Möbler
www.mobel.se

Granit möbler

Satsbord, stolar och andra möbler ingår i Granits utbud på nätet. Här listar vi bland annat Granits hängstolar i olika färger och svarta eller silvergråa satsborden.

 • Sängbord Vägghängt Trä

  sängbord vägghängt trä
  Stilrent och minimalistiskt sängbord att hänga på väggen. Tillverkat i FSC-certifierat obehandlat gummiträ. Den slimmade designen ger ett luftigt intryck av att två hyllplan nästan svävar. Två hål för upphängning på baksidan underlättar montering på vägg. Mått: 18 x 24 x 32 cm. Tips! Måla ditt sängbord i valfri kulör alternativt måla in det i samma kulör som väggen för ett stilrent intryck.
 • Fåtölj Rund Rotting

  fåtölj rund rotting
  Fåtöljens ram är tillverkad av rotting och är tvådelad – en nedre konformad del och en skålformad del som placeras centrerat ovanpå sitsen. Kom ihåg att köpa till dyna rund stor i färgen offwhite för att få en komplett fåtölj att sjunka ner i.Rottingen har en härlig organisk känsla som gör att varje fåtölj får sitt eget unika uttryck. Fåtöljen passar de flesta ställen i hemmet; på verandan en solig dag, inomhus med en god bok, i barnrummet – eller framför favoritfilmen!  Obs! Avsedd för inomhusbruk. Vid användning utomhus passar möbeln bäst i ett uterum eller på en veranda med tak och väggar. Bör ej lämnas utomhus.FLEGT och V-leg-licensierat trä.En FLEGT-licens är ett dokument som utfärdas av den indonesiska myndigheten Ministry of Environment and Forestry. Licensen intygar att virket i de trä- och pappersprodukter som importeras från Indonesien har ett lagligt ursprung. EU kräver FLEGT-licens för de trävaror som importeras från Indonesien. Skogsstyrelsen granskar alla licenser och sedan kontrollerar Tullverket att det finns en godkänd licens då produkten ska tullas in i Sverige.
 • Soffa Oval

  soffa oval
  Vår maxade rottingsoffa med en härlig dyna som täcker hela sittdelen blir definitivt favoritplatsen att hänga på. Soffan säljs enbart i våra fysiska butiker och ifall den inte finns i lager i butik kan du beställa den för senare upphämtning i butik. Hitta din närmaste butik här.Soffan är avsedd för inomhus bruk främst men kan stå på en skyddad uteplats med tak och väggar. Maxvikt 180 kg. Dynan ingår i priset.
 • Bänk Vintage

  bänk vintage
  Denna vackra bänk är tillverkad av återvunnet trä och ger en rustik och naturlig charm till ditt hem. Med sin naturliga finish visar bänken tydligt de unika detaljerna och karaktären hos varje återvunnet trästycke.Det återvunna träet som används i bänken ger en autentisk och hållbar känsla till produkten. Varje trästycke kan variera något i utseende och färgtoner på grund av den unika karaktären hos återvunnet trä.Bänken levereras omonterad, men medföljande skruvar och monteringsinstruktioner gör det enkelt att sätta ihop den.Tillsätt en touch av naturlig skandinavisk skönhet till ditt hem med denna charmiga bänk i återvunnet trä. Den kommer inte bara att ge en praktisk sittplats, utan också ett unikt uttryck. Vi kallar det estetisk funktion.
 • Fåtölj Rotting

  fåtölj rotting
  <p><span>En riktig klassiker! Handgjord f&#229;t&#246;lj i 100% FLEGT- och V-legal-licenserad rotting, s&#229; varje exemplar f&#229;r sitt unika utseende. Passar perfekt f&#246;r lata dagar p&#229; verandan eller i vardagsrummet med en f&#229;rf&#228;ll eller dynor som stoppning. <br><br>Sitth&#246;jd: 37 cm.<br></span><span>Maxvikt: 120 kg.</span></p><p><span>Obs! Avsedd f&#246;r inomhusbruk.Vid anv&#228;ndning utomhus passar m&#246;beln b&#228;st i ett uterum eller p&#229; en veranda med tak och v&#228;ggar. B&#246;r ej l&#228;mnas utomhus d&#229; rotting &#228;r ett fuktk&#228;nsligt naturmaterial.</span></p><p><br></p>
 • Bordslampa 28,5 cm Metall Vit

