Möbler
www.mobel.se

Hoppekids möbler

 • TYG till Skötbord Ljusrosa, Barninredning

  tyg till skötbord ljusrosa, barninredning
  Söt textiluppsättning för skötbord från Hoppekids. Detta är lätt att fästa vid toalettbordet och de stora fickorna är perfekta för extra förvaring. Den är tillverkad av Oeko-Tex 100-certifierade&hellip:
 • TYG till Skötbord Beige, Barninredning

  tyg till skötbord beige, barninredning
  Söt textiluppsättning för IDA-MARIE toalettbord från Hoppekids. Satsen är lätt att fästa vid toalettbordet och de stora fickorna är perfekta för extra förvaring. Den är tillverkad av Oeko-Tex&hellip:
 • TYG till Skötbord Ljusblå, Barninredning

  tyg till skötbord ljusblå, barninredning
  Söt textiluppsättning för skötbord från Hoppekids. Detta är lätt att fästa vid toalettbordet och de stora fickorna är perfekta för extra förvaring. Den är tillverkad av Oeko-Tex 100-certifierade&hellip:
 • ANTON Spjälsäng/Bänk 60x120 Vit, Barnsängar & juniorsängar

  anton spjälsäng/bänk 60x120 vit, barnsängar & juniorsängar
  Denna produkt består av endast en säng. En söt liten storlek 60x120 cm från Hoppekids. Den bär den nordiska svanetiketten och har en lång hållbarhet, eftersom den kan förvandlas till en bänk när&hellip:
 • IDA-MARIE Skötbord med 2 Hyllor Vit, Skötbord

  ida-marie skötbord med 2 hyllor vit, skötbord
  Ett smart skötbord från Hoppekids. Den har en stor stabilitet, men de två hjulen möjliggör enkel rörelse. Ytan behandlas med vattenbaserad lack utan skadliga ämnen och onödig kemi. Skötbordet&hellip:
 • ISABELLA Skötbord Vit, Skötbord

  isabella skötbord vit, skötbord
  Det moderna ISABELLA skötbordet från Hoppekids är en multifunktionell möbel som också kan användas som byrå. byrån har stora, rymliga lådor och ytan behandlas med vattenbaserad lack utan skadliga&hellip:
 • MADRASS med Överdrag Vit, Bäddmadrasser

  madrass med överdrag vit, bäddmadrasser
  Denna produkt består av en madrass och ett överdrag. Detta söta spjälskydd från Hoppekids ger en mjuk och behaglig känsla i sängen medan du skyddar din lilla mot drag och kyla. Passar sängar med&hellip:
 • MADRASS till Lekhage Vit, Bäddmadrasser

  madrass till lekhage vit, bäddmadrasser
  Madrass för spjälsäng/lekhage 80x86 cm från Hoppekids. Madrassen har ett topplager av lin som ökar komforten och skyddar mot drag. Både madrass och hölje är tillverkade av Oeko-Tex 100-certifierade&hellip: