Möbler
www.mobel.se

Fermob möbler

 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Russet - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Brun - 106209

  fermob guinguette rullbord ø40 russet - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål brun - 106209
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Brun Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Clay Grey - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Clay Grey - 1062A5

  fermob guinguette rullbord ø40 clay grey - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål clay grey - 1062a5
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Clay Grey Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Cotton White

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål cotton white
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Cotton White

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium cotton white
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Sixties Bänk Cactus - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Grön

  fermob sixties bänk cactus - trädgårdssoffor & bänkar aluminium grön
  Bänken från Fermob har fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om bänken från Fermob- Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken kommer i olika färger.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxemb. Soffa 2/3 - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Clay Grey

  fermob luxemb. soffa 2/3 - trädgårdssoffor & bänkar aluminium clay grey
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Willow Green - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Grön - 106265

  fermob guinguette rullbord ø40 willow green - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål grön - 106265
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Grön Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Green Opaline - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Green Opaline - 106283

  fermob guinguette rullbord ø40 green opaline - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål green opaline - 106283
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Green Opaline Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Frosted Lemon - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Frosted Lemon - 1062A6

  fermob guinguette rullbord ø40 frosted lemon - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål frosted lemon - 1062a6
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Frosted Lemon Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Ice Mint - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Ice Mint - 1062A7

  fermob guinguette rullbord ø40 ice mint - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål ice mint - 1062a7
  Guéridons bord från Fermob. Ett praktiskt avställningsbord med hjul för servering och förvaring. Bordet har två våningar vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren. Den tålbara ytan gör att bordet kommer ge dig glädje under många år. Vi har valt ut Ice Mint Balkongmöbler & Cafémöbler i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Sixties Bänk Cactus - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Grön - 170582

  fermob sixties bänk cactus - trädgårdssoffor & bänkar aluminium grön - 170582
  Sixties bänk från Fermob med fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten och slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Sixties bänk - Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken finns i olika färgval.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Vi har valt ut Grön Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Cotton White - Bänkar Aluminium Cotton White - 411501

  fermob luxembourg bänk 118 cm cotton white - bänkar aluminium cotton white - 411501
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Cotton White Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Cactus - Bänkar Aluminium Cactus - 411582

  fermob luxembourg bänk 118 cm cactus - bänkar aluminium cactus - 411582
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Cactus Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Sixties Bänk Liquorice - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Liquorice - 170542

  fermob sixties bänk liquorice - trädgårdssoffor & bänkar aluminium liquorice - 170542
  Sixties bänk från Fermob med fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten och slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Sixties bänk - Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken finns i olika färgval.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Vi har valt ut Liquorice Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Willow Green - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Grön

  fermob guinguette rullbord ø40 willow green - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål grön
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Sidobord Ø40 Cm Acapulco Blue - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Ocean Blue

  fermob guinguette sidobord ø40 cm acapulco blue - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål ocean blue
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Perforerat Sidobord Ø40 Cm Red Ochre - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Ockra

  fermob guinguette perforerat sidobord ø40 cm red ochre - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål ockra
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Frosted Lemon

  fermob guinguette rullbord ø40 - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål frosted lemon
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Green Opaline

  fermob guinguette rullbord ø40 - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål green opaline
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxemb. Soffa 2/3 Clay Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Clay Grey - 4115A5

  fermob luxemb. soffa 2/3 clay grey - trädgårdssoffor & bänkar aluminium clay grey - 4115a5
  Luxembourg Soffa är en modern trädgårdssoffa i en klassisk design. Använd den till trädgårdsbordet eller låt den stå för sig själv. Den är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt och smidig att flytta på. Väger endast 10,3kg och går också bra att stapla om man har fler soffor.Se gärna stolar och bänk i samma serie. Vi har valt ut Clay Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm Red Ochre - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Red Ochre - 100020

  fermob louisiane soffa 150 cm red ochre - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål red ochre - 100020
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Red Ochre Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Anthracite - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Antracit - 100147

  fermob louisiane soffa 200 cm anthracite - trädgårdssoffor & bänkar stål antracit - 100147
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Antracit Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Nutmeg - Trädgårdssoffor & Bänkar Beige - 411514

  fermob luxembourg bänk 118 nutmeg - trädgårdssoffor & bänkar beige - 411514
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Beige Trädgårdssoffor & Bänkar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Chili

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål chili
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Cedar Green - Bänkar Aluminium Cedar Green - 411502

  fermob luxembourg bänk 118 cm cedar green - bänkar aluminium cedar green - 411502
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Cedar Green Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Cedar Green

