Möbler
www.mobel.se

Ethnicraft möbler

 • Ethnicraft N701 Soffa Old Saddle 1-sits - Fåtöljer Trä Old Saddle - 20082

  ethnicraft n701 soffa old saddle 1-sits - fåtöljer trä old saddle - 20082
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft. Soffan har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan finns i olika modeller.- Soffan kommer i 4 olika färger. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned Pdf. Vi har valt ut Old Saddle Fåtöljer i Trä från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Vägghylla 140 Cm - Hyllor & Hyllsystem Ek - 51359

  ethnicraft vägghylla 140 cm - hyllor & hyllsystem ek - 51359
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan. Vi har valt ut Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Osso Barpall 65 Cm Ek - Barstolar Massiv Ek - 53044

  ethnicraft osso barpall 65 cm ek - barstolar massiv ek - 53044
  Osso barpall från Ethnicraft. En mångsidig pall med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en minimalistisk, tidlös design som aldrig går ur tiden. Bekväm, mjukt kurvad sits med praktiskt grepp på undersidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Högkvalitativt material i massiv ek med hårdvaxoljad finish i två olika färger att välja mellan. Perfekt för hallen eller köket. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Bra att veta om Osso barpall - Premiumkvalitet med minimalistisk, mångsidig design.- Material i massiv ek med hårdvaxoljad finish.- Bredd: 570 mm.- Djup: 330 mm.- Höjd: 670 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Välj mellan två olika färger.- Den här barpallen ingår i Ethnicrafts kollektion Osso.- Finns även som mindre pall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Barstolar i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Beige - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Beige - 20212

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn beige - hörnsoffor & divansoffor akryl beige - 20212
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft. Soffan har ett rundat hörn och en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i olika modeller.- Hörnsoffan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Round Tray Soffbord Set L/xl - Soffbord Metall Svartlaserad - 20329

  ethnicraft round tray soffbord set l/xl - soffbord metall svartlaserad - 20329
  Rundat Round Tray soffbord från Ethnicraft. Bordet har en elegant, luftig design perfekt för en klassisk look och mångsidig användbarhet. Det har en svartbetsad toppskiva i trä och en minimalistisk stomme i metall. Set med två. Formgiven av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Round Tray soffbord - Uppskattas för den mångsidiga användbarheten.- Kombinera soffbordet med brickor från Ethnicraft.- Storlek: D93xH38 +D61xH31 cm.- Vikt: 13.05 kg.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartlaserad Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Ligna Sideboard 220x45 - Skänkar & Sideboards Ek - 50951

  ethnicraft ligna sideboard 220x45 - skänkar & sideboards ek - 50951
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Studio Rack Bokhylla Två Skjutdörrar - Hyllor & Hyllsystem Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 10082

  ethnicraft studio rack bokhylla två skjutdörrar - hyllor & hyllsystem massiv teak mörkbetsad teak - 10082
  Praktisk Studio Rack bokhylla från Ethnicraft. Bokhyllan är gjord av lackerad, mörkbetsad teak med en modern, luftig design perfekt för kontoret. Formgiven av Alain Van Havre. Bra att veta om Studio Rack bokhylla - Bokhyllan finns i olika modeller. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Hyllor & Hyllsystem i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Studio Rack Bokhylla - Hyllor & Hyllsystem Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 10081

  ethnicraft studio rack bokhylla - hyllor & hyllsystem massiv teak mörkbetsad teak - 10081
  Praktisk Studio Rack bokhylla från Ethnicraft. Bokhyllan är gjord av lackerad, mörkbetsad teak med en modern, luftig design perfekt för kontoret. Formgiven av Alain Van Havre. Bra att veta om Studio Rack bokhylla - Bokhyllan finns i olika modeller. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Hyllor & Hyllsystem i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 160x80 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51495

  ethnicraft bok matbord 160x80 cm - matbord & barbord ek - 51495
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Detta bord har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Blackbird Tv Bänk - TV-bänkar & Mediabänkar Ek Svart - 51473

  ethnicraft blackbird tv bänk - tv-bänkar & mediabänkar ek svart - 51473
  Blackbird tv bänk från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Tv bänken finns även som en annan variant tillhörande Whitebird-serien. Tv bänken har en dörr, en nedfällbar lucka och två lådor. Vi har valt ut Svart TV-bänkar & Mediabänkar i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Beige - Fotpallar Akryl Beige - 20227

  ethnicraft n701 fotpall beige - fotpallar akryl beige - 20227
  Modulär N701 fotpall från Ethnicraft. Fotpallen har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 fotpall - Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i olika modeller.- Fotpallen kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Fotpallar i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Old Saddle - Hörnsoffor & Divansoffor Trä Old Saddle - 20079

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn old saddle - hörnsoffor & divansoffor trä old saddle - 20079
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft. Soffan har ett rundat hörn och en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i olika modeller.- Hörnsoffan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle Hörnsoffor & Divansoffor i Trä från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord S - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 50508

  ethnicraft tripod sidobord s - sidobord & avlastningsbord ek - 50508
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Twist Sidobord Ø41 - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 50556

  ethnicraft twist sidobord ø41 - sidobord & avlastningsbord ek - 50556
  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 160x80 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51505

  ethnicraft bok matbord 160x80 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51505
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Blackbird Sideboard 3 Dörrar 2 Lådor - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 51472

  ethnicraft blackbird sideboard 3 dörrar 2 lådor - skänkar & sideboards ek svart - 51472
  Blackbird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord Teak 90x140/220 - Matbord & Barbord Massiv Teak - 10150

  ethnicraft bok matbord teak 90x140/220 - matbord & barbord massiv teak - 10150
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv, vacker teak. Matbordet har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Den perfekta lösningen när du behöver det där extra utrymmet. Formgiven av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbordet - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet kommer i 3 olika storlekar. Hur bör du ta hand om matbordet? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Teak Matbord & Barbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Profile Matbord 180cm - Matbord & Barbord Ek - 50002

  ethnicraft profile matbord 180cm - matbord & barbord ek - 50002
  Profile matbord 180cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Vägghylla 210 Cm - Hyllor & Hyllsystem Ek - 51360

  ethnicraft vägghylla 210 cm - hyllor & hyllsystem ek - 51360
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan. Vi har valt ut Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord L Svart - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart - 50528

  ethnicraft tripod sidobord l svart - sidobord & avlastningsbord ek svart - 50528
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Ligna Sideboard 110x45 - Skänkar & Sideboards Ek - 50949

  ethnicraft ligna sideboard 110x45 - skänkar & sideboards ek - 50949
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Nesting Sidobord Set/2 Ø43 & Ø56 Cm Bronze Copper - Sidobord & Avlastningsbord Metall Brons - 20702

  ethnicraft nesting sidobord set/2 ø43 & ø56 cm bronze copper - sidobord & avlastningsbord metall brons - 20702
  Rundat Nesting sidobord från Ethnicraft. Det har en elegant, funktionell design med en vacker, vintage-inspirerad look och en dekorativ bordsskiva i spegelglas med en antik finish för en sofistikerad och elegant touch. Det har en slank, luftig stomme i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Nesting sidobord - Två bord.- Antik, elegant look.- Storlek: D43xH56 + D56xH69 cm.- Sidobordet kommer i olika färger.- Glasunderlägg rekommenderas. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Brons Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oscar Skrivbord Teak 140x Cm - Skrivbord Metall Teak - 10138

  ethnicraft oscar skrivbord teak 140x cm - skrivbord metall teak - 10138
  Oscar skrivbord från Ethnicraft. Ett prisvärt bord i premiumkvalitet med en minimalistisk design för alla hem och stilar. Bordsskiva i massivt trä som går att få i olika material. Svartlackerat underrede i metall med en industriell känsla. Perfekt för kontoret, skolan eller hemmet. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oscar skrivbord - Prisvärd design i premiumkvalitet.- Minimalistiskt formspråk med industriell känsla.- Bordsskiva i massivt trä.- Bordsunderrede i svartlackad metall.- Skrivbordet kommer i 2 olika material.- Välj mellan olika storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Skrivbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tabwa Skänk Svart Tre Dörrar 150cm - Skänkar & Sideboards Teak - 12188

  ethnicraft tabwa skänk svart tre dörrar 150cm - skänkar & sideboards teak - 12188
  Teak Tabwa skänk från Ethnicraft med en unik design. Den har en stilren stomme i ek med slanka, minimalistiska ben och tre vackra dörrar i teak med karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Den har ett generöst utrymme perfekt för snygg förvaring. Bra att veta om Teak Tabwa skänk - Skänken finns i olika utföranden.- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Teak Tabwa uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Lackad finish.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 850 mm.- Vikt: 69.45 kg. Hur bör du ta hand om skänken?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Teak Skänkar & Sideboards i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Osso Barpall 65 Cm Svart - Barstolar Massiv Ek Svart - 53045

  ethnicraft osso barpall 65 cm svart - barstolar massiv ek svart - 53045
  Osso barpall från Ethnicraft. En mångsidig pall med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en minimalistisk, tidlös design som aldrig går ur tiden. Bekväm, mjukt kurvad sits med praktiskt grepp på undersidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Högkvalitativt material i massiv ek med hårdvaxoljad finish i två olika färger att välja mellan. Perfekt för hallen eller köket. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Bra att veta om Osso barpall - Premiumkvalitet med minimalistisk, mångsidig design.- Material i massiv ek med hårdvaxoljad finish.- Bredd: 570 mm.- Djup: 330 mm.- Höjd: 670 mm.- Sitthöjd: 650 mm.- Välj mellan två olika färger.- Den här barpallen ingår i Ethnicrafts kollektion Osso.- Finns även som mindre pall.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om barpallen?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Barstolar i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Old Saddle - Fotpallar Trä Old Saddle - 20081

  ethnicraft n701 fotpall old saddle - fotpallar trä old saddle - 20081
  Modulär N701 fotpall från Ethnicraft. Fotpallen har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 fotpall - Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i olika modeller.- Fotpallen kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle Fotpallar i Trä från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Grooves Sidobord 3 Dörrar Stained Teak - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 12252

