Möbler
www.mobel.se

Dux möbler

Det finns många superstjärnor på möbelhimlen som har kommit ur designermärket DUX. Mycket beror det på att de arbetat med duktiga formgivare som Bruno Mathsson, Sam Larsson och The Dux Design Team.

Fåtöljerna Jetson 69, Karin 73 och Pernilla 69 är svenska klassiker som håller hög komfort och kvalité. DUX möbler är något man köper för att ha i många, många år.

 • Ritzy Soffa Dakota Läder, Konjak

  ritzy soffa dakota läder, konjak
  Ritzy soffa från Dux, formgiven av The Dux Design Team. Elegant 3-sitssoffa i cognacsfärgat Dakotaläder som passar lika bra hemma som på kontoret. Soffan har Dux patenterade Pascal spiralsystem som ger den ultimata komforten för att hålla i många år. Soffan kan placeras var som helst i rummet. Soffans läder är vax och värmebehandlad för att behålla sin exklusiva mjukhet och känsla. Den naturliga ytan är, som hos alla delikata material, känslig och behöver god omvård. Soffben i rostfritt stål med behandlad yta.
 • Karin 73 Fåtölj Dakota24 Läder, Brun

  karin 73 fåtölj dakota24 läder, brun
  Karin 73 fåtölj Dakota läder från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Denna fåtölj producerades för första gången år 1969. Fåtöljen blev den första möbeln i ett framgångsrikt samarbete med DUX. Några år senare lanserades en ny modell som fick namnet Karin 73. Efter att ha varit borta ur produktion i över 20 år lanseras nu Karin 73 i ett starkt begränsat antal. Fåtöljen är klädd i brun Dakota-läder och har ett kromat stativ. Stolen känns retro, klassisk och modern som varken ger efter för komfort eller stil. Karin är en fåtölj du garanterat kommer ha många trevliga stunder i.
 • Jetson Fåtölj Classic Soft Läder, Brun

  jetson fåtölj classic soft läder, brun
  Jetson fåtölj Classic Soft läder från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Denna fåtölj producerades för första gången år 1966 och har sedan dess blivit en svensk klassiker. Detta original har en sofistikerad design och en skön form. Jetson har ett sittelement i rör med bärande textilväv och ett förkromat stativ som är snurrbart. Fåtöljen är klädd i Classic Soft läder i brunt. Denna sköna snurrfåtölj utstrålar lyx och lämnar ingen oberörd. Den passar lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska och du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska fåtölj.
 • Ritzy Soffa Dakota Läder, Svart

  ritzy soffa dakota läder, svart
  Ritzy soffa från Dux, formgiven av The Dux Design Team. Elegant 3-sitssoffa i svart Dakotaläder som passar lika bra hemma som på kontoret. Soffan har Dux patenterade Pascal spiralsystem som ger den ultimata komforten för att hålla i många år. Soffan kan placeras var som helst i rummet. Soffans läder är vax och värmebehandlad för att behålla sin exklusiva mjukhet och känsla. Den naturliga ytan är, som hos alla delikata material, känslig och behöver god omvård. Soffben i rostfritt stål med behandlad yta.
 • Karin 73 Fotpall med Hjul - Dakota Svart

  karin 73 fotpall med hjul - dakota svart
  Klassisk unik design av Bruno Mathsson som passar utmärkt till Karin fåtölj. Fotpallen har ett kromat stativ med fötter på hjul. H40 cm, B65 cm, D65 cm.
 • Superspider Liggfåtölj - Classic Soft Leather Svart

  superspider liggfåtölj - classic soft leather svart
  Liggfåtölj perfekt för långa filmkvällar eller med en god bok. Lanserades 1987, och premierades 1989 med pris för utsökt design vid möbelmässan i Köln. Benstativ i förkromad stål, klädsel i svart Classic Soft läder. B75, D149, H86 cm, s
 • Johan 3-Sits Soffa Classic Soft Läder, Svart

  johan 3-sits soffa classic soft läder, svart
  Johan 3-sits soffa Classic Soft läder från DUX. Denna stilrena och klassiska soffa har full fokus på design och komfort. Den har sitsplymåer med DUX unika spiralkärna, sitt och ryggplymåer i polyeter och fiberfill för yttersta komfort. Johan är klädd i Palano tyg i offwhite och klädseln är avtagbar. Denna klassiska soffa är lika skön att sitta i som den är lätt att möblera med. Soffan passar lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska och du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska soffa.
 • Sam Stol - Classic Soft Leather Svart

  sam stol - classic soft leather svart
  Modern stol i utsökt design som passar lika bra i matsalen som till kontoret, formgiven av Sam Larsson. Stolen i svart läder, med eller utan armstöd. En klassiker från 1974 som nu gjort sin come back igen. Stolens dyna är stoppad i kallskum för
 • Jetson 69 - Flax 21/Dakota Läder Svart

  jetson 69 - flax 21/dakota läder svart
  Jetson Flax 21 - ett uppdaterat jubileumsutförande. Denna variant av Jetson har kantskoning och nackkudde i svart Dakotaläder, samt Flax 21 naturfärgad väv på sitsen. Jetson från Dux formgavs 1966 av Bruno Mathsson och har kopierats ett antal g
 • Wind 3-Sits Soffa Classic Soft Läder, Svart

  wind 3-sits soffa classic soft läder, svart
  Wind 3-sits soffa Classic Soft läder från DUX. Denna moderna och klassiska skinnsoffa har full fokus på design och komfort. Den har sitsplymåer med DUX unika spiralkärna, sitt och ryggelement i rör med pullmaflex och laminat. Wind har 12 cm ben i rostfritt stål och är klädd i Classic soft läder i svart. Denna klassiska soffa är lika skön att sitta i som den är lätt att möblera med. Soffan passar lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska och du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska soffa.
 • Karin Soffbord, Vit Marmor

  karin soffbord, vit marmor
  Karin soffbord från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Detta vackra och tidlösa bord lanserades redan 1977. Bordet har en bordsskiva i marmor och förkromat underrede med hjul. Bordet passar utmärkt till din favoritfåtölj eller till soffan där du kan sitta och njuta länge av en kopp kaffe. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
 • Karin Fåtölj 73 Dakota Läder, Svart

  karin fåtölj 73 dakota läder, svart
  Karin fåtölj 73 från Dux, formgiven av Bruno Mathsson. Fåtöljen är en riktig klassiker i svart läder. Karin fåtölj 73 är en uppgradering från 1973 av originalet från 1969 med djupare ryggstöd och fastsydda knappar. Fåtöljen har en unik design med hög komfort som ger rummet en klassisk look som varar i generationer framåt. Fåtöljen har ett kromat stativ med fötter på hjul.
 • Superspider Liggfåtölj - Fårskinn

  superspider liggfåtölj - fårskinn
  Liggfåtölj perfekt för långa filmkvällar eller med en god bok. Lanserades 1987, och premierades 1989 med pris för utsökt design vid möbelmässan i Köln. Benstativ i förkromad stål, klädsel i grått fårskinn. B75, D149, H86 cm, sitthöjd
 • Jetson 69 - Helklädd Classic Soft Leather Svart

  jetson 69 - helklädd classic soft leather svart
  En klassiker inom svensk möbeldesign. Denna futuristiska fåtölj presenterades i en utställning på Nordiska Galleriet i Stockholm 1969, och succén var omedelbar. Skålformad sits och hög ergonomiskt utformad rygg med nackkudde ger en härligt o
 • Spider Chair - Classic Soft Leather Black

  spider chair - classic soft leather black
  Spider Chair har med sina sex avlånga kuddar och spindelliknande ben blivit något av en modern klassiker. Underredet är tillverkat i stål med en förkromad finish och tack vare Dux spiral system har den mycket hög sittkomfort. Design DUX Design
 • Karin Fåtölj 50 År, Naturale Black

