Möbler
www.mobel.se

HAY möbler

Paret Rolf och Mette Hay skapade sitt egna varumärke för möbler år 2002. HAY står för en modern livsstil med medvetna val kring hållbar produktion. Formgivningen görs tillsammans med både etablerade designers men också nya, unga talanger.

HAYs prisbelönta design

Inspirationen till HAYs design hämtas ofta från arkitektur med dess stabila strukturer men också från modevärlden som vågar ta ut svängarna.

Denna kombination är säkert en av framgångsfaktorerna till företagets tillväxt, vilket också avspeglas i deras fina samling med designpriser och utmärkelser.

Brett utbud av HAY möbler online

Det finns flera återförsäljare till HAY som erbjuder möbler online. Populärt är till exempel HAY Loop Stand matbord och Mags 3-sits modulsoffa.

Vi har plockat ut många exempel ur HAYs aktuella katalog med möbler. Du kan se bilder och priser här nedanför.

 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x250 Cm Svart / Mattlackad - Matbord & Barbord Ek Svart - AA641-A296-AI48

  hay pyramid 02 matbord 85x250 cm svart / mattlackad - matbord & barbord ek svart - aa641-a296-ai48
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard dörr 180 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Glas Multi

  hay colour cabinet sideboard dörr 180 cm / - tv-bänkar & mediabänkar glas multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med ribbade, stiliga glasdörrar och en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard dörr 120 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Glas Multi

  hay colour cabinet sideboard dörr 120 cm / - tv-bänkar & mediabänkar glas multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med ribbade, stiliga glasdörrar och en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Bowler Sidobord Beige - Sidobord & Avlastningsbord Granit Beige - AA692-A375-AA98

  hay bowler sidobord beige - sidobord & avlastningsbord granit beige - aa692-a375-aa98
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Beige Sidobord & Avlastningsbord i Granit från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø48,2 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - AA690-A370-AA56

  hay dlm bord ø48,2 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - aa690-a370-aa56
  DLM bord från Hay med en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva och ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Bra att veta om DLM bord - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 482 mm.- Höjd: 495 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Soft Edge 32 Låg Barstol Vattenbaserad Lackad - Barstolar Ek - AA501-A406-AA51-01UF

  hay soft edge 32 låg barstol vattenbaserad lackad - barstolar ek - aa501-a406-aa51-01uf
  Soft Edge barstol från HAY, design av Iskos-Berlin. Genom att utforska innovativa utvecklingar inom formade plywood-tekniker så skapar Iskos-Berlin tillsammans med HAY en underbar barstol. Soft Edge blandar starka kurvor med ett tunt utseende för att skapa en tredimensionell helhet. Alla kanter är väldigt tunna och de mjukt formade sätena är böjda ifrån kroppen. Barstolen är optimerad för människan som jämt flyttar och rör på sig, även när man sitter på en stol! Utöver den fantastiska formen går barstolen även att staplas. Detta gör den lämplig för både privata miljöer och allmänna! Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - AA599-A225

  hay hee barstol låg vit - barstolar pulverlackat stål vit - aa599-a225
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Ljusgul - Soffbord Stål Ljusgul - AA686-A364-AA88

  hay slit round bord ljusgul - soffbord stål ljusgul - aa686-a364-aa88
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Ljusgul Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek - Skrivbord fanér Ek - AB017-A553-AB39

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek - skrivbord fanér ek - ab017-a553-ab39
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Ekfanér från HAY med stor omsorg.
 • Hay Quilton Soffa Duo Kombination 21 Höger Fiord / Rygg Remix 252 - Hörnsoffor & Divansoffor Remix 252 - 943036

  hay quilton soffa duo kombination 21 höger fiord / rygg remix 252 - hörnsoffor & divansoffor remix 252 - 943036
  Quilton soffa från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Soffan har en stilren klädsel med en quiltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Design av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton soffa - Soffan finns i olika utföranden.- Multifunktionell, modulär design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, quiltad look.- Ben med filttassar.- Design av Doshi Levien.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Remix 252 Hörnsoffor & Divansoffor från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 2.0 Barstol 75 Cm Rostfritt Stål Svart / Svart - Barstolar Återvunnen Polypropen Svart - AA076-D168-AA51

  hay aas 38 2.0 barstol 75 cm rostfritt stål svart / svart - barstolar återvunnen polypropen svart - aa076-d168-aa51
  Den har ett elegant, minimalistiskt uttryck med sitt smäckra underrede i rostfritt stål och en mjukt rundad sits tillverkad av 100 % återvunnen plast, det korta ryggstödet ökar komforten utan att ta fokus från den stilrena designen. Design av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Bra att veta om barstolen - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Erbjuds i flera utföranden.- Design av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Vi har valt ut Svart Barstolar i Återvunnen Polypropen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Vitrinskåp dörr / - Skåp & Vitrinskåp Glas Gul

  hay colour cabinet vitrinskåp dörr / - skåp & vitrinskåp glas gul
  Vitrinskåpet från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med ribbade, stiliga glasdörrar och en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om vitrinskåpet från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Bredd: 750 mm.- Höjd: 1300 mm. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard 120 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Valkromat Multi

  hay colour cabinet sideboard 120 cm / - tv-bänkar & mediabänkar valkromat multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Sideboard finns i 3olika storlekar.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x300 Cm Svart / Lackad - Matbord & Barbord Ek Svart - AA641-A297-AI49

  hay pyramid 02 matbord 85x300 cm svart / lackad - matbord & barbord ek svart - aa641-a297-ai49
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Hög Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - AA600-A225

  hay hee barstol hög vit - barstolar pulverlackat stål vit - aa600-a225
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Toffee - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Toffee - AA685-A360-AA84

  hay brickbord 40x40 cm toffee - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål toffee - aa685-a360-aa84
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Toffee Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / Coda White - Kontorsstolar Coda White - AA282-A001-AA32

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / coda white - kontorsstolar coda white - aa282-a001-aa32
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Stolen har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Coda White Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Svartbetsad Ek/krom - Barstolar Massiv Ek Svart - AA587-A216

  hay cornet barstol låg svartbetsad ek/krom - barstolar massiv ek svart - aa587-a216
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i kromat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö, på ett kontor eller i verkstaden. Barstolen erbjuds i två olika höjder och tillhör en serie som omfattar flera olika färger på sitsen och stålunderredet. Välj mellan tre olika utföranden på sitsen: oljad, rökt eller svartbetsad ek. Välj mellan två olika höjder: 65 cm eller 75 cm. Cornet barstol levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Svart Barstolar i Massiv ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Quilton Soffa Konfiguration 19 Vänster Flamiber Cream - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Cream - 941309-671

  hay quilton soffa konfiguration 19 vänster flamiber cream - hörnsoffor & divansoffor bouclé cream - 941309-671
  Quilton soffa från Hay med vadderad komfort och flexibel design, perfekt för moderna vardagsrum. Den quiltade, generöst tilltagna sittytan är både inbjudande och elegant och passar perfekt i både moderna vardagsrum och i offentliga miljöer. Design av Doshi Levien. Bra att veta om 3-sitssoffan - Modulär design.- Ingår i serien Quilton.- Erbjuds i flera kombinationer.- Design av Doshi Levien. Vi har valt ut Cream Hörnsoffor & Divansoffor i Bouclé från HAY med stor omsorg.
 • Hay Quilton Ottoman 05 Swarm Multi - Fotpallar Swarm Multi - 941213-630

  hay quilton ottoman 05 swarm multi - fotpallar swarm multi - 941213-630
  Quilton ottoman från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Ottomanen har en stilren klädsel med en quiltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Design av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton ottoman - Ottomanen finns i olika utföranden.- Multifunktionell design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, quiltad look.- Ben med filttassar.- Design av Doshi Levien.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Swarm Multi Fotpallar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 25 Bord Ø140x74 Cm Vattenbaserad Lackad Valnöt / Off-white - Matbord & Barbord Plywood Off-White - AB261-A535-AE65

  hay cph 25 bord ø140x74 cm vattenbaserad lackad valnöt / off-white - matbord & barbord plywood off-white - ab261-a535-ae65
  Copenhague CPH 25 bord från Hay med en rund bordsskiva med slitstark yta i olika färger att välja mellan. Det är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden och ett bordsunderrede i FSC-certifierat massivt trä med fyra utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Copenhague CPH 25 bord - Runt, mångsidigt bord med fyra utställda ben.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 1400 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Off-White Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay J110 Karmstol Sage - Stolar Bok Salvia - AA573-C451

  hay j110 karmstol sage - stolar bok salvia - aa573-c451
  Upptäck en ny nivå av komfort och stil med J110 karmstol från Hay. Denna stilrena och funktionella stol är en modern tolkning på en klassisk design, som enkelt smälter in i olika miljöer. Med olika färgalternativ och ytbehandlingar att välja mellan, har du möjlighet att skapa din egen unika stil. Design av Poul M. Volther. Bra att veta om karmstolen - Design av Poul M. Volther.- Gjord av massivt trä.- Ingår i serien J.- Erbjuds i flera färger.- Certifierad enligt: FSC.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Bredd: 530 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sittdjup: 420 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Vi har valt ut Salvia Stolar i Bok från HAY med stor omsorg.
 • Hay Chisel Loungefåtölj Med Klädd Framsida / Sense Nougat - Fåtöljer Läder Valnöt

  hay chisel loungefåtölj med klädd framsida / sense nougat - fåtöljer läder valnöt
  Loungefåtölj från Hay med en tidlös, väl genomtänkt design med fokus på komfort och estetik. Den har ett lätt bakåtlutat ryggstöd, en bred sits och vinklade ben för optimal komfort. Välj mellan olika färger och material. Formgivning av Andreas Bergsaker. Originaldesign från år 2023. Om loungefåtöljen från Hay- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Andreas Bergsaker.- Certifiering: FSC, EU Ecolabel. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Hay Palissade Schäslong Oliv - Solstolar & Solsängar Pulverlackat Stål Olivgrön - AA614-A237

  hay palissade schäslong oliv - solstolar & solsängar pulverlackat stål olivgrön - aa614-a237
  Palissade schäslong från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade schäslong - Den här schäslongen är en del av Hays kollektion Palissade.- Schäslongen kommer i olika färger.- Schäslongen finns i olika utföranden.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om schäslongen?- Underhållsfri. Vi har valt ut Olivgrön Solstolar & Solsängar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 200 Cm / Svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - AA655-A333-AA69

  hay loop stand bord 200 cm / svart - matbord & barbord linoleum svart - aa655-a333-aa69
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd för ökad stabilitet.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 250 Cm Laminat / Vit - Matbord & Barbord Plywood Vit - AA655-A334-AA69

  hay loop stand bord 250 cm laminat / vit - matbord & barbord plywood vit - aa655-a334-aa69
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2500 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 180 Cm Laminat / - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay loop stand bord 180 cm laminat / - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay har en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look. Det har en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Om bordet från Hay- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 875 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay J42 Karmstol Sage - Stolar Bok Salvia - AA567-C451

  hay j42 karmstol sage - stolar bok salvia - aa567-c451
  Med J42 får du en stilren och tidlös stol som kombinerar hög kvalitet med optimal komfort. Oljade eller färgade ytbehandlingar finns tillgängliga i både ek och bok. Det är ingen tvekan om att J42 är en äkta designklassiker som kan gå i arv i generationer! Design av Børge Mogensen. Bra att veta om karmstolen - Ingår i serien J.- Gjord av massivt trä.- Design av Børge Mogensen.- Välj mellan olika färger.- Certifierad enligt: FSC.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Djup: 535 mm.- Bredd: 575 mm.- Höjd: 870 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Vi har valt ut Salvia Stolar i Bok från HAY med stor omsorg.
 • Hay J110 Karmstol - Stolar Bok Oljad Ek

  hay j110 karmstol - stolar bok oljad ek
  Karmstolen från Hay har en klassisk design med fokus på funktion och komfort. Den är tillverkad av massivt trä med en lång, lätt lutande rygg och mjukt kurvade armstöd för extra komfort. Formgivning av Poul M. Volther. Om karmstolen från Hay- Finns i flera färger.- Certifiering: FSC.- Från serien J.- Formgivning av Poul M. Volther.- Gjord av massivt trä.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Bredd: 530 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sittdjup: 420 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Chisel Loungefåtölj Ek - Fåtöljer fanér Ek - AD583-A210-AA51

  hay chisel loungefåtölj ek - fåtöljer fanér ek - ad583-a210-aa51
  Chisel loungefåtölj från HAY är en väldesignad och bekväm möbel med ett tidlöst utseende. Med ett lätt bakåtlutad ryggstöd, bred sits och vinklade ben erbjuder den optimal komfort. Designad av Andreas Bergsaker för att passa in i alla hem och för att hålla i generationer. Design av Andreas Bergsaker. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om Chisel loungefåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Finns även med klädd framsida.- Tillverkad i Europa.- Certifierad enligt: FSC.- Design av Andreas Bergsaker. Vi har valt ut Ek Fåtöljer i Ekfanér från HAY med stor omsorg.
 • Hay Two-colour Bord Ø105 Cm Ochre / Blå - Matbord & Barbord Valkromat Blå - AB207-A828-AE51

  hay two-colour bord ø105 cm ochre / blå - matbord & barbord valkromat blå - ab207-a828-ae51
  Two-Colour bord från Hay med en lekfull, modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har en stabil konstruktion med minimalistiska, rundade ben i stål och en vacker bordsskiva i valchromat med en miljövänlig, vattenbaserad lackad finish. Bordet har härliga färgkombinationer som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Muller Van Severen. Bra att veta om Two-Colour bord - Bordet finns i olika utföranden.- Vacker bordsskiva i genomfärgad, robust MDF.- FSC-certifierat material.- Vattenbaserad, miljövänlig finish.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Vackra färgkombinationer.- Diameter: 1050 mm.- Höjd: 740 mm.- Design av Muller Van Severen.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blå Matbord & Barbord i Valkromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Two-colour Bord Ø120cm Ochre / Green Mint - Matbord & Barbord Valkromat Ockra - AB207-A829-AE50

  hay two-colour bord ø120cm ochre / green mint - matbord & barbord valkromat ockra - ab207-a829-ae50
  Two-Colour bord från Hay med en lekfull, modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har en stabil konstruktion med minimalistiska, rundade ben i stål och en vacker bordsskiva i valchromat med en miljövänlig, vattenbaserad lackad finish. Bordet har härliga färgkombinationer som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Muller Van Severen. Bra att veta om Two-Colour bord - Bordet finns i olika utföranden.- Vacker bordsskiva i genomfärgad, robust MDF.- FSC-certifierat material.- Vattenbaserad, miljövänlig finish.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Vackra färgkombinationer.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 740 mm.- Design av Muller Van Severen.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ockra Matbord & Barbord i Valkromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Skrivbord Plywood Svart

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek/ linoleum - skrivbord plywood svart
  Skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta. Skrivbordet har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidig användning. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Skrivbordet finns i olika färger.- Skrivbordet finns i material.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- 5 års garanti.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Skruvar ingår.- Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Skötselråd för skrivbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 300x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Grön

  hay cph 30 bord 300x120x74 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood grön
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 20 Bord Ø90x74 Cm Vattenbaserad Lackad - Matbord & Barbord Plywood Valnöt

  hay cph 20 bord ø90x74 cm vattenbaserad lackad - matbord & barbord plywood valnöt
  Bordet från Hay har en rund bordsskiva för mångsidiga användningsområden. Det har en tidlös, dansk design med en slitstark yta perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massivt trä med tre utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med tre utställda ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Finns även som en större storlek.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Skruvar ingår.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Colour Cabinet Vitrinskåp dörr / Gul - Skåp & Vitrinskåp Glas Gul - AB822-A652

  hay colour cabinet vitrinskåp dörr / gul - skåp & vitrinskåp glas gul - ab822-a652
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med ribbade glasdörrar och en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet vitrinskåp - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Ingår i serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Bredd: 750 mm.- Höjd: 1300 mm. Vi har valt ut Gul Skåp & Vitrinskåp i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard 180 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Valkromat Multi

  hay colour cabinet sideboard 180 cm / - tv-bänkar & mediabänkar valkromat multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Sideboard finns i 3olika storlekar.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard 60 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Valkromat Multi

  hay colour cabinet sideboard 60 cm / - tv-bänkar & mediabänkar valkromat multi
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och lekfulla, livliga färger. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med en hållbar stålram. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Sideboard finns i 3olika storlekar.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Pastis Karmstol Valnöt - Stolar Vattenbaserad Lackad Valnöt - AB752-B476

  hay pastis karmstol valnöt - stolar vattenbaserad lackad valnöt - ab752-b476
  Pastis karmstol i vattenbaserad lackad fanér från Hay med en klassisk, stilig design för alla hem och stilar. Robust konstruktion med en elegant, genomtänkt estetik. Design av Julien Renault. Bra att veta om Pastis karmstol - Designer är Julien Renault.- Gjord av fanér och vattenbaserad lack.- Stolen erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien Pastis. Stolens mått:- Djup: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 380 mm.- Sitthöjd: 470 mm. Vi har valt ut Valnöt Stolar i Vattenbaserad lackad valnöt från HAY med stor omsorg.
 • Hay Weekday Bänk 23x140 Cm Natur - Bänkar Furu Natural - AD126-C954-AM86

  hay weekday bänk 23x140 cm natur - bänkar furu natural - ad126-c954-am86
  Weekday bänk från Hay med en robust, stadig design med ett enkelt, mjukt uttryck. Den är tillverkad av högkvalitativ, FSC-certifierad furu som bara blir vackrare med åren med en slitstark ytbehandling för att hålla i många år framöver. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Kombinera bänken med en Weekday sittdyna för extra komfort. Design av Hannes & Fritz. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om bänken - Designer är Hannes & Fritz.- Designår: 2023.- Den här bänken ingår i Hays serie Weekday.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Certifierad enligt: FSC™.- Tillverkad av massiv furu.- Smart, fällbar konstruktion.- Kombinera bänken med ett Weekday bord från Hay.- Kombinera bänken med en Weekday sittdyna från Hay.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Natural Bänkar i Furu från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Bord Ø35 Cm Ljusgul - Sidobord & Avlastningsbord Stål Ljusgul - AA686-A366-AA88

  hay slit bord ø35 cm ljusgul - sidobord & avlastningsbord stål ljusgul - aa686-a366-aa88
  Slit bord från Hay med en kompakt, mångsidig design med ett tidlöst, minimalistiskt utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning. Bra att veta om Slit bord - Mångsidig, kompakt design.- Skulptural form.- Högkvalitativt material.- Ingår i serien Slit.- Välj mellan olika färger och material.- Bordet finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Ljusgul Sidobord & Avlastningsbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Deep Blue High Gloss - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Deep Blue High Gloss - AA685-A360-AA82

  hay brickbord 40x40 cm deep blue high gloss - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål deep blue high gloss - aa685-a360-aa82
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Deep Blue High Gloss Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø48,2 Cm Svart - Soffbord Stål Svart - AA690-A370-AA55

  hay dlm bord ø48,2 cm svart - soffbord stål svart - aa690-a370-aa55
  DLM bord från Hay med en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva och ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Bra att veta om DLM bord - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 482 mm.- Höjd: 495 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pouf Sittpuff Krämfärgad - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Cream - AB476-B029

  hay pouf sittpuff krämfärgad - sittsäckar & sittpuffar bomull cream - ab476-b029
  Cool Pouf sittpuff från Hay. Sittpuffen har en avtagbar klädsel i bomull och en påfyllningsbar innerkudde med en dragkedja. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Pouf sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Sittpuffen är lätt. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Cream Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från HAY med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Hög Sky Grey - Barstolar Stål Grå - AA596-A221

  hay revolver barpall hög sky grey - barstolar stål grå - aa596-a221
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i svart pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Bänk Sky Grey - Bänkar Pulverlackat Stål Sky Grey - AA610-A221

  hay palissade bänk sky grey - bänkar pulverlackat stål sky grey - aa610-a221
  Palissade bänk från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade bänk - Den här bänken ingår i Hays serie Palissade.- Bänken finns i olika färgval.- Bänken finns i olika utföranden.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Design av Ronan & Erwan Bouroullec.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om bänken?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sky Grey Bänkar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand High Bordsben 2-pack Vit - Matbord & Barbord Metall Vit - AA660-A353-AA56

  hay loop stand high bordsben 2-pack vit - matbord & barbord metall vit - aa660-a353-aa56
  Loop Stand bordsben från Hay, fromgiven av Leif Jørgensen. Ett set bordsben tillverkat i pulverlackad metall. Du väljer själv vilken skiva du vill använda och därmed skapa din egna kombination. Lika snygg som kontorsbord som matbord. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Metall från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Vit - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Vit - AA685-A360-AA56

  hay brickbord 40x40 cm vit - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål vit - aa685-a360-aa56
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x250cm Svart / Lackad - Matbord & Barbord Ek Svart - AA640-A296-AI48

  hay pyramid 02 matbord 85x250cm svart / lackad - matbord & barbord ek svart - aa640-a296-ai48
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Oljad Ek/krom - Barstolar Massiv Ek Krom - AA587-A217

  hay cornet barstol låg oljad ek/krom - barstolar massiv ek krom - aa587-a217
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i kromat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö, på ett kontor eller i verkstaden. Barstolen erbjuds i två olika höjder och tillhör en serie som omfattar flera olika färger på sitsen och stålunderredet. Välj mellan tre olika utföranden på sitsen: oljad, rökt eller svartbetsad ek. Välj mellan två olika höjder: 65 cm eller 75 cm. Cornet barstol levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Krom Barstolar i Massiv ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek / Svart Linoleum - Soffbord Plywood Svart - AA994-A528-AB38

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm svart vattenbaserad lackad ek / svart linoleum - soffbord plywood svart - aa994-a528-ab38
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svart Soffbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek / Grå Linoleum - Skrivbord Plywood Grå - AA989-A526-AB41

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek / grå linoleum - skrivbord plywood grå - aa989-a526-ab41
  CPH 10 skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidig användning. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 10 skrivbord - Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Skruvar ingår.- Garanti: 5 år.- Det här skrivbordet ingår i Hays serie CPH Collection.- Skrivbordet finns i olika material.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Vit - Soffbord Stål Vit - AA686-A364-AA56

  hay slit round bord vit - soffbord stål vit - aa686-a364-aa56
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Vit Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Mags 3-sits Modulsoffa Comb. 5 Höger Hallingdal 130 Ljusgrå - Hörnsoffor & Divansoffor Textil Ljusgrå - 101739-120

  hay mags 3-sits modulsoffa comb. 5 höger hallingdal 130 ljusgrå - hörnsoffor & divansoffor textil ljusgrå - 101739-120
  Mags soffa från Hay.Vad gör en soffa snygg? Allt det som inte syns. Fjädringen, sammansättningen av skum och klädselns hållbarhet. Hay har gett alla dessa komponenter hög prioritet vid utformningen av Mags soffa. Det höga armstödet och den djupa sitsen gör Mags idealisk för avkoppling. Mags är klädd i tyget Hallingdal från Kvadrat, ett fint ulltyg 70% ny ull, 30% viskos med en bra slitstyrka. Vi har valt ut Ljusgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Textil från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Dining Bänk Utan Armstöd Antracit - Bänkar Galvaniserat Stål Antracit - AA613-A235

  hay palissade dining bänk utan armstöd antracit - bänkar galvaniserat stål antracit - aa613-a235
  Palissade Dining bänk från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade Dining bänk - Den här bänken ingår i Hays kollektion Palissade.- Bänken finns i olika färgval.- Bänken finns i olika utföranden.- Palissade Dining uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Kombinera bänken med en passande dyna från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om bänken?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Galvaniserat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek - Skrivbord Plywood Ek - AA989-A526-AB39

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek - skrivbord plywood ek - aa989-a526-ab39
  CPH 10 skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidig användning. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 10 skrivbord - Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Skruvar ingår.- Garanti: 5 år.- Det här skrivbordet ingår i Hays serie CPH Collection.- Skrivbordet finns i olika material.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Soft Stol 5 Star Swivel Aluminium / Mode Petal - Kontorsstolar Petal - AA282-A108-AA04

  hay aac53 soft stol 5 star swivel aluminium / mode petal - kontorsstolar petal - aa282-a108-aa04
  AAC53 Soft stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en omfamnande, supermjuk sits i polypropen och vadd med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 Soft stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 Soft uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Petal Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 2.0 Barstol 75 Cm Lackad Ek / / - Barstolar Återvunnen Polypropen Svart

  hay aas 32 2.0 barstol 75 cm lackad ek / / - barstolar återvunnen polypropen svart
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd och ett smäckert, stadigt underrede i lackad ek med ett fotstöd för extra komfort. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Quilton 3-sitssoffa Konfiguration 19 Höger Raas 662 - Hörnsoffor & Divansoffor Nyull Röd

  hay quilton 3-sitssoffa konfiguration 19 höger raas 662 - hörnsoffor & divansoffor nyull röd
  3-sitssoffa från Hay med en skulptural design med väl tilltagna dimensioner och hög komfort perfekt för det moderna hemmet. Den har en quiltad, högkvalitativ klädsel med en mjuk vaddering för optimal komfort och slitstyrka. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Formgivning av Doshi Levien. Om 3-sitssoffan från Hay- Modulär design.- Från serien Quilton.- Finns i flera kombinationer.- Formgivning av Doshi Levien. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Hay Aas 38 2.0 Barstol 65 Cm Rostfritt Stål Vit / - Barstolar Återvunnen Polypropen Khaki

  hay aas 38 2.0 barstol 65 cm rostfritt stål vit / - barstolar återvunnen polypropen khaki
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd för extra komfort och ett smäckert underrede i stål med en pulverlackerad, vit finish. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 2.0 Barstol 65 Cm Lackad Ek / - Barstolar Återvunnen Polypropen Soft Brick

  hay aas 32 2.0 barstol 65 cm lackad ek / - barstolar återvunnen polypropen soft brick
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd och ett smäckert, stadigt underrede i lackad ek med ett fotstöd för extra komfort. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 38 2.0 Barstol 75 Cm Rostfritt Stål / - Barstolar Återvunnen Polypropen Svart

  hay aas 38 2.0 barstol 75 cm rostfritt stål / - barstolar återvunnen polypropen svart
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd för extra komfort och ett smäckert underrede i rostfritt stål med en polerad finish. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aac 222 2.0 Karmstol Såpad Ek / - Stolar Återvunnen Polypropen Khaki

  hay aac 222 2.0 karmstol såpad ek / - stolar återvunnen polypropen khaki
  Karmstol från Hay med en enkel estetik med fokus på form och funktion. Den har en bekväm, mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med vackra, böljande armstöd. Stolen har ett stadigt underrede i såpad ekfanér som adderar det lilla extra till omgivningen. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om karmstolen från Hay- Den här karmstolen är en del av Hays kollektion About a Chair 2.0.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Finns i flera utföranden.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Tillverkad i Danmark.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 38 2.0 Barstol 65 Cm Rostfritt Stål Svart / - Barstolar Återvunnen Polypropen Melange Cream

  hay aas 38 2.0 barstol 65 cm rostfritt stål svart / - barstolar återvunnen polypropen melange cream
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd för extra komfort och ett smäckert underrede i stål med en pulverlackerad, svart finish. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 2.0 Barstol 75 Cm Såpad Ek / / - Barstolar Återvunnen Polypropen Svart

  hay aas 32 2.0 barstol 75 cm såpad ek / / - barstolar återvunnen polypropen svart
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd och ett smäckert, stadigt underrede i såpad ek med ett fotstöd för extra komfort. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aac 22 2.0 Karmstol Lackerad Valnöt / - Stolar Återvunnen Polypropen Svart

  hay aac 22 2.0 karmstol lackerad valnöt / - stolar återvunnen polypropen svart
  Karmstol från Hay med en enkel estetik med fokus på form och funktion. Den har en bekväm, mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med lätt lutande armstöd. Stolen har ett stadigt underrede i lackerad valnötsfanér som adderar det lilla extra till omgivningen. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om karmstolen från Hay- Den här karmstolen är en del av Hays kollektion About a Chair 2.0.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Finns i flera utföranden.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Tillverkad i Danmark.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 2.0 Barstol 75 Cm Lackad Ek / - Barstolar Återvunnen Polypropen Svart

  hay aas 32 2.0 barstol 75 cm lackad ek / - barstolar återvunnen polypropen svart
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd och ett smäckert, stadigt underrede i lackad ek med ett fotstöd för extra komfort. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 2.0 Barstol 65 Cm Lackad Ek / - Barstolar Återvunnen Polypropen Vit

  hay aas 32 2.0 barstol 65 cm lackad ek / - barstolar återvunnen polypropen vit
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd och ett smäckert, stadigt underrede i lackad ek med ett fotstöd för extra komfort. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aas 32 2.0 Barstol 75 Cm Såpad Ek / - Barstolar Återvunnen Polypropen Concrete Grey

  hay aas 32 2.0 barstol 75 cm såpad ek / - barstolar återvunnen polypropen concrete grey
  Barstol från Hay med ett enkelt, minimalistiskt formspråk med ett modernt uttryck. Den har en mjukt rundad sits i 100% återvunnen plast med ett kort ryggstöd och ett smäckert, stadigt underrede i såpad ek med ett fotstöd för extra komfort. Formgivning av Hee Welling & HAY. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool 2.0.- Sits i 100% återvunnen plast.- Finns i flera utföranden.- Formgivning av Hee Welling & HAY.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Quilton 3,5-sitssoffa Konfiguration 21 Höger Nevada Nv2488 - Hörnsoffor & Divansoffor Läder Brun

  hay quilton 3,5-sitssoffa konfiguration 21 höger nevada nv2488 - hörnsoffor & divansoffor läder brun
  3,5-sitssoffa från Hay med en skulptural design med väl tilltagna dimensioner och hög komfort perfekt för det moderna hemmet. Den har en quiltad, högkvalitativ klädsel med en mjuk vaddering för optimal komfort och slitstyrka. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Formgivning av Doshi Levien. Om 3,5-sitssoffan från Hay- Modulär design.- Från serien Quilton.- Finns i flera kombinationer.- Formgivning av Doshi Levien. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 90x250x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph 30 bord 90x250x74 cm vattenbaserad lackad ek/ laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay har en rektangulär, slitstark bordsskiva som går att få i olika material. Det har ett FSC-certifierat underrede i massivt trä med vackra, utställda ben. Det har en funktionell, tidlös design, en fasad kant med matchande färg och en skandinavisk, luftig känsla perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord med utställda ben.- Högkvalitativa material i FSC-certifierat massivt trä.- 5 års garanti.- Lätt att hålla ren och fräsch.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Bordet kommer i olika material.- Bordet kommer i olika färger.- Bredd: 900 mm.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Copenhague.- Finns även som mindre bord. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 300x90x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Svart

  hay cph 30 bord 300x90x74 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood svart
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 300x90x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Off-White

  hay cph 30 bord 300x90x74 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood off-white
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 300x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph 30 bord 300x120x74 cm vattenbaserad lackad ek/ laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben. Det har en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Barbord 80x200x105 Cm Vattenbaserad Lackad - Matbord & Barbord Plywood Ek

  hay cph 30 barbord 80x200x105 cm vattenbaserad lackad - matbord & barbord plywood ek
  Barbord från Hay med en funktionell, tidlös design med en skandinavisk, luftig känsla perfekt för kontoret och för restauranger. Det har ett högt underrede i vattenbaserad, massiv ek med vackra, utställda ben. Bordet har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Om barbordet från Hay- Högkvalitativa material.- 5 års garanti.- Lättskött.- Perfekt för restauranger.- Barbordet finns i material.- Barbordet finns i olika färger.- Det här barbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Skötselråd för barbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Barbord 80x200x105 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Grön

  hay cph 30 barbord 80x200x105 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood grön
  Barbord från Hay med en funktionell, tidlös design med en skandinavisk, luftig känsla perfekt för kontoret och för restauranger. Det har ett högt underrede i vattenbaserad, massiv ek med vackra, utställda ben. Bordet har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en fasad kant med matchande färg. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Om barbordet från Hay- Högkvalitativa material.- 5 års garanti.- Lättskött.- Perfekt för restauranger.- Barbordet finns i material.- Barbordet finns i olika färger.- Det här barbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Skötselråd för barbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/ - Skrivbord Linoleum Svart

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/ - skrivbord linoleum svart
  Skrivbordet från Hay har en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben. Det har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Skrivbordet kommer i olika modeller.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Skötselråd för skrivbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad /off-white - Skrivbord Linoleum Ek

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad /off-white - skrivbord linoleum ek
  Skrivbordet från Hay har en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben. Det har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Skrivbordet kommer i olika modeller.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Skötselråd för skrivbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/ - Skrivbord Laminat Vit

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/ - skrivbord laminat vit
  Skrivbordet från Hay har en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben. Det har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor och en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Skrivbordet kommer i olika modeller.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Skötselråd för skrivbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Aac155 Stol 5 Star Swivel Gas/tilt Svart / - Kontorsstolar Ull Hallingdal 224

  hay aac155 stol 5 star swivel gas/tilt svart / - kontorsstolar ull hallingdal 224
  Stolen från Hay har en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits med ett högt, bekvämt ryggstöd och olika, högkvalitativa klädslar. Den har ett tidlöst, fembent underrede i pulverlackerad aluminium, en praktisk lutningsmekanism för optimal komfort och en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från Hay- Stolen kommer i olika modeller.- Svarta hjul.- Lutningsmekanism.- Gaspelare.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC155 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den höga kvaliteten.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard 60 Cm / Multi - TV-bänkar & Mediabänkar Valkromat Multi - AB820-A601-AG24

  hay colour cabinet sideboard 60 cm / multi - tv-bänkar & mediabänkar valkromat multi - ab820-a601-ag24
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet sideboard - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Sideboard finns i 3 olika storlekar.- Tillverkat i Danmark.- Ingår i serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Vi har valt ut Multi TV-bänkar & Mediabänkar i Valkromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Vägghylla dörr 120 Cm / Dark Mint - Vägghyllor & Väggskåp Glas Dark Mint - AB710-A602-AC69

  hay colour cabinet vägghylla dörr 120 cm / dark mint - vägghyllor & väggskåp glas dark mint - ab710-a602-ac69
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med ribbade glasdörrar och en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet vägghylla - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkad i Danmark.- Djup: 390 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 390 mm. Vi har valt ut Dark Mint Vägghyllor & Väggskåp i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Vitrinskåp dörr / Multi - Skåp & Vitrinskåp Glas Multi - AB822-A866

  hay colour cabinet vitrinskåp dörr / multi - skåp & vitrinskåp glas multi - ab822-a866
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med ribbade glasdörrar och en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet vitrinskåp - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Ingår i serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Bredd: 750 mm.- Höjd: 1300 mm. Vi har valt ut Multi Skåp & Vitrinskåp i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard dörr 180 Cm / Multi - TV-bänkar & Mediabänkar Glas Multi - AB821-A603-AG24

  hay colour cabinet sideboard dörr 180 cm / multi - tv-bänkar & mediabänkar glas multi - ab821-a603-ag24
  Colour Cabinet vägghylla från Hay med innovativ design med stilren formgivning och kontrasterande, lekfulla färger. Välj från ett brett utbud av olika modeller och storlekar. Stomme i FSC-certifierad, stadig valchromat med ribbade glasdörrar och en ram i stål. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Colour Cabinet sideboard - Designer är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Ingår i serien Colour Cabinet.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Vi har valt ut Multi TV-bänkar & Mediabänkar i Glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Colour Cabinet Sideboard dörr 120 Cm / - TV-bänkar & Mediabänkar Glas Dark Mint

  hay colour cabinet sideboard dörr 120 cm / - tv-bänkar & mediabänkar glas dark mint
  Sideboard från Hay har ett spännande uttryck med ren, minimalistisk design och en djärv, mintgrön färg. Det är tillverkat av robust, FSC-certifierad valchromat med ribbade, stiliga glasdörrar och en hållbar stålram. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Muller Van Severen. Originaldesign från år 2022. Om sideboard från Hay- Formgivare är Muller Van Severen.- Colour Cabinet uppskattas för den eleganta, lekfulla designen.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Colour Cabinet.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 390 mm.- Höjd: 510 mm. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Hay Pastis Matbord Ø90 Steel Blue - Soffbord Vattenbaserad Lackad Ask Stålblå - AB754-B579-AH54

  hay pastis matbord ø90 steel blue - soffbord vattenbaserad lackad ask stålblå - ab754-b579-ah54
  Pastis matbord från Hay med fransk inspiration och högkvalitativ design som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger och storlekar. Stadig, genomtänkt konstruktion med en rund bordsskiva i plywood och fanér med fyra mjukt kurvade ben. Design av Julien Renault. Bra att veta om Pastis matbord - Designer är Julien Renault.- Gjort av plywood och lackad fanér.- Matbordet finns i olika olika färger.- Matbordet finns i olika storlekar.- Ingår i serien Pastis.- Bordet passar bra med Pastis stol från Hay.- Höjd: 740 mm.- Diameter: 900 mm. Vi har valt ut Stålblå Soffbord i Vattenbaserad lackad ask från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pastis Karmstol - Stolar Vattenbaserad Lackad Valnöt

  hay pastis karmstol - stolar vattenbaserad lackad valnöt
  Karmstolen från Hay har ett tidlöst, klassiskt uttryck för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Den har en stadig konstruktion i fanér med en vacker estetik. Välj mellan olika färger. Formgivning av Julien Renault. Om karmstolen från Hay- Formgivare är Julien Renault.- Gjord av fanér och vattenbaserad lack.- Stolen finns i flera utföranden.- Från serien Pastis. Stolens mått:- Djup: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 380 mm.- Sitthöjd: 470 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Pastis Matbord Ø90 Steel Blue - Soffbord Vattenbaserad Lackad Ask Stålblå

  hay pastis matbord ø90 steel blue - soffbord vattenbaserad lackad ask stålblå
  Matbordet från Hay har en sober, elegant estetik perfekt för att matcha med olika stilar. Det har en stadig konstruktion med genomtänkta detaljer för att addera en extra dimension till designen. Matbordet har en rund bordsskiva i plywood och fanér och fyra mjukt kurvade ben. Välj mellan olika färger och material. Formgivning av Julien Renault. Om matbordet från Hay- Formgivare är Julien Renault.- Gjort av plywood och lackad fanér.- Matbordet finns i olika färger.- Matbordet finns i olika storlekar.- Från serien Pastis.- Bordet passar bra med Pastis stol från Hay.- Höjd: 740 mm.- Diameter: 900 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Pastis Soffbord Ø46 Cm 40 Cm / Valnöt - Soffbord Vattenbaserad Lackad Valnöt - 946121

  hay pastis soffbord ø46 cm 40 cm / valnöt - soffbord vattenbaserad lackad valnöt - 946121
  Pastis soffbord från Hay med fransk inspiration och högkvalitativ design som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger och storlekar. Stadig, genomtänkt konstruktion med en rund bordsskiva i plywood och fanér med fyra mjukt kurvade ben. Design av Julien Renault. Bra att veta om Pastis soffbord - Designer är Julien Renault.- Gjort av plywood och lackad fanér.- Soffbordet finns i olika olika färger.- Soffbordet finns i två olika storlekar.- Ingår i serien Pastis.- Höjd: 400/520 mm.- Diameter: 460 mm. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Vattenbaserad lackad valnöt från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pastis Soffbord Ø46 Cm 52 Cm / Valnöt - Soffbord Vattenbaserad Lackad Valnöt - 946119

  hay pastis soffbord ø46 cm 52 cm / valnöt - soffbord vattenbaserad lackad valnöt - 946119
  Pastis soffbord från Hay med fransk inspiration och högkvalitativ design som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger och storlekar. Stadig, genomtänkt konstruktion med en rund bordsskiva i plywood och fanér med fyra mjukt kurvade ben. Design av Julien Renault. Bra att veta om Pastis soffbord - Designer är Julien Renault.- Gjort av plywood och lackad fanér.- Soffbordet finns i olika olika färger.- Soffbordet finns i två olika storlekar.- Ingår i serien Pastis.- Höjd: 400/520 mm.- Diameter: 460 mm. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Vattenbaserad lackad valnöt från HAY med stor omsorg.
 • Hay Result Karmstol / Svart - Stolar Rökt Ek Svart - AB807-A174-AA51-01UF

  hay result karmstol / svart - stolar rökt ek svart - ab807-a174-aa51-01uf
  Result karmstol från Hay med en stilren, industriell design perfekt för långa middagar runt matbordet. Stadig konstruktion med en lätt vikt perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Tunn ram med armstöd i pulverlackerat stål, en sits och rygg i formpressad plywood och ekfanér på ovansidan. Design av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bra att veta om Result karmstol - Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Hög, slitstark kvalitet.- Karmstolen finns i olika färgval.- Ingår i serien Result.- Djup: 485 mm.- Höjd: 810 mm.- Bredd: 550 mm. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Svart Stolar i Rökt Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x190 Cm Tomato Red / Mattlackad - Matbord & Barbord Ek Tomatröd

  hay pyramid 02 matbord 85x190 cm tomato red / mattlackad - matbord & barbord ek tomatröd
  Matbordet från Hay har en funktionell, stark konstruktion med en lätt vikt. Det har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Matbordet har en stomme i pulverlackerat stål och en bordsskiva i ek. Formgivare är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Om matbordet från Hay- Formgivare är Friso Kramer.- Matbordet finns i olika färger.- Tillverkat i Danmark.- Från serien Pyramid.- Passar med Result stol från Hay.- Passar med Pyramid bänk från Hay. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Pyramid 21 Cafébord Ø70 Cm Tomato Red / - Matbord & Barbord Mattlackad Ek Tomatröd

  hay pyramid 21 cafébord ø70 cm tomato red / - matbord & barbord mattlackad ek tomatröd
  Cafébordet från Hay har en funktionell, stark konstruktion med en lätt vikt. Det har ett modernt, stilrent uttryck perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Bordet har en stomme i pulverlackerat stål och en bordsskiva i ek. Formgivning av Friso Kramer & Wim Rietveld. Om cafébordet från Hay- Från serien Pyramid.- Passar med Result stol från Hay.- Höjd: 740 mm.- Formgivning av Friso Kramer & Wim Rietveld. Skötselråd för cafébordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Planar Sittpuff Ljusgrå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Ljusgrå - AB662-A233

  hay planar sittpuff ljusgrå - sittsäckar & sittpuffar bomull ljusgrå - ab662-a233
  Pouf Planar sittpuff i behaglig, mjuk bomullsmix med hög komfort och en klassisk design för alla hem och stilar. Multifunktionell design perfekt för vardagsrummet, för barnrummet och för hallen. Bra att veta om Planar sittpuff - Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Danmark.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 400 mm.- Längd: 590 mm. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Rengör med en fuktig trasa.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Ljusgrå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från HAY med stor omsorg.
 • Hay Planar Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Sand

  hay planar sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bomull sand
  Sittpuffen från Hay är tillverkad av behaglig, mjuk bomullsmix med idealisk storlek perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Den har en multifunktionell design perfekt för barnrummet, för hallen och för vardagsrummet. Om sittpuffen från Hay- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Danmark.- Bredd: 590 mm.- Höjd: 400 mm.- Längd: 590 mm. Skötselråd för sittpuffen- Rengör med en fuktig trasa.- Endast kemtvätt. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Hay Palissade Loungesoffa Varmförzinkad - Bänkar Varmförzinkat Stål Varmförzinkad - AA617-A234

  hay palissade loungesoffa varmförzinkad - bänkar varmförzinkat stål varmförzinkad - aa617-a234
  Palissade loungesoffa från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade loungesoffa - Den här loungesoffan ingår i Hays serie Palissade.- Loungesoffan finns i olika färgval.- Loungesoffan finns i olika utföranden.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Design av Ronan & Erwan Bouroullec.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om loungesoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Varmförzinkad Bänkar i Varmförzinkat Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Schäslong - Solstolar & Solsängar Pulverlackat Stål Sky Grey

  hay palissade schäslong - solstolar & solsängar pulverlackat stål sky grey
  Schäslongen från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om schäslongen från Hay- Den här schäslongen är en del av Hays kollektion Palissade.- Schäslongen kommer i olika färger.- Schäslongen kommer i olika modeller.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för schäslongen- Underhållsfri. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Hay Palissade Dining Bänk - Bänkar Stål Antracit

  hay palissade dining bänk - bänkar stål antracit
  Bänken från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bänken från Hay- Den här bänken är en del av Hays kollektion Palissade.- Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika modeller.- Palissade Dining uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för bänken- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hay Palissade Loungebord 81,5x86 Cm Hot Galvanized - Soffbord utomhus Stål Varmförzinkad - AC138-C457-AB04

  hay palissade loungebord 81,5x86 cm hot galvanized - soffbord utomhus stål varmförzinkad - ac138-c457-ab04
  Palissade loungebord från Hay med en sofistikerad, originell design med mjukt rundade kanter och en visuell enkelhet som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av pulverlackerat stål för att hålla i många år framöver. Perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Kombinera loungebordet med en Palissade loungestol från Hay. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2016. Bra att veta om loungebordet - Låg modell.- Erbjuds i flera färger.- Det här loungebordet ingår i Hays serie Palissade.- Designer är Ronan & Erwan Bouroullec.- Designår: 2016.- Längd: 815 mm.- Bredd: 860 mm.- Höjd: 380 mm.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om loungebordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Varmförzinkad Soffbord utomhus i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Balcony Loungebänk Dark Forest - Bänkar Stål Dark Forest - AB827-B681-AH19

  hay balcony loungebänk dark forest - bänkar stål dark forest - ab827-b681-ah19
  Balcony loungebänk från Hay med en kontrastrik, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck som aldrig går ur tiden. Den har ett spännande, kantigt formspråk med mjukt rundade hörn och en stadig stomme i pulverlackerat stål. Perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Kombinera loungebänken med en Balcony sittdyna för extra komfort. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om loungebänken - Designer är Ronan & Erwan Bouroullec.- Kombinera loungebänken med ett Balcony soffbord från Hay.- Designår: 2022.- Den här loungebänken ingår i Hays serie Balcony.- Finns även med armstöd.- Erbjuds i flera utföranden.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Bänkens mått:- Höjd: 720 mm.- Bredd: 1135 mm.- Djup: 690 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Vi har valt ut Dark Forest Bänkar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Loungesoffa Antracit - Bänkar Pulverlackat Stål Antracit - AA617-A235

