Möbler
www.mobel.se

Fatboy möbler

 • Fatboy Headdemock Hängmatta Kaktus - Hängmattor Metall Cactus - 103475

  fatboy headdemock hängmatta kaktus - hängmattor metall cactus - 103475
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Cactus Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Skydd Till Headdemock - Hängmattor Svart - 100363

  fatboy skydd till headdemock - hängmattor svart - 100363
  Skydd till Headdemock från Fatboy är ett bra överdrag om du vill ta hand om din hängmatta.Det tål regnskurar men om det blir vattenansamlingar på överdraget är det bra att hälla av dem så att inte bildas kondens på mattan. Det skyddar mot smuts, löv, pollen och vatten men om du skall på semester eller är borta flera dagar bör du ta in hängmattan inomhus. Vi har valt ut Svart Hängmattor från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Original Slim Teddy Sittsäck Anthracite

  fatboy® original slim teddy sittsäck anthracite
 • Fatboy The Original Stentvättad Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart - 102459

  fatboy the original stentvättad svart - sittsäckar & sittpuffar bomull svart - 102459
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Rock n Roll Gungstol Svart - Gungstolar Metall Svart - 103161

  fatboy rock n roll gungstol svart - gungstolar metall svart - 103161
  Rock n Roll gungstol från Fatboy med modern, tidlös design med modulär stomme. Den har vattenavvisande, hållbart material med åtta stadiga remmar i polyester för både inomhus och utomhusbruk och galvaniserad, pulverlackerad beläggning för enkel användning. Välj mellan olika färger. Njut och var glad!. Bekväm gungstol perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Bra att veta om Rock n Roll gungstol - Modern design.- Modulär stomme.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Vattenavvisande material.- Galvaniserad, pulverlackerad beläggning.- Tillverkad av metall och polyester.- Stabilt säte.- Stadiga remmar.- Gungstolen finns i olika färgval.- Djup: 1260 mm.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Vikt: 9,5 kg.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om gungstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Svart Gungstolar i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Royal Blue - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Royal Blue - 104016

  fatboy original slim teddy sittpuff royal blue - sittsäckar & sittpuffar polyester royal blue - 104016
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Royal Blue Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta - Hängmattor Metall Thunder Grey

  fatboy headdemock superb hängmatta - hängmattor metall thunder grey
  Hängmattan från Fatboy har en bekväm design med ett olika, slitstarkt material, vädertåliga egenskaper, uv-skydd och en fyllning i polyester. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en stabil ram i aluminium med en förstärkning i gummi. Välj mellan olika färger. Formgiven av Jukka Setälä. Om hängmattan från Fatboy - Passar för 2 personer.- För både inomhus- och utomhusbruk.- Hängmattan kommer i olika material.- Välj mellan olika färger.- Vattentåligt, smutsavvisande material med ett uv-skydd.- Kombinera hängmattan med en matchande Headdemock Superb kudde för extra komfort från Fatboy.- Kombinera hängmattan med ett Headdemock Cover skydd från Fatboy.- Ram: 330 x 100 x 110 cm / 12,9 kg.- Hängmatta: 270 x 138 cm / 9,75 kg. Skötselråd för hängmattan - Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta in produkten när det regnar.- Maskintvätt i 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej. Shoppa Hängmattor och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy® Original Slim Teddy Sittsäck Off-white

  fatboy® original slim teddy sittsäck off-white
 • Fatboy® Original Slim Velvet Sittsäck Recycled Camel

  fatboy® original slim velvet sittsäck recycled camel
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Sandy taupe

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck sandy taupe
 • Fatboy® Brick's Buddy Extrabord Ljusgrå

  fatboy® brick's buddy extrabord ljusgrå
 • Fatboy® The Original Floatzac Sittsäck Charcoal

  fatboy® the original floatzac sittsäck charcoal
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Ljusgrå - Hängmattor Metall Ljusgrå - 100432

  fatboy headdemock hängmatta ljusgrå - hängmattor metall ljusgrå - 100432
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Ljusgrå Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Rock n Roll Gungstol Ljusgrå - Gungstolar Metall Ljusgrå - 104915

  fatboy rock n roll gungstol ljusgrå - gungstolar metall ljusgrå - 104915
  Rock n Roll gungstol från Fatboy med modern, tidlös design med modulär stomme. Den har vattenavvisande, hållbart material med åtta stadiga remmar i polyester för både inomhus och utomhusbruk och galvaniserad, pulverlackerad beläggning för enkel användning. Välj mellan olika färger. Njut och var glad!. Bekväm gungstol perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Bra att veta om Rock n Roll gungstol - Modern design.- Modulär stomme.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Vattenavvisande material.- Galvaniserad, pulverlackerad beläggning.- Tillverkad av metall och polyester.- Stabilt säte.- Stadiga remmar.- Gungstolen finns i olika färgval.- Djup: 1260 mm.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Vikt: 9,5 kg.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om gungstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Ljusgrå Gungstolar i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Thunder Grey

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck - sittsäckar & sittpuffar thunder grey
  Gungstolen från Fatboy är perfekt för utomhusbruk och har en bekväm The Original Outdoor sittsäck i olika färger att välja mellan. Perfekt för avslappnade dagar. Den har ett uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har en galvaniserad, pulverlackerad, svart ram i metall med ett praktiskt Anti-slip lager och åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om gungstolen från Fatboy - Bekväm design med svart, stilren ram.- För både inomhus- och utomhusbruk.- The Original Outdoor sittsäck ingår.- Vattentålig klädsel.- Välj mellan olika färger. Skötselråd för gungstolen - Maskintvätt i 30° C.- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.Sittsäcken : 180 x 134 cm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta - Hängmattor Metall Röd

  fatboy headdemock hängmatta - hängmattor metall röd
  Fatboy Hammock designad av Jukka Setälä. Den mjuka hammocken är gjord av slitstark polyester som är vattenavvisande samt UV-resistent. Med de starka krokarna och klickfunktion i varje ände klarar den upp till 150kg. Ställ den på balkongen eller på altanen eller i skuggan av ett träd. Hitta familjens favoritställe i trädgården. Ta in den när det regnar eller skydda den med Headdemock Cover.Kudde ingår ej.Egenskaper:Hängmatta: 270 x 138 cm.Ställning: 330 x 100 x 110 cm.Hängmatta: 10,9 kg.Ställning: 12,9 kg.Hängmatta + ställning: 23,8 kg. Shoppa Hängmattor och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy® The Original Sittpuff Stentvättad Silver Grå

  fatboy® the original sittpuff stentvättad silver grå
 • Fatboy® The Original Sittpuff Stentvättad Grå

  fatboy® the original sittpuff stentvättad grå
 • Fatboy® The Original Sittpuff Stentvättad Blå

  fatboy® the original sittpuff stentvättad blå
 • Fatboy® Original Sittpuff Outdoor Charcoal

  fatboy® original sittpuff outdoor charcoal
 • Fatboy® Original Slim Velvet Sittsäck Recycled Cloud

  fatboy® original slim velvet sittsäck recycled cloud
 • Fatboy® The Original Sittsäck Stonewashed Sand

  fatboy® the original sittsäck stonewashed sand
 • Fatboy® The Original Sittsäck Stonewashed Svart

  fatboy® the original sittsäck stonewashed svart
 • Fatboy® Junior Stonewashed Sittsäck Sand

  fatboy® junior stonewashed sittsäck sand
 • Fatboy® Junior Stonewashed Sittsäck Röd

  fatboy® junior stonewashed sittsäck röd
 • Fatboy The Original Stentvättad Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Blå - 102454

  fatboy the original stentvättad blå - sittsäckar & sittpuffar bomull blå - 102454
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Silvergrå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Silver Grey - 102452

  fatboy the original stentvättad silvergrå - sittsäckar & sittpuffar bomull silver grey - 102452
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Silver Grey Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Grå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå - 102453

  fatboy the original stentvättad grå - sittsäckar & sittpuffar bomull grå - 102453
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Grå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Röd - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Röd - 102450

  fatboy the original stentvättad röd - sittsäckar & sittpuffar bomull röd - 102450
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Röd Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Stentvättad Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe - 102336

  fatboy the original stentvättad taupe - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe - 102336
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Blå - 102182