  karin fåtölj 50 år, naturale black
  Karin Fåtölj 50 År från Dux designad av Bruno Mathsson är en elegant och ergonomisk fåtölj. Karin har i detta utförande framtagits för att fira Dux och Bruno Mathssons samarbete som startade för 50 år sen.Fåtöljen är dessutom den första möbeln de gjorde tillsammans. Den har mjukt stoppade läderplymåer med polyeter och fibervadd samt förkromat underrede med bärande väv. Fåtöljen finns även i tygNedan läder har följande väv: Naturale Black- Svart väv Naturale Camel- Beige Väv Naturale Pearl- Beige Väv
 • Pronto Bord - Vit Marmor Ø70

  pronto bord - vit marmor ø70
  Ett höj- och sänkbart bord tillverkad med vit eller svart marmorfot. Bordskivan är av rökfärgat, härdat glas och finns i två storlekar. DØ50 cm och Ø70 cm. H49-61 cm.
 • Fredrik 3-sits Soffa - Linara 2494/75

  fredrik 3-sits soffa - linara 2494/75
  Fredrik är en klassisk DUX-soffa med stilren design och enkla linjer. Klädsel i tyg Linara som är avtagbar, ben i rostfritt stål. B203, D86, H77, sitthöjd 43 cm.
 • Karin Fotpall Med Hjul Dakota Läder, Svart

  karin fotpall med hjul dakota läder, svart
  Karin fotpall från Dux, formgiven av Bruno Mathsson. Fotpallen i svart läder passar utmärkt till Karin fåtölj och har en unik design med hög komfort. Skön att lägga upp benen på efter en lång dag. Fotpallen har ett kromat stativ med fötter på hjul.
 • Jetson Fåtölj Flax21/Dakota Läder, Svart

  jetson fåtölj flax21/dakota läder, svart
  Jetson fåtölj Flax21/Dakota läder från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Denna fåtölj är ett uppdaterat jubileumsutförande av den klassiska Jetson. Fåtöljen har kantskoning och nackkudde i svart färgat Dakotaläder. Den har en sofistikerad design och en skön form. Jetson har ett sittelement i rör med bärande textilväv och ett förkromat stativ som är snurrbart. Denna sköna snurrfåtölj utstrålar lyx och lämnar ingen oberörd. Den passar lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska och du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska fåtölj.
 • Sam Karmstol Classic Soft Läder, Svart

  sam karmstol classic soft läder, svart
  Sam karmstol Classic från Dux, formgiven av Sam Larsson. Stolen i svart läder med armstöd är en bortglömd klassiker från 1974 som nu gjort sin come back igen. Sam stol är en modern karmstol i utsökt design som passar lika bra i matsalen som till kontoret. Stolens dyna är stoppad i kallskum för en hög komfort med stolsben i krom. Stolen är stapelbar.
 • Karin Fåtölj Dakota Läder, Svart

  karin fåtölj dakota läder, svart
  Karin fåtölj från Dux, formgiven av Bruno Mathsson. Fåtöljen är en riktig klassiker i svart läder och original från 1969. Fåtöljen är en snygg pjäs för sig eller tillsammans med andra fåtöljer och soffor och har en unik design med hög komfort som ger rummet en klassisk look som varar i generationer framåt. Fåtöljen har ett kromat stativ med fötter på hjul.
 • Jetson Fåtölj Dakota Läder Cognac 24/Flax

  jetson fåtölj dakota läder cognac 24/flax
  Jetson Fåtölj Dakota Läder Cognac 24/Flax designad av Bruno Mathsson för Dux är en klassisk fåtölj i hög kvalitet.Sitsen är utformad för att ge högsta komfort med ett sittelement i rör samt bärande textilväv och ett förkromat stativ som är snurrbart. Detta är verkligen en stol som du kan ha sköna stunder i och som står sig i generationer. Hos oss kan du hitta fåtöljen i flera utföranden.
 • Spider Chair - Dakota Leather Brown

  spider chair - dakota leather brown
  Spider Chair har med sina sex avlånga kuddar och spindelliknande ben blivit något av en modern klassiker. Underredet är tillverkat i stål med en förkromad finish och tack vare Dux spiral system har den mycket hög sittkomfort. Design DUX Design
 • Spider Chair - Classic Soft Leather White

