Möbler
www.mobel.se

Ethnicraft möbler

 • Ethnicraft Vägghylla 140 Cm - Vägghyllor & Väggskåp Ek - 51359

  ethnicraft vägghylla 140 cm - vägghyllor & väggskåp ek - 51359
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan. Vi har valt ut Ek Vägghyllor & Väggskåp i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Soffa Old Saddle 1-sits - Fåtöljer Anilinläder Old Saddle - 20082

  ethnicraft n701 soffa old saddle 1-sits - fåtöljer anilinläder old saddle - 20082
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle Fåtöljer i Anilinläder från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 80x160 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51495

  ethnicraft bok matbord 80x160 cm - matbord & barbord ek - 51495
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Ett måste för den designintresserade. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Ingår i serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Certifierad enligt: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Osso Barpall 65 Cm - Barstolar Ek - 53044

  ethnicraft osso barpall 65 cm - barstolar ek - 53044
  Osso barpall från Ethnicraft i massivt trä med en fantastisk finish och en mjukt böjd sits. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Osso barpall - Premiumkvalitet med minimalistisk, mångsidig design.- Certifierad enligt: FSC.- Den här barpallen ingår i Ethnicrafts serie Osso.- Finns även som låg pall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Old Saddle - Hörnsoffor & Divansoffor Anilinläder Old Saddle - 20079

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn old saddle - hörnsoffor & divansoffor anilinläder old saddle - 20079
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft med ett rundat hörn. Den har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet erbjuds i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle Hörnsoffor & Divansoffor i Anilinläder från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Beige - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Beige - 20212

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn beige - hörnsoffor & divansoffor polyester beige - 20212
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft med ett rundat hörn. Den har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet erbjuds i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Studio Rack Bokhylla Två Skjutdörrar - Bokhyllor Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 10082

  ethnicraft studio rack bokhylla två skjutdörrar - bokhyllor massiv teak mörkbetsad teak - 10082
  Praktisk Studio Rack bokhylla från Ethnicraft i lackerad, mörkbetsad teak med en modern, luftig design perfekt för kontoret. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Studio Rack bokhylla - Bokhyllan erbjuds i flera olika modeller.- Design av Alain Van Havre. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Bokhyllor i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Round Tray Soffbord Set L/xl - Soffbord Metall Svartlaserad - 20329

  ethnicraft round tray soffbord set l/xl - soffbord metall svartlaserad - 20329
  Rundat Round Tray soffbord från Ethnicraft med en elegant, luftig design perfekt för en klassisk look. Det har mångsidig användbarhet och en svartbetsad toppskiva i trä. Bordet har en minimalistisk stomme i metall. Design av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Round Tray soffbord - Round Tray uppskattas för den mångsidiga användbarheten.- Kombinera soffbordet med brickor från Ethnicraft.- Storlek: D93xH38 +D61xH31 cm.- Vikt: 13.05 kg.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Design av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartlaserad Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Vägghylla 210 Cm - Vägghyllor & Väggskåp Ek - 51360

  ethnicraft vägghylla 210 cm - vägghyllor & väggskåp ek - 51360
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan. Vi har valt ut Ek Vägghyllor & Väggskåp i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord Teak 90x140/220 - Matbord & Barbord Massiv Teak - 10150

  ethnicraft bok matbord teak 90x140/220 - matbord & barbord massiv teak - 10150
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Design av Alain Van Havre. Hur bör du ta hand om matbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Teak Matbord & Barbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Studio Rack Bokhylla - Bokhyllor Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 10081

  ethnicraft studio rack bokhylla - bokhyllor massiv teak mörkbetsad teak - 10081
  Praktisk Studio Rack bokhylla från Ethnicraft i lackerad, mörkbetsad teak med en modern, luftig design perfekt för kontoret. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Studio Rack bokhylla - Bokhyllan erbjuds i flera olika modeller.- Design av Alain Van Havre. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Bokhyllor i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Blackbird Tv Bänk - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Svart - 51473

  ethnicraft blackbird tv bänk - tv-bänkar & mediabänkar ek svart - 51473
  Blackbird tv bänk från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Tv bänken finns även som en annan variant tillhörande Whitebird-serien. Tv bänken har en dörr, en nedfällbar lucka och två lådor. Vi har valt ut Svart TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tabwa Skänk Svart Tre Dörrar 150cm - Skänkar & Sideboards Teak - 12188

  ethnicraft tabwa skänk svart tre dörrar 150cm - skänkar & sideboards teak - 12188
  Teak Tabwa skänk från Ethnicraft med en unik design. Den har en stilren stomme i ek med slanka, minimalistiska ben och tre vackra dörrar i teak med karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Skänken har ett generöst utrymme perfekt för snygg förvaring. Bra att veta om Teak Tabwa skänk - Skänken finns i olika utföranden.- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Teak Tabwa uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Lackad finish.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 850 mm.- Vikt: 69.45 kg. Hur bör du ta hand om skänken?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Teak Skänkar & Sideboards i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Beige - Fotpallar Polyester Beige - 20227

  ethnicraft n701 fotpall beige - fotpallar polyester beige - 20227
  Modulär N701 fotpall från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 fotpall - Fotpallen är modulär.- Fotpallen erbjuds i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Fotpallar i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Dark Grey - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Mörkgrå - 20213

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn dark grey - hörnsoffor & divansoffor polyester mörkgrå - 20213
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft med ett rundat hörn. Den har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet erbjuds i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 100x240 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51499

  ethnicraft bok matbord 100x240 cm - matbord & barbord ek - 51499
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Ett måste för den designintresserade. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Ingår i serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Certifierad enligt: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mosaik Sideboard Tre Dörrar - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained - 10072

  ethnicraft mosaik sideboard tre dörrar - skänkar & sideboards teak dark stained - 10072
  Teak Mosaik sideboard från Ethnicraft med ett rustikt utseende. Det har en stadig stomme i teak och flera dörrar med en handgjord, dekorativ design i mahogny. Sideboardet har ett generöst utrymme perfekt för förvaring av olika saker. Vacker möbel med karaktär. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Teak Mosaik sideboard - Sideboardet finns i olika storlekar.- Generöst förvaringsutrymme.- Design av Alain van Havre.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Rustik, vacker design.- Lackad finish.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sideboardet?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Skänkar & Sideboards i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Osso Barpall 65 Cm Svartbetsad - Barstolar Ek Svart - 53045

  ethnicraft osso barpall 65 cm svartbetsad - barstolar ek svart - 53045
  Osso barpall från Ethnicraft i massivt trä med en fantastisk finish och en mjukt böjd sits. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Osso barpall - Premiumkvalitet med minimalistisk, mångsidig design.- Certifierad enligt: FSC.- Den här barpallen ingår i Ethnicrafts serie Osso.- Finns även som låg pall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 160x80 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51505

  ethnicraft bok matbord 160x80 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51505
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Blackbird Sideboard 3 Dörrar 2 Lådor - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 51472

  ethnicraft blackbird sideboard 3 dörrar 2 lådor - skänkar & sideboards ek svart - 51472
  Blackbird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord L Svart - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart Ek - 50528

  ethnicraft tripod sidobord l svart - sidobord & avlastningsbord ek svart ek - 50528
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Svart Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Twist Sidobord Ø46 - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 50557

  ethnicraft twist sidobord ø46 - sidobord & avlastningsbord ek - 50557
  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Ligna Sideboard 110x45 - Skänkar & Sideboards Ek - 50949

  ethnicraft ligna sideboard 110x45 - skänkar & sideboards ek - 50949
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Soffa Mörkgrå 1-sits - Fåtöljer Polyester Mörkgrå - 20232

  ethnicraft n701 soffa mörkgrå 1-sits - fåtöljer polyester mörkgrå - 20232
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrå Fåtöljer i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Vägghylla 70 Cm - Vägghyllor & Väggskåp Ek - 51358

  ethnicraft vägghylla 70 cm - vägghyllor & väggskåp ek - 51358
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan. Vi har valt ut Ek Vägghyllor & Väggskåp i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Mörkgrå - Fotpallar Polyester Mörkgrå - 20228

  ethnicraft n701 fotpall mörkgrå - fotpallar polyester mörkgrå - 20228
  Modulär N701 fotpall från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 fotpall - Fotpallen är modulär.- Fotpallen erbjuds i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrå Fotpallar i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Nesting Sidobord Set/2 Ø43 & Ø56 Cm Bronze Copper - Sidobord & Avlastningsbord Metall Brons - 20702

  ethnicraft nesting sidobord set/2 ø43 & ø56 cm bronze copper - sidobord & avlastningsbord metall brons - 20702
  Rundat Nesting sidobord från Ethnicraft med en elegant, funktionell design med en vacker, vintageinspirerad look. Det har en dekorativ bordsskiva i spegelglas med en antik finish för en sofistikerad och elegant touch och en slank, luftig stomme i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Design av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Nesting sidobord - Två bord.- Antik, elegant look.- Storlek: D43xH56 + D56xH69 cm.- Sidobordet finns i olika färgval.- Glasunderlägg rekommenderas.- Design av Dawn Sweitzer. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Brons Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tabwa Blok Soffbord Svart 170x120 Cm - Soffbord Teak - 12209

  ethnicraft tabwa blok soffbord svart 170x120 cm - soffbord teak - 12209
  Teak Tabwa Blok soffbord från Ethnicraft med en unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en stilren stomme i ek och en bordsskiva i teak med vackra, karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Bra att veta om Teak Tabwa Blok soffbord - Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Kombinera soffbordet med en Tabwa skänk från Ethnicraft.- Teak Tabwa Blok uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Lackad finish.- Djup: 1200 mm.- Bredd: 1700 mm.- Höjd: 360 mm.- Vikt: 55 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Teak Soffbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 80 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35002

