Möbler
www.mobel.se

Hay möbler

Paret Rolf och Mette Hay skapade sitt egna varumärke för möbler år 2002. HAY står för en modern livsstil med medvetna val kring hållbar produktion. Formgivningen görs tillsammans med både etablerade designers men också nya, unga talanger.

HAYs prisbelönta design

Inspirationen till HAYs design hämtas ofta från arkitektur med dess stabila strukturer men också från modevärlden som vågar ta ut svängarna.

Denna kombination är säkert en av framgångsfaktorerna till företagets tillväxt, vilket också avspeglas i deras fina samling med designpriser och utmärkelser.

Brett utbud av HAY möbler online

Det finns flera återförsäljare till HAY som erbjuder möbler online. Populärt är till exempel HAY Loop Stand matbord och Mags 3-sits modulsoffa.

Vi har plockat ut många exempel ur HAYs aktuella katalog med möbler. Du kan se bilder och priser här nedanför.

 • Hay Pyramid Table 02 250x85 Black Frame/matt - Matbord & Barbord Ek Svart - 195699-mattlack

  hay pyramid table 02 250x85 black frame/matt - matbord & barbord ek svart - 195699-mattlack
  Pyramid table 02 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Matbord med design från 1959. Matbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Matbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till köket eller som matsalsbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø48,2 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 102473-531

  hay dlm bord ø48,2 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 102473-531
  DLM bord från Hay med en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva och ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Bra att veta om DLM bord - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 482 mm.- Höjd: 495 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Soft Edge 32 Låg Barstol Vattenbaserad Lackad - Barstolar Ek - 257243

  hay soft edge 32 låg barstol vattenbaserad lackad - barstolar ek - 257243
  Soft Edge barstol från HAY, design av Iskos-Berlin. Genom att utforska innovativa utvecklingar inom formade plywood-tekniker så skapar Iskos-Berlin tillsammans med HAY en underbar barstol. Soft Edge blandar starka kurvor med ett tunt utseende för att skapa en tredimensionell helhet. Alla kanter är väldigt tunna och de mjukt formade sätena är böjda ifrån kroppen. Barstolen är optimerad för människan som jämt flyttar och rör på sig, även när man sitter på en stol! Utöver den fantastiska formen går barstolen även att staplas. Detta gör den lämplig för både privata miljöer och allmänna! Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 250 Cm Laminat / Vit - Matbord & Barbord Plywood Vit - 10456

  hay loop stand bord 250 cm laminat / vit - matbord & barbord plywood vit - 10456
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2500 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 160 Cm Svart - Matbord & Barbord Plywood Svart - 10461

  hay loop stand bord 160 cm svart - matbord & barbord plywood svart - 10461
  Loop Stand Table 160 cm är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket och vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Det karaktäristiska underredet i stål gör att det står stadigt på sina trebenta stativ. Bordsskivan görs i antingen laminat eller linoleum som gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Välj mellan färgerna vit, svart och grå.För ökad stabilitet kombinera med Loop Stand SupportBordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar runda bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dörrmatta Grön - Dörrmattor Ull Grön - 508321

  hay dörrmatta grön - dörrmattor ull grön - 508321
  Dörrmatta från Hay med en färgglad design i ull och jute med en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Bra att veta om dörrmatta - Färgglad design.- Gjord av jute och ull.- Storlek: 50x70 cm. Vi har valt ut Grön Dörrmattor i Ull från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Concrete - Barstolar Polypropylen Concrete - 927467

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / concrete - barstolar polypropylen concrete - 927467
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Concrete Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 180 Cm Linoleum / Svart - Matbord & Barbord Plywood Svart - 10459

  hay loop stand bord 180 cm linoleum / svart - matbord & barbord plywood svart - 10459
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 875 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Svart Vattenbaserad Lackad Ek/svart - Barstolar Polypropylen Svart - 256384

  hay aas 32 barstol låg svart vattenbaserad lackad ek/svart - barstolar polypropylen svart - 256384
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/dusty Green - Barstolar Rostfritt Stål Dusty Green - 256505

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/dusty green - barstolar rostfritt stål dusty green - 256505
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dörrmatta Rosa - Dörrmattor Ull Rosa - 508322

  hay dörrmatta rosa - dörrmattor ull rosa - 508322
  Dörrmatta från Hay med en färgglad design i ull och jute med en rektangulär form. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Bra att veta om dörrmatta - Färgglad design.- Gjord av jute och ull.- Storlek: 50x70 cm. Vi har valt ut Rosa Dörrmattor i Ull från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - 102701-100

  hay hee barstol låg vit - barstolar pulverlackat stål vit - 102701-100
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 250 Cm Linoleum / Svart - Matbord & Barbord Plywood Svart - 10455

  hay loop stand bord 250 cm linoleum / svart - matbord & barbord plywood svart - 10455
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2500 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord High Ljusgul - Sidobord & Avlastningsbord Stål Ljusgul - 102482-950

  hay slit round bord high ljusgul - sidobord & avlastningsbord stål ljusgul - 102482-950
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Ljusgul Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Ljusgul - Soffbord Stål Ljusgul - 102477-950

  hay slit round bord ljusgul - soffbord stål ljusgul - 102477-950
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Ljusgul Soffbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay J42 Stolsdyna I Cognac - Fåtöljer Läder Akryl - 102887-610

  hay j42 stolsdyna i cognac - fåtöljer läder akryl - 102887-610
  J42 stolsdyna från Hay. En skön stolsdyna i cognacsfärgat läder för att ge dig en behaglig känsla och extra komfort. Dynan har en mjuk vaddering och ett halkfritt underlag. Den passar särskilt bra till karmstolen J42 ifrån Hay, men går också bra att använda till andra modeller om man så önskar. Vi har valt ut Akryl Fåtöljer i Läder från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Table 02 300x85 Black Frame/clear - Matbord & Barbord Ek Svart - 195721

  hay pyramid table 02 300x85 black frame/clear - matbord & barbord ek svart - 195721
  Pyramid table 02 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Matbord med design från 1959. Matbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Matbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till köket eller som matsalsbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pouf Sittpuff Krämfärgad - Sittsäckar & Sittpuffar Eps Cream - 540827

  hay pouf sittpuff krämfärgad - sittsäckar & sittpuffar eps cream - 540827
  Cool Pouf sittpuff från Hay. Sittpuffen har en avtagbar klädsel i bomull och en påfyllningsbar innerkudde med en dragkedja. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Pouf sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Sittpuffen är lätt. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Cream Sittsäckar & Sittpuffar i EPS från Hay med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Hög Sky Grey - Barstolar Stål Grå - 3603

  hay revolver barpall hög sky grey - barstolar stål grå - 3603
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i grått pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Beige - Sidobord & Avlastningsbord Granit Beige - 933511-200

  hay bowler sidobord beige - sidobord & avlastningsbord granit beige - 933511-200
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Beige Sidobord & Avlastningsbord i Granit från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Vit - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Vit - 102503-150

  hay brickbord 40x40 cm vit - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål vit - 102503-150
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / Coda White - Kontorsstolar Coda White - 253401-170-100

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / coda white - kontorsstolar coda white - 253401-170-100
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Stolen har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Coda White Kontorsstolar från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek / Svart Linoleum - Soffbord Plywood Svart - 257833-201

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm svart vattenbaserad lackad ek / svart linoleum - soffbord plywood svart - 257833-201
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svart Soffbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Quilton Soffa Duo Kombination 21 Höger Fiord / Rygg Remix 252 - Hörnsoffor & Divansoffor Remix 252 - 943036

  hay quilton soffa duo kombination 21 höger fiord / rygg remix 252 - hörnsoffor & divansoffor remix 252 - 943036
  Quilton soffa från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Den har en stilren klädsel med en kviltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton soffa - Soffan finns i olika utföranden.- Multifunktionell, modulär design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, kviltad look.- Martindale: 60000.- Ben med filttassar.- Sitthöjd: 410 mm.- Sittdjup: 770/1110 mm.- 5 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Remix 252 Hörnsoffor & Divansoffor från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Valnöt/grå - Barstolar Rostfritt Stål Grå - 943495

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad valnöt/grå - barstolar rostfritt stål grå - 943495
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Valnöt/svart - Barstolar Polypropylen Svart - 943550

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad valnöt/svart - barstolar polypropylen svart - 943550
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Brick - Barstolar Polypropylen Tegelröd