  spider chair - classic soft leather white
  Spider Chair har med sina sex avlånga kuddar och spindelliknande ben blivit något av en modern klassiker. Underredet är tillverkat i stål med en förkromad finish och tack vare Dux spiral system har den mycket hög sittkomfort. Design DUX Design
 • Pernilla 69 Fåtölj - Dakota Leather Black

  pernilla 69 fåtölj - dakota leather black
  Fåtöljen Pernilla är en riktigt klassiker från Dux. Fåtöljen har en stomme tillverkad i bok och är klädd i hampduk eller svart läder. Plymåerna är stoppade med polyeter och fiberfill. Design Bruno Mathsson. B85, D90, H99 cm.
 • Pernilla 69 Fåtölj 50 År, Match/Camel

  pernilla 69 fåtölj 50 år, match/camel
  Pernilla 69 Fåtölj 50 År designad 1969 av Bruno Mathsson för Dux är en mycket uppskattad fåtölj av hög kvalitet och komfort. Just detta utförande ingår i en jubileumskollektion för att hylla samarbetet mellan Dux och Bruno Mathsson. Den har ett sittelement av bok med bärande väv. Plymåerna är stoppade med polyeter och fiberfill och stativet är uppbyggt av skiktlimmad bok natur. Finns i skinn eller tyget Match.Bra att veta Läderet Naturale är ett genomfärgat semianilinläder som är mjukt och lätt att rengöra. Tyget Match är gjort av 100% linne och har en Martindale på 30 000
 • Jetson 69 - Helklädd Classic Soft Leather Vit

  jetson 69 - helklädd classic soft leather vit
  En klassiker inom svensk möbeldesign. Denna futuristiska fåtölj presenterades i en utställning på Nordiska Galleriet i Stockholm 1969, och succén var omedelbar. Skålformad sits och hög ergonomiskt utformad rygg med nackkudde ger en härligt o
 • Jetson 69 - Classic Soft Leather Brun

  jetson 69 - classic soft leather brun
  Jetson från Dux formgavs 1966 av Bruno Mathsson och har kopierats ett antal gånger, men ingen kopia har lyckats matcha Mathssons original. Jetson har ett sittelement i rör med bärande väv och förkromat stativ med rotokonstruktion och minne. Få
 • Pronto Bord - Vit Marmor Ø50

  pronto bord - vit marmor ø50
  Ett höj- och sänkbart bord tillverkad med vit eller svart marmorfot. Bordskivan är av rökfärgat, härdat glas och finns i två storlekar. DØ50 cm och Ø70 cm. H49-61 cm.
 • Sam Karmstol - Classic Soft Leather Svart

  sam karmstol - classic soft leather svart
  Modern stol i utsökt design som passar lika bra i matsalen som till kontoret, formgiven av Sam Larsson. Stolen i svart läder, med eller utan armstöd. En klassiker från 1974 som nu gjort sin come back igen. Stolens dyna är stoppad i kallskum för
 • Jetson Fåtölj Classic Soft Läder, Svart

  jetson fåtölj classic soft läder, svart
  Jetson fåtölj Classic Soft läder från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Denna fåtölj producerades för första gången år 1966 och har sedan dess blivit en svensk klassiker. Detta original har en sofistikerad design och en skön form. Jetson har ett sittelement i rör med bärande textilväv och ett förkromat stativ som är snurrbart. Fåtöljen är klädd i Classic Soft läder i svart. Denna sköna snurrfåtölj utstrålar lyx och lämnar ingen oberörd. Den passar lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska och du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska fåtölj.
 • Spider Chair Dakota Läder, Konjak

  spider chair dakota läder, konjak
  Spider Chair Dakota läder från DUX. Denna härliga fåtölj tillverkades 1984 och har sedan dess blivit en svensk klassiker. Med sina sex avlånga plymåer i Dakota läder och smäckra spindellika ben så passar Spider Chair lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska. Du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska fåtölj.
 • Spider Chair - Classic Soft Leather Brown

