Möbler
www.mobel.se

Gubi möbler

 • Gubi Epic Soffbord Rund 60 Cm Neutral White - Soffbord Travertin Neutral White - 10042381

  gubi epic soffbord rund 60 cm neutral white - soffbord travertin neutral white - 10042381
  Epic soffbord från GUBI med en skulptural design med inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Kontrasterande, geometriska former för ett unikt uttryck. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Italien. Design av GamFratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Epic uppskattas för den skulpturala designen.- Epic är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Inspirerad av romersk arkitektur.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Italien.- Denna produkt levereras omonterad.- Ingår i serien Epic. Soffbordets mått:- Höjd: 420 mm.- Diameter: 600 mm.- Vikt: 39 kg. Vi har valt ut Neutral White Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi C-chair Dining Chair Black Oak/cane - Stolar Ek Svart Ek

  gubi c-chair dining chair black oak/cane - stolar ek svart ek
  C-Chair från GUBI är formgiven av Marcel Gascoin 1947 och är en utav hans mest kända designer. Stolen C-Chair föddes efter att Marcel kom på en idé om att skapa en möbel som var elegant, funktionell och robust som skulle passa in i de nya storlekarna av bostäder som byggdes i slutet av andra världskriget, där det fanns begränsat med utrymme. Den enkla stolen har ett minimalistisk formspråk med mycket fokus på detaljer, där dess kraftfulla ben och säte i rotting spelar en stor roll.Vikt 4-5,6 kg Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Mässing / Brun - Soffbord Emperadormarmor Brun - 10017175

  gubi ts soffbord 80 cm mässing / brun - soffbord emperadormarmor brun - 10017175
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Brun Soffbord i Emperadormarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Private Vitrinskåp 110x45x191 Cm Ljus Betsad Ek - Skåp & Vitrinskåp Mässing Ek - 10083280

  gubi private vitrinskåp 110x45x191 cm ljus betsad ek - skåp & vitrinskåp mässing ek - 10083280
  Private vitrinskåp från GUBI med en tidlös, sofistikerad design i betsad ekfanér, glas och mässing. Den är perfekt i vilket rum som helst och har en modern funktionalitet med högkvalitativa material och en symmetrisk, estetiskt tilltalande konstruktion som smälter elegant in i olika inredningsstilar och två dörrar med vackra handtag i mässing. Den har tre hyllplan i glas och två breda, stabila ben. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Private vitrinskåp - Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkad av ekfanér, plywood, glas och mässing.- Djup: 450 mm.- Höjd: 1910 mm.- Längd: 1100 mm.- Vitrinskåpet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här vitrinskåpet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som ett sidobord. Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Mässing från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi C-chair Dining Stol Valnöt/ Rotting - Stolar Ek Valnöt - 10024448

  gubi c-chair dining stol valnöt/ rotting - stolar ek valnöt - 10024448
  C-Chair stol, från Gubi, design av Marcel Gascoin. Med smart design och ett öga för detaljer, har C-Chair en robust konstruktion rotad i ett enkelt, minimalistisk och starkt designspråk, men som på samma gång har fått en elegant form. Stolen var ett av Gascoins svar på de nya franska bostäderna med mindre ytor som byggdes efter andra världskriget. Kännetecknande för denna stol är de stora och kraftfulla benen tillsammans med ett inbjudande säte i lättare material, funktionalitet och ett högkvalitativt trähantverk. Vi har valt ut Valnöt Stolar i Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Grace Loungestol Karakorum001/ Strange Loves002 - Fåtöljer Karakorum - 10078950

  gubi grace loungestol karakorum001/ strange loves002 - fåtöljer karakorum - 10078950
  Grace loungestol från GUBI med en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material och har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad av Tove Kindt Larsen. Bra att veta om Grace loungestol - Originaldesign från 1936.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Hur bör du ta hand om loungestolen?- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Vi har valt ut Karakorum Fåtöljer från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol Offwhite/rökt Ek - Fåtöljer Fårskinn Off-White - 10050137

  gubi stay loungestol offwhite/rökt ek - fåtöljer fårskinn off-white - 10050137
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Fåtöljen passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Den finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Fårskinn från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Grace Loungestol Karakorum001/ Intotheforest003 - Fåtöljer Karakorum - 10079598

  gubi grace loungestol karakorum001/ intotheforest003 - fåtöljer karakorum - 10079598
  Grace loungestol från GUBI med en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material och har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad av Tove Kindt Larsen. Bra att veta om Grace loungestol - Originaldesign från 1936.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Hur bör du ta hand om loungestolen?- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Vi har valt ut Karakorum Fåtöljer från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Pedrera Soffbord Mässing Halvmatt - Soffbord Glas Mässing - 10014675

  gubi pedrera soffbord mässing halvmatt - soffbord glas mässing - 10014675
  Pedrera soffbord från GUBI med en enastående design med inspiration från La Pedrera i Barcelona. Nätta ben med en bordsskiva i glas perfekt för det moderna hemmet. Tillverkat i Italien. Design av Barba Corsini & Joaquim Ruiz Millet. Originaldesign från år 1955. Bra att veta om Pedrera soffbord - Pedrera är också omtyckt för de välkända formerna.- Soffbordet finns i olika färgval.- Finns även som en lampa.- Pedrera uppskattas för den karakteristiska designen.- Tillverkat i Italien. Vi har valt ut Mässing Soffbord i Glas från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Svart / Neutralt Vit - Soffbord Travertin Vit - 10074026

  gubi ts soffbord 80 cm svart / neutralt vit - soffbord travertin vit - 10074026
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Vit Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Mässing / Vit - Soffbord Carraramarmor Vit - 10017172

  gubi ts soffbord 80 cm mässing / vit - soffbord carraramarmor vit - 10017172
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Vit Soffbord i Carraramarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Svart / Neutralt Vit - Sidobord & Avlastningsbord Travertin Vit - 10072889

  gubi ts sidobord 40 cm svart / neutralt vit - sidobord & avlastningsbord travertin vit - 10072889
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Matbord Runt Svart - Matbord & Barbord Askfanér Svart - 10028673

  gubi matbord runt svart - matbord & barbord askfanér svart - 10028673
  Gubi matbord från Gubi, formgiven av Komplot Design. Ett klassiskt matbord med nätta ben och rena linjer. Bjud hem dina bästa vänner och samlas kring detta fantastiska bord för långa middagar och mycket skratt. Det vackra träslaget framhävs av bordets levande form och ger ett tidlöst bord som man kommer att älska i många år. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Askfanér från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Soffa 3-s Schäslong Pg2 Bel Lino G077/13 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Linne Bel Lino - 10054209-G077/13

  gubi wonder soffa 3-s schäslong pg2 bel lino g077/13 lc - hörnsoffor & divansoffor linne bel lino - 10054209-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Hörnsoffor & Divansoffor i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol Offwhite/valnöt - Fåtöljer Fårskinn Off-White - 10050139

  gubi stay loungestol offwhite/valnöt - fåtöljer fårskinn off-white - 10050139
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Fåtöljen passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Den finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Fårskinn från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Matbord Runt Ek - Matbord & Barbord fanér Ek - 10012948

  gubi matbord runt ek - matbord & barbord fanér ek - 10012948
  Gubi matbord från Gubi, formgiven av Komplot Design. Ett klassiskt matbord med nätta ben och rena linjer. Bjud hem dina bästa vänner och samlas kring detta fantastiska bord för långa middagar och mycket skratt. Det vackra träslaget framhävs av bordets levande form och ger ett tidlöst bord som man kommer att älska i många år. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Private Vitrinskåp 110x45x191 Cm Brunsvart Betsad Ek - Skåp & Vitrinskåp Mässing Brunsvart - 10083281

  gubi private vitrinskåp 110x45x191 cm brunsvart betsad ek - skåp & vitrinskåp mässing brunsvart - 10083281
  Private vitrinskåp från GUBI med en tidlös, sofistikerad design i betsad ekfanér, glas och mässing. Den är perfekt i vilket rum som helst och har en modern funktionalitet med högkvalitativa material och en symmetrisk, estetiskt tilltalande konstruktion som smälter elegant in i olika inredningsstilar och två dörrar med vackra handtag i mässing. Den har tre hyllplan i glas och två breda, stabila ben. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Private vitrinskåp - Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkad av ekfanér, plywood, glas och mässing.- Djup: 450 mm.- Höjd: 1910 mm.- Längd: 1100 mm.- Vitrinskåpet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här vitrinskåpet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som ett sidobord. Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brunsvart Skåp & Vitrinskåp i Mässing från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol /valnöt - Fåtöljer Fårskinn Moonlight

  gubi stay loungestol /valnöt - fåtöljer fårskinn moonlight
  Stay Lounge Chair kommer från Gubi och är designad av Space Copenhagen. Loungestolen har en mjuk och organisk form som smälter ihop fint med fårullen. Den är varm och skön att sitta i och man får en mysig omslutande känsla. Ullen finns i två färger och benen i flera olika färger enligt nedan:Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Moon Matbord Elliptical 290x105 Cm Massiv - Matbord & Barbord Såpad ek

  gubi moon matbord elliptical 290x105 cm massiv - matbord & barbord såpad ek
  Matbordet från GUBI har en majestätisk design i massiv ek perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen. Det har en elegant, massiv bordsskiva med en vacker, mjuk form och olika ytbehandlingar att välja mellan. Praktisk modell perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Om matbordet från GUBI- Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet kommer i olika modeller.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här matbordet är en del av GUBIs kollektion Moon.- Bordsskiva: H:40 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- 2 års garanti. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Grace Loungestol Sahco Clay011/ 001 - Fåtöljer Karakorum

  gubi grace loungestol sahco clay011/ 001 - fåtöljer karakorum
  Loungestolen från GUBI har en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material. Den har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Tove Kindt Larsen. Om loungestolen från GUBI- Originaldesign från 1936.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Skötselråd för loungestolen- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Private Sideboard 160x45x90 Cm Betsad Ek - Skänkar & Sideboards Mässing Brunsvart

  gubi private sideboard 160x45x90 cm betsad ek - skänkar & sideboards mässing brunsvart
  Sideboardet från GUBI är perfekt för att skapa ett statement i inredningen och har en tidlös, sofistikerad design i högkvalitativ, betsad ekfanér och mässing. Den har en modern funktionalitet med fyra utdragbara lådor och en symmetrisk, estetiskt tilltalande konstruktion perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den har åtta rundade knoppar i antik mässing och två vertikala, breda ben med en horisontell, stabil träbalk. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgiven av Space Copenhagen. Om sideboardet från GUBI- Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Fyra utdragbara lådor.- Premiumkvalitet.- Tillverkad av ekfanér, plywood och mässing.- Djup: 450 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1600 mm.- Sideboardet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här sideboardet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som skrivbord.- Finns även som vitrinskåp. Skötselråd för sideboardet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gubi Epic Matbord Elliptisk 120x240 Cm - Matbord & Barbord Travertin Neutral White

  gubi epic matbord elliptisk 120x240 cm - matbord & barbord travertin neutral white
  Matbordet från GUBI har en legendarisk formgivning med inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Det har ett högkvalitativt material med en lyxig känsla för att hålla i generationer. Matbordet har en elliptisk bordsskiva med hexagonala ben för ett unikt uttryck. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkat i Italien. Formgivning av GamFratesi. Om matbordet från GUBI- Epic uppskattas för den skulpturala designen.- Epic är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Inspirerad av romersk arkitektur.- Tillverkat i Italien.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Epic. Soffbordets mått:- Höjd: 740 mm.- Djup: 2400 mm.- Bredd: 1200 mm.- Vikt: 446 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Wonder Schäslong Pg2 Bel Lino G077/13 Fc - Hörnsoffor & Divansoffor Linne Bel Lino - 10054276-G077/13

  gubi wonder schäslong pg2 bel lino g077/13 fc - hörnsoffor & divansoffor linne bel lino - 10054276-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med fast klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Hörnsoffor & Divansoffor i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Grace Loungestol Sahco Clay011/ Karakorum001 - Fåtöljer Karakorum - 10078958

  gubi grace loungestol sahco clay011/ karakorum001 - fåtöljer karakorum - 10078958
  Grace loungestol från GUBI med en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material och har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad av Tove Kindt Larsen. Bra att veta om Grace loungestol - Originaldesign från 1936.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Hur bör du ta hand om loungestolen?- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Vi har valt ut Karakorum Fåtöljer från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Mässing / Grön - Sidobord & Avlastningsbord Guatemalamarmor Grön - 10017480

  gubi ts sidobord 40 cm mässing / grön - sidobord & avlastningsbord guatemalamarmor grön - 10017480
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Sidobord & Avlastningsbord i Guatemalamarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Soffa 3-s Schäslong Hot Madison 1294/096 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Bomull Hot Madison - 10054207-CH1294/096

  gubi wonder soffa 3-s schäslong hot madison 1294/096 lc - hörnsoffor & divansoffor bomull hot madison - 10054207-ch1294/096
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Hot Madison Hörnsoffor & Divansoffor i Bomull från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Svart / Vit - Soffbord Carraramarmor Vit - 10017167

  gubi ts soffbord 80 cm svart / vit - soffbord carraramarmor vit - 10017167
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Vit Soffbord i Carraramarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi S-table Matbord Utdragbart 95x220 Cm - Matbord & Barbord Ek - 10058061

  gubi s-table matbord utdragbart 95x220 cm - matbord & barbord ek - 10058061
  S-Table matbord från GUBI med en elegant, tidlös design med en förlängande funktion och en mattlackad finish. Matbordet har en bordsskiva i fanér med två iläggsskivor och ben i massivt trä och en stadig, utrymmessnål konstruktion. Den perfekta lösningen när du behöver det där extra utrymmet. Formgiven av GamFratesi. Bra att veta om S-Table matbord - Originaldesign från 1953.- Uppskattas för den högt funktionella designen.- Matbordet kommer i olika material.- Det här matbordet är en del av GUBIs kollektion Gascoin.- Kombinera matbordet med en stol från GUBI.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Matbord Runt Valnöt - Matbord & Barbord sfanér Valnöt - 10012947

