Möbler
www.mobel.se

Fatboy möbler

 • Fatboy Headdemock Hängmatta Kaktus (Exklusivt För Royaldesign&Rum21) - Hängmattor Metall Cactus - 103475

  fatboy headdemock hängmatta kaktus (exklusivt för royaldesign&rum21) - hängmattor metall cactus - 103475
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Cactus Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Original Slim Teddy Sittsäck Anthracite

  fatboy® original slim teddy sittsäck anthracite
 • Fatboy® Pfffh Sittpuff Blå

  fatboy® pfffh sittpuff blå
 • Fatboy® Original Slim Teddy Sittsäck Off-white

  fatboy® original slim teddy sittsäck off-white
 • Fatboy The Original Stentvättad Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart - 102459

  fatboy the original stentvättad svart - sittsäckar & sittpuffar bomull svart - 102459
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Sand - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Sand - 102455

  fatboy the original stentvättad sand - sittsäckar & sittpuffar bomull sand - 102455
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Sand Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Royal Blue - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Royal Blue - 104016

  fatboy original slim teddy sittpuff royal blue - sittsäckar & sittpuffar polyester royal blue - 104016
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Royal Blue Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Brick's Buddy Extrabord Ljusgrå

  fatboy® brick's buddy extrabord ljusgrå
 • Fatboy® The Original Sittpuff Stentvättad Taupe

  fatboy® the original sittpuff stentvättad taupe
 • Fatboy® The Original Sittpuff Stentvättad Silver Grå

  fatboy® the original sittpuff stentvättad silver grå
 • Fatboy® The Original Sittpuff Stentvättad Grå

  fatboy® the original sittpuff stentvättad grå
 • Fatboy® The Original Sittpuff Stentvättad Blå

  fatboy® the original sittpuff stentvättad blå
 • Fatboy® Original Sittpuff Outdoor Charcoal

  fatboy® original sittpuff outdoor charcoal
 • Fatboy® Original Slim Velvet Sittsäck Recycled Cloud

  fatboy® original slim velvet sittsäck recycled cloud
 • Fatboy® Original Slim Velvet Sittsäck Recycled Camel

  fatboy® original slim velvet sittsäck recycled camel
 • Fatboy® Original Slim Velvet Taupe

  fatboy® original slim velvet taupe
 • Fatboy® Original Slim Velvet Deep Blush

  fatboy® original slim velvet deep blush
 • Fatboy® The Original Sittsäck Stonewashed Sand

  fatboy® the original sittsäck stonewashed sand
 • Fatboy® The Original Sittsäck Stonewashed Svart

  fatboy® the original sittsäck stonewashed svart
 • Fatboy® Junior Stonewashed Sittsäck Sand

  fatboy® junior stonewashed sittsäck sand
 • Fatboy® Junior Stonewashed Sittsäck Röd

  fatboy® junior stonewashed sittsäck röd
 • Fatboy The Original Stentvättad Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Blå - 102454

  fatboy the original stentvättad blå - sittsäckar & sittpuffar bomull blå - 102454
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Silvergrå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Silver Grey - 102452

  fatboy the original stentvättad silvergrå - sittsäckar & sittpuffar bomull silver grey - 102452
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Silver Grey Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Rock n Roll Gungstol Svart - Gungstolar Metall Svart - 103161

  fatboy rock n roll gungstol svart - gungstolar metall svart - 103161
  Rock n Roll gungstol från Fatboy med modern, tidlös design med modulär stomme. Den har vattenavvisande, hållbart material med åtta stadiga remmar i polyester för både inomhus och utomhusbruk och galvaniserad, pulverlackerad beläggning för enkel användning. Välj mellan olika färger. Njut och var glad!. Bekväm gungstol perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Bra att veta om Rock n Roll gungstol - Modern design.- Modulär stomme.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Vattenavvisande material.- Galvaniserad, pulverlackerad beläggning.- Tillverkad av metall och polyester.- Stabilt säte.- Stadiga remmar.- Gungstolen finns i olika färgval.- Djup: 1260 mm.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Vikt: 9,5 kg.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om gungstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Svart Gungstolar i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Grå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå - 102453

  fatboy the original stentvättad grå - sittsäckar & sittpuffar bomull grå - 102453
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Grå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Röd - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Röd - 102450

  fatboy the original stentvättad röd - sittsäckar & sittpuffar bomull röd - 102450
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Röd Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe - 102336

  fatboy the original stentvättad taupe - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe - 102336
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Blå - 102182

  fatboy point sittpuff blå - sittsäckar & sittpuffar nylon blå - 102182
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Sittpuff Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Taupe - 103077

  fatboy point velvet sittpuff taupe - sittsäckar & sittpuffar polyester taupe - 103077
  Point Velvet Sittpuff, från Fatboy är en lyxig och praktisk liten puff.Använd den som sidobord eller som en extra sittplats. Den vackra och slittåliga sammeten får en härlig lyster i ljuset och ger en exklusiv känsla. Se även Sittsäcken Original Slim Velvet i samma vackra tyg. Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Stripe Ocean Blue - Hängmattor Metall Ocean Blue - 104411

  fatboy headdemock superb hängmatta stripe ocean blue - hängmattor metall ocean blue - 104411
  Headdemock Superb hängmatta från Fatboy med en bekväm design med ett olika, slitstarkt material, vädertåliga egenskaper, uv-skydd och en fyllning i polyester. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en stabil ram i aluminium med en förstärkning i gummi. Välj mellan olika färger. Formgiven av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Passar för 2 personer.- För både inomhus- och utomhusbruk.- Hängmattan kommer i olika material.- Välj mellan olika färger.- Vattentåligt, smutsavvisande material med ett uv-skydd.- Kombinera hängmattan med en matchande Headdemock Superb kudde för extra komfort från Fatboy.- Kombinera hängmattan med ett Headdemock Cover skydd från Fatboy.- Ram: 330 x 100 x 110 cm / 12,9 kg.- Hängmatta: 270 x 138 cm / 9,75 kg. Hur bör du ta hand om hängmattan? - Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta in produkten när det regnar.- Maskintvätt i 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej. Vi har valt ut Ocean Blue Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Original Outdoor Sittsäck Dark Ocean

  fatboy® original outdoor sittsäck dark ocean
 • Fatboy® Original Outdoor Sittsäck Thunder grey

  fatboy® original outdoor sittsäck thunder grey
 • Fatboy® Original Outdoor Sittsäck Rock grey

  fatboy® original outdoor sittsäck rock grey
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Sandy taupe

