Möbler
www.mobel.se

Fermob möbler

 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Bänkar Galvaniserat Stål Cotton White

  fermob louisiane soffa 150 - bänkar galvaniserat stål cotton white
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Clay Grey - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Clay Grey - 1062A5

  fermob guinguette rullbord ø40 clay grey - sidobord & småbord lackerat stål clay grey - 1062a5
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Clay Grey Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Cotton White

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium cotton white
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Sixties Bänk Cactus - Bänkar Aluminium Grön

  fermob sixties bänk cactus - bänkar aluminium grön
  Bänken från Fermob har fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om bänken från Fermob- Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken kommer i olika färger.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Green Opaline

  fermob guinguette rullbord ø40 - sidobord & småbord lackerat stål green opaline
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Green Opaline - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Green Opaline - 106283

  fermob guinguette rullbord ø40 green opaline - sidobord & småbord lackerat stål green opaline - 106283
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Green Opaline Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Frosted Lemon - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Frosted Lemon - 1062A6

  fermob guinguette rullbord ø40 frosted lemon - sidobord & småbord lackerat stål frosted lemon - 1062a6
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Frosted Lemon Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Ice Mint - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Ice Mint - 1062A7

  fermob guinguette rullbord ø40 ice mint - sidobord & småbord lackerat stål ice mint - 1062a7
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Ice Mint Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Sixties Bänk Cactus - Bänkar Aluminium Grön - 170582

  fermob sixties bänk cactus - bänkar aluminium grön - 170582
  Sixties bänk från Fermob med fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten och slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Sixties bänk - Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken finns i olika färgval.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Vi har valt ut Grön Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Cotton White - Bänkar Aluminium Cotton White - 411501

  fermob luxembourg bänk 118 cm cotton white - bänkar aluminium cotton white - 411501
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Cotton White Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Cactus - Bänkar Aluminium Cactus - 411582

  fermob luxembourg bänk 118 cm cactus - bänkar aluminium cactus - 411582
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Cactus Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Sixties Bänk Liquorice - Bänkar Aluminium Liquorice - 170542

  fermob sixties bänk liquorice - bänkar aluminium liquorice - 170542
  Sixties bänk från Fermob med fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten och slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Sixties bänk - Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken finns i olika färgval.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Vi har valt ut Liquorice Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Frosted Lemon

  fermob guinguette rullbord ø40 - sidobord & småbord lackerat stål frosted lemon
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk Clay Grey - Bänkar Aluminium Clay Grey - 4110A5

  fermob luxembourg bänk clay grey - bänkar aluminium clay grey - 4110a5
  Luxembourg Bänk är en modern trädgårdsbänk i en klassisk design. Använd den till trädgårdsbordet eller låt den stå för sig själv. Den är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt och smidig att flytta på. Se gärna stolar och bänk i samma serie.Väger endast 7 kg. Vi har valt ut Clay Grey Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Anthracite - Bänkar Stål Antracit - 100147

  fermob louisiane soffa 200 cm anthracite - bänkar stål antracit - 100147
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Storm Grey - Bänkar Stål Storm - 100126

  fermob louisiane soffa 200 cm storm grey - bänkar stål storm - 100126
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Storm Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Cactus

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium cactus
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Ice Mint

  fermob guinguette rullbord ø40 - sidobord & småbord lackerat stål ice mint
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm - Bänkar Galvaniserat Stål Honey Matt

  fermob louisiane soffa 150 cm - bänkar galvaniserat stål honey matt
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Frosted Lemon

  fermob cocotte bord - sidobord & småbord lackerat stål frosted lemon
  Detta bord ur serien Cocotte från Fermob kan användas både inne och ute. Bordet är tillverkat i stål och behandlat för att tåla väder och vind, det har även en lackering som tål UV-ljus så den inte tappar färgen när den står ute. Bordet är lätt att bära med sig där det passar som bäst för stunden då det endast väger 3kg. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cotton White - Bänkar Galvaniserat Stål Cotton White - 100001

  fermob louisiane soffa 150 cotton white - bänkar galvaniserat stål cotton white - 100001
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cotton White Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall Clay Grey - Fotpallar & Sittpuffar Clay Grey - 4160A5

  fermob luxembourg fotpall clay grey - fotpallar & sittpuffar clay grey - 4160a5
  Luxembourg fotpall från Fermob med fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Luxembourg fotpall - Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Vi har valt ut Clay Grey Fotpallar & Sittpuffar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Barstol Nutmeg - Barstolar Aluminium Muskot - 411214

  fermob luxembourg barstol nutmeg - barstolar aluminium muskot - 411214
  Barstolen Luxembourg från Fermob är tillverkad av aluminium, vilket gör den lätt att bära och att flytta runt. Den är UV-resistent, vilket gör att du kan använda den såväl utom- som inomhus. Stolen är dessutom stapelbar, vilket gör att den tar liten plats när den inte används.Egenskaper: Vikt: 3,5 kg Skön och bred sits Rygg- och fotstöd Stabil design Vi har valt ut Muskot Barstolar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Clay Grey

