Möbler
www.mobel.se

HAY möbler

Paret Rolf och Mette Hay skapade sitt egna varumärke för möbler år 2002. HAY står för en modern livsstil med medvetna val kring hållbar produktion. Formgivningen görs tillsammans med både etablerade designers men också nya, unga talanger.

HAYs prisbelönta design

Inspirationen till HAYs design hämtas ofta från arkitektur med dess stabila strukturer men också från modevärlden som vågar ta ut svängarna.

Denna kombination är säkert en av framgångsfaktorerna till företagets tillväxt, vilket också avspeglas i deras fina samling med designpriser och utmärkelser.

Brett utbud av HAY möbler online

Det finns flera återförsäljare till HAY som erbjuder möbler online. Populärt är till exempel HAY Loop Stand matbord och Mags 3-sits modulsoffa.

Vi har plockat ut många exempel ur HAYs aktuella katalog med möbler. Du kan se bilder och priser här nedanför.

 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x250 Cm Svart / Mattlackad - Matbord & Barbord Ek Svart - 195699-mattlack

  hay pyramid 02 matbord 85x250 cm svart / mattlackad - matbord & barbord ek svart - 195699-mattlack
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Concrete - Barstolar Polypropylen Betong - 927467

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / concrete - barstolar polypropylen betong - 927467
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Betong Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø48,2 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 102473-531

  hay dlm bord ø48,2 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 102473-531
  DLM bord från Hay med en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva och ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Bra att veta om DLM bord - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 482 mm.- Höjd: 495 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Soft Edge 32 Låg Barstol Vattenbaserad Lackad - Barstolar Ek - 257243

  hay soft edge 32 låg barstol vattenbaserad lackad - barstolar ek - 257243
  Soft Edge barstol från HAY, design av Iskos-Berlin. Genom att utforska innovativa utvecklingar inom formade plywood-tekniker så skapar Iskos-Berlin tillsammans med HAY en underbar barstol. Soft Edge blandar starka kurvor med ett tunt utseende för att skapa en tredimensionell helhet. Alla kanter är väldigt tunna och de mjukt formade sätena är böjda ifrån kroppen. Barstolen är optimerad för människan som jämt flyttar och rör på sig, även när man sitter på en stol! Utöver den fantastiska formen går barstolen även att staplas. Detta gör den lämplig för både privata miljöer och allmänna! Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Svart Vattenbaserad Lackad Ek/svart - Barstolar Polypropylen Svart - 256384

  hay aas 32 barstol låg svart vattenbaserad lackad ek/svart - barstolar polypropylen svart - 256384
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Ljusgul - Soffbord Stål Ljusgul - 102477-950

  hay slit round bord ljusgul - soffbord stål ljusgul - 102477-950
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Ljusgul Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/vit - Barstolar Rostfritt Stål Vit - 256723

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/vit - barstolar rostfritt stål vit - 256723
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - 102701-100

  hay hee barstol låg vit - barstolar pulverlackat stål vit - 102701-100
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x300 Cm Svart / Lackad - Matbord & Barbord Ek Svart - 195721

  hay pyramid 02 matbord 85x300 cm svart / lackad - matbord & barbord ek svart - 195721
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/dusty Green - Barstolar Rostfritt Stål Dusty Green - 256505

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/dusty green - barstolar rostfritt stål dusty green - 256505
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Beige - Sidobord & Avlastningsbord Granit Beige - 933511-200

  hay bowler sidobord beige - sidobord & avlastningsbord granit beige - 933511-200
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Beige Sidobord & Avlastningsbord i Granit från HAY med stor omsorg.
 • Hay Quilton Soffa Duo Kombination 21 Höger Fiord / Rygg Remix 252 - Hörnsoffor & Divansoffor Remix 252 - 943036

  hay quilton soffa duo kombination 21 höger fiord / rygg remix 252 - hörnsoffor & divansoffor remix 252 - 943036
  Quilton soffa från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Den har en stilren klädsel med en kviltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton soffa - Soffan finns i olika utföranden.- Multifunktionell, modulär design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, kviltad look.- Martindale: 60000.- Ben med filttassar.- Sitthöjd: 410 mm.- Sittdjup: 770/1110 mm.- 5 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Remix 252 Hörnsoffor & Divansoffor från HAY med stor omsorg.
 • Hay Eiffel Soffbord 65x65 Svart - Soffbord Aluminium Svart - 931546

  hay eiffel soffbord 65x65 svart - soffbord aluminium svart - 931546
  Eiffel soffbord från HAY, design av Depping & Jørgensen. Här kommer en fantastisk skapelse i form av ett bord som är tillverkad av aluminiumben och MDF-plattor i puderlackerad stil. Ett stilrent bord som du monterar själv väldigt enkelt och som blir ett snyggt och minimalistiskt litet bord i ditt hem. Vi har valt ut Svart Soffbord i Aluminium från HAY med stor omsorg.
 • Hay J42 Stolsdyna I Cognac - Fåtöljer Läder Akryl - 102887-610

  hay j42 stolsdyna i cognac - fåtöljer läder akryl - 102887-610
  J42 stolsdyna från Hay. En skön stolsdyna i cognacsfärgat läder för att ge dig en behaglig känsla och extra komfort. Dynan har en mjuk vaddering och ett halkfritt underlag. Den passar särskilt bra till karmstolen J42 ifrån Hay, men går också bra att använda till andra modeller om man så önskar. Vi har valt ut Akryl Fåtöljer i Läder från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Hög Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - 102702-100

  hay hee barstol hög vit - barstolar pulverlackat stål vit - 102702-100
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Toffee - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Toffee - 102503-Toffee

  hay brickbord 40x40 cm toffee - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål toffee - 102503-toffee
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Toffee Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek - Skrivbord Plywood Ek - 257885-101

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek - skrivbord plywood ek - 257885-101
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Quilton Ottoman 05 Swarm Multi - Fotpallar Swarm Multi - 941213-630

  hay quilton ottoman 05 swarm multi - fotpallar swarm multi - 941213-630
  Quilton ottoman från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Den har en stilren klädsel med en kviltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton ottoman - Ottomanen finns i olika utföranden.- Multifunktionell design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, kviltad look.- Ben med filttassar.- Sitthöjd: 410 mm.- 5 års garanti.- Martindale: 28000.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Swarm Multi Fotpallar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard dörr 180 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Glas Multi

  hay colour cabinet sideboard dörr 180 cm / - tv-bänkar & mediabänkar glas multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med ribbade, stiliga glasdörrar och en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard dörr 120 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Glas Multi

  hay colour cabinet sideboard dörr 120 cm / - tv-bänkar & mediabänkar glas multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med ribbade, stiliga glasdörrar och en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Colour Cabinet Vitrinskåp dörr / - Skåp & Vitrinskåp Glas Gul

  hay colour cabinet vitrinskåp dörr / - skåp & vitrinskåp glas gul
  Vitrinskåpet från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med ribbade, stiliga glasdörrar och en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om vitrinskåpet från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Bredd: 750 mm.- Höjd: 1300 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Pastis Karmstol Barn Red - Stolar Vattenbaserad Lackad Ask Barn Red - 891076

  hay pastis karmstol barn red - stolar vattenbaserad lackad ask barn red - 891076
  Pastis karmstol i vattenbaserad lackad fanér från Hay med en klassisk, stilig design för alla hem och stilar. Robust konstruktion med en elegant, genomtänkt estetik. Design av Julien Renault. Bra att veta om Pastis karmstol - Designer är Julien Renault.- Gjord av fanér och vattenbaserad lack.- Stolen erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Pastis. Stolens mått:- Djup: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 380 mm.- Sitthöjd: 470 mm. Vi har valt ut Barn Red Stolar i Vattenbaserad lackad ask från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord High Ljusgul - Sidobord & Avlastningsbord Stål Ljusgul - 102482-950

  hay slit round bord high ljusgul - sidobord & avlastningsbord stål ljusgul - 102482-950
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Ljusgul Sidobord & Avlastningsbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Vitt Underrede / Dusty Blue - Barstolar Rostfritt Stål Dusty Blue - 927536

  hay aas 38 barstol hög vitt underrede / dusty blue - barstolar rostfritt stål dusty blue - 927536
  About a Stool 38 från HAY, formgiven av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About a Stool en enastående designrikedom vilket gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning barstolar. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Barstolen är tillverkad i högsta kvalitet och anpassad för både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Svart Underrede / Dusty Green - Barstolar Polypropylen Dusty Green - 927290

  hay aas 38 barstol hög svart underrede / dusty green - barstolar polypropylen dusty green - 927290
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett låg ryggstöd för extra komfort. Barstolen har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pouf Sittpuff Krämfärgad - Sittsäckar & Sittpuffar Eps Cream - 540827

  hay pouf sittpuff krämfärgad - sittsäckar & sittpuffar eps cream - 540827
  Cool Pouf sittpuff från Hay. Sittpuffen har en avtagbar klädsel i bomull och en påfyllningsbar innerkudde med en dragkedja. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Pouf sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Sittpuffen är lätt. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Cream Sittsäckar & Sittpuffar i EPS från HAY med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Hög Sky Grey - Barstolar Stål Grå - 3603

  hay revolver barpall hög sky grey - barstolar stål grå - 3603
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i grått pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand High Bordsben 2-pack Vit - Matbord & Barbord Metall Vit - 101562

  hay loop stand high bordsben 2-pack vit - matbord & barbord metall vit - 101562
  Loop Stand bordsben från Hay, fromgiven av Leif Jørgensen. Ett set bordsben tillverkat i pulverlackad metall. Du väljer själv vilken skiva du vill använda och därmed skapa din egna kombination. Lika snygg som kontorsbord som matbord. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Metall från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Vit - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Vit - 102503-150

  hay brickbord 40x40 cm vit - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål vit - 102503-150
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / Coda White - Kontorsstolar Coda White - 253401-170-100

