Möbler
www.mobel.se

Gejst möbler

 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 40 Cm / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 423

  gejst flex vägghylla magnetisk 40 cm / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 423
  Flex vägghylla från Gejst med en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Bra att veta om Flex vägghylla - Funktionell, stilren design med en nordisk look.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en längre 60 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 60 mm. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla G Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak - 20278

  gejst sceene bokhylla g ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak - 20278
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul, sidopaneler, en ryggpanel och praktiska dörrar perfekt för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x sidopaneler.- 1x dörrar.- 1x ryggpanel.- Två hyllplan. Vi har valt ut Light Oak Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 60 Cm / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 408

  gejst flex vägghylla magnetisk 60 cm / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 408
  Flex vägghylla från Gejst med en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Bra att veta om Flex vägghylla - Funktionell, stilren design i ek och stål.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en kortare 40 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 60 mm. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla E Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20140

  gejst nivo vägghylla e svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20140
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med fem hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med fem hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 760 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 40 Cm / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart - 424

  gejst flex vägghylla magnetisk 40 cm / svart - hyllor & hyllsystem ek svart - 424
  Flex vägghylla från Gejst med en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Bra att veta om Flex vägghylla - Funktionell, stilren design med en nordisk look.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en längre 60 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 60 mm. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla D Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek - 20284

  gejst sceene bokhylla d svart - hyllor & hyllsystem ek svart ek - 20284
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med tre praktiska moduler, praktiska delar och två dörrar på höger sida. Perfekt för snygg förvaring. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 2 modul.- 1x Sceene 3 modul.- 3x sidopanel nertill.- 2x ryggpanel nertill.- Två dörrar på höger sida. Vi har valt ut Svart Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla C Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak - 20266

  gejst sceene bokhylla c ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak - 20266
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med två praktiska moduler, två sidopaneler, en ryggpanel och två dörrar upptill. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Tre hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 3 modul.- 2x sidopanel upptill.- 1x ryggpanel upptill.- Två dörrar. Vi har valt ut Light Oak Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla F Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak - 20277

  gejst sceene bokhylla f ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak - 20277
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul och två hyllplan perfekta för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- Två hyllplan. Vi har valt ut Light Oak Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla Large E Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20142

  gejst nivo vägghylla large e svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20142
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med fem djupa hyllplan perfekta för förvaring av olika saker. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med fem generösa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 250 mm.- Bredd: 665 mm.- Höjd: 1180 mm.- Max vikt hyllplan: 10 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 40 Cm Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart - 425

  gejst flex vägghylla magnetisk 40 cm svart / svart - hyllor & hyllsystem ek svart - 425
  Flex vägghylla från Gejst med en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Bra att veta om Flex vägghylla - Funktionell, stilren design med en nordisk look.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en längre 60 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 60 mm. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla B Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20110

  gejst nivo vägghylla b svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20110
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre korta hyllplan och ett långt hyllplan för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre korta hyllplan och ett långt hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 590 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla F Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20150

  gejst nivo vägghylla f svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20150
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 250 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla G Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20161

  gejst nivo vägghylla g ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20161
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med ett hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Enkel vägghylla med ett hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 80 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla H Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20170

  gejst nivo vägghylla h svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20170
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två asymmetriska hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två asymmetriska hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 80 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla H Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20171

  gejst nivo vägghylla h ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20171
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två asymmetriska hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två asymmetriska hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 80 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla Large E Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20143

  gejst nivo vägghylla large e ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20143
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med fem djupa hyllplan perfekta för förvaring av olika saker. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med fem generösa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 250 mm.- Bredd: 665 mm.- Höjd: 1180 mm.- Max vikt hyllplan: 10 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla Large D Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20133

  gejst nivo vägghylla large d ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20133
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre långa hyllplan och en generös kapacitet perfekt för förvaring av olika saker. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 250 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 650 mm.- Max vikt hyllplan: 10 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla D Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20131

  gejst nivo vägghylla d ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20131
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre långa hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 420 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Kollage Vägghylla 60x18 Cm Mörk - Hyllor & Hyllsystem Ek Dark Oak - 10501

