Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Gemla möbler

  • PIRUETT barpall H72, svartoljad bok/svart/stål

    PIRUETT från Gemla, design av Jonas Bohlin. Den oerhört lätta designen balanseras med en ring av rostfritt stål som sedan blir fotstödet. Detta gör att stolen blir mer stabil och får en låg tyngdpunkt. Stolens lädersits är sedan stoppad med tagel och ull.
  • VILDA bänk, svart bok/natur

    VILDA bänk från Gemla, design av Jonas Bohlin. Här kommer den klassiska Wienercafstolen i en modern tolkning i form av en soffa från Gemla. I VILDA bänken så är det den klassiska böjträtekniken som ska gestaltas i sin renaste och mest eleganta form. Den böjda konstruktionen med en träsits gör att bänken blir mycket lättviktig och mycket slitstark. Produkterna från Gemla är skapade för att hålla i generationer! VILDA är tillverkade av massiv helböjd bok eller ask tillsammans med en rygg som är av handlindat läder. Träsitsen är klädd med ett remläder i matchande kulör.
  • Josefin barstol, svart

    Josefin barstol från Gemla. Josefin är en barstol i svartlackerad bok med en sits i svart läder. En elegant sittlösning för dig som ofta har gäster eller gillar att avnjuta en kväll vid bardisken.