  fatboy point sittpuff blå - sittsäckar & sittpuffar nylon blå - 102182
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Sittpuff Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Taupe - 103077

  fatboy point velvet sittpuff taupe - sittsäckar & sittpuffar polyester taupe - 103077
  Point Velvet Sittpuff, från Fatboy är en lyxig och praktisk liten puff.Använd den som sidobord eller som en extra sittplats. Den vackra och slittåliga sammeten får en härlig lyster i ljuset och ger en exklusiv känsla. Se även Sittsäcken Original Slim Velvet i samma vackra tyg. Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Stripe Ocean Blue - Hängmattor Metall Ocean Blue - 104411

  fatboy headdemock superb hängmatta stripe ocean blue - hängmattor metall ocean blue - 104411
  Headdemock Superb hängmatta från Fatboy med en bekväm design med ett olika, slitstarkt material, vädertåliga egenskaper, uv-skydd och en fyllning i polyester. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en stabil ram i aluminium med en förstärkning i gummi. Välj mellan olika färger. Formgiven av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Passar för 2 personer.- För både inomhus- och utomhusbruk.- Hängmattan kommer i olika material.- Välj mellan olika färger.- Vattentåligt, smutsavvisande material med ett uv-skydd.- Kombinera hängmattan med en matchande Headdemock Superb kudde för extra komfort från Fatboy.- Kombinera hängmattan med ett Headdemock Cover skydd från Fatboy.- Ram: 330 x 100 x 110 cm / 12,9 kg.- Hängmatta: 270 x 138 cm / 9,75 kg. Hur bör du ta hand om hängmattan? - Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta in produkten när det regnar.- Maskintvätt i 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej. Vi har valt ut Ocean Blue Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Original Outdoor Sittsäck Dark Ocean

  fatboy® original outdoor sittsäck dark ocean
 • Fatboy® Original Outdoor Sittsäck Thunder grey

  fatboy® original outdoor sittsäck thunder grey
 • Fatboy® Original Outdoor Sittsäck Rock grey

  fatboy® original outdoor sittsäck rock grey
 • Fatboy® Brick Table Sidobord Ljustaupe

  fatboy® brick table sidobord ljustaupe
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Charcoal

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck charcoal
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Grå

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck grå
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Stålblå

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck stålblå
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Mist

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck mist
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Thunder Grey

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck thunder grey
 • Fatboy® Buggle-Up Outdoor Sittsäck Rock Grey

  fatboy® buggle-up outdoor sittsäck rock grey
 • Fatboy The Original Stentvättad Rabarber - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Rhubarb - 104875

  fatboy the original stentvättad rabarber - sittsäckar & sittpuffar bomull rhubarb - 104875
  Fatboy Original Stonewash sittpuff är en modern klassiker av saccosäcken men med ett stentvättat mjukt tyg. Egenskaperna är densamma som originalet, lika stor och bekväm men ger ett mjukare utseende och känsla. Sittpuffens material består av 100 % bomull av högsta kvalitet och är framställd av miljövänliga material. Överdraget kan tvättas i 30 grader. Finns i flera stentvättade färger. Vi har valt ut Rhubarb Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Latte - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Latte - 104796

  fatboy original slim teddy sittpuff latte - sittsäckar & sittpuffar polyester latte - 104796
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Latte Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Sittpuff Petrol - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Petrol - 103079

  fatboy point velvet sittpuff petrol - sittsäckar & sittpuffar polyester petrol - 103079
  Point Velvet Sittpuff, från Fatboy är en lyxig och praktisk liten puff.Använd den som sidobord eller som en extra sittplats. Den vackra och slittåliga sammeten får en härlig lyster i ljuset och ger en exklusiv känsla. Se även Sittsäcken Original Slim Velvet i samma vackra tyg. Vi har valt ut Petrol Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy ® Colour Blend Petite Matta 160x230 Cm Fuchsia - Plastmattor Bomull Fuchsia - 105165

  fatboy ® colour blend petite matta 160x230 cm fuchsia - plastmattor bomull fuchsia - 105165
  Colour Blend Petite matta från Fatboy med en unik, lekfull design perfekt för alla hem. Den har en ovansida i polyester med en supermjuk, härlig känsla för extra komfort och ett abstrakt, modernt mönster för att addera en extra dimension till designen. Välj mellan olika färger. Designad av Carole Baijings. Bra att veta om Colour Blend Petite matta - Mattan kommer i olika storlekar.- För inomhusbruk.- Mattan är brandsäker.- Supermjuk, mysig känsla.- Undersida: 60% Polyester, 30% Bomull, 10% Viskos- Bredd: 1600 mm.- Längd: 2300 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvätt 30°C.- Fintvätt. Vi har valt ut Fuchsia Plastmattor i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Randig Storm Blue - Hängmattor Akryl Vit - 105051

  fatboy headdemock superb hängmatta randig storm blue - hängmattor akryl vit - 105051
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Vit Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Original Outdoor Sittsäck Mineral Blue

  fatboy® original outdoor sittsäck mineral blue
 • Fatboy Original Outdoor Sittsäck Dark Ocean - Sittsäckar & Sittpuffar Eps Dark Ocean - 104555

  fatboy original outdoor sittsäck dark ocean - sittsäckar & sittpuffar eps dark ocean - 104555
  Original Outdoor sittsäck från Fatboy med hög komfort och slitstark kvalitet för utomhusanvändning. UV-resistent, vatten- och smutsavvisande tyg i olika färger att välja mellan. Enkel att tvätta. Intensiv användning kan få fyllningen att krympa över tiden. Fyll på din sittsäck med tillhörande påfyllning som finns att köpa separat. Premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Original Outdoor sittsäck - Premiumkvalitet med optimal komfort.- Vattenavvisande, smutsavstötande tyg.- UV-resistent.- Enkel att rengöra.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Storlek: 180x134 cm.- Välj mellan olika färger. Hur bör du ta hand om sittsäcken?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Stryk i låg temperatur.- Ta in produkten när det regnar.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Ocean Sittsäckar & Sittpuffar i EPS från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Retouch Penna Lemon - Trädgårdssoffor & Bänkar Citrongul - 104474

  fatboy retouch penna lemon - trädgårdssoffor & bänkar citrongul - 104474
  Retouch penna från Fatboy med en oljebaserad färg perfekt för att dölja repor på lackerade möbler. Bra att veta om Retouch penna - Kombinera pennan med Toní utomhusmöbler från Fatboy.- Kapacitet: 0.12 cl.Produktens bäst-före-datum är 2 månader efter att den öppnats. Vi har valt ut Citrongul Trädgårdssoffor & Bänkar från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Retouch Penna Pine Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Pine Green - 104472

  fatboy retouch penna pine green - trädgårdssoffor & bänkar pine green - 104472
  Retouch penna från Fatboy med en oljebaserad färg perfekt för att dölja repor på lackerade möbler. Bra att veta om Retouch penna - Kombinera pennan med Toní utomhusmöbler från Fatboy.- Kapacitet: 0.12 cl.Produktens bäst-före-datum är 2 månader efter att den öppnats. Vi har valt ut Pine Green Trädgårdssoffor & Bänkar från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Thunder Grey - Sittsäckar & Sittpuffar Thunder Grey - 311444+216297

