Möbler
www.mobel.se

HI möbler

 • HI Lyxig campingstol med fotstöd antracit - Grå

  hi lyxig campingstol med fotstöd antracit - grå
  Denna lyxiga campingstol med flera lyxiga funktioner från HI är en mysig hopfällbar stol som är perfekt att ha med på campingresan eller fisketuren, men kan lika väl användas i trädgården eller&hellip:
 • HI Hängstol med fotstöd beige bomull kanvas - Beige

  hi hängstol med fotstöd beige bomull kanvas - beige
  Denna hängstol med fotstöd från HI är perfekt när du vill koppla av, och blir en optimal tillgång i trädgården, på semestern eller campingen. Denna hängstol med fotstöd från HI är perfekt&hellip:
 • HI Hopfällbar strandstol orange 65x55x25/65cm - Orange

  hi hopfällbar strandstol orange 65x55x25/65cm - orange
  Denna hopfällbara strandstol från HI har en färgstark design och är perfekt att ha i trädgården, på stranden eller på campingen. Denna hopfällbara strandstol från HI har en färgstark design&hellip:
 • HI Garderob 110x46x178 cm tyg svart - Svart

  hi garderob 110x46x178 cm tyg svart - svart
  Denna garderob från HI håller dina kläder välorganiserade och fria från damm. Denna garderob från HI håller dina kläder välorganiserade och fria från damm. Förutom en hängyta har den praktiska&hellip:
 • HI Hopfällbart cafébord/barbord i aluminium runt 60x60x(58-1 - Silver

  hi hopfällbart cafébord/barbord i aluminium runt 60x60x(58-1 - silver
  Detta cafébord från HI är lätt att fälla ihop, och blir perfekt som ett extra bord för utomhusmiddagar eller en extra plats för att servera drinkar och snacks. Detta cafébord från HI är lätt&hellip:
 • HI Utdragbar korglåda 60 cm - Silver

  hi utdragbar korglåda 60 cm - silver
  Denna teleskopiska korglåda från HI är enkel att installera i ditt köksskåp för att maximera förvaringsutrymmet och hjälper till att hålla det prydligt och organiserat. Denna teleskopiska korglåda&hellip: