Möbler
www.mobel.se

Jonas Ihreborn möbler

 • Lukas Fotpall, Lcv, Geneva Vint/nimbus 01 Grey

  lukas fotpall, lcv, geneva vint/nimbus 01 grey
  Lukas Fotpall LCV av Jonas Ihreborn. En generös och tidlös pall i hög kvalitet som blir en perfekt extra sittplats och komplement till soffan. Pallen tillverkas av Ihreborn, ett familjeägt företag som ligger i det svenska möbelriket Småland. Pallen är uppbyggd av en trästomme med en vaddering av högdensitetsskum och polyesterfiber. Den härliga plymån har en underbar komfort med en fyllning av fjäder och skum. Denna pall har en avtagbar klädsel med kardborre vilket ger en stramare look än den som heter LC, där klädeln hänger fritt. Benen är av massiv ek. En pall som du kan glädjas över lång tid framöver. För en komplett sittgrupp se Lukas soffa.
 • Seventy Five Fåtölj Skinn Svart

  seventy five fåtölj skinn svart
  Seventy Five Fåtölj Läder från Jonas Ihreborn. En stilren, samt elegant fåtölj med en industriell touch och en underbar komfort. Fåtöljen tillverkas av Ihreborn, ett familjeägt företag som ligger i det svenska möbelriket Småland. Fåtöljen har en stomme av naturlackad metall och ett stödtyg av canvas i sitt och ryggdel. Sittplymån har en kärna av kallskum och ryggkudden har en fyllning av skum och fjäder. Den har en klädsel av högkalitativt läder som har en mjuk och skön känsla. En stol som definitivt ger karaktär till rummet. Passar lika bra till offentlig miljö som i det privata hemmet. Komplettera med tillhörande fotpall.
 • Lukas Fotpall Lc, Enzimi/ 5 Sand

  lukas fotpall lc, enzimi/ 5 sand
  Lukas Fotpall LC av Jonas Ihreborn. En generös och tidlös pall i hög kvalitet som blir en perfekt extra sittplats och komplement till soffan. Pallen tillverkas av Ihreborn, ett familjeägt företag som ligger i det svenska möbelriket Småland. Pallen är uppbyggd av en trästomme med nozagspiraler och en vaddering av högdensitetsskum och polyesterfiber. Den härliga plymån har en underbar komfort med en fyllning av fjäder och skum. Denna pall har en lös klädsel med mycket hög slitstyrka som lätt går att ta av när det är dags för en uppfräschning. En pall som du kan glädjas över lång tid framöver. För en komplett sittgrupp se Lukas soffa.