  fermob luxembourg fotpall - fotpallar & sittpuffar clay grey
  Fotpallen från Fermob har fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fotpallen från Fermob- Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Barstol Nutmeg - Barstolar Aluminium Muskot

  fermob luxembourg barstol nutmeg - barstolar aluminium muskot
  Den här barstolen tillhör den ikoniska serien Luxembourg från Fermob. Den är behaglig att sitta i då den har en bred sits och både ett litet stöd för ryggen samt ett fotstöd. Barstolen kan användas såväl inom- som utomhus.Egenskaper: Tillverkad av det lätta materialet aluminium Stapelbar Vikt: 3,5 kg UV-resistent Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Fotpall Cactus - Fotpallar & Sittpuffar Cactus - 416082

  fermob luxembourg fotpall cactus - fotpallar & sittpuffar cactus - 416082
  Luxembourg fotpall från Fermob med fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Luxembourg fotpall - Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Vi har valt ut Cactus Fotpallar & Sittpuffar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Poppy - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Poppy - 160167

  fermob bistro schäslong poppy - solstolar & solsängar lackerat stål poppy - 160167
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Poppy Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Acapulco Blue - Bänkar Aluminium Acapulcoblå - 411521

  fermob luxembourg bänk 118 cm acapulco blue - bänkar aluminium acapulcoblå - 411521
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Acapulcoblå Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Poppy - Bänkar Stål Poppy - 100167

  fermob louisiane soffa 200 cm poppy - bänkar stål poppy - 100167
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Poppy Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Clay Grey - Bänkar Galvaniserat Stål Clay Grey - 1000A5

  fermob louisiane soffa 150 clay grey - bänkar galvaniserat stål clay grey - 1000a5
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Clay Grey Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Storm Grey - Bänkar Grå - 411526

  fermob luxembourg bänk 118 storm grey - bänkar grå - 411526
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Grå Bänkar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Chili - Bänkar Stål Chili - 100143

  fermob louisiane soffa 200 chili - bänkar stål chili - 100143
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Chili Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Deep Blue - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Deep Blue - 160192

  fermob bistro schäslong deep blue - solstolar & solsängar lackerat stål deep blue - 160192
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Deep Blue Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Liquorice - Bänkar Aluminium Liquorice - 411542

  fermob luxembourg bänk 118 cm liquorice - bänkar aluminium liquorice - 411542
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Liquorice Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall Antracit - Fotpallar & Sittpuffar Antracit - 416047

  fermob luxembourg fotpall antracit - fotpallar & sittpuffar antracit - 416047
  Luxembourg fotpall från Fermob med fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Luxembourg fotpall - Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Vi har valt ut Antracit Fotpallar & Sittpuffar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Nutmeg - Bänkar Stål Muskot - 100114

  fermob louisiane soffa 200 cm nutmeg - bänkar stål muskot - 100114
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Muskot Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Black Cherry - Bänkar Stål Black Cherry - 1001B9

  fermob louisiane soffa 200 cm black cherry - bänkar stål black cherry - 1001b9
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Black Cherry Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Cotton White - Bänkar Stål Cotton White - 100101

  fermob louisiane soffa 200 cm cotton white - bänkar stål cotton white - 100101
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cotton White Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Rosemary - Bänkar Grön - 411548

  fermob luxembourg bänk 118 rosemary - bänkar grön - 411548
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Grön Bänkar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Frosted Lemon - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Frosted Lemon - 1601A6

  fermob bistro schäslong frosted lemon - solstolar & solsängar lackerat stål frosted lemon - 1601a6
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Frosted Lemon Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Willow Green - Bänkar Aluminium Willow Green - 411565

  fermob luxembourg bänk 118 cm willow green - bänkar aluminium willow green - 411565
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Willow Green Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Sixties Bänk - Bänkar Aluminium Liquorice

  fermob sixties bänk - bänkar aluminium liquorice
  Bänken från Fermob har fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om bänken från Fermob- Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken kommer i olika färger.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Nutmeg - Bänkar Stål Muskot

  fermob louisiane soffa 200 cm nutmeg - bänkar stål muskot
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Poppy

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål poppy
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Bänkar Galvaniserat Stål Clay Grey

  fermob louisiane soffa 150 - bänkar galvaniserat stål clay grey
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk - Bänkar Aluminium Clay Grey

  fermob luxembourg bänk - bänkar aluminium clay grey
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Acapulco Blue - Bänkar Aluminium Acapulcoblå

  fermob luxembourg bänk 118 cm acapulco blue - bänkar aluminium acapulcoblå
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Grey - Bänkar Stål Storm

  fermob louisiane soffa 200 cm grey - bänkar stål storm
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Liquorice

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium liquorice
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Cactus

  fermob luxembourg fotpall - fotpallar & sittpuffar cactus
  Fotpallen från Fermob har fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fotpallen från Fermob- Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Rosemary - Bänkar Grön

  fermob luxembourg bänk 118 rosemary - bänkar grön
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Anthracite - Bänkar Stål Antracit

  fermob louisiane soffa 200 cm anthracite - bänkar stål antracit
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Storm Grey - Bänkar Grå

  fermob luxembourg bänk 118 storm grey - bänkar grå
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Willow Green

