Möbler
www.mobel.se

Englesson möbler

Englessons möbler utmärker sig genom en blandning av stilrenhet, klassisk design och moderna inslag. Flera av deras möbler, som Square soffbord och konsolbord, har en elegant, tidlös design med industriell känsla.

 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm Svart/svart Ek - Soffbord Ekfanér Svart Ek - 4566EB

  englesson square soffbord ø93x40 cm svart/svart ek - soffbord ekfanér svart ek - 4566eb
  Square soffbord från Englesson med en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet är perfekt för alla hem och har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material och en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Avlastningsbord 130x34x80 Grå - Sidobord & Avlastningsbord Furu Grå - 515G2

  englesson stockholm 2.0 avlastningsbord 130x34x80 grå - sidobord & avlastningsbord furu grå - 515g2
  Stockholm 2.0 Avlastningsbord är ett smäckert bord i en klassisk design med rena linjer och med en bra avställningsyta. Bordet har smala ben och lådfronterna har ringhandtag i mattkrom. Det är tillverkat av massiv furu samt MDF och sedan handmålat med vattenbaserad miljövänlig färg. Kombinera gärna detta bord med andra produkter i samma serie så som vitrinskåp, matbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Skivan undertill tål ca 6 kg Vi har valt ut Grå Sidobord & Avlastningsbord i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 99x34x124 - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 99x34x124 - skåp & vitrinskåp furu grå
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp för ett komplett skåp. I serien finns även matbord, stolar och avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 142x45x89 Whitewash - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash - 512WW2

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 142x45x89 whitewash - skåp & vitrinskåp furu whitewash - 512ww2
  Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp av Englesson är ett gediget skåp med skandinaviskt formspråk. Det är tillverkat enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Dörrarna har vackra speglar med ringhandtag i mattkrom. Den finns i tre färger så som vitt, svart och grått. De är tillverkade i i furu och MDF samt handmålade. Komplettera gärna med vitrin/överdel för att få ett komplett vitrinskåp. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Whitewash Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Avlastningsbord 130x34x80 - Sidobord & Avlastningsbord Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 avlastningsbord 130x34x80 - sidobord & avlastningsbord furu svart
  Stockholm 2.0 Avlastningsbord är ett vackert och sobert bord i en klassisk skandinavisk stil.Bordet är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Lådfronterna har traditionella ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna detta bord med andra produkter i samma serie så som vitrinskåp, matbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek

  englesson sirius soffbord ø120x38 black oak - soffbord ek svart ek
  Sirius Soffbord ø120x38 är ett stilrent och gediget bord av hög kvalitet.Det finns i tre olika utfäranden: Vit, Oljad ek och Mörk ek. Den vita är gjord av bok och glas och de andra i massiv ek samt glas.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Placera inte möbeln nära ett element eller i direkt solljus. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk2 Vivaro Orange 61 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Orange - 5153-2-BEN CHROME-61

  englesson mind divan pk2 vivaro orange 61 - hörnsoffor & divansoffor sammet orange - 5153-2-ben chrome-61
  Mind Divan är en minimalistisk divan i skandinavisk stil och med hög komfortEnglesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Divanen har en stomme i furu och björkplywood. Den är sedan uppbyggd med nozagfjäder för hög komfort och den har fast klädsel. Sittplymån har en 8 cm pocketspiral omsluten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Benen är av krom och den har också en en nätt liten ryggkudde för extra stöd.Den finns även som soffa i samma serie och den fasta klädseln går att få i tre olika tyger: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Vi har valt ut Orange Hörnsoffor & Divansoffor i Sammet från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord Ø114 Inkl 3 Ilägg Whitewash - Matbord & Barbord Furu Whitewash - 584WW2

  englesson stockholm 2.0 matbord ø114 inkl 3 ilägg whitewash - matbord & barbord furu whitewash - 584ww2
  Stockholm 2.0 Matbord av Englesson är en gediget bord med skandinaviskt formspråk och en smäcker design. Det är gjort enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Bordet är tillverkat i massiv furu och MDF. Det ingår 3st iläggsskivor á 48cm vilket då gör bordet totalt 248cm långt. Komplettera gärna med andra möbler i samma serie så som stolar, vitrinskåp eller avställningsbord.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Whitewash Matbord & Barbord i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Konsolbord 93x46x70 Cm Silver Grey/burned Walnut - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Silver Grey - 4367BW

  englesson square konsolbord 93x46x70 cm silver grey/burned walnut - sidobord & avlastningsbord ekfanér silver grey - 4367bw
  Square konsolbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Månformad bordsskiva i ekfanér som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square konsolbord - Praktiskt, månformat sidobord.- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 930 mm.- Djup: 460 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som rektangulärt avlastningsbord. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Silver Grey Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Soffbord 105x105x50 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek - 1491DO

  englesson 2000 soffbord 105x105x50 black oak - soffbord ek svart ek - 1491do
  Ett klassiskt glasbord med inspiration i från den amerikanska östkusten.2000 soffbord 105x105x50 från Englesson är ett klassiskt bord med inspiration i från den amerikanska östkusten.Bordet finns i tre utföranden så som vitt, mörk ek och naturlig ek. Den vita är gjord av bok, MDF och glas och de andra i ek, ekfanér och glas.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ek från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm Svart/glas - Soffbord Härdat Glas Svart - 4566GL

  englesson square soffbord ø93x40 cm svart/glas - soffbord härdat glas svart - 4566gl
  Square soffbord från Englesson med en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet är perfekt för alla hem och har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material och en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Soffbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Edge Air Nattduksbord Grå - Sängbord Bok Grå - 726EG

  englesson edge air nattduksbord grå - sängbord bok grå - 726eg
  Edge Air nattduksbord från Englesson med en kompakt, väggmonterad design för utrymmen där man har begränsat med yta. Nattduksbordet är tillverkat av lackerad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en dekorativ, karakteristisk kant på framsidan. Bra att veta om Edge Air nattduksbordet - Nattduksbordet kommer i olika färger.- Det här nattduksbordet är en del av Englessons kollektion Edge.- Väggfästen ingår. Hur bör du ta hand om nattduksbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Grå Sängbord i Bok från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Avlastningsbord 130x34x80 Svart - Sidobord & Avlastningsbord Furu Svart - 515B2

  englesson stockholm 2.0 avlastningsbord 130x34x80 svart - sidobord & avlastningsbord furu svart - 515b2
  Stockholm 2.0 Avlastningsbord är ett smäckert bord i en klassisk design med rena linjer och med en bra avställningsyta. Bordet har smala ben och lådfronterna har ringhandtag i mattkrom. Det är tillverkat av massiv furu samt MDF och sedan handmålat med vattenbaserad miljövänlig färg. Kombinera gärna detta bord med andra produkter i samma serie så som vitrinskåp, matbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Skivan undertill tål ca 6 kg Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrinskåp 99x37x201 Grå - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå - 534GG2

  englesson stockholm 2.0 vitrinskåp 99x37x201 grå - skåp & vitrinskåp furu grå - 534gg2
  Stockholm 2.0 Vitrinskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. De spröjsade dörrarna har stilrena ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med andra möbler i från samma serie så som matbord, avlastningsbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Matbord 200x100x75 Black Oak - Matbord & Barbord Ekfanér Svart - 4585EB

  englesson square matbord 200x100x75 black oak - matbord & barbord ekfanér svart - 4585eb
  Square matbord från Englesson med en elegant, tidlös design med en industriell känsla perfekt för alla hem. Matbordet har en ram i slitstarkt, svartlackat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Bra att veta om Square matbordet - Matbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Soffbord Metall 104x104x48 Svart - Soffbord Glas Svart - 1491BLACK

  englesson 2000 soffbord metall 104x104x48 svart - soffbord glas svart - 1491black
  2000 Bord i Metall är ett snyggt bord med läcker finish.Bordet gjordes först på 60-talet men har nu tagits i produktion igen. Det är tillverkat i pulverlackerat stål samt glas och finns i flera olika storlekar. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)För skötsel torka av med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel dock ej något som innehåller ammoniak. Torka torrt efter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Mind Divan Pk1 Piquet Ashgrey 40 - Hörnsoffor & Divansoffor Textil Ash Grey - 5153-BEN CHROME-PI40

  englesson mind divan pk1 piquet ashgrey 40 - hörnsoffor & divansoffor textil ash grey - 5153-ben chrome-pi40
  Mind Divan är en minimalistisk divan i skandinavisk stil och med hög komfortEnglesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Divanen har en stomme i furu och björkplywood. Den är sedan uppbyggd med nozagfjäder för hög komfort och den har fast klädsel. Sittplymån har en 8 cm pocketspiral omsluten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Benen är av krom och den har också en en nätt liten ryggkudde för extra stöd.Den finns även som soffa i samma serie och den fasta klädseln går att få i tre olika tyger: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Vi har valt ut Ash Grey Hörnsoffor & Divansoffor i Textil från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Mind Divan Pk2 Vivaro Grön 34 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Vivaro Grön - 5153-2-BEN CHROME-34

  englesson mind divan pk2 vivaro grön 34 - hörnsoffor & divansoffor sammet vivaro grön - 5153-2-ben chrome-34
  Mind Divan är en minimalistisk divan i skandinavisk stil och med hög komfortEnglesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Divanen har en stomme i furu och björkplywood. Den är sedan uppbyggd med nozagfjäder för hög komfort och den har fast klädsel. Sittplymån har en 8 cm pocketspiral omsluten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Benen är av krom och den har också en en nätt liten ryggkudde för extra stöd.Den finns även som soffa i samma serie och den fasta klädseln går att få i tre olika tyger: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Vi har valt ut Vivaro Grön Hörnsoffor & Divansoffor i Sammet från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm Svart/svart Ek - Soffbord Ekfanér Svart - 4490EB

  englesson square soffbord 122x62 cm svart/svart ek - soffbord ekfanér svart - 4490eb
  Square soffbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 142x45x89 - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 142x45x89 - skåp & vitrinskåp furu svart
  Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp av Englesson är ett klassiskt skåp som tillverkats för hand. Det andas skandinavisk design och kommer att hålla genom tiderna.Skåpet är gjort av massiv furu, MDF och har sedan målats för hand. De vackra dörrarna har eleganta speglar och ringar av mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Vitrin/Överskåp eller Vitrinskåp i samma serie. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 142x45x89 - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 142x45x89 - skåp & vitrinskåp furu grå
  Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp av Englesson är ett klassiskt skåp som tillverkats för hand. Det andas skandinavisk design och kommer att hålla genom tiderna.Skåpet är gjort av massiv furu, MDF och har sedan målats för hand. De vackra dörrarna har eleganta speglar och ringar av mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Vitrin/Överskåp eller Vitrinskåp i samma serie. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 99x34x124 - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 99x34x124 - skåp & vitrinskåp furu whitewash
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp för ett komplett skåp. I serien finns även matbord, stolar och avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord 125x65x50 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek

  englesson 2000 soffbord 125x65x50 black oak - soffbord ek svart ek
  2000 Soffbord 125x65x50 från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i en annan storlek. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Edge Air Nattduksbord - Sängbord Bok Grå

  englesson edge air nattduksbord - sängbord bok grå
  Nattduksbordet från Englesson har en kompakt, väggmonterad design för utrymmen där man har begränsat med yta. Nattduksbordet är tillverkat av lackerad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en dekorativ, karakteristisk kant på framsidan. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Det här nattduksbordet är en del av Englessons kollektion Edge.- Väggfästen ingår. Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Matbord 200x100x76 - Matbord & Barbord Lackad Mdf Vit

  englesson line matbord 200x100x76 - matbord & barbord lackad mdf vit
  Matbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Matbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på sidorna. Det har stilrena, slanka ben i massivt trä. Om matbordet från Englesson- Matbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm / - Soffbord Glas Silver Grey

  englesson square soffbord 122x62 cm / - soffbord glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Cube Skrivbord 120x60x75 Cm - Skrivbord Metall Svart

  englesson cube skrivbord 120x60x75 cm - skrivbord metall svart
  Skrivbordet från Englesson har en elegant look med ett exklusivt, svävande intryck. Det har högkvalitativa material med en topp i MDF med skyddande lack och ett smalt underrede i metall för långvarig slitstyrka. Det har två inramade lådor perfekta för praktisk förvaring och ett hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Välj mellan olika färger. Om skrivbordet från Englesson- Elegant design med ett exklusivt, svävande intryck.- Två lådor perfekta för praktisk förvaring.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Högkvalitativa material i MDF och metall.- Skrivbordet kommer i 3 olika färger.- Från serien Cube.- Kombinera skrivbordet med Brooklyn stol från Englesson.- Kan även användas som avlastningsbord. Skrivbordets mått:- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Vitrinskåp Svart / Krom - Skåp & Vitrinskåp Glas Vit - 6734DB+6734LS-CR

  englesson line vitrinskåp svart / krom - skåp & vitrinskåp glas vit - 6734db+6734ls-cr
  Line vitrinskåp från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Skåpet är tillverkat av handmålad MDF och har två vackra dörrar i glas ovantill. Det har två dörrar under med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line vitrinskåpet - Det här vitrinskåpet är en del av Englessons kollektion Line.- Vitrinskåpet finns i olika utföranden.- Vitrinskåpet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 4 Dörrar Vit - TV-bänkar & Mediabänkar Ekfanér Vit - 6604BW-DB

  englesson line burned walnut skänk med 4 dörrar vit - tv-bänkar & mediabänkar ekfanér vit - 6604bw-db
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson som kan användas precis som den är eller som en mediamöbel. Skänken är utrustad med en rymlig skåpdel med två justerbara hyllplan, perfekt för förvaring i vardagsrummet. De mörkbetsade dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Kan även användas som en TV-bänk.- Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Fyra dörrar.- Två justerbara hyllplan. Vi har valt ut Vit TV-bänkar & Mediabänkar i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk 3 Dörrar Vit/krom - Skänkar & Sideboards Ekfanér Vit - 6813BW-DB

  englesson line burned walnut skänk 3 dörrar vit/krom - skänkar & sideboards ekfanér vit - 6813bw-db
  Line Burned Walnut skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad i Sverige och gjord av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en räfflad framsida i mörkbetsad ek. Skänken har tre dörrar, två generösa utrymmen med justerbara hyllplan inuti och stilrena ben i metall. Perfekt för förvaring av olika saker. Bra att veta om Line Burned Walnut skänk - Skänken finns i olika färgval.- Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Två justerbara hyllplan på insidan. Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Soffbord 125x65x50 Natural Oak - Soffbord Ek Neutral Ek - 1490NO

  englesson 2000 soffbord 125x65x50 natural oak - soffbord ek neutral ek - 1490no
  2000 Soffbord 125x65x50 är ett klassiskt bord med inspiration i från den amerikanska östkusten.Bordet finns i tre utföranden så som vitt, mörk ek och naturlig ek. Den vita är gjord av bok, MDF och glas och de andra i ek, ekfanér och glas.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Neutral Ek Soffbord i Ek från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Avlastningsbord 130x34x80 Whitewash - Sidobord & Avlastningsbord Furu Whitewash - 515WW2

  englesson stockholm 2.0 avlastningsbord 130x34x80 whitewash - sidobord & avlastningsbord furu whitewash - 515ww2
  Stockholm 2.0 Avlastningsbord är ett smäckert bord i en klassisk design med rena linjer och med en bra avställningsyta. Bordet har smala ben och lådfronterna har ringhandtag i mattkrom. Det är tillverkat av massiv furu samt MDF och sedan handmålat med vattenbaserad miljövänlig färg. Kombinera gärna detta bord med andra produkter i samma serie så som vitrinskåp, matbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Skivan undertill tål ca 6 kg Vi har valt ut Whitewash Sidobord & Avlastningsbord i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Soffbord Metall 124x64x48 Svart - Soffbord Glas Svart - 1490BLACK

  englesson 2000 soffbord metall 124x64x48 svart - soffbord glas svart - 1490black
  2000 Bord i Metall är ett snyggt bord med läcker finish.Bordet gjordes först på 60-talet men har nu tagits i produktion igen. Det är tillverkat i pulverlackerat stål samt glas och finns i flera olika storlekar. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)För skötsel torka av med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel dock ej något som innehåller ammoniak. Torka torrt efter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Matbord 200x100x76 Svart - Matbord & Barbord Lackad Mdf Svart - 6785B

  englesson line matbord 200x100x76 svart - matbord & barbord lackad mdf svart - 6785b
  Line matbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Matbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på sidorna och har stilrena, slanka ben i massivt trä. Bra att veta om Line matbordet - Matbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Avlastningsbord Metall 124x38x71 Svart - Soffbord Glas Svart - 1493BLACK

  englesson 2000 avlastningsbord metall 124x38x71 svart - soffbord glas svart - 1493black
  2000 Bord i Metall är ett snyggt bord med läcker finish.Bordet gjordes först på 60-talet men har nu tagits i produktion igen. Det är tillverkat i pulverlackerat stål samt glas och finns i flera olika storlekar. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)För skötsel torka av med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel dock ej något som innehåller ammoniak. Torka torrt efter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm Svart/ - Soffbord Glas Svart - 4490GL

  englesson square soffbord 122x62 cm svart/ - soffbord glas svart - 4490gl
  Square soffbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Vi har valt ut Svart Soffbord i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Mind Fåtölj Pk1 Piquet Natural 01 - Fåtöljer Natural - 5158-PIQ01-BEN CHR

  englesson mind fåtölj pk1 piquet natural 01 - fåtöljer natural - 5158-piq01-ben chr
  Mind fåtölj från Englesson med en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer och ett generöst djup perfekt för alla hem. Stolen har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar och en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter. Den har en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter, en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort, en elegant, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Bra att veta om Mind fåtöljen - Fåtöljen finns i olika utföranden.- Liten kudde ingår.- Kombinera fåtöljen med en soffa från Englesson.- Mind uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om fåtöljen?- Endast kemtvätt. Vi har valt ut Natural Fåtöljer från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Soffbord 105x105x50 Natural Oak - Soffbord Ek Naturlig Ek - 1491NO

  englesson 2000 soffbord 105x105x50 natural oak - soffbord ek naturlig ek - 1491no
  Ett klassiskt glasbord med inspiration i från den amerikanska östkusten.2000 soffbord 105x105x50 från Englesson är ett klassiskt bord med inspiration i från den amerikanska östkusten.Bordet finns i tre utföranden så som vitt, mörk ek och naturlig ek. Den vita är gjord av bok, MDF och glas och de andra i ek, ekfanér och glas.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Naturlig Ek Soffbord i Ek från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrinskåp 99x37x201 Svart - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart - 534BG2

  englesson stockholm 2.0 vitrinskåp 99x37x201 svart - skåp & vitrinskåp furu svart - 534bg2
  Stockholm 2.0 Vitrinskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. De spröjsade dörrarna har stilrena ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med andra möbler i från samma serie så som matbord, avlastningsbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrinskåp 99x37x201 Whitewash - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash - 534WWG2

  englesson stockholm 2.0 vitrinskåp 99x37x201 whitewash - skåp & vitrinskåp furu whitewash - 534wwg2
  Stockholm 2.0 Vitrinskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. De spröjsade dörrarna har stilrena ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med andra möbler i från samma serie så som matbord, avlastningsbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Whitewash Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Mind Divan Pk2 Vivaro Midnight Blue 51 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Vivaro Midnight Blue - 5153-2-BEN CHROME-51

  englesson mind divan pk2 vivaro midnight blue 51 - hörnsoffor & divansoffor sammet vivaro midnight blue - 5153-2-ben chrome-51
  Mind Divan är en minimalistisk divan i skandinavisk stil och med hög komfortEnglesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Divanen har en stomme i furu och björkplywood. Den är sedan uppbyggd med nozagfjäder för hög komfort och den har fast klädsel. Sittplymån har en 8 cm pocketspiral omsluten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Benen är av krom och den har också en en nätt liten ryggkudde för extra stöd.Den finns även som soffa i samma serie och den fasta klädseln går att få i tre olika tyger: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Vi har valt ut Vivaro Midnight Blue Hörnsoffor & Divansoffor i Sammet från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Mind Divan Pk1 Image Graphite 66 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Image Graphite - 5153-BEN CHROME-IM66

  englesson mind divan pk1 image graphite 66 - hörnsoffor & divansoffor sammet image graphite - 5153-ben chrome-im66
  Mind Divan är en minimalistisk divan i skandinavisk stil och med hög komfortEnglesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Divanen har en stomme i furu och björkplywood. Den är sedan uppbyggd med nozagfjäder för hög komfort och den har fast klädsel. Sittplymån har en 8 cm pocketspiral omsluten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Benen är av krom och den har också en en nätt liten ryggkudde för extra stöd.Den finns även som soffa i samma serie och den fasta klädseln går att få i tre olika tyger: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Vi har valt ut Image Graphite Hörnsoffor & Divansoffor i Sammet från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Lampbord 44x59x50 Natural Oak - Sidobord & Avlastningsbord Ek Neutral Ek - 1492NO

  englesson 2000 lampbord 44x59x50 natural oak - sidobord & avlastningsbord ek neutral ek - 1492no
  2000 Lampbord 44x59c50 är ett klassiskt bord med inspiration i från den amerikanska östkusten.Bordet finns i tre utföranden så som vitt, mörk ek och naturlig ek. Den vita är gjord av bok, MDF och glas och de andra i ek, ekfanér och glas.Det finns även två soffbord i samma serie 2000.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Neutral Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Lampbord 44x59x50 Black Oak - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart Ek - 1492DO

  englesson 2000 lampbord 44x59x50 black oak - sidobord & avlastningsbord ek svart ek - 1492do
  2000 Lampbord 44x59c50 är ett klassiskt bord med inspiration i från den amerikanska östkusten.Bordet finns i tre utföranden så som vitt, mörk ek och naturlig ek. Den vita är gjord av bok, MDF och glas och de andra i ek, ekfanér och glas.Det finns även två soffbord i samma serie 2000.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ek från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Matbord 200x100x75 Burned Walnut - Matbord & Barbord Valnötsfanér Burned Walnut - 4585BW

  englesson square matbord 200x100x75 burned walnut - matbord & barbord valnötsfanér burned walnut - 4585bw
  Square matbord från Englesson med en elegant, tidlös design med en industriell känsla perfekt för alla hem. Matbordet har en ram i slitstarkt, svartlackat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Bra att veta om Square matbordet - Matbordet finns i olika utföranden. Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Burned Walnut Matbord & Barbord i Valnötsfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Konsolbord 93x46x70 Cm Silver Grey/svart Ek - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Svart Ek - 4367EB

  englesson square konsolbord 93x46x70 cm silver grey/svart ek - sidobord & avlastningsbord ekfanér svart ek - 4367eb
  Square konsolbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Månformad bordsskiva i ekfanér som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square konsolbord - Praktiskt, månformat sidobord.- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 930 mm.- Djup: 460 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som rektangulärt avlastningsbord. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Svart Ek Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord 140x80x45 Cm Svart - Soffbord Härdat Glas Svart - 4565BLACK

  englesson square soffbord 140x80x45 cm svart - soffbord härdat glas svart - 4565black
  Square soffbord från Englesson med en elegant, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat, svart plattjärn. Två bordsskivor i härdat glas med rektangulära former. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Perfekt för vardagsrummet. Bra att veta om Square soffbord - Elegant design med industriell känsla.- Praktiskt hyllplan.- Bordsskivor i härdat glas.- Ram i pulverlackerat plattjärn.- Längd: 1400 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Kombinera soffbordet med Square konsolbord från Englesson. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Cube Skrivbord 120x60x75 Cm Vit - Skrivbord Metall Vit - 872D

  englesson cube skrivbord 120x60x75 cm vit - skrivbord metall vit - 872d
  Cube skrivbord från Englesson med en exklusiv, svävande känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Ett avlastningsbord med två inramade lådor på framsidan för enkel förvaring. Premiumkvalitet med en topp i MDF och skyddande lack och ett smalt underrede i metall. Praktiskt hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Cube skrivbord - Elegant design med ett exklusivt, svävande intryck.- Två lådor perfekta för praktisk förvaring.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Högkvalitativa material i MDF och metall.- Skrivbordet finns i 3 olika färgval.- Ingår i serien Cube.- Kombinera skrivbordet med Brooklyn stol från Englesson.- Kan även användas som avlastningsbord. Skrivbordets mått:- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Skrivbord i Metall från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Sidobord 41x56x43 Cm Silver Grey/glas - Sidobord & Avlastningsbord Härdat Glas Silver Grey - 4392GL

  englesson square sidobord 41x56x43 cm silver grey/glas - sidobord & avlastningsbord härdat glas silver grey - 4392gl
  Square konsolbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material. Perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square sidobord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 410 mm.- Längd: 560 mm.- Höjd: 430 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som konsolbord. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Silver Grey Sidobord & Avlastningsbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Cube Skrivbord 120x60x75 Cm Grå - Skrivbord Metall Grå - 872EG

  englesson cube skrivbord 120x60x75 cm grå - skrivbord metall grå - 872eg
  Cube skrivbord från Englesson med en exklusiv, svävande känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Ett avlastningsbord med två inramade lådor på framsidan för enkel förvaring. Premiumkvalitet med en topp i MDF och skyddande lack och ett smalt underrede i metall. Praktiskt hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Cube skrivbord - Elegant design med ett exklusivt, svävande intryck.- Två lådor perfekta för praktisk förvaring.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Högkvalitativa material i MDF och metall.- Skrivbordet finns i 3 olika färgval.- Ingår i serien Cube.- Kombinera skrivbordet med Brooklyn stol från Englesson.- Kan även användas som avlastningsbord. Skrivbordets mått:- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Grå Skrivbord i Metall från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 142x45x89 Svart - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart - 512B2

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 142x45x89 svart - skåp & vitrinskåp furu svart - 512b2
  Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp av Englesson är ett gediget skåp med skandinaviskt formspråk. Det är tillverkat enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Dörrarna har vackra speglar med ringhandtag i mattkrom. Den finns i tre färger så som vitt, svart och grått. De är tillverkade i i furu och MDF samt handmålade. Komplettera gärna med vitrin/överdel för att få ett komplett vitrinskåp. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 142x45x89 Grå - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå - 512G2

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 142x45x89 grå - skåp & vitrinskåp furu grå - 512g2
  Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp av Englesson är ett gediget skåp med skandinaviskt formspråk. Det är tillverkat enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Dörrarna har vackra speglar med ringhandtag i mattkrom. Den finns i tre färger så som vitt, svart och grått. De är tillverkade i i furu och MDF samt handmålade. Komplettera gärna med vitrin/överdel för att få ett komplett vitrinskåp. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 99x34x124 Svart - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart - 521BG2

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 99x34x124 svart - skåp & vitrinskåp furu svart - 521bg2
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp i samma serie.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 142x34x124 Svart - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart - 522BG2

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 142x34x124 svart - skåp & vitrinskåp furu svart - 522bg2
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp i samma serie.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 99x45x89 - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 99x45x89 - skåp & vitrinskåp furu svart
  Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp av Englesson är ett klassiskt skåp som tillverkats för hand. Det andas skandinavisk design och kommer att hålla genom tiderna.Skåpet är gjort av massiv furu, MDF och har sedan målats för hand. De vackra dörrarna har eleganta speglar och ringar av mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Vitrin/Överskåp eller Vitrinskåp i samma serie. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin kvalitet. Bra att veta: Ej för väggmontering Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Avlastningsbord 130x34x80 - Sidobord & Avlastningsbord Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 avlastningsbord 130x34x80 - sidobord & avlastningsbord furu whitewash
  Stockholm 2.0 Avlastningsbord är ett vackert och sobert bord i en klassisk skandinavisk stil.Bordet är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Lådfronterna har traditionella ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna detta bord med andra produkter i samma serie så som vitrinskåp, matbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 99x34x124 - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 99x34x124 - skåp & vitrinskåp furu svart
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp för ett komplett skåp. I serien finns även matbord, stolar och avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 142x34x124, - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 142x34x124, - skåp & vitrinskåp furu whitewash
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp för ett komplett skåp. I serien finns även matbord, stolar och avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrinskåp 99x37x201 - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 vitrinskåp 99x37x201 - skåp & vitrinskåp furu svart
  Stockholm 2.0 Vitrinskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som matbord, stolar byrå eller avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrinskåp 99x37x201 - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 vitrinskåp 99x37x201 - skåp & vitrinskåp furu whitewash
  Stockholm 2.0 Vitrinskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som matbord, stolar byrå eller avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord Ø114 Inkl 3 Ilägg - Matbord & Barbord Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 matbord ø114 inkl 3 ilägg - matbord & barbord furu whitewash
  Stockholm 2.0 Matbord Ø114 av Englesson är ett kvalitativt matbord som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Om man lägger i de tre iläggsskivorna som följer med á 48cm kan man ha en riktigt stor middagsbjudning då bordet blir hela 248cm.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som vitrinskåp, stolar byrå eller avställningsbord.Matbordet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Lampbord 44x59x50 Natural Oak - Sidobord & Avlastningsbord Ek Neutral Ek

  englesson 2000 lampbord 44x59x50 natural oak - sidobord & avlastningsbord ek neutral ek
  2000 Lampbord i från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i andra storlekar. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Avlastningsbord Metall 124x38x71 - Soffbord Glas Svart

  englesson 2000 avlastningsbord metall 124x38x71 - soffbord glas svart
  2000 Bord Metall från Englesson är ett bord som först lanserades på 60-talet och som nu har återupptagits.Bordet finns i flera olika storlekar som man kan kombinera utefter olika behov och tycke. Det är gjort av järn som sedan svartlackats. Skivan är av glas.Kombinera gärna med andra material som är mjukare för att bryta av. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk2 51 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Vivaro Midnight Blue

  englesson mind divan pk2 51 - hörnsoffor & divansoffor sammet vivaro midnight blue
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Edge Air Nattduksbord - Sängbord Bok Svart

  englesson edge air nattduksbord - sängbord bok svart
  Nattduksbordet från Englesson har en kompakt, väggmonterad design för utrymmen där man har begränsat med yta. Nattduksbordet är tillverkat av lackerad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en dekorativ, karakteristisk kant på framsidan. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Det här nattduksbordet är en del av Englessons kollektion Edge.- Väggfästen ingår. Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Konsolbord 93x46x70 Cm Svart/ - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Burned Walnut

  englesson square konsolbord 93x46x70 cm svart/ - sidobord & avlastningsbord ekfanér burned walnut
  Konsolbordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva i ekfanér i olika färger att välja mellan. Det har en lättplacerad, månformad form för rum med begränsat utrymme. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om konsolbordet från Englesson- Praktiskt, månformat sidobord.- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 930 mm.- Djup: 460 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som rektangulärt avlastningsbord. Skötselråd för konsolbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Konsolbord 93x46x70 Cm Silver Grey/ - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Svart Ek

  englesson square konsolbord 93x46x70 cm silver grey/ - sidobord & avlastningsbord ekfanér svart ek
  Konsolbordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva i ekfanér i olika färger att välja mellan. Det har en lättplacerad, månformad form för rum med begränsat utrymme. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om konsolbordet från Englesson- Praktiskt, månformat sidobord.- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 930 mm.- Djup: 460 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som rektangulärt avlastningsbord. Skötselråd för konsolbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Vitrinskåp 92x36x200 Cm - Skåp & Vitrinskåp Glas Svart

  englesson line vitrinskåp 92x36x200 cm - skåp & vitrinskåp glas svart
  Vitrinskåpet från Englesson har en elegant, modern design för alla hem och stilar. Vitrinskåpet har högkvalitativa material i MDF och pulverlackerat plattjärn med tre sidor i glas perfekt för snygg förvaring. Det har vackra, inramade dörrar, generöst förvaringsutrymme med fem hyllplan och en handmålad, semi-matt yta. Välj mellan två olika färger. Om vitrinskåpet från Englesson- Elegant, modern design.- Generöst förvaringsutrymme.- Tre sidor med glas.- 5 hyllplan.- Högkvalitativ ram i MDF.- Underrede i plattjärn.- Bredd: 920 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 2000 mm.- Vitrinskåpet kommer i 2 olika färger.- Är en del av Englessons kollektion Line.- Finns även som vitrinskåp med dolt förvaringsutrymme.- Finns även som skänk. Skötselråd för vitrinskåpet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line rinskåp 92x36x200 Cm - Skåp & Vitrinskåp Glas Vit

  englesson line rinskåp 92x36x200 cm - skåp & vitrinskåp glas vit
  Vitrinskåpet från Englesson har en elegant, modern design för alla hem och stilar. Vitrinskåpet har högkvalitativa material i MDF och pulverlackerat plattjärn med tre sidor i glas perfekt för snygg förvaring. Det har vackra, inramade dörrar, generöst förvaringsutrymme med fem hyllplan och en handmålad, semi-matt yta. Välj mellan två olika färger. Om vitrinskåpet från Englesson- Elegant, modern design.- Generöst förvaringsutrymme.- Tre sidor med glas.- 5 hyllplan.- Högkvalitativ ram i MDF.- Underrede i plattjärn.- Bredd: 920 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 2000 mm.- Vitrinskåpet kommer i 2 olika färger.- Är en del av Englessons kollektion Line.- Finns även som vitrinskåp med dolt förvaringsutrymme.- Finns även som skänk. Skötselråd för vitrinskåpet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Cm - Soffbord Härdat Glas Silver Grey

  englesson sirius soffbord ø120x38 cm - soffbord härdat glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt för att skapa ett statement i inredningen och har en elegant look med ett uttrycksfullt underrede. Soffbordet har en rund toppskiva i härdat glas för att reflektera ljuset vackert. Det har en ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Elegant design med uttrycksfullt underrede.- Bordsskiva med rund form.- Högkvalitativa material i pulverlackerat plattjärn och härdat glas.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Sirius.- Finns även med träunderrede. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Cube Skrivbord 120x60x75 Cm - Skrivbord Metall Grå

  englesson cube skrivbord 120x60x75 cm - skrivbord metall grå
  Skrivbordet från Englesson har en elegant look med ett exklusivt, svävande intryck. Det har högkvalitativa material med en topp i MDF med skyddande lack och ett smalt underrede i metall för långvarig slitstyrka. Det har två inramade lådor perfekta för praktisk förvaring och ett hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Välj mellan olika färger. Om skrivbordet från Englesson- Elegant design med ett exklusivt, svävande intryck.- Två lådor perfekta för praktisk förvaring.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Högkvalitativa material i MDF och metall.- Skrivbordet kommer i 3 olika färger.- Från serien Cube.- Kombinera skrivbordet med Brooklyn stol från Englesson.- Kan även användas som avlastningsbord. Skrivbordets mått:- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Avlastningsbord 122x36x70 Cm /burned Walnut - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Svart

  englesson square avlastningsbord 122x36x70 cm /burned walnut - sidobord & avlastningsbord ekfanér svart
  Avlastningsbordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva i olika färger att välja mellan. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om avlastningsbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i olika färger att välja mellan.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 1220 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som månformat konsolbord.- Finns även som soffbord. Skötselråd för avlastningsbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Soffbord 70x130 Cm Vit / Krom - Soffbord Lackad Mdf Vit - 6770DB+6770LS-CR

  englesson line soffbord 70x130 cm vit / krom - soffbord lackad mdf vit - 6770db+6770ls-cr
  Line Rectangular soffbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker och har stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line Rectangular soffbordet - Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Soffbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Skänk 4 Dörrar Vit/krom - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vit - 6704DB+671LS-CR

  englesson line skänk 4 dörrar vit/krom - skänkar & sideboards lackad mdf vit - 6704db+671ls-cr
  Line skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och har fyra dörrar med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Den har stilrena, slanka ben i metall och ett bra utrymme inuti med ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Bra att veta om Line skänk - Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Skänken finns i olika färgval.- Ett justerbart hyllplan på insidan.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Vitrinskåp / - Skåp & Vitrinskåp Glas Svart

  englesson line vitrinskåp / - skåp & vitrinskåp glas svart
  Vitrinskåpet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Skåpet är tillverkat av handmålad MDF. Det har två vackra dörrar i glas ovantill, två dörrar under med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och stilrena, slanka ben i metall. Om vitrinskåpet från Englesson- Det här vitrinskåpet är en del av Englessons kollektion Line.- Vitrinskåpet kommer i olika modeller.- Vitrinskåpet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för vitrinskåpet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Sängbord Vit - Sängbord Ekfanér Vit - 6728BW-DB

  englesson line burned walnut sängbord vit - sängbord ekfanér vit - 6728bw-db
  Line Burned Walnut sängbord från Englesson är det perfekta tillskottet till ditt sovrum. Med två lådor får du gott om utrymme att organisera och förvara dina saker och har allt inom räckhåll. De mörkbetsade och linjerade lådfronterna skapar en elegant och sofistikerad estetik till rummet. Bra att veta om sängbordet - Tillverkat i Sverige.- Två lådor.- Erbjuds i flera utföranden.- Det här sängbordet ingår i Englessons serie Line Burned Walnut. Vi har valt ut Vit Sängbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk 3 Dörrar Vit - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vit - 6812BW-DB

  englesson line burned walnut skänk 3 dörrar vit - skänkar & sideboards lackad mdf vit - 6812bw-db
  Line High skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Skänken är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och har tre dörrar med tre lådor. Den har ett bra utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line High skänken - Skänken finns i olika utföranden.- Skänken kommer i olika färger.- Line High uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 4 Dörrar - TV-bänkar & Mediabänkar Ekfanér Svart

  englesson line burned walnut skänk med 4 dörrar - tv-bänkar & mediabänkar ekfanér svart
  Skänk från Englesson med ett elegant, sofistikerat uttryck som aldrig går ur tiden perfekt för vardagsrummet. Den har en rymlig skåpdel med massor av utrymme för enkel förvaring och två justerbara hyllplan. Skänken har mörkbetsade dörrar i ekfanér. Om skänken från Englesson- Fyra dörrar.- Två justerbara hyllplan.- Den här skänken är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Kan även användas som en TV-bänk. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Byrå 6 Lådor - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart

  englesson line burned walnut byrå 6 lådor - skänkar & sideboards ekfanér svart
  Byrån från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och räfflade fronter i mörkbetsad ek. Byrån har sex rymliga lådor perfekta för snygg förvaring. Om byrån från Englesson- Två justerbara hyllplan på insidan.- Byrån finns i olika färger.- Den här byrån är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- Kan även användas som en vägghängd TV-bänk.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för byrån- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 2 Dörrar - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart

  englesson line burned walnut skänk med 2 dörrar - skänkar & sideboards ekfanér svart
  Skänk från Englesson med ett elegant, sofistikerat uttryck som aldrig går ur tiden perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har en rymlig skåpdel med massor av utrymme för enkel förvaring och ett justerbart hyllplan. Skänken har mörkbetsade dörrar i ekfanér. Om skänken från Englesson- Två dörrar.- Ett justerbart hyllplan.- Den här skänken är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Square Bokhylla 126x40x180 Black Oak - Bokhyllor Ekfanér Svart - 4532EB

  englesson square bokhylla 126x40x180 black oak - bokhyllor ekfanér svart - 4532eb
  Square bokhylla från Englesson med en luftig, stilren design med en industriell känsla. Den har en stomme i svartlackerat plattjärn med tunna hyllor i fanér. Bra att veta om Square bokhylla - Bokhyllan kommer i 2 olika material. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt tvättmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Bokhyllor i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Lampbord Metall 58x43x48 Svart - Soffbord Glas Svart - 1492BLACK

  englesson 2000 lampbord metall 58x43x48 svart - soffbord glas svart - 1492black
  2000 Bord i Metall är ett snyggt bord med läcker finish.Bordet gjordes först på 60-talet men har nu tagits i produktion igen. Det är tillverkat i pulverlackerat stål samt glas och finns i flera olika storlekar. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)För skötsel torka av med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel dock ej något som innehåller ammoniak. Torka torrt efter. Vi har valt ut Svart Soffbord i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek - 1420DO

  englesson sirius soffbord ø120x38 black oak - soffbord ek svart ek - 1420do
  Sirius Soffbord ø120x38 är ett modernt soffbord av hög kvalitet.De finns i tre färgställningar Vit, Oljad ek och Mörk ek. Den vita är gjord av bok och glas och de andra i massiv ek samt glas.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Placera inte möbeln nära ett element eller i direkt solljus. Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ek från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Bokhylla 126x40x180 Burned Walnut - Bokhyllor Valnötsfanér Burned Walnut - 4532BW

  englesson square bokhylla 126x40x180 burned walnut - bokhyllor valnötsfanér burned walnut - 4532bw
  Square bokhylla från Englesson med en luftig, stilren design med en industriell känsla. Den har en stomme i svartlackerat plattjärn med tunna hyllor i fanér. Bra att veta om Square bokhylla - Bokhyllan kommer i 2 olika material. Hur bör du ta hand om bokhyllan?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt tvättmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Burned Walnut Bokhyllor i Valnötsfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Mind Divan Pk1 Image Lightgrey 60 - Hörnsoffor & Divansoffor Textil Image Light Grey - 5153-BEN CHROME-IM60

  englesson mind divan pk1 image lightgrey 60 - hörnsoffor & divansoffor textil image light grey - 5153-ben chrome-im60
  Mind Divan är en minimalistisk divan i skandinavisk stil och med hög komfortEnglesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Divanen har en stomme i furu och björkplywood. Den är sedan uppbyggd med nozagfjäder för hög komfort och den har fast klädsel. Sittplymån har en 8 cm pocketspiral omsluten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Benen är av krom och den har också en en nätt liten ryggkudde för extra stöd.Den finns även som soffa i samma serie och den fasta klädseln går att få i tre olika tyger: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Vi har valt ut Image Light Grey Hörnsoffor & Divansoffor i Textil från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord 200 Inkl 2 Ilägg Whitewash - Matbord & Barbord Furu Whitewash - 585WW2

  englesson stockholm 2.0 matbord 200 inkl 2 ilägg whitewash - matbord & barbord furu whitewash - 585ww2
  Stockholm 2.0 Matbord av Englesson är en gediget bord med skandinaviskt formspråk och en smäcker design. Det är gjort enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Bordet är tillverkat i massiv furu och MDF. Det ingår 2st iläggsskivor som förvaras i bordet. Varje skiva är 45cm vilket då gör bordet totalt 290cm långt. Komplettera gärna med andra möbler i samma serie så som stolar, vitrinskåp eller avställningsbord. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Whitewash Matbord & Barbord i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord 200 Inkl 2 Ilägg Grå - Matbord & Barbord Furu Grå - 585G2

  englesson stockholm 2.0 matbord 200 inkl 2 ilägg grå - matbord & barbord furu grå - 585g2
  Stockholm 2.0 Matbord av Englesson är en gediget bord med skandinaviskt formspråk och en smäcker design. Det är gjort enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Bordet är tillverkat i massiv furu och MDF. Det ingår 2st iläggsskivor som förvaras i bordet. Varje skiva är 45cm vilket då gör bordet totalt 290cm långt. Komplettera gärna med andra möbler i samma serie så som stolar, vitrinskåp eller avställningsbord. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Grå Matbord & Barbord i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord Ø114 Inkl 3 Ilägg Svart - Matbord & Barbord Furu Svart - 584B2

  englesson stockholm 2.0 matbord ø114 inkl 3 ilägg svart - matbord & barbord furu svart - 584b2
  Stockholm 2.0 Matbord av Englesson är en gediget bord med skandinaviskt formspråk och en smäcker design. Det är gjort enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Bordet är tillverkat i massiv furu och MDF. Det ingår 3st iläggsskivor á 48cm vilket då gör bordet totalt 248cm långt. Komplettera gärna med andra möbler i samma serie så som stolar, vitrinskåp eller avställningsbord.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Matbord 200x100x76 Vit - Matbord & Barbord Lackad Mdf Vit - 6785DB

  englesson line matbord 200x100x76 vit - matbord & barbord lackad mdf vit - 6785db
  Line matbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Matbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på sidorna och har stilrena, slanka ben i massivt trä. Bra att veta om Line matbordet - Matbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om matbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Matbord & Barbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson 2000 Soffbord 125x65x50 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek - 1490DO

  englesson 2000 soffbord 125x65x50 black oak - soffbord ek svart ek - 1490do
  2000 Soffbord 125x65x50 är ett klassiskt bord med inspiration i från den amerikanska östkusten.Bordet finns i tre utföranden så som vitt, mörk ek och naturlig ek. Den vita är gjord av bok, MDF och glas och de andra i ek, ekfanér och glas.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Ek Soffbord i Ek från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Sidobord 41x56x43 Cm Svart/glas - Sidobord & Avlastningsbord Härdat Glas Svart - 4492GL

  englesson square sidobord 41x56x43 cm svart/glas - sidobord & avlastningsbord härdat glas svart - 4492gl
  Square konsolbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material. Perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square sidobord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 410 mm.- Längd: 560 mm.- Höjd: 430 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som konsolbord. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Edge Air Nattduksbord Svart - Sängbord Bok Svart - 726ES

  englesson edge air nattduksbord svart - sängbord bok svart - 726es
  Edge Air nattduksbord från Englesson med en kompakt, väggmonterad design för utrymmen där man har begränsat med yta. Nattduksbordet är tillverkat av lackerad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en dekorativ, karakteristisk kant på framsidan. Bra att veta om Edge Air nattduksbordet - Nattduksbordet kommer i olika färger.- Det här nattduksbordet är en del av Englessons kollektion Edge.- Väggfästen ingår. Hur bör du ta hand om nattduksbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Sängbord i Bok från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord 102x102 Cm Svart/svart Ek - Soffbord Ekfanér Svart - 4491EB

  englesson square soffbord 102x102 cm svart/svart ek - soffbord ekfanér svart - 4491eb
  Square soffbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord 102x102 Cm Silver Grey/ - Soffbord Glas Silver Grey - 4391GL

  englesson square soffbord 102x102 cm silver grey/ - soffbord glas silver grey - 4391gl
  Square soffbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Vi har valt ut Silver Grey Soffbord i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm Silver Grey/glas - Soffbord Härdat Glas Silver Grey - 4366GL

  englesson square soffbord ø93x40 cm silver grey/glas - soffbord härdat glas silver grey - 4366gl
  Square soffbord från Englesson med en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet är perfekt för alla hem och har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material och en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Silver Grey Soffbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Konsolbord 93x46x70 Cm Svart/svart Ek - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Svart - 4567EB

  englesson square konsolbord 93x46x70 cm svart/svart ek - sidobord & avlastningsbord ekfanér svart - 4567eb
  Square konsolbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Månformad bordsskiva i ekfanér som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square konsolbord - Praktiskt, månformat sidobord.- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 930 mm.- Djup: 460 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som rektangulärt avlastningsbord. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm Svart/burned Walnut - Soffbord Ekfanér Svart - 4490BW

  englesson square soffbord 122x62 cm svart/burned walnut - soffbord ekfanér svart - 4490bw
  Square soffbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Vi har valt ut Svart Soffbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm Silver Grey/ - Soffbord Glas Silver Grey - 4390GL

  englesson square soffbord 122x62 cm silver grey/ - soffbord glas silver grey - 4390gl
  Square soffbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square soffbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Vi har valt ut Silver Grey Soffbord i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Konsolbord 93x46x70 Cm Svart/burned Walnut - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Burned Walnut - 4567BW

  englesson square konsolbord 93x46x70 cm svart/burned walnut - sidobord & avlastningsbord ekfanér burned walnut - 4567bw
  Square konsolbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Månformad bordsskiva i ekfanér som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för platser med begränsat utrymme. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square konsolbord - Praktiskt, månformat sidobord.- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 930 mm.- Djup: 460 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som rektangulärt avlastningsbord. Hur bör du ta hand om konsolbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Burned Walnut Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Sidobord 41x56x43 Cm Svart/burned Walnut - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Burned Walnut - 4492BW

  englesson square sidobord 41x56x43 cm svart/burned walnut - sidobord & avlastningsbord ekfanér burned walnut - 4492bw
  Square konsolbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material. Perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square sidobord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 410 mm.- Längd: 560 mm.- Höjd: 430 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som konsolbord. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Burned Walnut Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Cm Silver Grey - Soffbord Härdat Glas Silver Grey - 4420SG

  englesson sirius soffbord ø120x38 cm silver grey - soffbord härdat glas silver grey - 4420sg
  Sirius soffbord från Englesson med en uttrycksfull design för det moderna hemmet. Högkvalitativt underrede i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Bordsskiva i härdat glas med rund form. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Perfekt för vardagsrummet. Bra att veta om Sirius soffbord - Elegant design med uttrycksfullt underrede.- Bordsskiva med rund form.- Högkvalitativa material i pulverlackerat plattjärn och härdat glas.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Sirius.- Finns även med träunderrede. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Silver Grey Soffbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Cube Skrivbord 120x60x75 Cm Svart - Skrivbord Metall Svart - 872ES

  englesson cube skrivbord 120x60x75 cm svart - skrivbord metall svart - 872es
  Cube skrivbord från Englesson med en exklusiv, svävande känsla perfekt för det moderna hemmakontoret. Ett avlastningsbord med två inramade lådor på framsidan för enkel förvaring. Premiumkvalitet med en topp i MDF och skyddande lack och ett smalt underrede i metall. Praktiskt hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Cube skrivbord - Elegant design med ett exklusivt, svävande intryck.- Två lådor perfekta för praktisk förvaring.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Högkvalitativa material i MDF och metall.- Skrivbordet finns i 3 olika färgval.- Ingår i serien Cube.- Kombinera skrivbordet med Brooklyn stol från Englesson.- Kan även användas som avlastningsbord. Skrivbordets mått:- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 750 mm. Hur bör du ta hand om skrivbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Skrivbord i Metall från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Vitrinskåp 92x36x200 Cm Vit - Skåp & Vitrinskåp Glas Vit - 6735DB

  englesson line vitrinskåp 92x36x200 cm vit - skåp & vitrinskåp glas vit - 6735db
  Line vitrinskåp från Englesson med tre sidor i glas och vackra, inramade dörrar. Ett högkvalitativt skåp med en ram i MDF med en handmålad, semi-matt finish i två olika färger att välja mellan och ett underrede i pulverlackerat plattjärn. Fem hyllplan med ett generöst förvaringsutrymme perfekt för eleganta presentationer. Tidlös, minimalistisk design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Bra att veta om Line vitrinskåp - Elegant, modern design.- Generöst förvaringsutrymme.- Tre sidor med glas.- 5 hyllplan.- Högkvalitativ ram i MDF.- Underrede i plattjärn.- Bredd: 920 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 2000 mm.- Vitrinskåpet finns i 2 olika färgval.- Är en del av Englessons kollektion Line.- Finns även som vitrinskåp med dolt förvaringsutrymme.- Finns även som skänk. Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Vitrinskåp 92x36x200 Cm Svart - Skåp & Vitrinskåp Glas Svart - 6735B

  englesson line vitrinskåp 92x36x200 cm svart - skåp & vitrinskåp glas svart - 6735b
  Line vitrinskåp från Englesson med tre sidor i glas och vackra, inramade dörrar. Ett högkvalitativt skåp med en ram i MDF med en handmålad, semi-matt finish i två olika färger att välja mellan och ett underrede i pulverlackerat plattjärn. Fem hyllplan med ett generöst förvaringsutrymme perfekt för eleganta presentationer. Tidlös, minimalistisk design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Bra att veta om Line vitrinskåp - Elegant, modern design.- Generöst förvaringsutrymme.- Tre sidor med glas.- 5 hyllplan.- Högkvalitativ ram i MDF.- Underrede i plattjärn.- Bredd: 920 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 2000 mm.- Vitrinskåpet finns i 2 olika färgval.- Är en del av Englessons kollektion Line.- Finns även som vitrinskåp med dolt förvaringsutrymme.- Finns även som skänk. Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Avlastningsbord 122x36x70 Cm Svart/burned Walnut - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Svart - 4493BW

  englesson square avlastningsbord 122x36x70 cm svart/burned walnut - sidobord & avlastningsbord ekfanér svart - 4493bw
  Square avlastningsbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square avlastningsbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i olika färger att välja mellan.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 1220 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som månformat konsolbord.- Finns även som soffbord. Hur bör du ta hand om avlastningsbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Sidobord 41x56x43 Cm Svart/svart Ek - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Svart - 4492EB

  englesson square sidobord 41x56x43 cm svart/svart ek - sidobord & avlastningsbord ekfanér svart - 4492eb
  Square konsolbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material. Perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square sidobord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 410 mm.- Längd: 560 mm.- Höjd: 430 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som konsolbord. Hur bör du ta hand om sidobordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Svart Sidobord & Avlastningsbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Cm Svart - Soffbord Härdat Glas Svart - 4420BLACK

  englesson sirius soffbord ø120x38 cm svart - soffbord härdat glas svart - 4420black
  Sirius soffbord från Englesson med en uttrycksfull design för det moderna hemmet. Högkvalitativt underrede i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Bordsskiva i härdat glas med rund form. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Perfekt för vardagsrummet. Bra att veta om Sirius soffbord - Elegant design med uttrycksfullt underrede.- Bordsskiva med rund form.- Högkvalitativa material i pulverlackerat plattjärn och härdat glas.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Sirius.- Finns även med träunderrede. Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Svart Soffbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Square Avlastningsbord 122x36x70 Cm Silver Grey/glas - Sidobord & Avlastningsbord Härdat Glas Silver Grey - 4393GL

  englesson square avlastningsbord 122x36x70 cm silver grey/glas - sidobord & avlastningsbord härdat glas silver grey - 4393gl
  Square avlastningsbord från Englesson med en stilren, industriell design för det moderna hemmet. Stabil ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Rektangulär bordsskiva som går att få i olika material för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ett smart val med högkvalitativa material för att hålla i många år framöver. Bra att veta om Square avlastningsbord - Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i olika färger att välja mellan.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 1220 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som månformat konsolbord.- Finns även som soffbord. Hur bör du ta hand om avlastningsbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Vi har valt ut Silver Grey Sidobord & Avlastningsbord i Härdat glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 99x45x89 Svart - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart - 511B2

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 99x45x89 svart - skåp & vitrinskåp furu svart - 511b2
  Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp av Englesson är ett gediget skåp med skandinaviskt formspråk. Det är tillverkat enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Dörrarna har vackra speglar med ringhandtag i mattkrom. Den finns i tre färger så som vitt, svart och grått. De är tillverkade i i furu och MDF samt handmålade.Kombinera gärna med Vitrin/Överskåp i samma serie för ett komplett vitrinskåp. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 99x45x89 Grå - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå - 511G2

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 99x45x89 grå - skåp & vitrinskåp furu grå - 511g2
  Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp av Englesson är ett gediget skåp med skandinaviskt formspråk. Det är tillverkat enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Dörrarna har vackra speglar med ringhandtag i mattkrom. Den finns i tre färger så som vitt, svart och grått. De är tillverkade i i furu och MDF samt handmålade.Kombinera gärna med Vitrin/Överskåp i samma serie för ett komplett vitrinskåp. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 99x45x89 Whitewash - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash - 511WW2

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 99x45x89 whitewash - skåp & vitrinskåp furu whitewash - 511ww2
  Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp av Englesson är ett gediget skåp med skandinaviskt formspråk. Det är tillverkat enligt hantverksmässig tradition och med hänsyn till miljön.Dörrarna har vackra speglar med ringhandtag i mattkrom. Den finns i tre färger så som vitt, svart och grått. De är tillverkade i i furu och MDF samt handmålade.Kombinera gärna med Vitrin/Överskåp i samma serie för ett komplett vitrinskåp. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Whitewash Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 99x34x124 Grå - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå - 521GG2

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 99x34x124 grå - skåp & vitrinskåp furu grå - 521gg2
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp i samma serie.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 99x34x124 Whitewash - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash - 521WWG2

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 99x34x124 whitewash - skåp & vitrinskåp furu whitewash - 521wwg2
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp i samma serie.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Whitewash Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 142x34x124 Grå - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå - 522GG2

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 142x34x124 grå - skåp & vitrinskåp furu grå - 522gg2
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp i samma serie.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Grå Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 142x34x124 hitewash - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash - 522WWG2

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 142x34x124 hitewash - skåp & vitrinskåp furu whitewash - 522wwg2
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp är ett klassiskt och smäckert vitrinskåp i en traditionell design.Det är tillverkat av massiv furu, MDF och sedan handmålat. Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/Underskåp i samma serie.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Vi har valt ut Whitewash Skåp & Vitrinskåp i Furu från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 99x45x89 - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 99x45x89 - skåp & vitrinskåp furu grå
  Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp av Englesson är ett klassiskt skåp som tillverkats för hand. Det andas skandinavisk design och kommer att hålla genom tiderna.Skåpet är gjort av massiv furu, MDF och har sedan målats för hand. De vackra dörrarna har eleganta speglar och ringar av mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Vitrin/Överskåp eller Vitrinskåp i samma serie. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin kvalitet. Bra att veta: Ej för väggmontering Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 99x45x89 - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 99x45x89 - skåp & vitrinskåp furu whitewash
  Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp av Englesson är ett klassiskt skåp som tillverkats för hand. Det andas skandinavisk design och kommer att hålla genom tiderna.Skåpet är gjort av massiv furu, MDF och har sedan målats för hand. De vackra dörrarna har eleganta speglar och ringar av mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Vitrin/Överskåp eller Vitrinskåp i samma serie. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin kvalitet. Bra att veta: Ej för väggmontering Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Skänk/underskåp 142x45x89 - Skåp & Vitrinskåp Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 skänk/underskåp 142x45x89 - skåp & vitrinskåp furu whitewash
  Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp av Englesson är ett klassiskt skåp som tillverkats för hand. Det andas skandinavisk design och kommer att hålla genom tiderna.Skåpet är gjort av massiv furu, MDF och har sedan målats för hand. De vackra dörrarna har eleganta speglar och ringar av mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Vitrin/Överskåp eller Vitrinskåp i samma serie. Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Avlastningsbord 130x34x80 - Sidobord & Avlastningsbord Furu Grå

  englesson stockholm 2.0 avlastningsbord 130x34x80 - sidobord & avlastningsbord furu grå
  Stockholm 2.0 Avlastningsbord är ett vackert och sobert bord i en klassisk skandinavisk stil.Bordet är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Lådfronterna har traditionella ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna detta bord med andra produkter i samma serie så som vitrinskåp, matbord och stolar.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 142x34x124 - Skåp & Vitrinskåp Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 142x34x124 - skåp & vitrinskåp furu svart
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp för ett komplett skåp. I serien finns även matbord, stolar och avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp 142x34x124 - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå

  englesson stockholm 2.0 vitrin överskåp 142x34x124 - skåp & vitrinskåp furu grå
  Stockholm 2.0 Vitrin Överskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Kombinera gärna med Stockholm 2.0 Skänk/ Underskåp för ett komplett skåp. I serien finns även matbord, stolar och avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Vitrinskåp 99x37x201 - Skåp & Vitrinskåp Furu Grå

  englesson stockholm 2.0 vitrinskåp 99x37x201 - skåp & vitrinskåp furu grå
  Stockholm 2.0 Vitrinskåp av Englesson är ett kvalitativt skåp som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Skåpsdörrarna är vackert spröjsade och har ringhandtag i mattkrom.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som matbord, stolar byrå eller avställningsbord.Skåpet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord Ø114 Inkl 3 Ilägg - Matbord & Barbord Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 matbord ø114 inkl 3 ilägg - matbord & barbord furu svart
  Stockholm 2.0 Matbord Ø114 av Englesson är ett kvalitativt matbord som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Om man lägger i de tre iläggsskivorna som följer med á 48cm kan man ha en riktigt stor middagsbjudning då bordet blir hela 248cm.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som vitrinskåp, stolar byrå eller avställningsbord.Matbordet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord 200 Inkl 2 Ilägg - Matbord & Barbord Furu Grå

  englesson stockholm 2.0 matbord 200 inkl 2 ilägg - matbord & barbord furu grå
  Stockholm 2.0 Matbord 200 av Englesson är ett kvalitativt matbord som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Om man lägger i de två iläggsskivor som följer med á 45cm kan man ha en riktigt stor middagsbjudning då bordet blir hela 290cm. De förvaras mycket praktiskt inne i bordet.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som vitrinskåp, stolar byrå eller avställningsbord.Matbordet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord 200 Inkl 2 Ilägg - Matbord & Barbord Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 matbord 200 inkl 2 ilägg - matbord & barbord furu whitewash
  Stockholm 2.0 Matbord 200 av Englesson är ett kvalitativt matbord som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Om man lägger i de två iläggsskivor som följer med á 45cm kan man ha en riktigt stor middagsbjudning då bordet blir hela 290cm. De förvaras mycket praktiskt inne i bordet.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som vitrinskåp, stolar byrå eller avställningsbord.Matbordet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord 125x65x50 Natural Oak - Soffbord Ek Neutral Ek

  englesson 2000 soffbord 125x65x50 natural oak - soffbord ek neutral ek
  2000 Soffbord 125x65x50 från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i en annan storlek. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord 105x105x50 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek

  englesson 2000 soffbord 105x105x50 black oak - soffbord ek svart ek
  2000 Soffbord 105x105x50 från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i en annan storlek. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord 105x105x50 Natural Oak - Soffbord Ek Naturlig Ek

  englesson 2000 soffbord 105x105x50 natural oak - soffbord ek naturlig ek
  2000 Soffbord 105x105x50 från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i en annan storlek. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Lampbord 44x59x50 Black Oak - Sidobord & Avlastningsbord Ek Svart Ek

  englesson 2000 lampbord 44x59x50 black oak - sidobord & avlastningsbord ek svart ek
  2000 Lampbord i från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i andra storlekar. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord Metall 124x64x48 - Soffbord Glas Svart

  englesson 2000 soffbord metall 124x64x48 - soffbord glas svart
  2000 Bord Metall från Englesson är ett bord som först lanserades på 60-talet och som nu har återupptagits.Bordet finns i flera olika storlekar som man kan kombinera utefter olika behov och tycke. Det är gjort av järn som sedan svartlackats. Skivan är av glas.Kombinera gärna med andra material som är mjukare för att bryta av. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord Metall 104x104x48 - Soffbord Glas Svart

  englesson 2000 soffbord metall 104x104x48 - soffbord glas svart
  2000 Bord Metall från Englesson är ett bord som först lanserades på 60-talet och som nu har återupptagits.Bordet finns i flera olika storlekar som man kan kombinera utefter olika behov och tycke. Det är gjort av järn som sedan svartlackats. Skivan är av glas.Kombinera gärna med andra material som är mjukare för att bryta av. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Lampbord Metall 58x43x48 - Soffbord Glas Svart

  englesson 2000 lampbord metall 58x43x48 - soffbord glas svart
  2000 Bord Metall från Englesson är ett bord som först lanserades på 60-talet och som nu har återupptagits.Bordet finns i flera olika storlekar som man kan kombinera utefter olika behov och tycke. Det är gjort av järn som sedan svartlackats. Skivan är av glas.Kombinera gärna med andra material som är mjukare för att bryta av. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk1 Piquet Ashgrey 40 - Hörnsoffor & Divansoffor Textil Ash Grey

  englesson mind divan pk1 piquet ashgrey 40 - hörnsoffor & divansoffor textil ash grey
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk1 Image Lightgrey 60 - Hörnsoffor & Divansoffor Textil Image Light Grey

  englesson mind divan pk1 image lightgrey 60 - hörnsoffor & divansoffor textil image light grey
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk1 66 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Image Graphite

  englesson mind divan pk1 66 - hörnsoffor & divansoffor sammet image graphite
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk2 34 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Vivaro Grön

  englesson mind divan pk2 34 - hörnsoffor & divansoffor sammet vivaro grön
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk2 Vivaro 61 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Orange

  englesson mind divan pk2 vivaro 61 - hörnsoffor & divansoffor sammet orange
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm Svart/ - Soffbord Ekfanér Svart Ek

  englesson square soffbord ø93x40 cm svart/ - soffbord ekfanér svart ek
  Soffbordet från Englesson är perfekt för alla hem och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm /glas - Soffbord Härdat Glas Svart

  englesson square soffbord ø93x40 cm /glas - soffbord härdat glas svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt för alla hem och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm / - Soffbord Glas Svart

  englesson square soffbord 122x62 cm / - soffbord glas svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Sidobord 41x56x43 Cm /glas - Sidobord & Avlastningsbord Härdat Glas Svart

  englesson square sidobord 41x56x43 cm /glas - sidobord & avlastningsbord härdat glas svart
  Sidobordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om sidobordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 410 mm.- Längd: 560 mm.- Höjd: 430 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som konsolbord. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Bokhylla 126x40x180 - Bokhyllor Valnötsfanér Burned Walnut

  englesson square bokhylla 126x40x180 - bokhyllor valnötsfanér burned walnut
  Bokhyllan från Englesson har en luftig, stilren design med en industriell känsla. Den har en stomme i svartlackerat plattjärn med tunna hyllor i fanér. Om bokhyllan från Englesson- Bokhyllan kommer i 2 olika material. Skötselråd för bokhyllan- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt tvättmedel.- Torkas noggrant. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Square Bokhylla 126x40x180 Black Oak - Bokhyllor Ekfanér Svart

  englesson square bokhylla 126x40x180 black oak - bokhyllor ekfanér svart
  Bokhyllan från Englesson har en luftig, stilren design med en industriell känsla. Den har en stomme i svartlackerat plattjärn med tunna hyllor i fanér. Om bokhyllan från Englesson- Bokhyllan kommer i 2 olika material. Skötselråd för bokhyllan- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt tvättmedel.- Torkas noggrant. Shoppa Bokhyllor och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Square Matbord 200x100x75 - Matbord & Barbord Valnötsfanér Burned Walnut

  englesson square matbord 200x100x75 - matbord & barbord valnötsfanér burned walnut
  Matbordet från Englesson har en elegant, tidlös design med en industriell känsla perfekt för alla hem. Matbordet har en ram i slitstarkt, svartlackat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Om matbordet från Englesson- Matbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Matbord 200x100x75 Black Oak - Matbord & Barbord Ekfanér Svart

  englesson square matbord 200x100x75 black oak - matbord & barbord ekfanér svart
  Matbordet från Englesson har en elegant, tidlös design med en industriell känsla perfekt för alla hem. Matbordet har en ram i slitstarkt, svartlackat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Om matbordet från Englesson- Matbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Matbord 200x100x76 - Matbord & Barbord Lackad Mdf Svart

  englesson line matbord 200x100x76 - matbord & barbord lackad mdf svart
  Matbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Matbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på sidorna. Det har stilrena, slanka ben i massivt trä. Om matbordet från Englesson- Matbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Fåtölj Pk1 Piquet 01 - Fåtöljer Natural

  englesson mind fåtölj pk1 piquet 01 - fåtöljer natural
  Fåtöljen från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer och ett generöst djup perfekt för alla hem. Stolen har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en elegant, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Om fåtöljen från Englesson- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Liten kudde ingår.- Kombinera fåtöljen med en soffa från Englesson.- Mind uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fåtöljen- Endast kemtvätt. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Englesson Square Konsolbord 93x46x70 Cm / Ek - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Svart

  englesson square konsolbord 93x46x70 cm / ek - sidobord & avlastningsbord ekfanér svart
  Konsolbordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva i ekfanér i olika färger att välja mellan. Det har en lättplacerad, månformad form för rum med begränsat utrymme. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om konsolbordet från Englesson- Praktiskt, månformat sidobord.- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 930 mm.- Djup: 460 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som rektangulärt avlastningsbord. Skötselråd för konsolbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Konsolbord 93x46x70 Cm /burned Walnut - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Silver Grey

  englesson square konsolbord 93x46x70 cm /burned walnut - sidobord & avlastningsbord ekfanér silver grey
  Konsolbordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva i ekfanér i olika färger att välja mellan. Det har en lättplacerad, månformad form för rum med begränsat utrymme. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om konsolbordet från Englesson- Praktiskt, månformat sidobord.- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i ekfanér.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 930 mm.- Djup: 460 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som rektangulärt avlastningsbord. Skötselråd för konsolbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm /glas - Soffbord Härdat Glas Silver Grey

  englesson square soffbord ø93x40 cm /glas - soffbord härdat glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt för alla hem och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 102x102 Cm / - Soffbord Glas Silver Grey

  englesson square soffbord 102x102 cm / - soffbord glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Cm - Soffbord Härdat Glas Svart

  englesson sirius soffbord ø120x38 cm - soffbord härdat glas svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt för att skapa ett statement i inredningen och har en elegant look med ett uttrycksfullt underrede. Soffbordet har en rund toppskiva i härdat glas för att reflektera ljuset vackert. Det har en ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Elegant design med uttrycksfullt underrede.- Bordsskiva med rund form.- Högkvalitativa material i pulverlackerat plattjärn och härdat glas.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Sirius.- Finns även med träunderrede. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Cube Skrivbord 120x60x75 Cm - Skrivbord Metall Vit

  englesson cube skrivbord 120x60x75 cm - skrivbord metall vit
  Skrivbordet från Englesson har en elegant look med ett exklusivt, svävande intryck. Det har högkvalitativa material med en topp i MDF med skyddande lack och ett smalt underrede i metall för långvarig slitstyrka. Det har två inramade lådor perfekta för praktisk förvaring och ett hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Välj mellan olika färger. Om skrivbordet från Englesson- Elegant design med ett exklusivt, svävande intryck.- Två lådor perfekta för praktisk förvaring.- Hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se.- Högkvalitativa material i MDF och metall.- Skrivbordet kommer i 3 olika färger.- Från serien Cube.- Kombinera skrivbordet med Brooklyn stol från Englesson.- Kan även användas som avlastningsbord. Skrivbordets mått:- Bredd: 1200 mm.- Djup: 600 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för skrivbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Skrivbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 140x80x45 Cm - Soffbord Härdat Glas Svart

  englesson square soffbord 140x80x45 cm - soffbord härdat glas svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en toppskiva med ett praktiskt hyllplan i härdat glas. Det har en svart ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn och en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Elegant design med industriell känsla.- Praktiskt hyllplan.- Bordsskivor i härdat glas.- Ram i pulverlackerat plattjärn.- Längd: 1400 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Kombinera soffbordet med Square konsolbord från Englesson. Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm /burned Walnut - Soffbord Ekfanér Svart

  englesson square soffbord 122x62 cm /burned walnut - soffbord ekfanér svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm / Ek - Soffbord Ekfanér Svart

  englesson square soffbord 122x62 cm / ek - soffbord ekfanér svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 102x102 Cm / Ek - Soffbord Ekfanér Svart

  englesson square soffbord 102x102 cm / ek - soffbord ekfanér svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Sidobord 41x56x43 Cm /glas - Sidobord & Avlastningsbord Härdat Glas Silver Grey

  englesson square sidobord 41x56x43 cm /glas - sidobord & avlastningsbord härdat glas silver grey
  Sidobordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om sidobordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 410 mm.- Längd: 560 mm.- Höjd: 430 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som konsolbord. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Avlastningsbord 122x36x70 Cm /glas - Sidobord & Avlastningsbord Härdat Glas Silver Grey

  englesson square avlastningsbord 122x36x70 cm /glas - sidobord & avlastningsbord härdat glas silver grey
  Avlastningsbordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva i olika färger att välja mellan. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om avlastningsbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva i olika färger att välja mellan.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 1220 mm.- Djup: 360 mm.- Höjd: 700 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som månformat konsolbord.- Finns även som soffbord. Skötselråd för avlastningsbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Sidobord 41x56x43 Cm Svart/ - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Burned Walnut

  englesson square sidobord 41x56x43 cm svart/ - sidobord & avlastningsbord ekfanér burned walnut
  Sidobordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om sidobordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 410 mm.- Längd: 560 mm.- Höjd: 430 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som konsolbord. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Sidobord 41x56x43 Cm / Ek - Sidobord & Avlastningsbord Ekfanér Svart

  englesson square sidobord 41x56x43 cm / ek - sidobord & avlastningsbord ekfanér svart
  Sidobordet från Englesson är perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Det har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om sidobordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Bredd: 410 mm.- Längd: 560 mm.- Höjd: 430 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som soffbord.- Finns även som konsolbord. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Kan blekna i direkt solljus. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Skänk 3 Dörrar Vit - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vit - 6712DB+671LS-CR

  englesson line skänk 3 dörrar vit - skänkar & sideboards lackad mdf vit - 6712db+671ls-cr
  Line High skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Skänken är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och har tre dörrar med tre lådor. Den har ett bra utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line High skänken - Skänken finns i olika utföranden.- Skänken kommer i olika färger.- Line High uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Skänk 4 Dörrar Svart/svart - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Svart - 6704B+671LS-BL

  englesson line skänk 4 dörrar svart/svart - skänkar & sideboards lackad mdf svart - 6704b+671ls-bl
  Line skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och har fyra dörrar med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Den har stilrena, slanka ben i metall och ett bra utrymme inuti med ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Bra att veta om Line skänk - Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Skänken finns i olika färgval.- Ett justerbart hyllplan på insidan.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Soffbord 70x130 Cm Svart / Svart - Soffbord Lackad Mdf Svart - 6770B+6770LS-BL

  englesson line soffbord 70x130 cm svart / svart - soffbord lackad mdf svart - 6770b+6770ls-bl
  Line Rectangular soffbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker och har stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line Rectangular soffbordet - Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Soffbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Nattduksbord Svart / Svart - Sängbord Lackad Mdf Svart - 6728DB+672LS-CR

  englesson line nattduksbord svart / svart - sängbord lackad mdf svart - 6728db+672ls-cr
  Line nattduksbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Nattduksbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och har två lådor med ett gott utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line nattduksbordet - Nattduksbordet finns i olika utföranden.- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om nattduksbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Sängbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Vitrinskåp Svart / Svart - Skåp & Vitrinskåp Glas Svart - 6734B+6734LS-BL

  englesson line vitrinskåp svart / svart - skåp & vitrinskåp glas svart - 6734b+6734ls-bl
  Line vitrinskåp från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Skåpet är tillverkat av handmålad MDF och har två vackra dörrar i glas ovantill. Det har två dörrar under med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line vitrinskåpet - Det här vitrinskåpet är en del av Englessons kollektion Line.- Vitrinskåpet finns i olika utföranden.- Vitrinskåpet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Glas från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Nattduksbord Vit / Krom - Sängbord Lackad Mdf Vit - 6728DB+672LS-CR VK

  englesson line nattduksbord vit / krom - sängbord lackad mdf vit - 6728db+672ls-cr vk
  Line nattduksbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Nattduksbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och har två lådor med ett gott utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line nattduksbordet - Nattduksbordet finns i olika utföranden.- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om nattduksbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Sängbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Skänk 3 Dörrar Svart - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Svart - 6712B+671LS-CR

  englesson line skänk 3 dörrar svart - skänkar & sideboards lackad mdf svart - 6712b+671ls-cr
  Line High skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Skänken är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och har tre dörrar med tre lådor. Den har ett bra utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line High skänken - Skänken finns i olika utföranden.- Skänken kommer i olika färger.- Line High uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Nattduksbord / - Sängbord Lackad Mdf Svart

  englesson line nattduksbord / - sängbord lackad mdf svart
  Nattduksbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Nattduksbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Det har två lådor med ett gott utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika modeller.- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line rinskåp Svart / Krom - Skåp & Vitrinskåp Glas Vit

  englesson line rinskåp svart / krom - skåp & vitrinskåp glas vit
  Vitrinskåpet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Skåpet är tillverkat av handmålad MDF. Det har två vackra dörrar i glas ovantill, två dörrar under med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och stilrena, slanka ben i metall. Om vitrinskåpet från Englesson- Det här vitrinskåpet är en del av Englessons kollektion Line.- Vitrinskåpet kommer i olika modeller.- Vitrinskåpet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för vitrinskåpet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Skåp & Vitrinskåp och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Skänk 3 Dörrar - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Svart

  englesson line skänk 3 dörrar - skänkar & sideboards lackad mdf svart
  Skänken från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Skänken är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Den har tre dörrar med tre lådor, ett bra utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Om skänken från Englesson- Skänken kommer i olika modeller.- Skänken kommer i olika färger.- Line High uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Skänk 4 Dörrar /krom - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vit

  englesson line skänk 4 dörrar /krom - skänkar & sideboards lackad mdf vit
  Skänken från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan. Den har fyra dörrar med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan, stilrena, slanka ben i metall och ett bra utrymme inuti med ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Om skänken från Englesson- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Skänken kommer i olika färger.- Ett justerbart hyllplan på insidan.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Nattduksbord / Krom - Sängbord Lackad Mdf Vit

  englesson line nattduksbord / krom - sängbord lackad mdf vit
  Nattduksbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Nattduksbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Det har två lådor med ett gott utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika modeller.- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Skänk 3 Dörrar - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vit

  englesson line skänk 3 dörrar - skänkar & sideboards lackad mdf vit
  Skänken från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Skänken är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Den har tre dörrar med tre lådor, ett bra utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Om skänken från Englesson- Skänken kommer i olika modeller.- Skänken kommer i olika färger.- Line High uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Skänk 4 Dörrar / - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Svart

  englesson line skänk 4 dörrar / - skänkar & sideboards lackad mdf svart
  Skänken från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan. Den har fyra dörrar med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan, stilrena, slanka ben i metall och ett bra utrymme inuti med ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Om skänken från Englesson- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Skänken kommer i olika färger.- Ett justerbart hyllplan på insidan.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för skänken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Skänkar & Sideboards och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Soffbord 70x130 Cm / - Soffbord Lackad Mdf Svart

  englesson line soffbord 70x130 cm / - soffbord lackad mdf svart
  Soffbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Om soffbordet från Englesson- Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Soffbord 70x130 Cm / Krom - Soffbord Lackad Mdf Vit

  englesson line soffbord 70x130 cm / krom - soffbord lackad mdf vit
  Soffbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Om soffbordet från Englesson- Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 3 Dörrar Svart - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart - 6613BW-B

  englesson line burned walnut skänk med 3 dörrar svart - skänkar & sideboards ekfanér svart - 6613bw-b
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson. Skänken är utrustad med två rymliga skåpdelar och två justerbara hyllplan, perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller på kontoret. De mörkbetsade dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Tre dörrar.- Två justerbara hyllplan. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Soffbord 70x130 Cm Vit / Mörkbetsad - Soffbord Lackad Mdf Vit - 6770BW-DB