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck sandy taupe
 • Fatboy® Brick Table Sidobord Ljustaupe

  fatboy® brick table sidobord ljustaupe
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Charcoal

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck charcoal
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Grå

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck grå
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Stålblå

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck stålblå
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Mist

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck mist
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Thunder Grey

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck thunder grey
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Rock Grey

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck rock grey
 • Fatboy® The Original Floatzac Sittsäck Charcoal

  fatboy® the original floatzac sittsäck charcoal
 • Fatboy The Original Stentvättad Rabarber - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Rhubarb - 104875

  fatboy the original stentvättad rabarber - sittsäckar & sittpuffar bomull rhubarb - 104875
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Rhubarb Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Ljusgrå - Hängmattor Metall Ljusgrå - 100432

  fatboy headdemock hängmatta ljusgrå - hängmattor metall ljusgrå - 100432
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Ljusgrå Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Latte - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Latte - 104796

  fatboy original slim teddy sittpuff latte - sittsäckar & sittpuffar polyester latte - 104796
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Latte Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Outdoor Sittsäck Dark Ocean - Sittsäckar & Sittpuffar Eps Dark Ocean - 104555

  fatboy original outdoor sittsäck dark ocean - sittsäckar & sittpuffar eps dark ocean - 104555
  Original Outdoor sittsäck från Fatboy med hög komfort och slitstark kvalitet för utomhusanvändning. UV-resistent, vatten- och smutsavvisande tyg i olika färger att välja mellan. Enkel att tvätta. Intensiv användning kan få fyllningen att krympa över tiden. Fyll på din sittsäck med tillhörande påfyllning som finns att köpa separat. Premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Original Outdoor sittsäck - Premiumkvalitet med optimal komfort.- Vattenavvisande, smutsavstötande tyg.- UV-resistent.- Enkel att rengöra.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Storlek: 180x134 cm.- Välj mellan olika färger. Hur bör du ta hand om sittsäcken?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Stryk i låg temperatur.- Ta in produkten när det regnar.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Ocean Sittsäckar & Sittpuffar i EPS från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Doggielounge Small Stentvättad Grå

  fatboy® doggielounge small stentvättad grå
 • Fatboy® Junior Stentvättad Grå

  fatboy® junior stentvättad grå
 • Fatboy® Junior Stentvättad Blå

  fatboy® junior stentvättad blå
 • Fatboy® Junior Stentvättad Svart

  fatboy® junior stentvättad svart
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Anthracite - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Antracit - 104017

  fatboy original slim teddy sittpuff anthracite - sittsäckar & sittpuffar polyester antracit - 104017
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Antracit Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Mist - Hängmattor Akryl Mist - 104458

  fatboy headdemock superb hängmatta mist - hängmattor akryl mist - 104458
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Mist Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Original Sittpuff Outdoor Sandy Taupe

  fatboy® original sittpuff outdoor sandy taupe
 • Fatboy® Junior Stentvättad Taupe

  fatboy® junior stentvättad taupe
 • Fatboy® Doggielounge Large Stentvättad Taupe

  fatboy® doggielounge large stentvättad taupe
 • Fatboy® Doggielounge Large Stentvättad Grå

  fatboy® doggielounge large stentvättad grå
 • Fatboy® Doggielounge Small Stentvättad Svart

  fatboy® doggielounge small stentvättad svart
 • Fatboy® Doggielounge Small Stentvättad Taupe

  fatboy® doggielounge small stentvättad taupe
 • Fatboy® Doggielounge Large Stentvättad Svart

  fatboy® doggielounge large stentvättad svart
 • Fatboy® Original Slim Velvet Petrol

  fatboy® original slim velvet petrol
 • Fatboy® Original Slim Velvet Mörkblå

  fatboy® original slim velvet mörkblå
 • Fatboy® Point Velvet Sittpuff Recycled Cloud

  fatboy® point velvet sittpuff recycled cloud
 • Fatboy® Original Slim Pop Saccosäck Poppy

  fatboy® original slim pop saccosäck poppy
 • Fatboy® Original Slim Pop Saccosäck Hazel

  fatboy® original slim pop saccosäck hazel
 • Fatboy® Brick Table Sidobord Anthracite

  fatboy® brick table sidobord anthracite
 • Fatboy® Brick Table Sidobord Dark ocean

  fatboy® brick table sidobord dark ocean
 • Fatboy® Brick Table Sidobord Ljusgrå

  fatboy® brick table sidobord ljusgrå
 • Fatboy® Brick's Buddy Extrabord Anthracite

  fatboy® brick's buddy extrabord anthracite
 • Fatboy® Brick's Buddy Extrabord Dark ocean

  fatboy® brick's buddy extrabord dark ocean
 • Fatboy® Brick's Buddy Extra bord Ljustaupe

  fatboy® brick's buddy extra bord ljustaupe
 • Fatboy Point Sittpuff Limegrön - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Lime - 102173

  fatboy point sittpuff limegrön - sittsäckar & sittpuffar nylon lime - 102173
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Lime Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Silver - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Silver - 102183

  fatboy point sittpuff silver - sittsäckar & sittpuffar nylon silver - 102183
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Silver Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Taupe - Hängmattor Metall Taupe - 100394

  fatboy headdemock hängmatta taupe - hängmattor metall taupe - 100394
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Taupe Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Röd - Hängmattor Metall Röd - 100396

  fatboy headdemock hängmatta röd - hängmattor metall röd - 100396
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Röd Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Svart - Hängmattor Metall Svart - 100381

  fatboy headdemock hängmatta svart - hängmattor metall svart - 100381
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Svart Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Sittpuff Deep Blush - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Deep Blush - 103099

  fatboy point velvet sittpuff deep blush - sittsäckar & sittpuffar polyester deep blush - 103099
  Point Velvet Sittpuff, från Fatboy är en lyxig och praktisk liten puff.Använd den som sidobord eller som en extra sittplats. Den vackra och slittåliga sammeten får en härlig lyster i ljuset och ger en exklusiv känsla. Se även Sittsäcken Original Slim Velvet i samma vackra tyg. Vi har valt ut Deep Blush Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Recycled Sittpuff Gold Honey - Sittsäckar & Sittpuffar Frigolitkulor Honey - 104809