  ethnicraft grooves sidobord 3 dörrar stained teak - sidobord & avlastningsbord massiv teak mörkbetsad teak - 12252
  Grooves förvaringsskåp från Ethnicraft med en rustik, unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Skåpet är gjort av massiv, mörkbetsad teak med en lackerad yta och har ett praktiskt lagringsutrymme med dörrar. Det har svarta ben i metall. Bra att veta om Grooves förvaringsskåp - Skänken finns i olika modeller.- Ger karaktär till din heminredning. Hur bör du ta hand om förvaringsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Sidobord & Avlastningsbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Circle Matbord Ø163 - Matbord & Barbord Ek - 50164

  ethnicraft circle matbord ø163 - matbord & barbord ek - 50164
  Circle matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett matbord som förkroppsligar den exakta tanken, ett bord som kan vara med dig lång tid framöver samtidigt som det har tydliga influenser från vår nuvarande tidsepok. Bordet är helt gjort i ek och finns i två storlekar så du kan välja den storlek som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Twist Sidobord Ø46 - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 50557

  ethnicraft twist sidobord ø46 - sidobord & avlastningsbord ek - 50557
  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Ovalt 267cm - Matbord & Barbord Ek - 50181

  ethnicraft mikado matbord ovalt 267cm - matbord & barbord ek - 50181
  Mikado matbord ovalt, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. En av Ethnicrafts med igenkända design genom åren, vilket man kan förstå i dess unika och spännande formspråk. Design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades menar Alain. Benens konstruktion frångår det ordinära och skapar en fascinerande illusion. Den rektangulära bordskivan har bytts ut mot elipsen för att skapa en större samhörighet, lättare anknytning och interaktion för familj och vänner kring bordet. Mikado erbjuder plats till många, över ett dussintal ryms bekvämt runt bordet! Låt Mikado få bli ditt senaste tillskott till ditt kök eller matrum! Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Nexus Matbord 230cm - Matbord & Barbord Ek - 50128

  ethnicraft nexus matbord 230cm - matbord & barbord ek - 50128
  Nexus matbord 230cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Ett läckert modernt matbord som har designats med en känsla av liv och rörelse , där snygga mjuka övergångar mellan varje form binds samman till en större helhet. Bordet är gjort i massiv ek och har ett elegant utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Dark Grey - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Mörkgrå - 20213

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn dark grey - hörnsoffor & divansoffor akryl mörkgrå - 20213
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft. Soffan har ett rundat hörn och en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i olika modeller.- Hörnsoffan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Whitebird Sideboard 2 Dörrar 3 Lådor - Skänkar & Sideboards Ek Trä - 51468

  ethnicraft whitebird sideboard 2 dörrar 3 lådor - skänkar & sideboards ek trä - 51468
  Whitebird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Trä Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 180x90 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51496

  ethnicraft bok matbord 180x90 cm - matbord & barbord ek - 51496
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Detta bord har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Nordic Soffbord L - Soffbord Ek - 51445

  ethnicraft nordic soffbord l - soffbord ek - 51445
  Nordic soffbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Nordic är en möbelserie som kombinerar modern och raffinerad design med det ljusa och fina ekträet. En del i serien är det här soffbordet som har en enkel design och mycket utrymme för förvaring. Under bordsskivan sitter det en låda där du kan förvara allt från tidningar till värmeljus och fjärrkontroller. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Runt 150cm - Matbord & Barbord Ek - 50545

  ethnicraft mikado matbord runt 150cm - matbord & barbord ek - 50545
  Mikado matbord ovalt, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. En av Ethnicrafts med igenkända design genom åren, vilket man kan förstå i dess unika och spännande formspråk. Design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades menar Alain. Benens konstruktion frångår det ordinära och skapar en fascinerande illusion. Den rektangulära bordskivan har bytts ut mot elipsen för att skapa en större samhörighet, lättare anknytning och interaktion för familj och vänner kring bordet. Mikado erbjuder plats till många, över ett dussintal ryms bekvämt runt bordet! Låt Mikado få bli ditt senaste tillskott till ditt kök eller matrum! Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Soffa Mörkgrå 1-sits - Fåtöljer Akryl Mörkgrå - 20232

  ethnicraft n701 soffa mörkgrå 1-sits - fåtöljer akryl mörkgrå - 20232
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft. Soffan har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan finns i olika modeller.- Soffan kommer i 4 olika färger. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned Pdf. Vi har valt ut Mörkgrå Fåtöljer i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Vägghylla 70 Cm - Hyllor & Hyllsystem Ek - 51358

  ethnicraft vägghylla 70 cm - hyllor & hyllsystem ek - 51358
  Vägghylla från Ethnicraft. En elegant och simpel hylla som är gjord i europeisk ek som kan vara svaret på alla dina förvaringsbehov. Hyllan finns i tre olika storlekar som gör det möjligt att skapa sin egna installation efter behov och eget estetiskt omdöme. Hyllans naturliga utseende blir ett trevligt inslag på väggen där den blir ett fint komplement till övrig inredning. Det medföljer ett väggfäste som gör det lätt att installera hyllan. Vi har valt ut Ek Hyllor & Hyllsystem i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Mörkgrå - Fotpallar Akryl Mörkgrå - 20228

  ethnicraft n701 fotpall mörkgrå - fotpallar akryl mörkgrå - 20228
  Modulär N701 fotpall från Ethnicraft. Fotpallen har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 fotpall - Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i olika modeller.- Fotpallen kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrå Fotpallar i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Twist Sidobord Ø51 - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 50558

  ethnicraft twist sidobord ø51 - sidobord & avlastningsbord ek - 50558
  Twist sidobord från Ethnicraft, formgivet av Paul Delaisse. Paul Delaisse är en designer vars design härstammar i natur och grön design. Hans arbete kan ses i allt från vardagliga hem till gallerier där naturliga material och elegant design blir vackra konstverk. Twist sidobord är ett exempel på den här symbiosen mellan ett naturligt material och innovativ design. Bordet är helt gjort i ek och finns i tre olika storlekar som med all fördel kan kombineras för att få en stilren installation. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Blue - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Blå - 20070

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn blue - hörnsoffor & divansoffor akryl blå - 20070
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft. Soffan har ett rundat hörn och en ram i hårdträ. Den har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i olika modeller.- Hörnsoffan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blå Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 240x100 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51499

  ethnicraft bok matbord 240x100 cm - matbord & barbord ek - 51499
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Bordet har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Pi Soffbord Mörkbrun - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35006

  ethnicraft mahogany pi soffbord mörkbrun - soffbord mahogny dark stained - 35006
  Mahogany PI soffbord från Ethnicraft med en elegant design i massiv mahogny perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Bordet har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer och en perfekt, handpolerad yta med en betsad finish. Exklusivt bord med en sofistikerad känsla. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Mahogany PI soffbord - Lackad finish.- Handpolerad yta.- Tillverkat av massiv mahogny.- Dekorativa detaljer.- Elegant, exklusiv look.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 380 mm.- Längd: 1550 mm.- Vikt: 14.5 kg.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Indonesien Hur bör du ta hand om soffbordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 80 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35002

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 80 cm - soffbord mahogny dark stained - 35002
  Mahogany Roller Max soffbord från Ethnicraft med en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Bordet har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Smart, elegant möbel perfekt för det moderna hemmet. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om Mahogany Roller Max soffbord - Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Indonesien Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Mörkgrå - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Mörkgrå - 20210

  ethnicraft n701 hörnsoffa mörkgrå - hörnsoffor & divansoffor akryl mörkgrå - 20210
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft. Soffan har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Soffan kommer i varierade olika modeller.- Monteringsclips ingår.- Hörnsoffan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mörkgrå Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Air Dining Table - Varnished - Matbord & Barbord fanér Ek - 50260

  ethnicraft oak air dining table - varnished - matbord & barbord fanér ek - 50260
  Air matbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Bordsskiva i högkvalitativ ekfanér med lackad finish. Slanka, fasade ben i massiv ek. Välj mellan olika storlekar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Air matbord - Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Matbordet kommer i 3 olika storlekar.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Brickbord Runt Xl Ø93x38 Cm Svart - Soffbord Metall Svart - 20328

  ethnicraft brickbord runt xl ø93x38 cm svart - soffbord metall svart - 20328
  Runt brickbord från Ethnicraft med en elegant, luftig design perfekt för det moderna hemmet. Det har en svartbetsad toppskiva i trä och ett minimalistiskt underrede i svartlackerad metall. En flexibel modell anpassad för mångsidiga användningsområden. Designad av Dawn Sweitzer. Bra att veta om brickbord - Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 380 mm.- Kombinera brickbordet med en XL bricka från Ethnicraft.- Finns även som set.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om brickbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 180x90 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51506

  ethnicraft bok matbord 180x90 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51506
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord S Svart - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart - 50527

  ethnicraft tripod sidobord s svart - sidobord & avlastningsbord ek svart - 50527
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Blå - Fotpallar Akryl Blå - 20072

  ethnicraft n701 fotpall blå - fotpallar akryl blå - 20072
  Modulär N701 fotpall från Ethnicraft. Fotpallen har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 fotpall - Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i olika modeller.- Fotpallen kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om fotpallen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blå Fotpallar i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 200x95 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51507

  ethnicraft bok matbord 200x95 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51507
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 280x110 - Matbord & Barbord Ek - 50180

  ethnicraft mikado matbord 280x110 - matbord & barbord ek - 50180
  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Soffa Blå 1-sits - Fåtöljer Akryl Blå - 20073

  ethnicraft n701 soffa blå 1-sits - fåtöljer akryl blå - 20073
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft. Soffan har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan finns i olika modeller.- Soffan kommer i 4 olika färger. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned Pdf. Vi har valt ut Blå Fåtöljer i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Ligna Sideboard 165x45 - Skänkar & Sideboards Ek - 50950

  ethnicraft ligna sideboard 165x45 - skänkar & sideboards ek - 50950
  Ligna sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett sideboard med ett stilrent och elegant utseende. Den naturliga eken tillsammans med det rostfria stålet skapar en härlig kontrast som gör att sideboardet passar in i de flesta hem utan att kräva för mycket uppmärksamhet. Ligna är en serie sideboards som inte bara har ett elegant utseende utan fyller också en viktig praktisk funktion, förvaring. Sideboardet kan du ställa i köket, vardagsrummet eller matsalen för att få det där extra förvaringsutrymmet. Vi har valt ut Ek Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Soffbord - Soffbord Ek - 50530

