Möbler
www.mobel.se

Ethnicraft möbler

 • Thin Soffbord 120X70, Ek

  thin soffbord 120x70, ek
  Thin soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Thin soffbord kombinerar naturligt trä med modernt rostfritt stål, en perfekt kombination för det moderna hemmet. Soffbordet är lätt och luftigt och bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck.
 • Mikado Matbord Ovalt 267cm, Ek

  mikado matbord ovalt 267cm, ek
  Mikado matbord ovalt, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. En av Ethnicrafts med igenkända design genom åren, vilket man kan förstå i dess unika och spännande formspråk. Design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades menar Alain. Benens konstruktion frångår det ordinära och skapar en fascinerande illusion. Den rektangulära bordskivan har bytts ut mot elipsen för att skapa en större samhörighet, lättare anknytning och interaktion för familj och vänner kring bordet. Mikado erbjuder plats till många, över ett dussintal ryms bekvämt runt bordet! Låt Mikado få bli ditt senaste tillskott till ditt kök eller matrum!
 • Thin Sidobord, Ek

  thin sidobord, ek
  Thin sidobord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Thin sidobord kombinerar naturligt trä med modernt rostfritt stål, en perfekt kombination för det moderna hemmet. Låt sidobordet bära upp en samling av dina finaste krukor eller skulpturer som förtjänar en egen plats.
 • Nordic Soffbord L, Ek

  nordic soffbord l, ek
  Nordic soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Nordic är en möbelserie som kombinerar modern och raffinerad design med det ljusa och fina ekträet. En del i serien är det här soffbordet som har en enkel design och mycket utrymme för förvaring. Under bordsskivan sitter det en låda där du kan förvara allt från tidningar till värmeljus och fjärrkontroller.
 • Wave Desk - Ek

  wave desk - ek
  Stilrent skrivbord kombinerar nytta med hantverkskvalitet och diskret elegans. Wave utmärks av subtila former och de tunna, karaktäristiska benen. Skrivbordslådan saknar hantag, utan är istället försedd med en mjuk stängningsmekanism. Tillverk
 • Shadow Sideboard, Ek, 2 dörrar

  shadow sideboard, ek, 2 dörrar
 • Nexus Matbord 230cm, Ek

  nexus matbord 230cm, ek
  Nexus matbord 230cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Ett läckert modernt matbord som har designats med en känsla av liv och rörelse , där snygga mjuka övergångar mellan varje form binds samman till en större helhet. Bordet är gjort i massiv ek och har ett elegant utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen.
 • Vägghylla 210 Cm, Ek

  vägghylla 210 cm, ek
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan.
 • Geometric Sidobord, Ek/Svart

  geometric sidobord, ek/svart
  Geometric sidobord, ek/svart från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. De geometriska formernas individualitet och sammansättning skapar ett mycket spännande sidobord, interaktionen mellan delarna och vinkeln man betraktar den ifrån gör att den ser och upplevs annorlunda. Sidobordet blir en häftig detalj i ditt hem; längs med en vägg, bredvid soffan eller som ett nattduksbord.
 • Blackbird Tv Bänk

  blackbird tv bänk
  Blackbird tv bänk från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Tv bänken finns även som en annan variant tillhörande Whitebird-serien. Tv bänken har en dörr, en nedfällbar lucka och två lådor.
 • Whitebird Sideboard, Ek, 3 dörrar, 2 lådor

  whitebird sideboard, ek, 3 dörrar, 2 lådor
 • Burger Sideboard, Ek, 4 dörrar

  burger sideboard, ek, 4 dörrar
 • Bok Matbord 240x100 cm, Ek

  bok matbord 240x100 cm, ek
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Bordet har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja.
 • Torsion Matbord Ø70, Svart

  torsion matbord ø70, svart
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov.
 • Tripod Sidobord S, Valnöt

  tripod sidobord s, valnöt
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i valnötsträ men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Twist Sidobord Ø46, Ek

  twist sidobord ø46, ek
  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation.
 • Vägghylla 70 Cm, Ek

  vägghylla 70 cm, ek
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan.
 • Ligna Sideboard Hög 221X45, Ek

  ligna sideboard hög 221x45, ek
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Vägghylla 140 Cm, Ek