  fatboy point velvet recycled sittpuff gold honey - sittsäckar & sittpuffar frigolitkulor honey - 104809
  Point velvet recycled sittpuff från Fatboy med en praktisk, lekfull design i sammet för alla hem och stilar. Den har en avtagbar klädsel i återvunnen polyester och en elegant look med en smart, non-slip undersida perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Point velvet recycled sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Noppresistent, tvättbar klädsel.- Återvunnet tyg.- Fyllning i EPS.- Höjd: 350 mm.- Diameter: 500 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Vikt: 1.55 kg.- Undvik: Alla värmekällor.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Tvätta ut och in.- Tvätta för hand.- Kemtvätt (ej trikloretylen). Vi har valt ut Honey Sittsäckar & Sittpuffar i Frigolitkulor från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Recycled Sittpuff Night - Sittsäckar & Sittpuffar Frigolitkulor Night - 104807

  fatboy point velvet recycled sittpuff night - sittsäckar & sittpuffar frigolitkulor night - 104807
  Point velvet recycled sittpuff från Fatboy med en praktisk, lekfull design i sammet för alla hem och stilar. Den har en avtagbar klädsel i återvunnen polyester och en elegant look med en smart, non-slip undersida perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Point velvet recycled sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Noppresistent, tvättbar klädsel.- Återvunnet tyg.- Fyllning i EPS.- Höjd: 350 mm.- Diameter: 500 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Vikt: 1.55 kg.- Undvik: Alla värmekällor.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Tvätta ut och in.- Tvätta för hand.- Kemtvätt (ej trikloretylen). Vi har valt ut Night Sittsäckar & Sittpuffar i Frigolitkulor från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Skydd 3-sits - Matgrupper & Loungegrupper Återvunnen Polyester Svart - 104303

  fatboy paletti skydd 3-sits - matgrupper & loungegrupper återvunnen polyester svart - 104303
  Paletti skydd från Fatboy i återvunnen polyester. Det är perfekt för utomhusbruk och har en vattentålig PVC beläggning med uv-skydd. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Paletti skydd - Kombinera skyddet med passande Paletti möbel från Fatboy.- Lättviktigt, vädertåligt material.- Skyddet kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om skyddet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Återvunnen polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Skydd 2-sits - Matgrupper & Loungegrupper Återvunnen Polyester Svart - 104304

  fatboy paletti skydd 2-sits - matgrupper & loungegrupper återvunnen polyester svart - 104304
  Paletti skydd från Fatboy i återvunnen polyester. Det är perfekt för utomhusbruk och har en vattentålig PVC beläggning med uv-skydd. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Paletti skydd - Kombinera skyddet med passande Paletti möbel från Fatboy.- Lättviktigt, vädertåligt material.- Skyddet kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om skyddet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Återvunnen polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Jeans Ljusblå - Hängmattor Metall Ljusblå - 100425

  fatboy headdemock hängmatta jeans ljusblå - hängmattor metall ljusblå - 100425
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Ljusblå Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe - 102468

  fatboy point stonewashed sittpuff taupe - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe - 102468
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Silvergrå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Silver Grey - 102411

  fatboy point stonewashed sittpuff silvergrå - sittsäckar & sittpuffar bomull silver grey - 102411
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Silver Grey Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Attackle Bänk Vit - Bänkar Polyeten Vit - 101079

  fatboy attackle bänk vit - bänkar polyeten vit - 101079
  Egenskaper Sittplats för 2 personer. Designad för både inomhus- och utomhusbruk. Både smuts- och vattenavvisande. Maxvikt: 175 kg. Levereras i 2 delar. Lättmonterad. Skötselråd:Rengör med endast ljummet vatten och mild, oparfymerad tvål. Vi har valt ut Vit Bänkar i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Attackle Bänk Anthracite - Bänkar Polyeten Antracit - 101078

  fatboy attackle bänk anthracite - bänkar polyeten antracit - 101078
  Egenskaper Sittplats för 2 personer. Designad för både inomhus- och utomhusbruk. Både smuts- och vattenavvisande. Maxvikt: 175 kg. Levereras i 2 delar. Lättmonterad. Skötselråd:Rengör med endast ljummet vatten och mild, oparfymerad tvål. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Cheeky Pink - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Cheeky Pink - 104797

  fatboy original slim teddy sittpuff cheeky pink - sittsäckar & sittpuffar polyester cheeky pink - 104797
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Cheeky Pink Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Sittpuff Petrol - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Petrol - 103079

  fatboy point velvet sittpuff petrol - sittsäckar & sittpuffar polyester petrol - 103079
  Point Velvet Sittpuff, från Fatboy är en lyxig och praktisk liten puff.Använd den som sidobord eller som en extra sittplats. Den vackra och slittåliga sammeten får en härlig lyster i ljuset och ger en exklusiv känsla. Se även Sittsäcken Original Slim Velvet i samma vackra tyg. Vi har valt ut Petrol Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Grey Taupe - Hängmattor Akryl Grå - 104954

  fatboy headdemock superb hängmatta grey taupe - hängmattor akryl grå - 104954
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Grå Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Bonbaron Stol Ecru - Fåtöljer Skum Ecru - 104941

  fatboy the bonbaron stol ecru - fåtöljer skum ecru - 104941
  The BonBaron Sherpa stol från Fatboy med en avslappnad, modern design för alla tillfällen. Den har en supermjuk sits med en underbar komfort och ett justerbart ryggstöd med en gosig, avtagbar klädsel i sherpa perfekt för mysstunden. Bra att veta om The BonBaron Sherpa stol - Supermjuk, gosig komfort.- Avtagbar, tvättbar klädsel.- Justerbar rygg.- Knappar på baksidan.- Djup: 1100 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm.- Vikt: 19.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om stolen?- Endast för inomhusbruk.- Undvik att förvara i direkt solljus.- Maskintvätt 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Ecru Fåtöljer i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy ® Colour Blend Petite Matta 160x230 Cm Fuchsia - Plastmattor Bomull Fuchsia - 105165

  fatboy ® colour blend petite matta 160x230 cm fuchsia - plastmattor bomull fuchsia - 105165
  Colour Blend Petite matta från Fatboy med en unik, lekfull design perfekt för alla hem. Den har en ovansida i polyester med en supermjuk, härlig känsla för extra komfort och ett abstrakt, modernt mönster för att addera en extra dimension till designen. Välj mellan olika färger. Designad av Carole Baijings. Bra att veta om Colour Blend Petite matta - Mattan kommer i olika storlekar.- För inomhusbruk.- Mattan är brandsäker.- Supermjuk, mysig känsla.- Undersida: 60% Polyester, 30% Bomull, 10% Viskos- Bredd: 1600 mm.- Längd: 2300 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvätt 30°C.- Fintvätt. Vi har valt ut Fuchsia Plastmattor i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Hörndel Rock Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Rock Grey - 104959

