Möbler
www.mobel.se

Hillerstorp möbler

 • Hillerstorp Tennessee Däckstol Med Fotpall - Solstolar & Solsängar Massiv Furu Oxidröd

  hillerstorp tennessee däckstol med fotpall - solstolar & solsängar massiv furu oxidröd
  Däckstolen från Hillerstorp är perfekt för avslappnande dagar och har en stilren, hantverksmässig design i FSC-certifierat, svenskt trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Välj mellan olika färger. Om däckstolen från Hillerstorp- Svenskt hantverk med stilren design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 710 mm.- Höjd: 940 mm.- Djup: 900 mm.- Sitthöjd: 360 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Passar med Tennessee dyna.- Finns även som en däckstol i värmebehandlad ask.- Kombinera däckstolen med Tennessee sidobord från Hillerstorp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för däckstolen- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Hillerstorp Gotland Soffa 3-sits Värmebehandlad - Bänkar Värmebehandlad Ask

  hillerstorp gotland soffa 3-sits värmebehandlad - bänkar värmebehandlad ask
  Soffan från Hillerstorp är perfekt till altanen och har retrostil i massivt, högkvalitativt trä för att hålla i generationer. Den har en svensk, hantverksmässig design med en robust, omfamnande känsla för att skapa en mysig atmosfär. Den har en lättkombinerad färg för alla hem och stilar. Välj mellan två olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om soffan från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med robust, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i massivt trä.- Bredd: 1820 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 790 mm.- Sitthöjd: 310 mm.- Sittdjup: 510 mm.- Passar med Gotland dyna.- Kombinera soffan med Gotland soffbord från Hillerstorp.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hillerstorp Stoltö Bänk 185 Cm - Bänkar Massiv Furu Orkangrå

  hillerstorp stoltö bänk 185 cm - bänkar massiv furu orkangrå
  Bänken från Hillerstorp är perfekt till altanen och för trädgården och har en modern, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har raka linjer, en lättkombinerad färg och mångsidiga användningsområden för alla hem och stilar. Välj mellan två olika färger. Om bänken från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med modern känsla.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Längd: 2200 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 420 mm.- Kombinera bänken med Stoltö matbord från Hillerstorp.- Finns även som matsalsstolar.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för bänken- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hillerstorp Torpet Soffa - Bänkar Massiv Furu Vit

  hillerstorp torpet soffa - bänkar massiv furu vit
  Soffan från Hillerstorp är perfekt för trädgården och har en hantverksmässig, klassisk design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har en fällbar funktion för enkel förvaring och ett traditionellt uttryck för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika färger. Om soffan från Hillerstorp- Svenskt hantverk med klassisk, traditionell design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 1310 mm.- Djup: 620 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 480 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Fällbar.- Kombinera soffan med Torpet bord från Hillerstorp.- Finns även som matgrupp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hillerstorp Torpet Soffa - Bänkar Massiv Furu Antikgrön

  hillerstorp torpet soffa - bänkar massiv furu antikgrön
  Soffan från Hillerstorp är perfekt för trädgården och har en hantverksmässig, klassisk design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har en fällbar funktion för enkel förvaring och ett traditionellt uttryck för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika färger. Om soffan från Hillerstorp- Svenskt hantverk med klassisk, traditionell design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 1310 mm.- Djup: 620 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 480 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Fällbar.- Kombinera soffan med Torpet bord från Hillerstorp.- Finns även som matgrupp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Solsäng Wellington Hillerstorp

  solsäng wellington hillerstorp
  Stilren solsäng på hjul i vitkalkad odlad teak. Vit Sunproof® dyna i olefin ingår. Sunproof® är ett väderbeständigt och UV-resistent premiumtyg. Sunproof® Sunproof® dyna tillverkad av 100% olefin. Ett väderbeständigt och UVresistent premiumtyg. Med sin förmåga att klara effekterna av långvarig exponering för solljus, vind, regn och fuktighet lämpar sig dynan perfekt för utomhusmiljö. Specifikationer * Färg: Vit * Bredd (cm): 83 * Längd (cm): 210 * Höjd (cm): 53 * Sitthöjd: 41 * Dyna ingår: Ja * Montering krävs: Nej * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Ja * Material: Teak * Materialdetalj: Olefin
 • Hillerstorp, Brickbord 60 Cm

  hillerstorp, brickbord 60 cm
  Brickbord i teak från Hillerstorp. Använd brickbordet som extra förvaring runt matgruppen eller soffgruppen på din uteplats. Mått Diameter: 60 cm Höjd: 40 cm
 • Hillerstorp, Jet Set Solsäng Beige

  hillerstorp, jet set solsäng beige
  Jet Set solsäng från Hillerstorp. Solsängen är tillverkad i flätad UV-band på aluminiumstomme. Beige dyna i polyester ingår.
 • Hillerstorp Bullerö Soffa - Bänkar Massiv Furu Vit

  hillerstorp bullerö soffa - bänkar massiv furu vit
  Soffan från Hillerstorp är perfekt för trädgården och har en skandinavisk, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har en vit, lättkombinerad färg för alla hem och stilar. Om soffan från Hillerstorp- Svenskt hantverk med skandinavisk design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 1850 mm.- Djup: 750 mm.- Höjd: 790 mm.- Sitthöjd: 320 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Passar med Bullerö dyna.- Kombinera soffan med Gotland loungebord från Hillerstorp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hillerstorp Stoltö Soffbord - Trädgårdsbord Massiv Furu Orkangrå

  hillerstorp stoltö soffbord - trädgårdsbord massiv furu orkangrå
  Soffbordet från Hillerstorp är perfekt till altanen och har en modern, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä. Bordet är tillverkat av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Det har raka linjer och en lättkombinerad, orkangrå färg för alla hem och stilar. Om soffbordet från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med modern känsla.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierat.- Bredd: 700 mm.- Längd: 1200 mm.- Höjd: 530 mm.- Kombinera soffbordet med Stoltö soffa från Hillerstorp.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Trädgårdsbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Hillerstorp Tennessee Sidobord Ø50x41 Cm - Sidobord & Småbord Massiv Furu Orkangrå

  hillerstorp tennessee sidobord ø50x41 cm - sidobord & småbord massiv furu orkangrå
  Sidobordet från Hillerstorp är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en stilren, hantverksmässig design i FSC-certifierat, svenskt trä. Det är tillverkat av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Välj mellan olika färger. Om sidobordet från Hillerstorp- Svenskt hantverk med stilren design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierat.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 410 mm.- Kombinera sidobordet med Tennessee däckstol från Hillerstorp.- Finns även som sidobord i värmebehandlad ask.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för sidobordet- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Hillerstorp Stoltö Bänk 185 Cm - Bänkar Massiv Furu Vit

  hillerstorp stoltö bänk 185 cm - bänkar massiv furu vit
  Bänken från Hillerstorp är perfekt till altanen och för trädgården och har en modern, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har raka linjer, en lättkombinerad färg och mångsidiga användningsområden för alla hem och stilar. Välj mellan två olika färger. Om bänken från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med modern känsla.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Längd: 2200 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 420 mm.- Kombinera bänken med Stoltö matbord från Hillerstorp.- Finns även som matsalsstolar.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för bänken- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hillerstorp Torpet Soffa Stålgrå - Bänkar Massiv Furu Steel Grey

  hillerstorp torpet soffa stålgrå - bänkar massiv furu steel grey
  Soffan från Hillerstorp är perfekt för trädgården och har en hantverksmässig, klassisk design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har en fällbar funktion för enkel förvaring och ett traditionellt uttryck för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika färger. Om soffan från Hillerstorp- Svenskt hantverk med klassisk, traditionell design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 1310 mm.- Djup: 620 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 480 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Fällbar.- Kombinera soffan med Torpet bord från Hillerstorp.- Finns även som matgrupp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hillerstorp Lund Soffa - Bänkar Massiv Furu Oxidröd

  hillerstorp lund soffa - bänkar massiv furu oxidröd
  Soffan från Hillerstorp är perfekt för trädgården och har en traditionell, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä med naturliga märken som gör varje exemplar unikt. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Om soffan från Hillerstorp- Svenskt hantverk med traditionell design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 1390 mm.- Djup: 770 mm.- Höjd: 870 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hillerstorp Lund Soffa - Bänkar Massiv Furu Vit

  hillerstorp lund soffa - bänkar massiv furu vit
  Soffan från Hillerstorp är perfekt för trädgården och har en traditionell, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä med naturliga märken som gör varje exemplar unikt. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Om soffan från Hillerstorp- Svenskt hantverk med traditionell design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 1390 mm.- Djup: 770 mm.- Höjd: 870 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hillerstorp Tennessee Däckstol Med Fotpall - Solstolar & Solsängar Massiv Furu Orkangrå

  hillerstorp tennessee däckstol med fotpall - solstolar & solsängar massiv furu orkangrå
  Däckstolen från Hillerstorp är perfekt för avslappnande dagar och har en stilren, hantverksmässig design i FSC-certifierat, svenskt trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Välj mellan olika färger. Om däckstolen från Hillerstorp- Svenskt hantverk med stilren design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 710 mm.- Höjd: 940 mm.- Djup: 900 mm.- Sitthöjd: 360 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Passar med Tennessee dyna.- Finns även som en däckstol i värmebehandlad ask.- Kombinera däckstolen med Tennessee sidobord från Hillerstorp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för däckstolen- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Hillerstorp Tennessee Sidobord Ø50x41 Cm - Sidobord & Småbord Massiv Furu Oxidröd

