Möbler
www.mobel.se

Ib Laursen möbler

Det danska möbelföretaget IB Laursen är ett märke som släpper fyra kollektioner av möbler varje år. Stilen är i grunden skandinavisk med inslag av fjärran design. I sortimentet finns det möbler som hyllor, sideboards, fåtöljer och stolar.

 • Fåtölj 'Rotting' - Natur

  fåtölj 'rotting' - natur
  Rotting är något av det trendigaste vi har den här säsongen. Den här otroliga loungestolen kommer från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen och gör succé i alla tänkbara rum. Tillsammans med coola och minimalistiska pjäser blir denna en snygg kontrast som skapar det där spännande djupet i inredningen som vi alla eftersträvar. Och hur coolt vore det inte att matcha den med retrostolar och vintagemattor? Helt rätt om du är ute efter en mer bohemisk touch i ditt vardagsrum. Vi längtar efter sköna kuddar och dynor som helt kan komplettera looken! En sittgrupp kräver mer än en sittplats, så passa på att investera i flera exemplar för ett vackert blickfång!
 • Vägghylla med 5 fack - Trä

  vägghylla med 5 fack - trä
  En vägghylla med fem olika fack att placera allt du vill ha upp på väggen. Denna tycker vi är jättefin att ha i köket för smart förvaring av bland annat kryddor och köksredskap. Eller varför inte ha denna vid en loungehörna och ha magasin och böcker i. Möjligheterna är oändliga med denna smarta och unika hylla i trä.
 • Cafébord 'Unik' - Vintage 90x90

  cafébord 'unik' - vintage 90x90
  Denna snygging är otroligt trendig och dessutom skapad av återvunna material. Bordet kommer från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen och gör susen i varje hem, oavsett om du inrett minimalistiskt eller retroinspirerat svulstigt tidigare. Bordet är gjort av trä som tidigare utgjorde del av husfasader. Hur coolt? Vi tror att det passar lika bra med eleganta böjträstolar i caféstil, som med metallpallar med industriell känsla. Men hur du matchar är upp till dig förstås! Storleken på denna skapelse är perfekt för det lilla köket såväl som den större matplatsen. Den passar extra fint placerad på en mjuk matta.
 • Vägghylla - Återvunnet trä (L)

  vägghylla - återvunnet trä (l)
  "En hylla med kanter gjort på endast återvunnet trä vilket gör att varje hylla är unik. Hyllan är i trä vilket skapar en mjuk känsla i rummet. Sätt upp hyllan tillsammans med andra hyllor för att skapa en fin vägg med hyllor. Hyllan är perfekt att ha böcker på tackvare sina fina kanter. Även att ha i köket och ställa fina koppar på."
 • Vägghylla med krokar - Metall

  vägghylla med krokar - metall
  En retro vägghylla med fem krokar från danska IB Laursen. Hyllan är gjord i materialet metall vilket gör den oerhört stabil och tålig. Häng upp hyllan i köket och placera skärbrädor i trä i korgen och häng handdukar och andra ting på krokarna. Eller häng upp den i hallen för smart förvaring för nycklar och småsaker.
 • Fällbart bord - Vintage

  fällbart bord - vintage
  Unikt fällbord med ben i metall från det danska varumärket Ib Laursen. Bordet är delvis handgjort vilket ger varje bord ett unikt utseende. Bordet skapar en härlig känsla av vintage i ditt hem och är lika trendigt som unikt. Färg: Natur (trä) och metall
 • Dörrmatta - Mörkgrå

  dörrmatta - mörkgrå
  En fantastisk matta i grå jute som kommer från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen. Dörrmattor är viktiga detaljer för helheltsintrycket i din våning. Men trots det glöms dörrmattan bort – det är ett inredningsmisstag du inte vill råka göra. Därför är vi så glada att Ib Laursen levererar en matta som inte bara är vacker som få – utan också otroligt användbar och praktisk. Med hjälp av gummit som fästs på undersidan glider den inte runt utan ligger helt stilla när du drar dina skor mot den. Ursnyggt och smidigt. Ib Laursen förkroppsligar det vi älskar mest med den moderna danska designvågen. Det är skandinaviskt stilrent och fyllt av mysig hygge!Mattan är gjort i 100% Jute och har en sober mörkgrå färg. Den vackra kulören i kombination med den snyggt grova stickningen gör att denna matta blir en härlig detalj till ditt hem.
 • Dörrmatta - Gummi/Svart 120cm

  dörrmatta - gummi/svart 120cm
  Dörrmattor måste verkligen inte vara tråkiga. Den här snygga varianten kommer från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen och den har ett utsökt mönster. Den här är lika fin tillsammans med teakbyråer och stålklädhängare som med mer romantiska detaljer, som exempelvis fina dörrar med snirkliga budskap. Det smarta utförandet i rektangulär form gör att de flesta hallar får sig en inramning att eftersträva. Den är 120 cm lång, vilket innebär att fler än en familjemedlem kan torka av sina skor samtidigt. Underbart smart och smidigt. Ib Laursen är ett modernt märke som går från klarhet till klarhet med sina skapelser!
 • Dörrmatta 'Oval' - Sjögräs

  dörrmatta 'oval' - sjögräs
  Vill du hotta upp trendkänslan i tamburen på ett kick? Vi fixar! Den här fina dörrmattan är helt rätt den här säsongen. Vi vill inreda med intressanta och iögonfallande neutraler. Vad kan då bli mer trendigt än den här dörrmattan i sjögräs från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen? Inred gärna med flera exemplar tillsammans. Den här packas i fyrapack, vilket innebär att du antingen har en perfekt present till dina vänner, eller att du om du bor i villa eller har lantställe kan lägga en vacker matta vid varje ingång. Det är heller inte fel att låta denna ta plats framför den öppna spisen, eftersom det undviker att aska sprids ut i vardagsrrummet.
 • Sidobord/Sängbord - Återvunnet trä

  sidobord/sängbord - återvunnet trä
  "Ett sidobord gjort på endast återvunnet trä vilket gör att varje möbel är unik. Sidobordet är i trä vilket skapar en mjuk känsla i rummet. Placera sidobordet bredvid soffan med några tidningar på mittersta hyllplanet. Sidobordet passat även perfekt att använda som sidobord. Då det både finns möjlighet till förvaring och avlastning för telefonen och liknanden när det är dags att sova."
 • Vägghylla med låda - Metall

  vägghylla med låda - metall
  Praktisk och vacker vägghylla med låda från danska Ib Laursen. Vägghyllan går lika bra att använda i sovrummet som ett unikt sängbord eller i vardsgarummet som en klassisk vägghylla.
 • Konsolbord med lådor - Trä/ Svart

  konsolbord med lådor - trä/ svart
  Snyggt konsolbord med fyra praktiska lådor gjorda i återvunnet trä. Benen är gjorda av svart stål. Här möter det gamla det nya. De äldre återvunna trät ihop med de trendiga nålbenen i metall blir perfektion ihop. Detta sidobord är perfekt att ha i hallen då du kan placera nycklar och dylikt i lådorna. Det passar även bra som sminkbord då du kan förvara ditt smink i lådorna och placera en stor spegel över.
 • Dörrmatta - Gummi/Svart 75cm

  dörrmatta - gummi/svart 75cm
  Vi avgudar den här snygga dörrmattan i svart gummi från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen. Den är inte bara perfekt i sitt snirkliga utförande, utan gör också dina skor perfekt rena på ett kit. Eftersom den är skapad av modern gummi kommer den inte heller att glida runt på ett oönskat sätt när du torkar av dina skor efter en lång dag i storstadens brus eller på de allra mysigaste landsvägarna. Du kan i stället luta dig tillbaka och låta dina skor bli torra på ett bra sätt. Kom ihåg att den här snyggingen kommer i en större storlek också ? i fall du vill slå på stort kanske den är något för dig. Kör du i stället på compact living-konceptet blir den här perfekt!
 • Stång för matbord - Svart

  stång för matbord - svart
  Fäst denna stång på ditt matbord för att skapa ett personligt matbord. Du kan klä stången i blommor och växter för att skapa ett ombonat matbord. Du kan dekorera stången med vad som helst, bara fantasin som sätter gränser. Du kan sätta fast stången på din köksö för att hänga upp kastruller och liknande på stången. OBS! Bordsskivan får vara max 3,5cm tjock
 • Sängbord - Vintage

