Möbler
www.mobel.se

Ellos möbler

Det här är ett urval av alla de fina möbler som finns hos ELLOS. Du hittar en blandning av möblerna för kök, vardagsrum, hall och sovrum. Ellos möbler är enkla att beställa online med bra leveransvillkor och kundtjänst.

Utvalda Ellos-möbler vi gillar

 • Ellos Home - Sänggavel Land 180 cm - Svart

  ellos home - sänggavel land 180 cm - svart
  Sängggavel i alm med med platta i ett smårutigt mönster av vaxat pappersrep. Gaveln står på golvet. Monterad. Bredd 180 cm, höjd 120 cm, djup 4 cm.
 • Ellos Home - Soffbord Grow diameter 60 cm - Brun

  ellos home - soffbord grow diameter 60 cm - brun
  Runt soffbord i mangoträ med kraftiga, runda ben. Behandlat med matt lack. Höjd 41,5 cm, diameter på toppskivan 60 cm. Enklare montering.
 • Ellos Home - Soffbord Eskil Ø 80 cm - Natur

  ellos home - soffbord eskil ø 80 cm - natur
  Runt soffbord av massivt mangoträ med lackad yta. Mått: Höjd 47 cm, Ø 80 cm. Levereras omonterat. Mindre variationer i färgen kan förekomma jämfört med bilden (gäller färg White washed). Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Sängbord Lyrio 30x35 cm - Svart

  ellos home - sängbord lyrio 30x35 cm - svart
  Lättplacerat sängbord av pulverlackad metall med sandig finish och lätt, fin struktur. Två hyllplan, max vikt per hyllplan 10 kg. Bredd 30 cm, höjd 55 cm, djup 35 cm. Höjd mellan hyllplanen 15 cm. Monterat.
 • Ellos Home - Sängbord Thelma - Svart

  ellos home - sängbord thelma - svart
  Sängbord i metall och glas. Fästes på vägg. Monterad. Bredd 53 cm, djup 30 cm, höjd 51,5 cm, Höjd mellan hyllorna 31,5 cm.
 • Ellos Home - Soffa Tissla 3-sits - Vit

  ellos home - soffa tissla 3-sits - vit
  3-sitssoffa med modern, organisk form. Stomme i massiv furu och plywood. Ben i bokträ. Klädsel i mjuk fårpälsimitation av polyester. Klädseln är ej avtagbar. Skumfyllning och nozagfjädrar. Frihöjd under möbel 17 cm. Monterad. Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Hatthylla Elis - Beige

  ellos home - hatthylla elis - beige
  Hatthylla i pulverlackad metall med 6 krokar.
 • Ellos Home - Soffbord Billion Ø 90 cm - Brun

  ellos home - soffbord billion ø 90 cm - brun
  Runt soffbord med vaxad yta. Toppskivan har en karvad kant med en dekorativ, snurrad design som även finns på benen.
 • Ellos Home - Kontorsstol Softi - Vit

  ellos home - kontorsstol softi - vit
  Kontorsstol / skrivbordsstol med vadderad sits och klädsel i bouclétyg. Ben i pulverlackerad metall med hjul. Tiltmekanism och svängfunktionsplatta. Mått: Total bredd inkl. ben 65 cm. Stolens bredd 50 cm. Justerbar höjd 80-88 cm. Totalt djup 60 cm. Sitthöjd 46-55 cm. Sittdjup 47 cm. Rygghöjd 42 cm. Enklare montering.
 • Ellos Home - Skänk Ditti - Vit

  ellos home - skänk ditti - vit
  Skänk i massivt furu och MDF. Två små lådor. Höjd 82,5 cm, Bredd 104 cm, Djup 37 cm. Höjd från golv till hyllplanet 7 cm. Lev. omonterad.
 • Ellos Home - Soffbord Chester - Brun

  ellos home - soffbord chester - brun
  Soffbord i mangoträ med oregelbunden, organisk form. Ribbad struktur på basen. Levereras monterat.
 • Ellos Home - Soffbord Venus 75x75 cm - Brun

  ellos home - soffbord venus 75x75 cm - brun
  Soffbord i mangoträ med vaxad yta. Karvat grovt mönster på sidorna och benen. Frihöjd under möbeln 10 cm. Levereras monterad. Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Vitrinskåp Wilma - Vit

  ellos home - vitrinskåp wilma - vit
  Vitrinskåp i MDF och transparent glas. Glas längs hela kortsidorna som släpper in ljuset. Dörrar med magnetstängning och metallknoppar i antikmässingfinish. 5 flyttbara hyllplan plus en bottenhylla. Omonterat.
 • Ellos Home - Vitrinskåp Wilma - Svart

  ellos home - vitrinskåp wilma - svart
  Vitrinskåp i MDF och transparent glas. Glas längs hela kortsidorna som släpper in ljuset. Dörrar med magnetstängning och metallknoppar i antikmässingfinish. 5 flyttbara hyllplan plus en bottenhylla. Omonterat.
 • Ellos Home - Sidobord Culture - Beige

  ellos home - sidobord culture - beige
  Sidobord i formgjuten, pulverlackad aluminium. Levereras monterat.
 • Ellos Home - Trasmatta Cosima - Rosa

  ellos home - trasmatta cosima - rosa
  Vävd trasmatta i återvunnen polyester med fransar på kortsidorna. Mattan kan även användas utomhus, t.ex. på balkongen eller altanen. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.
 • Ellos Home - Jutematta Warren Carpet - Flerfärgad

  ellos home - jutematta warren carpet - flerfärgad
  Handvävd, slät matta i jute och bomull med lapptäcksmönster. Fransar på kortsidorna. Fransarnas längd 9 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Ina - Gul

  ellos home - badrumsmatta ina - gul
  • Tuftad, rund badrumsmatta • Halkskyddsbehandlad baksida • Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 18.HIN.42893 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Soffbord Asta diameter 110 cm - Svart

  ellos home - soffbord asta diameter 110 cm - svart
  Runt bord i mangoträ med heltäckande färg. Höjd 41 cm, diameter 110 cm. Enklare montering. Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Chenille - Rosa

  ellos home - badrumsmatta chenille - rosa
  Badrumsmatta i mjukt, återvunnet chenillegarn. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Sänggavel Zoey 180 cm - Beige

  ellos home - sänggavel zoey 180 cm - beige
  Sänggavel i massiv bok med dekorativa träribbor. För upphängning på väggen. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Matbord Majalisa 90x180 cm - Vit

  ellos home - matbord majalisa 90x180 cm - vit
  Matbord av folierad MDF. Höjd till bordets underkant 72 cm. Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Kontorsstol Softi - Beige

  ellos home - kontorsstol softi - beige
  Kontorsstol / skrivbordsstol med vadderad sits och klädsel i bouclétyg. Ben i pulverlackerad metall med hjul. Tiltmekanism och svängfunktionsplatta. Mått: Total bredd inkl. ben 65 cm. Stolens bredd 50 cm. Justerbar höjd 80-88 cm. Totalt djup 60 cm. Sitthöjd 46-55 cm. Sittdjup 47 cm. Rygghöjd 42 cm. Enklare montering.
 • Ellos Home - Soffbord Billie 95x95 cm - Vit

  ellos home - soffbord billie 95x95 cm - vit
  Soffbord med ben i massiv, vitlaserad ask. Toppskiva i terrazzo med mjuk, rundad nederkant. Toppskivans tjocklek 18 mm. Frihöjd under bordet 33 cm. Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Skötselråd terrazzo: En ny skiva skall alltid behandlas ett par gånger i början. Behandla skivan med t.ex en polish avsedd för stenytor som du hittar i välsorterade butiker, eller stryk på ett tunt lager paraffinolja alternativt grönsåpa. Låt oljan ligga på ytan ett tag. Torka av och polera. Behandlingen är viktig för att ge skivan motståndskraft mot spill samt att den avlägsnar eventuell flammighet som i vissa fall kan framträda från produktion/packning. Terrazzo är ett poröst material som är känsligt för spill, som därför ska torkas upp omgående. Terrazzo är även känsligt mot syror. Använd därför aldrig sura rengöringsmedel och var försiktig med andra sura vätskor som vin, vinäger, fruktjuice, kaffe etc. För daglig rengöring, använd en disktrasa som fuktas med vatten.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Hilda - Blå

  ellos home - badrumsmatta hilda - blå
  • Tuftad badrumsmatta i bomull • Halkskyddsbehandlad baksida • Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. • Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore. Licensnummer & testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Sidobord / sängbord Baccalina - Brun

  ellos home - sidobord / sängbord baccalina - brun
  • Retroinspirerad design med mjuka, runda former • Gjort av mangoträ med vaxad yta • Max viktbelastning: 70 kg • Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Soffbord Simple 150x40 cm - Brun

  ellos home - soffbord simple 150x40 cm - brun
  • Stilrent soffbord med dekorativ kant längs med sidorna • Gjort av mangoträ med vaxad yta • Max viktbelastning: 150 kg Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Soffbord Lia - Brun

  ellos home - soffbord lia - brun
  Soffbord i mangoträ med organisk, mjuk form och kraftiga, runda ben. Behandlat med matt lack. Diameter på ben 12 cm. Enklare montering. Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Fåtölj Bambinella - Vit

  ellos home - fåtölj bambinella - vit
  • Modern modell med rundad nederkant • Stomme i massivt poppelträ och plywood • Klädsel i bouclétyg • Skumfyllning • Fötter i plast • Sittbredd: 74 cm • Max viktbelastning: 150 kg • Frihöjd under möbeln: 3 cm • Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Viterbo - Beige

  ellos home - bomullsmatta viterbo - beige
  Bomullsmatta Viterbo har en slätvävd framsida med ett dekorativt, tuftat diagonalmönster. Fransar med knutar. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Soffa Megan 3-sits - Natur

  ellos home - soffa megan 3-sits - natur
  Soffa med klädsel i sammet av polyester. Löstagbara ryggkuddar och sittplymåer med avtagbart tyg. Fast klädsel i övrigt. Mått: Bredd 228 cm, höjd 76 cm, djup 91 cm. Sittdjup 55 cm, sittbredd 186 cm, sitthöjd 48 cm. Armstödshöjd från golv 50 cm. Höjd på ben/höjd från golv till underkanten 3 cm. Stomme: Plywood, massiv furu, nozagfjädring och skum. Ben: trä. Levereras monterad. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning. Skötsel av sammet: Sammet är ett mjukt tyg som är enkelt att rengöra och hålla snyggt. Dammsug din möbel och använd ett dammsugarmunstycke med mjuka borst. Ett annat sätt är att använda en självhäftande roller eller en mjuk klädborste. Tänk på att borsta och dammsuga i luggens riktning, rörelsen skall alltså inte gå mothårs. Märken och avtryck kan du få bort genom att använda ånga, antingen från ett ångstrykjärn eller en steamer. Om du spiller på din möbel, fukta fläkten utifrån och in. Använd en trasa eller handduk och badda utan att lägga för mycket tryck på fläcken. Om vätskan är fet, använd ett lämpligt fläckborttagningsmedel (testa först på en mindre synlig plats).
 • Ellos Home - Matbord Onyx 200x100 cm - Brun

  ellos home - matbord onyx 200x100 cm - brun
  Matbord med rustik, naturlig look. Toppskiva av trä med fanér på 4 mm. Ben av pulverlackad metall med justerbara tassar. Enklare montering.
 • Ellos Home - Skrivbord / sidobord Alba - Brun

  ellos home - skrivbord / sidobord alba - brun
  Skrivbord av mangoträ med vaxad yta. Tre lådor med lådstopp. Frihöjd under möbel 57 cm. Enklare montering. • Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Sidobord Rixa Small - Brun

  ellos home - sidobord rixa small - brun
  Soffbord av aluminium i industriell design med pulverlackad finish. Endast för inomhusbruk.
 • Ellos Home - Ryamatta Potenza Check - Vit

  ellos home - ryamatta potenza check - vit
  • Ryamatta med tuftat rutmönster • Supermjuk, tät lugg • Tjocklek 7,5 cm • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Jutematta Manarola - Gul

  ellos home - jutematta manarola - gul
  Rund, flätad matta av 100% jute. Skötselråd: Dammsugning. Fläckar torkas av med fuktig trasa. Jute är ett naturmaterial som passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. En matta i jute ger rummet en ombonad, naturlig känsla. Jutemattor passar även för uterummet, balkongen eller altanen. Mattan placeras då skyddad mot regn och fukt. Ur ett miljöperspektiv är jute ett mycket bra materialval. Det är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 17.HBD.29116 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Ullmatta Carezza - Natur

  ellos home - ullmatta carezza - natur
  Handvävd ullmatta med ett tuftat, organiskt mönster. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 16.HIN.96441 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Matta Alton 140x200 cm - Grå

  ellos home - matta alton 140x200 cm - grå
  Mjuk matta i viskos med silkekänsla och fina färgskiftningar. Matchande flätade fransar på kortsidorna. Stl 140x200 cm. Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra viskosmattor är handvävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. Skötsel av viskosmattor och övrig info: Dammsug mattan regelbundet utan borste Vid fläckborttagning, använd inte vatten då materialet är känsligt mot detta. Använd istället ett anpassat fläckbortagningsmedel. En ny matta kan lugga av sig vilket beror på att fibrer från klippningen trängt ner i luggen och kommer upp till ytan. Dessa kan dammsugas bort (försök inte dammsuga bort allt på en gång, låt det istället ta den tid det tar vilket minskar slitaget). Eftersom mattan rullas under frakt så kan linjer och veck förekomma när du rullar ut mattan. Dessa kommer gradvis att försvinna efter normal användning och dammsugning. Det kan även ta några dagar innan mattans kanter lägger sig mot golvet. För ökad säkerhet och komfort, använd halkskyddsmatta som håller din matta på plats. Halkskyddsmattan finns i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Dörrmatta Merry - Beige

  ellos home - dörrmatta merry - beige
  • Vattentålig, slitstark dörrmatta i kokosfiber • Baksida i latex • Tjocklek 1,6 cm • Skötselråd: Dammsugning
 • Ellos Home - Bomullsmatta Trapani - Gul

  ellos home - bomullsmatta trapani - gul
  Handvävd, åttakantig bomullsmatta med melerad effekt. Fransar på 6 sidor. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra bomullsmattor är vävda och tuftade av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 16.HIN.96441 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Vägghylla Royal - Svart

  ellos home - vägghylla royal - svart
  Är gjord av målad MDF. Skruvas fast på väggen. Längd 76 cm. Höjd 10 cm. Djup 12,5 cm. Maxbelastning 5 kg.
 • Ellos Home - Soffa Gino - Natur

  ellos home - soffa gino - natur
  Lättplacerad och nätt soffa i rotting med dyna. Dynan har klädsel i polyestertyg och fyllning av skum, tjocklek 6 cm. Levereras monterad. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Fåtölj Stockholm - Brun

  ellos home - fåtölj stockholm - brun
  Fåtölj i björk med sits och rygg av dubbelt flätat och vaxat pappersrep. Levereras monterad. Höjd på armstöd från golv 62,5 cm (fram) och 51,5 cm (bak).
 • Ellos Home - Dörrmatta Anand i jute - Natur

  ellos home - dörrmatta anand i jute - natur
  Dekorativ dörrmatta i kraftig jute med grov struktur. Stl ca 60x90 cm - kan variera något i storlek då det är ett naturmaterial. Jute passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. Jute är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. Halkskyddsmattan finns i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Ebba sänggavel 180 cm - Brun

  ellos home - ebba sänggavel 180 cm - brun
  Sänggavel för väggupphängning, tillverkad av återvunnet trä. Varje sänggavel är unik i färgnyans och struktur då materialet är återvunnet.
 • Ellos Home - Vägghylla Sofie - Natur

  ellos home - vägghylla sofie - natur
  Vägghylla av mangoträ med metallhängare för t.ex. klädgalgar, handdukar eller S-krokar (ingår ej). • Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Sänggavel Fammy 160 cm - Brun

  ellos home - sänggavel fammy 160 cm - brun
  Huvudgavel i rotting med ett dekorativt mönster. Gaveln ställs på golvet. Bredd 160 cm, höjd 138 cm, djup 3 cm. Benhöjd 24 cm.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Apple - Orange

  ellos home - badrumsmatta apple - orange
  Tuftad, mjuk badrumsmatta i form av ett äpple. Av bomull. Halkfri baksida med latexbehandling. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Bokhylla Olle - Beige

  ellos home - bokhylla olle - beige
  Bokhylla i massivt mangoträ. 8 fack i olika storlekar. Frihöjd under möbel 24 cm. Skall fästas i väggen för bästa funktion.
 • Ellos Home - Ryamatta Marrakesh Oval Carpet - Grå

  ellos home - ryamatta marrakesh oval carpet - grå
  Tuftad ryamatta med mjuk, tät och tjock lugg. Lugghöjd ca 3 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 1002004 Centexbel
 • Ellos Home - Soffbord Missi Ø 80 cm - Guld

  ellos home - soffbord missi ø 80 cm - guld
  Stabilt och lättplacerat runt soffbord med stomme av mässingsfärgade metallrör och två plan med skivor av härdat glas. Mått: Ø 80 cm. Höjd 46 cm. Avstånd mellan skivorna 38 cm. Bordet är monterat, endast glasskivorna läggs på vid leverans. Vikt 27 kg.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Wave - Natur

  ellos home - badrumsmatta wave - natur
  Tuftad, mjuk badrumsmatta av bomull. Halkfri baksida med latexbehandling. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Skrivbord / matbord Emilia - Beige

