Möbler
www.mobel.se

Fogia möbler

 • Fogia Tiki Soffa 3-sits Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - 3-sitssoffor Läder Vintage Rangers - P-0000039324

  fogia tiki soffa 3-sits svarta ben / skinn vintage rangers - 3-sitssoffor läder vintage rangers - p-0000039324
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers 3-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Soffa 2-sits Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - 2-sitssoffor Läder Vintage Rangers - P-0000039327

  fogia tiki soffa 2-sits svarta ben / skinn vintage rangers - 2-sitssoffor läder vintage rangers - p-0000039327
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers 2-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Soffa 3-sits Svarta Ben / Skinn Vintage Cognac - 3-sitssoffor Läder Vintage Cognac - P-0000039323

  fogia tiki soffa 3-sits svarta ben / skinn vintage cognac - 3-sitssoffor läder vintage cognac - p-0000039323
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Cognac 3-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Pall Pärlvita Ben / Mohawi - Fotpallar Fårskinn Mohawi - P-0000039341

  fogia tiki pall pärlvita ben / mohawi - fotpallar fårskinn mohawi - p-0000039341
  Tiki pall från Fogia med en minimalistisk, tidlös design med hållbara material som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har slanka, luftiga ben i metall med en lätt känsla och en bekväm sittplymå med olika, exklusiva klädslar att välja mellan. Den har ett estetiskt tilltalande utseende med en behändig storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engsvik. Bra att veta om Tiki pall - Gediget hantverk.- Högkvalitativa klädslar.- Kan även användas som en extra sittplats.- Kombinera pallen med Tiki fåtölj från Fogia.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 670 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 345 mm.- Vikt: 10 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Mohawi Fotpallar i Fårskinn från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Soffa 2-sits Svarta Ben / Skinn Vintage Cognac - 2-sitssoffor Läder Vintage Cognac - P-0000039326

  fogia tiki soffa 2-sits svarta ben / skinn vintage cognac - 2-sitssoffor läder vintage cognac - p-0000039326
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Cognac 2-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Fåtölj S W:70 Cm Svarta Ben / Skinn Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Vintage Cognac - P-0000039333

  fogia tiki fåtölj s w:70 cm svarta ben / skinn vintage cognac - fåtöljer läder vintage cognac - p-0000039333
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Cognac Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Soffa 2-sits Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - 2-sitssoffor Läder Svart - P-0000039328

  fogia tiki soffa 2-sits svarta ben / skinn elmosoft svart - 2-sitssoffor läder svart - p-0000039328
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart 2-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Soffa 3-sits Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - 3-sitssoffor Läder Svart - P-0000039325

  fogia tiki soffa 3-sits svarta ben / skinn elmosoft svart - 3-sitssoffor läder svart - p-0000039325
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart 3-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Enclose Fåtölj Ben Mattlackad Ek / Skinn Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Vintage Cognac - P-0000039293

  fogia enclose fåtölj ben mattlackad ek / skinn vintage cognac - fåtöljer läder vintage cognac - p-0000039293
  Enclose fåtölj från Fogia med en elegant design med klassisk stil som skapar en lugn och harmonisk känsla. Stolen har en stomme i böjträ och hög rygg med vingar vid sidorna för optimal komfort. Den har en bekväm, generös sits med två lösa plymåer och en omfamnande känsla för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv, fasta, exklusiva klädslar och vackra ben i massiv ek. Fåtölj som bara blir vackrare med åren. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Enclose fåtölj - Genuint hantverk.- Högkvalitativa material.- Olika klädslar att välja mellan.- Finns även som mindre modell.- Elegant, traditionell design.- Kombinera fåtöljen med en Embody fotpall från Fogia.- Två löstagbara plymåer.- Djup: 1000 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 1050 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Vikt: 16 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Vintage Cognac Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Stol Svarta Ben / Skinn Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Konjak - P-0000034770

  fogia bollo stol svarta ben / skinn vintage cognac - fåtöljer läder konjak - p-0000034770
  Spisolini stol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Den har en upprätt rygg perfekt för långa middagar runt matbordet. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Spisolini stol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Stolen finns i olika färgval.- Djup: 615 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Löstagbara plymåer.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om stolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Konjak Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embody Pall Skinn Elmosoft Svart / Svartbetsad - Fotpallar Ek Svart - P-0000034361

  fogia embody pall skinn elmosoft svart / svartbetsad - fotpallar ek svart - p-0000034361
  Embody pall från Fogia med en elegant design med hållbara, gedigna material som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har ett stadigt underrede i massiv ek med vackra, rundade ben och en bekväm sits med olika, exklusiva klädslar att välja mellan. Den har ett estetiskt tilltalande utseende med härlig karisma perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Embody pall - Gediget hantverk.- Högkvalitativa klädslar.- Kan även användas som en extra sittplats.- Kombinera pallen med Embrace fåtölj från Fogia.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 480 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 380 mm.- Vikt: 7 kg.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Fotpallar i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embody Pall Skinn Vintage Cognac / Mattlackad - Fotpallar Ek Vintage Cognac - P-0000034360

  fogia embody pall skinn vintage cognac / mattlackad - fotpallar ek vintage cognac - p-0000034360
  Embody pall från Fogia med en elegant design med hållbara, gedigna material som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har ett stadigt underrede i massiv ek med vackra, rundade ben och en bekväm sits med olika, exklusiva klädslar att välja mellan. Den har ett estetiskt tilltalande utseende med härlig karisma perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Embody pall - Gediget hantverk.- Högkvalitativa klädslar.- Kan även användas som en extra sittplats.- Kombinera pallen med Embrace fåtölj från Fogia.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 480 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 380 mm.- Vikt: 7 kg.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Cognac Fotpallar i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Pall Svarta Ben / Skinn Vintage Cognac - Fotpallar Läder Vintage Cognac - P-0000039338

  fogia tiki pall svarta ben / skinn vintage cognac - fotpallar läder vintage cognac - p-0000039338
  Tiki pall från Fogia med en minimalistisk, tidlös design med hållbara material som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har slanka, luftiga ben i metall med en lätt känsla och en bekväm sittplymå med olika, exklusiva klädslar att välja mellan. Den har ett estetiskt tilltalande utseende med en behändig storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engsvik. Bra att veta om Tiki pall - Gediget hantverk.- Högkvalitativa klädslar.- Kan även användas som en extra sittplats.- Kombinera pallen med Tiki fåtölj från Fogia.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 670 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 345 mm.- Vikt: 10 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Cognac Fotpallar i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Supersolid Bord Mattlackad Ek Object 5 - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - P-0000034778

  fogia supersolid bord mattlackad ek object 5 - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek - p-0000034778
  Supersolid bord från Fogia med en anpassningsbar, praktisk funktion för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Det har en genuin, noggrant handgjord design i vacker, hållbar massiv ek perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Funktionella, valbara modeller för alla tillfällen. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Supersolid bord - Noggrant handgjord design.- Tillverkat av massiv ek.- Modeller för alla tillfällen.- Bordet kommer i olika storlekar.- Perfekt till soffan.- Kan även användas som ett nattduksbord.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Supersolid Bord Mattlackad Ek Object 3 - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - P-0000034775

  fogia supersolid bord mattlackad ek object 3 - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek - p-0000034775
  Supersolid bord från Fogia med en anpassningsbar, praktisk funktion för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Det har en genuin, noggrant handgjord design i vacker, hållbar massiv ek perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Funktionella, valbara modeller för alla tillfällen. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Supersolid bord - Noggrant handgjord design.- Tillverkat av massiv ek.- Modeller för alla tillfällen.- Bordet kommer i olika storlekar.- Perfekt till soffan.- Kan även användas som ett nattduksbord.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Spisolini Stol Svarta Ben / Tyg Barnum Pine - Fåtöljer Pine - P-0000034768

  fogia spisolini stol svarta ben / tyg barnum pine - fåtöljer pine - p-0000034768
  Spisolini stol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Den har en upprätt rygg perfekt för långa middagar runt matbordet. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Spisolini stol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Stolen finns i olika färgval.- Djup: 615 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Löstagbara plymåer.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om stolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Pine Fåtöljer från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Med Fotpall L Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Vintage Cognac - P-0000039293/P-0000160898

  fogia embrace fåtölj med fotpall l vintage cognac - fåtöljer läder vintage cognac - p-0000039293/p-0000160898
  Embrace fåtölj från Fogia med en bekväm, omfamnande form för alla hem och stilar. Den har en modern, stilren design med högkvalitativ klädsel och rundade ben i ek. Stolen har höga armstöd och en matchande fotpall för optimal komfort. Designad i Danmark av Norm Architects. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Embrace fåtölj - Erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- Fåtölj med en inkluderad fotpall.- Designad i Danmark av Norm Architects.- Originaldesign från år 2018. Vi har valt ut Vintage Cognac Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Loungestol Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - Fåtöljer Läder Svart - P-0000034337

  fogia bollo loungestol svarta ben / skinn elmosoft svart - fåtöljer läder svart - p-0000034337
  Bollo loungestol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo loungestol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Loungemöbel.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Loungestolen finns i olika färgval.- Djup: 810 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 710 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 425 mm.- Vikt: 14 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Loungestol Svarta Ben / Skinn Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Vintage Cognac - P-0000034335