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 80 cm - soffbord mahogny dark stained - 35002
  Mahogany Roller Max soffbord från Ethnicraft med en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det är tillverkat i Indonesien och har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Smart, elegant möbel perfekt för det moderna hemmet. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Mahogany Roller Max soffbord - Design av Jacques Deneef.- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Mörkgrå - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Mörkgrå - 20210

  ethnicraft n701 hörnsoffa mörkgrå - hörnsoffor & divansoffor polyester mörkgrå - 20210
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Monteringsclips ingår.- Hörnsoffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oblong Tray Sidobord Svartbetsad - Sidobord & Småbord Metall Svartlaserad - 20790

  ethnicraft oblong tray sidobord svartbetsad - sidobord & småbord metall svartlaserad - 20790
  Oblong Tray sidobord från Ethnicraft med en stilren, mångsidig design. Det har en slank, luftig stomme i metall med en svartbetsad bordsskiva i trä perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Design av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Oblong Tray sidobord - Oblong Tray uppskattas för den luftiga designen och den mångsidiga funktionen.- Kombinera sidobordet med en bricka från Ethnicraft.- Djup: 330 mm.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 650 mm.- Design av Dawn Sweitzer.- Vikt: 6 kg. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartlaserad Sidobord & Småbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor anilinläder old saddle
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa Beige 1-sits - Fåtöljer Polyester Beige - 20229

  ethnicraft n701 soffa beige 1-sits - fåtöljer polyester beige - 20229
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Fåtöljer i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Old Saddle - Fotpallar Anilinläder Old Saddle - 20081

  ethnicraft n701 fotpall old saddle - fotpallar anilinläder old saddle - 20081
  Modulär N701 fotpall från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 fotpall - Fotpallen är modulär.- Fotpallen erbjuds i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle Fotpallar i Anilinläder från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Grooves Sidobord Stained Teak 3 Dörrar - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 12252

  ethnicraft grooves sidobord stained teak 3 dörrar - sidobord & avlastningsbord massiv teak mörkbetsad teak - 12252
  Grooves förvaringsskåp från Ethnicraft med en rustik, unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av massiv, mörkbetsad teak med en lackerad yta och har en praktisk lagringsutrymme med dörrar. Skåpet har svarta ben i metall. Bra att veta om Grooves förvaringsskåp - Skänken erbjuds i flera olika modeller.- Ger karaktär till din heminredning. Hur bör du ta hand om förvaringsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Sidobord & Avlastningsbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Circle Matbord Ø163 - Matbord & Barbord Ek - 50164

  ethnicraft circle matbord ø163 - matbord & barbord ek - 50164
  Circle matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett matbord som förkroppsligar den exakta tanken, ett bord som kan vara med dig lång tid framöver samtidigt som det har tydliga influenser från vår nuvarande tidsepok. Bordet är helt gjort i ek och finns i två storlekar så du kan välja den storlek som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Whitebird Sideboard 2 Dörrar 3 Lådor - Skänkar & Sideboards Ek Trä - 51468

  ethnicraft whitebird sideboard 2 dörrar 3 lådor - skänkar & sideboards ek trä - 51468
  Whitebird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Trä Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 90x180 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51496

  ethnicraft bok matbord 90x180 cm - matbord & barbord ek - 51496
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Ett måste för den designintresserade. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Ingår i serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Certifierad enligt: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x280 Cm - Matbord & Barbord Ek - 50180

  ethnicraft mikado matbord 110x280 cm - matbord & barbord ek - 50180
  Mikado från Ethnicraft är ett stabilt och robust matbord tillverkat av högkvalitativ massiv ek med ett intressant och skulpturalt formspråk. Bordets eleganta design gör sig bra i alla miljöer och det unika underredet i kombination med den enkla massiva bordsskivan skapar en perfekt balanserad och stilren estetik. Design av Alain van Havre. Bra att veta om matbordet - Matbord i massiv ek med olika finishar.- Erbjuds i flera storlekar.- Design av Alain van Havre. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Ø150 Cm - Matbord & Barbord Ek - 50545

  ethnicraft mikado matbord ø150 cm - matbord & barbord ek - 50545
  Mikado från Ethnicraft är ett stabilt och robust matbord tillverkat av högkvalitativ massiv ek med ett intressant och skulpturalt formspråk. Bordets eleganta design gör sig bra i alla miljöer och det unika underredet i kombination med den enkla massiva bordsskivan skapar en perfekt balanserad och stilren estetik. Design av Alain van Havre. Bra att veta om matbordet - Matbord i massiv ek med olika finishar.- Ingår i serien Mikado.- Erbjuds i flera storlekar.- Design av Alain van Havre. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Blue - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Blå - 20070

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn blue - hörnsoffor & divansoffor polyester blå - 20070
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft med ett rundat hörn. Den har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet erbjuds i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blå Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Geometric Matbord 250x100 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek - 55013

  ethnicraft oak geometric matbord 250x100 cm - matbord & barbord massiv ek - 55013
  Oak Geometric matbord från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med mjuka, organiska former och en unik touch. Det är tillverkat av högkvalitativ, massiv oljad ek som bara blir vackrare med åren. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Geometric matbord - 100% massiv ek.- Passar för 10 personer.- Djup: 1000 mm.- Bredd: 2500 mm.- Höjd: 760 mm.- Monteringssats ingår.- Denna produkt levereras omonterad.- Design av Alain Van Havre.- Vikt: 85 kg.- Oak Geometric uppskattas för det högkvalitativa materialet och den unika designen. Hur bör du ta hand om matbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Pi Sidobord Ø47 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Mahogny Mörkbrun - 35005

  ethnicraft pi sidobord ø47 cm - sidobord & avlastningsbord mahogny mörkbrun - 35005
  PI sidobord från Ethnicraft med en elegant design i massivt trä perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer och en perfekt, handpolerad yta med en lackad finish. Exklusivt bord med en sofistikerad känsla. Det här är ett konstverk. Bra att veta om PI sidobord - Handpolerad yta.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Ingår i serien PI.- Kombinera sidobordet med PI Mahogany soffbord från Ethnicraft.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkbrun Sidobord & Avlastningsbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Pi Soffbord - Soffbord Mahogny Mörkbrun - 35006

  ethnicraft pi soffbord - soffbord mahogny mörkbrun - 35006
  PI soffbord från Ethnicraft med en elegant design i massivt trä perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer och en perfekt, handpolerad yta med en lackerad finish. Exklusivt bord med en sofistikerad känsla. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om PI soffbord - Lackad finish.- Handpolerad yta.- Design av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbrun Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Air Matbord Ek 95x220 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek - 50260

  ethnicraft air matbord ek 95x220 cm - matbord & barbord fanér ek - 50260
  Air matbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Bordsskiva i högkvalitativ ekfanér med lackad finish. Slanka, fasade ben i massiv ek. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Air matbord - Design av Alain Van Havre.- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Round Brickbord Rund Set S/l Svart - Sidobord & Avlastningsbord Metall Svart - 20721

  ethnicraft round brickbord rund set s/l svart - sidobord & avlastningsbord metall svart - 20721
  Design av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Round brickbord - Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Säljs i 2-pack.- Kombinera brickborden med två brickor från Ethnicraft.- Finns även som större set.- Design av Dawn Sweitzer. Round S brickbord:- Diameter: 490 mm.- Höjd: 660 mm. Round L brickbord:- Diameter: 620 mm.- Höjd: 570 mm.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om brickborden?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Brickbord Rund Xl Ø93x38 Cm Svart - Soffbord Metall Svart - 20328

  ethnicraft brickbord rund xl ø93x38 cm svart - soffbord metall svart - 20328
  Runt brickbord från Ethnicraft med en elegant, luftig design perfekt för det moderna hemmet. Det har en svartbetsad toppskiva i trä och ett minimalistiskt underrede i svartlackerad metall. En flexibel modell anpassad för mångsidiga användningsområden. Design av Dawn Sweitzer. Bra att veta om brickbord - Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 380 mm.- Kombinera brickbordet med en XL bricka från Ethnicraft.- Finns även som set.- Design av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om brickbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Air Matbord 95x220 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek

  ethnicraft air matbord 95x220 cm - matbord & barbord fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn - Hörnsoffor & Divansoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn - hörnsoffor & divansoffor anilinläder old saddle
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor polyester mörkgrå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor anilinläder old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Soffbord Ø65 Cm - Soffbord Mahogny Mörkbrun - 35012

  ethnicraft pi soffbord ø65 cm - soffbord mahogny mörkbrun - 35012
  PI är ett soffbord från Ethnicraft med en slående estetik, tillverkat i massiv mahogny och designat av Alain van Havre för ett personligt och exklusivt uttryck. Design av Alain van Havre. Bra att veta om PI soffbord - Ingår i serien PI.- Design av Alain van Havre.- Erbjuds i flera storlekar. Vi har valt ut Mörkbrun Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Roller Max Skänk Mörkbetsad 162 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Teak Mörkbrun - 10054

  ethnicraft roller max skänk mörkbetsad 162 cm - tv-bänkar & mediabänkar teak mörkbrun - 10054
  Roller Max skänk från Ethnicraft med en snygg, iögonfallande design med praktiska funktioner. Den har två skjutdörrar med en invändig låda och ett öppet fack för optimal funktionalitet och ett hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Design av Alain van Havre. Bra att veta om skänken - Design av Alain van Havre.- En låda.- 2 skjutdörrar. Vi har valt ut Mörkbrun TV-bänkar & Mediabänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Osso Barpall 65 Cm Mörkbetsad - Barstolar Teak Brun

