Möbler
www.mobel.se

Jonathan Adler möbler

 • Zebra badrumsmatta taupe/vit

  zebra badrumsmatta taupe/vit
  Zebramatta från Jonathan Adler. Mattan är en rolig detalj som passar fint i badrummet. För att vårda mattan på bästa sätt, dammsug mattan regelbundet i luggens riktning. Enklare fläckar kan ofta tas bort med en fuktig trasa och galltvål. Skumma upp tvålen i trasan innan den appliceras på tyget. Vid större tvättar rekommenderar vi kemtvätt. Tillverkad av 100% bomull. 
 • OP Art barskåp svart/vit

  op art barskåp svart/vit
  OP Art är ett modernt och gåtfullt barskåp från Jonathan Adler som har tillverkats i begränsad upplaga. Barskåpets dörrar har målade glasskivor i ett grafiskt mönster samt detaljer i borstad mässing. Dörrhandtagen har formen av en elegant delad mässingscirkel. Barskåpet är försett med justerbara hyllor i härdat glas, samt två utdragbara lådor och dörrarna har sex stycken ställ för flaskor. OP Art är ett glamoröst och lekfullt barskåp som kommer kräva uppmärksamhet i rummet som det placeras i.
 • Jacques bokhylla mässing

  jacques bokhylla mässing
  Jacques bokhylla har den perfekta mixen av enkelhet och glamour, modernt och traditionellt. Hyllan passar perfekt för lyfta personliga tillhörigheter, inredning, böcker och blommor. Jacques design med elegant klar akryl och varma mässingsdetaljer fungerar i de flesta interiörer, från minimalistisk till maximalistisk.
 • Delphine mediabänk mässing

  delphine mediabänk mässing
  Delphine är en elegant mediabänk från Jonathan Adler där de minimalistiska formerna möter maximalistisk glamour. Skåpet är tillverkat av antikt spegelglas och har ben och detaljer i fin polerad mässing. Mediabänken har två stycken dubbeldörrar och har en interiör med två justerbara hyllor. Delphines quatrefoil-handtag omringade av sköldar i mässing ger en dekorativ elegans till mediabänkens annars enkla form.
 • Jacques sidobord mässing

  jacques sidobord mässing
  Jacques sidobord är ett bord med två nivåer i mässing och akryl. Sidobordet passar perfekt bredvid en soffa, eller fåtölj och kan även användas som nattduksbord. Elegant klar akryl, varma mässingsdetaljer och en enkel design fungerar i de flesta interiörer, från minimalistisk till maximalistisk.
 • Rondo bänk bouclé white

  rondo bänk bouclé white
  Rondo bänk från designern Jonathan Adler har en modern men samtidigt klassisk design med svärtad stålram som håller uppe tre runda ryggkuddar. Bänken har sittdyna och ryggkuddar i ett vitt bouclé-tyg och har små detaljer som knoppar i polerad mässing. Rondo bänk kan placeras i en hall, eller i ett kök och kommer garanterat bli favoritsittplatsen.
 • Scalinatella soffbord mässing

  scalinatella soffbord mässing
  Scalinatella är ett elegant soffbord med bordsskiva av Carrara-marmor med exklusiva mässingsdetaljer. Soffbordet har en enkel form men de glamorösa vågformade benen i mässing skapar ett minnesvärt uttryck. Soffbordet passar de flesta inredningsstilarna, från minimalistiskt till maximalistiskt.
 • Maxime dagbädd vit

  maxime dagbädd vit
  Maxime dagbädd har en skulpturell och utmärkande design. Dagbädden har en glänsande mässingsram med en mjuk sittdyna och kuddar klädd i ett vitt vävt tyg. Dagbäddens glänsande mässingsknappar höjer dessutom möbelns glamour. Placera dagbädden mittemot en soffa eller i ett hörn för att skapa liv till inredningen.
 • Zebra badrumsmatta svart/vit

  zebra badrumsmatta svart/vit
  Zebramatta från Jonathan Adler. Mattan är en rolig detalj som passar fint i barnrummet. För att vårda mattan på bästa sätt, dammsug mattan regelbundet i luggens riktning. Enklare fläckar kan ofta tas bort med en fuktig trasa och galltvål. Skumma upp tvålen i trasan innan den appliceras på tyget. Vid större tvättar rekommenderar vi kemtvätt. Tillverkad av 100% bomull. 
 • Eden ask

  eden ask
  Den handgjorda asken Eden, är ett charmigt och elegant tillskott till din hylla, ditt sängbord eller ditt avlastningsbord. Asken har en högblank yta i vacker vallmo-orange färg med en dekorativt mönstrad orm kontrasterande i svart och vitt. Asken är perfekt för att hålla dina mindre ägodelar, så som nycklar och smycken, nära till hands men samtidigt undangömda.
 • Jacques matbord mässing

  jacques matbord mässing
  Jacques matbord från designern Jonathan Adler har lyxig klar akryl med hörn i borstad mässing. Matbordet har plats för sex stycken matstolar. Placera matbordet under en vacker ljuskrona och skapa en matplats för socialt umgänge. Elegant klar akryl, varma mässingsdetaljer och en enkel design fungerar i de flesta interiörer, från minimalistisk till maximalistisk.
 • Jacques soffbord mässing

  jacques soffbord mässing
  Jacques soffbord från Jonathan Adler har den perfekta mixen av enkelhet och glamour, modernt och traditionellt. Soffbordet har en lyxig ram i klar akryl med hörn i borstad mässing. Soffbordets storlek passar perfekt till en modul-soffa eller en större soffa. Jacques soffbord har en praktisk hylla som ger gott om plats för förvaring av favoritprylar och böcker.
 • Key Border matta camel