  sängbord - vintage
  Vackert sängbord från Ib Laursen i brun färg. Bordet är tillverkat av återvunna material från Indien. Bordet är vintage och så pass unik att varje bord kan variera i storlek och utseende. Detta sängbord kommer verkligen tillföra känsla och karraktär till ditt hem, och har en design som kommer göra sig snygg i de flesta rummen tror vi. Sänbordet har ett skåp som går att öppna vilket dessutom ger dig förvaring vilket alltid är uppskattat.
 • Vägghylla - Återvunnet trä (S)

  vägghylla - återvunnet trä (s)
  En hylla med kanten gjort på endast återvunnet trä vilket gör att varje hylla är unik. Hyllan är i trä vilket skapar en mjuk känsla i rummet. Sätt upp hyllan tillsammans med trähyllan som är likadan fast i större storlek. Hyllan är perfekt att ha böcker på tackvare sina fina kanter. Även att ha i köket och ställa fina koppar på. Hyllan monteras enkelt på väggen med hjälp av beslag som går att köpa på närmsta järnaffär!
 • Rustik bokhylla - Vit

  rustik bokhylla - vit
  Rymlig bokhylla med 5 hyllor och 2 lådor från det danska varumärket Ib Laursen. En modern och klassisk bokhylla med mycket förvaring som skapar en lantlig känsla i ditt hem. Passar lika bra i alla rum. Färg: Vit
 • Sidobord - Trä/Zink

  sidobord - trä/zink
  Rustikt sidobord i industriell design från det danska varumärket Ib Laursen. Detta sidobord är tillverkat av vackert åldrat trä med en snygg och praktisk bänkskicka i Zink. Bordets hjul gör det enkelt att flytta på. Designen är häftig och naturnära och bordet passar lika bra i vardagsrummet som på uteplatsen. De tre hyllplanen gör även detta sidobord till den perfekt förvaringsmöbeln!
 • Sideboard - Vintage trä och metall

  sideboard - vintage trä och metall
  Unikt fällbart bord med ben i metall från det danska varumärket Ib Laursen. Varje bord är helt unikt vilket betyder att de varierar i utseende från bord till bord. Bordet skapar en härlig känsla av vintage i ditt hem och är lika trendigt som unikt. Notera att då varje bord är unikt kan det vara avvikelser från det mått som anges. Färg: Natur (trä) och metall
 • Soffbord 'Unik' - Vintage trä

  soffbord 'unik' - vintage trä
  Att återanvända gamla material känns så 2019. Nu vill vi inreda hållbart och vad passar då bättre än att låta gamla pjäser bli till nya trendiga skapelser. Det här fantastiska bordet kommer från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen och är allt vi önskat oss i soffbordsväg. Dess snygga design är verkligen helt perfekt för det moderna vardagsrummet, där bordet får bryta av mot de minimalistiska möbler vi ser i de flesta skandinaviska hem. Den här snyggingen är lika fin tillsammans med retrofåtöljer som med pallar i mer rustika metallmaterial. Industridesign och retro går som bekant otroligt väl tillsammans!
 • Sidobord med glaslådor - Järn/ Glas

  sidobord med glaslådor - järn/ glas
  Ett dekorativt sidobord med glaslådor. Wow här har verkligen IB Laursen skapat något unikt. Ett sidobord men fina inbyggda glaslådor där du kan förvara dina finaste saker, som tillexempelvis smycken. Detta sidobord tycker vi gör sig bäst i sovrummet som en plats där alla vackra småting ska förvaras. Hyllplanen under gör det även möjligt att placera korgar och liknande för ytterligare förvaring.
 • Vägghylla - korgar & krokar

  vägghylla - korgar & krokar
  Vägghylla med både korgar och krokar som ger dig en perfekt förvaringsmöjlighet i alla typer av rum! Från danska Ib Laursen.
 • Vitrinskåp 'Industri' - Glas/Järn 200cm

  vitrinskåp 'industri' - glas/järn 200cm
  Vilket underbart skåp med flera smidiga hyllor att placera dina favoritsaker på! Den här smarta pjäsen från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen kommer att få ditt vardagsrum att stiga på trendskalan på ett litet kick! Vi tror att du kan investera i flera exemplar för en rustik och intellektuell känsla. Den funkar lika bra som bokhylla som en prydnadsplats för vaser och krukor. Den svarta finishen passar bra ihop med det mesta, och du kan enkelt skapa en fin kontrast till andra kulörer och nyanser. Hur fint vore det till exempel inte att låta den bli vän med dina byråer och skrivbord i ljusa skandinaviska träslag?
 • Matbord - Metall 200x76

  matbord - metall 200x76
  Snyggt stort matbord i metall. Materialet metall är väldigt tåligt och därav detta bordet med. Gör dig superbra med stång för bord att sätta fast på denna föra att skapa ett personligt bord. Bordet passar i de rustika hemmen. Kombinera med träbänkar eller stolar i plåt för att maximalt få till den råa känslan.
 • Litet träbord 'Unik' - Vintage

  litet träbord 'unik' - vintage
  Det här lilla bordet är fantastiskt för en charmig känsla i varje vrå i ditt hem. Det kommer från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen, som just nu går från klarhet till klarhet vad gäller trendiga pjäser. Det här bordet är tillverkat av återvunnet indiskt trä. Vi älskar det hållbara tänket som genomsyrar Ib Laursens senaste kollektion. Hållbarhet och återvinning känns helt rätt den här säsongen, då vi vill investera i möbler som gör oss glada i flera säsonger och som kanske till och med flera generationer får njuta av. Hur underbar är inte den tanken? Samlas gärna kring den här snygga matplatsen, tänd ljus och låt myset sätta igång!
 • Barbord med hjul 'Industri'

  barbord med hjul 'industri'
  Fantastiskt barbord i fabrikssvart metallfinish från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen. Den här pjäsen är både smidig, praktisk och fantasifull. Tre smarta hyllor gör den otroligt användbar ? den kan agera drinkvagn, sideboard eller till och med nattygsbord. Bara föreställningsförmågan sätter gränser för vad du kan åstadkomma med den här coolingen i din inredning. Matcha den gärna med färger i pastellnyanser eller mer varma toner. Det industriella som kommer fram i den här vagnen gör sig super som kontrast till mjuka detaljer och sköna tyger, dessutom. Ib Laursen vet verkligen hur man skapar en djupsinnad inredning!
 • Garderobsskåp 'Industri' - Metall

  garderobsskåp 'industri' - metall
  Att hänga kläder är inte det lättaste. Klädhängaren måste vara både trendig och stilren. Då gäller det att satsa. Här kan du lätt sno stilen från de stora inredningsmagasinen och bloggarna. Denna coola hängare i fabrikssvart metall kommer från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen och den är mer än trendig! Med denna kommer ditt sovrum eller din hall att hottas upp på ett kick. Du kan lätt inreda med de snyggaste jackorna och kavajerna du äger. Hängandes på denna kreation blir de direkt en inredningsdetalj att skryta över. Matcha gärna med gröna växter i terracotta eller stengodskrukor för en naturnära känsla och fin kontrast.
 • Bokhylla 'Factory' - Järn

  bokhylla 'factory' - järn
  Vilken underbar hylla med flera smidiga hyllor att placera dina favoritsaker på! Den här smarta pjäsen från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen kommer att få ditt vardagsrum att stiga på trendskalan på ett litet kick! Vi tror att du kan investera i flera exemplar för en rustik och intellektuell känsla. Den funkar lika bra som bokhylla som en prydnadsplats för vaser och krukor. Den svarta finishen passar bra ihop med det mesta, och du kan enkelt skapa en fin kontrast till andra kulörer och nyanser. Hur fint vore det till exempel inte att låta den bli vän med dina byråer och skrivbord i ljusa skandinaviska träslag?
 • Dörrmatta 'Jute' - Natur

  dörrmatta 'jute' - natur
  Hur underbart vore det inte om det första dina gäster fick se när de klev in genom dörren var en otroligt stilren och trendig dörrmatta? Hallen är på många sätt ett otroligt viktigt inredningsställe, eftersom det är där man först kommer in! Vi älskar denna snygga variant i brun jute från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen. Den är inte bara fantastiskt vacker utan dessutom smidig. På undersidan finns gummi fäst, vilket innebär att den inte kommer att glida omkring utan i stället ligga fast när du torkar av dina skor. Perfekt! Matcha gärna med ett smart skoskåp och fina klädhängare så att du kan hålla ordning på alla pinaler!
 • Bordslampa - Mässing

