Möbler
www.mobel.se

Kid's Concept möbler

 • Kids Concept Lekmatta Baby Natur - Barnmattor Bomull Natur - 1000388

  kids concept lekmatta baby natur - barnmattor bomull natur - 1000388
  En stilren lekmatta med quiltat mönster från Kids Concept. Den här lekmattan är tillverkad av en linnemix bestående av linne och bomull. Den är enkel att bära med sig och passar perfekt att ta med sig hem till vänner och bekanta som inte själva har bebisar. Lekmattan är stoppad med polyester som gör det skönt för bebisen att leka på hårda golv.Kan tvättas i 40 grader, ska hängtorkas efteråt. Vi har valt ut Natur Barnmattor i Bomull från Kids Concept med stor omsorg.
 • Kids Concept Lekmatta Baby - Barnmattor Bomull Natur

  kids concept lekmatta baby - barnmattor bomull natur
  En lekmatta är ett måste för alla som väntar på en bebis. Den här lekmattan från Kids Concept har en stilren design med ett quiltat mönster som passar in i alla rum och sammanhang. Mattan är tillverkad av en linnemix bestående av linne och bomull. Att den är stoppad med polyester gör mattan till ett utmärkt komplement till annars väldigt hårda golv.Kan tvättas i 40 grader, ska hängtorkas efteråt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.
 • Förvaring textil cylinder 2-pack gul

  förvaring textil cylinder 2-pack gul
  Förvaringsset, 2-pack, i cylinderformat. Gjord i kraftig organisk bomullscanvas och har stabil konstruktion som kan stå fristående eller fästas i öglan och hängas på väggen. Den passar i hemmets alla rum. Perfekt vid babyns säng för snuttefiltar eller på golvet till leksakerna. Storlek: höjd 20 cm, diameter 20 cm Material: 100% bomull