  ethnicraft tripod soffbord - soffbord ek - 50530
  Tripod soffbord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här soffbordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i valnötsträ. Vi har valt ut Ek Soffbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Dc Barstol - Barstolar Ljusgrå - 60081

  ethnicraft dc barstol - barstolar ljusgrå - 60081
  DC barstol från Ethnicraft med en luftig, elegant design med en god komfort. Pallen har slanka ben i svartlackerad metall med en slitstark, stilren klädsel. Formgiven av Djordje Cukanovic. Bra att veta om DC barstol - Barstolen finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om barstolen?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ljusgrå Barstolar från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Thin Soffbord Svart 70x70 Cm - Soffbord Metall Svart - 50520

  ethnicraft thin soffbord svart 70x70 cm - soffbord metall svart - 50520
  Thin soffbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en smakfull, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad, texturerad finish för ett unikt uttryck. Slankt, svartlackerat stålunderrede i metall. Ett modernt mästerverk för alla hem och stilar. Bra att veta om Thin soffbord - Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Blackbird Sideboard 2 Dörrar 3 Lådor - Skänkar & Sideboards Ek Svart - 51471

  ethnicraft blackbird sideboard 2 dörrar 3 lådor - skänkar & sideboards ek svart - 51471
  Blackbird sideboard från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Blackbird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Sideboardet finns i flera utföranden så du kan välja det sideboard som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbart 180-280x100 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51504

  ethnicraft oak bok matbord utdragbart 180-280x100 cm - matbord & barbord ek - 51504
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion och karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Tidlöst, funktionellt bord. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Höjd: 760 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tabwa Blok Soffbord Svart 170x120 Cm - Soffbord Teak - 12209

  ethnicraft tabwa blok soffbord svart 170x120 cm - soffbord teak - 12209
  Teak Tabwa Blok soffbord från Ethnicraft med en unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Bordet har en stilren stomme i ek och en bordsskiva i teak med vackra, karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Bra att veta om Teak Tabwa Blok soffbord - Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Kombinera soffbordet med ett Tabwa skåp från Ethnicraft.- Teak Tabwa Blok uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Lackad finish.- Djup: 1200 mm.- Bredd: 1700 mm.- Höjd: 360 mm.- Vikt: 55 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Teak Soffbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Profile Matbord 200cm - Matbord & Barbord Ek - 50003

  ethnicraft profile matbord 200cm - matbord & barbord ek - 50003
  Profile matbord 200cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Geometric Matbord 250x100 Cm - Matbord & Barbord Massiv Ek - 55013

  ethnicraft oak geometric matbord 250x100 cm - matbord & barbord massiv ek - 55013
  Oak Geometric matbord från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med mjuka, organiska former och en unik touch. Det är tillverkat av högkvalitativ, massiv oljad ek som bara blir vackrare med åren. Formgiven av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Geometric matbord - 100% massiv ek.- Passar för 10 personer.- Djup: 1000 mm.- Bredd: 2500 mm.- Höjd: 760 mm.- Monteringssats ingår.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 85 kg.- Oak Geometric uppskattas för det högkvalitativa materialet och den unika designen. Hur bör du ta hand om matbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø127 Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 50012

  ethnicraft torsion matbord ø127 svart - matbord & barbord ek svart - 50012
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 220x95 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51498

  ethnicraft bok matbord 220x95 cm - matbord & barbord ek - 51498
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Bordet har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mosaik Mediabänk En Dörr - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained - 10075

  ethnicraft mosaik mediabänk en dörr - skänkar & sideboards teak dark stained - 10075
  Teak Mosaik mediabänk från Ethnicraft med ett rustikt utseende. Den har en stadig stomme i teak med ett användbart hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se och en praktisk konstruktion med en fällbar skåplucka och en vanlig, hängande dörr med en vacker, dekorativ, handgjord design i mahogny. Den har ett generöst förvaringsutrymme perfekt för vardagsrummet. Vacker möbel med karaktär. Designad av Alain van Havre. Bra att veta om Teak Mosaik mediabänk - En vanlig dörr.- En fällbar skåplucka.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Rustik, vacker design.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1620 mm.- Höjd: 530 mm.- Vikt: 46 kg.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om mediabänken?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Skänkar & Sideboards i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mosaik Sideboard Tre Dörrar - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained - 10072

  ethnicraft mosaik sideboard tre dörrar - skänkar & sideboards teak dark stained - 10072
  Teak Mosaik sideboard från Ethnicraft med ett rustikt utseende. Det har en stadig stomme i teak och flera dörrar med en handgjord, dekorativ design i mahogny. Det har ett generöst utrymme perfekt för förvaring av olika saker. Vacker möbel med karaktär. Designad av Alain van Havre. Bra att veta om Teak Mosaik sideboard - Sideboard kommer i olika storlekar.- Generöst förvaringsutrymme.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Rustik, vacker design.- Lackad finish.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sideboard?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Skänkar & Sideboards i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbart 160-240x90 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51503

  ethnicraft oak bok matbord utdragbart 160-240x90 cm - matbord & barbord ek - 51503
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion och karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Tidlöst, funktionellt bord. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Höjd: 760 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Stone Soffbord 120x70cm - Soffbord Marmor Marble - 60073

  ethnicraft stone soffbord 120x70cm - soffbord marmor marble - 60073
  Stone soffbord från Ethnicraft med en elegant, minimalistisk design. Bordet har ett slankt, svart underrede i metall med en användbar hylla nertill och en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett sofistikerat uttryck som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Djordje Cukanovic. Bra att veta om Stone soffbord - Soffbordet kommer i olika storlekar.- Bordsskiva i klassisk, tidlös marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Glasunderlägg rekommenderas.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 380 mm. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Marble Soffbord i Marmor från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 60 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35001

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 60 cm - soffbord mahogny dark stained - 35001
  Mahogany Roller Max soffbord från Ethnicraft med en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Bordet har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Smart, elegant möbel perfekt för det moderna hemmet. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om Mahogany Roller Max soffbord - Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Indonesien Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 125x75x40 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35007

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 125x75x40 cm - soffbord mahogny dark stained - 35007
  Mahogany Boomerang soffbord från Ethnicraft med en unik design i massiv mahogny. Bordet har ett fantasifullt underrede med vacker struktur för en sofistikerad och elegant touch och en underbar bordsskiva med en organisk form som adderar det lilla extra till omgivningen. Det är allt som behövs för att lyfta ett rum. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Mahogany Boomerang soffbord - Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Bordsskiva med organisk form.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Blå - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Blå - 20071

  ethnicraft n701 hörnsoffa blå - hörnsoffor & divansoffor akryl blå - 20071
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft. Soffan har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Soffan kommer i varierade olika modeller.- Monteringsclips ingår.- Hörnsoffan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Blå Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Air Matbord Ek 80x140 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek - 50256

  ethnicraft air matbord ek 80x140 cm - matbord & barbord fanér ek - 50256
  Air matbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Bordsskiva i högkvalitativ ekfanér med lackad finish. Slanka, fasade ben i massiv ek. Välj mellan olika storlekar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Air matbord - Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Matbordet kommer i 3 olika storlekar.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Round Brickbord Runda Set S/l Svart - Sidobord & Avlastningsbord Metall Svart - 20721

  ethnicraft round brickbord runda set s/l svart - sidobord & avlastningsbord metall svart - 20721
  Runda Round brickbord från Ethnicraft. De har en elegant, luftig design perfekt för det moderna hemmet och en svartbetsad toppskiva i trä. De har ett minimalistiskt underrede i svartlackerad metall. En flexibel modell anpassad för mångsidiga användningsområden. Design av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Round brickbord - Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Säljs i 2-pack.- Kombinera brickborden med två brickor från Ethnicraft.- Finns även som större set. Round S brickbord:- Diameter: 490 mm.- Höjd: 660 mm. Round L brickbord:- Diameter: 620 mm.- Höjd: 570 mm.- Endast för inomhusbruk. Hur bör du ta hand om brickborden?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Pentagon Konsolbord Lava Whisky - Skänkar & Sideboards Metall Whisky - 25896

  ethnicraft pentagon konsolbord lava whisky - skänkar & sideboards metall whisky - 25896
  Pentagon konsolbord från Ethnicraft. Ett sidobord med en artistisk känsla och en hantverksmässig design enligt traditionella metoder. Bordsskiva med ett praktiskt hyllplan undertill med naturliga pigment och mineralpuder för ett unikt uttryck. Underrede i pulverlackerad metall med semitransparent finish. Designad av Ethnicraft Design Studio. Bra att veta om Pentagon konsolbord - Artistiskt, hantverksmässigt sidobord med ett unikt uttryck.- Hyllplan med naturliga pigment och mineralpuder.- Underrede i pulverlackerad metall med semitransparent finish.- Bredd: 1500 mm.- Djup: 400 mm.- Höjd: 750 mm.- Ingår i serien Pengaton.- Finns även som soffbord.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Whisky Skänkar & Sideboards i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Burung Förvaringsskåp 104cm /svart - Skåp & Vitrinskåp Ek Svart - 12345

  ethnicraft burung förvaringsskåp 104cm /svart - skåp & vitrinskåp ek svart - 12345
  Burung förvaringsskåp 104cm, ek/svart från Ethnicraft, design av Carlos Baladia. Ett förvaringsskåp som påvisar en fantastisk hantverksskicklighet och design. I detta skåp kan du ställa allt från samlingar, souvenirer och annan kuriosa som du kan blicka över. De tunna ekrarna är gjorda i bambu och döljer dina saker som en slöja; ljuset kan fortfarande skimra in och man kan ana vad som finns bakom dörrarna. Detta skapar en känsla av mystik och nyfikenhet för objekten inuti förvaringsskåpet. Dörrarna öppnas genom att man skjuter dem i sidled, vilket är både passande designen och ger skåpet ytterligare stil och charm. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oblong Tray Sidobord Svartbetsad - Soffbord & Avlastningsbord Metall Svartlaserad - 20790

