barstolar Galvaniserat Stål Silver - LFM2828-8901

  lafuma next be comfort fotpall silver - trädgårdspallar och barstolar galvaniserat stål silver - lfm2828-8901
  Fotpallen Next Be Comfort från Lafuma är till för den som är ute efter det allra bästa när det kommer till utemöbler. Den här fotpallen är omsorgsfullt framtagen i högsta möjliga kvalitet och komfort, utan att tumma på stil och design. Vi har valt ut Silver Trädgårdspallar och barstolar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Aircomfort Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Stål Acier

  lafuma next aircomfort fotpall - trädgårdspallar och barstolar stål acier
  Next fotpall är en elegant och modern fotpall som passar till Transabed solstolarna. Tyget är av Air Comfort som är ett starkt och hållbart tyg med extra komfort som även har ett UV-skydd för att tyget inte ska blekas. Next är tillverkat av galvaniserat stål som har blivit rostskydds behandlad innan den blev lackerad. Next går enkelt att fälla ihop vid behov eller inför en resa. Lafuma ger 5 års rostskyddsgaranti på Next. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Batyline® Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Stål Iso Ciel

  lafuma next batyline® fotpall - trädgårdspallar och barstolar stål iso ciel
  Fotpallen från Lafuma är perfekt hemma eller på utflykt och har en behändig design för mångsidig användning. Den har ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Om fotpallen från Lafuma- Fotpallen är hopfällbar.- Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Be Comfort Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Galvaniserat Stål Silver

  lafuma next be comfort fotpall - trädgårdspallar och barstolar galvaniserat stål silver
  Next Be Comfort Fotpall från Lafuma är framtagen i högsta möjliga kvalitet och komfort, utan att för den sakens skull tumma på stil och design. Fotpallen är stoppad vilket gör den extra skön för fötterna att vila på.Fotpallen passar bra med sin bästa stolkompis Transabed, men fungerar även utmärkt att använda som pall att sitta på. Att pallen både är ihopfällbar och lätt att lyfta gör den praktiskt till att både flytta runt på och förvara när den inte används.Stolen på tyget är tillverkat av oerhört motståndskraftigt och andningsbart tyg. Stommen är tillverkad av rostfritt stål. Vikt: Pallen tål upp till 140 kg. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Be Comfort Fotpall Dark Grey - Trädgårdspallar och barstolar Galvaniserat Stål Mörkgrå

  lafuma next be comfort fotpall dark grey - trädgårdspallar och barstolar galvaniserat stål mörkgrå
  Next Be Comfort Fotpall från Lafuma är framtagen i högsta möjliga kvalitet och komfort, utan att för den sakens skull tumma på stil och design. Fotpallen är stoppad vilket gör den extra skön för fötterna att vila på.Fotpallen passar bra med sin bästa stolkompis Transabed, men fungerar även utmärkt att använda som pall att sitta på. Att pallen både är ihopfällbar och lätt att lyfta gör den praktiskt till att både flytta runt på och förvara när den inte används.Stolen på tyget är tillverkat av oerhört motståndskraftigt och andningsbart tyg. Stommen är tillverkad av rostfritt stål. Vikt: Pallen tål upp till 140 kg. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Grå/svart - Utefåtöljer Stål Svart - LFM2777-6535

  lafuma pop up xl solstol grå/svart - utefåtöljer stål svart - lfm2777-6535
  POP UP XL solstol från Lafuma med bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om POP UP XL solstol - Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Utefåtöljer i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Be Comfort Fotpall Olive - Trädgårdspallar och barstolar Galvaniserat Stål Olivgrön - LFM2828-9548

  lafuma next be comfort fotpall olive - trädgårdspallar och barstolar galvaniserat stål olivgrön - lfm2828-9548
  Fotpallen Next Be Comfort från Lafuma är till för den som är ute efter det allra bästa när det kommer till utemöbler. Den här fotpallen är omsorgsfullt framtagen i högsta möjliga kvalitet och komfort, utan att tumma på stil och design. Vi har valt ut Olivgrön Trädgårdspallar och barstolar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Batyline® Fotpall Iso Terre - Trädgårdspallar och barstolar Stål Iso Terre - LFM2718-8556