  ellos home - skrivbord / matbord emilia - beige
  Skrivbord eller litet matbord med mjuk, organisk form och cylinderformade ben. Av massivt mangoträ med naturliga färgskiftningar. Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Ullmatta Glendale - Natur

  ellos home - ullmatta glendale - natur
  Handtuftad ullmatta i mjuk, skön och tjock kvalitet. Höjd ca 3,5 cm. Skötselråd: Dammsugning. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Matbord Cly Ø 110 cm - Brun

  ellos home - matbord cly ø 110 cm - brun
  Matbord med ben i pulverlackerad metall och bordsskiva i ekfanérat trä.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Sahara Ø 80 cm - Vit

  ellos home - badrumsmatta sahara ø 80 cm - vit
  Tuftad, rund badrumsmatta i mjuk, fluffig bomull med känsla och look som en ryamatta. Tryckt mönster som varierar i kontrast och tydlighet beroende på hur luggen i mattan lägger sig. Ø 80 cm.
 • Ellos Home - Sänggavel Helen 180 cm - Brun

  ellos home - sänggavel helen 180 cm - brun
  Huvudgavel i rotting med tätflätad topp och dekorflätad kant. Gaveln ställs på golvet. Mått: Bredd 181 cm, höjd 137 cm, djup 4 cm.
 • Ellos Home - Dörrmatta Rovigo - Natur

  ellos home - dörrmatta rovigo - natur
  Dörrmatta av flätad, grov jute som är lagd i ett omlottmönster. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning. Jute är ett naturmaterial som passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. Jutemattor passar även för uterummet, balkongen eller altanen. Mattan placeras då skyddad mot regn och fukt. Ur ett miljöperspektiv är jute ett mycket bra materialval. Det är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Bali - Blå

  ellos home - bomullsmatta bali - blå
  Vävd bomullsmatta i tvättad kvalitet med tryckt mönster. Fransar längs kortsidorna som även de är mönstrade. Mattan finns i två storlekar, 140x200 och 170x240 cm. Kan maskintvättas om tvättmaskinens kapacitet klarar det, i annat fall kemtvätt. För ökad säkerhet och komfort, använd halkskyddsmatta som håller din matta på plats. Halkskyddsmattan finns i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Dörrmatta Madrid - Svart

  ellos home - dörrmatta madrid - svart
  • Slitstark dörrmatta i naturgummi med snirkligt mönster • Denna produkt kan användas inomhus och utomhus
 • Ellos Home - Soffa Setar 3-sits i sammet - Natur

  ellos home - soffa setar 3-sits i sammet - natur
  3-sits soffa i sammet. Modell med ett modernt uttryck och en schäslong som kan både vänster- eller högermonteras. Kuddar och dynor är löstagbara. Klädseln är avtagbar på ryggkuddarna, sittdynorna och schäslongsdynan. Fast klädsel i övrigt. Ben av metall. Totala mått: Höjd 83 cm, bredd 243 cm, djup inkl. schäslong 154 cm, utan schäslong 86 cm. Sitthöjd 44,5 cm, sittdjup 56 cm, sittbredd 223 cm. Höjd från golv till armstöd 72 cm. Frihöjd under möbel (benhöjd) 16 cm. Schäslongen och benen levereras omonterade. Martindale >40000. Baksida och stomme: Massiv furu och plywood. Resårband. Fyllning av skum och polyestervadd. Armstöd: Massiv furu och plywood. Skumfyllning. Sittplymå: Skum, lös fiber. Ryggplymå: Lös fiber. Obs! Ett stödben medföljer som är något kortare än de andra soffbenen, detta för att hjälpa till att stadga upp soffan vid hög belastning. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning. Skötsel av sammet: Sammet är ett mjukt tyg som är enkelt att rengöra och hålla snyggt. Dammsug din möbel och använd ett dammsugarmunstycke med mjuka borst. Ett annat sätt är att använda en självhäftande roller eller en mjuk klädborste. Tänk på att borsta och dammsuga i luggens riktning, rörelsen skall alltså inte gå mothårs. Märken och avtryck kan du få bort genom att använda ånga, antingen från ett ångstrykjärn eller en steamer. Om du spiller på din möbel, fukta fläkten utifrån och in. Använd en trasa eller handduk och badda utan att lägga för mycket tryck på fläcken. Om vätskan är fet, använd ett lämpligt fläckborttagningsmedel (testa först på en mindre synlig plats). FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Sidobord Theodina Ø 40 cm - Brun

  ellos home - sidobord theodina ø 40 cm - brun
  Runt sidobord av mangoträ med vaxad finish. Rund, svarvad bas med snurrad design. Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Dagbädd Optimus - Vit

  ellos home - dagbädd optimus - vit
  Dagbädd med ben av metall. Klädsel i bouclé med indragningar som bildar ett dekorativt rutmönster. Skumfyllning. Höjd på ryggstöd 47 cm. Max vikt 136 kg. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Ryamatta Cadize - Vit

  ellos home - ryamatta cadize - vit
  • Handvävd ryamatta i ull • Flätade, tjocka fransar på kortsidorna • Tjocklek 2 cm • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Merida - Brun

  ellos home - bomullsmatta merida - brun
  • Slätvävd bomullsmatta med tuftat mönster • Fransar med knutar • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra bomullsmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning • Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI • Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Soffa Setar 3-sits i sammet - Grå

  ellos home - soffa setar 3-sits i sammet - grå
  3-sits soffa i sammet. Modell med ett modernt uttryck och en schäslong som kan både vänster- eller högermonteras. Kuddar och dynor är löstagbara. Klädseln är avtagbar på ryggkuddarna, sittdynorna och schäslongsdynan. Fast klädsel i övrigt. Ben av metall. Totala mått: Höjd 83 cm, bredd 243 cm, djup inkl. schäslong 154 cm, utan schäslong 86 cm. Sitthöjd 44,5 cm, sittdjup 56 cm, sittbredd 223 cm. Höjd från golv till armstöd 72 cm. Frihöjd under möbel (benhöjd) 16 cm. Schäslongen och benen levereras omonterade. Martindale >40000. Baksida och stomme: Massiv furu och plywood. Resårband. Fyllning av skum och polyestervadd. Armstöd: Massiv furu och plywood. Skumfyllning. Sittplymå: Skum, lös fiber. Ryggplymå: Lös fiber. Obs! Ett stödben medföljer som är något kortare än de andra soffbenen, detta för att hjälpa till att stadga upp soffan vid hög belastning. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning. Skötsel av sammet: Sammet är ett mjukt tyg som är enkelt att rengöra och hålla snyggt. Dammsug din möbel och använd ett dammsugarmunstycke med mjuka borst. Ett annat sätt är att använda en självhäftande roller eller en mjuk klädborste. Tänk på att borsta och dammsuga i luggens riktning, rörelsen skall alltså inte gå mothårs. Märken och avtryck kan du få bort genom att använda ånga, antingen från ett ångstrykjärn eller en steamer. Om du spiller på din möbel, fukta fläkten utifrån och in. Använd en trasa eller handduk och badda utan att lägga för mycket tryck på fläcken. Om vätskan är fet, använd ett lämpligt fläckborttagningsmedel (testa först på en mindre synlig plats). FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Hylla på hjul Morris - Svart

  ellos home - hylla på hjul morris - svart
  Hylla på hjul med många användningsområden som sideboard, för förvaring, som serveringsvagn, i badrummet etc. Två hyllplan. Av metall. Stl 60x40 cm. Höjd 70 cm. 44 cm mellan hyllplanen. Tål sammanlagd vikt 30 kg. Lev. omonterad.
 • Ellos Home - Matbord Grow 90x200 cm - Natur

  ellos home - matbord grow 90x200 cm - natur
  Matbord i mangoträ med kraftiga, runda ben. Behandlat med matt lack. Mått: 90x200 cm. Höjd 75 cm. Diameter på bordsbenen 14,5 cm, avstånd mellan benparen 106 cm. Tjocklek på bordsskivan 3 cm. Enklare montering. • Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Vägghylla Cortona - Beige

  ellos home - vägghylla cortona - beige
  Liten vägghylla av lackad metall med hamrat mönster. Max viktbelastning 2 kg.
 • Ellos Home - Soffbord Trilloin, set med 2 st - Vit

  ellos home - soffbord trilloin, set med 2 st - vit
  2 st triangulära, matchande soffbord i olika storlekar. Av mangoträ. Stort bord: Lång kant 105 cm resp. 74,5 cm på de kortare sidorna. Höjd 45 cm och frihöjd under bordet 42 cm. Litet bord: Lång kant 83 cm resp. 59 cm på de kortare sidorna. Höjd 40 cm och frihöjd under bordet 37 cm.
 • Ellos Home - Hylla på hjul Morris - Koppar

  ellos home - hylla på hjul morris - koppar
  Hylla på hjul med många användningsområden som sideboard, för förvaring, som serveringsvagn, i badrummet etc. Två hyllplan. Av metall. Stl 60x40 cm. Höjd 70 cm. 44 cm mellan hyllplanen. Tål sammanlagd vikt 30 kg. Lev. omonterad.
 • Ellos Home - Sängbord Betty - Brun

