Möbler
www.mobel.se

Holmen möbler

Norska märket Holmen vill ta fasta på nordisk natur när de designar möbler. Möbelkollektionerna inspireras av hav, himmel och berg för att ge lugn och harmoni till heminredningen.

Holmen grundades 1990 och har hela tiden utökat, förbättrat och förfinat sitt möbelsortiment. En hel del av det finns att köpa på nätet och nedan hittar du aktuella möbler från svenska möbelbutiker som är återförsäljare till Holmen.

 • Puff Niklas

  puff niklas
  Använd den som en dekorativ sittpuff eller varför inte ett soffbord? Basen är i svartfärgad metall och en topp med gråsvart tyg. Information Diameter: 70cm Höjd: 40cm Delvis monterad
 • Sidebord Nova

  sidebord nova
  Vackert bord med en skiva i naturfärgad trä och rottingram, underrede i svart metall. Mått; Diameter: 60 cm Höjd: 54 cm
 • Pall Kamille

  pall kamille
  Underbar pall i burgundyfärgad sammet. Mått; Diameter: 46 cm Höjd: 46 cm
 • Pall Timba

  pall timba
  Underbar pall i gul sammet. Mått; Diameter: 45 cm Höjd: 39 cm
 • Stol Bianca.

  stol bianca.
  Underbar stol i naturfärgad teak med sits i rotting. Levereras monterad.. Information: Djup: 57 cm Bredd: 55 cm Höjd: 81 cm
 • Fåtölj Lausanne

  fåtölj lausanne
  Snygg brun rottingfåtölj med svarta ben. Levereras monterad. Information: Djup: 53 cm Bredd: 71 cm Höjd: 81 cm
 • Holmen - Tralle Serveringsvagn Svart rektangulär

  holmen - tralle serveringsvagn svart rektangulär
  Tralle serveringsvagn från Holmen är ett modernt rektangulärt rullbord, tillverkat av svartlackad metall och glas. Vagnen har många användningsområden och formspråket är enkelt med rena linjer. Använd som ett vackert cocktailbord eller drinkvagn i vardagsrummet eller som extra avställningsyta i köket.
 • Holmen - Sophie Bord 2 delar Metall/Glas

  holmen - sophie bord 2 delar metall/glas
  Sophie bord från Holmen är ett set på 2 runda små bord som passar perfekt att ha som sidobord bredvid soffan eller fåtöljen, eller som sängbord i sovrummet. Borden är tillverkade av metall och glas och är 51 respektive 45 cm höga.