  fogia bollo loungestol svarta ben / skinn vintage cognac - fåtöljer läder vintage cognac - p-0000034335
  Bollo loungestol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo loungestol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Loungemöbel.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Loungestolen finns i olika färgval.- Djup: 810 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 710 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 425 mm.- Vikt: 14 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Cognac Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Loungestol Pärlvita Ben / Mohawi - Fåtöljer Fårskinn Pärlvit - P-0000034338

  fogia bollo loungestol pärlvita ben / mohawi - fåtöljer fårskinn pärlvit - p-0000034338
  Bollo loungestol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo loungestol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Loungemöbel.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Loungestolen finns i olika färgval.- Djup: 810 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 710 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 425 mm.- Vikt: 14 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Pärlvit Fåtöljer i Fårskinn från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Soffbord Runt H:35 Cm Mattlackad - Soffbord utomhus Ek Mattlackerad Ek - P-0000034762

  fogia koku soffbord runt h:35 cm mattlackad - soffbord utomhus ek mattlackerad ek - p-0000034762
  Koku soffbord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku soffbord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Diameter: 800 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Soffbord utomhus i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Ben Svartbetsad Ek / Skinn Elmosoft Svart - Fåtöljer Läder Svart - P-0000034365

  fogia embrace fåtölj ben svartbetsad ek / skinn elmosoft svart - fåtöljer läder svart - p-0000034365
  Embrace fåtölj från Fogia med en elegant, traditionell design med en något mindre storlek perfekt för platser med begränsat utrymme. Stolen har en stomme i böjträ och hög rygg med vingar vid sidorna för optimal komfort. Den har en bekväm sits med två lösa plymåer och en omfamnande känsla för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv, fasta, exklusiva klädslar och vackra ben i massiv ek. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Embrace fåtölj - Högkvalitativa material.- Elegant, kompakt design.- Genuint hantverk.- Kombinera fåtöljen med en Embody fotpall från Fogia.- Två löstagbara plymåer.- Djup: 840 mm.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 905 mm.- Sittdjup: 480 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Pall Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - Fotpallar Läder Svart - P-0000039340

  fogia tiki pall svarta ben / skinn elmosoft svart - fotpallar läder svart - p-0000039340
  Tiki pall från Fogia med en minimalistisk, tidlös design med hållbara material som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har slanka, luftiga ben i metall med en lätt känsla och en bekväm sittplymå med olika, exklusiva klädslar att välja mellan. Den har ett estetiskt tilltalande utseende med en behändig storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engsvik. Bra att veta om Tiki pall - Gediget hantverk.- Högkvalitativa klädslar.- Kan även användas som en extra sittplats.- Kombinera pallen med Tiki fåtölj från Fogia.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 670 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 345 mm.- Vikt: 10 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Fotpallar i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Fåtölj S W:70 Cm Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - Fåtöljer Läder Vintage Rangers - P-0000039334

  fogia tiki fåtölj s w:70 cm svarta ben / skinn vintage rangers - fåtöljer läder vintage rangers - p-0000039334
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Fåtölj L W:86 Cm Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - Fåtöljer Läder Vintage Rangers - P-0000039331

  fogia tiki fåtölj l w:86 cm svarta ben / skinn vintage rangers - fåtöljer läder vintage rangers - p-0000039331
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Fåtölj L W:86 Cm Svarta Ben / Skinn Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Vintage Cognac - P-0000039330

  fogia tiki fåtölj l w:86 cm svarta ben / skinn vintage cognac - fåtöljer läder vintage cognac - p-0000039330
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Cognac Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Figurine Pall H:65 Cm Svartbetsad Ek - Barstolar Formgjuten Ek Svartbetsad Ek - P-0000039305

  fogia figurine pall h:65 cm svartbetsad ek - barstolar formgjuten ek svartbetsad ek - p-0000039305
  Figurine pall från Fogia med en klassisk, skandinavisk design med en noggrann, handgjord tillverkningsteknik. Den har stadiga ben i massiv ek och en lätt rundad sits i formpressad ek. Den har en underbar komfort perfekt för långa middagar runt matbordet. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Figurine pall - En blandning av funktion och minimalism.- Hållbara material.- Gedigen, handgjord design.- Pallen finns i olika färgval.- Två höjder.- Djup: 360 mm.- Bredd: 360 mm.- Kombinera pallen med ett Figurine matbord från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Barstolar i Formgjuten Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Enclose Fåtölj Ben Svartbetsad Ek / Skinn Elmosoft Svart - Fåtöljer Läder Svart - P-0000039294

  fogia enclose fåtölj ben svartbetsad ek / skinn elmosoft svart - fåtöljer läder svart - p-0000039294
  Enclose fåtölj från Fogia med en elegant design med klassisk stil som skapar en lugn och harmonisk känsla. Stolen har en stomme i böjträ och hög rygg med vingar vid sidorna för optimal komfort. Den har en bekväm, generös sits med två lösa plymåer och en omfamnande känsla för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv, fasta, exklusiva klädslar och vackra ben i massiv ek. Fåtölj som bara blir vackrare med åren. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Enclose fåtölj - Genuint hantverk.- Högkvalitativa material.- Olika klädslar att välja mellan.- Finns även som mindre modell.- Elegant, traditionell design.- Kombinera fåtöljen med en Embody fotpall från Fogia.- Två löstagbara plymåer.- Djup: 1000 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 1050 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Vikt: 16 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Supersolid Bord Mattlackad Ek Object 1 - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - P-0000034773

  fogia supersolid bord mattlackad ek object 1 - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek - p-0000034773
  Supersolid bord från Fogia med en anpassningsbar, praktisk funktion för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Det har en genuin, noggrant handgjord design i vacker, hållbar massiv ek perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Funktionella, valbara modeller för alla tillfällen. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Supersolid bord - Noggrant handgjord design.- Tillverkat av massiv ek.- Modeller för alla tillfällen.- Bordet kommer i olika storlekar.- Perfekt till soffan.- Kan även användas som ett nattduksbord.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Stol Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - Fåtöljer Läder Svart - P-0000034772

  fogia bollo stol svarta ben / skinn elmosoft svart - fåtöljer läder svart - p-0000034772
  Spisolini stol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Den har en upprätt rygg perfekt för långa middagar runt matbordet. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Spisolini stol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Stolen finns i olika färgval.- Djup: 615 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Löstagbara plymåer.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om stolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Kontorsstol Med Armstöd Svart Snurrunderrede Svartbetsad/vidar 1880 - Kontorsstolar Metall Vidar 1880 - P-0000089941

  fogia mono kontorsstol med armstöd svart snurrunderrede svartbetsad/vidar 1880 - kontorsstolar metall vidar 1880 - p-0000089941
  Mono kontorsstol från Fogia med en bekväm, stoppad sits med slitstark klädsel, bekväma armstöd, snurrunderrede och praktiska hjul. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbart underrede i lackerad metall med en mjukt kurvad, klädd sits och armstöd i betsad plywood. Exklusivt tyg i ull i två olika färger att välja mellan. En klassisk, minimalistisk modell med elegant formgivning som harmonierar med omgivningen. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall, slitstark ull och plywood.- Stoppad sits för optimal komfort.- Justerbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 2 olika färgval.- Finns även som kontorsstol utan armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vidar 1880 Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart Snurrunderrede Lackad Ek - Kontorsstolar Metall Ek - P-0000089929

  fogia mono karmstol svart snurrunderrede lackad ek - kontorsstolar metall ek - p-0000089929
  Mono kontorsstol från Fogia med svart snurrunderrede, praktiska hjul och bekväma armstöd. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Justerbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som kontorsstol utan armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Kontorsstol Svart Snurrunderrede Lackad Ek/elmosoft 43054 - Kontorsstolar Metall Ek - P-0000089940

  fogia mono kontorsstol svart snurrunderrede lackad ek/elmosoft 43054 - kontorsstolar metall ek - p-0000089940
  Mono kontorsstol från Fogia med bekväm lädersits, svart snurrunderrede och praktiska hjul. Italienskt hantverk med högkvalitativa naturmaterial för att hålla i många år framöver. Justerbart underrede i svartlackerad metall med en mjukt kurvad, klädd sits med kromfritt, följsamt semianilinläder och ett ryggstöd i formgjuten plywood. En klassisk, minimalistisk modell med elegant formgivning som harmonierar med omgivningen. Välj mellan olika färger. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa naturmaterial i lackad metall, semianilinläder och plywood.- Stoppad sits för optimal komfort.- Justerbar.- Bredd: 470 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 2 olika färgval.- Finns även som kontorsstol med armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart Snurrunderrede Rökt Ek - Kontorsstolar Metall Rökt Ek - P-0000089928

  fogia mono karmstol svart snurrunderrede rökt ek - kontorsstolar metall rökt ek - p-0000089928
  Mono kontorsstol från Fogia med svart snurrunderrede, praktiska hjul och bekväma armstöd. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Justerbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som kontorsstol utan armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Kontorsstol Svart Snurrunderrede Lackad Ek - Kontorsstolar Metall Ek - P-0000089925