  hillerstorp tennessee sidobord ø50x41 cm - sidobord & småbord massiv furu oxidröd
  Sidobordet från Hillerstorp är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en stilren, hantverksmässig design i FSC-certifierat, svenskt trä. Det är tillverkat av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Välj mellan olika färger. Om sidobordet från Hillerstorp- Svenskt hantverk med stilren design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierat.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 410 mm.- Kombinera sidobordet med Tennessee däckstol från Hillerstorp.- Finns även som sidobord i värmebehandlad ask.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för sidobordet- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Hillerstorp Gotland Soffa 3-sits - Bänkar Massiv Furu Vit

  hillerstorp gotland soffa 3-sits - bänkar massiv furu vit
  Soffan från Hillerstorp är perfekt till altanen och har retrostil i massivt, högkvalitativt trä för att hålla i generationer. Den har en svensk, hantverksmässig design med en robust, omfamnande känsla för att skapa en mysig atmosfär. Den har en lättkombinerad färg för alla hem och stilar. Välj mellan två olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om soffan från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med robust, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i massivt trä.- Bredd: 1820 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 790 mm.- Sitthöjd: 310 mm.- Sittdjup: 510 mm.- Passar med Gotland dyna.- Kombinera soffan med Gotland soffbord från Hillerstorp.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Utesoffbord Dallas Hillerstorp

  utesoffbord dallas hillerstorp
  Vad gäller Dallas, är konstrottingtrådens profil cirkelrund. Det ger en omisskännlig karaktär åt möbeln och konstruktionen tillhör de mest exklusiva på marknaden. Konstrotting av Quató-fiber flätad kring en stomme av aluminium borgar ytterligare för hög kvalitet. Dallasbordet har en skiva av härdat glas, som Spraystone-behandlats för att se ut och kännas som sten. Snyggt och praktiskt! Quató™ Quató™ uppvisar hög beständighet mot kyla, värme och UVstrålning. Den har dessutom optimerats för god sittkomfort. Möblerna bör förstås hållas rena, men behöver i övrigt inget särskilt underhåll. Specifikationer * Färg: Natur * Bredd (cm): 75 * Längd (cm): 128 * Höjd (cm): 40 * Montering krävs: Nej * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Nej * Material: Konstrotting * Materialdetalj: Glas
 • Solsängsdyna Solvagn Hillerstorp

  solsängsdyna solvagn hillerstorp
  Solvagnsdyna Specifikationer * Färg: Grå * Bredd (cm): 59 * Längd (cm): 197 * Höjd (cm): 8 * Tjocklek: 8 * Material: Polypropylen
 • Utesoffbord Tara 66X100 CM Hillerstorp

  utesoffbord tara 66x100 cm hillerstorp
  Bord till loungegruppen flätad med 1-trådig grå Quató-konstrotting och med en bordsskiva i härdat glas. Quató™ Quató™ uppvisar hög beständighet mot kyla, värme och UVstrålning. Den har dessutom optimerats för god sittkomfort. Möblerna bör förstås hållas rena, men behöver i övrigt inget särskilt underhåll. Specifikationer * Färg: Grå * Bredd (cm): 66 * Längd (cm): 100 * Höjd (cm): 39 * Montering krävs: Nej * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Nej * Material: Konstrotting * Materialdetalj: Glas
 • Fotpall Ute Kullen Hillerstorp

  fotpall ute kullen hillerstorp
  En vacker fotpall tillverkad av naturrotting som passar utmärkt i inomhusmiljöer. Beige dyna ingår. Naturrotting Naturrotting är precis som det låter, naturlig och hämtad ifrån växtriket. Både färg och material ger möbeln en individuell karaktär och därför kan viss skillnad förekomma mellan möbelenheterna. Naturrotting är utvecklat för inomhusmiljöer. Specifikationer * Färg: Grå * Bredd (cm): 35 * Djup (cm): 71 * Höjd (cm): 36 * Sittbredd: 35 * Sitthöjd: 36 * Sittdjup: 71 * Dyna ingår: Ja * Montering krävs: Nej * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Nej * Material: Naturrotting * Materialdetalj: Mangoträ
 • Solsäng Herrgård Hillerstorp

  solsäng herrgård hillerstorp
  Vitlaserad solsäng i FSC®-certifierad kärnfuru. Passande dynmodell - 84. FSC® FSC® är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. FSC® är en förkortning av Forest Stewardship Council®. Specifikationer * Färg: Vit * Bredd (cm): 77 * Längd (cm): 196 * Höjd (cm): 34 * Sittbredd: 59 * Sitthöjd: 34 * Sittdjup: 123 * Höjd för ryggstöd: 73 * Höjd armstöd: 50 * Montering krävs: Ja * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Ja * Material: Furu
 • Utesoffbord Tanger 70X135 CM Hillerstorp

  utesoffbord tanger 70x135 cm hillerstorp
  Tanger bord 1-trådig grå konstrotting på aluminiumstomme. Bord 70X135 cm. Quató™ Quató™ uppvisar hög beständighet mot kyla, värme och UVstrålning. Den har dessutom optimerats för god sittkomfort. Möblerna bör förstås hållas rena, men behöver i övrigt inget särskilt underhåll. Specifikationer * Färg: Grå * Bredd (cm): 70 * Längd (cm): 135 * Höjd (cm): 65 * Montering krävs: Ja * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Nej * Material: Konstrotting * Materialdetalj: Glas
 • Matbord Lyckesö Hillerstorp

  matbord lyckesö hillerstorp
  Att tillverka en möbel i naturrotting är ett rent hantverk. Det naturliga materialet ger varje enskild möbel en unik karaktär och ingen är den andra lik. Möbeln i naturrotting är skapad för inomhusmiljöer. Bordsskiva i glas. Naturrotting Naturrotting är precis som det låter, naturlig och hämtad ifrån växtriket. Både färg och material ger möbeln en individuell karaktär och därför kan viss skillnad förekomma mellan möbelenheterna. Naturrotting är utvecklat för inomhusmiljöer. Specifikationer * Färg: Natur * Bredd (cm): 50 * Längd (cm): 110 * Höjd (cm): 54 * Montering krävs: Nej * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Nej * Material: Naturrotting * Materialdetalj: Glas
 • Solsängsdyna Solsäng Hillerstorp

  solsängsdyna solsäng hillerstorp
  Dyna i dralon som passar utmärkt till solsängar i trä. Dralon Dralon är ett akrylfibertyg belagt med teflon. Det är ett klassiskt, tåligt tyg som med sin ljusäkthet och väderbeständighet lämpar sig bra i utomhusmiljöer. Tyget är lättskött och luftgenomsläppligt. Specifikationer * Färg: Blå * Bredd (cm): 59 * Längd (cm): 192 * Tjocklek: 8 * Höjd för ryggstöd: 60 * Material: Dralon
 • Utomhusbarbord Hånger Hillerstorp

  utomhusbarbord hånger hillerstorp
  Snyggt och stilrent barbord i vitt aluminium 80x140 cm. Lättskött! Specifikationer * Färg: Vit * Bredd (cm): 80 * Längd (cm): 140 * Höjd (cm): 107 * Höjd upp till bordsskiva: 100 * Avstånd mellan bordsben: 127 * Montering krävs: Ja * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Nej * Material: Aluminium
 • Gungstol Amanda Hillerstorp

  gungstol amanda hillerstorp
  Gungstol i aluminium med sits- och rygg i grå polyester. Specifikationer * Färg: Grå * Montering krävs: Nej * Utdragbar: Nej * Hopfällbar: Nej * Ställbar: Nej * Material: Aluminium * Materialdetalj: Polyester
 • Hillerstorp Tennessee Sidobord Ø50x41 Cm Värmebehandlad - Sidobord & Småbord Värmebehandlad Ask

  hillerstorp tennessee sidobord ø50x41 cm värmebehandlad - sidobord & småbord värmebehandlad ask
  Sidobordet från Hillerstorp är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en stilren, hantverksmässig design i beständig, värmebehandlad ask. Det har högkvalitativt material för att hålla i generationer med en naturlig färg som smälter in i naturen runt omkring. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om sidobordet från Hillerstorp- Svenskt hantverk med stilren design.- Premiumkvalitet i massiv, värmebehandlad ask.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 410 mm.- Kombinera sidobordet med Tennessee däckstol från Hillerstorp.- Finns även som sidobord i olika färger.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för sidobordet- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Hillerstorp, Hånger stapelstol svart aluminium

  hillerstorp, hånger stapelstol svart aluminium
  En lättskött stapelstol med låg rygg. Stomme av vit aluminium samt sits och rygg i ljusbeige textilen.   MÅTT Bredd: 56 cm Djup: 64 cm Höjd: 90 cm Sitthöjd: 42 cm  
 • Hillerstorp, Jet set soffbord 2-pack aluminium

  hillerstorp, jet set soffbord 2-pack aluminium
  Jet Set soffbord från Hillerstorp. Borden har en svart metallram och bordsskiva i grå keramiskt glas.
 • Hillerstorp, Praktö Fotpall Natur rotting

  hillerstorp, praktö fotpall natur rotting
  Upplev den ultimata komforten och avkopplingen med fotpallen Praktö i rotting från Hillerstorp. Denna eleganta och stilrena fotpall är perfekt för att ge dina utemöbler en touch av lyx och avslappning. Tillverkad av högkvalitativ rotting som är hållbar och väderbeständig, är Praktö fotpall både praktisk och vacker att se på.Praktö fotpall erbjuder en bekväm plats att sträcka ut benen och njuta av solen eller en god bok. Den är utformad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket ger en perfekt balans mellan stil och funktionalitet.Köp till en fårskinnspläd och förgyll de svala höst- och vinterkvällarna.Vi rekommenderar att naturrotting används inomhus eller skyddat under tak då materialet är känsligt mot fukt och vatten.
 • Hillerstorp, Tennessee sidobord stålgrå furu