  lafuma next batyline® fotpall iso terre - trädgårdspallar och barstolar stål iso terre - lfm2718-8556
  Next Batyline fotpall från Lafuma med en hopfällbar stomme i pulverlackerat stål och ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Behändig, mångsidig design för att ta med när du är på språng perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är hopfällbar.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Iso Terre Trädgårdspallar och barstolar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol Olive - Solstolar & Solsängar Stål Olivgrön

  lafuma futura becomfort solstol olive - solstolar & solsängar stål olivgrön
  Futura BeComfort är en solstol från Lafuma med hög komfort som även är ihopfällningsbar. För optimal vila kan ska du placera benen något över hjärtat. Passar bra både på uteplatsen, vid poolen eller i vardagsrummet.Egenskaper Vadderat material som är mjukt och andas bra Skön komfort och bra ryggstöd Enkel montering Lång livslängd Fasta armstöd Avtagbart nackstöd Skyddsring för fotstöd Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Bec Solstol Olive - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Olivgrön

  lafuma transabed bec solstol olive - solstolar & solsängar galvaniserat stål olivgrön
  Transabed Bec Solstol från Lafuma är en lyxig stol i hög komfort. Du kan ändra på ryggstödet efter behov, om du ska läsa, sola eller fika.Stolen är lätt att fälla ihop och tar då lite plats.Egenskaper: Tillverkad av Galvaniserat stål och BeComfort®seat Dynan andas och torkar snabbt Väger 6,8kg Avtagbar nackkudde Ryggstödet har ett justeringssystem av krokar som är integrerade i armstöden Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Grå/ - Utefåtöljer Stål Svart

  lafuma pop up xl solstol grå/ - utefåtöljer stål svart
  Solstolen från Lafuma har bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål. Solstolen har vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Mugghållare Solstol grå - Solstolar & Solsängar Plast Antracit

  lafuma mugghållare solstol grå - solstolar & solsängar plast antracit
  Mugghållaren från Lafuma har en smart, praktisk design med en användbar bricka på sidan perfekt för en solig dag. Den har två justerbara, clip-on fästen. Om mugghållaren från Lafuma- Mugghållaren är praktisk.- Kombinera mugghållaren med en (Mod. Relax) solstol från Lafuma.- Lätt att använda.- Perfekt accessoar. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Be Comfort Fotpall Olive - Trädgårdspallar och barstolar Galvaniserat Stål Olivgrön

  lafuma next be comfort fotpall olive - trädgårdspallar och barstolar galvaniserat stål olivgrön
  Next Be Comfort Fotpall från Lafuma är framtagen i högsta möjliga kvalitet och komfort, utan att för den sakens skull tumma på stil och design. Fotpallen är stoppad vilket gör den extra skön för fötterna att vila på.Fotpallen passar bra med sin bästa stolkompis Transabed, men fungerar även utmärkt att använda som pall att sitta på. Att pallen både är ihopfällbar och lätt att lyfta gör den praktiskt till att både flytta runt på och förvara när den inte används.Stolen på tyget är tillverkat av oerhört motståndskraftigt och andningsbart tyg. Stommen är tillverkad av rostfritt stål. Vikt: Pallen tål upp till 140 kg. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Batyline® Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Stål Iso Terre

  lafuma next batyline® fotpall - trädgårdspallar och barstolar stål iso terre
  Fotpallen från Lafuma är perfekt hemma eller på utflykt och har en behändig design för mångsidig användning. Den har ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Om fotpallen från Lafuma- Fotpallen är hopfällbar.- Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Plus Solstol Sirocco Pink/pink - Solstolar & Solsängar Stål Rosa