  gubi matbord runt valnöt - matbord & barbord sfanér valnöt - 10012947
  Gubi matbord från Gubi, formgiven av Komplot Design. Ett klassiskt matbord med nätta ben och rena linjer. Bjud hem dina bästa vänner och samlas kring detta fantastiska bord för långa middagar och mycket skratt. Det vackra träslaget framhävs av bordets levande form och ger ett tidlöst bord som man kommer att älska i många år. Vi har valt ut Valnöt Matbord & Barbord i Valnötsfanér från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Grace Loungestol Karakorum001/ Sahco Clay011 - Fåtöljer Karakorum - 10078959

  gubi grace loungestol karakorum001/ sahco clay011 - fåtöljer karakorum - 10078959
  Grace loungestol från GUBI med en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material och har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad av Tove Kindt Larsen. Bra att veta om Grace loungestol - Originaldesign från 1936.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Hur bör du ta hand om loungestolen?- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Vi har valt ut Karakorum Fåtöljer från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Beetle Loungestol Conic Base Svart Svart Savanne - Fåtöljer Läder Svart - 10007900-Leath.bl

  gubi beetle loungestol conic base svart svart savanne - fåtöljer läder svart - 10007900-leath.bl
  Beetle loungestol från Gubi, formgiven av GamFratesi. Den eleganta stolen Beetle har snabbt kommit att bli en klassiker i de moderna hemmen, en snygg loungestol som är formgiven av naturens mest underskattade insekt - en skalbagge. Deisgnduon arbetar strikt inom en skandinavisk inställning till hantverk, funktionalism och enkelhet. Stolen är laminerad i gjuten fanér med sits och rygg i två separat delar som är klädda med det underbara tyget Remix 183. Stolen kommer skapa en snygg stil i ditt hem, vardagsrum eller sovrum! Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console 2 Hyllor Svart/grön Marmor - Skänkar & Sideboards Stål Svart - 10017348

  gubi ts console 2 hyllor svart/grön marmor - skänkar & sideboards stål svart - 10017348
  Ts konsolbord från Gubi, formgiven av GamFratesi. Ett avlastningsbord från en annan värld! Blanda det lyxigaste av svart marmor med pulverlackerat stål och du får en snygg inredningsdetalj som kommer pryda ditt hem. Konsolbordet har två hyllplan som skapar bra förvaring av dina tidningar, blommor, en fin lampa eller ett doftljust - allt för att välkomna dig själv - eller din gäst till ditt hem! Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Modul Puff Pg1 Hot Madison 1294/096 Lc - Fotpallar Bomull Hot Madison - 10054340-CH1294/096

  gubi wonder modul puff pg1 hot madison 1294/096 lc - fotpallar bomull hot madison - 10054340-ch1294/096
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Hot Madison Fotpallar i Bomull från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Pacha Loungefåtölj Pg5 Karakorum 001 Svart Fot - Fåtöljer Ullbouclé Off-White - 10062197

  gubi pacha loungefåtölj pg5 karakorum 001 svart fot - fåtöljer ullbouclé off-white - 10062197
  Pacha loungefåtölj från GUBI med karakteristisk, iögonfallande design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer Mjuka, kurviga former som harmoniskt smälter in i hemmet Stomme i plywood med en skumfylld sits för optimal komfort och en svartlackad fot i MDF Exklusivt tyg i olika färger att välja mellan Premiumkvalitet Design av Pierre Paulin. Bra att veta om Pacha loungefåtölj - Skulptural design med kurviga former.- Hög komfort i premiumkvalitet.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Loungefåtöljen erbjuds i flera olika tyger.- Finns även med guldfärgad fot.- Bredd: 770 mm.- Djup: 850 mm.- Höjd: 650 mm.- Sittdjup: 540 mm.- Sitthöjd: 370 mm. Formgiven 1975. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Ullbouclé från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console Sidobord 120x30x72 Cm Svart / Neutralt Vit - Sidobord & Avlastningsbord Travertin Vit - 10074033

  gubi ts console sidobord 120x30x72 cm svart / neutralt vit - sidobord & avlastningsbord travertin vit - 10074033
  TS Console sidobord är inte bara en möbel, det är ett konstverk som kommer att lyfta ditt hem till en ny nivå av stil och elegans. Med sin skulpturala design och sofistikerade, exklusiva känsla är detta sidobord perfekt för att skapa en personlig touch i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Detta sidobord har lyxiga hyllor som ger gott om utrymme för att visa upp dina favoritdekorationer, böcker eller andra personliga föremål. De slanka benen och de korsande detaljerna ger en vacker visuell effekt och bidrar till en modern estetik. Designad av den danska-italienska designduon GamFratesi, är TS Console sidobord både funktionellt och vackert att titta på. Det är tillverkat med högsta kvalitet och kommer att hålla i många år framöver. Oavsett om du är en designentusiast, en konstälskare eller bara någon som söker efter en unik möbel för ditt hem, kommer TS Console sidobord att bli en perfekt tillskott till din inredning. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS Console sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett sidobord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Hörnsoffa 2 x 3-s Pg5 Karakorum 001 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Ull Karakorum - 10054237-001

  gubi wonder hörnsoffa 2 x 3-s pg5 karakorum 001 lc - hörnsoffor & divansoffor ull karakorum - 10054237-001
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Karakorum Hörnsoffor & Divansoffor i Ull från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts 80x80 Soffbord Svart / Grå Marmor - Soffbord Stål Svart - 10017193

  gubi ts 80x80 soffbord svart / grå marmor - soffbord stål svart - 10017193
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Svart / Grå - Soffbord Emperadormarmor Grå - 10017162

  gubi ts soffbord 80 cm svart / grå - soffbord emperadormarmor grå - 10017162
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Grå Soffbord i Emperadormarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console Sidobord 120x30x72 Cm Polerat Stål / Grå - Sidobord & Avlastningsbord Emperadormarmor Grå - 10123086

  gubi ts console sidobord 120x30x72 cm polerat stål / grå - sidobord & avlastningsbord emperadormarmor grå - 10123086
  TS Console sidobord är inte bara en möbel, det är ett konstverk som kommer att lyfta ditt hem till en ny nivå av stil och elegans. Med sin skulpturala design och sofistikerade, exklusiva känsla är detta sidobord perfekt för att skapa en personlig touch i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Detta sidobord har lyxiga hyllor som ger gott om utrymme för att visa upp dina favoritdekorationer, böcker eller andra personliga föremål. De slanka benen och de korsande detaljerna ger en vacker visuell effekt och bidrar till en modern estetik. Designad av den danska-italienska designduon GamFratesi, är TS Console sidobord både funktionellt och vackert att titta på. Det är tillverkat med högsta kvalitet och kommer att hålla i många år framöver. Oavsett om du är en designentusiast, en konstälskare eller bara någon som söker efter en unik möbel för ditt hem, kommer TS Console sidobord att bli en perfekt tillskott till din inredning. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS Console sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett sidobord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Sidobord & Avlastningsbord i Emperadormarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Skrivbord 60x120 Cm Polerat Stål / Grön Guatemala - Skrivbord Marmor - 10123100

  gubi ts skrivbord 60x120 cm polerat stål / grön guatemala - skrivbord marmor - 10123100
  Med sin minimalistiska design och lyxiga marmorskiva kommer det definitivt att ge en touch av elegans till ditt arbetsutrymme. Det är inte bara utseendet som gör TS skrivbord unikt, utan även dess noggranna hantverk och användarvänliga funktioner. Med de smala benen och de korsande detaljerna ger det en visuell lätthet och en modern touch till din inredning. Detta skrivbord är inte bara snyggt, det är också funktionellt och praktiskt. Du kommer att ha gott om utrymme för att organisera dina papper och tillbehör, samtidigt som du har en rymlig arbetsyta för att engagera dig i dina projekt. Och med GUBIs kända fokus på kvalitet kan du vara säker på att detta skrivbord kommer att vara en hållbar investering för framtiden. TS skrivbord är till för alla som värdesätter både stil och funktionalitet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS skrivbord - TS uppskattas för de högkvalitativa materialen.- Rektangulär form.- Design av GamFratesi.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Skrivbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Skrivbord 60x120 Cm Polerat Stål / Vit Carrara - Skrivbord Marmor - 10121704

  gubi ts skrivbord 60x120 cm polerat stål / vit carrara - skrivbord marmor - 10121704
  Med sin minimalistiska design och lyxiga marmorskiva kommer det definitivt att ge en touch av elegans till ditt arbetsutrymme. Det är inte bara utseendet som gör TS skrivbord unikt, utan även dess noggranna hantverk och användarvänliga funktioner. Med de smala benen och de korsande detaljerna ger det en visuell lätthet och en modern touch till din inredning. Detta skrivbord är inte bara snyggt, det är också funktionellt och praktiskt. Du kommer att ha gott om utrymme för att organisera dina papper och tillbehör, samtidigt som du har en rymlig arbetsyta för att engagera dig i dina projekt. Och med GUBIs kända fokus på kvalitet kan du vara säker på att detta skrivbord kommer att vara en hållbar investering för framtiden. TS skrivbord är till för alla som värdesätter både stil och funktionalitet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS skrivbord - TS uppskattas för de högkvalitativa materialen.- Rektangulär form.- Design av GamFratesi.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Skrivbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Polerat Stål / Svart Marquinamarmor - Soffbord Nero Marquina Svart - 10121697

  gubi ts soffbord 80 cm polerat stål / svart marquinamarmor - soffbord nero marquina svart - 10121697
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Svart Soffbord i Nero Marquina från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Skrivbord 60x120 Cm Polerat Stål / Grå Emperador - Skrivbord Marmor

  gubi ts skrivbord 60x120 cm polerat stål / grå emperador - skrivbord marmor
  Skrivbordet från GUBI har en minimalistisk design med en lyxig bordsskiva i marmor och karakteristiska, smala ben med korsande detaljer. Det har visuell lätthet med ärliga material och ett felfritt hantverk perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgivning av GamFratesi. Om skrivbordet från GUBI- TS uppskattas för de högkvalitativa materialen.- Formgivning av GamFratesi.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Rektangulär form. Skötselråd för skrivbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Skrivbord 60x120 Cm Polerat Stål / Vit Carrara - Skrivbord Marmor

  gubi ts skrivbord 60x120 cm polerat stål / vit carrara - skrivbord marmor
  Skrivbordet från GUBI har en minimalistisk design med en lyxig bordsskiva i marmor och karakteristiska, smala ben med korsande detaljer. Det har visuell lätthet med ärliga material och ett felfritt hantverk perfekt för det moderna hemmakontoret. Formgivning av GamFratesi. Om skrivbordet från GUBI- TS uppskattas för de högkvalitativa materialen.- Formgivning av GamFratesi.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Rektangulär form. Skötselråd för skrivbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Console Sidobord 120x30x72 Cm Polerat Stål / Neutralt - Sidobord & Avlastningsbord Travertin Vit

  gubi ts console sidobord 120x30x72 cm polerat stål / neutralt - sidobord & avlastningsbord travertin vit
  Sidobordet från GUBI har en elegant, skulptural design med en sofistikerad, exklusiv look. Det har lyxiga hyllor med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om sidobordet från GUBI- Kombinera sidobordet med ett sidobord från GUBI.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Sidobordet finns i olika modeller.- Formgivning av GamFratesi. Skötselråd för sidobordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Polerat Stål / - Sidobord & Avlastningsbord Emperadormarmor Grå

  gubi ts sidobord 40 cm polerat stål / - sidobord & avlastningsbord emperadormarmor grå
  Sidobordet från GUBI har en elegant, skulptural design med en sofistikerad, exklusiv look. Det har en lyxig bordsskiva med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om sidobordet från GUBI- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Sidobordet finns i olika modeller.- Formgivning av GamFratesi. Skötselråd för sidobordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Polerat Stål / - Sidobord & Avlastningsbord Emperadormarmor Brun

  gubi ts sidobord 40 cm polerat stål / - sidobord & avlastningsbord emperadormarmor brun
  Sidobordet från GUBI har en elegant, skulptural design med en sofistikerad, exklusiv look. Det har en lyxig bordsskiva med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om sidobordet från GUBI- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Sidobordet finns i olika modeller.- Formgivning av GamFratesi. Skötselråd för sidobordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Bohemian 72 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Textil Dedar Lupo Bouclé 007

  gubi bohemian 72 soffa 3-sits - 3-sitssoffor textil dedar lupo bouclé 007
  Soffan från GUBI är perfekt för inglasade altaner och uterum och har en elegant, sofistikerad design med bohemisk känsla. Den har premiumkvalitet i hållbar rotting med en slitstark, avtagbar klädsel för att hålla i generationer. Den har en hög komfort med bekväm lutning och skumfyllda dynor. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Gabriella Crespi – 1972. Om soffan från GUBI- Elegant, sofistikerad design med bohemisk känsla.- Perfekt för inglasade altaner och uterum.- Tillverkad av rotting och slitstark, avtagbar klädsel.- Bredd: 2100 mm.- Djup: 105 mm.- Höjd: 900 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Sittdjup: 570 mm.- Från serien Bohemian 72 Collection.- Kombinera soffan med Bohemian 72 ottoman från GUBI.- Finns även som loungefåtölj.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för soffan- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Skonsam tvätt 30°C.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Gubi Ts Console 2 Hyllor / Marmor - Skänkar & Sideboards Stål Svart

  gubi ts console 2 hyllor / marmor - skänkar & sideboards stål svart
  Ts Console 2, sideboard formgivet av GamFratesi för Gubi. Ts skapar en sofistikerad och skulpturell estetik för alla rum med sina karaktäristiska korsade smala ben och kontrasterande hyllplan av vackraste marmor. Det undre hyllplanet är tillverkat av metall och har höga kanter för trygg förvaring. Ts Console 2 finns också tillgängligt som en modell med två hyllplan av marmor. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gubi Ts Console 2 Hyllor / Marmor - Skänkar & Sideboards Stål Svart

  gubi ts console 2 hyllor / marmor - skänkar & sideboards stål svart
  Ts Console 2, sideboard formgivet av GamFratesi för Gubi. Ts skapar en sofistikerad och skulpturell estetik för alla rum med sina karaktäristiska korsade smala ben och kontrasterande hyllplan av vackraste marmor. Det undre hyllplanet är tillverkat av metall och har höga kanter för trygg förvaring. Ts Console 2 finns också tillgängligt med ett hyllplan av metall och toppskiva av marmor. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gubi Ts Console 2 Hyllor /vit Marmor - Skänkar & Sideboards Stål Svart

  gubi ts console 2 hyllor /vit marmor - skänkar & sideboards stål svart
  Ts Console 2, sideboard formgivet av GamFratesi för Gubi. Ts skapar en sofistikerad och skulpturell estetik för alla rum med sina karaktäristiska korsade smala ben och kontrasterande hyllplan av vackraste marmor. Det undre hyllplanet är tillverkat av metall och har höga kanter för trygg förvaring. Ts Console 2 finns också tillgängligt med ett hyllplan av metall och toppskiva av marmor. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gubi C-chair Dining Stol / Rotting - Stolar Ek Valnöt

  gubi c-chair dining stol / rotting - stolar ek valnöt
  C-Chair från GUBI är formgiven av Marcel Gascoin 1947 och är en utav hans mest kända designer. Stolen C-Chair föddes efter att Marcel kom på en idé om att skapa en möbel som var elegant, funktionell och robust som skulle passa in i de nya storlekarna av bostäder som byggdes i slutet av andra världskriget, där det fanns begränsat med utrymme. Den enkla stolen har ett minimalistisk formspråk med mycket fokus på detaljer, där dess kraftfulla ben och säte i rotting spelar en stor roll.Vikt 4-5,6 kg Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Gubi 2.0 Matbord Bianco Carrara/ Ø130 Cm - Matbord & Barbord Metall Svart

  gubi 2.0 matbord bianco carrara/ ø130 cm - matbord & barbord metall svart
  Matbordet 2.0 från Gubi är tillverkat av finaste marmor och svartlackerad metall, vilket bidrar till bordets unika och exklusiva identitet. Idén bakom detta bord kommer från cirkelns egenskaper och tanken på var cirkelns början och slut tar vid. Med sin cirkulära form öppnar detta bord upp för interaktion och för människor samman, oavsett om det är för middagar, möten eller avslappnat umgänge. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Stay Loungestol /ek - Fåtöljer Fårskinn Moonlight

  gubi stay loungestol /ek - fåtöljer fårskinn moonlight
  Stay Lounge Chair kommer från Gubi och är designad av Space Copenhagen. Loungestolen har en mjuk och organisk form som smälter ihop fint med fårullen. Den är varm och skön att sitta i och man får en mysig omslutande känsla. Ullen finns i två färger och benen i flera olika färger enligt nedan:Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Stay Loungestol /rökt Ek - Fåtöljer Fårskinn Moonlight

  gubi stay loungestol /rökt ek - fåtöljer fårskinn moonlight
  Stay Lounge Chair kommer från Gubi och är designad av Space Copenhagen. Loungestolen har en mjuk och organisk form som smälter ihop fint med fårullen. Den är varm och skön att sitta i och man får en mysig omslutande känsla. Ullen finns i två färger och benen i flera olika färger enligt nedan:Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Epic Soffbord Rund 110 Cm - Soffbord Travertin Neutral White

  gubi epic soffbord rund 110 cm - soffbord travertin neutral white
  Soffbordet från GUBI har en legendarisk formgivning med inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Det har ett högkvalitativt material med en lyxig känsla för att hålla i generationer. Det har en rund bordsskiva med en hexagonal stomme för ett unikt uttryck. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkat i Italien. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- Epic uppskattas för den skulpturala designen.- Epic är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Inspirerad av romersk arkitektur.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Italien.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Epic. Soffbordets mått:- Höjd: 340 mm.- Diameter: 1100 mm.- Vikt: 92 kg. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Wonder Schäslong Pg2 G077/13 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Linne Bel Lino

  gubi wonder schäslong pg2 g077/13 lc - hörnsoffor & divansoffor linne bel lino
  Wonder soffa från Gubi är designad för det nutida hemmet som ger dig frihet att upptäcka oändliga kombinationer. Wonder är en kontemporär tolkning av 70-talets loungemöbler av designstudion Space Copenhagen som gett denna modulära soffa ett elegant och enkelt uttryck. Gör din egen skräddarsydda soffa enkelt och flexibelt med de olika modulerna eller inred med den redan arrangerade modulerna som går att variera för att skapa en välkomnande plats för vila.Anpassa efter just ditt hem, dina behov och din personlighet för att passa in estetiskt och funktionellt.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Gubi Wonder Modul Puff Pg2 G077/13 Fc - Fotpallar Linne Bel Lino

  gubi wonder modul puff pg2 g077/13 fc - fotpallar linne bel lino
  Wonder soffa från Gubi är designad för det nutida hemmet som ger dig frihet att upptäcka oändliga kombinationer. Wonder är en kontemporär tolkning av 70-talets loungemöbler av designstudion Space Copenhagen som gett denna modulära soffa ett elegant och enkelt uttryck. Gör din egen skräddarsydda soffa enkelt och flexibelt med de olika modulerna eller inred med den redan arrangerade modulerna som går att variera för att skapa en välkomnande plats för vila.Anpassa efter just ditt hem, dina behov och din personlighet för att passa in estetiskt och funktionellt.Med fast klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Wonder Modulhörn Pg5 001 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Ull Karakorum

  gubi wonder modulhörn pg5 001 lc - hörnsoffor & divansoffor ull karakorum
  Wonder soffa från Gubi är designad för det nutida hemmet som ger dig frihet att upptäcka oändliga kombinationer. Wonder är en kontemporär tolkning av 70-talets loungemöbler av designstudion Space Copenhagen som gett denna modulära soffa ett elegant och enkelt uttryck. Gör din egen skräddarsydda soffa enkelt och flexibelt med de olika modulerna eller inred med den redan arrangerade modulerna som går att variera för att skapa en välkomnande plats för vila.Anpassa efter just ditt hem, dina behov och din personlighet för att passa in estetiskt och funktionellt.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Gubi Ioi Soffbord Krom / Mässing / Ø100 Cm - Soffbord Marmor Grå

  gubi ioi soffbord krom / mässing / ø100 cm - soffbord marmor grå
  Soffbordet från GUBI har en elegant, minimalistisk design med en tidlös Art Deco look perfekt för det moderna hemmet. Bordet har slanka ben i stål med dekorativa kulor i mässing och en exklusiv bordsskiva i marmor. Formgiven av Gam Fratesi. Om soffbordet från GUBI- IOI uppskattas för det sofistikerade utseendet.- Soffbordet kommer i olika modeller.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en IOI väggspegel från GUBI.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Det här soffbordet är en del av GUBIs kollektion IOI. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi B-table Matbord Mattlackad - Matbord & Barbord Valnöt

  gubi b-table matbord mattlackad - matbord & barbord valnöt
  Matbordet från GUBI har en elegant, flexibel, retro-inspirerad design med en förlängande funktion. Matbordet har en bordsskiva i fanér med ben i massivt trä och en mattlackad finish. Det har en praktisk storlek för utrymmen där man har begränsat med yta. Formgiven av Marcel Gascoin Om matbordet från GUBI - B-Table uppskattas för den högt funktionella designen.- Matbordet kommer i olika material.- Kombinera matbordet med en stol från GUBI.- Kan även användas som ett skrivbord- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Pacha Loungefåtölj Pg3 Harp 102 Svart Fot - Fåtöljer Ullbouclé Grå

  gubi pacha loungefåtölj pg3 harp 102 svart fot - fåtöljer ullbouclé grå
  Loungefåtöljen från GUBI är perfekt för att skapa ett statement i inredningen och har en kurvig design i premiumkvalitet. Den har en hög komfort med en skumfylld sits. Den har en stomme i plywood, en svartlackerad fot i MDF och ett lyxigt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Pierre Paulin. Designad 1975. Om loungefåtöljen från GUBI- Skulpturell design med kurviga former.- Hög komfort i premiumkvalitet.- Bredd: 770 mm.- Djup: 850 mm.- Höjd: 650 mm.- Sittdjup: 540 mm.- Sitthöjd: 370 mm.- Ej avtagbar klädsel.- Loungefåtöljen finns i flera olika tyger.- Finns även med guldfärgad fot.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Grace Loungestol 001/ Intotheforest003 - Fåtöljer Karakorum

  gubi grace loungestol 001/ intotheforest003 - fåtöljer karakorum
  Loungestolen från GUBI har en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material. Den har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Tove Kindt Larsen. Om loungestolen från GUBI- Originaldesign från 1936.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Skötselråd för loungestolen- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Grace Loungestol 001/ Strange Loves002 - Fåtöljer Karakorum

  gubi grace loungestol 001/ strange loves002 - fåtöljer karakorum
  Loungestolen från GUBI har en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material. Den har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Tove Kindt Larsen. Om loungestolen från GUBI- Originaldesign från 1936.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Skötselråd för loungestolen- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Grace Loungestol Sacho Clay011/ 003 - Fåtöljer IntoTheForest

  gubi grace loungestol sacho clay011/ 003 - fåtöljer intotheforest
  Loungestolen från GUBI har en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material. Den har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Tove Kindt Larsen. Om loungestolen från GUBI- Originaldesign från 1936.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Skötselråd för loungestolen- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Grace Loungestol Sahco Clay011/ Sahco Clay011 - Fåtöljer Sahco Clay0011

  gubi grace loungestol sahco clay011/ sahco clay011 - fåtöljer sahco clay0011
  Loungestolen från GUBI har en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material. Den har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgiven av Tove Kindt Larsen. Om loungestolen från GUBI- Originaldesign från 1936.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Skötselråd för loungestolen- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Private Skrivbord 120x60 Cm Betsad Ek - Skrivbord Ekfanér Brunsvart

  gubi private skrivbord 120x60 cm betsad ek - skrivbord ekfanér brunsvart
  Skrivbordet från GUBI är perfekt för alla hem och har en tidlös, sofistikerad design med modern funktionalitet. Det har en symmetrisk konstruktion med två stabila, vertikala ben för mångsidiga användningsområden. Det är tillverkat av högkvalitativ ekfanér med en betsad yta. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgiven av Space Copenhagen. Om skrivbordet från GUBI- Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkat av ekfanér.- Djup: 600 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1200 mm.- Skrivbordet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Det här skrivbordet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som vitrinskåp. Skötselråd för skrivbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Private Vitrinskåp 110x45x191 Cm Betsad Ek - Skåp & Vitrinskåp Mässing Brunsvart

  gubi private vitrinskåp 110x45x191 cm betsad ek - skåp & vitrinskåp mässing brunsvart
  Vitrinskåpet från GUBI är perfekt i vilket rum som helst och har en tidlös, sofistikerad design i betsad ekfanér, glas och mässing. Den har en modern funktionalitet med högkvalitativa material och en symmetrisk, estetiskt tilltalande konstruktion som smälter elegant in i olika inredningsstilar. Den har två dörrar med vackra handtag i mässing, tre hyllplan i glas och två breda, stabila ben. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Om vitrinskåpet från GUBI- Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkad av ekfanér, plywood, glas och mässing.- Djup: 450 mm.- Höjd: 1910 mm.- Längd: 1100 mm.- Vitrinskåpet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här vitrinskåpet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som ett sidobord. Skötselråd för vitrinskåpet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gubi Private Vitrinskåp 110x45x191 Cm Ljus Betsad - Skåp & Vitrinskåp Mässing Ek

  gubi private vitrinskåp 110x45x191 cm ljus betsad - skåp & vitrinskåp mässing ek
  Vitrinskåpet från GUBI är perfekt i vilket rum som helst och har en tidlös, sofistikerad design i betsad ekfanér, glas och mässing. Den har en modern funktionalitet med högkvalitativa material och en symmetrisk, estetiskt tilltalande konstruktion som smälter elegant in i olika inredningsstilar. Den har två dörrar med vackra handtag i mässing, tre hyllplan i glas och två breda, stabila ben. Den stora storleken gör att den passar perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Om vitrinskåpet från GUBI- Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkad av ekfanér, plywood, glas och mässing.- Djup: 450 mm.- Höjd: 1910 mm.- Längd: 1100 mm.- Vitrinskåpet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här vitrinskåpet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som ett sidobord. Skötselråd för vitrinskåpet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gubi Moon Matbord Elliptical Fanér 290x105 Cm - Matbord & Barbord Svart Betsad Ek Brunsvart

  gubi moon matbord elliptical fanér 290x105 cm - matbord & barbord svart betsad ek brunsvart
  Matbordet från GUBI har en majestätisk design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen. Det har en elegant, brunsvart bordsskiva i ekfanér med en vacker, organisk form. Praktisk modell perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Om matbordet från GUBI- Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet kommer i olika modeller.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här matbordet är en del av GUBIs kollektion Moon.- Bordsskiva: H:40 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- 2 års garanti. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Moon Matbord Elliptical 290x105 Cm Massiv - Matbord & Barbord Oljad Ek

  gubi moon matbord elliptical 290x105 cm massiv - matbord & barbord oljad ek
  Matbordet från GUBI har en majestätisk design i massiv ek perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen. Det har en elegant, massiv bordsskiva med en vacker, mjuk form och olika ytbehandlingar att välja mellan. Praktisk modell perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Om matbordet från GUBI- Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet kommer i olika modeller.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här matbordet är en del av GUBIs kollektion Moon.- Bordsskiva: H:40 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- 2 års garanti. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø120 H45 Brunsvart / - Soffbord Marmor Grå Marmor

  gubi moon soffbord runt ø120 h45 brunsvart / - soffbord marmor grå marmor
  Soffbordet från GUBI har en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen. Det har en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Praktisk modell perfekt för långa konversationer runt soffbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från GUBI- Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika modeller.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet är en del av GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 1200 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- 2 års garanti. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Moon Matbord Runt Ø120 H73 Massiv - Matbord & Barbord Såpad ek

  gubi moon matbord runt ø120 h73 massiv - matbord & barbord såpad ek
  Matbordet från GUBI har en majestätisk design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen. Det har en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Praktisk modell perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgiven av Space Copenhagen. Om matbordet från GUBI- Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet kommer i olika modeller.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- En praktisk design som ger mer utrymme för benen.- Det här matbordet är en del av GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- 2 års garanti. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Bohemian 72 Ottoman - Fotpallar Polyester Dedar Chevron 002

  gubi bohemian 72 ottoman - fotpallar polyester dedar chevron 002
  Ottomanen från GUBI är perfekt för inglasade altaner och uterum och har en elegant, sofistikerad design med bohemisk känsla. Den har premiumkvalitet i hållbar rotting med en slitstark, avtagbar klädsel för att hålla i generationer. Den har en hög komfort med en skumfylld dyna. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Gabriella Crespi – 1972. Om ottomanen från GUBI- Elegant, sofistikerad design med bohemisk känsla.- Perfekt för inglasade altaner och uterum.- Tillverkad av rotting och slitstark, avtagbar klädsel.- Bredd: 700 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 430 mm.- Från serien Bohemian 72 Collection.- Kombinera ottomanen med Bohemian 72 loungemöbler från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för ottomanen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Skonsam tvätt 30°C.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Doric Soffbord Electric Grey 80x80 Cm - Soffbord Kalksten Electric Grey - 10112572

  gubi doric soffbord electric grey 80x80 cm - soffbord kalksten electric grey - 10112572
  Doric soffbord i kalksten från GUBI med gedigen design, ett stiligt, symmetriskt formspråk och historiska influenser. Yta med ett vackert, naturligt, livligt mönster och en grå färgkombination. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om Doric soffbord - Gjort av kalksten.- Soffbordet finns i två olika storlekar.- Designer är GamFratesi.- Doric uppskattas för den vackra formgivningen.- Tillverkat i Italien. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Electric Grey Soffbord i Kalksten från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Doric Soffbord Neutral White 80x140 Cm - Soffbord Travertin Neutral White - 10109926

  gubi doric soffbord neutral white 80x140 cm - soffbord travertin neutral white - 10109926
  Doric soffbord i travertin från GUBI med gedigen design, ett stiligt, symmetriskt formspråk och historiska influenser. Vacker, naturlig yta med en ljus färgkombination. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om Doric soffbord - Gjort av travertin.- Soffbordet finns i två olika storlekar.- Doric uppskattas för den vackra formgivningen.- Designer är GamFratesi.- Tillverkat i Italien. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Vi har valt ut Neutral White Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Doric Soffbord 80x140 Cm - Soffbord Travertin Neutral White

  gubi doric soffbord 80x140 cm - soffbord travertin neutral white
  Soffbordet från GUBI är tillverkat av travertin med solid form och vacker, symmetrisk design med historisk inspiration. Det har ett material i sten med ett naturligt, unikt, ljust mönster. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- Gjort av travertin.- Soffbordet finns i två olika storlekar.- Doric uppskattas för den vackra formgivningen.- Formgivare är GamFratesi.- Tillverkat i Italien. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Doric Soffbord 80x80 Cm - Soffbord Kalksten Electric Grey

  gubi doric soffbord 80x80 cm - soffbord kalksten electric grey
  Soffbordet från GUBI är tillverkat av kalksten med solida former och vacker, symmetrisk design med historisk inspiration. Det har ett material i sten med ett livligt, naturligt, grått mönster och ståtliga ben. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- Gjort av kalksten.- Soffbordet finns i två olika storlekar.- Formgivare är GamFratesi.- Doric uppskattas för den vackra formgivningen.- Tillverkat i Italien. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Basket Loungefåtölj Rotting / Lorkey 40 - Fåtöljer Sammet Lorkey 40 - 10111613

  gubi basket loungefåtölj rotting / lorkey 40 - fåtöljer sammet lorkey 40 - 10111613
  Basket loungefåtölj från GUBI med unik formgivning perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design i premiumkvalitet med gediget hantverk. Genomtänkt konstruktion med robust stålram, ett skal i handvävd rotting och skumfyllda, bekväma kuddar. Design av Joe Colombo. Bra att veta om Basket loungefåtölj - Ny, uppdaterad modell.- Designer är Joe Colombo.- Gjord av rotting, stål och skumfyllning.- Loungefåtöljen finns i olika färgval.- Finns även som en 2-sitssoffa.- Finns även som en 3-sitssoffa. Loungefåtöljens dimensioner:- Djup: 890 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 680 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Armstödens höjd: 210 mm. Vi har valt ut Lorkey 40 Fåtöljer i Sammet från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Basket Loungefåtölj Rotting / Sunday 002 - Fåtöljer Sammet Sunday 002 - 10111612

  gubi basket loungefåtölj rotting / sunday 002 - fåtöljer sammet sunday 002 - 10111612
  Basket loungefåtölj från GUBI med unik formgivning perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design i premiumkvalitet med gediget hantverk. Genomtänkt konstruktion med robust stålram, ett skal i handvävd rotting och skumfyllda, bekväma kuddar. Design av Joe Colombo. Bra att veta om Basket loungefåtölj - Ny, uppdaterad modell.- Designer är Joe Colombo.- Gjord av rotting, stål och skumfyllning.- Loungefåtöljen finns i olika färgval.- Finns även som en 2-sitssoffa.- Finns även som en 3-sitssoffa. Loungefåtöljens dimensioner:- Djup: 890 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 680 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Armstödens höjd: 210 mm. Vi har valt ut Sunday 002 Fåtöljer i Sammet från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Basket Loungefåtölj Rotting / Belsuede Sp Fr 133 - Fåtöljer Sammet Belsuede Sp Fr 133 - 10111614

  gubi basket loungefåtölj rotting / belsuede sp fr 133 - fåtöljer sammet belsuede sp fr 133 - 10111614
  Basket loungefåtölj från GUBI med unik formgivning perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design i premiumkvalitet med gediget hantverk. Genomtänkt konstruktion med robust stålram, ett skal i handvävd rotting och skumfyllda, bekväma kuddar. Design av Joe Colombo. Bra att veta om Basket loungefåtölj - Ny, uppdaterad modell.- Designer är Joe Colombo.- Gjord av rotting, stål och skumfyllning.- Loungefåtöljen finns i olika färgval.- Finns även som en 2-sitssoffa.- Finns även som en 3-sitssoffa. Loungefåtöljens dimensioner:- Djup: 890 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 680 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Armstödens höjd: 210 mm. Vi har valt ut Belsuede Sp Fr 133 Fåtöljer i Sammet från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Basket 2-sitssoffa Rotting / Belsuede Sp Fr 133 - 2-sitssoffor Sammet Belsuede Sp Fr 133 - 10111620

  gubi basket 2-sitssoffa rotting / belsuede sp fr 133 - 2-sitssoffor sammet belsuede sp fr 133 - 10111620
  Basket 2-sitssoffa från GUBI med unik formgivning perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design i premiumkvalitet med gediget hantverk. Genomtänkt konstruktion med robust stålram, ett skal i handvävd rotting och skumfyllda, bekväma kuddar. Design av Joe Colombo. Bra att veta om Basket 2-sitssoffa - Ny, uppdaterad modell.- Designer är Joe Colombo.- Gjord av rotting, stål och skumfyllning.- 2-sitssoffan finns i olika färgval.- Finns även som en loungefåtölj.- Finns även som en 3-sitssoffa. Loungefåtöljens dimensioner:- Djup: 890 mm.- Bredd: 1690 mm.- Höjd: 680 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Armstödens höjd: 210 mm. Vi har valt ut Belsuede Sp Fr 133 2-sitssoffor i Sammet från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Basket 2-sitssoffa Rotting / - 2-sitssoffor Sammet Belsuede Sp Fr 133

  gubi basket 2-sitssoffa rotting / - 2-sitssoffor sammet belsuede sp fr 133
  2-sitssoffan från GUBI har en unik form perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den har en ikonisk design i premiumkvalitet med ett handvävt lager i rotting. 2-sitssoffan har en hög komfort med en skumfylld rygg- och sittdel och en stabil ram i stål. Formgivning av Joe Colombo. Om 2-sitssoffan från GUBI- Ny, uppdaterad modell.- Formgivare är Joe Colombo.- Gjord av rotting, stål och skumfyllning.- 2-sitssoffan finns i olika färger.- Finns även som en loungefåtölj.- Finns även som en 3-sitssoffa. Loungefåtöljens dimensioner:- Djup: 890 mm.- Bredd: 1690 mm.- Höjd: 680 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Armstödens höjd: 210 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Gubi Basket Loungefåtölj Rotting / - Fåtöljer Sammet Sunday 002

  gubi basket loungefåtölj rotting / - fåtöljer sammet sunday 002
  Loungefåtöljen från GUBI har en unik form perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den har en ikonisk design i premiumkvalitet med ett handvävt lager i rotting. Loungefåtöljen har en hög komfort med skumfylld sits och en stabil ram i stål. Formgivning av Joe Colombo. Om loungefåtöljen från GUBI- Ny, uppdaterad modell.- Formgivare är Joe Colombo.- Gjord av rotting, stål och skumfyllning.- Loungefåtöljen finns i olika färger.- Finns även som en 2-sitssoffa.- Finns även som en 3-sitssoffa. Loungefåtöljens dimensioner:- Djup: 890 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 680 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Armstödens höjd: 210 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Basket Loungefåtölj Rotting / - Fåtöljer Sammet Lorkey 40

  gubi basket loungefåtölj rotting / - fåtöljer sammet lorkey 40
  Loungefåtöljen från GUBI har en unik form perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den har en ikonisk design i premiumkvalitet med ett handvävt lager i rotting. Loungefåtöljen har en hög komfort med skumfylld sits och en stabil ram i stål. Formgivning av Joe Colombo. Om loungefåtöljen från GUBI- Ny, uppdaterad modell.- Formgivare är Joe Colombo.- Gjord av rotting, stål och skumfyllning.- Loungefåtöljen finns i olika färger.- Finns även som en 2-sitssoffa.- Finns även som en 3-sitssoffa. Loungefåtöljens dimensioner:- Djup: 890 mm.- Bredd: 910 mm.- Höjd: 680 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Armstödens höjd: 210 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Gubi Basket 3-sitssoffa Rotting / Sunday 002 - 3-sitssoffor Sammet Sunday 002 - 10111545

  gubi basket 3-sitssoffa rotting / sunday 002 - 3-sitssoffor sammet sunday 002 - 10111545
  Basket 3-sitssoffa från GUBI med unik formgivning perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Design i premiumkvalitet med gediget hantverk. Genomtänkt konstruktion med robust stålram, ett skal i handvävd rotting och skumfyllda, bekväma kuddar. Design av Joe Colombo. Bra att veta om Basket 3-sitssoffa - Ny, uppdaterad modell.- Designer är Joe Colombo.- Gjord av rotting, stål och skumfyllning.- 3-sitssoffan finns i olika färgval.- Finns även som en loungefåtölj.- Finns även som en 2-sitssoffa. Loungefåtöljens dimensioner:- Djup: 890 mm.- Bredd: 2330 mm.- Höjd: 680 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Armstödens höjd: 210 mm. Vi har valt ut Sunday 002 3-sitssoffor i Sammet från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Rund 110 Cm - Soffbord Travertin Warm Taupe

  gubi epic soffbord rund 110 cm - soffbord travertin warm taupe
  Soffbordet från GUBI har en legendarisk formgivning med inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Det har ett högkvalitativt material med en lyxig känsla för att hålla i generationer. Det har en rund bordsskiva med en hexagonal stomme för ett unikt uttryck. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkat i Italien. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- Epic uppskattas för den skulpturala designen.- Epic är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Inspirerad av romersk arkitektur.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Italien.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Epic. Soffbordets mått:- Höjd: 340 mm.- Diameter: 1100 mm.- Vikt: 92 kg. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Soffbord 105x105 Cm / Grå Marmor - Soffbord Stål Svart

  gubi ts soffbord 105x105 cm / grå marmor - soffbord stål svart
  Soffbordet från GUBI har en elegant, skulptural formgivning med en sofistikerad, exklusiv look. Det har en lyxig bordsskiva med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Wonder Soffa 3-s Schäslong Hot Madison 1294/096 Fc - Hörnsoffor & Divansoffor Bomull Hot Madison - 10054208-CH1294/096

  gubi wonder soffa 3-s schäslong hot madison 1294/096 fc - hörnsoffor & divansoffor bomull hot madison - 10054208-ch1294/096
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med fast klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Hot Madison Hörnsoffor & Divansoffor i Bomull från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Svart / Vit - Sidobord & Avlastningsbord Carraramarmor Vit - 10017475

  gubi ts sidobord 40 cm svart / vit - sidobord & avlastningsbord carraramarmor vit - 10017475
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Carraramarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Svart / Brun - Soffbord Emperadormarmor Brun - 10017164

  gubi ts soffbord 80 cm svart / brun - soffbord emperadormarmor brun - 10017164
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Brun Soffbord i Emperadormarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 55 Cm Mässing / Neutralt Vit - Soffbord Travertin Vit - 10074024

  gubi ts soffbord 55 cm mässing / neutralt vit - soffbord travertin vit - 10074024
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Kan även användas som ett sidobord. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Kombinera soffbordet med ett Console bord från GUBI.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika utföranden. Vi har valt ut Vit Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Grace Loungestol Sahco Clay011/ Sahco Clay011 - Fåtöljer Sahco Clay0011 - 10079597

  gubi grace loungestol sahco clay011/ sahco clay011 - fåtöljer sahco clay0011 - 10079597
  Grace loungestol från GUBI med en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material och har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad av Tove Kindt Larsen. Bra att veta om Grace loungestol - Originaldesign från 1936.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Hur bör du ta hand om loungestolen?- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Vi har valt ut Sahco Clay0011 Fåtöljer från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Mässing / Neutralt Vit - Soffbord Travertin Vit - 10074029

  gubi ts soffbord 80 cm mässing / neutralt vit - soffbord travertin vit - 10074029
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Vit Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Masculo Lounge Chair Savanne Svart - Fåtöljer Läder Svart - 10013758

  gubi masculo lounge chair savanne svart - fåtöljer läder svart - 10013758
  Masculo loungestol från Gubi, formgiven av GamFratesi. En färgstark loungestol med ett distinkt formspråk där de mjuka formerna möter skarpa vinklar. En stol som kan användas i många rum i ditt hem: på kontoret, i vardagsrummet framför soffbordet eller i sovrummet som en snygg inredningsdetalj och avlastningsstol. Ryggstödet är formgjuten i flamsäkert polyurethanskum. Sitsen är helklädd i Gubi Basic Leather. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Schäslong Pg1 Hot Madison 1294/096 Fc - Hörnsoffor & Divansoffor Bomull Hot Madison - 10054274-CH1294/096

