Möbler
www.mobel.se

Jonas Ihreborn möbler

Jonas Ihreborn står för möbler av mycket hög kvalité och hög grad av design och känsla. Tillverkning sker i Värnamo och där designas och produceras bland annat soffor, fotpallar och fina fåtöljer.

 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Läder Challenger Brandy / Beige Canvas - Fåtöljer Brandy - SEV5FNCBDN

  jonas ihreborn seventy five fåtölj läder challenger brandy / beige canvas - fåtöljer brandy - sev5fncbdn
  Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn med en modern design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en ram i klarlackad metall med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas och en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum. Den har en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Underbar komfort för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Bra att veta om Seventy Five fåtölj - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i klarlackad metall.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen ingår i Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om fåtöljen? - Behandla med läderfett. Vi har valt ut Brandy Fåtöljer från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Läder Black Edition - Fåtöljer Svart - SEV5FSLBS

  jonas ihreborn seventy five fåtölj läder black edition - fåtöljer svart - sev5fslbs
  Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn med en modern, helsvart design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en lackerad ram i metall med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas och en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum. Den har en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Underbar komfort för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Bra att veta om Seventy Five fåtölj - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen ingår i Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om fåtöljen? - Behandla med läderfett. Vi har valt ut Svart Fåtöljer från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Wood Valnöt / Läder - Fåtöljer Valnöt - SFWWNVIE

  jonas ihreborn seventy five fåtölj wood valnöt / läder - fåtöljer valnöt - sfwwnvie
  Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn med en modern design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en stadig ram i elegant oljad valnöt med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas och en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum. Den har en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Underbar komfort för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Bra att veta om Seventy Five fåtölj - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i oljad valnöt.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen ingår i Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om fåtöljen? - Behandla med läderfett. Vi har valt ut Valnöt Fåtöljer från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Läder Svart / Svart Canvas - Fåtöljer Svart - 75 FÅT Labrador sv

  jonas ihreborn seventy five fåtölj läder svart / svart canvas - fåtöljer svart - 75 fåt labrador sv
  Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn med en modern design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en ram i klarlackad metall med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas och en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum. Den har en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Underbar komfort för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Bra att veta om Seventy Five fåtölj - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i klarlackad metall.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen finns i olika utföranden.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen ingår i Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om fåtöljen? - Behandla med läderfett. Vi har valt ut Svart Fåtöljer från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Lukas Fotpall Lcv Geneva Vint/nimbus 01 Grey - Fotpallar Linne Grå - LUK FOTP-FC Gen.V01

  jonas ihreborn lukas fotpall lcv geneva vint/nimbus 01 grey - fotpallar linne grå - luk fotp-fc gen.v01
  Lukas Fotpall LCV av Jonas Ihreborn. En generös och tidlös pall i hög kvalitet som blir en perfekt extra sittplats och komplement till soffan. Pallen tillverkas av Ihreborn, ett familjeägt företag som ligger i det svenska möbelriket Småland. Pallen är uppbyggd av en trästomme med en vaddering av högdensitetsskum och polyesterfiber. Den härliga plymån har en underbar komfort med en fyllning av fjäder och skum. Denna pall har en avtagbar klädsel med kardborre vilket ger en stramare look än den som heter LC, där klädeln hänger fritt. Benen är av massiv ek. En pall som du kan glädjas över lång tid framöver. För en komplett sittgrupp se Lukas soffa. Vi har valt ut Grå Fotpallar i Linne från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Läder Black Edition - Fåtöljer Svart

  jonas ihreborn seventy five fåtölj läder black edition - fåtöljer svart
  Fåtöljen från Jonas Ihreborn har en modern, helsvart design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en lackerad ram i metall med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas. Den har en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum, en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Stilren, minimalistisk look som adderar det lilla extra till omgivningen. Om fåtöljen från Jonas Ihreborn - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen är en del av Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fåtöljen - Behandla med läderfett. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Läder Challenger / Beige Canvas - Fåtöljer Brandy

  jonas ihreborn seventy five fåtölj läder challenger / beige canvas - fåtöljer brandy
  Fåtöljen från Jonas Ihreborn har en modern design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en ram i klarlackad metall med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas. Den har en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum, en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Stilren, minimalistisk look som adderar det lilla extra till omgivningen. Om fåtöljen från Jonas Ihreborn - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i klarlackad metall.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen är en del av Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fåtöljen - Behandla med läderfett. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Jonas Ihreborn Lukas Fotpall Lc Enzimi/ 5 Sand - Fotpallar Sand - LUK FOTP-LC Enzimi5

  jonas ihreborn lukas fotpall lc enzimi/ 5 sand - fotpallar sand - luk fotp-lc enzimi5
  Lukas fotpall från Jonas Ihreborn med en tidlös, elegant design med en mysig känsla. Den har en högkvalitativ ram i trä med en vaddering i högdensitetsskum och polyesterfiber och en generös sittdyna i fjäder och skum för bästa komfort med ett avtagbart, tvättbart överdrag. Bra att veta om Lukas fotpall - Perfekt för vardagsrummet.- Handtillverkad av skickliga hantverkare.- Kombinera fotpallen med en soffa från Jonas Ihreborn. Vi har valt ut Sand Fotpallar från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fotpall Läder Challenger Black - Fotpallar Svart - 75 FOTP Labrador Sv