  ethnicraft osso barpall 65 cm mörkbetsad - barstolar teak brun
  Barpall från Ethnicraft i massivt trä med en fantastisk finish och en mjukt böjd sits. Perfekt för hallen eller köket. Om barpallen från Ethnicraft- Premiumkvalitet med minimalistisk, mångsidig design.- Den här barpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Osso.- Certifiering: FSC.- Finns även som låg pall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för barpallen- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ethnicraft, Jack Solsäng Black/Natural

  ethnicraft, jack solsäng black/natural
  Ethnicraft, Ethnicraft, Jack Solsäng Black/Natural. . Teak. . .
 • Ethnicraft, PI Vägghylla Mahogany 5 hyllplan

  ethnicraft, pi vägghylla mahogany 5 hyllplan
  Ethnicraft, Ethnicraft, PI Vägghylla Mahogany 5 hyllplan. . Mahogny. . .
 • Ethnicraft Corto Matbord 150x150 Cm - Matbord & Barbord Ek Mörkbetsad Ek

  ethnicraft corto matbord 150x150 cm - matbord & barbord ek mörkbetsad ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant, tidlös estetik som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av högkvalitativt material med en stadig, väl genomtänkt design för att hålla i generationer. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Skruvar ingår. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Bänk 35x166 Cm - Bänkar Teak Brun - 10148

  ethnicraft bok bänk 35x166 cm - bänkar teak brun - 10148
  Bok bänk från Ethnicraft i obehandlad teak med ett simpelt, stilrent formspråk som aldrig går ur tiden. Kombinera bänken med ett Bok matbord från Ethnicraft. Bra att veta om bänken - Ingår i serien Bok.- Kombinera bänken med ett Bok matbord från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Erbjuds i flera längder.- Certifierad enligt: FSC. Vi har valt ut Brun Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Spindle Sängbord Teak - Sängbord Massiv Ek Dark Stained

  ethnicraft spindle sängbord teak - sängbord massiv ek dark stained
  Sängbord från Ethnicraft med en vacker design i massivt trä med en bordsskiva i glas. Det har en klassisk modell med en praktisk låda undertill för enkel förvaring. Om sängbordet från Ethnicraft- Kombinera sängbordet med en Spindle sängstomme från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Kan även användas som avlastningsbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sängbordet- Använd en torr trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Läder - Fåtöljer Mahogny Svart

  ethnicraft jack loungefåtölj / läder - fåtöljer mahogny svart
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Bänk Mörkbetsad 35x186 Cm - Bänkar Ek Mörkbetsad Ek - 51548

  ethnicraft bok bänk mörkbetsad 35x186 cm - bänkar ek mörkbetsad ek - 51548
  Bok bänk från Ethnicraft i mörkbetsad ek med ett simpelt, stilrent formspråk som aldrig går ur tiden. Kombinera bänken med ett Bok matbord från Ethnicraft. Bra att veta om bänken - Ingår i serien Bok.- Kombinera bänken med ett Bok matbord från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Erbjuds i flera längder. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Bänkar i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Barrow Sittpuff Ø40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Pine Green

  ethnicraft barrow sittpuff ø40 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé pine green
  Sittpuff från Ethnicraft med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har en slitstark klädsel och en skumfyllning för optimal komfort. Om sittpuffen från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Osso Barstol / Konjak Skinn - Barstolar Ek

  ethnicraft osso barstol / konjak skinn - barstolar ek
  Barstol från Ethnicraft med en populär, mångsidig design perfekt för en skön sittplats vid barbordet. Den är tillverkad av ek med en lädersits och höga ben med ett komfortabelt fotstöd. Om barstolen från Ethnicraft- Finns även som en låg pall.- Denna produkt levereras monterad.- Från serien Osso.- Sits med läderklädsel. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa Old Saddle 3-sits - 3-sitssoffor Anilinläder Old Saddle - 20084

  ethnicraft n701 soffa old saddle 3-sits - 3-sitssoffor anilinläder old saddle - 20084
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle 3-sitssoffor i Anilinläder från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Soffa Old Saddle 2-sits - 2-sitssoffor Anilinläder Old Saddle - 20083

  ethnicraft n701 soffa old saddle 2-sits - 2-sitssoffor anilinläder old saddle - 20083
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan har ett monteringsclips. Soffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Monteringsclips ingår.- Soffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle 2-sitssoffor i Anilinläder från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor anilinläder old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits Eco / Moss - Fåtöljer Återvunnen Bomull Moss - 20254

  ethnicraft n701 soffa 1-sits eco / moss - fåtöljer återvunnen bomull moss - 20254
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Moss Fåtöljer i Återvunnen bomull från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Eye Loungefåtölj Mörkbrun - Fåtöljer Mahogny Mörkbrun - 35056

  ethnicraft eye loungefåtölj mörkbrun - fåtöljer mahogny mörkbrun - 35056
  Eye loungefåtölj från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en subtil, elegant design som aldrig går ur tiden. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Eye loungefåtölj - Design av Alain van Havre.- Denna produkt levereras monterad.- Erbjuds i flera utföranden. Vi har valt ut Mörkbrun Fåtöljer i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Geometric Bokhylla Låg Mörkbetsad - Bokhyllor Teak Mörkbrun - 10507

  ethnicraft geometric bokhylla låg mörkbetsad - bokhyllor teak mörkbrun - 10507
  Geometric bokhylla från Ethnicraft med ett iögonfallande, geometriskt formspråk med lekfulla kontraster. Den är tillverkad av teak med en elegant, mörkbetsad finish. Designen bjuder in till att skapa fina sammansättningar av böcker, tidningar och dina favoritsaker. Design av Alain van Havre. Bra att veta om bokhyllan - Design av Alain van Havre.- Certifierad enligt: FSC.- Denna produkt levereras monterad.- Erbjuds i flera storlekar. Vi har valt ut Mörkbrun Bokhyllor i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Osso Barpall 65 Cm Mörkbetsad - Barstolar Teak Brun - 10178

  ethnicraft osso barpall 65 cm mörkbetsad - barstolar teak brun - 10178
  Osso barpall från Ethnicraft i massivt trä med en fantastisk finish och en mjukt böjd sits. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Osso barpall - Premiumkvalitet med minimalistisk, mångsidig design.- Certifierad enligt: FSC.- Den här barpallen ingår i Ethnicrafts serie Osso.- Finns även som låg pall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Brun Barstolar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Pi Skänk Med 2 Dörrar - Skänkar & Sideboards Ek - 51317

  ethnicraft pi skänk med 2 dörrar - skänkar & sideboards ek - 51317
  PI skänk från Ethnicraft med en slående, elegant design med vackra detaljer. Den är tillverkad av högkvalitativ ek med en handpolerad yta för en unik och exklusiv finish. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Design av Alain van Havre. Bra att veta om skänken - Dörrar med en push-open mekanism.- Design av Alain van Havre.- Erbjuds i flera utföranden.- Ingår i serien PI.- Denna produkt levereras monterad. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Roller Max Skänk Mörkbetsad 162 Cm - TV-bänkar & Mediabänkar Teak Mörkbrun

  ethnicraft roller max skänk mörkbetsad 162 cm - tv-bänkar & mediabänkar teak mörkbrun
  Skänk från Ethnicraft med en snygg, iögonfallande design med praktiska funktioner. Den har två skjutdörrar med en invändig låda och ett öppet fack för optimal funktionalitet. Skänken har ett hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Alain van Havre. Om skänken från Ethnicraft- En låda.- Formgivning av Alain van Havre.- 2 skjutdörrar. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Dyna Till Solsäng 80 Mm Off-white - Dynor Polypropylen Off-White - 21098

  ethnicraft jack dyna till solsäng 80 mm off-white - dynor polypropylen off-white - 21098
  Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan för att ligga stabilt mot stolen och förhindra att dynan glider iväg. Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan för att ligga stabilt mot stolen och förhindra att dynan glider iväg. Passar för Jack solsäng från Ethnicraft. Bra att veta om Jack sittdyna - Passar för Jack solsäng från Ethnicraft.- Erbjuds i flera färger.- Premiumkvalitet med slitstarkt tyg perfekt för utomhusbruk.- Erbjuds i flera tjocklekar.- Tillverkad av polypropen.- För mer information ladda ned PDF.- Jack sittdyna från Ethnicraft med ett slitstarkt tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Hur bör du ta hand om sittdynan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Maskintvätt i 40°C. Vi har valt ut Off-White Dynor i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Sidobord - Soffbord utomhus Teak

  ethnicraft jack outdoor sidobord - soffbord utomhus teak
  Sidobordet från Ethnicraft är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera sidobordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om sidobordet från Ethnicraft- Kombinera sidobordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Det här sidobordet är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- Längd: 540 mm.- Bredd: 540 mm.- Höjd: 380 mm.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor sidobord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Det är gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethnicraft, Jack Solsäng Black/Mocha

  ethnicraft, jack solsäng black/mocha
  Ethnicraft, Ethnicraft, Jack Solsäng Black/Mocha. . Teak. . .
 • Ethnicraft, Stairs Skänk 46x150 cm Ek

  ethnicraft, stairs skänk 46x150 cm ek
  Ethnicraft, Ethnicraft, Stairs Skänk 46x150 cm Ek. . Ek. . .
 • Ethnicraft, Tripod Sidobord Teak