  fogia mono kontorsstol svart snurrunderrede lackad ek - kontorsstolar metall ek - p-0000089925
  Mono kontorsstol från Fogia med svart snurrunderrede och praktiska hjul. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Justerbar.- Bredd: 470 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som kontorsstol med armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Soffa 3-sits Svarta Ben / Clay - 3-sitssoffor Läder Clay - P-0000161172

  fogia tiki soffa 3-sits svarta ben / clay - 3-sitssoffor läder clay - p-0000161172
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Clay 3-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Soffa 3-sits Svarta Ben / Vintage Dark Chocolate - 3-sitssoffor Läder Choklad - P-0000161174

  fogia tiki soffa 3-sits svarta ben / vintage dark chocolate - 3-sitssoffor läder choklad - p-0000161174
  Tiki soffa från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Den har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Soffan har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki soffa - Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Soffan finns i olika storlekar.- Hög komfort.- Djup: 930 mm.- Höjd: 770 mm.- Design av Andreas Engesvik.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om soffan?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Choklad 3-sitssoffor i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Schäslong Vintage Dark Chocolate - Fåtöljer Läder Choklad - P-0000160950

  fogia lyra schäslong vintage dark chocolate - fåtöljer läder choklad - p-0000160950
  Lyra schäslong från Fogia med en inbjudande design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Den har ett generöst sittdjup med en något högre dyna vid fotändan perfekt att slänga upp benen på för att sitta ännu mer bekvämt. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra schäslong - Generöst sittdjup.- Högre dyna vid fotändan.- Canvasklädd stålram.- Högkvalitativ klädsel i läder.- Design av Andreas Engesvik. Vi har valt ut Choklad Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Alex Fotpall Mullvad / Noah 18 - Fotpallar Textil Mullvad - P-0000095191

  fogia alex fotpall mullvad / noah 18 - fotpallar textil mullvad - p-0000095191
  Alex fotpall från Fogia med ett stilrent, modernt formspråk perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den har en mjuk vaddering med en fantastisk komfort. Kombinera fotpallen med en Alex soffa. Designer är Koncept. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Alex fotpall - Designer är Koncept.- Välj mellan olika färger.- Fyllning: Kallskum, dun och fjäder.- För mer information ladda ned PDF. Fotpallens mått:- Djup: 670 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 430 mm. Vi har valt ut Mullvad Fotpallar i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Alex Hörnsoffa Mullvad / Noah 18 - Hörnsoffor & Divansoffor Återvunnen Polyester Mullvad - P-0000160846

  fogia alex hörnsoffa mullvad / noah 18 - hörnsoffor & divansoffor återvunnen polyester mullvad - p-0000160846
  Alex hörnsoffa från Fogia med generösa mått, sex sittplatser och fantastisk komfort perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Dess stilrena, moderna designspråk och klädsel i återvunnen polyester gör den lämplig för alla hem - upplev ultimat komfort och stilren design med Alex soffa från Fogia. Designer är Koncept. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Alex hörnsoffa - Designer är Koncept.- Originaldesign från år 2006.- Välj mellan olika färger.- Fyllning: Kallskum, dun och fjäder.- Erbjuds i flera modeller.- För mer information ladda ned PDF. Soffans mått:- Djup: 2340 mm.- Bredd: 3000 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm. Vi har valt ut Mullvad Hörnsoffor & Divansoffor i Återvunnen polyester från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Alex Hörnsoffa Beige / Noah 07 - Hörnsoffor & Divansoffor Återvunnen Polyester Beige - P-0000160832

  fogia alex hörnsoffa beige / noah 07 - hörnsoffor & divansoffor återvunnen polyester beige - p-0000160832
  Alex hörnsoffa från Fogia med generösa mått, sex sittplatser och fantastisk komfort perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Dess stilrena, moderna designspråk och klädsel i återvunnen polyester gör den lämplig för alla hem - upplev ultimat komfort och stilren design med Alex soffa från Fogia. Designer är Koncept. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Alex hörnsoffa - Designer är Koncept.- Originaldesign från år 2006.- Välj mellan olika färger.- Fyllning: Kallskum, dun och fjäder.- Erbjuds i flera modeller.- För mer information ladda ned PDF. Soffans mått:- Djup: 2340 mm.- Bredd: 3000 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm. Vi har valt ut Beige Hörnsoffor & Divansoffor i Återvunnen polyester från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Loungestol Pärlvita Ben / Tyg Barnum Sand - Fåtöljer Ull Sand - P-0000034334

  fogia bollo loungestol pärlvita ben / tyg barnum sand - fåtöljer ull sand - p-0000034334
  Bollo loungestol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo loungestol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Loungemöbel.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Loungestolen finns i olika färgval.- Djup: 810 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 710 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 425 mm.- Vikt: 14 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Sand Fåtöljer i Ull från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Loungestol Svarta Ben / Tyg Barnum Pine - Fåtöljer Ull Pine - P-0000047076

  fogia bollo loungestol svarta ben / tyg barnum pine - fåtöljer ull pine - p-0000047076
  Bollo loungestol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo loungestol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Loungemöbel.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Loungestolen finns i olika färgval.- Djup: 810 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 710 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 425 mm.- Vikt: 14 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Pine Fåtöljer i Ull från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Loungestol Svarta Ben / Skinn Vintage Ranger - Fåtöljer Läder Vintage Rangers - P-0000034336

  fogia bollo loungestol svarta ben / skinn vintage ranger - fåtöljer läder vintage rangers - p-0000034336
  Bollo loungestol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo loungestol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Loungemöbel.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Loungestolen finns i olika färgval.- Djup: 810 mm.- Bredd: 810 mm.- Höjd: 710 mm.- Sittdjup: 580 mm.- Sitthöjd: 425 mm.- Vikt: 14 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Soffbord Runt H:35 Cm Svartbetsad - Soffbord utomhus Ek Svartbetsad Ek - P-0000034763

  fogia koku soffbord runt h:35 cm svartbetsad - soffbord utomhus ek svartbetsad ek - p-0000034763
  Koku soffbord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku soffbord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Diameter: 800 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Soffbord utomhus i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Soffbord Ovalt H:42 Cm Svartbetsad - Soffbord utomhus Ek Svartbetsad Ek - P-0000034761

  fogia koku soffbord ovalt h:42 cm svartbetsad - soffbord utomhus ek svartbetsad ek - p-0000034761
  Koku soffbord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku soffbord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Soffbord utomhus i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Soffbord Ovalt H:35 Cm Svartbetsad - Soffbord utomhus Ek Svartbetsad Ek - P-0000034758

  fogia koku soffbord ovalt h:35 cm svartbetsad - soffbord utomhus ek svartbetsad ek - p-0000034758
  Koku soffbord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku soffbord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Soffbord utomhus i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Sidobord Runt Svartbetsad - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svartbetsad Ek - P-0000034767

  fogia koku sidobord runt svartbetsad - sidobord & avlastningsbord ek svartbetsad ek - p-0000034767
  Koku sidobord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku sidobord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Sidobordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 450 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Area Soffbord Svartbetsad Ek - Soffbord Ekfanér Svartbetsad Ek - P-0000034327

  fogia area soffbord svartbetsad ek - soffbord ekfanér svartbetsad ek - p-0000034327
  Area soffbord från Fogia med en stilren, skandinavisk design. Bordet har en vacker bordsskiva i ekfanér med en svävande känsla och slanka ben i massiv ek. Enkla, rena linjer med en luftig känsla perfekt för det moderna hemmet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Area soffbord - Gedigen kvalitet.- Handgjord, tidlös design.- Naturliga, hållbara material.- Kombinera soffbordet med ett Area sidobord från Fogia.- Soffbordet finns i olika färgval.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Djup: 800 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 390 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Soffbord i Ekfanér från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Soffbord Ovalt H:35 Cm Mattlackad - Soffbord utomhus Ek Mattlackerad Ek - P-0000034757

  fogia koku soffbord ovalt h:35 cm mattlackad - soffbord utomhus ek mattlackerad ek - p-0000034757
  Koku soffbord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku soffbord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Soffbord utomhus i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Sidobord Runt Mattlackad - Sidobord & Avlastningsbord Ek Mattlackerad Ek - P-0000034766

  fogia koku sidobord runt mattlackad - sidobord & avlastningsbord ek mattlackerad ek - p-0000034766
  Koku sidobord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku sidobord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Sidobordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 450 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Ben Svartbetsad / Tyg Barnum Pine - Fåtöljer Ek Pine - P-0000034363

  fogia embrace fåtölj ben svartbetsad / tyg barnum pine - fåtöljer ek pine - p-0000034363
  Embrace fåtölj från Fogia med en elegant, traditionell design med en något mindre storlek perfekt för platser med begränsat utrymme. Stolen har en stomme i böjträ och hög rygg med vingar vid sidorna för optimal komfort. Den har en bekväm sits med två lösa plymåer och en omfamnande känsla för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv, fasta, exklusiva klädslar och vackra ben i massiv ek. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Embrace fåtölj - Högkvalitativa material.- Elegant, kompakt design.- Genuint hantverk.- Kombinera fåtöljen med en Embody fotpall från Fogia.- Två löstagbara plymåer.- Djup: 840 mm.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 905 mm.- Sittdjup: 480 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Pine Fåtöljer i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Ben Mattlackad Ek / Skinn Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Vintage Cognac - P-0000034364