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium willow green
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Frosted Lemon

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål frosted lemon
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Fotpall - Fotpallar & Sittpuffar Antracit

  fermob luxembourg fotpall - fotpallar & sittpuffar antracit
  Fotpallen från Fermob har fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fotpallen från Fermob- Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Bänkar Stål Poppy

  fermob louisiane soffa 200 cm - bänkar stål poppy
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 - Bänkar Stål Chili

  fermob louisiane soffa 200 - bänkar stål chili
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Bänkar Stål Cotton White

  fermob louisiane soffa 200 cm - bänkar stål cotton white
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Bänkar Stål Black Cherry

  fermob louisiane soffa 200 cm - bänkar stål black cherry
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Deep Blue

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål deep blue
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Honey Matt - Bänkar Stål Honey Matt - 1001C6

  fermob louisiane soffa 200 cm honey matt - bänkar stål honey matt - 1001c6
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Honey Matt Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Bänkar Stål Honey Matt

  fermob louisiane soffa 200 cm - bänkar stål honey matt
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Clay Grey

  fermob guinguette rullbord ø40 - sidobord & småbord lackerat stål clay grey
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cactus - Bänkar Stål Cactus - 100182

  fermob louisiane soffa 200 cactus - bänkar stål cactus - 100182
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cactus Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 - Bänkar Stål Cactus

  fermob louisiane soffa 200 - bänkar stål cactus
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm Honey Matt - Bänkar Galvaniserat Stål Honey Matt - 1000C6

  fermob louisiane soffa 150 cm honey matt - bänkar galvaniserat stål honey matt - 1000c6
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Honey Matt Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cedar Green - Bänkar Galvaniserat Stål Cedar Green - 100002

  fermob louisiane soffa 150 cedar green - bänkar galvaniserat stål cedar green - 100002
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cedar Green Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Bänkar Galvaniserat Stål Cedar Green

  fermob louisiane soffa 150 - bänkar galvaniserat stål cedar green
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong Clay Grey - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Clay Grey - 1601A5

  fermob bistro schäslong clay grey - solstolar & solsängar lackerat stål clay grey - 1601a5
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Clay Grey Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Clay Grey

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål clay grey
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord Ice Mint - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Ice Mint - 4720A7

  fermob cocotte bord ice mint - sidobord & småbord lackerat stål ice mint - 4720a7
  Cocotte bord från Fermob. Här är ett härligt litet bord som passar utmärkt att ha både utom- och inomhus! Tillverkad av ren stålram med en aluminium platta som topp som enkelt går att tas bort. Har ett skyddande lager för utomhusbruk och även ett anti-UV pulver i lacken. Väger endast 3kg så det är lätt att flytta runt. Vi har valt ut Ice Mint Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord Frosted Lemon - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Frosted Lemon - 4720A6

  fermob cocotte bord frosted lemon - sidobord & småbord lackerat stål frosted lemon - 4720a6
  Cocotte bord från Fermob. Här är ett härligt litet bord som passar utmärkt att ha både utom- och inomhus! Tillverkad av ren stålram med en aluminium platta som topp som enkelt går att tas bort. Har ett skyddande lager för utomhusbruk och även ett anti-UV pulver i lacken. Väger endast 3kg så det är lätt att flytta runt. Vi har valt ut Frosted Lemon Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord Black Cherry - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Black Cherry - 4720B9

  fermob cocotte bord black cherry - sidobord & småbord lackerat stål black cherry - 4720b9
  Cocotte bord från Fermob. Här är ett härligt litet bord som passar utmärkt att ha både utom- och inomhus! Tillverkad av ren stålram med en aluminium platta som topp som enkelt går att tas bort. Har ett skyddande lager för utomhusbruk och även ett anti-UV pulver i lacken. Väger endast 3kg så det är lätt att flytta runt. Vi har valt ut Black Cherry Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord/pall Ice Mint - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Ice Mint - 4703A7

  fermob cocotte bord/pall ice mint - barstolar & pallar lackerat stål ice mint - 4703a7
  Cocotte bord/pall från Fermob. Är det en liten pall eller ett litet sidobord? Ja du bestämmer. Med en härlig och stilren profil som verkligen utstrålar det som är íFermobí. Perfekt att ha både inom- och utomhus. Vi har valt ut Ice Mint Barstolar & Pallar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord Rosemary - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Rosmarin - 472048

  fermob cocotte bord rosemary - sidobord & småbord lackerat stål rosmarin - 472048
  Cocotte bord från Fermob. Här är ett härligt litet bord som passar utmärkt att ha både utom- och inomhus! Tillverkad av ren stålram med en aluminium platta som topp som enkelt går att tas bort. Har ett skyddande lager för utomhusbruk och även ett anti-UV pulver i lacken. Väger endast 3kg så det är lätt att flytta runt. Vi har valt ut Rosmarin Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord/pall Acapulco Blue - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Acapulcoblå - 470321