  ethnicraft, tripod sidobord teak
  Ethnicraft, Ethnicraft, Tripod Sidobord Teak. . Teak. . .
 • Ethnicraft, Osso Barpall Svartlackad ek

  ethnicraft, osso barpall svartlackad ek
  Ethnicraft, Ethnicraft, Osso Barpall Svartlackad ek. . Ek. . .
 • Ethnicraft Bok Matbord 180x90 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51506

  ethnicraft bok matbord 180x90 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51506
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord S Svart - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart Ek - 50527

  ethnicraft tripod sidobord s svart - sidobord & avlastningsbord ek svart ek - 50527
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Svart Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Blå - Fotpallar Polyester Blå - 20072

  ethnicraft n701 fotpall blå - fotpallar polyester blå - 20072
  Modulär N701 fotpall från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 fotpall - Fotpallen är modulär.- Fotpallen erbjuds i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blå Fotpallar i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 200x95 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51507

  ethnicraft bok matbord 200x95 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51507
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord S Teak - Sidobord & Avlastningsbord Ek Teak - 14212

  ethnicraft tripod sidobord s teak - sidobord & avlastningsbord ek teak - 14212
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Teak Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Whitebird Tv Bänk - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Trä - 51466

  ethnicraft whitebird tv bänk - tv-bänkar & mediabänkar ek trä - 51466
  Whitebird tv bänk från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Tv bänken har en dörr, en nedfällbar lucka och två lådor. Tv bänken finns även som en annan variant tillhörande Blackbird-serien. Vi har valt ut Trä TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Ligna Sideboard 165x45 - Skänkar & Sideboards Ek - 50950

  ethnicraft ligna sideboard 165x45 - skänkar & sideboards ek - 50950
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Soffbord - Soffbord Ek - 50530

  ethnicraft tripod soffbord - soffbord ek - 50530
  Tripod soffbord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här soffbordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i valnötsträ. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Thin Soffbord Svart 70x70 Cm - Soffbord Metall Svart - 50520

  ethnicraft thin soffbord svart 70x70 cm - soffbord metall svart - 50520
  Thin soffbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en smakfull, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad, texturerad finish för ett unikt uttryck. Slankt, svartlackerat stålunderrede i metall. Ett modernt mästerverk för alla hem och stilar. Bra att veta om Thin soffbord - Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Soffbordet finns i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Blackbird Sideboard 2 Dörrar 3 Lådor - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 51471

  ethnicraft blackbird sideboard 2 dörrar 3 lådor - skänkar & sideboards ek svart - 51471
  Blackbird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar 180-280x100 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51504

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar 180-280x100 cm - matbord & barbord ek - 51504
  Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion och karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Tidlöst, funktionellt bord. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Design av Alain Van Havre.- Ingår i serien Bok.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø127 Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 50012

  ethnicraft torsion matbord ø127 svart - matbord & barbord ek svart - 50012
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 95x220 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51498

  ethnicraft bok matbord 95x220 cm - matbord & barbord ek - 51498
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Ett måste för den designintresserade. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Ingår i serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Certifierad enligt: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 80x140 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51500

  ethnicraft bok matbord 80x140 cm - matbord & barbord ek - 51500
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Ett måste för den designintresserade. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Ingår i serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Certifierad enligt: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mosaik Mediabänk En Dörr - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained - 10075

  ethnicraft mosaik mediabänk en dörr - skänkar & sideboards teak dark stained - 10075
  Teak Mosaik mediabänk från Ethnicraft med ett rustikt utseende. Den har en stadig stomme i teak med ett användbart hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se och en praktisk konstruktion med en fällbar skåplucka och en vanlig, hängande dörr med en vacker, dekorativ, handgjord design i mahogny. Mediabänken har ett generöst förvaringsutrymme perfekt för vardagsrummet. Vacker möbel med karaktär. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Teak Mosaik mediabänk - Design av Alain van Havre.- En vanlig dörr.- En fällbar skåplucka.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Rustik, vacker design.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1620 mm.- Höjd: 530 mm.- Vikt: 46 kg.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om mediabänken?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Skänkar & Sideboards i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar 160-240x90 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51503

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar 160-240x90 cm - matbord & barbord ek - 51503
  Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion och karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Tidlöst, funktionellt bord. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Design av Alain Van Havre.- Ingår i serien Bok.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Stone Soffbord 120x70 Cm - Soffbord Marmor Marble - 60073

  ethnicraft stone soffbord 120x70 cm - soffbord marmor marble - 60073
  Stone soffbord från Ethnicraft med en elegant, minimalistisk design. Det har ett slankt, svart underrede i metall med en användbar hylla nertill och en lyxig bordsskiva i marmor. Bordet har ett sofistikerat uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Design av Djordje Cukanovic. Bra att veta om Stone soffbord - Soffbordet finns i olika storlekar.- Bordsskiva i klassisk, tidlös marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Glasunderlägg rekommenderas.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 380 mm.- Design av Djordje Cukanovic. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Marble Soffbord i Marmor från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 85x77x29 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35008

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 85x77x29 cm - soffbord mahogny dark stained - 35008
  Det är allt som behövs för att lyfta ett rum. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Mahogany Boomerang soffbord - Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Bordsskiva med organisk form.- Design av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 60 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35001

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 60 cm - soffbord mahogny dark stained - 35001
  Mahogany Roller Max soffbord från Ethnicraft med en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det är tillverkat i Indonesien och har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Smart, elegant möbel perfekt för det moderna hemmet. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Mahogany Roller Max soffbord - Design av Jacques Deneef.- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 180-280x100 Cm - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek - 51544

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 180-280x100 cm - matbord & barbord ek svartbetsad ek - 51544
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar och vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Tidlöst, funktionellt bord. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Höjd: 760 mm.- Design av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 125x75x40 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35007

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 125x75x40 cm - soffbord mahogny dark stained - 35007
  Det är allt som behövs för att lyfta ett rum. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Mahogany Boomerang soffbord - Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Bordsskiva med organisk form.- Design av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 140-220x90 Cm - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek - 51542

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 140-220x90 cm - matbord & barbord ek svartbetsad ek - 51542
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar och vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Tidlöst, funktionellt bord. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Höjd: 760 mm.- Design av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Air Matbord Ek 80x140 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek - 50256

  ethnicraft air matbord ek 80x140 cm - matbord & barbord fanér ek - 50256
  Air matbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Bordsskiva i högkvalitativ ekfanér med lackad finish. Slanka, fasade ben i massiv ek. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Air matbord - Design av Alain Van Havre.- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Pentagon Nesting Soffbord Set Whisky - Soffbord Metall Whisky - 25895

  ethnicraft pentagon nesting soffbord set whisky - soffbord metall whisky - 25895
  Pentagon nesting soffbord från Ethnicraft. Två bord i olika storlekar med en artistisk känsla och en hantverksmässig design enligt traditionella metoder. Bordsskivor med naturliga pigment och mineralpuder för ett unikt uttryck. Bordsunderreden i pulverlackerad metall med semitransparent finish. Design av Ethnicraft Design Studio. Bra att veta om Pentagon Nesting soffbord - Artistiska, hantverksmässiga bord med unikt uttryck.- Bordsskiva med naturliga pigment och mineralpuder.- Underrede i pulverlackerad metall med semitransparent finish.- Säljs i 2-pack.- Ingår i serien Pengaton.- Finns även som konsolbord.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Design av Ethnicraft Design Studio. Pentagon S soffbord:- Bredd: 530 mm.- Längd: 600 mm.- Höjd: 310 mm. Pentagon L soffbord:- Bredd: 680 mm.- Längd: 800 mm.- Höjd: 360 mm. Hur bör du ta hand om soffborden?- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Glasunderlägg rekommenderas.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Whisky Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Pentagon Konsolbord Lava Whisky - Skänkar & Sideboards Metall Whisky - 25896

  ethnicraft pentagon konsolbord lava whisky - skänkar & sideboards metall whisky - 25896
  Pentagon konsolbord från Ethnicraft. Ett sidobord med en artistisk känsla och en hantverksmässig design enligt traditionella metoder. Bordsskiva med ett praktiskt hyllplan undertill med naturliga pigment och mineralpuder för ett unikt uttryck. Underrede i pulverlackerad metall med semitransparent finish. Design av Ethnicraft Design Studio. Bra att veta om Pentagon konsolbord - Artistiskt, hantverksmässigt sidobord med ett unikt uttryck.- Hyllplan med naturliga pigment och mineralpuder.- Underrede i pulverlackerad metall med semitransparent finish.- Bredd: 1500 mm.- Djup: 400 mm.- Höjd: 750 mm.- Ingår i serien Pengaton.- Finns även som soffbord.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Design av Ethnicraft Design Studio. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Whisky Skänkar & Sideboards i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Burung Förvaringsskåp 104cm /svart - Skåp & Vitrinskåp Ek Svart - 12345

  ethnicraft burung förvaringsskåp 104cm /svart - skåp & vitrinskåp ek svart - 12345
  Burung förvaringsskåp 104cm, ek/svart från Ethnicraft, design av Carlos Baladia. Ett förvaringsskåp som påvisar en fantastisk hantverksskicklighet och design. I detta skåp kan du ställa allt från samlingar, souvenirer och annan kuriosa som du kan blicka över. De tunna ekrarna är gjorda i bambu och döljer dina saker som en slöja; ljuset kan fortfarande skimra in och man kan ana vad som finns bakom dörrarna. Detta skapar en känsla av mystik och nyfikenhet för objekten inuti förvaringsskåpet. Dörrarna öppnas genom att man skjuter dem i sidled, vilket är både passande designen och ger skåpet ytterligare stil och charm. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Grooves Förvaringsskåp Stained Teak - Skåp & Vitrinskåp Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 12250

  ethnicraft grooves förvaringsskåp stained teak - skåp & vitrinskåp massiv teak mörkbetsad teak - 12250
  Grooves förvaringsskåp från Ethnicraft med en rustik, unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av massiv, mörkbetsad teak med en lackerad yta och har en praktisk lagringsutrymme med två dörrar. Skåpet har svarta ben i metall. Bra att veta om Grooves förvaringsskåp - Skänken erbjuds i flera olika modeller.- Ger karaktär till din heminredning.- Vikt: 77.45 kg. Hur bör du ta hand om förvaringsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Skåp & Vitrinskåp i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x120 Cm Svartlackad - Soffbord utomhus Teak Svart - 10245