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / coda white - kontorsstolar coda white - 253401-170-100
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Stolen har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Coda White Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x250cm Svart / Lackad - Matbord & Barbord Ek Svart - 195699

  hay pyramid 02 matbord 85x250cm svart / lackad - matbord & barbord ek svart - 195699
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Svartbetsad Ek/krom - Barstolar Massiv Ek Svart - 930305-cr.-black

  hay cornet barstol låg svartbetsad ek/krom - barstolar massiv ek svart - 930305-cr.-black
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i kromat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö, på ett kontor eller i verkstaden. Barstolen erbjuds i två olika höjder och tillhör en serie som omfattar flera olika färger på sitsen och stålunderredet. Välj mellan tre olika utföranden på sitsen: oljad, rökt eller svartbetsad ek. Välj mellan två olika höjder: 65 cm eller 75 cm. Cornet barstol levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Svart Barstolar i Massiv ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek / Svart Linoleum - Soffbord Plywood Svart - 257833-201

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm svart vattenbaserad lackad ek / svart linoleum - soffbord plywood svart - 257833-201
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svart Soffbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Quilton Soffa Kombination 19 Vänster Flamiber Cream - Hörnsoffor & Divansoffor Cream - 941309-671

  hay quilton soffa kombination 19 vänster flamiber cream - hörnsoffor & divansoffor cream - 941309-671
  Quilton soffa från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Den har en stilren klädsel med en kviltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton soffa - Soffan finns i olika utföranden.- Multifunktionell, modulär design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, kviltad look.- Martindale: 120000.- Ben med filttassar.- Sitthöjd: 410 mm.- Sittdjup: 770/1110 mm.- 5 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cream Hörnsoffor & Divansoffor från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Valnöt/grå - Barstolar Rostfritt Stål Grå - 943495

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad valnöt/grå - barstolar rostfritt stål grå - 943495
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Valnöt/svart - Barstolar Polypropylen Svart - 943550

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad valnöt/svart - barstolar polypropylen svart - 943550
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Vit - Soffbord Stål Vit - 2224

  hay slit round bord vit - soffbord stål vit - 2224
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Vit Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Soft Stol 5 Star Swivel Aluminium / Mode Petal - Kontorsstolar Petal - 939295-678-026

  hay aac53 soft stol 5 star swivel aluminium / mode petal - kontorsstolar petal - 939295-678-026
  AAC53 Soft stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en omfamnande, supermjuk sits i polypropen och vadd med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 Soft stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 Soft uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Petal Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Brick - Barstolar Polypropylen Tegelröd

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / brick - barstolar polypropylen tegelröd
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort och en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/ - Barstolar Rostfritt Stål Soft Black

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/ - barstolar rostfritt stål soft black
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort och en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Rey Bord Royal Blue - Matbord & Barbord Bok Blue Laminat - 945417

  hay rey bord royal blue - matbord & barbord bok blue laminat - 945417
  Rey bord från Hay med elegant, modern design i bok med bordsskiva i laminat med rundade kanter. Det har stilren siluett med vinklade ben och högkvalitativt, tåligt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Design av Bruno Rey. Bra att veta om Rey bord - Modern, funktionell design.- Rundade kanter.- Tillverkat av bok och laminat.- Finns även som stol.- Högkvalitativt material.- Stilren siluett med vinklade ben.- Ingår i serien Rey Collection.- Bordet finns i olika färgval.- Bordsskiva: 120 cm.- Diameter: 128 mm.- Höjd: 745 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Blue Laminat Matbord & Barbord i Bok från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Stöd 250 - Matbord & Barbord Pulverlackat Stål Grå

  hay loop stand stöd 250 - matbord & barbord pulverlackat stål grå
  Stödet från Hay har en enkel, stilren design. Det har en praktisk, stödjande funktion i pulverlackerad metall. Välj mellan olika färger. Om stödet från Hay- Stödet är funktionellt.- Passar med Loop Stand 250 cm bord.- Enkel att montera.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 30 mm.- Längd: 1700 mm.- Stödet kommer i olika färger. Skötselråd för stödet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Concrete - Barstolar Polypropylen Betong

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / concrete - barstolar polypropylen betong
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort och en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Rostfritt Underrede / Cream White - Barstolar Stål Creamy White

  hay aas 38 barstol låg rostfritt underrede / cream white - barstolar stål creamy white
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort och en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Barstolen kommer i olika modeller.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Rostfritt Stål Underrede / - Barstolar Polypropylen Soft Black

  hay aas 38 barstol hög rostfritt stål underrede / - barstolar polypropylen soft black
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i rostfritt stål. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort och en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- Barstolen kommer i olika modeller.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm - Soffbord Pulverlackat Stål Toffee

  hay dlm bord ø38 cm - soffbord pulverlackat stål toffee
  Bordet från Hay har en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva. Det har ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Om bordet från Hay - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 380 mm.- Höjd: 580 mm. Skötselråd för bordet - Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Hallingdal Grey - Kontorsstolar Hallingdal Gray

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / hallingdal grey - kontorsstolar hallingdal gray
  Stolen från Hay har en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar. Den har ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från Hay- Stolen kommer i olika modeller.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aac53 Soft Stol 5 Star Swivel Aluminium / - Kontorsstolar Swarm Multi

  hay aac53 soft stol 5 star swivel aluminium / - kontorsstolar swarm multi
  Stolen från Hay har en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en omfamnande, supermjuk sits i polypropen och vadd med olika klädslar. Den har ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från Hay- Stolen kommer i olika modeller.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 Soft uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/ - Barstolar Rostfritt Stål Khaki

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/ - barstolar rostfritt stål khaki
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort och en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/ - Barstolar Rostfritt Stål Soft Black

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/ - barstolar rostfritt stål soft black
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort och en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Skrivbord Plywood Svart

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek/ linoleum - skrivbord plywood svart
  Skrivbordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta. Det har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidiga användningsområden. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm.- Skruvar ingår.- 5 års garanti.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Skrivbordet kommer i olika material.- Skrivbordet kommer i olika färger. Skötselråd för skrivbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Skrivbord Plywood Vit

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek/ laminat - skrivbord plywood vit
  Skrivbordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta. Det har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidiga användningsområden. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm.- Skruvar ingår.- 5 års garanti.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Skrivbordet kommer i olika material.- Skrivbordet kommer i olika färger. Skötselråd för skrivbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Svart Vattenbaserad Lackad Ek - Skrivbord Plywood Svartlackad Ek

  hay cph 10 skrivbord svart vattenbaserad lackad ek - skrivbord plywood svartlackad ek
  Skrivbordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta. Det har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidiga användningsområden. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm.- Skruvar ingår.- 5 års garanti.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Skrivbordet kommer i olika material.- Skrivbordet kommer i olika färger. Skötselråd för skrivbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Vattenbaserad Lackad Ek / Laminat - Soffbord Plywood Vit

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm vattenbaserad lackad ek / laminat - soffbord plywood vit
  Sidobordet från Hay är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om sidobordet från Hay- Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet kommer i olika färger.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sidobordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph20 Bord 90 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph20 bord 90 cm vattenbaserad lackad ek/ laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay har en rund bordsskiva för mångsidiga användningsområden. Det har en tidlös, dansk design med en slitstark yta perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massivt trä med tre utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med tre utställda ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Finns även som en större storlek.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Skruvar ingår.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 25 Bord Ø140x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph 25 bord ø140x74 cm vattenbaserad lackad ek/ laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en rund bordsskiva med slitstark yta i olika färger att välja mellan. Det har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett bordsunderrede i FSC-certifierat massivt trä med fyra utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med fyra utställda ben.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 1400 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 300x90x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Svart

  hay cph 30 bord 300x90x74 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood svart
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 250x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Grå

  hay cph 30 bord 250x120x74 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood grå
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark, rektangulär bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Längd: 2500 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 250x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Grön

  hay cph 30 bord 250x120x74 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood grön
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark, rektangulär bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Längd: 2500 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Pyramid Bench 12 190x40 Black Frame/clear - Bänkar Ek Svart - 195787

  hay pyramid bench 12 190x40 black frame/clear - bänkar ek svart - 195787
  Pyramid bench 12 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 60x60 Cm Varmgrå - Soffbord Pulverlackat Stål Varmgrå - 102507-240

  hay brickbord 60x60 cm varmgrå - soffbord pulverlackat stål varmgrå - 102507-240
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Varmgrå Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Bench 11 85x40 Black Frame/clear - Bänkar Ek Svart - 195743

  hay pyramid bench 11 85x40 black frame/clear - bänkar ek svart - 195743
  Pyramid bench 11 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Cream White - Sidobord & Avlastningsbord Granit Gräddvit - 933511-150

  hay bowler sidobord cream white - sidobord & avlastningsbord granit gräddvit - 933511-150
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Gräddvit Sidobord & Avlastningsbord i Granit från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Grå - Soffbord Pulverlackat Stål Grå - 102471-533

  hay dlm bord ø38 cm grå - soffbord pulverlackat stål grå - 102471-533
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Grå Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/vit - Barstolar Rostfritt Stål Vit - 256493

