Möbler
www.mobel.se

FDB Møbler möbler

Designstudion FDB Møbler grundades redan 1942 och ledande roll hade arkitekten Børge Mogensen. Det finns många ikoniska möbler som J67 stol eller M7 Sammen fotpall. Här listar vi möblerna från FDB Møbler som tillverkas och säljs idag.

 • Fdb Møbler J52g Gungstol Vit - Gungstolar Bok Vit - J52G310201

  fdb møbler j52g gungstol vit - gungstolar bok vit - j52g310201
  J52G gungstol från FDB möbler med en traditionell design för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har ett luftigt, klassiskt utseende med bekväma armstöd och en generös sits. Gungstolen är tillverkad av lackad massiv bok. Design av Børge Mogensen. Bra att veta om J52G gungstol - Ikonisk design.- Klassisk Windsorstil.- Gediget hantverk.- Uppskattad design.- FSC-certifierat material.- Hög komfort.- Djup: 730 mm.- Bredd: 562 mm.- Höjd: 894 mm.- Design av Børge Mogensen.- Sitthöjd: 430 mm.- Garanti: 10 år. Hur bör du ta hand om gungstolen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Vit Gungstolar i Bok från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C69e Ry Matbord Ø120 Cm - Matbord & Barbord Ek - C69E3001051112

  fdb møbler c69e ry matbord ø120 cm - matbord & barbord ek - c69e3001051112
  C69E Ry från FDB Möbler är högkvalitativt matbord tillverkat av massiv ek. Detta eleganta och minimalistiska bord har en bordsskiva med en oljad finish och en mjukt rundad kant som ger designen sitt unika och genomtänkta uttryck. Bordet är dessutom förlängningsbart med hjälp av iläggsskivor för att smidigt och enkelt kunna anpassas efter situation och behov. Ett bord som därmed platsar i alla hem och miljöer. Design av Nissen & Gehl. Bra att veta om matbordet - Finns med eller utan iläggsskiva- Tillverkat i Europa.- Design av Nissen & Gehl. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C69e Ry Matbord Med 2 Iläggsskivor 120x220 Cm - Matbord & Barbord Ek - C69E2T3001051112

  fdb møbler c69e ry matbord med 2 iläggsskivor 120x220 cm - matbord & barbord ek - c69e2t3001051112
  C69E Ry från FDB Möbler är högkvalitativt matbord tillverkat av massiv ek. Detta eleganta och minimalistiska bord har en bordsskiva med en oljad finish och en mjukt rundad kant som ger designen sitt unika och genomtänkta uttryck. Bordet är dessutom förlängningsbart med hjälp av iläggsskivor för att smidigt och enkelt kunna anpassas efter situation och behov. Ett bord som därmed platsar i alla hem och miljöer. Design av Nissen & Gehl. Bra att veta om matbordet - Finns med eller utan iläggsskiva- Tillverkat i Europa.- Design av Nissen & Gehl. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler J182 3-sitssoffa Zea - 3-sitssoffor Läder Svart

  fdb møbler j182 3-sitssoffa zea - 3-sitssoffor läder svart
  3-sitssoffa från FDB möbler med en enkel, minimalistisk design för att sömlöst smälta in i alla miljöer. Den har tunna, mjukt kurvade armstöd och tre sittplatser. Formgivning av Mogens Koch. Om 3-sitssoffan från FDB möbler- Finns i flera klädslar.- Ben i ek.- Formgivning av Mogens Koch. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fdb Møbler J182 3-sitssoffa Zea Svart - 3-sitssoffor Läder Svart - J1823001100103

  fdb møbler j182 3-sitssoffa zea svart - 3-sitssoffor läder svart - j1823001100103
  3-sitssoffan J182 från FDB möbler är en elegant och minimalistisk soffa som passar i både privata och offentliga miljöer. Med tunna och mjukt kurvade armstöd erbjuder den både stil och komfort. Design av Mogens Koch. Bra att veta om 3-sitssoffan - Erbjuds i flera klädslar.- Ben i ek.- Design av Mogens Koch. Vi har valt ut Svart 3-sitssoffor i Läder från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler F24 Radius Bänk 90 Cm Svart Ek - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Svart Ek - F24L010201

  fdb møbler f24 radius bänk 90 cm svart ek - sidobord & avlastningsbord massiv ek svart ek - f24l010201
  F24 Radius bänk från FDB möbler med en elegant, hållbar, dansk design. Den har en praktisk sittplats ovanpå med en användbar låda undertill för enkel förvaring och slanka, rundade ben med ett luftigt uttryck. Bänken är tillverkad av hållbar, FSC-certifierad massiv ek som bara blir vackrare med åren. Design av Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Bra att veta om F24 Radius bänk - Användbar sittplats.- Tillverkad av massiv ek.- Dansk, hållbar design.- Smart förvaring.- Bänken finns i olika storlekar.- Bänken finns i olika färgval.- Kan även användas som ett bord.- Djup: 450 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Diana Mot & Isabella Bergstrøm.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Ek Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler B98 Bokhylla 50x70 Cm - Vägghyllor & Väggskåp Ek - B98B1601110

  fdb møbler b98 bokhylla 50x70 cm - vägghyllor & väggskåp ek - b98b1601110
  B98 bokhylla från FDB möbler är en stilren och tidlös möbel i ek med fyra fack för smidig och snygg förvaring. Hyllan kan monteras på vägg eller placeras på golvet med den tillhörande sockeln och även byggas på med fler hyllor för att optimeras efter behov. Design av Mogens Koch. Bra att veta om bokhyllan - Tillverkad i Europa.- Design av Mogens Koch. Vi har valt ut Ek Vägghyllor & Väggskåp i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler J182 3-sitssoffa Zea Konjak - 3-sitssoffor Läder Konjak - J1823001100101

  fdb møbler j182 3-sitssoffa zea konjak - 3-sitssoffor läder konjak - j1823001100101
  3-sitssoffan J182 från FDB möbler är en elegant och minimalistisk soffa som passar i både privata och offentliga miljöer. Med tunna och mjukt kurvade armstöd erbjuder den både stil och komfort. Design av Mogens Koch. Bra att veta om 3-sitssoffan - Erbjuds i flera klädslar.- Ben i ek.- Design av Mogens Koch. Vi har valt ut Konjak 3-sitssoffor i Läder från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M19 Sammen Soffbord Utomhus H:47 Cm - Trädgårdsbord Massiv Teak

  fdb møbler m19 sammen soffbord utomhus h:47 cm - trädgårdsbord massiv teak
  Loungebord från FDB möbler i massiv teak med en naturlig finish. Det har en vacker bordsskiva med lätt rundade hörn och stadiga ben. Bordet har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck med en mindre storlek perfekt till balkongen. Formgivning av Thomas E. Alken. Om loungebordet från FDB möbler- Tillverkat av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Bredd: 615 mm.- Längd: 615 mm.- Loungebordet finns i olika storlekar.- Det här loungebordet är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Formgivning av Thomas E. Alken.- Kombinera loungebordet med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- M19 Sammen loungebord från FDB möbler i massiv teak med en oljad finish.- Stilren, dansk design i högkvalitativt material som bara blir vackrare med åren. Skötselråd för loungebordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Trädgårdsbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M19 Sammen Soffbord Utomhus Teak H:33 Cm - Trädgårdsbord Massiv Teak - M19211109