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x120 cm svartlackad - soffbord utomhus teak svart - 10245
  Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- Det här soffbordet ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former.- Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord utomhus i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 60 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 60 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Multifuntionellt bord för rum med begränsat utrymme. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Indonesien Skötselråd för soffbordet- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 85x77x29 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 85x77x29 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design i massiv mahogny. Det har ett fantasifullt underrede med vacker struktur för en sofistikerad och elegant touch. Bordet har en underbar bordsskiva med en organisk form som adderar det lilla extra till omgivningen. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Bordsskiva med organisk form.- Soffbordet finns i olika modeller.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar anilinläder old saddle
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Osso Barpall 65 Cm - Barstolar Ek

  ethnicraft osso barpall 65 cm - barstolar ek
  Barpall från Ethnicraft i massivt trä med en fantastisk finish och en mjukt böjd sits. Perfekt för hallen eller köket. Om barpallen från Ethnicraft- Premiumkvalitet med minimalistisk, mångsidig design.- Den här barpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Osso.- Certifiering: FSC.- Finns även som låg pall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för barpallen- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Studio Rack Bokhylla Två Skjutdörrar - Bokhyllor Massiv Teak Mörkbetsad Teak

  ethnicraft studio rack bokhylla två skjutdörrar - bokhyllor massiv teak mörkbetsad teak
  Bokhyllan från Ethnicraft är tillverkad av lackerad, mörkbetsad teak med en modern, luftig design perfekt för kontoret. Den är praktisk. Formgivning av Alain Van Havre. Om bokhyllan från Ethnicraft- Bokhyllan finns i flera olika modeller.- Formgivning av Alain Van Havre. Skötselråd för bokhyllan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 106x203 Cm - Matbord & Barbord Ek

  ethnicraft mikado matbord 106x203 cm - matbord & barbord ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 90x180 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51327

  ethnicraft pi matbord 90x180 cm - matbord & barbord ek - 51327
  Skapa en samlingsplats för middagar och minnen med PI matbord från Ethnicraft. Tillverkat av högkvalitativ massiv ek med distinkta detaljer som ger designen dess unika karaktär och omsorgsfullt behandlat med en mjuk, oljad finish för att skydda och framhäva träets naturliga ådring. Formgivet med både funktion och estetik i åtanke av Alain van Havre. Bra att veta om PI matbord - Ingår i serien PI.- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Erbjuds i flera storlekar.- Design av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Corto Matbord 150x150 Cm - Matbord & Barbord Ek - 50997

  ethnicraft corto matbord 150x150 cm - matbord & barbord ek - 50997
  Ge ditt hem en känsla av tidlös elegans med Corto matbord från Ethnicraft, skapat av designern Alain van Havre, vars knivskarpa sinne för estetik och funktionalitet lyser igenom i varje detalj. Med dess stadiga konstruktion och välgenomtänkta detaljer är det här ett bord avsett att hålla i generationer. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Corto matbord - Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord Utdragbar 200-300x100 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51494

  ethnicraft bok matbord utdragbar 200-300x100 cm - matbord & barbord ek - 51494
  Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion och karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Tidlöst, funktionellt bord. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Design av Alain Van Havre.- Ingår i serien Bok.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft, Shadow TV-bänk 45x224 cm

  ethnicraft, shadow tv-bänk 45x224 cm
  Ethnicraft, Ethnicraft, Shadow TV-bänk 45x224 cm. . Ek. . .
 • Ethnicraft, Air Sängram 180x200 cm

  ethnicraft, air sängram 180x200 cm
  Ethnicraft, Ethnicraft, Air Sängram 180x200 cm. . Ek. . .
 • Ethnicraft, Nordic II Sängram 180x200 cm

  ethnicraft, nordic ii sängram 180x200 cm
  Ethnicraft, Ethnicraft, Nordic II Sängram 180x200 cm. . Ek. . .
 • Ethnicraft, Spindle Sängram 180x200 cm Svart ek

  ethnicraft, spindle sängram 180x200 cm svart ek
  Ethnicraft, Ethnicraft, Spindle Sängram 180x200 cm Svart ek. . Ek. . .
 • Ethnicraft Grooves Sidobord Stained Teak 4 Dörrar - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 12253

  ethnicraft grooves sidobord stained teak 4 dörrar - sidobord & avlastningsbord massiv teak mörkbetsad teak - 12253
  Grooves förvaringsskåp från Ethnicraft med en rustik, unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av massiv, mörkbetsad teak med en lackerad yta och har en praktisk lagringsutrymme med dörrar. Skåpet har svarta ben i metall. Bra att veta om Grooves förvaringsskåp - Skänken erbjuds i flera olika modeller.- Ger karaktär till din heminredning. Hur bör du ta hand om förvaringsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Sidobord & Avlastningsbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Dc Fåtölj Ljusgrå - Fåtöljer Textil Svart - 60085

  ethnicraft dc fåtölj ljusgrå - fåtöljer textil svart - 60085
  DC Fåtölj designad av Djordje Cukanovic för Ethnicraft är en minimalistisk och stilren fåtölj med bra komfort. Fåtöljen ger en luftig känsla med de smäckra benen som är gjorda av pulverlackerat stål. Sitsen är klädd i ett ljusgrått tyg som består av 85% polyester och 15% Viskos. Passar fint i ett vardagsrum eller kanske i en hall eller på kontoreret? Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Textil från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Old Saddle - Hörnsoffor & Divansoffor Anilinläder Old Saddle - 20080

  ethnicraft n701 hörnsoffa old saddle - hörnsoffor & divansoffor anilinläder old saddle - 20080
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Monteringsclips ingår.- Hörnsoffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle Hörnsoffor & Divansoffor i Anilinläder från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord L - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 50509

  ethnicraft tripod sidobord l - sidobord & avlastningsbord ek - 50509
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord Teak 100x180/280 - Matbord & Barbord Massiv Teak - 10152

  ethnicraft bok matbord teak 100x180/280 - matbord & barbord massiv teak - 10152
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Design av Alain Van Havre. Hur bör du ta hand om matbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Teak Matbord & Barbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord Teak 90x160/240 - Matbord & Barbord Massiv Teak - 10151

  ethnicraft bok matbord teak 90x160/240 - matbord & barbord massiv teak - 10151
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Design av Alain Van Havre. Hur bör du ta hand om matbordet?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Teak Matbord & Barbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord Rund Utdragbar Ø129 Cm Ek - Matbord & Barbord Massiv Ek - 51527

  ethnicraft bok matbord rund utdragbar ø129 cm ek - matbord & barbord massiv ek - 51527
  Bok matbord från Ethnicraft med en vacker, tidlös design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av massiv ek som bara blir vackrare med åren och har ett lätt, luftigt utseende för rum med begränsat utrymme. Matbordet har en praktisk, utdragbar funktion med iläggsskivor inuti perfekt för middagsbjudningar. Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbord - 100% massiv ek.- Utdragbar funktion.- Ingår i serien Bok.- Passar för 4-6 personer.- Butterflykonstruktion.- Längd: 1290- 1790 mm.- Design av Alain Van Havre.- Monteringssats ingår.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om matbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 95x200 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51497

  ethnicraft bok matbord 95x200 cm - matbord & barbord ek - 51497
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Ett måste för den designintresserade. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Bok matbord - Ingår i serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Design av Alain van Havre.- Certifierad enligt: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Nesting Sidobord Set/2 Ø43 & Ø56 Cm Charcoal - Sidobord & Avlastningsbord Spegelglas Charcoal - 20703

  ethnicraft nesting sidobord set/2 ø43 & ø56 cm charcoal - sidobord & avlastningsbord spegelglas charcoal - 20703
  Rundat Nesting sidobord från Ethnicraft med en elegant, funktionell design med en vacker, vintageinspirerad look. Det har en dekorativ bordsskiva i spegelglas med en antik finish för en sofistikerad och elegant touch och en slank, luftig stomme i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Design av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Nesting sidobord - Två bord.- Antik, elegant look.- Storlek: D43xH56 + D56xH69 cm.- Sidobordet finns i olika färgval.- Glasunderlägg rekommenderas.- Design av Dawn Sweitzer. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Charcoal Sidobord & Avlastningsbord i Spegelglas från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x240 Cm - Matbord & Barbord Ek - 50178

  ethnicraft mikado matbord 110x240 cm - matbord & barbord ek - 50178
  Mikado från Ethnicraft är ett stabilt och robust matbord tillverkat av högkvalitativ massiv ek med ett intressant och skulpturalt formspråk. Bordets eleganta design gör sig bra i alla miljöer och det unika underredet i kombination med den enkla massiva bordsskivan skapar en perfekt balanserad och stilren estetik. Design av Alain van Havre. Bra att veta om matbordet - Matbord i massiv ek med olika finishar.- Erbjuds i flera storlekar.- Design av Alain van Havre. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 106x203 Cm - Matbord & Barbord Ek - 50179