  fermob cocotte bord/pall acapulco blue - barstolar & pallar lackerat stål acapulcoblå - 470321
  Cocotte bord/pall från Fermob. Är det en liten pall eller ett litet sidobord? Ja du bestämmer. Med en härlig och stilren profil som verkligen utstrålar det som är íFermobí. Perfekt att ha både inom- och utomhus. Vi har valt ut Acapulcoblå Barstolar & Pallar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord/pall Rosemary - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Rosmarin - 470348

  fermob cocotte bord/pall rosemary - barstolar & pallar lackerat stål rosmarin - 470348
  Cocotte bord/pall från Fermob. Är det en liten pall eller ett litet sidobord? Ja du bestämmer. Med en härlig och stilren profil som verkligen utstrålar det som är íFermobí. Perfekt att ha både inom- och utomhus. Vi har valt ut Rosmarin Barstolar & Pallar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord/pall Cotton White - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Cotton White - 470301

  fermob cocotte bord/pall cotton white - barstolar & pallar lackerat stål cotton white - 470301
  Cocotte bord/pall från Fermob. Är det en liten pall eller ett litet sidobord? Ja du bestämmer. Med en härlig och stilren profil som verkligen utstrålar det som är íFermobí. Perfekt att ha både inom- och utomhus. Vi har valt ut Cotton White Barstolar & Pallar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord/ Pall Green Opaline - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Green Opaline - 470383

  fermob cocotte bord/ pall green opaline - barstolar & pallar lackerat stål green opaline - 470383
  Cocotte bord/pall från Fermob. Är det en liten pall eller ett litet sidobord? Ja du bestämmer. Med en härlig och stilren profil som verkligen utstrålar det som är íFermobí. Perfekt att ha både inom- och utomhus. Vi har valt ut Green Opaline Barstolar & Pallar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord Cotton White - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Cotton White - 472001

  fermob cocotte bord cotton white - sidobord & småbord lackerat stål cotton white - 472001
  Cocotte bord från Fermob. Här är ett härligt litet bord som passar utmärkt att ha både utom- och inomhus! Tillverkad av ren stålram med en aluminium platta som topp som enkelt går att tas bort. Har ett skyddande lager för utomhusbruk och även ett anti-UV pulver i lacken. Väger endast 3kg så det är lätt att flytta runt. Vi har valt ut Cotton White Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord/pall Deep Blue - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Deep Blue - 470392

  fermob cocotte bord/pall deep blue - barstolar & pallar lackerat stål deep blue - 470392
  Cocotte bord/pall från Fermob. Är det en liten pall eller ett litet sidobord? Ja du bestämmer. Med en härlig och stilren profil som verkligen utstrålar det som är íFermobí. Perfekt att ha både inom- och utomhus. Vi har valt ut Deep Blue Barstolar & Pallar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord/pall Willow Green - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Willow Green - 470365

  fermob cocotte bord/pall willow green - barstolar & pallar lackerat stål willow green - 470365
  Cocotte bord/pall från Fermob. Är det en liten pall eller ett litet sidobord? Ja du bestämmer. Med en härlig och stilren profil som verkligen utstrålar det som är íFermobí. Perfekt att ha både inom- och utomhus. Vi har valt ut Willow Green Barstolar & Pallar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Cocotte Bord - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Black Cherry

  fermob cocotte bord - sidobord & småbord lackerat stål black cherry
  Detta bord ur serien Cocotte från Fermob kan användas både inne och ute. Bordet är tillverkat i stål och behandlat för att tåla väder och vind, det har även en lackering som tål UV-ljus så den inte tappar färgen när den står ute. Bordet är lätt att bära med sig där det passar som bäst för stunden då det endast väger 3kg. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord/pall - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Ice Mint

  fermob cocotte bord/pall - barstolar & pallar lackerat stål ice mint
  Cocotte Bord/Pall från Fermob kan användas både som ett bord eller som en pall. Utemöblerna från Fermob är gjorda för att tåla väder och vind samt lackerade med pulverlackering som motstår uv-ljus. Cocotte står stadigt på en stålram med en stålskiva på toppen. Passar som soffbord eller sidobord till uterummet eller trädgården. Solitärt eller i grupp. Fermob har utemöbler i en mängd vackra färger. Från krispigt vitt till mörkaste svart, poppigt rosa och turkost. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord/ Pall - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Green Opaline

  fermob cocotte bord/ pall - barstolar & pallar lackerat stål green opaline
  Cocotte Bord/Pall från Fermob kan användas både som ett bord eller som en pall. Utemöblerna från Fermob är gjorda för att tåla väder och vind samt lackerade med pulverlackering som motstår uv-ljus. Cocotte står stadigt på en stålram med en stålskiva på toppen. Passar som soffbord eller sidobord till uterummet eller trädgården. Solitärt eller i grupp. Fermob har utemöbler i en mängd vackra färger. Från krispigt vitt till mörkaste svart, poppigt rosa och turkost. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord/pall Rosemary - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Rosmarin