  fdb møbler m19 sammen soffbord utomhus teak h:33 cm - trädgårdsbord massiv teak - m19211109
  Dess tidlösa formspråk smälter in i de flesta miljöer och den nätta storleken gör sig bra för ytor med begränsat utrymme, vilket gör bordet både estetiskt tilltalande och funktionellt. Design av Thomas E. Alken. Bra att veta om M19 Sammen loungebord - Tillverkat av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Bredd: 615 mm.- Längd: 615 mm.- Loungebordet finns i olika storlekar.- Det här loungebordet ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Kombinera loungebordet med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år.- M19 Sammen loungebord från FDB möbler i massiv teak med en oljad finish.- Stilren, dansk design i högkvalitativt material som bara blir vackrare med åren. Hur bör du ta hand om loungebordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Trädgårdsbord i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler J182 3-sitssoffa Zea - 3-sitssoffor Läder Konjak

  fdb møbler j182 3-sitssoffa zea - 3-sitssoffor läder konjak
  3-sitssoffa från FDB möbler med en enkel, minimalistisk design för att sömlöst smälta in i alla miljöer. Den har tunna, mjukt kurvade armstöd och tre sittplatser. Formgivning av Mogens Koch. Om 3-sitssoffan från FDB möbler- Finns i flera klädslar.- Ben i ek.- Formgivning av Mogens Koch. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fdb Møbler J52g Gungstol - Gungstolar Bok Vit

  fdb møbler j52g gungstol - gungstolar bok vit
  Gungstol från FDB möbler med en traditionell design för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har ett luftigt, klassiskt utseende med bekväma armstöd och en generös sits. Gungstolen är tillverkad av lackad massiv bok. Formgivning av Børge Mogensen. Om gungstolen från FDB möbler- Ikonisk design.- Klassisk Windsorstil.- Gediget hantverk.- Uppskattad design.- FSC-certifierat material.- Hög komfort.- Djup: 730 mm.- Bredd: 562 mm.- Höjd: 894 mm.- Formgivning av Børge Mogensen.- Sitthöjd: 430 mm.- 10 års garanti. Skötselråd för gungstolen- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Gungstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C35b Matbord 160 Cm Lackerad - Matbord & Barbord Ek Mattlackerad Ek

  fdb møbler c35b matbord 160 cm lackerad - matbord & barbord ek mattlackerad ek
  Matbord från FDB möbler med en stilren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en stomme i massivt trä med vackra, aningen utställda ben. Matbordet har en elegant bordsskiva som går att få i olika material perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgivning av Poul M. Volther. Om matbordet från FDB möbler- Dansk design med hög kvalitet.- Stilrent, tidlöst utseende.- Matbordet finns i olika storlekar.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 722 mm.- Längd: 1600 mm.- Formgivning av Poul M. Volther.- 6 sittplatser.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Denna produkt levereras omonterad.- 5 års garanti. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler J83b Bänk Naturlig Lackad Ek / Sits Natur - Bänkar Papperssnöre Ek - J83B30011002

  fdb møbler j83b bänk naturlig lackad ek / sits natur - bänkar papperssnöre ek - j83b30011002
  J83B bänk från FDB möbler med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en FSC-certifierad ram i massivt trä med mjuka linjer och ett luftigt utseende och en vacker, handvävd sits i papperssnöre med en traditionell 50-talsstil perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Design av Jørgen Bækmark. Bra att veta om J83B bänk - Uppskattad design.- Gediget hantverk.- Användbar, tidlös modell.- Ram i FSC-certifierat massivt trä.- Bänken finns i olika material.- Kombinera bänken med J80 stolar från FDB möbler.- Djup: 373 mm.- Bredd: 1001 mm.- Höjd: 410 mm.- Design av Jørgen Bækmark.- Sitthöjd: 410 mm.- Garanti: 10 år.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Bänkar i Papperssnöre från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M11 Bänk Med Ryggstöd Utomhus 3-sits Teak - Bänkar Massiv Teak - M1111109

  fdb møbler m11 bänk med ryggstöd utomhus 3-sits teak - bänkar massiv teak - m1111109
  M6 Sammen bänk från FDB möbler i massiv teak med en vacker finish och ett klassiskt uttryck som aldrig går ur tiden. Stilren, dansk design med hög kvalitet som bara blir vackrare med åren. Den har en stadig, solid stomme med en lätt bakåtlutad rygg och armstöd för bästa komfort. Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck. Design av Thomas E. Alken. Bra att veta om bänk - Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Obehandlad, naturlig finish.- Den här bänken ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Bänkar i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C44 Soffbord / Linoleum 60x60 Cm - Soffbord Ek Beige

  fdb møbler c44 soffbord / linoleum 60x60 cm - soffbord ek beige
  Soffbord från FDB möbler med ett minimalistiskt formspråk med traditionella materialval som aldrig går ur tiden. Det är tillverkat av massiv ek med en vändbar, beige, svart bordsskiva i linoleum. Formgivning av Jørgen Bækmark. Om soffbordet från FDB möbler- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Jørgen Bækmark.- Från serien C44.- Vändbar bordsskiva i olika färger. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C44 Matbord / Linoleum 80x80 Cm - Matbord & Barbord Ek Svart

  fdb møbler c44 matbord / linoleum 80x80 cm - matbord & barbord ek svart
  Matbord från FDB möbler med ett minimalistiskt formspråk med traditionella materialval som aldrig går ur tiden. Det är tillverkat av massiv ek med en slitstark bordsskiva i linoleum. Formgivning av Jørgen Bækmark. Om matbordet från FDB möbler- Kombinera matbordet med stolar från FDB möbler.- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Jørgen Bækmark. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M19 Sammen Soffbord Utomhus H:33 Cm - Trädgårdsbord Massiv Teak

  fdb møbler m19 sammen soffbord utomhus h:33 cm - trädgårdsbord massiv teak
  Loungebord från FDB möbler i massiv teak med en naturlig finish. Det har en vacker bordsskiva med lätt rundade hörn och stadiga ben. Bordet har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck med en mindre storlek perfekt till balkongen. Formgivning av Thomas E. Alken. Om loungebordet från FDB möbler- Tillverkat av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Bredd: 615 mm.- Längd: 615 mm.- Loungebordet finns i olika storlekar.- Det här loungebordet är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Formgivning av Thomas E. Alken.- Kombinera loungebordet med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- M19 Sammen loungebord från FDB möbler i massiv teak med en oljad finish.- Stilren, dansk design i högkvalitativt material som bara blir vackrare med åren. Skötselråd för loungebordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Trädgårdsbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C44 Matbord / Linoleum 80x120 Cm - Matbord & Barbord Ek Svart - C44C023021011

