Möbler
www.mobel.se

Fri Form möbler

 • Fri Form, Fåtölj vitlaserad furu

  fri form, fåtölj vitlaserad furu
  Fåtölj i vitlaserad furu från Fri Form. Tillverkad i furu och har ytbehandlats med en elegant pulverlack som ger en underhållsfri och exklusiv möbel för alla väder.
 • Fri Form, Fåtölj Teak

  fri form, fåtölj teak
  Fåtölj FriForm i obehandlad teak. En exklusiv och välgjord utomhusfåtölj som passar lika bra på uteplatsen som i uterummet. Fåtöljen ingår i den klassiska serien som designades av Elsa Stackelberg redan på slutet av 1960-talet.   Lite längre ned på sidan finner du dynor i olika färger som passar till fåtöljen. Komplettera fåtöljen med två dynor, en till sitsen och en till ryggen.
 • Fri Form, Rullbord med hjul Teak

  fri form, rullbord med hjul teak
  Fri Form rullbord i teak.
 • Fri Form, Rullbord Med Hjul Vit Alu

  fri form, rullbord med hjul vit alu
  Rullbord i vit aluminium från Fri Form.
 • Fri Form, Fåtölj Vit aluminium

  fri form, fåtölj vit aluminium
  Fri Form fåtölj är en stilren och modern möbel tillverkad i lackerad aluminium. Fåtöljen är en del av den klassiska serien utemöbler som designades av Elsa Stackelberg redan på slutet av 1960-talet och har sedan dess varit en populär favorit bland utemöbler.  För bästa komfort rekommenderas det att kombinera fåtöljen med två stycken 55 x 55 cm dynor, vilket ger en mjuk och behaglig sittyta.   Fri Form fåtölj är en elegant och tidlös möbel som passar perfekt till din utomhusmiljö, vare sig det är på balkongen, terrassen eller i trädgården.
 • Fri Form, Regnskydd passar till rullbord

  fri form, regnskydd passar till rullbord
  Överdrag till rullbord från Fri Form.
 • Fri Form, Rullbord Med Hjul Grå

  fri form, rullbord med hjul grå
  Fri Form rullbord med hjul i grå aluminium.
 • Fri Form, Fåtölj Grå Alu

  fri form, fåtölj grå alu
  Fåtölj FriForm i grå lackerad aluminium.   Klassisk fåtölj i lyxigt och underhållsfritt utförande.   Mått   Bredd: 55 cm Djup: 55 cm Höjd: 82 cm Sitthöjd: 31 cm (utan dyna)   Design: Elsa Stackelberg
 • Fri Form, Rullbord med hjul svart aluminium

  fri form, rullbord med hjul svart aluminium
  Rullbord med hjul i svart aluminium. Tillverkad i aluminium som har ytbehandlats med en elegant pulverlack som ger en underhållsfri och exklusiv möbel för alla väder.
 • Fri Form, Fåtölj Svart Alu

  fri form, fåtölj svart alu
  Fåtölj FriForm i svart lackerad aluminium.   Klassisk fåtölj i lyxigt och underhållsfritt utförande.   Mått   Bredd: 55 cm Djup: 55 cm Höjd: 82 cm Sitthöjd: 31 cm (utan dyna)   Design: Elsa Stackelberg
 • Fri Form, Sidobord 50x57 cm teak InOut Form

  fri form, sidobord 50x57 cm teak inout form
  Sidobord i teak från InOut Form. Brickan är avtagbar. Ett hopfällbart bord med avtagbar bordskiva, bricka som har praktiska bärhandtag. Skivans diameter är 50 cm. Tillverkad av massiv certifierad teak. Metaldetaljerna är i rostfritt stål.
 • Fri Form, Fåtölj Redwood

  fri form, fåtölj redwood
  Fåtölj Fri Form i furu.   En klassisk fåtölj som designades redan på 1960-talet av Elsa Stackelberg. Kombinera fåtöljen tillsammans med soffor, matbord och solsängar i samma serie för en inbjudande grupp som håller i många år.   Nedan finner du dynor i olika färger som passar fåtöljen. Dynorna är 55 x 55 cm och passar både som sitt- och ryggdynor (2 st dynor till fåtöljen). Mått   Sittbredd: 57 cm Sittdjup: 55 cm Höjd: 82 cm
 • Fri Form, Rullbord med hjul Redwood

  fri form, rullbord med hjul redwood
  Fri Form rullbord med hjul i grå aluminium.
 • Fri Form, Fåtölj byggbar teak

  fri form, fåtölj byggbar teak
  Fri Form, Fri Form, Fåtölj byggbar teak. . . . .
ilead