  fermob cocotte bord/pall rosemary - barstolar & pallar lackerat stål rosmarin
  Cocotte Bord/Pall från Fermob kan användas både som ett bord eller som en pall. Utemöblerna från Fermob är gjorda för att tåla väder och vind samt lackerade med pulverlackering som motstår uv-ljus. Cocotte står stadigt på en stålram med en stålskiva på toppen. Passar som soffbord eller sidobord till uterummet eller trädgården. Solitärt eller i grupp. Fermob har utemöbler i en mängd vackra färger. Från krispigt vitt till mörkaste svart, poppigt rosa och turkost. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord/pall - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Cotton White

  fermob cocotte bord/pall - barstolar & pallar lackerat stål cotton white
  Cocotte Bord/Pall från Fermob kan användas både som ett bord eller som en pall. Utemöblerna från Fermob är gjorda för att tåla väder och vind samt lackerade med pulverlackering som motstår uv-ljus. Cocotte står stadigt på en stålram med en stålskiva på toppen. Passar som soffbord eller sidobord till uterummet eller trädgården. Solitärt eller i grupp. Fermob har utemöbler i en mängd vackra färger. Från krispigt vitt till mörkaste svart, poppigt rosa och turkost. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord/pall - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Willow Green

  fermob cocotte bord/pall - barstolar & pallar lackerat stål willow green
  Cocotte Bord/Pall från Fermob kan användas både som ett bord eller som en pall. Utemöblerna från Fermob är gjorda för att tåla väder och vind samt lackerade med pulverlackering som motstår uv-ljus. Cocotte står stadigt på en stålram med en stålskiva på toppen. Passar som soffbord eller sidobord till uterummet eller trädgården. Solitärt eller i grupp. Fermob har utemöbler i en mängd vackra färger. Från krispigt vitt till mörkaste svart, poppigt rosa och turkost. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord/pall - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Deep Blue

  fermob cocotte bord/pall - barstolar & pallar lackerat stål deep blue
  Cocotte Bord/Pall från Fermob kan användas både som ett bord eller som en pall. Utemöblerna från Fermob är gjorda för att tåla väder och vind samt lackerade med pulverlackering som motstår uv-ljus. Cocotte står stadigt på en stålram med en stålskiva på toppen. Passar som soffbord eller sidobord till uterummet eller trädgården. Solitärt eller i grupp. Fermob har utemöbler i en mängd vackra färger. Från krispigt vitt till mörkaste svart, poppigt rosa och turkost. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord Rosemary - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Rosmarin

  fermob cocotte bord rosemary - sidobord & småbord lackerat stål rosmarin
  Detta bord ur serien Cocotte från Fermob kan användas både inne och ute. Bordet är tillverkat i stål och behandlat för att tåla väder och vind, det har även en lackering som tål UV-ljus så den inte tappar färgen när den står ute. Bordet är lätt att bära med sig där det passar som bäst för stunden då det endast väger 3kg. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Cotton White

  fermob cocotte bord - sidobord & småbord lackerat stål cotton white
  Detta bord ur serien Cocotte från Fermob kan användas både inne och ute. Bordet är tillverkat i stål och behandlat för att tåla väder och vind, det har även en lackering som tål UV-ljus så den inte tappar färgen när den står ute. Bordet är lätt att bära med sig där det passar som bäst för stunden då det endast väger 3kg. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord/pall Acapulco Blue - Barstolar & Pallar Lackerat Stål Acapulcoblå

  fermob cocotte bord/pall acapulco blue - barstolar & pallar lackerat stål acapulcoblå
  Cocotte Bord/Pall från Fermob kan användas både som ett bord eller som en pall. Utemöblerna från Fermob är gjorda för att tåla väder och vind samt lackerade med pulverlackering som motstår uv-ljus. Cocotte står stadigt på en stålram med en stålskiva på toppen. Passar som soffbord eller sidobord till uterummet eller trädgården. Solitärt eller i grupp. Fermob har utemöbler i en mängd vackra färger. Från krispigt vitt till mörkaste svart, poppigt rosa och turkost. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Cocotte Bord - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Ice Mint

  fermob cocotte bord - sidobord & småbord lackerat stål ice mint
  Detta bord ur serien Cocotte från Fermob kan användas både inne och ute. Bordet är tillverkat i stål och behandlat för att tåla väder och vind, det har även en lackering som tål UV-ljus så den inte tappar färgen när den står ute. Bordet är lätt att bära med sig där det passar som bäst för stunden då det endast väger 3kg. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob 1900 Bänk Willow Green - Bänkar Lackerat Stål Willow Green - 220465

  fermob 1900 bänk willow green - bänkar lackerat stål willow green - 220465
  1900 bänk från Fermob. En klassisk bänk tillverkat i lackat stål och har en UV-beständig yta för att inte blekna solen. Bänken passar utmärkt på balkongen eller för uteplatsen vid dörren, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid. Den slitstarka ytan gör att bänken kommer ge dig glädje under många år och dessutom blir det en fin färgklick i trädgården eller på altanen. Vi har valt ut Willow Green Bänkar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm Cotton White - Sidobord & Småbord Stål Cotton White - 106201