  ethnicraft mikado matbord 106x203 cm - matbord & barbord ek - 50179
  Mikado från Ethnicraft är ett stabilt och robust matbord tillverkat av högkvalitativ massiv ek med ett intressant och skulpturalt formspråk. Bordets eleganta design gör sig bra i alla miljöer och det unika underredet i kombination med den enkla massiva bordsskivan skapar en perfekt balanserad och stilren estetik. Design av Alain van Havre. Bra att veta om matbordet - Matbord i massiv ek med olika finishar.- Erbjuds i flera storlekar.- Design av Alain van Havre. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø90 Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 50013

  ethnicraft torsion matbord ø90 svart - matbord & barbord ek svart - 50013
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø70 Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 50011

  ethnicraft torsion matbord ø70 svart - matbord & barbord ek svart - 50011
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 140x80 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51511

  ethnicraft bok matbord 140x80 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51511
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Circle Matbord Ø136 - Matbord & Barbord Ek - 50165

  ethnicraft circle matbord ø136 - matbord & barbord ek - 50165
  Circle matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett matbord som förkroppsligar den exakta tanken, ett bord som kan vara med dig lång tid framöver samtidigt som det har tydliga influenser från vår nuvarande tidsepok. Bordet är helt gjort i ek och finns i två storlekar så du kan välja den storlek som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Spindle Sängbord Svartbetsad Ek - Sängbord Massiv Ek Dark Stained - 51235

  ethnicraft spindle sängbord svartbetsad ek - sängbord massiv ek dark stained - 51235
  Spindle sängbord från Ethnicraft är en praktisk möbel som andas rustik elegans. Det här sidobordet är skickligt tillverkat av massivt trä och är ett bevis på Ethnicrafts tidlösa estetik och engagemang för kvalitet. Bordsskivan i glas ger en elegant känsla, medan den praktiska lådan undertill erbjuder en genial lösning på dina förvaringsproblem. Avskalad, elegant estetik perfekt för sovrummet. Bra att veta om Spindle sängbord - Erbjuds i flera utföranden.- Kan även användas som avlastningsbord.- Kombinera sängbordet med en Spindle sängstomme från Ethnicraft.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sängbordet?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Dark Stained Sängbord i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mosaik Sideboard Fyra Dörrar - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained - 10071

  ethnicraft mosaik sideboard fyra dörrar - skänkar & sideboards teak dark stained - 10071
  Teak Mosaik sideboard från Ethnicraft med ett rustikt utseende. Det har en stadig stomme i teak och flera dörrar med en handgjord, dekorativ design i mahogny. Sideboardet har ett generöst utrymme perfekt för förvaring av olika saker. Vacker möbel med karaktär. Design av Alain van Havre. Bra att veta om Teak Mosaik sideboard - Sideboardet finns i olika storlekar.- Generöst förvaringsutrymme.- Design av Alain van Havre.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Rustik, vacker design.- Lackad finish.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sideboardet?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Skänkar & Sideboards i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Spindle Bänk Svart - Bänkar Betsad Ek Svart Ek - 51234

  ethnicraft spindle bänk svart - bänkar betsad ek svart ek - 51234
  Spindle bänk från Ethnicraft med en elegant, stilren design i massivt trä som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har en dekorativ rygg med smala, rundade pinnar och en stadig stomme med lätt avsmalnade ben. Enkelt, tidlöst uttryck perfekt för det moderna hemmet. Bra att veta om Spindle bänk - Tidlös, elegant look.- Ingår i serien Spindle.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bänken?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Ek Bänkar i Betsad Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Ivory - Fåtöljer Rosenträ Elfenben - 35200

  ethnicraft jack loungefåtölj / ivory - fåtöljer rosenträ elfenben - 35200
  Jack loungefåtölj från Ethnicraft. En lyxig fåtölj i premiumkvalitet med klassisk vintagekänsla. Gedigen konstruktion med hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden, en högkvalitativ klädsel och en stomme i exklusivt, lackat massivt trä. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack loungefåtölj - Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Elfenben Fåtöljer i Rosenträ från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Square Tray Sidobord 39x39 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Trä Dark Stained - 20792

  ethnicraft square tray sidobord 39x39 cm - sidobord & avlastningsbord trä dark stained - 20792
  Square Tray sidobord från Ethnicraft med en stilren, mångsidig design. Det har en slank, luftig stomme i metall med en svartbetsad bordsskiva i trä perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Design av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Square Tray sidobord - Bricka ingår inte.- Stilren look.- Square Tray uppskattas för den luftiga designen och den mångsidiga funktionen.- Sidobordet finns i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med en bricka från Ethnicraft.- Design av Dawn Sweitzer. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Stained Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Beige - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Beige - 20209

  ethnicraft n701 hörnsoffa beige - hörnsoffor & divansoffor polyester beige - 20209
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft med en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Soffan erbjuds i flera olika modeller.- Monteringsclips ingår.- Hörnsoffan finns i olika färgval.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Hörnsoffor & Divansoffor i Polyester från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Whiskey - Soffbord Whisky - 25913

  ethnicraft triptic lava sidobord whiskey - soffbord whisky - 25913
  Välj mellan olika färger. Bra att veta om Triptic Lava sidobord - Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Sidobordet finns i olika färgval.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Vikt: 8.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Serbien Hur bör du ta hand om sidobordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Whisky Soffbord från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 160-240x90 Cm - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek - 51543

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 160-240x90 cm - matbord & barbord ek svartbetsad ek - 51543
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar och vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Tidlöst, funktionellt bord. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Höjd: 760 mm.- Design av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Svart - Soffbord Grå - 25914

  ethnicraft triptic lava sidobord svart - soffbord grå - 25914
  Välj mellan olika färger. Bra att veta om Triptic Lava sidobord - Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Sidobordet finns i olika färgval.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Vikt: 8.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Serbien Hur bör du ta hand om sidobordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Grå Soffbord från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Air Matbord Ek 90x180 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek - 50258

  ethnicraft air matbord ek 90x180 cm - matbord & barbord fanér ek - 50258
  Air matbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Bordsskiva i högkvalitativ ekfanér med lackad finish. Slanka, fasade ben i massiv ek. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Air matbord - Design av Alain Van Havre.- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Arc Matbord Svart 100x220 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek Svart - 50033

  ethnicraft arc matbord svart 100x220 cm - matbord & barbord massiv ek svart - 50033
  Arc matbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en smakfull, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Svartlackad bordsskiva i massiv ek med rundade kanter och borstad, texturerad finish för ett unikt uttryck. Slankt, svartlackerat stålunderrede i metall. Ett modernt mästerverk för alla hem och stilar. Design av Alain Van Havre. Bra att veta om Arc matbord - Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2200 mm.- Höjd: 760 mm.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Design av Alain Van Havre. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj Rosenträ / Svart - Fåtöljer Läder Svart - 35201

  ethnicraft jack loungefåtölj rosenträ / svart - fåtöljer läder svart - 35201
  Jack loungefåtölj från Ethnicraft. En lyxig fåtölj i premiumkvalitet med klassisk vintagekänsla. Gedigen konstruktion med hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden, en högkvalitativ klädsel och en stomme i exklusivt, lackat massivt trä. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack loungefåtölj - Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Läder från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Thin Soffbord Svart 70x120 Cm - Soffbord Metall Svart - 50519

  ethnicraft thin soffbord svart 70x120 cm - soffbord metall svart - 50519
  Thin soffbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en smakfull, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad, texturerad finish för ett unikt uttryck. Slankt, svartlackerat stålunderrede i metall. Ett modernt mästerverk för alla hem och stilar. Bra att veta om Thin soffbord - Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Soffbordet finns i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Barrow Loungefåtölj Off-white - Fåtöljer Polycotton Off-White - 20135

  ethnicraft barrow loungefåtölj off-white - fåtöljer polycotton off-white - 20135
  Barrow loungefåtölj från Ethnicraft. En elegant fåtölj med tidlös 50-talsstil och härlig vintagekänsla. Omfamnande konstruktion med en hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden, en off-whitefärgad, slitstark klädsel med tvättbar sittdyna och ett slankt underrede i svartlackerad metall. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Barrow loungefåtölj - Elegant 50-talsstil med vintagekänsla.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Slitstark, off-whitefärgad klädsel.- Underrede i svartlackad metall.- Tvättbar sittdyna.- Martindale: 60000.- Kombinera loungefåtöljen med en soffa från Ethnicraft.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Design av Jacques Deneef. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Tvätta ej.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Polycotton från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Whitebird Skåp - Skåp & Vitrinskåp Ek - 51469

  ethnicraft whitebird skåp - skåp & vitrinskåp ek - 51469
  Whitebird skåp från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Skåpet har en stor dörr och en låda för extra förvaring. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tabwa Skänk Svart H160cm - Skåp & Vitrinskåp Teak - 12185

  ethnicraft tabwa skänk svart h160cm - skåp & vitrinskåp teak - 12185
  Teak Tabwa skänk från Ethnicraft med en unik design. Den har en stilren stomme i ek med slanka, minimalistiska ben i metall och två vackra dörrar i teak med karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Skänken har ett generöst utrymme perfekt för snygg förvaring. Bra att veta om Teak Tabwa skänk - Skänken finns i olika utföranden.- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Teak Tabwa uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Lackad finish.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 1600 mm.- Vikt: 80.85 kg. Hur bör du ta hand om skänken?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Teak Skåp & Vitrinskåp i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Loungefåtölj Natur / 1-sits - Bänkar Teak Natural - 10240

  ethnicraft jack outdoor loungefåtölj natur / 1-sits - bänkar teak natural - 10240
  Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Soffan har en vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 100000.- Soffan finns i olika färgval.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av massivt trä.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar.- Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort.- Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch. Vi har valt ut Natural Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø95 Cm Svartlackad - Teak Svart - 10268