  ellos home - sängbord betty - brun
  Sängbord av laserat mangoträ. En dörr med glasfönster, trähandtag och en dekorativ utanpåliggande vridbar dörrstopp som håller dörren stängd. Skåpet har en fast hylla, höjd på båda sidor om hyllplanet 18,5 cm. Mått: Bredd 40 cm, höjd 60 cm, bredd 40 cm, djup 35 cm. Enklare montering (skruva endast på benen vid leverans). Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Sänggavel Fammy 160 cm - Vit

  ellos home - sänggavel fammy 160 cm - vit
  Huvudgavel i rotting med ett dekorativt mönster. Gaveln ställs på golvet. Bredd 160 cm, höjd 138 cm, djup 3 cm. Benhöjd 24 cm.
 • Ellos Home - Sänggavel Fammy 180 cm - Brun

  ellos home - sänggavel fammy 180 cm - brun
  Huvudgavel i rotting med ett dekorativt mönster. Gaveln ställs på golvet. Mått: Bredd 181 cm, höjd 137 cm, djup 4 cm.
 • Ellos Home - Sängbord / sidobord Sunkiss - Natur

  ellos home - sängbord / sidobord sunkiss - natur
  Sängbord / sidobord med stativ av pulverlackad metall. Skivor av mangoträ. Höjd mellan skivorna 25,5 cm. Frihöjd under möbel 26 cm.
 • Ellos Home - Soffbord Diva Ø 82,5 cm - Grön

  ellos home - soffbord diva ø 82,5 cm - grön
  Runt soffbord med stomme av metall och skiva av färgat, tempererat glas. Mått: Höjd 42 cm, Ø 82,5 cm. Levereras omonterat. Vikt 10,5 kg.
 • Ellos Home - Jutematta Burola - Flerfärgad

  ellos home - jutematta burola - flerfärgad
  Matta av jute i grövre struktur med fransar i olika tjocklek på kortsidorna. Jute är ett naturmaterial som passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. En matta i jute ger rummet en ombonad, naturlig känsla. Jutemattor passar även för uterummet, balkongen eller altanen. Mattan placeras då skyddad mot regn och fukt. Ur ett miljöperspektiv är jute ett mycket bra materialval. Det är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Badrumsmatta Gerda - Natur

  ellos home - badrumsmatta gerda - natur
  Randvävd badrumsmatta i bomull med tofsar på kortsidorna. Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Fåtölj Devine - Svart

  ellos home - fåtölj devine - svart
  Fåtölj i rotting med bågformat mönster i ryggen. Dyna med tygklädsel och skumfyllning, dynans tjocklek 10 cm. Levereras monterad. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Sidobord Drum Ø 31 cm - Beige

  ellos home - sidobord drum ø 31 cm - beige
  Sidobord av aluminium med sandig finish. Levereras monterat.
 • Ellos Home - Soffbord Combo i marmor Ø 51 cm - Brun

  ellos home - soffbord combo i marmor ø 51 cm - brun
  Soffbord / sidobord tillverkat av brun marmor med ådror och schatteringar i olika nyanser. Marmor är ett naturmaterial, vilket gör att det är normalt att variationer i färg och struktur förekommer jämfört med bilden och mellan olika bord. Underhåll av marmor: För att ge stenen sitt grundskydd rekommenderas marmorpolish som du hittar i välsorterade färgbutiker. Stryk på ett tunt lager. Låt torka i några minuter. Polera upp till glans med en torr trasa. Detta bör upprepas 1 gång per år. Då marmor är en porös stensort måste man vara extra försiktig med ämnen som kan färga av sig, till exempel syror, stekfett, kaffe, bärsaft med mera.
 • Ellos Home - Sänggavel Legend 180 cm - Brun

  ellos home - sänggavel legend 180 cm - brun
  Huvudgavel i stoppad sammet med indragningar som bildar ett dekorativt rutmönster. Skumfyllning. Gaveln hängs på väggen. Levereras monterad. • Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Kontorsstol Nuber - Grå

  ellos home - kontorsstol nuber - grå
  Ergonomiskt utformad kontorsstol på hjul med klädsel i vävt, melerat polyestertyg. Underrede i lackerad aluminium. Enklare montering.
 • Ellos Home - Sänggavel Industriell 180 cm - Vit

  ellos home - sänggavel industriell 180 cm - vit
  Sänggavel i pulverlackerad metall. Bredd 189 cm. Höjd 114 cm. Ställs eller hängs upp på väggen. Mått från golv till första fästet 43 cm. Resårmadrass ingår ej. Vikt 12 kg.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Sahara Ø 120 cm - Vit

  ellos home - badrumsmatta sahara ø 120 cm - vit
  Tuftad, rund badrumsmatta i mjuk, fluffig bomull med känsla och look som en ryamatta. Tryckt mönster som varierar i kontrast och tydlighet beroende på hur luggen i mattan lägger sig. Ø 120 cm.
 • Ellos Home - Ryamatta Marrakesh Oval Carpet - Brun

  ellos home - ryamatta marrakesh oval carpet - brun
  Tuftad ryamatta med mjuk, tät och tjock lugg. Lugghöjd ca 3 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 1002004 Centexbel
 • Ellos Home - Soffbord Kubina i marmor - Beige

  ellos home - soffbord kubina i marmor - beige
  Soffbord / sidobord / sängbord i beige, polerad marmor. Marmor är ett naturmaterial, vilket gör att det är normalt att små avvikelser i färg, mönster och struktur förekommer jämfört med bilden. Underhåll av marmor: För att ge stenen sitt grundskydd rekommenderas marmorpolish som du hittar i välsorterade färgbutiker. Stryk på ett tunt lager. Låt torka i några minuter. Polera upp till glans med en torr trasa. Detta bör upprepas 1 gång per år. Då marmor är en porös stensort måste man vara extra försiktig med ämnen som kan färga av sig, till exempel syror, stekfett, kaffe, bärsaft med mera.
 • Ellos Home - Soffbord Cidar Ø 113 cm - Natur

  ellos home - soffbord cidar ø 113 cm - natur
  Runt soffbord av vitlaserat mangoträ i modern, skandinavisk stil.
 • Ellos Home - Bänk Polly 130x30 cm - Blå

  ellos home - bänk polly 130x30 cm - blå
  Bänk med kraftiga, runda ben och sidenmatt finish. Tillverkad av MDF med en förstärkning i metall på undersidan av skivan.
 • Ellos Home - Ullmatta Lotta - Orange

  ellos home - ullmatta lotta - orange
  Handvirkad ullmatta i hög kvalitet med fransar av filtad ull runt om. Franslängd 17 cm. Mattans tjocklek ca 3 cm. Produkten ingår i Ellos exklusiva kollektion tillsammans med Marie Olsson Nylander. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning.
 • Ellos Home - Matbord Turina Ø 110 cm - Brun

  ellos home - matbord turina ø 110 cm - brun
  Runt matbord i mangoträ med vaxad yta och ett dekorativt, karvat mönster på toppskivan.
 • Ellos Home - Fåtölj Legend - Grå

  ellos home - fåtölj legend - grå
  Fåtölj med passpoalkant runt om. Indragningar som bildar ett dekorativt rutmönster. Skumfyllning. Ben av metall. Enklare montering. Bredd: 80 cm Höjd: 101 cm Djup: 80 cm Sitthöjd: 49 cm Sittdjup: 60 cm Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning. Skötsel av sammet: Sammet är ett mjukt tyg som är enkelt att rengöra och hålla snyggt. Dammsug din möbel och använd ett dammsugarmunstycke med mjuka borst. Ett annat sätt är att använda en självhäftande roller eller en mjuk klädborste. Tänk på att borsta och dammsuga i luggens riktning, rörelsen skall alltså inte gå mothårs. Märken och avtryck kan du få bort genom att använda ånga, antingen från ett ångstrykjärn eller en steamer. Om du spiller på din möbel, fukta fläkten utifrån och in. Använd en trasa eller handduk och badda utan att lägga för mycket tryck på fläcken. Om vätskan är fet, använd ett lämpligt fläckborttagningsmedel (testa först på en mindre synlig plats).
 • Ellos Home - Fåtölj Pixi - Natur

  ellos home - fåtölj pixi - natur
  Fåtölj i elegant modell med passpoalkanter på framkanterna. Lös ryggkudde med avtagbart tyg. Fast klädsel i övrigt. Klädsel i 100% lin med fin struktur. Martindale >11 000. Mått: Bredd 93 cm, höjd 80 cm, djup 84 cm. Sittdjup 52 cm, sittbredd 71 cm, sitthöjd 41,2 cm. Armstödshöjd 68 cm. Höjd från golv till underkant 14,5 cm. Stomme: Plywood, massiv furu, resårband, polyestervaddering, polyuretanskum. Sittplymå: Plywood, nozagfjädring, resårband, polyestervaddering, polyuretanskum. Ben och underrede: ekträ med unika färgskiftningar. Levereras monterad. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Sänggavel Fammy 160 cm - Natur

