Möbler
www.mobel.se

Eightmood möbler

 • Fåtölj 'Amorica' - Brun

  fåtölj 'amorica' - brun
  Snygg fladdermus fåtölj i brunt fint läder. Denna är smakfull och är drar till sig blickar oavsett i vilket rum den står. Fåtöljen Amorica finns i två färger och kommer från varumärket Eightmood. Placera den stilfulla fåtöljer i läder vid din soffa för en extra sittplats, eller varför inte i sovrummet.
 • Fåtölj 'Amorica' - Svart

  fåtölj 'amorica' - svart
  Snygg så kallad fladdermus fåtölj i svart läder. Denna är smakfull och är drar till sig blickar oavsett i vilket rum den står. Fåtöljen Amorica finns i två färger och kommer från varumärket Eightmood. Placera den stilfulla fåtöljer i läder vid din soffa för en extra sittplats, eller varför inte i sovrummet.
 • Bordslampa 'Cape Town' - Guld

  bordslampa 'cape town' - guld
  En cool asymmetrisk bordslampa som kan ses både som en lampa och ett konstverk. Belysning är en viktigt del i våra hem och något vi alla bör ha mycket av. Denna bordslampa Cape Town kommer från det svenska varumärket Eightmood och finns i både silver och guld.
 • Sidobord 'Bancroft' - Marmor

  sidobord 'bancroft' - marmor
  Wow här har Eightmood verkligen lyckats skapa ett detaljrikt sidobord med det där lilla extra. Med en toppskiva av fin beige marmor och en underdel i läder där du kan placera böcker och fina magasin så får detta sidobord full pott. Placera detta vid din soffgrupp eller vid en loungehörna som extra avställningsyta.