  fdb møbler c44 matbord / linoleum 80x120 cm - matbord & barbord ek svart - c44c023021011
  C44 matbord från FDB möbler med en tidlös design av Jørgen Bækmark. Ett matbord som passar i alla hem tack vare sitt minimalistiska formspråk och genomtänkta materialval. Tillverkat av massiv ek med en tålig bordsskiva klädd i linoleum för att vara både praktiskt och hållbart. Design av Jørgen Bækmark. Bra att veta om matbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera matbordet med stolar från FDB möbler.- Design av Jørgen Bækmark. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C44 Matbord / Linoleum 80x80 Cm - Matbord & Barbord Ek Svart - C44C013021011

  fdb møbler c44 matbord / linoleum 80x80 cm - matbord & barbord ek svart - c44c013021011
  C44 matbord från FDB möbler med en tidlös design av Jørgen Bækmark. Ett matbord som passar i alla hem tack vare sitt minimalistiska formspråk och genomtänkta materialval. Tillverkat av massiv ek med en tålig bordsskiva klädd i linoleum för att vara både praktiskt och hållbart. Design av Jørgen Bækmark. Bra att veta om matbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera matbordet med stolar från FDB möbler.- Design av Jørgen Bækmark. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M12 Bänk Med Ryggstöd Utomhus 2-sits - Bänkar Massiv Teak

  fdb møbler m12 bänk med ryggstöd utomhus 2-sits - bänkar massiv teak
  Bänken från FDB möbler är tillverkad av massiv teak med en naturlig finish och hög komfort. Den har en stabil stomme med stödjande armstöd och en bekväm, bakåtlutad rygg. Bänken har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck. Formgivning av Thomas E. Alken. Om bänken från FDB möbler- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Obehandlad, naturlig finish.- Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Finns i flera storlekar.- Den här bänken är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- Formgivning av Thomas E. Alken. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M7 Sammen Fotpall Utomhus Till Loungestol - Fotpallar & Sittpuffar Massiv Teak

  fdb møbler m7 sammen fotpall utomhus till loungestol - fotpallar & sittpuffar massiv teak
  Fotpallen från FDB möbler är tillverkad av massiv teak med en naturlig finish. Den har en härlig komfort. Fotpallen har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Kombinera fotpallen med en M14 sittdyna för optimal komfort från FDB möbler. Om fotpallen från FDB möbler- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Kombinera fotpallen med en M14 sittdyna från FDB möbler.- Kombinera fotpallen med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Den här fotpallen är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- Formgivning av Thomas E. Alken. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M11 Bänk Med Ryggstöd Utomhus 3-sits - Bänkar Massiv Teak

  fdb møbler m11 bänk med ryggstöd utomhus 3-sits - bänkar massiv teak
  Bänken från FDB möbler är tillverkad av massiv teak med en naturlig finish och hög komfort. Den har en stabil stomme med stödjande armstöd och en bekväm, bakåtlutad rygg. Bänken har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck. Formgivning av Thomas E. Alken. Om bänken från FDB möbler- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Obehandlad, naturlig finish.- Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Finns i flera storlekar.- Den här bänken är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- Formgivning av Thomas E. Alken. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M12 Bänk Med Ryggstöd Utomhus 2-sits Teak - Bänkar Massiv Teak - M1211109

  fdb møbler m12 bänk med ryggstöd utomhus 2-sits teak - bänkar massiv teak - m1211109
  M6 Sammen bänk från FDB möbler i massiv teak med en vacker finish och ett klassiskt uttryck som aldrig går ur tiden. Stilren, dansk design med hög kvalitet som bara blir vackrare med åren. Den har en stadig, solid stomme med en lätt bakåtlutad rygg och armstöd för bästa komfort. Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck. Design av Thomas E. Alken. Bra att veta om bänk - Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Obehandlad, naturlig finish.- Den här bänken ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Bänkar i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C69e Ry Iläggsskiva Svart 50x120 Cm - Matbord & Barbord Ek Svart - C69ETIL3002011222

  fdb møbler c69e ry iläggsskiva svart 50x120 cm - matbord & barbord ek svart - c69etil3002011222
  C69E Ry iläggsskiva från FDB möbler i massiv ek med en målad, svart finish och mjukt rundade kanter. Kombinera iläggsskivan med ett Ry matbord från FDB Möbler. Bra att veta om iläggsskivan - Målad finish.- Kombinera iläggsskivan med ett Ry matbord från FDB Möbler.- Tillverkad i Europa.- Design av Nissen & Gehl. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler B99 Vägghylla - Sängbord Ek - B99010105

  fdb møbler b99 vägghylla - sängbord ek - b99010105
  B99 vägghylla från FDB möbler är tillverkad i massiv ek och har en kompakt design med praktiska funktioner. Den har en praktisk låda för dold förvaring och ett rundat hyllplan undertill vilket gör designen idealisk att använda som sängbord eller som avlastningsbord i hallen. Design av Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Bra att veta om vägghyllan - Kan även användas som ett sängbord.- Tillverkad i Europa.- Design av Diana Mot & Isabella Bergstrøm.- Vägghylla med en låda och ett hyllplan.- 100% ek. Vi har valt ut Ek Sängbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C69e Ry Iläggsskiva 50x120 Cm - Matbord & Barbord Ek Svart

  fdb møbler c69e ry iläggsskiva 50x120 cm - matbord & barbord ek svart
  Iläggsskiva från FDB möbler i massiv ek med en målad, svart finish och mjukt rundade kanter. Formgivning av Nissen & Gehl. Om iläggsskivan från FDB möbler- Målad finish.- Kombinera iläggsskivan med ett Ry matbord från FDB Möbler.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Nissen & Gehl. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler B99 Vägghylla - Sängbord Ek

  fdb møbler b99 vägghylla - sängbord ek
  Vägghylla från FDB möbler i oljad ek med ett kompakt format och praktiska funktioner. Den har en låda perfekt för förvaring av småsaker och ett rundat hyllplan undertill. Formgivning av Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Om vägghyllan från FDB möbler- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Diana Mot & Isabella Bergstrøm.- Kan även användas som ett sängbord.- Vägghylla med en låda och ett hyllplan.- 100% ek. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M7 Sammen Fotpall Utomhus Teak Till Loungestol - Fotpallar & Sittpuffar Massiv Teak - M711109

  fdb møbler m7 sammen fotpall utomhus teak till loungestol - fotpallar & sittpuffar massiv teak - m711109
  M7 Sammen fotpall från FDB möbler i massiv teak med en oljad finish perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Stilren, dansk design som aldrig går ur tiden med en massiv, högkvalitativ konstruktion för att hålla i många år framöver. Kombinera fotpallen med en M14 sittdyna för optimal komfort från FDB möbler. Bra att veta om M7 Sammen fotpall - Kombinera fotpallen med en M14 sittdyna från FDB möbler.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Den här fotpallen ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Kombinera fotpallen med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fotpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Fotpallar & Sittpuffar i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M19 Sammen Soffbord Utomhus Teak H:47 Cm - Trädgårdsbord Massiv Teak - M19111109

  fdb møbler m19 sammen soffbord utomhus teak h:47 cm - trädgårdsbord massiv teak - m19111109
  Dess tidlösa formspråk smälter in i de flesta miljöer och den nätta storleken gör sig bra för ytor med begränsat utrymme, vilket gör bordet både estetiskt tilltalande och funktionellt. Design av Thomas E. Alken. Bra att veta om M19 Sammen loungebord - Tillverkat av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Bredd: 615 mm.- Längd: 615 mm.- Loungebordet finns i olika storlekar.- Det här loungebordet ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Kombinera loungebordet med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år.- M19 Sammen loungebord från FDB möbler i massiv teak med en oljad finish.- Stilren, dansk design i högkvalitativt material som bara blir vackrare med åren. Hur bör du ta hand om loungebordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Trädgårdsbord i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M19 Sammen Soffbord Utomhus H:33 Cm - Trädgårdsbord Massiv Teak

  fdb møbler m19 sammen soffbord utomhus h:33 cm - trädgårdsbord massiv teak
  Loungebord från FDB möbler i massiv teak med en naturlig finish. Det har en vacker bordsskiva med lätt rundade hörn och stadiga ben. Bordet har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck med en mindre storlek perfekt till balkongen. Formgivning av Thomas E. Alken. Om loungebordet från FDB möbler- Tillverkat av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Bredd: 615 mm.- Längd: 615 mm.- Loungebordet finns i olika storlekar.- Det här loungebordet är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Formgivning av Thomas E. Alken.- Kombinera loungebordet med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- M19 Sammen loungebord från FDB möbler i massiv teak med en oljad finish.- Stilren, dansk design i högkvalitativt material som bara blir vackrare med åren. Skötselråd för loungebordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Trädgårdsbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C69e Ry Matbord Ø120 Cm - Matbord & Barbord Ek

  fdb møbler c69e ry matbord ø120 cm - matbord & barbord ek
  Matbord från FDB möbler i högkvalitativ massiv ek med en oljad finish. Det har ett elegant, minimalistiskt formspråk med en bordsskiva med en mjukt rundad kant och slanka ben som adderar det lilla extra till omgivningen. Formgivning av Nissen & Gehl. Om matbordet från FDB möbler- Finns med eller utan iläggsskiva- Tillverkat i Europa.- Formgivning av Nissen & Gehl. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C44 Matbord / Linoleum 80x120 Cm - Matbord & Barbord Ek Svart

  fdb møbler c44 matbord / linoleum 80x120 cm - matbord & barbord ek svart
  Matbord från FDB möbler med ett minimalistiskt formspråk med traditionella materialval som aldrig går ur tiden. Det är tillverkat av massiv ek med en slitstark bordsskiva i linoleum. Formgivning av Jørgen Bækmark. Om matbordet från FDB möbler- Kombinera matbordet med stolar från FDB möbler.- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Jørgen Bækmark. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C69e Ry Matbord Med 2 Iläggsskivor 120x220 Cm - Matbord & Barbord Ek

  fdb møbler c69e ry matbord med 2 iläggsskivor 120x220 cm - matbord & barbord ek
  Matbord från FDB möbler i högkvalitativ massiv ek med en oljad finish. Det har ett elegant, minimalistiskt formspråk med en bordsskiva med en mjukt rundad kant och slanka ben som adderar det lilla extra till omgivningen. Formgivning av Nissen & Gehl. Om matbordet från FDB möbler- Finns med eller utan iläggsskiva- Tillverkat i Europa.- Formgivning av Nissen & Gehl. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C68 Nørrebro Skrivbord Mushroom - Skrivbord Ek Mushroom - C68301101102

  fdb møbler c68 nørrebro skrivbord mushroom - skrivbord ek mushroom - c68301101102
  C68 Nørrebro skrivbord från FDB möbler är en stilren och elegant möbel designad av Isabel Ahm. Det är tillverkat av vackert ek trä och har en tålig bordsskiva klädd i linoleum. Med sitt smidiga och kompakta format är det perfekt för det moderna hemmakontoret. Design av Isabel Ahm. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om skrivbordet - Erbjuds i flera färger.- Bordsskiva i linoleum.- Tillverkat i Europa.- Design av Isabel Ahm. Vi har valt ut Mushroom Skrivbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler B98 Bokhylla 50x70 Cm - Vägghyllor & Väggskåp Ek

  fdb møbler b98 bokhylla 50x70 cm - vägghyllor & väggskåp ek
  Bokhylla från FDB möbler i ek med ett elegant, tidlöst uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har fyra hyllplan för snygg förvaring. Hyllan kan monteras på vägg eller placeras på golvet med den tillhörande sockeln och även byggas på med fler hyllor för att optimeras efter behov. Formgivning av Mogens Koch. Om bokhyllan från FDB möbler- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Mogens Koch. Shoppa Vägghyllor & Väggskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M19 Sammen Soffbord Utomhus Teak H:33 Cm - Trädgårdsbord Massiv Teak - M19211105

  fdb møbler m19 sammen soffbord utomhus teak h:33 cm - trädgårdsbord massiv teak - m19211105
  Dess tidlösa formspråk smälter in i de flesta miljöer och den nätta storleken gör sig bra för ytor med begränsat utrymme, vilket gör bordet både estetiskt tilltalande och funktionellt. Design av Thomas E. Alken. Bra att veta om M19 Sammen loungebord - Tillverkat av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Bredd: 615 mm.- Längd: 615 mm.- Loungebordet finns i olika storlekar.- Det här loungebordet ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Kombinera loungebordet med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år.- M19 Sammen loungebord från FDB möbler i massiv teak med en oljad finish.- Stilren, dansk design i högkvalitativt material som bara blir vackrare med åren. Hur bör du ta hand om loungebordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Trädgårdsbord i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C44 Soffbord / Linoleum 60x60 Cm - Soffbord Ek Beige - C44C063021011

  fdb møbler c44 soffbord / linoleum 60x60 cm - soffbord ek beige - c44c063021011
  C44 soffbord från FDB möbler med en tidlös design av Jørgen Bækmark. Ett bord som passar i alla hem tack vare sitt minimalistiska formspråk och genomtänkta materialval. Tillverkat av massiv ek med en tålig, vändbar bordsskiva klädd i beige och svart linoleum för att vara både praktiskt och hållbart. Design av Jørgen Bækmark. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Vändbar bordsskiva i olika färger.- Design av Jørgen Bækmark.- Ingår i serien C44. Vi har valt ut Beige Soffbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C44 Soffbord / Linoleum 60x120 Cm - Soffbord Ek Beige - C44C073021011