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / brick - barstolar polypropylen tegelröd
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall. Den har en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort och en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Hay Pyramid Bench 12 190x40 Black Frame/clear - Bänkar Ek Svart - 195787

  hay pyramid bench 12 190x40 black frame/clear - bänkar ek svart - 195787
  Pyramid bench 12 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 60x60 Cm Varmgrå - Soffbord Pulverlackat Stål Varmgrå - 102507-240

  hay brickbord 60x60 cm varmgrå - soffbord pulverlackat stål varmgrå - 102507-240
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Varmgrå Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Bench 11 85x40 Black Frame/clear - Bänkar Ek Svart - 195743

  hay pyramid bench 11 85x40 black frame/clear - bänkar ek svart - 195743
  Pyramid bench 11 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Cream White - Sidobord & Avlastningsbord Granit Gräddvit - 933511-150

  hay bowler sidobord cream white - sidobord & avlastningsbord granit gräddvit - 933511-150
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Gräddvit Sidobord & Avlastningsbord i Granit från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Grå - Soffbord Pulverlackat Stål Grå - 102471-533

  hay dlm bord ø38 cm grå - soffbord pulverlackat stål grå - 102471-533
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Grå Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Rebar Marmorbord Svart - Soffbord Stål Svart - 930203

  hay rebar marmorbord svart - soffbord stål svart - 930203
  Rebar marmorbord, svart från Hay, design av Sylvain Willenz. Rebar är en serie där designern valt att utforska möjligheterna för byggarbetsmaterial och processerna kring det för att sätta det i ett nytt sammanhang. Serien är en samling utav soffbord, sidobord och brickbord med en design som sammanställer en ram av armeringsstål tillsammans med överdelar i marmor och metallbrickor, detta skapar en estetisk balans mellan det råa och det raffinerade. Namnet är väldigt talande, Rebar, som i byggsammanhang är en engelsk förkortning för reinforcing bar. Detta bord i marmor passar utmärkt i vardagsrummet som ett sidobord bredvid fåtöljen eller soffan, dekorerad med enstaka prydnad och en matchande lampa ovanpå. Det kan också placeras framför soffan som ett mindre soffbord för den som föredrar det. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Eiffel Sidobord Triangel Mörk Tegel - Soffbord Aluminium Röd - 931566

  hay eiffel sidobord triangel mörk tegel - soffbord aluminium röd - 931566
  Eiffel sidobord från HAY, design av Depping & Jørgensen. Här kommer en fantastisk skapelse i form av ett bord som är tillverkad av aluminiumben och MDF-plattor i puderlackerad stil. Ett stilrent bord som du monterar själv väldigt enkelt och som blir ett snyggt och minimalistiskt litet bord i ditt hem. Vi har valt ut Röd Soffbord i Aluminium från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Fall Green - Barstolar Pulverlackat Stål Fall Green - 102701-250

  hay hee barstol låg fall green - barstolar pulverlackat stål fall green - 102701-250
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Fall Green Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Eiffel Soffbord 65x65 Svart - Soffbord Aluminium Svart - 931546

  hay eiffel soffbord 65x65 svart - soffbord aluminium svart - 931546
  Eiffel soffbord från HAY, design av Depping & Jørgensen. Här kommer en fantastisk skapelse i form av ett bord som är tillverkad av aluminiumben och MDF-plattor i puderlackerad stil. Ett stilrent bord som du monterar själv väldigt enkelt och som blir ett snyggt och minimalistiskt litet bord i ditt hem. Vi har valt ut Svart Soffbord i Aluminium från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Deep Blue High Gloss - Soffbord Pulverlackat Stål Deep Blue High Gloss - 102471-Deep Blue

  hay dlm bord ø38 cm deep blue high gloss - soffbord pulverlackat stål deep blue high gloss - 102471-deep blue
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Deep Blue High Gloss Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø48,2 Cm Svart - Soffbord Stål Svart - 2211

  hay dlm bord ø48,2 cm svart - soffbord stål svart - 2211
  DLM bord från Hay med en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva och ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Bra att veta om DLM bord - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 482 mm.- Höjd: 495 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bella Soffbord 60x39 Cm Svart Vattenbaserad Lackad - Soffbord Ek Svart - 256864-1109000

  hay bella soffbord 60x39 cm svart vattenbaserad lackad - soffbord ek svart - 256864-1109000
  Bella soffbord från Hay designades främst för Bella Sky Hotel i Köpenhamn. Efter ett fåtal ändringar är nu bordet en del av Hays kollektion. Fungerar likväl som kaffebord och kommer i flera olika storlekar och färger. Gjord i massiv ek och vattenbaserad lackad ekfanér. Finns i både 45 cm och 60 cm diameter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Mirror - Soffbord Stål Mirror - 2226

  hay slit round bord mirror - soffbord stål mirror - 2226
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Mirror Soffbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svart - 102701-150

  hay hee barstol låg svart - barstolar pulverlackat stål svart - 102701-150
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Svart Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x60 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - 102505-100

  hay brickbord 40x60 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - 102505-100
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Hög Vit - Barstolar Pulverlackat Stål Vit - 102702-100

  hay hee barstol hög vit - barstolar pulverlackat stål vit - 102702-100
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Vit Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Svart Vattenbaserad Lackad Ek/khaki - Barstolar Polypropylen Khaki - 256392

  hay aas 32 barstol låg svart vattenbaserad lackad ek/khaki - barstolar polypropylen khaki - 256392
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Svart - Barstolar Polypropylen Svart - 3421

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / svart - barstolar polypropylen svart - 3421
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Rebar Square Soffbord Svart/ 100 Cm - Soffbord Marmor Svart - 930223

  hay rebar square soffbord svart/ 100 cm - soffbord marmor svart - 930223
  Det här stilrena soffbordet från Hay tillhör serien Rebar, som är designad av Sylvian Willenz. Rebar är en serie där Sylvian valt att utforska möjligheterna för byggarbetsmaterial och processerna kring det för att sätta det i ett nytt sammanhang. Kombinationen av underredet i svart pulverlackerat stål och marmorskivan skapar en balanserad estetik, och blir ett fint inslag i ditt vardagsrum. Kommer i två olika storlekar. Vi har valt ut Svart Soffbord i Marmor från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Loungestol Vit - Fåtöljer Pulverlackat Stål Vit - 102711-100

  hay hee loungestol vit - fåtöljer pulverlackat stål vit - 102711-100
  Hee Lounge är en stilren loungestol från Hay i enkel skandinavisk design. Filosofin bakom Hee-stolen är att ta en stol och göra den perfekt på varje detalj genom att lyfta designen en nivå, förenkla den och förbättra användbarheten. Stolen är tillverkad i lackerat stål vilket gör den utmärkt som både inne- och utemöbel. Vi har valt ut Vit Fåtöljer i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Aluminium / Divina Blue - Kontorsstolar Divina Blue - 253401-140-756

  hay aac53 stol 5 star swivel aluminium / divina blue - kontorsstolar divina blue - 253401-140-756
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Stolen har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika, högkvalitativa klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen är en del av Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Divina Blue Kontorsstolar från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Svartbetsad Ek/svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svart - 930301-bl.-black

  hay cornet barstol låg svartbetsad ek/svart - barstolar pulverlackat stål svart - 930301-bl.-black
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i svart pulverlackat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö eller på ett kontor. Barstolen erbjuds i två olika höjder och finns i olika färger på sitsen och stålunderredet. Barstolen levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Svart Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Bench 12 250x40 Black Frame/matt - Bänkar Ek Svart - 195831-mattlack

  hay pyramid bench 12 250x40 black frame/matt - bänkar ek svart - 195831-mattlack
  Pyramid bench 12 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Bänk med design från 1959. Bänkens konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Bänken har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till ett köksbord, matsalsbord eller som bänk till hallen. Vi har valt ut Svart Bänkar i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Svart Vattenbaserad Lackad Ek/svart - Barstolar Polypropylen Svart - 256614

  hay aas 32 barstol hög svart vattenbaserad lackad ek/svart - barstolar polypropylen svart - 256614
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/vit - Barstolar Rostfritt Stål Vit - 256723

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/vit - barstolar rostfritt stål vit - 256723
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 30x30 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 102501-150

  hay brickbord 30x30 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 102501-150
  Att ersätta större kaffebord i kombination med mindre bord är idén bakom Hays kollektion av Tray brickbord.Borden finns i olika storlekar och även olika färger. Benen på Tray bord är i pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 60x60 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - 102507-100

  hay brickbord 60x60 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - 102507-100
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/concrete - Barstolar Rostfritt Stål Concrete - 256511

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/concrete - barstolar rostfritt stål concrete - 256511
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Concrete Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Svart Vattenbaserad Lackad Ek/khaki - Barstolar Polypropylen Khaki - 256622

  hay aas 32 barstol hög svart vattenbaserad lackad ek/khaki - barstolar polypropylen khaki - 256622
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aal 83 Soft Duo Fåtölj Svart Vattenbaserad Lack/dot02/remix152 - Fåtöljer Ek Svart - 256321

  hay aal 83 soft duo fåtölj svart vattenbaserad lack/dot02/remix152 - fåtöljer ek svart - 256321
  AAL 83 Soft fåtölj från Hay med en minimalistisk, skulpterad design perfekt för designälskaren. Fåtöljen har en formgjuten ram med en vadderad, mysig sits och mjukt kurvade armstöd.Bra att veta om AAL83 Soft fåtölj- Loungestolen finns i olika utföranden.- Den här loungestolen är en del av Hays kollektion About A Chair.Hur bör du ta hand om loungestolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Mags 3-sits Modulsoffa Comb. 5 Vänster Hallingdal 130 Ljusgrå - Hörnsoffor & Divansoffor Stål Ljusgrå - 101737-120

  hay mags 3-sits modulsoffa comb. 5 vänster hallingdal 130 ljusgrå - hörnsoffor & divansoffor stål ljusgrå - 101737-120
  Mags soffa från Hay.Vad gör en soffa snygg? Allt det som inte syns. Fjädringen, sammansättningen av skum och klädselns hållbarhet. Hay har gett alla dessa komponenter hög prioritet vid utformningen av Mags soffa. Det höga armstödet och den djupa sitsen gör Mags idealisk för avkoppling. Mags är klädd i tyget Hallingdal från Kvadrat, ett fint ulltyg 70% ny ull, 30% viskos med en bra slitstyrka. Vi har valt ut Ljusgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Stripes And Stripes Dörrmatta 52x95 Cm Cacao Sky - Dörrmattor Bomull Cacao Sky - 541056

  hay stripes and stripes dörrmatta 52x95 cm cacao sky - dörrmattor bomull cacao sky - 541056
  Stripes and Stripes dörrmatta från Hay med en färgglad design i bomull med ett randigt mönster och fransar på sidan. En perfekt detalj att lägga till i din hall för att få en mer välkomnande känsla. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Stripes and Stripes dörrmatta - Färgglad design.- Gjord av bomull.- Randigt mönster.- Storlek: 52x95 cm. Vi har valt ut Cacao Sky Dörrmattor i Bomull från Hay med stor omsorg.
 • Hay Palissade Bänk Sky Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Pulverlackat Stål Sky Grey - 812045-110

  hay palissade bänk sky grey - trädgårdssoffor & bänkar pulverlackat stål sky grey - 812045-110
  Palissade bänk från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. En ursnygg och stilren bänk till din balkong, terrass eller trädgård. Placera den själv i sin enkelhet eller i samklang med ett bord. Den grafiska formen på bänken ger ett lätt och luftigt intryck. Gillar du dansk design, kommer du älska denna bänk! Möbeln finns i utförandet pulverlackerat stål som har galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Den finns också i varmgalvaniserat, där stålet som möbeln tillverkats i har doppats i smält zink som bildar en skyddande beläggning vilket ger en otroligt hållbar och underhållsfri yta. fungerar därför utmärkt som offentlig möbel. Torka av möbeln innan den används då zinkytan kan oxidera under transporten och ge fläckar. Denna möbel finns i en hel serie med bl.a. bord, stolar, soffor, bänkar och loungemöbler Vi har valt ut Sky Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Toffee - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Toffee - 102503-Toffee

  hay brickbord 40x40 cm toffee - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål toffee - 102503-toffee
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Toffee Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand High Bordsben 2-pack Vit - Matbord & Barbord Metall Vit - 101562

  hay loop stand high bordsben 2-pack vit - matbord & barbord metall vit - 101562
  Loop Stand bordsben från Hay, fromgiven av Leif Jørgensen. Ett set bordsben tillverkat i pulverlackad metall. Du väljer själv vilken skiva du vill använda och därmed skapa din egna kombination. Lika snygg som kontorsbord som matbord. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Metall från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Table 02 190x85 Black Frame/matt - Matbord & Barbord Ek Svart - 195655-mattlack

  hay pyramid table 02 190x85 black frame/matt - matbord & barbord ek svart - 195655-mattlack
  Pyramid table 02 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Matbord med design från 1959. Matbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Matbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till köket eller som matsalsbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord High Mässing - Sidobord & Avlastningsbord Stål Mässing - 102482-700

  hay slit round bord high mässing - sidobord & avlastningsbord stål mässing - 102482-700
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Mässing Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Table 02 250x85 Black Frame/clear - Matbord & Barbord Ek Svart - 195699

  hay pyramid table 02 250x85 black frame/clear - matbord & barbord ek svart - 195699
  Pyramid table 02 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Matbord med design från 1959. Matbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Matbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till köket eller som matsalsbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Soft Edge 32 Hög Barstol Vattenbaserad Lackad - Barstolar Ek - 257259

  hay soft edge 32 hög barstol vattenbaserad lackad - barstolar ek - 257259
  Soft Edge barstol från HAY, designad av Iskos-Berlin. Genom att utforska innovativa utvecklingar inom formade plywood-tekniker så skapar Iskos-Berlin tillsammans med HAY en underbar barstol. Soft Edge blandar starka kurvor med ett tunt utseende för att skapa en tredimensionell helhet. Alla kanter är väldigt tunna och de mjukt formade sätena är böjda ifrån kroppen. Barstolen är optimerad för människan som jämt flyttar och rör på sig, även när man sitter på en stol! Utöver den fantastiska formen går barstolen även att staplas. Detta gör den lämplig för både privata miljöer och allmänna! Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/grön Linoleum - Skrivbord Plywood Grön - 257885-204

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/grön linoleum - skrivbord plywood grön - 257885-204
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Skrivbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek - Skrivbord Plywood Ek - 257885-101

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek - skrivbord plywood ek - 257885-101
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 90 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/off-white Linoleum - Skrivbord Plywood Ek - 257885-203

  hay cph 90 skrivbord vattenbaserad lackad ek/off-white linoleum - skrivbord plywood ek - 257885-203
  Cph 90 skrivbord från Hay med en funktionell, tidlös design. Det har ett underrede i massiv ek med vackra, asymmetriska ben och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor. Det har en skandinavisk, luftig känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Cph 90 skrivbord - Skrivbordet finns i olika utföranden.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras omonterad.- Högkvalitativa material.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Vattenbaserad Lackad Ek - Soffbord Plywood Ek - 257825-101

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm vattenbaserad lackad ek - soffbord plywood ek - 257825-101
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Ek Soffbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Barbord Ø70x105 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek / Svart Linoleum - Matbord & Barbord Plywood Svart - 257839-201

  hay cph 20 barbord ø70x105 cm svart vattenbaserad lackad ek / svart linoleum - matbord & barbord plywood svart - 257839-201
  CPH 20 barbord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Bordet är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 barbord - Runt, mångsidigt barbord med tre ben.- Slitstark bordsskiva.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 700 mm.- Höjd: 1050 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Barbordet finns i olika färgval.- Barbordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kombinera barbordet med barstolar från Hay.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om barbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek / Grå Linoleum - Skrivbord Plywood Grå - 257813-202

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek / grå linoleum - skrivbord plywood grå - 257813-202
  CPH 10 skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidiga användningsområden. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 10 skrivbord - Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm.- Skruvar ingår.- 5 års garanti.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Skrivbordet kommer i olika material.- Skrivbordet kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Skrivbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 10 Skrivbord Vattenbaserad Lackad Ek/svart Linoleum - Skrivbord Plywood Svart - 257813-201

  hay cph 10 skrivbord vattenbaserad lackad ek/svart linoleum - skrivbord plywood svart - 257813-201
  CPH 10 skrivbord från Hay med en tidlös, dansk design med stilrena, asymmetriska ben. Det är perfekt för hemmet såväl som kontoret och har ett FSC-certifierat underrede i massiv ek med en vattenbaserad lackad yta och en bordsskiva i plywood med olika, valbara ytor för mångsidiga användningsområden. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 10 skrivbord - Tidlös, dansk design.- Högkvalitativa material med premiumkvalitet.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Djup: 650 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1300 mm.- Skruvar ingår.- 5 års garanti.- Det här skrivbordet är en del av Hays kollektion CPH Collection.- Skrivbordet kommer i olika material.- Skrivbordet kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 20 Sidobord Ø50x49 Cm Svart Vattenbaserad Lackad Ek - Soffbord Plywood Svartlackad Ek - 257833-115

  hay cph 20 sidobord ø50x49 cm svart vattenbaserad lackad ek - soffbord plywood svartlackad ek - 257833-115
  CPH 20 sidobord från Hay med en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en rund bordsskiva med en slitstark yta i olika färger perfekt för hemmet såväl som kontoret och ett bordsunderrede i massiv ek med tre ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Premiumkvalitet. Designad 2012. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om CPH 20 sidobord - Runt, mångsidigt sidobord med tre ben.- Massivt bordsunderrede.- Tillverkat av trä.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 490 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen CPH Collection.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- Kan även användas som ett sängbord.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Vi har valt ut Svartlackad Ek Soffbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Quilton Soffa Kombination 19 Vänster Flamiber Cream - Hörnsoffor & Divansoffor Cream - 941309-671

  hay quilton soffa kombination 19 vänster flamiber cream - hörnsoffor & divansoffor cream - 941309-671
  Quilton soffa från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Den har en stilren klädsel med en kviltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton soffa - Soffan finns i olika utföranden.- Multifunktionell, modulär design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, kviltad look.- Martindale: 120000.- Ben med filttassar.- Sitthöjd: 410 mm.- Sittdjup: 770/1110 mm.- 5 års garanti.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cream Hörnsoffor & Divansoffor från Hay med stor omsorg.
 • Hay Quilton Ottoman 05 Swarm Multi - Fotpallar Swarm Multi - 941213-630

  hay quilton ottoman 05 swarm multi - fotpallar swarm multi - 941213-630
  Quilton ottoman från Hay med en modern design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en stadig konstruktion i trä med nozagfjädring och en vacker, skulpterad form med mjuk stoppning för bästa komfort. Den har en stilren klädsel med en kviltad look som adderar det lilla extra till omgivningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Doshi Levien. Bra att veta om Quilton ottoman - Ottomanen finns i olika utföranden.- Multifunktionell design.- Underbar komfort.- FSC-certifierad stomme.- Vacker, kviltad look.- Ben med filttassar.- Sitthöjd: 410 mm.- 5 års garanti.- Martindale: 28000.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om ottomanen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Swarm Multi Fotpallar från Hay med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 80x80 Cm Svart Vattenbaserad Lackad / Klart Glas - Soffbord Ek Svart - 941739

  hay kofi soffbord 80x80 cm svart vattenbaserad lackad / klart glas - soffbord ek svart - 941739
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 800 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 100x100 Cm Vattenbaserad Lackad / Räfflat Glas - Soffbord Ek - 941755

  hay kofi soffbord 100x100 cm vattenbaserad lackad / räfflat glas - soffbord ek - 941755
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 1000 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 100x100 Cm Svart Vattenbaserad Lackad / Räfflat Glas - Soffbord Ek Svart - 941767

  hay kofi soffbord 100x100 cm svart vattenbaserad lackad / räfflat glas - soffbord ek svart - 941767
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 1000 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 100x100 Cm Svart Vattenbaserad Lackad / Gråtonat Glas - Soffbord Ek Svart - 941769

  hay kofi soffbord 100x100 cm svart vattenbaserad lackad / gråtonat glas - soffbord ek svart - 941769
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 1000 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Kofi Soffbord 80x80 Cm Svart Vattenbaserad Lackad / Räfflat Glas - Soffbord Ek Svart - 941741

  hay kofi soffbord 80x80 cm svart vattenbaserad lackad / räfflat glas - soffbord ek svart - 941741
  Kofi soffbord från Hay med en stilren, elegant design perfekt för det moderna hemmet. Bordet har rena linjer med en miljövänlig profil och ett underrede i FSC-certifierad, vacker ek med en vattenbaserad lack. Det har en bordsskiva i glas med valbart utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgiven av Martin Solem. Bra att veta om Kofi soffbord - Soffbordet finns i olika utföranden.- Stilren, modern look.- Valbar bordsskiva i glas.- Miljövänliga material.- Vattenbaserad finish.- Längd: 800 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 360 mm.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Plattpackat.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Kina Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Valnöt/khaki - Barstolar Rostfritt Stål Khaki - 943501

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad valnöt/khaki - barstolar rostfritt stål khaki - 943501
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Palissade Bänk Antracit - Trädgårdssoffor & Bänkar Pulverlackat Stål Antracit - 812045-100

  hay palissade bänk antracit - trädgårdssoffor & bänkar pulverlackat stål antracit - 812045-100
  Palissade bänk från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. En ursnygg och stilren bänk till din balkong, terrass eller trädgård. Placera den själv i sin enkelhet eller i samklang med ett bord. Den grafiska formen på bänken ger ett lätt och luftigt intryck. Gillar du dansk design, kommer du älska denna bänk! Möbeln finns i utförandet pulverlackerat stål som har galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Den finns också i varmgalvaniserat, där stålet som möbeln tillverkats i har doppats i smält zink som bildar en skyddande beläggning vilket ger en otroligt hållbar och underhållsfri yta. fungerar därför utmärkt som offentlig möbel. Torka av möbeln innan den används då zinkytan kan oxidera under transporten och ge fläckar. Denna möbel finns i en hel serie med bl.a. bord, stolar, soffor, bänkar och loungemöbler Vi har valt ut Antracit Trädgårdssoffor & Bänkar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Palissade Dining Bänk Utan Armstöd Antracit - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Antracit - 812049-100

  hay palissade dining bänk utan armstöd antracit - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål antracit - 812049-100
  Palissade Dining bänk från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade Dining bänk - Den här bänken ingår i Hays kollektion Palissade.- Bänken finns i olika färgval.- Bänken finns i olika utföranden.- Palissade Dining uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Kombinera bänken med en passande dyna från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om bänken?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Antracit Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Benbock 2-pack Svart - Matbord & Barbord Pulverlackat Stål Svart - 101568

  hay loop stand benbock 2-pack svart - matbord & barbord pulverlackat stål svart - 101568
  Loop Stand bordsben från Hay, formgiven av Leif Jørgensen. Ett set av bordsbenen till Loop Stand. Levereras i 2-pack. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cph 25 Bord Ø140x74 Cm Vattenbaserad Lackad Ek/ Laminat - Matbord & Barbord Plywood Vit

  hay cph 25 bord ø140x74 cm vattenbaserad lackad ek/ laminat - matbord & barbord plywood vit
  Bordet från Hay är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en rund bordsskiva med slitstark yta i olika färger att välja mellan. Det har en tidlös, dansk design för mångsidiga användningsområden. Det har ett bordsunderrede i FSC-certifierat massivt trä med fyra utställda ben och vattenbaserad lack. Välj mellan olika bordsskivor i fanér, laminat eller linoleum. Premiumkvalitet. Designad 2012. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet från Hay- Runt, mångsidigt bord med fyra utställda ben.- Massivt bordsunderrede i FSC-certifierat trä.- Slitstark bordsskiva.- Premiumkvalitet.- 5 års garanti.- Diameter: 1400 mm.- Höjd: 740 mm.- Skruvar ingår.- Från kollektionen Copenhague.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika material.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Produktionen stödjer ansvarsfullt skogsbruk.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Kan blekna i direkt solljus.- Läs skötselråden för ytterligare information. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Varmgrå - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Varmgrå - 133540

  hay brickbord 40x40 cm varmgrå - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål varmgrå - 133540
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Varmgrå Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Coda White - Kontorsstolar Coda White - 253001-170-100

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / coda white - kontorsstolar coda white - 253001-170-100
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Designad av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen ingår i Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Coda White Kontorsstolar från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 160 Cm Vit - Matbord & Barbord Plywood Vit - 10462

  hay loop stand bord 160 cm vit - matbord & barbord plywood vit - 10462
  Loop Stand Table 160 cm är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket och vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Det karaktäristiska underredet i stål gör att det står stadigt på sina trebenta stativ. Bordsskivan görs i antingen laminat eller linoleum som gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Välj mellan färgerna vit, svart och grå.För ökad stabilitet kombinera med Loop Stand SupportBordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar runda bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 180 Cm Linoleum / Grå - Matbord & Barbord Plywood Grå - 133562

  hay loop stand bord 180 cm linoleum / grå - matbord & barbord plywood grå - 133562
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 875 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/soft Black - Barstolar Rostfritt Stål Soft Black - 256501

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/soft black - barstolar rostfritt stål soft black - 256501
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/vit - Barstolar Rostfritt Stål Vit - 256493

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/vit - barstolar rostfritt stål vit - 256493
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Oljad Ek/svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svart - 930301-bl.-oiledoak

  hay cornet barstol låg oljad ek/svart - barstolar pulverlackat stål svart - 930301-bl.-oiledoak
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i svart pulverlackat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö eller på ett kontor. Barstolen erbjuds i två olika höjder och finns i olika färger på sitsen och stålunderredet. Barstolen levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Svart Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Svart - Barstolar Polypropylen Svart - 3451

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / svart - barstolar polypropylen svart - 3451
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pouf Sittpuff Soft Blue - Sittsäckar & Sittpuffar Eps Soft Blue - 540826

  hay pouf sittpuff soft blue - sittsäckar & sittpuffar eps soft blue - 540826
  Cool Pouf sittpuff från Hay. Sittpuffen har en avtagbar klädsel i bomull och en påfyllningsbar innerkudde med en dragkedja. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Pouf sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Sittpuffen är lätt. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Soft Blue Sittsäckar & Sittpuffar i EPS från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Vitt Underrede / Dusty Green - Barstolar Rostfritt Stål Dusty Green - 927292

  hay aas 38 barstol hög vitt underrede / dusty green - barstolar rostfritt stål dusty green - 927292
  About a Stool 38 från HAY, formgiven av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About a Stool en enastående designrikedom vilket gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning barstolar. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Barstolen är tillverkad i högsta kvalitet och anpassad för både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Orange - Barstolar Polypropylen Orange - 927412