  fogia embrace fåtölj ben mattlackad ek / skinn vintage cognac - fåtöljer läder vintage cognac - p-0000034364
  Embrace fåtölj från Fogia med en elegant, traditionell design med en något mindre storlek perfekt för platser med begränsat utrymme. Stolen har en stomme i böjträ och hög rygg med vingar vid sidorna för optimal komfort. Den har en bekväm sits med två lösa plymåer och en omfamnande känsla för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv, fasta, exklusiva klädslar och vackra ben i massiv ek. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Embrace fåtölj - Högkvalitativa material.- Elegant, kompakt design.- Genuint hantverk.- Kombinera fåtöljen med en Embody fotpall från Fogia.- Två löstagbara plymåer.- Djup: 840 mm.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 905 mm.- Sittdjup: 480 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Vintage Cognac Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Area Soffbord Mattlackad Ek - Soffbord Ekfanér Mattlackerad Ek - P-0000034326

  fogia area soffbord mattlackad ek - soffbord ekfanér mattlackerad ek - p-0000034326
  Area soffbord från Fogia med en stilren, skandinavisk design. Bordet har en vacker bordsskiva i ekfanér med en svävande känsla och slanka ben i massiv ek. Enkla, rena linjer med en luftig känsla perfekt för det moderna hemmet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Area soffbord - Gedigen kvalitet.- Handgjord, tidlös design.- Naturliga, hållbara material.- Kombinera soffbordet med ett Area sidobord från Fogia.- Soffbordet finns i olika färgval.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Djup: 800 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 390 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Soffbord i Ekfanér från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Barba Fåtölj Barnum Lana 24 / Sockel Bok - Fåtöljer Barnum Lana 24 - P-0000034330

  fogia barba fåtölj barnum lana 24 / sockel bok - fåtöljer barnum lana 24 - p-0000034330
  Barba fåtölj från Fogia med en imponerande, handgjord design som adderar det lilla extra till omgivningen. Stolen har mjuka, vackra linjer med en organisk, kompakt form och en bekväm sits med en omfamnande känsla. Den har en upprätt rygg perfekt för läsning och en elegant, fast klädsel med en underbar struktur och en hållbar kvalitet. Handgjord, genuin tillverkningsteknik. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Barba fåtölj - Kompakt design.- Sockel i bok.- Vacker, hållbar klädsel.- Martindale: 60000.- Underbar komfort.- Djup: 710 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Sittdjup: 465 mm.- Sitthöjd: 435 mm.- Vikt: 15 kg.- Garanti: 5 år.- Kombinera fåtöljen med en Barba soffa från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Barnum Lana 24 Fåtöljer från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Soffbord Runt H:42 Cm Svartbetsad - Soffbord utomhus Ek Svartbetsad Ek - P-0000034765

  fogia koku soffbord runt h:42 cm svartbetsad - soffbord utomhus ek svartbetsad ek - p-0000034765
  Koku soffbord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku soffbord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Diameter: 800 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Soffbord utomhus i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Soffbord Runt H:42 Cm Mattlackad - Soffbord utomhus Ek Mattlackerad Ek - P-0000034764

  fogia koku soffbord runt h:42 cm mattlackad - soffbord utomhus ek mattlackerad ek - p-0000034764
  Koku soffbord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku soffbord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Diameter: 800 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Soffbord utomhus i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Koku Soffbord Ovalt H:42 Cm Mattlackad - Soffbord utomhus Ek Mattlackerad Ek - P-0000034760

  fogia koku soffbord ovalt h:42 cm mattlackad - soffbord utomhus ek mattlackerad ek - p-0000034760
  Koku soffbord från Fogia med en underbar, skulptural design som bara blir vackrare med åren. Det har ett arkitektoniskt underrede i massiv ek och kontrasterande metall och en vacker, rund bordsskiva i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Norm Architects. Bra att veta om Koku soffbord - Handgjord, rigorös tillverkningsteknik.- Solitt, hållbart material.- Kontrasterande former.- Hög kvalitet.- Denna produkt levereras monterad.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Soffbordet finns i olika färgval.- Garanti: 5 år.- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Inspirerad av japansk design. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Soffbord utomhus i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embody Pall Tyg Barnum Pine / Svartbetsad - Fotpallar Ek Pine - P-0000034359

  fogia embody pall tyg barnum pine / svartbetsad - fotpallar ek pine - p-0000034359
  Embody pall från Fogia med en elegant design med hållbara, gedigna material som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har ett stadigt underrede i massiv ek med vackra, rundade ben och en bekväm sits med olika, exklusiva klädslar att välja mellan. Den har ett estetiskt tilltalande utseende med härlig karisma perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Embody pall - Gediget hantverk.- Högkvalitativa klädslar.- Kan även användas som en extra sittplats.- Kombinera pallen med Embrace fåtölj från Fogia.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 480 mm.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 380 mm.- Vikt: 7 kg.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Pine Fotpallar i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Pall Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - Fotpallar Läder Vintage Rangers - P-0000039339

  fogia tiki pall svarta ben / skinn vintage rangers - fotpallar läder vintage rangers - p-0000039339
  Tiki pall från Fogia med en minimalistisk, tidlös design med hållbara material som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har slanka, luftiga ben i metall med en lätt känsla och en bekväm sittplymå med olika, exklusiva klädslar att välja mellan. Den har ett estetiskt tilltalande utseende med en behändig storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engsvik. Bra att veta om Tiki pall - Gediget hantverk.- Högkvalitativa klädslar.- Kan även användas som en extra sittplats.- Kombinera pallen med Tiki fåtölj från Fogia.- Ej avtagbar klädsel.- Djup: 670 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 345 mm.- Vikt: 10 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers Fotpallar i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Fåtölj S W:70 Cm Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - Fåtöljer Läder Svart - P-0000039337

  fogia tiki fåtölj s w:70 cm svarta ben / skinn elmosoft svart - fåtöljer läder svart - p-0000039337
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Fåtölj L W:86 Cm Svarta Ben / Skinn Elmosoft Svart - Fåtöljer Läder Svart - P-0000039332

  fogia tiki fåtölj l w:86 cm svarta ben / skinn elmosoft svart - fåtöljer läder svart - p-0000039332
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Grande Matbord L: 270 Cm Mattlackad Valnöt - Matbord & Barbord Massiv Valnöt Mattlackerad Valnöt - P-0000039309

  fogia grande matbord l: 270 cm mattlackad valnöt - matbord & barbord massiv valnöt mattlackerad valnöt - p-0000039309
  Grande matbord från Fogia med en kraftfull, tidlös design med en majestätisk känsla. Det har en stadig, noggrant handgjord konstruktion i vackert massivt trä som bara blir vackrare med åren och en skandinavisk look med rena linjer i shakerstil perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Välj mellan olika storlekar. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Grande matbord - Hållbar konstruktion i massivt trä.- Majestätisk, tidlös möbel.- Design som går att få i olika material.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Gediget hantverk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Valnöt Matbord & Barbord i Massiv Valnöt från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Grande Matbord L: 270 Cm Mattlackad Ek - Matbord & Barbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - P-0000039308

  fogia grande matbord l: 270 cm mattlackad ek - matbord & barbord massiv ek mattlackerad ek - p-0000039308
  Grande matbord från Fogia med en kraftfull, tidlös design med en majestätisk känsla. Det har en stadig, noggrant handgjord konstruktion i vackert massivt trä som bara blir vackrare med åren och en skandinavisk look med rena linjer i shakerstil perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Välj mellan olika storlekar. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Grande matbord - Hållbar konstruktion i massivt trä.- Majestätisk, tidlös möbel.- Design som går att få i olika material.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Gediget hantverk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Grande Matbord L: 245 Cm Mattlackad Valnöt - Matbord & Barbord Massiv Valnöt Mattlackerad Valnöt - P-0000039307

  fogia grande matbord l: 245 cm mattlackad valnöt - matbord & barbord massiv valnöt mattlackerad valnöt - p-0000039307
  Grande matbord från Fogia med en kraftfull, tidlös design med en majestätisk känsla. Det har en stadig, noggrant handgjord konstruktion i vackert massivt trä som bara blir vackrare med åren och en skandinavisk look med rena linjer i shakerstil perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Välj mellan olika storlekar. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Grande matbord - Hållbar konstruktion i massivt trä.- Majestätisk, tidlös möbel.- Design som går att få i olika material.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Gediget hantverk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Valnöt Matbord & Barbord i Massiv Valnöt från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Grande Matbord L: 245 Cm Mattlackad Ek - Matbord & Barbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - P-0000039306

  fogia grande matbord l: 245 cm mattlackad ek - matbord & barbord massiv ek mattlackerad ek - p-0000039306
  Grande matbord från Fogia med en kraftfull, tidlös design med en majestätisk känsla. Det har en stadig, noggrant handgjord konstruktion i vackert massivt trä som bara blir vackrare med åren och en skandinavisk look med rena linjer i shakerstil perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Välj mellan olika storlekar. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Grande matbord - Hållbar konstruktion i massivt trä.- Majestätisk, tidlös möbel.- Design som går att få i olika material.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Gediget hantverk.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Figurine Pall H:65 Cm Mattlackad Ek - Barstolar Formgjuten Ek Mattlackerad Ek - P-0000039304

