Möbler
www.mobel.se
Andra varumärken

Ethnicraft möbler

 • M Rack - Ek

  Den Mondrian inspirerade bokhyllan M Rack är formgiven av Alain Van Havre för trämöbelföretaget Ethnicraft. Den öppna bokhyllan tillverkas i massiv ek men i vårt sortiment finns den även i massiv FSC-certifierad obehandlad teak. FSC-certifiering innebär en återvinningsmärkning som garanterar att produkten är tillverkad av återvunnet material. M Rack finns är 219 cm hög men finns i även som 139 cm hög. De både hyllorna kan praktiskt användas som rumsavdelare då den kan användas från båda håll.Inspirationen från Mondrians galler av vertikala och horisontella linjer kan återses på M Racks utformning. M Rack har en både elegant och modern utformning och blir en inredningsdetalj i hemmet.
 • M Rack - Teak

  Den Mondrian inspirerade bokhyllan M Rack är formgiven av Alain Van Havre för trämöbelföretaget Ethnicraft. Den öppna bokhyllan tillverkas i massiv FSC-certifierad obehandlad teak men i vårt sortiment hittar du den även i massiv ek. FSC-certifiering innebär en återvinningsmärkning som garanterar att produkten är tillverkad av återvunnet material. M Rack finns i två storlekar, 219 cm hög alternativt 139 cm hög och kan användas som rumsavdelare då den kan användas från båda håll.Inspirationen från Mondrians galler av vertikala och horisontella linjer kan återses på M Racks utformning. M Rack har en både elegant och modern utformning och blir en inredningsdetalj i hemmet.
 • Ligna Sideboard

  Ligna Sideboard är designad av Alain Van Havre för det belgiska trämöbelföretaget Ethnicraft. Skänken är tillverkad i massiv europeisk ek och har ett underrede i rostfritt stål. Ligna går att välja i fem olika utföranden, med 2 - 5 dörrar vilket gör den till en funktionell förvaringslösning till hemmet.Ligna har ett rent och enkelt uttryck och blir en stilren detalj i hemmet, såväl i hallen som i sovrummet. I vårt sortiment finns fler av Ethnicrafts produkter, se även Straight Bench och Thin Coffee Table.
 • Facette Matbord 230cm, Ek/Svart

  Facette matbord 230cm, ek/svart från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets mest spännande del, som även är dess design i fokus är bordsbenen! De svarta benen i ek står i tydlig kontrast till den naturliga ek-skivan och verkligen drar uppmärksamheten till sig. Benen har många omväxlande geometriska former som fångar upp ljuset på olika sätt i deras vinklar, på så sätt skapas struktur och volym. Facette passar utmärkt som en central del i din köksinredning, låt den synas och få ta plats!
 • Nordic Soffbord L, Ek

  Nordic soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Nordic är en möbelserie som kombinerar modern och raffinerad design med det ljusa och fina ekträet. En del i serien är det här soffbordet som har en enkel design och mycket utrymme för förvaring. Under bordsskivan sitter det en låda där du kan förvara allt från tidningar till värmeljus och fjärrkontroller.
 • Spindle Bench - Valnöt

  Spindle Bench är formgiven av designern Nathan Yong för det belgiska trämöbelföretaget Ethnicraft. Den eleganta bänken är tillverkad i massiv valnöt som behandlats med naturell olja. Inspiration till Spindle Bench fick Yong av hjulet på en traditionell spinnrock. Detta syns tydligast på de spjälor som bänkens ryggstöd består av, som liknar de ekrar som finns i en spinnrocks hjul.Spindle Bench kan med fördel placeras stilrent i en hall såväl som vid ett matbord och bli en del av en sittgrupp. Se gärna fler av Ethnicrafts möbler i vårt sortiment för en genomtänkt inredning, se bland annat skänken Burger Sideboard och bokhyllan M Rack.
 • Bok Dining Table

  Bok Dining Table från Ethnicraft är designat av Alain van Havre. Matbordet har en luftig och tidlös karaktär tack vare dess enkla utformning och konstruktion. Detaljerna är sparsamma men smakfulla vilket bidrar till bordets klassiska uttryck. Bok Dining Table är tillverkat i ek och går att välja i flera olika storlekar.Tack vare Boks klassiska form och materialval är det ett bord som under flera år kommer kunna användas. Matcha gärna Bok med stolarna från samma serie och Ethnicraft, se Bok Chair i vårt sortiment.
 • M Rack Small - Ek