  fatboy paletti hörndel rock grey - matgrupper & loungegrupper skum rock grey - 104959
  Paletti hörndel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti hörndel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Hörndelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som rak sittdel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera hörndelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Hörndelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 33,15 kg. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rock Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Storm Blue - Hängmattor Akryl Storm Blue - 105087

  fatboy headdemock superb hängmatta storm blue - hängmattor akryl storm blue - 105087
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Storm Blue Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Storm Blue - Hängmattor Akryl Storm Blue - 105088

  fatboy headdemock superb hängmatta storm blue - hängmattor akryl storm blue - 105088
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Storm Blue Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Taupe - Hängmattor Nylon Taupe - 100651

  fatboy headdemock kudde taupe - hängmattor nylon taupe - 100651
  Ta din vilopaus i hängmattan till en ny nivå med Headdemock Kudde från Fatboy. Kudden är ett komplement till hängmattan Fatboy Headdemock och gör hängmattan både snyggare och skönare. Kudden har samma nylonstruktur som hängmattan. Välj bland flera kulörer. Vi har valt ut Taupe Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Cactus (Exklusivt För Royaldesign&Rum21) - Hängmattor Nylon Cactus - 103473

  fatboy headdemock kudde cactus (exklusivt för royaldesign&rum21) - hängmattor nylon cactus - 103473
  Ta din vilopaus i hängmattan till en ny nivå med Headdemock Kudde från Fatboy. Kudden är ett komplement till hängmattan Fatboy Headdemock och gör hängmattan både snyggare och skönare. Kudden har samma nylonstruktur som hängmattan. Välj bland flera kulörer. Vi har valt ut Cactus Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Recycled Sittpuff Rhubarb - Sittsäckar & Sittpuffar Frigolitkulor Rhubarb - 104808

  fatboy point velvet recycled sittpuff rhubarb - sittsäckar & sittpuffar frigolitkulor rhubarb - 104808
  Point velvet recycled sittpuff från Fatboy med en praktisk, lekfull design i sammet för alla hem och stilar. Den har en avtagbar klädsel i återvunnen polyester och en elegant look med en smart, non-slip undersida perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Point velvet recycled sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Noppresistent, tvättbar klädsel.- Återvunnet tyg.- Fyllning i EPS.- Höjd: 350 mm.- Diameter: 500 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Vikt: 1.55 kg.- Undvik: Alla värmekällor.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Tvätta ut och in.- Tvätta för hand.- Kemtvätt (ej trikloretylen). Vi har valt ut Rhubarb Sittsäckar & Sittpuffar i Frigolitkulor från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Svart - 102179

  fatboy point sittpuff svart - sittsäckar & sittpuffar nylon svart - 102179
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Blå - 102407

  fatboy point stonewashed sittpuff blå - sittsäckar & sittpuffar bomull blå - 102407
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Mist Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Mist Green - 104324

  fatboy toní bankski bänk mist green - trädgårdssoffor & bänkar aluminium mist green - 104324
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mist Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Desert - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Desert - 104323

  fatboy toní bankski bänk desert - trädgårdssoffor & bänkar aluminium desert - 104323
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Desert Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Dark Ocean - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Dark Ocean - 104326

  fatboy toní bankski bänk dark ocean - trädgårdssoffor & bänkar aluminium dark ocean - 104326
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Dark Ocean Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Sahara - Hängmattor Akryl Sahara - 105083

  fatboy headdemock superb hängmatta sahara - hängmattor akryl sahara - 105083
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Sahara Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Sahara - Hängmattor Akryl Sahara - 105084

  fatboy headdemock superb hängmatta sahara - hängmattor akryl sahara - 105084
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Sahara Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Rock Grey - Hängmattor Akryl Rock Grey - 105049

  fatboy headdemock superb hängmatta rock grey - hängmattor akryl rock grey - 105049
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Rock Grey Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Mist - Hängmattor Akryl Mist - 105048

  fatboy headdemock superb hängmatta mist - hängmattor akryl mist - 105048
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Mist Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Grey Taupe - Hängmattor Akryl Grå - 104951

  fatboy headdemock superb hängmatta grey taupe - hängmattor akryl grå - 104951
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Grå Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Grå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå - 102406

  fatboy point stonewashed sittpuff grå - sittsäckar & sittpuffar bomull grå - 102406
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Grå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Skydd 1-sits - Matgrupper & Loungegrupper Återvunnen Polyester Svart - 104305

  fatboy paletti skydd 1-sits - matgrupper & loungegrupper återvunnen polyester svart - 104305
  Paletti skydd från Fatboy i återvunnen polyester. Det är perfekt för utomhusbruk och har en vattentålig PVC beläggning med uv-skydd. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Paletti skydd - Kombinera skyddet med passande Paletti möbel från Fatboy.- Lättviktigt, vädertåligt material.- Skyddet kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om skyddet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Återvunnen polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Pall Mist - Matgrupper & Loungegrupper Skum Mist - 104429

  fatboy paletti pall mist - matgrupper & loungegrupper skum mist - 104429
  Sittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk modul i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabel, skumfylld dyna i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti Hocker sittdel - Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen finns i olika färgval.- Kan även användas som fotpall.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Hur bör du ta hand om sittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mist Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart - 102412

  fatboy point stonewashed sittpuff svart - sittsäckar & sittpuffar bomull svart - 102412
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Sittpuff Dark Blue - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Mörkblå - 103075

  fatboy point velvet sittpuff dark blue - sittsäckar & sittpuffar polyester mörkblå - 103075
  Point Velvet Sittpuff, från Fatboy är en lyxig och praktisk liten puff.Använd den som sidobord eller som en extra sittplats. Den vackra och slittåliga sammeten får en härlig lyster i ljuset och ger en exklusiv känsla. Se även Sittsäcken Original Slim Velvet i samma vackra tyg. Vi har valt ut Mörkblå Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Jeans Light Blue - Hängmattor Nylon Blå - 100648

  fatboy headdemock kudde jeans light blue - hängmattor nylon blå - 100648
  Ta din vilopaus i hängmattan till en ny nivå med Headdemock Kudde från Fatboy. Kudden är ett komplement till hängmattan Fatboy Headdemock och gör hängmattan både snyggare och skönare. Kudden har samma nylonstruktur som hängmattan. Välj bland flera kulörer. Vi har valt ut Blå Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Röd - Hängmattor Nylon Röd - 100412

  fatboy headdemock kudde röd - hängmattor nylon röd - 100412
  Ta din vilopaus i hängmattan till en ny nivå med Headdemock Kudde från Fatboy. Kudden är ett komplement till hängmattan Fatboy Headdemock och gör hängmattan både snyggare och skönare. Kudden har samma nylonstruktur som hängmattan. Välj bland flera kulörer. Vi har valt ut Röd Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Isblå - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Isblå - 102396