  fogia figurine pall h:65 cm mattlackad ek - barstolar formgjuten ek mattlackerad ek - p-0000039304
  Figurine pall från Fogia med en klassisk, skandinavisk design med en noggrann, handgjord tillverkningsteknik. Den har stadiga ben i massiv ek och en lätt rundad sits i formpressad ek. Den har en underbar komfort perfekt för långa middagar runt matbordet. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Figurine pall - En blandning av funktion och minimalism.- Hållbara material.- Gedigen, handgjord design.- Pallen finns i olika färgval.- Två höjder.- Djup: 360 mm.- Bredd: 360 mm.- Kombinera pallen med ett Figurine matbord från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Barstolar i Formgjuten Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Figurine Pall H:45 Cm Svartbetsad Ek - Barstolar Formgjuten Ek Svartbetsad Ek - P-0000039303

  fogia figurine pall h:45 cm svartbetsad ek - barstolar formgjuten ek svartbetsad ek - p-0000039303
  Figurine pall från Fogia med en klassisk, skandinavisk design med en noggrann, handgjord tillverkningsteknik. Den har stadiga ben i massiv ek och en lätt rundad sits i formpressad ek. Den har en underbar komfort perfekt för långa middagar runt matbordet. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Figurine pall - En blandning av funktion och minimalism.- Hållbara material.- Gedigen, handgjord design.- Pallen finns i olika färgval.- Två höjder.- Djup: 360 mm.- Bredd: 360 mm.- Kombinera pallen med ett Figurine matbord från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Barstolar i Formgjuten Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Figurine Pall H:45 Cm Mattlackad Ek - Barstolar Formgjuten Ek Mattlackerad Ek - P-0000039302

  fogia figurine pall h:45 cm mattlackad ek - barstolar formgjuten ek mattlackerad ek - p-0000039302
  Figurine pall från Fogia med en klassisk, skandinavisk design med en noggrann, handgjord tillverkningsteknik. Den har stadiga ben i massiv ek och en lätt rundad sits i formpressad ek. Den har en underbar komfort perfekt för långa middagar runt matbordet. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Figurine pall - En blandning av funktion och minimalism.- Hållbara material.- Gedigen, handgjord design.- Pallen finns i olika färgval.- Två höjder.- Djup: 360 mm.- Bredd: 360 mm.- Kombinera pallen med ett Figurine matbord från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om pallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Barstolar i Formgjuten Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Figurine Matbord Svartbetsad - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek - P-0000039296

  fogia figurine matbord svartbetsad - matbord & barbord ek svartbetsad ek - p-0000039296
  Figurine matbord från Fogia med en ren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en vacker bordsskiva i MDF och ekfanér med eleganta, rundade ben i massiv ek. Välj mellan olika färger. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Figurine matbord - Naturliga, hållbara material.- Robust, handgjord konstruktion.- Matbordet finns i olika färgval.- Passar för 6 personer.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 1800 mm.- Kombinera matbordet med Figurine stolar från Fogia.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Enclose Fåtölj Ben Svartbetsad Ek / Tyg Barnum Pine - Fåtöljer Läder Pine - P-0000039291

  fogia enclose fåtölj ben svartbetsad ek / tyg barnum pine - fåtöljer läder pine - p-0000039291
  Enclose fåtölj från Fogia med en elegant design med klassisk stil som skapar en lugn och harmonisk känsla. Stolen har en stomme i böjträ och hög rygg med vingar vid sidorna för optimal komfort. Den har en bekväm, generös sits med två lösa plymåer och en omfamnande känsla för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv, fasta, exklusiva klädslar och vackra ben i massiv ek. Fåtölj som bara blir vackrare med åren. Designad av Norm Architects. Bra att veta om Enclose fåtölj - Genuint hantverk.- Högkvalitativa material.- Olika klädslar att välja mellan.- Finns även som mindre modell.- Elegant, traditionell design.- Kombinera fåtöljen med en Embody fotpall från Fogia.- Två löstagbara plymåer.- Djup: 1000 mm.- Bredd: 780 mm.- Höjd: 1050 mm.- Sittdjup: 500 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Vikt: 16 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Rengör med dammsugare.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Pine Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Supersolid Bord Mattlackad Ek Object 4 - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - P-0000034776

  fogia supersolid bord mattlackad ek object 4 - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek - p-0000034776
  Supersolid bord från Fogia med en anpassningsbar, praktisk funktion för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Det har en genuin, noggrant handgjord design i vacker, hållbar massiv ek perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Funktionella, valbara modeller för alla tillfällen. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Supersolid bord - Noggrant handgjord design.- Tillverkat av massiv ek.- Modeller för alla tillfällen.- Bordet kommer i olika storlekar.- Perfekt till soffan.- Kan även användas som ett nattduksbord.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Supersolid Bord Mattlackad Ek Object 2 - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - P-0000034774

  fogia supersolid bord mattlackad ek object 2 - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek - p-0000034774
  Supersolid bord från Fogia med en anpassningsbar, praktisk funktion för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Det har en genuin, noggrant handgjord design i vacker, hållbar massiv ek perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Funktionella, valbara modeller för alla tillfällen. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Supersolid bord - Noggrant handgjord design.- Tillverkat av massiv ek.- Modeller för alla tillfällen.- Bordet kommer i olika storlekar.- Perfekt till soffan.- Kan även användas som ett nattduksbord.- Denna produkt levereras monterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Spisolini Stol Pärlvita Ben / Tyg Barnum Sand - Fåtöljer Sand - P-0000034769

  fogia spisolini stol pärlvita ben / tyg barnum sand - fåtöljer sand - p-0000034769
  Spisolini stol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Den har en upprätt rygg perfekt för långa middagar runt matbordet. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Spisolini stol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Stolen finns i olika färgval.- Djup: 615 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Löstagbara plymåer.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om stolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Sand Fåtöljer från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Stol Svarta Ben / Skinn Vintage Rangers - Fåtöljer Läder Vintage Rangers - P-0000034771

  fogia bollo stol svarta ben / skinn vintage rangers - fåtöljer läder vintage rangers - p-0000034771
  Spisolini stol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Den har en upprätt rygg perfekt för långa middagar runt matbordet. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Spisolini stol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Stolen finns i olika färgval.- Djup: 615 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Löstagbara plymåer.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om stolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Vintage Rangers Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart ram Lackad Ek - Stolar Metall Ek - P-0000089922

  fogia mono karmstol svart ram lackad ek - stolar metall ek - p-0000089922
  Mono karmstol från Fogia med svart metallram och bekväma armstöd. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Stapelbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono karmstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Stapelbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här karmstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Karmstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som stol utan armstöd.- Finns även som kontorsstol med snurrunderrede. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Stolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart ram Svartbetsad - Stolar Metall Svartlaserad - P-0000089923

  fogia mono karmstol svart ram svartbetsad - stolar metall svartlaserad - p-0000089923
  Mono karmstol från Fogia med svart metallram och bekväma armstöd. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Stapelbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono karmstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Stapelbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här karmstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Karmstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som stol utan armstöd.- Finns även som kontorsstol med snurrunderrede. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartlaserad Stolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart ram Rökt Ek - Stolar Metall Rökt Ek - P-0000089921

  fogia mono karmstol svart ram rökt ek - stolar metall rökt ek - p-0000089921
  Mono karmstol från Fogia med svart metallram och bekväma armstöd. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Stapelbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono karmstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Stapelbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här karmstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Karmstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som stol utan armstöd.- Finns även som kontorsstol med snurrunderrede. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Stolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart Metallram Lackad Ek/elmosoft 43054 - Stolar Ek - P-0000089943

  fogia mono karmstol svart metallram lackad ek/elmosoft 43054 - stolar ek - p-0000089943
  Mono karmstol från Fogia med bekväm lädersits och praktiska armstöd. Italienskt hantverk med högkvalitativa naturmaterial för att hålla i många år framöver. Stapelbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad, klädd sits med kromfritt, följsamt semianilinläder och ett ryggstöd i formgjuten plywood. En klassisk, minimalistisk modell med elegant formgivning som harmonierar med omgivningen. Välj mellan olika färger. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono karmstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa naturmaterial i lackad metall, semianilinläder och plywood.- Stoppad sits för optimal komfort.- Stapelbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här karmstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Karmstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som stol utan armstöd.- Finns även som kontorsstol med hjul och snurrunderrede. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Stolar från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Kontorsstol Svart Snurrunderrede Rökt Ek/elmosoft 93099 - Kontorsstolar Metall Rökt Ek - P-0000089939