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium cedar green
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cotton White - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Cotton White - 100001

  fermob louisiane soffa 150 cotton white - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål cotton white - 100001
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cotton White Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall Clay Grey - Trädgårdspallar och barstolar Clay Grey - 4160A5

  fermob luxembourg fotpall clay grey - trädgårdspallar och barstolar clay grey - 4160a5
  Luxembourg fotpall från Fermob med fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Luxembourg fotpall - Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Vi har valt ut Clay Grey Trädgårdspallar och barstolar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Barstol Nutmeg - Barstolar Aluminium Muskot - 411214

  fermob luxembourg barstol nutmeg - barstolar aluminium muskot - 411214
  Barstolen Luxembourg från Fermob är tillverkad av aluminium, vilket gör den lätt att bära och att flytta runt. Den är UV-resistent, vilket gör att du kan använda den såväl utom- som inomhus. Stolen är dessutom stapelbar, vilket gör att den tar liten plats när den inte används.Egenskaper: Vikt: 3,5 kg Skön och bred sits Rygg- och fotstöd Stabil design Vi har valt ut Muskot Barstolar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Clay Grey

  fermob luxembourg fotpall - trädgårdspallar och barstolar clay grey
  Fotpallen från Fermob har fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fotpallen från Fermob- Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Barstol Nutmeg - Barstolar Aluminium Muskot

  fermob luxembourg barstol nutmeg - barstolar aluminium muskot
  Den här barstolen tillhör den ikoniska serien Luxembourg från Fermob. Den är behaglig att sitta i då den har en bred sits och både ett litet stöd för ryggen samt ett fotstöd. Barstolen kan användas såväl inom- som utomhus.Egenskaper: Tillverkad av det lätta materialet aluminium Stapelbar Vikt: 3,5 kg UV-resistent Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Rosemary - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Grön - 100148

  fermob louisiane soffa 200 rosemary - trädgårdssoffor & bänkar stål grön - 100148
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Grön Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Cedar Green - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Cedar Green - 160102

  fermob bistro chaise longue cedar green - solstolar & solsängar lackerat stål cedar green - 160102
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cedar Green Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Anthracite - Bänkar Aluminium Antracit - 411547

  fermob luxembourg bänk 118 cm anthracite - bänkar aluminium antracit - 411547
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Deep Blue - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Deep Blue - 100192

  fermob louisiane soffa 200 cm deep blue - trädgårdssoffor & bänkar stål deep blue - 100192
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Deep Blue Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk Clay Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Clay Grey - 4110A5

  fermob luxembourg bänk clay grey - trädgårdssoffor & bänkar aluminium clay grey - 4110a5
  Luxembourg Bänk är en modern trädgårdsbänk i en klassisk design. Använd den till trädgårdsbordet eller låt den stå för sig själv. Den är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt och smidig att flytta på. Se gärna stolar och bänk i samma serie.Väger endast 7 kg. Vi har valt ut Clay Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall Cactus - Trädgårdspallar och barstolar Cactus - 416082

  fermob luxembourg fotpall cactus - trädgårdspallar och barstolar cactus - 416082
  Luxembourg fotpall från Fermob med fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Luxembourg fotpall - Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Vi har valt ut Cactus Trädgårdspallar och barstolar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Poppy - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Poppy - 160167

  fermob bistro chaise longue poppy - solstolar & solsängar lackerat stål poppy - 160167
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Poppy Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall Cedar Green - Trädgårdspallar och barstolar Cedar Green - 416002

  fermob luxembourg fotpall cedar green - trädgårdspallar och barstolar cedar green - 416002
  Luxembourg fotpall från Fermob med fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Luxembourg fotpall - Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Vi har valt ut Cedar Green Trädgårdspallar och barstolar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Honey - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Honey - 100073

  fermob louisiane soffa 150 honey - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål honey - 100073
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Honey Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Acapulco Blue - Bänkar Aluminium Acapulco Blue - 411521

  fermob luxembourg bänk 118 cm acapulco blue - bänkar aluminium acapulco blue - 411521
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Acapulco Blue Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Poppy - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Poppy - 100167

  fermob louisiane soffa 200 cm poppy - trädgårdssoffor & bänkar stål poppy - 100167
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Poppy Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Liquorice - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Liquorice - 100042

  fermob louisiane soffa 150 liquorice - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål liquorice - 100042
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Liquorice Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Liquorice - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Liquorice - 160142

  fermob bistro chaise longue liquorice - solstolar & solsängar lackerat stål liquorice - 160142
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Liquorice Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Clay Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Clay Grey - 1000A5

  fermob louisiane soffa 150 clay grey - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål clay grey - 1000a5
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Clay Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Storm Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Grå - 411526

  fermob luxembourg bänk 118 storm grey - trädgårdssoffor & bänkar grå - 411526
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Chili - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Chili - 100143

  fermob louisiane soffa 200 chili - trädgårdssoffor & bänkar stål chili - 100143
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Chili Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Deep Blue - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Deep Blue - 160192

  fermob bistro chaise longue deep blue - solstolar & solsängar lackerat stål deep blue - 160192
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Deep Blue Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Liquorice - Bänkar Aluminium Liquorice - 411542

  fermob luxembourg bänk 118 cm liquorice - bänkar aluminium liquorice - 411542
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Liquorice Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Clay Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Clay Grey - 1001A5

  fermob louisiane soffa 200 clay grey - trädgårdssoffor & bänkar stål clay grey - 1001a5
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Clay Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall Liquorice - Trädgårdspallar och barstolar Liquorice - 416042

  fermob luxembourg fotpall liquorice - trädgårdspallar och barstolar liquorice - 416042
  Luxembourg fotpall från Fermob med fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Luxembourg fotpall - Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Vi har valt ut Liquorice Trädgårdspallar och barstolar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm Black Cherry - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Black Cherry - 1000B9

  fermob louisiane soffa 150 cm black cherry - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål black cherry - 1000b9
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Black Cherry Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Rosemary - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Rosmarin - 100048

  fermob louisiane soffa 150 rosemary - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål rosmarin - 100048
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Rosmarin Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cedar Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Cedar Green - 100002

  fermob louisiane soffa 150 cedar green - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål cedar green - 100002
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cedar Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Poppy - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Poppy - 100067

  fermob louisiane soffa 150 poppy - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål poppy - 100067
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Poppy Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Chili - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Chili - 100043

  fermob louisiane soffa 150 chili - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål chili - 100043
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Chili Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm Acapulco Blue - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Acapulco Blue - 100021

  fermob louisiane soffa 150 cm acapulco blue - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål acapulco blue - 100021
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Acapulco Blue Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Fotpall Antracit - Trädgårdspallar och barstolar Antracit - 416047

  fermob luxembourg fotpall antracit - trädgårdspallar och barstolar antracit - 416047
  Luxembourg fotpall från Fermob med fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Designad av Frédéric Sofia. Bra att veta om Luxembourg fotpall - Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Ingår i serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen finns i olika färgval.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Vi har valt ut Antracit Trädgårdspallar och barstolar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk Rosemary - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Rosmarin - 411048

  fermob luxembourg bänk rosemary - trädgårdssoffor & bänkar aluminium rosmarin - 411048
  Luxembourg Bänk är en modern trädgårdsbänk i en klassisk design. Använd den till trädgårdsbordet eller låt den stå för sig själv. Den är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt och smidig att flytta på. Se gärna stolar och bänk i samma serie.Väger endast 7 kg. Vi har valt ut Rosmarin Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Honey - Solstolar & Solsängar Gul - 160173

  fermob bistro chaise longue honey - solstolar & solsängar gul - 160173
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Gul Solstolar & Solsängar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Anthracite - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Antracit - 100047

  fermob louisiane soffa 150 anthracite - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål antracit - 100047
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Antracit Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Liquorice - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Liquorice - 100142

  fermob louisiane soffa 200 liquorice - trädgårdssoffor & bänkar stål liquorice - 100142
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Liquorice Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Nutmeg - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Muskot - 100114

  fermob louisiane soffa 200 cm nutmeg - trädgårdssoffor & bänkar stål muskot - 100114
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Muskot Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Black Cherry - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Black Cherry - 1001B9

  fermob louisiane soffa 200 cm black cherry - trädgårdssoffor & bänkar stål black cherry - 1001b9
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Black Cherry Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Bord Ø77 Russet - Trädgårdssoffor & Bänkar Brun - 23309

  fermob bistro bord ø77 russet - trädgårdssoffor & bänkar brun - 23309
  Bistro Bord Ø77, Russet från Fermob. Vi har valt ut Brun Trädgårdssoffor & Bänkar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Cotton White - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Cotton White - 100101

  fermob louisiane soffa 200 cm cotton white - trädgårdssoffor & bänkar stål cotton white - 100101
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cotton White Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Rosemary - Trädgårdssoffor & Bänkar Grön - 411548

  fermob luxembourg bänk 118 rosemary - trädgårdssoffor & bänkar grön - 411548
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Grön Trädgårdssoffor & Bänkar från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Frosted Lemon - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Frosted Lemon - 1601A6

  fermob bistro chaise longue frosted lemon - solstolar & solsängar lackerat stål frosted lemon - 1601a6
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Frosted Lemon Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Cedar Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Cedar Green - 100102

  fermob louisiane soffa 200 cm cedar green - trädgårdssoffor & bänkar stål cedar green - 100102
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cedar Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cactus - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Cactus - 100182

  fermob louisiane soffa 200 cactus - trädgårdssoffor & bänkar stål cactus - 100182
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cactus Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Honey - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Gul - 100173

  fermob louisiane soffa 200 honey - trädgårdssoffor & bänkar stål gul - 100173
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Gul Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Willow Green - Bänkar Aluminium Willow Green - 411565

  fermob luxembourg bänk 118 cm willow green - bänkar aluminium willow green - 411565
  Luxembourg soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Vi har valt ut Willow Green Bänkar i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Cactus - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Cactus - 160182

  fermob bistro chaise longue cactus - solstolar & solsängar lackerat stål cactus - 160182
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cactus Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Rosemary - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Rosmarin - 160148

  fermob bistro chaise longue rosemary - solstolar & solsängar lackerat stål rosmarin - 160148
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Rosmarin Solstolar & Solsängar i Lackerat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cactus - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Cactus - 100082

  fermob louisiane soffa 150 cactus - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål cactus - 100082
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Cactus Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Storm Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Storm - 100126

  fermob louisiane soffa 200 cm storm grey - trädgårdssoffor & bänkar stål storm - 100126
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Storm Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Storm Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Storm Grey - 100026

  fermob louisiane soffa 150 storm grey - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål storm grey - 100026
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Storm Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Willow Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Willow Green - 100065

  fermob louisiane soffa 150 willow green - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål willow green - 100065
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Willow Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Anthracite - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Antracit

  fermob louisiane soffa 150 anthracite - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål antracit
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Sixties Bänk - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Liquorice

  fermob sixties bänk - trädgårdssoffor & bänkar aluminium liquorice
  Bänken från Fermob har fransk, klassisk design med mjuka former perfekta för både inom- och utomhusbruk. Den har stadig stomme i aluminium med sittdel i polyeten. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om bänken från Fermob- Fransk design.- Slitstark karmstol.- Mjuka former.- Tillverkad av aluminium och polyeten.- Finns även som karmstol.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Sixties.- För både inomhus och utomhusbruk.- Bänken kommer i olika färger.- Bredd: 1180 mm.- Höjd: 720 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 396 mm. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Liquorice

  fermob luxembourg fotpall - trädgårdspallar och barstolar liquorice
  Fotpallen från Fermob har fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fotpallen från Fermob- Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Nutmeg - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Muskot

  fermob louisiane soffa 200 cm nutmeg - trädgårdssoffor & bänkar stål muskot
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm Anthracite - Bänkar Aluminium Antracit

  fermob luxembourg bänk 118 cm anthracite - bänkar aluminium antracit
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Black Cherry

  fermob louisiane soffa 150 cm - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål black cherry
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Rosemary - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Grön

  fermob louisiane soffa 200 rosemary - trädgårdssoffor & bänkar stål grön
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Willow Green

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål willow green
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Poppy

  fermob bistro chaise longue - solstolar & solsängar lackerat stål poppy
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En klassisk solstol för härliga pauser i sommarvärmen. Stolen kan justeras i tre olika lägen för att hitta den perfekta komforten och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Rosemary - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Rosmarin

  fermob louisiane soffa 150 rosemary - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål rosmarin
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk Rosemary - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Rosmarin

  fermob luxembourg bänk rosemary - trädgårdssoffor & bänkar aluminium rosmarin
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Clay Grey

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål clay grey
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Nutmeg - Trädgårdssoffor & Bänkar Beige

  fermob luxembourg bänk 118 nutmeg - trädgårdssoffor & bänkar beige
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Clay Grey

  fermob luxembourg bänk - trädgårdssoffor & bänkar aluminium clay grey
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Honey

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål honey
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Acapulco Blue

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium acapulco blue
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Storm

  fermob louisiane soffa 200 cm grey - trädgårdssoffor & bänkar stål storm
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Rosemary - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Rosmarin

  fermob bistro chaise longue rosemary - solstolar & solsängar lackerat stål rosmarin
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En klassisk solstol för härliga pauser i sommarvärmen. Stolen kan justeras i tre olika lägen för att hitta den perfekta komforten och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Liquorice

  fermob louisiane soffa 200 - trädgårdssoffor & bänkar stål liquorice
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Liquorice

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium liquorice
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Acapulco Blue

  fermob louisiane soffa 150 cm - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål acapulco blue
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Red Ochre

  fermob louisiane soffa 150 cm - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål red ochre
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Liquorice

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål liquorice
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Cactus

  fermob louisiane soffa 200 - trädgårdssoffor & bänkar stål cactus
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Cactus

  fermob luxembourg fotpall - trädgårdspallar och barstolar cactus
  Fotpallen från Fermob har fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fotpallen från Fermob- Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Rosemary - Trädgårdssoffor & Bänkar Grön

  fermob luxembourg bänk 118 rosemary - trädgårdssoffor & bänkar grön
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Cactus

  fermob bistro chaise longue - solstolar & solsängar lackerat stål cactus
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En klassisk solstol för härliga pauser i sommarvärmen. Stolen kan justeras i tre olika lägen för att hitta den perfekta komforten och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Deep Blue

  fermob louisiane soffa 200 cm - trädgårdssoffor & bänkar stål deep blue
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Poppy

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål poppy
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Anthracite - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Antracit

  fermob louisiane soffa 200 cm anthracite - trädgårdssoffor & bänkar stål antracit
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Storm Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Grå

  fermob luxembourg bänk 118 storm grey - trädgårdssoffor & bänkar grå
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Cactus

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium cactus
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Cactus

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål cactus
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 118 Cm - Bänkar Aluminium Willow Green

  fermob luxembourg bänk 118 cm - bänkar aluminium willow green
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Frosted Lemon

  fermob bistro chaise longue - solstolar & solsängar lackerat stål frosted lemon
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En klassisk solstol för härliga pauser i sommarvärmen. Stolen kan justeras i tre olika lägen för att hitta den perfekta komforten och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Antracit

  fermob luxembourg fotpall - trädgårdspallar och barstolar antracit
  Fotpallen från Fermob har fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fotpallen från Fermob- Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Cedar Green

  fermob luxembourg fotpall - trädgårdspallar och barstolar cedar green
  Fotpallen från Fermob har fransk, klassisk design i aluminium med rundad form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har slitstarkt, vädertåligt material för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fotpallen från Fermob- Kan även användas som ett avlastningsbord.- Fransk design.- Praktisk fotpall.- Tillverkad av aluminium.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Luxembou.- För både inomhus och utomhusbruk.- Fotpallen kommer i olika färger.- Bredd: 420 mm.- Höjd: 400 mm.- Djup: 430 mm. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Cedar Green

  fermob bistro chaise longue - solstolar & solsängar lackerat stål cedar green
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En klassisk solstol för härliga pauser i sommarvärmen. Stolen kan justeras i tre olika lägen för att hitta den perfekta komforten och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Liquorice

  fermob bistro chaise longue - solstolar & solsängar lackerat stål liquorice
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En klassisk solstol för härliga pauser i sommarvärmen. Stolen kan justeras i tre olika lägen för att hitta den perfekta komforten och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Poppy

  fermob louisiane soffa 200 cm - trädgårdssoffor & bänkar stål poppy
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Chili

  fermob louisiane soffa 200 - trädgårdssoffor & bänkar stål chili
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Cotton White

  fermob louisiane soffa 200 cm - trädgårdssoffor & bänkar stål cotton white
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Clay Grey

  fermob louisiane soffa 200 - trädgårdssoffor & bänkar stål clay grey
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Cedar Green

  fermob louisiane soffa 200 cm - trädgårdssoffor & bänkar stål cedar green
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Black Cherry

  fermob louisiane soffa 200 cm - trädgårdssoffor & bänkar stål black cherry
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue Honey - Solstolar & Solsängar Gul

  fermob bistro chaise longue honey - solstolar & solsängar gul
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En färgstark och stilren solstol för bekväma stunder i solen. Stolen kan justeras i tre olika lägen och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Honey - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Gul

  fermob louisiane soffa 200 honey - trädgårdssoffor & bänkar stål gul
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Cedar Green

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål cedar green
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Bord Ø77 Russet - Trädgårdssoffor & Bänkar Brun

  fermob bistro bord ø77 russet - trädgårdssoffor & bänkar brun
  Bistro bord från Fermob. Ett snyggt och enkelt bord tillverkat i lackat stål och bordet har en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Bordet passar utmärkt på balkongen eller för uteplatsen vid dörren, perfekt att sitta och ta sitt morgonkaffe vid. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Storm Grey

  fermob louisiane soffa 150 - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål storm grey
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Chaise Longue - Solstolar & Solsängar Lackerat Stål Deep Blue

  fermob bistro chaise longue - solstolar & solsängar lackerat stål deep blue
  Bistro Chaise Lounge från Fermob. En klassisk solstol för härliga pauser i sommarvärmen. Stolen kan justeras i tre olika lägen för att hitta den perfekta komforten och är tillverkad i lackat stål. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna i solen. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Honey Matt - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Honey Matt - 1001C6

  fermob louisiane soffa 200 cm honey matt - trädgårdssoffor & bänkar stål honey matt - 1001c6
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 3-4 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Honey Matt Trädgårdssoffor & Bänkar i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm Honey Matt - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Honey Matt - 1000C6

  fermob louisiane soffa 150 cm honey matt - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål honey matt - 1000c6
  Louisiane soffa från Fermob. En färgstark soffa för trädgården eller uteplatsen som är tillverkad av aluminium. Soffan har plats för 2-3 personer och passar både vid matbordet eller som sittplats vid dörren. Lackeringen är UV-beständig för att inte blekna solen. Vi har valt ut Honey Matt Trädgårdssoffor & Bänkar i Galvaniserat stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Louisiane Soffa 150 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Galvaniserat Stål Honey Matt

  fermob louisiane soffa 150 cm - trädgårdssoffor & bänkar galvaniserat stål honey matt
  Louisiane soffa från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Stål Honey Matt

  fermob louisiane soffa 200 cm - trädgårdssoffor & bänkar stål honey matt
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Somerset Soffa 2-sits Clay Grey - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Clay Grey - 3235A5

  fermob somerset soffa 2-sits clay grey - trädgårdssoffor & bänkar teak clay grey - 3235a5
  Somerset soffa från Fermob med en väl genomtänkt design med kontrasterande material av hög kvalitet och tydliga konturer. Den har en ram i vacker, obehandlad teak och en sits i slitstarkt aluminium. Lätt bakåtlutat ryggstöd med dynor med skumfyllning och en vädertålig, avtagbar klädsel. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffan med en Somerset fåtölj från Fermob. Bra att veta om soffan - Kombinera soffan med en Somerset fåtölj från Fermob.- Vattenresistent, avtagbar klädsel.- Fyllning: Kallskum.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Ryggkuddar ingår.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Hur bör du ta hand om soffan?- Maskintvätt i 30°C.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn. Vi har valt ut Clay Grey Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Somerset Soffa 2-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Clay Grey

  fermob somerset soffa 2-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak clay grey
  Soffan från Fermob har en väl genomtänkt design med kontrasterande material av hög kvalitet. Den har sidor i vacker, obehandlad teak och en sits i slitstarkt aluminium. Soffan har ett lätt bakåtlutat ryggstöd och mjuka sittdynor med skumfyllning och en vädertålig klädsel för optimal komfort och slitstyrka. Kombinera soffan med en Somerset fåtölj från Fermob. Om soffan från Fermob- Vattenresistent, avtagbar klädsel.- Kombinera soffan med en Somerset fåtölj från Fermob.- Tillverkad i Frankrike.- För utomhusbruk.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Ryggkuddar ingår.- Fyllning: Kallskum. Skötselråd för soffan- Maskintvätt i 30°C.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 Russet - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Brun

  fermob guinguette rullbord ø40 russet - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål brun
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Ice Mint

  fermob guinguette rullbord ø40 - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål ice mint
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Guinguette Rullbord Ø40 - Balkongmöbler & Cafémöbler Lackerat Stål Clay Grey

  fermob guinguette rullbord ø40 - balkongmöbler & cafémöbler lackerat stål clay grey
  Guinugette Rullbord Ø40cm är ett charmigt litet bord som går att använda till det mesta. Kanske som en liten drinkvagn, som en piedestal för blommor eller bara för att ställa eftermiddagskaffet på. Bordet är tillverkat av stål och har en UV-resistent pulverlack. Det har en nätt design är lätt att flytta runt där du vill ha den för stunden. Shoppa Balkongmöbler & Cafémöbler och mer Utemöbler hos Royal Design.