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / orange - barstolar polypropylen orange - 927412
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Orange Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Loungestol Röd - Fåtöljer Pulverlackat Stål Röd - 102711-300

  hay hee loungestol röd - fåtöljer pulverlackat stål röd - 102711-300
  Hee Lounge är en stilren loungestol från Hay i enkel skandinavisk design. Filosofin bakom Hee-stolen är att ta en stol och göra den perfekt på varje detalj genom att lyfta designen en nivå, förenkla den och förbättra användbarheten. Stolen är tillverkad i lackerat stål vilket gör den utmärkt som både inne- och utemöbel. Vi har valt ut Röd Fåtöljer i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Loungestol Svart - Fåtöljer Pulverlackat Stål Svart - 102711-150

  hay hee loungestol svart - fåtöljer pulverlackat stål svart - 102711-150
  Hee Lounge är en stilren loungestol från Hay i enkel skandinavisk design. Filosofin bakom Hee-stolen är att ta en stol och göra den perfekt på varje detalj genom att lyfta designen en nivå, förenkla den och förbättra användbarheten. Stolen är tillverkad i lackerat stål vilket gör den utmärkt som både inne- och utemöbel. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Hög Svart - Barstolar Stål Svart - 3602

  hay revolver barpall hög svart - barstolar stål svart - 3602
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i svart pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Mässing - Soffbord Stål Mässing - 2227

  hay slit round bord mässing - soffbord stål mässing - 2227
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Mässing Soffbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Hög Asphalt Grey - Barstolar Pulverlackat Stål Asphalt Grey - 102702-200

  hay hee barstol hög asphalt grey - barstolar pulverlackat stål asphalt grey - 102702-200
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Asphalt Grey Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand High Bordsben 2-pack Svart - Matbord & Barbord Metall Svart - 101567

  hay loop stand high bordsben 2-pack svart - matbord & barbord metall svart - 101567
  Loop Stand bordsben från Hay, fromgiven av Leif Jørgensen. Ett set bordsben tillverkat i pulverlackad metall. Du väljer själv vilken skiva du vill använda och därmed skapa din egna kombination. Lika snygg som kontorsbord som matbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Metall från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pinocchio Matta Multi 90 Cm - Plastmattor Ull Multi - 501351

  hay pinocchio matta multi 90 cm - plastmattor ull multi - 501351
  Pinocchio är en vacker färgglad matta som är sammansatt av små bollar tovad ull.Pinocchio ska användas som en dekorativ matta. På grund av mattans konstruktion är den känslig för hårt slitage, t ex höga klackar. Pinocchio ska inte användas som dörrmatta eller i andra sammanhang där den kan bli våt eftersom färgen då kan fläcka underliggande golv eller matta. Vi har valt ut Multi Plastmattor i Ull från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 250 Cm Linoleum / Grå - Matbord & Barbord Plywood Grå - 133560

  hay loop stand bord 250 cm linoleum / grå - matbord & barbord plywood grå - 133560
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2500 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Låg Sky Grey - Barstolar Stål Grå - 3600

  hay revolver barpall låg sky grey - barstolar stål grå - 3600
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i grått pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Grå Barstolar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 2202

  hay dlm bord ø38 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 2202
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Sun Yellow - Soffbord Pulverlackat Stål Sun Yellow - 102471-Yellow

  hay dlm bord ø38 cm sun yellow - soffbord pulverlackat stål sun yellow - 102471-yellow
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Sun Yellow Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pouf Sittpuff Eucalyptus - Sittsäckar & Sittpuffar Eps Eucalyptus - 540821

  hay pouf sittpuff eucalyptus - sittsäckar & sittpuffar eps eucalyptus - 540821
  Cool Pouf sittpuff från Hay. Sittpuffen har en avtagbar klädsel i bomull och en påfyllningsbar innerkudde med en dragkedja. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Pouf sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Sittpuffen är lätt. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Eucalyptus Sittsäckar & Sittpuffar i EPS från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bella Soffbord 45x49 Cm Vattenbaserad Lackad - Soffbord Ek - 256862-2009000

  hay bella soffbord 45x49 cm vattenbaserad lackad - soffbord ek - 256862-2009000
  Bella soffbord från Hay designades främst för Bella Sky Hotel i Köpenhamn. Efter ett fåtal ändringar är nu bordet en del av Hays kollektion. Fungerar likväl som kaffebord och kommer i flera olika storlekar och färger. Gjord i massiv ek och vattenbaserad lackad ekfanér. Finns i både 45 cm och 60 cm diameter. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/khaki - Barstolar Rostfritt Stål Khaki - 256733

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/khaki - barstolar rostfritt stål khaki - 256733
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Divina Blue - Kontorsstolar Divina Blue - 253001-140-756

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / divina blue - kontorsstolar divina blue - 253001-140-756
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Designad av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen ingår i Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Divina Blue Kontorsstolar från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Deep Blue High Gloss - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Deep Blue High Gloss - 102503-Deep Blue

  hay brickbord 40x40 cm deep blue high gloss - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål deep blue high gloss - 102503-deep blue
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Deep Blue High Gloss Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Pale Brown - Sidobord & Avlastningsbord Granit Brun - 933511-250

  hay bowler sidobord pale brown - sidobord & avlastningsbord granit brun - 933511-250
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Granit från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Rostfritt Underrede / Soft Black - Barstolar Stål Rostfritt Stål - 927166

  hay aas 38 barstol låg rostfritt underrede / soft black - barstolar stål rostfritt stål - 927166
  About a Stool 38 från HAY, design av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var att skapa en stol med enkel design men ändå kombinera form, funktion, detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Vi har valt ut Rostfritt Stål Barstolar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Eiffel Coffee Table Square Dark Brick - Soffbord Aluminium Dark Brick - 931551

  hay eiffel coffee table square dark brick - soffbord aluminium dark brick - 931551
  Eiffel Coffee Table Square, Dark Brick från Hay. Vi har valt ut Dark Brick Soffbord i Aluminium från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Table 02 190x85 Black Frame/smoked - Matbord & Barbord Stål Svart - 195655-smoked

  hay pyramid table 02 190x85 black frame/smoked - matbord & barbord stål svart - 195655-smoked
  Pyramid table 02 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Matbord med design från 1959. Matbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv rökt ek. Matbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till köket eller som matsalsbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø48,2 Cm Grå - Soffbord Pulverlackat Stål Grå - 102473-533

  hay dlm bord ø48,2 cm grå - soffbord pulverlackat stål grå - 102473-533
  DLM bord från Hay med en smart, portabel design. Det har tre slanka ben för ökad stabilitet med en tunn, elegant bordsskiva och ett praktiskt handtag upptill för att enkelt flytta runt i hemmet. Välj mellan olika färger. Formgiven av Thomas Bentzen. Bra att veta om DLM bord - Det här bordet är en del av Hays kollektion Don´t Leave Me".- Portabel, lättviktig design.- Bordet kommer i olika färger.- Bordet kommer i olika storlekar.- Diameter: 482 mm.- Höjd: 495 mm. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Vitt Underrede / Dusty Blue - Barstolar Rostfritt Stål Dusty Blue - 927536

  hay aas 38 barstol hög vitt underrede / dusty blue - barstolar rostfritt stål dusty blue - 927536
  About a Stool 38 från HAY, formgiven av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About a Stool en enastående designrikedom vilket gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning barstolar. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Barstolen är tillverkad i högsta kvalitet och anpassad för både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Vitt Underrede / Dusty Blue - Barstolar Polypropylen Dusty Blue - 927530

  hay aas 38 barstol låg vitt underrede / dusty blue - barstolar polypropylen dusty blue - 927530
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har slanka, vita ben i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Dusty Green - Barstolar Polypropylen Dusty Green - 927290

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / dusty green - barstolar polypropylen dusty green - 927290
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Khaki - Barstolar Polypropylen Khaki - 927223