  gubi wonder schäslong pg1 hot madison 1294/096 fc - hörnsoffor & divansoffor bomull hot madison - 10054274-ch1294/096
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med fast klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Hot Madison Hörnsoffor & Divansoffor i Bomull från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Mässing / Svart Marquinamarmor - Soffbord Nero Marquina Svart - 10017176

  gubi ts soffbord 80 cm mässing / svart marquinamarmor - soffbord nero marquina svart - 10017176
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Svart Soffbord i Nero Marquina från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 55 Cm Svart / Grön - Soffbord Guatemalamarmor Grön - 10017141

  gubi ts soffbord 55 cm svart / grön - soffbord guatemalamarmor grön - 10017141
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Kan även användas som ett sidobord. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Kombinera soffbordet med ett Console bord från GUBI.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika utföranden. Vi har valt ut Grön Soffbord i Guatemalamarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Matbord Ellips 120x230 Cm Svart - Matbord & Barbord Ask Svart - 10024745

  gubi matbord ellips 120x230 cm svart - matbord & barbord ask svart - 10024745
  Matbord Ellips 120x230 cm, Svart från GUBI. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ask från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol Offwhite/ek - Fåtöljer Fårskinn Off-White - 10123434

  gubi stay loungestol offwhite/ek - fåtöljer fårskinn off-white - 10123434
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Fåtöljen passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Den finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Fårskinn från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 55 Cm Svart / Neutralt Vit - Soffbord Travertin Vit - 10074022

  gubi ts soffbord 55 cm svart / neutralt vit - soffbord travertin vit - 10074022
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Kan även användas som ett sidobord. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Kombinera soffbordet med ett Console bord från GUBI.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika utföranden. Vi har valt ut Vit Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol Moonlight/ek - Fåtöljer Fårskinn Moonlight - 10050080

  gubi stay loungestol moonlight/ek - fåtöljer fårskinn moonlight - 10050080
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Fåtöljen passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Den finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Moonlight Fåtöljer i Fårskinn från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Ø60 Misty Grey - Soffbord Stål Misty Grey - 10074994

  gubi epic soffbord ø60 misty grey - soffbord stål misty grey - 10074994
  Epic soffbord från GUBI med en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Design av Gam Fratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Kombinera soffbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Inspirerad av en romersk arkitektur. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Misty Grey Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Matbord 100x200 Cm Valnöt - Matbord & Barbord Valnöt - 10012914

  gubi matbord 100x200 cm valnöt - matbord & barbord valnöt - 10012914
  GUBI Matbord 100x200 cm, Valnöt från GUBI. Vi har valt ut Valnöt Matbord & Barbord från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Modulhörn Pg2 Bel Lino G077/13 Fc - Hörnsoffor & Divansoffor Linne Bel Lino - 10054298-G077/13

  gubi wonder modulhörn pg2 bel lino g077/13 fc - hörnsoffor & divansoffor linne bel lino - 10054298-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med fast klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Hörnsoffor & Divansoffor i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 55 Cm Svart / Vit - Soffbord Carraramarmor Vit - 10017145

  gubi ts soffbord 55 cm svart / vit - soffbord carraramarmor vit - 10017145
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Kan även användas som ett sidobord. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Kombinera soffbordet med ett Console bord från GUBI.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika utföranden. Vi har valt ut Vit Soffbord i Carraramarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Ø80 Earthy Red - Soffbord Stål Red Earth - 10074997

  gubi epic soffbord ø80 earthy red - soffbord stål red earth - 10074997
  Epic soffbord från GUBI med en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Design av Gam Fratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Kombinera soffbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Inspirerad av en romersk arkitektur. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Red Earth Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol Moonlight/svart Ek - Fåtöljer Fårskinn Moonlight - 10050105

  gubi stay loungestol moonlight/svart ek - fåtöljer fårskinn moonlight - 10050105
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Den passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Fåtöljen finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Moonlight Fåtöljer i Fårskinn från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Pacha Loungefåtölj Pg3 Harp 24 Svart Fot - Fåtöljer Ullbouclé Natural - 10062200

  gubi pacha loungefåtölj pg3 harp 24 svart fot - fåtöljer ullbouclé natural - 10062200
  Pacha loungefåtölj från GUBI med karakteristisk, iögonfallande design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer Mjuka, kurviga former som harmoniskt smälter in i hemmet Stomme i plywood med en skumfylld sits för optimal komfort och en svartlackad fot i MDF Exklusivt tyg i olika färger att välja mellan Premiumkvalitet Design av Pierre Paulin. Bra att veta om Pacha loungefåtölj - Skulptural design med kurviga former.- Hög komfort i premiumkvalitet.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Loungefåtöljen erbjuds i flera olika tyger.- Finns även med guldfärgad fot.- Bredd: 770 mm.- Djup: 850 mm.- Höjd: 650 mm.- Sittdjup: 540 mm.- Sitthöjd: 370 mm. Formgiven 1975. Vi har valt ut Natural Fåtöljer i Ullbouclé från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Pedrera Soffbord Svart Halvmatt - Soffbord Glas Svart - 10014676

  gubi pedrera soffbord svart halvmatt - soffbord glas svart - 10014676
  Pedrera soffbord från GUBI med en enastående design med inspiration från La Pedrera i Barcelona. Nätta ben med en bordsskiva i glas perfekt för det moderna hemmet. Tillverkat i Italien. Design av Barba Corsini & Joaquim Ruiz Millet. Originaldesign från år 1955. Bra att veta om Pedrera soffbord - Pedrera är också omtyckt för de välkända formerna.- Soffbordet finns i olika färgval.- Finns även som en lampa.- Pedrera uppskattas för den karakteristiska designen.- Tillverkat i Italien. Vi har valt ut Svart Soffbord i Glas från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Ø80 Misty Grey - Soffbord Stål Misty Grey - 10074998

  gubi epic soffbord ø80 misty grey - soffbord stål misty grey - 10074998
  Epic soffbord från GUBI med en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Design av Gam Fratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Kombinera soffbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Inspirerad av en romersk arkitektur. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Misty Grey Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Rund 60 Cm Burnt Red - Soffbord Travertin Burnt Red - 10042380

  gubi epic soffbord rund 60 cm burnt red - soffbord travertin burnt red - 10042380
  Epic soffbord från GUBI med en skulptural design med inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Kontrasterande, geometriska former för ett unikt uttryck. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Italien. Design av GamFratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Epic uppskattas för den skulpturala designen.- Epic är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Inspirerad av romersk arkitektur.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Italien.- Denna produkt levereras omonterad.- Ingår i serien Epic. Soffbordets mått:- Höjd: 420 mm.- Diameter: 600 mm.- Vikt: 39 kg. Vi har valt ut Burnt Red Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Modulhörn Pg2 Bel Lino G077/13 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Linne Bel Lino - 10054297-G077/13

  gubi wonder modulhörn pg2 bel lino g077/13 lc - hörnsoffor & divansoffor linne bel lino - 10054297-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Hörnsoffor & Divansoffor i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol Offwhite/svart Ek - Fåtöljer Fårskinn Off-White - 10050135

  gubi stay loungestol offwhite/svart ek - fåtöljer fårskinn off-white - 10050135
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Den passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Fåtöljen finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Fårskinn från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Private Skrivbord 120x60 Cm Brunsvart Betsad Ek - Skrivbord Ekfanér Brunsvart - 10083287

  gubi private skrivbord 120x60 cm brunsvart betsad ek - skrivbord ekfanér brunsvart - 10083287
  Private skrivbord från GUBI med en tidlös, sofistikerad design med modern funktionalitet. Det är perfekt för alla hem och gjort av högkvalitativ ekfanér med en betsad yta och har en symmetrisk konstruktion med två stabila, vertikala ben för mångsidiga användningsområden. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Private skrivbord - Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkat av ekfanér.- Djup: 600 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1200 mm.- Skrivbordet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Det här skrivbordet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som vitrinskåp. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brunsvart Skrivbord i Ekfanér från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Private Sideboard 160x45x90 Cm Ljus Betsad Ek - Skänkar & Sideboards Mässing Ek - 10083288

  gubi private sideboard 160x45x90 cm ljus betsad ek - skänkar & sideboards mässing ek - 10083288
  Private sideboard från GUBI med en tidlös, sofistikerad design i högkvalitativ, betsad ekfanér och mässing. Den är perfekt för att skapa ett statement i inredningen och har en modern funktionalitet med fyra utdragbara lådor och en symmetrisk, estetiskt tilltalande konstruktion perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och åtta rundade knoppar i antik mässing. Den har två vertikala, breda ben med en horisontell, stabil träbalk. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Private sideboard - Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Fyra utdragbara lådor.- Premiumkvalitet.- Tillverkad av ekfanér, plywood och mässing.- Djup: 450 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1600 mm.- Sideboardet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här sideboardet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som skrivbord.- Finns även som vitrinskåp. Hur bör du ta hand om sideboardet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Mässing från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console 2 Hyllor Svart/grön Marmor - Skänkar & Sideboards Stål Svart - 10017358

  gubi ts console 2 hyllor svart/grön marmor - skänkar & sideboards stål svart - 10017358
  Ts konsolbord från Gubi, formgiven av GamFratesi. Ett avlastningsbord från en annan värld! Blanda det lyxigaste av svart marmor med pulverlackerat stål och du får en snygg inredningsdetalj som kommer pryda ditt hem. Konsolbordet har två hyllplan som skapar bra förvaring av dina tidningar, blommor, en fin lampa eller ett doftljust - allt för att välkomna dig själv - eller din gäst till ditt hem! Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Adnet Soffbord 100 Cm Svart - Soffbord Läder Svart - 10004030

  gubi adnet soffbord 100 cm svart - soffbord läder svart - 10004030
  Det här soffbordet har en ikonisk design skapad av den berömda designern Jacques Adnet. Med en rund bordsskiva i glas, elegant böjda ben i metall och en handgjord kant i läder och förgyllda ringar i mässing, sätter det verkligen tonen för stil och kvalitet. Adnet soffbord är perfekt för att skapa en statement i din inredning. Oavsett om du vill använda det som en praktisk yta för att visa upp dina smycken och boksamlingar eller som en plats att sitta runt och njuta av en kopp kaffe, så kommer detta soffbord att vara en perfekt komplettering till ditt hem. Dess tidlösa design och moderna material gör det också väldigt mångsidigt. Oavsett om du har en minimalistisk inredning eller en mer traditionell stil, så kommer Adnet soffbord inte att kännas malplacerat. Så om du letar efter ett soffbord som kombinerar stil, funktion och kvalitet, då är Adnet soffbord från GUBI definitivt ett bra val. Design av Jacques Adnet. Bra att veta om Adnet soffbord - Adnet uppskattas för den ikoniska designen.- Soffbord i läder och glas.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Rund form.- Design av Jacques Adnet. Vi har valt ut Svart Soffbord i Läder från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol Moonlight/valnöt - Fåtöljer Fårskinn Moonlight - 10050109

  gubi stay loungestol moonlight/valnöt - fåtöljer fårskinn moonlight - 10050109
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Fåtöljen passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Den finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Moonlight Fåtöljer i Fårskinn från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Loungebord Runt Ø60 x H55 Cm Brunsvart Ekfanér - Sidobord & Avlastningsbord Svart Betsad Ek Brun - 10052571

  gubi moon loungebord runt ø60 x h55 cm brunsvart ekfanér - sidobord & avlastningsbord svart betsad ek brun - 10052571
  Moon loungebord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon loungebord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Loungebordet kommer i olika storlekar.- Loungebordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här loungebordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 550 mm.- Diameter: 600 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera loungebordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om loungebordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Svart Betsad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Loungebord Runt Ø60 x H55 Cm Brunsvart / Grå - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Grå Marmor - 10014405

  gubi moon loungebord runt ø60 x h55 cm brunsvart / grå - sidobord & avlastningsbord marmor grå marmor - 10014405
  Moon loungebord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon loungebord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Loungebordet kommer i olika storlekar.- Loungebordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här loungebordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 550 mm.- Diameter: 600 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera loungebordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om loungebordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Marmor Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console 2 Hyllor Svart/vit Marmor - Skänkar & Sideboards Stål Svart - 10017356

  gubi ts console 2 hyllor svart/vit marmor - skänkar & sideboards stål svart - 10017356
  Ts konsolbord från Gubi, formgiven av GamFratesi. Ett avlastningsbord från en annan värld! Blanda det lyxigaste av svart marmor med pulverlackerat stål och du får en snygg inredningsdetalj som kommer pryda ditt hem. Konsolbordet har två hyllplan som skapar bra förvaring av dina tidningar, blommor, en fin lampa eller ett doftljust - allt för att välkomna dig själv - eller din gäst till ditt hem! Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi B-table Matbord Mattlackad - Matbord & Barbord Ek - 10058071

  gubi b-table matbord mattlackad - matbord & barbord ek - 10058071
  B-Table matbord från GUBI med en elegant, flexibel, retro-inspirerad design med en förlängande funktion. Matbordet har en bordsskiva i fanér med ben i massivt trä och en mattlackad finish och en praktisk storlek för utrymmen där man har begränsat med yta. Formgiven av GamFratesi. Bra att veta om B-Table matbord - Uppskattas för den högt funktionella designen.- Matbordet kommer i olika material.- Kombinera matbordet med en stol från GUBI.- Kan även användas som ett skrivbord- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi B-table Matbord Mattlackad - Matbord & Barbord Valnöt - 10058070

  gubi b-table matbord mattlackad - matbord & barbord valnöt - 10058070
  B-Table matbord från GUBI med en elegant, flexibel, retro-inspirerad design med en förlängande funktion. Matbordet har en bordsskiva i fanér med ben i massivt trä och en mattlackad finish och en praktisk storlek för utrymmen där man har begränsat med yta. Formgiven av GamFratesi. Bra att veta om B-Table matbord - Uppskattas för den högt funktionella designen.- Matbordet kommer i olika material.- Kombinera matbordet med en stol från GUBI.- Kan även användas som ett skrivbord- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Valnöt Matbord & Barbord i Valnöt från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Modulhörn Pg1 Hot Madison 1294/096 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Bomull Hot Madison - 10054295-CH1294/096