  fogia mono kontorsstol svart snurrunderrede rökt ek/elmosoft 93099 - kontorsstolar metall rökt ek - p-0000089939
  Mono kontorsstol från Fogia med bekväm lädersits, svart snurrunderrede och praktiska hjul. Italienskt hantverk med högkvalitativa naturmaterial för att hålla i många år framöver. Justerbart underrede i svartlackerad metall med en mjukt kurvad, klädd sits med kromfritt, följsamt semianilinläder och ett ryggstöd i formgjuten plywood. En klassisk, minimalistisk modell med elegant formgivning som harmonierar med omgivningen. Välj mellan olika färger. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa naturmaterial i lackad metall, semianilinläder och plywood.- Stoppad sits för optimal komfort.- Justerbar.- Bredd: 470 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 2 olika färgval.- Finns även som kontorsstol med armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart Snurrunderrede Svartbetsad - Kontorsstolar Metall Svartlaserad - P-0000089927

  fogia mono karmstol svart snurrunderrede svartbetsad - kontorsstolar metall svartlaserad - p-0000089927
  Mono kontorsstol från Fogia med svart snurrunderrede, praktiska hjul och bekväma armstöd. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Justerbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som kontorsstol utan armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartlaserad Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Kontorsstol Svart Snurrunderrede Svartbetsad Ek - Kontorsstolar Metall Svartlaserad - P-0000089926

  fogia mono kontorsstol svart snurrunderrede svartbetsad ek - kontorsstolar metall svartlaserad - p-0000089926
  Mono kontorsstol från Fogia med svart snurrunderrede och praktiska hjul. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Justerbar.- Bredd: 470 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som kontorsstol med armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartlaserad Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Kontorsstol Svart Snurrunderrede Rökt Ek - Kontorsstolar Metall Rökt Ek - P-0000089924

  fogia mono kontorsstol svart snurrunderrede rökt ek - kontorsstolar metall rökt ek - p-0000089924
  Mono kontorsstol från Fogia med svart snurrunderrede och praktiska hjul. En klassisk, minimalistisk modell med en elegant träsits som harmoniskt smälter in i hemmet. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad sits och ett ryggstöd i formgjuten plywood. Välj mellan olika färger. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall och plywood.- Justerbar.- Bredd: 470 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som kontorsstol med armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart Metallram Svartbetsad Ek/elmosoft 99999 - Stolar Svartbetsad Ek - P-0000089951

  fogia mono karmstol svart metallram svartbetsad ek/elmosoft 99999 - stolar svartbetsad ek - p-0000089951
  Mono karmstol från Fogia med bekväm lädersits och praktiska armstöd. Italienskt hantverk med högkvalitativa naturmaterial för att hålla i många år framöver. Stapelbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad, klädd sits med kromfritt, följsamt semianilinläder och ett ryggstöd i formgjuten plywood. En klassisk, minimalistisk modell med elegant formgivning som harmonierar med omgivningen. Välj mellan olika färger. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono karmstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa naturmaterial i lackad metall, semianilinläder och plywood.- Stoppad sits för optimal komfort.- Stapelbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här karmstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Karmstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som stol utan armstöd.- Finns även som kontorsstol med hjul och snurrunderrede. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Stolar från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Karmstol Svart Metallram Rökt Ek/elmosoft 93099 - Stolar Rökt Ek - P-0000089942

  fogia mono karmstol svart metallram rökt ek/elmosoft 93099 - stolar rökt ek - p-0000089942
  Mono karmstol från Fogia med bekväm lädersits och praktiska armstöd. Italienskt hantverk med högkvalitativa naturmaterial för att hålla i många år framöver. Stapelbar stomme i svartlackerad metall med en mjukt kurvad, klädd sits med kromfritt, följsamt semianilinläder och ett ryggstöd i formgjuten plywood. En klassisk, minimalistisk modell med elegant formgivning som harmonierar med omgivningen. Välj mellan olika färger. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono karmstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa naturmaterial i lackad metall, semianilinläder och plywood.- Stoppad sits för optimal komfort.- Stapelbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här karmstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Karmstolen finns i 3 olika färgval.- Finns även som stol utan armstöd.- Finns även som kontorsstol med hjul och snurrunderrede. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rökt Ek Stolar från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Mono Kontorsstol Med Armstöd Vitt Snurrunderrede Vitbetsad/luna 4006 - Kontorsstolar Metall Luna 2 4006 - P-0000089938

  fogia mono kontorsstol med armstöd vitt snurrunderrede vitbetsad/luna 4006 - kontorsstolar metall luna 2 4006 - p-0000089938
  Mono kontorsstol från Fogia med en bekväm, stoppad sits med slitstark klädsel, bekväma armstöd, snurrunderrede och praktiska hjul. Italienskt hantverk med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Justerbart underrede i lackerad metall med en mjukt kurvad, klädd sits och armstöd i betsad plywood. Exklusivt tyg i ull i två olika färger att välja mellan. En klassisk, minimalistisk modell med elegant formgivning som harmonierar med omgivningen. Perfekt för hemmet såväl som kontoret. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Designad i Stockholm av Note Design Studio. Bra att veta om Mono kontorsstol - Klassisk, minimalistisk modell.- Italienskt hantverk med premiumkvalitet.- Högkvalitativa material i lackad metall, slitstark ull och plywood.- Stoppad sits för optimal komfort.- Justerbar.- Bredd: 560 mm.- Djup: 385 mm.- Höjd: 810-930 mm.- Sitthöjd: 460-590 mm.- Sittdjup: 385 mm.- Den här kontorsstolen ingår i Fogias kollektion Mono.- Kontorsstolen finns i 2 olika färgval.- Finns även som kontorsstol utan armstöd.- Finns även som matstol. Hur bör du ta hand om kontorsstolen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Luna 2 4006 Kontorsstolar i Metall från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Area Sidobord Mattlackad Ek - Sidobord & Småbord Ekfanér Mattlackerad Ek - P-0000034328

  fogia area sidobord mattlackad ek - sidobord & småbord ekfanér mattlackerad ek - p-0000034328
  Area sidobord från Fogia med en stilren, skandinavisk design. Det har en vacker bordsskiva i ekfanér med en svävande känsla och slanka ben i massiv ek. Enkla, rena linjer med en luftig känsla perfekt för det moderna hemmet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Area sidobord - Kombinera sidobordet med ett Area soffbord från Fogia.- Handgjord, tidlös design.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Djup: 450 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Småbord i Ekfanér från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Area Sidobord Svartbetsad Ek - Sidobord & Småbord Ekfanér Svartbetsad Ek - P-0000034329

  fogia area sidobord svartbetsad ek - sidobord & småbord ekfanér svartbetsad ek - p-0000034329
  Area sidobord från Fogia med en stilren, skandinavisk design. Det har en vacker bordsskiva i ekfanér med en svävande känsla och slanka ben i massiv ek. Enkla, rena linjer med en luftig känsla perfekt för det moderna hemmet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Note Design Studio. Bra att veta om Area sidobord - Kombinera sidobordet med ett Area soffbord från Fogia.- Handgjord, tidlös design.- Sidobordet finns i olika färgval.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Djup: 450 mm.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 420 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Sidobord & Småbord i Ekfanér från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Barstol 65 Cm Vidar Beige 0323 - Barstolar Stål Beige - P-0000160884

  fogia bollo barstol 65 cm vidar beige 0323 - barstolar stål beige - p-0000160884
  Bollo barstol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Exklusiva klädslar i läder i olika färger att välja mellan. Ett måste för den designintresserade. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo barstol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Erbjuds i flera modeller.- Design av Andreas Engesvik.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Beige Barstolar i Stål från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Tiki Fåtölj S W:70 Cm Svarta Ben / Sand - Fåtöljer Läder Sand - P-0000161139

  fogia tiki fåtölj s w:70 cm svarta ben / sand - fåtöljer läder sand - p-0000161139
  Tiki fåtölj från Fogia med en ikonisk, tidlös design som bara blir vackrare med åren. Stolen har slanka ben i metall med en luftig, lätt känsla och en stomme i massiv bok med nozagfjädring. Den har en bekväm sits med ett härligt djup, underbara sittplymåer i kallskum, polyeter och dun, en underbar komfort, exklusiva klädslar i skinn att välja mellan och ett lätt, minimalistiskt uttryck. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Tiki fåtölj - Ikon.- Klassisk, tidlös möbel.- Noggrant handgjord design.- Högkvalitativt material.- Olika klädslar att välja mellan.- Fåtöljen kommer i olika storlekar.- Hög komfort.- Kombinera fåtöljen med en Tiki fotpall från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Sand Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Barstol 75 Cm Vidar Beige 0323 - Barstolar Stål Beige - P-0000160886

  fogia bollo barstol 75 cm vidar beige 0323 - barstolar stål beige - p-0000160886
  Bollo barstol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Exklusiva klädslar i läder i olika färger att välja mellan. Ett måste för den designintresserade. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo barstol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Erbjuds i flera modeller.- Design av Andreas Engesvik.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Beige Barstolar i Stål från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Barstol 75 Cm Elmosoft Black - Barstolar Stål Svart - P-0000160885

  fogia bollo barstol 75 cm elmosoft black - barstolar stål svart - p-0000160885
  Bollo barstol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Exklusiva klädslar i läder i olika färger att välja mellan. Ett måste för den designintresserade. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo barstol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Erbjuds i flera modeller.- Design av Andreas Engesvik.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Barstol 65 Cm Elmosoft Black - Barstolar Stål Svart - P-0000160883

  fogia bollo barstol 65 cm elmosoft black - barstolar stål svart - p-0000160883
  Bollo barstol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Exklusiva klädslar i läder i olika färger att välja mellan. Ett måste för den designintresserade. Design av Andreas Engesvik. Bra att veta om Bollo barstol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Erbjuds i flera modeller.- Design av Andreas Engesvik.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om barstolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Svart Barstolar i Stål från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Med Fotpall S Barnum Pine 9 - Fåtöljer Textil Grön - P-0000034363/P-0000160895

  fogia embrace fåtölj med fotpall s barnum pine 9 - fåtöljer textil grön - p-0000034363/p-0000160895
  Embrace fåtölj från Fogia med en bekväm, omfamnande form för alla hem och stilar. Den har en modern, stilren design med högkvalitativ klädsel och rundade ben i ek. Stolen har höga armstöd och en matchande fotpall för optimal komfort. Designad i Danmark av Norm Architects. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Embrace fåtölj - Erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- Fåtölj med en inkluderad fotpall.- Designad i Danmark av Norm Architects.- Originaldesign från år 2018. Vi har valt ut Grön Fåtöljer i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Med Fotpall S Elmosoft Black - Fåtöljer Läder Svart - P-0000160893/P-0000160897

  fogia embrace fåtölj med fotpall s elmosoft black - fåtöljer läder svart - p-0000160893/p-0000160897
  Embrace fåtölj från Fogia med en bekväm, omfamnande form för alla hem och stilar. Den har en modern, stilren design med högkvalitativ klädsel och rundade ben i ek. Stolen har höga armstöd och en matchande fotpall för optimal komfort. Designad i Danmark av Norm Architects. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Embrace fåtölj - Erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- Fåtölj med en inkluderad fotpall.- Designad i Danmark av Norm Architects.- Originaldesign från år 2018. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Med Fotpall L Elmosoft Black - Fåtöljer Läder Svart - P-0000160894/P-0000160897

  fogia embrace fåtölj med fotpall l elmosoft black - fåtöljer läder svart - p-0000160894/p-0000160897
  Embrace fåtölj från Fogia med en bekväm, omfamnande form för alla hem och stilar. Den har en modern, stilren design med högkvalitativ klädsel och rundade ben i ek. Stolen har höga armstöd och en matchande fotpall för optimal komfort. Designad i Danmark av Norm Architects. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Embrace fåtölj - Erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- Fåtölj med en inkluderad fotpall.- Designad i Danmark av Norm Architects.- Originaldesign från år 2018. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Boss Skåp Med Två Dörrar Gråbetsad - Skänkar & Sideboards Ek Grå - P-0000160889

  fogia boss skåp med två dörrar gråbetsad - skänkar & sideboards ek grå - p-0000160889
  Boss skåp från Fogia med en stilren, okomplicerad design som aldrig går ur tiden. Det har ett skandinaviskt formspråk med fokus på form och funktion. Skåpet är tillverkat av högkvalitativ ek med en betsad finish och en vacker toppskiva i sten. Design av Bo Westerdahl. Bra att veta om Boss skåp - Erbjuds i flera modeller.- Gjort av ek.- Toppskiva i sten.- Design av Bo Westerdahl. Vi har valt ut Grå Skänkar & Sideboards i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Boss Skåp Med Tre Dörrar Svartbetsad - Skänkar & Sideboards Ek Svart - P-0000160890

  fogia boss skåp med tre dörrar svartbetsad - skänkar & sideboards ek svart - p-0000160890
  Boss skåp från Fogia med en stilren, okomplicerad design som aldrig går ur tiden. Det har ett skandinaviskt formspråk med fokus på form och funktion. Skåpet är tillverkat av högkvalitativ ek med en betsad finish och en vacker toppskiva i sten. Design av Bo Westerdahl. Bra att veta om Boss skåp - Erbjuds i flera modeller.- Gjort av ek.- Toppskiva i sten.- Design av Bo Westerdahl. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Med Fotpall S Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Vintage Cognac - P-0000034364/P-0000160898

  fogia embrace fåtölj med fotpall s vintage cognac - fåtöljer läder vintage cognac - p-0000034364/p-0000160898
  Embrace fåtölj från Fogia med en bekväm, omfamnande form för alla hem och stilar. Den har en modern, stilren design med högkvalitativ klädsel och rundade ben i ek. Stolen har höga armstöd och en matchande fotpall för optimal komfort. Designad i Danmark av Norm Architects. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Embrace fåtölj - Erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- Fåtölj med en inkluderad fotpall.- Designad i Danmark av Norm Architects.- Originaldesign från år 2018. Vi har valt ut Vintage Cognac Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Embrace Fåtölj Med Fotpall L Barnum Pine 9 - Fåtöljer Textil Grön - P-0000039291/P-0000160895

  fogia embrace fåtölj med fotpall l barnum pine 9 - fåtöljer textil grön - p-0000039291/p-0000160895
  Embrace fåtölj från Fogia med en bekväm, omfamnande form för alla hem och stilar. Den har en modern, stilren design med högkvalitativ klädsel och rundade ben i ek. Stolen har höga armstöd och en matchande fotpall för optimal komfort. Designad i Danmark av Norm Architects. Originaldesign från år 2018. Bra att veta om Embrace fåtölj - Erbjuds i flera olika klädslar.- Erbjuds i flera storlekar.- Fåtölj med en inkluderad fotpall.- Designad i Danmark av Norm Architects.- Originaldesign från år 2018. Vi har valt ut Grön Fåtöljer i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fotpall Vintage Cognac - Fotpallar Läder Vintage Cognac - P-0000160958

  fogia lyra fotpall vintage cognac - fotpallar läder vintage cognac - p-0000160958
  Lyra fotpall från Fogia med en nätt, tidlös design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera fotpallen med en Lyra fåtölj för optimal komfort. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fotpall - Erbjuds i flera klädslar.- Design av Andreas Engesvik.- Kombinera fotpallen med en Lyra fåtölj från Fogia. Vi har valt ut Vintage Cognac Fotpallar i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fotpall Safire 0001 - Fotpallar Textil Brun - P-0000160957

  fogia lyra fotpall safire 0001 - fotpallar textil brun - p-0000160957
  Lyra fotpall från Fogia med en nätt, tidlös design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera fotpallen med en Lyra fåtölj för optimal komfort. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fotpall - Erbjuds i flera klädslar.- Design av Andreas Engesvik.- Kombinera fotpallen med en Lyra fåtölj från Fogia. Vi har valt ut Brun Fotpallar i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Barba Loungefåtölj Vit / Carnival 01/1 - Fåtöljer Textil Vit - P-0000160863

  fogia barba loungefåtölj vit / carnival 01/1 - fåtöljer textil vit - p-0000160863
  Barba loungefåtölj från Fogia med en omfamnande design med mjuka, runda former och generösa mått. En modern möbel som erbjuder hög komfort och bidrar till en mjuk och sofistikerad känsla till alla rum. Den här fåtöljen passar perfekt ihop med soffan från samma serie för att skapa ett sammanhängande och elegant utseende. Gör dig redo att uppleva sofistikerad komfort med Barba loungefåtölj från Fogia. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om Barba loungefåtölj - Design av Andreas Engesvik.- Ingår i serien Barba.- Kombinera loungefåtöljen med en Barba soffa från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Vit Fåtöljer i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fåtölj Med Fotpall Vintage Cognac - Fåtöljer - P-0000160955/P-0000160958

  fogia lyra fåtölj med fotpall vintage cognac - fåtöljer - p-0000160955/p-0000160958
  Lyra fåtölj från Fogia med en oemotståndlig design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Lyra fåtölj från Fogia är en högkvalitativ, tidlös möbel med utmärkt komfort. Med stoppad sits och ett gediget hantverk blir den här fåtöljen en långvarig investering som kan gå i arv i generationer. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den lyxiga känslan som Lyra erbjuder - det bästa inom modern möbeldesign. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fåtölj - Erbjuds i flera klädslar.- Fåtölj med inkluderad fotpall.- Design av Andreas Engesvik. Vi har valt ut Fåtöljer från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fotpall Safire 005 - Fotpallar Textil Grön - P-0000092756

  fogia lyra fotpall safire 005 - fotpallar textil grön - p-0000092756
  Lyra fotpall från Fogia med en nätt, tidlös design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera fotpallen med en Lyra fåtölj för optimal komfort. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fotpall - Erbjuds i flera klädslar.- Design av Andreas Engesvik.- Kombinera fotpallen med en Lyra fåtölj från Fogia. Vi har valt ut Grön Fotpallar i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fåtölj Med Fotpall Safire 0001 - Fåtöljer Textil Brun - P-0000160952/P-0000160957

  fogia lyra fåtölj med fotpall safire 0001 - fåtöljer textil brun - p-0000160952/p-0000160957
  Lyra fåtölj från Fogia med en oemotståndlig design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Lyra fåtölj från Fogia är en högkvalitativ, tidlös möbel med utmärkt komfort. Med stoppad sits och ett gediget hantverk blir den här fåtöljen en långvarig investering som kan gå i arv i generationer. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den lyxiga känslan som Lyra erbjuder - det bästa inom modern möbeldesign. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fåtölj - Erbjuds i flera klädslar.- Fåtölj med inkluderad fotpall.- Design av Andreas Engesvik. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fåtölj Med Fotpall Safire 005 - Fåtöljer Textil Grön - P-0000092756/P-0000092754

  fogia lyra fåtölj med fotpall safire 005 - fåtöljer textil grön - p-0000092756/p-0000092754
  Lyra fåtölj från Fogia med en oemotståndlig design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Lyra fåtölj från Fogia är en högkvalitativ, tidlös möbel med utmärkt komfort. Med stoppad sits och ett gediget hantverk blir den här fåtöljen en långvarig investering som kan gå i arv i generationer. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den lyxiga känslan som Lyra erbjuder - det bästa inom modern möbeldesign. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fåtölj - Erbjuds i flera klädslar.- Fåtölj med inkluderad fotpall.- Design av Andreas Engesvik. Vi har valt ut Grön Fåtöljer i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fåtölj Safire 0001 - Fåtöljer Textil Brun - P-0000160952

  fogia lyra fåtölj safire 0001 - fåtöljer textil brun - p-0000160952
  Lyra fåtölj från Fogia med en oemotståndlig design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Lyra fåtölj från Fogia är en högkvalitativ, tidlös möbel med utmärkt komfort. Med stoppad sits och ett gediget hantverk blir den här fåtöljen en långvarig investering som kan gå i arv i generationer. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den lyxiga känslan som Lyra erbjuder - det bästa inom modern möbeldesign. Kombinera fåtöljen med en Lyra fotpall för optimal komfort. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fåtölj - Erbjuds i flera klädslar.- Design av Andreas Engesvik.- Kombinera fåtöljen med en Lyra fotpall från Fogia. Vi har valt ut Brun Fåtöljer i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fåtölj Safire 005 - Fåtöljer Textil Grön - P-0000092754

  fogia lyra fåtölj safire 005 - fåtöljer textil grön - p-0000092754
  Lyra fåtölj från Fogia med en oemotståndlig design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Lyra fåtölj från Fogia är en högkvalitativ, tidlös möbel med utmärkt komfort. Med stoppad sits och ett gediget hantverk blir den här fåtöljen en långvarig investering som kan gå i arv i generationer. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den lyxiga känslan som Lyra erbjuder - det bästa inom modern möbeldesign. Kombinera fåtöljen med en Lyra fotpall för optimal komfort. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fåtölj - Erbjuds i flera klädslar.- Design av Andreas Engesvik.- Kombinera fåtöljen med en Lyra fotpall från Fogia. Vi har valt ut Grön Fåtöljer i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Barba Loungefåtölj Petrol / Vidar Petrol 0872 - Fåtöljer Textil Petrol - P-0000160864

  fogia barba loungefåtölj petrol / vidar petrol 0872 - fåtöljer textil petrol - p-0000160864
  Barba loungefåtölj från Fogia med en omfamnande design med mjuka, runda former och generösa mått. En modern möbel som erbjuder hög komfort och bidrar till en mjuk och sofistikerad känsla till alla rum. Den här fåtöljen passar perfekt ihop med soffan från samma serie för att skapa ett sammanhängande och elegant utseende. Gör dig redo att uppleva sofistikerad komfort med Barba loungefåtölj från Fogia. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om Barba loungefåtölj - Design av Andreas Engesvik.- Ingår i serien Barba.- Kombinera loungefåtöljen med en Barba soffa från Fogia.- Denna produkt levereras monterad.- Ej avtagbar klädsel. Vi har valt ut Petrol Fåtöljer i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Lyra Fåtölj Vintage Cognac - Fåtöljer Läder Vintage Cognac - P-0000160955

  fogia lyra fåtölj vintage cognac - fåtöljer läder vintage cognac - p-0000160955
  Lyra fåtölj från Fogia med en oemotståndlig design med högkvalitativa material och en fantastisk komfort. Lyra fåtölj från Fogia är en högkvalitativ, tidlös möbel med utmärkt komfort. Med stoppad sits och ett gediget hantverk blir den här fåtöljen en långvarig investering som kan gå i arv i generationer. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den lyxiga känslan som Lyra erbjuder - det bästa inom modern möbeldesign. Kombinera fåtöljen med en Lyra fotpall för optimal komfort. Design av Andreas Engesvik. Originaldesign från år 2021. Bra att veta om Lyra fåtölj - Erbjuds i flera klädslar.- Design av Andreas Engesvik.- Kombinera fåtöljen med en Lyra fotpall från Fogia. Vi har valt ut Vintage Cognac Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Bollo Stol Svarta Ben / Skinn Elmotique 48027 - Fåtöljer Läder Olivgrön - P-0000140204

  fogia bollo stol svarta ben / skinn elmotique 48027 - fåtöljer läder olivgrön - p-0000140204
  Spisolini stol från Fogia med en unik, ikonisk design som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har ett slankt underrede i lackad metall med enkla, rena linjer och en generös, kontrasterande sits med underbara, mjuka former och en magisk, omslutande komfort. Den har en upprätt rygg perfekt för långa middagar runt matbordet. Hållbara, högkvalitativa klädslar. Ett måste för den designintresserade. Designad av Andreas Engesvik. Bra att veta om Spisolini stol - Tidlös, ikonisk design.- Genuint hantverk.- Magisk komfort.- Exklusiva, hållbara klädslar.- Stolen finns i olika färgval.- Djup: 615 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 440 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Vikt: 15 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Löstagbara plymåer.- Ej avtagbar klädsel.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om stolen?- Rengör med dammsugare.- Använd en lämplig impregnering. Vi har valt ut Olivgrön Fåtöljer i Läder från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Alex Fotpall Beige / Noah 07 - Fotpallar Textil Beige - P-0000095189

  fogia alex fotpall beige / noah 07 - fotpallar textil beige - p-0000095189
  Alex fotpall från Fogia med ett stilrent, modernt formspråk perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den har en mjuk vaddering med en fantastisk komfort. Kombinera fotpallen med en Alex soffa. Designer är Koncept. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Alex fotpall - Designer är Koncept.- Välj mellan olika färger.- Fyllning: Kallskum, dun och fjäder.- För mer information ladda ned PDF. Fotpallens mått:- Djup: 670 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 430 mm. Vi har valt ut Beige Fotpallar i Textil från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Alex Hörnsoffa Rost / Noah 26 - Hörnsoffor & Divansoffor Återvunnen Polyester Roströd - P-0000160849

  fogia alex hörnsoffa rost / noah 26 - hörnsoffor & divansoffor återvunnen polyester roströd - p-0000160849
  Alex hörnsoffa från Fogia med generösa mått, sex sittplatser och fantastisk komfort perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Dess stilrena, moderna designspråk och klädsel i återvunnen polyester gör den lämplig för alla hem - upplev ultimat komfort och stilren design med Alex soffa från Fogia. Designer är Koncept. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Alex hörnsoffa - Designer är Koncept.- Originaldesign från år 2006.- Välj mellan olika färger.- Fyllning: Kallskum, dun och fjäder.- Erbjuds i flera modeller.- För mer information ladda ned PDF. Soffans mått:- Djup: 2340 mm.- Bredd: 3000 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm. Vi har valt ut Roströd Hörnsoffor & Divansoffor i Återvunnen polyester från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Alex Hörnsoffa Blå / Noah 45 - Hörnsoffor & Divansoffor Återvunnen Polyester Blå - P-0000160853

  fogia alex hörnsoffa blå / noah 45 - hörnsoffor & divansoffor återvunnen polyester blå - p-0000160853
  Alex hörnsoffa från Fogia med generösa mått, sex sittplatser och fantastisk komfort perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Dess stilrena, moderna designspråk och klädsel i återvunnen polyester gör den lämplig för alla hem - upplev ultimat komfort och stilren design med Alex soffa från Fogia. Designer är Koncept. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Alex hörnsoffa - Designer är Koncept.- Originaldesign från år 2006.- Välj mellan olika färger.- Fyllning: Kallskum, dun och fjäder.- Erbjuds i flera modeller.- För mer information ladda ned PDF. Soffans mått:- Djup: 2340 mm.- Bredd: 3000 mm.- Höjd: 800 mm.- Sittdjup: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm. Vi har valt ut Blå Hörnsoffor & Divansoffor i Återvunnen polyester från Fogia med stor omsorg.
 • Fogia Alex Fotpall Rost / Noah 26 - Fotpallar Textil Roströd - P-0000095198

  fogia alex fotpall rost / noah 26 - fotpallar textil roströd - p-0000095198
  Alex fotpall från Fogia med ett stilrent, modernt formspråk perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den har en mjuk vaddering med en fantastisk komfort. Kombinera fotpallen med en Alex soffa. Designer är Koncept. Originaldesign från år 2006. Bra att veta om Alex fotpall - Designer är Koncept.- Välj mellan olika färger.- Fyllning: Kallskum, dun och fjäder.- För mer information ladda ned PDF. Fotpallens mått:- Djup: 670 mm.- Bredd: 670 mm.- Höjd: 430 mm. Vi har valt ut Roströd Fotpallar i Textil från Fogia med stor omsorg.