  fdb møbler c44 soffbord / linoleum 60x120 cm - soffbord ek beige - c44c073021011
  C44 soffbord från FDB möbler med en tidlös design av Jørgen Bækmark. Ett bord som passar i alla hem tack vare sitt minimalistiska formspråk och genomtänkta materialval. Tillverkat av massiv ek med en tålig, vändbar bordsskiva klädd i beige och svart linoleum för att vara både praktiskt och hållbart. Design av Jørgen Bækmark. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Vändbar bordsskiva i olika färger.- Design av Jørgen Bækmark.- Ingår i serien C44. Vi har valt ut Beige Soffbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C44 Soffbord / Linoleum 60x120 Cm - Soffbord Ek Beige

  fdb møbler c44 soffbord / linoleum 60x120 cm - soffbord ek beige
  Soffbord från FDB möbler med ett minimalistiskt formspråk med traditionella materialval som aldrig går ur tiden. Det är tillverkat av massiv ek med en vändbar, beige, svart bordsskiva i linoleum. Formgivning av Jørgen Bækmark. Om soffbordet från FDB möbler- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Jørgen Bækmark.- Från serien C44.- Vändbar bordsskiva i olika färger. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C35b Matbord 160 Cm Lackerad Ek / - Matbord & Barbord Linoleum Svart

  fdb møbler c35b matbord 160 cm lackerad ek / - matbord & barbord linoleum svart
  Matbord från FDB möbler med en stilren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en stomme i massivt trä med vackra, aningen utställda ben. Matbordet har en elegant bordsskiva som går att få i olika material perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgivning av Poul M. Volther. Om matbordet från FDB möbler- Dansk design med hög kvalitet.- Stilrent, tidlöst utseende.- Matbordet finns i olika storlekar.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 722 mm.- Längd: 1600 mm.- Formgivning av Poul M. Volther.- 6 sittplatser.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Denna produkt levereras omonterad.- 5 års garanti. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler F24 Radius Bänk 90 Cm Lackad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - F24L010110

  fdb møbler f24 radius bänk 90 cm lackad ek - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek - f24l010110
  F24 Radius bänk från FDB möbler med en elegant, hållbar, dansk design. Den har en praktisk sittplats ovanpå med en användbar låda undertill för enkel förvaring och slanka, rundade ben med ett luftigt uttryck. Bänken är tillverkad av hållbar, FSC-certifierad massiv ek som bara blir vackrare med åren. Design av Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Bra att veta om F24 Radius bänk - Användbar sittplats.- Tillverkad av massiv ek.- Dansk, hållbar design.- Smart förvaring.- Bänken finns i olika storlekar.- Bänken finns i olika färgval.- Kan även användas som ett bord.- Djup: 450 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Diana Mot & Isabella Bergstrøm.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler F24 Bänk 145 Cm Lackad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek - F24010110

  fdb møbler f24 bänk 145 cm lackad ek - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek - f24010110
  F24 bänk från FDB möbler med en elegant, hållbar, dansk design. Den har en praktisk sittplats ovanpå med två användbara lådor undertill för enkel förvaring och slanka, rundade ben med ett luftigt uttryck. Bänken är tillverkad av hållbar, FSC-certifierad massiv ek som bara blir vackrare med åren. Design av Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Bra att veta om F24 bänk - Användbar sittplats.- Tillverkad av massiv ek.- Dansk, hållbar design.- Smart förvaring.- Bänken finns i olika storlekar.- Bänken finns i olika färgval.- Kan även användas som ett bord.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1450 mm.- Höjd: 400 mm.- Design av Diana Mot & Isabella Bergstrøm.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Sidobord & Avlastningsbord i Massiv ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C35c Matbord 220 Cm Lackerad Ek / Svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - C35C30110203

  fdb møbler c35c matbord 220 cm lackerad ek / svart - matbord & barbord linoleum svart - c35c30110203
  C35C matbord från FDB möbler med en stilren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en stomme i massivt trä med vackra, aningen utställda ben och en elegant bordsskiva som går att få i olika material perfekt för långa middagar runt matbordet. Designad av Poul M. Volther. Bra att veta om C35C matbord - Dansk design med hög kvalitet.- Stilrent, tidlöst utseende.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 950 mm.- Höjd: 722 mm.- Längd: 2200 mm.- 10 sittplatser.- Kombinera matbordet med J80 stolar från FDB möbler.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C35c Matbord 220 Cm Lackerad - Matbord & Barbord Ek Mattlackerad Ek - C35C30110101

  fdb møbler c35c matbord 220 cm lackerad - matbord & barbord ek mattlackerad ek - c35c30110101
  C35C matbord från FDB möbler med en stilren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en stomme i massivt trä med vackra, aningen utställda ben och en elegant bordsskiva som går att få i olika material perfekt för långa middagar runt matbordet. Designad av Poul M. Volther. Bra att veta om C35C matbord - Dansk design med hög kvalitet.- Stilrent, tidlöst utseende.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Bredd: 950 mm.- Höjd: 722 mm.- Längd: 2200 mm.- 10 sittplatser.- Kombinera matbordet med J80 stolar från FDB möbler.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Matbord & Barbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C35b Matbord 160 Cm Lackerad Ek / Svart - Matbord & Barbord Linoleum Svart - C35B30110203

  fdb møbler c35b matbord 160 cm lackerad ek / svart - matbord & barbord linoleum svart - c35b30110203
  C35B matbord från FDB möbler med en stilren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en stomme i massivt trä med vackra, aningen utställda ben och en elegant bordsskiva som går att få i olika material perfekt för långa middagar runt matbordet. Design av Poul M. Volther. Bra att veta om C35B matbord - Dansk design med hög kvalitet.- Stilrent, tidlöst utseende.- Matbordet finns i olika storlekar.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 722 mm.- Längd: 1600 mm.- Design av Poul M. Volther.- 6 sittplatser.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Linoleum från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C35b Matbord 160 Cm Lackerad - Matbord & Barbord Ek Mattlackerad Ek - C35B30110101

  fdb møbler c35b matbord 160 cm lackerad - matbord & barbord ek mattlackerad ek - c35b30110101
  C35B matbord från FDB möbler med en stilren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en stomme i massivt trä med vackra, aningen utställda ben och en elegant bordsskiva som går att få i olika material perfekt för långa middagar runt matbordet. Design av Poul M. Volther. Bra att veta om C35B matbord - Dansk design med hög kvalitet.- Stilrent, tidlöst utseende.- Matbordet finns i olika storlekar.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 722 mm.- Längd: 1600 mm.- Design av Poul M. Volther.- 6 sittplatser.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Denna produkt levereras omonterad.- Garanti: 5 år. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Matbord & Barbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler J81 Karmstol Svart / Sits Natur - Stolar Papperssnöre Svart - J8131020102