  englesson line burned walnut soffbord 70x130 cm vit / mörkbetsad - soffbord lackad mdf vit - 6770bw-db
  Line Rectangular soffbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker och har stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line Rectangular soffbordet - Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Soffbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Soffbord 100x100 Cm Svart / Mörkbetsad - Soffbord Lackad Mdf Svart - 6771BW-B

  englesson line burned walnut soffbord 100x100 cm svart / mörkbetsad - soffbord lackad mdf svart - 6771bw-b
  Line Rectangular soffbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker och har stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line Rectangular soffbordet - Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Soffbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Soffbord 100x100 Cm Vit / Mörkbetsad - Soffbord Lackad Mdf Vit - 6771BW-DB

  englesson line burned walnut soffbord 100x100 cm vit / mörkbetsad - soffbord lackad mdf vit - 6771bw-db
  Line Rectangular soffbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker och har stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line Rectangular soffbordet - Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Soffbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 3 Dörrar Vit - Skänkar & Sideboards Ekfanér Vit - 6613BW-DB

  englesson line burned walnut skänk med 3 dörrar vit - skänkar & sideboards ekfanér vit - 6613bw-db
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson. Skänken är utrustad med två rymliga skåpdelar och två justerbara hyllplan, perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller på kontoret. De mörkbetsade dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Tre dörrar.- Två justerbara hyllplan. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 4 Dörrar Svart - TV-bänkar & Mediabänkar Ekfanér Svart - 6604BW-B

  englesson line burned walnut skänk med 4 dörrar svart - tv-bänkar & mediabänkar ekfanér svart - 6604bw-b
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson som kan användas precis som den är eller som en mediamöbel. Skänken är utrustad med en rymlig skåpdel med två justerbara hyllplan, perfekt för förvaring i vardagsrummet. De mörkbetsade dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Kan även användas som en TV-bänk.- Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Fyra dörrar.- Två justerbara hyllplan. Vi har valt ut Svart TV-bänkar & Mediabänkar i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Sängbord Svart - Sängbord Ekfanér Svart - 6728BW-B

  englesson line burned walnut sängbord svart - sängbord ekfanér svart - 6728bw-b
  Line Burned Walnut sängbord från Englesson är det perfekta tillskottet till ditt sovrum. Med två lådor får du gott om utrymme att organisera och förvara dina saker och har allt inom räckhåll. De mörkbetsade och linjerade lådfronterna skapar en elegant och sofistikerad estetik till rummet. Bra att veta om sängbordet - Tillverkat i Sverige.- Två lådor.- Erbjuds i flera utföranden.- Det här sängbordet ingår i Englessons serie Line Burned Walnut. Vi har valt ut Svart Sängbord i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Hög Skänk Med 3 Lådor Svart - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart - 6612BW-B

  englesson line burned walnut hög skänk med 3 lådor svart - skänkar & sideboards ekfanér svart - 6612bw-b
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Skänken är utrustad med tre praktiska lådor och en rymlig skåpdel med gott om utrymme för förvaring. De mörkbetsade lådorna och dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Tre dörrar.- Två justerbara hyllplan.- Tre lådor. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Hög Skänk Med 2 Lådor Svart - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart - 6611BW-B

  englesson line burned walnut hög skänk med 2 lådor svart - skänkar & sideboards ekfanér svart - 6611bw-b
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Skänken är utrustad med två praktiska lådor och en rymlig skåpdel med gott om utrymme för förvaring. De mörkbetsade lådorna och dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Två dörrar.- Ett justerbart hyllplan.- Två lådor. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Hög Skänk Med 2 Lådor Vit - Skänkar & Sideboards Ekfanér Vit - 6611BW-DB

  englesson line burned walnut hög skänk med 2 lådor vit - skänkar & sideboards ekfanér vit - 6611bw-db
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Skänken är utrustad med två praktiska lådor och en rymlig skåpdel med gott om utrymme för förvaring. De mörkbetsade lådorna och dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Två dörrar.- Ett justerbart hyllplan.- Två lådor. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Soffbord 70x130 Cm Svart / Mörkbetsad - Soffbord Lackad Mdf Svart - 6770BW-B

  englesson line burned walnut soffbord 70x130 cm svart / mörkbetsad - soffbord lackad mdf svart - 6770bw-b
  Line Rectangular soffbord från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker och har stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line Rectangular soffbordet - Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om soffbordet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Soffbord i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 2 Dörrar Svart - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart - 6610BW-B

  englesson line burned walnut skänk med 2 dörrar svart - skänkar & sideboards ekfanér svart - 6610bw-b
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson. Skänken är utrustad med en rymlig skåpdel med ett justerbart hyllplan, perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller på kontoret. De mörkbetsade dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Två dörrar.- Ett justerbart hyllplan. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 2 Dörrar Vit - Skänkar & Sideboards Ekfanér Vit - 6610BW-DB

  englesson line burned walnut skänk med 2 dörrar vit - skänkar & sideboards ekfanér vit - 6610bw-db
  Line Burned Walnut skänk är en stilfull och tidlös möbel från Englesson. Skänken är utrustad med en rymlig skåpdel med ett justerbart hyllplan, perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller på kontoret. De mörkbetsade dörrarna ger designen ett elegant och sofistikerat uttryck. Bra att veta om skänken - Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Två dörrar.- Ett justerbart hyllplan. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Vitrinskåp Svart - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Svart - 6634BW-B

  englesson line burned walnut vitrinskåp svart - skåp & vitrinskåp ekfanér svart - 6634bw-b
  Line Burned Walnut vitrinskåp från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Det är tillverkat i Sverige och gjort av handmålad MDF. Skåpet har två vackra dörrar i glas ovantill och två mörkbetsade dörrar i ekfanér nertill med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Line Burned Walnut vitrinskåp - Fyra justerbara hyllplan.- Två glasdörrar.- Två dörrar i mörkbetsad ekfanér.- Det här vitrinskåpet ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Vitrinskåpet finns i olika utföranden.- Vitrinskåpet finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk 3 Dörrar Svart - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Svart - 6812BW-B

  englesson line burned walnut skänk 3 dörrar svart - skänkar & sideboards lackad mdf svart - 6812bw-b
  Line High skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Skänken är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och har tre dörrar med tre lådor. Den har ett bra utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line High skänken - Skänken finns i olika utföranden.- Skänken kommer i olika färger.- Line High uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk 2 Dörrar Svart/svart - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart - 6810BW-B

  englesson line burned walnut skänk 2 dörrar svart/svart - skänkar & sideboards ekfanér svart - 6810bw-b
  Line Burned Walnut skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad i Sverige och gjord av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och har två dörrar med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Skänken har stilrena, slanka ben i metall och ett bra utrymme inuti med ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Line Burned Walnut skänk - Skänken finns i olika färgval.- Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Ett justerbart hyllplan på insidan. Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk 4 Dörrar Vit/krom - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Vit - 6804BW-DB

  englesson line burned walnut skänk 4 dörrar vit/krom - skänkar & sideboards lackad mdf vit - 6804bw-db
  Line skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och har fyra dörrar med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Den har stilrena, slanka ben i metall och ett bra utrymme inuti med ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Bra att veta om Line skänk - Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Skänken finns i olika färgval.- Ett justerbart hyllplan på insidan.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Vitrinskåp Vit - Skåp & Vitrinskåp Ekfanér Vit - 6634BW-DB

  englesson line burned walnut vitrinskåp vit - skåp & vitrinskåp ekfanér vit - 6634bw-db
  Line Burned Walnut vitrinskåp från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Det är tillverkat i Sverige och gjort av handmålad MDF. Skåpet har två vackra dörrar i glas ovantill och två mörkbetsade dörrar i ekfanér nertill med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Perfekt för matsalen eller köket. Bra att veta om Line Burned Walnut vitrinskåp - Fyra justerbara hyllplan.- Två glasdörrar.- Två dörrar i mörkbetsad ekfanér.- Det här vitrinskåpet ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Vitrinskåpet finns i olika utföranden.- Vitrinskåpet finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skåp & Vitrinskåp i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk 4 Dörrar Svart/svart - Skänkar & Sideboards Lackad Mdf Svart - 6804BW-B

  englesson line burned walnut skänk 4 dörrar svart/svart - skänkar & sideboards lackad mdf svart - 6804bw-b
  Line skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och har fyra dörrar med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Den har stilrena, slanka ben i metall och ett bra utrymme inuti med ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Bra att veta om Line skänk - Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Skänken finns i olika färgval.- Ett justerbart hyllplan på insidan.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Lackad MDF från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Vit/krom - Skänkar & Sideboards Ekfanér Vit - 6811BW-DB

  englesson line burned walnut skänk vit/krom - skänkar & sideboards ekfanér vit - 6811bw-db
  Line Burned Walnut skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad i Sverige och gjord av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en räfflad framsida i mörkbetsad ek. Skänken har två lådor upptill, en rymlig skåpdel med ett justerbart hyllplan inuti och stilrena, slanka ben i metall. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Line Burned Walnut skänk - Skänken finns i olika färgval.- Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Två lådor.- Ett justerbart hyllplan på insidan. Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Svart/svart - Skänkar & Sideboards Ekfanér Svart - 6811BW-B

  englesson line burned walnut skänk svart/svart - skänkar & sideboards ekfanér svart - 6811bw-b
  Line Burned Walnut skänk från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad i Sverige och gjord av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en räfflad framsida i mörkbetsad ek. Skänken har två lådor upptill, en rymlig skåpdel med ett justerbart hyllplan inuti och stilrena, slanka ben i metall. Perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Bra att veta om Line Burned Walnut skänk - Skänken finns i olika färgval.- Den här skänken ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Två lådor.- Ett justerbart hyllplan på insidan. Hur bör du ta hand om skänken?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Byrå 6 Lådor Vit - Skänkar & Sideboards Ekfanér Vit - 6714BW-DB

  englesson line burned walnut byrå 6 lådor vit - skänkar & sideboards ekfanér vit - 6714bw-db
  Line Burned Walnut byrå från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Den är tillverkad i Sverige och gjord av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och räfflade fronter i mörkbetsad ek. Byrån har sex rymliga lådor perfekta för snygg förvaring. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Bra att veta om Line Burned Walnut byrå - Kan även användas som en vägghängd TV-bänk.- Byrån finns i olika färgval.- Den här byrån ingår i Englessons serie Line Burned Walnut.- Två justerbara hyllplan på insidan. Hur bör du ta hand om byrån?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Vit Skänkar & Sideboards i Ekfanér från Englesson med stor omsorg.
 • Englesson Line Burned Walnut Vitrinskåp Svart / Svart - Skåp & Vitrinskåp Glas Svart - 6834BW-B

  englesson line burned walnut vitrinskåp svart / svart - skåp & vitrinskåp glas svart - 6834bw-b
  Line vitrinskåp från Englesson med en skandinavisk, elegant design. Skåpet är tillverkat av handmålad MDF och har två vackra dörrar i glas ovantill. Det har två dörrar under med dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan och stilrena, slanka ben i metall. Bra att veta om Line vitrinskåpet - Det här vitrinskåpet är en del av Englessons kollektion Line.- Vitrinskåpet finns i olika utföranden.- Vitrinskåpet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Hur bör du ta hand om vitrinskåpet?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Vi har valt ut Svart Skåp & Vitrinskåp i Glas från Englesson med stor omsorg.