  key border matta camel
  Key border är en traditionell men ändå modern matta i färgen camel och vit. Den fantastiskt mjuka mattan är plattvävd och vändbar. Key Border matta är tillverkade av matthantverkare i Peru, där varje matta handvävs med vävstol och handfärgas. Eftersom varje steg i tillverkningen är genomsyrat av tradition är mattan både mycket hållbar och har säregna drag.
 • Peter matta camel

  peter matta camel
  Peter är en traditionell men ändå modern matta i färgen camel, vitt och grått. Mattan har det säregna poppiga mönstret Peter som är designat av Jonathan Adler. Den fantastiskt mjuka mattan är plattvävd och vändbar. Peter matta är tillverkade av matthantverkare i Peru, där varje matta handvävs med vävstol och handfärgas. Eftersom varje steg i tillverkningen är genomsyrat av tradition är mattan både mycket hållbar och har säregna drag.
 • Jacques bänk mässing

  jacques bänk mässing
  Jacques bänk från Jonathan Adler har den perfekta mixen av enkelhet och glamour, modernt och traditionellt. Bänken har en lyxig ram i klar akryl med hörn i borstad mässing och en plyschgrå sammetssits som höjer bänkens elegans. Jacques bänk passar perfekt att placera i hallen, eller vid fotändan av sängen i sovrummet. Elegant klar akryl, varma mässingsdetaljer och den enkla designen fungerar i de flesta interiörer, från minimalistisk till maximalistisk.
 • Nixon matta camel

  nixon matta camel
  Nixon är en modern matta med ett glamoröst grafiskt mönster i färgerna camel och vitt. Den fantastiskt mjuka mattan är plattvävd och vändbar. Mattan är tillverkade av matthantverkare i Peru, där varje matta handvävs med vävstol och handfärgas. Eftersom varje steg i tillverkningen är genomsyrat av tradition är mattan både mycket hållbar och har säregna drag.
 • Zebra badrumsmatta beige/vit

  zebra badrumsmatta beige/vit
  Zebramatta från Jonathan Adler. Mattan är en rolig detalj som passar fint i badrummet. För att vårda mattan på bästa sätt, dammsug mattan regelbundet i luggens riktning. Enklare fläckar kan ofta tas bort med en fuktig trasa och galltvål. Skumma upp tvålen i trasan innan den appliceras på tyget. Vid större tvättar rekommenderar vi kemtvätt. Tillverkad av 100% bomull. 
 • Snake fat orange

  snake fat orange
  Ett vackert och dekorativt fat i porslin från Jonathan Adler. Fatet har en härlig vallmo-orange färg och är dekorerat med två slingrande och skimrande guldormar. Det passar perfekt på ett avlastningsbord i hallen för att förvara dina nycklar eller smycken på. Det är en perfekt present och kommer i en exklusiv förpackning.
 • Jacques konsolbord mässing

  jacques konsolbord mässing
  Jacques konsolbord är ett bord i mässing och akryl med en glashylla. Konsolbordet passar perfekt att använda som ett avlastningsbord i en hall eller ett vardagsrum. Elegant klar akryl, varma mässingsdetaljer och en enkel design fungerar i de flesta interiörer, från minimalistisk till maximalistisk.
 • Ether fåtölj vit

  ether fåtölj vit
  Den eleganta fåtöljen Ether har en minimalistisk kapsel-inspirerad siluett samtidigt som den har en otrolig komfort. Ether har ett fluffigt vitt fårskinn och glänsande stilettben i mässing som skapar ett glamoröst intryck. Fåtöljen passar perfekt i den fina salongen likväl som i vardagsrummet och passar fint att ha både i grupp eller som en ensam fåtölj.
 • Eden ask

  eden ask
  Den handgjorda asken Eden, är ett charmigt och elegant tillskott till din hylla, ditt sängbord eller ditt avlastningsbord. Asken har en högblank yta i vacker vallmo-orange färg med en dekorativt mönstrad orm kontrasterande i svart och vitt. Asken är perfekt för att hålla dina mindre ägodelar, så som nycklar och smycken, nära till hands men samtidigt undangömda.
 • Eden fat kvadratisk orange

  eden fat kvadratisk orange
  Ett dekorativt fat i porslin från Jonathan Adler. Det har en vacker vallmo-orange färg och är dekorerad med Adlers signatur ormar i svart och vitt. Fatet har också utsökta detaljer i guld. Det passar utmärkt på ett avlastningsbord i hallen för att förvara dina nycklar eller smycken på. Det är en perfekt present och kommer i en exklusiv förpackning.
 • Eden fat rektangulär orange

  eden fat rektangulär orange
  Ett dekorativt fat i porslin från Jonathan Adler. Det har en vacker vallmo-orange färg och är dekorerat med Adlers signatur ormar i svart och vitt. Fatet har också utsökta detaljer i guld. Det passar utmärkt på ett avlastningsbord i hallen för att förvara dina nycklar eller smycken på. Det är en perfekt present och kommer i en exklusiv förpackning.
 • Lips fat vit

  lips fat vit
  Ett vackert och dekorativt fat i porslin från Jonathan Adler. Fatet har en härlig vit färg med dekorativa detaljer i guld. Det passar perfekt på ett avlastningsbord i hallen för att förvara dina nycklar eller smycken på. Det är en perfekt present och kommer i en exklusiv förpackning.
 • Mariposa fat blå

  mariposa fat blå
  Ett vackert och dekorativt fat i porslin från Jonathan Adler. Fatet har en sober ljusblå färg och är dekorerat med en vackert skimrande fjäril i guld. Det passar utmärkt på ett avlastningsbord i hallen för att förvara dina nycklar eller smycken på. Det är en perfekt present och kommer i en exklusiv förpackning.