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø95 cm svartlackad - teak svart - 10268
  Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Tillverkat av massiv teak.- Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF.- Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø68 Cm - Teak - 10264

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø68 cm - teak - 10264
  Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Tillverkat av massiv teak.- Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF.- Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Dark Grey - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn dark grey - hörnsoffor & divansoffor polyester mörkgrå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Ø150 Cm - Matbord & Barbord Ek

  ethnicraft mikado matbord ø150 cm - matbord & barbord ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Matbord i massiv ek med olika finishar.- Från serien Mikado.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø95 Cm lackad - Teak Svart

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø95 cm lackad - teak svart
  Soffbordet från Ethnicraft är tillverkat av högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av massiv teak.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF.- Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa och mer hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mosaik Sideboard Fyra Dörrar - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained

  ethnicraft mosaik sideboard fyra dörrar - skänkar & sideboards teak dark stained
  Sideboardet från Ethnicraft har ett rustikt utseende. Det har en stadig stomme i teak. Sideboardet har flera dörrar med en handgjord, dekorativ design i mahogny och ett generöst utrymme perfekt för förvaring av olika saker. Välj mellan olika storlekar. Formgivning av Alain van Havre. Om sideboardet från Ethnicraft- Generöst förvaringsutrymme.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Rustik, vacker design.- Lackad finish.- Sideboardet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för sideboardet- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 140-220x90 Cm - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 140-220x90 cm - matbord & barbord ek svartbetsad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar. Matbordet har vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Rund Utdragbar Ø129 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek

  ethnicraft bok matbord rund utdragbar ø129 cm - matbord & barbord massiv ek
  Matbord från Ethnicraft med en vacker, tidlös design för alla hem och stilar. Det har ett lätt, luftigt utseende för rum med begränsat utrymme. Matbordet är tillverkat av massiv ek som bara blir vackrare med åren och har en praktisk, utdragbar funktion med iläggsskivor inuti perfekt för middagsbjudningar. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar funktion.- Butterflykonstruktion.- Formgivning av Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Bok.- Monteringssats ingår.- Längd: 1290- 1790 mm.- 100% massiv ek.- Passar för 4-6 personer. Skötselråd för matbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oblong Tray Sidobord Svartbetsad - Sidobord & Småbord Metall Svartlaserad

  ethnicraft oblong tray sidobord svartbetsad - sidobord & småbord metall svartlaserad
  Sidobordet från Ethnicraft har en stilren, mångsidig design. Det har en slank, luftig stomme i metall med en svartbetsad bordsskiva i trä perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om sidobordet från Ethnicraft- Vikt: 6 kg.- Kombinera sidobordet med en bricka från Ethnicraft.- Oblong Tray uppskattas för den luftiga designen och den mångsidiga funktionen.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Djup: 330 mm.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 650 mm. Skötselråd för sidobordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Air Matbord 80x140 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek

  ethnicraft air matbord 80x140 cm - matbord & barbord fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj Rosenträ / - Fåtöljer Läder Svart

  ethnicraft jack loungefåtölj rosenträ / - fåtöljer läder svart
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Fåtöljer Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - fåtöljer polyester mörkgrå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Thin Soffbord 70x120 Cm - Soffbord Metall Svart

  ethnicraft thin soffbord 70x120 cm - soffbord metall svart
  Soffbordet från Ethnicraft har ett elegant uttryck som aldrig går ur tiden. Det har en massiv bordsskiva i ek med en borstad, texturerad finish och ett tunt underrede i stål. Om soffbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Soffbordet finns i 2 olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Ivory - Fåtöljer Rosenträ Elfenben

  ethnicraft jack loungefåtölj / ivory - fåtöljer rosenträ elfenben
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Tabwa Skänk Svart H160cm - Skåp & Vitrinskåp Teak

  ethnicraft tabwa skänk svart h160cm - skåp & vitrinskåp teak
  Skänken från Ethnicraft har en unik design. Det har en stilren stomme i ek med slanka, minimalistiska ben i metall. Skänken har två vackra dörrar i teak med karvade mönster för att addera en extra dimension till designen och ett generöst utrymme perfekt för snygg förvaring. Om skänken från Ethnicraft- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Lackad finish.- Vikt: 80.85 kg.- Teak Tabwa uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Skänken finns i olika modeller.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 1600 mm. Skötselråd för skänken- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Arc Matbord 100x220 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek Svart

  ethnicraft arc matbord 100x220 cm - matbord & barbord massiv ek svart
  Matbordet från Ethnicraft har en smakfull, minimalistisk design i premiumkvalitet perfekt för alla stilar. Det har en bordsskiva i massiv ek med en borstad finish och ett tunt, elegant underrede i metall. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2200 mm.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Beige

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn - hörnsoffor & divansoffor polyester beige
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Soffbord - Soffbord Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft pi soffbord - soffbord mahogny mörkbrun
  Soffbord från Ethnicraft med en elegant design i massivt trä perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer. Bordet har en perfekt, handpolerad yta med en lackerad finish. Det här är ett konstverk. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Lackad finish.- Handpolerad yta.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Osso Barpall 65 Cm betsad - Barstolar Ek Svart

  ethnicraft osso barpall 65 cm betsad - barstolar ek svart
  Barpall från Ethnicraft i massivt trä med en fantastisk finish och en mjukt böjd sits. Perfekt för hallen eller köket. Om barpallen från Ethnicraft- Premiumkvalitet med minimalistisk, mångsidig design.- Den här barpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Osso.- Certifiering: FSC.- Finns även som låg pall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för barpallen- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Dc Fåtölj Ljusgrå - Fåtöljer Textil Svart

  ethnicraft dc fåtölj ljusgrå - fåtöljer textil svart
  DC-fåtöljen från Ethnicraft är en stilren och elegant sittmöbel i en vacker ljusgrå ton. Den är designad för att erbjuda både komfort och modern estetik i ditt hem Om DC-fåtöljen: Tidlös design som passar perfekt in i de flesta inredningsstilar. Tillverkad av högkvalitativa material för långvarig hållbarhet och bekväm sittkomfort. Ergonomiskt utformad för att stödja kroppens naturliga form och främja avslappning. Enkel att matcha med andra möbler och inredningsdetaljer för en enhetlig helhet. DC-fåtöljen är perfekt för den designmedvetna målgruppen som uppskattar både stil och funktionalitet. Dess bekväma sittyta och eleganta design gör den till det ultimata valet för avkoppling och sociala stunder i hemmet Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin banbrytande design och höga kvalitet. Med en stark fokusering på hållbarhet och tidlös estetik strävar Ethnicraft efter att skapa möbler som berikar och förskönar människors livsmiljöer Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Round Tray Soffbord Set L/xl - Soffbord Metall Svartlaserad

  ethnicraft round tray soffbord set l/xl - soffbord metall svartlaserad
  Soffbordet från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för en klassisk look. Det är rundat och har mångsidig användbarhet. Bordet har en svartbetsad toppskiva i trä och en minimalistisk stomme i metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om soffbordet från Ethnicraft- Round Tray uppskattas för den mångsidiga användbarheten.- Vikt: 13.05 kg.- Kombinera soffbordet med brickor från Ethnicraft.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: D93xH38 +D61xH31 cm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Round Brickbord Rund Set S/l - Sidobord & Avlastningsbord Metall Svart

  ethnicraft round brickbord rund set s/l - sidobord & avlastningsbord metall svart
  Brickborden från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för det moderna hemmet. De är runda och har en svartbetsad toppskiva i trä. Brickborden har ett minimalistiskt underrede i svartlackerad metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om brickborden från Ethnicraft- Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Kombinera brickborden med två brickor från Ethnicraft.- Finns även som större set.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Säljs i 2-pack.- Diameter: 490 mm.- Höjd: 660 mm.- Diameter: 620 mm.- Höjd: 570 mm. Round S brickbord: Round L brickbord: Skötselråd för brickborden- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Nesting Sidobord Set/2 Ø43 & Ø56 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Spegelglas Charcoal

  ethnicraft nesting sidobord set/2 ø43 & ø56 cm - sidobord & avlastningsbord spegelglas charcoal
  Sidobordet från Ethnicraft har en elegant, funktionell design med en vacker, vintageinspirerad look. Det är rundat och har en dekorativ bordsskiva i spegelglas med en antik finish för en sofistikerad och elegant touch. Sidobordet har en slank, luftig stomme i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om sidobordet från Ethnicraft- Två bord.- Antik, elegant look.- Sidobordet finns i olika färger.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Glasunderlägg rekommenderas.- Storlek: D43xH56 + D56xH69 cm. Skötselråd för sidobordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Loungefåtölj - Fåtöljer Polycotton Off-White

  ethnicraft barrow loungefåtölj - fåtöljer polycotton off-white
  Loungefåtöljen från Ethnicraft har en omfamnande design med högkvalitativ klädsel med en tvättbar sittdyna och en fyllning i högdensitetsskum. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Elegant 50-talsstil med vintagekänsla.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Slitstark, off-whitefärgad klädsel.- Underrede i svartlackad metall.- Tvättbar sittdyna.- Kombinera loungefåtöljen med en soffa från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Martindale: 60000.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för loungefåtöljen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Tvätta ej.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 80 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 80 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Multifuntionellt bord för rum med begränsat utrymme. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Indonesien Skötselråd för soffbordet- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Spindle Bänk Svart - Bänkar Betsad Ek Svart Ek

  ethnicraft spindle bänk svart - bänkar betsad ek svart ek
  Bänk från Ethnicraft med en elegant, stilren design i massivt trä som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har en dekorativ rygg med smala, rundade pinnar och en stadig stomme med lätt avsmalnade ben. Exklusiv, modern look. Om bänken från Ethnicraft- Tidlös, elegant look.- Finns i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Spindle. Skötselråd för bänken- Använd en torr trasa. Shoppa Bänkar och mer Stolar & Pallar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Polyester Beige