  lafuma maxi transat plus solstol sirocco pink/pink - solstolar & solsängar stål rosa
  Maxi Transat Plus Solstol är en exklusiv solstol i en enkel men stilren design. Stolen är lätt att fälla ihop och perfekt att ta med sig på picknicken.Egenskaper: Stomme i stål Tyg i Batyline® som är UV-resistent, antimögelbehandlat, andas och torkar snabbt. Avtagbart tyg samt nackkudde Väger 4,10kg Rengör med vatten och milt rengöringsmedel Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Iso Moss

  lafuma transabed batyline® iso solstol - solstolar & solsängar galvaniserat stål iso moss
  Solstolen från Lafuma är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline med en avtagbar nackkudde för optimal komfort och har en mångsidig, lättanvänd design med en hög komfort och tre olika rygglägen perfekt för lata dagar. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Avtagbart huvudstöd ingår.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent, vattenresistent material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Batyline® Fotpall Obsidian - Trädgårdspallar och barstolar Stål Obsidian - LFM2659-9718

  lafuma next batyline® fotpall obsidian - trädgårdspallar och barstolar stål obsidian - lfm2659-9718
  Next Batyline fotpall från Lafuma med en hopfällbar stomme i pulverlackerat stål och ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Behändig, mångsidig design för att ta med när du är på språng perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är hopfällbar.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Obsidian Trädgårdspallar och barstolar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol Oliv - Utefåtöljer Polyester Olivgrön - LFM5183-9548

  lafuma pop up xl becomfort® solstol oliv - utefåtöljer polyester olivgrön - lfm5183-9548
  Solstol från Lafuma med komfortabel design och en generös, vadderad sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Bra att veta om Pop Up XL BeComfort® solstol - Erbjuds i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Går att använda både inom- och utomhus.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Olivgrön Utefåtöljer i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol Seigle Ii - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Seigle II - LFM2863-9868

  lafuma transabed batyline® iso solstol seigle ii - solstolar & solsängar galvaniserat stål seigle ii - lfm2863-9868
  Transabed Batyline® Iso är en praktisk och mångsidig solstol med flera praktiska funktioner och egenskaper. Den är utformad för att ge optimal komfort i alla lägen och är särskilt anpassad för varma, soliga dagar utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline och har en avtagbar nackkudde för bästa komfort perfekt för lata dagar. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- Tre olika rygglägen.- Avtagbart huvudstöd ingår.- UV-resistent, vattenresistent material.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Seigle II Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol Obsidian - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Obsidian - LFM2864-9718

  lafuma transabed batyline® iso solstol obsidian - solstolar & solsängar galvaniserat stål obsidian - lfm2864-9718
  Transabed Batyline® Iso är en praktisk och mångsidig solstol med flera praktiska funktioner och egenskaper. Den är utformad för att ge optimal komfort i alla lägen och är särskilt anpassad för varma, soliga dagar utomhus. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline och har en avtagbar nackkudde för bästa komfort perfekt för lata dagar. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solstolen - Tillverkad i Frankrike.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- Tre olika rygglägen.- Avtagbart huvudstöd ingår.- UV-resistent, vattenresistent material.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Obsidian Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Next Batyline® Fotpall Iso Seigle - Trädgårdspallar och barstolar Stål Iso Seigle - LFM2718-9868

  lafuma next batyline® fotpall iso seigle - trädgårdspallar och barstolar stål iso seigle - lfm2718-9868
  Next Batyline fotpall från Lafuma med en hopfällbar stomme i pulverlackerat stål och ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Behändig, mångsidig design för att ta med när du är på språng perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Erbjuds i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Fotpallen är hopfällbar.- För utomhusbruk. Vi har valt ut Iso Seigle Trädgårdspallar och barstolar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Ii Batyline® Duo Solsäng Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian - LFM5171-9718

  lafuma miami ii batyline® duo solsäng obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian - lfm5171-9718
  Miami II Batyline® Duo solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk och har en avtagbar nackkudde och tre olika rygglägen för bästa komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Duo Obsidian Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Ii Becomfort® Solsäng Mörkgrå - Solstolar & Solsängar Stål Mörkgrå - LFM5173-8902