  fatboy point sittpuff isblå - sittsäckar & sittpuffar nylon isblå - 102396
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Isblå Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Ljusgrå - Hängmattor Nylon Grå - 100652

  fatboy headdemock kudde ljusgrå - hängmattor nylon grå - 100652
  Ta din vilopaus i hängmattan till en ny nivå med Headdemock Kudde från Fatboy. Kudden är ett komplement till hängmattan Fatboy Headdemock och gör hängmattan både snyggare och skönare. Kudden har samma nylonstruktur som hängmattan. Välj bland flera kulörer. Vi har valt ut Grå Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Svart - Hängmattor Nylon Svart - 100416

  fatboy headdemock kudde svart - hängmattor nylon svart - 100416
  Ta din vilopaus i hängmattan till en ny nivå med Headdemock Kudde från Fatboy. Kudden är ett komplement till hängmattan Fatboy Headdemock och gör hängmattan både snyggare och skönare. Kudden har samma nylonstruktur som hängmattan. Välj bland flera kulörer. Vi har valt ut Svart Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Röd - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Röd - 102181

  fatboy point sittpuff röd - sittsäckar & sittpuffar nylon röd - 102181
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Röd Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Marble Green - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Marble Green - 104019

  fatboy original slim teddy sittpuff marble green - sittsäckar & sittpuffar polyester marble green - 104019
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Marble Green Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Mittdel Mist - Matgrupper & Loungegrupper Skum Mist - 104441

  fatboy paletti mittdel mist - matgrupper & loungegrupper skum mist - 104441
  Paletti mittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti mittdel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Mittdelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera mittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Mittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 26,8 kg. Hur bör du ta hand om mittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mist Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Pall Thunder Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Thunder Grey - 104430

  fatboy paletti pall thunder grey - matgrupper & loungegrupper skum thunder grey - 104430
  Sittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk modul i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabel, skumfylld dyna i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti Hocker sittdel - Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen finns i olika färgval.- Kan även användas som fotpall.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Hur bör du ta hand om sittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Thunder Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Hörndel Mist - Matgrupper & Loungegrupper Skum Mist - 104435

  fatboy paletti hörndel mist - matgrupper & loungegrupper skum mist - 104435
  Paletti hörndel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti hörndel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Hörndelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som rak sittdel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera hörndelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Hörndelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 33,15 kg. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mist Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Thunder Grey - Hängmattor Metall Thunder Grey - 104417

  fatboy headdemock superb hängmatta thunder grey - hängmattor metall thunder grey - 104417
  Headdemock Superb hängmatta från Fatboy med en bekväm design med ett olika, slitstarkt material, vädertåliga egenskaper, uv-skydd och en fyllning i polyester. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en stabil ram i aluminium med en förstärkning i gummi. Välj mellan olika färger. Formgiven av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Passar för 2 personer.- För både inomhus- och utomhusbruk.- Hängmattan kommer i olika material.- Välj mellan olika färger.- Vattentåligt, smutsavvisande material med ett uv-skydd.- Kombinera hängmattan med en matchande Headdemock Superb kudde för extra komfort från Fatboy.- Kombinera hängmattan med ett Headdemock Cover skydd från Fatboy.- Ram: 330 x 100 x 110 cm / 12,9 kg.- Hängmatta: 270 x 138 cm / 9,75 kg. Hur bör du ta hand om hängmattan? - Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta in produkten när det regnar.- Maskintvätt i 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej. Vi har valt ut Thunder Grey Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Rock n Roll Gungstol Ljusgrå - Gungstolar Metall Ljusgrå - 104915

  fatboy rock n roll gungstol ljusgrå - gungstolar metall ljusgrå - 104915
  Rock n Roll gungstol från Fatboy med modern, tidlös design med modulär stomme. Den har vattenavvisande, hållbart material med åtta stadiga remmar i polyester för både inomhus och utomhusbruk och galvaniserad, pulverlackerad beläggning för enkel användning. Välj mellan olika färger. Njut och var glad!. Bekväm gungstol perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Bra att veta om Rock n Roll gungstol - Modern design.- Modulär stomme.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Vattenavvisande material.- Galvaniserad, pulverlackerad beläggning.- Tillverkad av metall och polyester.- Stabilt säte.- Stadiga remmar.- Gungstolen finns i olika färgval.- Djup: 1260 mm.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Vikt: 9,5 kg.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om gungstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Ljusgrå Gungstolar i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Mittdel Rock Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Rock Grey - 104961

  fatboy paletti mittdel rock grey - matgrupper & loungegrupper skum rock grey - 104961
  Paletti mittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti mittdel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Mittdelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera mittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Mittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 26,8 kg. Hur bör du ta hand om mittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rock Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Bonbaron Stol Cider - Fåtöljer Skum Cider - 104942

  fatboy the bonbaron stol cider - fåtöljer skum cider - 104942
  The BonBaron Sherpa stol från Fatboy med en avslappnad, modern design för alla tillfällen. Den har en supermjuk sits med en underbar komfort och ett justerbart ryggstöd med en gosig, avtagbar klädsel i sherpa perfekt för mysstunden. Bra att veta om The BonBaron Sherpa stol - Supermjuk, gosig komfort.- Avtagbar, tvättbar klädsel.- Justerbar rygg.- Knappar på baksidan.- Djup: 1100 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm.- Vikt: 19.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om stolen?- Endast för inomhusbruk.- Undvik att förvara i direkt solljus.- Maskintvätt 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Cider Fåtöljer i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy ® Colour Blend Petite Matta 160x230 Cm Charcoal - Plastmattor Bomull Charcoal - 105164

  fatboy ® colour blend petite matta 160x230 cm charcoal - plastmattor bomull charcoal - 105164
  Colour Blend Petite matta från Fatboy med en unik, lekfull design perfekt för alla hem. Den har en ovansida i polyester med en supermjuk, härlig känsla för extra komfort och ett abstrakt, modernt mönster för att addera en extra dimension till designen. Välj mellan olika färger. Designad av Carole Baijings. Bra att veta om Colour Blend Petite matta - Mattan kommer i olika storlekar.- För inomhusbruk.- Mattan är brandsäker.- Supermjuk, mysig känsla.- Undersida: 60% Polyester, 30% Bomull, 10% Viskos- Bredd: 1600 mm.- Längd: 2300 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvätt 30°C.- Fintvätt. Vi har valt ut Charcoal Plastmattor i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Thunder Grey - Hängmattor Akryl Thunder Grey - 105052