  vägghylla 140 cm, ek
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan.
 • Bok Förlängningsbart Bord 180-280x100 cm, Massiv Ek

  bok förlängningsbart bord 180-280x100 cm, massiv ek
  Bok förlängningsbart bord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Ett exklusivt matbord i massiv ek som påvisar hantverksskicklighet och ingenjörskunskap. Bok har en nordisk design, i ljust och lätt utseende, försedd med en gedigen konstruktion. Bordet mäter 180cm på sin längd när det är i sin ursprungliga position men erbjuder möjligheten att förlänga det upp till 280cm. Mycket praktiskt om man behöver mer yta tillfälligt för middagsbjudningar och andra härliga festligheter när många vänner och bekanta ska gästa. En tidlös och enastående design, med enkla såväl komplexa detaljer är det här ett bord som man kan njuta av och vid år efter år, en blivande klassiker! Bordet finns i flera storleksversioner för att just kunna passa ditt hem och behov. Införskaffa gärna de matchande stolarna i samma serie; Bok, för en komplett helhetslook. Bordet har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja.
 • Tripod Sidobord S, Teak

  tripod sidobord s, teak
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i teak men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Slice Dining Table - Ek 140x80

  slice dining table - ek 140x80
  Stabilt och vackert matbord i massivt trä från Ethnicraft. Tillverkad i ek. Design Ethnicraft. Finns i sex olika storlekar. H76 cm.
 • U Desk - Ek 172 cm

  u desk - ek 172 cm
  Vackert skrivbord, utformat med enkel elegans. Försedd med en generös bordsyta som ger dig all plats du behöver för att arbeta och vara kreativ. Tillverkad i massiv ek, behandlad med vitpigmenterad hårdvaxolja. Finns i tre storlekar. B140, D72,
 • Nordic II Vägghängt Sängbord - Ek

  nordic ii vägghängt sängbord - ek
  Stilren, väggmonterat sängbord från Ethnicrafts serie Nordic, som kombinerar elegant design med rent, avskalat trä.  Utrustad med en låda i massiv ek, perfekt för att förvara t.ex. armbandsur och glasögon under natten. B57, D40, H21 cm.
 • Mikado Dining Table - Ek 280x110 cm

  mikado dining table - ek 280x110 cm
  Vackert matbord från Ethnicraft med generös bordskiva i ekfanér. Materialvalet ger bordet en genuin naturkänsla som för tankarna till skogen. De sammantvinnade bordsbenen är en spännande detalj som kommer att fånga dina middagsgästers intres
 • Z Rack - Ek Large

  z rack - ek large
  Öppen bokhylla i massiv ek från Ethnicraft. Hyllplanens unika former ger Z Rack linjer och skuggor som tydligt framhäver ekens naturliga karaktär. Small B93 cm, D37 cm, H207 cm. Large B125 cm, D37 cm, H207 cm.
 • Ligna Sideboard, Ek, 4 dörrar, 4 lådor, Ben i rostfritt stål

  ligna sideboard, ek, 4 dörrar, 4 lådor, ben i rostfritt stål
 • Shadow Sideboard, Ek, 5 dörrar

  shadow sideboard, ek, 5 dörrar
 • Blackbird Sideboard, Ek, 2 dörrar, 3 lådor, Svarta metallben

  blackbird sideboard, ek, 2 dörrar, 3 lådor, svarta metallben
 • Tripod Sidobord L, Ek

  tripod sidobord l, ek
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Tripod Sidobord S, Ek

  tripod sidobord s, ek
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Mikado Matbord 280X110, Ek

  mikado matbord 280x110, ek
  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig.
 • Ligna Sideboard 165X45, Ek

  ligna sideboard 165x45, ek
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Bok Matbord 220x95 cm, Svart

  bok matbord 220x95 cm, svart
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Mikado Matbord 240X110, Ek

  mikado matbord 240x110, ek
  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig.
 • Twist Sidobord Ø51, Ek

  twist sidobord ø51, ek
  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation.
 • Mikado Matbord 203X106, Ek

  mikado matbord 203x106, ek
  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig.
 • Ligna Sideboard 220X45, Ek

  ligna sideboard 220x45, ek
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Bok Matbord 200x95 cm, Ek

  bok matbord 200x95 cm, ek
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Detta bord har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja.
 • Tripod Soffbord, Ek

