Möbler
www.mobel.se

Ethimo möbler

 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Nature Grey - Dynor Kallskum Nature Grey - COCULEAW24

  ethimo costes dyna till solsäng nature grey - dynor kallskum nature grey - coculeaw24
  Costes dyna till solsäng från Ethimo med en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Costes solsäng-dyna - Solstol säljs separat.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om dynan? - Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Nature Grey Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Solstolar & Solsängar Teak Elfenben - ELSRT1A1

  ethimo elle solstol / akryl ivory - solstolar & solsängar teak elfenben - elsrt1a1
  Elle Solstol från Ethimo med en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Elle Solstol - Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om Solstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Elfenben Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - COLET1

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak - colet1
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Solsäng Warm White / Lightwick - Solstolar & Solsängar Aluminium Naturvit - IFLED43W23

  ethimo infinity solsäng warm white / lightwick - solstolar & solsängar aluminium naturvit - ifled43w23
  Infinity solsäng från Ethimo med en klassisk design perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber och två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Bra att veta om Infinity solsäng - Tidlös design med vattentåliga material.- Bekvämt ryggstöd med justerbara lägen.- Två ben baktill med hjul under.- Vikt: 17 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Naturvit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Modulär Soffa / Dagbädd Vänster Warm White - Utesoffor Akryl Naturvit - IFDMDSD43W23

  ethimo infinity modulär soffa / dagbädd vänster warm white - utesoffor akryl naturvit - ifdmdsd43w23
  Infinity XL modulär soffa från Ethimo med en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är perfekt för utomhusbruk och gjord av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Bra att veta om Infinity XL modulär soffa - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte. Hur bör du ta hand om modulära soffan?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Naturvit Utesoffor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Solsäng Nature White - Dynor Akryl Naturvit - IFCULEAW25

  ethimo infinity dyna till solsäng nature white - dynor akryl naturvit - ifculeaw25
  Infinity dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Bra att veta om Infinity dyna - Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med Infinity solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng Vit - Dynor Kallskum Vit - SDCULEAW25

  ethimo sand dyna till solsäng vit - dynor kallskum vit - sdculeaw25
  Sand dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Sand dyna - Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Vit Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng Grå - Dynor Kallskum Grå - SDCULEAW24

  ethimo sand dyna till solsäng grå - dynor kallskum grå - sdculeaw24
  Sand dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Sand dyna - Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Grå Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Dagbädd Höger Vit - Dynor Akryl Naturvit

  ethimo infinity dyna till dagbädd höger vit - dynor akryl naturvit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Om dynan från Ethimo- Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med matchande Infinity modul från Ethimo.- Modulär soffa ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Solsäng Warm White / Lightwick - Solstolar & Solsängar Aluminium Naturvit

  ethimo infinity solsäng warm white / lightwick - solstolar & solsängar aluminium naturvit
  Solsängen från Ethimo har en klassisk design perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber. Den har två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet och ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Om solsängen från Ethimo- Tidlös design med vattentåliga material.- Bekvämt ryggstöd med justerbara lägen.- Två ben baktill med hjul under.- Vikt: 17 kg. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Vit

  ethimo sand dyna till solsäng - dynor kallskum vit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Dagbädd Vänster Vit - Dynor Akryl Naturvit - IFCUDMDSAW25

  ethimo infinity dyna till dagbädd vänster vit - dynor akryl naturvit - ifcudmdsaw25
  Infinity dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Bra att veta om Infinity dyna - Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med matchande Infinity modul från Ethimo.- Modulär soffa säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng / Dove Grey Ethitex - Solstolar & Solsängar Teak Grå

  ethimo sand solsäng / dove grey ethitex - solstolar & solsängar teak grå
  Solsängen från Ethimo har en klassisk design med justerbart ryggstöd perfekt för uteplatsen eller terrassen. Solsängen är tillverkad av högkvalitativ teak med ett hållbart, vattentåligt Ethitex tyg. Den har fyra ben med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Om solsängen från Ethimo- Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, hållbara materialet.- Finns även som solsäng i teak.- Vikt: 20,5 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm - Soffbord utomhus Teak - COTCRM2T1

  ethimo costes soffbord 120x80 cm - soffbord utomhus teak - cotcrm2t1
  Costes XL soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes XL soffbord - Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Dagbädd Höger Vit - Dynor Akryl Naturvit - IFCUDMDDAW25