  fermob small table wheels ø40 cm cotton white - sidobord & småbord stål cotton white - 106201
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Cotton White Sidobord & Småbord i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm Antracit - Sidobord & Småbord Stål Antracit - 106247

  fermob small table wheels ø40 cm antracit - sidobord & småbord stål antracit - 106247
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Småbord i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm Chili - Sidobord & Småbord Stål Chili - 106243

  fermob small table wheels ø40 cm chili - sidobord & småbord stål chili - 106243
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Chili Sidobord & Småbord i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Perforerat Sidobord Ø40 Cm Cedar Green - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Cedar Green - 106102

  fermob guinguette perforerat sidobord ø40 cm cedar green - sidobord & småbord lackerat stål cedar green - 106102
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Cedar Green Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Liquorice - Bänkar Aluminium Svart - 411042

  fermob luxembourg bänk 145 liquorice - bänkar aluminium svart - 411042
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Vi har valt ut Svart Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Anthracite - Bänkar Aluminium Grå - 411047

  fermob luxembourg bänk 145 anthracite - bänkar aluminium grå - 411047
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Vi har valt ut Grå Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob 1900 Bänk Red Ochre - Bänkar Lackerat Stål Red Ochre - 220420

  fermob 1900 bänk red ochre - bänkar lackerat stål red ochre - 220420
  1900 bänk från Fermob. En klassisk bänk tillverkat i lackat stål och har en UV-beständig yta för att inte blekna solen. Bänken passar utmärkt på balkongen eller för uteplatsen vid dörren, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid. Den slitstarka ytan gör att bänken kommer ge dig glädje under många år och dessutom blir det en fin färgklick i trädgården eller på altanen. Vi har valt ut Red Ochre Bänkar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob 1900 Bänk Rosemary - Bänkar Lackerat Stål Rosmarin - 220448

  fermob 1900 bänk rosemary - bänkar lackerat stål rosmarin - 220448
  1900 bänk från Fermob. En klassisk bänk tillverkat i lackat stål och har en UV-beständig yta för att inte blekna solen. Bänken passar utmärkt på balkongen eller för uteplatsen vid dörren, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid. Den slitstarka ytan gör att bänken kommer ge dig glädje under många år och dessutom blir det en fin färgklick i trädgården eller på altanen. Vi har valt ut Rosmarin Bänkar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Cedar Green - Bänkar Aluminium Grön - 411002

  fermob luxembourg bänk 145 cedar green - bänkar aluminium grön - 411002
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Vi har valt ut Grön Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Perforerat Sidobord Ø40 Cm Acapulco Blue - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Ocean Blue - 106121

  fermob guinguette perforerat sidobord ø40 cm acapulco blue - sidobord & småbord lackerat stål ocean blue - 106121
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Ocean Blue Sidobord & Småbord i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm Cactus - Sidobord & Småbord Stål Cactus - 106282

  fermob small table wheels ø40 cm cactus - sidobord & småbord stål cactus - 106282
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Cactus Sidobord & Småbord i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Cactus - Bänkar Aluminium Cactus - 411082

  fermob luxembourg bänk 145 cactus - bänkar aluminium cactus - 411082
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Vi har valt ut Cactus Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm Cedar Green - Sidobord & Småbord Stål Cedar Green - 106202

  fermob small table wheels ø40 cm cedar green - sidobord & småbord stål cedar green - 106202
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Cedar Green Sidobord & Småbord i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm - Sidobord & Småbord Stål Antracit

  fermob small table wheels ø40 cm - sidobord & småbord stål antracit
  Ett praktiskt bord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm - Sidobord & Småbord Stål Chili

  fermob small table wheels ø40 cm - sidobord & småbord stål chili
  Ett praktiskt bord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob 1900 Bänk - Bänkar Lackerat Stål Willow Green

  fermob 1900 bänk - bänkar lackerat stål willow green
  1900 bänk från Fermob. En klassisk bänk tillverkad i lackerat stål med en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Den romatiskt utformade bänken passar utmärkt på balkongen eller uteplatsen, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid. 1900 Bänk finns i flera vackra färger. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm - Sidobord & Småbord Stål Cotton White

  fermob small table wheels ø40 cm - sidobord & småbord stål cotton white
  Ett praktiskt bord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Cedar Green - Bänkar Aluminium Grön

  fermob luxembourg bänk 145 cedar green - bänkar aluminium grön
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob 1900 Bänk - Bänkar Lackerat Stål Red Ochre

  fermob 1900 bänk - bänkar lackerat stål red ochre
  1900 bänk från Fermob. En klassisk bänk tillverkad i lackerat stål med en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Den romatiskt utformade bänken passar utmärkt på balkongen eller uteplatsen, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid. 1900 Bänk finns i flera vackra färger. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Anthracite - Bänkar Aluminium Grå

  fermob luxembourg bänk 145 anthracite - bänkar aluminium grå
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm - Sidobord & Småbord Stål Cedar Green