  tripod soffbord, ek
  Tripod soffbord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här soffbordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i valnötsträ.
 • Whitebird Sideboard 2 Dörrar 3 Lådor

  whitebird sideboard 2 dörrar 3 lådor
  Whitebird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig.
 • Circle Matbord Ø136, Ek

  circle matbord ø136, ek
  Circle matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett matbord som förkroppsligar den exakta tanken, ett bord som kan vara med dig lång tid framöver samtidigt som det har tydliga influenser från vår nuvarande tidsepok. Bordet är helt gjort i ek och finns i två storlekar så du kan välja den storlek som passar bäst hemma hos dig.
 • DC Fåtölj, Ljusgrå

  dc fåtölj, ljusgrå
  DC Fåtölj designad av Djordje Cukanovic för Ethnicraft är en minimalistisk och stilren fåtölj med bra komfort. Fåtöljen ger en luftig känsla med de smäckra benen som är gjorda av pulverlackerat stål. Sitsen är klädd i ett ljusgrått tyg som består av 85% polyester och 15% Viskos. Passar fint i ett vardagsrum eller kanske i en hall eller på kontoreret?
 • Whitebird Sideboard, Ek, 2 dörrar, 3 lådor

  whitebird sideboard, ek, 2 dörrar, 3 lådor
 • Mikado Matbord Runt 150cm, Ek

  mikado matbord runt 150cm, ek
  Mikado Matbord designad av Alain Van Havre för Ethnicraft är ett gediget och klassiskt bord i massiv oljad ek. Man har här lekt med balans och stabilitet för att få till det smäckra underredet med korsade ben.Ett bord där man kan avnjuta långa middagar och som håller i generationer.För skötsel klicka här: Skötsel
 • Mikado Dining Table - Ek Ovalt 267x138

  mikado dining table - ek ovalt 267x138
  Vackert matbord från Ethnicraft med generös bordskiva i ekfanér. Materialvalet ger bordet en genuin naturkänsla som för tankarna till skogen. De sammantvinnade bordsbenen är en spännande detalj som kommer att fånga dina middagsgästers intres
 • Slice Dining Table - Ek 150x150

  slice dining table - ek 150x150
  Stabilt och vackert matbord i massivt trä från Ethnicraft. Tillverkad i ek. Design Ethnicraft. Finns i sex olika storlekar. H76 cm.
 • Nordic Sideboard - Ek 3 Dörrar

  nordic sideboard - ek 3 dörrar
  Stilrent sideboard från Ethnicrafts serie Nordic, som kombinerar elegant design med rent, avskalat trä. Generöst med förvaringsutrymme, dolt bakom vackra trädörrar i en ram med fasade kanter. Finns tre olika utförandn med två, tre eller fyra
 • Mikado Dining Table - Ek Ø150

  mikado dining table - ek ø150
  Vackert matbord från Ethnicraft med generös bordskiva i ekfanér. Materialvalet ger bordet en genuin naturkänsla som för tankarna till skogen. De sammantvinnade bordsbenen är en spännande detalj som kommer att fånga dina middagsgästers intres
 • Mikado Dining Table - Ek 203x106 cm

  mikado dining table - ek 203x106 cm
  Vackert matbord från Ethnicraft med generös bordskiva i ekfanér. Materialvalet ger bordet en genuin naturkänsla som för tankarna till skogen. De sammantvinnade bordsbenen är en spännande detalj som kommer att fånga dina middagsgästers intres
 • Z Rack - Ek Small

  z rack - ek small
  Öppen bokhylla i massiv ek från Ethnicraft. Hyllplanens unika former ger Z Rack linjer och skuggor som tydligt framhäver ekens naturliga karaktär. Small B93 cm, D37 cm, H207 cm. Large B125 cm, D37 cm, H207 cm.
 • Burger Sideboard, Teak, 4 dörrar

  burger sideboard, teak, 4 dörrar
 • Shadow Sideboard, Ek, 3 dörrar

  shadow sideboard, ek, 3 dörrar
 • Bok Förlängningsbart Bord 160-240x90 cm, Massiv Ek