  ellos home - sänggavel fammy 160 cm - natur
  Huvudgavel i rotting med ett dekorativt mönster. Gaveln ställs på golvet. Bredd 160 cm, höjd 138 cm, djup 3 cm. Benhöjd 24 cm.
 • Ellos Home - Soffbord Axx Stort 75x75 - Svart

  ellos home - soffbord axx stort 75x75 - svart
  Marmorbord med skiva av marmor och stomme av metall. Stl 75x75 cm. Höjd 48 cm. Då marmor är ett naturmaterial är det normalt att små avvikelser i storlek, färg och struktur förekommer. Underhåll av marmor: För att ge stenen sitt grundskydd rekommenderas marmorpolish som du hittar i välsorterade färgbutiker. Stryk på ett tunt lager. Låt torka i några minuter. Polera upp till glans med en torr trasa. Detta bör upprepas 1 gång per år. Då marmor är en porös stensort måste man vara extra försiktig med ämnen som kan färga av sig, till exempel syror, stekfett, kaffe, bärsaft med mera.
 • Ellos Home - Skrivbord Amber - Beige

  ellos home - skrivbord amber - beige
  Skrivbord av betsat mangoträ med två förvaringsfack. Frihöjd under möbel 60 cm. Höjd på förvaringsfack 12 cm. Enklare montering.
 • Ellos Home - Soffbord / sidobord Snurr Ø 60 cm - Brun

  ellos home - soffbord / sidobord snurr ø 60 cm - brun
  Runt bord i mangoträ med vaxad yta. Rund, stabil bas med ett dekorativt, snurrat mönster.
 • Ellos Home - Matta Romagna Round - Vit

  ellos home - matta romagna round - vit
  Tuftad matta i återvunnet material med tät, mjuk lugg. Tjocklek 2 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 1002004 Centexbel
 • Ellos Home - Vägghylla Royal - Vit

  ellos home - vägghylla royal - vit
  Är gjord av målad MDF. Skruvas fast på väggen. Längd 76 cm. Höjd 10 cm. Djup 12,5 cm. Maxbelastning 5 kg.
 • Ellos Home - Soffbord Bistolia Ø 60 cm - Svart

  ellos home - soffbord bistolia ø 60 cm - svart
  Formgjutet soffbord av aluminium. Pulverlackat, med lätt struktur. Ø 60 cm, höjd 48 cm.
 • Ellos Home - Soffbord Eskil Ø 80 cm - Brun

  ellos home - soffbord eskil ø 80 cm - brun
  Runt soffbord av massivt mangoträ med lackad yta. Mått: Höjd 47 cm, Ø 80 cm. Levereras omonterat. Mindre variationer i färgen kan förekomma jämfört med bilden (gäller färg White washed). Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Fåtölj Chardonne - Natur

  ellos home - fåtölj chardonne - natur
  Fåtölj med stomme i furu och plywood med nozagfjädring och skumfyllning. Ben av borstad metall. Avtagbar och tvättbar klädsel i 100% lin. Mått: Bredd 89 cm, höjd 77 cm, djup 83 cm. Sitthöjd 43 cm, sittdjup 62 cm, sittbredd 54 cm. Enklare montering (benen monteras vid leverans). FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Sidobord Tess 40x40 cm - Natur

  ellos home - sidobord tess 40x40 cm - natur
  Kubformat sidobord av mangoträ med ett dekorativt, snidat strukturmönster på alla sidor. Slät topp.
 • Ellos Home - Soffbord Lyrio 75x75 cm - Svart

  ellos home - soffbord lyrio 75x75 cm - svart
  Soffbord av pulverlackad metall med sandig finish och lätt, fin struktur. Ett hyllplan. Höjd mellan hyllplanet och toppskivan 20 cm. Frihöjd under möbel 23 cm. Levereras monterat.
 • Ellos Home - Soffbord Wood Ø 102 cm - Brun

  ellos home - soffbord wood ø 102 cm - brun
  Runt soffbord i mangoträ med oregelbunden, ribbad struktur på sidorna som ger ett handgjort intryck. Levereras monterat.
 • Ellos Home - Säng Industrial 90x200 - Mässing

  ellos home - säng industrial 90x200 - mässing
  i industriell stil. Tillverkad av metall med ribbotten i trä. Bäddmått 90x200 cm. Yttermått 98x208 höjd huvud gavel 115, fotgavel 91 cm. Avstånd mellan golv och sängens nederkant 29 cm. Avstånd mellan stängerna 10 cm. Avsedd för polyeter eller resårmadrass. Max vikt 120 kg. Madrass ingår ej.
 • Ellos Home - Soffbord Mocca Ø 90 cm - Svart

  ellos home - soffbord mocca ø 90 cm - svart
  Runt soffbord i mangoträ. Enklare montering.
 • Ellos Home - Jutematta Anand - Natur

  ellos home - jutematta anand - natur
  Dekorativ matta i kraftig jute med grov struktur. Mattan finns i två storlekar, 140x200 och 170x240 cm. Jute är ett naturmaterial som passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. En matta i jute ger rummet en ombonad, naturlig känsla. Jutemattor passar även för uterummet, balkongen eller altanen. Mattan placeras då skyddad mot regn och fukt. Ur ett miljöperspektiv är jute ett mycket bra materialval. Det är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om. För ökad säkerhet och komfort, använd halkskyddsmatta som håller din matta på plats. Halkskyddsmattan finns i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Sidobord Play Ø 41 cm - Svart

  ellos home - sidobord play ø 41 cm - svart
  Runt sidobord i mangoträ med skulpterat ben. Toppskivan har en vaxad yta med tydlig trästruktur.
 • Ellos Home - Matbord Essence Ø 124 cm - Brun

  ellos home - matbord essence ø 124 cm - brun
  Gediget, runt matbord med underrede av metall. Bordsskiva i lackad massiv vildek. Skivan har naturliga kvistar vilket gör att varje bord får ett unikt utseende. Mått: höjd 76 cm, Ø 126 cm. Bordets ben är monterade i kors, man sitter i en så kallad "tårtbit" med gott om utrymme för benen. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den består av trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Ryamatta Marrakesh Organic Shape - Blå

  ellos home - ryamatta marrakesh organic shape - blå
  Tuftad ryamatta med mjuk, tät och tjock lugg. Organisk, mjuk form. Lugghöjd ca 3 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 1002004 Centexbel
 • Ellos Home - Soffbord Big George Ø 110 cm - Natur

  ellos home - soffbord big george ø 110 cm - natur
  Runt soffbord av metall med matt yta. Ø 112,5 cm. Höjd 48 cm. Levereras omonterat. Vikt 22 kg. Färgerna svart och beige har en lackad yta.
 • Ellos Home - Sidobord May i marmor - Beige

  ellos home - sidobord may i marmor - beige
  Sidobord av marmor. Marmor är ett naturmaterial, vilket gör att det är normalt att små avvikelser i färg och struktur förekommer jämfört med bilden. Underhåll av marmor: För att ge stenen sitt grundskydd rekommenderas marmorpolish som du hittar i välsorterade färgbutiker. Stryk på ett tunt lager. Låt torka i några minuter. Polera upp till glans med en torr trasa. Detta bör upprepas 1 gång per år. Då marmor är en porös stensort måste man vara extra försiktig med ämnen som kan färga av sig, till exempel syror, stekfett, kaffe, bärsaft med mera.
 • Ellos Home - Sidobord Flingan Ø 51 cm - Brun

  ellos home - sidobord flingan ø 51 cm - brun
  Runt sidobord i betsat mangoträ med tre svarvade ben.
 • Ellos Home - Ullmatta Modena - Vit

  ellos home - ullmatta modena - vit
  Handtuftad, oval ullmatta med reliefmönster. Höjd ca 2 cm. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra ullmattor är vävda och tuftade av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Hylla på hjul Morris - Mässing

  ellos home - hylla på hjul morris - mässing
  Hylla på hjul med många användningsområden som sideboard, för förvaring, som serveringsvagn, i badrummet etc. Två hyllplan. Av metall. Stl 60x40 cm. Höjd 70 cm. 44 cm mellan hyllplanen. Tål sammanlagd vikt 30 kg. Lev. omonterad.
 • Ellos Home - Köksbord Astrid - Natur

  ellos home - köksbord astrid - natur
  Svensktillverkat matbord av björk med brännstämpel på undersidan av bordet.
 • Ellos Home - Sidobord Box - Svart

  ellos home - sidobord box - svart
  Kubformat sidobord i mangoträ med MDF i botten.
 • Ellos Home - Sidobord / sängbord Daymond 45x45 cm - Orange