  hillerstorp, tennessee sidobord stålgrå furu
  Bord till Tennessee däckstol i täckmålad oxidgrå FSC-märkt kärnfuru. Praktiskt att använda till drinken en varm sommardag eller till en värmande kopp te när det börjar kyla på.
 • Hillerstorp, Jet Set Fotpall Beige

  hillerstorp, jet set fotpall beige
  Fotpall / Divan Jet Set i beige lackerad aluminium och tygband från Hillerstorp. Till fotpallen ingår dyna i beige.   Jet Set från Hillerstorp är en modern kollektion av utemöbler. Jet Set består av soffgrupp, matstol, soffbord och en solsäng. Gemensamt för dem alla är att de har en grund i pulverlackerad aluminium. Soffguppen, matstolen och solsängen har även beige tygband som förstärker den moderna designen och samtidigt ger behaglig komfort tillsammans med dynorna.   Design: Karl Malmvall   Mått Bredd: 63 cm Djup: 78 cm Höjd: 22 cm
 • Hillerstorp, Himmelsnäs Solsäng Grå

  hillerstorp, himmelsnäs solsäng grå
  Solsäng Himmelsnäs i teak från Hillerstorp. Detta är en robust solsäng inklusive dyna i grått som matchar resterande produkter i Himmelsnäs kollektionen. Vilsängen har ställbart ryggstöd. Mått Bredd: 70 cm Längd: 210 cm Höjd: 41 cm
 • Hillerstorp, Jet Set Satsbord Beige

  hillerstorp, jet set satsbord beige
  Jet Set satsbord i beige lackerad aluminium stomme och grå glasskiva från Hillerstorp.   Jet Set från Hillerstorp är en modern kollektion av utemöbler. Jet Set består av soffgrupp, matstol, soffbord och en solsäng. Gemensamt för dem alla är att de har en grund i pulverlackerad aluminium. Soffguppen, matstolen och solsängen har även beige tygband som förstärker den moderna designen och samtidigt ger behaglig komfort tillsammans med dynorna.   Design: Karl Malmvall   Mått Bordens storlek 80 x 80 x 45 cm och 100 x 60 x 37 cm
 • Hillerstorp, Nydala Solsäng Vit/Vit Teak

  hillerstorp, nydala solsäng vit/vit teak
  Solsäng Nydala i vit lackerad aluminium, vit textilene och teak. Denna produkt ingår i populära Nydala kollektionen som tillverkas i aluminium, teak och textilene från Hillerstorp. Nydala är en av Hillerstorps mest populära matmöbler i aluminium. Den är påkostad i materialval och utförande. Serien innehåller bla bord med iläggsskiva och ställbara samt fällbara fåtöljer. Nydala kollektionen finns i flera färger och utföranden samt med flera tillval. - Tåliga material - Välgjorda möbler - Stabil konstruktion Mått Bredd: 61 cm Längd: 197 cm Höjd: 76 cm
 • Hillerstorp, Ekeryd Soffbord Ø80 Teak

  hillerstorp, ekeryd soffbord ø80 teak
  Ett nätt och lättplacerat bord. Tillverkat av FSC®-märkt kvalitetsteak med ett elegant benstativ av antracitgrå pulverlackad aluminium.
 • Hillerstorp, Videnäs Satsbord

  hillerstorp, videnäs satsbord
  Videnäs satsbord från Hillerstorp . Bordet är tillverkat av aluminium.   MÅTT Litet bord 32x31x39 cm Stort bord 45x44x46 cm   I bild visar vi Videnäs satsbord i färgen grå
 • Hillerstorp, Herrgård Solsäng Vitlasyr

  hillerstorp, herrgård solsäng vitlasyr
  Hillerstorp, Hillerstorp, Herrgård Solsäng Vitlasyr. . . . .
 • Hillerstorp, Hunneslätt matstol 2-pack grå olefin

  hillerstorp, hunneslätt matstol 2-pack grå olefin
  En elegant matstol i mörkgrå aluminium med mörkgrå tygband i olefin från Hillerstorp. Mörkgrå dyna ingår.Stolarna säljes i 2- pack.
 • Hillerstorp, Tennessee däckstol inkl. fotpall stålgrå furu

  hillerstorp, tennessee däckstol inkl. fotpall stålgrå furu
  Adirondack Mountains, norr om New York fick för över 100 år sedan ge namn åt en speciell typ av vilstol. The Adirondack Chair har sedan dess skapats i otaliga versioner, material och färger. Vår version heter Tennessee och är gjord i stålgrå FSC®-certifierad furu. Fotpall ingår.
 • Hillerstorp, Gotland Soffbord 60 X 120 Cm Ask

  hillerstorp, gotland soffbord 60 x 120 cm ask
  Gotland soffbord i värmebehandlad ask från Hillerstorp. Soffbordet är tillverkad av FSC-märkt svensk ask. 
 • Hillerstorp, Tennessee sidobord oxidröd furu

  hillerstorp, tennessee sidobord oxidröd furu
  Bord till Tennessee däckstol i täckmålad oxidröd FSC-märkt kärnfuru. Praktiskt att använda till drinken en varm sommardag eller till en värmande kopp te när det börjar kyla på.
 • Hillerstorp, Lerdala matstol 2-pack

  hillerstorp, lerdala matstol 2-pack
  En modern, stilren och komfortabel möbel. Tillverkad i aluminiumstomme, svart polyester rep och armstöd i teak. Dyna i grå olefin. Stolarna är stapelbar och säljs som 2-pack.
 • Hillerstorp, Himmelsnäs Soffbord 60X120 Cm Teak

  hillerstorp, himmelsnäs soffbord 60x120 cm teak
  Himmelsnäs soffbord 60 x 120 cm i teak från Hillerstorp. Soffbordet ingår i en serie utemöbler som passar lika bra ute på altanen som inne i ett uterum. I kollektionen finns både matgrupp och loungegrupp som tillsammans bildar en inbjudande och mysig utemiljö. Mått Bredd: 60 cm Längd: 120 cm Höjd: 43 cm
 • Hillerstorp, Ekeryd Barstol 4-pack

  hillerstorp, ekeryd barstol 4-pack
  En bekväm och modern möbel i nätt utförande. Tillverkad av aluminium som flätats med akrylrep. Dynor i olefin med quickdry foam i sitsen. Quickdry är ett unikt fyllnadsmaterial med snabb upptorkningsförmåga och god sittkomfort.
 • Hillerstorp, Jet Set Soffbord 70X70 cm Beige

  hillerstorp, jet set soffbord 70x70 cm beige
  Jet Set soffbord i beige lackerad aluminium stomme och grå glasskiva från Hillerstorp.   Jet Set från Hillerstorp är en modern kollektion av utemöbler. Jet Set består av soffgrupp, matstol, soffbord och en solsäng. Gemensamt för dem alla är att de har en grund i pulverlackerad aluminium. Soffguppen, matstolen och solsängen har även beige tygband som förstärker den moderna designen och samtidigt ger behaglig komfort tillsammans med dynorna.   Design: Karl Malmvall   Mått Bredd: 70 cm Djup: 70 cm Höjd: 41 cm
 • Hillerstorp, Jet Set Minibord Ø23 Cm Beige

  hillerstorp, jet set minibord ø23 cm beige
  Jet Set minibord från Hillerstorp är tillverkat i stål.
 • Hillerstorp, Kattvik sidobord 46 cm grå konstrotting

  hillerstorp, kattvik sidobord 46 cm grå konstrotting
  Kattvik sidobord från Hillerstorp, är en stilfull möbel tillverkad av underhållsfri konstrotting och bordsskiva i keramiskt glas.
 • Hillerstorp, Kattvik soffbord 80 cm grå

  hillerstorp, kattvik soffbord 80 cm grå
  En stilfull möbel tillverkad av underhållsfri konstrotting och bordsskiva i keramiskt glas.
 • Hillerstorp, Vilared Solsäng Vit

  hillerstorp, vilared solsäng vit
  Vilared solsäng i vit från Hillerstorp. Tillverkad av aluminium. Dyna i olefin ingår.   MÅTT Bredd: 66cm Längd: 157cm Höjd: 86cm   I bild visar vi Vilared solsäng i färgen vit
 • Hillerstorp, Jet set satsbord svart aluminium

  hillerstorp, jet set satsbord svart aluminium
  Jet Set satsbord i beige lackerad aluminium stomme och grå glasskiva från Hillerstorp.   Jet Set från Hillerstorp är en modern kollektion av utemöbler. Jet Set består av soffgrupp, matstol, soffbord och en solsäng. Gemensamt för dem alla är att de har en grund i pulverlackerad aluminium. Soffguppen, matstolen och solsängen har även beige tygband som förstärker den moderna designen och samtidigt ger behaglig komfort tillsammans med dynorna.   Design: Karl Malmvall   Mått Bordens storlek 80 x 80 x 45 cm och 100 x 60 x 37 cm
 • Hillerstorp, Gotland Soffbord 60 X 120 Cm Vit

  hillerstorp, gotland soffbord 60 x 120 cm vit
  Gotland soffbord i vit furu från Hillerstorp. Ett stilrent soffbord som passar tillsammans med många av Hillerstorps soffgrupper. Soffbordet är tillverkad av FSC-märkt svensk ask. 
 • Hillerstorp, Nydala Solsäng Svart / Svart Teak