  bok förlängningsbart bord 160-240x90 cm, massiv ek
  Bok förlängningsbart bord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Ett exklusivt matbord i massiv ek som påvisar hantverksskicklighet och ingenjörskunskap. Bok har en nordisk design, i ljust och lätt utseende, försedd med en gedigen konstruktion. Bordet mäter 160cm på sin längd när det är i sin ursprungliga position men erbjuder möjligheten att förlänga det upp till 240cm. Mycket praktiskt om man behöver mer yta tillfälligt för middagsbjudningar och andra härliga festligheter när många vänner och bekanta ska gästa. En tidlös och enastående design, med enkla såväl komplexa detaljer är det här ett bord som man kan njuta av och vid år efter år, en blivande klassiker! Bordet finns i flera storleksversioner för att just kunna passa ditt hem och behov. Införskaffa gärna de matchande stolarna i samma serie; Bok, för en komplett helhetslook. Bordet har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja.
 • Bok Matbord 200x95 cm, Svart

  bok matbord 200x95 cm, svart
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Bok Matbord 180x90 cm, Svart

  bok matbord 180x90 cm, svart
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Tripod Sidobord S, Svart

  tripod sidobord s, svart
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Bok Matbord 140x80 cm, Ek

  bok matbord 140x80 cm, ek
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Detta bord har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med passande vitpigmenterad olja.
 • Bok Matbord 180x90 cm, Ek

  bok matbord 180x90 cm, ek
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Detta bord har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja.
 • Profile Matbord 220cm, Ek

  profile matbord 220cm, ek
  Profile matbord 220cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar.
 • Bok Förlängningsbart Bord 140-220x90 cm, Massiv Ek

  bok förlängningsbart bord 140-220x90 cm, massiv ek
  Bok förlängningsbart bord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Ett exklusivt matbord i massiv ek som påvisar hantverksskicklighet och ingenjörskunskap. Bok har en nordisk design, i ljust och lätt utseende, försedd med en gedigen konstruktion. Bordet mäter 140cm på sin längd när det är i sin ursprungliga position men erbjuder möjligheten att förlänga det upp till 220cm. Mycket praktiskt om man behöver mer yta tillfälligt för middagsbjudningar och andra härliga festligheter när många vänner och bekanta ska gästa. En tidlös och enastående design, med enkla såväl komplexa detaljer är det här ett bord som man kan njuta av och vid år efter år, en blivande klassiker! Bordet finns i flera storleksversioner för att just kunna passa ditt hem och behov. Införskaffa gärna de matchande stolarna i samma serie; Bok, för en komplett helhetslook. Bordet har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja.
 • Nordic Soffbord S, Ek

  nordic soffbord s, ek
  Nordic soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Nordic är en möbelserie som kombinerar modern och raffinerad design med det ljusa och fina ekträet. En del i serien är det här soffbordet som har en enkel design och mycket utrymme för förvaring. Under bordsskivan sitter det en låda där du kan förvara allt från tidningar till värmeljus och fjärrkontroller.
 • Tripod Soffbord, Valnöt

  tripod soffbord, valnöt
  Tripod soffbord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här soffbordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i valnötsträ men finns även i ek.
 • Thin Soffbord 70X70, Svart

  thin soffbord 70x70, svart
  Thin soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Thin soffbord kombinerar naturligt trä med modernt rostfritt stål, en perfekt kombination för det moderna hemmet. Soffbordet är lätt och luftigt och bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck.
 • Blackbird Sideboard 3 Dörrar 2 Lådor

  blackbird sideboard 3 dörrar 2 lådor
  Blackbird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig.
 • Blackbird Sideboard 2 Dörrar 3 Lådor

  blackbird sideboard 2 dörrar 3 lådor
  Blackbird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig.
 • Osso Matbord Runt, Valnöt

  osso matbord runt, valnöt
  Osso matbord från Ethnicraft, formgivet av Grain & Green. Grain & Green är en designstudio med rötter i Indonesien som arbetar med att kombinera asiatiska traditioner och kulturer med modern design och starka uttryck. Osso matbord finns i två storlekar: ett högt och ett lågt. Matbordets naturliga utseende blir ett trevligt inslag i matsalen där den bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck. Ethnicraft erbjuder även Osso pall som är perfekt i kombination med matbordet.
 • Tripod Sidobord L, Svart

  tripod sidobord l, svart
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Whitebird Tv Bänk

  whitebird tv bänk
  Whitebird tv bänk från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Tv bänken har en dörr, en nedfällbar lucka och två lådor. Tv bänken finns även som en annan variant tillhörande Blackbird-serien.
 • Bok Matbord 160x80 cm, Ek

  bok matbord 160x80 cm, ek
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Detta bord har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja.
 • Osso Matbord Runt, Svart

  osso matbord runt, svart
  Osso matbord från Ethnicraft, formgivet av Grain & Green. Grain & Green är en designstudio med rötter i Indonesien som arbetar med att kombinera asiatiska traditioner och kulturer med modern design och starka uttryck. Osso matbord finns i två storlekar: ett högt och ett lågt. Matbordets naturliga utseende blir ett trevligt inslag i matsalen där den bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck. Ethnicraft erbjuder även Osso pall som är perfekt i kombination med matbordet.
 • Burger Sideboard, Ek, 5 dörrar, 3 lådor

  burger sideboard, ek, 5 dörrar, 3 lådor
 • Burger Sideboard, Teak, 3 dörrar

  burger sideboard, teak, 3 dörrar
 • Ligna Sideboard, Ek, 3 dörrar, 3 lådor, Ben i rostfritt stål

  ligna sideboard, ek, 3 dörrar, 3 lådor, ben i rostfritt stål
 • U Desk - Ek 140 cm

  u desk - ek 140 cm
  Vackert skrivbord, utformat med enkel elegans. Försedd med en generös bordsyta som ger dig all plats du behöver för att arbeta och vara kreativ. Tillverkad i massiv ek, behandlad med vitpigmenterad hårdvaxolja. Finns i tre storlekar. B140, D72,
 • Nordic Sideboard - Ek 4 Dörrar

  nordic sideboard - ek 4 dörrar
  Stilrent sideboard från Ethnicrafts serie Nordic, som kombinerar elegant design med rent, avskalat trä. Generöst med förvaringsutrymme, dolt bakom vackra trädörrar i en ram med fasade kanter. Finns tre olika utförandn med två, tre eller fyra
 • Mikado Dining Table - Ek 240x110 cm

  mikado dining table - ek 240x110 cm
  Vackert matbord från Ethnicraft med generös bordskiva i ekfanér. Materialvalet ger bordet en genuin naturkänsla som för tankarna till skogen. De sammantvinnade bordsbenen är en spännande detalj som kommer att fånga dina middagsgästers intres
 • U Desk - Ek 200 cm

  u desk - ek 200 cm
  Vackert skrivbord, utformat med enkel elegans. Försedd med en generös bordsyta som ger dig all plats du behöver för att arbeta och vara kreativ. Tillverkad i massiv ek, behandlad med vitpigmenterad hårdvaxolja. Finns i tre storlekar. B140, D72,
 • Slice Dining Table - Ek 180x90

  slice dining table - ek 180x90
  Stabilt och vackert matbord i massivt trä från Ethnicraft. Tillverkad i ek. Design Ethnicraft. Finns i sex olika storlekar. H76 cm.
 • N3 Counter Stool - Ek

  n3 counter stool - ek
  Klassisk barstol i tidlös formgivning som genomsyras av designern Nathan Youngs vision om att väcka förundran. En robust och vacker möbel som sprider diskret elegans var den än är placerad. Tillverkad i massiv ek eller teak. B48 cm, D50 cm, H89
 • Nordic II Sängbord - Ek

  nordic ii sängbord - ek
  Stilrent sängbord från Ethnicrafts serie Nordic, som kombinerar elegant design med rent, avskalat trä. Utrustad med en låda i massiv ek, perfekt för att förvara t.ex. armbandsur och glasögon under natten. B57, D40, H37 cm.
 • Ligna Sideboard, Ek, 5 dörrar, 5 lådor, Ben i rostfritt stål

  ligna sideboard, ek, 5 dörrar, 5 lådor, ben i rostfritt stål
 • Shadow Sideboard, Ek, 4 dörrar

  shadow sideboard, ek, 4 dörrar
 • Frame Sidobord, Ek

  frame sidobord, ek
  Frame sidobord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Den luftiga designen och det ljusa materialet gör att sidobordet blir ett perfekt tillskott till vilket modernt hem som helst. Sidobordet blir utmärkt att ha bredvid soffan eller fåtöljen där det kan hålla koll på allt från dina tidningar till frukosten.
 • Thin Soffbord 80X80, Ek