  ellos home - sidobord / sängbord daymond 45x45 cm - orange
  Sidobord / sängbord av metall med emaljerad, högblank toppskiva. Högglansiga ytor är mer mottagliga för repor än matta ytor. Använd glasunderlägg för att skydda bordsytan. Torka av med en mjuk trasa.
 • Ellos Home - Soffbord Milkma 60x60 cm - Brun

  ellos home - soffbord milkma 60x60 cm - brun
  Soffbord tillverkat i tempererat glas. Tjocklek på glaset 10 mm. Tassar på undersidan. Max viktbelastning 100 kg.
 • Ellos Home - Soffbord Grow diameter 60 cm - Natur

  ellos home - soffbord grow diameter 60 cm - natur
  Runt soffbord i mangoträ med kraftiga, runda ben. Behandlat med matt lack. Höjd 41,5 cm, diameter på toppskivan 60 cm. Enklare montering.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Ollie Oval - Blå

  ellos home - bomullsmatta ollie oval - blå
  • Oval, flätad bomullsmatta • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Soffa Waldoria 4-sits med linneklädsel - Grå

  ellos home - soffa waldoria 4-sits med linneklädsel - grå
  Soffa i skandinavisk stil med klädsel i linne. Fasta sittdynor och två lösa ryggkuddar. Klädseln är inte avtagbar. Totala mått: Höjd 88 cm, bredd 244 cm, djup 98 cm. Sitthöjd ca 46 cm, sittdjup 56 cm, sittbredd 222 mm. Höjd på benen 7 cm. Höjd från golv till armstöd 68 cm. Levereras monterad, endast benen skruvas på vid leverans. Baksida och stomme: Massiv furu och plywood. Resårband. Fyllning av skum och polyestervadd. Armstöd: Massiv furu och plywood. Skumfyllning. Sittplymå: Skum, lös fiber/fjäder. Ryggplymå: Lös fiber/fjäder. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Ryamatta Potenza - Blå

  ellos home - ryamatta potenza - blå
  Ryamatta med mycket mjuk och tät lugg i två olika garner, ett matt och ett glansigt, som ger ett livfullt intryck. Lugghöjd 7 cm. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Sänggavel Helen 160 cm - Vit

  ellos home - sänggavel helen 160 cm - vit
  Huvudgavel i rotting med tätflätad topp och dekorflätad kant. Gaveln ställs på golvet. Bredd 160 cm, höjd 137 cm, djup 4 cm. Benhöjd 24 cm.
 • Ellos Home - Sidobord Pärla Ø 50 cm - Orange

  ellos home - sidobord pärla ø 50 cm - orange
  Runt sidobord av mangoträ.
 • Ellos Home - Vitrinskåp Wilma - Grön

  ellos home - vitrinskåp wilma - grön
  Vitrinskåp i MDF och transparent glas. Glas längs hela kortsidorna som släpper in ljuset. Dörrar med magnetstängning och metallknoppar i antikmässingfinish. 5 flyttbara hyllplan plus en bottenhylla. Omonterat.
 • Ellos Home - Ullmatta Ekeby - Grön

  ellos home - ullmatta ekeby - grön
  Fin, handvävd matta i ull med det klassiska mönstret Gåsöga. Varp av bomull. Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Narvik - Grå

  ellos home - bomullsmatta narvik - grå
  Slätvävd bomullsmatta i melangefärgat garn med enfärgade bårder på kortsidorna. Höjd 0,5 cm. Kan maskintvättas i 40° om tvättmaskinens kapacitet klarar det, i annat fall kemtvätt. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Bomullsmatta Ollie Oval - Beige

  ellos home - bomullsmatta ollie oval - beige
  • Oval, flätad bomullsmatta • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Sänggavel Helen 160 cm - Natur

  ellos home - sänggavel helen 160 cm - natur
  Huvudgavel i rotting med tätflätad topp och dekorflätad kant. Gaveln ställs på golvet. Bredd 160 cm, höjd 137 cm, djup 4 cm. Benhöjd 24 cm.
 • Ellos Home - Ullmatta Reus Kelim - Rosa

  ellos home - ullmatta reus kelim - rosa
  • Handvävd och vackert mönstrad kelimmatta i ull • Tunn, tätvävd kvalitet • Fransar på kortsidorna • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Soffa Waldoria 4-sits med linneklädsel - Natur

  ellos home - soffa waldoria 4-sits med linneklädsel - natur
  Soffa i skandinavisk stil med klädsel i linne. Fasta sittdynor och två lösa ryggkuddar. Klädseln är inte avtagbar. Totala mått: Höjd 88 cm, bredd 244 cm, djup 98 cm. Sitthöjd ca 46 cm, sittdjup 56 cm, sittbredd 222 mm. Höjd på benen 7 cm. Höjd från golv till armstöd 68 cm. Levereras monterad, endast benen skruvas på vid leverans. Baksida och stomme: Massiv furu och plywood. Resårband. Fyllning av skum och polyestervadd. Armstöd: Massiv furu och plywood. Skumfyllning. Sittplymå: Skum, lös fiber/fjäder. Ryggplymå: Lös fiber/fjäder. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Elise - Grön

  ellos home - badrumsmatta elise - grön
  Badrumsmatta i skön bomullskvalitet med korta öglor (ej klippt). Elise är vårt största och mest prisvärda basprogram för badrumsfrotté med ett stort antal färger och produkter att välja bland. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Matta Consua i ull och viskos - Grå

  ellos home - matta consua i ull och viskos - grå
  Handvävd matta i en mix av mjuk, tjock ull från Nya Zeeland och viskos. Strukturmönstrad, bubblig yta och melerad effekt. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Jutematta Bosse - Brun

  ellos home - jutematta bosse - brun
  Jutematta i kraftig, vävd kvalitet. Laskade kanter runt om. Mattans tjocklek 1 cm. Produkten ingår i Ellos exklusiva kollektion tillsammans med Marie Olsson Nylander. Jute är ett naturmaterial som passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. En matta i jute ger rummet en ombonad, naturlig känsla. Jutemattor passar även för uterummet, balkongen eller altanen. Mattan placeras då skyddad mot regn och fukt. Ur ett miljöperspektiv är jute ett mycket bra materialval. Det är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Soffa Little - Brun

  ellos home - soffa little - brun
  Lättplacerad soffa i nätt, praktisk modell. Klädsel i chenille av polyester med grov struktur. Avtagbar klädsel på sitt- och ryggkudde. Fast klädsel i övrigt. Mått: Bredd 128 cm, höjd 78 cm, djup 105 cm. Sittdjup 66 cm, sittbredd 105 cm, sitthöjd 40 cm. Benhöjd/höjd från golv till underkanten 5 cm. Stomme: Plywood, massivt trä, resårband, polyuretanskum, polyestervaddering. Sittplymå: Plywood, massiv furu, nozagfjädring, resårband, skum, polyestervadd. Ben: Trä. Enklare montering (benen monteras vid leverans). FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Soffbord Terrina Ø 60 cm - Orange

  ellos home - soffbord terrina ø 60 cm - orange
  Runt soffbord / sidobord av pulverlackad metall.
 • Ellos Home - Sideboard Mo Ø 55 cm - Vit

  ellos home - sideboard mo ø 55 cm - vit
  Sideboard / sängbord av folierad MDF i naturtrogen marmorlook med en tålig, vattenavvisande yta. Ø 55 cm, höjd 58 cm.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Flora - Svart

  ellos home - bomullsmatta flora - svart
  Slätvävd bomullsmatta med färgade fransar. Höjd 0,5 cm. Kan maskintvättas i 40° om tvättmaskinens kapacitet klarar det, i annat fall kemtvätt. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Sidobord Grow diameter 34,5 cm - Brun

  ellos home - sidobord grow diameter 34,5 cm - brun
  Sidobord i mangoträ med kraftiga, runda ben. Behandlat med matt lack. Höjd 59,5 cm, diameter på toppskivan 34,5 cm.
 • Ellos Home - Sänggavel Shelly 180 cm - Vit

  ellos home - sänggavel shelly 180 cm - vit
  Snäckformad sänggavel i rotting. För 180 cm-säng.
 • Ellos Home - Sidobord Grow diameter 34,5 cm - Natur

  ellos home - sidobord grow diameter 34,5 cm - natur
  Sidobord i mangoträ med kraftiga, runda ben. Behandlat med matt lack. Höjd 59,5 cm, diameter på toppskivan 34,5 cm.
 • Ellos Home - Sidobord Idre Ø 36 cm - Brun

  ellos home - sidobord idre ø 36 cm - brun
  Sidobord av betsat mangoträ med svarvat ben.
 • Ellos Home - Ullmatta Leon - Brun

  ellos home - ullmatta leon - brun
  • Handvävd, mönstrad ullmatta • Mjuk, tjock, tät kvalitet • Tjocklek 2,5 cm • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Dörrmatta Kangos - Grå