  fatboy headdemock superb hängmatta thunder grey - hängmattor akryl thunder grey - 105052
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Thunder Grey Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Randig Storm Blue - Hängmattor Akryl Vit - 105051

  fatboy headdemock superb hängmatta randig storm blue - hängmattor akryl vit - 105051
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Vit Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Pine Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Pine Green - 104327

  fatboy toní bankski bänk pine green - trädgårdssoffor & bänkar aluminium pine green - 104327
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Pine Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Lemon - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Citrongul - 104325

  fatboy toní bankski bänk lemon - trädgårdssoffor & bänkar aluminium citrongul - 104325
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Citrongul Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Antracitgrå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Antracit - 104322

  fatboy toní bankski bänk antracitgrå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium antracit - 104322
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Antracit Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Lemon - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Citrongul - 104014

  fatboy original slim teddy sittpuff lemon - sittsäckar & sittpuffar polyester citrongul - 104014
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Citrongul Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Red - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Röd - 104015

  fatboy original slim teddy sittpuff red - sittsäckar & sittpuffar polyester röd - 104015
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Röd Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Off-white - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Off-White - 104018

  fatboy original slim teddy sittpuff off-white - sittsäckar & sittpuffar polyester off-white - 104018
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Off-White Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Mittdel Thunder Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Thunder Grey - 104442

  fatboy paletti mittdel thunder grey - matgrupper & loungegrupper skum thunder grey - 104442
  Paletti mittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti mittdel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Mittdelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera mittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Mittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 26,8 kg. Hur bör du ta hand om mittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Thunder Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Hörndel Thunder Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Thunder Grey - 104436

  fatboy paletti hörndel thunder grey - matgrupper & loungegrupper skum thunder grey - 104436
  Paletti hörndel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti hörndel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Hörndelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som rak sittdel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera hörndelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Hörndelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 33,15 kg. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Thunder Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Skydd Till Headdemock - Hängmattor Svart - 100363

  fatboy skydd till headdemock - hängmattor svart - 100363
  Skydd till Headdemock från Fatboy är ett bra överdrag om du vill ta hand om din hängmatta.Det tål regnskurar men om det blir vattenansamlingar på överdraget är det bra att hälla av dem så att inte bildas kondens på mattan. Det skyddar mot smuts, löv, pollen och vatten men om du skall på semester eller är borta flera dagar bör du ta in hängmattan inomhus. Vi har valt ut Svart Hängmattor från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Hocker Sittdel Utan Ryggstöd Rock Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Rock Grey - 104957

  fatboy paletti hocker sittdel utan ryggstöd rock grey - matgrupper & loungegrupper skum rock grey - 104957
  Sittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk modul i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabel, skumfylld dyna i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti Hocker sittdel - Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen finns i olika färgval.- Kan även användas som fotpall.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Hur bör du ta hand om sittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rock Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Brick Sidobord Antracit - Sidobord & Avlastningsbord Galvaniserat Stål Antracit - 104367

  fatboy brick sidobord antracit - sidobord & avlastningsbord galvaniserat stål antracit - 104367
  Brick sidobord från Fatboy med en smart, stilren design med en användbar funktion. Det har en bordsskiva i polyeten med ett tåligt stativ i galvaniserat stål perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Bra att veta om Brick sidobord - Foten måste fyllas med sand eller vatten.- Kombinera sidobordet med en extra bordsskiva från Fatboy.- Uppskattas för den coola looken. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Galvaniserat stål från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Edison the Mini bordslampa 3-pack

  fatboy® edison the mini bordslampa 3-pack
  Fatboy Edison the Mini är tre små bärbara lampor och är en mindre version av Edison the Grand lampan. Om du vill ha en mild och kraftfull ljuskälla är detta en lampa för dig! Edison the Mini kan du ta med överallt. Ladda lampan i tre timmar och ta sen med den ut i trädgården, till stranden eller lägerelden. Lampan är tillverkad av robust material - laddningskabel med USB-anslutning medföljer. Eventuellt byte av LED-lampa görs av tillverkaren.   OBS! Strömadapter ingår ej. Beräknad leveranstid Hemma på lager för omgående leverans
 • Fatboy® Toní Barfly set dark ocean (2-pack)

  fatboy® toní barfly set dark ocean (2-pack)
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly set mist green (2-pack)

  fatboy® toní barfly set mist green (2-pack)
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly set desert (2-pack)

  fatboy® toní barfly set desert (2-pack)
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly set anthracite (2-pack)

  fatboy® toní barfly set anthracite (2-pack)
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly dark ocean

  fatboy® toní barfly dark ocean
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly mist green

  fatboy® toní barfly mist green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly desert

  fatboy® toní barfly desert
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly anthracite

  fatboy® toní barfly anthracite
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Haute bistreau dark ocean

  fatboy® toní haute bistreau dark ocean
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Haute bistreau mist green

  fatboy® toní haute bistreau mist green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Haute bistreau desert

  fatboy® toní haute bistreau desert
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Haute bistreau anthracite

  fatboy® toní haute bistreau anthracite
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Point taupe

  fatboy® point taupe
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Point dark purple

  fatboy® point dark purple
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Point grass green

  fatboy® point grass green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Velvet recycled camel

  fatboy® original slim velvet recycled camel
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Velvet recycled cloud

  fatboy® original slim velvet recycled cloud
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Velvet recycled sage

  fatboy® original slim velvet recycled sage
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy marble green

  fatboy® original slim teddy marble green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy off-white

  fatboy® original slim teddy off-white
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy anthracite

  fatboy® original slim teddy anthracite
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy royal blue

  fatboy® original slim teddy royal blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy red

  fatboy® original slim teddy red
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy lemon

  fatboy® original slim teddy lemon
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed sand

  fatboy® the original stonewashed sand
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed taupe

  fatboy® the original stonewashed taupe
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed grey

  fatboy® the original stonewashed grey
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed blue

  fatboy® the original stonewashed blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed silver grey

  fatboy® the original stonewashed silver grey
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed red

  fatboy® the original stonewashed red
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed black

  fatboy® the original stonewashed black
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy Bakkes Sidobord / Planteringsbord Ø60x49 Cm Sunbeam - Sidobord & Avlastningsbord Polyeten Sunbeam - 105323