  ethimo infinity dyna till dagbädd höger vit - dynor akryl naturvit - ifcudmddaw25
  Infinity dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Bra att veta om Infinity dyna - Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med matchande Infinity modul från Ethimo.- Modulär soffa säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Modulär Soffa / Dagbädd Höger Warm White - Utesoffor Akryl Naturvit - IFDMDDD43W23

  ethimo infinity modulär soffa / dagbädd höger warm white - utesoffor akryl naturvit - ifdmddd43w23
  Infinity XL modulär soffa från Ethimo med en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är perfekt för utomhusbruk och gjord av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Bra att veta om Infinity XL modulär soffa - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte. Hur bör du ta hand om modulära soffan?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Naturvit Utesoffor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng / Dove Grey Ethitex - Solstolar & Solsängar Teak Grå - SDLET1E52

  ethimo sand solsäng / dove grey ethitex - solstolar & solsängar teak grå - sdlet1e52
  Sand solsäng från Ethimo med en klassisk design med justerbart ryggstöd perfekt för uteplatsen eller terrassen. Solsängen är tillverkad av högkvalitativ teak med ett hållbart, vattentåligt Ethitex tyg och har fyra ben med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Bra att veta om Sand solsäng - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, hållbara materialet.- Finns även som solsäng i teak.- Vikt: 20,5 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - SDLET1

  ethimo sand solsäng - solstolar & solsängar teak - sdlet1
  Sand solsäng från Ethimo med en tidlös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd och har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Bra att veta om Sand solsäng - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Kombinera solsängen med en matchande Sand stolsdyna från Ethimo.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 25 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng Med Dyna / Nature Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå

  ethimo costes solsäng med dyna / nature grey - solstolar & solsängar teak grå
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak och en medföljande dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Stilren dyna för bästa komfort.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Dyna ingår.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen - Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Clay Sidobord Fyrkantigt 45x45 Cm - Sidobord & Småbord Teak

  ethimo clay sidobord fyrkantigt 45x45 cm - sidobord & småbord teak
  Sidobordet från Ethimo har en stilren design i teak med en fyrkantig bordsskiva och en kompakt storlek, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om sidobordet från Ethimo - Clay uppskattas för den kompakta designen och det stilrena uttrycket.- Kombinera sidobordet med matchande solstolar i teak från Ethimo.- Höjd: 420 mm. Skötselråd för sidobordet - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Solsäng Med Dyna Warm White / - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit

  ethimo infinity solsäng med dyna warm white / - solstolar & solsängar aluminium vit
  Solsängen från Ethimo har en stilren dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber. Den har två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet och ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Om solsängen från Ethimo - Klassisk design med vattentåliga material.- Akryl dyna med en avtagbar klädsel perfekt för utomhusbruk.- Bekvämt ryggstöd med justerbar position.- Två ben baktill med hjul under.- Dyna ingår.- Vikt: 17 kg. Skötselråd för solsängen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm - Soffbord utomhus Teak - COTCRM1T1

  ethimo costes matbord 100x60 cm - soffbord utomhus teak - cotcrm1t1
  Costes soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffbord - Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Ribot Fotpall - Barstolar & Pallar Teak - RBFST1

  ethimo ribot fotpall - barstolar & pallar teak - rbfst1
  Ribot fotpall från Ethimo med en solid design i teak med en bekväm lutningsvinkel och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Fotpallen har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Bra att veta om Ribot fotpall - Ribot uppskattas för den bekväma funktionen och den solida designen.- Kombinera fotpallen med en matchande Ribot loungestol från Ethimo.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Vikt: 4 kg. Hur bör du ta hand om fotpallen? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Barstolar & Pallar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Smart Sidobord Warm Grey - Sidobord & Småbord Aluminium Grå - SMTCRD44

  ethimo smart sidobord warm grey - sidobord & småbord aluminium grå - smtcrd44
  Smart sidobord från Ethimo med en elegant design med en pulverlackerad, matt finish perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Smart sidobord - Smart uppskattas för den stilrena designen och det lättskötta materialet.- Gjort av aluminium.- Matt finish.- Kombinera sidobordet med Infinity modulära soffor från Ethimo. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Sidobord & Småbord i Aluminium från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits - Bänkar Teak - COD3T1

  ethimo costes soffa 3-sits - bänkar teak - cod3t1
  Costes soffa från Ethimo med en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffa - Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Hur bör du ta hand om soffan?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Bänkar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Smart Sidobord Warm Grey - Sidobord & Småbord Aluminium Grå

  ethimo smart sidobord warm grey - sidobord & småbord aluminium grå
  Sidobordet från Ethimo har en elegant design med en pulverlackerad, matt finish perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Om sidobordet från Ethimo- Smart uppskattas för den stilrena designen och det lättskötta materialet.- Gjort av aluminium.- Matt finish.- Kombinera sidobordet med Infinity modulära soffor från Ethimo. Skötselråd för sidobordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm - Soffbord utomhus Teak

  ethimo costes soffbord 120x80 cm - soffbord utomhus teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits - Bänkar Teak

  ethimo costes soffa 3-sits - bänkar teak
  Soffan från Ethimo har en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffan från Ethimo- Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Skötselråd för soffan- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm - Soffbord utomhus Teak

  ethimo costes matbord 100x60 cm - soffbord utomhus teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Ribot Fotpall - Barstolar & Pallar Teak

  ethimo ribot fotpall - barstolar & pallar teak
  Fotpallen från Ethimo har en solid design i teak med en bekväm lutningsvinkel och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Fotpallen har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Om fotpallen från Ethimo - Ribot uppskattas för den bekväma funktionen och den solida designen.- Kombinera fotpallen med en matchande Ribot loungestol från Ethimo.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Vikt: 4 kg. Skötselråd för fotpallen - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Solsäng Med Dyna Warm White / Vit - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 309600+309601

  ethimo infinity solsäng med dyna warm white / vit - solstolar & solsängar aluminium vit - 309600+309601
  Infinity solsäng från Ethimo med en stilren dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber och två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Bra att veta om Infinity solsäng - Klassisk design med vattentåliga material.- Akryl dyna med en avtagbar klädsel perfekt för utomhusbruk.- Bekvämt ryggstöd med justerbar position.- Två ben baktill med hjul under.- Dyna ingår.- Vikt: 17 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng Med Dyna / Nature Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå - 309553+309556

  ethimo costes solsäng med dyna / nature grey - solstolar & solsängar teak grå - 309553+309556
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak och en medföljande dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Stilren dyna för bästa komfort.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Dyna ingår.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Dagbädd Vänster Vit - Dynor Akryl Naturvit

  ethimo infinity dyna till dagbädd vänster vit - dynor akryl naturvit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Om dynan från Ethimo- Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med matchande Infinity modul från Ethimo.- Modulär soffa ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Nature Grey

  ethimo costes dyna till solsäng - dynor kallskum nature grey
  Dynan från Ethimo har en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo - Solsäng ingår inte.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Skötselråd för dynan - Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Modulär Soffa / Dagbädd Höger Warm White - Utesoffor Akryl Naturvit

  ethimo infinity modulär soffa / dagbädd höger warm white - utesoffor akryl naturvit
  Modulära soffan från Ethimo är perfekt för utomhusbruk och har en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är tillverkad av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om modulära soffan från Ethimo - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för modulära soffan - Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Shoppa Utesoffor och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Modulär Soffa / Dagbädd Vänster Warm White - Utesoffor Akryl Naturvit

  ethimo infinity modulär soffa / dagbädd vänster warm white - utesoffor akryl naturvit
  Modulära soffan från Ethimo är perfekt för utomhusbruk och har en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är tillverkad av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om modulära soffan från Ethimo - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för modulära soffan - Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Shoppa Utesoffor och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo- Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Solsäng Nature White - Dynor Akryl Naturvit

  ethimo infinity dyna till solsäng nature white - dynor akryl naturvit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Om dynan från Ethimo- Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med Infinity solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Clay Sidobord Fyrkantigt 45x45 Cm - Sidobord & Småbord Teak - CYTCQT1

  ethimo clay sidobord fyrkantigt 45x45 cm - sidobord & småbord teak - cytcqt1
  Clay sidobord från Ethimo med en stilren design i teak med en fyrkantig bordsskiva och en kompakt storlek, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bra att veta om Clay sidobord - Clay uppskattas för den kompakta designen och det stilrena uttrycket.- Kombinera sidobordet med matchande solstolar i teak från Ethimo.- Höjd: 420 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Sidobord & Småbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Solstolar & Solsängar Teak Elfenben

  ethimo elle solstol / akryl ivory - solstolar & solsängar teak elfenben
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Grå

  ethimo sand dyna till solsäng - dynor kallskum grå
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak

  ethimo sand solsäng - solstolar & solsängar teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd. Den har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Om solsängen från Ethimo- Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Kombinera solsängen med en matchande Sand stolsdyna från Ethimo.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 25 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.