  ethnicraft oblong tray sidobord svartbetsad - soffbord & avlastningsbord metall svartlaserad - 20790
  Oblong Tray sidobord från Ethnicraft med en stilren, mångsidig design. Det har en slank, luftig stomme i metall med en svartbetsad bordsskiva i trä perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Oblong Tray sidobord - Oblong Tray uppskattas för den luftiga designen och den mångsidiga funktionen.- Kombinera sidobordet med en bricka från Ethnicraft.- Djup: 330 mm.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 650 mm.- Vikt: 6 kg. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svartlaserad Soffbord & Avlastningsbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Soffa Beige 1-sits - Fåtöljer Akryl Beige - 20229

  ethnicraft n701 soffa beige 1-sits - fåtöljer akryl beige - 20229
  Modulär N701 soffa från Ethnicraft. Soffan har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 soffa - Soffan är modulär.- Soffan finns i olika modeller.- Soffan kommer i 4 olika färger. Hur bör du ta hand om soffan?- För mer information ladda ned Pdf. Vi har valt ut Beige Fåtöljer i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord S - Sidobord & Avlastningsbord Teak - 14212

  ethnicraft tripod sidobord s - sidobord & avlastningsbord teak - 14212
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i teak men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Teak Sidobord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Whitebird Tv Bänk - Bänkar Ek Trä - 51466

  ethnicraft whitebird tv bänk - bänkar ek trä - 51466
  Whitebird tv bänk från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Tv bänken har en dörr, en nedfällbar lucka och två lådor. Tv bänken finns även som en annan variant tillhörande Blackbird-serien. Vi har valt ut Trä Bänkar i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Grooves Sidobord 4 Dörrar Stained Teak - Sidobord & Avlastningsbord Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 12253

  ethnicraft grooves sidobord 4 dörrar stained teak - sidobord & avlastningsbord massiv teak mörkbetsad teak - 12253
  Grooves förvaringsskåp från Ethnicraft med en rustik, unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Skåpet är gjort av massiv, mörkbetsad teak med en lackerad yta och har ett praktiskt lagringsutrymme med dörrar. Det har svarta ben i metall. Bra att veta om Grooves förvaringsskåp - Skänken finns i olika modeller.- Ger karaktär till din heminredning. Hur bör du ta hand om förvaringsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Sidobord & Avlastningsbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Dc Fåtölj Ljusgrå - Fåtöljer Textil Svart - 60085

  ethnicraft dc fåtölj ljusgrå - fåtöljer textil svart - 60085
  DC Fåtölj designad av Djordje Cukanovic för Ethnicraft är en minimalistisk och stilren fåtölj med bra komfort. Fåtöljen ger en luftig känsla med de smäckra benen som är gjorda av pulverlackerat stål. Sitsen är klädd i ett ljusgrått tyg som består av 85% polyester och 15% Viskos. Passar fint i ett vardagsrum eller kanske i en hall eller på kontoreret? Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Textil från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Old Saddle - Hörnsoffor & Divansoffor Trä Old Saddle - 20080

  ethnicraft n701 hörnsoffa old saddle - hörnsoffor & divansoffor trä old saddle - 20080
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft. Soffan har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Soffan kommer i varierade olika modeller.- Monteringsclips ingår.- Hörnsoffan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Old Saddle Hörnsoffor & Divansoffor i Trä från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tripod Sidobord L - Sidobord & Avlastningsbord Ek - 50509

  ethnicraft tripod sidobord l - sidobord & avlastningsbord ek - 50509
  Tripod sidobord från Ethnicraft, formgivet av Heidi Earnshaw. Heidi Earnshaw är en prisbelönt möbeldesigner från Toronto. Hon arbetar ofta med trä, vilket har gett henne en förståelse för materialet som gör att hon verkligen kan pusha materialet till det yttersta. Detta har resulterat i många vackra skapelser och utmärkelser som följd. En pjäs som förtjänar all uppmärksamhet är det här sidobordet som har en modern estetik och rena former. Bordet är helt gjort i ek men finns även i andra utföranden där material och storlek varierar. Vi har valt ut Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Profile Matbord 220cm - Matbord & Barbord Ek - 50004

  ethnicraft profile matbord 220cm - matbord & barbord ek - 50004
  Profile matbord 220cm, ek från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. Matbordets design signalerar en visuell lätthet i sitt mjuka och finkänsliga utförande, man får känslan av att varje del vilar lätt på sitt motstycke. Varje del är noga genomtänkt och bearbetat för att tillsammans skapa en solid helhet. Profile finns i flera storlekar för att kunna passa in i ditt kök eller matrum, dess naturliga färg och nordiska design gör att den bli en vackert integrerad del i många hem och stilar. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Geometric Sidobord /svart - Soffbord Ek Svart - 50536

  ethnicraft geometric sidobord /svart - soffbord ek svart - 50536
  Geometric sidobord, ek/svart från Ethnicraft, design av Alain Van Havre. De geometriska formernas individualitet och sammansättning skapar ett mycket spännande sidobord, interaktionen mellan delarna och vinkeln man betraktar den ifrån gör att den ser och upplevs annorlunda. Sidobordet blir en häftig detalj i ditt hem; längs med en vägg, bredvid soffan eller som ett nattduksbord. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord Teak 100x180/280 - Matbord & Barbord Massiv Teak - 10152

  ethnicraft bok matbord teak 100x180/280 - matbord & barbord massiv teak - 10152
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv, vacker teak. Matbordet har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Den perfekta lösningen när du behöver det där extra utrymmet. Formgiven av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbordet - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet kommer i 3 olika storlekar. Hur bör du ta hand om matbordet? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Teak Matbord & Barbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord Teak 90x160/240 - Matbord & Barbord Massiv Teak - 10151

  ethnicraft bok matbord teak 90x160/240 - matbord & barbord massiv teak - 10151
  Bok matbord från Ethnicraft i massiv, vacker teak. Matbordet har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Den perfekta lösningen när du behöver det där extra utrymmet. Formgiven av Alain Van Havre. Bra att veta om Bok matbordet - Uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet kommer i 3 olika storlekar. Hur bör du ta hand om matbordet? - För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Teak Matbord & Barbord i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Runt Utdragbart Ø129cm - Matbord & Barbord Massiv Ek - 51527

  ethnicraft oak bok matbord runt utdragbart ø129cm - matbord & barbord massiv ek - 51527
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en vacker, tidlös design för alla hem och stilar. Det är tillverkat av massiv oljad ek som bara blir vackrare med åren och har ett lätt, luftigt utseende för utrymmen där man har begränsat med yta. Det har en praktisk, utdragbar funktion med iläggsskivor inuti perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - 100% massiv ek.- Oljad finish.- Utdragbar funktion.- Butterflykonstruktion.- Djup: 1290 mm.- Längd: 1290- 1790 mm.- Höjd: 760 mm.- Vikt: 47 kg.- Monteringssats ingår.- Omonterat.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om matbordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 200x95 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51497

  ethnicraft bok matbord 200x95 cm - matbord & barbord ek - 51497
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Detta bord har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med lätt fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med lämplig vitpigmenterad olja. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Nesting Sidobord Set/2 Ø43 & Ø56 Cm Charcoal - Sidobord & Avlastningsbord Spegelglas Charcoal - 20703

  ethnicraft nesting sidobord set/2 ø43 & ø56 cm charcoal - sidobord & avlastningsbord spegelglas charcoal - 20703
  Rundat Nesting sidobord från Ethnicraft. Det har en elegant, funktionell design med en vacker, vintage-inspirerad look och en dekorativ bordsskiva i spegelglas med en antik finish för en sofistikerad och elegant touch. Det har en slank, luftig stomme i metall perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgiven av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Nesting sidobord - Två bord.- Antik, elegant look.- Storlek: D43xH56 + D56xH69 cm.- Sidobordet kommer i olika färger.- Glasunderlägg rekommenderas. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Charcoal Sidobord & Avlastningsbord i Spegelglas från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 240x110 - Matbord & Barbord Ek - 50178

  ethnicraft mikado matbord 240x110 - matbord & barbord ek - 50178
  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 240x100 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51509

  ethnicraft bok matbord 240x100 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51509
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 203x106 - Matbord & Barbord Ek - 50179

  ethnicraft mikado matbord 203x106 - matbord & barbord ek - 50179
  Mikado matbord från Ethnicraft, formgiven av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett vackert matbord med ben som skapar en häftig illusion. Bordet är helt gjort i ek och har ett naturligt utseende som blir ett trevligt tillskott i de flesta moderna hemmen. Bordet finns i tre olika storlekar så alla kan hitta ett som får plats hemma hos sig. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbart 140-220x90 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51502

  ethnicraft oak bok matbord utdragbart 140-220x90 cm - matbord & barbord ek - 51502
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion och karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Tidlöst, funktionellt bord. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färgval.- Höjd: 760 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 140x80 Cm - Matbord & Barbord Ek - 51500

  ethnicraft bok matbord 140x80 cm - matbord & barbord ek - 51500
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Detta bord har en oljad yta vilket gör att du också behöver underhålla den regelbundet. Torka av med fuktig trasa för daglig rengöring och vid behov olja in bordet då och då med passande vitpigmenterad olja. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø90 Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 50013

  ethnicraft torsion matbord ø90 svart - matbord & barbord ek svart - 50013
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø70 Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 50011

  ethnicraft torsion matbord ø70 svart - matbord & barbord ek svart - 50011
  Torsion matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Torsion är ett luftigt bord med subtila detaljer som för samman ett avancerat hantverk och en elegant design. Bordet är gjort i solid ek och finns i tre storlekar så du kan välja det som passar bäst för dina behov. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 220x95 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51508

  ethnicraft bok matbord 220x95 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51508
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Bok Matbord 140x80 Cm Svart - Matbord & Barbord Ek Svart - 51511

  ethnicraft bok matbord 140x80 cm svart - matbord & barbord ek svart - 51511
  Bok matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Bordet har en mjuk och sensuell form med en tunnhet som döljer en stabil konstruktion. Alains luftiga design ger bordet en känsla av lätthet trots det gedigna materialet. Bordet finns i flera utföranden så du kan välja det som passar bäst i ditt hem. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Circle Matbord Ø136 - Matbord & Barbord Ek - 50165

  ethnicraft circle matbord ø136 - matbord & barbord ek - 50165
  Circle matbord från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Här har vi ett matbord som förkroppsligar den exakta tanken, ett bord som kan vara med dig lång tid framöver samtidigt som det har tydliga influenser från vår nuvarande tidsepok. Bordet är helt gjort i ek och finns i två storlekar så du kan välja den storlek som passar bäst hemma hos dig. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Square Tray Sidobord 52x52 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Trä Dark Stained - 20793