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck thunder grey - sittsäckar & sittpuffar thunder grey - 311444+216297
  Rock 'n Roll gungstol från Fatboy med en bekväm The Original Outdoor sittsäck i olika färger att välja mellan. Perfekt för avslappnade dagar. Den är perfekt för utomhusbruk och har ett uv-skyddat, vattentåligt tyg och en galvaniserad, pulverlackerad, svart ram i metall med ett praktiskt Anti-slip lager och åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Sittsäcken : 180 x 134 cm. Bra att veta om Rock'n Roll gungstol - Bekväm design med svart, stilren ram.- För både inomhus- och utomhusbruk.- The Original Outdoor sittsäck ingår.- Vattentålig klädsel.- Välj mellan olika färger. Hur bör du ta hand om gungstolen? - Maskintvätt i 30° C.- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Thunder Grey Sittsäckar & Sittpuffar från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Original Röd - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Röd - 102211

  fatboy the original röd - sittsäckar & sittpuffar nylon röd - 102211
  Går ej att tvätta i maskin.Egenskaper Den ursprungliga klassiska sittsäcken Fatboy. Tillverkad av nylon. Avvisar både smuts och vatten. Stoppningen går att fylla på vid behov. Full påfyllning från noll med 350 liter eller fyll på delvis med 100 liter (säljes separat). Vikt: 6,8 kg. Vi har valt ut Röd Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Junior Sittsäck Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Blå - 102360

  fatboy junior sittsäck blå - sittsäckar & sittpuffar nylon blå - 102360
  Går ej att tvätta i maskin.Egenskaper Anpassad storlek för barn och tonåringar. Avvisar både vatten och smuts. Tillverkad av högkvalitativt tyg och stoppning. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe

  fatboy point stonewashed sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe
  Point Stentvättad Sittpuff, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Point är en nätt och praktisk puff som blir ett perfekt komplement till varje hem. Liten, noggrant utformad och med många funktioner. Härligt mjuk att sitta på men robust nog att stå på eller att ställa föremål på som ett sidobord. Endast för användning inomhus. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Headdemock Kudde - Hängmattor Nylon Grå

  fatboy headdemock kudde - hängmattor nylon grå
  Kudden från Fatboy är perfekt för utomhusbruk och har en vattenresistent design för extra komfort med smutsavvisande egenskaper och uv-skydd perfekt för avslappnande dagar. Om kudden från Fatboy- Kombinera kudden med Headdemock hängmatta från Fatboy.- Smutsavvisande, vattenresistent material med uv-skydd. Shoppa Hängmattor och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Beanbag - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Petrol

  fatboy original slim velvet beanbag - sittsäckar & sittpuffar polyester petrol
  Original Slim är en saccosäck med ett klassiskt utseende som tillhör den exklusiva Velvet-serien från Fatboy. Sittsäcken Original har blivit en otroligt omtyckt möbel och livsstilsikon sedan den kom ut på marknaden 1998, som nu finns i en mer raffinerad och lyxigare utgåva med en slimmad form i mjukt sammetstyg. Original Slim har förstås samma sköna komfort som tidigare, om inte ännu bättre, tack vare det skimrande sammetstyget som både är mjukt och elegant. Kombinera gärna Original Slim Velvet med övriga produkter från Fatboy’s Velvet-serie, varför inte en trendig sittpuff eller snygga kuddar till soffan.Egenskaper Supermjukt material som inte blir nopprigt Fyllning av expanderad polystyren Enbart för inomhusbruk Finns i olika färger Volym 260 liter Vikt 5,5 kg Skötselråd Tvätta kuddfodralet ut och in, enbart handtvätt. Kemtvätt är möjlig i vilket lösningsmedel som helst, förutom trikloretylen. Torktumla ej. Kuddfodralet kan strykas på den lägsta värmenivån. Var aktsam med vassa föremål som kan skada tyget och exponera fyllningen. Sittsäckens fyllning kan krympa med tidens gång. Undvik för mycket direkt exponering för solljus då det kan orsaka missfärgning i tyget. Vid rengöring är det rekommenderat att badda området med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Rock n Roll Gungstol - Gungstolar Metall Svart

  fatboy rock n roll gungstol - gungstolar metall svart
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med modulär stomme. Den har vattenavvisande, hållbart material med åtta stadiga remmar i polyester för både inomhus och utomhusbruk. Den har galvaniserad, pulverlackerad beläggning för enkel användning. Välj mellan olika färger. Njut och var glad!. Om gungstolen från Fatboy- Modern design.- Modulär stomme.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Vattenavvisande material.- Galvaniserad, pulverlackerad beläggning.- Tillverkad av metall och polyester.- Stabilt säte.- Stadiga remmar.- Gungstolen kommer i olika färger.- Djup: 1260 mm.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Vikt: 9,5 kg.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för gungstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Shoppa Gungstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Kaktus - Hängmattor Metall Cactus

  fatboy headdemock hängmatta kaktus - hängmattor metall cactus
  Fatboy Hammock designad av Jukka Setälä. Den mjuka hammocken är gjord av slitstark polyester som är vattenavvisande samt UV-resistent. Med de starka krokarna och klickfunktion i varje ände klarar den upp till 150kg. Ställ den på balkongen eller på altanen eller i skuggan av ett träd. Hitta familjens favoritställe i trädgården. Ta in den när det regnar eller skydda den med Headdemock Cover.Kudde ingår ej.Egenskaper:Hängmatta: 270 x 138 cm.Ställning: 330 x 100 x 110 cm.Hängmatta: 10,9 kg.Ställning: 12,9 kg.Hängmatta + ställning: 23,8 kg. Shoppa Hängmattor och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Beanbag Sage - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Svart

  fatboy original slim velvet beanbag sage - sittsäckar & sittpuffar polyester svart
  Original Slim är en saccosäck med ett klassiskt utseende som tillhör den exklusiva Velvet-serien från Fatboy. Sittsäcken Original har blivit en otroligt omtyckt möbel och livsstilsikon sedan den kom ut på marknaden 1998, som nu finns i en mer raffinerad och lyxigare utgåva med en slimmad form i mjukt sammetstyg. Original Slim har förstås samma sköna komfort som tidigare, om inte ännu bättre, tack vare det skimrande sammetstyget som både är mjukt och elegant. Kombinera gärna Original Slim Velvet med övriga produkter från Fatboy’s Velvet-serie, varför inte en trendig sittpuff eller snygga kuddar till soffan.Egenskaper Supermjukt material som inte blir nopprigt Fyllning av expanderad polystyren Enbart för inomhusbruk Finns i olika färger Volym 260 liter Vikt 5,5 kg Skötselråd Tvätta kuddfodralet ut och in, enbart handtvätt. Kemtvätt är möjlig i vilket lösningsmedel som helst, förutom trikloretylen. Torktumla ej. Kuddfodralet kan strykas på den lägsta värmenivån. Var aktsam med vassa föremål som kan skada tyget och exponera fyllningen. Sittsäckens fyllning kan krympa med tidens gång. Undvik för mycket direkt exponering för solljus då det kan orsaka missfärgning i tyget. Vid rengöring är det rekommenderat att badda området med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Beanbag Camel - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Svart

  fatboy original slim velvet beanbag camel - sittsäckar & sittpuffar polyester svart
  Original Slim är en saccosäck med ett klassiskt utseende som tillhör den exklusiva Velvet-serien från Fatboy. Sittsäcken Original har blivit en otroligt omtyckt möbel och livsstilsikon sedan den kom ut på marknaden 1998, som nu finns i en mer raffinerad och lyxigare utgåva med en slimmad form i mjukt sammetstyg. Original Slim har förstås samma sköna komfort som tidigare, om inte ännu bättre, tack vare det skimrande sammetstyget som både är mjukt och elegant. Kombinera gärna Original Slim Velvet med övriga produkter från Fatboy’s Velvet-serie, varför inte en trendig sittpuff eller snygga kuddar till soffan.Egenskaper Supermjukt material som inte blir nopprigt Fyllning av expanderad polystyren Enbart för inomhusbruk Finns i olika färger Volym 260 liter Vikt 5,5 kg Skötselråd Tvätta kuddfodralet ut och in, enbart handtvätt. Kemtvätt är möjlig i vilket lösningsmedel som helst, förutom trikloretylen. Torktumla ej. Kuddfodralet kan strykas på den lägsta värmenivån. Var aktsam med vassa föremål som kan skada tyget och exponera fyllningen. Sittsäckens fyllning kan krympa med tidens gång. Undvik för mycket direkt exponering för solljus då det kan orsaka missfärgning i tyget. Vid rengöring är det rekommenderat att badda området med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Bonbaron Stol - Sittsäckar & Sittpuffar Skum Rock Grey

  fatboy the bonbaron stol - sittsäckar & sittpuffar skum rock grey
  Stolen från Fatboy har en cool, mysig design. Den har ett avtagbart överdrag med ett slitstarkt, supermjukt tyg i olefin och en vatten- och smutsavvisande beläggning. Den har en avslappnad, lekfull look med en justerbar rygg för bästa komfort. Formgiven av Caroline Baijings. Om stolen från Fatboy- Stolen kommer i olika färger.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- The BonBaron uppskattas för komforten och den lekfulla designen.- The BonBaron är också omtyckt för det högkvalitativa tyget.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för stolen- För inomhusbruk.- Använd ett milt tvättmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 40°C.- Tvätta ut och in. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk grå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Antracit

