Möbler
www.mobel.se

Ethimo möbler

 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Nature Grey - Dynor Kallskum Nature Grey - COCULEAW24

  ethimo costes dyna till solsäng nature grey - dynor kallskum nature grey - coculeaw24
  Costes dyna till solsäng från Ethimo med en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Costes solsäng-dyna - Solstol säljs separat.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om dynan? - Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Nature Grey Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng Pickled - Solstolar & Solsängar Teak Pickled Teak - COLET5

  ethimo costes solsäng pickled - solstolar & solsängar teak pickled teak - colet5
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Solstolar & Solsängar Teak Elfenben - ELSRT1A1

  ethimo elle solstol / akryl ivory - solstolar & solsängar teak elfenben - elsrt1a1
  Elle Solstol från Ethimo med en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Elle Solstol - Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om Solstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Elfenben Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - COLET1

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak - colet1
  Costes solsäng från Ethimo med en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes solsäng - Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 22 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng Grå - Dynor Kallskum Grå - SDCULEAW24

  ethimo sand dyna till solsäng grå - dynor kallskum grå - sdculeaw24
  Sand dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Sand dyna - Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Grå Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Svart - Dynor Kallskum Svart - COCULEAW28

  ethimo costes dyna till solsäng svart - dynor kallskum svart - coculeaw28
  Costes dyna till solsäng från Ethimo med en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Costes solsäng-dyna - Solstol säljs separat.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om dynan? - Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Svart Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng Vit - Dynor Kallskum Vit - SDCULEAW25

  ethimo sand dyna till solsäng vit - dynor kallskum vit - sdculeaw25
  Sand dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Sand dyna - Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Vit Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Solsäng Nature White - Dynor Akryl Naturvit - IFCULEAW25

  ethimo infinity dyna till solsäng nature white - dynor akryl naturvit - ifculeaw25
  Infinity dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Bra att veta om Infinity dyna - Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med Infinity solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Modulär Soffa / Dagbädd Vänster Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit - IFDMDSD43W23

  ethimo infinity modulär soffa / dagbädd vänster warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit - ifdmdsd43w23
  Infinity XL modulär soffa från Ethimo med en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är perfekt för utomhusbruk och gjord av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Bra att veta om Infinity XL modulär soffa - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte. Hur bör du ta hand om modulära soffan?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Naturvit Trädgårdssoffor & Bänkar i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - COTCRM2T1

  ethimo costes soffbord 120x80 cm - soffbord & avlastningsbord teak - cotcrm2t1
  Costes XL soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes XL soffbord - Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng / Dove Grey Ethitex - Solstolar & Solsängar Teak Grå

  ethimo sand solsäng / dove grey ethitex - solstolar & solsängar teak grå
  Solsängen från Ethimo har en klassisk design med justerbart ryggstöd perfekt för uteplatsen eller terrassen. Solsängen är tillverkad av högkvalitativ teak med ett hållbart, vattentåligt Ethitex tyg. Den har fyra ben med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Om solsängen från Ethimo- Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, hållbara materialet.- Finns även som solsäng i teak.- Vikt: 20,5 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Dagbädd Höger Vit - Dynor Akryl Naturvit - IFCUDMDDAW25

  ethimo infinity dyna till dagbädd höger vit - dynor akryl naturvit - ifcudmddaw25
  Infinity dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Bra att veta om Infinity dyna - Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med matchande Infinity modul från Ethimo.- Modulär soffa säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Modulär Soffa / Dagbädd Höger Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit - IFDMDDD43W23

  ethimo infinity modulär soffa / dagbädd höger warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit - ifdmddd43w23
  Infinity XL modulär soffa från Ethimo med en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är perfekt för utomhusbruk och gjord av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Bra att veta om Infinity XL modulär soffa - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte. Hur bör du ta hand om modulära soffan?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Naturvit Trädgårdssoffor & Bänkar i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Natural White - Dynor Kallskum Naturvit - COCULEAW25

