Möbler
www.mobel.se

Houe möbler

 • Houe Click Sunrocker Solsäng Pigeon Blue/grå - Solstolar & Solsängar Plast Pigeon Blue - 10805-8218

  houe click sunrocker solsäng pigeon blue/grå - solstolar & solsängar plast pigeon blue - 10805-8218
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Pigeon Blue Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Olive Green/grå - Solstolar & Solsängar Plast Olivgrön - 10805-7118

  houe click sunrocker solsäng olive green/grå - solstolar & solsängar plast olivgrön - 10805-7118
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Svart/grå - Solstolar & Solsängar Plast Svart - 10805-2018

  houe click sunrocker solsäng svart/grå - solstolar & solsängar plast svart - 10805-2018
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Paon Bänk Taupe/ - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Taupe - 12804-0308

  houe paon bänk taupe/ - trädgårdssoffor & bänkar bambu taupe - 12804-0308
  Paon bänk från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Paon är en serie utemöbler som alla delar en känsla av fransk viktoriansk design som haft en romans med den klassiskt skandinaviska stilen. Detta har resulterat i en unik utemöbelserie med ett alldeles säreget utseende. I serien Paon finner vi matstolar, loungestolar, gungstolar, bänkar och barstolar, alla med tillhörande sittdynor som säljs separat. Kombinera gärna flera delar i serien tillsammans med ett av borden från Houe för en komplett look. Vi har valt ut Taupe Trädgårdssoffor & Bänkar i Bambu från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Dusty Green/grå - Solstolar & Solsängar Plast Dusty Green - 10805-7618

  houe click sunrocker solsäng dusty green/grå - solstolar & solsängar plast dusty green - 10805-7618
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Dusty Green Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Pine Green/grå - Solstolar & Solsängar Plast Pine Green - 10805-1118

  houe click sunrocker solsäng pine green/grå - solstolar & solsängar plast pine green - 10805-1118
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Pine Green Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Dusty Light Blue/grå - Solstolar & Solsängar Plast Dusty Blue - 10805-8018

  houe click sunrocker solsäng dusty light blue/grå - solstolar & solsängar plast dusty blue - 10805-8018
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Dusty Blue Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Mörkblå/grå - Solstolar & Solsängar Plast Mörkblå - 10805-9118

  houe click sunrocker solsäng mörkblå/grå - solstolar & solsängar plast mörkblå - 10805-9118
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Mörkblå Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Petrol/grå - Solstolar & Solsängar Plast Petrol - 10805-7718

  houe click sunrocker solsäng petrol/grå - solstolar & solsängar plast petrol - 10805-7718
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Petrol Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Mörkgrå/grå - Solstolar & Solsängar Plast Mörkgrå - 10805-7018

  houe click sunrocker solsäng mörkgrå/grå - solstolar & solsängar plast mörkgrå - 10805-7018
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Mörkgrå Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Paprika/grå - Solstolar & Solsängar Plast Paprika - 10805-1918

  houe click sunrocker solsäng paprika/grå - solstolar & solsängar plast paprika - 10805-1918
  Click solsäng från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Click är en serie utemöbler med enkel och stilren design. I serien finner vi matstolar, gungstolar och solsängar. Det som utmärker serien från andra möbler är den genomtänkta ergonomiska formen möblerna har, där lameller utgör själva dynan. Lamellerna är utbytbara så du själv kan mixa och matcha färger efter egen smak. Själva basen är gjord i pulverlackerad metall. Vi har valt ut Paprika Solstolar & Solsängar i Plast från Houe med stor omsorg.
 • Houe Paon Bänk Midnight Blue/ - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Midnattsblå - 12804-0310

  houe paon bänk midnight blue/ - trädgårdssoffor & bänkar bambu midnattsblå - 12804-0310
  Paon bänk från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Paon är en serie utemöbler som alla delar en känsla av fransk viktoriansk design som haft en romans med den klassiskt skandinaviska stilen. Detta har resulterat i en unik utemöbelserie med ett alldeles säreget utseende. I serien Paon finner vi matstolar, loungestolar, gungstolar, bänkar och barstolar, alla med tillhörande sittdynor som säljs separat. Kombinera gärna flera delar i serien tillsammans med ett av borden från Houe för en komplett look. Vi har valt ut Midnattsblå Trädgårdssoffor & Bänkar i Bambu från Houe med stor omsorg.
 • Houe Paon Bänk Paprika/ - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Paprika - 12804-0319

  houe paon bänk paprika/ - trädgårdssoffor & bänkar bambu paprika - 12804-0319
  Paon bänk från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Paon är en serie utemöbler som alla delar en känsla av fransk viktoriansk design som haft en romans med den klassiskt skandinaviska stilen. Detta har resulterat i en unik utemöbelserie med ett alldeles säreget utseende. I serien Paon finner vi matstolar, loungestolar, gungstolar, bänkar och barstolar, alla med tillhörande sittdynor som säljs separat. Kombinera gärna flera delar i serien tillsammans med ett av borden från Houe för en komplett look. Vi har valt ut Paprika Trädgårdssoffor & Bänkar i Bambu från Houe med stor omsorg.
 • Houe Paon Bänk Pine Green/ - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Pine Green - 12804-0311

  houe paon bänk pine green/ - trädgårdssoffor & bänkar bambu pine green - 12804-0311
  Paon bänk från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Paon är en serie utemöbler som alla delar en känsla av fransk viktoriansk design som haft en romans med den klassiskt skandinaviska stilen. Detta har resulterat i en unik utemöbelserie med ett alldeles säreget utseende. I serien Paon finner vi matstolar, loungestolar, gungstolar, bänkar och barstolar, alla med tillhörande sittdynor som säljs separat. Kombinera gärna flera delar i serien tillsammans med ett av borden från Houe för en komplett look. Vi har valt ut Pine Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Bambu från Houe med stor omsorg.
 • Houe Paon Bänk Svart/ - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Svart - 12804-0312

  houe paon bänk svart/ - trädgårdssoffor & bänkar bambu svart - 12804-0312
  Paon bänk från Houe, formgiven av Henrik Pedersen. Paon är en serie utemöbler som alla delar en känsla av fransk viktoriansk design som haft en romans med den klassiskt skandinaviska stilen. Detta har resulterat i en unik utemöbelserie med ett alldeles säreget utseende. I serien Paon finner vi matstolar, loungestolar, gungstolar, bänkar och barstolar, alla med tillhörande sittdynor som säljs separat. Kombinera gärna flera delar i serien tillsammans med ett av borden från Houe för en komplett look. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Bambu från Houe med stor omsorg.
 • Houe Molo Solsäng / Svart - Solstolar & Solsängar Bambu Trä - 13101-0312

  houe molo solsäng / svart - solstolar & solsängar bambu trä - 13101-0312
  Molo solsäng från Houe med eleganta, iögonfallande ben i metall med kontrasterande lameller i bambu. Den är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett justerbart ryggstöd med fem positioner för bästa komfort och en tidlös look designad i Danmark. Formgiven av Henrik Pedersen. Bra att veta om Molo solsäng - Justerbart ryggstöd.- Lameller i bambu med dekorativa, metalliska ben.- Kombinera solsängen med en matchande Molo dyna för extra komfort från Houe.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om solsängen?- Regelbunden oljning rekommenderas.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Trä Solstolar & Solsängar i Bambu från Houe med stor omsorg.
 • Houe Paon Bänk / - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Taupe

  houe paon bänk / - trädgårdssoffor & bänkar bambu taupe
  Paon Bänk, Taupe/bambu från Houe. Trädgårdssoffor & Bänkar Taupe Bambu. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Paon Bänk Midnight Blue/ - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Midnattsblå

  houe paon bänk midnight blue/ - trädgårdssoffor & bänkar bambu midnattsblå
  Paon Bänk, Midnight Blue/bambu från Houe. Trädgårdssoffor & Bänkar Midnattsblå Bambu. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Paon Bänk / - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Pine Green

  houe paon bänk / - trädgårdssoffor & bänkar bambu pine green
  Paon Bänk, Pine Green/bambu från Houe. Trädgårdssoffor & Bänkar Pine Green Bambu. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Paon Bänk / - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Svart

  houe paon bänk / - trädgårdssoffor & bänkar bambu svart
  Paon Bänk, Svart/bambu från Houe. Trädgårdssoffor & Bänkar Svart Bambu. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Paon Bänk / - Trädgårdssoffor & Bänkar Bambu Paprika

  houe paon bänk / - trädgårdssoffor & bänkar bambu paprika
  Paon Bänk, Paprika/bambu från Houe. Trädgårdssoffor & Bänkar Paprika Bambu. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng /grå - Solstolar & Solsängar Plast Pine Green

  houe click sunrocker solsäng /grå - solstolar & solsängar plast pine green
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng /grå - Solstolar & Solsängar Plast Paprika

  houe click sunrocker solsäng /grå - solstolar & solsängar plast paprika
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng /grå - Solstolar & Solsängar Plast Svart

  houe click sunrocker solsäng /grå - solstolar & solsängar plast svart
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng /grå - Solstolar & Solsängar Plast Mörkgrå

  houe click sunrocker solsäng /grå - solstolar & solsängar plast mörkgrå
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Olive Green/grå - Solstolar & Solsängar Plast Olivgrön

  houe click sunrocker solsäng olive green/grå - solstolar & solsängar plast olivgrön
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng /grå - Solstolar & Solsängar Plast Dusty Green

  houe click sunrocker solsäng /grå - solstolar & solsängar plast dusty green
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng /grå - Solstolar & Solsängar Plast Petrol

  houe click sunrocker solsäng /grå - solstolar & solsängar plast petrol
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng Dusty Light Blue/grå - Solstolar & Solsängar Plast Dusty Blue

  houe click sunrocker solsäng dusty light blue/grå - solstolar & solsängar plast dusty blue
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng /grå - Solstolar & Solsängar Plast Pigeon Blue

  houe click sunrocker solsäng /grå - solstolar & solsängar plast pigeon blue
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Sunrocker Solsäng /grå - Solstolar & Solsängar Plast Mörkblå

  houe click sunrocker solsäng /grå - solstolar & solsängar plast mörkblå
  Den här solstolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma solsängen har två lägen som du enkelt kan skifta mellan med enbart din egen kroppsvikt. Luta dig bara tillbaka för att hamna i liggande läga, och luta dig framåt för sittande läge. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Molo Solsäng / Svart - Solstolar & Solsängar Bambu Trä

  houe molo solsäng / svart - solstolar & solsängar bambu trä
  Solsängen från Houe är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har eleganta, iögonfallande ben i metall med kontrasterande lameller i bambu. Den har ett justerbart ryggstöd med fem positioner för bästa komfort. Den har en tidlös look designad i Danmark. Formgiven av Henrik Pedersen. Om solsängen från Houe- Justerbart ryggstöd.- Lameller i bambu med dekorativa, metalliska ben.- Kombinera solsängen med en matchande Molo dyna för extra komfort från Houe.- Denna produkt levereras omonterad.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för solsängen- Regelbunden oljning rekommenderas.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.