  hillerstorp, nydala solsäng svart / svart teak
  Solsäng Nydala i svart lackerad aluminium, svart textilene och teak från Hillerstorp. Denna produkt ingår i populära Nydala kollektionen som tillverkas i aluminium, teak och textilene från Hillerstorp. Nydala är en av Hillerstorps mest populära matmöbler i aluminium. Den är påkostad i materialval och utförande. Serien innehåller bla bord med iläggsskiva och ställbara samt fällbara fåtöljer. Nydala kollektionen finns i flera färger och utföranden samt med flera tillval. - Tåliga material - Välgjorda möbler - Stabil konstruktion Mått Bredd: 61 cm Längd: 197 cm Höjd: 76 cm
 • Hillerstorp, Ekeryd Fåtölj Grå 2-pack

  hillerstorp, ekeryd fåtölj grå 2-pack
  En bekväm och modern möbel i nätt utförande. Tillverkad av aluminium som flätats med akrylrep. Dynor i olefin med quickdry foam i sitsen. Quickdry är ett unikt fyllnadsmaterial med snabb upptorkningsförmåga och god sittkomfort. Det är andningsbart, har öppen cellstruktur och är väderbeständigt och fungerar därför optimalt för utomhusmöbler.
 • Hillerstorp, Oxhult stol 2-pack grå aluminium

  hillerstorp, oxhult stol 2-pack grå aluminium
  En modern och stilren möbel tillverkad av svart pulverlackad aluminiumstomme. Sits och rygg i klädd ljusgrå textilen och olefin med quiltad insida och quick dry foam i sitsen. Quickdry är ett unikt fyllnadsmaterial med snabb upptorkningsförmåga och god sittkomfort. Det är andningsbart, har öppen cellstruktur och är väderbeständigt och fungerar därför optimalt för utomhusmöbler. Stolarna säljs som 2-pack.
 • Hillerstorp, Nova matbord 100 cm teak

  hillerstorp, nova matbord 100 cm teak
  Klassisk möbel i obehandlad teak med fällbar funktion. Tillverkad i teak av hög kvalitet, FLEGT-certifierad.
 • Hillerstorp, Kungshult lounge fåtölj 2-pack aluminium/teak

  hillerstorp, kungshult lounge fåtölj 2-pack aluminium/teak
  Kungshult fåtölj från Hillerstorp . Fåtöljen är tillverkad av aluminium med trädetaljer i teak. Dynor i sunproof material ingår.   MÅTT Bredd: 83 cm Sittbredd: 69 cm Djup: 99cm Sittdjup: 48 cm Höjd: 94 cm Sitthöjd: 38 cm   I bild visar vi Kungshult fåtölj
 • Hillerstorp, Himmelsnäs solsäng beige teak

  hillerstorp, himmelsnäs solsäng beige teak
  Solsäng Himmelsnäs i teak från Hillerstorp. Detta är en robust solsäng inklusive dyna i grått som matchar resterande produkter i Himmelsnäs kollektionen. Vilsängen har ställbart ryggstöd. Mått Bredd: 70 cm Längd: 210 cm Höjd: 41 cm
 • Hillerstorp, Fyrsnäs matstol natur konstrotting/aluminium

  hillerstorp, fyrsnäs matstol natur konstrotting/aluminium
  Fåtölj i naturfärgad konstrotting med aluminiumstomme från Hillerstorp. Ljusbeige dyna ingår. Kombinera med Fyrsnäs soffa och matbord.
 • Hillerstorp, Hampton Solsäng

  hillerstorp, hampton solsäng
  Luta dig tillbaka i Hampton solsäng och njut av en stund i lugn och ro. Solsängen är flätad i 1-trådig grå/beige konstrotting. Solsängen är ställbar i ryggen och levereras tillsammans med en grå dyna.   MÅTT Bredd: 72 cm Längd: 200 cm Höjd: 33 cm  
 • Hillerstorp, Jet Set Fåtölj Beige

  hillerstorp, jet set fåtölj beige
  Komplettera din Jet Set soffa med Jet Set fåtölj från Hillerstorp. Fåtöljen är tillverkad i flätade olefinband på en aluminiumstomme. Beige dyna i polyester ingår.
 • Hillerstorp, Oxelunda Sidobord 37X75 cm

  hillerstorp, oxelunda sidobord 37x75 cm
  Oxelunda sidobord 37x75 från Hillerstorp . Border är tillverkat av aluminium med en bordsskiva i teak.   MÅTT Bredd: 37 cm Längd: 75 cm Höjd: 54 cm   I bild visar vi Oxelunda sidobord i färgen grå
 • Hillerstorp, Lounge soffbord 80 cm teak

  hillerstorp, lounge soffbord 80 cm teak
  Stilfullt soffbord i teak från Hillerstorp.
 • Hillerstorp, Himmelsnäs Fotpall Beige

  hillerstorp, himmelsnäs fotpall beige
  Himmelsnäs fotpall i teak och beige konstrotting från Hillerstorp. Komplettera fotpallen med matchande möbler i Himmelsnäs serien. Till Himmelsnäs fotpall ingår dyna. Mått Bredd: 58 cm Djup: 52 cm Höjd: 43 cm Sitthöjd: 43 cm
 • Hillerstorp, Spring karmstol svart / stål 2-pack

  hillerstorp, spring karmstol svart / stål 2-pack
  Karmstol Spring från Hillerstorp.En stilren och klassisk karmstol i högkvalitativ teak som tar trådstolen in i en ny tidsera. Designhistoriens mest klassiska former i en mer ergonomisk och estetisk tappning. Tillverkad i massiv ståltråd som är förzinkade och belagda med ett ytskikt, kallat Aquares, för förlängd hållbarhet. Stolens konstruktion med de formade sidostyckena ger en stabil men mjukt sviktande känsla som ger en hög sittkomfort. Formgiven av Staffan Hultgren. (Springstolarna säljes i 2-pack och priset avser per par).
 • Hillerstorp, Lyckesö dagbädd natur naturrotting

  hillerstorp, lyckesö dagbädd natur naturrotting
  En rogivande och harmonisk dagbädd i naturrotting. Möbeln är lämpad för inomhusmiljöer. Offwhite sitsdyna i olefin ingår.
 • Hillerstorp, Kungshult Fotpall

  hillerstorp, kungshult fotpall
  Kungshult fotpall från Hillerstorp . Fotpallen är tillverkad av aluminium med trädetaljer i teak. Dyna i sunproof material ingår.   MÅTT Bredd: 68 cm Sittbredd: 60 cm Djup: 50 cm Höjd: 31 cm Sitthöjd: 25 cm   I bild visar vi Kungshult fotpall
 • Hillerstorp, Tennesse sidobord orkangrå

  hillerstorp, tennesse sidobord orkangrå
  Hillerstorp, Hillerstorp, Tennesse sidobord orkangrå. . Furu. . .
 • Hillerstorp, Himmelsnäs Fotpall Grå

  hillerstorp, himmelsnäs fotpall grå
  Himmelsnäs fotpall i teak och gråa olefinband från Hillerstorp. Komplettera fotpallen med matchande möbler i Himmelsnäs serien. Till Himmelsnäs fotpall ingår dyna. Mått Bredd: 58 cm Djup: 52 cm Höjd: 43 cm Sitthöjd: 43 cm
 • Hillerstorp, Tennessee däckstol inkl. fotpall oxidröd furu

  hillerstorp, tennessee däckstol inkl. fotpall oxidröd furu
  Adirondack Mountains, norr om New York fick för över 100 år sedan ge namn åt en speciell typ av vilstol. The Adirondack Chair har sedan dess skapats i otaliga versioner, material och färger. Vår version heter Tennessee och är gjord i oxidröd FSC®-certifierad furu. Fotpall ingår.
 • Hillerstorp, Bullerö fåtölj vit furu

  hillerstorp, bullerö fåtölj vit furu
  Bullerö lounge är trendigt vit samt formgiven enligt klassisk skandinavisk möbeltradition. Finns även som matgrupp eller i cafeutförande. Bullerö tillverkas av FSC-märkt kärnfuru.
 • Hillerstorp, Ekeryd stol stapelbar 4-pack antracit textilene

  hillerstorp, ekeryd stol stapelbar 4-pack antracit textilene
  En bekväm, modern och underhållsfri stol. Stolen är stapelbar. Tillverkad av aluminium som flätats med akrylrep och sits klädd i textilen. Svart dyna i textilen med quickdry foam i sitsen. Quickdry är ett unikt fyllnadsmaterial med snabb upptorkningsförmåga och god sittkomfort. Det är andningsbart, har öppen cellstruktur och är väderbeständigt och fungerar därför optimalt för utomhusmöbler. Säljs som 4-pack.
 • Hillerstorp, Spring karmstol teak / stål 2-pack

  hillerstorp, spring karmstol teak / stål 2-pack
  Karmstol Spring från Hillerstorp.En stilren och klassisk karmstol i högkvalitativ teak som tar trådstolen in i en ny tidsera. Designhistoriens mest klassiska former i en mer ergonomisk och estetisk tappning. Tillverkad i massiv ståltråd som är förzinkade och belagda med ett ytskikt, kallat Aquares, för förlängd hållbarhet. Stolens konstruktion med de formade sidostyckena ger en stabil men mjukt sviktande känsla som ger en hög sittkomfort. Formgiven av Staffan Hultgren. (Springstolarna säljes i 2-pack och priset avser per par).
 • Hillerstorp, Stoltö soffbord 70x120 cm orkangrå

  hillerstorp, stoltö soffbord 70x120 cm orkangrå
  Stoltö bord 70x120 från Hillerstorp. Ett stilsäkert bord som kännetecknas av sina raka linjer och moderna design. Tillverkad i FSC®-märkt kärnfuru.
 • Hillerstorp, Vilared Solsäng Svart

  hillerstorp, vilared solsäng svart
  Vilared solsäng från Hillerstorp . Tillverkad av aluminium. Dyna i olefin ingår   MÅTT Bredd: 66 cm Längd: 157 cm Höjd: 86 cm   I bild visar vi Vilared solsäng i färgen svart.
 • Hillerstorp, Hånger Stapelstol Vit

  hillerstorp, hånger stapelstol vit
  En lättskött stapelstol med låg rygg. Stomme av vit aluminium samt sits och rygg i ljusbeige textilen.   MÅTT Bredd: 56 cm Djup: 64 cm Höjd: 90 cm Sitthöjd: 42 cm  
 • Hillerstorp, Lounge soffbord 50 cm teak

  hillerstorp, lounge soffbord 50 cm teak
  Stilfullt soffbord i teak från Hillerstorp.
 • Hillerstorp, Nydala Karmstol Vit/Vit Teak

  hillerstorp, nydala karmstol vit/vit teak
  Nydala karmstol i vit lackerad aluminium, vit textilene och teak. Denna produkt ingår i populära Nydala kollektionen som tillverkas i aluminium, teak och textilene från Hillerstorp. Nydala är en av Hillerstorps mest populära matmöbler i aluminium. Den är påkostad i materialval och utförande. Serien innehåller bla bord med iläggsskiva och ställbara samt fällbara fåtöljer. Nydala kollektionen finns i flera färger och utföranden samt med flera tillval. - Tåliga material - Välgjorda möbler - Stabil konstruktion Mått Bredd: 60 cm Djup : 60 cm Höjd: Höjd: 102 cm
 • Hillerstorp, Tennesse sidobord vitt

  hillerstorp, tennesse sidobord vitt
  Hillerstorp, Hillerstorp, Tennesse sidobord vitt. . Furu. . .
 • Hillerstorp, Nydala Karmstol Svart/Svart Teak

  hillerstorp, nydala karmstol svart/svart teak
  Nydala karmstol i svart lackerad aluminium, svart textilene och teak. Denna produkt ingår i populära Nydala kollektionen som tillverkas i aluminium, teak och textilene från Hillerstorp. Nydala är en av Hillerstorps mest populära matmöbler i aluminium. Den är påkostad i materialval och utförande. Serien innehåller bla bord med iläggsskiva och ställbara samt fällbara fåtöljer. Nydala kollektionen finns i flera färger och utföranden samt med flera tillval. - Tåliga material - Välgjorda möbler - Stabil konstruktion Mått Bredd: 60 cm Djup : 60 cm Höjd: Höjd: 102 cm
 • Hillerstorp, Jet Set Matstol Beige 2-pack

  hillerstorp, jet set matstol beige 2-pack
  En modern och elegant matstol i serien Jet Set. Matstolen är i flätade olefinband på beige aluminiumstomme. Serien är designad av formgivaren Karl Malmvall. (En förpackning innehåller två stolar).
 • Hillerstorp, Tennessee Sidobord Grön

  hillerstorp, tennessee sidobord grön
  Hillerstorp, Hillerstorp, Tennessee Sidobord Grön. . . . .
 • Hillerstorp, Spring karmstol Vit / stål 2-pack

  hillerstorp, spring karmstol vit / stål 2-pack
  Karmstol Spring från Hillerstorp.En stilren och klassisk karmstol i högkvalitativ teak som tar trådstolen in i en ny tidsera. Designhistoriens mest klassiska former i en mer ergonomisk och estetisk tappning. Tillverkad i massiv ståltråd som är förzinkade och belagda med ett ytskikt, kallat Aquares, för förlängd hållbarhet. Stolens konstruktion med de formade sidostyckena ger en stabil men mjukt sviktande känsla som ger en hög sittkomfort. Formgiven av Staffan Hultgren. (Springstolarna säljes i 2-pack och priset avser per par).
 • Hillerstorp, Spring bord Ø70 cm i teak / stål

  hillerstorp, spring bord ø70 cm i teak / stål
  Spring Ø70 cm är ett stilrent bord i högkvalitativ teak från Hillerstorp som passar utmärk på mindre terrasser. Komplettera ditt bord med stolar i samma serie.
 • Hillerstorp, Himmelsnäs Hörnsoffa Teak/Beige

  hillerstorp, himmelsnäs hörnsoffa teak/beige
  Himmelsnäs hörnsoffa i teak och beige konstrotting från Hillerstorp. Till soffan ingår dynor.
 • Hillerstorp - HAMPTON solsäng 200 x 72 cm - Natur

  hillerstorp - hampton solsäng 200 x 72 cm - natur
  HAMPTON solsäng av grå/beige konstrotting. Ställbar rygg. Inklusive grå dyna. Material: Konstrotting Höjd: 33 cm Längd: 200 cm Bredd: 72 cm Sitthöjd: 33 cm
 • Hillerstorp - Möbelskydd, 190x250x85 cm - Grå

  hillerstorp - möbelskydd, 190x250x85 cm - grå
  Mörkgrå möbelskydd av PES-polyester/PU-polyuretan, ett material som är vattentätt, antistatiskt, antibakteriellt samt andningsbart. Fästes med dragsko och kardborreband. Kan passa till mindre soffgrupp typ Dallas eller Ardernäs, men även till matgrupp typ Arlöv. Se till att gruppen får någon form av ventilation när möbelskyddet används. Mått: 190x250x85 cm.
 • Hillerstorp - Solsäng Herrgård - Vit

  hillerstorp - solsäng herrgård - vit
  Vitlaserad solsäng i FSC®-certifierad kärnfuru. Passande dynmodell - 84.
 • Hillerstorp, Hånger solsäng Vit

  hillerstorp, hånger solsäng vit
  Upptäck komforten och stilen hos Hånger solsäng från Hillerstorp. Denna stilrena och underhållsfria solsäng erbjuder gott om utrymme för avkoppling och njutning av solen. Tillverkad i aluminium och textilene, ett slitstarkt och motståndskraftigt material, garanterar denna solsäng hållbarhet och långvarig komfort.Med möjligheten att justera solsängen i fyra olika lägen kan du enkelt hitta den perfekta positionen för avslappning.
 • Hillerstorp, Hånger solsäng Svart

  hillerstorp, hånger solsäng svart
  Upptäck komforten och stilen hos Hånger solsäng från Hillerstorp. Denna stilrena och underhållsfria solsäng erbjuder gott om utrymme för avkoppling och njutning av solen. Tillverkad i aluminium och textilene, ett slitstarkt och motståndskraftigt material, garanterar denna solsäng hållbarhet och långvarig komfort.Med möjligheten att justera solsängen i fyra olika lägen kan du enkelt hitta den perfekta positionen för avslappning.
 • Hillerstorp, Sandholma solstol Tall

  hillerstorp, sandholma solstol tall
  Hillerstorp, Hillerstorp, Sandholma solstol Tall. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Sandholma fotpall Charcoal

  hillerstorp, sandholma fotpall charcoal
  Hillerstorp, Hillerstorp, Sandholma fotpall Charcoal. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Näsby cafébord Ø70 cm Vit

  hillerstorp, näsby cafébord ø70 cm vit
  Hillerstorp, Hillerstorp, Näsby cafébord Ø70 cm Vit. . Stål. . .
 • Hillerstorp, Näsby cafébord Ø70 cm Beige

  hillerstorp, näsby cafébord ø70 cm beige
  Hillerstorp, Hillerstorp, Näsby cafébord Ø70 cm Beige. . Stål. . .
 • Hillerstorp, Bolmsö soffbord 80x80 cm Svart

  hillerstorp, bolmsö soffbord 80x80 cm svart
  Hillerstorp, Hillerstorp, Bolmsö soffbord 80x80 cm Svart. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Lersund Matstol Vit 2-pack

  hillerstorp, lersund matstol vit 2-pack
  Utforska elegansen hos Lersund matstol från Hillerstorp. Denna nätt, moderna och sofistikerade matstol är tillverkad i aluminium, vilket gör den både lätt och hållbar. Den är smakfullt utformad med flätade grå rep i olefin, vilket ger en modern touch till dess design.Stolens gråbeigea dynor, klädda i tyg i olefin, ger en bekväm och inbjudande sittupplevelse.
 • Hillerstorp, Fjordholmen dagbädd Taupe

  hillerstorp, fjordholmen dagbädd taupe
  Hillerstorp, Hillerstorp, Fjordholmen dagbädd Taupe. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Sandholma fotpall Sand

  hillerstorp, sandholma fotpall sand
  Hillerstorp, Hillerstorp, Sandholma fotpall Sand. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Viken Fåtölj Rost

  hillerstorp, viken fåtölj rost
  Hillerstorp, Hillerstorp, Viken Fåtölj Rost. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Tennessee sidobord Teak

  hillerstorp, tennessee sidobord teak
  Hillerstorp, Hillerstorp, Tennessee sidobord Teak. . Teak. . .
 • Hillerstorp, Viken Fåtölj Taupe

  hillerstorp, viken fåtölj taupe
  Hillerstorp, Hillerstorp, Viken Fåtölj Taupe. . . . .
 • Hillerstorp, Sandholma solstol Charcoal

  hillerstorp, sandholma solstol charcoal
  Hillerstorp, Hillerstorp, Sandholma solstol Charcoal. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Sandholma sidobord Ø44 cm Tall

  hillerstorp, sandholma sidobord ø44 cm tall
  Hillerstorp, Hillerstorp, Sandholma sidobord Ø44 cm Tall. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Bolmsö soffbord 40x80 cm Vit

  hillerstorp, bolmsö soffbord 40x80 cm vit
  Hillerstorp, Hillerstorp, Bolmsö soffbord 40x80 cm Vit. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Sandholma sidobord Ø44 cm Charcoal