  lafuma miami ii becomfort® solsäng mörkgrå - solstolar & solsängar stål mörkgrå - lfm5173-8902
  Miami II BeComfort® solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt material vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Generös sitthöjd med tre olika rygglägen och en vadderad dyna med en avtagbar nackkudde för optimal komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II BeComfort från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Vadderad, mjuk dyna.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Ii Becomfort® Solsäng Silver - Solstolar & Solsängar Stål Silver - LFM5173-8901

  lafuma miami ii becomfort® solsäng silver - solstolar & solsängar stål silver - lfm5173-8901
  Miami II BeComfort® solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt material vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Generös sitthöjd med tre olika rygglägen och en vadderad dyna med en avtagbar nackkudde för optimal komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II BeComfort från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Vadderad, mjuk dyna.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Silver Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Solstol Thyme/titan - Utefåtöljer Stål Thyme - LFM2777-9881

  lafuma pop up xl solstol thyme/titan - utefåtöljer stål thyme - lfm2777-9881
  POP UP XL solstol från Lafuma med bekväm, modern design med generös sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och vattenresistent, slitstarkt material för vardaglig användning. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om POP UP XL solstol - Bekväm, modern design.- Högkvalitativt material.- Generös sittplats.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Sitthöjd: 300 mm.- Djup: 830 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 870 mm.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Thyme Utefåtöljer i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol Bleu Encre - Utefåtöljer Polyester Bleu Encre - LFM5183-8900

  lafuma pop up xl becomfort® solstol bleu encre - utefåtöljer polyester bleu encre - lfm5183-8900
  Solstol från Lafuma med komfortabel design och en generös, vadderad sittplats för bekvämlighet och rörlighet. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Bra att veta om Pop Up XL BeComfort® solstol - Erbjuds i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Går att använda både inom- och utomhus.- Vikt: 110 g. Hur bör du ta hand om solstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Bleu Encre Utefåtöljer i Polyester från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat+ Becomfort® Solstol Bleu Encre - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Bleu Encre - LFM5175-8900

  lafuma maxi transat+ becomfort® solstol bleu encre - solstolar & solsängar galvaniserat stål bleu encre - lfm5175-8900
  Maxi Transat+ BeComfort® solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger, en vadderad sits och nackstöd för optimal komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera färger. Bra att veta om Maxi Transat+ BeComfort® solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Vadderad sits för optimal komfort.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Bleu Encre Solstolar & Solsängar i Galvaniserat stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Colorblock Batyline® Iso Solstol Moss - Solstolar & Solsängar Stål Moss - LFM5170-9874

  lafuma maxi transat colorblock batyline® iso solstol moss - solstolar & solsängar stål moss - lfm5170-9874
  Maxi Transat solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger och hög komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om Maxi Transat Batyline® Iso solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är vikbar.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Moss Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Colorblock Batyline® Iso Solstol Terre - Solstolar & Solsängar Stål Terre - LFM5170-8556

  lafuma maxi transat colorblock batyline® iso solstol terre - solstolar & solsängar stål terre - lfm5170-8556
  Maxi Transat solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger och hög komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om Maxi Transat Batyline® Iso solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är vikbar.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Terre Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Colorblock Batyline® Iso Solstol Ciel - Solstolar & Solsängar Stål Iso Ciel - LFM5170-9873

  lafuma maxi transat colorblock batyline® iso solstol ciel - solstolar & solsängar stål iso ciel - lfm5170-9873
  Maxi Transat solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger och hög komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Bra att veta om Maxi Transat Batyline® Iso solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är vikbar.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Iso Ciel Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Seigle - Solstolar & Solsängar Stål Iso Seigle - LFM2035-9868