  fatboy bakkes sidobord / planteringsbord ø60x49 cm sunbeam - sidobord & avlastningsbord polyeten sunbeam - 105323
  Bakkes sidobord från Fatboy med en iögonfallande, kreativ konstruktion med matchande kruka. Slitstarka material med en bordsskiva och ett underrede i pulverlackerat stål perfekt för alla väderlekar. Stadig trefotsdesign med ett praktiskt hål, en kruka i polyeten och en fin textur i olika färger att välja mellan. Premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Går att använda både inom- och utomhus. Designat i Nederländerna av Kranen/Gille. Passar för balkonger, terrasser, trädgårdar, vardagsrum, kök, kontor, etc. Bra att veta om Bakkes sidobord - Mångsidigt bord med kreativ konstruktion.- Stadig trefotsdesign.- Kruka ingår.- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Rund form.- Diameter: 600 mm.- Höjd: 487 mm.- Vikt: 6.8 kg.- Sidobordet finns i 3 olika färgval.- Kan även användas som planteringsbord.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Sunbeam Sidobord & Avlastningsbord i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bakkes Sidobord / Planteringsbord Ø60x49 Cm Antracit - Sidobord & Avlastningsbord Polyeten Antracit - 103970

  fatboy bakkes sidobord / planteringsbord ø60x49 cm antracit - sidobord & avlastningsbord polyeten antracit - 103970
  Bakkes sidobord från Fatboy med en iögonfallande, kreativ konstruktion med matchande kruka. Slitstarka material med en bordsskiva och ett underrede i pulverlackerat stål perfekt för alla väderlekar. Stadig trefotsdesign med ett praktiskt hål, en kruka i polyeten och en fin textur i olika färger att välja mellan. Premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Går att använda både inom- och utomhus. Designat i Nederländerna av Kranen/Gille. Passar för balkonger, terrasser, trädgårdar, vardagsrum, kök, kontor, etc. Bra att veta om Bakkes sidobord - Mångsidigt bord med kreativ konstruktion.- Stadig trefotsdesign.- Kruka ingår.- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Rund form.- Diameter: 600 mm.- Höjd: 487 mm.- Vikt: 6.8 kg.- Sidobordet finns i 3 olika färgval.- Kan även användas som planteringsbord.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Netorious Dagbädd 2-sits Antracit - 2-sits soffor Polyester Antracit - 105376

  fatboy netorious dagbädd 2-sits antracit - 2-sits soffor polyester antracit - 105376
  Netorious dagbädd från Fatboy med en nytänkande design och hög komfort. Vädertålig konstruktion i pulverlackerat aluminium med ett mjukt, stadigt nät i polyester perfekt för rofyllda stunder. Justerbara spännband för optimal användarupplevelse. Går att använda både inom- och utomhus. En loungemöbel med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Designad i Nederländerna av Chris Kabel. Bra att veta om Netorious dagbädd - Loungemöbel med optimal komfort.- Högkvalitativa material i pulverlackerat aluminium och polyester.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1895 mm.- Djup: 1540 mm.- Höjd: 895 mm.- Vikt: 18.5 kg.- Kombinera dagbädden med Netorious möbelskydd från Fatboy. Hur bör du ta hand om dagbädden?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Vi har valt ut Antracit 2-sits soffor i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bakkes Sidobord / Planteringsbord Ø60x49 Cm Ljusgrå - Sidobord & Avlastningsbord Polyeten Ljusgrå - 103972

  fatboy bakkes sidobord / planteringsbord ø60x49 cm ljusgrå - sidobord & avlastningsbord polyeten ljusgrå - 103972
  Bakkes sidobord från Fatboy med en iögonfallande, kreativ konstruktion med matchande kruka. Slitstarka material med en bordsskiva och ett underrede i pulverlackerat stål perfekt för alla väderlekar. Stadig trefotsdesign med ett praktiskt hål, en kruka i polyeten och en fin textur i olika färger att välja mellan. Premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Går att använda både inom- och utomhus. Designat i Nederländerna av Kranen/Gille. Passar för balkonger, terrasser, trädgårdar, vardagsrum, kök, kontor, etc. Bra att veta om Bakkes sidobord - Mångsidigt bord med kreativ konstruktion.- Stadig trefotsdesign.- Kruka ingår.- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Rund form.- Diameter: 600 mm.- Höjd: 487 mm.- Vikt: 6.8 kg.- Sidobordet finns i 3 olika färgval.- Kan även användas som planteringsbord.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ljusgrå Sidobord & Avlastningsbord i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Netorious Möbelskydd Till Dagbädd Svart - Trädgårdssoffor & Bänkar Återvunnen Pet Svart - 105381

  fatboy netorious möbelskydd till dagbädd svart - trädgårdssoffor & bänkar återvunnen pet svart - 105381
  Netorious möbelskydd från Fatboy i återvunnen PET. Det är perfekt för utomhusbruk och har vattentåliga, UV-resistenta, smutsavvisande egenskaper för att hålla i många år framöver. En hållbar design för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Netorious möbelskydd - Passar med Netorious dagbädd.- Ett miljömedvetet val.- Tillverkat av återvunnen PET-flaska.- Lätt att rengöra och underhålla.- Bredd: 1895 mm.- Djup: 1600 mm.- Vikt: 890 g. Hur bör du ta hand om möbelskyddet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Återvunnen PET från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Original Outdoor Sittsäck Mineral Blue

  fatboy® original outdoor sittsäck mineral blue
 • Fatboy® The Original Sittsäck Stonewashed red

  fatboy® the original sittsäck stonewashed red
 • Fatboy® Original Sittsäck Slim Teddy Latte

  fatboy® original sittsäck slim teddy latte
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Small Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart - 102463

  fatboy doggielounge stonewashed small svart - sittsäckar & sittpuffar bomull svart - 102463
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Finns i storlekarna Small (60x80 cm) och Large (120x80 cm) Tillverkad av bomull i stentvättad look Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Small Grå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå - 102480

  fatboy doggielounge stonewashed small grå - sittsäckar & sittpuffar bomull grå - 102480
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Finns i storlekarna Small (60x80 cm) och Large (120x80 cm) Tillverkad av bomull i stentvättad look Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Grå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Small Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe - 102473

  fatboy doggielounge stonewashed small taupe - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe - 102473
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Finns i storlekarna Small (60x80 cm) och Large (120x80 cm) Tillverkad av bomull i stentvättad look Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Small Sand - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Sand - 102465

  fatboy doggielounge stonewashed small sand - sittsäckar & sittpuffar bomull sand - 102465
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Finns i storlekarna Small (60x80 cm) och Large (120x80 cm) Tillverkad av bomull i stentvättad look Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Sand Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Large Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart - 102475