  gubi wonder modulhörn pg1 hot madison 1294/096 lc - hörnsoffor & divansoffor bomull hot madison - 10054295-ch1294/096
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Hot Madison Hörnsoffor & Divansoffor i Bomull från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Matbord Rund Ø130 Cm White e - Matbord & Barbord Travertin White Travertine - 10042390

  gubi epic matbord rund ø130 cm white e - matbord & barbord travertin white travertine - 10042390
  Med sina kombinerade former av cirkulär bordsskiva och hexagonal stomme är Epic matbordfrån Gubi ett skulpturalt mästerverk till möbel, designad av GamFratesi och inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur. Antikens episka dikter har även fått ge namn åt bordet. Tillverkad i Italien av travertin, en sorts kalksten som även använts för att bygga Colosseum och Peterskyrkan i Rom. Det naturliga stenmaterialet gör att varje bord ha fått sin egna unika textur och patina, vilket ger ett garanterat unikt utseende för varje bord.Egenskaper Inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur Tillverkad i Italien av det naturliga stenmaterialet travertin Unik patina och utseende för varje bord Finns i flera färger och även som soffbord i olika storlekar SkötselrådTorka av ytan med en fuktig trasa, torka sedan av igen tills ytan är torr igen. Travertin är en typ av kalksten och tål därför inte sura vätskor som kan vara helt omöjliga att få bort. Exempelvis vinäger, vin eller citronjuice. Råkar du spilla sur vätska på bordet måste du torka bort direkt!Använd ej grövre rengöringssvampar (exempelvis Scotch brite, scouring pads), rengöringsmedel med syra eller slipningsmedel, detta kan skada ytan. Vi har valt ut White Travertine Matbord & Barbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Stay Loungestol Moonlight/rökt Ek - Fåtöljer Fårskinn Moonlight - 10050107

  gubi stay loungestol moonlight/rökt ek - fåtöljer fårskinn moonlight - 10050107
  Stay Loungestol i Fårskinn i från Gubi är designad av Space Copenhagen. Denna fåtölj har en härlig modern loungedesign i mjuka linjer. Stolen är klädd i ett varmt och skönt fårskinn som ger en mysig och ombonad känsla av att vara omfamnad. Den har en nätt och smidig storlek vilket gör att den är lätt att placera i rum med mindre yta. Fåtöljen passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Den finns i två olika nyanser på ullen och ben i flera olika utföranden.Ben: Valnöt, Svart Ek, Ek, Rökt EkFårull: Offwhite, Moonlight Vi har valt ut Moonlight Fåtöljer i Fårskinn från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Hörnsoffa Pg1 Hot Madison 1294/096 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Bomull Hot Madison - 10054229-CH1294/096

  gubi wonder hörnsoffa pg1 hot madison 1294/096 lc - hörnsoffor & divansoffor bomull hot madison - 10054229-ch1294/096
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Hot Madison Hörnsoffor & Divansoffor i Bomull från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Matbord Ellips 120x230 Cm - Matbord & Barbord Valnöt - 10018162

  gubi matbord ellips 120x230 cm - matbord & barbord valnöt - 10018162
  Matbord Ellips 120x230 cm, Valnöt från GUBI. Vi har valt ut Valnöt Matbord & Barbord i Valnöt från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Grossman 62 Skrivbord - Skrivbord Valnöt Brun - 10003846

  gubi grossman 62 skrivbord - skrivbord valnöt brun - 10003846
  Grossman 62 Skrivbord från GUBI. Vi har valt ut Brun Skrivbord i Valnöt från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Soffa 3-s Schäslong Pg2 Bel Lino G077/13 Fc - Hörnsoffor & Divansoffor Linne Bel Lino - 10054210-G077/13

  gubi wonder soffa 3-s schäslong pg2 bel lino g077/13 fc - hörnsoffor & divansoffor linne bel lino - 10054210-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med fast klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Hörnsoffor & Divansoffor i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Modul Puff Pg2 Bel Lino G077/13 Lc - Fotpallar Linne Bel Lino - 10054342-G077/13

  gubi wonder modul puff pg2 bel lino g077/13 lc - fotpallar linne bel lino - 10054342-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Fotpallar i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Modul Puff Pg2 Bel Lino G077/13 Fc - Fotpallar Linne Bel Lino - 10054343-G077/13

  gubi wonder modul puff pg2 bel lino g077/13 fc - fotpallar linne bel lino - 10054343-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med fast klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Fotpallar i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Schäslong Pg2 Bel Lino G077/13 Lc - Hörnsoffor & Divansoffor Linne Bel Lino - 10054275-G077/13

  gubi wonder schäslong pg2 bel lino g077/13 lc - hörnsoffor & divansoffor linne bel lino - 10054275-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med löstagbar klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Hörnsoffor & Divansoffor i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Matbord Elliptical 290x105 Cm Massiv - Matbord & Barbord Såpad ek - 10100604

  gubi moon matbord elliptical 290x105 cm massiv - matbord & barbord såpad ek - 10100604
  Moon matbord från GUBI med en majestätisk design i massiv ek perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, massiv bordsskiva med en vacker, mjuk form och olika ytbehandlingar att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon matbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här matbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Bordsskiva: H:40 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Såpad ek Matbord & Barbord i Såpad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Matbord Elliptical 290x105 Cm Massiv - Matbord & Barbord Oljad Ek - 10100603

  gubi moon matbord elliptical 290x105 cm massiv - matbord & barbord oljad ek - 10100603
  Moon matbord från GUBI med en majestätisk design i massiv ek perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, massiv bordsskiva med en vacker, mjuk form och olika ytbehandlingar att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon matbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här matbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Bordsskiva: H:40 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Oljad ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Bohemian 72 Soffa 3-sits Dedar Lupo Bouclé 007 - 3-sitssoffor Textil Dedar Lupo Bouclé 007 - 10105749

  gubi bohemian 72 soffa 3-sits dedar lupo bouclé 007 - 3-sitssoffor textil dedar lupo bouclé 007 - 10105749
  Bohemian 72 soffa från Gubi. En lyxig 3-sitssoffa med bohemisk känsla och ett elegant, sofistikerat uttryck som harmonierar med omgivningen. Lätt, bakåtlutad stomme i högkvalitativ rotting för att hålla i många år framöver. Bekväma, skumfyllda dynor med en slitstark, avtagbar klädsel som går att få i olika material. Perfekt för inglasade altaner och uterum. Designad av Gabriella Crespi – 1972. Bra att veta om Bohemian 72 soffa - Elegant, sofistikerad design med bohemisk känsla.- Perfekt för inglasade altaner och uterum.- Tillverkad av rotting och slitstark, avtagbar klädsel.- Bredd: 2100 mm.- Djup: 105 mm.- Höjd: 900 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Sittdjup: 570 mm.- Ingår i serien Bohemian 72 Collection.- Kombinera soffan med Bohemian 72 ottoman från GUBI.- Finns även som loungefåtölj.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Skonsam tvätt 30°C.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dedar Lupo Bouclé 007 3-sitssoffor i Textil från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Bohemian 72 Loungefåtölj Dedar Chevron 002 - Fåtöljer Textil Dedar Chevron 002 - 10106454

  gubi bohemian 72 loungefåtölj dedar chevron 002 - fåtöljer textil dedar chevron 002 - 10106454
  Bohemian 72 loungefåtölj från Gubi. En lyxig fåtölj med bohemisk känsla och ett elegant, sofistikerat uttryck som harmonierar med omgivningen. Lätt, bakåtlutad stomme i högkvalitativ rotting för att hålla i många år framöver. Bekväma, skumfyllda dynor med en slitstark, avtagbar klädsel som går att få i olika material. Perfekt för inglasade altaner och uterum. Designad av Gabriella Crespi – 1972. Bra att veta om Bohemian 72 loungefåtölj - Elegant, sofistikerad design med bohemisk känsla.- Perfekt för inglasade altaner och uterum.- Tillverkad av rotting och slitstark, avtagbar klädsel.- Bredd: 700 mm.- Djup: 105 mm.- Höjd: 900 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Sittdjup: 570 mm.- Ingår i serien Bohemian 72 Collection.- Kombinera loungefåtöljen med Bohemian 72 soffa från GUBI.- Finns även som fotpall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Skonsam tvätt 30°C.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dedar Chevron 002 Fåtöljer i Textil från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Pacha Outdoor Ottoman Limonta Lorkey 40 Mossgrön Fot - Fotpallar & Sittpuffar Textil Vit - 10106303

  gubi pacha outdoor ottoman limonta lorkey 40 mossgrön fot - fotpallar & sittpuffar textil vit - 10106303
  Pacha Outdoor ottoman från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design för utomhusanvändning Skulpturala, mjukt kurvade former som smälter in i naturen runt omkring Stomme i fuktmotståndig plywood med en skumfylld sits för optimal komfort och ett mossgrönt snurrunderrede Exklusivt, vattenresistent tyg med ett andningsbart, snabbtorkande mellanlager i PU-membran Premiumkvalitet perfekt för både hemmet och offentliga miljöer Design av Pierre Paulin. Bra att veta om Pacha Outdoor ottoman - Ny, uppdaterad modell för utomhusanvändning.- Ikonisk design med mjukt kurvade former.- Hög komfort i premiumkvalitet.- Vattenresistent klädsel med andningsbart mellanlager.- Stomme i fuktmotståndig plywood.- Snurrunderrede i fuktmotståndig plywood med mekanism i rostfritt stål.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Kombinera ottomanen med Pacha möbelskydd från GUBI.- Ottomanen erbjuds i flera olika tyger.- Bredd: 700 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 350 mm.- Sitthöjd: 350 mm. Formgiven 1975. Vi har valt ut Vit Fotpallar & Sittpuffar i Textil från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Wonder Hörnsoffa 2x3-s Pg2 Bel Lino G077/13 Fc - Hörnsoffor & Divansoffor Linne Bel Lino - 10054232-G077/13

  gubi wonder hörnsoffa 2x3-s pg2 bel lino g077/13 fc - hörnsoffor & divansoffor linne bel lino - 10054232-g077/13
  Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.Med fast klädsel. Skötselråd: Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt. Använde inte följande produkter för stoppningen: Outspädda rengöringsvätskor Blekmedel Ammoniak Tvål för hårda ytor För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare. Vi har valt ut Bel Lino Hörnsoffor & Divansoffor i Linne från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Matbord 100x200 Cm - Matbord & Barbord Valnöt

  gubi matbord 100x200 cm - matbord & barbord valnöt
  Designad av Komplot Design för Gubi. Har en organisk och enkel form med yta i fanér. Bordsskivan har en massiv träkant. Finns i valnöt, ek och svartbetsad ask. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Matbord Ellips 120x230 Cm - Matbord & Barbord Ek

  gubi matbord ellips 120x230 cm - matbord & barbord ek
  Gubi Matbord, formgivet av Komplot Design för Gubi, är ett fantastiskt bord med en organisk form och nätta ben. Ett tidlöst, rent formspråk att älska i flera år. Välj mellan valnöt, ek och svartbetsad ask. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm / Marquinamarmor - Sidobord & Avlastningsbord Nero Marquina Svart

  gubi ts sidobord 40 cm / marquinamarmor - sidobord & avlastningsbord nero marquina svart
  Sidobordet från GUBI har en elegant, skulptural design med en sofistikerad, exklusiv look. Det har en lyxig bordsskiva med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om sidobordet från GUBI- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Sidobordet finns i olika modeller.- Formgivning av GamFratesi. Skötselråd för sidobordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Svart / Grön - Sidobord & Avlastningsbord Guatemalamarmor Grön - 10017470

  gubi ts sidobord 40 cm svart / grön - sidobord & avlastningsbord guatemalamarmor grön - 10017470
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grön Sidobord & Avlastningsbord i Guatemalamarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ioi Soffbord Krom / Mässing / Grå Ø100 Cm - Soffbord Marmor Grå - 10037504

  gubi ioi soffbord krom / mässing / grå ø100 cm - soffbord marmor grå - 10037504
  IOI soffbord från GUBI med en elegant, minimalistisk design med en tidlös Art Deco look perfekt för det moderna hemmet. Bordet har slanka ben i stål med dekorativa kulor i mässing och en exklusiv bordsskiva i marmor. Formgiven av Gam Fratesi. Bra att veta om IOI soffbord - Uppskattas för det sofistikerade utseendet.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en IOI väggspegel från GUBI.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Det här soffbordet är en del av GUBIs kollektion IOI. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Soffbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Svart / Svart Marquinamarmor - Sidobord & Avlastningsbord Nero Marquina Svart - 10017471

  gubi ts sidobord 40 cm svart / svart marquinamarmor - sidobord & avlastningsbord nero marquina svart - 10017471
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Nero Marquina från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 55 Cm Svart / Svart Marquinamarmor - Soffbord Nero Marquina Svart - 10017138

  gubi ts soffbord 55 cm svart / svart marquinamarmor - soffbord nero marquina svart - 10017138
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Kan även användas som ett sidobord. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Kombinera soffbordet med ett Console bord från GUBI.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika utföranden. Vi har valt ut Svart Soffbord i Nero Marquina från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Beetle Loungestol Conic Base Mässing Velluto Cotone 234 - Fåtöljer Sammet Grön - 10007881-Velluto234

  gubi beetle loungestol conic base mässing velluto cotone 234 - fåtöljer sammet grön - 10007881-velluto234
  Beetle loungestol från Gubi, formgiven av GamFratesi. Den eleganta stolen Beetle har snabbt kommit att bli en klassiker i de moderna hemmen, en snygg loungestol som är formgiven av naturens mest underskattade insekt -– en skalbagge. Designduon arbetar strikt inom en skandinavisk inställning till hantverk, funktionalism och enkelhet. Stolen är laminerad i formgjuten fanér med sits och rygg i två separat delar som är klädda med det gröna och underbara sammetstyget Velluto Cotone. Stolen kommer skapa en snygg stil i ditt hem, vardagsrum eller sovrum! Vi har valt ut Grön Fåtöljer i Sammet från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Mässing / Grön - Soffbord Guatemalamarmor Grön - 10017179