  gejst kollage vägghylla 60x18 cm mörk - hyllor & hyllsystem ek dark oak - 10501
  Kollage vägghylla från Gejst med en enkel design i ek och stål med en elegant look och en gammaldags, rustik känsla perfekt för snygg förvaring. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Kollage vägghylla - Från kollektionen Kollage.- Tillverkad av ek och stål.- Enkel, tidlös design med en elegant, rustik look.- Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet.- Storlek: 60 x 18 cm. Vi har valt ut Dark Oak Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla A Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20100

  gejst nivo vägghylla a svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20100
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 420 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla C Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20120

  gejst nivo vägghylla c svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20120
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två långa hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 250 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla C Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20121

  gejst nivo vägghylla c ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20121
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två långa hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 250 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla D Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20130

  gejst nivo vägghylla d svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20130
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre långa hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 420 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla Large D Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20132

  gejst nivo vägghylla large d svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20132
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre långa hyllplan och en generös kapacitet perfekt för förvaring av olika saker. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 250 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 650 mm.- Max vikt hyllplan: 10 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla E Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20141

  gejst nivo vägghylla e ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20141
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med fem hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med fem hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 760 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla G Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart - 20160

  gejst nivo vägghylla g svart / svart - hyllor & hyllsystem ask svart - 20160
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med ett hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Enkel vägghylla med ett hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 80 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ask från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 60 Cm / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart - 413

  gejst flex vägghylla magnetisk 60 cm / svart - hyllor & hyllsystem ek svart - 413
  Flex vägghylla från Gejst med en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Bra att veta om Flex vägghylla - Funktionell, stilren design i ek och stål.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en kortare 40 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 60 mm. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 60 Cm Svart / Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart - 426

  gejst flex vägghylla magnetisk 60 cm svart / svart - hyllor & hyllsystem ek svart - 426
  Flex vägghylla från Gejst med en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Bra att veta om Flex vägghylla - Funktionell, stilren design i ek och stål.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en kortare 40 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 60 mm. Vi har valt ut Svart Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla A Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20101

  gejst nivo vägghylla a ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20101
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 420 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla B Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20111

  gejst nivo vägghylla b ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20111
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre korta hyllplan och ett långt hyllplan för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre korta hyllplan och ett långt hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 590 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Nivo Vägghylla F Ljus / Vit - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit - 20151

  gejst nivo vägghylla f ljus / vit - hyllor & hyllsystem ek vit - 20151
  Nivo vägghylla från Gejst med en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Bra att veta om Nivo vägghylla - Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan finns i olika utföranden.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 250 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Vi har valt ut Vit Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla G Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek - 20287

  gejst sceene bokhylla g svart - hyllor & hyllsystem ek svart ek - 20287
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul, sidopaneler, en ryggpanel och praktiska dörrar perfekt för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x sidopaneler.- 1x dörrar.- 1x ryggpanel.- Två hyllplan. Vi har valt ut Svart Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla F Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek - 20286

  gejst sceene bokhylla f svart - hyllor & hyllsystem ek svart ek - 20286
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul och två hyllplan perfekta för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- Två hyllplan. Vi har valt ut Svart Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla E Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek - 20285

  gejst sceene bokhylla e svart - hyllor & hyllsystem ek svart ek - 20285
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med tre praktiska moduler, fyra sidopaneler, två ryggpaneler och fyra dörrar perfekt för snygg förvaring. Den har fyra generösa hyllplan. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x Sceene 3 modul.- 4x sidopanel.- 2x ryggpanel.- Fyra dörrar.- Fyra hyllplan. Vi har valt ut Svart Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla C Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek - 20283

  gejst sceene bokhylla c svart - hyllor & hyllsystem ek svart ek - 20283
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med två praktiska moduler, två sidopaneler, en ryggpanel och två dörrar upptill. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Tre hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 3 modul.- 2x sidopanel upptill.- 1x ryggpanel upptill.- Två dörrar. Vi har valt ut Svart Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla B Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek - 20282