  thin soffbord 80x80, ek
  Thin soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Thin soffbord kombinerar naturligt trä med modernt rostfritt stål, en perfekt kombination för det moderna hemmet. Soffbordet är lätt och luftigt och bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck.
 • Cube Sidobord Stängd, Ek

  cube sidobord stängd, ek
  Cube sidobord stängd från Ethnicraft. Här har vi ett stilrent sidobord som är helt gjort i ek. Vi kan se det här bordet som en förlängning av Ethnicrafts Nordic-serie, en serie som fokuserar på smart design och funktionalitet. Det naturliga utseendet av sidobordet och det gedigna materialet ger bordet en lätt och luftig design som gör att det inte tynger ner rummet det står i. Det ljusa träet blir ett fint tillskott till vilket modernt hem som helst.
 • Twist Sidobord Ø41, Ek

  twist sidobord ø41, ek
  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation.
 • Bok Matbord 140x80 cm, Svart

  bok matbord 140x80 cm, svart
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Bok Matbord 240x100 cm, Svart

  bok matbord 240x100 cm, svart
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Ligna Sideboard 275X45, Ek

  ligna sideboard 275x45, ek
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Torsion Matbord Ø90, Svart

  torsion matbord ø90, svart
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov.
 • Profile Matbord 180cm, Ek

  profile matbord 180cm, ek
  Profile matbord 180cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar.
 • Torsion Matbord Ø127, Svart

  torsion matbord ø127, svart
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov.
 • Bok Matbord 220x95 cm, Ek

  bok matbord 220x95 cm, ek
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Bordet har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja.
 • Bok Matbord 160x80 cm, Svart

  bok matbord 160x80 cm, svart
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Ligna Sideboard 110X45, Ek

  ligna sideboard 110x45, ek
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Blackbird Sideboard, Ek, 3 dörrar, Svarta metallben

  blackbird sideboard, ek, 3 dörrar, svarta metallben
 • Burger Sideboard, Teak, 5 dörrar, 3 lådor

  burger sideboard, teak, 5 dörrar, 3 lådor
 • Ligna Sideboard, Ek, 2 dörrar, 2 lådor, Ben i rostfritt stål

  ligna sideboard, ek, 2 dörrar, 2 lådor, ben i rostfritt stål
 • Nordic Console - Ek 120 cm

  nordic console - ek 120 cm
  Stilrent sideboard från Ethnicrafts serie Nordic, som kombinerar elegant design med rent, avskalat trä. Bordet består av två lådor, försedda med en mjuk stängningsmekanism, fastsatta i en vacker ram med fasade kanter. Tillverkad i massiv ek, 
 • Nordic Console - Ek 160 cm

  nordic console - ek 160 cm
  Stilrent sideboard från Ethnicrafts serie Nordic, som kombinerar elegant design med rent, avskalat trä. Bordet består av två lådor, försedda med en mjuk stängningsmekanism, fastsatta i en vacker ram med fasade kanter. Tillverkad i massiv ek, 
 • Slice Dining Table - Ek 160x90

  slice dining table - ek 160x90
  Stabilt och vackert matbord i massivt trä från Ethnicraft. Tillverkad i ek. Design Ethnicraft. Finns i sex olika storlekar. H76 cm.
 • Slice Dining Table - Ek 220x100

  slice dining table - ek 220x100
  Stabilt och vackert matbord i massivt trä från Ethnicraft. Tillverkad i ek. Design Ethnicraft. Finns i sex olika storlekar. H76 cm.
 • Slice Dining Table - Ek 200x100

  slice dining table - ek 200x100
  Stabilt och vackert matbord i massivt trä från Ethnicraft. Tillverkad i ek. Design Ethnicraft. Finns i sex olika storlekar. H76 cm.
 • N4 Bar Stool - Ek

  n4 bar stool - ek
  Hög, klassisk barstol i tidlös formgivning som genomsyras av designern Nathan Youngs vision om att väcka förundran. En robust och vacker möbel som sprider diskret elegans var den än är placerad. Tillverkad i massiv ek. B48 cm, D50 cm, H110 cm.
 • Tripod Coffee Table - Valnöt