  ethnicraft square tray sidobord 52x52 cm - sidobord & avlastningsbord trä dark stained - 20793
  Square Tray sidobord från Ethnicraft med en stilren, mångsidig design. Det har en slank, luftig stomme i metall med en svartbetsad bordsskiva i trä perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Designad av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Square Tray sidobord - Bricka säljs separat.- Stilren look.- Square Tray uppskattas för den luftiga designen och den mångsidiga funktionen.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med en bricka från Ethnicraft. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Stained Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Spindle Sängbord En Låda Svart - Sängbord Massiv Ek Dark Stained - 51235

  ethnicraft oak spindle sängbord en låda svart - sängbord massiv ek dark stained - 51235
  Oak Spindle sängbord från Ethnicraft med en vacker, stilren design i massiv svartbetsad ek med en bordsskiva i glas. Bordet har en klassisk modell med en praktisk låda undertill för enkel förvaring. Avskalad, elegant estetik perfekt för sovrummet. Bra att veta om Oak Spindle sängbord - Tillverkat av svartbetsad ek.- Kan även användas som avlastningsbord.- Kombinera sängbordet med en svartbetsad Spindle sängstomme från Ethnicraft.- Elegant utseende.- Djup: 350 mm.- Bredd: 550 mm.- Höjd: 520 mm.- Vikt: 15 kg.- Monterat. Hur bör du ta hand om sängbordet?- För mer information ladda ned PDF.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Dark Stained Sängbord i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak U Skrivbord Svart - Skrivbord Massiv Ek Dark Stained - 50008

  ethnicraft oak u skrivbord svart - skrivbord massiv ek dark stained - 50008
  Oak U skrivbord från Ethnicraft med en ren, enkel design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av massiv ek med en svartbetsad, lackad finish. Elegant look perfekt för det moderna hemmakontoret. Bra att veta om Oak U skrivbord - Lackad finish.- Stilren design.- Tillverkat av massiv ek.- Djup: 720 mm.- Bredd: 1400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 51 kg.- Kombinera skrivbordet med en papperskorg från Ethnicraft.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Skrivbord i Massiv ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mosaik Sideboard Fyra Dörrar - Skänkar & Sideboards Teak Dark Stained - 10071

  ethnicraft mosaik sideboard fyra dörrar - skänkar & sideboards teak dark stained - 10071
  Teak Mosaik sideboard från Ethnicraft med ett rustikt utseende. Det har en stadig stomme i teak och flera dörrar med en handgjord, dekorativ design i mahogny. Det har ett generöst utrymme perfekt för förvaring av olika saker. Vacker möbel med karaktär. Designad av Alain van Havre. Bra att veta om Teak Mosaik sideboard - Sideboard kommer i olika storlekar.- Generöst förvaringsutrymme.- Stomme i teak.- Dörrar i mahogny.- Rustik, vacker design.- Lackad finish.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om sideboard?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Skänkar & Sideboards i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Spindle Bänk Svart - Bänkar Betsad Ek Mörkbetsad Ek - 51234

  ethnicraft oak spindle bänk svart - bänkar betsad ek mörkbetsad ek - 51234
  Oak Spindle bänk från Ethnicraft med en elegant, stilren design i massiv ek som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har en dekorativ rygg med smala, rundade pinnar och en stadig stomme med lätt avsmalnade ben. Enkelt, tidlöst uttryck perfekt för det moderna hemmet. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om Oak Spindle bänk - Lackad finish.- Tillverkad av massiv ek.- Tidlös, elegant look.- Djup: 350 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 600 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Vikt: 12.8 kg.- För mer information ladda ned PDF.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om bänken?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Mörkbetsad Ek Bänkar i Betsad Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Rosewood Jack Loungestol Ivory - Fåtöljer Rosenträ Dark Stained - 35200

  ethnicraft rosewood jack loungestol ivory - fåtöljer rosenträ dark stained - 35200
  Rosewood Jack loungestol från Ethnicraft med ett lyxigt uttryck som adderar det lilla extra till omgivningen. Den har en vacker, massiv stomme i rosenträ med mjuka, eleganta former och en generös sits med bekväma dynor och en högkvalitativ, ljus klädsel. Tidlös look som harmoniskt smälter in i hemmet. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om Rosewood Jack loungestol - Djup: 870 mm.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 730 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Martindale: 60000.- Vikt: 18.7 kg.- Tillverkad av rosenträ.- Kombinera loungestolen med ett bord från Ethnicraft.- Denna produkt levereras monterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Hur bör du ta hand om loungestolen?- Rengör med dammsugare. Vi har valt ut Dark Stained Fåtöljer i Rosenträ från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Square Tray Sidobord 39x39 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Trä Dark Stained - 20792

  ethnicraft square tray sidobord 39x39 cm - sidobord & avlastningsbord trä dark stained - 20792
  Square Tray sidobord från Ethnicraft med en stilren, mångsidig design. Det har en slank, luftig stomme i metall med en svartbetsad bordsskiva i trä perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Designad av Dawn Sweitzer. Bra att veta om Square Tray sidobord - Bricka säljs separat.- Stilren look.- Square Tray uppskattas för den luftiga designen och den mångsidiga funktionen.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Kombinera sidobordet med en bricka från Ethnicraft. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark Stained Sidobord & Avlastningsbord i Trä från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Beige - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Beige - 20209

  ethnicraft n701 hörnsoffa beige - hörnsoffor & divansoffor akryl beige - 20209
  Modulär N701 hörnsoffa från Ethnicraft. Soffan har en ram i hårdträ och en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitets PU skum. Den har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om N701 hörnsoffa - Hörnsoffan är modulär.- Soffan kommer i varierade olika modeller.- Monteringsclips ingår.- Hörnsoffan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om hörnsoffan?- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Beige Hörnsoffor & Divansoffor i Akryl från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Pi Sidobord Mörkbrun - Sidobord & Avlastningsbord Mahogny Dark Stained - 35005

  ethnicraft mahogany pi sidobord mörkbrun - sidobord & avlastningsbord mahogny dark stained - 35005
  Mahogany PI sidobord från Ethnicraft med en elegant design i massiv mahogny perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer och en perfekt, handpolerad yta med en betsad finish. Exklusivt bord med en sofistikerad känsla. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Mahogany PI sidobord - Lackad finish.- Handpolerad yta.- Tillverkat av massiv mahogny.- Dekorativa detaljer.- Elegant, exklusiv look.- Höjd: 500 mm.- Diameter 470 mm- Vikt: 3.35 kg.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Kombinera sidobordet med PI Mahogany soffbord från Ethnicraft.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Indonesien Hur bör du ta hand om sidobordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Sidobord & Avlastningsbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Whiskey - Soffbord Whisky - 25913

  ethnicraft triptic lava sidobord whiskey - soffbord whisky - 25913
  Triptic Lava sidobord från Ethnicraft med en praktisk design med en exklusiv look. Det har ett slankt, luftigt underrede i metall med tre ben för mångsidig användning och en vacker, handgjord bordsskiva med ett unikt, naturligt material som adderar det lilla extra till omgivningen. Vackra färger med naturliga pigment. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Triptic Lava sidobord - Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Sidobordet finns i olika färgval.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Vikt: 8.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Serbien Hur bör du ta hand om sidobordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Whisky Soffbord från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 85x77x29 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained - 35008

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 85x77x29 cm - soffbord mahogny dark stained - 35008
  Mahogany Boomerang soffbord från Ethnicraft med en unik design i massiv mahogny. Bordet har ett fantasifullt underrede med vacker struktur för en sofistikerad och elegant touch och en underbar bordsskiva med en organisk form som adderar det lilla extra till omgivningen. Det är allt som behövs för att lyfta ett rum. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Mahogany Boomerang soffbord - Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Soffbordet finns i olika utföranden.- Bordsskiva med organisk form.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Soffbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbart Svart 180-280x100 Cm - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek - 51544

  ethnicraft oak bok matbord utdragbart svart 180-280x100 cm - matbord & barbord ek svartbetsad ek - 51544
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar och vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Tidlöst, funktionellt bord. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 760 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbart Svart 160-240x90 Cm - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek - 51543

  ethnicraft oak bok matbord utdragbart svart 160-240x90 cm - matbord & barbord ek svartbetsad ek - 51543
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar och vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Tidlöst, funktionellt bord. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 760 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Sidobord Mörkbrun - Sidobord & Avlastningsbord Mahogny Dark Stained - 35003

  ethnicraft mahogany roller max sidobord mörkbrun - sidobord & avlastningsbord mahogny dark stained - 35003
  Mahogany Roller Max sidobord från Ethnicraft med en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt förvaringsutrymme inuti. Smart, elegant möbel perfekt för det moderna hemmet. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om Mahogany Roller Max sidobord - Höjd: 400 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 7.45 kg.- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med en förvaring inuti.- Sidobordet kommer i olika storlekar.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Dark Stained Sidobord & Avlastningsbord i Mahogny från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Svart - Soffbord Grå - 25914

  ethnicraft triptic lava sidobord svart - soffbord grå - 25914
  Triptic Lava sidobord från Ethnicraft med en praktisk design med en exklusiv look. Det har ett slankt, luftigt underrede i metall med tre ben för mångsidig användning och en vacker, handgjord bordsskiva med ett unikt, naturligt material som adderar det lilla extra till omgivningen. Vackra färger med naturliga pigment. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Triptic Lava sidobord - Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Sidobordet finns i olika färgval.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Vikt: 8.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Serbien Hur bör du ta hand om sidobordet?- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Grå Soffbord från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak X Matbord - Matbord & Barbord Ek Oljad Ek - 50028

  ethnicraft oak x matbord - matbord & barbord ek oljad ek - 50028
  Oak X matbord från Ethnicraft med en dekorativ design perfekt för långa middagar runt matbordet. Det har en elegant, sömlös konstruktion i massiv ek med en oljevaxad finish och en lätt rundad bordsskiva med vackra linjer och ett unikt, format underrede för att addera en extra dimension till designen. Modernt utseende med en retrostil. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak X matbord - Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Elegant, tidlös look.- Dekorativt underrede med ett originell.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 760 mm.- Längd: 2240 mm.- Vikt: 51 kg.- 8 sittplatser.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Oljad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbart Svart 140-220x90 Cm - Matbord & Barbord Ek Svartbetsad Ek - 51542