  gejst sceene bokhylla b svart - hyllor & hyllsystem ek svart ek - 20282
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med fyra generösa hyllplan, paneler på kortsidorna och en ryggpanel upptill. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Fyra hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x Sceene 3 modul.- 2x sidopanel.- 1x ryggpanel upptill. Vi har valt ut Svart Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla A Svart - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek - 20281

  gejst sceene bokhylla a svart - hyllor & hyllsystem ek svart ek - 20281
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med mjuka, rundade ben och tre generösa hyllplan för snygg förvaring. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Tre hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 3 modul. Vi har valt ut Svart Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla D Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak - 20271

  gejst sceene bokhylla d ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak - 20271
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med tre praktiska moduler, praktiska delar och två dörrar på höger sida. Perfekt för snygg förvaring. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 2 modul.- 1x Sceene 3 modul.- 3x sidopanel nertill.- 2x ryggpanel nertill.- Två dörrar på höger sida. Vi har valt ut Light Oak Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla A Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak - 20260

  gejst sceene bokhylla a ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak - 20260
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med mjuka, rundade ben och tre generösa hyllplan för snygg förvaring. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Tre hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 3 modul. Vi har valt ut Light Oak Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla E Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak - 20276

  gejst sceene bokhylla e ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak - 20276
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med tre praktiska moduler, fyra sidopaneler, två ryggpaneler och fyra dörrar perfekt för snygg förvaring. Den har fyra generösa hyllplan. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x Sceene 3 modul.- 4x sidopanel.- 2x ryggpanel.- Fyra dörrar.- Fyra hyllplan. Vi har valt ut Light Oak Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Sceene Bokhylla B Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak - 20261

  gejst sceene bokhylla b ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak - 20261
  Sceene bokhylla från Gejst med en nordisk, minimalistisk design i ek med fyra generösa hyllplan, paneler på kortsidorna och en ryggpanel upptill. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Bra att veta om Sceene bokhylla - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Fyra hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x Sceene 3 modul.- 2x sidopanel.- 1x ryggpanel upptill. Vi har valt ut Light Oak Hyllor & Hyllsystem i Ek från Gejst med stor omsorg.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 40 Cm / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst flex vägghylla magnetisk 40 cm / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Om vägghyllan från Gejst- Funktionell, stilren design med en nordisk look.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en längre 60 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 60 mm. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 40 Cm / - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart

  gejst flex vägghylla magnetisk 40 cm / - hyllor & hyllsystem ek svart
  Vägghyllan från Gejst har en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Om vägghyllan från Gejst- Funktionell, stilren design med en nordisk look.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en längre 60 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 60 mm. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 40 Cm / - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart

  gejst flex vägghylla magnetisk 40 cm / - hyllor & hyllsystem ek svart
  Vägghyllan från Gejst har en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Om vägghyllan från Gejst- Funktionell, stilren design med en nordisk look.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en längre 60 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 60 mm. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 60 Cm / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst flex vägghylla magnetisk 60 cm / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Om vägghyllan från Gejst- Funktionell, stilren design i ek och stål.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en kortare 40 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 60 mm. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 60 Cm / - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart

  gejst flex vägghylla magnetisk 60 cm / - hyllor & hyllsystem ek svart
  Vägghyllan från Gejst har en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Om vägghyllan från Gejst- Funktionell, stilren design i ek och stål.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en kortare 40 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 60 mm. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Flex Vägghylla Magnetisk 60 Cm / - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart

  gejst flex vägghylla magnetisk 60 cm / - hyllor & hyllsystem ek svart
  Vägghyllan från Gejst har en stilren, funktionell design i högkvalitativ ek och stål med en inbyggd, kraftfull magnet för att fästa saker på och en nordisk känsla perfekt för snygg förvaring. Den har ett hyllplan med 6 cm bredd. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Gejst Design. Om vägghyllan från Gejst- Funktionell, stilren design i ek och stål.- Flex uppskattas för den magnetiska funktionen och den utbytbara designen.- Kompakt storlek perfekt för platser där du har begränsat med utrymme och perfekt för hallen eller köket.- Kombinera vägghyllan med flera Flex tillbehör från Gejst.- Finns även som en kortare 40 cm hylla.- Hyllplan: 6 cm.- Djup: 84 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 60 mm. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Kollage Vägghylla 60x18 Cm Mörk - Hyllor & Hyllsystem Ek Dark Oak