  ellos home - dörrmatta kangos - grå
  • Bra uppsugningsförmåga • Tål maskintvätt • Halkfri baksida i vinylmaterial
 • Ellos Home - Dörrmatta Kangos - Svart

  ellos home - dörrmatta kangos - svart
  • Bra uppsugningsförmåga • Tål maskintvätt • Halkfri baksida i vinylmaterial
 • Ellos Home - Badrumsmatta Chenille - Grön

  ellos home - badrumsmatta chenille - grön
  Badrumsmatta i mjukt, återvunnet chenillegarn. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Badrumsmatta Chenille - Orange

  ellos home - badrumsmatta chenille - orange
  Badrumsmatta i mjukt, återvunnet chenillegarn. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Bomullsmatta Hubli - Brun

  ellos home - bomullsmatta hubli - brun
  • Vävd bomullsmatta med tryckt mönster • Tvättad kvalitet • Fransar på kortsidorna • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI • Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Ullmatta Bergamo Round - Vit

  ellos home - ullmatta bergamo round - vit
  Handvävd, rund ullmatta med lätt struktur. Tjocklek ca 0,5 cm. Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Ullmatta Ekeby - Grå

  ellos home - ullmatta ekeby - grå
  Fin, handvävd matta i ull med det klassiska mönstret Gåsöga. Varp av bomull. Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Ullmatta Leon - Orange

  ellos home - ullmatta leon - orange
  • Handvävd, mönstrad ullmatta • Mjuk, tjock, tät kvalitet • Tjocklek 2,5 cm • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Bomullsmatta Tonale - Vit

  ellos home - bomullsmatta tonale - vit
  Handtuftad bomullsmatta med flätade fransar på kortsidorna. Fransarnas längd 15 cm. Mattans tjocklek ca 1 cm. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra ullmattor är vävda och tuftade av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Matta Tropea - Beige

  ellos home - matta tropea - beige
  Tuftad matta i mjuk kvalitet med skimrande lyster. Tjocklek 2 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Ullmatta Bruzzo - Blå

  ellos home - ullmatta bruzzo - blå
  Handknuten ullmatta med flätade, tjocka fransar på kortsidorna. Lugghöjd 4 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning.
 • Ellos Home - Ullmatta Verdal - Vit

  ellos home - ullmatta verdal - vit
  Handvävd ullmatta i melerad look. Randmönstrade avslut i kortändarna. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning.
 • Ellos Home - Dörrmatta Anand i jute - Grå

  ellos home - dörrmatta anand i jute - grå
  Dekorativ dörrmatta i kraftig jute med grov struktur. Stl ca 60x90 cm - kan variera något i storlek då det är ett naturmaterial. Jute passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. Jute är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. Halkskyddsmattan finns i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Ullmatta Alnavar - Vit

  ellos home - ullmatta alnavar - vit
  Handvävd och handtuftad ullmatta med olika strukturer som skapar en patchwork-effekt. Baksida i bomull. Mattans tjocklek 1,5 cm. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra ullmattor är tuftade och vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 16.HIN.96441 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Ullmatta Melilla - Beige

  ellos home - ullmatta melilla - beige
  • Handvävd ullmatta med fin, vävd struktur • Enfärgade bård på kortsidorna • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Dörrmatta Hovde - Grå

  ellos home - dörrmatta hovde - grå
  • Melerad dörrmatta • Baksida i gummi • Två olika typer av borst • Mjuka borst för absorption och grova borst av plast för ökad skrapeffekt • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Jutematta Monza - Natur

  ellos home - jutematta monza - natur
  Glesvävd matta i 100% jute med tvinnade fibrer. Långa fransar på kortsidorna. Skötselråd: Dammsugning. För att jämna ut fransarna, fukta dem lätt och platta till dem. Jute är ett naturmaterial som passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. En matta i jute ger rummet en ombonad, naturlig känsla. Jutemattor passar även för uterummet, balkongen eller altanen. Mattan placeras då skyddad mot regn och fukt. Ur ett miljöperspektiv är jute ett mycket bra materialval. Det är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 17.HBD.29116 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Ullmatta Ekeby - Svart

  ellos home - ullmatta ekeby - svart
  Fin, handvävd matta i ull med det klassiska mönstret Gåsöga. Varp av bomull. Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Matta Aurora - Natur

  ellos home - matta aurora - natur
  Handtuftad matta i skimrande viskos. Mönster ton-i-ton med runda former. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra viskosmattor är handtuftade och handvävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. Skötsel av viskosmattor och övrig info: • Dammsug mattan regelbundet utan borste • Vid fläckborttagning, använd inte vatten då materialet är känsligt mot detta. Använd istället ett anpassat fläckborttagningsmedel. • En ny matta kan lugga av sig vilket beror på att fibrer från klippningen trängt ner i luggen och kommer upp till ytan. Dessa kan dammsugas bort (försök inte dammsuga bort allt på en gång, låt det istället ta den tid det tar vilket minskar slitaget). • Eftersom mattan rullas under frakt så kan linjer och veck förekomma när du rullar ut mattan. Dessa kommer gradvis att försvinna efter normal användning och dammsugning. Det kan även ta några dagar innan mattans kanter lägger sig mot golvet. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Dörrmatta Hovde - Brun

  ellos home - dörrmatta hovde - brun
  • Melerad dörrmatta • Baksida i gummi • Två olika typer av borst • Mjuka borst för absorption och grova borst av plast för ökad skrapeffekt • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Ryamatta Marrakesh - Grå

  ellos home - ryamatta marrakesh - grå
  Marrakesh är en tuftad ryamatta med tät, tjock och mjuk lugg. Lugghöjd ca 3 cm. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 1002004 Centexbel
 • Ellos Home - Badrumsmatta Zelda - Natur

  ellos home - badrumsmatta zelda - natur
  Rund, tuftad badrumsmatta i bomull med tofsar runt om. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Ryamatta Emilia i bomull - Vit

  ellos home - ryamatta emilia i bomull - vit
  Handtuftad ryamatta i bomull. Höjd ca 1,5 cm. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra bomullsmattor är tuftade och vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Trasmatta Cosima - Grön

  ellos home - trasmatta cosima - grön
  Vävd trasmatta i återvunnen polyester med fransar på kortsidorna. Mattan kan även användas utomhus, t.ex. på balkongen eller altanen. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.
 • Ellos Home - Ryamatta Toubkal i ull - Vit

  ellos home - ryamatta toubkal i ull - vit
  Handvävd ryamatta i mjuk ull med lång lugg och ett mönster som inspirerats av traditionella marockanska mattor. Tjocklek ca 4 cm. Luggens längd 5 cm. Ryamattor i ull har på grund av sin långa lugg och ullens fibrer en tendens att ge ifrån sig ludd. Detta är en naturlig, normal process för denna typ av matta och vi rekommenderar därför att regelbundet dammsuga den. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Ullmatta Verdal - Grön

  ellos home - ullmatta verdal - grön
  Handvävd ullmatta i melerad look. Randmönstrade avslut i kortändarna. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Hubli - Blå

  ellos home - bomullsmatta hubli - blå
  • Vävd bomullsmatta med tryckt mönster • Tvättad kvalitet • Fransar på kortsidorna • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI • Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Soffbord George Hög, ø57 - Natur

  ellos home - soffbord george hög, ø57 - natur
  Soffbord med avtagbar bricka. Ihopfällbart stativ. Av metall. Ø 57 cm. H 48 cm. Färgerna svart och beige har en lackad yta.
 • Ellos Home - Ullmatta Bari - Natur

  ellos home - ullmatta bari - natur
  Handvävd ullmatta med strukturmönstrad, bubblig yta och melerad effekt. Varp av bomull. Skötselråd: Dammsugning. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar.
 • Ellos Home - Soffbord Big George Ø 110 cm - Svart

  ellos home - soffbord big george ø 110 cm - svart
  Runt soffbord av metall med matt yta. Ø 112,5 cm. Höjd 48 cm. Levereras omonterat. Vikt 22 kg. Färgerna svart och beige har en lackad yta.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Narvik - Natur

  ellos home - bomullsmatta narvik - natur
  Slätvävd bomullsmatta i melangefärgat garn med enfärgade bårder på kortsidorna. Höjd 0,5 cm. Kan maskintvättas i 40° om tvättmaskinens kapacitet klarar det, i annat fall kemtvätt. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Ryamatta Raipur - Vit

  ellos home - ryamatta raipur - vit
  • Ryamatta i ull med tuftat mönster • Kraftig förstärkning på baksidan som gör att mattan ligger stadigt på golvet • Tjocklek 3 cm • Skötselråd: Ryamattor i ull har på grund av sin långa lugg och ullens fibrer en tendens att i början ge ifrån sig ludd. Detta är en naturlig, normal process för denna typ av matta och vi rekommenderar därför att regelbundet dammsuga den. • Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 16.HIN.96441 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Sidobord Pello Ø 35 cm - Flerfärgad