  ethnicraft oak bok matbord utdragbart svart 140-220x90 cm - matbord & barbord ek svartbetsad ek - 51542
  Oak Bok matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar och vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Tidlöst, funktionellt bord. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oak Bok matbord - Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet kommer i olika storlekar.- Höjd: 760 mm.- Denna produkt levereras omonterad. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svartbetsad Ek Matbord & Barbord i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Air Matbord Ek 90x180 Cm - Matbord & Barbord fanér Ek - 50258

  ethnicraft air matbord ek 90x180 cm - matbord & barbord fanér ek - 50258
  Air matbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Bordsskiva i högkvalitativ ekfanér med lackad finish. Slanka, fasade ben i massiv ek. Välj mellan olika storlekar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Air matbord - Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Matbordet kommer i 3 olika storlekar.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Ek Matbord & Barbord i Ekfanér från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Arc Matbord Svart 100x220 Cm - Matbord & Barbord Metall Svart - 50033

  ethnicraft arc matbord svart 100x220 cm - matbord & barbord metall svart - 50033
  Arc matbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en smakfull, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Svartlackad bordsskiva i massiv ek med rundade kanter och borstad, texturerad finish för ett unikt uttryck. Slankt, svartlackerat stålunderrede i metall. Ett modernt mästerverk för alla hem och stilar. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Arc matbord - Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2200 mm.- Höjd: 760 mm.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oscar Skrivbord Teak 160x80 Cm - Skrivbord Metall Teak - 10145

  ethnicraft oscar skrivbord teak 160x80 cm - skrivbord metall teak - 10145
  Oscar skrivbord från Ethnicraft. Ett prisvärt bord i premiumkvalitet med en minimalistisk design för alla hem och stilar. Bordsskiva i massivt trä som går att få i olika material. Svartlackerat underrede i metall med en industriell känsla. Perfekt för kontoret, skolan eller hemmet. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oscar skrivbord - Prisvärd design i premiumkvalitet.- Minimalistiskt formspråk med industriell känsla.- Bordsskiva i massivt trä.- Bordsunderrede i svartlackad metall.- Skrivbordet kommer i 2 olika material.- Välj mellan olika storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Skrivbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Oscar Skrivbord Ek 160x80 Cm - Skrivbord Metall Ek - 50115

  ethnicraft oscar skrivbord ek 160x80 cm - skrivbord metall ek - 50115
  Oscar skrivbord från Ethnicraft. Ett prisvärt bord i premiumkvalitet med en minimalistisk design för alla hem och stilar. Bordsskiva i massivt trä som går att få i olika material. Svartlackerat underrede i metall med en industriell känsla. Perfekt för kontoret, skolan eller hemmet. Designad av Alain Van Havre. Bra att veta om Oscar skrivbord - Prisvärd design i premiumkvalitet.- Minimalistiskt formspråk med industriell känsla.- Bordsskiva i massivt trä.- Bordsunderrede i svartlackad metall.- Skrivbordet kommer i 2 olika material.- Välj mellan olika storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ek Skrivbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj Svart Läder - Fåtöljer Rosenträ Svart - 35201

  ethnicraft jack loungefåtölj svart läder - fåtöljer rosenträ svart - 35201
  Jack loungefåtölj från Ethnicraft. En lyxig fåtölj i premiumkvalitet med klassisk vintagekänsla. Gedigen konstruktion med hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden, en svart klädsel i semianilinläder och en stomme i exklusivt, lackat rosenträ. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Begränsad utgåva. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack loungefåtölj - Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat rosenträ.- Klädsel i svart semianilinläder.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Bredd: 690 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 730 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Kan blekna i direkt solljus. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Fåtöljer i Rosenträ från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Pentagon Nesting Soffbord Set Whisky - Soffbord Metall Whisky - 25895

  ethnicraft pentagon nesting soffbord set whisky - soffbord metall whisky - 25895
  Pentagon nesting soffbord från Ethnicraft. Två bord i olika storlekar med en artistisk känsla och en hantverksmässig design enligt traditionella metoder. Bordsskivor med naturliga pigment och mineralpuder för ett unikt uttryck. Bordsunderreden i pulverlackerad metall med semitransparent finish. Flexibelt set anpassad för mångsidiga användningsområden. Design av Ethnicraft Design Studio. Bra att veta om Pentagon Nesting soffbord - Artistiska, hantverksmässiga bord med unikt uttryck.- Bordsskiva med naturliga pigment och mineralpuder.- Underrede i pulverlackerad metall med semitransparent finish.- Säljs i 2-pack.- Ingår i serien Pengaton.- Finns även som konsolbord.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Pentagon S soffbord:- Bredd: 530 mm.- Längd: 600 mm.- Höjd: 310 mm. Pentagon L soffbord:- Bredd: 680 mm.- Längd: 800 mm.- Höjd: 360 mm. Hur bör du ta hand om soffborden?- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Glasunderlägg rekommenderas.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Whisky Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Thin Soffbord Svart 70x140 Cm - Soffbord Metall Svart - 50519

  ethnicraft thin soffbord svart 70x140 cm - soffbord metall svart - 50519
  Thin soffbord från Ethnicraft. Ett bord med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver och en smakfull, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad, texturerad finish för ett unikt uttryck. Slankt, svartlackerat stålunderrede i metall. Ett modernt mästerverk för alla hem och stilar. Bra att veta om Thin soffbord - Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Soffbord i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Barrow Loungefåtölj Off-white - Fåtöljer Metall Off-White - 20135

  ethnicraft barrow loungefåtölj off-white - fåtöljer metall off-white - 20135
  Barrow loungefåtölj från Ethnicraft. En elegant fåtölj med tidlös 50-talsstil och härlig vintagekänsla. Omfamnande konstruktion med en hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden, en off-whitefärgad, slitstark klädsel med tvättbar sittdyna och ett slankt underrede i svartlackerad metall. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Designad av Jacques Deneef. Bra att veta om Barrow loungefåtölj - Elegant 50-talsstil med vintagekänsla.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Slitstark, off-whitefärgad klädsel.- Underrede i svartlackad metall.- Tvättbar sittdyna.- Bredd: 810 mm.- Djup: 790 mm.- Höjd: 710 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Martindale: 60000.- Kombinera loungefåtöljen med en soffa från Ethnicraft.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Hur bör du ta hand om loungefåtöljen?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Tvätta ej.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Fåtöljer i Metall från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Whitebird Skåp - Skåp & Vitrinskåp Ek - 51469

  ethnicraft whitebird skåp - skåp & vitrinskåp ek - 51469
  Whitebird skåp från Ethnicraft, formgivet av Alain Van Havre. Alain Van Havre är en designer som alltid fascinerats av det komplexa och det som gör varje produkt unik. Alain har länge haft övertygelsen att design handlar om att skapa en tidlös produkt som har influenser från den tid då den skapades. Whitebird är en serie där Alain har lagt mycket fokus kring det grafiska utseendet där han har fört samman mjuka och strikta former för att få ett starkt grafiskt uttryck. Skåpet har en stor dörr och en låda för extra förvaring. Vi har valt ut Ek Skåp & Vitrinskåp i Ek från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Grooves Förvaringsskåp Stained Teak - Skåp & Vitrinskåp Massiv Teak Mörkbetsad Teak - 12250

  ethnicraft grooves förvaringsskåp stained teak - skåp & vitrinskåp massiv teak mörkbetsad teak - 12250
  Grooves förvaringsskåp från Ethnicraft med en rustik, unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Skåpet är gjort av massiv, mörkbetsad teak med en lackerad yta och har ett praktiskt lagringsutrymme med två dörrar. Det har svarta ben i metall. Bra att veta om Grooves förvaringsskåp - Skänken finns i olika modeller.- Ger karaktär till din heminredning.- Vikt: 77.45 kg. Hur bör du ta hand om förvaringsskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Vi har valt ut Mörkbetsad Teak Skåp & Vitrinskåp i Massiv teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Tabwa Skåp Svart H160cm - Skåp & Vitrinskåp Teak - 12185

  ethnicraft tabwa skåp svart h160cm - skåp & vitrinskåp teak - 12185
  Teak Tabwa skåp från Ethnicraft med en unik design. Det har en stilren stomme i ek med slanka, minimalistiska ben i metall och två vackra dörrar i teak med karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Det har ett generöst utrymme perfekt för snygg förvaring. Bra att veta om Teak Tabwa skåp - Skåpen finns i olika utföranden.- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Teak Tabwa uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Lackad finish.- Djup: 450 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 1600 mm.- Vikt: 80.85 kg. Hur bör du ta hand om skåpen?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Teak Skåp & Vitrinskåp i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Solsäng Svartlackad - Solstolar & Solsängar Teak Svart - 10243

  ethnicraft jack outdoor solsäng svartlackad - solstolar & solsängar teak svart - 10243
  Jack solsäng från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och ett högkvalitativt material perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av massiv teak och har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Kombinera solsängen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om solsängen - Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Justerbart ryggstöd.- Kombinera solsängen med en Jack sittdyna från Ethnicraft.- För utomhusbruk.- Den här solsängen ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Erbjuds i flera utföranden. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Solstolar & Solsängar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Fotpall Natur / - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - 10247

  ethnicraft jack outdoor fotpall natur / - trädgårdssoffor & bänkar teak - 10247
  Jack fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en massiv stomme i teak och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm, snabbtorkande skumfyllning. Kombinera fotpallen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med andra Jack utomhusmöbler från Ethnicraft.- För utomhusbruk.- Den här fotpallen ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om fotpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Produkten kan maskintvättas.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffa Natur / Svartlackad 2-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Svart - 10229

  ethnicraft jack outdoor soffa natur / svartlackad 2-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak svart - 10229
  Soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Soffan har en vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 100000.- Soffan finns i olika storlekar.- Soffan finns i olika färgval.- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffa Natur / 2-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Svart - 10241

  ethnicraft jack outdoor soffa natur / 2-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak svart - 10241
  Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 100000.- Soffan finns i olika färgval.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av massivt trä.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Fotpall Off-white / - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Off-White - 10248