  bordslampa 28,5 cm metall vit
 • Rullvagn Metall Svart

  rullvagn metall svart
  Rullvagn i 100% järn med en svart beläggning. Vagnen har tre hyllor och fyra hjul med som kan låsas. Designen gör att vagnen passar i de flesta badrum och kan förvara mindre korgar, doftpinnar, necessärer och annat. Tack vare hjulen är vagnen enkel att flytta runt så att du alltid har det du behöver nära till hands.
 • Rullvagn Borstad Stål

  rullvagn borstad stål
  Rullvagn i borstat rostfritt stål att använda som serveringsvagn eller för förvaring. Vagnen har tre rymliga hyllor som erbjuder gott om utrymme för dina saker. Dess praktiska rullfunktion gör den lätt att förflytta, och med två lås på hjulen kan du enkelt låsa vagnen på plats.Vagnen är fint att servera mat på i köket, placera dekorationer på i vardagsrummet eller att använda som flyttbar förvaring på hemmakontoret. En flexibel möbel för alla rum. Vagnen levereras omonterad, med monteringsanvisningar inkluderade. Notera att du behöver ha en egen skruvmejsel för montering.
 • Skrivbordsunderlägg Kork 50x70cm Natur

  skrivbordsunderlägg kork 50x70cm natur
  Ett skrivbordsunderlägg i 100% ofärgad kork. Tips: Fäst flera i rad eller på höjden på en vägg och bygg din egen kork anslagstavla för barnens teckningar eller andra viktiga papper. Mått:  B70 cm H 50 cm D 0,4 cm.
 • Skrivbordsförvaring Mono 24x16cm Beige

  skrivbordsförvaring mono 24x16cm beige
  Få ordning på skrivbordet och i kontoret med serien Mono. Skrivbordsförvaringen är av 100% tenn och kombinerar stil med funktion och hjälper dig att hålla ditt skrivbord organiserat och prydligt.Den smarta designen gör förvaringen mångsidig och användbar för olika ändamål. Tillsammans med andra delar i Monoserien kan skrivbordsförvaringen kombineras på flera olika sätt för att passa just din arbetsyta. Varje del i serien kan också användas var för sig. Under skrivbordsförvaringen sitter gummifötter för att skydda underlaget, stabilitet och för att den inte ska glida omkring på bordet.
 • Skrivbordslampa Svart

  skrivbordslampa svart
  En skrivbordslampa i klassisk industriell design med ett flexibelt fjädersystem som gör det enkelt att justera ljusets riktning. Perfekt för hemmakontoret eller där det behövs extra flexibel belysning. Lampan är gjord av metall och har en textilsladd med strömbrytare. Finns i flera färger.
 • Skrivbordslampa Beige

  skrivbordslampa beige
  En skrivbordslampa i klassisk industriell design med ett flexibelt fjädersystem som gör det enkelt att justera ljusets riktning. Perfekt för hemmakontoret eller där det behövs extra flexibel belysning. Lampan är gjord av metall och har en textilsladd med strömbrytare. Finns i flera färger.
 • Skrivbordsförvaring Mono 24x16cm Svart

  skrivbordsförvaring mono 24x16cm svart
  Få ordning på skrivbordet och på kontoret med serien Mono. Skrivbordsförvaringen är av 100% tenn och kombinerar stil med funktion och hjälper dig att hålla ditt skrivbord organiserat och prydligt. Den smarta designen gör förvaringen mångsidig och användbar för olika ändamål. Tillsammans med andra delar i Monoserien kan skrivbordsförvaringen kombineras på flera olika sätt för att passa just din arbetsyta. Varje del i serien kan också användas var för sig. Under skrivbordsförvaringen sitter gummifötter för att skydda underlaget, stabilitet och för att den inte ska glida omkring på bordet.
 • Sängbord Vägghängt Metall Beige

  sängbord vägghängt metall beige
  Stilrent vägghängt sängbord som ger ett flytande intryck när det hänger på väggen. Tillverkat i lackerad metall med gott om plats där du kan förvara din kvällslektyr eller andra saker du vill ha i närheten. Bordet är lätt att montera på väggen och har två dolda skruvhål baktill för upphängning. Eftersom du själv väljer höjden så passar bordet alla sängar, oavsedd höjd. Lika snyggt i hallen eller i vardagsrummet som vägghängd hylla.
ilead