Möbler
www.mobel.se

Ethimo möbler

 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Solstolar & Solsängar Teak Elfenben - ELSRT1A1

  ethimo elle solstol / akryl ivory - solstolar & solsängar teak elfenben - elsrt1a1
  Elle Solstol från Ethimo med en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Elle Solstol - Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om Solstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Elfenben Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Nature Grey - Dynor Kallskum Nature Grey - COCULEAW24

  ethimo costes dyna till solsäng nature grey - dynor kallskum nature grey - coculeaw24
  Costes dyna till solsäng från Ethimo med en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Costes solsäng-dyna - Solstol säljs separat.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om dynan? - Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Nature Grey Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - COLET1

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak - colet1
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng Pickled - Solstolar & Solsängar Teak Pickled Teak - COLET5

  ethimo costes solsäng pickled - solstolar & solsängar teak pickled teak - colet5
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Solsäng Warm White / Lightwick - Solstolar & Solsängar Aluminium Naturvit - IFLED43W23

  ethimo infinity solsäng warm white / lightwick - solstolar & solsängar aluminium naturvit - ifled43w23
  Infinity solsäng från Ethimo med en klassisk design perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber och två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Bra att veta om Infinity solsäng - Tidlös design med vattentåliga material.- Bekvämt ryggstöd med justerbara lägen.- Två ben baktill med hjul under.- Vikt: 17 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Naturvit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng Vit - Dynor Kallskum Vit - SDCULEAW25

  ethimo sand dyna till solsäng vit - dynor kallskum vit - sdculeaw25
  Sand dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Sand dyna - Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Vit Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Solsäng Nature White - Dynor Akryl Naturvit - IFCULEAW25

  ethimo infinity dyna till solsäng nature white - dynor akryl naturvit - ifculeaw25
  Infinity dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Bra att veta om Infinity dyna - Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med Infinity solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng Grå - Dynor Kallskum Grå - SDCULEAW24

  ethimo sand dyna till solsäng grå - dynor kallskum grå - sdculeaw24
  Sand dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Sand dyna - Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Grå Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng Med Dyna / Vit - Solstolar & Solsängar Teak Vit - 309582+309583

  ethimo sand solsäng med dyna / vit - solstolar & solsängar teak vit - 309582+309583
  Sand solsäng från Ethimo med en tidlös design i teak med en bekväm dyna i akryl. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd och flera positioner och har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Bra att veta om Sand solsäng - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Stilren dyna med avtagbar klädsel perfekt för utomhusbruk.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Dyna ingår.- Vikt: 25 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng / Dove Grey Ethitex - Solstolar & Solsängar Teak Grå

  ethimo sand solsäng / dove grey ethitex - solstolar & solsängar teak grå
  Solsängen från Ethimo har en klassisk design med justerbart ryggstöd perfekt för uteplatsen eller terrassen. Solsängen är tillverkad av högkvalitativ teak med ett hållbart, vattentåligt Ethitex tyg. Den har fyra ben med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Om solsängen från Ethimo- Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, hållbara materialet.- Finns även som solsäng i teak.- Vikt: 20,5 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Svart - Dynor Kallskum Svart - COCULEAW28

  ethimo costes dyna till solsäng svart - dynor kallskum svart - coculeaw28
  Costes dyna till solsäng från Ethimo med en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Costes solsäng-dyna - Solstol säljs separat.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om dynan? - Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Svart Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Dove Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå

  ethimo elle solstol / akryl dove grey - solstolar & solsängar teak grå
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Solsäng Warm White / Lightwick - Solstolar & Solsängar Aluminium Naturvit

  ethimo infinity solsäng warm white / lightwick - solstolar & solsängar aluminium naturvit
  Solsängen från Ethimo har en klassisk design perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber. Den har två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet och ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Om solsängen från Ethimo- Tidlös design med vattentåliga material.- Bekvämt ryggstöd med justerbara lägen.- Två ben baktill med hjul under.- Vikt: 17 kg. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Vit

  ethimo sand dyna till solsäng - dynor kallskum vit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Allaperto Nautic Loungestol - Fåtöljer Teak Grå - AAPLS51T1RFG