  fatboy toní bankski bänk grå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium antracit
  Bänken från Fatboy har ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium. Den har stilrena former med ett avslappnat uttryck och en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om bänken från Fatboy - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Skötselråd för bänken - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Desert

  fatboy toní bankski bänk - trädgårdssoffor & bänkar aluminium desert
  Bänken från Fatboy har ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium. Den har stilrena former med ett avslappnat uttryck och en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om bänken från Fatboy - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Skötselråd för bänken - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Original Outdoor Sittsäck Mist - Sittsäckar & Sittpuffar Eps Mist Beige

  fatboy original outdoor sittsäck mist - sittsäckar & sittpuffar eps mist beige
  Sittsäcken från Fatboy har en bekväm, lättskött design perfekt för utomhusbruk. Den har ett slitstarkt, UV-resistent tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper i olika färger att välja mellan. Intensiv användning kan få fyllningen att krympa över tiden. Fyll på din sittsäck med tillhörande påfyllning som finns att köpa separat. Premiumkvalitet för att hålla i generationer. Formgiven av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Premiumkvalitet med optimal komfort.- Vattenavvisande, smutsavstötande tyg.- UV-resistent.- Enkel att rengöra.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Storlek: 180x134 cm.- Välj mellan olika färger. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Stryk i låg temperatur.- Ta in produkten när det regnar.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Grey Taupe - Hängmattor Akryl Grå

  fatboy headdemock superb hängmatta grey taupe - hängmattor akryl grå
  Hängmattan från Fatboy har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk. Den är bekväm och har högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Formgiven av Jukka Setälä. Om hängmattan från Fatboy- Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan kommer i olika färger.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Skötselråd för hängmattan- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Shoppa Hängmattor och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Rock n Roll Gungstol - Gungstolar Metall Ljusgrå

  fatboy rock n roll gungstol - gungstolar metall ljusgrå
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med modulär stomme. Den har vattenavvisande, hållbart material med åtta stadiga remmar i polyester för både inomhus och utomhusbruk. Den har galvaniserad, pulverlackerad beläggning för enkel användning. Välj mellan olika färger. Njut och var glad!. Om gungstolen från Fatboy- Modern design.- Modulär stomme.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Vattenavvisande material.- Galvaniserad, pulverlackerad beläggning.- Tillverkad av metall och polyester.- Stabilt säte.- Stadiga remmar.- Gungstolen kommer i olika färger.- Djup: 1260 mm.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Vikt: 9,5 kg.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för gungstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Shoppa Gungstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Rock Grey

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - sittsäckar & sittpuffar bomull rock grey
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Thunder Grey

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - sittsäckar & sittpuffar bomull thunder grey
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta - Hängmattor Metall Svart

  fatboy headdemock hängmatta - hängmattor metall svart
  Fatboy Hammock designad av Jukka Setälä. Den mjuka hammocken är gjord av slitstark polyester som är vattenavvisande samt UV-resistent. Med de starka krokarna och klickfunktion i varje ände klarar den upp till 150kg. Ställ den på balkongen eller på altanen eller i skuggan av ett träd. Hitta familjens favoritställe i trädgården. Ta in den när det regnar eller skydda den med Headdemock Cover.Kudde ingår ej.Egenskaper:Hängmatta: 270 x 138 cm.Ställning: 330 x 100 x 110 cm.Hängmatta: 10,9 kg.Ställning: 12,9 kg.Hängmatta + ställning: 23,8 kg. Shoppa Hängmattor och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Point Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Svart

  fatboy point sittpuff - sittsäckar & sittpuffar nylon svart
  Point Sittpuff, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Point är en nätt och praktisk puff som blir ett perfekt komplement till varje hem. Liten, noggrant utformad och med många funktioner. Mjuk nog att sitta på och robust nog att stå på eller att ställa föremål på som ett sidobord. Kan användas såväl inomhus som utomhus, men endast vid torrt väder. Välj mellan tjugo härliga färger. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörnsoffa Limestone - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Kalksten

  fatboy sumo hörnsoffa limestone - hörnsoffor & divansoffor akryl kalksten
  Hörnsoffan från Fatboy har en generös, innovativ design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om hörnsoffan från Fatboy- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sittdelens bredd: 2600 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- FibreGuard behandlat.- Från serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Skötselråd för hörnsoffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Armstöd - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Honey

  fatboy sumo armstöd - hörnsoffor & divansoffor akryl honey
  Armstödet från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Det har en tålig konstruktion med hållbara material. Armstödet har en fyllning med återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Passar för Sumo sittdel från Fatboy. Om armstödet från Fatboy- Från serien Sumo.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 270 mm.- Längd: 350 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Skötselråd för armstödet- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Sittdel - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Mouse Grey

  fatboy sumo sittdel - hörnsoffor & divansoffor akryl mouse grey
  Sittdelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Sittdelen har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om sittdelen från Fatboy- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Från serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Skötselråd för sittdelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Sittdel Limestone - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Kalksten

  fatboy sumo sittdel limestone - hörnsoffor & divansoffor akryl kalksten
  Sittdelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Sittdelen har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om sittdelen från Fatboy- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Från serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Skötselråd för sittdelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörnsoffa Bubble Pink - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Bubble Pink - 105520

  fatboy sumo hörnsoffa bubble pink - hörnsoffor & divansoffor akryl bubble pink - 105520
  Sumo hörnsoffa från Fatboy med en stilfull formgivning, en tålig stålram, bekväma rygg- och sittdelar för bästa komfort och en flexibel, avtagbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Bra att veta om Sumo hörnsoffa - Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sittdelens bredd: 2600 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- FibreGuard behandlat.- Ingår i serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej. Vi har valt ut Bubble Pink Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Sumo Hörndel Mouse Grey - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Mouse Grey - 105487

  fatboy sumo hörndel mouse grey - hörnsoffor & divansoffor akryl mouse grey - 105487
  Sumo hörndel från Fatboy med stilfull formgivning, en tålig stålram, en bekväm rygg- och sittdel för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Sumo hörndel - Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifierad enligt: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Ingår i serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej. Vi har valt ut Mouse Grey Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Sumo Fotpall Honey - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Honey - 105497

  fatboy sumo fotpall honey - hörnsoffor & divansoffor akryl honey - 105497
  Sumo fotpall från Fatboy med stilfull formgivning, högkvalitativ stoppning för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Sumo fotpall - Bredd: 1080 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 1080 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifierad enligt: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Ingår i serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Hur bör du ta hand om fotpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej. Vi har valt ut Honey Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Sumo Hörndel Limestone - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Kalksten - 105486

  fatboy sumo hörndel limestone - hörnsoffor & divansoffor akryl kalksten - 105486
  Sumo hörndel från Fatboy med stilfull formgivning, en tålig stålram, en bekväm rygg- och sittdel för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Sumo hörndel - Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifierad enligt: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Ingår i serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej. Vi har valt ut Kalksten Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Sumo Armstöd Bubble Pink - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Bubble Pink - 105500

  fatboy sumo armstöd bubble pink - hörnsoffor & divansoffor akryl bubble pink - 105500
  Sumo armstöd från Fatboy med ett innovativt formspråk, en tålig stålram, skumfylld stoppning och en avtagbar, tvättbar klädsel. Lämpar sig väl för Sumo sittdelar från Fatboy. Bra att veta om Sumo armstöd - Ingår i serien Sumo.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 270 mm.- Längd: 350 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifierad enligt: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Hur bör du ta hand om armstödet?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej. Vi har valt ut Bubble Pink Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Toní Tablo Anthracite

  fatboy® toní tablo anthracite
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Point Velvet Sittpuff Recycled Camel

  fatboy® point velvet sittpuff recycled camel
 • Fatboy® Doggielounge Small Stentvättad Grå

  fatboy® doggielounge small stentvättad grå
 • Fatboy® Junior Stentvättad Grå

  fatboy® junior stentvättad grå
 • Fatboy® Junior Stentvättad Blå

  fatboy® junior stentvättad blå
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Anthracite - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Antracit - 104017

