Möbler
www.mobel.se

Ferm Living möbler

 • Ferm Living Post Soffbord Smoked Oak Star Ø100 x 33.4 Cm / Large - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Rökt Ek - 1104264478

  ferm living post soffbord smoked oak star ø100 x 33.4 cm / large - sidobord & avlastningsbord mdf rökt ek - 1104264478
  Post soffbord från ferm LIVING med en rund, rökfärgad bordsskiva i ekfanér med vackra detaljer och en stjärnformad yta. Det är tillverkat i Bulgarien och har en kärna i MDF och tre cylindriska, stabila ben. Bra att veta om Post soffbord - Vacker bordsskiva i ekfanér med en stjärnformad yta.- Kärna i MDF.- Tre robusta ben med en stabil cylinderform.- Soffbordet finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Rökt Ek Sidobord & Avlastningsbord i MDF från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle divan höger - hörnsoffor & divansoffor bouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Tarn Matbord Mörkbetsad Bok - Matbord & Barbord Massiv Bok Mörkbrun

  ferm living tarn matbord mörkbetsad bok - matbord & barbord massiv bok mörkbrun
  Matbord från ferm LIVING med en unik, vacker bordsskiva i Mörkbetsad bok med mjuka, organiska, rundade former och kontrasterande, breda, linjära ben perfekt för matsalen eller köket. Om matbordet från ferm LIVING- W: 220 x H: 73 x D: 118,5 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Miru Glasmonter Mörkbetsad Ek - Skåp & Vitrinskåp Mässing Mörkbetsad Ek - 1104264059

  ferm living miru glasmonter mörkbetsad ek - skåp & vitrinskåp mässing mörkbetsad ek - 1104264059
  Miru glasmonter från ferm LIVING med en elegant design med dekorativ förvaring, stapelbar funktion och en öppningsbar dörr. Den är tillverkad i Kina och har en vacker ram i ek och sidor i glas. Bra att veta om Miru glasmonter - Tillverkad av ek, klarglas och mässing.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Kombinera glasmontern med Miru botten från ferm LIVING.- Glasmontern finns i olika färgval.- Storlek: 40 x 42 x 40 cm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om glasmontern?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Skåp & Vitrinskåp i Mässing från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Sill Skåp Cashmere Högt - Skåp & Vitrinskåp Målad Mdf Kashmir

  ferm living sill skåp cashmere högt - skåp & vitrinskåp målad mdf kashmir
  Skåpet från ferm LIVING har en stilfull design i målad MDF med en iögonfallande höjd och en tidlös look perfekt för alla hem. Det har vackra dörrar med dekorativa räfflor. Det har höga kanter ovantill med rundade, eleganta hörn. Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet. Om skåpet från ferm LIVING- Tillverkat av MDF och målad finish.- Dekorativa dörrar med en räfflad textur.- Härlig, light färg.- Höga kanter upptill med rundade hörn.- Finns även som ett lågt skåp.- Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet.- Storlek: 70 x 200 x 40 cm.- Vikt: 74.5 kg. Skötselråd för skåpet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ferm Living Travertine Soffbord Ø70,5 Cm - Soffbord Cashmere

  ferm living travertine soffbord ø70,5 cm - soffbord cashmere
  Bordet från ferm LIVING har en klassisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är rundat och har en bordsskiva i travertin med ett naturligt, unikt mönster. Bordet har en stomme i pulverlackerat stål med en industriell look. Om bordet från ferm LIVING- Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Bordet finns i olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rink Bord Eggshell 90x240 Cm - Matbord & Barbord Mdf Eggshell - 1104266453

  ferm living rink bord eggshell 90x240 cm - matbord & barbord mdf eggshell - 1104266453
  Rink är ett bord från Ferm Living med ett elegant uttryck. Det är tillverkat av hållbara material och har en arketypisk form med mjuka, rundade kanter för en tidlös look. Den har en färgad, högglansig lackfinish och kommer garanterat att vara en tidlös detalj i varje hem. Bra att veta om Rink bord - Färgad, högblank finish.- Bordet finns i olika storlekar.- Tillverkat av MDF. Hur bör du ta hand om bordet?- Använd alltid underlägg eller andra skyddande föremål med en mjuk yta. Vi har valt ut Eggshell Matbord & Barbord i MDF från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Natur - Fåtöljer Bomull Natural

  ferm living turn fåtölj natur - fåtöljer bomull natural
  Fåtölj från ferm LIVING med en stilren design med en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Från serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Sidobord Insert Svart

  ferm living sidobord insert svart
  Sidobordet Insert från danska Ferm Living är tillverkad av massiv ask. Bordet har en robust men ändå skulpturell form. Mötet mellan den tunga cylinderbasen och den lätta ovala toppen, som till synes svävar på den lilla, gör bordet till ett subtilt konstverk i ditt hem. Storleken gör sidobordet perfekt för rum i alla storlekar. Insert sidobord finns även i svartbetsad ask. 
 • Ferm Living Kona Sidobord Naturlig Ek H20 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Neutral Ek - 1104264894

  ferm living kona sidobord naturlig ek h20 cm - sidobord & avlastningsbord ekfanér neutral ek - 1104264894
  Rektangulärt Kona sidobord från ferm LIVING med en minimalistisk design i FSC-certifierad ekfanér med en lite lägre höjd för en sofistikerad och elegant touch. Det är lackerat och har en bra yta för snygg förvaring. Bra att veta om Kona sidobord - L: 138 x H: 20 x W: 34 cm- Det här sidobordet ingår i ferm LIVINGs serie Kona.- Lågt bord.- Inspirerad av japansk design.- Tillverkat av ekfanér.- FSC-certifierat.- Kärna i MDF.- Kan även användas som ett soffbord. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Neutral Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Mineral Sculptural Sidobord Bianco Curia Vit - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit - 1104264893

  ferm living mineral sculptural sidobord bianco curia vit - sidobord & avlastningsbord marmor vit - 1104264893
  Rundat Mineral Sculptural sidobord från ferm LIVING med en brutalistisk design i 100% Bianco Curia marmor med handgjorda, grövre kanter perfekt för vardagsrummet. Det har en skulptural fot för en sofistikerad och elegant touch med en stilig T form. Bra att veta om Mineral Sculptural sidobord - 100% marmor.- Brutalistisk design.- Handgjorda, ojämna kanter för att göra varje möbel unik.- T form.- Polerad finish.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Diameter: 520 mm.- Höjd: 500 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Marmor från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Mineral Matbord Bianco Curia Ø90 Cm - Matbord & Barbord Marmor Vit - 1104265569

  ferm living mineral matbord bianco curia ø90 cm - matbord & barbord marmor vit - 1104265569
  Mineral matbord från Ferm Living i Bianco curia marmor med en rund design och en handgjord bordsskiva med en ojämn kant för att göra varje möbel unik. Behandlad, skyddande yta. Elegant stomme i pulverlackerat galvaniserat stål med en diskret, svart färg. Tillverkat i Italien. Bra att veta om Mineral matbord - Ø90 cm- Ingår i serien Mineral.- Tillverkat av Bianco curia marmor.- Handgjord bordsskiva.- Rund form.- Unik, rustik kant.- Behandlad yta för enkel rengöring.- Stomme i pulverlackerat, galvaniserat galvaniserat stål.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Italien. Cafébordets mått:- Diameter: 900 mm.- Höjd: 720 mm.- Vikt: 54 kg. Hur bör du ta hand om matbordet? Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Marmor från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Isola Bord Med Förvaring 46x50 Cm Rotting - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Natural - 1104265292

  ferm living isola bord med förvaring 46x50 cm rotting - sidobord & avlastningsbord mdf natural - 1104265292
  Isola bord från Ferm Living. Avtagbar bordsskiva. Praktiskt bord med en organisk form som aldrig går ur tiden. Elegant förvaring med ett tidlöst utseende i barnrummet perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Tillverkat i Indonesien. Bra att veta om Isola bord - 46x50 cm- Tillverkat av rotting.- Insida i MDF och plywood.- Integrerad förvaring.- Organisk form.- Certifierad enligt: CE.- Tillverkat i Indonesien. Bordets mått:- Höjd: 460 mm.- Bredd: 500 mm.- Djup: 350 mm.- Kapacitet: 350 cl.- Vikt: 3.2 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Natural Sidobord & Avlastningsbord i MDF från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Miru Glasmonter Naturlig - Skåp & Vitrinskåp Ek Neutral Ek - 1104264058

  ferm living miru glasmonter naturlig - skåp & vitrinskåp ek neutral ek - 1104264058
  Miru glasmonter från ferm LIVING med en elegant design med dekorativ förvaring, stapelbar funktion och en öppningsbar dörr. Den är tillverkad i Kina och har en vacker ram i ek och sidor i glas. Bra att veta om Miru glasmonter - Tillverkad av ek, klarglas och mässing.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Kombinera glasmontern med Miru botten från ferm LIVING.- Glasmontern finns i olika färgval.- Storlek: 40 x 42 x 40 cm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om glasmontern?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Neutral Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Sill Skåp Cashmere Lågt - Skåp & Vitrinskåp Mdf Kashmir - 1104264159

  ferm living sill skåp cashmere lågt - skåp & vitrinskåp mdf kashmir - 1104264159
  Sill skåp från ferm LIVING med en stilfull design i målad MDF med en stilren förvaring och en tidlös look perfekt för alla hem. Det har vackra dörrar med dekorativa räfflor och höga kanter ovantill med rundade, eleganta hörn. Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet. Bra att veta om Sill skåp - Tillverkat av MDF med en målad finish.- Dekorativa dörrar med en räfflad textur.- Härlig, ljus färg.- Höga kanter upptill med rundade hörn.- Finns även som ett högt skåp.- Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet.- Storlek: 70 x 110 x 40 cm.- Vikt: 45 kg. Hur bör du ta hand om skåpet? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Kashmir Skåp & Vitrinskåp i MDF från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Sill Skåp Cashmere Högt - Skåp & Vitrinskåp Målad Mdf Kashmir - 1104264160

  ferm living sill skåp cashmere högt - skåp & vitrinskåp målad mdf kashmir - 1104264160
  Sill skåp från ferm LIVING med en stilfull design i målad MDF med en iögonfallande höjd och en tidlös look perfekt för alla hem. Det har vackra dörrar med dekorativa räfflor och höga kanter ovantill med rundade, eleganta hörn. Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet. Bra att veta om Sill skåp - Tillverkat av MDF och målad finish.- Dekorativa dörrar med en räfflad textur.- Härlig, light färg.- Höga kanter upptill med rundade hörn.- Finns även som ett lågt skåp.- Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet.- Storlek: 70 x 200 x 40 cm.- Vikt: 74.5 kg. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Kashmir Skåp & Vitrinskåp i Målad MDF från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Satsbord - Soffbord Metall Svart

  ferm living satsbord - soffbord metall svart
  Satsbord från Ferm Living. Ett set bord av minimalistisk och tidlös design där raka linjer möter tunna ben i pulverlackad metall. Borden är lika eleganta fristående som placerade ihop. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Insert Sidobord - Soffbord Trä Svart

  ferm living insert sidobord - soffbord trä svart
  Insert är ett sidobord från Ferm Living i massivt askträ med en modern design. Bordet uttrycker ett möte mellan den massiva cylinderbasen och det lätta ovala topskivan, till synes svävande över den smala geometriska sammanfogningen. Bordet blir ett subtilt konstverk i ditt vardagsrum, storleken gör det perfekt för både små och stora rum. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Miru Glasmonter Naturlig - Skåp & Vitrinskåp Ek Neutral Ek

  ferm living miru glasmonter naturlig - skåp & vitrinskåp ek neutral ek
  Glasmontern från ferm LIVING har en elegant design med dekorativ förvaring, stapelbar funktion och en öppningsbar dörr. Den har en vacker ram i ek. Glasmontern har sidor i glas. Om glasmontern från ferm LIVING- Tillverkad av ek, klarglas och mässing.- Vikt: 7 kg.- Kombinera glasmontern med Miru botten från ferm LIVING.- Glasmontern finns i olika färger.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Storlek: 40 x 42 x 40 cm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för glasmontern- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ferm Living Post Soffbord Smoked Oak Star Ø65 x 41.4 Cm / Small - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Rökt Ek

  ferm living post soffbord smoked oak star ø65 x 41.4 cm / small - sidobord & avlastningsbord mdf rökt ek
  Soffbordet från ferm LIVING har en rund, rökfärgad bordsskiva i ekfanér med vackra detaljer och en stjärnformad yta. Det har en kärna i MDF. Bordet har tre cylindriska, stabila ben. Om soffbordet från ferm LIVING- Vacker bordsskiva i ekfanér med en stjärnformad yta.- Kärna i MDF.- Tre robusta ben med en stabil cylinderform.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Bulgarien Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Soffbord Kalksten - Soffbord Travertin Sand

  ferm living distinct soffbord kalksten - soffbord travertin sand
  Soffbordet från ferm LIVING har en minimalistisk design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Det är tillverkat av sandfärgad travertin med en naturlig yta för att göra varje möbel unik. Om soffbordet från ferm LIVING- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Finns även som matchande sidobord.- Det här soffbordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Distinct.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm.- 100x55 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Travertine Sidobord Ø40 Cm - Soffbord Cashmere

  ferm living travertine sidobord ø40 cm - soffbord cashmere
  Bordet från ferm LIVING har en klassisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är rundat och har en bordsskiva i travertin med ett naturligt, unikt mönster. Bordet har en stomme i pulverlackerat stål med en industriell look. Om bordet från ferm LIVING- Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Bordet finns i olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Mineral Soffbord 120x70 Cm Bianco Curia Marmor / - Soffbord Glas Vit

  ferm living mineral soffbord 120x70 cm bianco curia marmor / - soffbord glas vit
  Soffbordet från ferm LIVING har en vacker design med en imponerande stomme i handgjord Bianco Curia marmor och en rektangulär bordsskiva i glas perfekt för vardagsrummet. Om soffbordet från ferm LIVING- Kontrasterande design.- Slät bordsskiva i glas.- Handgjord stomme med en ojämn yta för att göra varje möbel unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Mineral.- Längd: 1200 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 250 mm.- 120x70 cm- Maxvikt : 35 kg. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Level Sidobord Olive - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Olivgrön - 1104263808

  ferm living level sidobord olive - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål olivgrön - 1104263808
  Level sidobord från ferm LIVING med en asymmetrisk design med ett modernt uttryck. Det är tillverkat av slitstark pulverlackerat stål med en diskret färg och två hyllplan för enkel förvaring. Bra att veta om Level sidobord - Sidobordet finns i 3 olika färgval.- Geometrisk form.- Produkten tål utomhusmiljö. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Olivgrön Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Matta Mara 120x180 cm Vit/Brun

  ferm living matta mara 120x180 cm vit/brun
  Matta Mara 120x180 cm i färgen vit/brun från varumärket Ferm Living är en handvävd matta i en mix av ull och bomull. Mattan har en klassisk känsla med en modern tvist i form av det rutade mönstret. Den tjocka kvalitén ger mattan en mysig och ombonad känsla som passar i varje rum. Mattan finns i fler färgkombinationer och storlekar.
 • Ferm Living Vault Sidobord Svart - Sidobord & Avlastningsbord Stål Svart - 1104267285

  ferm living vault sidobord svart - sidobord & avlastningsbord stål svart - 1104267285
  Vault är ett sidobord från Ferm Living med en unik form och lyxiga material. Det är ett tidlöst föremål som kan användas i flera generationer. Sidobordet har en bas och ett hyllplan i pulverlackerat stål och en bordsskiva i elegant marmor, perfekt för förvaring av dina favoritböcker eller tidningar. Bra att veta om sidobordet - Vault uppskattas för det sofistikerade uttrycket.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat av marmor och stål. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Extend. X2 Bord White Oiled Beech - Matbord & Barbord Bok Vitoljad Björk - 1104267443

  ferm living bevel extend. x2 bord white oiled beech - matbord & barbord bok vitoljad björk - 1104267443
  Bevel Extend. x2 bord från ferm LIVING med en utdragbar design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben. Det har två medföljande iläggsskivor. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Bevel Extend. x2 bord - Längd: 1170-2170 mm.- Höjd: 730 mm.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut Vitoljad Björk Matbord & Barbord i Bok från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rink Bord Eggshell 90x200 Cm - Matbord & Barbord Mdf Eggshell - 1104266450

  ferm living rink bord eggshell 90x200 cm - matbord & barbord mdf eggshell - 1104266450
  Rink är ett bord från Ferm Living med ett elegant uttryck. Det är tillverkat av hållbara material och har en arketypisk form med mjuka, rundade kanter för en tidlös look. Den har en färgad, högglansig lackfinish och kommer garanterat att vara en tidlös detalj i varje hem. Bra att veta om Rink bord - Färgad, högblank finish.- Bordet finns i olika storlekar.- Tillverkat av MDF. Hur bör du ta hand om bordet?- Använd alltid underlägg eller andra skyddande föremål med en mjuk yta. Vi har valt ut Eggshell Matbord & Barbord i MDF från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Curvature Wall Table- Black Brass Bord - Sidobord & Avlastningsbord Mässing - 1104267226

  ferm living curvature wall table- black brass bord - sidobord & avlastningsbord mässing - 1104267226
  Curvature bord från ferm LIVING med en elegant design i mässing med fina detaljer. Perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Bra att veta om Curvature bord - Bordet finns i 2 olika färgval.- Djup: 251 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 435 mm. Vi har valt ut Mässing Sidobord & Avlastningsbord i Mässing från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Eve Sidobord - Sängbord Stål Mahogany Red

  ferm living eve sidobord - sängbord stål mahogany red
  Sidobordet från ferm LIVING har en cylinderformad design med tre hjul och hyllplan för mångsidig användning. Det är tillverkat av pulverlackerat stål i olika färger att välja mellan. Eve sidobord passar i alla rum i hemmet och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Finns i flera färger. Tillverkat i Italien. Om sidobordet från ferm LIVING- Finns i flera färger.- Tillverkat i Italien.- Höjd: 530 mm.- Diameter: 400 mm.- Eve sidobord från Ferm Living med en funktionell, mångsidig design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Det är gjort av pulverlackerat stål i olika färger och har en cylindrisk form med tre hyllplan och hjul. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Pouf Wool Boucle- Off-white Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Ullbouclé Off-White - 1104265046

  ferm living rico pouf wool boucle- off-white sittpuff - sittsäckar & sittpuffar ullbouclé off-white - 1104265046
  Rico Pouf Wool Boucle- Off-white sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Pouf Wool Boucle - Off-white uppskattas för den eleganta designen.- Rico Pouf Wool Boucle - Off-white är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Sittsäckar & Sittpuffar i Ullbouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster Sand - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Sand - 100256204

  ferm living rico brushed divan vänster sand - hörnsoffor & divansoffor polyester sand - 100256204
  Rico Brushed divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Sand Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Höger Off-white - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Off-White - 1101481768

  ferm living rico brushed divan höger off-white - hörnsoffor & divansoffor polyester off-white - 1101481768
  Rico Brushed divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Pasadena Dagbädd Sand/svart 80x190 Cm - Dagbäddar & Liggfåtöljer Linne Svart - 1104263006

  ferm living turn pasadena dagbädd sand/svart 80x190 cm - dagbäddar & liggfåtöljer linne svart - 1104263006
  Dagbädd med en unik, elegant design med en randig, stilren klädsel perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Underrede i svart pulverlackerat stål med ett elegant uttryck. Bra att veta om Turn Pasadena dagbädd - Underrede i elegant, pulverlackerat stål.- Bredd: 1900 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm.- Turn Pasadena uppskattas för den randiga, stilrena klädseln. Vi har valt ut Svart Dagbäddar & Liggfåtöljer i Linne från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Sand

  ferm living rico boucle divan höger - hörnsoffor & divansoffor bouclé sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Staffa Pall Ivory - Sängbord Betong Off-White - 1104267968

  ferm living staffa pall ivory - sängbord betong off-white - 1104267968
  En unik möbel med konstnärlig design och organisk form som sprider estetik i alla utrymmen. Tillverkad av stålfast glasfiberarmerad betong med en innovativ gjutningsprocess, ger den en unik och exklusiv finish som kommer få vem som helst att snegla en extra gång. Funktionaliteten är en av Staffa-pallens stora fördelar. Perfekt för att användas som en extra sittplats när du har gäster, som ett stiligt sidobord för böcker och kaffekoppen, eller kanske som fotpall när du vill kicka tillbaka och koppla av. Dess robusthet och hållbarhet gör den idealisk för både inom- och utomhusbruk. Tillverkad i Vietnam. Bra att veta om Staffa pall - Staffa uppskattas för den organiska formen.- Pall i betong.- Tillverkad i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Off-White Sängbord i Betong från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Staffa Pall Ivory - Sängbord Betong Off-White

  ferm living staffa pall ivory - sängbord betong off-white
  Pall från ferm LIVING med en konstnärlig design med en organisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den är tillverkad av glasfiberarmerad betong med en innovativ gjutningsprocess för en unik och exklusiv finish. Staffa-kollektionen är inspirerad av unika, vulkaniska klippformationer som finns på ön Staffa i Skottland. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från ferm LIVING- Staffa uppskattas för den organiska formen.- Tillverkad i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk.- Pall i betong. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Edre Skrivbord Mörkbrun - Skrivbord Furu Mörkbrun - 1104268306

  ferm living edre skrivbord mörkbrun - skrivbord furu mörkbrun - 1104268306
  Edre skrivbord från ferm LIVING med en elegant, modern design i mörkbetsad furu med bra förvaring, perfekt för ditt hemmakontor. Varje sida har flera inbyggda hyllor med en unik design som ger illusionen av flytande hyllor för en cool look. Bra att veta om Edre skrivbord - Edre uppskattas för den eleganta designen.- Tillverkat i Litauen.- Flera hyllor för enkel förvaring.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut Mörkbrun Skrivbord i Furu från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Extend. X2 Bord Svart - Matbord & Barbord Bok Svart - 1104268281

  ferm living bevel extend. x2 bord svart - matbord & barbord bok svart - 1104268281
  Bevel Extend. x2 bord från ferm LIVING med en utdragbar design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben. Det har två medföljande iläggsskivor. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Bevel Extend. x2 bord - Längd: 1170-2170 mm.- Höjd: 730 mm.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Bok från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Buur Loungestol Off-white - Fåtöljer Bouclé Off-White - 1104268370

  ferm living buur loungestol off-white - fåtöljer bouclé off-white - 1104268370
  Buur loungestol från ferm LIVING med en komfortabel design med eleganta, rundade former med en härlig, mjuk komfort, vackra, böjda armstöd och högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för rofyllda stunder. Perfekt i vilket rum som helst. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 900 mm.- Höjd: 915 mm.- Längd: 680 mm.- 100% fårskinn.- Ingår i serien Lodge. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Tarn Matbord Mörkbetsad Bok - Matbord & Barbord Massiv Bok Mörkbrun - 1104268363

  ferm living tarn matbord mörkbetsad bok - matbord & barbord massiv bok mörkbrun - 1104268363
  Tarn matbord från ferm LIVING med en unik, vacker bordsskiva i Mörkbetsad bok med mjuka, organiska, rundade former och kontrasterande, breda, linjära ben perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Tarn matbord - W: 220 x H: 73 x D: 118,5 cm Vi har valt ut Mörkbrun Matbord & Barbord i Massiv bok från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Tarn Matbord Ø115 Cm - Matbord & Barbord Bok Mörkbrun

  ferm living tarn matbord ø115 cm - matbord & barbord bok mörkbrun
  Matbord från ferm LIVING med en unik, vacker bordsskiva i Mörkbetsad bok med en rund, organisk form och kontrasterande, breda, linjära ben. Perfekt för matsalen eller köket. Om matbordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Ø115 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm - Matbord & Barbord Ek Vitoljad Ek

  ferm living bevel bord ø117 cm - matbord & barbord ek vitoljad ek
  Bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Grande Duo Soffbord 133x70 Cm - Soffbord Travertin Cashmere

  ferm living distinct grande duo soffbord 133x70 cm - soffbord travertin cashmere
  Soffbord från ferm LIVING i travertin med en naturlig, strukturerad yta för att göra varje möbel unik med en elegant design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Om soffbordet från ferm LIVING- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1330 mm.- Djup: 700 mm. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm - Matbord & Barbord Ek White Oiled Beech

  ferm living bevel bord ø117 cm - matbord & barbord ek white oiled beech
  Bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Haze Vitrinskåp Räfflat 155x70 Cm - Skåp & Vitrinskåp Glas Cashmere

  ferm living haze vitrinskåp räfflat 155x70 cm - skåp & vitrinskåp glas cashmere
  Haze Vitrinskåp Räfflat Glas 155x70 cm från Ferm Living är en elegant och modern möbel som passar perfekt för att visa upp dina favoritföremål och prydnadssaker. Skåpet är tillverkat av räfflat glas och har en stilren design som ger en luftig känsla till rummet. Om Haze Vitrinskåp Räfflat Glas 155x70 cm: Tillverkat av högkvalitativt räfflat glas Stilren och modern design Generösa mått på 155x70 cm ger gott om utrymme för exponering Den unika cashmere-färgade tonen ger en varm och inbjudande känsla Haze Vitrinskåp Räfflat Glas 155x70 cm är perfekt för de som vill ha en stilren och funktionell möbel för att visa upp sina föremål. Med sin generösa storlek och eleganta design är detta vitrinskåp ett utmärkt val för alla som vill addera en touch av lyx till sitt hem. Om Ferm Living: Ferm Living är ett välkänt varumärke som är känt för sin innovativa design och höga kvalitet. Med fokus på att skapa produkter som förenar form och funktion strävar Ferm Living efter att inspirera till en stilfull och modern livsstil för alla sina kunder. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ferm Living Isola Soffbord 70x100 Cm Natural, - Soffbord Plywood Natural - 1104269015

  ferm living isola soffbord 70x100 cm natural, - soffbord plywood natural - 1104269015
  Dekorativt bord med en organisk form som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Isola soffbord - W: 100 x H: 40 x D: 70 cm- Underbar design.- Organisk form.- Tillverkat av rotting.- Insida i plywood. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Natural Soffbord i Plywood från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Marble Soffbord Large Svart - Soffbord Metall Svart - 9310

  ferm living marble soffbord large svart - soffbord metall svart - 9310
  Soffbordet Marble från Ferm Living är ett otroligt vackert bord i marmor som blir en ögonsten var det än placeras. Det här soffbordet har många användningsområden och passar utmärkt som soffbord framför soffan likväl som intill sängen eller som ett sidobord i hallen. Bordet är tillverkat av exklusiv marmor och pulverlackerad metall, tidlösa material som är lätt att förälska sig i. Eftersom marmor är ett naturmaterial förekommer naturliga variationer i stenen och varje bord blir därmed unikt. Välj mellan svart, vitt eller brunt utförande. Kombinera gärna bordet med den mindre storleken Marble Soffbord Medium från Ferm Living. Skötselråd marmorbord: För att marmorn ska bevara sin ursprungliga yta är det viktigt att bordet behandlas varsamt och att de rekommenderade skötselråden följs noga. Innan bordet börjar användas bör det behandlas med ett skyddande syrfritt vax eller vit vaselinolja. Använd alltid underlägg för varma föremål eller föremål tillverkade av porslin, keramik eller silver som kan skrapa stenens yta. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Marmor är känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Använd alltid specialanpassade rengöringsmedel för marmor och undvik rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Taroli – vad är det?Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.Läs om material och skötselråd här. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Travertine Sidobord Cashmere Ø40 Cm - Soffbord Cashmere - 1104263528

  ferm living travertine sidobord cashmere ø40 cm - soffbord cashmere - 1104263528
  Runt bord med en tidlös design perfekt för en stilren look. Bordsskiva i travertin med en kontrasterande stomme i pulverlackerat stål. Naturligt material med ett unikt, vackert mönster. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Bra att veta om Travertine bord - Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bordet finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cashmere Soffbord från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Distinct Sidobord e - Sidobord & Avlastningsbord Travertin Travertine - 1005342762

  ferm living distinct sidobord e - sidobord & avlastningsbord travertin travertine - 1005342762
  Minimalistiskt sidobord i sandfärgad travertin perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bordsskivor i olika nivåer för att addera en extra dimension till designen. Naturlig yta som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Distinct sidobord - Det här sidobordet ingår i ferm LIVINGs serie Distinct.- Tillverkat av travertin.- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Vacker, naturlig yta.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Finns även som soffbord.- Höjd: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Djup: 350 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Travertine Sidobord & Avlastningsbord i Travertin från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Mineral Soffbord 120x70 Cm Bianco Curia Marmor / - Soffbord Glas Vit - 1101142824

  ferm living mineral soffbord 120x70 cm bianco curia marmor / - soffbord glas vit - 1101142824
  Imponerande soffbord med en handgjord, unik stomme i exklusiv marmor med en ojämn sida för att addera en extra dimension till designen. Slät bordsskiva i glas med en rektangulär form. Kontrasterande look med en modern känsla perfekt för vardagsrummet. Bra att veta om Mineral soffbord - 120x70 cm- Ingår i serien Mineral.- Kontrasterande design.- Slät bordsskiva i glas.- Handgjord stomme med en ojämn yta för att göra varje möbel unik.- Maxvikt : 35 kg.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Längd: 1200 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 250 mm.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Soffbord i Glas från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Travertine Soffbord Cashmere Ø70,5 Cm - Soffbord Cashmere - 1104263527

  ferm living travertine soffbord cashmere ø70,5 cm - soffbord cashmere - 1104263527
  Runt bord med en tidlös design perfekt för en stilren look. Bordsskiva i travertin med en kontrasterande stomme i pulverlackerat stål. Naturligt material med ett unikt, vackert mönster. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Bra att veta om Travertine bord - Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bordet finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cashmere Soffbord från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Distinct Soffbord Kalksten Sand - Soffbord Travertin Sand - 1005362762

  ferm living distinct soffbord kalksten sand - soffbord travertin sand - 1005362762
  Minimalistiskt soffbord i travertin med en arkitektonisk känsla. Bordsskivor i olika nivåer med ett vackert, unikt mönster. Elegant material som aldrig går ur tiden. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Distinct soffbord - 100x55 cm- Det här soffbordet ingår i ferm LIVINGs serie Distinct.- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Finns även som matchande sidobord.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sand Soffbord i Travertin från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Post Soffbord Smoked Oak Star Ø65 x 41.4 Cm / Small - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Rökt Ek - 1104264475

  ferm living post soffbord smoked oak star ø65 x 41.4 cm / small - sidobord & avlastningsbord mdf rökt ek - 1104264475
  Post soffbord från ferm LIVING med en rund, rökfärgad bordsskiva i ekfanér med vackra detaljer och en stjärnformad yta. Det är tillverkat i Bulgarien och har en kärna i MDF och tre cylindriska, stabila ben. Bra att veta om Post soffbord - Vacker bordsskiva i ekfanér med en stjärnformad yta.- Kärna i MDF.- Tre robusta ben med en stabil cylinderform.- Soffbordet finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Rökt Ek Sidobord & Avlastningsbord i MDF från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Feve Skrivbord Valnöt - Skrivbord Massiv Valnöt - 1104264991

  ferm living feve skrivbord valnöt - skrivbord massiv valnöt - 1104264991
  Oljat Feve skrivbord från ferm LIVING med en organisk design i europeiskt, FSC-certifierat valnötsträ med elliptiska former. Det har en elegant siluett med ett välbalanserat uttryck och en kompakt storlek perfekt för platser med begränsat utrymme. Bra att veta om Feve skrivbord - Tillverkat av valnötsträ.- Oljad finish.- Organisk design.- Elliptiska former.- Kompakt storlek perfekt för platser med begränsat utrymme.- Bredd: 1170 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 730 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. FSC-certifierat. Vi har valt ut Valnöt Skrivbord i Massiv Valnöt från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Insert Sidobord Svart - Soffbord Trä Svart - 9891

  ferm living insert sidobord svart - soffbord trä svart - 9891
  Insert sidobord från Ferm Living. Gjort i massivt askträ. Bordet uttrycker ett möte mellan den massiva cylinderbasen och det lätta ovala topskivan, till synes svävande över den smala geometriska sammanfogningen. Bordet blir ett subtilt konstverk i ditt vardagsrum, storleken gör det perfekt för både små och stora rum. Vi har valt ut Svart Soffbord i Trä från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Sidobord Insert Natur

  ferm living sidobord insert natur
  Sidobordet Insert från danska Ferm Living är tillverkad av massiv ask. Bordet har en robust men ändå skulpturell form. Mötet mellan den tunga cylinderbasen och den lätta ovala toppen, som till synes svävar på den lilla, gör bordet till ett subtilt konstverk i ditt hem. Storleken gör sidobordet perfekt för rum i alla storlekar. Insert sidobord finns i naturfärgad och svartbetsad ask.
 • Ferm Living Marble Soffbord Large - Soffbord Metall Svart

  ferm living marble soffbord large - soffbord metall svart
  Marmorbord från Ferm Living. Ett elegant bord med skiva av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Miru Glasmonter - Skåp & Vitrinskåp Mässing Mörkbetsad Ek

  ferm living miru glasmonter - skåp & vitrinskåp mässing mörkbetsad ek
  Glasmontern från ferm LIVING har en elegant design med dekorativ förvaring, stapelbar funktion och en öppningsbar dörr. Den har en vacker ram i ek. Glasmontern har sidor i glas. Om glasmontern från ferm LIVING- Tillverkad av ek, klarglas och mässing.- Vikt: 7 kg.- Kombinera glasmontern med Miru botten från ferm LIVING.- Glasmontern finns i olika färger.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Storlek: 40 x 42 x 40 cm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för glasmontern- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ferm Living Post Soffbord Smoked Oak Star Ø100 x 33.4 Cm / Large - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Rökt Ek

  ferm living post soffbord smoked oak star ø100 x 33.4 cm / large - sidobord & avlastningsbord mdf rökt ek
  Soffbordet från ferm LIVING har en rund, rökfärgad bordsskiva i ekfanér med vackra detaljer och en stjärnformad yta. Det har en kärna i MDF. Bordet har tre cylindriska, stabila ben. Om soffbordet från ferm LIVING- Vacker bordsskiva i ekfanér med en stjärnformad yta.- Kärna i MDF.- Tre robusta ben med en stabil cylinderform.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Bulgarien Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Sill Skåp Cashmere Lågt - Skåp & Vitrinskåp Mdf Kashmir

  ferm living sill skåp cashmere lågt - skåp & vitrinskåp mdf kashmir
  Skåpet från ferm LIVING har en stilfull design i målad MDF med en stilren förvaring och en tidlös look perfekt för alla hem. Det har vackra dörrar med dekorativa räfflor. Det har höga kanter ovantill med rundade, eleganta hörn. Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet. Om skåpet från ferm LIVING - Tillverkat av MDF med en målad finish.- Dekorativa dörrar med en räfflad textur.- Härlig, ljus färg.- Höga kanter upptill med rundade hörn.- Finns även som ett högt skåp.- Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet.- Storlek: 70 x 110 x 40 cm.- Vikt: 45 kg. Skötselråd för skåpet - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ferm Living Kona Sidobord Naturlig Ek H20 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Neutral Ek

  ferm living kona sidobord naturlig ek h20 cm - sidobord & avlastningsbord ekfanér neutral ek
  Sidobord från ferm LIVING med en minimalistisk design i FSC-certifierad ekfanér med en lite lägre höjd för en sofistikerad och elegant touch. Det är rektangulärt och lackerat och har en bra yta för snygg förvaring. Om sidobordet från ferm LIVING- L: 138 x H: 20 x W: 34 cm- Det här sidobordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Kona.- Lågt bord.- Inspirerad av japansk design.- Tillverkat av ekfanér.- FSC-certifierat.- Kärna i MDF.- Kan även användas som ett soffbord. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Travertin Travertine

  ferm living distinct sidobord - sidobord & avlastningsbord travertin travertine
  Sidobordet från ferm LIVING har en minimalistisk design i travertin med två bordsskivor i olika nivåer och vackra vinklar. Det har en vacker yta med en harmonisk färg perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Om sidobordet från ferm LIVING- Tillverkat av travertin.- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Vacker, naturlig yta.- Finns även som soffbord.- Det här sidobordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Distinct.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Djup: 350 mm. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Isola Bord Med Förvaring 46x50 Cm Rotting - Sidobord & Avlastningsbord Mdf Natural

  ferm living isola bord med förvaring 46x50 cm rotting - sidobord & avlastningsbord mdf natural
  Bordet från ferm LIVING har en vacker utsida i rotting med en organisk form som harmoniskt smälter in i hemmet och en avtagbar bordsskiva perfekt för snygg förvaring. Det har ett generöst utrymme perfekt för förvaring av olika saker. Underbar design med en praktisk funktion perfekt för sovrummet och för barnrummet. Tillverkat i Indonesien. Om bordet från ferm LIVING- Tillverkat av rotting.- Insida i MDF och plywood.- Integrerad förvaring.- Organisk form.- Vikt: 3.2 kg.- Tillverkat i Indonesien.- Certifiering: CE. Bordets mått:- Höjd: 460 mm.- Bredd: 500 mm.- Djup: 350 mm.- Kapacitet: 350 cl.- 46x50 cm Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Haze Vitrinskåp Räfflat 155x70 Cm Cashmere - Skåp & Vitrinskåp Glas Cashmere - 100569693

  ferm living haze vitrinskåp räfflat 155x70 cm cashmere - skåp & vitrinskåp glas cashmere - 100569693
  Bra att veta om Haze vitrinskåp - Ingår i serien Haze.- Vackra glasdörrar med en räfflad struktur.- Tunn ram.- Vitrinskåpet finns i olika färgval. Vitrinskåpets medföljande tillbehör:- 2 hyllplan i metall.- Väggfästen.- Justerbara fötter. Skänkens mått:- Höjd: 1550 mm.- Bredd: 700 mm.- Djup: 320 mm. Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Rengör med en fuktig trasa. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Vi har valt ut Cashmere Skåp & Vitrinskåp i Glas från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Loungefåtölj Louisiana Sand / Svart - Fåtöljer Textil Svart - 1104264653

  ferm living rico loungefåtölj louisiana sand / svart - fåtöljer textil svart - 1104264653
  Rico loungefåtölj från ferm LIVING med en exklusiv design med en grafisk klädsel och en unik, kurvad form för bästa komfort perfekt för det moderna hemmet. Den har en stomme i trä och stål och en texturerad klädsel med en randig look för att addera en extra dimension till designen. Design av Ferm Living och Louisiana Museum of Modern Art. Tillverkad i Italien. Bra att veta om Rico loungefåtölj - Ingår i serien Rico.- Dansk design.- Exklusivt samarbete.- Randig klädsel.- Martindale: 30000.- Finns även som en matchande 2-sitssoffa. Klädselns material:- 34% linne.- 27% viskos.- 17% polyester.- 12% bomull.- 2% akryl. Fåtöljens mått:- Djup: 815 mm.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Dammsugning rekommenderas regelbundet. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Textil från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Loungefåtölj Louisiana Sand / - Fåtöljer Textil Svart

  ferm living rico loungefåtölj louisiana sand / - fåtöljer textil svart
  Rico Loungefåtölj Louisiana från Ferm Living är en stilren och modern fåtölj som passar perfekt i både hemmets vardagsrum eller i en lounge-miljö. Den är designad för att erbjuda både komfort och elegans. Om Rico Loungefåtölj Louisiana Sand / Svart: Tillverkad i högkvalitativt material för långvarig hållbarhet. Färgkombinationen i sand och svart ger en sofistikerad och tidlös estetik. Den ergonomiska designen ger en bekväm sittyta som inbjuder till avslappning. Rico Loungefåtölj Louisiana är perfekt för den designmedvetna kunden som uppskattar både stil och komfort. Dess moderna look och bekväma egenskaper gör den till det självklara valet för avkoppling efter en lång dag. Om Ferm Living: Ferm Living är ett varumärke känt för sin innovativa design och höga kvalitet. Med fokus på att erbjuda produkter som smälter samman funktionalitet och estetik, strävar Ferm Living efter att skapa inspirerande inredningsdetaljer för det moderna hemmet Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Soffbord 100x55 Cm Mörkbrun - Soffbord Travertin Mörkbrun - 1104267696

  ferm living distinct soffbord 100x55 cm mörkbrun - soffbord travertin mörkbrun - 1104267696
  Minimalistiskt soffbord i travertin med en arkitektonisk känsla. Bordsskivor i olika nivåer med ett vackert, unikt mönster. Elegant material som aldrig går ur tiden. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Distinct soffbord - 100x55 cm- Det här soffbordet ingår i ferm LIVINGs serie Distinct.- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Finns även som matchande sidobord.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkbrun Soffbord i Travertin från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Sill Cupboard - Tall - Dark Stained Oak - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Mörkbetsad Ek - 1104266444

  ferm living sill cupboard - tall - dark stained oak - skåp & vitrinskåp ekfanér mörkbetsad ek - 1104266444
  Sill skåp från ferm LIVING med en stilfull design i målad MDF med en iögonfallande höjd och en tidlös look perfekt för alla hem. Det har vackra dörrar med dekorativa räfflor och höga kanter ovantill med rundade, eleganta hörn. Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet. Bra att veta om Sill skåp - Tillverkat av MDF och målad finish.- Dekorativa dörrar med en räfflad textur.- Härlig, light färg.- Höga kanter upptill med rundade hörn.- Finns även som ett lågt skåp.- Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet.- Storlek: 70 x 200 x 40 cm.- Vikt: 74.5 kg. Hur bör du ta hand om skåpet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Tategu Brickbord 22x70 Cm Mörkbrun - Soffbord Ask Mörkbrun - 1104266400

  ferm living tategu brickbord 22x70 cm mörkbrun - soffbord ask mörkbrun - 1104266400
  Tategu är ett brickbord från Ferm Living i FSC-certifierad ask med ett mångsidigt användningsområde. Det är perfekt för att visa upp dina favoritsaker och skapa en tidlös atmosfär i ditt hem. Det har en karboniserad yta som ger träet ett varmt uttryck. Tategu betyder snickerier på japanska, vilket representerar hur brickan har skapats genom en process där träbitar har monterats och sammanfogats, vilket har resulterat i ett detaljerat uttryck. Bra att veta om Tategu brickbord - Tategu uppskattas för det mångsidiga användningsområdet.- Tillverkat av ask. Vi har valt ut Mörkbrun Soffbord i Ask från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Curvature Bord Svart - Sidobord & Avlastningsbord Mässing Svart Mässing - 1104267227

  ferm living curvature bord svart - sidobord & avlastningsbord mässing svart mässing - 1104267227
  Curvature bord från ferm LIVING med en elegant design i mässing med fina detaljer. Perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Bra att veta om Curvature bord - Bordet finns i 2 olika färgval.- Djup: 251 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 435 mm. Vi har valt ut Svart Mässing Sidobord & Avlastningsbord i Mässing från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Eve Sidobord Mahogany Red - Sängbord Stål Mahogany Red - 1104267431

  ferm living eve sidobord mahogany red - sängbord stål mahogany red - 1104267431
  Eve sidobord från Ferm Living med en funktionell, mångsidig design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Det är tillverkat av pulverlackerat stål i olika färger och har en cylindrisk form med tre hyllplan och hjul. Eve sidobord passar i alla rum i hemmet och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Erbjuds i flera färger. Tillverkat i Italien. Bra att veta om sidobordet - Erbjuds i flera färger.- Höjd: 530 mm.- Diameter: 400 mm.- Tillverkat i Italien.- Eve sidobord från Ferm Living med en funktionell, mångsidig design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Det är tillverkat av pulverlackerat stål i olika färger och har en cylindrisk form med tre hyllplan och hjul. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mahogany Red Sängbord i Stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Pond Bord Svart Ø64 Cm - Matbord & Barbord Stål Svart - 1104267559

  ferm living pond bord svart ø64 cm - matbord & barbord stål svart - 1104267559
  Pond är ett bord från Ferm Living för både utomhus och inomhusbruk. Den är tillverkad av pulverlackerat och galvaniserat stål och har en organiskt formad bordsskiva som bildar en oregelbunden, ofullständig cirkel. Justerbara fötter som gör att du kan rikta in basplattan på ojämna ytor. Bordet passar bra för små utrymmen och för användning på en balkong, terrass eller i köket . Bra att veta om Pond bord - Pond uppskattas för den unika bordsskivan.- Pond är också omtyckt för de justerbara fötterna.- Tillverkat av stål.- Bordet finns i olika storlekar.- För inomhus- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Feve Soffbord - Soffbord Valnöt - 1104266418

  ferm living feve soffbord - soffbord valnöt - 1104266418
  Feve soffbord från Ferm Living med en välbalanserad design med en organisk form och elegant siluett. Det är tillverkat av FSC-certifierat, högkvalitativt valnötsträ med justerbara plasttassar för ökad stabilitet. Dess unika design med en rundad bordsskiva och karvade ben framhäver den eleganta siluetten och ger designen ett välbalanserat uttryck. Bra att veta om Feve soffbord - Finns även som ett skrivbord.- Djup: 600 mm.- Höjd: 415 mm.- Längd: 1170 mm.- Certifierad enligt: FSC.- Justerbara plasttassar.- 100% europeiskt valnötsträ. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Valnöt Soffbord i Valnöt från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Vault Sidobord Kashmir - Sidobord & Avlastningsbord Stål Kashmir - 1104267283

  ferm living vault sidobord kashmir - sidobord & avlastningsbord stål kashmir - 1104267283
  Vault är ett sidobord från Ferm Living med en unik form och lyxiga material. Det är ett tidlöst föremål som kan användas i flera generationer. Sidobordet har en bas och ett hyllplan i pulverlackerat stål och en bordsskiva i elegant marmor, perfekt för förvaring av dina favoritböcker eller tidningar. Bra att veta om sidobordet - Vault uppskattas för det sofistikerade uttrycket.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Sidobordet finns i olika färgval.- Tillverkat av marmor och stål. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Vi har valt ut Kashmir Sidobord & Avlastningsbord i Stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Sill Cupboard - Low - Dark Stained Oak - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Mörkbetsad Ek - 1104266443

  ferm living sill cupboard - low - dark stained oak - skåp & vitrinskåp ekfanér mörkbetsad ek - 1104266443
  Sill skåp från ferm LIVING med en stilfull design i målad MDF med en stilren förvaring och en tidlös look perfekt för alla hem. Det har vackra dörrar med dekorativa räfflor och höga kanter ovantill med rundade, eleganta hörn. Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet. Bra att veta om Sill skåp - Tillverkat av MDF med en målad finish.- Dekorativa dörrar med en räfflad textur.- Härlig, ljus färg.- Höga kanter upptill med rundade hörn.- Finns även som ett högt skåp.- Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet.- Storlek: 70 x 110 x 40 cm.- Vikt: 45 kg. Hur bör du ta hand om skåpet? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rum Loungefåtölj Natur - Fåtöljer Furu Natural - 1104267723

  ferm living rum loungefåtölj natur - fåtöljer furu natural - 1104267723
  Vi introducerar Rum lounge chair från ferm LIVING, ett mästerverk som kombinerar komfort med slående design. Stolen har en robust ram tillverkad av mörkbetsad, FSC-certifierad furu och har en brutalistisk estetik. De imponerande, höga armstöden ger en känsla av ombonad ensamhet, perfekt för de lugna stunderna av avkoppling. Rum-stolen ser inte bara bra ut, den känns också otroligt bra. De lyxigt stora, taktila dynorna omsluter dig och ger oslagbar komfort. Bra att veta om Rum loungefåtölj - Tillverkad av furu.- Rum uppskattas för den mysiga, bekväma känslan.- Rum är också omtyckt för de hållbara materialen.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Natural Fåtöljer i Furu från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Bänk White Oiled Beech - Bänkar Bok White Oiled Beech - 1104267441

  ferm living bevel bänk white oiled beech - bänkar bok white oiled beech - 1104267441
  Bevel bänk från ferm LIVING med en mångsidig design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Bevel bänk - Djup: 350 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut White Oiled Beech Bänkar i Bok från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Distinct Sidobord Mörkbrun - Sidobord & Avlastningsbord Travertin Mörkbrun - 1104267698

  ferm living distinct sidobord mörkbrun - sidobord & avlastningsbord travertin mörkbrun - 1104267698
  Minimalistiskt sidobord i sandfärgad travertin perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bordsskivor i olika nivåer för att addera en extra dimension till designen. Naturlig yta som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Distinct sidobord - Det här sidobordet ingår i ferm LIVINGs serie Distinct.- Tillverkat av travertin.- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Vacker, naturlig yta.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Finns även som soffbord.- Höjd: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Djup: 350 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkbrun Sidobord & Avlastningsbord i Travertin från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Pond Bord Svart Ø88 Cm - Matbord & Barbord Stål Svart - 1104267561

  ferm living pond bord svart ø88 cm - matbord & barbord stål svart - 1104267561
  Pond är ett bord från Ferm Living för både utomhus och inomhusbruk. Den är tillverkad av pulverlackerat och galvaniserat stål och har en organiskt formad bordsskiva som bildar en oregelbunden, ofullständig cirkel. Justerbara fötter som gör att du kan rikta in basplattan på ojämna ytor. Bordet passar bra för små utrymmen och för användning på en balkong, terrass eller i köket . Bra att veta om Pond bord - Pond uppskattas för den unika bordsskivan.- Pond är också omtyckt för de justerbara fötterna.- Tillverkat av stål.- Bordet finns i olika storlekar.- För inomhus- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Pylo Bord 100x160 Cm Mörkbetsad - Matbord & Barbord Ek Mörkbetsad Ek - 1104267682

  ferm living pylo bord 100x160 cm mörkbetsad - matbord & barbord ek mörkbetsad ek - 1104267682
  Pylo är ett matbord i FSC-certifierad massiv ek med en unik siluett och ett skulpturalt uttryck som ger värme och karaktär till ditt hem. Den har ett praktiskt hopfällbart blad på ena sidan som ger extra sittplatser när det är uppfällt. Den här sofistikerade och moderna designen kommer garanterat att bli ett iögonfallande inslag i din matsal. Bra att veta om Pylo bord - Pylo uppskattas för den unika designen.- Pylo är också omtyckt för det hållbara materialet.- Förlängningsbar bordsskiva.- Tillverkat av massiv ek.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Mineral Bord - Sidobord & Avlastningsbord Glas Vit - 1104267638

  ferm living mineral bord - sidobord & avlastningsbord glas vit - 1104267638
  Mineral bord från Ferm Living med en avskalad formgivning med naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den släta, rektangulära glasskivan är placerad på en bas av två stenblock med ett rått utseende. Bordet är ett stilfullt och tidlöst tillägg till varje hem. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Bra att veta om Mineral bord - Mineral bord från Ferm Living med en avskalad formgivning med naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet.- Harmonisk design.- Två avskalade block i marmor.- Rektangulär bordsskiva.- Maxvikt : 35 kg. Hur bör du ta hand om bordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Sidobord & Avlastningsbord i Glas från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Bänk - Bänkar Bok White Oiled Beech

  ferm living bevel bänk - bänkar bok white oiled beech
  Bänk från ferm LIVING med en mångsidig design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om bänken från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Djup: 350 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rum Loungefåtölj Natur - Fåtöljer Furu Natural

  ferm living rum loungefåtölj natur - fåtöljer furu natural
  Loungefåtölj från ferm LIVING med en bekväm, vacker design med inspiration från brutalismen. Den har en massiv ram i mörkbetsad, FSC-certifierad furu med höga, effektfulla armstöd för att skapa en mysig atmosfär. Loungefåtöljen har stora, taktila kuddar för optimal komfort. Om loungefåtöljen från ferm LIVING- Rum uppskattas för den mysiga, bekväma känslan.- Rum är också omtyckt för de hållbara materialen.- Tillverkad av furu.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för loungefåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Vault Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Stål Kashmir

  ferm living vault sidobord - sidobord & avlastningsbord stål kashmir
  Sidobordet från ferm LIVING har en elegant, funktionell design med en bågformad bas i pulverlackerat stål och en bordsskiva i marmor. Det har ett hyllplan i mitten perfekt för förvaring av tidningar eller böcker. Om sidobordet från ferm LIVING- Vault uppskattas för det sofistikerade uttrycket.- Tillverkat av marmor och stål.- Sidobordet finns i olika färger.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för sidobordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Sill Cupboard - Low - Dark Stained Oak - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Mörkbetsad Ek

  ferm living sill cupboard - low - dark stained oak - skåp & vitrinskåp ekfanér mörkbetsad ek
  Skåpet från ferm LIVING har en stilfull design i målad MDF med en stilren förvaring och en tidlös look perfekt för alla hem. Det har vackra dörrar med dekorativa räfflor. Det har höga kanter ovantill med rundade, eleganta hörn. Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet. Om skåpet från ferm LIVING - Tillverkat av MDF med en målad finish.- Dekorativa dörrar med en räfflad textur.- Härlig, ljus färg.- Höga kanter upptill med rundade hörn.- Finns även som ett högt skåp.- Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet.- Storlek: 70 x 110 x 40 cm.- Vikt: 45 kg. Skötselråd för skåpet - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ferm Living Pond Bord Ø88 Cm - Matbord & Barbord Stål Svart

  ferm living pond bord ø88 cm - matbord & barbord stål svart
  Bordet från ferm LIVING har en lugn design i pulverlackerat, galvaniserat stål perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har en bordsskiva med en organisk form och en diskret pelare vid basen. Bordet har justerbara fötter för ojämna ytor. Om bordet från ferm LIVING- Pond uppskattas för den unika bordsskivan.- Pond är också omtyckt för de justerbara fötterna.- Tillverkat av stål.- Bordet finns i olika storlekar.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Sill Cupboard - Tall - Dark Stained Oak - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Mörkbetsad Ek

  ferm living sill cupboard - tall - dark stained oak - skåp & vitrinskåp ekfanér mörkbetsad ek
  Skåpet från ferm LIVING har en stilfull design i målad MDF med en iögonfallande höjd och en tidlös look perfekt för alla hem. Det har vackra dörrar med dekorativa räfflor. Det har höga kanter ovantill med rundade, eleganta hörn. Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet. Om skåpet från ferm LIVING- Tillverkat av MDF och målad finish.- Dekorativa dörrar med en räfflad textur.- Härlig, light färg.- Höga kanter upptill med rundade hörn.- Finns även som ett lågt skåp.- Montera med medföljande väggfästen för garanterad säkerhet.- Storlek: 70 x 200 x 40 cm.- Vikt: 74.5 kg. Skötselråd för skåpet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rink Bord 90x240 Cm - Matbord & Barbord Mdf Eggshell

  ferm living rink bord 90x240 cm - matbord & barbord mdf eggshell
  Bordet från ferm LIVING har en elegant design i FSC-certifierad MDF med en färgad, högblank finish. Det har en arketypisk form med mjuka, rundade kanter. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från ferm LIVING- Färgad, högblank finish.- Tillverkat av MDF.- Bordet finns i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Använd alltid underlägg eller andra skyddande föremål med en mjuk yta. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Tategu Brickbord 22x70 Cm - Soffbord Ask Mörkbrun

  ferm living tategu brickbord 22x70 cm - soffbord ask mörkbrun
  Brickbordet från ferm LIVING har en mångsidig, vacker design i FSC-certifierad ask med en karboniserad yta perfekt för att visa upp dina favoritsaker. Om brickbordet från ferm LIVING- Tategu uppskattas för det mångsidiga användningsområdet.- Tillverkat av ask. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Curvature Bord - Sidobord & Avlastningsbord Mässing Svart Mässing

  ferm living curvature bord - sidobord & avlastningsbord mässing svart mässing
  Bordet från ferm LIVING har en elegant design i mässing med fina detaljer. Perfekt för hallen eller sovrummet. Om bordet från ferm LIVING- Bordet finns i 2 olika färger.- Djup: 251 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 435 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Feve Soffbord - Soffbord Valnöt

  ferm living feve soffbord - soffbord valnöt
  Soffbordet från Ferm Living har en organisk form som skapar en lugn och harmonisk känsla. Det är tillverkat av FSC-certifierat, europeiskt valnötsträ och har justerbara plasttassar för ökad stabilitet. Dess unika design med en rundad bordsskiva och karvade ben framhäver den eleganta siluetten och ger designen ett välbalanserat uttryck. Om soffbordet från Ferm Living- Justerbara plasttassar.- Finns även som ett skrivbord.- Certifiering: FSC.- Djup: 600 mm.- Höjd: 415 mm.- Längd: 1170 mm.- 100% europeiskt valnötsträ. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Vault Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Stål Svart

  ferm living vault sidobord - sidobord & avlastningsbord stål svart
  Sidobordet från ferm LIVING har en elegant, funktionell design med en bågformad bas i pulverlackerat stål och en bordsskiva i marmor. Det har ett hyllplan i mitten perfekt för förvaring av tidningar eller böcker. Om sidobordet från ferm LIVING- Vault uppskattas för det sofistikerade uttrycket.- Tillverkat av marmor och stål.- Sidobordet finns i olika färger.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för sidobordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rink Bord 90x200 Cm - Matbord & Barbord Mdf Eggshell

  ferm living rink bord 90x200 cm - matbord & barbord mdf eggshell
  Bordet från ferm LIVING har en elegant design i FSC-certifierad MDF med en färgad, högblank finish. Det har en arketypisk form med mjuka, rundade kanter. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från ferm LIVING- Färgad, högblank finish.- Tillverkat av MDF.- Bordet finns i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Använd alltid underlägg eller andra skyddande föremål med en mjuk yta. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Travertin Mörkbrun

  ferm living distinct sidobord - sidobord & avlastningsbord travertin mörkbrun
  Sidobordet från ferm LIVING har en minimalistisk design i travertin med två bordsskivor i olika nivåer och vackra vinklar. Det har en vacker yta med en harmonisk färg perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Om sidobordet från ferm LIVING- Tillverkat av travertin.- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Vacker, naturlig yta.- Finns även som soffbord.- Det här sidobordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Distinct.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 500 mm.- Bredd: 595 mm.- Djup: 350 mm. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Extend. X2 Bord White Oiled Beech - Matbord & Barbord Bok Vitoljad Björk

  ferm living bevel extend. x2 bord white oiled beech - matbord & barbord bok vitoljad björk
  Bord från ferm LIVING med en utdragbar design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben och två medföljande iläggsskivor. Perfekt för såväl stora som små utrymmen. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Längd: 1170-2170 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Pond Bord Ø64 Cm - Matbord & Barbord Stål Svart

  ferm living pond bord ø64 cm - matbord & barbord stål svart
  Bordet från ferm LIVING har en lugn design i pulverlackerat, galvaniserat stål perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har en bordsskiva med en organisk form och en diskret pelare vid basen. Bordet har justerbara fötter för ojämna ytor. Om bordet från ferm LIVING- Pond uppskattas för den unika bordsskivan.- Pond är också omtyckt för de justerbara fötterna.- Tillverkat av stål.- Bordet finns i olika storlekar.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Pylo Bord 100x160 Cm - Matbord & Barbord Ek Mörkbetsad Ek

  ferm living pylo bord 100x160 cm - matbord & barbord ek mörkbetsad ek
  Bordet från ferm LIVING har en skulptural design i FSC-certifierad massiv ek med en unik siluett. Det har ett hopfällbart blad för extra sittplatser. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Om bordet från ferm LIVING- Pylo uppskattas för den unika designen.- Pylo är också omtyckt för det hållbara materialet.- Förlängningsbar bordsskiva.- Tillverkat av massiv ek.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Curvature Wall Table- Black Brass Bord - Sidobord & Avlastningsbord Mässing

  ferm living curvature wall table- black brass bord - sidobord & avlastningsbord mässing
  Bordet från ferm LIVING har en elegant design i mässing med fina detaljer. Perfekt för hallen eller sovrummet. Om bordet från ferm LIVING- Bordet finns i 2 olika färger.- Djup: 251 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 435 mm. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Soffbord 100x55 Cm - Soffbord Travertin Mörkbrun

  ferm living distinct soffbord 100x55 cm - soffbord travertin mörkbrun
  Soffbordet från ferm LIVING har en minimalistisk design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Det är tillverkat av sandfärgad travertin med en naturlig yta för att göra varje möbel unik. Om soffbordet från ferm LIVING- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Finns även som matchande sidobord.- Det här soffbordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Distinct.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm.- 100x55 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Mineral Bord - Sidobord & Avlastningsbord Glas Vit

  ferm living mineral bord - sidobord & avlastningsbord glas vit
  Bordet från ferm LIVING har en enkel design med naturliga material som harmoniskt smälter in i hemmet. Det har två block i marmor med en rå, texturerad yta med en rektangulär bordsskiva i glas. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om bordet från ferm LIVING- Harmonisk design.- Två avskalade block i marmor.- Rektangulär bordsskiva.- Mineral bord från Ferm Living med en avskalad formgivning med naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet.- Maxvikt : 35 kg. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Louisiana Sittpuff Sand/svart - Sittsäckar & Sittpuffar Linne Svart - 1104266165

  ferm living rico louisiana sittpuff sand/svart - sittsäckar & sittpuffar linne svart - 1104266165
  Rico Louisiana sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Louisiana uppskattas för den eleganta designen.- Rico Louisiana är också omtyckt för den dekorativa klädseln. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Linne från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Höger Sand - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Sand - 1104264006

  ferm living rico brushed divan höger sand - hörnsoffor & divansoffor polyester sand - 1104264006
  Rico Brushed divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Sand Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Ottoman Boucle Sittpuff Sand - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Sand - 100105204

  ferm living rico ottoman boucle sittpuff sand - sittsäckar & sittpuffar bouclé sand - 100105204
  Rico Ottoman Boucle sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Ottoman Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Sand Sittsäckar & Sittpuffar i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol Sand - Fåtöljer Bouclé Sand - 100223204

  ferm living rico brushed loungestol sand - fåtöljer bouclé sand - 100223204
  Rico Brushed loungestol från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Sand Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Wool Loungestol Off-white - Fåtöljer Bouclé Off-White - 1104265045

  ferm living rico wool loungestol off-white - fåtöljer bouclé off-white - 1104265045
  Rico Wool Bouclé loungestol från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Wool Bouclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Bouclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Natur - Fåtöljer Bomull Natural - 1104264148

  ferm living turn fåtölj natur - fåtöljer bomull natural - 1104264148
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om fåtöljen - Ingår i serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Natural Fåtöljer i Bomull från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Loungestol Sand - Fåtöljer Bouclé Sand - 100106204

  ferm living rico boucle loungestol sand - fåtöljer bouclé sand - 100106204
  Rico Boucle loungestol från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Sand Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Höger Off-white - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Off-White - 1104262986

  ferm living rico boucle divan höger off-white - hörnsoffor & divansoffor bouclé off-white - 1104262986
  Rico Boucle divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Hörnsoffor & Divansoffor i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Wool Loungestol Natur - Fåtöljer Bouclé Natural - 1104265203

  ferm living rico wool loungestol natur - fåtöljer bouclé natural - 1104265203
  Rico Wool Bouclé loungestol från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Wool Bouclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Bouclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Natural Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Kashmir - Fåtöljer Bouclé Off-White - 1104264149

  ferm living turn fåtölj kashmir - fåtöljer bouclé off-white - 1104264149
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om fåtöljen - Ingår i serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Sittpuff Sand - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Sand - 1104264472

  ferm living rico boucle sittpuff sand - sittsäckar & sittpuffar bouclé sand - 1104264472
  Rico Boucle sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Sand Sittsäckar & Sittpuffar i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Sittpuff Off-white - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White - 1104264153

  ferm living rico boucle sittpuff off-white - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white - 1104264153
  Rico Boucle sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Sittsäckar & Sittpuffar i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle Divan Vänster Off-white - Hörnsoffor & Divansoffor Ullbouclé Off-White - 1104265201

  ferm living rico wool boucle divan vänster off-white - hörnsoffor & divansoffor ullbouclé off-white - 1104265201
  Rico Wool Boucle divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Hörnsoffor & Divansoffor i Ullbouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Natur/svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Natural - 1104264150

  ferm living turn boucle sittpuff natur/svart - sittsäckar & sittpuffar bouclé natural - 1104264150
  Turn Boucle sittpuff från ferm LIVING med elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Turn.- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Natural Sittsäckar & Sittpuffar i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Pasadena - Fåtöljer Linne Svart - 1104264169

  ferm living turn fåtölj pasadena - fåtöljer linne svart - 1104264169
  Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om fåtöljen - Ingår i serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Linne från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Ottoman Boucle Sittpuff Off-white - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White - 100105202

  ferm living rico ottoman boucle sittpuff off-white - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white - 100105202
  Rico Ottoman Boucle sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Ottoman Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Sittsäckar & Sittpuffar i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol Varmgrå - Fåtöljer Bouclé Varmgrå - 100223111

  ferm living rico brushed loungestol varmgrå - fåtöljer bouclé varmgrå - 100223111
  Rico Brushed loungestol från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Varmgrå Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Vänster Off-white - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Off-White - 100109202

  ferm living rico boucle divan vänster off-white - hörnsoffor & divansoffor bouclé off-white - 100109202
  Rico Boucle divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Välj mellan olika färger. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket. Vi har valt ut Off-White Hörnsoffor & Divansoffor i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Sand/svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Svart - 1104264207

  ferm living turn boucle sittpuff sand/svart - sittsäckar & sittpuffar bouclé svart - 1104264207
  Turn Boucle sittpuff från ferm LIVING med elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Turn.- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Off-white/kashmir - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White - 1104264151

  ferm living turn boucle sittpuff off-white/kashmir - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white - 1104264151
  Turn Boucle sittpuff från ferm LIVING med elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Turn.- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Sittsäckar & Sittpuffar i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Loungestol Off-white - Fåtöljer Bouclé Off-White - 100106202

  ferm living rico boucle loungestol off-white - fåtöljer bouclé off-white - 100106202
  Rico Boucle loungestol från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Höger Sand - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Sand - 1104263504

  ferm living rico boucle divan höger sand - hörnsoffor & divansoffor bouclé sand - 1104263504
  Rico Boucle divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Sand Hörnsoffor & Divansoffor i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff Varmgrå - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Varmgrå - 100258111

  ferm living rico ottoman sittpuff varmgrå - sittsäckar & sittpuffar polyester varmgrå - 100258111
  Rico Ottoman sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Varmgrå Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff Sand - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Sand - 100258204

  ferm living rico ottoman sittpuff sand - sittsäckar & sittpuffar polyester sand - 100258204
  Rico Ottoman sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Sand Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff Off-white - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Off-White - 100258202

  ferm living rico ottoman sittpuff off-white - sittsäckar & sittpuffar polyester off-white - 100258202
  Rico Ottoman sittpuff från ferm LIVING med elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om sittpuffen - Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster Off-white - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Off-White - 100256202

  ferm living rico brushed divan vänster off-white - hörnsoffor & divansoffor polyester off-white - 100256202
  Rico Brushed divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster Varmgrå - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Varmgrå - 100256111

  ferm living rico brushed divan vänster varmgrå - hörnsoffor & divansoffor polyester varmgrå - 100256111
  Rico Brushed divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Varmgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol Off-white - Fåtöljer Bouclé Off-White - 100223202

  ferm living rico brushed loungestol off-white - fåtöljer bouclé off-white - 100223202
  Rico Brushed loungestol från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Vänster Sand - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Sand - 100109204

  ferm living rico boucle divan vänster sand - hörnsoffor & divansoffor bouclé sand - 100109204
  Rico Boucle divan från ferm LIVING med en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Välj mellan olika färger. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om divanen - Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm.- Ingår i serien Rico.- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket. Vi har valt ut Sand Hörnsoffor & Divansoffor i Bouclé från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Turn Pasadena Dagbädd Sand/ 80x190 Cm - Dagbäddar & Liggfåtöljer Linne Svart

  ferm living turn pasadena dagbädd sand/ 80x190 cm - dagbäddar & liggfåtöljer linne svart
  Dagbädden från ferm LIVING har en elegant design med ett svart underrede i pulverlackerat stål med en bekväm dyna och en högkvalitativ, stilren klädsel perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Om dagbädden från ferm LIVING- Turn Pasadena uppskattas för den randiga, stilrena klädseln.- Underrede i elegant, pulverlackerat stål.- Bredd: 1900 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm. Shoppa Dagbäddar & Liggfåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor bouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Sand/ - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Svart

  ferm living turn boucle sittpuff sand/ - sittsäckar & sittpuffar bouclé svart
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Kashmir - Fåtöljer Bouclé Off-White

  ferm living turn fåtölj kashmir - fåtöljer bouclé off-white
  Fåtölj från ferm LIVING med en stilren design med en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Från serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Fåtöljer Bouclé Sand

  ferm living rico brushed loungestol - fåtöljer bouclé sand
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Loungestol - Fåtöljer Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle loungestol - fåtöljer bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Fåtöljer Bouclé Varmgrå

  ferm living rico brushed loungestol - fåtöljer bouclé varmgrå
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Sand

  ferm living rico boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Loungestol - Fåtöljer Bouclé Off-White

  ferm living rico wool loungestol - fåtöljer bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Wool Bouclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Bouclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Natur/svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Natural

  ferm living turn boucle sittpuff natur/svart - sittsäckar & sittpuffar bouclé natural
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester varmgrå
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Pouf Wool Boucle- Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Ullbouclé Off-White

  ferm living rico pouf wool boucle- sittpuff - sittsäckar & sittpuffar ullbouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Pouf Wool Boucle - Off-white uppskattas för den eleganta designen.- Rico Pouf Wool Boucle - Off-white är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Pasadena - Fåtöljer Linne Svart

  ferm living turn fåtölj pasadena - fåtöljer linne svart
  Fåtölj från ferm LIVING med en stilren design med en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Från serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed divan höger - hörnsoffor & divansoffor polyester sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Ullbouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor ullbouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Loungestol - Fåtöljer Bouclé Sand

  ferm living rico boucle loungestol - fåtöljer bouclé sand
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Varmgrå

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester varmgrå
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed divan höger - hörnsoffor & divansoffor polyester off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Sand

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Loungestol Natur - Fåtöljer Bouclé Natural

  ferm living rico wool loungestol natur - fåtöljer bouclé natural
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Wool Bouclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Bouclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Sand

  ferm living rico ottoman boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Off-White

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff /kashmir - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living turn boucle sittpuff /kashmir - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Fåtöljer Bouclé Off-White

  ferm living rico brushed loungestol - fåtöljer bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living rico ottoman boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Louisiana Sittpuff Sand/ - Sittsäckar & Sittpuffar Linne Svart

  ferm living rico louisiana sittpuff sand/ - sittsäckar & sittpuffar linne svart
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Louisiana uppskattas för den eleganta designen.- Rico Louisiana är också omtyckt för den dekorativa klädseln.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Sand

  ferm living rico boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor bouclé sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Path Hängmatta - Hängmattor Återvunnen Pet Sand

  ferm living path hängmatta - hängmattor återvunnen pet sand
  Hängmattan från ferm LIVING har en handvävd design i återvunnen PET med en bohemisk känsla. Den har en skön, ljusbeige färg med ett slitstarkt material perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om hängmattan från ferm LIVING- Tillverkad av återvunnen plast.- Bohemisk känsla.- Produkten tål utomhusmiljö.- Storlek: 140x320 cm. Skötselråd för hängmattan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Hängmattor och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Path Hängmatta Sand - Hängmattor Återvunnen Pet Sand - 1104263907

  ferm living path hängmatta sand - hängmattor återvunnen pet sand - 1104263907
  Path hängmatta från ferm LIVING med en handvävd design i återvunnen PET med en bohemisk känsla. Den har en skön, ljusbeige färg med ett slitstarkt material perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Bra att veta om Path hängmatta - Tillverkad av återvunnen plast.- Bohemisk känsla.- Produkten tål utomhusmiljö.- Storlek: 140x320 cm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sand Hängmattor i Återvunnen PET från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Staffa Soffbord Ivory - Soffbord Betong Off-White - 1104267970

  ferm living staffa soffbord ivory - soffbord betong off-white - 1104267970
  Med sin unika organiska form, är detta soffbord inte bara en vacker del av din heminredning – det är ett konstverk i sig. Tillverkat ur glasfiberarmerad betong genom en innovativ gjutningsprocess, får varje Staffa bord en exklusiv finish som ingen annan, vilket gör det till en personlig prägel i ditt hem. Men Staffa soffbordet är inte bara snyggt – det är också fantastiskt praktiskt. Ta det utomhus i soliga väder för att skapa en mysig miljö på din terrass eller balkong. Staffa kan utan problem förflyttas inomhus att fungera som ett elegant centrum för din vardagsrumsinredning. Oavsett om du är en stadsperson som vill ha ett trendigt centrum för hemmet, eller en naturälskare som vill ha ett rörligt möbelstycke, är Staffa det perfekta valet för dig. Tillverkat i Vietnam. Bra att veta om Staffa soffbord - Staffa uppskattas för den organiska formen.- Soffbord i betong.- Tillverkat i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Off-White Soffbord i Betong från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Staffa Soffbord 84 Cm Ivory - Soffbord Betong Off-White - 1104268107

  ferm living staffa soffbord 84 cm ivory - soffbord betong off-white - 1104268107
  Med sin unika organiska form, är detta soffbord inte bara en vacker del av din heminredning – det är ett konstverk i sig. Tillverkat ur glasfiberarmerad betong genom en innovativ gjutningsprocess, får varje Staffa bord en exklusiv finish som ingen annan, vilket gör det till en personlig prägel i ditt hem. Men Staffa soffbordet är inte bara snyggt – det är också fantastiskt praktiskt. Ta det utomhus i soliga väder för att skapa en mysig miljö på din terrass eller balkong. Staffa kan utan problem förflyttas inomhus att fungera som ett elegant centrum för din vardagsrumsinredning. Oavsett om du är en stadsperson som vill ha ett trendigt centrum för hemmet, eller en naturälskare som vill ha ett rörligt möbelstycke, är Staffa det perfekta valet för dig. Tillverkat i Vietnam. Bra att veta om Staffa soffbord - Staffa uppskattas för den organiska formen.- Soffbord i betong.- Tillverkat i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk. Vi har valt ut Off-White Soffbord i Betong från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Staffa Soffbord Ivory - Soffbord Betong Off-White

  ferm living staffa soffbord ivory - soffbord betong off-white
  Soffbord från ferm LIVING med en konstnärlig design med en organisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det är tillverkat av glasfiberarmerad betong med en innovativ gjutningsprocess för en unik och exklusiv finish. Staffa-kollektionen är inspirerad av unika, vulkaniska klippformationer som finns på ön Staffa i Skottland. Tillverkat i Vietnam. Om soffbordet från ferm LIVING- Staffa uppskattas för den organiska formen.- Tillverkat i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk.- Soffbord i betong. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Staffa Soffbord 84 Cm Ivory - Soffbord Betong Off-White

  ferm living staffa soffbord 84 cm ivory - soffbord betong off-white
  Soffbord från ferm LIVING med en konstnärlig design med en organisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det är tillverkat av glasfiberarmerad betong med en innovativ gjutningsprocess för en unik och exklusiv finish. Staffa-kollektionen är inspirerad av unika, vulkaniska klippformationer som finns på ön Staffa i Skottland. Tillverkat i Vietnam. Om soffbordet från ferm LIVING- Staffa uppskattas för den organiska formen.- Tillverkat i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk.- Soffbord i betong. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Unda Skänk Mörkbrun - Skänkar & Sideboards Ekfanér Mörkbrun - 1104268382

  ferm living unda skänk mörkbrun - skänkar & sideboards ekfanér mörkbrun - 1104268382
  Unda är ett sidobord från ferm LIVING med en tidlös och robust design, tillverkad av FSC-certifierad mörkbetsad ek med tre dörrar som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Dörrarna är utsmyckade med räfflade handtag som ger en unik känsla till rummet och hyllorna är justerbara för optimal förvaring. Oavsett om din stil är minimalistisk, rustik eller klassisk passar den här skänken alla hem och stilar. Bra att veta om skänken - Unda uppskattas för designen.- Räfflade handtag.- Unda är också omtyckt för den fantastiska förvaringen.- FSC-certifierad och tillverkad av mörkbetsad ek.- 3 dörrar. Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkbrun Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 1104268284

  ferm living bevel bord ø117 cm svart - matbord & barbord ek svart - 1104268284
  Bevel bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Bevel bord - Höjd: 730 mm.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Bänk Svart - Bänkar Bok Svart - 1104268282

  ferm living bevel bänk svart - bänkar bok svart - 1104268282
  Bevel bänk från ferm LIVING med en mångsidig design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Bevel bänk - Djup: 350 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut Svart Bänkar i Bok från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Rum Loungefåtölj Sand / Svart - Fåtöljer Furu Svart - 1104268241

  ferm living rum loungefåtölj sand / svart - fåtöljer furu svart - 1104268241
  Vi introducerar Rum lounge chair från ferm LIVING, ett mästerverk som kombinerar komfort med slående design. Stolen har en robust ram tillverkad av mörkbetsad, FSC-certifierad furu och har en brutalistisk estetik. De imponerande, höga armstöden ger en känsla av ombonad ensamhet, perfekt för de lugna stunderna av avkoppling. Rum-stolen ser inte bara bra ut, den känns också otroligt bra. De lyxigt stora, taktila dynorna omsluter dig och ger oslagbar komfort. Bra att veta om Rum loungefåtölj - Tillverkad av furu.- Rum uppskattas för den mysiga, bekväma känslan.- Rum är också omtyckt för de hållbara materialen.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Furu från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Buur Loungestol Pine - Fåtöljer Sammet Pine - 1104268373

  ferm living buur loungestol pine - fåtöljer sammet pine - 1104268373
  Buur loungestol från ferm LIVING med en komfortabel design med eleganta, rundade former med en härlig, mjuk komfort, vackra, böjda armstöd och högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för rofyllda stunder. Perfekt i vilket rum som helst. Bra att veta om loungestolen - Bredd: 900 mm.- Höjd: 915 mm.- Längd: 680 mm.- 100% fårskinn.- Ingår i serien Lodge. Vi har valt ut Pine Fåtöljer i Sammet från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm White Oiled Beech - Matbord & Barbord Ek White Oiled Beech - 1104268283

  ferm living bevel bord ø117 cm white oiled beech - matbord & barbord ek white oiled beech - 1104268283
  Bevel bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Bevel bord - Höjd: 730 mm.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut White Oiled Beech Matbord & Barbord i Ek från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Dal Piece Bänk Svart - Bänkar Aluminium Svart - 1104267548

  ferm living dal piece bänk svart - bänkar aluminium svart - 1104267548
  Dal Piece bänk från ferm LIVING med en unik, mångsidig design i aluminium med eleganta, skulpturala former perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Dal Piece bänk - Längd: 1000 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 470 mm. Vi har valt ut Svart Bänkar i Aluminium från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Burl Sidobord, - Sidobord & Avlastningsbord Burlwood Natural - 1104268388

  ferm living burl sidobord, - sidobord & avlastningsbord burlwood natural - 1104268388
  Burl sidobord från ferm LIVING med en elegant, mångsidig design med ett unikt, vackert mönster perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det är tillverkat av Vril och har ett dolt förvaringsutrymme med en praktisk, justerbar hylla för olika förvaringsmöjligheter. Bra att veta om Burl sidobord - Burl är också omtyckt för det unika, dekorativa mönstret.- Burl uppskattas för den mångsidiga designen. Vi har valt ut Natural Sidobord & Avlastningsbord i Burlwood från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Pylo Konsolbord Mörkbrun - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mörkbrun - 1104268269

  ferm living pylo konsolbord mörkbrun - sidobord & avlastningsbord massiv ek mörkbrun - 1104268269
  Pylo är ett konsolbord från ferm LIVING med en unik, platsbesparande design i mörkbetsat trä som ger en sofistikerad touch till alla rum. Det har en unik design där ena sidan har ett cylinderformat ben för robust stöd och den andra en platt skiva, vilket skapar en unik visuell look. Bordet är perfekt för små utrymmen som hallen eller sovrummet. Bra att veta om konsolbordet - Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Oljad, mörkbetsad finish.- Iögonfallande design.- FSC-certifierat och tillverkat av ek.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mörkbrun Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Distinct Grande Duo Soffbord 133x70 Cm Cashmere - Soffbord Travertin Cashmere - 1104268310

  ferm living distinct grande duo soffbord 133x70 cm cashmere - soffbord travertin cashmere - 1104268310
  Distinct Grande Duo soffbord från ferm LIVING med en elegant design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Det är tillverkat av travertin med en naturlig, strukturerad yta för att göra varje möbel unik. Bra att veta om Distinct Grande Duo soffbord - Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1330 mm.- Djup: 700 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cashmere Soffbord i Travertin från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Tarn Matbord Ø115 Cm - Matbord & Barbord Bok Mörkbrun - 1104268361

  ferm living tarn matbord ø115 cm - matbord & barbord bok mörkbrun - 1104268361
  Contour matbord från ferm LIVING med en unik, vacker bordsskiva i Mörkbetsad bok med en rund, organisk form och kontrasterande, breda, linjära ben. Bra att veta om Contour matbord - Ø115 cm- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut Mörkbrun Matbord & Barbord i Bok från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm Vitoljad - Matbord & Barbord Ek Vitoljad Ek - 1102732851

  ferm living bevel bord ø117 cm vitoljad - matbord & barbord ek vitoljad ek - 1102732851
  Bevel bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Bevel bord - Höjd: 730 mm.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut Vitoljad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Bevel Extend. X2 Bord - Matbord & Barbord Bok Svart

  ferm living bevel extend. x2 bord - matbord & barbord bok svart
  Bord från ferm LIVING med en utdragbar design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben och två medföljande iläggsskivor. Perfekt för såväl stora som små utrymmen. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Längd: 1170-2170 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Edre Skrivbord - Skrivbord Furu Mörkbrun

  ferm living edre skrivbord - skrivbord furu mörkbrun
  Skrivbord från ferm LIVING i mörkbetsad furu med en modern design med flera hyllor på varje sida för enkel förvaring. Det har ett elegant, funktionellt uttryck perfekt för det moderna hemmakontoret. Om skrivbordet från ferm LIVING- Edre uppskattas för den eleganta designen.- Flera hyllor för enkel förvaring.- Tillverkat i Litauen.- Certifiering: FSC. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm - Matbord & Barbord Ek Svart

  ferm living bevel bord ø117 cm - matbord & barbord ek svart
  Bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Unda Skänk - Skänkar & Sideboards Ekfanér Mörkbrun

  ferm living unda skänk - skänkar & sideboards ekfanér mörkbrun
  Skänk från ferm LIVING i mörkbetsad ek med en vacker, robust design och tre dörrar med räfflade handtag. Den har en tidlös design som aldrig går ur tiden med en fantastisk förvaring och justerbara hyllor för olika förvaringsmöjligheter. Om skänken från ferm LIVING- Unda uppskattas för designen.- Unda är också omtyckt för den fantastiska förvaringen.- Räfflade handtag.- FSC-certifierad och tillverkad av mörkbetsad ek.- 3 dörrar. Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ferm Living Pylo Konsolbord - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mörkbrun

  ferm living pylo konsolbord - sidobord & avlastningsbord massiv ek mörkbrun
  Konsolbord från ferm LIVING med en iögonfallande design i massiv ek med en oljad finish perfekt för platser med begränsat utrymme. Det har en ovanlig look med ett cylinderformat ben och en platt bräda på andra sidan för att ge rummet en sofistikerad och unik estetik. Om konsolbordet från ferm LIVING- Oljad, mörkbetsad finish.- Iögonfallande design.- FSC-certifierat och tillverkat av ek.- Denna produkt levereras omonterad.- Perfekt för platser med begränsat utrymme. Skötselråd för konsolbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Buur Loungestol - Fåtöljer Sammet Pine

  ferm living buur loungestol - fåtöljer sammet pine
  Loungestol från ferm LIVING med en komfortabel design med eleganta, rundade former med en härlig, mjuk komfort, vackra, böjda armstöd och högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för rofyllda stunder. Om loungestolen från ferm LIVING- Från serien Lodge.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 915 mm.- Längd: 680 mm.- 100% fårskinn. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Buur Loungestol - Fåtöljer Bouclé Off-White

  ferm living buur loungestol - fåtöljer bouclé off-white
  Loungestol från ferm LIVING med en komfortabel design med eleganta, rundade former med en härlig, mjuk komfort, vackra, böjda armstöd och högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för rofyllda stunder. Om loungestolen från ferm LIVING- Från serien Lodge.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 915 mm.- Längd: 680 mm.- 100% fårskinn. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Burl Sidobord, - Sidobord & Avlastningsbord Burlwood Natural

  ferm living burl sidobord, - sidobord & avlastningsbord burlwood natural
  Sidobord från ferm LIVING i Vril med en elegant, mångsidig design med ett unikt, vackert mönster perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har ett dolt förvaringsutrymme med en praktisk, justerbar hylla för olika förvaringsmöjligheter. Om sidobordet från ferm LIVING- Burl uppskattas för den mångsidiga designen.- Burl är också omtyckt för det unika, dekorativa mönstret. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Bänk - Bänkar Bok Svart

  ferm living bevel bänk - bänkar bok svart
  Bänk från ferm LIVING med en mångsidig design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om bänken från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Djup: 350 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rum Loungefåtölj Sand / - Fåtöljer Furu Svart

  ferm living rum loungefåtölj sand / - fåtöljer furu svart
  Loungefåtölj från ferm LIVING med en bekväm, vacker design med inspiration från brutalismen. Den har en massiv ram i mörkbetsad, FSC-certifierad furu med höga, effektfulla armstöd för att skapa en mysig atmosfär. Loungefåtöljen har stora, taktila kuddar för optimal komfort. Om loungefåtöljen från ferm LIVING- Rum uppskattas för den mysiga, bekväma känslan.- Rum är också omtyckt för de hållbara materialen.- Tillverkad av furu.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för loungefåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Dal Piece Bänk - Bänkar Aluminium Svart

  ferm living dal piece bänk - bänkar aluminium svart
  Bänk från ferm LIVING med en unik, mångsidig design i aluminium med eleganta, skulpturala former perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Om bänken från ferm LIVING- Längd: 1000 mm.- Bredd: 500 mm.- Höjd: 470 mm. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ferm Living Mineral Matbord Bianco Curia Ø90 Cm - Matbord & Barbord Marmor Vit

  ferm living mineral matbord bianco curia ø90 cm - matbord & barbord marmor vit
  Upptäck elegansen i ditt hem med Mineral Matbord Bianco Curia Marmor Ø90 cm från Ferm Living. Detta stilrena matbord kombinerar skandinavisk design med klassisk marmor, vilket skapar en tidlös möbel som passar perfekt i både moderna och traditionella inredningar. Bordsskivan är utskuren ur äkta Bianco Curia-marmor, vilket ger varje exemplar en unik ådring och karaktär. Dess rundade form gör det till en perfekt mittpunkt i ditt kök eller matsal, skapat för gemensamma måltider och härliga stunder med nära och kära Fakta om Mineral Matbord Bianco Curia Marmor Ø90 cm: Tillverkat av högkvalitativ Bianco Curia-marmor Rund skiva med unik ådring Diameter: 90 cm, perfekt för mindre sällskap Stabil och hållbar konstruktion Lätt att rengöra och underhålla Designen är inte bara estetiskt tilltalande; den är också funktionell Med en diameter på 90 cm erbjuder bordet tillräckligt med plats för ett mindre sällskap utan att kännas trångt. Den stabila konstruktionen garanterar hållbarhet och långvarig användning, medan marmorytan är lätt att rengöra och underhålla. Perfekt för den stilmedvetne som vill ge sitt hem en lyxig touch Produktinformation Med rötterna i Köpenhamn och en passion för detaljrikedom och kvalité, erbjuder Ferm Living ett brett sortiment av produkter som förhöjer ditt hem med stil och funktionalitet Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Mineral Sculptural Sidobord Bianco Curia - Sidobord & Avlastningsbord Marmor Vit

  ferm living mineral sculptural sidobord bianco curia - sidobord & avlastningsbord marmor vit
  Upptäck elegansen i ditt hem med Mineral Sculptural Sidobord Bianco Curia Marmor från Ferm Living. Denna unika möbel är både ett konstverk och ett praktiskt sidobord, perfekt för den stilmedvetna. Med sin mjuka, vita marmoryta och skulpturala form ger den varje rum en sofistikerad känsla. Den noggrant bearbetade marmorstrukturen utstrålar en tidlös skönhet och är perfekt för att placera din favoritvas, en bordslampa eller bara använda som en dekorativ yta. Bordets robusta konstruktion och eleganta estetik gör det till ett utmärkt val för såväl vardagsrum som sovrum. Oavsett var du placerar det, kommer sidobordet att stå som en statement piece och bli ett samtalsämne. Om Mineral Sculptural Sidobord: Elegant design: Sidobordets formgivning kombinerar skulptural estetik med funktionalitet. Högkvalitativ marmor: Tillverkat av Bianco Curia-marmor som ger en lyxig och tålig yta. Mångsidig användning: Perfekt för både dekorativa och praktiska ändamål i olika rum. Tidlös skönhet: Den vita marmorn och den sofistikerade designen garanterar att bordet håller sig aktuellt över tid. Produktinformation: Material: Bianco Curia-marmor Färg: Vit Mått: 35 cm i diameter, 45 cm i höjd Vikt: 34 kg Ferm Living är känt för sin förmåga att kombinera skandinavisk design med hållbara material och funktionalitet. Med rötter i dansk designtradition har Ferm Living etablerat sig som en ledande aktör inom heminredning, där varje produkt skapats med kärlek till detaljer och kvalitet. Välj Ferm Living för en tidlös stil och hållbar estetik i ditt hem Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Feve Skrivbord - Skrivbord Massiv Valnöt

  ferm living feve skrivbord - skrivbord massiv valnöt
  Feve Skrivbord Valnöt från Ferm Living är en stilren och elegant skrivbordslösning för moderna hem och arbetsutrymmen. Det är skapat av Ferm Livings designteam för att erbjuda både funktionalitet och stil i ett och samma möbelstycke Om Feve Skrivbord Valnöt: Tillverkat i hållbart valnötsträ för en varm och exklusiv känsla. Inbyggda förvaringslådor för att hålla arbetsytor organiserade och prylar ur vägen. Tidlös design med rena linjer och minimalistisk estetik. Justerbara ben för att anpassa höjden efter behov. Feve Skrivbord Valnöt är perfekt för hemmakontoret eller arbetsutrymmet, och dess smarta förvaringslösningar gör det till ett utmärkt val för den som värdesätter både form och funktion Om Ferm Living: Ferm Living är känt för sin avantgardistiska design och kvalitetsprodukter som kombinerar funktionalitet med estetik. Med ett fokus på hållbarhet och innovativ design strävar Ferm Living efter att skapa unika och inspirerande inredningslösningar för det moderna hemmet Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Level Soffbord 79x60 Cm Kashmir - Soffbord Pulverlackat Stål Cashmere - 1104267250

  ferm living level soffbord 79x60 cm kashmir - soffbord pulverlackat stål cashmere - 1104267250
  Asymmetriskt soffbord i pulverlackerat stål med en modern känsla perfekt för uteplatsen eller terrassen och för vardagsrummet. Mjuk, rundad form. Två bordsskivor i olika nivåer för att addera en extra dimension till designen. Går att använda både inom- och utomhus. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Level soffbord - 79x60 cm- Ingår i serien Level.- Produkten tål utomhusmiljö.- Kombinera soffbordet med Desert soffa från ferm LIVING.- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Modern, asymmetrisk design.- 2 bordsskivor i olika nivåer.- Vacker, rundad ram.- Längd: 790 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 400 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cashmere Soffbord i Pulverlackat stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Level Sidobord Svart - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Svart - 1104263806

  ferm living level sidobord svart - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål svart - 1104263806
  Level sidobord från ferm LIVING med en asymmetrisk design med ett modernt uttryck. Det är tillverkat av slitstark pulverlackerat stål med en diskret färg och två hyllplan för enkel förvaring. Bra att veta om Level sidobord - Sidobordet finns i 3 olika färgval.- Geometrisk form.- Produkten tål utomhusmiljö. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Desert Dolce Fåtölj Mörk Sand / Svart - Fåtöljer Dark Sand - 1104265433

  ferm living desert dolce fåtölj mörk sand / svart - fåtöljer dark sand - 1104265433
  Elegant fåtölj med en modern, tidlös look och en tålig klädsel perfekt för uteplatsen eller terrassen. Smutsavvisande, vattenresistent klädsel med vattentäta innerkuddar. Rundad stomme i pulverlackerat stål med en rostfri finish. Går att använda både inom- och utomhus. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Desert Dolce fåtölj - Ingår i serien Desert.- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Finns även som matchande soffa.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm. Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Maskintvättas i 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Vi har valt ut Dark Sand Fåtöljer från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Desert Stripe Soffa Cashmere/choklad 3-sits - Bänkar Stål Choklad - 1104267305

  ferm living desert stripe soffa cashmere/choklad 3-sits - bänkar stål choklad - 1104267305
  Elegant soffa med en modern, tidlös look och en tålig klädsel perfekt för uteplatsen eller terrassen. Smutsavvisande, vattenresistent klädsel med vattentäta innerkuddar. Rundad stomme i pulverlackerat stål med en rostfri finish. Går att använda både inom- och utomhus. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Desert Stripe soffa - Ingår i serien Desert.- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Soffan finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om soffan?- Maskintvättas i 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Vi har valt ut Choklad Bänkar i Stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Level Sidobord Cashmere - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Cashmere - 1104263807

  ferm living level sidobord cashmere - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål cashmere - 1104263807
  Level sidobord från ferm LIVING med en asymmetrisk design med ett modernt uttryck. Det är tillverkat av slitstark pulverlackerat stål med en diskret färg och två hyllplan för enkel förvaring. Bra att veta om Level sidobord - Sidobordet finns i 3 olika färgval.- Geometrisk form.- Produkten tål utomhusmiljö. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Cashmere Sidobord & Avlastningsbord i Pulverlackat stål från Ferm Living med stor omsorg.
 • Ferm Living Level Sidobord - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Cashmere

  ferm living level sidobord - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål cashmere
  Sidobordet från ferm LIVING har en asymmetrisk design med ett modernt uttryck. Det är tillverkat av slitstark pulverlackerat stål med en diskret färg och två hyllplan för enkel förvaring. Om sidobordet från ferm LIVING- Geometrisk form.- Sidobordet finns i 3 olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Dolce Fåtölj Mörk Sand / Svart - Fåtöljer Dark Sand

  ferm living desert dolce fåtölj mörk sand / svart - fåtöljer dark sand
  Fåtöljen från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en sandfärgad klädsel med vattenresistenta innerkuddar och ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper. Stolen har en svart, rostfri stomme i pulverlackerat stål perfekt för utomhusbruk. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om fåtöljen från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Finns även som matchande soffa.- Från serien Desert.- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester Skötselråd för fåtöljen- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Level Sidobord Olive - Sidobord & Avlastningsbord Pulverlackat Stål Olivgrön

  ferm living level sidobord olive - sidobord & avlastningsbord pulverlackat stål olivgrön
  Sidobordet från ferm LIVING har en asymmetrisk design med ett modernt uttryck. Det är tillverkat av slitstark pulverlackerat stål med en diskret färg och två hyllplan för enkel förvaring. Om sidobordet från ferm LIVING- Geometrisk form.- Sidobordet finns i 3 olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
ilead