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/vit - barstolar rostfritt stål vit - 256493
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Rebar Sidobord Ø45 Cm Soft Black - Soffbord Stål Soft Black - 930203

  hay rebar sidobord ø45 cm soft black - soffbord stål soft black - 930203
  Rebar är ett sidobord från varumärket HAY som med dess stilrena estetik och noggrant valda materialkombination tar sin självklara plats i både privata och offentliga rum. Med Rebar sidobord får du en högkvalitativ, mångsidig möbel med fokus på tidlös design som garanterat kommer följa med i många år framöver. Rebar finns i flera olika modeller och färger. Design av Sylvain Willenz. Bra att veta om sidobordet - Design av Sylvain Willenz.- Erbjuds i flera färger.- Diameter: 450 mm.- Höjd: 405 mm.- Bordsskiva i marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Vi har valt ut Soft Black Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Eiffel Sidobord Triangel Mörk Tegel - Soffbord Aluminium Röd - 931566

  hay eiffel sidobord triangel mörk tegel - soffbord aluminium röd - 931566
  Eiffel sidobord från HAY, design av Depping & Jørgensen. Här kommer en fantastisk skapelse i form av ett bord som är tillverkad av aluminiumben och MDF-plattor i puderlackerad stil. Ett stilrent bord som du monterar själv väldigt enkelt och som blir ett snyggt och minimalistiskt litet bord i ditt hem. Vi har valt ut Röd Soffbord i Aluminium från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Vitt Underrede / Dusty Green - Barstolar Rostfritt Stål Dusty Green - 927292

  hay aas 38 barstol hög vitt underrede / dusty green - barstolar rostfritt stål dusty green - 927292
  About a Stool 38 från HAY, formgiven av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About a Stool en enastående designrikedom vilket gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning barstolar. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Barstolen är tillverkad i högsta kvalitet och anpassad för både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Svart Underrede / Orange - Barstolar Polypropylen Orange - 927412

  hay aas 38 barstol hög svart underrede / orange - barstolar polypropylen orange - 927412
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett låg ryggstöd för extra komfort. Barstolen har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Orange Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Fall Green - Barstolar Pulverlackat Stål Fall Green - 102701-250

  hay hee barstol låg fall green - barstolar pulverlackat stål fall green - 102701-250
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Fall Green Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Loungestol Svart - Fåtöljer Pulverlackat Stål Svart - 102711-150

  hay hee loungestol svart - fåtöljer pulverlackat stål svart - 102711-150
  Hee Lounge är en stilren loungestol från Hay i enkel skandinavisk design. Filosofin bakom Hee-stolen är att ta en stol och göra den perfekt på varje detalj genom att lyfta designen en nivå, förenkla den och förbättra användbarheten. Stolen är tillverkad i lackerat stål vilket gör den utmärkt som både inne- och utemöbel. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Hög Asphalt Grey - Barstolar Pulverlackat Stål Asphalt Grey - 102702-200

  hay hee barstol hög asphalt grey - barstolar pulverlackat stål asphalt grey - 102702-200
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Asphalt Grey Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 2202

  hay dlm bord ø38 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 2202
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Deep Blue High Gloss - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Deep Blue High Gloss - 102503-Deep Blue

  hay brickbord 40x40 cm deep blue high gloss - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål deep blue high gloss - 102503-deep blue
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Deep Blue High Gloss Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Deep Blue High Gloss - Soffbord Pulverlackat Stål Deep Blue High Gloss - 102471-Deep Blue

  hay dlm bord ø38 cm deep blue high gloss - soffbord pulverlackat stål deep blue high gloss - 102471-deep blue
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Deep Blue High Gloss Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø48,2 Cm Svart - Soffbord Stål Svart - 2211

  hay dlm bord ø48,2 cm svart - soffbord stål svart - 2211
  DLM bord från Hay med en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva och ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Bra att veta om DLM bord - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 482 mm.- Höjd: 495 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Rostfritt Underrede / Soft Black - Barstolar Stål Rostfritt Stål - 927166

  hay aas 38 barstol låg rostfritt underrede / soft black - barstolar stål rostfritt stål - 927166
  About a Stool 38 från HAY, design av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var att skapa en stol med enkel design men ändå kombinera form, funktion, detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Vi har valt ut Rostfritt Stål Barstolar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Bella Soffbord 60x39 Cm Svart Vattenbaserad Lackad - Soffbord Ek Svart - 256864-1109000

  hay bella soffbord 60x39 cm svart vattenbaserad lackad - soffbord ek svart - 256864-1109000
  Bella soffbord från Hay designades främst för Bella Sky Hotel i Köpenhamn. Efter ett fåtal ändringar är nu bordet en del av Hays kollektion. Fungerar likväl som kaffebord och kommer i flera olika storlekar och färger. Gjord i massiv ek och vattenbaserad lackad ekfanér. Finns i både 45 cm och 60 cm diameter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Mirror - Soffbord Stål Mirror - 2226

  hay slit round bord mirror - soffbord stål mirror - 2226
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Mirror Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svart - 102701-150

  hay hee barstol låg svart - barstolar pulverlackat stål svart - 102701-150
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Svart Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Vitt Underrede / Dusty Blue - Barstolar Polypropylen Dusty Blue - 927530

  hay aas 38 barstol låg vitt underrede / dusty blue - barstolar polypropylen dusty blue - 927530
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har slanka, vita ben i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Khaki - Barstolar Polypropylen Khaki - 927223

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / khaki - barstolar polypropylen khaki - 927223
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x60 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - 102505-100

  hay brickbord 40x60 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - 102505-100
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x250 Cm Svart / Mörkoljad - Matbord & Barbord Ek Svart - 195699-smoked

  hay pyramid 02 matbord 85x250 cm svart / mörkoljad - matbord & barbord ek svart - 195699-smoked
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x300 Cm Svart / Mattlackad - Matbord & Barbord Ek Svart - 195721-mattlack

  hay pyramid 02 matbord 85x300 cm svart / mattlackad - matbord & barbord ek svart - 195721-mattlack
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Svart Vattenbaserad Lackad Ek/khaki - Barstolar Polypropylen Khaki - 256392

  hay aas 32 barstol låg svart vattenbaserad lackad ek/khaki - barstolar polypropylen khaki - 256392
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Svart - Barstolar Polypropylen Svart - 3421

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / svart - barstolar polypropylen svart - 3421
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Rebar Soffbord 100x104 Cm Soft Black - Soffbord Marmor Soft Black - 930223

  hay rebar soffbord 100x104 cm soft black - soffbord marmor soft black - 930223
  Rebar är ett soffbord från varumärket HAY som med dess stilrena estetik och noggrant valda materialkombination tar sin självklara plats i alla vardagsrum. Med Rebar soffbord får du en högkvalitativ, mångsidig möbel med fokus på tidlös design som garanterat kommer följa med i många år framöver. Rebar finns i flera olika modeller och färger. Design av Sylvain Willenz. Bra att veta om soffbordet - Design av Sylvain Willenz.- Ingår i serien Rebar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Erbjuds i flera modeller.- Bordsskiva i marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Soffbord i Marmor från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / Divina Blue - Kontorsstolar Divina Blue - 253401-140-756

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / divina blue - kontorsstolar divina blue - 253401-140-756
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Stolen har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Divina Blue Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Svartbetsad Ek/svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svart - 930301-bl.-black

  hay cornet barstol låg svartbetsad ek/svart - barstolar pulverlackat stål svart - 930301-bl.-black
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i svart pulverlackat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö eller på ett kontor. Barstolen erbjuds i två olika höjder och finns i olika färger på sitsen och stålunderredet. Barstolen levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Svart Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Bench 12 250x40 Black Frame/matt - Bänkar Ek Svart - 195831-mattlack

  hay pyramid bench 12 250x40 black frame/matt - bänkar ek svart - 195831-mattlack
  Pyramid bench 12 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Toffee - Soffbord Pulverlackat Stål Toffee - 102471-Toffee

  hay dlm bord ø38 cm toffee - soffbord pulverlackat stål toffee - 102471-toffee
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Toffee Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Svart Vattenbaserad Lackad Ek/svart - Barstolar Polypropylen Svart - 256614

  hay aas 32 barstol hög svart vattenbaserad lackad ek/svart - barstolar polypropylen svart - 256614
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 30x30 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 102501-150

  hay brickbord 30x30 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 102501-150
  Att ersätta större kaffebord i kombination med mindre bord är idén bakom Hays kollektion av Tray brickbord.Borden finns i olika storlekar och även olika färger. Benen på Tray bord är i pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 60x60 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - 102507-100

  hay brickbord 60x60 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - 102507-100
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/concrete - Barstolar Rostfritt Stål Betong - 256511