  Den Mondrian inspirerade bokhyllan M Rack är formgiven av Alain Van Havre för trämöbelföretaget Ethnicraft. Den öppna bokhyllan är gjord i massiv ek men finns även i massiv FSC-certifierad obehandlad teak i vårt sortiment. FSC-certifiering innebär en återvinningsmärkning som garanterar att produkten är tillverkad av återvunnet material. M Rack SMall är 139 cm hög och kan användas som rumsavdelare då den kan användas från båda håll. I vårt sortiment hittar du även M Rack i en högre variant samt i massiv ek.Inspirationen från Mondrians galler av vertikala och horisontella linjer kan återses på M Racks utformning. M Rack har en både elegant och modern utformning och blir en inredningsdetalj i hemmet.
 • M Rack Small - Teak

  Den Mondrian inspirerade bokhyllan M Rack är formgiven av Alain Van Havre för trämöbelföretaget Ethnicraft. Den öppna bokhyllan tillverkas i massiv FSC-certifierad obehandlad teak men finns även i massiv ek. FSC-certifiering innebär en återvinningsmärkning som garanterar att produkten är tillverkad av återvunnet material. I vårt sortiement finns M Rack i två storlekar, 219 cm hög alternativt 139 cm hög och kan användas som rumsavdelare då den kan användas från båda håll. Inspirationen från Mondrians galler av vertikala och horisontella linjer kan återses på M Racks utformning. M Rack har en både elegant och modern utformning och blir en inredningsdetalj i hemmet.
 • Z Rack

  Bokhyllan Z Rack har formgivits av Alain Van Havre för det belgiska möbelföretaget Ethnicraft. Z Rack är tillverkad i massiv ek som har behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja. Hyllplanen har innovativt placerats vilket ger linjer och skuggor och skapar ett unikt utseende. Z Rack kan nås från båda håll vilket gör att den kan användas som en rumsavdelare.I vårt sortiment finns flera av Ethnicrafts eleganta möbler, se bland annat Tripod Coffee Table. För en mindre variant av Z Rack, se Z Rack Small.
 • Z Rack Small

  Bokhyllan Z Rack har formgivits av Alain Van Havre för det belgiska möbelföretaget Ethnicraft. Z Rack är tillverkad massiv ek som har behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja. Hyllplanen har innovativt placerats vilket ger linjer och skuggor och skapar ett unikt utseende. Z Rack kan nås från båda håll vilket gör att den kan användas som en rumsavdelare.I vårt sortiment hittar du även Z Rack Small i en större variant, se Z Rack samt flera av Ethnicrafts eleganta möbler.
 • Mozaic Rack - Ek

  Mozaic Rack är en öppen bokhylla som in-house designern Alain Van Havre har designat för möbelföretaget Ethnicraft. Mozaic Rack har ett innovativt utseende med olika nivåer och proportioner vilket gör den till ett intressant konstverk från alla håll. Bokhyllan tillverkas i massiv ek men finns i vårt sortiement även i massiv FSC-certifierad obehandlad teak. FSC-certifiering innebär en återvinningsmärkning som garanterar att produkten är tillverkad av återvunnet material. Om så önskas kan bokhyllan användas som rumsavdelare då den kan användas från båda håll.Tack vare att Mozaic har ett utmärkande utseende blir den en inredningsdetalj i det rum och hem den placeras i. 
 • Mozaic Rack - Teak

  Mozaic Rack är en öppen bokhylla som in-house designern Alain Van Havre har designat för möbelföretaget Ethnicraft. Mozaic Rack har ett innovativt utseende med olika nivåer och proportioner vilket gör den till ett intressant konstverk från alla håll. Bokhyllan är tillverkad av massiv FSC-certifierad obehandlad teak. FSC-certifiering innebär en återvinningsmärkning som garanterar att produkten är tillverkad av återvunnet material. Om så önskas kan bokhyllan användas som rumsavdelare då den kan användas från båda håll.Tack vare att Mozaic har ett utmärkande utseende blir den en inredningsdetalj i det rum och hem den placeras i. 
 • Horizon Shoe Rack - Teak

  Skoskåpet Horizon Shoe Rack är formgivet av Philippe Delaisse för det belgiska trämöbelföretaget Ethnicraft. Horizon är tillverkad av solid FSC-certifierad obehandlad teak och har döljbara handtag i rostfritt stål. FSC-certifiering är en återvinningsmärkning som garanterar att produkten är tillverkad av återvunnet material. Inuti skåpet döljer sig flera hyllplan och en låda.Horizon har rena och raffinerade linjer och uttrycker en rustik känsla. Horizon med fördel placerad både i hallen, i sovrummet eller där skoförvaring önskas. I vårt sortiment finns flera produkter från Ethnicraft, se bland annat bokhyllan Z Rack.
 • Circle Dining Table - Ek

  Oak Circle Dining Table är formgivet av designern Alain van Havre för det belgiska möbelföretaget Ethnicraft. Det runda matbordet är tillverkat av massiv ek och har en diameter på 136 eller 163 cm.Inspiration till matbordet kommer från att få en familj att spendera mer tid vid bordet och med varandra. Den runda formen skapar möjlighet att inkludera alla runt bordet. I vårt sortiment finns även Circle Dining Table i utförandet valnöt. Matcha gärna bordet med stolarna Bok Chair eller Casale Chair från Ethnicraft som finns tillgängliga i vårt sortiment.
 • Whitebird Sideboard

  Whitebird Sideboard har in-house designern Alain Van Havre formgivit för trämöbeltillverkande Ethnicraft. Whitebird är tillverkad i massiv ek som har behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja och har ett underrede i svartbetsad metall. Whitebird finns i tre olika storlekar och utföranden, bestående av 2-3 dörrar och lådor vilket gör den rymlig till förvaring.Med Whitebird ville Van Havre arbeta med motsatta element och kontraster vilket syns på den naturliga eken i kombination med de svartbetsade benen. Placera Whitebird i sovrummet såväl som i vardagsrummet. I vårt sortiment finns även Blackbird Sideboard från Ethnicraft, en skänk som består av en större del av svartbetsat.
 • Mikado Dining Table

  Alain van Havre, Ethnicrafts in-house designer formgav det karakteristiska matbordet Mikado Dining Table. Mikado är ett rektangulärt format bord och är tillverkat av massiv ek och har fyra sammankopplade ben. Bordet går att välja i tre olika storlekar - 203 cm, 240 cm eller 280 cm långt.Bordet är tack vare de tidlösa materialvalen en klassisk möbel att placera hemma i en matsal eller i ett kök. Bordet är både stabilt och stort vilket tillåter stora sällskap. I vårt sortiment finns flera av Ethnicrafts produkter, se bland annat Casale Chair och B1 Chair.
 • Torsion Dining Table - Svart ek

  Det runda matbordet Torsion är formgivet av Alain van Havre för möbeltillverkaren Ethnicraft. Torsion är tillverkad i svart ek och det går att välja bordsskivan i en diametern på 70 cm, 90 cm eller 127 cm. Bordet är tillverkad med avancerade träbearbetningstekniker för att skapa en lätt bordsskiva med en stabil bas som samtidigt har ett elegant uttryck.Torsion är ett passande matbord att placera både i matsalen eller i ett kök. Matcha gärna med någon av stolarna från Ethnicraft, se Ex 1 Chair och Casale Chair i vårt sortiment.
 • Double Dining Table

  Matbordet Double Dining är formgivet av den belgiska möbeltillverkaren Ethnicraft. Matbordet är tillverkat i massiv FSC-certifierad teak vilket är en återvinningsmärkning som garanterar att produkten är tillverkad av återvunnet material. Matbordet har två stabila bordsben på varsin kortsida vilka bidrar till stabilitet och närvaro och finns att välja i tre olika storlekar. Double Dining har varit en del av Ethnicraft-familjen under en lång tid och är ett smakfullt och användbart matbord. Matcha gärna med stolarna Ex 1 Chair eller B1 Chair som finns i vårt sortiment.
 • Circle Dining Table - Valnöt

  Det runda stilrena matbordet Walnut Circle Dining Table är formgivet av in-house designern Alain Van Havre för trämöbelföretaget Ethnicraft. Matbordet är tillverkat av valnöt och har en diameter på 163 eller 136 cm. Van Havre fick inspiration till bordet av tanken för att få en familj att spendera mer tid vid bordet och med varandra. Bordets runda form möjliggör för att hela familjen inkluderas.I vårt sortiment finns även Circle Dining Table i ek i två storlekar. Matbordet kan med fördel kombineras med Ethnicrafts stilrena stolar, se bland annat Bok Chair och Casale Chair i vårt sortiment.
 • Osso Round Dining Table - Ek

  Round Osso Table från Ethnicraft är formgivet av Grain och Green år 2007. Matbordet har rundade kanter och är tillverkat av massiv ek. Osso har en diameter på 120 cm och en höjd på 75 cm. Den runda formen gör att bordet blir en plats för umgänge då alla runt bordet inkluderas.Matbordet har ett varmt och originellt uttryck och kan med fördel placeras i både lantliga- och i storstadsmiljöer. I vårt sortiment finns Osso också i valnöt samt i en högre variant, se Osso Round Table High. Kombinera gärna Osso med någon av stolarna från Ethnicraft, se Ex 1 Chair och Bok Chair i vårt sortiment.
 • Osso Round Dining Table - Valnöt

  Walnut Osso Round Table från Ethnicraft formgavs av designduon Grain och Green år 2007. Matbordet har rundade kanter och är tillverkat att massiv valnöt. Osso Round Table har en diameter på 120 cm och en höjd på 75 cm. Den runda formen gör att bordet blir en plats för konversation och umgänge då samtliga runt bordet kan inkluderas.Matbordet har ett varmt och originellt uttryck och kan med fördel placeras i både lantliga- och i storstadsmiljöer. I vårt sortiment finns Osso också i en högre variant, se Osso Round Table High. Kombinera gärna Osso med någon av stolarna från Ethnicraft, se Ex 1 Chair och Bok Chair i vårt sortiment.
 • Burger Sideboard - Ek

  Det enkla och rena Burger Sideboard från Ethnicraft är formgiven av Alain Van Havre. Skänken har ett rakt och tydligt formspråk och finns i flera olika utföranden. Burger är tillverkas i massiv ek som behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja. I vårt sortiment finns även Burger Sideboard i massiv obehandlad FSC-certifierad teak.Burger uttrycker enkelhet, funktionalitet och stilrenhet och blir en detalj i hemmet. I vårt sortiment finns flera av Ethnicrafts eleganta möbler, se bland annat bokhyllorna Mozaic Rack och Z Rack.
 • Burger Sideboard - Teak

  Det enkla och rena Burger Sideboard från Ethnicraft är formgiven av Alain Van Havre. Skänken har ett rakt och tydligt formspråk och finns i flera olika utföranden. Burger är tillverkad i massiv obehandlad FSC-certifierad teak men finns även i vårt sortiment i massiv ek som behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja.Burger uttrycker enkelhet, funktionalitet och stilrenhet och blir en detalj i hemmet. I vårt sortiment finns flera av Ethnicrafts eleganta möbler, se bland annat bokhyllan Mozaic Rack.
 • Shadow Sideboard

  Shadow Sideboard är formgiven av Ethnicrafts in-house designer Alain Van Havre. Skänken är tillverkad av massiv ek som har behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja. Shadow går att välja i fyra olika utföranden, med 2-5 dörrar. Tack vare Shadows enkla men eleganta uttryck är det en stilfull förvaringslösning till hemmet.Shadow kan med fördel placeras både i sovrummet, i hallen eller i ett vardagsrum då de enkla och tydliga linjerna är lätt anpassade. Se fler av Ethnicrafts möbler i vårt sortiment, bland annat Bok Dining Table och Bok Chair.
 • Nordic Book Rack

  Bokhyllan Nordic tillhör en serie som kombinerar raffinerad design med den massiva ekens enkelhet. Nordic är formgiven av Alain Van Havre för det belgiska trämöbelföretaget Ethnicraft. Den stilrena bokhyllan är tillverkad helt i massiv ek och går att välja med sex och fyra skjutdörrar. Eken är behandlad med vitpigmenterad hårdvaxolja.Nordic blir en stilfull detalj i hemmet, och kan placeras i ett vardagsrum såväl som i ett sovrum. Se fler av Ethnicraft och Nordic-seriens produkter i vårt sortiment, se Nordic 2 Bed och Nordic Coffee Table.
 • Blackbird Sideboard

  Blackbird Sideboard har formgivits av Alain Van Havre för trämöbelföretaget Ethnicraft från Belgien. Sidobordet är tillverkat av massiv ek som behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja. Stommen och underredet är svartbetsad vilket skapar en stilren kontrast till den massiva eken. Blackbird går att välja i tre olika utföranden, en med två dörrar och tre lådor, tre dörrar och två lådor alternativt med tre dörrar.Van Havre har med Blackbird arbetat med kontraster vilket syns på de hårda raka linjerna kombinerat med de mjuka rundade benen. Blackbird kommer bli ett iögonfallande sideboard i det hem det placeras i. Se också Whitebird Sideboard i vårt sortiment, ett liknande sideboard som tillverkas i naturlig ek.
 • Osso Round Dining Table - Svart ek

  Round Osso Table från Ethnicraft är formgivet av Grain och Green år 2007. Matbordet har rundade kanter och är tillverkat av svart massiv ek. Osso har en diameter på 120 cm och en höjd på 75 cm. Den runda formen gör att bordet blir en plats för umgänge då alla runt bordet inkluderas.Matbordet har ett varmt och originellt uttryck och kan med fördel placeras i både lantliga- och i storstadsmiljöer. I vårt sortiment finns Osso också i valnöt samt i en högre variant, se Osso Round Table High. Kombinera gärna Osso med någon av stolarna från Ethnicraft, se Ex 1 Chair och Bok Chair i vårt sortiment.
 • Torsion Dining Table - Ek

  Det runda matbordet Torsion är formgivet av Alain van Havre för möbeltillverkaren Ethnicraft. Torsion är tillverkad i massiv ek och det går att välja bordskivan i tre olika diametrar, 70 cm, 90 cm eller 127 cm. Bordet är tillverkad med avancerade träbearbetningstekniker för att skapa en lätt bordsskiva med en stabil bas som samtidigt har ett elegant uttryck.Torsion är ett passande matbord att placera både i matsalen eller i ett kök. Matcha gärna med någon av stolarna från Ethnicraft, se Ex 1 Chair i vårt sortiment.
 • Spindle Bench - Ek

  Spindle Bench är formgiven av designern Nathan Yong för det belgiska trämöbelföretaget Ethnicraft. Den eleganta bänken är tillverkad i massiv ek som behandlats med pigmenterad hårdvaxolja. Inspiration till Spindle Bench fick Yong av hjulet på en traditionell spinnrock. Detta syns tydligast på de spjälor som bänkens ryggstöd består av, som liknar de ekrar som finns i en spinnrocks hjul.Spindle Bench kan med fördel placeras stilrent i en hall såväl som vid ett matbord och bli en del av en sittgrupp. Se gärna fler av Ethnicrafts möbler i vårt sortiment för en genomtänkt inredning, se bland annat skänken Burger Sideboard och bokhyllan M Rack.
 • Bok Matbord 240X100, Ek

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Osso Matbord Runt Högt, Ek

  Osso matbord från Ethnicraft, formgivet av Grain & Green. Grain & Green är en designstudio med rötter i Indonesien som arbetar med att kombinera asiatiska traditioner och kulturer med modern design och starka uttryck. Osso matbord finns i två storlekar: ett högt och ett lågt. Matbordets naturliga utseende blir ett trevligt inslag i matsalen där den bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck. Ethnicraft erbjuder även Osso pall som är perfekt i kombination med matbordet.
 • Frame Sidobord, Ek

  Frame sidobord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Den luftiga designen och det ljusa materialet gör att sidobordet blir ett perfekt tillskott till vilket modernt hem som helst. Sidobordet blir utmärkt att ha bredvid soffan eller fåtöljen där det kan hålla koll på allt från dina tidningar till frukosten.
 • N3 Bänk L, Ek

  N3 bänk från Ethnicraft. En stilren bänk som kommer lysa upp det rum där du ställer den. Bänken är helt gjord i trä, ett gediget material som skapar ett starkt uttryck. Ha bänken ståendes i hallen eller kombinera den med ett av ekborden som Ethnicraft erbjuder. Bänken har en tidlös design som kommer stå pall i många år framöver och kan lätt flyttas efter behov. Bänken finns i två storlekar.
 • Thin Soffbord 120X70, Ek

  Thin soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Thin soffbord kombinerar naturligt trä med modernt rostfritt stål, en perfekt kombination för det moderna hemmet. Soffbordet är lätt och luftigt och bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck.
 • Thin Soffbord 80X80, Ek

  Thin soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Thin soffbord kombinerar naturligt trä med modernt rostfritt stål, en perfekt kombination för det moderna hemmet. Soffbordet är lätt och luftigt och bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck.
 • Bok Förlängningsbart Bord 160-240x90 cm, Massiv Ek