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar polyester beige
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Fåtöljer Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - fåtöljer anilinläder old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Air Matbord 90x180 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek

  ethnicraft air matbord 90x180 cm - matbord & barbord fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Geometric Matbord 250x100 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek

  ethnicraft oak geometric matbord 250x100 cm - matbord & barbord massiv ek
  Matbordet från Ethnicraft har en tidlös, elegant design med mjuka, organiska former och en unik touch. Det är tillverkat av högkvalitativ, massiv oljad ek som bara blir vackrare med åren. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Vikt: 85 kg.- Oak Geometric uppskattas för det högkvalitativa materialet och den unika designen.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Monteringssats ingår.- Djup: 1000 mm.- Bredd: 2500 mm.- Höjd: 760 mm.- 100% massiv ek.- Passar för 10 personer. Skötselråd för matbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Spindle Sängbord Svartbetsad Ek - Sängbord Massiv Ek Dark Stained

  ethnicraft spindle sängbord svartbetsad ek - sängbord massiv ek dark stained
  Sängbord från Ethnicraft med en vacker design i massivt trä med en bordsskiva i glas. Det har en klassisk modell med en praktisk låda undertill för enkel förvaring. Om sängbordet från Ethnicraft- Kombinera sängbordet med en Spindle sängstomme från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Kan även användas som avlastningsbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sängbordet- Använd en torr trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x120 Cm lackad - Soffbord utomhus Teak Svart

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x120 cm lackad - soffbord utomhus teak svart
  Soffbordet från Ethnicraft är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- Det här soffbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former.- Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Beige

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor polyester beige
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 180-280x100 Cm - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 180-280x100 cm - matbord & barbord ek svartbetsad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar. Matbordet har vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Loungefåtölj Natur / 1-sits - Bänkar Teak Natural

  ethnicraft jack outdoor loungefåtölj natur / 1-sits - bänkar teak natural
  Soffan från Ethnicraft har en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak. Soffan har mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort och en vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Soffan finns i olika färger.- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Den här soffan är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- Martindale: 100000.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar.- Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort.- Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Skötselråd för soffan- Lätt att hålla ren och fräsch. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Grooves Sidobord Stained Teak 4 Dörrar - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Teak Mörkbetsad Teak

  ethnicraft grooves sidobord stained teak 4 dörrar - sidobord & avlastningsbord massiv teak mörkbetsad teak
  Förvaringsskåpet från Ethnicraft har en rustik, unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av massiv, mörkbetsad teak med en lackerad yta. Skåpet har en praktisk lagringsutrymme med dörrar och svarta ben i metall. Om förvaringsskåpet från Ethnicraft- Skänken finns i flera olika modeller.- Ger karaktär till din heminredning. Skötselråd för förvaringsskåpet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Tabwa Blok Soffbord Svart 170x120 Cm - Soffbord Teak

  ethnicraft tabwa blok soffbord svart 170x120 cm - soffbord teak
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en stilren stomme i ek. Bordet har en bordsskiva i teak med vackra, karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Om soffbordet från Ethnicraft- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Lackad finish.- Vikt: 55 kg.- Kombinera soffbordet med en Tabwa skänk från Ethnicraft.- Teak Tabwa Blok uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Djup: 1200 mm.- Bredd: 1700 mm.- Höjd: 360 mm. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Tabwa Skänk Svart Tre Dörrar 150cm - Skänkar & Sideboards Teak

  ethnicraft tabwa skänk svart tre dörrar 150cm - skänkar & sideboards teak
  Skänken från Ethnicraft har en unik design. Den har en stilren stomme i ek med slanka, minimalistiska ben. Skänken har tre vackra dörrar i teak med karvade mönster för att addera en extra dimension till designen och ett generöst utrymme perfekt för snygg förvaring. Om skänken från Ethnicraft- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Lackad finish.- Vikt: 69.45 kg.- Teak Tabwa uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Skänken finns i olika modeller.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 850 mm. Skötselråd för skänken- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Grooves Sidobord Stained Teak 3 Dörrar - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Teak Mörkbetsad Teak

  ethnicraft grooves sidobord stained teak 3 dörrar - sidobord & avlastningsbord massiv teak mörkbetsad teak
  Förvaringsskåpet från Ethnicraft har en rustik, unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det är tillverkat av massiv, mörkbetsad teak med en lackerad yta. Skåpet har en praktisk lagringsutrymme med dörrar och svarta ben i metall. Om förvaringsskåpet från Ethnicraft- Skänken finns i flera olika modeller.- Ger karaktär till din heminredning. Skötselråd för förvaringsskåpet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Fåtöljer Polyester Beige

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - fåtöljer polyester beige
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Polyester Blå

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar polyester blå
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Svart - Soffbord Grå

  ethnicraft triptic lava sidobord svart - soffbord grå
  Sidobordet från Ethnicraft har en praktisk design med en exklusiv look. Det har ett slankt, luftigt underrede i metall med tre ben för mångsidig användning. Sidobordet har en vacker, handgjord bordsskiva med ett unikt, naturligt material som adderar det lilla extra till omgivningen. Smart bord perfekt för det moderna hemmet. Om sidobordet från Ethnicraft- Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Vikt: 8.5 kg.- Sidobordet finns i olika färger.- Denna produkt levereras monterad.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Tillverkat i Serbien Skötselråd för sidobordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mosaik Mediabänk En Dörr - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained

  ethnicraft mosaik mediabänk en dörr - skänkar & sideboards teak dark stained
  Mediabänken från Ethnicraft har ett rustikt utseende. Den har en stadig stomme i teak med ett användbart hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Mediabänken har en praktisk konstruktion med en fällbar skåplucka och en vanlig, hängande dörr med en vacker, dekorativ, handgjord design i mahogny och ett generöst förvaringsutrymme perfekt för vardagsrummet. Formgivning av Alain van Havre. Om mediabänken från Ethnicraft- En vanlig dörr.- En fällbar skåplucka.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Rustik, vacker design.- Vikt: 46 kg.- Formgivning av Alain van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1620 mm.- Höjd: 530 mm. Skötselråd för mediabänken- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Sidobord Ø47 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft pi sidobord ø47 cm - sidobord & avlastningsbord mahogny mörkbrun
  Sidobord från Ethnicraft med en elegant design i massivt trä perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer. Sidobordet har en perfekt, handpolerad yta med en lackad finish. Om sidobordet från Ethnicraft- Handpolerad yta.- Kombinera sidobordet med PI Mahogany soffbord från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Från serien PI.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för sidobordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Stone Soffbord 120x70 Cm - Soffbord Marmor Marble

  ethnicraft stone soffbord 120x70 cm - soffbord marmor marble
  Soffbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design. Det har ett slankt, svart underrede i metall med en användbar hylla nertill. Bordet har en lyxig bordsskiva i marmor och ett sofistikerat uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Djordje Cukanovic. Om soffbordet från Ethnicraft- Bordsskiva i klassisk, tidlös marmor.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Djordje Cukanovic.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Glasunderlägg rekommenderas.- Höjd: 380 mm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mosaik Sideboard Tre Dörrar - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained

  ethnicraft mosaik sideboard tre dörrar - skänkar & sideboards teak dark stained
  Sideboardet från Ethnicraft har ett rustikt utseende. Det har en stadig stomme i teak. Sideboardet har flera dörrar med en handgjord, dekorativ design i mahogny och ett generöst utrymme perfekt för förvaring av olika saker. Välj mellan olika storlekar. Formgivning av Alain van Havre. Om sideboardet från Ethnicraft- Generöst förvaringsutrymme.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Rustik, vacker design.- Lackad finish.- Sideboardet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för sideboardet- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 90x140/220 - Matbord & Barbord Massiv Teak

  ethnicraft bok matbord 90x140/220 - matbord & barbord massiv teak
  Matbordet från Ethnicraft är tillverkat av massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Nesting Sidobord Set/2 Ø43 & Ø56 Cm Bronze Copper - Sidobord & Avlastningsbord Metall Brons

  ethnicraft nesting sidobord set/2 ø43 & ø56 cm bronze copper - sidobord & avlastningsbord metall brons
  Sidobordet från Ethnicraft har en elegant, funktionell design med en vacker, vintageinspirerad look. Det är rundat och har en dekorativ bordsskiva i spegelglas med en antik finish för en sofistikerad och elegant touch. Sidobordet har en slank, luftig stomme i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om sidobordet från Ethnicraft- Två bord.- Antik, elegant look.- Sidobordet finns i olika färger.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Glasunderlägg rekommenderas.- Storlek: D43xH56 + D56xH69 cm. Skötselråd för sidobordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar polyester mörkgrå
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
ilead