Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Klong möbler

 • Totem - Hyllplan

  Totem Hyllplan tillhör det flexibla hyllsystemet Totem, formgivet av designduon Broberg & Ridderstråle för svenska Klong. Hyllplanet tillverkas av MDF. Hyllsystemet har plats för åtta hyllplan, och finns i två varierande breddar, samt en arbetsskiva, vilka kan införskaffas var för sig och sättas ihop på olika sätt och passar in i alla möjliga hem och utrymmen.Totem ingår i serien Klong Horizon vilket innebär att det levereras i ett platt paket för att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. Monteringen sker för hand.Notera att Totem endast finns i vitt utförande.
 • Monokel krok Ø23cm

  Djup: 10cm
 • Totem - Hylla 25 cm

  Totem är ett flexibelt hyllsystem formgivet av designduon Broberg & Ridderstråle för svenska Klong. Hyllsystemet kommer här komplett i färgen vit, med tre medföljande hyllplan i den smalare varianten och tillverkas av MDF. Hyllsystemet har åtta hyllplan, finns i två varierande breddar, samt en arbetsskiva, vilka kan införskaffas var för sig och sättas ihop på olika sätt och passar in i alla möjliga hem och utrymmen. Totem finns även att välja i grått.Totem ingår i serien Klong Horizon vilket innebär att den levereras omonterad i ett platt paket för att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt.
 • Totem - Rygg - Vit

  Totem Rygg tillhör det flexibla hyllsystemet Totem, formgivet av designduon Broberg & Ridderstråle för svenska Klong. Hyllsystemet tillverkas av MDF. Hyllsystemet har åtta hyllplan, finns i två varierande breddar, samt en arbetsskiva, vilka kan införskaffas var för sig och sättas ihop på olika sätt och passar in i alla möjliga hem och utrymmen. Totem finns även att välja i grått.Totem ingår i serien Klong Horizon vilket innebär att den levereras omonterad i ett platt paket för att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt.
 • Totem - Komplett 100 cm

  Totem är ett flexibelt hyllsystem formgivet av designduon Broberg & Ridderstråle för svenska Klong. Hyllsystemet kommer här som komplett hylla i den bredare varianten i grå-, alternativt vitlackerad, med tre medföljande hyllplan och tillverkas av MDF. Hyllsystemets rygg har plats för åtta hyllplan med hyllor i två varierande breddar, samt en större skrivskiva. Delarna kan införskaffas var för sig och sättas ihop på olika sätt för att passa in i alla möjliga hem och utrymmen.Totem ingår i serien Klong Horizon vilket innebär att det levereras i ett platt paket för att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. Monteringen sker förhand.
 • Julius Serveringsvagn

  Julius är en elegant vagn på hjul, formgiven av designduon Broberg & Ridderstråle för svenska Klong. Julius passar lika bra som serverings- eller drinkvagn som ett sidobord. En stilren, tunn ram i pulverlackerat stål med två hyllplan kombineras med en avtagbar bricka i naturfärgat solitt ekträ. På ena sidan är den fyrkantiga ramen böjd i två öglor vilket utgör handtag och samtidigt blir en dekorativ detalj i designen. Vagnen förflyttas enkelt tack vare att den står på hjul och finns i två utföranden, röd och grå.
 • Strapp hylla, vit

  .
 • Strapp hylla, mässing

  .
 • Strapp hylla, koppar

  .