  fdb møbler j81 karmstol svart / sits natur - stolar papperssnöre svart - j8131020102
  J81 karmstol från FDB möbler med en klassisk, dansk design som aldrig går ur tiden. Den har en FSC-certifierad ram i massivt trä med mjuka linjer och ett luftigt utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar och en vacker, handvävd sits i papperssnöre med traditionell 50-talsstil. Stolen har bekväma armstöd med hög komfort perfekt för långa middagar runt matbordet. Design av Jørgen Bækmark. Bra att veta om J81 karmstol - Uppskattad design.- Gediget hantverk.- Vacker, tidlös modell.- Ram i FSC-certifierat massivt trä.- Karmstolen finns i olika material.- Kombinera karmstolen med en J83B bänk från FDB möbler.- Djup: 533 mm.- Bredd: 653 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Design av Jørgen Bækmark.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Stolar i Papperssnöre från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler J81 Karmstol Lackad Ek / Sits Natur - Stolar Massiv Ek Mattlackerad Ek - J8130011002

  fdb møbler j81 karmstol lackad ek / sits natur - stolar massiv ek mattlackerad ek - j8130011002
  J81 karmstol från FDB möbler med en klassisk, dansk design som aldrig går ur tiden. Den har en FSC-certifierad ram i massivt trä med mjuka linjer och ett luftigt utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar och en vacker, handvävd sits i papperssnöre med traditionell 50-talsstil. Stolen har bekväma armstöd med hög komfort perfekt för långa middagar runt matbordet. Design av Jørgen Bækmark. Bra att veta om J81 karmstol - Uppskattad design.- Gediget hantverk.- Vacker, tidlös modell.- Ram i FSC-certifierat massivt trä.- Karmstolen finns i olika material.- Kombinera karmstolen med en J83B bänk från FDB möbler.- Djup: 533 mm.- Bredd: 653 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Design av Jørgen Bækmark.- Garanti: 5 år.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om karmstolen?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mattlackerad Ek Stolar i Massiv ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler J83b Bänk Svartmålad / Sits Natur - Bänkar Papperssnöre Svart - J83B31020102

  fdb møbler j83b bänk svartmålad / sits natur - bänkar papperssnöre svart - j83b31020102
  J83B bänk från FDB möbler med en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en FSC-certifierad ram i massivt trä med mjuka linjer och ett luftigt utseende och en vacker, handvävd sits i papperssnöre med en traditionell 50-talsstil perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Design av Jørgen Bækmark. Bra att veta om J83B bänk - Uppskattad design.- Gediget hantverk.- Användbar, tidlös modell.- Ram i FSC-certifierat massivt trä.- Bänken finns i olika material.- Kombinera bänken med J80 stolar från FDB möbler.- Djup: 373 mm.- Bredd: 1001 mm.- Höjd: 410 mm.- Design av Jørgen Bækmark.- Sitthöjd: 410 mm.- Garanti: 10 år.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Bänkar i Papperssnöre från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler F24 Radius Bänk 90 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Svart Ek

  fdb møbler f24 radius bänk 90 cm - sidobord & avlastningsbord massiv ek svart ek
  Bänk från FDB möbler med en elegant, hållbar, dansk design. Den har en praktisk sittplats ovanpå med en användbar låda undertill för enkel förvaring. Bänken är tillverkad av hållbar, FSC-certifierad massiv ek som bara blir vackrare med åren och har slanka, rundade ben med ett luftigt uttryck. Formgivning av Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Om bänken från FDB möbler- Användbar sittplats.- Tillverkad av massiv ek.- Dansk, hållbar design.- Smart förvaring.- Bänken finns i olika storlekar.- Bänken finns i olika färger.- Kan även användas som ett bord.- Djup: 450 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 400 mm.- Formgivning av Diana Mot & Isabella Bergstrøm.- Denna produkt levereras omonterad.- 5 års garanti. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler J81 Karmstol / Sits Natur - Stolar Papperssnöre Svart

  fdb møbler j81 karmstol / sits natur - stolar papperssnöre svart
  Karmstol från FDB möbler med en klassisk, dansk design som aldrig går ur tiden. Den har en FSC-certifierad ram i massivt trä med mjuka linjer och ett luftigt utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Stolen har en vacker, handvävd sits i papperssnöre med traditionell 50-talsstil och bekväma armstöd med hög komfort perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgivning av Jørgen Bækmark. Om karmstolen från FDB möbler- Uppskattad design.- Gediget hantverk.- Vacker, tidlös modell.- Ram i FSC-certifierat massivt trä.- Karmstolen finns i material.- Kombinera karmstolen med en J83B bänk från FDB möbler.- Djup: 533 mm.- Bredd: 653 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Formgivning av Jørgen Bækmark.- 5 års garanti.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för karmstolen- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler J83b Bänk Naturlig Lackad / Sits Natur - Bänkar Papperssnöre Ek

  fdb møbler j83b bänk naturlig lackad / sits natur - bänkar papperssnöre ek
  Bänken från FDB möbler har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en FSC-certifierad ram i massivt trä med mjuka linjer och ett luftigt utseende. Bänken har en vacker, handvävd sits i papperssnöre med en traditionell 50-talsstil perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgivning av Jørgen Bækmark. Om bänken från FDB möbler- Uppskattad design.- Gediget hantverk.- Användbar, tidlös modell.- Ram i FSC-certifierat massivt trä.- Kombinera bänken med J80 stolar från FDB möbler.- Bänken finns i material.- Denna produkt levereras monterad.- 10 års garanti.- Djup: 373 mm.- Bredd: 1001 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Formgivning av Jørgen Bækmark. Skötselråd för bänken- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler J83b Bänk målad / Sits Natur - Bänkar Papperssnöre Svart

  fdb møbler j83b bänk målad / sits natur - bänkar papperssnöre svart
  Bänken från FDB möbler har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en FSC-certifierad ram i massivt trä med mjuka linjer och ett luftigt utseende. Bänken har en vacker, handvävd sits i papperssnöre med en traditionell 50-talsstil perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Formgivning av Jørgen Bækmark. Om bänken från FDB möbler- Uppskattad design.- Gediget hantverk.- Användbar, tidlös modell.- Ram i FSC-certifierat massivt trä.- Kombinera bänken med J80 stolar från FDB möbler.- Bänken finns i material.- Denna produkt levereras monterad.- 10 års garanti.- Djup: 373 mm.- Bredd: 1001 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Formgivning av Jørgen Bækmark. Skötselråd för bänken- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler F24 Radius Bänk 90 Cm Lackad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek

  fdb møbler f24 radius bänk 90 cm lackad ek - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek
  Bänk från FDB möbler med en elegant, hållbar, dansk design. Den har en praktisk sittplats ovanpå med en användbar låda undertill för enkel förvaring. Bänken är tillverkad av hållbar, FSC-certifierad massiv ek som bara blir vackrare med åren och har slanka, rundade ben med ett luftigt uttryck. Formgivning av Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Om bänken från FDB möbler- Användbar sittplats.- Tillverkad av massiv ek.- Dansk, hållbar design.- Smart förvaring.- Bänken finns i olika storlekar.- Bänken finns i olika färger.- Kan även användas som ett bord.- Djup: 450 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 400 mm.- Formgivning av Diana Mot & Isabella Bergstrøm.- Denna produkt levereras omonterad.- 5 års garanti. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler F24 Bänk 145 Cm Lackad Ek - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Ek Mattlackerad Ek