  jonas ihreborn seventy five fotpall läder challenger black - fotpallar svart - 75 fotp labrador sv
  Seventy Five fotpall från Jonas Ihreborn med en modern, svensk design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Den har en ram i klarlackad metall med rena linjer och ett minimalistiskt utseende och en mjuk sittdyna i formgjutet kallskum. Den har en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Underbar komfort perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Bra att veta om Seventy Five fotpall - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i klarlackad metall.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 420 mm.- Djup: 450 mm.- Den här fotpallen ingår i Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Kombinera fotpallen med en Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om fotpallen? - Behandla med läderfett. Vi har valt ut Svart Fotpallar från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Lukas Fotpall Lc Enzimi/ 5 - Fotpallar Sand

  jonas ihreborn lukas fotpall lc enzimi/ 5 - fotpallar sand
  Fotpallen från Jonas Ihreborn har en tidlös, elegant design med en mysig känsla. Fotpallen har en högkvalitativ ram i trä med en vaddering i högdensitetsskum och polyesterfiber. Den har en generös sittdyna i fjäder och skum för bästa komfort med ett avtagbart, tvättbart överdrag. Om fotpallen från Jonas Ihreborn- Perfekt för vardagsrummet.- Handtillverkad av skickliga hantverkare.- Kombinera fotpallen med en soffa från Jonas Ihreborn. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Wood / Läder - Fåtöljer Valnöt

  jonas ihreborn seventy five fåtölj wood / läder - fåtöljer valnöt
  Fåtöljen från Jonas Ihreborn har en modern design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en stadig ram i elegant oljad valnöt med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas. Den har en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum, en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Stilren, minimalistisk look som adderar det lilla extra till omgivningen. Om fåtöljen från Jonas Ihreborn - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i oljad valnöt.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen är en del av Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fåtöljen - Behandla med läderfett. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fotpall Läder Challenger Brandy - Fotpallar Konjak - SEV5PNCBDN

  jonas ihreborn seventy five fotpall läder challenger brandy - fotpallar konjak - sev5pncbdn
  Seventy Five fotpall från Jonas Ihreborn med en modern, svensk design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Den har en ram i klarlackad metall med rena linjer och ett minimalistiskt utseende och en mjuk sittdyna i formgjutet kallskum. Den har en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Underbar komfort perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Bra att veta om Seventy Five fotpall - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i klarlackad metall.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 420 mm.- Djup: 450 mm.- Den här fotpallen ingår i Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Kombinera fotpallen med en Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om fotpallen? - Behandla med läderfett. Vi har valt ut Konjak Fotpallar från Jonas Ihreborn med stor omsorg.
 • Jonas Ihreborn Lukas Fotpall Lcv Geneva Vint/nimbus 01 Grey - Fotpallar Linne Grå

  jonas ihreborn lukas fotpall lcv geneva vint/nimbus 01 grey - fotpallar linne grå
  Fotpallen från Jonas Ihreborn har en tidlös, elegant design med en mysig känsla. Fotpallen har en högkvalitativ ram i trä med en vaddering i högdensitetsskum och polyesterfiber. Den har en generös sittdyna i fjäder och skum för bästa komfort med ett avtagbart, tvättbart överdrag. Om fotpallen från Jonas Ihreborn- Kombinera fotpallen med en soffa från Jonas Ihreborn. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fåtölj Läder / Canvas - Fåtöljer Svart

  jonas ihreborn seventy five fåtölj läder / canvas - fåtöljer svart
  Fåtöljen från Jonas Ihreborn har en modern design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Stolen har en ram i klarlackad metall med rena linjer och ett stödjande tyg i canvas. Den har en generös sits med en formgjuten sittdyna i kallskum, en ryggdyna i skum och fjäder och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Stilren, minimalistisk look som adderar det lilla extra till omgivningen. Om fåtöljen från Jonas Ihreborn - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i klarlackad metall.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 810 mm.- Djup: 780 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Den här fåtöljen är en del av Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fåtöljen - Behandla med läderfett. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fotpall Läder Challenger Brandy - Fotpallar Konjak

  jonas ihreborn seventy five fotpall läder challenger brandy - fotpallar konjak
  Fotpallen från Jonas Ihreborn har en modern, svensk design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Den har en ram i klarlackad metall med rena linjer och ett minimalistiskt utseende. Den har en mjuk sittdyna i formgjutet kallskum och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Stilren, minimalistisk look som adderar det lilla extra till omgivningen. Om fotpallen från Jonas Ihreborn - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i klarlackad metall.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 420 mm.- Djup: 450 mm.- Den här fotpallen är en del av Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Kombinera fotpallen med en Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fotpallen - Behandla med läderfett. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Jonas Ihreborn Seventy Five Fotpall Läder Challenger Black - Fotpallar Svart

  jonas ihreborn seventy five fotpall läder challenger black - fotpallar svart
  Fotpallen från Jonas Ihreborn har en modern, svensk design med en lyxig känsla som bara blir vackrare med åren. Den har en ram i klarlackad metall med rena linjer och ett minimalistiskt utseende. Den har en mjuk sittdyna i formgjutet kallskum och en elegant klädsel i hållbart, exklusivt läder. Stilren, minimalistisk look som adderar det lilla extra till omgivningen. Om fotpallen från Jonas Ihreborn - Stilren design.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Exklusiv klädsel i läder.- Ram i klarlackad metall.- Underbar komfort.- Hållbar, återvinningsbar möbel.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 420 mm.- Djup: 450 mm.- Den här fotpallen är en del av Jonas Ihreborns kollektion Seventy.- Kombinera fotpallen med en Seventy Five fåtölj från Jonas Ihreborn.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fotpallen - Behandla med läderfett. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.