  fermob small table wheels ø40 cm - sidobord & småbord stål cedar green
  Ett praktiskt bord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob 1900 Bänk Rosemary - Bänkar Lackerat Stål Rosmarin

  fermob 1900 bänk rosemary - bänkar lackerat stål rosmarin
  1900 bänk från Fermob. En klassisk bänk tillverkad i lackerat stål med en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Den romatiskt utformade bänken passar utmärkt på balkongen eller uteplatsen, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid. 1900 Bänk finns i flera vackra färger. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Perforerat Sidobord Ø40 Cm Acapulco Blue - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Ocean Blue

  fermob guinguette perforerat sidobord ø40 cm acapulco blue - sidobord & småbord lackerat stål ocean blue
  Guinugette Perforerat Sidobord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 - Bänkar Aluminium Cactus

  fermob luxembourg bänk 145 - bänkar aluminium cactus
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Perforerat Sidobord Ø40 Cm - Sidobord & Småbord Lackerat Stål Cedar Green

  fermob guinguette perforerat sidobord ø40 cm - sidobord & småbord lackerat stål cedar green
  Guinugette Perforerat Sidobord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Small Table Wheels Ø40 Cm - Sidobord & Småbord Stål Cactus

  fermob small table wheels ø40 cm - sidobord & småbord stål cactus
  Ett praktiskt bord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Liquorice - Bänkar Aluminium Svart

  fermob luxembourg bänk 145 liquorice - bänkar aluminium svart
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bebop Soffbord 40x120 Cm Nutmeg - Soffbord utomhus Stål Muskot - 0239D3

  fermob bebop soffbord 40x120 cm nutmeg - soffbord utomhus stål muskot - 0239d3
  Bebop är ett soffbord från Fermob med en elegant design, perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Bordet är tillverkat av slitstarkt stål med en pulverlackerad finish, vilket gör det både tåligt och stilfullt. Dess ovala form ger en elegant touch till uteplatser eller trädgårdar. Design av Tristan Lohner. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Frankrike.- Design av Tristan Lohner.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Muskot Soffbord utomhus i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Cedar Green - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Cedar Green - 160102

  fermob bistro schäslong cedar green - solstolar & solsängar lackerat stål cedar green - 160102
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Cedar Green Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Gingerbread - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Gingerbread - 0101D1

  fermob bistro schäslong gingerbread - solstolar & solsängar lackerat stål gingerbread - 0101d1
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Gingerbread Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Cactus, - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Cactus - 160182

  fermob bistro schäslong cactus, - solstolar & solsängar lackerat stål cactus - 160182
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Cactus Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Marshmallow - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Marshmallow - 0244D3

  fermob bistro schäslong marshmallow - solstolar & solsängar lackerat stål marshmallow - 0244d3
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Marshmallow Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Liquorice - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Liquorice - 160142

  fermob bistro schäslong liquorice - solstolar & solsängar lackerat stål liquorice - 160142
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Liquorice Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Honey - Solstolar & Solsängar Gul - 160173

  fermob bistro chaise longue honey - solstolar & solsängar gul - 160173
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Gul Solstolar & Solsängar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Bänk 2-sits Pesto - Bänkar Stål Pesto - 348047

  fermob bistro bänk 2-sits pesto - bänkar stål pesto - 348047
  Denna eleganta bänken är tillverkad i stål i Frankrike och har en UV-beständig, pulverlackerad yta idealisk för utomhusbruk och alla väder. Den hopfällbara, smidiga designen gör den enkel att förvara och flytta runt efter behov. Bra att veta om bänken - Ingår i serien Bistro.- Erbjuds i flera färger.- 2-Sits- Bänken är hopfällbar.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Pesto Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bebop Soffbord 40x120 Cm Rosemary - Soffbord utomhus Stål Rosmarin - 0239D2

  fermob bebop soffbord 40x120 cm rosemary - soffbord utomhus stål rosmarin - 0239d2
  Bebop är ett soffbord från Fermob med en elegant design, perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Bordet är tillverkat av slitstarkt stål med en pulverlackerad finish, vilket gör det både tåligt och stilfullt. Dess ovala form ger en elegant touch till uteplatser eller trädgårdar. Design av Tristan Lohner. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera färger.- Tillverkat i Frankrike.- Design av Tristan Lohner.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Rosmarin Soffbord utomhus i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Rosemary - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Rosmarin - 160148

  fermob bistro schäslong rosemary - solstolar & solsängar lackerat stål rosmarin - 160148
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Rosmarin Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Bänk 2-sits Gingerbread - Bänkar Stål Gingerbread - 3480C6

  fermob bistro bänk 2-sits gingerbread - bänkar stål gingerbread - 3480c6
  Denna eleganta bänken är tillverkad i stål i Frankrike och har en UV-beständig, pulverlackerad yta idealisk för utomhusbruk och alla väder. Den hopfällbara, smidiga designen gör den enkel att förvara och flytta runt efter behov. Bra att veta om bänken - Ingår i serien Bistro.- Erbjuds i flera färger.- 2-Sits- Bänken är hopfällbar.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Gingerbread Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Rosemary - Bänkar Galvaniserat Stål Rosmarin - 100048