  Bok förlängningsbart bord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Ett exklusivt matbord i massiv ek som påvisar hantverksskicklighet och ingenjörskunskap. Bok har en nordisk design, i ljust och lätt utseende, försedd med en gedigen konstruktion. Bordet mäter 160cm på sin längd när det är i sin ursprungliga position men erbjuder möjligheten att förlänga det upp till 240cm. Mycket praktiskt om man behöver mer yta tillfälligt för middagsbjudningar och andra härliga festligheter när många vänner och bekanta ska gästa. En tidlös och enastående design, med enkla såväl komplexa detaljer är det här ett bord som man kan njuta av och vid år efter år, en blivande klassiker! Bordet finns i flera storleksversioner för att just kunna passa ditt hem och behov. Införskaffa gärna de matchande stolarna i samma serie; Bok, för en komplett helhetslook.
 • Torsion Matbord Ø70, Svart

  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov.
 • Bok Matbord 200X95, Svart

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Bok Matbord 180X90, Svart

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Facette Matbord 204cm, Ek/Svart

  Facette matbord 204cm, ek/svart från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets mest spännande del, som även är dess design i fokus är bordsbenen! De svarta benen i ek står i tydlig kontrast till den naturliga ek-skivan och verkligen drar uppmärksamheten till sig. Benen har många omväxlande geometriska former som fångar upp ljuset på olika sätt i deras vinklar, på så sätt skapas struktur och volym. Facette passar utmärkt som en central del i din köksinredning, låt den synas och få ta plats!
 • Mikado Matbord Ovalt 267cm, Ek

  Mikado matbord ovalt, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. En av Ethnicrafts med igenkända design genom åren, vilket man kan förstå i dess unika och spännande formspråk. Design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades menar Alain. Benens konstruktion frångår det ordinära och skapar en fascinerande illusion. Den rektangulära bordskivan har bytts ut mot elipsen för att skapa en större samhörighet, lättare anknytning och interaktion för familj och vänner kring bordet. Mikado erbjuder plats till många, över ett dussintal ryms bekvämt runt bordet! Låt Mikado få bli ditt senaste tillskott till ditt kök eller matrum!
 • Naomi Sidobord, Ek

  Naomi sidobord från Ethnicraft, formgivet av Naomi Pas. Här har vi ett sidobord som är gjort i solid ek. Bordet har en unik form som möjliggör många olika användningsområden. Det naturliga utseendet av sidobordet och det gedigna materialet ger bordet en lätt och luftig design som gör att det inte tynger ner rummet det står i. Det ljusa träet blir ett fint tillskott till vilket modernt hem som helst. Sidobordet blir utmärkt att ha bredvid soffan eller fåtöljen där det kan hålla koll på allt från dina tidningar till frukosten.
 • Cube Sidobord Stängd, Ek

  Cube sidobord stängd från Ethnicraft. Här har vi ett stilrent sidobord som är helt gjort i ek. Vi kan se det här bordet som en förlängning av Ethnicrafts Nordic-serie, en serie som fokuserar på smart design och funktionalitet. Det naturliga utseendet av sidobordet och det gedigna materialet ger bordet en lätt och luftig design som gör att det inte tynger ner rummet det står i. Det ljusa träet blir ett fint tillskott till vilket modernt hem som helst.
 • Twist Sidobord Ø41, Ek

  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation.
 • Tripod Sidobord S, Svart

  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Tripod Sidobord L, Ek

  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Tripod Sidobord S, Ek

  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Bok Matbord 140x80 cm, Svart

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Mikado Matbord 280X110, Ek

  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig.
 • Bok Matbord 140x80 cm, Ek

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Bok Matbord 240X100, Svart

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Bok Matbord 180X90, Ek

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Profile Matbord 220cm, Ek

  Profile matbord 220cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar.
 • Tripod Sidobord S, Valnöt

  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i valnötsträ men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Ligna Sideboard 275X45, Ek

  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Ligna Sideboard 165X45, Ek

  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Torsion Matbord Ø90, Svart

  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov.
 • Bok Matbord 220X95, Svart

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Mikado Matbord 240X110, Ek

  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig.
 • Osso Matbord Runt, Ek

  Osso matbord från Ethnicraft, formgivet av Grain & Green. Grain & Green är en designstudio med rötter i Indonesien som arbetar med att kombinera asiatiska traditioner och kulturer med modern design och starka uttryck. Osso matbord finns i två storlekar: ett högt och ett lågt. Matbordets naturliga utseende blir ett trevligt inslag i matsalen där den bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck. Ethnicraft erbjuder även Osso pall som är perfekt i kombination med matbordet.
 • Thin Sidobord, Ek