  ellos home - sidobord pello ø 35 cm - flerfärgad
  Sidobord i pulverlackad metall med handmålat mönster. Höjd 46 cm, Ø 35 cm.
 • Ellos Home - Viskosmatta Varanasi - Vit

  ellos home - viskosmatta varanasi - vit
  • Handvävd, mjuk matta i viskos med vacker lyster • Mjukt, organiskt mönster • Stabil och lite tyngre kvalitet som gör att mattan lägger sig fint på golvet • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Ryamatta Ajmer - Vit

  ellos home - ryamatta ajmer - vit
  • Ryamatta i ull med tuftat mönster • Fransar • Tjocklek 1,5 cm • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Ryamattor i ull har på grund av sin långa lugg och ullens fibrer en tendens att i början ge ifrån sig ludd. Detta är en naturlig, normal process för denna typ av matta och vi rekommenderar därför att regelbundet dammsuga den. • Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 11-62055 Shirley
 • Ellos Home - Ryamatta Alfeldt - Grå

  ellos home - ryamatta alfeldt - grå
  Tuftad ryamatta med mjuk, tät och tjock lugg. Lugghöjd ca 3 cm. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 1002004 Centexbel
 • Ellos Home - Soffbord Surprise 76x125 cm - Svart

  ellos home - soffbord surprise 76x125 cm - svart
  Soffbord i mangoträ med oregelbunden, organisk form. Toppskivan har en vaxad yta med tydlig trästruktur. Två cylinderformade kraftiga ben samt ett mindre ben med skulpterade designdetaljer. Produkten är certifierad med Forest Stewardship Council (FSC), vilket innebär att den innehåller trä som avverkats i ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Pall/sidobord Multron 26x45 cm - Svart

  ellos home - pall/sidobord multron 26x45 cm - svart
  Pall/sidobord i metall med sammansatta rör som bildar ett randmönster. Maxvikt 100 kg. Plasttassar undertill. Levereras monterad.
 • Ellos Home - Jutematta Manarola - Blå

  ellos home - jutematta manarola - blå
  Rund, flätad matta av 100% jute. Skötselråd: Dammsugning. Fläckar torkas av med fuktig trasa. Jute är ett naturmaterial som passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. En matta i jute ger rummet en ombonad, naturlig känsla. Jutemattor passar även för uterummet, balkongen eller altanen. Mattan placeras då skyddad mot regn och fukt. Ur ett miljöperspektiv är jute ett mycket bra materialval. Det är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 17.HBD.29116 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Vägghylla Zelda - Beige

  ellos home - vägghylla zelda - beige
  En mindre hylla / hängare som är vändbar och kan hängas på två sätt. Det gör att den har många användningsområden, t.ex. som handukkshängare, kryddhylla, klädhängare eller en minihylla för småprylar. Tillverkad av massiv, såpad ek. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Ullmatta New York - Vit

  ellos home - ullmatta new york - vit
  • Ullmatta med mjuk, tät kvalitet • Rutigt mönster • Tjocklek 2 cm • Ull är ett naturligt material med värmande egenskaper • Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra ullmattor är handknutna och handvävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Fåtölj Charleston - Grön

  ellos home - fåtölj charleston - grön
  Fåtölj med klädsel i sammet. Överdel med rynkat tyg på både ut- och insidan. Prydnadskudde i sammet med klädd knapp medföljer. Trästomme. Underrede och ben av pulverlackad metall. Stoppning av polyeter. Höjd 78 cm, bredd 78 cm, djup 80 cm. Sitthöjd 47 cm, sittdjup 65 cm. Sittbredd 50 cm. Max belastning 135 kg. Montera benen vid leverans. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Badrumsmatta Chenille - Blå

  ellos home - badrumsmatta chenille - blå
  Badrumsmatta i mjukt, återvunnet chenillegarn. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Sänggavel Industriell 180 cm - Svart

  ellos home - sänggavel industriell 180 cm - svart
  Sänggavel i pulverlackerad metall. Bredd 189 cm. Höjd 114 cm. Ställs eller hängs upp på väggen. Mått från golv till första fästet 43 cm. Resårmadrass ingår ej. Vikt 12 kg.
 • Ellos Home - Bomullsmatta Mora - Vit

  ellos home - bomullsmatta mora - vit
  • Slätvävd matta i bomull med garnfärgade ränder • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra bomullsmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Ullmatta Barcelona - Flerfärgad

  ellos home - ullmatta barcelona - flerfärgad
  • Slätvävd, mjuk ullmatta • Ull är ett naturmaterial som är både värmande och naturligt smutsavvisande • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning
 • Ellos Home - Karmstol Monti 2-pack - Natur

  ellos home - karmstol monti 2-pack - natur
  Två karmstolar i PP-plast med rundad form. Kan användas både inomhus och utomhus.
 • Ellos Home - Soffa Waldoria 3-sits med linneklädsel - Beige

  ellos home - soffa waldoria 3-sits med linneklädsel - beige
  Soffa i skandinavisk stil med klädsel i linne. Fasta sittdynor och två lösa ryggkuddar. Avtagbar klädsel på sittdynor och ryggkuddar, fast klädsel i övrigt. Totala mått: Bredd 210 cm, höjd 88 cm, djup 100 cm. Sitthöjd ca 46 cm, sittdjup 56 cm, sittbredd 190 cm. Höjd på benen 7 cm. Höjd från golv till armstöd 68 cm. Levereras monterad, endast benen skruvas på vid leverans. Baksida och stomme: Massiv furu och plywood. Resårband. Fyllning av skum och polyestervadd. Armstöd: Massiv furu och plywood. Skumfyllning. Sittplymå: Skum, lös fiber/fjäder. Ryggplymå: Lös fiber/fjäder. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning.
 • Ellos Home - Fåtölj Vide - Natur

  ellos home - fåtölj vide - natur
  Fåtölj i modern design med klädsel av 100% lin. Stomme i furu och plywood. Skumfyllning i sittdynan samt fiber- och fjäderfyllning i ryggdynan för extra komfort. Avtagbar klädsel på dynorna. Frihöjd under möbeln 3 cm. Levereras monterad. Vill du titta närmare på ett tyg och känna på kvaliteten? Mejla oss på customerservice@ellos.se eller ring 033-33000 och beställ hem ett gratis tygprov! Ange det artikelnummer du ser längst ner i denna beskrivning. Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Soffbord Asta diameter 110 cm - Natur

  ellos home - soffbord asta diameter 110 cm - natur
  Runt bord i mangoträ med heltäckande färg. Höjd 41 cm, diameter 110 cm. Enklare montering. Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • Ellos Home - Ullmatta Hemse - Vit

  ellos home - ullmatta hemse - vit
  Handvävd matta i RWS-certifierad ull med flätad struktur. Varp i bomull. Mattans tjocklek 1 cm. Indien har en lång historia av vackra mattor. Våra ullmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av hantverkskunnande. För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos finns halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning. Produkten är RWS-certifierad. Responsible Wool Standard (RWS) är en certifiering som säkerställer att ullen i produkten kommer från får som lever på ett sätt som är naturligt för arten. RWS-certifikatet intygar att fåruppfödarna uppfyller stränga krav på djurskydd, värnar om miljö och natur på sina gårdar och erbjuder rättvisa arbetsvillkor. Ull som kommer från RWS-certifierade gårdar kan spåras genom hela leveranskedjan Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 18.HIN.42893 HOHENSTEIN HTTI
 • Ellos Home - Bomullsmatta Flora - Grön

  ellos home - bomullsmatta flora - grön
  Slätvävd bomullsmatta med färgade fransar. Höjd 0,5 cm. Kan maskintvättas i 40° om tvättmaskinens kapacitet klarar det, i annat fall kemtvätt. För ökad säkerhet och komfort, använd gärna en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 07.JA.52785 HOHENSTEIN HTTI Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Sidobord / sängbord Carl - Svart

  ellos home - sidobord / sängbord carl - svart
  • Sidobord i pulverlackerad metall med matt finish • Avstånd mellan hyllplanen: 34 cm
 • Ellos Home - Bomullsmatta Bohpal - Grön

  ellos home - bomullsmatta bohpal - grön
  • Handvävd bomullsmatta med dekorativt, tuftat mönster • Indien har en lång historia av handvävda, vackra mattor. Våra bomullsmattor är vävda av skickliga indiska mattvävare med en lång tradition av vävteknik och hantverkskunnande. • För ökad säkerhet och komfort, använd en halkskyddsmatta som håller din matta på plats. På Ellos hittar du halkskyddsmattor i flera olika storlekar. • Skötselråd: Dammsugning och fläckborttagning • Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI • Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.
 • Ellos Home - Vägghylla Swirl - Brun

  ellos home - vägghylla swirl - brun
  Vägghylla av massivt mangoträ vaxad finish. Metallförstärkningar på baksidan. Svarvade detaljer med twistad design. Två hyllplan, höjd mellan hyllplanen 29,5 cm. Produkten innehåller FSC-certifierat trä, avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.