  hillerstorp, sandholma sidobord ø44 cm charcoal
  Hillerstorp, Hillerstorp, Sandholma sidobord Ø44 cm Charcoal. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Sandholma solstol Sand

  hillerstorp, sandholma solstol sand
  Hillerstorp, Hillerstorp, Sandholma solstol Sand. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Bolmsö soffbord 80x80 cm Vit

  hillerstorp, bolmsö soffbord 80x80 cm vit
  Hillerstorp, Hillerstorp, Bolmsö soffbord 80x80 cm Vit. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Bolmsö soffbord 40x80 cm Svart

  hillerstorp, bolmsö soffbord 40x80 cm svart
  Hillerstorp, Hillerstorp, Bolmsö soffbord 40x80 cm Svart. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Sandholma fotpall Tall

  hillerstorp, sandholma fotpall tall
  Hillerstorp, Hillerstorp, Sandholma fotpall Tall. . Aluminium. . .
 • Hillerstorp, Lersund Matstol Svart 2-pack

  hillerstorp, lersund matstol svart 2-pack
  Utforska elegansen hos Lersund matstol från Hillerstorp. Denna nätt, moderna och sofistikerade matstol är tillverkad i aluminium, vilket gör den både lätt och hållbar. Den är smakfullt utformad med flätade grå rep i olefin, vilket ger en modern touch till dess design.Stolens gråbeigea dynor, klädda i tyg i olefin, ger en bekväm och inbjudande sittupplevelse.
 • Hillerstorp, Lilli fotpall Lärk Natur

  hillerstorp, lilli fotpall lärk natur
  Hillerstorp, Hillerstorp, Lilli fotpall Lärk Natur. . . . .
 • Hillerstorp, Näsby soffbord Ø80 cm Svart

  hillerstorp, näsby soffbord ø80 cm svart
  Hillerstorp, Hillerstorp, Näsby soffbord Ø80 cm Svart. . Behandlat stål. . .
 • Hillerstorp, Lilli fotpall Furu Oljad Grå

  hillerstorp, lilli fotpall furu oljad grå
  Hillerstorp, Hillerstorp, Lilli fotpall Furu Oljad Grå. . Furu. . .
 • Hillerstorp, Näsby soffbord Ø80 cm Vit

  hillerstorp, näsby soffbord ø80 cm vit
  Hillerstorp, Hillerstorp, Näsby soffbord Ø80 cm Vit. . Behandlat stål. . .
 • Hillerstorp, Näsby cafébord 70x70 cm Vit

  hillerstorp, näsby cafébord 70x70 cm vit
  Hillerstorp, Hillerstorp, Näsby cafébord 70x70 cm Vit. . Behandlat stål. . .
 • Hillerstorp, Lilli fotpall Furu Oljad Svart

  hillerstorp, lilli fotpall furu oljad svart
  Hillerstorp, Hillerstorp, Lilli fotpall Furu Oljad Svart. . Furu. . .
 • Hillerstorp, Näsby cafébord 70x70 cm Svart

  hillerstorp, näsby cafébord 70x70 cm svart
  Hillerstorp, Hillerstorp, Näsby cafébord 70x70 cm Svart. . Behandlat stål. . .
 • Divan, Bara Vara

  divan, bara vara
  En möbelgrupp att hänga, sova, snacka, sola, läsa, äta och leva ett skönt uteliv i. Helt enkelt en utemöbel där familj och vänner kravlöst kan Bara Vara. Divan i kärnfuru från Norrland. Mått 98x98 cm, höjd 35 cm. Dynor ingår ej. Montera själv.
 • Positionsfåtölj, Läckö

  positionsfåtölj, läckö
  Positionsfåtölj i klassisk uttrycksfull design som skapar en inbjudande miljö vid middagsbjudningen. Dyna ingår ej. Fåtöljen är i orkangrå FSC-märkt kärnfuru. Bredd 62 cm, höjd 108 cm, djup 66 cm. Sittdjup 46, sitthöjd 42 cm. Monterad.
 • Bord, Läckö Dia 120 cm

  bord, läckö dia 120 cm
  Klassiskt orkangrått bord i FSC-certifierad Norrländsk kärnfuru. Snygg att ha i både uterummet och på uteplatsen, komplettera med ett par stolar ifrån samma serie för en snygg look! Diameter 120 cm, höjd 74 cm.
 • Matbord, Hunneslätt 90x160 cm

  matbord, hunneslätt 90x160 cm
  Ett elegant och lättskött matbord i aluminium och bordsskiva i laminat. 90x160 cm, höjd 72. Montera själv.
 • Fåtölj, Bara Vara

  fåtölj, bara vara
  En möbelgrupp att hänga, sova, snacka, sola, läsa, äta och leva ett skönt uteliv i. Helt enkelt en utemöbel där familj och vänner kravlöst kan Bara Vara. Fåtölj i orkangrå kärnfuru från Norrland. Mått Bredd 98 cm, höjd 78 cm djup 98 cm. Sitthöjd 64 c
 • Fåtölj, Edsklinta

  fåtölj, edsklinta
  Fåtölj tillverkad av äkta rotting som passar utmärkt i inomhusmiljöer. Med sina runda former skapar Edsklinta en vacker och praktfull känsla. Vita dynor ingår. Bredd 98, höjd 72, djup 80 cm. Sitt djup 48, sitthöjd 39 cm. Monterad.
 • Bänk, Stoltö

  bänk, stoltö
  Snygg bänk i Stoltö-serien som kännetecknas av sina raka linjer och moderna design. Bänken är tillverkad i FSC-certifierad kärnfuru från Norrland. Funkar utmärkt på egen hand som sidobänk eller avlastningsyta. Eller varför inte två bänkar och ett Sto
 • Fåtölj, Lyckesö

  fåtölj, lyckesö
  Att tillverka en möbel i naturrotting är ett rent hantverk. Det naturliga materialet ger varje enskild möbel en unik karaktär och ingen är den andra lik. Möbeln i naturrotting är skapad för inomhusmiljöer. Trivsam fåtölj som passar både som mat- och
 • Dyna till Droppen

  dyna till droppen
  Mörkgrå dyna som passar till vilstol / hängstol Droppen. Polyester. 56x40x60 cm.
 • Hammockgunga, Marstrand

  hammockgunga, marstrand
  Hammockgunga av orkangrått laserat FSC®-furu. Bredd 163 cm, höjd 80 cm. Sittdjup 50 cm, sittbredd 150 cm, sitthöjd 50 cm. Montera själv.
 • TENNESSEE bord ø 50 cm

  tennessee bord ø 50 cm
  TENNESSEE bord ø 50 cm är i värmebehandlad ask. Praktiskt att använda till svalkande dryck en varm sommardag eller till en värmande kopp te när det börjar kyla på. Material: Ask Höjd: 41 cm Bredd: 50 cm Djup: 50 cm
 • NYDALA bord 90 x 200 cm

  nydala bord 90 x 200 cm
  NYDALA bord 90 x 200 cm med svarta aluminiumben och bordsskiva i textilene. Material: Aluminium, textilene. Höjd: 73 cm Längd: 200 cm Bredd: 90 cm Vidd mellan ben: 186 cm
 • SHABBY CHIC bänk 40x180 cm

  shabby chic bänk 40x180 cm
  Grålaserad borstad bänkskiva med vita ben i FSC-certifierad kärnfuru från Norrland. Material: Furu Höjd: 47 cm Längd: 40 cm Bredd: 180 cm Sittdjup: 40 cm Sitthöjd: 47 cm Sittbredd: 180 cm
 • PICNIC bänkbord

  picnic bänkbord
  Bänkbord Picnic är i A-modell. Robust och kraftig i utförandet. Bänkarna går smidigt att fälla upp. Bordsskivan är 60 x 150 med hål med diameter 3,5 cm för parasoll. Material: Furu Höjd: 75 cm Bredd: 150 cm Djup: 135 cm Sitthöjd: 45 cm Sittdjup:19 cm
 • CECILIA bord 100 x 165 cm

  cecilia bord 100 x 165 cm
  CECILIA bord i vitlaserad furu. Ett klassiskt bord som kan gå i arv om du bara ger bordet rätt behandling. Välj till en eller två iläggsskivor för att göra bordet 225 respektive 285 långt, och även stolar för en komplett matgrupp. Material: Furu Höjd
 • OAS bord ø 60 cm

  oas bord ø 60 cm
  OAS runt cafébord med OAS bord ø 60 cm. Tidlöst och nätt cafébordmed vitlackad metallstomme och norrländsk FCS-märkt kärnfuru. Serien är formgiven av möbeldesignern Sebastian Hedengrahn. Material: Stål Höjd: 71 cm Längd: 67 cm Bredd: 67 cm
 • CECILIA iläggsskiva 100x60 cm

  cecilia iläggsskiva 100x60 cm
  CECILIA iläggsskiva som gör matbordet 60cm längre. Perfekt att använda sig av om man blir ett extra sällskap kring middgasbordet. Material: Furu Längd: 60 cm Bredd: 100 cm
 • SANDHAMN karmstol 4-pack

  sandhamn karmstol 4-pack
  SANDHAMN är en svensk klassiker. Stolen är stapelbar och har ett härligt gung. Sandhamn har en polyzinkbehandlad stålstomme och ribbor av värmebehandlad ask. 4-pack. Material: Stål Djup: 51 cm Höjd: 90 cm Bredd: 64 cm Sitthöjd: 44 cm Sittdjup:38 cm S
 • SOLVIK bord 80x140 cm

  solvik bord 80x140 cm
  Solvik är en klassisk utemöbel, detta bord är i vitlaserad furu. Denna möbel kan gå i arv om du sköter den rätt! bordet är väldigt fint att inreda uteplatsen eller altanen med. Komplettera med övriga delar ur Hillerstorps serie Solvik för en komplett
 • GOTLAND rullsoffa

  gotland rullsoffa
  GOTLAND rullsoffa är riktigt snygg där formgivningen andas retro, men designinslagen är av senaste snitt. Rullsoffan är tillverkad av FSC-certifierad kärnfuru och vitlaserad. Material: Furu Höjd: 78 cm Bredd: 208 cm Djup: 78 cm Sitthöjd: 31 cm Sittdj
 • VISBY soffa 3-sits

  visby soffa 3-sits
  VISBY 3-sits soffa i vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. Material: Furu Höjd: 87 cm Bredd: 160 cm Djup: 61 cm Sitthöjd: 43 cm Sittbredd: 150 cm Sittdjup:47 cm
 • SHABBY CHIC bord ø 138 cm

  shabby chic bord ø 138 cm
  SHABBY CHIC- bord. Grålaserad borstad bordsskiva med vita ben. FSC-certifierad kärnfuru från Norrland Material: Furu Höjd: 72 cm Bredd: 138 cm Längd: 138 cm Vidd mellan ben: 75 cm
 • LÄCKÖ bord ø 120 cm

  läckö bord ø 120 cm
  Bord i vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. Klassisk möbel som är fin att ha både på uteplatsen och altanen. Komplettera med stolar ifrån samma serie för en enhetlig, klassisk och snygg look! Diameter 120 cm. Material: Furu Höjd: 74 cm Längd: 120 cm Bredd:
 • LÄCKÖ bord 80x135 cm

  läckö bord 80x135 cm
  Ett klassiskt bord i vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. Komplettera bordet med övriga artiklar ur samma serie för en enhetlig look på uteplatsen. Material: Furu Höjd: 69 cm Längd: 135 cm Bredd: 80 cm Vidd mellan ben: 109 cm
 • GOTLAND fåtölj

  gotland fåtölj
  GOTLAND fåtölj är tillverkad av FSC-certifierad kärnfuru och är vitlaserad. Material: Furu Höjd: 79 cm Bredd: 70 cm Djup: 70 cm Sitthöjd: 31,5 cm Sittdjup:51 cm Sittbredd: 56 cm
 • CECILIA bord 90x165 (225/285) cm

  cecilia bord 90x165 (225/285) cm
  Bord i grålaserad furu. Ett klassiskt bord som kan gå i arv om du bara ger bordet rätt behandling. Välj till en eller två iläggsskivor för att göra bordet 225 respektive 285 långt (iläggsskivor medföljer ej), och även fåtöljer för en komplett matgrup
 • BARA VARA fåtöljdyna

  bara vara fåtöljdyna
  Fåtöljdyna 98 x 98 x 11 cm i blått och passpoal i vitt. Material: Dralon Höjd: 11 cm Längd: 98 cm Bredd: 98 cm Sittdjup: 58 cm Sittbredd: 98 cm
 • TENNESSEE fåtölj + pall

  tennessee fåtölj + pall
  TENNESSEE däckstol inkl. fotpall i orkangrå furu. Material: Furu Djup: 90 cm Höjd: 94 cm Bredd: 71 cm Sittdjup: 50 cm Sitthöjd: 36 cm
 • HAMPTON soffa 3-sits

  hampton soffa 3-sits
  HAMPTON 3-Sits soffa i gråbeige 1-T konstrotting. Grå dynor ingår. Material: Konstrotting Djup: 64 cm Höjd: 100 cm Bredd: 180 cm SittDjup:55 cm SittHöjd: 35 cm SittBredd: 172 cm
 • CECILIA fåtölj

  cecilia fåtölj
  CECILIA tillverkas av FSC-märkt kärnfuru. Stolen är ställbar i 7 stycken olika positioner. En privärd stol som håller i generationer om du bara sköter den rätt! Material: Furu Djup: 69 cm Höjd: 108 cm Bredd: 64 cm Sittdjup: 46 cm Sitthöjd: 44 cm Sitt
 • SOLVIK soffa

  solvik soffa
  SOLVIK är en klassisk utemöbel. detta är en 3-Sits soffa i vitlaserad furu. Sköter du utemöbeln på rätt sätt så kan den gå i arv. Denna soffan är fin att inreda uterummet eller uteplatsen med antingen kompletterar du med bord eller så inreder du soff
 • PRAKTÖ bord Ø50 cm

  praktö bord ø50 cm
  Vackert sidobord i naturrotting inklusive glasskiva. Passar utmärkt till Praktö Fåtölj. Vi rekommenderar att möbler av naturrotting ska stå under tak, perfekt för tex uterummet. Material: Naturrotting Höjd: 50 cm Längd: 50 cm Bredd: 50 cm
 • Hammock / gunga Marstrand

  hammock / gunga marstrand
  Detta är en hammock / gunga ifrån Hillerstorp som kallas MARSTRAND. Rep och beslag medföljer. Sittbredd 150 cm. Material: Furu. Har du en veranda med tak? Kanske kan du hänga upp hammocken i New England-style? Lite gung, en kudde och en tidning, mer
 • NYDALA Bord 90 x 200 / 280 cm

  nydala bord 90 x 200 / 280 cm
  NYDALA Bord 90 X 200 / 280 cm Vit Aluminium/Grå Gaumo-R. Bord i vit aluminium och grå Gaumo-R. Butterfly iläggsskiva. Material: Aluminium Höjd: 73 cm Längd: 200 cm Bredd: 90 cm Vidd mellan ben: 186 cm
 • KULLEN fåtölj

  kullen fåtölj
  KULLEN Fåtölj antikgrå naturrotting Inkl beige dyna. En vacker fåtölj tillverkad av naturrotting som passar utmärkt i inomhusmiljöer. Beige dyna ingår. Material: Naturrotting Djup: 93 cm Höjd: 92 cm Bredd: 79 cm Sittdjup: 51 cm Sitthöjd: 46 cm Sittbr
 • VISBY fåtölj

  visby fåtölj
  VISBY fåtölj. En klassisk fåtölj i vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. Material: Furu Djup: 61 cm Höjd: 87 cm Bredd: 62 cm Sittdjup: 47 cm Sitthöjd: 43 cm Sittbredd: 58,5 cm
 • TORPET klappstol

  torpet klappstol
  Stolen är en riktig klassiker och för många urmodellen för hur en trädgårdsmöbel ska se ut. Stolen går att fälla ihop, för enkel vinterförvaring. Torpet tillverkas av FSC-märkt kärnfuru och förses med vit vattenbaserad lasyr. Material: Furu Djup: 60
 • STOLTÖ dynset till fåtölj

  stoltö dynset till fåtölj
  STOLTÖ dynset till fåtölj i gråmelange. Stoppning av polyeter och fiberfill. Tyg av polyester. Material: Polyester.
 • LÄCKÖ 2-sitssoffa

  läckö 2-sitssoffa
  LÄCKÖ 2-sitssoffa en klassisk design som är kan gå i arv vid rätt behandling. Soffan är i vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. Denna utesoffan är superfin att möblera med i trädgården, på altanen eller uteplatsen. Material: Furu Djup: 62 cm Höjd: 85 cm Bre
 • LUND soffa

  lund soffa
  LUND soffa i vitlaserad FSC-certifierad kärnfuru. Material: Furu Höjd: 87 cm Bredd: 139 cm Djup: 77 cm Sitthöjd: 43 cm Sittbredd: 139 cm Sittdjup:40 cm
 • HAMPTON solsäng 200 x 72 cm

  hampton solsäng 200 x 72 cm
  HAMPTON solsäng av grå/beige konstrotting. Ställbar rygg. Inklusive grå dyna. Material: Konstrotting Höjd: 33 cm Längd: 200 cm Bredd: 72 cm Sitthöjd: 33 cm
 • LÄCKÖ soffa 3-sits

  läckö soffa 3-sits
  LÄCKÖ 3-sits soffa en klassisk design som kan gå i arv vid rätt behandling. Soffan är i vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. Denna utesoffan är superfin att möblera med i i trädgården, på altanen eller uteplatsen. Material: Furu Djup: 62 cm Höjd: 85 cm Bre
 • HAMILTON fåtölj

  hamilton fåtölj
  Ståtlig fåtölj flätad med 1-trådig ljusgrå Quató-konstrotting, till ingår en ljusgrå dyna. Fåtöljen har en god komfort, där du kan sitta länge och njuta! Komplettera med övriga delar av Hamilton-serien för en enhetlig touch. Material: Konstrotting Dj
 • CECILIA iläggsskiva 90 x 60 cm

  cecilia iläggsskiva 90 x 60 cm
  CECILIA iläggsskiva i furu. Material: Furu Längd: 60 cm Bredd: 100 cm
 • SOLVIK fåtölj

  solvik fåtölj
  Solvik är en klassisk trä-fåtölj i vitlaserad furu som kan gå i arv om du sköter den rätt. Väldigt fin att inreda uteplatsen eller altanen med! Komplettera med övriga delar ur Hillerstorps serie Solvik för en komplett look. Material: Furu Djup: 58 cm
 • BULLERÖ bord 90x200 cm

  bullerö bord 90x200 cm
  BULLERÖ bord 90X200 cm. Formgiven enligt klassisk skandinavisk möbeltradition med trendiga former. Tillverkad av FSC-märkt kärnfuru i vit lasyr. Material: Furu Höjd: 72 cm Bredd: 90 cm Längd: 200 cm Vidd mellan ben: 167 cm
 • TENNESSEE fåtölj och pall