  fatboy doggielounge stonewashed large svart - sittsäckar & sittpuffar bomull svart - 102475
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Stentvättad look i bomullstyg Finns även i storlek Small (60x80 cm), passar mindre hundar eller katter Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Large Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Blå - 102449

  fatboy doggielounge stonewashed large blå - sittsäckar & sittpuffar bomull blå - 102449
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Stentvättad look i bomullstyg Finns även i storlek Small (60x80 cm), passar mindre hundar eller katter Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Large Grå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå - 102448

  fatboy doggielounge stonewashed large grå - sittsäckar & sittpuffar bomull grå - 102448
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Stentvättad look i bomullstyg Finns även i storlek Small (60x80 cm), passar mindre hundar eller katter Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Grå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Large Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe - 102441

  fatboy doggielounge stonewashed large taupe - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe - 102441
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Stentvättad look i bomullstyg Finns även i storlek Small (60x80 cm), passar mindre hundar eller katter Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Large Sand - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Sand - 102446

  fatboy doggielounge stonewashed large sand - sittsäckar & sittpuffar bomull sand - 102446
  Egenskaper Designad av Jukka Setälä Stentvättad look i bomullstyg Finns även i storlek Small (60x80 cm), passar mindre hundar eller katter Tvätta endast med ljummet vatten och oparfymerad tvål Vi har valt ut Sand Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Outdoor Sittsäck Mineral Blue - Sittsäckar & Sittpuffar Akryl Mineral Blue - 102443

  fatboy original outdoor sittsäck mineral blue - sittsäckar & sittpuffar akryl mineral blue - 102443
  Original Outdoor sittsäck från Fatboy med hög komfort och slitstark kvalitet för utomhusanvändning. UV-resistent, vatten- och smutsavvisande tyg i olika färger att välja mellan. Enkel att tvätta. Intensiv användning kan få fyllningen att krympa över tiden. Fyll på din sittsäck med tillhörande påfyllning som finns att köpa separat. Premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Original Outdoor sittsäck - Premiumkvalitet med optimal komfort.- Vattenavvisande, smutsavstötande tyg.- UV-resistent.- Enkel att rengöra.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Storlek: 180x134 cm.- Välj mellan olika färger. Hur bör du ta hand om sittsäcken?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Stryk i låg temperatur.- Ta in produkten när det regnar.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mineral Blue Sittsäckar & Sittpuffar i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Outdoor Sittsäck Charcoal - Sittsäckar & Sittpuffar Akryl Charcoal - 102462

  fatboy original outdoor sittsäck charcoal - sittsäckar & sittpuffar akryl charcoal - 102462
  Original Outdoor sittsäck från Fatboy med hög komfort och slitstark kvalitet för utomhusanvändning. UV-resistent, vatten- och smutsavvisande tyg i olika färger att välja mellan. Enkel att tvätta. Intensiv användning kan få fyllningen att krympa över tiden. Fyll på din sittsäck med tillhörande påfyllning som finns att köpa separat. Premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Original Outdoor sittsäck - Premiumkvalitet med optimal komfort.- Vattenavvisande, smutsavstötande tyg.- UV-resistent.- Enkel att rengöra.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Storlek: 180x134 cm.- Välj mellan olika färger. Hur bör du ta hand om sittsäcken?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Stryk i låg temperatur.- Ta in produkten när det regnar.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Charcoal Sittsäckar & Sittpuffar i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Stentvättad Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart - 102333

  fatboy junior stentvättad svart - sittsäckar & sittpuffar bomull svart - 102333
  Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel.Egenskaper Anpassad design för barn och ungdomar. Tillverkad av högkvalitativ tyg. Avvisar både vatten och smuts. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Stentvättad Röd - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Röd - 102330

  fatboy junior stentvättad röd - sittsäckar & sittpuffar bomull röd - 102330
  Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel.Egenskaper Anpassad design för barn och ungdomar. Tillverkad av högkvalitativ tyg. Avvisar både vatten och smuts. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Röd Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Stentvättad Silver - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Silver - 102332

  fatboy junior stentvättad silver - sittsäckar & sittpuffar bomull silver - 102332
  Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel.Egenskaper Anpassad design för barn och ungdomar. Tillverkad av högkvalitativ tyg. Avvisar både vatten och smuts. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Silver Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Stentvättad Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Blå - 102331

  fatboy junior stentvättad blå - sittsäckar & sittpuffar bomull blå - 102331
  Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel.Egenskaper Anpassad design för barn och ungdomar. Tillverkad av högkvalitativ tyg. Avvisar både vatten och smuts. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Stentvättad Grå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå - 102346

  fatboy junior stentvättad grå - sittsäckar & sittpuffar bomull grå - 102346
  Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel.Egenskaper Anpassad design för barn och ungdomar. Tillverkad av högkvalitativ tyg. Avvisar både vatten och smuts. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Grå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Stentvättad Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe - 102348

  fatboy junior stentvättad taupe - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe - 102348
  Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel.Egenskaper Anpassad design för barn och ungdomar. Tillverkad av högkvalitativ tyg. Avvisar både vatten och smuts. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Stentvättad Sand - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Sand - 102329

  fatboy junior stentvättad sand - sittsäckar & sittpuffar bomull sand - 102329
  Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel.Egenskaper Anpassad design för barn och ungdomar. Tillverkad av högkvalitativ tyg. Avvisar både vatten och smuts. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Sand Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Sittsäck Petrol - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Petrol - 102369

  fatboy junior sittsäck petrol - sittsäckar & sittpuffar nylon petrol - 102369
  Går ej att tvätta i maskin.Egenskaper Anpassad storlek för barn och tonåringar. Avvisar både vatten och smuts. Tillverkad av högkvalitativt tyg och stoppning. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Petrol Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Doggielounge Small Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Blå - 102176

  fatboy doggielounge small blå - sittsäckar & sittpuffar nylon blå - 102176
  Doggielounge Small är en underbar puff från Fatboy för den lilla hunden. Passar även för katter. Välj mellan olika färger och utförandena nylon eller stonewashed. Finns även i storlek Large för stora hundar. Egenskaper Finns i utförandena nylon eller stonewashed Tillgänglig i Small (60x80 cm) och Large (120x80 cm) Välj mellan flera olika färger Rengör med mild, oparfymerad tvål och ljummet vatten Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Fyllning 100 Liter - Sittsäckar & Sittpuffar Vit - 9009900

  fatboy fyllning 100 liter - sittsäckar & sittpuffar vit - 9009900
  Fyllning till Fatboy, 100 liter. Värt att notera är att en Fatboy Original innehåller 360 liter. Vi har valt ut Vit Sittsäckar & Sittpuffar från Fatboy med stor omsorg.