  ethimo costes dyna till solsäng natural white - dynor kallskum naturvit - coculeaw25
  Costes dyna till solsäng från Ethimo med en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Costes solsäng-dyna - Solstol säljs separat.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om dynan? - Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Solsäng Warm White / Lightwick - Solstolar & Solsängar Aluminium Naturvit - IFLED43W23

  ethimo infinity solsäng warm white / lightwick - solstolar & solsängar aluminium naturvit - ifled43w23
  Infinity solsäng från Ethimo med en klassisk design perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber och två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Bra att veta om Infinity solsäng - Tidlös design med vattentåliga material.- Bekvämt ryggstöd med justerbara lägen.- Två ben baktill med hjul under.- Vikt: 17 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Naturvit Solstolar & Solsängar i Aluminium från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Kilt Soffbord 65x65 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - KITCQT1

  ethimo kilt soffbord 65x65 cm - soffbord & avlastningsbord teak - kitcqt1
  Kilt Square soffbord från Ethimo med en solid design i vacker teak med en stilren, tidlös look. Bordet är perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcello Ziliani. Bra att veta om Kilt Square soffbord - Det här soffbordet är en del av Ethimos kollektion Kilt.- Kilt Square uppskattas för den solida designen och det lättskötta materialet.- Soffbordet kommer i olika färger.- Storlek: 65x65 cm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak - SDLET1

  ethimo sand solsäng - solstolar & solsängar teak - sdlet1
  Sand solsäng från Ethimo med en tidlös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd och har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Bra att veta om Sand solsäng - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Kombinera solsängen med en matchande Sand stolsdyna från Ethimo.- Stolsdyna säljs separat.- Vikt: 25 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Dove Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå - ELSRT1A12

  ethimo elle solstol / akryl dove grey - solstolar & solsängar teak grå - elsrt1a12
  Elle Solstol från Ethimo med en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Elle Solstol - Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om Solstolen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Sand Solsäng / Dove Grey Ethitex - Solstolar & Solsängar Teak Grå - SDLET1E52

  ethimo sand solsäng / dove grey ethitex - solstolar & solsängar teak grå - sdlet1e52
  Sand solsäng från Ethimo med en klassisk design med justerbart ryggstöd perfekt för uteplatsen eller terrassen. Solsängen är tillverkad av högkvalitativ teak med ett hållbart, vattentåligt Ethitex tyg och har fyra ben med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Bra att veta om Sand solsäng - Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, hållbara materialet.- Finns även som solsäng i teak.- Vikt: 20,5 kg. Hur bör du ta hand om solsängen?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Solstolar & Solsängar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak Pickled Teak

  ethimo costes soffbord 120x80 cm - soffbord & avlastningsbord teak pickled teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak Pickled Teak

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak pickled teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo- Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Vit

  ethimo sand dyna till solsäng - dynor kallskum vit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Ribot Soffbord 50x50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  ethimo ribot soffbord 50x50 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Soffbordet från Ethimo har en solid design i teak med en varm känsla och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Om soffbordet från Ethimo - Ribot uppskattas för de stilrena, raka linjerna och den solida designen.- Kombinera soffbordet med matchande Ribot loungestolar från Ethimo.- Finns även som matbord.- Vikt: 6 kg. Skötselråd för soffbordet - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Modulär Soffa / Dagbädd Höger Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit

  ethimo infinity modulär soffa / dagbädd höger warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit
  Modulära soffan från Ethimo är perfekt för utomhusbruk och har en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är tillverkad av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om modulära soffan från Ethimo - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för modulära soffan - Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Kilt Soffbord 65x65 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  ethimo kilt soffbord 65x65 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Soffbordet från Ethimo är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en solid design i vacker teak med en stilren, tidlös look. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcello Ziliani. Om soffbordet från Ethimo- Det här soffbordet är en del av Ethimos kollektion Kilt.- Kilt Square uppskattas för den solida designen och det lättskötta materialet.- Soffbordet kommer i olika färger.- Storlek: 65x65 cm.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak Pickled Teak

  ethimo costes matbord 100x60 cm - soffbord & avlastningsbord teak pickled teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Modulär Soffa / Dagbädd Vänster Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit

  ethimo infinity modulär soffa / dagbädd vänster warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit
  Modulära soffan från Ethimo är perfekt för utomhusbruk och har en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är tillverkad av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om modulära soffan från Ethimo - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för modulära soffan - Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak

  ethimo costes solsäng - solstolar & solsängar teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo- Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Ribot Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Teak

  ethimo ribot fotpall - trädgårdspallar och barstolar teak
  Fotpallen från Ethimo har en solid design i teak med en bekväm lutningsvinkel och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Fotpallen har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Om fotpallen från Ethimo - Ribot uppskattas för den bekväma funktionen och den solida designen.- Kombinera fotpallen med en matchande Ribot loungestol från Ethimo.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Vikt: 4 kg. Skötselråd för fotpallen - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Xl Modulär Soffa / Hörn Höger Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit

  ethimo infinity xl modulär soffa / hörn höger warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit
  Modulära soffan från Ethimo är perfekt för utomhusbruk och har en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är tillverkad av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om modulära soffan från Ethimo - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för modulära soffan - Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Svart

  ethimo sand dyna till solsäng - dynor kallskum svart
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Xl Modulär Soffa / Soffdel Hörn Vänster Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit

  ethimo infinity xl modulär soffa / soffdel hörn vänster warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit
  Modulära soffan från Ethimo är perfekt för utomhusbruk och har en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är tillverkad av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om modulära soffan från Ethimo - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för modulära soffan - Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Allaperto Nautic Loungestol - Fåtöljer Teak Grå

  ethimo allaperto nautic loungestol - fåtöljer teak grå
  Loungestolen från Ethimo har en klassisk design i teak med fiskbensmönstrad sits i rep för en sofistikerad och elegant touch perfekt till balkongen och för trädgården. Den är FSC-certifierad och har fyra ben i aluminium. Den har ett något bakåtlutande ryggstöd för extra komfort. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Produkten tål utomhusmiljö. Om loungestolen från Ethimo- Från serien Allaperto Nautic.- Tillverkad av teak.- Vävd sits.- Rep i vattenavvisande polypropen.- Fiskbensmönstrat mönster.- Ben i aluminium.- Kombinera loungestolen med utomhusmöbler från Ethimo.- Bredd: 790 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Sittdjup: 800 mm.- Sitthöjd: 360 mm.- Certifiering: FSC.- Perfekt för utomhusbruk.- Vikt: 14 kg. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethimo Kilt Square Soffbord 65x65 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak Pickled Teak

  ethimo kilt square soffbord 65x65 cm - soffbord & avlastningsbord teak pickled teak
  Soffbordet från Ethimo är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en solid design i vacker teak med en stilren, tidlös look. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcello Ziliani. Om soffbordet från Ethimo- Det här soffbordet är en del av Ethimos kollektion Kilt.- Kilt Square uppskattas för den solida designen och det lättskötta materialet.- Soffbordet kommer i olika färger.- Storlek: 65x65 cm.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  ethimo costes soffbord 120x80 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Solsäng Warm White / Lightwick - Solstolar & Solsängar Aluminium Naturvit

  ethimo infinity solsäng warm white / lightwick - solstolar & solsängar aluminium naturvit
  Solsängen från Ethimo har en klassisk design perfekt för trädgården och perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stomme i aluminium med bekvämt Lightwick konstgjord fiber. Den har två ben med hjul baktill för att enkelt flytta runt i hemmet och ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Om solsängen från Ethimo- Tidlös design med vattentåliga material.- Bekvämt ryggstöd med justerbara lägen.- Två ben baktill med hjul under.- Vikt: 17 kg. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak

  ethimo costes soffa 3-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak
  Soffan från Ethimo har en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffan från Ethimo- Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Skötselråd för soffan- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Clay Sidobord Fyrkantigt 45x45 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  ethimo clay sidobord fyrkantigt 45x45 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Sidobordet från Ethimo har en stilren design i teak med en fyrkantig bordsskiva och en kompakt storlek, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om sidobordet från Ethimo - Clay uppskattas för den kompakta designen och det stilrena uttrycket.- Kombinera sidobordet med matchande solstolar i teak från Ethimo.- Höjd: 420 mm. Skötselråd för sidobordet - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Dagbädd Vänster Vit - Dynor Akryl Naturvit

  ethimo infinity dyna till dagbädd vänster vit - dynor akryl naturvit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Om dynan från Ethimo- Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med matchande Infinity modul från Ethimo.- Modulär soffa ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Pickled Teak

  ethimo costes soffa 3-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak pickled teak
  Soffan från Ethimo har en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffan från Ethimo- Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Skötselråd för soffan- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  ethimo costes matbord 100x60 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Soffbordet från Ethimo har en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Om soffbordet från Ethimo- Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Xl Modulär Soffa / Central Modul Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit

  ethimo infinity xl modulär soffa / central modul warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit
  Modulära soffan från Ethimo är perfekt för utomhusbruk och har en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är tillverkad av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om modulära soffan från Ethimo - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för modulära soffan - Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Shoppa Trädgårdssoffor & Bänkar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits Pickled - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak Pickled Teak - COD3T5

  ethimo costes soffa 3-sits pickled - trädgårdssoffor & bänkar teak pickled teak - cod3t5
  Costes soffa från Ethimo med en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffa - Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Hur bör du ta hand om soffan?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Nature Grey

  ethimo costes dyna till solsäng - dynor kallskum nature grey
  Dynan från Ethimo har en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo - Solsäng ingår inte.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Skötselråd för dynan - Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Solsäng - Solstolar & Solsängar Teak

  ethimo sand solsäng - solstolar & solsängar teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av högkvalitativ teak med ett justerbart ryggstöd. Den har ben baktill med hjul under för att enkelt flytta runt i hemmet. Om solsängen från Ethimo- Sand uppskattas för den klassiska designen och det lättskötta, högkvalitativa materialet.- Kombinera solsängen med en matchande Sand stolsdyna från Ethimo.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 25 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Grå

  ethimo sand dyna till solsäng - dynor kallskum grå
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Solstolar & Solsängar Teak Elfenben

  ethimo elle solstol / akryl ivory - solstolar & solsängar teak elfenben
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Dove Grey - Solstolar & Solsängar Teak Grå

  ethimo elle solstol / akryl dove grey - solstolar & solsängar teak grå
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - COTCRM1T1

  ethimo costes matbord 100x60 cm - soffbord & avlastningsbord teak - cotcrm1t1
  Costes soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffbord - Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Matbord 100x60 Cm Pickled - Soffbord & Avlastningsbord Teak Pickled Teak - COTCRM1T5

  ethimo costes matbord 100x60 cm pickled - soffbord & avlastningsbord teak pickled teak - cotcrm1t5
  Costes soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffbord - Costes uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett stort 120x80 cm soffbord.- Vikt: 11 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffa 3-sits - Trädgårdssoffor & Bänkar Teak - COD3T1

  ethimo costes soffa 3-sits - trädgårdssoffor & bänkar teak - cod3t1
  Costes soffa från Ethimo med en stilren design med ett elegant uttryck i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes soffa - Costes uppskattas för det hållbara, naturliga materialet och den rustika designen.- Kombinera soffan med ett Costes soffbord från Ethimo.- Kombinera soffan med Costes loungestolar från Ethimo.- Stolsdynor ingår inte.- Storlek: 180x80 cm.- Vikt: 48 kg. Hur bör du ta hand om soffan?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Trädgårdssoffor & Bänkar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Allaperto Nautic Loungestol - Fåtöljer Teak Grå - AAPLS51T1RFG

  ethimo allaperto nautic loungestol - fåtöljer teak grå - aapls51t1rfg
  Tidlös loungestol i teak och rep med ett vävt fiskbensmönster som aldrig går ur tiden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Ben i aluminium. Ryggstöd med en bekväm lutningsvinkel för bästa komfort. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Går att använda både inom- och utomhus. Produkten tål utomhusmiljö. Bra att veta om Allaperto Nautic loungestol - Ingår i serien Allaperto Nautic.- Tillverkad av teak.- Vävd sits.- Rep i vattenavvisande polypropen.- Fiskbensmönstrat mönster.- Ben i aluminium.- Kombinera loungestolen med utomhusmöbler från Ethimo.- Bredd: 790 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Sittdjup: 800 mm.- Sitthöjd: 360 mm.- Certifierad enligt: FSC.- Perfekt för utomhusbruk.- Vikt: 14 kg. Vi har valt ut Grå Fåtöljer i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Clay Sidobord Fyrkantigt 45x45 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - CYTCQT1

  ethimo clay sidobord fyrkantigt 45x45 cm - soffbord & avlastningsbord teak - cytcqt1
  Clay sidobord från Ethimo med en stilren design i teak med en fyrkantig bordsskiva och en kompakt storlek, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bra att veta om Clay sidobord - Clay uppskattas för den kompakta designen och det stilrena uttrycket.- Kombinera sidobordet med matchande solstolar i teak från Ethimo.- Höjd: 420 mm. Hur bör du ta hand om sidobordet? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Ribot Soffbord 50x50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak - RBTCQT1

  ethimo ribot soffbord 50x50 cm - soffbord & avlastningsbord teak - rbtcqt1
  Ribot soffbord från Ethimo med en solid design i teak med en varm känsla och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Bra att veta om Ribot soffbord - Ribot uppskattas för de stilrena, raka linjerna och den solida designen.- Kombinera soffbordet med matchande Ribot loungestolar från Ethimo.- Finns även som matbord.- Vikt: 6 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Dagbädd Höger Vit - Dynor Akryl Naturvit

  ethimo infinity dyna till dagbädd höger vit - dynor akryl naturvit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Om dynan från Ethimo- Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med matchande Infinity modul från Ethimo.- Modulär soffa ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Sand Dyna Till Solsäng Svart - Dynor Kallskum Svart - SDCULEAW28

  ethimo sand dyna till solsäng svart - dynor kallskum svart - sdculeaw28
  Sand dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Sand dyna - Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Dynan kommer i olika färger.- Kombinera dynan med Sand solsäng från Ethimo.- Solsäng säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Svart Dynor i Kallskum från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Xl Modulär Soffa / Central Modul Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit - IFDMCM2D43W23

  ethimo infinity xl modulär soffa / central modul warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit - ifdmcm2d43w23
  Infinity XL modulär soffa från Ethimo med en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är perfekt för utomhusbruk och gjord av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Bra att veta om Infinity XL modulär soffa - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte. Hur bör du ta hand om modulära soffan?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Naturvit Trädgårdssoffor & Bänkar i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Soffbord 120x80 Cm Pickled - Soffbord & Avlastningsbord Teak Pickled Teak - COTCRM2T5

  ethimo costes soffbord 120x80 cm pickled - soffbord & avlastningsbord teak pickled teak - cotcrm2t5
  Costes XL soffbord från Ethimo med en rektangulär bordsskiva perfekt för uteplatsen eller terrassen. Bordet har en rustik, stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Formgiven av Ethimo studio. Bra att veta om Costes XL soffbord - Costes XL uppskattas för den vackra bordsskivan och den rustika designen.- Kombinera soffbordet med matchande Costes möbler från Ethimo.- Finns även som ett mindre 100x60 cm soffbord.- Vikt: 20 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Pickled Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Kilt Square Soffbord 65x65 Cm Pickled - Soffbord & Avlastningsbord Teak Pickled Teak - KITCQT5

  ethimo kilt square soffbord 65x65 cm pickled - soffbord & avlastningsbord teak pickled teak - kitcqt5
  Kilt Square soffbord från Ethimo med en solid design i vacker teak med en stilren, tidlös look. Bordet är perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marcello Ziliani. Bra att veta om Kilt Square soffbord - Det här soffbordet är en del av Ethimos kollektion Kilt.- Kilt Square uppskattas för den solida designen och det lättskötta materialet.- Soffbordet kommer i olika färger.- Storlek: 65x65 cm.- Vikt: 7 kg. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Vi har valt ut Pickled Teak Soffbord & Avlastningsbord i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Xl Modulär Soffa / Soffdel Hörn Vänster Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit - IFDMFSD43W23