  lafuma rsxa clip solstol seigle - solstolar & solsängar stål iso seigle - lfm2035-9868
  RSXA Clip solstol från Lafuma med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla och en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk. Den har en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Bra att veta om RSXA Clip solstol - Clip-on tyg som går att spänna för önskad fasthet.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Hur bör du ta hand om solstolarna? - Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Iso Seigle Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat+ Batyline® Duo Solstol Mistral - Solstolar & Solsängar Stål Mistral - LFM1909-9717

  lafuma maxi transat+ batyline® duo solstol mistral - solstolar & solsängar stål mistral - lfm1909-9717
  Maxi Transat solstol från Lafuma med ett stilrent formspråk i vackra färger och ett vadderat huvudstöd för optimal komfort. Den har en nätt, stadig konstruktion med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera färger. Bra att veta om Maxi Transat+ Batyline® Duo solstol - Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Erbjuds i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Vi har valt ut Mistral Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Galet - Solstolar & Solsängar Stål Duo Galet - LFM5172-9714

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng galet - solstolar & solsängar stål duo galet - lfm5172-9714
  Miami II Batyline® Duo solsäng från Lafuma med en funktionell, exklusiv design i högkvalitativt material. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk och har en generös sitthöjd, tre olika rygglägen och en avtagbar nackkudde för optimal komfort. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Erbjuds i flera modeller. Bra att veta om solsängen - Tillverkad i Frankrike.- Erbjuds i flera modeller.- Tre olika rygglägen.- Lätt att flytta runt.- Solsängen är vikbar.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg.- Avtagbar nackkudde ingår. Vi har valt ut Duo Galet Solstolar & Solsängar i Stål från Lafuma med stor omsorg.
 • Lafuma Maxi Transat Batyline® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Seigle II

  lafuma maxi transat batyline® iso solstol - solstolar & solsängar stål seigle ii
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en nätt, stadig design med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Fyra positioner.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är hopfällbar.- Solstolen är vikbar.- För utomhusbruk.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att rengöra och underhålla. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol - Utefåtöljer Polyester Bleu Encre

  lafuma pop up xl becomfort® solstol - utefåtöljer polyester bleu encre
  Solstolen från Lafuma har modern, iögonfallande design och en generös, lätt vadderad sittplats för en bekväm och avkopplande känsla. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Finns i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- Går att använda både inom- och utomhus. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Ii Becomfort® Solsäng - Solstolar & Solsängar Stål Silver

  lafuma miami ii becomfort® solsäng - solstolar & solsängar stål silver
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med en vadderad sittdyna och en något högre sitthöjd för extra komfort. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt material vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II BeComfort från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Vadderad, mjuk dyna.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Pop Up Xl Becomfort® Solstol Oliv - Utefåtöljer Polyester Olivgrön

  lafuma pop up xl becomfort® solstol oliv - utefåtöljer polyester olivgrön
  Solstolen från Lafuma har modern, iögonfallande design och en generös, lätt vadderad sittplats för en bekväm och avkopplande känsla. Den har stadig stomme i stål och slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om solstolen från Lafuma- UV-resistent, vattenresistent material.- Bekväm, vadderad sits.- Tillverkad av stål och polyester.- Avtagbart band i polyester.- Vikt: 110 g.- Finns i flera utföranden.- Hopfällbar, smidig design.- Går att använda både inom- och utomhus. Skötselråd för solstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utefåtöljer och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Batyline® Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Stål Iso Seigle

  lafuma next batyline® fotpall - trädgårdspallar och barstolar stål iso seigle
  Fotpallen från Lafuma är perfekt hemma eller på utflykt och har en behändig design för mångsidig användning. Den har ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Om fotpallen från Lafuma- Fotpallen är hopfällbar.- Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat+ Becomfort® Solstol Oliv - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Olivgrön

  lafuma maxi transat+ becomfort® solstol oliv - solstolar & solsängar galvaniserat stål olivgrön
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en stilren, modern design med en hög komfort perfekt för lata dagar. Den har en lätt vadderad sits med en mjuk skumfyllning och ett avtagbart nackstöd för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Finns i flera färger. Om solstolen från Lafuma- För utomhusbruk.- Tillverkad i Frankrike.- Vadderad sits för optimal komfort.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår.- Fyra positioner.- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Lätt att rengöra och underhålla. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Obsidian - Solstolar & Solsängar Stål Duo Obsidian