  tripod coffee table - valnöt
 • Blackbird Sideboard, Ek, 3 dörrar, 2 lådor, Svarta metallben

  blackbird sideboard, ek, 3 dörrar, 2 lådor, svarta metallben
 • Spindle Bänk, Valnöt

  spindle bänk, valnöt
  Spindle bänk från Ethnicraft, formgiven av Nathan Yong. En stilren bänk med en alldeles unik design. Nathan Yong anses vara en av de mest inflytelserika formgivare från hans generation och har som följd fått ta emot en rad utmärkelser för sin innovativa design. Här har Yong tagit fram en bänk som är helt gjord i valnötsträ, ett mörkt träslag som ger ifrån sig en lugn och rogivande känsla. Inspirationen bakom bänken har kommit från den klassiska spinnrocken med sina ekrar som har blivit inkorporerade som ryggstöd.
 • Circle Matbord Ø163, Ek

  circle matbord ø163, ek
  Circle matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett matbord som förkroppsligar den exakta tanken, ett bord som kan vara med dig lång tid framöver samtidigt som det har tydliga influenser från vår nuvarande tidsepok. Bordet är helt gjort i ek och finns i två storlekar så du kan välja den storlek som passar bäst hemma hos dig.
 • Profile Matbord 200cm, Ek

  profile matbord 200cm, ek
  Profile matbord 200cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar.
 • Nordic Sideboard - Ek 2 Dörrar

  nordic sideboard - ek 2 dörrar
  Stilrent sideboard från Ethnicrafts serie Nordic, som kombinerar elegant design med rent, avskalat trä. Generöst med förvaringsutrymme, dolt bakom vackra trädörrar i en ram med fasade kanter. Finns tre olika utförandn med två, tre eller fyra
 • Nordic Coffee Table, Ek, 80x80 cm, 1 låda

  nordic coffee table, ek, 80x80 cm, 1 låda
 • Rise Coffee Table - Valnöt

  rise coffee table - valnöt
 • Flat Coffee Table, Ek, 110x110 cm, 2 lådor

  flat coffee table, ek, 110x110 cm, 2 lådor
 • Thin Coffee Table, Ek, 120x80 cm, Underrede i rostfritt stål

  thin coffee table, ek, 120x80 cm, underrede i rostfritt stål
 • Nordic Coffee Table, Ek, 120x80 cm, 1 låda

  nordic coffee table, ek, 120x80 cm, 1 låda
 • Tripod Coffee Table - Ek

  tripod coffee table - ek
 • Flat Coffee Table, Ek, 130x80 cm, 2 lådor

  flat coffee table, ek, 130x80 cm, 2 lådor
 • Slice Extendable Dining Table - Ek 90x140/220

  slice extendable dining table - ek 90x140/220
  Utdragbar variant av det populära matbordet Slice. En stabil och vacker möbel i massivt trä. Den justerbara längden gör att bordet lätt kan anpassas efter kökets miljö och behov. Tillverkad i massiv ek. Kommer i tre olika storlekar. L140/220,
 • Ligna Sideboard High, Ek, 4 dörrar, Ben i rostfritt stål

  ligna sideboard high, ek, 4 dörrar, ben i rostfritt stål
 • Whitebird Sideboard, Ek, 3 dörrar

  whitebird sideboard, ek, 3 dörrar
 • Window Coffee Table

  window coffee table
 • Simple Coffee Table

  simple coffee table
 • Rise Coffee Table - Ek

  rise coffee table - ek
 • Thin Coffee Table, Ek, 80x80 cm, Underrede i rostfritt stål

  thin coffee table, ek, 80x80 cm, underrede i rostfritt stål
 • Thin Coffee Table - Svart Ek

  thin coffee table - svart ek
 • Slice Extendable Dining Table - Ek 90x160/240

  slice extendable dining table - ek 90x160/240
  Utdragbar variant av det populära matbordet Slice. En stabil och vacker möbel i massivt trä. Den justerbara längden gör att bordet lätt kan anpassas efter kökets miljö och behov. Tillverkad i massiv ek. Kommer i tre olika storlekar. L140/220,
 • Circle Dining Table - Ek Ø163

  circle dining table - ek ø163
  Enkelt matbord i vacker design. Den runda bordsskivan och det vackra träet skapar en inbjudande miljö och blir lätt en naturlig samlingsplats i hemmet. Tillverkat i lackad massiv ek. Design Alain Van Havre. Finns i två storlekar. Ø136/163, H76 c
 • Circle Dining Table - Ek Ø136

  circle dining table - ek ø136
  Enkelt matbord i vacker design. Den runda bordsskivan och det vackra träet skapar en inbjudande miljö och blir lätt en naturlig samlingsplats i hemmet. Tillverkat i lackad massiv ek. Design Alain Van Havre. Finns i två storlekar. Ø136/163, H76 c
 • Bok Dining Chair - Ek

  bok dining chair - ek
  En smidig och elegant stol med ett lätt utryck med skulpturala former i ett nutida hantverk. Tillverkad av massiv ek och behandlad vitpigmenterad hårdvaxolja. Design Alain van Havre. B50, D53, H76 cm.
 • Bok Dining Table - Ek 80x140

  bok dining table - ek 80x140
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
 • Slice Extendable Dining Table - Ek 100x180/280

  slice extendable dining table - ek 100x180/280
  Utdragbar variant av det populära matbordet Slice. En stabil och vacker möbel i massivt trä. Den justerbara längden gör att bordet lätt kan anpassas efter kökets miljö och behov. Tillverkad i massiv ek. Kommer i tre olika storlekar. L140/220,
 • Osso Dining Stool - Ek

  osso dining stool - ek
  Pall i massiv ek med subtilt orientaliska influensersom kännetecknas av sina kurvor och rundade kanter och ger din inredning en varm, originell touch. Design designstudion Grain and Green. B50, D33, H48 cm.
 • Bok Dining Table - Ek 100x240

  bok dining table - ek 100x240
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
 • Bok Dining Table - Ek 95x220

  bok dining table - ek 95x220
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
 • Bok Dining Table - Ek 95x200

  bok dining table - ek 95x200
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
 • Bok Dining Table - Ek 80x160

  bok dining table - ek 80x160
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
 • Osso Dining Stool High - Ek

  osso dining stool high - ek
  Pall i massiv ek med subtilt orientaliska influensersom kännetecknas av sina kurvor och rundade kanter och ger din inredning en varm, originell touch. Design designstudion Grain and Green. B57, D33, H61 cm.
 • Torsion Dining Table - Ek Ø90

  torsion dining table - ek ø90
  Ett runt matbordet tillverkat i massiv ek, ett avancerat trähantverk med elegant form, med en lätt bordsskiva, en stabil bas och som samtidigt har ett elegant uttryck. Tillverkad i massiv ek. Kommer i tre olika storlekar. Ø70/90/127 cm. H76 cm
 • Torsion Dining Table - Ek Ø127

  torsion dining table - ek ø127
  Ett runt matbordet tillverkat i massiv ek, ett avancerat trähantverk med elegant form, med en lätt bordsskiva, en stabil bas och som samtidigt har ett elegant uttryck. Tillverkad i massiv ek. Kommer i tre olika storlekar. Ø70/90/127 cm. H76 cm
 • Bok Dining Table - Ek 90x180

  bok dining table - ek 90x180
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
 • Torsion Dining Table - Ek Ø70

  torsion dining table - ek ø70
  Ett runt matbordet tillverkat i massiv ek, ett avancerat trähantverk med elegant form, med en lätt bordsskiva, en stabil bas och som samtidigt har ett elegant uttryck. Tillverkad i massiv ek. Kommer i tre olika storlekar. Ø70/90/127 cm. H76 cm
 • Bok Extendable Dining Table - Ek 90x140/220

  bok extendable dining table - ek 90x140/220
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
 • Bok Extendable Dining Table - Ek 90x160/240

  bok extendable dining table - ek 90x160/240
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
 • Bok Extendable Dining Table - Ek 100x180/280

  bok extendable dining table - ek 100x180/280
  Enkelt och stilrent matbord från Ethnicraft. Designad med mjuka, tunna former, under vilka en stabil konstruktion gömmer sig. Den tidlösa formgivningen och höga materialkvaliteten gör att Bok är ett bord som tål att åldras i köket eller mats
ileadilead