  ethimo infinity xl modulär soffa / soffdel hörn vänster warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit - ifdmfsd43w23
  Infinity XL modulär soffa från Ethimo med en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är perfekt för utomhusbruk och gjord av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Bra att veta om Infinity XL modulär soffa - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte. Hur bör du ta hand om modulära soffan?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Naturvit Trädgårdssoffor & Bänkar i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Xl Modulär Soffa / Hörn Höger Warm White - Trädgårdssoffor & Bänkar Akryl Naturvit - IFDMFDD43W23

  ethimo infinity xl modulär soffa / hörn höger warm white - trädgårdssoffor & bänkar akryl naturvit - ifdmfdd43w23
  Infinity XL modulär soffa från Ethimo med en modulär design med hörn, dagbädd och en central del. Soffan är perfekt för utomhusbruk och gjord av hållbart fibermaterial med ett assymetriskt mönster och en lättviktig ram i aluminium. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Bra att veta om Infinity XL modulär soffa - Modulär funktion med flera kombinationer.- Stilrent utseende med ett lättviktigt, vattentåligt material.- Kombinera modulära soffan med modulära Infinity delar från Ethimo.- Dynor ingår inte. Hur bör du ta hand om modulära soffan?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Naturvit Trädgårdssoffor & Bänkar i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Ribot Fotpall - Trädgårdspallar och barstolar Teak - RBFST1

  ethimo ribot fotpall - trädgårdspallar och barstolar teak - rbfst1
  Ribot fotpall från Ethimo med en solid design i teak med en bekväm lutningsvinkel och en minimalistisk look, perfekt för uteplatsen eller terrassen. Fotpallen har ett stilrent utseende med raka linjer perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgiven av Marc Sadler. Bra att veta om Ribot fotpall - Ribot uppskattas för den bekväma funktionen och den solida designen.- Kombinera fotpallen med en matchande Ribot loungestol från Ethimo.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Vikt: 4 kg. Hur bör du ta hand om fotpallen? - Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Teak Trädgårdspallar och barstolar i Teak från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Dagbädd Vänster Vit - Dynor Akryl Naturvit - IFCUDMDSAW25

  ethimo infinity dyna till dagbädd vänster vit - dynor akryl naturvit - ifcudmdsaw25
  Infinity dyna från Ethimo med ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Bra att veta om Infinity dyna - Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med matchande Infinity modul från Ethimo.- Modulär soffa säljs separat. Hur bör du ta hand om dynan?- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Vi har valt ut Naturvit Dynor i Akryl från Ethimo med stor omsorg.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng - Dynor Kallskum Svart

  ethimo costes dyna till solsäng - dynor kallskum svart
  Dynan från Ethimo har en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo - Solsäng ingår inte.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Skötselråd för dynan - Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Dyna Till Solsäng Natural White - Dynor Kallskum Naturvit

  ethimo costes dyna till solsäng natural white - dynor kallskum naturvit
  Dynan från Ethimo har en stilren design perfekt för utomhusbruk. Den har en vädertålig klädsel i akryl med en mjuk fyllning i kallskum för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Ethimo - Solsäng ingår inte.- Perfekt för utomhusbruk.- Kombinera dynan med Costes solstol från Ethimo.- Dynan kommer i olika färger. Skötselråd för dynan - Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.
 • Ethimo Infinity Dyna Till Solsäng Nature White - Dynor Akryl Naturvit

  ethimo infinity dyna till solsäng nature white - dynor akryl naturvit
  Dynan från Ethimo har ett stilrent yttertyg i uv-skyddad, vattentät akryl med en bekväm fyllning i kallskum för extra komfort. Om dynan från Ethimo- Från kollektionen Infinity.- Uv-skyddat, vattentätt yttertyg i akryl.- Bekväm fyllning i kallskum.- Kombinera dynan med Infinity solsäng från Ethimo.- Solsäng ingår inte. Skötselråd för dynan- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Skonsam tvätt 30°C.- Strykes ej.- Kemtvättas ej.- Tål ej blekning. Shoppa Dynor och mer Utomhustextilier hos Royal Design.