  hay palissade loungesoffa antracit - bänkar pulverlackat stål antracit - aa617-a235
  Palissade loungesoffa från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade loungesoffa - Den här loungesoffan ingår i Hays serie Palissade.- Loungesoffan finns i olika färgval.- Loungesoffan finns i olika utföranden.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Design av Ronan & Erwan Bouroullec.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om loungesoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Bänk Med Armstöd - Bänkar Stål - AA611-B485

  hay palissade bänk med armstöd - bänkar stål - aa611-b485
  Palissade bänk från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av slitstarkt stål som bara blir vackrare med åren med en pulverlackerad finish för maximal hållbarhet. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade bänk - Bänken finns i olika färgval.- Den här bänken ingår i Hays serie Palissade.- Bänken finns i olika utföranden.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Kombinera bänken med en Palissade sittdyna från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Vi har valt ut Bänkar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Parkbänk Startset In/out Iron Red - Bänkar Stål Iron Red - AD113-B485

  hay palissade parkbänk startset in/out iron red - bänkar stål iron red - ad113-b485
  Palissade parkbänk från Hay med en sofistikerad, originell design med en visuell enkelhet som harmoniserar med omgivningen. Den har en mjukt rundad form med ett elegant, tidlöst uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål som bara blir vackrare med åren med en skyddande beläggning för långvarig slitstyrka. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om parkbänken - Den här parkbänken ingår i Hays serie Palissade.- Designer är Ronan & Erwan Bouroullec.- Designår: 2022.- Kombinera parkbänken med flera Palissade bänkar för att skapa din egen vackra design.- Startset med två moduler.- Erbjuds i flera kombinationer.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om parkbänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Iron Red Bänkar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Parkbänk Out Iron Red - Bänkar Stål Iron Red - AB723-B537-AH17

  hay palissade parkbänk out iron red - bänkar stål iron red - ab723-b537-ah17
  Palissade parkbänk från Hay med en modulär, originell design med en mjukt kurvad form och en visuell enkelhet som harmoniserar med omgivningen. Den har en mjukt rundad form med ett elegant, tidlöst uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål som bara blir vackrare med åren med en skyddande beläggning för långvarig slitstyrka. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om parkbänken - Modulär, ej fristående design.- Minst 2 moduler behövs.- Kombinera parkbänken med flera Palissade bänkar för att skapa din egen vackra design.- Den här parkbänken ingår i Hays serie Palissade.- Designer är Ronan & Erwan Bouroullec.- Designår: 2022.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om parkbänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Iron Red Bänkar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Bänk Utan Armstöd - Bänkar Stål Iron Red

  hay palissade bänk utan armstöd - bänkar stål iron red
  Bänken från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bänken från Hay- Den här bänken är en del av Hays kollektion Palissade.- Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika modeller.- Palissade Dining uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Kombinera bänken med en passande dyna från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för bänken- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hay Balcony Soffbord 75x76 Cm Anthracite - Soffbord utomhus Stål Antracit

  hay balcony soffbord 75x76 cm anthracite - soffbord utomhus stål antracit
  Soffbordet från Hay är perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer och har en tidlös, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck. Det har ett kantigt formspråk med rundade hörn och en stark, stabil konstruktion med en pulverlackerad finish perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Om soffbordet från Hay- Formgivare är Ronan & Erwan Bouroullec.- Formgivningsår: 2022.- Kombinera soffbordet med en Balcony loungesoffa från Hay.- Det här soffbordet är en del av Hays kollektion Balcony.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Hay Palissade Bänk - Bänkar Pulverlackat Stål Sky Grey

  hay palissade bänk - bänkar pulverlackat stål sky grey
  Bänken från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bänken från Hay- Den här bänken är en del av Hays kollektion Palissade.- Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika modeller.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för bänken- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hay Crate Lågt Bord - Sidobord & Småbord Furu Vit

  hay crate lågt bord - sidobord & småbord furu vit
  Bordet från Hay har en återlanserad design från 1930-talet med balanserade proportioner och simpel estetik med fokus på funktion och komfort. Det är tillverkat av högkvalitativ massiv furu med en lackad finish och en vädertålig ytbehandling för maximal hållbarhet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgivning av Gerrit Rietveld och Rietveld Originals X HAY. Originaldesign från år 1934. Om bordet från Hay- Återlanserad design från 1930-talet.- Låg modell.- Smart, fällbar konstruktion.- Tillverkat av massiv furu.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Crate.- Certifiering: FSC.- För inomhus- och utomhusbruk.- Finns i flera färger. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Hay Palissade Ottoman Iron Red - Fotpallar & Sittpuffar Stål Iron Red - AA618-B485

  hay palissade ottoman iron red - fotpallar & sittpuffar stål iron red - aa618-b485
  Palissade ottoman från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade ottoman - Den här ottomanen ingår i Hays serie Palissade.- Ottomanen finns i olika färgval.- Ottomanen finns i olika utföranden.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Design av Ronan & Erwan Bouroullec.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om ottomanen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Iron Red Fotpallar & Sittpuffar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Balcony Barstol 65 Cm Desert Green - Barstolar & Pallar Stål Desert Green - AB830-B683-AH18

  hay balcony barstol 65 cm desert green - barstolar & pallar stål desert green - ab830-b683-ah18
  Balcony barstol från Hay med en kontrastrik, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck som aldrig går ur tiden. Den har ett spännande, kantigt formspråk med mjukt rundade hörn och en stadig stomme i pulverlackerat stål. Perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om barstolen - Designer är Ronan & Erwan Bouroullec.- Kombinera barstolen med andra Balcony möbler från Hay.- Designår: 2022.- Den här barstolen ingår i Hays serie Balcony.- Erbjuds i flera höjder.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Desert Green Barstolar & Pallar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Palissade Barstol Sky Grey - Barstolar & Pallar Stål Sky Grey - AA609-A221

  hay palissade barstol sky grey - barstolar & pallar stål sky grey - aa609-a221
  Palissade barstol från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie Palissade.- Barstolen finns i olika färgval.- Barstolen finns i olika utföranden.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Design av Ronan & Erwan Bouroullec.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sky Grey Barstolar & Pallar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Balcony Barstol 65 Cm - Barstolar & Pallar Stål Desert Green

  hay balcony barstol 65 cm - barstolar & pallar stål desert green
  Barstolen från Hay är perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer och har en tidlös, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck. Den har ett kantigt formspråk med rundade hörn och en stark, stabil konstruktion med en pulverlackerad finish perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Om barstolen från Hay- Formgivare är Ronan & Erwan Bouroullec.- Formgivningsår: 2022.- Kombinera barstolen med andra Balcony möbler från Hay.- Finns i flera höjder.- Den här barstolen är en del av Hays kollektion Balcony.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hay Palissade Barstol Oliv - Barstolar & Pallar Stål Olivgrön

  hay palissade barstol oliv - barstolar & pallar stål olivgrön
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Pallen är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion Palissade.- Barstolen kommer i olika färger.- Barstolen kommer i olika modeller.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hay Palissade Ottoman - Fotpallar & Sittpuffar Pulverlackat Stål Sky Grey

  hay palissade ottoman - fotpallar & sittpuffar pulverlackat stål sky grey
  Ottomanen från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om ottomanen från Hay- Den här ottomanen är en del av Hays kollektion Palissade.- Ottomanen kommer i olika färger.- Ottomanen kommer i olika modeller.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för ottomanen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Hay Loop Stand Bord 250 Cm Laminat / - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay loop stand bord 250 cm laminat / - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay har en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look. Det har en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Om bordet från Hay- Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2500 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay J42 Karmstol Svart - Stolar Bok Svart - AA567-A208

  hay j42 karmstol svart - stolar bok svart - aa567-a208
  Med J42 får du en stilren och tidlös stol som kombinerar hög kvalitet med optimal komfort. Oljade eller färgade ytbehandlingar finns tillgängliga i både ek och bok. Det är ingen tvekan om att J42 är en äkta designklassiker som kan gå i arv i generationer! Design av Børge Mogensen. Bra att veta om karmstolen - Ingår i serien J.- Gjord av massivt trä.- Design av Børge Mogensen.- Välj mellan olika färger.- Certifierad enligt: FSC.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Djup: 535 mm.- Bredd: 575 mm.- Höjd: 870 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Vi har valt ut Svart Stolar i Bok från HAY med stor omsorg.
 • Hay Rebar Sidobord 49x80 Cm Fossil Grey - Sidobord & Avlastningsbord Stål Fossil Grey - AD131-A391-AK88

  hay rebar sidobord 49x80 cm fossil grey - sidobord & avlastningsbord stål fossil grey - ad131-a391-ak88
  Rebar är ett sidobord från varumärket HAY som med dess stilrena estetik och noggrant valda materialkombination tar sin självklara plats i både privata och offentliga rum. Med Rebar sidobord får du en högkvalitativ, mångsidig möbel med fokus på tidlös design som garanterat kommer följa med i många år framöver. Den vackra marmorskivan och brickan i stål kan med fördel arrangeras om efter eget tyckte och smak. Rebar finns i flera olika modeller och färger. Design av Sylvain Willenz. Bra att veta om sidobordet - Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Ingår i serien Rebar.- Design av Sylvain Willenz.- Erbjuds i flera färger.- Bordsskiva i marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Vi har valt ut Fossil Grey Sidobord & Avlastningsbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Rebar Sidobord 49x80 Cm Alabaster - Sidobord & Avlastningsbord Stål Alabaster - AD132-A391-AK89

  hay rebar sidobord 49x80 cm alabaster - sidobord & avlastningsbord stål alabaster - ad132-a391-ak89
  Rebar är ett sidobord från varumärket HAY som med dess stilrena estetik och noggrant valda materialkombination tar sin självklara plats i både privata och offentliga rum. Med Rebar sidobord får du en högkvalitativ, mångsidig möbel med fokus på tidlös design som garanterat kommer följa med i många år framöver. Den vackra marmorskivan och brickan i stål kan med fördel arrangeras om efter eget tyckte och smak. Rebar finns i flera olika modeller och färger. Design av Sylvain Willenz. Bra att veta om sidobordet - Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Ingår i serien Rebar.- Design av Sylvain Willenz.- Erbjuds i flera färger.- Bordsskiva i marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Vi har valt ut Alabaster Sidobord & Avlastningsbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay J42 Karmstol - Stolar Ek Mörkoljad Ek

  hay j42 karmstol - stolar ek mörkoljad ek
  Karmstolen från Hay har en klassisk design i massivt trä som aldrig går ur tiden. Den har ett lätt lutande ryggstöd med brett placerade rundstavar, en mjukt rundad sittdel och kurvade armstöd för extra komfort. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgivning av Børge Mogensen. Om karmstolen från Hay- Från serien J.- Gjord av massivt trä.- Formgivning av Børge Mogensen.- Välj mellan olika färger.- Certifiering: FSC.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Djup: 535 mm.- Bredd: 575 mm.- Höjd: 870 mm.- Sittdjup: 400 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay J110 Karmstol Lackad Ek - Stolar Bok Lackerad Ek

  hay j110 karmstol lackad ek - stolar bok lackerad ek
  Karmstolen från Hay har en klassisk design med fokus på funktion och komfort. Den är tillverkad av massivt trä med en lång, lätt lutande rygg och mjukt kurvade armstöd för extra komfort. Formgivning av Poul M. Volther. Om karmstolen från Hay- Finns i flera färger.- Certifiering: FSC.- Från serien J.- Formgivning av Poul M. Volther.- Gjord av massivt trä.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Bredd: 530 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sittdjup: 420 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay J110 Karmstol - Stolar Bok Slate Blue

  hay j110 karmstol - stolar bok slate blue
  Karmstolen från Hay har en klassisk design med fokus på funktion och komfort. Den är tillverkad av massivt trä med en lång, lätt lutande rygg och mjukt kurvade armstöd för extra komfort. Formgivning av Poul M. Volther. Om karmstolen från Hay- Finns i flera färger.- Certifiering: FSC.- Från serien J.- Formgivning av Poul M. Volther.- Gjord av massivt trä.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Bredd: 530 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sittdjup: 420 mm.- Sitthöjd: 445 mm. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Tapis Matta 60x95 Cm - Dörrmattor Bomull Röd

  hay tapis matta 60x95 cm - dörrmattor bomull röd
  Mattan från Hay har robust, tidlös stil i bomull och jute med vackert mönster perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den har slitstarkt naturmaterial för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Julie Richoz. Om mattan från Hay- Gjord av jute, bomull och polyester.- Från serien Tapis.- Mattan finns i olika färger.- Bredd: 600 mm.- Längd: 950 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för mattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Hay Soft Edge 80 Barstol - Barstolar Ekfanér Soft Black

  hay soft edge 80 barstol - barstolar ekfanér soft black
  Barstolen från Hay har en organisk formgivning med starka kurvor och en extrem lätthet för att skapa en minimalistisk design med hög komfort. Den har ett enhetligt uttryck med en sits i ekfanér och en stomme i pulverlackerat stål perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Iskos-Berlin. Originaldesign från år 2016. Om barstolen från Hay- Soft Edge 80 uppskattas för den höga komforten.- Formgivning av Iskos-Berlin.- Sits i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat stål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Chisel Loungefåtölj Svart Ek - Fåtöljer Ekfanér Svart Ek - AD583-D090-AA51

  hay chisel loungefåtölj svart ek - fåtöljer ekfanér svart ek - ad583-d090-aa51
  Chisel loungefåtölj från HAY är en väldesignad och bekväm möbel med ett tidlöst utseende. Med ett lätt bakåtlutad ryggstöd, bred sits och vinklade ben erbjuder den optimal komfort. Designad av Andreas Bergsaker för att passa in i alla hem och för att hålla i generationer. Design av Andreas Bergsaker. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om Chisel loungefåtölj - Erbjuds i flera utföranden.- Finns även med klädd framsida.- Tillverkad i Europa.- Certifierad enligt: FSC.- Design av Andreas Bergsaker. Vi har valt ut Svart Ek Fåtöljer i Ekfanér från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Bord Ø35 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Stål Mässingpläterad

  hay slit bord ø35 cm - sidobord & avlastningsbord stål mässingpläterad
  Bordet från Hay har en kompakt, mångsidig design med ett tidlöst, minimalistiskt utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning. Om bordet från Hay- Mångsidig, kompakt design.- Skulptural form.- Högkvalitativt material.- Välj mellan olika färger och material.- Bordet finns i olika storlekar.- Från serien Slit. Skötselråd för bordet- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Chisel Loungefåtölj - Fåtöljer fanér Ek

  hay chisel loungefåtölj - fåtöljer fanér ek
  Loungefåtölj från Hay med en tidlös, väl genomtänkt design med fokus på komfort och estetik. Den har ett lätt bakåtlutat ryggstöd, en bred sits och vinklade ben för optimal komfort. Välj mellan olika färger och material. Formgivning av Andreas Bergsaker. Originaldesign från år 2023. Om loungefåtöljen från Hay- Finns i flera utföranden.- Finns även med klädd framsida.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Andreas Bergsaker.- Certifiering: FSC. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Hay Chisel Loungefåtölj Med Klädd Framsida / Fårskinn Mohawi 21 - Fåtöljer sfanér Valnöt

  hay chisel loungefåtölj med klädd framsida / fårskinn mohawi 21 - fåtöljer sfanér valnöt
  Loungefåtölj från Hay med en tidlös, väl genomtänkt design med fokus på komfort och estetik. Den har ett lätt bakåtlutat ryggstöd, en bred sits och vinklade ben för optimal komfort. Välj mellan olika färger och material. Formgivning av Andreas Bergsaker. Originaldesign från år 2023. Om loungefåtöljen från Hay- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Andreas Bergsaker.- Certifiering: FSC, EU Ecolabel. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Hay Hee Loungestol - Fåtöljer Pulverlackat Stål Fall Green

  hay hee loungestol - fåtöljer pulverlackat stål fall green
  Loungestolen från Hay har en minimalistisk, dansk formgivning perfekt för designälskaren. Den är tillverkad av svetsat stål med en skyddande, vädertålig utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Den har ett avslappnat uttryck med en luftig, lätt känsla. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om loungestolen från Hay- Plasttassar ingår.- Loungestolen är stapelbar.- Den här loungestolen är en del av Hays kollektion Hee.- Loungestolen kommer i olika färger.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Hee uppskattas för den luftiga, lätta designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Hay Hee Loungestol - Fåtöljer Pulverlackat Stål Svart

  hay hee loungestol - fåtöljer pulverlackat stål svart
  Loungestolen från Hay har en minimalistisk, dansk formgivning perfekt för designälskaren. Den är tillverkad av svetsat stål med en skyddande, vädertålig utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Den har ett avslappnat uttryck med en luftig, lätt känsla. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om loungestolen från Hay- Plasttassar ingår.- Loungestolen är stapelbar.- Den här loungestolen är en del av Hays kollektion Hee.- Loungestolen kommer i olika färger.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Hee uppskattas för den luftiga, lätta designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Hay Tapis Matta 60x95 Cm - Dörrmattor Bomull Grå

  hay tapis matta 60x95 cm - dörrmattor bomull grå
  Mattan från Hay har robust, tidlös stil i bomull och jute med vackert mönster perfekt för att få hallen att se mer välkomnande ut. Den har slitstarkt naturmaterial för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Julie Richoz. Om mattan från Hay- Gjord av jute, bomull och polyester.- Från serien Tapis.- Mattan finns i olika färger.- Bredd: 600 mm.- Längd: 950 mm.- Tillverkad i Indien. Skötselråd för mattan- Rengör med dammsugare. Shoppa Dörrmattor och mer Mattor hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 90x200x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/svart Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Svart - AB006-A537-AB40

  hay cph 30 bord 90x200x74 cm vattenbaserad lackad ek/svart linoleum - matbord & barbord plywood svart - ab006-a537-ab40
  Copenhague CPH 30 bord från Hay med en rektangulär, slitstark bordsskiva som går att få i olika material. Det har ett underrede i massivt trä med vackra, utställda ben och en funktionell, tidlös design. Det har en fasad kant med matchande färg och en skandinavisk, luftig känsla perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Copenhague CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord med utställda ben.- Högkvalitativa material i massivt trä.- 5 års garanti.- Lätt att hålla ren och fräsch.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Bordet kommer i olika material.- Bordet finns i olika färgval.- Bredd: 900 mm.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Copenhague. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 300x90x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/svart Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Svart - AB006-A539-AB40

  hay cph 30 bord 300x90x74 cm vattenbaserad lackad ek/svart linoleum - matbord & barbord plywood svart - ab006-a539-ab40
  CPH 30 bord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben och en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 250x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/vit - Matbord & Barbord Laminat Vit - AB006-A540-AB44

  hay cph 30 bord 250x120x74 cm vattenbaserad lackad ek/vit - matbord & barbord laminat vit - ab006-a540-ab44
  CPH 30 bord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben och en slitstark, rektangulär bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Längd: 2500 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Laminat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 300x120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek - Matbord & Barbord Plywood Ek - AB006-A541-AB39

  hay cph 30 bord 300x120x74 cm vattenbaserad lackad ek - matbord & barbord plywood ek - ab006-a541-ab39
  CPH 30 bord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben och en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 90x250x74 Cm Svart Vattenbaserad Lackad /svart Linoleum - Matbord & Barbord Ek Svart - AB005-A538-AB38

  hay cph 30 bord 90x250x74 cm svart vattenbaserad lackad /svart linoleum - matbord & barbord ek svart - ab005-a538-ab38
  Copenhague CPH 30 bord från Hay med en rektangulär, slitstark bordsskiva som går att få i olika material. Det har ett FSC-certifierat underrede i massivt trä med vackra, utställda ben och en funktionell, tidlös design. Det har en fasad kant med matchande färg och en skandinavisk, luftig känsla perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Copenhague CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord med utställda ben.- Högkvalitativa material i FSC-certifierat massivt trä.- 5 års garanti.- Lätt att hålla ren och fräsch.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Bordet kommer i olika material.- Bordet kommer i olika färger.- Bredd: 900 mm.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Copenhague.- Finns även som mindre bord. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 250x120x74 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek/svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - AB005-A540-AB38

  hay cph 30 bord 250x120x74 cm svart vattenbaserad lackad ek/svart - matbord & barbord linoleum svart - ab005-a540-ab38
  CPH 30 bord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben och en slitstark, rektangulär bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Längd: 2500 mm.- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 30 Bord 300x120x74 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek - Matbord & Barbord Plywood Svartlackad Ek - AB005-A541-AB37

  hay cph 30 bord 300x120x74 cm svart vattenbaserad lackad ek - matbord & barbord plywood svartlackad ek - ab005-a541-ab37
  CPH 30 bord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett underrede i massiv ek med vackra, utställda ben och en slitstark bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en fasad kant med matchande färg. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 30 bord - Rektangulärt, mångsidigt bord.- Högkvalitativa material.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- 5 års garanti.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartlackad Ek Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Two-colour Bord Ø105 Cm Ljusgrå / Ochre - Matbord & Barbord Valkromat Ljusgrå - AB207-A828-AE53

  hay two-colour bord ø105 cm ljusgrå / ochre - matbord & barbord valkromat ljusgrå - ab207-a828-ae53
  Two-Colour bord från Hay med en lekfull, modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har en stabil konstruktion med minimalistiska, rundade ben i stål och en vacker bordsskiva i valchromat med en miljövänlig, vattenbaserad lackad finish. Bordet har härliga färgkombinationer som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Muller Van Severen. Bra att veta om Two-Colour bord - Bordet finns i olika utföranden.- Vacker bordsskiva i genomfärgad, robust MDF.- FSC-certifierat material.- Vattenbaserad, miljövänlig finish.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Vackra färgkombinationer.- Diameter: 1050 mm.- Höjd: 740 mm.- Design av Muller Van Severen.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ljusgrå Matbord & Barbord i Valkromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Two-colour Bord Ø105 Cm Vinröd / Röd - Matbord & Barbord Valkromat Röd - AB208-A828-AE52

  hay two-colour bord ø105 cm vinröd / röd - matbord & barbord valkromat röd - ab208-a828-ae52
  Two-Colour bord från Hay med en lekfull, modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har en stabil konstruktion med minimalistiska, rundade ben i stål och en vacker bordsskiva i valchromat med en miljövänlig, vattenbaserad lackad finish. Bordet har härliga färgkombinationer som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Muller Van Severen. Bra att veta om Two-Colour bord - Bordet finns i olika utföranden.- Vacker bordsskiva i genomfärgad, robust MDF.- FSC-certifierat material.- Vattenbaserad, miljövänlig finish.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Vackra färgkombinationer.- Diameter: 1050 mm.- Höjd: 740 mm.- Design av Muller Van Severen.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Röd Matbord & Barbord i Valkromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Twocolour Bord 240x90 Cm Vinröd / Röd - Matbord & Barbord Valkromat Röd - AB208-A827-AE52