  fatboy original slim teddy sittpuff anthracite - sittsäckar & sittpuffar polyester antracit - 104017
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Antracit Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Mist - Hängmattor Akryl Mist Beige - 104458

  fatboy headdemock superb hängmatta mist - hängmattor akryl mist beige - 104458
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Mist Beige Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Sumo Armstöd Honey - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Honey - 105501

  fatboy sumo armstöd honey - hörnsoffor & divansoffor akryl honey - 105501
  Sumo armstöd från Fatboy med ett innovativt formspråk, en tålig stålram, skumfylld stoppning och en avtagbar, tvättbar klädsel. Lämpar sig väl för Sumo sittdelar från Fatboy. Bra att veta om Sumo armstöd - Ingår i serien Sumo.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 270 mm.- Längd: 350 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifierad enligt: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Hur bör du ta hand om armstödet?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej. Vi har valt ut Honey Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Sumo Hörndel Bubble Pink - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Bubble Pink - 105488

  fatboy sumo hörndel bubble pink - hörnsoffor & divansoffor akryl bubble pink - 105488
  Sumo hörndel från Fatboy med stilfull formgivning, en tålig stålram, en bekväm rygg- och sittdel för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Sumo hörndel - Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifierad enligt: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Ingår i serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej. Vi har valt ut Bubble Pink Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Sumo Fotpall Limestone - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Kalksten - 105494

  fatboy sumo fotpall limestone - hörnsoffor & divansoffor akryl kalksten - 105494
  Sumo fotpall från Fatboy med stilfull formgivning, högkvalitativ stoppning för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Sumo fotpall - Bredd: 1080 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 1080 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Martindale: 30000.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Certifierad enligt: OEKO-TEX Standard 100.- FibreGuard behandlat.- Ingår i serien Sumo.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Hur bör du ta hand om fotpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvättas i 30°C.- Torktumla ej. Vi har valt ut Kalksten Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Doggielounge Large Stentvättad Taupe

  fatboy® doggielounge large stentvättad taupe
 • Fatboy® Doggielounge Large Stentvättad Grå

  fatboy® doggielounge large stentvättad grå
 • Fatboy® Doggielounge Small Stentvättad Svart

  fatboy® doggielounge small stentvättad svart
 • Fatboy® Original Slim Velvet Petrol

  fatboy® original slim velvet petrol
 • Fatboy® Original Slim Velvet Mörkblå

  fatboy® original slim velvet mörkblå
 • Fatboy® Point Velvet Sittpuff Recycled Cloud

  fatboy® point velvet sittpuff recycled cloud
 • Fatboy® Original Slim Pop Saccosäck Poppy

  fatboy® original slim pop saccosäck poppy
 • Fatboy® Original Slim Pop Saccosäck Hazel

  fatboy® original slim pop saccosäck hazel
 • Fatboy® Brick Table Sidobord Dark ocean

  fatboy® brick table sidobord dark ocean
 • Fatboy® Brick Table Sidobord Ljusgrå

  fatboy® brick table sidobord ljusgrå
 • Fatboy® Brick's Buddy Extrabord Anthracite

  fatboy® brick's buddy extrabord anthracite
 • Fatboy® Brick's Buddy Extrabord Dark ocean

  fatboy® brick's buddy extrabord dark ocean
 • Fatboy® Brick's Buddy Extra bord Ljustaupe

  fatboy® brick's buddy extra bord ljustaupe
 • Fatboy Point Sittpuff Limegrön - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Lime - 102173

  fatboy point sittpuff limegrön - sittsäckar & sittpuffar nylon lime - 102173
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Lime Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Silver - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Silver - 102183

  fatboy point sittpuff silver - sittsäckar & sittpuffar nylon silver - 102183
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Silver Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Taupe - Hängmattor Metall Taupe - 100394

  fatboy headdemock hängmatta taupe - hängmattor metall taupe - 100394
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Taupe Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Röd - Hängmattor Metall Röd - 100396

  fatboy headdemock hängmatta röd - hängmattor metall röd - 100396
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Röd Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Svart - Hängmattor Metall Svart - 100381

  fatboy headdemock hängmatta svart - hängmattor metall svart - 100381
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Svart Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Sittpuff Deep Blush - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Deep Blush - 103099

  fatboy point velvet sittpuff deep blush - sittsäckar & sittpuffar polyester deep blush - 103099
  Point Velvet Sittpuff, från Fatboy är en lyxig och praktisk liten puff.Använd den som sidobord eller som en extra sittplats. Den vackra och slittåliga sammeten får en härlig lyster i ljuset och ger en exklusiv känsla. Se även Sittsäcken Original Slim Velvet i samma vackra tyg. Vi har valt ut Deep Blush Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Recycled Sittpuff Gold Honey - Sittsäckar & Sittpuffar Frigolitkulor Honey - 104809

  fatboy point velvet recycled sittpuff gold honey - sittsäckar & sittpuffar frigolitkulor honey - 104809
  Point velvet recycled sittpuff från Fatboy med en praktisk, lekfull design i sammet för alla hem och stilar. Den har en avtagbar klädsel i återvunnen polyester och en elegant look med en smart, non-slip undersida perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Point velvet recycled sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Noppresistent, tvättbar klädsel.- Återvunnet tyg.- Fyllning i EPS.- Höjd: 350 mm.- Diameter: 500 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Vikt: 1.55 kg.- Undvik: Alla värmekällor.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Tvätta ut och in.- Tvätta för hand.- Kemtvätt (ej trikloretylen). Vi har valt ut Honey Sittsäckar & Sittpuffar i Frigolitkulor från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Recycled Sittpuff Night - Sittsäckar & Sittpuffar Frigolitkulor Night - 104807

  fatboy point velvet recycled sittpuff night - sittsäckar & sittpuffar frigolitkulor night - 104807
  Point velvet recycled sittpuff från Fatboy med en praktisk, lekfull design i sammet för alla hem och stilar. Den har en avtagbar klädsel i återvunnen polyester och en elegant look med en smart, non-slip undersida perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Point velvet recycled sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Noppresistent, tvättbar klädsel.- Återvunnet tyg.- Fyllning i EPS.- Höjd: 350 mm.- Diameter: 500 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Vikt: 1.55 kg.- Undvik: Alla värmekällor.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Tvätta ut och in.- Tvätta för hand.- Kemtvätt (ej trikloretylen). Vi har valt ut Night Sittsäckar & Sittpuffar i Frigolitkulor från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Skydd 3-sits - Matgrupper & Loungegrupper Återvunnen Polyester Svart - 104303

  fatboy paletti skydd 3-sits - matgrupper & loungegrupper återvunnen polyester svart - 104303
  Paletti skydd från Fatboy i återvunnen polyester. Det är perfekt för utomhusbruk och har en vattentålig PVC beläggning med uv-skydd. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Paletti skydd - Kombinera skyddet med passande Paletti möbel från Fatboy.- Lättviktigt, vädertåligt material.- Skyddet kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om skyddet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Återvunnen polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Skydd 2-sits - Matgrupper & Loungegrupper Återvunnen Polyester Svart - 104304

  fatboy paletti skydd 2-sits - matgrupper & loungegrupper återvunnen polyester svart - 104304
  Paletti skydd från Fatboy i återvunnen polyester. Det är perfekt för utomhusbruk och har en vattentålig PVC beläggning med uv-skydd. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Paletti skydd - Kombinera skyddet med passande Paletti möbel från Fatboy.- Lättviktigt, vädertåligt material.- Skyddet kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om skyddet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Återvunnen polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Hängmatta Jeans Ljusblå - Hängmattor Metall Ljusblå - 100425

  fatboy headdemock hängmatta jeans ljusblå - hängmattor metall ljusblå - 100425
  Tag med den vattentåliga hängmattan till stranden, till kontoret eller till ditt favoritställe under bar himmel med plats för två. Pulverlackerat stålrörsstativ i svart medföljer. Finns i flera olika färger.SkötselrådAlla Fatboy Outdoor kan naturligtvis med fördel även användas inomhus och dessa tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Vi rekommenderar att använda såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp och de bör skötas som dynor till utemöbler. En Fatboy är riktigt tålig och gjord av starkt nylontyg liknande segelduk. Men Om det mot förmodan skulle gå hål i din Fatboy är det bästa sättet att laga det såsom man lagar en cykelpunktering. Vi har valt ut Ljusblå Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Taupe - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe - 102468