  gubi ts soffbord 80 cm mässing / grön - soffbord guatemalamarmor grön - 10017179
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Grön Soffbord i Guatemalamarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console 1 Hylla Svart/grön Marmor - Soffbord Stål Svart - 10017324

  gubi ts console 1 hylla svart/grön marmor - soffbord stål svart - 10017324
  Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 55 Cm Svart / Brun - Soffbord Emperadormarmor Brun - 10017146

  gubi ts soffbord 55 cm svart / brun - soffbord emperadormarmor brun - 10017146
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Kan även användas som ett sidobord. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Kombinera soffbordet med ett Console bord från GUBI.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika utföranden. Vi har valt ut Brun Soffbord i Emperadormarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Grace Loungestol Sacho Clay011/ Intotheforest003 - Fåtöljer IntoTheForest - 10078957

  gubi grace loungestol sacho clay011/ intotheforest003 - fåtöljer intotheforest - 10078957
  Grace loungestol från GUBI med en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material och har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad av Tove Kindt Larsen. Bra att veta om Grace loungestol - Originaldesign från 1936.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Hur bör du ta hand om loungestolen?- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Vi har valt ut IntoTheForest Fåtöljer från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Mässing / Svart Marquinamarmor - Sidobord & Avlastningsbord Nero Marquina Svart - 10017483

  gubi ts sidobord 40 cm mässing / svart marquinamarmor - sidobord & avlastningsbord nero marquina svart - 10017483
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Nero Marquina från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord Ø105 Cm Svart/svart Marmor - Soffbord Stål Svart - 10017134

  gubi ts soffbord ø105 cm svart/svart marmor - soffbord stål svart - 10017134
  Ts bord från Gubi, formgiven av GamFratesi. Ett minimalistiskt sidobord med en kraftig glasskiva av svart marmor vilar på de nätta stålbenen. Bordet har blivit utsett till ”Årets bäst design” av inredningsmagasinet Plaza Interiör. De mjuka linjerna av bordsskivan skapar fridfullhet till de skarpa linjerna som benen är formade i. Placera det framför soffan som ett soffbord - det kommer garanterat bli en inredningsdetalj du inte tröttnar på! Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Mässing / Vit - Sidobord & Avlastningsbord Carraramarmor Vit - 10017485

  gubi ts sidobord 40 cm mässing / vit - sidobord & avlastningsbord carraramarmor vit - 10017485
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Carraramarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord Ø105 Cm Svart/vit Marmor - Soffbord Stål Svart - 10017129

  gubi ts soffbord ø105 cm svart/vit marmor - soffbord stål svart - 10017129
  Ts bord från Gubi, formgiven av GamFratesi. Ett minimalistiskt sidobord med en kraftig glasskiva av svart marmor vilar på de nätta stålbenen. Bordet har blivit utsett till ”Årets bäst design” av inredningsmagasinet Plaza Interiör. De mjuka linjerna av bordsskivan skapar fridfullhet till de skarpa linjerna som benen är formade i. Placera det framför soffan som ett soffbord - det kommer garanterat bli en inredningsdetalj du inte tröttnar på! Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Svart / Brun - Sidobord & Avlastningsbord Emperadormarmor Brun - 10017473

  gubi ts sidobord 40 cm svart / brun - sidobord & avlastningsbord emperadormarmor brun - 10017473
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Emperadormarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ioi Soffbord Svart / Mässing / Grå Ø100 Cm - Soffbord Marmor Grå - 10037503

  gubi ioi soffbord svart / mässing / grå ø100 cm - soffbord marmor grå - 10037503
  IOI soffbord från GUBI med en elegant, minimalistisk design med en tidlös Art Deco look perfekt för det moderna hemmet. Bordet har slanka ben i stål med dekorativa kulor i mässing och en exklusiv bordsskiva i marmor. Formgiven av Gam Fratesi. Bra att veta om IOI soffbord - Uppskattas för det sofistikerade utseendet.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en IOI väggspegel från GUBI.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Det här soffbordet är en del av GUBIs kollektion IOI. Hur bör du ta hand om soffbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Soffbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console 1 Hylla Svart/vit Marmor - Soffbord Stål Svart - 10017328

  gubi ts console 1 hylla svart/vit marmor - soffbord stål svart - 10017328
  Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console 1 Hylla Svart/svart Marmor - Soffbord Stål Svart - 10017326

  gubi ts console 1 hylla svart/svart marmor - soffbord stål svart - 10017326
  Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Svart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Ø110 Midnight Black - Soffbord Stål Midnattssvart - 10075003

  gubi epic soffbord ø110 midnight black - soffbord stål midnattssvart - 10075003
  Epic soffbord från GUBI med en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Design av Gam Fratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Kombinera soffbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Inspirerad av en romersk arkitektur. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Midnattssvart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Pacha Loungefåtölj Pg3 Harp 102 Svart Fot - Fåtöljer Ullbouclé Grå - 10063767

  gubi pacha loungefåtölj pg3 harp 102 svart fot - fåtöljer ullbouclé grå - 10063767
  Pacha loungefåtölj från GUBI med karakteristisk, iögonfallande design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer Mjuka, kurviga former som harmoniskt smälter in i hemmet Stomme i plywood med en skumfylld sits för optimal komfort och en svartlackad fot i MDF Exklusivt tyg i olika färger att välja mellan Premiumkvalitet Design av Pierre Paulin. Bra att veta om Pacha loungefåtölj - Skulptural design med kurviga former.- Hög komfort i premiumkvalitet.- Ej avtagbar klädsel.- För mer information ladda ned PDF.- Loungefåtöljen erbjuds i flera olika tyger.- Finns även med guldfärgad fot.- Bredd: 770 mm.- Djup: 850 mm.- Höjd: 650 mm.- Sittdjup: 540 mm.- Sitthöjd: 370 mm. Formgiven 1975. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Ullbouclé från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Rund 110 Cm Neutral White - Soffbord Travertin Neutral White - 10042376

  gubi epic soffbord rund 110 cm neutral white - soffbord travertin neutral white - 10042376
  Epic soffbord från GUBI med en skulptural design med inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Kontrasterande, geometriska former för ett unikt uttryck. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Italien. Design av GamFratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Epic uppskattas för den skulpturala designen.- Epic är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Inspirerad av romersk arkitektur.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Italien.- Denna produkt levereras omonterad.- Ingår i serien Epic. Soffbordets mått:- Höjd: 340 mm.- Diameter: 1100 mm.- Vikt: 92 kg. Vi har valt ut Neutral White Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Grace Loungestol Sahco Clay011/ Strangeloves002 - Fåtöljer Sahco Clay0011 - 10079596

  gubi grace loungestol sahco clay011/ strangeloves002 - fåtöljer sahco clay0011 - 10079596
  Grace loungestol från GUBI med en klassisk, elegant design med mjuka kurvor och en romantisk känsla. Den är tillverkad av ångad, böjd rotting ett flexibelt och hållbart material och har en rymlig, mysig sits med mjuka kuddar och vackra, hållbara överdrag. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad av Tove Kindt Larsen. Bra att veta om Grace loungestol - Originaldesign från 1936.- Loungestolen finns i olika utföranden.- Inspirerad av natur.- Grace uppskattas för det genuina hantverket och det naturliga, miljövänliga materialet.- Avtagbar klädsel.- Tillverkad i Indonesien Hur bör du ta hand om loungestolen?- Med tiden får produkten en vacker patina.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Klädsel bör kemtvättas. Vi har valt ut Sahco Clay0011 Fåtöljer från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Rund 80 Cm Burnt Red - Soffbord Travertin Burnt Red - 10042385

  gubi epic soffbord rund 80 cm burnt red - soffbord travertin burnt red - 10042385
  Epic soffbord från GUBI med en skulptural design med inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Kontrasterande, geometriska former för ett unikt uttryck. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Tillverkat i Italien. Design av GamFratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Epic uppskattas för den skulpturala designen.- Epic är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Inspirerad av romersk arkitektur.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Italien.- Denna produkt levereras omonterad.- Ingår i serien Epic. Soffbordets mått:- Höjd: 385 mm.- Diameter: 800 mm.- Vikt: 57 kg. Vi har valt ut Burnt Red Soffbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Sidobord 40 Cm Mässing / Brun - Sidobord & Avlastningsbord Emperadormarmor Brun - 10017484

  gubi ts sidobord 40 cm mässing / brun - sidobord & avlastningsbord emperadormarmor brun - 10017484
  Skapat av de kreativa möbeldesignerna GamFratesi, är detta sidobord en fantastisk kombination av form och funktion. Det exklusiva utseendet, med sin skulpturala design och sofistikerade detaljer, kommer omedelbart att lyfta rummet. De slanka benen och de vackra, korsande detaljerna ger dig ett bord som inte bara är praktiskt, utan också ett konstverk i sig självt. Användningsområdena för TS sidobord är oändliga. Placera det bredvid din favoritfåtölj för att ha dina böcker och kaffekopp inom räckhåll. Använd det som en elegant sängbord eller hörnbord i ditt sovrum. Eller varför inte som en exklusiv plats för dina vackra prydnadssaker. Bordsskivan ger gott om utrymme och de korsande detaljerna ger extra stabilitet och styrka. Så låt TS sidobordet från GUBI bli den perfekta, personliga touchen till ditt hem. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS sidobord - Sidobordet finns i olika utföranden.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med ett Console bord från GUBI.- Design av GamFratesi. Hur bör du ta hand om sidobordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brun Sidobord & Avlastningsbord i Emperadormarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Matbord 100x200 Cm Ek - Matbord & Barbord Ek - 10012915

  gubi matbord 100x200 cm ek - matbord & barbord ek - 10012915
  GUBI Matbord 100x200 cm, Ek från GUBI. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Matbord Ø130 Misty Grey - Matbord & Barbord Stål Misty Grey - 10075007

  gubi epic matbord ø130 misty grey - matbord & barbord stål misty grey - 10075007
  Epic matbord från GUBI med en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Design av Gam Fratesi. Bra att veta om Epic matbord - Kombinera matbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Inspirerad av en romersk arkitektur. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Misty Grey Matbord & Barbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Matbord Ø130 Midnight Black - Matbord & Barbord Stål Midnattssvart - 10075008

  gubi epic matbord ø130 midnight black - matbord & barbord stål midnattssvart - 10075008
  Epic matbord från GUBI med en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Design av Gam Fratesi. Bra att veta om Epic matbord - Kombinera matbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Inspirerad av en romersk arkitektur. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Midnattssvart Matbord & Barbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Ø80 Midnight Black - Soffbord Stål Midnattssvart - 10074999

  gubi epic soffbord ø80 midnight black - soffbord stål midnattssvart - 10074999
  Epic soffbord från GUBI med en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Design av Gam Fratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Kombinera soffbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Inspirerad av en romersk arkitektur. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Midnattssvart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Soffbord Ø60 Midnight Black - Soffbord Stål Midnattssvart - 10074995

  gubi epic soffbord ø60 midnight black - soffbord stål midnattssvart - 10074995
  Epic soffbord från GUBI med en vacker, skulptural design med geometriska former och en industriell touch perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av galvaniserat, lackat stål med en speciell, handgjord finish för att göra varje möbel unik. Design av Gam Fratesi. Bra att veta om Epic soffbord - Kombinera soffbordet med ett bord i marmor från GUBI.- Epic uppskattas för det genuina hantverket och den vackra patinan.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färger.- Inspirerad av en romersk arkitektur. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Midnattssvart Soffbord i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Pacha Lounge Chair Fåtölj Pg5 Karakorum 001 - Fåtöljer Bouclé Karakorum - 10062198

  gubi pacha lounge chair fåtölj pg5 karakorum 001 - fåtöljer bouclé karakorum - 10062198
  Pacha fåtölj designades av legendariska franska designern Pierre Paulin redan år 1975. Vi har valt ut Karakorum Fåtöljer i Bouclé från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console 2 Hyllor Svart/svart Marmor - Skänkar & Sideboards Stål Svart - 10017350

  gubi ts console 2 hyllor svart/svart marmor - skänkar & sideboards stål svart - 10017350
  Ts konsolbord från Gubi, formgiven av GamFratesi. Ett avlastningsbord från en annan värld! Blanda det lyxigaste av svart marmor med pulverlackerat stål och du får en snygg inredningsdetalj som kommer pryda ditt hem. Konsolbordet har två hyllplan som skapar bra förvaring av dina tidningar, blommor, en fin lampa eller ett doftljust - allt för att välkomna dig själv - eller din gäst till ditt hem! Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Private Sidobord 50x40x60 Cm Ljus Betsad Ek - Sidobord & Avlastningsbord fanér Ek - 10083278

  gubi private sidobord 50x40x60 cm ljus betsad ek - sidobord & avlastningsbord fanér ek - 10083278
  Private sidobord från GUBI med en tidlös, sofistikerad design i betsad ekfanér och mässing. Det är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en modern funktionalitet med högkvalitativa material och en symmetrisk, estetiskt tilltalande konstruktion som smälter elegant in i olika inredningsstilar och en praktisk låda med en vacker, antik knopp i mässing. Det har två breda, stabila ben. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Private sidobord - Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkat av ekfanér, plywood och antik mässing.- Djup: 400 mm.- Höjd: 600 mm.- Längd: 500 mm.- Sidobordet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Denna produkt levereras monterad.- Det här sidobordet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som skrivbord.- Finns även som vitrinskåp. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Epic Matbord Rund Ø130 Cm Red e - Matbord & Barbord Travertin Red Travertine - 10042389