  hay twocolour bord 240x90 cm vinröd / röd - matbord & barbord valkromat röd - ab208-a827-ae52
  Two-Colour bord från Hay med en lekfull, modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har en stabil konstruktion med minimalistiska, rundade ben i stål och en vacker bordsskiva i valchromat med en miljövänlig, vattenbaserad lackad finish. Bordet har härliga färgkombinationer som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Muller Van Severen. Bra att veta om Two-Colour bord - Bordet finns i olika utföranden.- Vacker bordsskiva i genomfärgad, robust MDF.- FSC-certifierat material.- Vattenbaserad, miljövänlig finish.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Vackra färgkombinationer.- Längd: 2400 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Design av Muller Van Severen.- Denna produkt levereras omonterad.- Plattpackat. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Röd Matbord & Barbord i Valkromat från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Bord Ø90x74 Cm Vattenbaserad Lackad Valnöt - Matbord & Barbord Plywood Valnöt - AB260-A529-AE61

  hay cph 20 bord ø90x74 cm vattenbaserad lackad valnöt - matbord & barbord plywood valnöt - ab260-a529-ae61
  Copenhague CPH 20 bord från Hay med en rund bordsskiva för mångsidiga användningsområden. Det har en tidlös, dansk design med en slitstark yta perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massivt trä med tre utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Copenhague CPH 20 bord - Runt, mångsidigt bord med tre utställda ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet finns i olika färgval.- Bordet kommer i olika material.- Finns även som en större storlek.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Skruvar ingår.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Valnöt Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 25 Bord Ø140x74 Cm Vattenbaserad Lackad Valnöt / Mörkgrå - Matbord & Barbord Plywood Mörkgrå - AB261-A535-AE64

  hay cph 25 bord ø140x74 cm vattenbaserad lackad valnöt / mörkgrå - matbord & barbord plywood mörkgrå - ab261-a535-ae64
  Copenhague CPH 25 bord från Hay med en rund bordsskiva med slitstark yta i olika färger att välja mellan. Det är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden och ett bordsunderrede i FSC-certifierat massivt trä med fyra utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Copenhague CPH 25 bord - Runt, mångsidigt bord med fyra utställda ben.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 1400 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Mörkgrå Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Benbock 2-pack - Matbord & Barbord Pulverlackat Stål Vit

  hay loop stand benbock 2-pack - matbord & barbord pulverlackat stål vit
  Benbocken från Hay har en enkel, minimalistisk design med tre ben för ökad stabilitet. Den har en industriell look i pulverlackerad metall perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Om benbocken från Hay- Förpackningsantal: 2.- Den här benbocken är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Benbocken kommer i olika färger.- Skruvar ingår.- Enkel att montera.- Djup: 370 mm.- Bredd: 645 mm.- Höjd: 720 mm. Skötselråd för benbocken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Loop Stand Benbock 2-pack - Matbord & Barbord Pulverlackat Stål Svart

  hay loop stand benbock 2-pack - matbord & barbord pulverlackat stål svart
  Benbocken från Hay har en enkel, minimalistisk design med tre ben för ökad stabilitet. Den har en industriell look i pulverlackerad metall perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Om benbocken från Hay- Förpackningsantal: 2.- Den här benbocken är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Benbocken kommer i olika färger.- Skruvar ingår.- Enkel att montera.- Djup: 370 mm.- Bredd: 645 mm.- Höjd: 720 mm. Skötselråd för benbocken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Brickbord 40x60 Cm - Soffbord Pulverlackat Stål Varmgrå

  hay brickbord 40x60 cm - soffbord pulverlackat stål varmgrå
  Brickbordet från Hay har en luftig, industriell design i pulverlackerad metall. Det har en smart, avtagbar bricka på ovansidan perfekt för både vardag och fest. Kombinera olika storlekar för att skapa din egna personliga look. Om brickbordet från Hay- Kan även användas som ett sängbord.- Multifunktionell design.- Brickbordet kommer i olika storlekar.- Brickbordet kommer i olika färger.- Avtagbar bricka.- Bredd: 400 mm.- Längd: 600 mm.- Höjd: 500 mm. Skötselråd för brickbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm - Soffbord Pulverlackat Stål Toffee

  hay dlm bord ø38 cm - soffbord pulverlackat stål toffee
  Bordet från Hay har en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva. Det har ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Om bordet från Hay - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 380 mm.- Höjd: 580 mm. Skötselråd för bordet - Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm - Soffbord Pulverlackat Stål Cherry Red High Gloss

  hay dlm bord ø38 cm - soffbord pulverlackat stål cherry red high gloss
  Bordet från Hay har en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva. Det har ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Om bordet från Hay - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 380 mm.- Höjd: 580 mm. Skötselråd för bordet - Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Deep Blue High Gloss

  hay brickbord 40x40 cm - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål deep blue high gloss
  Brickbordet från Hay har en luftig, industriell design i pulverlackerad metall. Det har en smart, avtagbar bricka på ovansidan perfekt för både vardag och fest. Kombinera olika storlekar för att skapa din egna personliga look. Om brickbordet från Hay- Kan även användas som ett sängbord.- Multifunktionell design.- Brickbordet kommer i olika storlekar.- Brickbordet kommer i olika färger.- Avtagbar bricka.- Bredd: 400 mm.- Längd: 400 mm.- Höjd: 440 mm. Skötselråd för brickbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Chocolate High Gloss

  hay brickbord 40x40 cm - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål chocolate high gloss
  Brickbordet från Hay har en luftig, industriell design i pulverlackerad metall. Det har en smart, avtagbar bricka på ovansidan perfekt för både vardag och fest. Kombinera olika storlekar för att skapa din egna personliga look. Om brickbordet från Hay- Kan även användas som ett sängbord.- Multifunktionell design.- Brickbordet kommer i olika storlekar.- Brickbordet kommer i olika färger.- Avtagbar bricka.- Bredd: 400 mm.- Längd: 400 mm.- Höjd: 440 mm. Skötselråd för brickbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Toffee

  hay brickbord 40x40 cm - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål toffee
  Brickbordet från Hay har en luftig, industriell design i pulverlackerad metall. Det har en smart, avtagbar bricka på ovansidan perfekt för både vardag och fest. Kombinera olika storlekar för att skapa din egna personliga look. Om brickbordet från Hay- Kan även användas som ett sängbord.- Multifunktionell design.- Brickbordet kommer i olika storlekar.- Brickbordet kommer i olika färger.- Avtagbar bricka.- Bredd: 400 mm.- Längd: 400 mm.- Höjd: 440 mm. Skötselråd för brickbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Peppermint Green

  hay brickbord 40x40 cm - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål peppermint green
  Brickbordet från Hay har en luftig, industriell design i pulverlackerad metall. Det har en smart, avtagbar bricka på ovansidan perfekt för både vardag och fest. Kombinera olika storlekar för att skapa din egna personliga look. Om brickbordet från Hay- Kan även användas som ett sängbord.- Multifunktionell design.- Brickbordet kommer i olika storlekar.- Brickbordet kommer i olika färger.- Avtagbar bricka.- Bredd: 400 mm.- Längd: 400 mm.- Höjd: 440 mm. Skötselråd för brickbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / Hallingdal Grey - Kontorsstolar Hallingdal Gray

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / hallingdal grey - kontorsstolar hallingdal gray
  Stolen från Hay har en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar. Den har ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från Hay- Stolen kommer i olika modeller.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Aac53 Soft Stol 5 Star Swivel Aluminium / - Kontorsstolar Swarm Multi

  hay aac53 soft stol 5 star swivel aluminium / - kontorsstolar swarm multi
  Stolen från Hay har en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en omfamnande, supermjuk sits i polypropen och vadd med olika klädslar. Den har ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Om stolen från Hay- Stolen kommer i olika modeller.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 Soft uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Skötselråd för stolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kontorsstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Skrivbord Plywood Vit

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek/ laminat - skrivbord plywood vit
  Skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta. Skrivbordet har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidig användning. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Skrivbordet finns i olika färger.- Skrivbordet finns i material.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- 5 års garanti.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Skruvar ingår.- Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Skötselråd för skrivbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Svart Vattenbaserad Lackad Ek - Skrivbord Plywood Svartlackad Ek

  hay cph 10 skrivbord svart vattenbaserad lackad ek - skrivbord plywood svartlackad ek
  Skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta. Skrivbordet har en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidig användning. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Om skrivbordet från Hay- Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Skrivbordet finns i olika färger.- Skrivbordet finns i material.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- 5 års garanti.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Skruvar ingår.- Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Skötselråd för skrivbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Vattenbaserad Lackad Ek / Laminat - Soffbord Plywood Vit

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm vattenbaserad lackad ek / laminat - soffbord plywood vit
  Sidobordet från Hay är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om sidobordet från Hay- Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet kommer i olika färger.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sidobordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph20 Bord Ø90 Cm Vattenbaserad Lackad Ek / Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Grå

  hay cph20 bord ø90 cm vattenbaserad lackad ek / linoleum - matbord & barbord plywood grå
  Bordet från Hay har en rund bordsskiva för mångsidiga användningsområden. Det har en tidlös, dansk design med en slitstark yta perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massivt trä med tre utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med tre utställda ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Finns även som en större storlek.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Skruvar ingår.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph20 Bord Ø90x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek / Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph20 bord ø90x74 cm vattenbaserad lackad ek / laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay har en rund bordsskiva för mångsidiga användningsområden. Det har en tidlös, dansk design med en slitstark yta perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massivt trä med tre utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med tre utställda ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Finns även som en större storlek.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Skruvar ingår.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph20 Bord Ø120x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek / Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph20 bord ø120x74 cm vattenbaserad lackad ek / laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay har en rund bordsskiva för mångsidiga användningsområden. Det har en tidlös, dansk design med en slitstark yta perfekt för hemmet såväl som kontoret. Det har ett bordsunderrede i massivt trä med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med tre utställda ben.- Bordsunderrede i massivt trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 740 mm.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Finns även som en mindre storlek.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Skruvar ingår. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 25 Bord Ø140x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph 25 bord ø140x74 cm vattenbaserad lackad ek/ laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en rund bordsskiva med slitstark yta i olika färger att välja mellan. Det har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett bordsunderrede i FSC-certifierat massivt trä med fyra utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med fyra utställda ben.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 1400 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Cph 30 Bord 90x200x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Svart

  hay cph 30 bord 90x200x74 cm vattenbaserad lackad ek/ linoleum - matbord & barbord plywood svart
  Bordet från Hay har en rektangulär, slitstark bordsskiva som går att få i olika material. Det har ett underrede i massivt trä med vackra, utställda ben. Det har en funktionell, tidlös design, en fasad kant med matchande färg och en skandinavisk, luftig känsla perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Rektangulärt, mångsidigt bord med utställda ben.- Högkvalitativa material i massivt trä.- 5 års garanti.- Lätt att hålla ren och fräsch.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Bordet kommer i olika material.- Bordet kommer i olika färger.- Bredd: 900 mm.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Copenhague. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Pyramid Bench 12 190x40 Black Frame/clear - Bänkar Ek Svart - AA644-A300-AI49

  hay pyramid bench 12 190x40 black frame/clear - bänkar ek svart - aa644-a300-ai49
  Pyramid bench 12 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 60x60 Cm Varmgrå - Soffbord Pulverlackat Stål Varmgrå - AA685-A362-AA81

  hay brickbord 60x60 cm varmgrå - soffbord pulverlackat stål varmgrå - aa685-a362-aa81
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Varmgrå Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Varmgrå - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Varmgrå - AA685-A360-AA81

  hay brickbord 40x40 cm varmgrå - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål varmgrå - aa685-a360-aa81
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Varmgrå Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Coda White - Kontorsstolar Coda White - AA280-A001-AA32