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / khaki - barstolar polypropylen khaki - 927223
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Vitt Underrede / Vit - Barstolar Polypropylen Vit - 3430

  hay aas 38 barstol låg vitt underrede / vit - barstolar polypropylen vit - 3430
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har slanka, vita ben i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Palissade Dining Bänk Utan Armstöd Olive - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Olivgrön - 812049-150

  hay palissade dining bänk utan armstöd olive - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål olivgrön - 812049-150
  Palissade Dining bänk från Hay med en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer som bara blir vackrare med åren. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Designad av Ronan & Erwan Bouroullec. Bra att veta om Palissade Dining bänk - Den här bänken ingår i Hays kollektion Palissade.- Bänken finns i olika färgval.- Bänken finns i olika utföranden.- Palissade Dining uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Kombinera bänken med en passande dyna från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om bänken?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Olivgrön Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Table 02 250x85 Black Frame/smoked - Matbord & Barbord Stål Svart - 195699-smoked

  hay pyramid table 02 250x85 black frame/smoked - matbord & barbord stål svart - 195699-smoked
  Pyramid table 02 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Matbord med design från 1959. Matbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv rökt ek. Matbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till köket eller som matsalsbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Rostfritt Stål Underrede / Soft Black - Barstolar Polypropylen Soft Black - 927172

  hay aas 38 barstol hög rostfritt stål underrede / soft black - barstolar polypropylen soft black - 927172
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i rostfritt stål och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- Barstolen finns i olika utföranden.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Table 02 300x85 Black Frame/matt - Matbord & Barbord Ek Svart - 195721-mattlack

  hay pyramid table 02 300x85 black frame/matt - matbord & barbord ek svart - 195721-mattlack
  Pyramid table 02 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Matbord med design från 1959. Matbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Matbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till köket eller som matsalsbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/dusty Green - Barstolar Rostfritt Stål Dusty Green - 256735

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/dusty green - barstolar rostfritt stål dusty green - 256735
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Svart Vattenbaserad Lackad Ek/dusty Green - Barstolar Polypropylen Dusty Green - 256624

  hay aas 32 barstol hög svart vattenbaserad lackad ek/dusty green - barstolar polypropylen dusty green - 256624
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Round Matbord Ø105 Cm Vit - Matbord & Barbord Plywood Vit - 10474

  hay loop stand round matbord ø105 cm vit - matbord & barbord plywood vit - 10474
  Loop Stand Round är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket eller vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Underredet i stål gör att det står stadigt på sina tre ben. Bordsskivan i antingen svart linoleum eller vit laminat gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Bordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar rektangulära bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Låg Asphalt Grey - Barstolar Pulverlackat Stål Asphalt Grey - 102701-200

  hay hee barstol låg asphalt grey - barstolar pulverlackat stål asphalt grey - 102701-200
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjder och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Asphalt Grey Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Vitt Underrede / Grön - Barstolar Polypropylen Vit - 927347

  hay aas 38 barstol låg vitt underrede / grön - barstolar polypropylen vit - 927347
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har slanka, vita ben i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Rebar Square Soffbord Svart/ 80 Cm - Soffbord Marmor Svart - 930221

  hay rebar square soffbord svart/ 80 cm - soffbord marmor svart - 930221
  Det här stilrena soffbordet från Hay tillhör serien Rebar, som är designad av Sylvian Willenz. Rebar är en serie där Sylvian valt att utforska möjligheterna för byggarbetsmaterial och processerna kring det för att sätta det i ett nytt sammanhang. Kombinationen av underredet i svart pulverlackerat stål och marmorskivan skapar en balanserad estetik, och blir ett fint inslag i ditt vardagsrum. Kommer i två olika storlekar. Vi har valt ut Svart Soffbord i Marmor från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Dusty Blue - Barstolar Polypropylen Dusty Blue - 927534

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / dusty blue - barstolar polypropylen dusty blue - 927534
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Rostfritt Stål Underrede / Concrete - Barstolar Polypropylen Concrete - 927477

  hay aas 38 barstol hög rostfritt stål underrede / concrete - barstolar polypropylen concrete - 927477
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i rostfritt stål och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- Barstolen finns i olika utföranden.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Concrete Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - 2203

  hay dlm bord ø38 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - 2203
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 60x60 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 102507-150

  hay brickbord 60x60 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 102507-150
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Soft Black - Barstolar Polypropylen Soft Black - 927168

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / soft black - barstolar polypropylen soft black - 927168
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac53 Stol 5 Star Swivel Svart / Hallingdal Grey - Kontorsstolar Hallingdal Gray - 253001-120-130

  hay aac53 stol 5 star swivel svart / hallingdal grey - kontorsstolar hallingdal gray - 253001-120-130
  AAC53 stol från Hay med en elegant, funktionell design med en avslappnad look. Den har en mjukt kurvad, omfamnande sits i polypropen med olika klädslar och ett tidlöst, fembent underrede med en gaspelare för att justera sitthöjden perfekt för det moderna hemmakontoret. Designad av Hee Welling. Bra att veta om AAC53 stol - Stolen finns i olika utföranden.- Kombinera stolen med ett skrivbord från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- AAC53 uppskattas för den tidlösa, funktionella designen och den halv-automatiska gaspelaren.- Den här stolen ingår i Hays kollektion office. Hur bör du ta hand om stolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Hallingdal Gray Kontorsstolar från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Khaki - Barstolar Polypropylen Khaki - 927229

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / khaki - barstolar polypropylen khaki - 927229
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Svart - Sidobord & Avlastningsbord Granit Svart - 933511-100

  hay bowler sidobord svart - sidobord & avlastningsbord granit svart - 933511-100
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Granit från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Desk 01 140x75 Black Frame/matt - Skrivbord Ek Svart - 195633-mattlack

  hay pyramid desk 01 140x75 black frame/matt - skrivbord ek svart - 195633-mattlack
  Pyramid desk 01 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Skrivbordet är designat 1959 särskilt för sin hållbara och smakfulla design. Skrivbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Skrivbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till hemmet och kontoret. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Desk 01 140x65 Black Frame/matt - Skrivbord Ek Svart - 195611-mattlack

  hay pyramid desk 01 140x65 black frame/matt - skrivbord ek svart - 195611-mattlack
  Pyramid desk 01 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Skrivbordet är designat 1959 särskilt för sin hållbara och smakfulla design. Skrivbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv mattlackad ek. Skrivbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till hemmet och kontoret. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Vitt Underrede / Dusty Green - Barstolar Polypropylen Vit - 927286

  hay aas 38 barstol låg vitt underrede / dusty green - barstolar polypropylen vit - 927286
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har slanka, vita ben i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 470 mm.- Höjd: 760 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Orange - Barstolar Polypropylen Orange - 927406

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / orange - barstolar polypropylen orange - 927406
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Orange Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Round Matbord Ø105 Cm Svart - Matbord & Barbord Plywood Svart - 10473

  hay loop stand round matbord ø105 cm svart - matbord & barbord plywood svart - 10473
  Loop Stand Round är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket eller vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Underredet i stål gör att det står stadigt på sina tre ben. Bordsskivan i antingen svart linoleum eller vit laminat gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Bordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar rektangulära bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Toffee - Soffbord Pulverlackat Stål Toffee - 102471-Toffee

  hay dlm bord ø38 cm toffee - soffbord pulverlackat stål toffee - 102471-toffee
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Toffee Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Round Matbord Ø120 Cm Svart - Matbord & Barbord Plywood Svart - 10471

  hay loop stand round matbord ø120 cm svart - matbord & barbord plywood svart - 10471
  Loop Stand Round är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket eller vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Underredet i stål gör att det står stadigt på sina tre ben. Bordsskivan i antingen svart linoleum eller vit laminat gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Bordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar rektangulära bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/concrete - Barstolar Rostfritt Stål Concrete - 256741

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/concrete - barstolar rostfritt stål concrete - 256741
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Concrete Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Svart Vattenbaserad Lackad Ek/dusty Green - Barstolar Polypropylen Dusty Green - 256394

  hay aas 32 barstol låg svart vattenbaserad lackad ek/dusty green - barstolar polypropylen dusty green - 256394
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Green Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Palissade Dining Bänk Sky Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Grå - 812047-110

  hay palissade dining bänk sky grey - trädgårdssoffor & bänkar stål grå - 812047-110
  Palissade Dining bänk från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. En ursnygg och stilren bänk till din balkong, terrass eller trädgård. Placera den själv i sin enkelhet eller i samklang med ett bord. Den grafiska formen på bänken ger ett lätt och luftigt intryck. Bänken är tillverkad av stål som har pulverlackerats och galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Gillar du dansk design, kommer du älska denna bänk! Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Pastel Green - Barstolar Polypropylen Grön - 927595

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / pastel green - barstolar polypropylen grön - 927595
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Dlm Bord Ø38 Cm Cherry Red High Gloss - Soffbord Pulverlackat Stål Cherry Red High Gloss - 102471-Cherry Red

  hay dlm bord ø38 cm cherry red high gloss - soffbord pulverlackat stål cherry red high gloss - 102471-cherry red
  Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen. Vi har valt ut Cherry Red High Gloss Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 30x30 Cm Svart - Soffbord Pulverlackat Stål Svart - 102501-100

  hay brickbord 30x30 cm svart - soffbord pulverlackat stål svart - 102501-100
  Att ersätta större kaffebord i kombination med mindre bord är idén bakom Hays kollektion av Tray brickbord.Borden finns i olika storlekar och även olika färger. Benen på Tray bord är i pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Vi har valt ut Svart Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Cream White - Barstolar Polypropylen Creamy White - 927107