  ethimo allaperto nautic loungestol - fåtöljer teak grå - aapls51t1rfg
  Tidlös loungestol i teak och rep med ett vävt fiskbensmönster som aldrig går ur tiden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Ben i aluminium. Ryggstöd med en bekväm lutningsvinkel för bästa komfort. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Går att använda både inom- och utomhus. Produkten tål utomhusmiljö. Bra att veta om Allaperto Nautic loungestol - Ingår i serien Allaperto Nautic.- Tillverkad av teak.- Vävd sits.- Rep i vattenavvisande polypropen.- Fiskbensmönstrat mönster.- Ben i aluminium.- Kombinera loungestolen med utomhusmöbler från Ethimo.- Bredd: 790 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Sittdjup: 800 mm.- Sitthöjd: 360 mm.- Certifierad enligt: FSC.- Perfekt för utomhusbruk.- Vikt: 14 kg. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Svart

  ethimo costes dyna till solsäng - dynor kallskum svart
  Dynan från Ethimo har en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo - Solsäng ingår inte.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Skötselråd för dynan - Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Natural White - Dynor Kallskum Naturvit - COCULEAW25

  ethimo costes dyna till solsäng natural white - dynor kallskum naturvit - coculeaw25
  Costes dyna till solsäng från Ethimo med en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Costes solsäng-dyna - Solstol säljs separat.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om dynan? - Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm - Soffbord utomhus Teak - COTCRM1T1

  ethimo costes matbord 100x60 cm - soffbord utomhus teak - cotcrm1t1
  Costes soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffbord - Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng Med Dyna Pickled / Nature Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå

  ethimo costes solsäng med dyna pickled / nature grey - solstolar & solsängar teak grå
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak och en medföljande dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Stilren dyna för bästa komfort.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Dyna ingår.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen - Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm - Soffbord utomhus Teak - COTCRM2T1

  ethimo costes soffbord 120x80 cm - soffbord utomhus teak - cotcrm2t1
  Costes XL soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes XL soffbord - Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Kilt Soffbord 65x65 Cm - Soffbord utomhus Teak - KITCQT1

  ethimo kilt soffbord 65x65 cm - soffbord utomhus teak - kitcqt1
  Kilt Square soffbord från Ethimo med en solid design i vacker teak med en stilren, tidlös look. Bordet är perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcello Ziliani. Bra att veta om Kilt Square soffbord - Det här soffbordet är en del av Ethimos kollektion Kilt.- Kilt Square uppskattas för den solida designen och det lättskötta materialet.- Soffbordet kommer i olika färger.- Storlek: 65x65 cm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - SDLET1

  ethimo sand solsäng - solstolar & solsängar teak - sdlet1
  Sand solsäng från Ethimo med en tidlös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd och har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Bra att veta om Sand solsäng - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Kombinera solsängen med en matchande Sand stolsdyna från Ethimo.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 25 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Dove Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå - ELSRT1A12

  ethimo elle solstol / akryl dove grey - solstolar & solsängar teak grå - elsrt1a12
  Elle Solstol från Ethimo med en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Elle Solstol - Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om Solstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng / Dove Grey Ethitex - Solstolar & Solsängar Teak Grå - SDLET1E52

  ethimo sand solsäng / dove grey ethitex - solstolar & solsängar teak grå - sdlet1e52
  Sand solsäng från Ethimo med en klassisk design med justerbart ryggstöd perfekt för uteplatsen eller terrassen. Solsängen är tillverkad av högkvalitativ teak med ett hållbart, vattentåligt Ethitex tyg och har fyra ben med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Bra att veta om Sand solsäng - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, hållbara materialet.- Finns även som solsäng i teak.- Vikt: 20,5 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng Med Dyna / - Solstolar & Solsängar Teak Vit

  ethimo sand solsäng med dyna / - solstolar & solsängar teak vit
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design i teak med en bekväm dyna i akryl, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd och flera positioner. Den har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Om solsängen från Ethimo - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Stilren dyna med avtagbar klädsel perfekt för utomhusbruk.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Dyna ingår.- Vikt: 25 kg. Skötselråd för solsängen - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Ribot Soffbord 50x50 Cm - Soffbord utomhus Teak

  ethimo ribot soffbord 50x50 cm - soffbord utomhus teak
  Soffbordet från Ethimo har en solid design i teak med en varm känsla och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Om soffbordet från Ethimo - Ribot uppskattas för de stilrena, raka linjerna och den solida designen.- Kombinera soffbordet med matchande Ribot loungestolar från Ethimo.- Finns även som matbord.- Vikt: 6 kg. Skötselråd för soffbordet - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits - Bänkar Teak Pickled Teak