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng obsidian - solstolar & solsängar stål duo obsidian
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med material av hög kvalitet och en något högre sitthöjd för extra komfort. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Finns i flera modeller. Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Colorblock Batyline® Iso Solstol Ciel - Solstolar & Solsängar Stål Iso Ciel

  lafuma maxi transat colorblock batyline® iso solstol ciel - solstolar & solsängar stål iso ciel
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en nätt, stadig design med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Fyra positioner.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är hopfällbar.- Solstolen är vikbar.- För utomhusbruk.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att rengöra och underhålla. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Ii Batyline® Duo Solsäng Galet - Solstolar & Solsängar Stål Duo Galet

  lafuma miami ii batyline® duo solsäng galet - solstolar & solsängar stål duo galet
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med material av hög kvalitet. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Seigle - Solstolar & Solsängar Stål Iso Seigle

  lafuma rsxa clip solstol seigle - solstolar & solsängar stål iso seigle
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Colorblock Batyline® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Moss

  lafuma maxi transat colorblock batyline® iso solstol - solstolar & solsängar stål moss
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en nätt, stadig design med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Fyra positioner.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är hopfällbar.- Solstolen är vikbar.- För utomhusbruk.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att rengöra och underhålla. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Colorblock Batyline® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Terre

  lafuma maxi transat colorblock batyline® iso solstol - solstolar & solsängar stål terre
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en nätt, stadig design med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Fyra positioner.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är hopfällbar.- Solstolen är vikbar.- För utomhusbruk.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att rengöra och underhålla. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat+ Batyline® Duo Solstol - Solstolar & Solsängar Stål Mistral

  lafuma maxi transat+ batyline® duo solstol - solstolar & solsängar stål mistral
  Solstolen från Lafuma är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en nätt, stadig design med en slitstark, vädertålig klädsel i batyline. Den har en avtagbar nackkudde med en mjuk skumfyllning för extra komfort. Finns i flera färger. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Fyra positioner.- UV-resistent, vattenresistent, avtagbar klädsel.- Solstolen är hopfällbar.- För utomhusbruk.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att rengöra och underhålla.- Bekvämt, avtagbart huvudstöd ingår. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Miami Ii Becomfort® Solsäng - Solstolar & Solsängar Stål Mörkgrå

  lafuma miami ii becomfort® solsäng - solstolar & solsängar stål mörkgrå
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med en vadderad sittdyna och en något högre sitthöjd för extra komfort. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt material vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami II BeComfort från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Vadderad, mjuk dyna.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Batyline® Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Stål Obsidian

  lafuma next batyline® fotpall - trädgårdspallar och barstolar stål obsidian
  Fotpallen från Lafuma är perfekt hemma eller på utflykt och har en behändig design för mångsidig användning. Den har ett slitstarkt, vädertåligt material perfekt för utomhusbruk. Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma för bästa komfort. Tillverkad i Frankrike. Om fotpallen från Lafuma- Fotpallen är hopfällbar.- Kombinera fotpallen med en solstol från Lafuma.- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Batyline® Iso Solstol - Solstolar & Solsängar Galvaniserat Stål Seigle II

  lafuma transabed batyline® iso solstol - solstolar & solsängar galvaniserat stål seigle ii
  Solstolen från Lafuma är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline med en avtagbar nackkudde för optimal komfort och har en mångsidig, lättanvänd design med en hög komfort och tre olika rygglägen perfekt för lata dagar. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Tillverkad i Frankrike. Om solstolen från Lafuma- Solstolen är hopfällbar.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Avtagbart huvudstöd ingår.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent, vattenresistent material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.