Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Gärsnäs möbler

 • Colette - Fåtölj

  Colette är en fåtölj från Gärsnäs formgiven år 2018 av designern Nina Jobs. Fåtöljen går att välja med klädsel både i läder från Tärnsjö och i tyg, och om man vill ha klädsel med eller utan piping. Benen går att välja i två utföranden, i grå strukturlack alternativt i mässing. De många utförandena gör Colette till en fåtölj som uppskattas av många. Innanför klädseln finns en stoppning av dun samt kallskum.Colette är en modern och stilren fåtölj som blir en inredningsdetalj i den interiör den placeras i. Se även Colette 2-sits soffa och Colette 3-sits soffa i vårt sortiment.
 • Elsa

  Elsa är en helklädd pall formgiven av designerduon Färg och Blanche år 2015 för det svenska möbelföretaget Gärsnäs. Elsa går att välja i flera stilrena utföranden i både tyg och i läder från Tärnsjö. Benen är tillverkade i ask som går att få antingen i ett naturligt utförande alternativt betsat i någon av Gärsnäs nio standardkulörer.Elsa kan med fördel användas som sittpall alternativt användas som fotpall till en fåtölj för att öka komforten. Från Gärsnäs och i vårt sortiment finns även den större pallen Jack som har en bredd på 95 cm.
 • Jack

  Den stilrena pallen Jack från Gärsnäs har designerduon Färg och Blanche formgivit år 2015. Jack har ben som är tillverkade i ask som går att välja antingen i naturlig ask alternativt betsade i någon av Gärsnäs nio standardkulörer. Jack är en helklädd pall och finns att välja i flera klädselutföranden både i tyg och i läder från Tärnsjö.Jack är både funktionell och användbar då pallen med fördel kan användas både som sittpall och som fotpall till en fåtölj för ökad komfort. I vårt sortiment finns även den mindre pallen Elsa från Gärsnäs.
 • Julius - Fåtölj - Ask

  Fåtöljen Julius från svenska Gärsnäs formgavs år 2016 av designerduon Färg och Blanche. Julius är en elegant fåtölj med ett rygg- och armstöd som är konstruerat av en tunn träskiva som går att välja i naturlig ask med synliga stickningar alternativt betsad i någon av Gärsnäs nio standardkulörer. Fåtöljens ben är tillverkade i massiv ask och de kan också väljas i ett naturligt utförande eller betsade i någon av de många kulörerna Gärsnäs erbjuder. Julius klädsel går att välja i flera olika utföranden gällande både färg och material.I skapandet för kollektionen av Julius har Färg och Blanche tagit sömnadsteknik till en ny nivå och använt symaskiner för att sy direkt på träet. Julius fåtölj är ett resultat av revolutionerande teknik framtagen av talangfulla hantverkare. Julius fåtölj finns även i ett utförande tillverkad i ek, se Julius fåtölj - ek i vårt sortiment.
 • Julius - Fåtölj - Ek

  Julius är en elegant fåtölj från svenska möbelföretaget Gärsnäs, formgiven år 2016 av designduon Färg och Blanche. Fåtöljens klädsel finns i flera olika utföranden gällande färg och material. Rygg- och armstöd är konstruerad av en tunn träskiva som går att välja i naturlig ek med synlig stickning eller betsade i någon av Gärsnäs betsfärger. Benen är tillverkade av massiv ek, antingen i ett naturligt utformande eller betsade i någon av Gärsnäs nio betsfärger.Färg och Blanche har utvecklat en teknik för att kombinera trä och textil. I skapandet för kollektionen av Julius har formgivarna tagit sömnadsteknik till en ny nivå och använt symaskiner för att sy direkt på träet. Julius fåtölj är ett resultat av revolutionerande teknik framtagen av talangfulla hantverkare. Julius fåtölj finns även i ett utförande tillverkad i ask, se Julius fåtölj - ask i vårt sortiment.
 • Bleck - Fåtölj

  Fåtöljen Bleck är formgiven av TAF Arkitekter, Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom år 2017 för det svenska möbelföretaget Gärsnäs. Bleck har ett stilrent uttryck och finns att välja med ett stativ i naturlig bok alternativt betsad i Gärsnäs nio standardkulörer. Bleck går att få med klädsel i både läder och tyg där många valmöjligheter finns. Innanför klädseln finns en stoppning av sjöfågeldun och en kärna av polyeter.Bleck är en stilren fåtölj som passar väl in både i ett vardagsrum eller sovrum såväl som i en hall. I vårt sortiment finns även två soffor från samma serie, se Bleck 2-sits soffa och Bleck 3-sits soffa.