Möbler
www.mobel.se

Jonathan Adler möbler

 • Grey Zebra badrumsmatta grå/vit 79x112

  grey zebra badrumsmatta grå/vit 79x112
  Grey Zebra badrumsmatta från populära Jonathan Adler. Addera djungelkänsla till ditt badrum med en signaturmönstrad badrumsmatta tillverkad i bomull.
 • Badrumsmatta Zebra blå

  badrumsmatta zebra blå
  Marinblå badrumsmatta med Jonathan Adlers berömda zebramotiv. Mattan är vändbar där ena sidan är tillverkad med täta öglor och den andra sidan med mjukt skuren lugg.
 • I-Scream vas vit

  i-scream vas vit
  Vasen I- Scream från Jonathan Adler är en ironisk vas i porslin med flytande linjer och detaljrikedom. Vasen gör sig fin med en enkel ros eller annan snittblomma. Placera vasen på matbordet, ett sidobord eller sängbordet och njut av dess kraftfulla närvaro som även blir en originell inredningsdetalj till ditt hem. Skötselråd:   torka av vasen med en fuktig trasa.
 • Tiger fat guld/svart

  tiger fat guld/svart
  Vackert fat med en djärvt tigertryck i svart och guld från Jonathan Adler. En hyllning till tigern är detta fat en symbol för tidlös glamour, låt brickan glimta i all sin vilda härlighet på sidobordet, sängbordet eller en hylla. Fatet är tillverkat av högbränt porslin.
 • Badrumsmatta Zebra grå

  badrumsmatta zebra grå
  Grå badrumsmatta med Jonathan Adlers berömda zebramotiv. Mattan är vändbar där ena sidan är tillverkad med täta öglor och den andra sidan med mjukt skuren lugg.
 • Zebra badrumsmatta svart/vit 112x79

  zebra badrumsmatta svart/vit 112x79
  Zebramatta från Jonathan Adler. Mattan är en rolig detalj som passar fint i barnrummet. För att vårda mattan på bästa sätt, dammsug mattan regelbundet i luggens riktning. Enklare fläckar kan ofta tas bort med en fuktig trasa och galltvål. Skumma upp tvålen i trasan innan den appliceras på tyget. Vid större tvättar rekommenderar vi kemtvätt. Tillverkad av 100% bomull.