  Thin sidobord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Thin sidobord kombinerar naturligt trä med modernt rostfritt stål, en perfekt kombination för det moderna hemmet. Låt sidobordet bära upp en samling av dina finaste krukor eller skulpturer som förtjänar en egen plats.
 • Twist Sidobord Ø46, Ek

  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation.
 • Twist Sidobord Ø51, Ek

  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation.
 • Bok Förlängningsbart Bord 140-220x90 cm, Massiv Ek

  Bok förlängningsbart bord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Ett exklusivt matbord i massiv ek som påvisar hantverksskicklighet och ingenjörskunskap. Bok har en nordisk design, i ljust och lätt utseende, försedd med en gedigen konstruktion. Bordet mäter 140cm på sin längd när det är i sin ursprungliga position men erbjuder möjligheten att förlänga det upp till 220cm. Mycket praktiskt om man behöver mer yta tillfälligt för middagsbjudningar och andra härliga festligheter när många vänner och bekanta ska gästa. En tidlös och enastående design, med enkla såväl komplexa detaljer är det här ett bord som man kan njuta av och vid år efter år, en blivande klassiker! Bordet finns i flera storleksversioner för att just kunna passa ditt hem och behov. Införskaffa gärna de matchande stolarna i samma serie; Bok, för en komplett helhetslook.
 • Nexus Matbord 230cm, Ek

  Nexus matbord 230cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Ett läckert modernt matbord som har designats med en känsla av liv och rörelse , där snygga mjuka övergångar mellan varje form binds samman till en större helhet. Bordet är gjort i massiv ek och har ett elegant utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen.
 • Profile Matbord 180cm, Ek

  Profile matbord 180cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar.
 • Torsion Matbord Ø127, Svart

  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov.
 • Spindle Bänk, Valnöt

  Spindle bänk från Ethnicraft, formgiven av Nathan Yong. En stilren bänk med en alldeles unik design. Nathan Yong anses vara en av de mest inflytelserika formgivare från hans generation och har som följd fått ta emot en rad utmärkelser för sin innovativa design. Här har Yong tagit fram en bänk som är helt gjord i valnötsträ, ett mörkt träslag som ger ifrån sig en lugn och rogivande känsla. Inspirationen bakom bänken har kommit från den klassiska spinnrocken med sina ekrar som har blivit inkorporerade som ryggstöd.
 • Nordic Soffbord S, Ek

  Nordic soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Nordic är en möbelserie som kombinerar modern och raffinerad design med det ljusa och fina ekträet. En del i serien är det här soffbordet som har en enkel design och mycket utrymme för förvaring. Under bordsskivan sitter det en låda där du kan förvara allt från tidningar till värmeljus och fjärrkontroller.
 • Tripod Soffbord, Valnöt

  Tripod soffbord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här soffbordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i valnötsträ men finns även i ek.
 • Thin Soffbord 70X70, Svart

  Thin soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Thin soffbord kombinerar naturligt trä med modernt rostfritt stål, en perfekt kombination för det moderna hemmet. Soffbordet är lätt och luftigt och bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck.
 • Blackbird Sideboard 3 Dörrar 2 Lådor

  Blackbird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig.
 • Blackbird Sideboard 2 Dörrar 3 Lådor

  Blackbird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig.
 • Vägghylla 70 Cm, Ek

  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan.
 • Mikado Matbord 203X106, Ek

  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig.
 • Bok Matbord 220X95, Ek

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Circle Matbord Ø163, Ek

  Circle matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett matbord som förkroppsligar den exakta tanken, ett bord som kan vara med dig lång tid framöver samtidigt som det har tydliga influenser från vår nuvarande tidsepok. Bordet är helt gjort i ek och finns i två storlekar så du kan välja den storlek som passar bäst hemma hos dig.
 • Profile Matbord 200cm, Ek

  Profile matbord 200cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar.
 • Osso Matbord Runt Högt, Valnöt

  Osso matbord från Ethnicraft, formgivet av Grain & Green. Grain & Green är en designstudio med rötter i Indonesien som arbetar med att kombinera asiatiska traditioner och kulturer med modern design och starka uttryck. Osso matbord finns i två storlekar: ett högt och ett lågt. Matbordets naturliga utseende blir ett trevligt inslag i matsalen där den bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck. Ethnicraft erbjuder även Osso pall som är perfekt i kombination med matbordet.
 • Osso Matbord Runt, Valnöt