  gejst kollage vägghylla 60x18 cm mörk - hyllor & hyllsystem ek dark oak
  Vägghyllan från Gejst har en enkel design i ek och stål med en elegant look och en gammaldags, rustik känsla perfekt för snygg förvaring. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Michael Rem. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Kollage.- Tillverkad av ek och stål.- Enkel, tidlös design med en elegant, rustik look.- Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet.- Storlek: 60 x 18 cm. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla A / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla a / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 420 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla A Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla a ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 420 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla B / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla b / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre korta hyllplan och ett långt hyllplan för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre korta hyllplan och ett långt hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 590 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla B Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla b ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre korta hyllplan och ett långt hyllplan för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre korta hyllplan och ett långt hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 590 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla C / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla c / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två långa hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 250 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla C Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla c ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två långa hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 250 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla D / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla d / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre långa hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1880 mm.- Höjd: 420 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla D Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla d ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre långa hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 1880 mm.- Höjd: 420 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla Large D / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla large d / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre långa hyllplan och en generös kapacitet perfekt för förvaring av olika saker. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 250 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 650 mm.- Max vikt hyllplan: 10 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla Large D Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla large d ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med tre långa hyllplan och en generös kapacitet perfekt för förvaring av olika saker. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med tre långa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 250 mm.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 650 mm.- Max vikt hyllplan: 10 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla E / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla e / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med fem hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med fem hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 760 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla E Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla e ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med fem hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med fem hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 760 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla Large E / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla large e / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med fem djupa hyllplan perfekta för förvaring av olika saker. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med fem generösa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 250 mm.- Bredd: 665 mm.- Höjd: 1180 mm.- Max vikt hyllplan: 10 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla Large E Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla large e ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med fem djupa hyllplan perfekta för förvaring av olika saker. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med fem generösa hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 250 mm.- Bredd: 665 mm.- Höjd: 1180 mm.- Max vikt hyllplan: 10 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla F / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla f / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 250 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla F Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla f ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två hyllplan och elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 250 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla G / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla g / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med ett hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Enkel vägghylla med ett hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 80 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla G Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla g ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med ett hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Enkel vägghylla med ett hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 80 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla H / - Hyllor & Hyllsystem Ask Svart

  gejst nivo vägghylla h / - hyllor & hyllsystem ask svart
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två asymmetriska hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två asymmetriska hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 80 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Nivo Vägghylla H Ljus / - Hyllor & Hyllsystem Ek Vit

  gejst nivo vägghylla h ljus / - hyllor & hyllsystem ek vit
  Vägghyllan från Gejst har en minimalistisk design i högkvalitativ trä med två asymmetriska hyllplan och en elegant funktion för snygg förvaring. Den har ett nätt uttryck med dolda skruvar perfekta för en stilren look. Välj mellan olika färger och material. Formgiven av Böttcher & Kayser. Om vägghyllan från Gejst- Från kollektionen Nivo.- Vägghylla med två asymmetriska hyllplan.- Minimalistisk design med rena linjer.- Elegant, nätt look perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Välj mellan olika färger och material.- Vägghyllan kommer i olika modeller.- Djup: 160 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 80 mm.- Max vikt hyllplan: 3 kg. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla A Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak

  gejst sceene bokhylla a ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med mjuka, rundade ben och tre generösa hyllplan för snygg förvaring. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Tre hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 3 modul. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla B Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak

  gejst sceene bokhylla b ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med fyra generösa hyllplan, paneler på kortsidorna och en ryggpanel upptill. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Fyra hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x Sceene 3 modul.- 2x sidopanel.- 1x ryggpanel upptill. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla C Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak

  gejst sceene bokhylla c ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med två praktiska moduler, två sidopaneler, en ryggpanel och två dörrar upptill. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Tre hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 3 modul.- 2x sidopanel upptill.- 1x ryggpanel upptill.- Två dörrar. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla D Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak

  gejst sceene bokhylla d ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med tre praktiska moduler, praktiska delar och två dörrar på höger sida. Perfekt för snygg förvaring. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 2 modul.- 1x Sceene 3 modul.- 3x sidopanel nertill.- 2x ryggpanel nertill.- Två dörrar på höger sida. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla E Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak

  gejst sceene bokhylla e ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med tre praktiska moduler, fyra sidopaneler, två ryggpaneler och fyra dörrar perfekt för snygg förvaring. Den har fyra generösa hyllplan. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x Sceene 3 modul.- 4x sidopanel.- 2x ryggpanel.- Fyra dörrar.- Fyra hyllplan. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla F Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak

  gejst sceene bokhylla f ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul och två hyllplan, perfekt för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- Två hyllplan. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla G Ljus - Hyllor & Hyllsystem Ek Light Oak

  gejst sceene bokhylla g ljus - hyllor & hyllsystem ek light oak
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul, sidopaneler, en ryggpanel och praktiska dörrar perfekt för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst- Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x sidopaneler.- 1x dörrar.- 1x ryggpanel.- Två hyllplan. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla A - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek

  gejst sceene bokhylla a - hyllor & hyllsystem ek svart ek
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med mjuka, rundade ben och tre generösa hyllplan för snygg förvaring. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Tre hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 3 modul. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla B - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek

  gejst sceene bokhylla b - hyllor & hyllsystem ek svart ek
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med fyra generösa hyllplan, paneler på kortsidorna och en ryggpanel upptill. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Fyra hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x Sceene 3 modul.- 2x sidopanel.- 1x ryggpanel upptill. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla C - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek

  gejst sceene bokhylla c - hyllor & hyllsystem ek svart ek
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med två praktiska moduler, två sidopaneler, en ryggpanel och två dörrar upptill. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Tre hyllplan.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 3 modul.- 2x sidopanel upptill.- 1x ryggpanel upptill.- Två dörrar. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla D - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek

  gejst sceene bokhylla d - hyllor & hyllsystem ek svart ek
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med tre praktiska moduler, praktiska delar och två dörrar på höger sida. Perfekt för snygg förvaring. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 1x Sceene 2 modul.- 1x Sceene 3 modul.- 3x sidopanel nertill.- 2x ryggpanel nertill.- Två dörrar på höger sida. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla E - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek

  gejst sceene bokhylla e - hyllor & hyllsystem ek svart ek
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med tre praktiska moduler, fyra sidopaneler, två ryggpaneler och fyra dörrar perfekt för snygg förvaring. Den har fyra generösa hyllplan. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x Sceene 3 modul.- 4x sidopanel.- 2x ryggpanel.- Fyra dörrar.- Fyra hyllplan. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla F - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek

  gejst sceene bokhylla f - hyllor & hyllsystem ek svart ek
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul och två hyllplan, perfekt för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst - Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- Två hyllplan. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Gejst Sceene Bokhylla G - Hyllor & Hyllsystem Ek Svart Ek

  gejst sceene bokhylla g - hyllor & hyllsystem ek svart ek
  Bokhyllan från Gejst har en nordisk, minimalistisk design i ek med en elegant modul, sidopaneler, en ryggpanel och praktiska dörrar perfekt för en stilren look. Välj mellan två olika färger. Formgiven av Michael Rem. Om bokhyllan från Gejst- Från kollektionen Sceene.- Nordisk, minimal design med modulär funktion.- Tillverkad av ek.- Bokhyllan kommer i olika färger.- 1x Sceene 1 modul.- 2x sidopaneler.- 1x dörrar.- 1x ryggpanel.- Två hyllplan. Shoppa Hyllor & Hyllsystem och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.