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/concrete - barstolar rostfritt stål betong - 256511
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Betong Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Svart Vattenbaserad Lackad Ek/khaki - Barstolar Polypropylen Khaki - 256622

  hay aas 32 barstol hög svart vattenbaserad lackad ek/khaki - barstolar polypropylen khaki - 256622
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Svart Underrede / Grön - Barstolar Polypropylen Grön - 927351

  hay aas 38 barstol hög svart underrede / grön - barstolar polypropylen grön - 927351
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett låg ryggstöd för extra komfort. Barstolen har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aal 83 Soft Duo Fåtölj Svart Vattenbaserad Lack/dot02/remix152 - Fåtöljer Ek Svart - 256321

  hay aal 83 soft duo fåtölj svart vattenbaserad lack/dot02/remix152 - fåtöljer ek svart - 256321
  AAL 83 Soft fåtölj från Hay med en minimalistisk, skulpterad design perfekt för designälskaren. Fåtöljen har en formgjuten ram med en vadderad, mysig sits och mjukt kurvade armstöd.Bra att veta om AAL83 Soft fåtölj- Loungestolen finns i olika utföranden.- Den här loungestolen är en del av Hays kollektion About A Chair.Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Desk 01 140x75 Black Frame/smoked - Skrivbord Stål Svart - 195633-smoked

  hay pyramid desk 01 140x75 black frame/smoked - skrivbord stål svart - 195633-smoked
  Pyramid desk 01 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Skrivbordet är designat 1959 särskilt för sin hållbara och smakfulla design. Skrivbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv rökt ek. Skrivbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till hemmet och kontoret. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Mags 3-sits Modulsoffa Comb. 5 Vänster Hallingdal 130 Ljusgrå - Hörnsoffor & Divansoffor Stål Ljusgrå - 101737-120

  hay mags 3-sits modulsoffa comb. 5 vänster hallingdal 130 ljusgrå - hörnsoffor & divansoffor stål ljusgrå - 101737-120
  Mags soffa från Hay.Vad gör en soffa snygg? Allt det som inte syns. Fjädringen, sammansättningen av skum och klädselns hållbarhet. Hay har gett alla dessa komponenter hög prioritet vid utformningen av Mags soffa. Det höga armstödet och den djupa sitsen gör Mags idealisk för avkoppling. Mags är klädd i tyget Hallingdal från Kvadrat, ett fint ulltyg 70% ny ull, 30% viskos med en bra slitstyrka. Vi har valt ut Ljusgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Stripes And Stripes Dörrmatta 52x95 Cm Cacao Sky - Dörrmattor Bomull Cacao Sky - 541056

  hay stripes and stripes dörrmatta 52x95 cm cacao sky - dörrmattor bomull cacao sky - 541056
  Stripes and Stripes dörrmatta från Hay med en färgglad design i bomull med ett randigt mönster och fransar på sidan. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Stripes and Stripes dörrmatta - Färgglad design.- Gjord av bomull.- Randigt mönster.- Storlek: 52x95 cm. Vi har valt ut Cacao Sky Dörrmattor i Bomull från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Bänk Sky Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Pulverlackat Stål Sky Grey - 812045-110

  hay palissade bänk sky grey - trädgårdssoffor & bänkar pulverlackat stål sky grey - 812045-110
  Palissade bänk från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. En ursnygg och stilren bänk till din balkong, terrass eller trädgård. Placera den själv i sin enkelhet eller i samklang med ett bord. Den grafiska formen på bänken ger ett lätt och luftigt intryck. Gillar du dansk design, kommer du älska denna bänk! Möbeln finns i utförandet pulverlackerat stål som har galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Den finns också i varmgalvaniserat, där stålet som möbeln tillverkats i har doppats i smält zink som bildar en skyddande beläggning vilket ger en otroligt hållbar och underhållsfri yta. fungerar därför utmärkt som offentlig möbel. Torka av möbeln innan den används då zinkytan kan oxidera under transporten och ge fläckar. Denna möbel finns i en hel serie med bl.a. bord, stolar, soffor, bänkar och loungemöbler Vi har valt ut Sky Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x190 Cm Svart / Mattlackad - Matbord & Barbord Ek Svart - 195655-mattlack

  hay pyramid 02 matbord 85x190 cm svart / mattlackad - matbord & barbord ek svart - 195655-mattlack
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord High Mässing - Sidobord & Avlastningsbord Stål Mässing - 102482-700

  hay slit round bord high mässing - sidobord & avlastningsbord stål mässing - 102482-700
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Mässing Sidobord & Avlastningsbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x60 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 102505-150

  hay brickbord 40x60 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 102505-150
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Oljad Ek/krom - Barstolar Massiv Ek Krom - 930305-cr.-oiledoak

  hay cornet barstol låg oljad ek/krom - barstolar massiv ek krom - 930305-cr.-oiledoak
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i kromat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö, på ett kontor eller i verkstaden. Barstolen erbjuds i två olika höjder och tillhör en serie som omfattar flera olika färger på sitsen och stålunderredet. Välj mellan tre olika utföranden på sitsen: oljad, rökt eller svartbetsad ek. Välj mellan två olika höjder: 65 cm eller 75 cm. Cornet barstol levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Krom Barstolar i Massiv ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Soft Edge 32 Hög Barstol Vattenbaserad Lackad - Barstolar Ek - 257259

  hay soft edge 32 hög barstol vattenbaserad lackad - barstolar ek - 257259
  Soft Edge barstol från HAY, designad av Iskos-Berlin. Genom att utforska innovativa utvecklingar inom formade plywood-tekniker så skapar Iskos-Berlin tillsammans med HAY en underbar barstol. Soft Edge blandar starka kurvor med ett tunt utseende för att skapa en tredimensionell helhet. Alla kanter är väldigt tunna och de mjukt formade sätena är böjda ifrån kroppen. Barstolen är optimerad för människan som jämt flyttar och rör på sig, även när man sitter på en stol! Utöver den fantastiska formen går barstolen även att staplas. Detta gör den lämplig för både privata miljöer och allmänna! Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/soft Black - Barstolar Rostfritt Stål Soft Black - 256731

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/soft black - barstolar rostfritt stål soft black - 256731
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/grön Linoleum - Skrivbord Plywood Grön - 257885-204

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/grön linoleum - skrivbord plywood grön - 257885-204
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/off-white Linoleum - Skrivbord Plywood Ek - 257885-203

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/off-white linoleum - skrivbord plywood ek - 257885-203
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Vattenbaserad Lackad Ek - Soffbord Plywood Ek - 257825-101

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm vattenbaserad lackad ek - soffbord plywood ek - 257825-101
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Ek Soffbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Barbord Ø70x105 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek / Svart Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Svart - 257839-201

  hay cph 20 barbord ø70x105 cm svart vattenbaserad lackad ek / svart linoleum - matbord & barbord plywood svart - 257839-201
  CPH 20 barbord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Bordet är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 barbord - Runt, mångsidigt barbord med tre ben.- Slitstark bordsskiva.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 700 mm.- Höjd: 1050 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Barbordet finns i olika färgval.- Barbordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kombinera barbordet med barstolar från Hay.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om barbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek / Grå Linoleum - Skrivbord Plywood Grå - 257813-202

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek / grå linoleum - skrivbord plywood grå - 257813-202
  CPH 10 skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidiga användningsområden. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 10 skrivbord - Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm.- Skruvar ingår.- 5 års garanti.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Skrivbordet kommer i olika material.- Skrivbordet kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/svart Linoleum - Skrivbord Plywood Svart - 257813-201

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek/svart linoleum - skrivbord plywood svart - 257813-201
  CPH 10 skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidiga användningsområden. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 10 skrivbord - Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm.- Skruvar ingår.- 5 års garanti.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Skrivbordet kommer i olika material.- Skrivbordet kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek - Soffbord Plywood Svartlackad Ek - 257833-115