  Osso matbord från Ethnicraft, formgivet av Grain & Green. Grain & Green är en designstudio med rötter i Indonesien som arbetar med att kombinera asiatiska traditioner och kulturer med modern design och starka uttryck. Osso matbord finns i två storlekar: ett högt och ett lågt. Matbordets naturliga utseende blir ett trevligt inslag i matsalen där den bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck. Ethnicraft erbjuder även Osso pall som är perfekt i kombination med matbordet.
 • Tripod Sidobord L, Svart

  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Whitebird Tv Bänk

  Whitebird tv bänk från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Tv bänken har en dörr, en nedfällbar lucka och två lådor. Tv bänken finns även som en annan variant tillhörande Blackbird-serien.
 • Ligna Sideboard Hög 221X45, Ek

  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Ligna Sideboard 220X45, Ek

  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Vägghylla 140 Cm, Ek

  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan.
 • Bok Matbord 200X95, Ek

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Bok Förlängningsbart Bord 180-280x100 cm, Massiv Ek

  Bok förlängningsbart bord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Ett exklusivt matbord i massiv ek som påvisar hantverksskicklighet och ingenjörskunskap. Bok har en nordisk design, i ljust och lätt utseende, försedd med en gedigen konstruktion. Bordet mäter 180cm på sin längd när det är i sin ursprungliga position men erbjuder möjligheten att förlänga det upp till 280cm. Mycket praktiskt om man behöver mer yta tillfälligt för middagsbjudningar och andra härliga festligheter när många vänner och bekanta ska gästa. En tidlös och enastående design, med enkla såväl komplexa detaljer är det här ett bord som man kan njuta av och vid år efter år, en blivande klassiker! Bordet finns i flera storleksversioner för att just kunna passa ditt hem och behov. Införskaffa gärna de matchande stolarna i samma serie; Bok, för en komplett helhetslook.
 • Tripod Sidobord S, Teak

  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i teak men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar.
 • Tripod Soffbord, Ek

  Tripod soffbord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här soffbordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i valnötsträ.
 • Whitebird Sideboard 2 Dörrar 3 Lådor

  Whitebird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig.
 • Vägghylla 210 Cm, Ek

  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan.
 • Bok Matbord 160X80, Ek

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Bok Matbord 160X80, Svart

  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem.
 • Osso Matbord Runt Högt, Svart

  Osso matbord från Ethnicraft, formgivet av Grain & Green. Grain & Green är en designstudio med rötter i Indonesien som arbetar med att kombinera asiatiska traditioner och kulturer med modern design och starka uttryck. Osso matbord finns i två storlekar: ett högt och ett lågt. Matbordets naturliga utseende blir ett trevligt inslag i matsalen där den bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck. Ethnicraft erbjuder även Osso pall som är perfekt i kombination med matbordet.
 • Osso Matbord Runt, Svart

  Osso matbord från Ethnicraft, formgivet av Grain & Green. Grain & Green är en designstudio med rötter i Indonesien som arbetar med att kombinera asiatiska traditioner och kulturer med modern design och starka uttryck. Osso matbord finns i två storlekar: ett högt och ett lågt. Matbordets naturliga utseende blir ett trevligt inslag i matsalen där den bidrar med en härlig textur och ett starkt uttryck. Ethnicraft erbjuder även Osso pall som är perfekt i kombination med matbordet.
 • Circle Matbord Ø136, Ek

  Circle matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett matbord som förkroppsligar den exakta tanken, ett bord som kan vara med dig lång tid framöver samtidigt som det har tydliga influenser från vår nuvarande tidsepok. Bordet är helt gjort i ek och finns i två storlekar så du kan välja den storlek som passar bäst hemma hos dig.
 • Geometric Sidobord, Ek/Svart

  Geometric sidobord, ek/svart från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. De geometriska formernas individualitet och sammansättning skapar ett mycket spännande sidobord, interaktionen mellan delarna och vinkeln man betraktar den ifrån gör att den ser och upplevs annorlunda. Sidobordet blir en häftig detalj i ditt hem; längs med en vägg, bredvid soffan eller som ett nattduksbord.
 • Ligna Sideboard 110X45, Ek

  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet.
 • Blackbird Tv Bänk

  Blackbird tv bänk från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Tv bänken finns även som en annan variant tillhörande Whitebird-serien. Tv bänken har en dörr, en nedfällbar lucka och två lådor.