  fermob louisiane soffa 150 rosemary - bänkar galvaniserat stål rosmarin - 100048
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Rosmarin Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Bänk 2-sits Marshmallow - Bänkar Stål Marshmallow - 348082

  fermob bistro bänk 2-sits marshmallow - bänkar stål marshmallow - 348082
  Denna eleganta bänken är tillverkad i stål i Frankrike och har en UV-beständig, pulverlackerad yta idealisk för utomhusbruk och alla väder. Den hopfällbara, smidiga designen gör den enkel att förvara och flytta runt efter behov. Bra att veta om bänken - Ingår i serien Bistro.- Erbjuds i flera färger.- 2-Sits- Bänken är hopfällbar.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Marshmallow Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Schäslong Pesto - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Pesto - 0101D2

  fermob bistro schäslong pesto - solstolar & solsängar lackerat stål pesto - 0101d2
  Omfamna sann komfort med Fermobs Bistro solsäng, tillverkad med omsorg i Frankrike. Denna solstol är perfekt för avkoppling utomhus och har en hållbar, UV-beständig finish, vilket gör att den behåller sin elegans år efter år. Bra att veta om schäslongen - Ingår i serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Vi har valt ut Pesto Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cactus - Bänkar Galvaniserat Stål Cactus - 100082

  fermob louisiane soffa 150 cactus - bänkar galvaniserat stål cactus - 100082
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cactus Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Rosemary - Bänkar Galvaniserat Stål Rosmarin

  fermob louisiane soffa 150 rosemary - bänkar galvaniserat stål rosmarin
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bebop Soffbord 40x120 Cm Nutmeg - Soffbord utomhus Stål Muskot

  fermob bebop soffbord 40x120 cm nutmeg - soffbord utomhus stål muskot
  Soffbord från Fermob i stål med en enkel, elegant design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har en rundad form med ett hyllplan undertill för enkel förvaring. Formgivning av Tristan Lohner. Om soffbordet från Fermob- Finns i flera färger.- Tillverkat i Frankrike.- Formgivning av Tristan Lohner.- För inomhus- och utomhusbruk. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Cedar Green

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål cedar green
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Pesto

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål pesto
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Gingerbread

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål gingerbread
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Honey - Solstolar & Solsängar Gul

  fermob bistro chaise longue honey - solstolar & solsängar gul
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Bänk 2-sits - Bänkar Stål Gingerbread

  fermob bistro bänk 2-sits - bänkar stål gingerbread
  Bänk från Fermob med en tidlös, fransk design i hållbart material för optimal livslängd. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Om bänken från Fermob- Från serien Bistro.- Finns i flera färger.- 2-Sits- Bänken är hopfällbar.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Bänk 2-sits - Bänkar Stål Pesto

  fermob bistro bänk 2-sits - bänkar stål pesto
  Bänk från Fermob med en tidlös, fransk design i hållbart material för optimal livslängd. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Om bänken från Fermob- Från serien Bistro.- Finns i flera färger.- 2-Sits- Bänken är hopfällbar.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Bänk 2-sits - Bänkar Stål Marshmallow

  fermob bistro bänk 2-sits - bänkar stål marshmallow
  Bänk från Fermob med en tidlös, fransk design i hållbart material för optimal livslängd. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Om bänken från Fermob- Från serien Bistro.- Finns i flera färger.- 2-Sits- Bänken är hopfällbar.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Bänkar Galvaniserat Stål Cactus

  fermob louisiane soffa 150 - bänkar galvaniserat stål cactus
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong , - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Cactus

  fermob bistro schäslong , - solstolar & solsängar lackerat stål cactus
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong Rosemary - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Rosmarin

  fermob bistro schäslong rosemary - solstolar & solsängar lackerat stål rosmarin
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bebop Soffbord 40x120 Cm Rosemary - Soffbord utomhus Stål Rosmarin

  fermob bebop soffbord 40x120 cm rosemary - soffbord utomhus stål rosmarin
  Soffbord från Fermob i stål med en enkel, elegant design perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har en rundad form med ett hyllplan undertill för enkel förvaring. Formgivning av Tristan Lohner. Om soffbordet från Fermob- Finns i flera färger.- Tillverkat i Frankrike.- Formgivning av Tristan Lohner.- För inomhus- och utomhusbruk. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Liquorice

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål liquorice
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Schäslong - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Marshmallow

  fermob bistro schäslong - solstolar & solsängar lackerat stål marshmallow
  Schäslong från Fermob med en klassisk, fransk design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad, UV-resistent finish i olika livfulla färger att välja mellan. Schäslongen har ett justerbart ryggstöd med tre alternativa positioner för bästa komfort. Om schäslongen från Fermob- Från serien Bistro.- Tre olika rygglägen.- UV-resistent finish.- Finns i flera färger.- Tillverkad i Frankrike. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.