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm svart vattenbaserad lackad ek - soffbord plywood svartlackad ek - 257833-115
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svartlackad Ek Soffbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 80x80 Cm Svart Vattenbaserad Lackad / Klart Glas - Soffbord Ek Svart - 941739

  hay kofi soffbord 80x80 cm svart vattenbaserad lackad / klart glas - soffbord ek svart - 941739
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 800 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 100x100 Cm Vattenbaserad Lackad / Räfflat Glas - Soffbord Ek - 941755

  hay kofi soffbord 100x100 cm vattenbaserad lackad / räfflat glas - soffbord ek - 941755
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 1000 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 100x100 Cm Svart Vattenbaserad Lackad / Räfflat Glas - Soffbord Ek Svart - 941767

  hay kofi soffbord 100x100 cm svart vattenbaserad lackad / räfflat glas - soffbord ek svart - 941767
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 1000 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 100x100 Cm Svart Vattenbaserad Lackad / Gråtonat Glas - Soffbord Ek Svart - 941769

  hay kofi soffbord 100x100 cm svart vattenbaserad lackad / gråtonat glas - soffbord ek svart - 941769
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 1000 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 80x80 Cm Svart Vattenbaserad Lackad / Räfflat Glas - Soffbord Ek Svart - 941741

  hay kofi soffbord 80x80 cm svart vattenbaserad lackad / räfflat glas - soffbord ek svart - 941741
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 800 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Valnöt/khaki - Barstolar Rostfritt Stål Khaki - 943501

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad valnöt/khaki - barstolar rostfritt stål khaki - 943501
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Bänk Antracit - Trädgårdssoffor & Bänkar Pulverlackat Stål Antracit - 812045-100

  hay palissade bänk antracit - trädgårdssoffor & bänkar pulverlackat stål antracit - 812045-100
  Palissade bänk från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. En ursnygg och stilren bänk till din balkong, terrass eller trädgård. Placera den själv i sin enkelhet eller i samklang med ett bord. Den grafiska formen på bänken ger ett lätt och luftigt intryck. Gillar du dansk design, kommer du älska denna bänk! Möbeln finns i utförandet pulverlackerat stål som har galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Den finns också i varmgalvaniserat, där stålet som möbeln tillverkats i har doppats i smält zink som bildar en skyddande beläggning vilket ger en otroligt hållbar och underhållsfri yta. fungerar därför utmärkt som offentlig möbel. Torka av möbeln innan den används då zinkytan kan oxidera under transporten och ge fläckar. Denna möbel finns i en hel serie med bl.a. bord, stolar, soffor, bänkar och loungemöbler Vi har valt ut Antracit Trädgårdssoffor & Bänkar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dörrmatta Ljusgrön - Dörrmattor Ull Ljusgrön - 541070

  hay dörrmatta ljusgrön - dörrmattor ull ljusgrön - 541070
  Dörrmatta från Hay med en färgglad design i ull och jute med en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Bra att veta om dörrmatta - Färgglad design.- Gjord av jute och ull.- Storlek: 50x70 cm. Vi har valt ut Ljusgrön Dörrmattor i Ull från HAY med stor omsorg.
 • Hay Mags 3-sits Modulsoffa Comb. 5 Höger Hallingdal 130 Ljusgrå - Hörnsoffor & Divansoffor Stål Ljusgrå - 101739-120

  hay mags 3-sits modulsoffa comb. 5 höger hallingdal 130 ljusgrå - hörnsoffor & divansoffor stål ljusgrå - 101739-120
  Mags soffa från Hay.Vad gör en soffa snygg? Allt det som inte syns. Fjädringen, sammansättningen av skum och klädselns hållbarhet. Hay har gett alla dessa komponenter hög prioritet vid utformningen av Mags soffa. Det höga armstödet och den djupa sitsen gör Mags idealisk för avkoppling. Mags är klädd i tyget Hallingdal från Kvadrat, ett fint ulltyg 70% ny ull, 30% viskos med en bra slitstyrka. Vi har valt ut Ljusgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Dining Bänk Utan Armstöd Antracit - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Antracit - 812049-100

  hay palissade dining bänk utan armstöd antracit - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål antracit - 812049-100
  Palissade Dining bänk från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade Dining bänk - Den här bänken ingår i Hays kollektion Palissade.- Bänken finns i olika färgval.- Bänken finns i olika utföranden.- Palissade Dining uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Kombinera bänken med en passande dyna från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om bänken?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Antracit Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Valnöt/soft Black - Barstolar Polypropylen Soft Black - 943556

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad valnöt/soft black - barstolar polypropylen soft black - 943556
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Svart Vattenbaserad Lackad Ek/svart Linoleum - Skrivbord Plywood Svart - 257815-201

  hay cph 10 skrivbord svart vattenbaserad lackad ek/svart linoleum - skrivbord plywood svart - 257815-201
  CPH 10 skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidiga användningsområden. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 10 skrivbord - Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm.- Skruvar ingår.- 5 års garanti.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Skrivbordet kommer i olika material.- Skrivbordet kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 300x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Grön

  hay cph 30 bord 300x120x74 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood grön
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 300x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph 30 bord 300x120x74 cm vattenbaserad lackad ek/ laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Barbord 80x200x105 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Grön

  hay cph 30 barbord 80x200x105 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood grön
  Barbordet från Hay är perfekt för kontoret och för restauranger och har en funktionell, tidlös design med en skandinavisk, luftig känsla. Bordet har ett högt underrede i vattenbaserad, massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om barbordet från Hay- Högkvalitativa material.- 5 års garanti.- Lättskött.- Perfekt för restauranger.- Barbordet kommer i olika material.- Barbordet kommer i olika färger.- Bredd: 900 mm.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 1050 mm.- Det här barbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection. Skötselråd för barbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Skrivbord Plywood Svart

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/ linoleum - skrivbord plywood svart
  Skrivbordet från Hay har en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben. Det har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Skrivbordet kommer i olika modeller.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Skötselråd för skrivbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Valnöt/ - Barstolar Rostfritt Stål Khaki

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad valnöt/ - barstolar rostfritt stål khaki
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort och en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Cph20 Round Table Walnut Ø90xh74 Walnut - Matbord & Barbord Plywood Valnöt

  hay cph20 round table walnut ø90xh74 walnut - matbord & barbord plywood valnöt
  Bordet från Hay har en rund bordsskiva för mångsidiga användningsområden. Det har en tidlös, dansk design med en slitstark yta perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massivt trä med tre utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med tre utställda ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Finns även som en större storlek.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Skruvar ingår.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Colour Cabinet Vägghylla dörr 120 Cm / Dark Mint - Väggskåp Glas Dark Mint - 945603

  hay colour cabinet vägghylla dörr 120 cm / dark mint - väggskåp glas dark mint - 945603
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med ribbade glasdörrar och en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet vägghylla - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 390 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 390 mm. Vi har valt ut Dark Mint Väggskåp i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Vitrinskåp dörr / Multi - Skåp & Vitrinskåp Glas Multi - 945627

  hay colour cabinet vitrinskåp dörr / multi - skåp & vitrinskåp glas multi - 945627
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med ribbade glasdörrar och en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet vitrinskåp - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Ingår i serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Bredd: 750 mm.- Höjd: 1300 mm. Vi har valt ut Multi Skåp & Vitrinskåp i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Vitrinskåp dörr / Gul - Skåp & Vitrinskåp Glas Gul - 945630

  hay colour cabinet vitrinskåp dörr / gul - skåp & vitrinskåp glas gul - 945630
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med ribbade glasdörrar och en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet vitrinskåp - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Ingår i serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Bredd: 750 mm.- Höjd: 1300 mm. Vi har valt ut Gul Skåp & Vitrinskåp i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard dörr 180 Cm / Multi - TV-bänkar & Mediabänkar Glas Multi - 945618

  hay colour cabinet sideboard dörr 180 cm / multi - tv-bänkar & mediabänkar glas multi - 945618
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med ribbade glasdörrar och en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet sideboard - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Ingår i serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Vi har valt ut Multi TV-bänkar & Mediabänkar i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard 180 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Valchromat Multi

  hay colour cabinet sideboard 180 cm / - tv-bänkar & mediabänkar valchromat multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Sideboard finns i 3olika storlekar.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Pastis Matbord Ø90 Steel Blue - Soffbord Vattenbaserad Lackad Ask Stålblå - 946141

  hay pastis matbord ø90 steel blue - soffbord vattenbaserad lackad ask stålblå - 946141
  Pastis matbord från Hay med fransk inspiration och högkvalitativ design som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger och storlekar. Stadig, genomtänkt konstruktion med en rund bordsskiva i plywood och fanér med fyra mjukt kurvade ben. Design av Julien Renault. Bra att veta om Pastis matbord - Designer är Julien Renault.- Gjort av plywood och lackad fanér.- Matbordet finns i olika olika färger.- Matbordet finns i olika storlekar.- Ingår i serien Pastis.- Bordet passar bra med Pastis stol från Hay.- Höjd: 740 mm.- Diameter: 900 mm. Vi har valt ut Stålblå Soffbord i Vattenbaserad lackad ask från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pastis Karmstol Ek - Stolar Vattenbaserad Lackad Ek - 891071

  hay pastis karmstol ek - stolar vattenbaserad lackad ek - 891071
  Pastis karmstol i vattenbaserad lackad fanér från Hay med en klassisk, stilig design för alla hem och stilar. Robust konstruktion med en elegant, genomtänkt estetik. Design av Julien Renault. Bra att veta om Pastis karmstol - Designer är Julien Renault.- Gjord av fanér och vattenbaserad lack.- Stolen erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Pastis. Stolens mått:- Djup: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 380 mm.- Sitthöjd: 470 mm. Vi har valt ut Ek Stolar i Vattenbaserad lackad ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pastis Karmstol - Stolar Vattenbaserad Lackad Ek

  hay pastis karmstol - stolar vattenbaserad lackad ek
  Karmstolen från Hay har ett tidlöst, klassiskt uttryck för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Den har en stadig konstruktion i fanér med en vacker estetik. Välj mellan olika färger. Formgivning av Julien Renault. Om karmstolen från Hay- Formgivare är Julien Renault.- Gjord av fanér och vattenbaserad lack.- Stolen finns i flera utföranden.- Från serien Pastis. Stolens mått:- Djup: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 380 mm.- Sitthöjd: 470 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Pastis Soffbord Ø46 Cm 40 Cm / Valnöt - Soffbord Vattenbaserad Lackad Valnöt - 946121

  hay pastis soffbord ø46 cm 40 cm / valnöt - soffbord vattenbaserad lackad valnöt - 946121
  Pastis soffbord från Hay med fransk inspiration och högkvalitativ design som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger och storlekar. Stadig, genomtänkt konstruktion med en rund bordsskiva i plywood och fanér med fyra mjukt kurvade ben. Design av Julien Renault. Bra att veta om Pastis soffbord - Designer är Julien Renault.- Gjort av plywood och lackad fanér.- Soffbordet finns i olika olika färger.- Soffbordet finns i två olika storlekar.- Ingår i serien Pastis.- Höjd: 400/520 mm.- Diameter: 460 mm. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Vattenbaserad lackad valnöt från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x190 Cm Tomato Red / Mattlackad - Matbord & Barbord Ek Tomatröd

  hay pyramid 02 matbord 85x190 cm tomato red / mattlackad - matbord & barbord ek tomatröd
  Matbordet från Hay har en funktionell, stark konstruktion med en lätt vikt. Det har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Matbordet har en stomme i pulverlackerat stål och en bordsskiva i ek. Formgivare är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Om matbordet från Hay- Formgivare är Friso Kramer.- Matbordet finns i olika färger.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Pyramid.- Passar med Result stol från Hay.- Passar med Pyramid bänk från Hay. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Pyramid 21 Cafébord Ø70 Cm Tomato Red / - Matbord & Barbord Mattlackad Ek Tomatröd

  hay pyramid 21 cafébord ø70 cm tomato red / - matbord & barbord mattlackad ek tomatröd
  Cafébordet från Hay har en funktionell, stark konstruktion med en lätt vikt. Det har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Bordet har en stomme i pulverlackerat stål och en bordsskiva i ek. Formgivning av Friso Kramer & Wim Rietveld. Om cafébordet från Hay- Från serien Pyramid.- Passar med Result stol från Hay.- Höjd: 740 mm.- Formgivning av Friso Kramer & Wim Rietveld. Skötselråd för cafébordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Palissade Loungesoffa Hot Galvanized - Trädgårdssoffor & Bänkar Varmförzinkat Stål Varmförzinkad - 812081

  hay palissade loungesoffa hot galvanized - trädgårdssoffor & bänkar varmförzinkat stål varmförzinkad - 812081
  Palissade loungesoffa från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. En ursnygg och stilren loungesoffa till din balkong, terrass eller trädgård. Den grafiska formen på soffan ger ett stilrent uttryck och gillar du dansk design, kommer du älska denna soffa! Möbeln finns i utförandet pulverlackerat stål som har galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Den finns också i varmgalvaniserat, där stålet som stolen tillverkats i har doppats i smält zink som bildar en skyddande beläggning vilket ger en otroligt hållbar och underhållsfri yta. fungerar därför utmärkt som offentlig möbel. Torka av möbeln innan den används då zinkytan kan oxidera under transporten och ge fläckar. Denna möbel finns i en hel serie med bl.a. bord, stolar, soffor, bänkar och loungemöbler. Vi har valt ut Varmförzinkad Trädgårdssoffor & Bänkar i Varmförzinkat Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Balcony Loungebänk Dark Forest - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Dark Forest - AB827-B681-AH19

  hay balcony loungebänk dark forest - trädgårdssoffor & bänkar stål dark forest - ab827-b681-ah19
  Balcony loungebänk från Hay med en kontrastrik, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck som aldrig går ur tiden. Den har ett spännande, kantigt formspråk med mjukt rundade hörn och en stadig stomme i pulverlackerat stål. Perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Kombinera loungebänken med en Balcony sittdyna för extra komfort. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om loungebänken - Designer är Ronan & Erwan Bouroullec.- Kombinera loungebänken med ett Balcony soffbord från Hay.- Designår: 2022.- Den här loungebänken ingår i Hays serie Balcony.- Finns även med armstöd.- Erbjuds i flera utföranden.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Bänkens mått:- Höjd: 720 mm.- Bredd: 1135 mm.- Djup: 690 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Vi har valt ut Dark Forest Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Weekday Bänk 23x111 Cm Steel Blue/vinröd - Trädgårdssoffor & Bänkar Furu Vinröd - AD127-C953-AN02

  hay weekday bänk 23x111 cm steel blue/vinröd - trädgårdssoffor & bänkar furu vinröd - ad127-c953-an02
  Weekday bänk från Hay med en robust, stadig design med ett enkelt, mjukt uttryck. Den är tillverkad av högkvalitativ, FSC-certifierad furu som bara blir vackrare med åren med en slitstark ytbehandling för att hålla i många år framöver. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Kombinera bänken med en Weekday sittdyna för extra komfort. Design av Hannes & Fritz. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om bänken - Designer är Hannes & Fritz.- Designår: 2023.- Den här bänken ingår i Hays serie Weekday.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Certifierad enligt: FSC™.- Tillverkad av massiv furu.- Smart, fällbar konstruktion.- Kombinera bänken med ett Weekday bord från Hay.- Kombinera bänken med en Weekday sittdyna från Hay.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vinröd Trädgårdssoffor & Bänkar i Furu från HAY med stor omsorg.
 • Hay Crate Lågt Bord Natur - Soffbord & Avlastningsbord Furu Natural

  hay crate lågt bord natur - soffbord & avlastningsbord furu natural
  Bordet från Hay har en återlanserad design från 1930-talet med balanserade proportioner och simpel estetik med fokus på funktion och komfort. Det är tillverkat av högkvalitativ massiv furu med en lackad finish och en vädertålig ytbehandling för maximal hållbarhet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Gerrit Rietveld och Rietveld Originals X HAY. Originaldesign från år 1934. Om bordet från Hay- Återlanserad design från 1930-talet.- Låg modell.- Smart, fällbar konstruktion.- Tillverkat av massiv furu.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Crate.- Certifiering: FSC.- För inomhus- och utomhusbruk.- Finns i flera färger. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Hay Balcony Soffbord 75x76 Cm Anthracite - Soffbord & Avlastningsbord Stål Antracit

  hay balcony soffbord 75x76 cm anthracite - soffbord & avlastningsbord stål antracit
  Soffbordet från Hay är perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer och har en tidlös, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck. Det har ett kantigt formspråk med rundade hörn och en stark, stabil konstruktion med en pulverlackerad finish perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Om soffbordet från Hay- Formgivare är Ronan & Erwan Bouroullec.- Formgivningsår: 2022.- Kombinera soffbordet med en Balcony loungesoffa från Hay.- Det här soffbordet är en del av Hays kollektion Balcony.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Hay Crate Lågt Bord - Soffbord & Avlastningsbord Furu Vit

  hay crate lågt bord - soffbord & avlastningsbord furu vit
  Bordet från Hay har en återlanserad design från 1930-talet med balanserade proportioner och simpel estetik med fokus på funktion och komfort. Det är tillverkat av högkvalitativ massiv furu med en lackad finish och en vädertålig ytbehandling för maximal hållbarhet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Gerrit Rietveld och Rietveld Originals X HAY. Originaldesign från år 1934. Om bordet från Hay- Återlanserad design från 1930-talet.- Låg modell.- Smart, fällbar konstruktion.- Tillverkat av massiv furu.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Crate.- Certifiering: FSC.- För inomhus- och utomhusbruk.- Finns i flera färger. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Hay Palissade Ottoman Iron Red - Trädgårdspallar och barstolar Stål Iron Red - AA618-B485

  hay palissade ottoman iron red - trädgårdspallar och barstolar stål iron red - aa618-b485
  Palissade fotpall från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. En ursnygg och bekväm fotpall som passar även som en låg pall. Inred din trädgård, balkong eller terrassen med fotpallen. Den grafiska formen på fotpallen ger ett lätt och luftigt intryck. Gillar du dansk design, kommer du älska denna fotpall! Möbeln finns i utförandet pulverlackerat stål som har galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Den finns också i varmgalvaniserat, där stålet som möbeln tillverkats i har doppats i smält zink som bildar en skyddande beläggning vilket ger en otroligt hållbar och underhållsfri yta. fungerar därför utmärkt som offentlig möbel. Torka av möbeln innan den används då zinkytan kan oxidera under transporten och ge fläckar. Denna möbel finns i en hel serie med bl.a. bord, stolar, soffor, bänkar och loungemöbler. Vi har valt ut Iron Red Trädgårdspallar och barstolar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Barstol Sky Grey - Trädgårdspallar och barstolar Stål Sky Grey - 812021-110

  hay palissade barstol sky grey - trädgårdspallar och barstolar stål sky grey - 812021-110
  Palissade barpall från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Här har du den perfekta barstolen för din utebar! Inred din terrass eller balkong men denna coola och ursnygga barpall. Den grafiska formen på barstolen ger ett lätt och luftigt intryck. Barpallen är tillverkad av stål som har pulverlackerats och galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Gillar du dansk design, kommer du älska denna barpall! Vi har valt ut Sky Grey Trädgårdspallar och barstolar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Kofi Sidobord 60x60 Cm Vattenbaserad Lackad / Räfflat Glas - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 941703

  hay kofi sidobord 60x60 cm vattenbaserad lackad / räfflat glas - sidobord & avlastningsbord ek - 941703
  Kofi sidobord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Det har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 600 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Bord Runt Ø35 Lackad - Sidobord & Avlastningsbord Valnöt - 944035-200

  hay slit bord runt ø35 lackad - sidobord & avlastningsbord valnöt - 944035-200
  Slit bord från Hay med kompakt, mångsidig design med tidlöst, elegant utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Slit bord - Mångsidig, kompakt design.- Skulptural form.- Högkvalitativt material.- Geometriskt bord.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet finns i olika storlekar.- Certifierad enligt: FSC™.- Ingår i serien Slit.- Höjd: 470 mm.- Diameter: 350 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Valnöt Sidobord & Avlastningsbord i Valnöt från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Bord Runt Ø45 Lackad - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 944031-100

  hay slit bord runt ø45 lackad - sidobord & avlastningsbord ek - 944031-100
  Slit bord från Hay med kompakt, mångsidig design med tidlöst, elegant utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Slit bord - Mångsidig, kompakt design.- Skulptural form.- Högkvalitativt material.- Geometriskt bord.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet finns i olika storlekar.- Certifierad enligt: FSC™.- Ingår i serien Slit.- Höjd: 355 mm.- Diameter: 450 mm. Hur bör du ta hand om bordet? Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Quilton Soffa Kombination 17 Vänster Mode 014 - Hörnsoffor & Divansoffor Mode 014 - 941301-678

  hay quilton soffa kombination 17 vänster mode 014 - hörnsoffor & divansoffor mode 014 - 941301-678
  Quilton soffa från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Den har en stilren klädsel med en kviltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton soffa - Soffan finns i olika utföranden.- Multifunktionell, modulär design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, kviltad look.- Martindale: 100000.- Ben med filttassar.- Sitthöjd: 410 mm.- Sittdjup: 770/1110 mm.- 5 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mode 014 Hörnsoffor & Divansoffor från HAY med stor omsorg.
 • Hay Rey Barstol Slate Blue - Barstolar Bok Slate Blue - 945373-110

  hay rey barstol slate blue - barstolar bok slate blue - 945373-110
  Rey barstol från Hay med stilren, modern design i bok med kromat fotstöd i stål. Pallen är tillverkad av vattenbaserad, lackad bok och har rundade kanter med höga, vinklade ben. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Design av Bruno Rey. Bra att veta om Rey barstol - Ikonisk barstol.- Stilren, stapelbar design.- Vinklade, höga ben.- Rundade kanter.- Högkvalitativt material.- Finns även som soffbord.- Tillverkad av plywood, bok och stål.- Ingår i serien Rey Collection.- Barstolen finns i olika färgval.- Bredd: 440 mm.- Djup: 495 mm.- Höjd: 970 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Slate Blue Barstolar i Bok från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Benbock 2-pack Svart - Matbord & Barbord Pulverlackat Stål Svart - 101568

  hay loop stand benbock 2-pack svart - matbord & barbord pulverlackat stål svart - 101568
  Loop Stand bordsben från Hay, formgiven av Leif Jørgensen. Ett set av bordsbenen till Loop Stand. Levereras i 2-pack. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Stöd 160 Vit - Matbord & Barbord Pulverlackat Stål Vit - 101551

  hay loop stand stöd 160 vit - matbord & barbord pulverlackat stål vit - 101551
  Loop Stand Support från Hay. En förstärkningsskiva i pulverackerat stål till Loop Stand Table, som gör borden betydligt mer stabil. Skivan fästs på Loop Stands benbockar med bordsskivan över. Förstärkningsskivan är inte obligatorisk men rekommenderas som stöd till ditt Loop Stand Table samt för att ge ditt bord längre livstid. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Terrazzo Bord Rund Ø70 Röd/ljusgrå - Matbord & Barbord Stål Röd - 1952111009000

  hay terrazzo bord rund ø70 röd/ljusgrå - matbord & barbord stål röd - 1952111009000
  Terrazzo bord från HAY, design av Daniel Enoksson. Detta härliga bord passar utmärkt att ha både inom- och utomhus tackvare dess robusta konstruktion och material. Tillverkat av galvaniserat stål som sedan är pulverlackerat. Namnet kommer från materialet Terrazzo som sitter på bottnen och som ger bordet stabilitet. Detta var ett självklart val för Daniel Enoksson tack vare materialets tåliga natur men också pågrund av den distinkta finishen som den får. Vi har valt ut Röd Matbord & Barbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 250x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/vit Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit - 257865-300

  hay cph 30 bord 250x120x74 cm vattenbaserad lackad ek/vit laminat - matbord & barbord plywood vit - 257865-300
  CPH 30 bord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben och en slitstark, rektangulär bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Längd: 2500 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 300x120x74 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek - Matbord & Barbord Plywood Svartlackad Ek - 257879-115

  hay cph 30 bord 300x120x74 cm svart vattenbaserad lackad ek - matbord & barbord plywood svartlackad ek - 257879-115
  CPH 30 bord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben och en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartlackad Ek Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Two-colour Bord Ø105 Cm Ochre / Blå - Matbord & Barbord Valchromat Blå - 942013

  hay two-colour bord ø105 cm ochre / blå - matbord & barbord valchromat blå - 942013
  Two-Colour bord från Hay med en lekfull, modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har en stabil konstruktion med minimalistiska, rundade ben i stål och en vacker bordsskiva i valchromat med en miljövänlig, vattenbaserad lackad finish. Det har härliga färgkombinationer som smälter harmoniskt in i hemmet. Välj mellan olika storlekar. Formgiven av Muller Van Severen. Bra att veta om Two-Colour bord - Bordet finns i olika utföranden.- Vacker bordsskiva i genomfärgad, robust MDF.- FSC-certifierat material.- Vattenbaserad, miljövänlig finish.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Vackra färgkombinationer.- Diameter: 1050 mm.- Höjd: 740 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blå Matbord & Barbord i Valchromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Two-colour Bord Ø120cm Ochre / Green Mint - Matbord & Barbord Valchromat Ockra - 942027

  hay two-colour bord ø120cm ochre / green mint - matbord & barbord valchromat ockra - 942027
  Two-Colour bord från Hay med en lekfull, modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har en stabil konstruktion med minimalistiska, rundade ben i stål och en vacker bordsskiva i valchromat med en miljövänlig, vattenbaserad lackad finish. Det har härliga färgkombinationer som smälter harmoniskt in i hemmet. Välj mellan olika storlekar. Formgiven av Muller Van Severen. Bra att veta om Two-Colour bord - Bordet finns i olika utföranden.- Vacker bordsskiva i genomfärgad, robust MDF.- FSC-certifierat material.- Vattenbaserad, miljövänlig finish.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Vackra färgkombinationer.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 740 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ockra Matbord & Barbord i Valchromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Two-colour Bord 240x90 Cm Vinröd / Röd - Matbord & Barbord Valchromat Röd - 942067

  hay two-colour bord 240x90 cm vinröd / röd - matbord & barbord valchromat röd - 942067
  Two-Colour bord från Hay med en lekfull, modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har en stabil konstruktion med minimalistiska, rundade ben i stål och en vacker bordsskiva i valchromat med en miljövänlig, vattenbaserad lackad finish. Det har härliga färgkombinationer som smälter harmoniskt in i hemmet. Välj mellan olika storlekar. Formgiven av Muller Van Severen. Bra att veta om Two-Colour bord - Bordet finns i olika utföranden.- Vacker bordsskiva i genomfärgad, robust MDF.- FSC-certifierat material.- Vattenbaserad, miljövänlig finish.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Vackra färgkombinationer.- Längd: 2400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Röd Matbord & Barbord i Valchromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 25 Bord Ø140x74 Cm Vattenbaserad Lackad Valnöt/dark Grey - Matbord & Barbord Plywood Mörkgrå - 943815-1539000

  hay cph 25 bord ø140x74 cm vattenbaserad lackad valnöt/dark grey - matbord & barbord plywood mörkgrå - 943815-1539000
  Copenhague CPH 25 bord från Hay med en rund bordsskiva med slitstark yta i olika färger att välja mellan. Det är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden och ett bordsunderrede i FSC-certifierat massivt trä med fyra utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Copenhague CPH 25 bord - Runt, mångsidigt bord med fyra utställda ben.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 1400 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Mörkgrå Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Varmgrå - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Varmgrå - 133540

  hay brickbord 40x40 cm varmgrå - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål varmgrå - 133540
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Varmgrå Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Coda White - Kontorsstolar Coda White - 253001-170-100

