Möbler
www.mobel.se

Eightmood möbler

 • Fåtölj 'Amorica' - Brun

  fåtölj 'amorica' - brun
  Snygg fladdermus fåtölj i brunt fint läder. Denna är smakfull och är drar till sig blickar oavsett i vilket rum den står. Fåtöljen Amorica finns i två färger och kommer från varumärket Eightmood. Placera den stilfulla fåtöljer i läder vid din soffa för en extra sittplats, eller varför inte i sovrummet.
 • Bordslampa 'Cape Town' - Guld

  bordslampa 'cape town' - guld
  En cool asymmetrisk bordslampa som kan ses både som en lampa och ett konstverk. Belysning är en viktigt del i våra hem och något vi alla bör ha mycket av. Denna bordslampa Cape Town kommer från det svenska varumärket Eightmood och finns i både silver och guld.
 • Sidobord 'Bancroft' - Marmor

  sidobord 'bancroft' - marmor
  Wow här har Eightmood verkligen lyckats skapa ett detaljrikt sidobord med det där lilla extra. Med en toppskiva av fin beige marmor och en underdel i läder där du kan placera böcker och fina magasin så får detta sidobord full pott. Placera detta vid din soffgrupp eller vid en loungehörna som extra avställningsyta.
 • Sidobord 'Prone'

  sidobord 'prone'
  Sidobordet Prone från Eightmood har en läcker och enkel design och har ett litet extra runt bord i marmor högst upp, vilket ger bordet ett unikt utseende. Glasskivan och marmorskivan tillsammans med ben i svart utgör en otroligt snygg kombination, och bordet kommer bli perfekt i hallen eller vardagsrummet. Vi rekommenderar att dekorera med snygga krukor med gröna växter och skulpturer och ljusstakar.
 • Fåtölj 'Amorica' - Beige

  fåtölj 'amorica' - beige
  Snygg fladdermus fåtölj i beiget läder med ben i svart. Amorica är smakfull och är drar till sig blickar oavsett i vilket rum den står. Fåtöljen Amorica finns i tre färger och kommer från varumärket Eightmood. Placera den stilfulla fåtöljen i läder bredvid din soffa för att komplettera vardagsrumsinredningen, eller skapa en mysig läshörna i hemmet där fåtöljen kommer smycka hörnet på ett vackert sätt.
 • Fåtölj 'Pio'

  fåtölj 'pio'
  Pio från Eightmood är en otroligt snygg fåtölj i en rund design man inte ser ofta. Pio kan man ha både ha ute och inne, och fåtöljen kommer ge det där lilla extra till övrig inredning. Perfekt som loungestol i något mysigt hörn i hemmet, eller som mysig fåtölj i uterummet eller på terassen en kallare sommarkväll att sitta i med en filt runt om sig. Tips från oss är att dekorera med lite kuddar för att addera din personliga touch.
 • Sittpuff 'Cloe'

  sittpuff 'cloe'
  Sittpuffen Cloe från Eightmood har en häftig form som gör puffen speciell, och en fantastisk ljusbeige färg vilket gör puffen enkel att matcha med det mesta i hemmet. Sittpuffar är det perfekta lilla knepet att använda sig av när man vill piffa upp och förnya sin inredning då puffen är stilig och dessutom lätt att flytta runt, vilket innebär att du kan flytta runt den i olika rum. Puffen ger dessutom en extra sittplats eller två i hemmet vilket aldrig gör sig fel.