  ethnicraft jack outdoor fotpall off-white / - trädgårdssoffor & bänkar teak off-white - 10248
  Jack fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en massiv stomme i teak och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm, snabbtorkande skumfyllning. Kombinera fotpallen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med andra Jack utomhusmöbler från Ethnicraft.- För utomhusbruk.- Den här fotpallen ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om fotpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Produkten kan maskintvättas.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Off-White Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Loungefåtölj Natur / 1-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Natural - 10240

  ethnicraft jack outdoor loungefåtölj natur / 1-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak natural - 10240
  Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 100000.- Soffan finns i olika färgval.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av massivt trä.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch. Vi har valt ut Natural Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - 10256

  ethnicraft jack outdoor solsäng - solstolar & solsängar teak - 10256
  Jack solsäng från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och ett högkvalitativt material perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av massiv teak och har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Kombinera solsängen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om solsängen - Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Justerbart ryggstöd.- Kombinera solsängen med en Jack sittdyna från Ethnicraft.- För utomhusbruk.- Den här solsängen ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Erbjuds i flera utföranden. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffa Natur / 3-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Svart - 10242

  ethnicraft jack outdoor soffa natur / 3-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak svart - 10242
  Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 100000.- Soffan finns i olika färgval.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av massivt trä.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Loungefåtölj Natur / Svartlackad 1-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Svart - 10228

  ethnicraft jack outdoor loungefåtölj natur / svartlackad 1-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak svart - 10228
  Soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Soffan har en vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 100000.- Soffan finns i olika storlekar.- Soffan finns i olika färgval.- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffa Off-white / Svartlackad 2-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Svart - 10232

  ethnicraft jack outdoor soffa off-white / svartlackad 2-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak svart - 10232
  Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 30000.- Soffan finns i olika färgval.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av massivt trä.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Fotpall Natur / Svartlackad - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Svart - 10237

  ethnicraft jack outdoor fotpall natur / svartlackad - trädgårdssoffor & bänkar teak svart - 10237
  Jack fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en massiv stomme i teak och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm, snabbtorkande skumfyllning. Kombinera fotpallen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med andra Jack utomhusmöbler från Ethnicraft.- För utomhusbruk.- Den här fotpallen ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om fotpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Produkten kan maskintvättas.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Fotpall Mocha / - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - 10249

  ethnicraft jack outdoor fotpall mocha / - trädgårdssoffor & bänkar teak - 10249
  Jack fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en massiv stomme i teak och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm, snabbtorkande skumfyllning. Kombinera fotpallen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om fotpallen - Kombinera fotpallen med andra Jack utomhusmöbler från Ethnicraft.- För utomhusbruk.- Den här fotpallen ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Erbjuds i flera utföranden.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om fotpallen?- Rengör med en fuktig trasa.- Produkten kan maskintvättas.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffa Mocka / Svartlackad 3-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Svart - 10236

  ethnicraft jack outdoor soffa mocka / svartlackad 3-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak svart - 10236
  Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Design av Jacques Deneef. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 30000.- Soffan finns i olika färgval.- Tillverkad av massivt trä.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffa Off-white / Svartlackad 3-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Svart - 10233

  ethnicraft jack outdoor soffa off-white / svartlackad 3-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak svart - 10233
  Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om Jack Outdoor soffa - Design av Jacques Deneef.- Den här soffan ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Martindale: 30000.- Soffan finns i olika färgval.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad av massivt trä.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffan?- Lätt att hålla ren och fräsch. Vi har valt ut Svart Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø68 Cm Svartlackad - Soffbord & Avlastningsbord Teak Svart - 10267

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø68 cm svartlackad - soffbord & avlastningsbord teak svart - 10267
  Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Tillverkat av massiv teak.- Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Möbelskydd Till Solsäng 84x216 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Grå - 19974

  ethnicraft jack möbelskydd till solsäng 84x216 cm - trädgårdssoffor & bänkar grå - 19974
  Möbelskydd från Ethnicraft i slitstarkt material med goda, vädertåliga egenskaper för att skydda dina utemöbler året runt. Finns i olika storlekar och passar för loungemöbler ur kollektionen Jack från Ethnicraft. Bra att veta om möbelskyddet - Tillverkat i Tyskland.- För mer information ladda ned PDF.- Passar för Jack loungemöbler från Ethnicraft.- UV-resistent och ger skydd mot vatten, vind och frost. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Möbelskydd Till Fotpall 54x71 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Grå - 19973

  ethnicraft jack möbelskydd till fotpall 54x71 cm - trädgårdssoffor & bänkar grå - 19973
  Möbelskydd från Ethnicraft i slitstarkt material med goda, vädertåliga egenskaper för att skydda dina utemöbler året runt. Finns i olika storlekar och passar för loungemöbler ur kollektionen Jack från Ethnicraft. Bra att veta om möbelskyddet - Tillverkat i Tyskland.- För mer information ladda ned PDF.- Passar för Jack loungemöbler från Ethnicraft.- UV-resistent och ger skydd mot vatten, vind och frost. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Sidobord - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 10257

  ethnicraft jack outdoor sidobord - soffbord & avlastningsbord teak - 10257
  Jack Outdoor sidobord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former perfekt för uteplatsen eller terrassen. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera sidobordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om sidobordet - Det här sidobordet ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Kombinera sidobordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Längd: 540 mm.- Bredd: 540 mm.- Höjd: 380 mm.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x150 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 10259

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x150 cm - soffbord & avlastningsbord teak - 10259
  Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- Det här soffbordet ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Möbelskydd Till Loungefåtölj 76x90 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Grå - 19970

  ethnicraft jack möbelskydd till loungefåtölj 76x90 cm - trädgårdssoffor & bänkar grå - 19970
  Möbelskydd från Ethnicraft i slitstarkt material med goda, vädertåliga egenskaper för att skydda dina utemöbler året runt. Finns i olika storlekar och passar för loungemöbler ur kollektionen Jack från Ethnicraft. Bra att veta om möbelskyddet - Tillverkat i Tyskland.- För mer information ladda ned PDF.- Passar för Jack loungemöbler från Ethnicraft.- UV-resistent och ger skydd mot vatten, vind och frost. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Teak Jack Soffa Outdoor Mocha 3-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Skum Mocka - 10255

  ethnicraft teak jack soffa outdoor mocha 3-sits - trädgårdssoffor & bänkar skum mocka - 10255
  Teak Jack soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Den har vädertåliga klädslar i polypropen med antihalktyg på undersidan. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om Teak Jack soffa - Djup: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Soffan kommer i olika storlekar.- Soffan kommer i olika färger.- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- En blandning av funktion och minimalism.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mocka Trädgårdssoffor & Bänkar i Skum från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Donut Outdoor Sittpuff Natur - Sittsäckar & Sittpuffar Polypropylen Natural - 20069

  ethnicraft donut outdoor sittpuff natur - sittsäckar & sittpuffar polypropylen natural - 20069
  Donut Outdoor sittpuff från Ethnicraft med en stilren design och en vacker, melerad klädsel. Den är tillverkad av slitstarkt polypropen med vädertåliga egenskaper och har en bekväm vaddering i snabbtorkande skum perfekt för utomhusbruk. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera sittpuffen med andra loungemöbler från Ethnicraft för ett exklusivt intryck. Bra att veta om sittpuffen - Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Belgien.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 400 mm.- Martindale: 60000.- För inomhus- och utomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Natural Sittsäckar & Sittpuffar i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Dyna Till Solsäng 80 Mm Off-white - Solstolar & Solsängar Polypropylen Off-White - 21098

  ethnicraft jack dyna till solsäng 80 mm off-white - solstolar & solsängar polypropylen off-white - 21098
  Jack sittdyna från Ethnicraft med ett slitstarkt tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan för att ligga stabilt mot stolen och förhindra att dynan glider iväg. Passar för Jack solsäng från Ethnicraft. Bra att veta om Jack sittdyna - Passar för Jack solsäng från Ethnicraft.- Erbjuds i flera färger.- Premiumkvalitet med slitstarkt tyg perfekt för utomhusbruk.- Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan- Erbjuds i flera tjocklekar.- Tillverkad av polypropen.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sittdynan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Maskintvätt i 40°C. Vi har valt ut Off-White Solstolar & Solsängar i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Dyna Till Solsäng 40 Mm Off-white - Solstolar & Solsängar Polypropylen Off-White - 21092

  ethnicraft jack dyna till solsäng 40 mm off-white - solstolar & solsängar polypropylen off-white - 21092
  Jack sittdyna från Ethnicraft med ett slitstarkt tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan för att ligga stabilt mot stolen och förhindra att dynan glider iväg. Passar för Jack solsäng från Ethnicraft. Bra att veta om Jack sittdyna - Passar för Jack solsäng från Ethnicraft.- Erbjuds i flera färger.- Premiumkvalitet med slitstarkt tyg perfekt för utomhusbruk.- Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan- Erbjuds i flera tjocklekar.- Tillverkad av polypropen.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sittdynan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Maskintvätt i 40°C. Vi har valt ut Off-White Solstolar & Solsängar i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Sidobord - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 10263

  ethnicraft quatro outdoor sidobord - soffbord & avlastningsbord teak - 10263
  Quatro Outdoor sidobord från Ethnicraft med en stilren, elegant design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Det har en stadig konstruktion i högkvalitativ massiv teak med en silkeslen finish. Kombinera sidobordet med andra utomhusmöbler för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om sidobordet - Tillverkat av massiv teak.- Kombinera sidobordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- För utomhusbruk.- Höjd: 380 mm.- Diameter: 590 mm.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Teak Jack Soffa Outdoor Off-white 3-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Skum Off-White - 10252

  ethnicraft teak jack soffa outdoor off-white 3-sits - trädgårdssoffor & bänkar skum off-white - 10252
  Teak Jack soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Den har vädertåliga klädslar i polypropen med antihalktyg på undersidan. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om Teak Jack soffa - Djup: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Soffan kommer i olika storlekar.- Soffan kommer i olika färger.- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- En blandning av funktion och minimalism.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Trädgårdssoffor & Bänkar i Skum från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Sidobord Svartlackad - Soffbord & Avlastningsbord Teak Svart - 10244