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / coda white - kontorsstolar coda white - 253001-170-100
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Designad av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen ingår i Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Coda White Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/soft Black - Barstolar Rostfritt Stål Soft Black - 256501

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/soft black - barstolar rostfritt stål soft black - 256501
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Oljad Ek/svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svart - 930301-bl.-oiledoak

  hay cornet barstol låg oljad ek/svart - barstolar pulverlackat stål svart - 930301-bl.-oiledoak
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i svart pulverlackat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö eller på ett kontor. Barstolen erbjuds i två olika höjder och finns i olika färger på sitsen och stålunderredet. Barstolen levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Svart Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Svart Underrede / Svart - Barstolar Polypropylen Svart - 3451

  hay aas 38 barstol hög svart underrede / svart - barstolar polypropylen svart - 3451
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett låg ryggstöd för extra komfort. Barstolen har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Hög Svart - Barstolar Stål Svart - 3602

  hay revolver barpall hög svart - barstolar stål svart - 3602
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i svart pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Mässing - Soffbord Stål Mässing - 2227

  hay slit round bord mässing - soffbord stål mässing - 2227
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Mässing Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand High Bordsben 2-pack Svart - Matbord & Barbord Metall Svart - 101567

  hay loop stand high bordsben 2-pack svart - matbord & barbord metall svart - 101567
  Loop Stand bordsben från Hay, fromgiven av Leif Jørgensen. Ett set bordsben tillverkat i pulverlackad metall. Du väljer själv vilken skiva du vill använda och därmed skapa din egna kombination. Lika snygg som kontorsbord som matbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Metall från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pinocchio Matta Multi 90 Cm - Plastmattor Ull Multi - 501351

  hay pinocchio matta multi 90 cm - plastmattor ull multi - 501351
  Pinocchio är en vacker färgglad matta som är sammansatt av små bollar tovad ull.Pinocchio ska användas som en dekorativ matta. På grund av mattans konstruktion är den känslig för hårt slitage, t ex höga klackar. Pinocchio ska inte användas som dörrmatta eller i andra sammanhang där den kan bli våt eftersom färgen då kan fläcka underliggande golv eller matta. Vi har valt ut Multi Plastmattor i Ull från HAY med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Låg Sky Grey - Barstolar Stål Grå - 3600

  hay revolver barpall låg sky grey - barstolar stål grå - 3600
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i grått pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Sun Yellow - Soffbord Pulverlackat Stål Sun Yellow - 102471-Yellow

  hay dlm bord ø38 cm sun yellow - soffbord pulverlackat stål sun yellow - 102471-yellow
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Sun Yellow Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Bella Soffbord 45x49 Cm Vattenbaserad Lackad - Soffbord Ek - 256862-2009000

  hay bella soffbord 45x49 cm vattenbaserad lackad - soffbord ek - 256862-2009000
  Bella soffbord från Hay designades främst för Bella Sky Hotel i Köpenhamn. Efter ett fåtal ändringar är nu bordet en del av Hays kollektion. Fungerar likväl som kaffebord och kommer i flera olika storlekar och färger. Gjord i massiv ek och vattenbaserad lackad ekfanér. Finns i både 45 cm och 60 cm diameter. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/khaki - Barstolar Rostfritt Stål Khaki - 256733

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/khaki - barstolar rostfritt stål khaki - 256733
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Divina Blue - Kontorsstolar Divina Blue - 253001-140-756

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / divina blue - kontorsstolar divina blue - 253001-140-756
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Designad av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen ingår i Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Divina Blue Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Pale Brown - Sidobord & Avlastningsbord Granit Brun - 933511-250

  hay bowler sidobord pale brown - sidobord & avlastningsbord granit brun - 933511-250
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Granit från HAY med stor omsorg.
 • Hay Eiffel Coffee Table Square Dark Brick - Soffbord Aluminium Dark Brick - 931551

  hay eiffel coffee table square dark brick - soffbord aluminium dark brick - 931551
  Eiffel Coffee Table Square, Dark Brick från HAY. Vi har valt ut Dark Brick Soffbord i Aluminium från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x190 Cm Svart / Mörkoljad - Matbord & Barbord Ek Svart - 195655-smoked

  hay pyramid 02 matbord 85x190 cm svart / mörkoljad - matbord & barbord ek svart - 195655-smoked
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø48,2 Cm Grå - Soffbord Pulverlackat Stål Grå - 102473-533

  hay dlm bord ø48,2 cm grå - soffbord pulverlackat stål grå - 102473-533
  DLM bord från Hay med en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva och ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Bra att veta om DLM bord - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 482 mm.- Höjd: 495 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Vitt Underrede / Vit - Barstolar Polypropylen Vit - 3430

  hay aas 38 barstol låg vitt underrede / vit - barstolar polypropylen vit - 3430
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har slanka, vita ben i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Dining Bänk Utan Armstöd Olive - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Olivgrön - 812049-150

  hay palissade dining bänk utan armstöd olive - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål olivgrön - 812049-150
  Palissade Dining bänk från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade Dining bänk - Den här bänken ingår i Hays kollektion Palissade.- Bänken finns i olika färgval.- Bänken finns i olika utföranden.- Palissade Dining uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Kombinera bänken med en passande dyna från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om bänken?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Olivgrön Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Rostfritt Stål Underrede / Soft Black - Barstolar Polypropylen Soft Black - 927172

  hay aas 38 barstol hög rostfritt stål underrede / soft black - barstolar polypropylen soft black - 927172
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i rostfritt stål och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- Barstolen finns i olika utföranden.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/dusty Green - Barstolar Rostfritt Stål Dusty Green - 256735

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/dusty green - barstolar rostfritt stål dusty green - 256735
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Rostfritt stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Svart Vattenbaserad Lackad Ek/dusty Green - Barstolar Polypropylen Dusty Green - 256624

  hay aas 32 barstol hög svart vattenbaserad lackad ek/dusty green - barstolar polypropylen dusty green - 256624
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Asphalt Grey - Barstolar Pulverlackat Stål Asphalt Grey - 102701-200

  hay hee barstol låg asphalt grey - barstolar pulverlackat stål asphalt grey - 102701-200
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Asphalt Grey Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Vitt Underrede / Grön - Barstolar Polypropylen Vit - 927347

  hay aas 38 barstol låg vitt underrede / grön - barstolar polypropylen vit - 927347
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har slanka, vita ben i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Rebar Soffbord 80x84 Cm Soft Black - Soffbord Marmor Soft Black - 930221

  hay rebar soffbord 80x84 cm soft black - soffbord marmor soft black - 930221
  Rebar är ett soffbord från varumärket HAY som med dess stilrena estetik och noggrant valda materialkombination tar sin självklara plats i alla vardagsrum. Med Rebar soffbord får du en högkvalitativ, mångsidig möbel med fokus på tidlös design som garanterat kommer följa med i många år framöver. Rebar finns i flera olika modeller och färger. Design av Sylvain Willenz. Bra att veta om soffbordet - Design av Sylvain Willenz.- Ingår i serien Rebar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Erbjuds i flera modeller.- Bordsskiva i marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Soffbord i Marmor från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Svart Underrede / Dusty Blue - Barstolar Polypropylen Dusty Blue - 927534

  hay aas 38 barstol hög svart underrede / dusty blue - barstolar polypropylen dusty blue - 927534
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett låg ryggstöd för extra komfort. Barstolen har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Rostfritt Stål Underrede / Concrete - Barstolar Polypropylen Betong - 927477

  hay aas 38 barstol hög rostfritt stål underrede / concrete - barstolar polypropylen betong - 927477
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i rostfritt stål och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- Barstolen finns i olika utföranden.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Betong Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - 2203

  hay dlm bord ø38 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - 2203
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 60x60 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 102507-150

  hay brickbord 60x60 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 102507-150
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Svart Underrede / Soft Black - Barstolar Polypropylen Soft Black - 927168

  hay aas 38 barstol hög svart underrede / soft black - barstolar polypropylen soft black - 927168
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett låg ryggstöd för extra komfort. Barstolen har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Hallingdal Grey - Kontorsstolar Hallingdal Gray - 253001-120-130

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / hallingdal grey - kontorsstolar hallingdal gray - 253001-120-130
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Designad av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen ingår i Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hallingdal Gray Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Svart Underrede / Khaki - Barstolar Polypropylen Khaki - 927229

  hay aas 38 barstol hög svart underrede / khaki - barstolar polypropylen khaki - 927229
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett låg ryggstöd för extra komfort. Barstolen har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.