Möbler
www.mobel.se

Fermob möbler

 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Russet - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Brun - 106209

  fermob guinguette rullbord ø40 russet - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål brun - 106209
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Brun Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Clay Grey - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Clay Grey - 1062A5

  fermob guinguette rullbord ø40 clay grey - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål clay grey - 1062a5
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Clay Grey Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Sixties Bänk Liquorice - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Liquorice - 170542

  fermob sixties bänk liquorice - trädgårdssoffor & bänkar aluminium liquorice - 170542
  Sixties bänk från Fermob med fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten och slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Sixties bänk - Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken finns i olika färgval.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Vi har valt ut Liquorice Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Willow Green - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Grön - 106265

  fermob guinguette rullbord ø40 willow green - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål grön - 106265
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Grön Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Green Opaline - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Green Opaline - 106283

  fermob guinguette rullbord ø40 green opaline - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål green opaline - 106283
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Green Opaline Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Frosted Lemon - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Frosted Lemon - 1062A6

  fermob guinguette rullbord ø40 frosted lemon - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål frosted lemon - 1062a6
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Frosted Lemon Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Liquorice - Bänkar Aluminium Liquorice - 411542

  fermob luxembourg bänk 118 cm liquorice - bänkar aluminium liquorice - 411542
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Liquorice Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Anthracite - Bänkar Aluminium Antracit - 411547

  fermob luxembourg bänk 118 cm anthracite - bänkar aluminium antracit - 411547
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Cotton White - Bänkar Aluminium Cotton White - 411501

  fermob luxembourg bänk 118 cm cotton white - bänkar aluminium cotton white - 411501
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Cotton White Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk Clay Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Clay Grey - 4110A5

  fermob luxembourg bänk clay grey - trädgårdssoffor & bänkar aluminium clay grey - 4110a5
  Luxembourg Bänk är en modern trädgårdsbänk i en klassisk design. Använd den till trädgårdsbordet eller låt den stå för sig själv. Den är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt och smidig att flytta på. Se gärna stolar och bänk i samma serie.Väger endast 7 kg. Vi har valt ut Clay Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Capucine - Solstolar & Solsängar Röd - 160145

  fermob bistro chaise longue capucine - solstolar & solsängar röd - 160145
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Röd Solstolar & Solsängar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Cedar Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Cedar Green - 100102

  fermob louisiane soffa 200 cm cedar green - trädgårdssoffor & bänkar stål cedar green - 100102
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cedar Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cotton White - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Cotton White - 100001

  fermob louisiane soffa 150 cotton white - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål cotton white - 100001
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cotton White Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Storm Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Storm Grey - 100026

  fermob louisiane soffa 150 storm grey - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål storm grey - 100026
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Storm Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Chili - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Chili - 100143

  fermob louisiane soffa 200 chili - trädgårdssoffor & bänkar stål chili - 100143
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Chili Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Black Cherry - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Black Cherry - 1001B9

  fermob louisiane soffa 200 cm black cherry - trädgårdssoffor & bänkar stål black cherry - 1001b9
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Black Cherry Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Capucine - Solstolar & Solsängar Röd

  fermob bistro chaise longue capucine - solstolar & solsängar röd
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Russet - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Brun

  fermob guinguette rullbord ø40 russet - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål brun
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Cedar Green

  fermob louisiane soffa 200 cm - trädgårdssoffor & bänkar stål cedar green
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Cotton White

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål cotton white
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Storm Grey

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål storm grey
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Chili

  fermob louisiane soffa 200 - trädgårdssoffor & bänkar stål chili
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Cotton White

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium cotton white
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Liquorice

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium liquorice
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Anthracite - Bänkar Aluminium Antracit

  fermob luxembourg bänk 118 cm anthracite - bänkar aluminium antracit
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Willow Green - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Grön

  fermob guinguette rullbord ø40 willow green - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål grön
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Sidobord Ø40 Cm Acapulco Blue - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Ocean Blue

  fermob guinguette sidobord ø40 cm acapulco blue - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål ocean blue
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Perforerat Sidobord Ø40 Cm Red Ochre - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Ockra

  fermob guinguette perforerat sidobord ø40 cm red ochre - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål ockra
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Clay Grey

  fermob guinguette rullbord ø40 - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål clay grey
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Frosted Lemon

  fermob guinguette rullbord ø40 - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål frosted lemon
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Clay Grey

  fermob luxembourg bänk - trädgårdssoffor & bänkar aluminium clay grey
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Green Opaline

  fermob guinguette rullbord ø40 - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål green opaline
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Sixties Bänk - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Liquorice

  fermob sixties bänk - trädgårdssoffor & bänkar aluminium liquorice
  Bänken från Fermob har fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om bänken från Fermob- Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken kommer i olika färger.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Black Cherry

  fermob louisiane soffa 200 cm - trädgårdssoffor & bänkar stål black cherry
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.