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / cream white - barstolar polypropylen creamy white - 927107
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Creamy White Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 180 Cm Laminat / Vit - Matbord & Barbord Plywood Vit - 10460

  hay loop stand bord 180 cm laminat / vit - matbord & barbord plywood vit - 10460
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kombinera bordet med Loop Stand stöd för ökad stabilitet från Hay.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 875 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 200 Cm Laminat / Vit - Matbord & Barbord Plywood Vit - 10458

  hay loop stand bord 200 cm laminat / vit - matbord & barbord plywood vit - 10458
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd för ökad stabilitet.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 200 Cm Linoleum / Svart - Matbord & Barbord Plywood Svart - 10457

  hay loop stand bord 200 cm linoleum / svart - matbord & barbord plywood svart - 10457
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd för ökad stabilitet.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Vitt Underrede / Concrete - Barstolar Rostfritt Stål Vit - 927475

  hay aas 38 barstol hög vitt underrede / concrete - barstolar rostfritt stål vit - 927475
  About a Stool 38 från HAY, formgiven av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About a Stool en enastående designrikedom vilket gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning barstolar. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Barstolen är tillverkad i högsta kvalitet och anpassad för både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Vit Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Soft Black - Barstolar Polypropylen Soft Black - 927162

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / soft black - barstolar polypropylen soft black - 927162
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Revolver Barpall Låg Svart - Barstolar Stål Svart - 3599

  hay revolver barpall låg svart - barstolar stål svart - 3599
  Revolver barstol från Wrong London, designad av Leon Ransmeier. Denna läckra barstol har en stram och stilren design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Precis som en revolvers cylinder går fotstödet och sitsen att rotera 360° och sitsen är svagt konkavt formad för perfekt komfort. Stolen är tillverkad i svart pulverlackerat stål och aluminium som gör att den fungerar både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Cream White - Barstolar Polypropylen Creamy White - 927101

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / cream white - barstolar polypropylen creamy white - 927101
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Creamy White Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Concrete - Barstolar Polypropylen Concrete - 927473

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / concrete - barstolar polypropylen concrete - 927473
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Concrete Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord High Mirror - Sidobord & Avlastningsbord Stål Silver - 102482-600

  hay slit round bord high mirror - sidobord & avlastningsbord stål silver - 102482-600
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Silver Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Rostfritt Underrede / Cream White - Barstolar Stål Creamy White - 927105

  hay aas 38 barstol låg rostfritt underrede / cream white - barstolar stål creamy white - 927105
  About a Stool 38 från HAY, design av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var att skapa en stol med enkel design men ändå kombinera form, funktion, detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Vi har valt ut Creamy White Barstolar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Rostfritt Underrede / Dusty Blue - Barstolar Stål Dusty Blue - 927532

  hay aas 38 barstol låg rostfritt underrede / dusty blue - barstolar stål dusty blue - 927532
  About a Stool 38 från HAY, design av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var att skapa en stol med enkel design men ändå kombinera form, funktion, detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Dusty Blue - Barstolar Polypropylen Dusty Blue - 927528

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / dusty blue - barstolar polypropylen dusty blue - 927528
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Grön - Barstolar Polypropylen Grön - 927351

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / grön - barstolar polypropylen grön - 927351
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Brick - Barstolar Polypropylen Tegelröd - 927650

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / brick - barstolar polypropylen tegelröd - 927650
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Tegelröd Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Desk 01 140x75 Black Frame/smoked - Skrivbord Stål Svart - 195633-smoked

  hay pyramid desk 01 140x75 black frame/smoked - skrivbord stål svart - 195633-smoked
  Pyramid desk 01 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Skrivbordet är designat 1959 särskilt för sin hållbara och smakfulla design. Skrivbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv rökt ek. Skrivbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till hemmet och kontoret. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Desk 01 140x65 Black Frame/smoked - Skrivbord Stål Svart - 195611-smoked

  hay pyramid desk 01 140x65 black frame/smoked - skrivbord stål svart - 195611-smoked
  Pyramid desk 01 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Skrivbordet är designat 1959 särskilt för sin hållbara och smakfulla design. Skrivbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv rökt ek. Skrivbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till hemmet och kontoret. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Rostfritt Underrede / Concrete - Barstolar Stål Concrete - 927471

  hay aas 38 barstol låg rostfritt underrede / concrete - barstolar stål concrete - 927471
  About a Stool 38 från HAY, design av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var att skapa en stol med enkel design men ändå kombinera form, funktion, detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Vi har valt ut Concrete Barstolar i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Chocolate High Gloss - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Chocolate High Gloss - 102503-Chocolate

  hay brickbord 40x40 cm chocolate high gloss - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål chocolate high gloss - 102503-chocolate
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Chocolate High Gloss Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Rostfritt Stål Underrede / Dusty Blue - Barstolar Polypropylen Dusty Blue - 927538

  hay aas 38 barstol hög rostfritt stål underrede / dusty blue - barstolar polypropylen dusty blue - 927538
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i rostfritt stål och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- Barstolen finns i olika utföranden.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dusty Blue Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Hög Vitt Underrede / Vit - Barstolar Rostfritt Stål Vit - 3460

  hay aas 38 barstol hög vitt underrede / vit - barstolar rostfritt stål vit - 3460
  About a Stool 38 från HAY, formgiven av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About a Stool en enastående designrikedom vilket gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning barstolar. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Ät långa frukostar på denna dekorativa och bekväma barstol. Den nätta designen gör att den passar bra in i de flesta hem och miljöer. Barstolen är tillverkad i högsta kvalitet och anpassad för både privata och offentliga miljöer. Vi har valt ut Vit Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord High Vit - Sidobord & Avlastningsbord Stål Vit - 102482-400

  hay slit round bord high vit - sidobord & avlastningsbord stål vit - 102482-400
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord Svart - Soffbord Stål Svart - 2222

  hay slit round bord svart - soffbord stål svart - 2222
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Eiffel Coffee Table Rectangular - Soffbord Aluminium Warm Sand - 931556

  hay eiffel coffee table rectangular - soffbord aluminium warm sand - 931556
  Eiffel Coffee Table Rectangular från Hay. Vi har valt ut Warm Sand Soffbord i Aluminium från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 160 Cm Grå - Matbord & Barbord Plywood Grå - 133563

  hay loop stand bord 160 cm grå - matbord & barbord plywood grå - 133563
  Loop Stand Table 160 cm är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket och vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Det karaktäristiska underredet i stål gör att det står stadigt på sina trebenta stativ. Bordsskivan görs i antingen laminat eller linoleum som gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Välj mellan färgerna vit, svart och grå.För ökad stabilitet kombinera med Loop Stand SupportBordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar runda bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Bord 200 Cm Linoleum / Grå - Matbord & Barbord Plywood Grå - 133561

  hay loop stand bord 200 cm linoleum / grå - matbord & barbord plywood grå - 133561
  Loop Stand bord från Hay med en stilren, modern design. Det har trebenta benbockar i pulverlackerad metall med en industriell, karakteristisk look och en minimalistisk bordsskiva med olika, eleganta, valbara material perfekt för hemmet såväl som kontoret. Formgiven av Leif Jørgensen. Bra att veta om Loop Stand bord - Rekommenderat tillbehör: Loop Stand stöd för ökad stabilitet.- Moderna, högkvalitativa material.- Bordet finns i olika utföranden.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Loop Stand.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Längd: 2000 mm.- Höjd: 740 mm.- Bredd: 925 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Pyramid Table 02 190x85 Black Frame/clear - Matbord & Barbord Ek Svart - 195655

  hay pyramid table 02 190x85 black frame/clear - matbord & barbord ek svart - 195655
  Pyramid table 02 från Hay, återlanserad av Hay. Formgiven av Friso Kramer och Wim Rietveld. Matbord med design från 1959. Matbordets konstruktion är framtagen med metoden för utskjutning av stålplåt som pulverlackerats och har en exklusiv toppskiva i massiv klarlackad ek. Matbordet har en blandad design av modernt och retro som passar perfekt till köket eller som matsalsbord. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Svart - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Svart - 102503-100

  hay brickbord 40x40 cm svart - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål svart - 102503-100
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Slit Round Bord High Svart - Sidobord & Avlastningsbord Stål Svart - 102482-200

  hay slit round bord high svart - sidobord & avlastningsbord stål svart - 102482-200
  Slit Table i från HAY är ett modernt och stilrent bord där man tagit formspråket i från origamitekniken som är en japansk papperskonst.Bordet är tunt och fint likt ett vikt papper. Det finns i flera olika utföranden och fungerar bra som soffbord eller sidobord .De färgade borden är gjorda av pulverlackerat stål. Spegel och Mässing är tillverkade i högglans polerat stål.För skötsel klick här: Skötsel Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Tile Red - Sidobord & Avlastningsbord Granit Tile Red - 933511-350