  ethimo costes soffa 3-sits - bänkar teak pickled teak
  Soffan från Ethimo har en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffan från Ethimo- Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Skötselråd för soffan- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Natural White - Dynor Kallskum Naturvit

  ethimo costes dyna till solsäng natural white - dynor kallskum naturvit
  Dynan från Ethimo har en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo - Solsäng ingår inte.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Skötselråd för dynan - Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Svart

  ethimo sand dyna till solsäng - dynor kallskum svart
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Kilt Square Soffbord 65x65 Cm - Soffbord utomhus Teak Pickled Teak

  ethimo kilt square soffbord 65x65 cm - soffbord utomhus teak pickled teak
  Soffbordet från Ethimo är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en solid design i vacker teak med en stilren, tidlös look. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcello Ziliani. Om soffbordet från Ethimo- Det här soffbordet är en del av Ethimos kollektion Kilt.- Kilt Square uppskattas för den solida designen och det lättskötta materialet.- Soffbordet kommer i olika färger.- Storlek: 65x65 cm.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm - Soffbord utomhus Teak Pickled Teak

  ethimo costes matbord 100x60 cm - soffbord utomhus teak pickled teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Allaperto Nautic Loungestol - Fåtöljer Teak Grå

  ethimo allaperto nautic loungestol - fåtöljer teak grå
  Loungestolen från Ethimo har en klassisk design i teak med fiskbensmönstrad sits i rep för en sofistikerad och elegant touch perfekt till balkongen och för trädgården. Den är FSC-certifierad och har fyra ben i aluminium. Den har ett något bakåtlutande ryggstöd för extra komfort. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Produkten tål utomhusmiljö. Om loungestolen från Ethimo- Från serien Allaperto Nautic.- Tillverkad av teak.- Vävd sits.- Rep i vattenavvisande polypropen.- Fiskbensmönstrat mönster.- Ben i aluminium.- Kombinera loungestolen med utomhusmöbler från Ethimo.- Bredd: 790 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Sittdjup: 800 mm.- Sitthöjd: 360 mm.- Certifiering: FSC.- Perfekt för utomhusbruk.- Vikt: 14 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm Pickled - Soffbord utomhus Teak Pickled Teak - COTCRM1T5

  ethimo costes matbord 100x60 cm pickled - soffbord utomhus teak pickled teak - cotcrm1t5
  Costes soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffbord - Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm - Soffbord utomhus Teak Pickled Teak

  ethimo costes soffbord 120x80 cm - soffbord utomhus teak pickled teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak Pickled Teak

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak pickled teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo- Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Smart Sidobord Warm White - Sidobord & Småbord Aluminium Vit

  ethimo smart sidobord warm white - sidobord & småbord aluminium vit
  Sidobordet från Ethimo har en elegant design med en pulverlackerad, matt finish perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Om sidobordet från Ethimo- Smart uppskattas för den stilrena designen och det lättskötta materialet.- Gjort av aluminium.- Matt finish.- Kombinera sidobordet med Infinity modulära soffor från Ethimo. Skötselråd för sidobordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Ribot Soffbord 50x50 Cm - Soffbord utomhus Teak - RBTCQT1

  ethimo ribot soffbord 50x50 cm - soffbord utomhus teak - rbtcqt1
  Ribot soffbord från Ethimo med en solid design i teak med en varm känsla och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Bra att veta om Ribot soffbord - Ribot uppskattas för de stilrena, raka linjerna och den solida designen.- Kombinera soffbordet med matchande Ribot loungestolar från Ethimo.- Finns även som matbord.- Vikt: 6 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits Pickled - Bänkar Teak Pickled Teak - COD3T5

  ethimo costes soffa 3-sits pickled - bänkar teak pickled teak - cod3t5
  Costes soffa från Ethimo med en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffa - Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Hur bör du ta hand om soffan?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Bänkar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng Svart - Dynor Kallskum Svart - SDCULEAW28

  ethimo sand dyna till solsäng svart - dynor kallskum svart - sdculeaw28
  Sand dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Sand dyna - Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Svart Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Smart Sidobord Warm White - Sidobord & Småbord Aluminium Vit - SMTCRD43

  ethimo smart sidobord warm white - sidobord & småbord aluminium vit - smtcrd43
  Smart sidobord från Ethimo med en elegant design med en pulverlackerad, matt finish perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Smart sidobord - Smart uppskattas för den stilrena designen och det lättskötta materialet.- Gjort av aluminium.- Matt finish.- Kombinera sidobordet med Infinity modulära soffor från Ethimo. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Sidobord & Småbord i Aluminium från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng Med Dyna Pickled / Nature Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå - 309554+309556

  ethimo costes solsäng med dyna pickled / nature grey - solstolar & solsängar teak grå - 309554+309556
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak och en medföljande dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Stilren dyna för bästa komfort.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Dyna ingår.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Kilt Square Soffbord 65x65 Cm Pickled - Soffbord utomhus Teak Pickled Teak - KITCQT5

  ethimo kilt square soffbord 65x65 cm pickled - soffbord utomhus teak pickled teak - kitcqt5
  Kilt Square soffbord från Ethimo med en solid design i vacker teak med en stilren, tidlös look. Bordet är perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcello Ziliani. Bra att veta om Kilt Square soffbord - Det här soffbordet är en del av Ethimos kollektion Kilt.- Kilt Square uppskattas för den solida designen och det lättskötta materialet.- Soffbordet kommer i olika färger.- Storlek: 65x65 cm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Pickled Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm Pickled - Soffbord utomhus Teak Pickled Teak - COTCRM2T5

  ethimo costes soffbord 120x80 cm pickled - soffbord utomhus teak pickled teak - cotcrm2t5
  Costes XL soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes XL soffbord - Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Soffbord utomhus i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Solsäng Med Dyna Warm White / Vit - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit - 309600+309601

  ethimo infinity solsäng med dyna warm white / vit - solstolar & solsängar aluminium vit - 309600+309601
  Infinity solsäng från Ethimo med en stilren dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber och två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Bra att veta om Infinity solsäng - Klassisk design med vattentåliga material.- Akryl dyna med en avtagbar klädsel perfekt för utomhusbruk.- Bekvämt ryggstöd med justerbar position.- Två ben baktill med hjul under.- Dyna ingår.- Vikt: 17 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Nature Grey

  ethimo costes dyna till solsäng - dynor kallskum nature grey
  Dynan från Ethimo har en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo - Solsäng ingår inte.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Skötselråd för dynan - Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak

  ethimo sand solsäng - solstolar & solsängar teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd. Den har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Om solsängen från Ethimo- Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Kombinera solsängen med en matchande Sand stolsdyna från Ethimo.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 25 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Grå

  ethimo sand dyna till solsäng - dynor kallskum grå
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Solstolar & Solsängar Teak Elfenben

  ethimo elle solstol / akryl ivory - solstolar & solsängar teak elfenben
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Clay Sidobord Fyrkantigt 45x45 Cm - Sidobord & Småbord Teak - CYTCQT1

  ethimo clay sidobord fyrkantigt 45x45 cm - sidobord & småbord teak - cytcqt1
  Clay sidobord från Ethimo med en stilren design i teak med en fyrkantig bordsskiva och en kompakt storlek, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bra att veta om Clay sidobord - Clay uppskattas för den kompakta designen och det stilrena uttrycket.- Kombinera sidobordet med matchande solstolar i teak från Ethimo.- Höjd: 420 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Sidobord & Småbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Solsäng Nature White - Dynor Akryl Naturvit

  ethimo infinity dyna till solsäng nature white - dynor akryl naturvit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Om dynan från Ethimo- Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med Infinity solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo- Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Kilt Soffbord 65x65 Cm - Soffbord utomhus Teak

  ethimo kilt soffbord 65x65 cm - soffbord utomhus teak
  Soffbordet från Ethimo är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en solid design i vacker teak med en stilren, tidlös look. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcello Ziliani. Om soffbordet från Ethimo- Det här soffbordet är en del av Ethimos kollektion Kilt.- Kilt Square uppskattas för den solida designen och det lättskötta materialet.- Soffbordet kommer i olika färger.- Storlek: 65x65 cm.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Clay Sidobord Fyrkantigt 45x45 Cm - Sidobord & Småbord Teak