  gubi epic matbord rund ø130 cm red e - matbord & barbord travertin red travertine - 10042389
  Med sina kombinerade former av cirkulär bordsskiva och hexagonal stomme är Epic matbordfrån Gubi ett skulpturalt mästerverk till möbel, designad av GamFratesi och inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur. Antikens episka dikter har även fått ge namn åt bordet. Tillverkad i Italien av travertin, en sorts kalksten som även använts för att bygga Colosseum och Peterskyrkan i Rom. Det naturliga stenmaterialet gör att varje bord ha fått sin egna unika textur och patina, vilket ger ett garanterat unikt utseende för varje bord.Egenskaper Inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur Tillverkad i Italien av det naturliga stenmaterialet travertin Unik patina och utseende för varje bord Finns i flera färger och även som soffbord i olika storlekar SkötselrådTorka av ytan med en fuktig trasa, torka sedan av igen tills ytan är torr igen. Travertin är en typ av kalksten och tål därför inte sura vätskor som kan vara helt omöjliga att få bort. Exempelvis vinäger, vin eller citronjuice. Råkar du spilla sur vätska på bordet måste du torka bort direkt!Använd ej grövre rengöringssvampar (exempelvis Scotch brite, scouring pads), rengöringsmedel med syra eller slipningsmedel, detta kan skada ytan. Vi har valt ut Red Travertine Matbord & Barbord i Travertin från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Beetle Loungestol Conic Base Mässing Velluto Cotone 420 - Fåtöljer Sammet Blå - 10007881-Velluto420

  gubi beetle loungestol conic base mässing velluto cotone 420 - fåtöljer sammet blå - 10007881-velluto420
  Beetle loungestol från Gubi, formgiven av GamFratesi. Den eleganta stolen Beetle har snabbt kommit att bli en klassiker i de moderna hemmen, en snygg loungestol som är formgiven av naturens mest underskattade insekt -– en skalbagge. Designduon arbetar strikt inom en skandinavisk inställning till hantverk, funktionalism och enkelhet. Stolen är laminerad i formgjuten fanér med sits och rygg i två separat delar som är klädda med det gröna och underbara sammetstyget Velluto Cotone. Stolen kommer skapa en snygg stil i ditt hem, vardagsrum eller sovrum! Vi har valt ut Blå Fåtöljer i Sammet från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Private Skrivbord 120x60 Cm Ljus Betsad Ek - Skrivbord fanér Ek - 10083286

  gubi private skrivbord 120x60 cm ljus betsad ek - skrivbord fanér ek - 10083286
  Private skrivbord från GUBI med en tidlös, sofistikerad design med modern funktionalitet. Det är perfekt för alla hem och gjort av högkvalitativ ekfanér med en betsad yta och har en symmetrisk konstruktion med två stabila, vertikala ben för mångsidiga användningsområden. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Private skrivbord - Tidlös, sofistikerad design.- Modern funktionalitet.- Premiumkvalitet.- Tillverkat av ekfanér.- Djup: 600 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 1200 mm.- Skrivbordet kommer i 2 olika färger.- Inspirerad av antika, japanska möbler.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Det här skrivbordet är en del av GUBIs kollektion Private Collection.- Finns även som vitrinskåp. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Ekfanér från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Beetle Loungestol Conic Base Svart Remix 183 Svart - Fåtöljer Textil Svart - 10007905-Remix183

  gubi beetle loungestol conic base svart remix 183 svart - fåtöljer textil svart - 10007905-remix183
  Beetle loungestol från Gubi, formgiven av GamFratesi. Den eleganta stolen Beetle har snabbt kommit att bli en klassiker i de moderna hemmen, en snygg loungestol som är formgiven av naturens mest underskattade insekt - en skalbagge. Deisgnduon arbetar strikt inom en skandinavisk inställning till hantverk, funktionalism och enkelhet. Stolen är laminerad i gjuten fanér med sits och rygg i två separat delar som är klädda med det underbara tyget Remix 183. Stolen kommer skapa en snygg stil i ditt hem, vardagsrum eller sovrum! Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Textil från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 55 Cm Mässing / Grön - Soffbord Guatemalamarmor Grön - 10017156

  gubi ts soffbord 55 cm mässing / grön - soffbord guatemalamarmor grön - 10017156
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Kan även användas som ett sidobord. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Kombinera soffbordet med ett Console bord från GUBI.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material.- Soffbordet finns i olika utföranden. Vi har valt ut Grön Soffbord i Guatemalamarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Adnet Soffbord 100 Cm Tan - Soffbord Läder Tan - 10004031

  gubi adnet soffbord 100 cm tan - soffbord läder tan - 10004031
  Det här soffbordet har en ikonisk design skapad av den berömda designern Jacques Adnet. Med en rund bordsskiva i glas, elegant böjda ben i metall och en handgjord kant i läder och förgyllda ringar i mässing, sätter det verkligen tonen för stil och kvalitet. Adnet soffbord är perfekt för att skapa en statement i din inredning. Oavsett om du vill använda det som en praktisk yta för att visa upp dina smycken och boksamlingar eller som en plats att sitta runt och njuta av en kopp kaffe, så kommer detta soffbord att vara en perfekt komplettering till ditt hem. Dess tidlösa design och moderna material gör det också väldigt mångsidigt. Oavsett om du har en minimalistisk inredning eller en mer traditionell stil, så kommer Adnet soffbord inte att kännas malplacerat. Så om du letar efter ett soffbord som kombinerar stil, funktion och kvalitet, då är Adnet soffbord från GUBI definitivt ett bra val. Design av Jacques Adnet. Bra att veta om Adnet soffbord - Adnet uppskattas för den ikoniska designen.- Soffbord i läder och glas.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Rund form.- Design av Jacques Adnet. Vi har valt ut Tan Soffbord i Läder från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi 2.0 Matbord Bianco Carrara/svart Ø130 Cm - Matbord & Barbord Metall Svart - 10012774

  gubi 2.0 matbord bianco carrara/svart ø130 cm - matbord & barbord metall svart - 10012774
  Gubi 2.0 matbord ø150 från Gubi. Ett exklusivt bord i Bianco Carrara; vit marmor, med en svart bas och pelare i pulverlackerat stål som lyfter upp marmorskivan. Ett mycket vackert och smidigt matbord i sitt exklusiva utförande och runda form med en diameter på hela 150cm. Pelarbordet är väldigt praktiskt då det går enkelt att anpassa antalet stolar runtom till antalet gäster vid middagsbordet. Gubi 2.0 känns både modernt och stilrent, perfekt för det moderna hemmet som en elegant touch i inredningen. Bordet kan också vara ett härligt inslag till ett kök i en rå industriell look inrett med stål och där raka linjer är huvudtemat, där den stora vita marmorn får ta plats! Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Metall från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi 2.0 Matbord Bianco Carrara/svart Ø150 Cm - Matbord & Barbord Metall Svart - 10012791

  gubi 2.0 matbord bianco carrara/svart ø150 cm - matbord & barbord metall svart - 10012791
  Gubi 2.0 matbord ø150 från Gubi. Ett exklusivt bord i Bianco Carrara; vit marmor, med en svart bas och pelare i pulverlackerat stål som lyfter upp marmorskivan. Ett mycket vackert och smidigt matbord i sitt exklusiva utförande och runda form med en diameter på hela 150cm. Pelarbordet är väldigt praktiskt då det går enkelt att anpassa antalet stolar runtom till antalet gäster vid middagsbordet. Gubi 2.0 känns både modernt och stilrent, perfekt för det moderna hemmet som en elegant touch i inredningen. Bordet kan också vara ett härligt inslag till ett kök i en rå industriell look inrett med stål och där raka linjer är huvudtemat, där den stora vita marmorn får ta plats! Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Metall från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Loungebord Runt Ø60 x H55 Cm Massiv - Sidobord & Avlastningsbord Såpad ek - 10052573

  gubi moon loungebord runt ø60 x h55 cm massiv - sidobord & avlastningsbord såpad ek - 10052573
  Moon loungebord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon loungebord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Loungebordet kommer i olika storlekar.- Loungebordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här loungebordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 550 mm.- Diameter: 600 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera loungebordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om loungebordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Såpad ek Sidobord & Avlastningsbord i Såpad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Loungebord Runt Ø60 x H55 Cm Massiv - Sidobord & Avlastningsbord Oljad Ek - 10052572

  gubi moon loungebord runt ø60 x h55 cm massiv - sidobord & avlastningsbord oljad ek - 10052572
  Moon loungebord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon loungebord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Loungebordet kommer i olika storlekar.- Loungebordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här loungebordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 550 mm.- Diameter: 600 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera loungebordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om loungebordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Oljad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Oljad ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Matbord Runt Ø150 H73 Massiv - Matbord & Barbord Såpad ek - 10048248

  gubi moon matbord runt ø150 h73 massiv - matbord & barbord såpad ek - 10048248
  Moon matbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon matbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- En praktisk design som ger mer utrymme för benen.- Det här matbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1500 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Såpad ek Matbord & Barbord i Såpad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Matbord Runt Ø150 H73 Brunsvart Ekfanér - Matbord & Barbord Betsad Ek Svart - 10048185

  gubi moon matbord runt ø150 h73 brunsvart ekfanér - matbord & barbord betsad ek svart - 10048185
  Moon matbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon matbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- En praktisk design som ger mer utrymme för benen.- Det här matbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1500 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Svart Betsad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Matbord Runt Ø120 H73 Massiv - Matbord & Barbord Såpad ek - 10048242

  gubi moon matbord runt ø120 h73 massiv - matbord & barbord såpad ek - 10048242
  Moon matbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon matbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- En praktisk design som ger mer utrymme för benen.- Det här matbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Såpad ek Matbord & Barbord i Såpad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Matbord Runt Ø120 H73 Brunsvart Ekfanér - Matbord & Barbord Svart Betsad Ek Brunsvart - 10048183

  gubi moon matbord runt ø120 h73 brunsvart ekfanér - matbord & barbord svart betsad ek brunsvart - 10048183
  Moon matbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon matbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- En praktisk design som ger mer utrymme för benen.- Det här matbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera matbordet med ett Moon soffbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Brunsvart Matbord & Barbord i Svart Betsad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø60 x H45 Massiv - Soffbord Såpad ek - 10055386

  gubi moon soffbord runt ø60 x h45 massiv - soffbord såpad ek - 10055386
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 600 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Såpad ek Soffbord i Såpad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Console 2 Hyllor Svart/svart Marmor - Skänkar & Sideboards Stål Svart - 10017359

  gubi ts console 2 hyllor svart/svart marmor - skänkar & sideboards stål svart - 10017359
  Ts konsolbord från Gubi, formgiven av GamFratesi. Ett avlastningsbord från en annan värld! Blanda det lyxigaste av svart marmor med pulverlackerat stål och du får en snygg inredningsdetalj som kommer pryda ditt hem. Konsolbordet har två hyllplan som skapar bra förvaring av dina tidningar, blommor, en fin lampa eller ett doftljust - allt för att välkomna dig själv - eller din gäst till ditt hem! Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Stål från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi 2.0 Matbord /vit Marmor Ø130 Cm - Matbord & Barbord Mässing Vit - 10012783

  gubi 2.0 matbord /vit marmor ø130 cm - matbord & barbord mässing vit - 10012783
  Gubi 2.0 bord från Gubi. Ett exklusivt matbord med ett mäktigt mässingsben. Runda former som skapar en trevlig hemkänsla i ditt kök och kommer skapar flera härliga middagar runt matbordet. Bordet kommer i tre olika storlekar. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Mässing från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Svart / Grön - Soffbord Guatemalamarmor Grön - 10017160

  gubi ts soffbord 80 cm svart / grön - soffbord guatemalamarmor grön - 10017160
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Grön Soffbord i Guatemalamarmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Svart / Svart Marquinamarmor - Soffbord Nero Marquina Svart - 10017163

  gubi ts soffbord 80 cm svart / svart marquinamarmor - soffbord nero marquina svart - 10017163
  TS soffbord från GUBI med en sofistikerad, tidlös design med ett elegant uttryck för alla hem och stilar. Lyxiga material för att hålla i generationer. Ett måste för den designintresserade. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Design av GamFratesi. Bra att veta om TS soffbord - TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Vi har valt ut Svart Soffbord i Nero Marquina från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø60 x H45 Massiv - Soffbord Oljad Ek - 10055385

  gubi moon soffbord runt ø60 x h45 massiv - soffbord oljad ek - 10055385
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 600 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Oljad Ek Soffbord i Oljad ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø60 x H45 Brunsvart Ekfanér - Soffbord Svart Betsad Ek Brun - 10014379

  gubi moon soffbord runt ø60 x h45 brunsvart ekfanér - soffbord svart betsad ek brun - 10014379
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 600 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Brun Soffbord i Svart Betsad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø60 x H45 Brunsvart / Grå - Soffbord Marmor Grå Marmor - 10014378

  gubi moon soffbord runt ø60 x h45 brunsvart / grå - soffbord marmor grå marmor - 10014378
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 600 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Marmor Soffbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø150 H45 Brunsvart Ekfanér - Soffbord Svart Betsad Ek Brun - 10048252

  gubi moon soffbord runt ø150 h45 brunsvart ekfanér - soffbord svart betsad ek brun - 10048252
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 1500 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Brun Soffbord i Svart Betsad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø150 H45 Brunsvart / Grå - Soffbord Marmor Grå Marmor - 10014373

  gubi moon soffbord runt ø150 h45 brunsvart / grå - soffbord marmor grå marmor - 10014373
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 1500 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Marmor Soffbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø120 H45 Brunsvart Ekfanér - Soffbord Betsad Ek Svart - 10014369

  gubi moon soffbord runt ø120 h45 brunsvart ekfanér - soffbord betsad ek svart - 10014369
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 1200 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i Svart Betsad Ek från GUBI med stor omsorg.
 • Gubi Moon Soffbord Runt Ø120 H45 Brunsvart / Grå - Soffbord Marmor Grå Marmor - 10014367

  gubi moon soffbord runt ø120 h45 brunsvart / grå - soffbord marmor grå marmor - 10014367
  Moon soffbord från GUBI med en majestätisk design perfekt för vardagsrummet. Bordet har en stadig, rundad bas i massiv ek med en dekorativ, fasad yta för att addera en extra dimension till designen och en elegant, rund bordsskiva med olika, exklusiva material och utseenden att välja mellan. Mäktigt utseende som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Moon soffbord - Dansk, högkvalitativ design.- Handgjort bord enligt traditionella metoder.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Det här soffbordet ingår i GUBIs kollektion Moon.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 1200 mm.- Bordsskiva: H:40 mm.- Kombinera soffbordet med ett Moon matbord från GUBI.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Levereras i 2 delar.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Marmor Soffbord i Marmor från GUBI med stor omsorg.