  spider chair - classic soft leather brown
  Spider Chair har med sina sex avlånga kuddar och spindelliknande ben blivit något av en modern klassiker. Underredet är tillverkat i stål med en förkromad finish och tack vare Dux spiral system har den mycket hög sittkomfort. Design DUX Design
 • Spider Chair - Dakota Leather Cognac

  spider chair - dakota leather cognac
  Spider Chair har med sina sex avlånga kuddar och spindelliknande ben blivit något av en modern klassiker. Underredet är tillverkat i stål med en förkromad finish och tack vare Dux spiral system har den mycket hög sittkomfort. Design DUX Design
 • Johan 3-sits Soffa - Classic Soft Läder Svart

  johan 3-sits soffa - classic soft läder svart
  Johan 3-sits soffa från Dux är en klassisk soffa med fokus på design och komfort. Passar i såväl moderna som klassiska hem.  Har en unik DUX spiralkärna i sitsen som bidrar till högsta komfort. Tillverkad i läder. B207, H79, D86, Sitthöjd4
 • Pernilla 69 Fåtölj - Flax 21

  pernilla 69 fåtölj - flax 21
  Fåtöljen Pernilla är en riktigt designklassiker från Dux. Fåtöljen har en stomme tillverkad i bok och är klädd i hampduk eller svart läder. Plymåerna är stoppade med polyeter och fiberfill. Design Bruno Mathsson. B85, D90, H99 cm.
 • Karin 73 Fåtölj - Dakota Leather Mörkbrun

  karin 73 fåtölj - dakota leather mörkbrun
  Bruno Mathssons klassiska fåtölj från 1973, döpt efter hans hustru. Fåtöljen har hjul och stativ i krom. H80 cm, B75 cm, D82 cm. Sitthöjd 41 cm.
 • Karin 73 Fåtölj - Dakota Leather Svart

  karin 73 fåtölj - dakota leather svart
  Bruno Mathssons klassiska fåtölj från 1973, döpt efter hans hustru. Fåtöljen har hjul och stativ i krom. H80 cm, B75 cm, D82 cm. Sitthöjd 41 cm.
 • Pronto Bord - Svart Marmor Ø50

  pronto bord - svart marmor ø50
  Ett höj- och sänkbart bord tillverkad med vit eller svart marmorfot. Bordskivan är av rökfärgat, härdat glas och finns i två storlekar. DØ50 cm och Ø70 cm. H49-61 cm.
 • Superspider Liggfåtölj Classic Soft Läder, Svart

  superspider liggfåtölj classic soft läder, svart
  Superspider liggfåtölj, Classic Soft läder från DUX. Denna moderna, klassiska fåtölj lanserades första gången 1987. Ett par år senare fick den pris för utsökt design vid möbelmässan i Köln, Tyskland. Denna klassiska liggfåtölj är lika skön att se på som att vila i. Superspider har benstativ i förkromat stål och är klädd i Classic Soft läder i svart. Denna sköna liggfåtölj utstrålar lyx och lämnar ingen oberörd. Den passar lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska och du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska fåtölj.
 • Jetson Fåtölj Classic Soft Läder, Vit

  jetson fåtölj classic soft läder, vit
  Jetson fåtölj Classic Soft läder från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Denna fåtölj producerades för första gången år 1966 och har sedan dess blivit en svensk klassiker. Detta original har en sofistikerad design och en skön form. Jetson har ett sittelement i rör med bärande textilväv och ett förkromat stativ som är snurrbart. Fåtöljen är klädd i Classic Soft läder i vitt. Denna sköna snurrfåtölj utstrålar lyx och lämnar ingen oberörd. Den passar lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska och du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska fåtölj.
 • Spider Chair Classic Soft Läder, Svart

  spider chair classic soft läder, svart
  Spider Chair Dakota läder från DUX. Denna härliga fåtölj tillverkades 1984 och har sedan dess blivit en svensk klassiker. Med sina sex avlånga plymåer i Classic Soft läder och smäckra spindellika ben så passar Spider Chair lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska. Du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska fåtölj.
 • Jetson Fåtölj Flax21/Dakota Läder, Konjak