  fdb møbler f24 bänk 145 cm lackad ek - sidobord & avlastningsbord massiv ek mattlackerad ek
  Bänk från FDB möbler med en elegant, hållbar, dansk design. Den har en praktisk sittplats ovanpå med två användbara lådor undertill för enkel förvaring. Bänken är tillverkad av hållbar, FSC-certifierad massiv ek som bara blir vackrare med åren och har slanka, rundade ben med ett luftigt uttryck. Formgivning av Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Om bänken från FDB möbler- Användbar sittplats.- Tillverkad av massiv ek.- Dansk, hållbar design.- Smart förvaring.- Bänken finns i olika storlekar.- Bänken finns i olika färger.- Kan även användas som ett bord.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1450 mm.- Höjd: 400 mm.- Formgivning av Diana Mot & Isabella Bergstrøm.- 5 års garanti.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C68 Nørrebro Skrivbord - Skrivbord Ek Mushroom

  fdb møbler c68 nørrebro skrivbord - skrivbord ek mushroom
  Skrivbord från FDB möbler med en stilren design med tidlösa materialval. Det har ett smidigt, nätt format perfekt för det moderna hemmakontoret. Skrivbordet är tillverkat av vacker ek med en tålig bordsskiva i linoleum. Formgivning av Isabel Ahm. Originaldesign från år 2023. Om skrivbordet från FDB möbler- Finns i flera färger.- Tillverkat i Europa.- Formgivning av Isabel Ahm.- Bordsskiva i linoleum. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler J81 Karmstol Lackad Ek / Sits Natur - Stolar Massiv Ek Mattlackerad Ek

  fdb møbler j81 karmstol lackad ek / sits natur - stolar massiv ek mattlackerad ek
  Karmstol från FDB möbler med en klassisk, dansk design som aldrig går ur tiden. Den har en FSC-certifierad ram i massivt trä med mjuka linjer och ett luftigt utseende för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Stolen har en vacker, handvävd sits i papperssnöre med traditionell 50-talsstil och bekväma armstöd med hög komfort perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgivning av Jørgen Bækmark. Om karmstolen från FDB möbler- Uppskattad design.- Gediget hantverk.- Vacker, tidlös modell.- Ram i FSC-certifierat massivt trä.- Karmstolen finns i material.- Kombinera karmstolen med en J83B bänk från FDB möbler.- Djup: 533 mm.- Bredd: 653 mm.- Höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Formgivning av Jørgen Bækmark.- 5 års garanti.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för karmstolen- Rengör med dammsugare.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Stolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C35c Matbord 220 Cm Lackerad - Matbord & Barbord Ek Mattlackerad Ek

  fdb møbler c35c matbord 220 cm lackerad - matbord & barbord ek mattlackerad ek
  Matbordet från FDB möbler har en stilren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en stomme i massivt trä med vackra, aningen utställda ben. Matbordet har en elegant bordsskiva som går att få i olika material perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgivning av Poul M. Volther. Om matbordet från FDB möbler- Dansk design med hög kvalitet.- Stilrent, tidlöst utseende.- Kombinera matbordet med J80 stolar från FDB möbler.- Matbordet finns i olika storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Denna produkt levereras omonterad.- 10 sittplatser.- 5 års garanti.- Bredd: 950 mm.- Höjd: 722 mm.- Längd: 2200 mm.- 220 cm- Formgivning av Poul M. Volther. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C35c Matbord 220 Cm Lackerad Ek / - Matbord & Barbord Linoleum Svart

  fdb møbler c35c matbord 220 cm lackerad ek / - matbord & barbord linoleum svart
  Matbordet från FDB möbler har en stilren, skandinavisk design för vardaglig användning. Det har en stomme i massivt trä med vackra, aningen utställda ben. Matbordet har en elegant bordsskiva som går att få i olika material perfekt för långa middagar runt matbordet. Formgivning av Poul M. Volther. Om matbordet från FDB möbler- Dansk design med hög kvalitet.- Stilrent, tidlöst utseende.- Kombinera matbordet med J80 stolar från FDB möbler.- Matbordet finns i olika storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Denna produkt levereras omonterad.- 10 sittplatser.- 5 års garanti.- Bredd: 950 mm.- Höjd: 722 mm.- Längd: 2200 mm.- 220 cm- Formgivning av Poul M. Volther. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M10 Sammen Bänk Utomhus Teak 50x185,5 Cm - Bänkar Massiv Teak - M1011105

  fdb møbler m10 sammen bänk utomhus teak 50x185,5 cm - bänkar massiv teak - m1011105
  Bänk från FDB möbler med en klassisk, tidlös design för alla hem och stilar. Den är tillverkad av FSC-certifierad massiv teak för att hålla i många år framöver och har en vacker, oljad finish. Kombinera bänken med en M14 sittdyna från FDB möbler för optimal komfort. Bra att veta om bänken - För utomhusbruk.- Erbjuds i flera längder.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Design av Thomas E. Alken.- Certifierad enligt: FSC.- Denna produkt levereras omonterad.- M10 Sammen bänk från FDB möbler med ett klassiskt, tidlöst formspråk perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Den är tillverkad av högkvalitativ, FSC-certifierad teak och har en neutral, oljad finish. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Regelbunden oljning rekommenderas. Vi har valt ut Teak Bänkar i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M7 Sammen Fotpall Utomhus Teak - Fotpallar & Sittpuffar Massiv Teak - M711105

  fdb møbler m7 sammen fotpall utomhus teak - fotpallar & sittpuffar massiv teak - m711105
  M7 Sammen fotpall från FDB möbler i massiv teak med en oljad finish perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Stilren, dansk design som aldrig går ur tiden med en massiv, högkvalitativ konstruktion för att hålla i många år framöver. Kombinera fotpallen med en M14 sittdyna för optimal komfort från FDB möbler. Bra att veta om M7 Sammen fotpall - Kombinera fotpallen med en M14 sittdyna från FDB möbler.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Den här fotpallen ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Kombinera fotpallen med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om fotpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Fotpallar & Sittpuffar i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M10 Sammen Bänk Utomhus 50x185,5 Cm - Bänkar Massiv Teak

  fdb møbler m10 sammen bänk utomhus 50x185,5 cm - bänkar massiv teak
  Bänk från FDB möbler med en klassisk, tidlös design för alla hem och stilar. Den är tillverkad av FSC-certifierad massiv teak för att hålla i många år framöver och har en vacker, oljad finish. Kombinera bänken med en M14 sittdyna från FDB möbler för optimal komfort. Om bänken från FDB möbler- Finns i flera längder.- För utomhusbruk.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Formgivning av Thomas E. Alken.- Certifiering: FSC.- Denna produkt levereras omonterad.- M10 Sammen bänk från FDB möbler med ett klassiskt, tidlöst formspråk perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Den är tillverkad av högkvalitativ, FSC-certifierad teak och har en neutral, oljad finish. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Regelbunden oljning rekommenderas. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M7 Sammen Fotpall Utomhus - Fotpallar & Sittpuffar Massiv Teak

  fdb møbler m7 sammen fotpall utomhus - fotpallar & sittpuffar massiv teak
  Fotpallen från FDB möbler är tillverkad av massiv teak med en naturlig finish. Den har en härlig komfort. Fotpallen har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Kombinera fotpallen med en M14 sittdyna för optimal komfort från FDB möbler. Om fotpallen från FDB möbler- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Kombinera fotpallen med en M14 sittdyna från FDB möbler.- Kombinera fotpallen med en M6 Sammen loungestol från FDB möbler.- Den här fotpallen är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- Formgivning av Thomas E. Alken. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Fotpallar & Sittpuffar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M11 Sammen Bänk Med Ryggstöd Utomhus 3-sits Teak - Bänkar Massiv Teak - M1111105

  fdb møbler m11 sammen bänk med ryggstöd utomhus 3-sits teak - bänkar massiv teak - m1111105
  M6 Sammen bänk från FDB möbler i massiv teak med en vacker finish och ett klassiskt uttryck som aldrig går ur tiden. Stilren, dansk design med hög kvalitet som bara blir vackrare med åren. Den har en stadig, solid stomme med en lätt bakåtlutad rygg och armstöd för bästa komfort. Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck. Design av Thomas E. Alken. Bra att veta om bänk - Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Obehandlad, naturlig finish.- Den här bänken ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Bänkar i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M12 Sammen Bänk Med Ryggstöd Utomhus 2-sits Teak - Bänkar Massiv Teak - M1211105

  fdb møbler m12 sammen bänk med ryggstöd utomhus 2-sits teak - bänkar massiv teak - m1211105
  M6 Sammen bänk från FDB möbler i massiv teak med en vacker finish och ett klassiskt uttryck som aldrig går ur tiden. Stilren, dansk design med hög kvalitet som bara blir vackrare med åren. Den har en stadig, solid stomme med en lätt bakåtlutad rygg och armstöd för bästa komfort. Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck. Design av Thomas E. Alken. Bra att veta om bänk - Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Obehandlad, naturlig finish.- Den här bänken ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om bänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Bänkar i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M8 Sammen Solsäng Utomhus Teak - Solstolar & Solsängar Massiv Teak - M811105

  fdb møbler m8 sammen solsäng utomhus teak - solstolar & solsängar massiv teak - m811105
  M8 Sammen solsäng i massiv teak från FDB möbler med en bekväm, bakåtlutad rygg och hög komfort perfekt för lata dagar. Stilren, dansk design med en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren. Den har en solid konstruktion med hjul på ena sidan för smidig hantering. Kombinera solsängen med en M14 sittdyna för optimal komfort. Design av Thomas E. Alken. Bra att veta om M8 Sammen solsäng - Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Den här solsängen ingår i FDB möblers serie Sammen Outdoor.- Design av Thomas E. Alken.- Kombinera solsängen med en M14 dyna från FDB möbler.- Kombinera solsängen med möbler från Sammen från FDB möbler.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- Garanti: 2 år. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Massiv teak från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler M12 Sammen Bänk Med Ryggstöd Utomhus 2-sits - Bänkar Massiv Teak

  fdb møbler m12 sammen bänk med ryggstöd utomhus 2-sits - bänkar massiv teak
  Bänken från FDB möbler är tillverkad av massiv teak med en naturlig finish och hög komfort. Den har en stabil stomme med stödjande armstöd och en bekväm, bakåtlutad rygg. Bänken har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck. Formgivning av Thomas E. Alken. Om bänken från FDB möbler- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Obehandlad, naturlig finish.- Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Finns i flera storlekar.- Den här bänken är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- Formgivning av Thomas E. Alken. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M8 Sammen Solsäng Utomhus - Solstolar & Solsängar Massiv Teak

  fdb møbler m8 sammen solsäng utomhus - solstolar & solsängar massiv teak
  Solsängen från FDB möbler är tillverkad av massiv teak med en naturlig finish och en hög komfort med en lätt bakåtlutad rygg. Den har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren. Solsängen har praktiska hjul på en sida för optimal funktionalitet och ett klassiskt uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Kombinera solsängen med en M14 sittdyna för optimal komfort. Formgivning av Thomas E. Alken. Om solsängen från FDB möbler- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Kombinera solsängen med en M14 dyna från FDB möbler.- Kombinera solsängen med möbler från Sammen från FDB möbler.- Den här solsängen är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- Formgivning av Thomas E. Alken. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M11 Sammen Bänk Med Ryggstöd Utomhus 3-sits - Bänkar Massiv Teak

  fdb møbler m11 sammen bänk med ryggstöd utomhus 3-sits - bänkar massiv teak
  Bänken från FDB möbler är tillverkad av massiv teak med en naturlig finish och hög komfort. Den har en stabil stomme med stödjande armstöd och en bekväm, bakåtlutad rygg. Bänken har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck. Formgivning av Thomas E. Alken. Om bänken från FDB möbler- Tillverkad av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Obehandlad, naturlig finish.- Kombinera bänken med ett matbord från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Finns i flera storlekar.- Den här bänken är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- Formgivning av Thomas E. Alken. Skötselråd för bänken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fdb Møbler C68 Nørrebro Skrivbord Svart - Skrivbord Ek Svart - C68301101101

  fdb møbler c68 nørrebro skrivbord svart - skrivbord ek svart - c68301101101
  C68 Nørrebro skrivbord från FDB möbler är en stilren och elegant möbel designad av Isabel Ahm. Det är tillverkat av vackert ek trä och har en tålig bordsskiva klädd i linoleum. Med sitt smidiga och kompakta format är det perfekt för det moderna hemmakontoret. Design av Isabel Ahm. Originaldesign från år 2023. Bra att veta om skrivbordet - Erbjuds i flera färger.- Bordsskiva i linoleum.- Tillverkat i Europa.- Design av Isabel Ahm. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Ek från FDB Møbler med stor omsorg.
 • Fdb Møbler C68 Nørrebro Skrivbord - Skrivbord Ek Svart

  fdb møbler c68 nørrebro skrivbord - skrivbord ek svart
  Skrivbord från FDB möbler med en stilren design med tidlösa materialval. Det har ett smidigt, nätt format perfekt för det moderna hemmakontoret. Skrivbordet är tillverkat av vacker ek med en tålig bordsskiva i linoleum. Formgivning av Isabel Ahm. Originaldesign från år 2023. Om skrivbordet från FDB möbler- Finns i flera färger.- Tillverkat i Europa.- Formgivning av Isabel Ahm.- Bordsskiva i linoleum. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.