  ethimo clay sidobord fyrkantigt 45x45 cm - sidobord & småbord teak
  Sidobordet från Ethimo har en stilren design i teak med en fyrkantig bordsskiva och en kompakt storlek, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om sidobordet från Ethimo - Clay uppskattas för den kompakta designen och det stilrena uttrycket.- Kombinera sidobordet med matchande solstolar i teak från Ethimo.- Höjd: 420 mm. Skötselråd för sidobordet - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Solsäng Med Dyna / Nature Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå - 309553+309556

  ethimo costes solsäng med dyna / nature grey - solstolar & solsängar teak grå - 309553+309556
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak och en medföljande dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Stilren dyna för bästa komfort.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Dyna ingår.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen? - Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Ribot Fotpall - Barstolar & Pallar Teak

  ethimo ribot fotpall - barstolar & pallar teak
  Fotpallen från Ethimo har en solid design i teak med en bekväm lutningsvinkel och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Fotpallen har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Om fotpallen från Ethimo - Ribot uppskattas för den bekväma funktionen och den solida designen.- Kombinera fotpallen med en matchande Ribot loungestol från Ethimo.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Vikt: 4 kg. Skötselråd för fotpallen - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Solsäng Med Dyna / Nature Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå

  ethimo costes solsäng med dyna / nature grey - solstolar & solsängar teak grå
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak och en medföljande dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Stilren dyna för bästa komfort.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Dyna ingår.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen - Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Solsäng Med Dyna Warm White / - Solstolar & Solsängar Aluminium Vit

  ethimo infinity solsäng med dyna warm white / - solstolar & solsängar aluminium vit
  Solsängen från Ethimo har en stilren dyna i akryl för extra komfort. Perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber. Den har två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet och ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Om solsängen från Ethimo - Klassisk design med vattentåliga material.- Akryl dyna med en avtagbar klädsel perfekt för utomhusbruk.- Bekvämt ryggstöd med justerbar position.- Två ben baktill med hjul under.- Dyna ingår.- Vikt: 17 kg. Skötselråd för solsängen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Ribot Fotpall - Barstolar & Pallar Teak - RBFST1

  ethimo ribot fotpall - barstolar & pallar teak - rbfst1
  Ribot fotpall från Ethimo med en solid design i teak med en bekväm lutningsvinkel och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Fotpallen har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Bra att veta om Ribot fotpall - Ribot uppskattas för den bekväma funktionen och den solida designen.- Kombinera fotpallen med en matchande Ribot loungestol från Ethimo.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Vikt: 4 kg. Hur bör du ta hand om fotpallen? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Barstolar & Pallar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Smart Sidobord Warm Grey - Sidobord & Småbord Aluminium Grå - SMTCRD44

  ethimo smart sidobord warm grey - sidobord & småbord aluminium grå - smtcrd44
  Smart sidobord från Ethimo med en elegant design med en pulverlackerad, matt finish perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Smart sidobord - Smart uppskattas för den stilrena designen och det lättskötta materialet.- Gjort av aluminium.- Matt finish.- Kombinera sidobordet med Infinity modulära soffor från Ethimo. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Sidobord & Småbord i Aluminium från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits - Bänkar Teak - COD3T1

  ethimo costes soffa 3-sits - bänkar teak - cod3t1
  Costes soffa från Ethimo med en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffa - Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Hur bör du ta hand om soffan?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Bänkar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Smart Sidobord Warm Grey - Sidobord & Småbord Aluminium Grå

  ethimo smart sidobord warm grey - sidobord & småbord aluminium grå
  Sidobordet från Ethimo har en elegant design med en pulverlackerad, matt finish perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Om sidobordet från Ethimo- Smart uppskattas för den stilrena designen och det lättskötta materialet.- Gjort av aluminium.- Matt finish.- Kombinera sidobordet med Infinity modulära soffor från Ethimo. Skötselråd för sidobordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Sidobord & Småbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm - Soffbord utomhus Teak

  ethimo costes soffbord 120x80 cm - soffbord utomhus teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits - Bänkar Teak

  ethimo costes soffa 3-sits - bänkar teak
  Soffan från Ethimo har en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffan från Ethimo- Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Skötselråd för soffan- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm - Soffbord utomhus Teak

  ethimo costes matbord 100x60 cm - soffbord utomhus teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.