  bordslampa - mässing
  Rustik bordslampa i industriell design tillverkad helt i mässing och har en gyllene guldig genomgående färg. Passar lika bra på nattduksbordet som sänglampa, som på skrivbordet eller i fönstret. Du kan enkelt få den att smälta in då den har en enkel industriell design med modern tolkning, lampan kan stå för sig själv eller matchas med fina dekorationen på ditt bord eller hylla. IB Laursen är ett varumärke som gör vintage möbler i nordisk design av hög kvalitet. Passar med sockel E14. Sladdlängd: 200 cm.
 • Barstol - Trä/Metall

  barstol - trä/metall
  Rustik barstol i industriell design med en stomme av metall och sits av trä. Den har en stilren och enkel design med vintage inspiration och passar den trendmedvetna personen som vill ha barstolar som aldrig går ur tiden. Passar lika bra vid köksön eller det höga matbordet som en ensam skönhet i ditt vardagsrum eller sovrum. Du kan enkelt få den att smälta in då den har en enkel industriell design med modern tolkning. IB Laursen är ett varumärke som gör vintage möbler i nordisk design av hög kvalitet.
 • Sidobord 'High Edge' - Rotting

  sidobord 'high edge' - rotting
  Vackert sidobord i en mjuk och tilltalande design, tillverkad av rotting. Att ha naturmaterial hemma ger ett bohemiskt och riktigt ombonat intryck. Bordet har en brickinspirerad topp med en vacker ram samt stabila ben med stilsäkra detaljer. Det passar lika bra att matcha i det moderna hemmet som i det lantlig. IB Laursen som tillverkad detta bord, är ett varumärke som gör vintage möbler i nordisk design av hög kvalitet.
 • Vägghylla 'Unik' - Återvunnet Trä/Vintage

  vägghylla 'unik' - återvunnet trä/vintage
  Vacker spegel med en rustik träram tillverkad av indisk återvunnet trä som kommer från rivningsmaterial från gamla byggnader. Varje spegel är unik med de knutar, sprickor och färgskillander som förekommer och varierar i det naturliga träet. Den går att hänga både horisontellt och verikalt med de metallfästen som finns på baksidan. IB Laursen är ett varumärke som gör vintage möbler i nordisk design av hög kvalitet.
 • Barstol '64.5 - 77 cm' - Svart/Brun

  barstol '64.5 - 77 cm' - svart/brun
  Rustik och vintageinspirerad barpall med justerbar höjd från 64,5 cm till 77 cm. Den stilsäkra pallen passar in i alla hem och är enkel att styla samt matcha med olika bord och inredningsstilar. Den är tillverkad utav metall och har en mjuk sits i äkta läder. IB Laursen är ett varumärke som gör vintage möbler i nordisk design av hög kvalitet.
 • Sidobord 'Brooklyn' - Svart

  sidobord 'brooklyn' - svart
  Vackert sidobord med ett hyllplan samt ett handtag upptill som gör det enkelt att flytta och även tillför en spännande design. Den har en stilsäker design där industriellt möter modernt. Den passar att använda lika bra i vardagsrummet som soffbord som sovrummet bredvid sängen. Den är tillverkad av metall och medför en robust och industriell känsla samt kvalitet. Den har enkelt uttryck som gör att den passar in i alla hem och inredningsstilar. IB Laursen är ett varumärke som gör vintage möbler i nordisk design av hög kvalitet.
 • Avlastningsbord 'Working Table' - Svart

  avlastningsbord 'working table' - svart
  Vackert avlastningsbord med två hyllplan, varav ena med en högre ram i korgnät, i en stilsäker design där industriellt möter modernt. Den passar att använda lika bra i köket som sovrummet och fungerar till all typ av förvaring från köksartiklar och torrvaror till kläder eller handdukar. Den är tillverkad av metall och medför en robust och industriell känsla samt kvalitet. Den har enkelt uttryck som gör att den passar in i alla hem och inredningsstilar. IB Laursen är ett varumärke som gör vintage möbler i nordisk design av hög kvalitet.