Möbler
www.mobel.se

Garden Prestige möbler

 • Fåtölj/Stol 'Tiger' - Rotting/Järn

  fåtölj/stol 'tiger' - rotting/järn
 • Bord Lyon - Grå 60x60

  bord lyon - grå 60x60
 • Bord Lyon - Svart 60x60

  bord lyon - svart 60x60
 • Trädgårdsfåtölj 'Bambu' - Natur/Vit

  trädgårdsfåtölj 'bambu' - natur/vit
  Skapa den där underbara oasen på din balkong eller uteplats du alltid drömt om. Denna klassiska bambufåtölj kommer med en skön och måttanpassad kudder och är lika skön som den är snygg och bli ett perfekt komplement till din uteplats. I denna fåtölj kan du luta huvudet tillbaka under sköna sommardagar och njuta av din bohemiska och härliga oas.Snyggast blir den i par tillsammans med vår vackra trädgårdssoffa 'Bambu'. Vem drömmer inte om en härlig soffgrupp till altanen, trädgården eller den lite större balkongen?
 • Soffbord 'Bilbao' - Teak 50x50x50

  soffbord 'bilbao' - teak 50x50x50
  Härligt och stilrent trädgårdsbord i fint teakmaterial! Trädgårdsbordet är nätt och mjuk och varm i sin färg. Teak tillhör familjen kransblommiga växter som förekommer i södra och sydöstra Asien. Teak är ett populärt material som är vanligt i våra hem! Den tidlösa färgen och formen på detta bord gör att det aldrig går ur tiden!
 • Trädgårdsbord 'Colorado' - 90x90 cm

  trädgårdsbord 'colorado' - 90x90 cm
  Fint och stilrent lite större trädgårdsbord i svart träliknande material! Den simpla kvadratiska utformningen gör att det passar in i alla hem! Bordet är perfekt för dig som har en uteplats eller trädgård där du behöver ett rymligt matbord för att kunna fika vid eller bjuda familjen eller vänner på middag.
 • Trädgårdsbord 'Colorado' - 205x90 cm

  trädgårdsbord 'colorado' - 205x90 cm
  Fint och stilrent större trädgårdsbord i svart träliknande material! Den simpla kvadratiska utformningen gör att det passar in i alla hem! Bordet är perfekt för dig som har en uteplats eller trädgård där du behöver ett rymligt matbord för att kunna fika vid eller bjuda familjen eller vänner på middag.
 • Trädgårdsbord 'Oviedo' - Återvunnen teak 120x80

  trädgårdsbord 'oviedo' - återvunnen teak 120x80
  Fint och stilrent lite större trädgårdsbord i härligt ljusbrun teak! Den klassiska utformningen gör att det passar in i alla hem! Bordet är perfekt för dig som har en uteplats eller trädgård där du behöver ett rymligt matbord för att kunna fika vid eller bjuda familj eller vänner på middag. Teakbordet går ihop riktigt bra med härliga rottingstolar!
 • Trädgårdsbord 'Oviedo' - Återvunnen teak ø100

  trädgårdsbord 'oviedo' - återvunnen teak ø100
  Fint och stilrent runt trädgårdsbord i härligt ljusbrun teak! Den klassiska utformningen gör att det passar in i alla hem! Bordet är perfekt för dig som har en uteplats eller trädgård där du behöver ett smidigt matbord för att kunna fika vid eller bjuda familj eller vänner på middag. Teakbordet går mycket bra ihop med härliga rottingstolar!
 • Trädgårdsbord 'Oviedo' - Återvunnen teak 200x90

  trädgårdsbord 'oviedo' - återvunnen teak 200x90
  Fint och stilrent större trädgårdsbord i härligt ljusbrun teak! Den klassiska utformningen gör att det passar in i alla hem! Bordet är perfekt för dig som har en uteplats eller trädgård där du behöver ett rymligt matbord för att kunna fika vid eller bjuda familj eller vänner på middag. Teakbordet går ihop riktigt bra med härliga rottingstolar!
 • Trädgårdsbord 'Lounge' - Svart

  trädgårdsbord 'lounge' - svart
  Underbart trädgårdsbord från serien Lounge. Detta trädgårdsbord gör sig bäst bredvid en av våra solstolar från samma serie i trädgården eller på uteplatsen. Skapa en underbar oas till sommaren där du kan vila i solen med din favoritbok. Finns i flera färger.
 • Trädgårdsbord 'Lounge' - Grå

  trädgårdsbord 'lounge' - grå
  Underbart trädgårdsbord från serien Lounge. Detta trädgårdsbord gör sig bäst bredvid en av våra solstolar från samma serie i trädgården eller på uteplatsen. Skapa en underbar oas till sommaren där du kan vila i solen med din favoritbok. Finns i flera färger.
 • Trädgårdsbord 'Lounge' - Vit

  trädgårdsbord 'lounge' - vit
  Underbart trädgårdsbord från serien Lounge. Detta trädgårdsbord gör sig bäst bredvid en av våra solstolar från samma serie i trädgården eller på uteplatsen. Skapa en underbar oas till sommaren där du kan vila i solen med din favoritbok. Finns i flera färger.
 • Fåtölj 'Trieste' - Natur

  fåtölj 'trieste' - natur
  Vi gillar dessa rottingstolar med sin ljusbruna mjuka färg! Stolarna har en härlig trädgårdskänsla och är mycket fina i sin utformning med stolsben gjorda av svart metall. Lyser upp rummet och skapar lite vårkänslor inne, året runt! Passar väldigt bra ihop med annan inredning av rotting eller korgmaterial. Sätt dig ned och njut!
 • Fåtölj 'Trieste' - Svart

  fåtölj 'trieste' - svart
  Vi gillar dessa rottingstolar med sin svarta mjuka färg! Stolarna har en härlig trädgårdskänsla och är mycket fina i sin utformning med stolsben gjorda av svart metall. Piffar upp hemmet och skapar lite vårkänslor inne, året runt! Passar väldigt bra ihop med annan inredning av rotting eller korgmaterial. Sätt dig ned och njut!
 • Loungestol m. fotpall 'Leon' - Grå

  loungestol m. fotpall 'leon' - grå
  Brun rottingfåtölj med tillhörande fotpall, klassisk i sin design och är utmärkt som en lite bekvämare trädgårds eller balkongmöbel! När vi ser dessa rottingfåtöljer vill vi direkt dekorera trädgården med härliga krukor med färgsprakande växter och ta vårt morgonkaffe i solen. Lägg upp dina fötter, luta dig tillbaka och bara njut!