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / coda white - kontorsstolar coda white - aa280-a001-aa32
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Designad av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen ingår i Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Coda White Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Bench 11 85x40 Black Frame/clear - Bänkar Ek Svart - AA642-A298-AI49

  hay pyramid bench 11 85x40 black frame/clear - bänkar ek svart - aa642-a298-ai49
  Pyramid bench 12 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Cream White - Sidobord & Avlastningsbord Granit Gräddvit - AA692-A375-AA97

  hay bowler sidobord cream white - sidobord & avlastningsbord granit gräddvit - aa692-a375-aa97
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Gräddvit Sidobord & Avlastningsbord i Granit från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Grå - Soffbord Pulverlackat Stål Grå - AA690-A369-AA93

  hay dlm bord ø38 cm grå - soffbord pulverlackat stål grå - aa690-a369-aa93
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Grå Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Fall Green - Barstolar Pulverlackat Stål Fall Green - AA599-A223

  hay hee barstol låg fall green - barstolar pulverlackat stål fall green - aa599-a223
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Fall Green Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Loungestol Svart - Fåtöljer Pulverlackat Stål Svart - AA601-A219

  hay hee loungestol svart - fåtöljer pulverlackat stål svart - aa601-a219
  Hee Lounge är en stilren loungestol från Hay i enkel skandinavisk design. Filosofin bakom Hee-stolen är att ta en stol och göra den perfekt på varje detalj genom att lyfta designen en nivå, förenkla den och förbättra användbarheten. Stolen är tillverkad i lackerat stål vilket gör den utmärkt som både inne- och utemöbel. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Hög Svart - Barstolar Stål Svart - AA596-A219

  hay revolver barpall hög svart - barstolar stål svart - aa596-a219
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i svart pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Hög Asphalt Grey - Barstolar Pulverlackat Stål Asphalt Grey - AA600-A222

  hay hee barstol hög asphalt grey - barstolar pulverlackat stål asphalt grey - aa600-a222
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Asphalt Grey Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - AA690-A369-AA56

  hay dlm bord ø38 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - aa690-a369-aa56
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Deep Blue High Gloss - Soffbord Pulverlackat Stål Deep Blue High Gloss - AA690-A369-AA82

  hay dlm bord ø38 cm deep blue high gloss - soffbord pulverlackat stål deep blue high gloss - aa690-a369-aa82
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Deep Blue High Gloss Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Bella Soffbord 60x39 Cm Svart Vattenbaserad Lackad - Soffbord Ek Svart - AA683-A357-AA75

  hay bella soffbord 60x39 cm svart vattenbaserad lackad - soffbord ek svart - aa683-a357-aa75
  Bella soffbord från Hay designades främst för Bella Sky Hotel i Köpenhamn. Efter ett fåtal ändringar är nu bordet en del av Hays kollektion. Fungerar likväl som kaffebord och kommer i flera olika storlekar och färger. Gjord i massiv ek och vattenbaserad lackad ekfanér. Finns i både 45 cm och 60 cm diameter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Mirror - Soffbord Stål Mirror - AA686-A364-AA86

  hay slit round bord mirror - soffbord stål mirror - aa686-a364-aa86
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Mirror Soffbord i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svart - AA599-A219

  hay hee barstol låg svart - barstolar pulverlackat stål svart - aa599-a219
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Svart Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x60 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - AA685-A361-AA55

  hay brickbord 40x60 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - aa685-a361-aa55
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x250 Cm Svart / Mörkoljad - Matbord & Barbord Ek Svart - AA640-A296-AA63

  hay pyramid 02 matbord 85x250 cm svart / mörkoljad - matbord & barbord ek svart - aa640-a296-aa63
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x300 Cm Svart / Mattlackad - Matbord & Barbord Ek Svart - AA641-A297-AI48

  hay pyramid 02 matbord 85x300 cm svart / mattlackad - matbord & barbord ek svart - aa641-a297-ai48
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / Divina Blue - Kontorsstolar Divina Blue - AA282-A001-AA37

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / divina blue - kontorsstolar divina blue - aa282-a001-aa37
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Stolen har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Divina Blue Kontorsstolar från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Hög Svartbetsad Ek/svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svartbetsad Ek - AA584-A216

  hay cornet barstol hög svartbetsad ek/svart - barstolar pulverlackat stål svartbetsad ek - aa584-a216
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i svart pulverlackat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö eller på ett kontor. Barstolen erbjuds i två olika höjder och finns i olika färger på sitsen och stålunderredet. Barstolen levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Barstolar i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Toffee - Soffbord Pulverlackat Stål Toffee - AA690-A369-AA84

  hay dlm bord ø38 cm toffee - soffbord pulverlackat stål toffee - aa690-a369-aa84
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Toffee Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 30x30 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - AA685-A359-AA56

  hay brickbord 30x30 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - aa685-a359-aa56
  Att ersätta större kaffebord i kombination med mindre bord är idén bakom Hays kollektion av Tray brickbord.Borden finns i olika storlekar och även olika färger. Benen på Tray bord är i pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 60x60 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - AA685-A362-AA55

  hay brickbord 60x60 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - aa685-a362-aa55
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Svart Underrede / Grön - Barstolar Polypropylen Grön - 78996

  hay aas 38 barstol hög svart underrede / grön - barstolar polypropylen grön - 78996
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett låg ryggstöd för extra komfort. Barstolen har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Design av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen ingår i Hays serie About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Barstolar i Polypropylen från HAY med stor omsorg.
 • Hay Aal 83 Soft Duo Fåtölj Svart Vattenbaserad Lack/dot02/remix152 - Fåtöljer Ull Svart - AA784-A001-AC24-01YR

  hay aal 83 soft duo fåtölj svart vattenbaserad lack/dot02/remix152 - fåtöljer ull svart - aa784-a001-ac24-01yr
  AAL 83 Soft fåtölj från Hay med en minimalistisk, skulpterad design perfekt för designälskaren. Fåtöljen har en formgjuten ram med en vadderad, mysig sits och mjukt kurvade armstöd.Bra att veta om AAL83 Soft fåtölj- Loungestolen finns i olika utföranden.- Den här loungestolen är en del av Hays kollektion About A Chair.Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Ull från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Desk 01 140x75 Black Frame/smoked - Skrivbord Ek Svart - AA638-A294-AA62

  hay pyramid desk 01 140x75 black frame/smoked - skrivbord ek svart - aa638-a294-aa62
  Pyramid desk 01 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Skrivbordet är designat 1959 särskilt för sin hållbara och smakfulla design. Skrivbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Skrivbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till hemmet och kontoret. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Mags 3-sits Modulsoffa Comb. 5 Vänster Hallingdal 130 Ljusgrå - Hörnsoffor & Divansoffor Textil Ljusgrå - 101737-120

  hay mags 3-sits modulsoffa comb. 5 vänster hallingdal 130 ljusgrå - hörnsoffor & divansoffor textil ljusgrå - 101737-120
  Mags soffa från Hay.Vad gör en soffa snygg? Allt det som inte syns. Fjädringen, sammansättningen av skum och klädselns hållbarhet. Hay har gett alla dessa komponenter hög prioritet vid utformningen av Mags soffa. Det höga armstödet och den djupa sitsen gör Mags idealisk för avkoppling. Mags är klädd i tyget Hallingdal från Kvadrat, ett fint ulltyg 70% ny ull, 30% viskos med en bra slitstyrka. Vi har valt ut Ljusgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Textil från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Svart - AA685-A360-AA55

  hay brickbord 40x40 cm svart - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål svart - aa685-a360-aa55
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Pyramid 02 Matbord 85x190 Cm Svart / Mattlackad - Matbord & Barbord Ek Svart - AA641-A295-AI48

  hay pyramid 02 matbord 85x190 cm svart / mattlackad - matbord & barbord ek svart - aa641-a295-ai48
  Designer är Friso Kramer. Tillverkat i Danmark. Bra att veta om Pyramid 02 matbord - Passar med Result stol från Hay. - Designer är Friso Kramer.- Passar med Pyramid bänk från Hay.- Matbordet finns i olika färgval.- Ingår i serien Pyramid.- Tillverkat i Danmark. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x60 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - AA685-A361-AA56

  hay brickbord 40x60 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - aa685-a361-aa56
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från HAY med stor omsorg.
 • Hay Soft Edge 32 Hög Barstol Vattenbaserad Lackad - Barstolar Ek - AA509-A406-AA51-01UF

  hay soft edge 32 hög barstol vattenbaserad lackad - barstolar ek - aa509-a406-aa51-01uf
  Soft Edge barstol från HAY, designad av Iskos-Berlin. Genom att utforska innovativa utvecklingar inom formade plywood-tekniker så skapar Iskos-Berlin tillsammans med HAY en underbar barstol. Soft Edge blandar starka kurvor med ett tunt utseende för att skapa en tredimensionell helhet. Alla kanter är väldigt tunna och de mjukt formade sätena är böjda ifrån kroppen. Barstolen är optimerad för människan som jämt flyttar och rör på sig, även när man sitter på en stol! Utöver den fantastiska formen går barstolen även att staplas. Detta gör den lämplig för både privata miljöer och allmänna! Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Bella Soffbord 45x49 Cm Svart Vattenbaserad Lackad - Soffbord Ek Svart - AA683-A355-AA75

  hay bella soffbord 45x49 cm svart vattenbaserad lackad - soffbord ek svart - aa683-a355-aa75
  Bella soffbord från Hay designades främst för Bella Sky Hotel i Köpenhamn. Efter ett fåtal ändringar är nu bordet en del av Hays kollektion. Fungerar likväl som kaffebord och kommer i flera olika storlekar och färger. Gjord i massiv ek och vattenbaserad lackad ekfanér. Finns i både 45 cm och 60 cm diameter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/grön - Skrivbord Linoleum Grön - AB017-A553-AB43

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/grön - skrivbord linoleum grön - ab017-a553-ab43
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Skrivbord i Linoleum från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/off-white - Skrivbord Linoleum Ek - AB017-A553-AB42

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/off-white - skrivbord linoleum ek - ab017-a553-ab42
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Linoleum från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Vattenbaserad Lackad Ek - Soffbord Plywood Ek - AA995-A528-AB39

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm vattenbaserad lackad ek - soffbord plywood ek - aa995-a528-ab39
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Ek Soffbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Barbord Ø70x105 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek / Svart Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Svart - AA994-A531-AB38

  hay cph 20 barbord ø70x105 cm svart vattenbaserad lackad ek / svart linoleum - matbord & barbord plywood svart - aa994-a531-ab38
  CPH 20 barbord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Bordet är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 barbord - Runt, mångsidigt barbord med tre ben.- Slitstark bordsskiva.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 700 mm.- Höjd: 1050 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Barbordet finns i olika färgval.- Barbordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kombinera barbordet med barstolar från Hay.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om barbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/svart Linoleum - Skrivbord Plywood Svart - AA989-A526-AB40

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek/svart linoleum - skrivbord plywood svart - aa989-a526-ab40
  CPH 10 skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidig användning. Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 10 skrivbord - Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Skruvar ingår.- Garanti: 5 år.- Det här skrivbordet ingår i Hays serie CPH Collection.- Skrivbordet finns i olika material.- Skrivbordet finns i olika färgval.- Design av Ronan & Erwan Bouroullec. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Plywood från HAY med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek - Soffbord Plywood Svartlackad Ek - AA994-A528-AB37

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm svart vattenbaserad lackad ek - soffbord plywood svartlackad ek - aa994-a528-ab37
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svartlackad Ek Soffbord i Plywood från HAY med stor omsorg.