  fatboy point stonewashed sittpuff taupe - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe - 102468
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Taupe Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Silvergrå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Silver Grey - 102411

  fatboy point stonewashed sittpuff silvergrå - sittsäckar & sittpuffar bomull silver grey - 102411
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Silver Grey Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Attackle Bänk Vit - Bänkar Polyeten Vit - 101079

  fatboy attackle bänk vit - bänkar polyeten vit - 101079
  Egenskaper Sittplats för 2 personer. Designad för både inomhus- och utomhusbruk. Både smuts- och vattenavvisande. Maxvikt: 175 kg. Levereras i 2 delar. Lättmonterad. Skötselråd:Rengör med endast ljummet vatten och mild, oparfymerad tvål. Vi har valt ut Vit Bänkar i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Attackle Bänk Anthracite - Bänkar Polyeten Antracit - 101078

  fatboy attackle bänk anthracite - bänkar polyeten antracit - 101078
  Egenskaper Sittplats för 2 personer. Designad för både inomhus- och utomhusbruk. Både smuts- och vattenavvisande. Maxvikt: 175 kg. Levereras i 2 delar. Lättmonterad. Skötselråd:Rengör med endast ljummet vatten och mild, oparfymerad tvål. Vi har valt ut Antracit Bänkar i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Cheeky Pink - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Cheeky Pink - 104797

  fatboy original slim teddy sittpuff cheeky pink - sittsäckar & sittpuffar polyester cheeky pink - 104797
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Cheeky Pink Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Grey Taupe - Hängmattor Akryl Grå - 104954

  fatboy headdemock superb hängmatta grey taupe - hängmattor akryl grå - 104954
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Grå Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Bonbaron Stol Ecru - Fåtöljer Skum Ecru - 104941

  fatboy the bonbaron stol ecru - fåtöljer skum ecru - 104941
  The BonBaron Sherpa stol från Fatboy med en avslappnad, modern design för alla tillfällen. Den har en supermjuk sits med en underbar komfort och ett justerbart ryggstöd med en gosig, avtagbar klädsel i sherpa perfekt för mysstunden. Bra att veta om The BonBaron Sherpa stol - Supermjuk, gosig komfort.- Avtagbar, tvättbar klädsel.- Justerbar rygg.- Knappar på baksidan.- Djup: 1100 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm.- Vikt: 19.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om stolen?- Endast för inomhusbruk.- Undvik att förvara i direkt solljus.- Maskintvätt 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Ecru Fåtöljer i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Hörndel Rock Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Rock Grey - 104959

  fatboy paletti hörndel rock grey - matgrupper & loungegrupper skum rock grey - 104959
  Paletti hörndel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti hörndel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Hörndelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som rak sittdel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera hörndelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Hörndelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 33,15 kg. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rock Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Storm Blue - Hängmattor Akryl Storm Blue - 105087

  fatboy headdemock superb hängmatta storm blue - hängmattor akryl storm blue - 105087
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Storm Blue Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Storm Blue - Hängmattor Akryl Storm Blue - 105088

  fatboy headdemock superb hängmatta storm blue - hängmattor akryl storm blue - 105088
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Storm Blue Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Taupe - Hängmattor Nylon Taupe - 100651

  fatboy headdemock kudde taupe - hängmattor nylon taupe - 100651
  Headdemock kudde från Fatboy med en vattenresistent design, uv-skydd och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Headdemock kudde - Kombinera kudden med Headdemock hängmatta från Fatboy.- Smutsavvisande, vattenresistent material med uv-skydd. Vi har valt ut Taupe Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Cactus - Hängmattor Nylon Cactus - 103473

  fatboy headdemock kudde cactus - hängmattor nylon cactus - 103473
  Headdemock kudde från Fatboy med en vattenresistent design, uv-skydd och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Headdemock kudde - Kombinera kudden med Headdemock hängmatta från Fatboy.- Smutsavvisande, vattenresistent material med uv-skydd. Vi har valt ut Cactus Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Recycled Sittpuff Rhubarb - Sittsäckar & Sittpuffar Frigolitkulor Rhubarb - 104808

  fatboy point velvet recycled sittpuff rhubarb - sittsäckar & sittpuffar frigolitkulor rhubarb - 104808
  Point velvet recycled sittpuff från Fatboy med en praktisk, lekfull design i sammet för alla hem och stilar. Den har en avtagbar klädsel i återvunnen polyester och en elegant look med en smart, non-slip undersida perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Point velvet recycled sittpuff - Sittpuffen kommer i olika färger.- Noppresistent, tvättbar klädsel.- Återvunnet tyg.- Fyllning i EPS.- Höjd: 350 mm.- Diameter: 500 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Vikt: 1.55 kg.- Undvik: Alla värmekällor.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Tvätta ut och in.- Tvätta för hand.- Kemtvätt (ej trikloretylen). Vi har valt ut Rhubarb Sittsäckar & Sittpuffar i Frigolitkulor från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Svart - 102179

  fatboy point sittpuff svart - sittsäckar & sittpuffar nylon svart - 102179
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Blå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Blå - 102407

  fatboy point stonewashed sittpuff blå - sittsäckar & sittpuffar bomull blå - 102407
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Blå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Mist Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Mist Green - 104324

  fatboy toní bankski bänk mist green - trädgårdssoffor & bänkar aluminium mist green - 104324
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Mist Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Desert - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Desert - 104323

  fatboy toní bankski bänk desert - trädgårdssoffor & bänkar aluminium desert - 104323
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Desert Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Dark Ocean - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Dark Ocean - 104326

  fatboy toní bankski bänk dark ocean - trädgårdssoffor & bänkar aluminium dark ocean - 104326
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Dark Ocean Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Sahara - Hängmattor Akryl Sahara - 105083

  fatboy headdemock superb hängmatta sahara - hängmattor akryl sahara - 105083
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Sahara Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Sahara - Hängmattor Akryl Sahara - 105084

  fatboy headdemock superb hängmatta sahara - hängmattor akryl sahara - 105084
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, svart ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Svart ram.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Sahara Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy ® Headdemock Superb Incl. Rack Light Grey - Hängmattor Akryl Rock Grey - 105049

  fatboy ® headdemock superb incl. rack light grey - hängmattor akryl rock grey - 105049
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Rock Grey Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Mist - Hängmattor Akryl Mist Beige - 105048

  fatboy headdemock superb hängmatta mist - hängmattor akryl mist beige - 105048
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Mist Beige Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Grey Taupe - Hängmattor Akryl Grå - 104951

  fatboy headdemock superb hängmatta grey taupe - hängmattor akryl grå - 104951
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Grå Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Grå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå - 102406

  fatboy point stonewashed sittpuff grå - sittsäckar & sittpuffar bomull grå - 102406
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Grå Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Skydd 1-sits - Matgrupper & Loungegrupper Återvunnen Polyester Svart - 104305

  fatboy paletti skydd 1-sits - matgrupper & loungegrupper återvunnen polyester svart - 104305
  Paletti skydd från Fatboy i återvunnen polyester. Det är perfekt för utomhusbruk och har en vattentålig PVC beläggning med uv-skydd. Välj mellan olika storlekar. Bra att veta om Paletti skydd - Kombinera skyddet med passande Paletti möbel från Fatboy.- Lättviktigt, vädertåligt material.- Skyddet kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om skyddet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Svart Matgrupper & Loungegrupper i Återvunnen polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Pall Mist - Matgrupper & Loungegrupper Skum Mist Beige - 104429

  fatboy paletti pall mist - matgrupper & loungegrupper skum mist beige - 104429
  Sittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk modul i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabel, skumfylld dyna i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti Hocker sittdel - Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen finns i olika färgval.- Kan även användas som fotpall.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Hur bör du ta hand om sittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mist Beige Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart - 102412