  tennessee fåtölj och pall
  TENNESSEE fåtölj och fotpall i vitlaserad furu. Material: Furu Höjd: 94 cm Bredd: 71 cm Djup: 90 cm Sitthöjd: 36 cm Sittdjup:50 cm
 • ATLANTA fåtölj

  atlanta fåtölj
  Bekväm, sterglöst ställbar fåtölj i svart 4-trådig konstrotting. Material: Konstrotting Djup: 53 cm Höjd: 110 cm Bredd: 60 cm Sittdjup: 44 cm Sitthöjd: 44 cm
 • DRÖMMINGE soffa

  drömminge soffa
  DRÖMMINGE 2-sits soffa, tillverkad i FSC-märkt kärnfuru. Dynor ingår ej. Sittbredd: 158 cm.
 • VALLETTA bänk

  valletta bänk
  Grålaserad sits i furu. Material: Furu Höjd: 42,5 cm Längd: 185 cm Bredd: 39,5 cm
 • GOTLAND bord 60x120 cm

  gotland bord 60x120 cm
  Ett riktigt snyggt bord i måtten 60x120 cm där formgivningen andas retro, men designinslagen är av senaste snitt. Material: Furu Höjd: 44 cm Längd: 120 cm Bredd: 60 cm Vidd mellan ben: 106 cm
 • SHABBY CHIC bord 86x195 cm

  shabby chic bord 86x195 cm
  Shabby Chic bord 86 X 195 cm. Grålaserad borstad bordsskiva med vita ben. FSC-certifierad kärnfuru från Norrland. Material: Furu Höjd: 72 cm Längd: 195 cm Bredd: 86 cm Vidd mellan ben: 155 cm
 • GOTLAND Soffa 3-sits

  gotland soffa 3-sits
  GOTLAND Lounge 3-Sits Soffa. Soffan är tillverkad av FSC-certifierad kärnfuru och vitlaserad. Material: Furu Djup: 70 cm Höjd: 79 cm Bredd: 182 cm Sittdjup: 51 cm Sitthöjd: 31,5 cm Sittbredd: 168 cm
 • Soffa Sara, med bord

  soffa sara, med bord
  Nätt liten praktisk soffa, där du kan fälla upp ett litet bord i mitten. Furu.
 • LÄCKÖ fåtölj

  läckö fåtölj
  Positionsfåtölj i klassisk uttrycksfull design som skapar en inbjudande miljö vid middagsbjudningen. Fåtöljen är i vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. Dyna ingår ej. Material: Furu Djup: 66 cm Höjd: 108 cm Bredd: 62 cm Sittdjup: 46 cm Sitthöjd: 42 cm Sitt
 • BULLERÖ bänk 40x120 cm

  bullerö bänk 40x120 cm
  Formgiven enligt klassisk skandinavisk möbeltradition med trendiga former. Tillverkad av FSC-märkt kärnfuru i vit lasyr. Material: Furu Höjd: 45 cm Längd: 40 cm Bredd: 120 cm Sittdjup: 40 cm Sitthöjd: 45 cm Sittbredd: 120 cm
 • MARSTRAND Rep

  marstrand rep
  Rep-Sats (Innehåller 2 St Rep 220 cm långa) till Marstrand Hammock. Passar Marstrand Gunga eller Hammock. Kan användas som förlängning av de rep som medföljer Marstrand gunga vid infästning i befintlig konstruktion. Material: Rep Längd: 220 cm Bredd:
 • Däckstol Tennessee,

  däckstol tennessee,
  Adirondack Mountains, norr om New York fick för över 100 år sedan ge namn åt en speciell typ av vilstol. The Adirondack Chair har sedan dess skapats i otaliga versioner, material och färger. Vår version heter Tennessee och är gjord i FSC®-certifierad
 • Soffa Lund

  soffa lund
  En klassisk och genomtänkt soffa för god komfort med ett tilltalande yttre. Tillverkad i FSC®-certifierad kärnfuru.
 • Soffa Lund

  soffa lund
  En klassisk och genomtänkt soffa för god komfort med ett tilltalande yttre. Tillverkad i FSC®-certifierad kärnfuru.
 • Soffa Lund

  soffa lund
  En klassisk och genomtänkt soffa för god komfort med ett tilltalande yttre. Tillverkad i FSC®-certifierad kärnfuru.
 • Däckstol Tennessee,

  däckstol tennessee,
  Adirondack Mountains, norr om New York fick för över 100 år sedan ge namn åt en speciell typ av vilstol. The Adirondack Chair har sedan dess skapats i otaliga versioner, material och färger. Vår version heter Tennessee och är gjord i FSC®-certifierad
 • Sidobord Tennessee, Ø 50 cm

  sidobord tennessee, ø 50 cm
  Bord till Tennessee däckstol i täckmålad FSC-märkt kärnfuru. Praktiskt att använda till drinken en varm sommardag eller till en värmande kopp te när det börjar kyla på.
 • Sidobord Tennessee, Ø 50 cm

  sidobord tennessee, ø 50 cm
  Bord till Tennessee däckstol i täckmålad FSC-märkt kärnfuru. Praktiskt att använda till drinken en varm sommardag eller till en värmande kopp te när det börjar kyla på.
 • Stol Oas, 2-pack

  stol oas, 2-pack
  En tidlös och nätt möbel som passar lika bra på den lilla stadsbalkongen som i den gröna trädgården. Tillverkad i obehandlad teak med orkangrå pulverlackad stålstomme. Serien är formgiven av möbeldesignen Sebastian Hedengrahn. Säljs som 2-pack.
 • Bord/bänk Picnic Mini,

  bord/bänk picnic mini,
  En möbel för de allra minsta. Stabil konstruktion som tål barnens lekar. Picnic mini är tillverkad i FSC® certifierad kärnfuru. Täckta skruvar på insidan för ökad säkerhet.
 • Mittdel Kullen

  mittdel kullen
  En vacker loungemöbel tillverkad av naturrotting som passar utmärkt i inomhusmiljöer. Beige dynor ingår.
 • Mittdel Madison

  mittdel madison
  Mittdel i 1-trådig mörkgrå Quató-konstrotting till Madison modulsoffa. Ljusgrå dyna ingår.
 • Bord / divan Madison

  bord / divan madison
  Divan/bord i 1-trådig mörkgrå Quató-konstrotting. Kan användas både som divan och loungebord. Ljusgrå dyna samt glasskiva ingår.
 • Bord Kullen, 67 x 110 cm

  bord kullen, 67 x 110 cm
  Ett vackert bord av naturrotting med stomme av mangoträd som passar utmärkt i inomhusmiljöer.
 • Solsäng Herrgård

  solsäng herrgård
  Vitlaserad solsäng i FSC®-certifierad kärnfuru. Passande dynmodell - 84.
 • HÅNGER positionsfåtölj

  hånger positionsfåtölj
  Positionsfåtöljl i vit aluminium och gråbeige textilene. Material: Aluminium Djup: 64 cm Höjd: 109 cm Bredd: 57 cm Sittdjup: 50 cm Sitthöjd: 42 cm Sittbredd: 41 cm
 • LÄCKÖ fåtölj

  läckö fåtölj
  LÄCKÖ fåtölj i vitt. En klassisk fåtölj som kan gå i arv vid rätt behandling, stolen är gjord av vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. Komplettera med dynor för en skönare komfort! Material: Furu Djup: 62 cm Höjd: 85 cm Bredd: 59 cm Sittdjup: 46 cm Sitthöjd
 • Hillerstorp, Pölkky stubbe Ø25-35 cm

  hillerstorp, pölkky stubbe ø25-35 cm
  Hillerstorp, Hillerstorp, Pölkky stubbe Ø25-35 cm. . Furu. . .
 • Hillerstorp, Pölkky stubbe Ø23-30 cm

  hillerstorp, pölkky stubbe ø23-30 cm
  Hillerstorp, Hillerstorp, Pölkky stubbe Ø23-30 cm. . Furu. . .
 • Hillerstorp, Pölkky stubbe Ø25-35 cm H:60

  hillerstorp, pölkky stubbe ø25-35 cm h:60
  Hillerstorp, Hillerstorp, Pölkky stubbe Ø25-35 cm H:60. . Furu. . .
 • Hillerstorp, Pölkky stubbe Ø36-45 cm

  hillerstorp, pölkky stubbe ø36-45 cm
  Hillerstorp, Hillerstorp, Pölkky stubbe Ø36-45 cm. . Furu. . .
 • Bord, teak Ø 50 cm

  bord, teak ø 50 cm
  Vackert sidobord tillverkat av teak. Diameter 50 cm, höjd 50 cm. Klarar utomhusbruk. Monterat.
 • Dagbädd, Lyckesö

  dagbädd, lyckesö
  Naturfärgad dagbädd av naturrotting, lämpad för inomhusmiljöer. Sunproof®-dyna av olefin ingår. Bredd 220 cm, djup 85 cm, höjd 83 cm. Monterad.
 • Positionsfåtölj Nydala

  positionsfåtölj nydala
  Positionsfåtölj Nydala med stomme i svart aluminium. Sits och rygg är i svart texilene och armstödet i teak. Detalj i teak upptill på ryggen. Sittbredd: 46 cm
 • HAMILTON soffa 3-sits

  hamilton soffa 3-sits
  Hamilton 3-sits soffa i ljusgrå 1-T konstrotting med en ljusgrå dyna som ingår. En fin soffa att möblera med på uteplatsen eller altanen. Komplettera med övriga delar ur Hamilton-serien för en enhetlig look! Material: Konstrotting Djup: 98 cm Höjd: 6
ilead