  hay bowler sidobord tile red - sidobord & avlastningsbord granit tile red - 933511-350
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Tile Red Sidobord & Avlastningsbord i Granit från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bowler Sidobord Fir Green - Sidobord & Avlastningsbord Granit Fir Green - 933511-300

  hay bowler sidobord fir green - sidobord & avlastningsbord granit fir green - 933511-300
  Bowler Sidobord designat av Shane Schneck för Hay är ett bord som passar in lite överallt.Det lilla smäckra bordet har en bas gjord av granit så att det står stadigt men ändå tar liten plats. Stativet är gjort i pulverlackerat stål. Det lilla handtaget högst upp på brickan är perfekt att använda när man flyttar runt bordet. Det kommer i ett platt paket men är lätt att montera. Finns i flera härliga färger. Vi har valt ut Fir Green Sidobord & Avlastningsbord i Granit från Hay med stor omsorg.
 • Hay Hee Barstol Hög Svart - Barstolar Pulverlackat Stål Svart - 102702-150

  hay hee barstol hög svart - barstolar pulverlackat stål svart - 102702-150
  Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad. Vi har valt ut Svart Barstolar i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Låg Vattenbaserad Lackad Ek/khaki - Barstolar Rostfritt Stål Khaki - 256503

  hay aas 32 barstol låg vattenbaserad lackad ek/khaki - barstolar rostfritt stål khaki - 256503
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Khaki Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x60 Cm Varmgrå - Soffbord Pulverlackat Stål Varmgrå - 102505-240

  hay brickbord 40x60 cm varmgrå - soffbord pulverlackat stål varmgrå - 102505-240
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Varmgrå Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x60 Cm Vit - Soffbord Pulverlackat Stål Vit - 102505-150

  hay brickbord 40x60 cm vit - soffbord pulverlackat stål vit - 102505-150
  Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt! Vi har valt ut Vit Soffbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Brickbord 40x40 Cm Peppermint Green - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Peppermint Green - 102503-Peppermint

  hay brickbord 40x40 cm peppermint green - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål peppermint green - 102503-peppermint
  Brickbord 40x40 från Hay är ett smart bord men två funktioner. Det kan användas som sidobord bredvid en soffa eller säng men du kan också ta bort den övre delen och använda den som en bricka. Perfekt när du vill bära in fikat i vardagsrummet. Bordet finns i flera härliga färger.Rengör med en väl urvriden trasa och torka torrt. Vi har valt ut Peppermint Green Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Svartbetsad Ek/krom - Barstolar Massiv Ek Svart - 930305-cr.-black

  hay cornet barstol låg svartbetsad ek/krom - barstolar massiv ek svart - 930305-cr.-black
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i kromat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö, på ett kontor eller i verkstaden. Barstolen erbjuds i två olika höjder och tillhör en serie som omfattar flera olika färger på sitsen och stålunderredet. Välj mellan tre olika utföranden på sitsen: oljad, rökt eller svartbetsad ek. Välj mellan två olika höjder: 65 cm eller 75 cm. Cornet barstol levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Svart Barstolar i Massiv ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Cornet Barstol Låg Oljad Ek/krom - Barstolar Massiv Ek Krom - 930305-cr.-oiledoak

  hay cornet barstol låg oljad ek/krom - barstolar massiv ek krom - 930305-cr.-oiledoak
  Cornet barstol från Hay, formgiven av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med en rund sits i massiv ek och ett innovativt underrede i kromat stål. Tillsammans skapar materialvalen en industriell och modern look som passar in i många sammanhang. Inspirationen till barstolens fyra stag som är placerade i olika höjder kommer från cykelställ.Den här barstolen är tillverkad i högsta kvalité och passar in i privata såväl som offentliga miljöer. Placera Cornet framför en bar, en köksö, på ett kontor eller i verkstaden. Barstolen erbjuds i två olika höjder och tillhör en serie som omfattar flera olika färger på sitsen och stålunderredet. Välj mellan tre olika utföranden på sitsen: oljad, rökt eller svartbetsad ek. Välj mellan två olika höjder: 65 cm eller 75 cm. Cornet barstol levereras i två paket, sits och ram packas separat och kräver montering. För mer information, se bifogat produktblad och skötselråd. Vi har valt ut Krom Barstolar i Massiv ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Rebar Soffbord Svart/marmor - Soffbord Stål Svart - 930207

  hay rebar soffbord svart/marmor - soffbord stål svart - 930207
  Rebar soffbord, svart/marmor från Hay, design av Sylvain Willenz. Rebar är en serie där designern valt att utforska möjligheterna för byggarbetsmaterial och processerna kring det för att sätta det i ett nytt sammanhang. Serien är en samling utav soffbord, sidobord och brickbord med en design som sammanställer en ram av armeringsstål tillsammans med överdelar i marmor och metallbrickor, detta skapar en estetisk balans mellan det råa och det raffinerade. Namnet är väldigt talande, Rebar, som i byggsammanhang är en engelsk förkortning för reinforcing bar. Marmorskivan gör det till ett riktigt exklusivt och snyggt soffbord som lyfts upp av den kalla armeringsställningen, vilket gör att Rebar passar in i både en industriell miljö såväl som en nordisk. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Loop Stand Round Matbord Ø120 Cm Vit - Matbord & Barbord Plywood Vit - 10472

  hay loop stand round matbord ø120 cm vit - matbord & barbord plywood vit - 10472
  Loop Stand Round är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket eller vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Underredet i stål gör att det står stadigt på sina tre ben. Bordsskivan i antingen svart linoleum eller vit laminat gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Bordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar rektangulära bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Plywood från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Grön - Barstolar Polypropylen Grön - 927345

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / grön - barstolar polypropylen grön - 927345
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Grön Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aac 38 Barstol Hög Svart Underrede / Brick Red - Barstolar Polypropylen Tegelröd - 927656

  hay aac 38 barstol hög svart underrede / brick red - barstolar polypropylen tegelröd - 927656
  AAS 38 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har ett slankt, industriellt underrede i pulverlackerad metall och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för extra komfort. Den har en luftig konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 38 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 480 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 850 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Tegelröd Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bella Soffbord 60x39 Cm Vattenbaserad Lackad - Soffbord Ek - 256864-2009000

  hay bella soffbord 60x39 cm vattenbaserad lackad - soffbord ek - 256864-2009000
  Bella soffbord från Hay designades främst för Bella Sky Hotel i Köpenhamn. Efter ett fåtal ändringar är nu bordet en del av Hays kollektion. Fungerar likväl som kaffebord och kommer i flera olika storlekar och färger. Gjord i massiv ek och vattenbaserad lackad ekfanér. Finns i både 45 cm och 60 cm diameter. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Bella Soffbord 45x49 Cm Svart Vattenbaserad Lackad - Soffbord Ek Svart - 256862-1109000

  hay bella soffbord 45x49 cm svart vattenbaserad lackad - soffbord ek svart - 256862-1109000
  Bella soffbord från Hay designades främst för Bella Sky Hotel i Köpenhamn. Efter ett fåtal ändringar är nu bordet en del av Hays kollektion. Fungerar likväl som kaffebord och kommer i flera olika storlekar och färger. Gjord i massiv ek och vattenbaserad lackad ekfanér. Finns i både 45 cm och 60 cm diameter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 32 Barstol Hög Vattenbaserad Lackad Ek/soft Black - Barstolar Rostfritt Stål Soft Black - 256731

  hay aas 32 barstol hög vattenbaserad lackad ek/soft black - barstolar rostfritt stål soft black - 256731
  AAS 32 barstol från Hay med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Pallen har långa, slanka ben i trä och en mjukt kurvad sits i formgjuten polypropen med ett lågt ryggstöd för optimal komfort. Den har en stabil, elegant konstruktion perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Formgiven av Hee Welling & HAY. Bra att veta om AAS 32 barstol - Den här barstolen är en del av Hays kollektion About A Stool.- En blandning av funktion och minimalism.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Hög komfort.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 430 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 860 mm. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Soft Black Barstolar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Hay Aas 38 Barstol Låg Svart Underrede / Svart - Barstolar Polypropylen Pastellgrön - 927589

  hay aas 38 barstol låg svart underrede / svart - barstolar polypropylen pastellgrön - 927589
  Barstolen About a Stool 38 Low är formgiven av Hay tillsammans med Hee Welling. Tillsammans har de skapat en stol med en enkel design som kombinerar form och funktion med detalj och estetik. Barstolen är tillverkad av formgjuten polypropylen och rostfritt pulverlackat stål. Den höga kvalitén gör den utmärkt för privata såväl som offentliga miljöer. Välj bland två olika höjder och flera färger. Barstolen tillhör serien About A, en exklusiv serie från Hay som omfattar flera olika stolar tillverkade i högsta kvalitet. Med åren har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder About A en enastående designrikedom som gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning stolar i olika former och färger. Vi har valt ut Pastellgrön Barstolar i Polypropylen från Hay med stor omsorg.