  fatboy point stonewashed sittpuff svart - sittsäckar & sittpuffar bomull svart - 102412
  Egenskaper Tillverkad av 100% exklusiv bomull. Stentvättad look. Fungerar som både sittpuff, fotpall och sidobord. Mycket bekväm fyllning. Vatten- och smutsavvisande. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Svart Sittsäckar & Sittpuffar i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Velvet Sittpuff Dark Blue - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Mörkblå - 103075

  fatboy point velvet sittpuff dark blue - sittsäckar & sittpuffar polyester mörkblå - 103075
  Point Velvet Sittpuff, från Fatboy är en lyxig och praktisk liten puff.Använd den som sidobord eller som en extra sittplats. Den vackra och slittåliga sammeten får en härlig lyster i ljuset och ger en exklusiv känsla. Se även Sittsäcken Original Slim Velvet i samma vackra tyg. Vi har valt ut Mörkblå Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Blå - Hängmattor Nylon Blå - 100648

  fatboy headdemock kudde blå - hängmattor nylon blå - 100648
  Headdemock kudde från Fatboy med en vattenresistent design, uv-skydd och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Headdemock kudde - Kombinera kudden med Headdemock hängmatta från Fatboy.- Smutsavvisande, vattenresistent material med uv-skydd. Vi har valt ut Blå Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Röd - Hängmattor Nylon Röd - 100412

  fatboy headdemock kudde röd - hängmattor nylon röd - 100412
  Headdemock kudde från Fatboy med en vattenresistent design, uv-skydd och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Headdemock kudde - Kombinera kudden med Headdemock hängmatta från Fatboy.- Smutsavvisande, vattenresistent material med uv-skydd. Vi har valt ut Röd Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Isblå - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Isblå - 102396

  fatboy point sittpuff isblå - sittsäckar & sittpuffar nylon isblå - 102396
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Isblå Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Grå - Hängmattor Nylon Grå - 100652

  fatboy headdemock kudde grå - hängmattor nylon grå - 100652
  Headdemock kudde från Fatboy med en vattenresistent design, uv-skydd och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Headdemock kudde - Kombinera kudden med Headdemock hängmatta från Fatboy.- Smutsavvisande, vattenresistent material med uv-skydd. Vi har valt ut Grå Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Kudde Svart - Hängmattor Nylon Svart - 100416

  fatboy headdemock kudde svart - hängmattor nylon svart - 100416
  Headdemock kudde från Fatboy med en vattenresistent design, uv-skydd och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Bra att veta om Headdemock kudde - Kombinera kudden med Headdemock hängmatta från Fatboy.- Smutsavvisande, vattenresistent material med uv-skydd. Vi har valt ut Svart Hängmattor i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Point Sittpuff Röd - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Röd - 102181

  fatboy point sittpuff röd - sittsäckar & sittpuffar nylon röd - 102181
  Egenskaper Sittpuff från Fatboy i högkvalitatit material. Tillverkad av nylon. Särskild fyllning för optimal komfort. Designad för inomhusbruk, tål att ha utomhus vid torrt väder. Vi har valt ut Röd Sittsäckar & Sittpuffar i Nylon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Marble Green - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Marble Green - 104019

  fatboy original slim teddy sittpuff marble green - sittsäckar & sittpuffar polyester marble green - 104019
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Marble Green Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Mittdel Mist - Matgrupper & Loungegrupper Skum Mist Beige - 104441

  fatboy paletti mittdel mist - matgrupper & loungegrupper skum mist beige - 104441
  Paletti mittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti mittdel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Mittdelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera mittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Mittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 26,8 kg. Hur bör du ta hand om mittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mist Beige Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Pall Thunder Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Thunder Grey - 104430

  fatboy paletti pall thunder grey - matgrupper & loungegrupper skum thunder grey - 104430
  Sittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk modul i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabel, skumfylld dyna i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti Hocker sittdel - Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen finns i olika färgval.- Kan även användas som fotpall.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Hur bör du ta hand om sittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Thunder Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Hörndel Mist - Matgrupper & Loungegrupper Skum Mist Beige - 104435

  fatboy paletti hörndel mist - matgrupper & loungegrupper skum mist beige - 104435
  Paletti hörndel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti hörndel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Hörndelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som rak sittdel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera hörndelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Hörndelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 33,15 kg. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mist Beige Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Thunder Grey - Hängmattor Metall Thunder Grey - 104417

  fatboy headdemock superb hängmatta thunder grey - hängmattor metall thunder grey - 104417
  Headdemock Superb hängmatta från Fatboy med en bekväm design med ett olika, slitstarkt material, vädertåliga egenskaper, uv-skydd och en fyllning i polyester. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en stabil ram i aluminium med en förstärkning i gummi. Välj mellan olika färger. Formgiven av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Passar för 2 personer.- För både inomhus- och utomhusbruk.- Hängmattan kommer i olika material.- Välj mellan olika färger.- Vattentåligt, smutsavvisande material med ett uv-skydd.- Kombinera hängmattan med en matchande Headdemock Superb kudde för extra komfort från Fatboy.- Kombinera hängmattan med ett Headdemock Cover skydd från Fatboy.- Ram: 330 x 100 x 110 cm / 12,9 kg.- Hängmatta: 270 x 138 cm / 9,75 kg. Hur bör du ta hand om hängmattan? - Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Ta in produkten när det regnar.- Maskintvätt i 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej. Vi har valt ut Thunder Grey Hängmattor i Metall från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Mittdel Rock Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Rock Grey - 104961

  fatboy paletti mittdel rock grey - matgrupper & loungegrupper skum rock grey - 104961
  Paletti mittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti mittdel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Mittdelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera mittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Mittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 26,8 kg. Hur bör du ta hand om mittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rock Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy The Bonbaron Stol Cider - Fåtöljer Skum Cider - 104942

  fatboy the bonbaron stol cider - fåtöljer skum cider - 104942
  The BonBaron Sherpa stol från Fatboy med en avslappnad, modern design för alla tillfällen. Den har en supermjuk sits med en underbar komfort och ett justerbart ryggstöd med en gosig, avtagbar klädsel i sherpa perfekt för mysstunden. Bra att veta om The BonBaron Sherpa stol - Supermjuk, gosig komfort.- Avtagbar, tvättbar klädsel.- Justerbar rygg.- Knappar på baksidan.- Djup: 1100 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm.- Vikt: 19.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om stolen?- Endast för inomhusbruk.- Undvik att förvara i direkt solljus.- Maskintvätt 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Cider Fåtöljer i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy ® Colour Blend Petite Matta 160x230 Cm Charcoal - Plastmattor Bomull Charcoal - 105164

  fatboy ® colour blend petite matta 160x230 cm charcoal - plastmattor bomull charcoal - 105164
  Colour Blend Petite matta från Fatboy med en unik, lekfull design perfekt för alla hem. Den har en ovansida i polyester med en supermjuk, härlig känsla för extra komfort och ett abstrakt, modernt mönster för att addera en extra dimension till designen. Välj mellan olika färger. Designad av Carole Baijings. Bra att veta om Colour Blend Petite matta - Mattan kommer i olika storlekar.- För inomhusbruk.- Mattan är brandsäker.- Supermjuk, mysig känsla.- Undersida: 60% Polyester, 30% Bomull, 10% Viskos- Bredd: 1600 mm.- Längd: 2300 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om mattan?- Maskintvätt 30°C.- Fintvätt. Vi har valt ut Charcoal Plastmattor i Bomull från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Headdemock Superb Hängmatta Thunder Grey - Hängmattor Akryl Thunder Grey - 105052

  fatboy headdemock superb hängmatta thunder grey - hängmattor akryl thunder grey - 105052
  Bekväm Headdemock Superb hängmatta från Fatboy. Den har modern, justerbar design perfekt för utomhusbruk och högkvalitativt, hållbart material. Den har stadig, ljusgrå ram i metall och smutsavvisande, vattenavvisande tyg för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Produkten tål utomhusmiljö. Designad av Jukka Setälä. Bra att veta om Headdemock Superb hängmatta - Modern, justerbar design.- Högkvalitativt, hållbart material.- Ljusgrå ram.- Kombinera hängmattan med Superb kudde från Fatboy.- Tillverkad av akryl, olefin, metall och gummi.- Passar för 2 personer.- Maxvikt hängmatta: 150 kg.- Hängmattan finns i olika färgval.- Vattenavvisande, smutsavvisande tyg.- Perfekt för utomhusbruk.- Bärväska ingår.- Hängmatta: 270x138 cm.- Ram: 30 x100x110 cm.- Vikt: 23,35 kg.- Bredd: 1380 mm.- Längd: 2700 mm. Hur bör du ta hand om hängmattan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Thunder Grey Hängmattor i Akryl från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Pine Green - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Pine Green - 104327