  jetson fåtölj flax21/dakota läder, konjak
  Jetson fåtölj Flax21/Dakota läder från DUX, formgiven av Bruno Mathsson. Denna fåtölj är ett uppdaterat jubileumsutförande av den klassiska Jetson. Fåtöljen har kantskoning och nackkudde i konjaksfärgat Dakotaläder. Den har en sofistikerad design och en skön form. Jetson har ett sittelement i rör med bärande textilväv och ett förkromat stativ som är snurrbart. Denna sköna snurrfåtölj utstrålar lyx och lämnar ingen oberörd. Den passar lika bra in i det modernaste hem som i det klassiska och du kommer garanterat ha många trevliga stunder i denna fantastiska fåtölj.
 • Spider Chair - Dakota Leather Black

  spider chair - dakota leather black
  Spider Chair har med sina sex avlånga kuddar och spindelliknande ben blivit något av en modern klassiker. Underredet är tillverkat i stål med en förkromad finish och tack vare Dux spiral system har den mycket hög sittkomfort. Design DUX Design
 • Jetson 69 - Dakota Leather Cognac

  jetson 69 - dakota leather cognac
  Jetson från Dux formgavs 1966 av Bruno Mathsson och har kopierats ett antal gånger, men ingen kopia har lyckats matcha Mathssons original. Jetson har ett sittelement i rör med bärande väv och förkromat stativ med rotokonstruktion och minne. Få
 • Jetson 69 - Flax 21/Dakota Leather Cognac

  jetson 69 - flax 21/dakota leather cognac
  Jetson Flax 21 - ett uppdaterat jubileumsutförande. Denna variant av Jetson har kantskoning och nackkudde i svart Dakotaläder, samt Flax 21 naturfärgad väv på sitsen. Jetson från Dux formgavs 1966 av Bruno Mathsson och har kopierats ett antal g
 • Karin Soffbord med Hjul - Vit Marmor

  karin soffbord med hjul - vit marmor
  Bruno Mathssons vackra och tidlösa bord med skiva i marmor och underrede i krom med hjul. Marmorskivans mönster och färg kan variera. Design år 1977. B65 cm, D65 cm, H33 cm.
 • Drum Bord - Krom

  drum bord - krom
  Bordet i krom och tempererat glas är en bortglömd klassiker som under 70-talet designades av Yngvar Sandström. Det har nu åter tagits i produktion och passar perfekt som sängbord och sideboard. H50 cm, Ø52 cm.
 • Pronto Bord - Svart Marmor Ø70

  pronto bord - svart marmor ø70
  Ett höj- och sänkbart bord tillverkad med vit eller svart marmorfot. Bordskivan är av rökfärgat, härdat glas och finns i två storlekar. DØ50 cm och Ø70 cm. H49-61 cm.
 • Lunaria Soffbord Small

  lunaria soffbord small
  En stilren serie soffbord i massiv vaxoljad ask. Varje bord består av två borddskivor i något oregelbunden form som är sammansatt med hjälp av fyra nätta ben. Design Claesson Koivisto Rune. Finns i 3 storlekar. Small B39, H50 cm. Medium B60, H4
 • Lunaria Soffbord Large

  lunaria soffbord large
  En stilren serie soffbord i massiv vaxoljad ask. Varje bord består av två borddskivor i något oregelbunden form som är sammansatt med hjälp av fyra nätta ben. Design Claesson Koivisto Rune. Finns i 3 storlekar. Small B39, H50 cm. Medium B60, H4
 • Lunaria Soffbord Medium

  lunaria soffbord medium
  En stilren serie soffbord i massiv vaxoljad ask. Varje bord består av två borddskivor i något oregelbunden form som är sammansatt med hjälp av fyra nätta ben. Design Claesson Koivisto Rune. Finns i 3 storlekar. Small B39, H50 cm. Medium B60, H4
ilead