  ethnicraft jack outdoor sidobord svartlackad - soffbord & avlastningsbord teak svart - 10244
  Jack Outdoor sidobord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former perfekt för uteplatsen eller terrassen. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera sidobordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om sidobordet - Det här sidobordet ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Kombinera sidobordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Längd: 540 mm.- Bredd: 540 mm.- Höjd: 380 mm.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Möbelskydd Till 2-sitssoffa 180x90 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Grå - 19971

  ethnicraft jack möbelskydd till 2-sitssoffa 180x90 cm - trädgårdssoffor & bänkar grå - 19971
  Möbelskydd från Ethnicraft i slitstarkt material med goda, vädertåliga egenskaper för att skydda dina utemöbler året runt. Finns i olika storlekar och passar för loungemöbler ur kollektionen Jack från Ethnicraft. Bra att veta om möbelskyddet - Tillverkat i Tyskland.- För mer information ladda ned PDF.- Passar för Jack loungemöbler från Ethnicraft.- UV-resistent och ger skydd mot vatten, vind och frost. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Donut Outdoor Sittpuff Mocha - Sittsäckar & Sittpuffar Polypropylen Mocka - 20067

  ethnicraft donut outdoor sittpuff mocha - sittsäckar & sittpuffar polypropylen mocka - 20067
  Donut Outdoor sittpuff från Ethnicraft med en stilren design och en vacker, melerad klädsel. Den är tillverkad av slitstarkt polypropen med vädertåliga egenskaper och har en bekväm vaddering i snabbtorkande skum perfekt för utomhusbruk. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera sittpuffen med andra loungemöbler från Ethnicraft för ett exklusivt intryck. Bra att veta om sittpuffen - Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Belgien.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 400 mm.- Martindale: 60000.- För inomhus- och utomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Mocka Sittsäckar & Sittpuffar i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Teak Jack Fåtölj Outdoor Mocha 1-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Skum Mocka - 10253

  ethnicraft teak jack fåtölj outdoor mocha 1-sits - trädgårdssoffor & bänkar skum mocka - 10253
  Teak Jack soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Den har vädertåliga klädslar i polypropen med antihalktyg på undersidan. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om Teak Jack soffa - Djup: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Soffan kommer i olika storlekar.- Soffan kommer i olika färger.- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- En blandning av funktion och minimalism.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mocka Trädgårdssoffor & Bänkar i Skum från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Teak Jack Soffa Outdoor Off-white 2-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Skum Off-White - 10251

  ethnicraft teak jack soffa outdoor off-white 2-sits - trädgårdssoffor & bänkar skum off-white - 10251
  Teak Jack soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Den har vädertåliga klädslar i polypropen med antihalktyg på undersidan. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om Teak Jack soffa - Djup: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Soffan kommer i olika storlekar.- Soffan kommer i olika färger.- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- En blandning av funktion och minimalism.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Off-White Trädgårdssoffor & Bänkar i Skum från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Dyna Till Solsäng 80 Mm Natur - Solstolar & Solsängar Polypropylen Natural - 21094

  ethnicraft jack dyna till solsäng 80 mm natur - solstolar & solsängar polypropylen natural - 21094
  Jack sittdyna från Ethnicraft med ett slitstarkt tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan för att ligga stabilt mot stolen och förhindra att dynan glider iväg. Passar för Jack solsäng från Ethnicraft. Bra att veta om Jack sittdyna - Passar för Jack solsäng från Ethnicraft.- Erbjuds i flera färger.- Premiumkvalitet med slitstarkt tyg perfekt för utomhusbruk.- Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan- Erbjuds i flera tjocklekar.- Tillverkad av polypropen.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sittdynan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Maskintvätt i 40°C. Vi har valt ut Natural Solstolar & Solsängar i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Dyna Till Solsäng 80 Mm Mocha - Solstolar & Solsängar Polypropylen Mocka - 21099

  ethnicraft jack dyna till solsäng 80 mm mocha - solstolar & solsängar polypropylen mocka - 21099
  Jack sittdyna från Ethnicraft med ett slitstarkt tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan för att ligga stabilt mot stolen och förhindra att dynan glider iväg. Passar för Jack solsäng från Ethnicraft. Bra att veta om Jack sittdyna - Passar för Jack solsäng från Ethnicraft.- Erbjuds i flera färger.- Premiumkvalitet med slitstarkt tyg perfekt för utomhusbruk.- Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan- Erbjuds i flera tjocklekar.- Tillverkad av polypropen.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sittdynan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Maskintvätt i 40°C. Vi har valt ut Mocka Solstolar & Solsängar i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Möbelskydd Till 3-sitssoffa 265x90 Cm - Trädgårdssoffor & Bänkar Grå - 19972

  ethnicraft jack möbelskydd till 3-sitssoffa 265x90 cm - trädgårdssoffor & bänkar grå - 19972
  Möbelskydd från Ethnicraft i slitstarkt material med goda, vädertåliga egenskaper för att skydda dina utemöbler året runt. Finns i olika storlekar och passar för loungemöbler ur kollektionen Jack från Ethnicraft. Bra att veta om möbelskyddet - Tillverkat i Tyskland.- För mer information ladda ned PDF.- Passar för Jack loungemöbler från Ethnicraft.- UV-resistent och ger skydd mot vatten, vind och frost. Vi har valt ut Grå Trädgårdssoffor & Bänkar från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x150 Cm Svartlackad - Soffbord & Avlastningsbord Teak Svart - 10246

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x150 cm svartlackad - soffbord & avlastningsbord teak svart - 10246
  Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- Det här soffbordet ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø95 Cm Svartlackad - Soffbord & Avlastningsbord Teak Svart - 10268

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø95 cm svartlackad - soffbord & avlastningsbord teak svart - 10268
  Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Tillverkat av massiv teak.- Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Dyna Till Solsäng 40 Mm Natur - Solstolar & Solsängar Polypropylen Natural - 21091

  ethnicraft jack dyna till solsäng 40 mm natur - solstolar & solsängar polypropylen natural - 21091
  Jack sittdyna från Ethnicraft med ett slitstarkt tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan för att ligga stabilt mot stolen och förhindra att dynan glider iväg. Passar för Jack solsäng från Ethnicraft. Bra att veta om Jack sittdyna - Passar för Jack solsäng från Ethnicraft.- Erbjuds i flera färger.- Premiumkvalitet med slitstarkt tyg perfekt för utomhusbruk.- Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan- Erbjuds i flera tjocklekar.- Tillverkad av polypropen.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sittdynan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Maskintvätt i 40°C. Vi har valt ut Natural Solstolar & Solsängar i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Donut Outdoor Sittpuff Marsala - Sittsäckar & Sittpuffar Polypropylen Marsala - 20068

  ethnicraft donut outdoor sittpuff marsala - sittsäckar & sittpuffar polypropylen marsala - 20068
  Donut Outdoor sittpuff från Ethnicraft med en stilren design och en vacker, melerad klädsel. Den är tillverkad av slitstarkt polypropen med vädertåliga egenskaper och har en bekväm vaddering i snabbtorkande skum perfekt för utomhusbruk. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Kombinera sittpuffen med andra loungemöbler från Ethnicraft för ett exklusivt intryck. Bra att veta om sittpuffen - Erbjuds i flera färger.- Tillverkad i Belgien.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 400 mm.- Martindale: 60000.- För inomhus- och utomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om sittpuffen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Marsala Sittsäckar & Sittpuffar i Polypropylen från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Teak Jack Soffa Outdoor Mocha 2-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Skum Mocka - 10254

  ethnicraft teak jack soffa outdoor mocha 2-sits - trädgårdssoffor & bänkar skum mocka - 10254
  Teak Jack soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort. Den har vädertåliga klädslar i polypropen med antihalktyg på undersidan. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Formgiven av Jacques Deneef. Bra att veta om Teak Jack soffa - Djup: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Soffan kommer i olika storlekar.- Soffan kommer i olika färger.- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- En blandning av funktion och minimalism.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om soffan? - Lätt att hålla ren och fräsch.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Mocka Trädgårdssoffor & Bänkar i Skum från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x120 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 10258

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x120 cm - soffbord & avlastningsbord teak - 10258
  Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- Det här soffbordet ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x120 Cm Svartlackad - Soffbord & Avlastningsbord Teak Svart - 10245

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x120 cm svartlackad - soffbord & avlastningsbord teak svart - 10245
  Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- Det här soffbordet ingår i Ethnicrafts serie Jack.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø95 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 10265

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø95 cm - soffbord & avlastningsbord teak - 10265
  Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Tillverkat av massiv teak.- Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø68 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - 10264

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø68 cm - soffbord & avlastningsbord teak - 10264
  Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Bra att veta om soffbordet - Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Tillverkat av massiv teak.- Erbjuds i flera storlekar.- Erbjuds i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Nomad Indoor/outdoor Matta Beige 170x240 Cm - Plastmattor Pet Beige - 21204

  ethnicraft nomad indoor/outdoor matta beige 170x240 cm - plastmattor pet beige - 21204
  Nomad Indoor/Outdoor matta från Ethnicraft i 100% återvunnet material med en mjuk, slätvävd textur och en behaglig nyans som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av miljövänligt PET garn med slitstarka, ulliknande egenskaper perfekt för både inom- och utomhusbruk. Mattan är handtillverkad av skickliga hantverkare. Bra att veta om Nomad Indoor/Outdoor matta - 100% återvunnen PET.- Slitstarkt, lättskött material.- Mattan är handgjord.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad i Belgien.- För inomhus- och utomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om mattan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PET från Ethnicraft med stor omsorg.
 • Ethnicraft Nomad Indoor/outdoor Matta Beige 200x300 Cm - Plastmattor Pet Beige - 21205

  ethnicraft nomad indoor/outdoor matta beige 200x300 cm - plastmattor pet beige - 21205
  Nomad Indoor/Outdoor matta från Ethnicraft i 100% återvunnet material med en mjuk, slätvävd textur och en behaglig nyans som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av miljövänligt PET garn med slitstarka, ulliknande egenskaper perfekt för både inom- och utomhusbruk. Mattan är handtillverkad av skickliga hantverkare. Bra att veta om Nomad Indoor/Outdoor matta - 100% återvunnen PET.- Slitstarkt, lättskött material.- Mattan är handgjord.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad i Belgien.- För inomhus- och utomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om mattan?- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Beige Plastmattor i PET från Ethnicraft med stor omsorg.