  fatboy toní bankski bänk pine green - trädgårdssoffor & bänkar aluminium pine green - 104327
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Pine Green Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Lemon - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Citrongul - 104325

  fatboy toní bankski bänk lemon - trädgårdssoffor & bänkar aluminium citrongul - 104325
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Citrongul Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk Antracitgrå - Trädgårdssoffor & Bänkar Aluminium Antracit - 104322

  fatboy toní bankski bänk antracitgrå - trädgårdssoffor & bänkar aluminium antracit - 104322
  Toní Bankski bänk från Fatboy med ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium och stilrena former med ett avslappnat uttryck. Den har en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Bra att veta om Toní Bankski bänk - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Hur bör du ta hand om bänken? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Antracit Trädgårdssoffor & Bänkar i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Lemon - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Citrongul - 104014

  fatboy original slim teddy sittpuff lemon - sittsäckar & sittpuffar polyester citrongul - 104014
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Citrongul Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Red - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Röd - 104015

  fatboy original slim teddy sittpuff red - sittsäckar & sittpuffar polyester röd - 104015
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Röd Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Off-white - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Off-White - 104018

  fatboy original slim teddy sittpuff off-white - sittsäckar & sittpuffar polyester off-white - 104018
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är som en enda stor kram från en Teddybjörn. Denna variant är lite smalare än originalet och för inomhusbruk. Den mjuka, härliga puffen passar perfekt i ett vardagsrum eller i barnens rum. Tyget är som på ett mjukisdjur och noppar inte, underbar att sjunka ned i med en bra bok eller kanske mobilen. För rengöring använd en våt trasa och klappa lite försiktigt.Obs! Får inte placeras nära en värmekälla som: värmegolv eller i solvärme. Vi har valt ut Off-White Sittsäckar & Sittpuffar i Polyester från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Mittdel Thunder Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Thunder Grey - 104442

  fatboy paletti mittdel thunder grey - matgrupper & loungegrupper skum thunder grey - 104442
  Paletti mittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti mittdel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Mittdelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera mittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Mittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 26,8 kg. Hur bör du ta hand om mittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Thunder Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Hörndel Thunder Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Thunder Grey - 104436

  fatboy paletti hörndel thunder grey - matgrupper & loungegrupper skum thunder grey - 104436
  Paletti hörndel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk loungemöbel i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabla, skumfyllda dynor i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti hörndel - Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Hörndelen finns i olika färgval.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som rak sittdel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera hörndelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Hörndelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 33,15 kg. Hur bör du ta hand om hörndelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Thunder Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Paletti Hocker Sittdel Utan Ryggstöd Rock Grey - Matgrupper & Loungegrupper Skum Rock Grey - 104957

  fatboy paletti hocker sittdel utan ryggstöd rock grey - matgrupper & loungegrupper skum rock grey - 104957
  Sittdel från Fatboy med en modulär konstruktion och oändliga möjligheter. En idealisk modul i premiumkvalitet perfekt för avslappnande dagar. Ram i pulverlackerat, galvaniserat stål med rostfria egenskaper och en botten i återvunnet polypropen. Komfortabel, skumfylld dyna i delvis, återvunnet skum med en slitstark, UV-resistent klädsel med PVC-beläggning. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Ett tidlöst, genomtänkt alternativ med högkvalitativa material för både inomhus och utomhusbruk. Inspirerad av klassiska lastpallar. Bra att veta om Paletti Hocker sittdel - Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen finns i olika färgval.- Kan även användas som fotpall.- Ingår i serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Hur bör du ta hand om sittdelen?- Maskintvättas i 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Rock Grey Matgrupper & Loungegrupper i Skum från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy ® Brick Table Anthracite - Sidobord & Avlastningsbord Galvaniserat Stål Antracit - 104367

  fatboy ® brick table anthracite - sidobord & avlastningsbord galvaniserat stål antracit - 104367
  Brick sidobord från Fatboy med en smart, stilren design med en användbar funktion. Det har en bordsskiva i polyeten med ett tåligt stativ i galvaniserat stål perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Bra att veta om Brick sidobord - Foten måste fyllas med sand eller vatten.- Kombinera sidobordet med en extra bordsskiva från Fatboy.- Uppskattas för den coola looken. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild tvål. Vi har valt ut Antracit Sidobord & Avlastningsbord i Galvaniserat stål från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Edison the Mini bordslampa 3-pack

  fatboy® edison the mini bordslampa 3-pack
  Fatboy Edison the Mini är tre små bärbara lampor och är en mindre version av Edison the Grand lampan. Om du vill ha en mild och kraftfull ljuskälla är detta en lampa för dig! Edison the Mini kan du ta med överallt. Ladda lampan i tre timmar och ta sen med den ut i trädgården, till stranden eller lägerelden. Lampan är tillverkad av robust material - laddningskabel med USB-anslutning medföljer. Eventuellt byte av LED-lampa görs av tillverkaren.   OBS! Strömadapter ingår ej.  
 • Fatboy® Edison the Petit

  fatboy® edison the petit
  Edison the Petit från Fatboy. En liten, tuff och bärbar version av Edison the Grand. Om du behöver en ljuskälla där du själv kan styra ljusstyrkan i tre olika lägen samtidigt som du kan bära med dig lampan är detta den ultimata lampan för dig. Perfekt som en mysig nattlampa, en ljuskälla för romantik på din balkong eller uteplats eller praktiskt ljus för ditt skrivbord. Edison the Petite har tre olika ljusstyrkor och kan lysa i 6 timmar på den högsta ljusstyrkan. På den svagaste ljusstyrkan kan den lysa i hela 24 timmar! Lampan är tillverkad i det robusta materialet polypropen och är väldigt lättskött. Det räcker med att torka av den med en fuktig trasa vid smuts. - Material: Polypropen - Vikt: 1 kg - Spänning; 5 V - LED Kelvin: 2700
 • Fatboy® Toní Barfly set dark ocean (2-pack)

  fatboy® toní barfly set dark ocean (2-pack)
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly set mist green (2-pack)

  fatboy® toní barfly set mist green (2-pack)
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly set desert (2-pack)

  fatboy® toní barfly set desert (2-pack)
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly set anthracite (2-pack)

  fatboy® toní barfly set anthracite (2-pack)
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly dark ocean

  fatboy® toní barfly dark ocean
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly mist green

  fatboy® toní barfly mist green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly desert

  fatboy® toní barfly desert
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Barfly anthracite

  fatboy® toní barfly anthracite
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Haute bistreau dark ocean

  fatboy® toní haute bistreau dark ocean
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Haute bistreau mist green

  fatboy® toní haute bistreau mist green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Haute bistreau desert

  fatboy® toní haute bistreau desert
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Toní Haute bistreau anthracite

  fatboy® toní haute bistreau anthracite
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Point taupe

  fatboy® point taupe
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Point dark purple

  fatboy® point dark purple
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Point grass green

  fatboy® point grass green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Velvet recycled camel

  fatboy® original slim velvet recycled camel
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Velvet recycled cloud

  fatboy® original slim velvet recycled cloud
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Velvet recycled sage

  fatboy® original slim velvet recycled sage
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy marble green

  fatboy® original slim teddy marble green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy off-white

  fatboy® original slim teddy off-white
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy anthracite

  fatboy® original slim teddy anthracite
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy royal blue

  fatboy® original slim teddy royal blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy red

  fatboy® original slim teddy red
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Original Slim Teddy lemon

  fatboy® original slim teddy lemon
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed sand

  fatboy® the original stonewashed sand
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed taupe

  fatboy® the original stonewashed taupe
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed grey

  fatboy® the original stonewashed grey
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed blue

  fatboy® the original stonewashed blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed silver grey

  fatboy® the original stonewashed silver grey
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® The Original stonewashed red

  fatboy® the original stonewashed red
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor